2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Megtalálták a növények DNS-"vonalkódját"
A DNS-vonalkódolás segítségével könnyedén meg lehet különböztetni a fajokat egymástól, akkor is, ha csak egy apró szövetminta áll rendelkezésre - igen ám, de ez a technológia eddig csak az állatok esetében segítette a taxonómusokat. Brit tudósok most megtalálták a növényeknél is azt a gént, amely megkönnyíti a rendszerezést. A Proceedings of the National Academy of Sciences című szaklapban megjelent tanulmány szerin a matK gén, amely nem a sejtmagban, hanem a fotoszintetizáló kloroplasztban található, fajonként kissé eltérő, de egy fajon belül szinte ugyanolyan - ez teszi lehetővé, hogy kódként lehessen használni.
2008.02.10. 11:23
 
 
A NATO szakadásának veszélyére figyelmeztet az amerikai védelmi miniszter
A NATO előtt álló legfontosabb feladatnak nevezve Afganisztánt, újból a szövetség szakadásának veszélyére figyelmeztetett vasárnap Robert Gates amerikai védelmi miniszter. A Münchenben zajló nemzetközi biztonságpolitikai fórumon elhangzott beszédében Gates ezúttal is a terhek méltányosabb megosztására szólította fel a tagállamokat, közvetve megerősítve azt a követelést, hogy egyes tagországok - köztük Németország - Dél-Afganisztánba is küldjenek csapatokat. A miniszter hangoztatta: a NATO nem osztható ketté olyan államokra, amelyek készek harcolni, s olyanokra, amelyek nem.
2008.02.10. 10:37
 
 
A szomorúság rontja a vásárlói bölcsességet
A szomorú, kissé depressziós, önmagukkal elfoglalt emberek óvatosan induljanak vásárolni, mert józan ítélőképességük ilyenkor elpárolog - állítja a Psychological Science című amerikai szaklapban megjelent tanulmány. A vizsgálatban résztvevők közül azok, akik szomorúságot keltő videoklipet néztek, négyszer több pénzt ajánlottak egy termoszért, mint azok, akiknek semleges témájú klipet vetítettek. A pszichológusok, hirdetők és vásárlók egyaránt tisztában vannak a közkeletű bölcsességgel, hogy a "szenvedés sosem szűkmarkú", amit kiválóan példázott egy 2004-ben készült tanulmány is.
2008.02.10. 10:32
 
 
K-1 európai selejtező: Karacs ott lesz az amszterdami fináléban
Majdnem teltház, több ezer néző előtt rendezték meg szombaton késő este a jelen legnépszerűbb küzdősportja, a K-1 európai selejtezőjét a budapesti Papp László Sportarénában. Az amszterdami kontinentális döntőre kvalifikáló torna ezúttal a tavalyitól eltérő rendszerben zajlott, hiszen nem a végső győztes, hanem a hat párharc nyertese jutott a hollandiai fináléba, amelyet rendszeresen több mint 50 ezer ember előtt rendeznek meg az Amsterdam Arenában. A közönség láthatóan élvezte a kőkemény küzdelmeket, ám a hangulat igazán a legjobb magyar K-1-es, Karacs Attila összecsapására érte el a tetőfokot.
2008.02.10. 10:24
 
 
Ismét az elnök lemondását követeli az ellenzék Kenyában
Az államfő lemondását és új választások kiírását követeli a kenyai ellenzék vezetője, éles fordulatot véve korábbi, békülékeny nyilatkozataihoz képest, amelyek a választások utáni zavargások leállításának és a politikai rendezés lehetőségének reményével kecsegtettek. Raila Odinga, aki azzal vádolja Mwai Kibaki elnököt, hogy csalással győzött a december 27-i elnökválasztásokon, szombaton a politikai bázisának számító Nyugat-Kenyában egy meggyilkolt ellenzéki törvényhozó temetésén kijelentette, hogy "Kibakinak le kell mondania, vagy meg kell ismételni a választásokat". Két nappal korábban Nairobiban adott angol nyelvű nyilatkozatában Odinga azt mondta, hogy már nem ragaszkodik Kibaki elnök lemondásához.
2008.02.10. 10:10
 
 
Megnőtt az UFO-forgalom Nagy-Britannia felett
Vagy megsűrűsödött az UFO-forgalom Nagy-Britannia fölött, vagy többször pillantottak a britek az égre, mindenesetre 40 százalékkal több azonosítatlan repülő tárgyról érkeztek bejelentések 2007-ben, mint egy évvel korábban a brit védelmi minisztériumhoz. Tavaly összesen 135 ufót láttak - vagy véltek látni - Nagy-Britanniában, míg 2006-ban 97-et. A bejelentők között akad két pilóta is. Ami az alakzatokat illeti, elég vegyes a mezőny: van csészealj, korong, de háromszög és cső is. Az ufók nem szezonálisak, az év minden szakában látni véltek belőlük. Akadt, aki egyszerre ötvenet látott, legalábbis ennyiről számolt be, mindegyik narancssárga fényű volt, és összegyűltek, mielőtt a magasba tűntek.
2008.02.10. 09:46
 
 
Hétfőn szavaznak a visszaküldött egészségbiztosítási törvényről
A szokásos parlamenti menetrendtől eltérően tárgyalja hétfőn az Országgyűlés a visszaküldött egészségbiztosítási törvényt, illetve a Fidesz törvényt megerősítő népszavazási kezdeményezését. A tavaszi ülésszak első napján, hétfőn a napirend előtti felszólalások után négyórás időkeretben tartják meg a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött egészségbiztosítási törvény vitáját, majd zárószavazásra kerül sor. Az MSZP és az SZDSZ bejelentette, hogy tavaly december után ismét igennel voksol, ez alól a szocialista frakcióból senki sem kapott felmentést, Karsai József ugyanakkor jelezte, nemmel fog voksolni, Farkas Imre pedig azt mondta, nem kíván a teremben lenni a szavazáskor.
2008.02.10. 09:35
 
 
Közel 100 szabadtéri tűzesethez riasztották szombaton a tűzoltókat
A szabadtéri tűzesetek veszélyére hívta fel a figyelmet vasárnap Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője annak kapcsán, hogy szombaton már csaknem száz ilyen esethez riasztották a tűzoltókat. A hétvége első napján elsősorban Budapest környékén, Pest megyében és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kellett kivonulniuk a lánglovagoknak erdős, bokros területekre, ahol többnyire a kirándulók által gondatlanul eloltott tűz terjedt tovább - mondta Dobson Tibor az MTI-nek. A szemét- és gazégetés szintén veszélyeket rejt magában - tette hozzá a szóvivő.
2008.02.10. 09:25
 
 
Változó szabályok a külföldiek lakástámogatásánál
A Magyarországon élő uniós polgárok lakástámogatásához február elsejétől már nem a munkaviszony, hanem a tartózkodási engedély a feltétel. A decemberben módosított lakásfinanszírozási kormányrendelet írja ezt elő, amely 2008 február elsejétől hatályos. Eddig a Magyarországon munkaviszonnyal rendelkező uniós polgárok mindazon támogatásra jogosultak voltak, mint a magyar állampolgárok, de csak a munkaviszonyuk tartama alatt. A munkaviszonyt minden év január 31-ig igazolniuk kellett és a megszűnést 8 napon belül be kellett jelenteniük a támogatást folyósító banknak.
2008.02.10. 09:12
 
 
Ezentúl kötelező lesz zárni a kocsit egy brit szigeten is
Autóik bezárására kérte fel a brit rendőrség az Orkney-szigetek lakosait, mivel megrögzött szokásuk, hogy nyitva hagyják kocsijaikat, és még az indítókulcsot sem húzzák ki a helyéről. A szokatlan szokás oka, hogy a szigeteken szinte ismeretlen a bűnözés, és sokáig nem is lopott senki autót. Az utóbbi hét évben azonban hatvan autó tűnt el, közülük csak egy volt zárva, és a hatvanból csak egyet leltek meg a szigeteken. A többit az aberdeeni komppal vitték tovább a tolvajok. A rendőrség szerint ha a kocsikat zárták volna, akkor legfeljebb két-három tűnt volna el.
2008.02.10. 09:02
 
 
Holland bajnokság: döntetlen Eindhovenben
Dzsudzsák Balázs csapata, az éllovas PSV Eindhoven hazai pályán döntetlent játszott a Heerenveennel a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Az első percben született hazai gólt a mérkőzést végigjátszó magyar válogatott játékos beadása után Otman Bakkal szerezte. Eredmények: PSV Eindhoven-SC Heerenveen 1-1 NAC Breda-FC Utrecht 1-0 De Graafschap-Feyenoord 1-3 Vitesse Arnheim-FC Groningen 2-1, pénteken: Twente Enschede-Heracles Almelo 2-1. Vasárnap további négy mérkőzést rendeznek.
2008.02.10. 08:58
 
Gyorsabban juthatnak követeléseikhez a cégek a jövőben
Az egymillió forintnál kisebb számlatartozásokból keletkezett pereket egyszerűsítetten, és gyorsabban tárgyalják a bíróságok, gazdasági per pedig csak előzetes egyeztetés, illetve közvetítői eljárás után indítható - egyebek mellett ezt tartalmazza az a törvényjavaslat, amely az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium honlapján olvasható, és várhatóan a jövő év elején lép hatályba. A minisztériumban kidolgozott törvényjavaslat célja a polgári peres és nem peres eljárások gyorsítása, e körbe tartoznak a gazdasági perek is. A gyorsítás főleg a kisebb cégeket fogja segíteni, várhatóan a jövő év elejétől. A régi magyar jog is ismerte az egyszerű - sommás - pereket, az EU szabályai szerint a 2 ezer eurónál (mintegy félmillió forint) nem nagyobb követeléseket lehet így intézni.
2008.02.10. 08:51
 
 
Rendőrfogyási kilópénz
Pénzzel próbálja fogyásra bírni túlsúlyos rendőreit egy mexikói város. Aguascalientes önkormányzata minden leadott kiló után 100 pezót (1800 forintnyi összeget) fizet a rendőröknek. "Van több kövér rendőrünk, és már eddig is buzdítottuk őket, hogy fogyjanak, ám sikertelenül" - mondta a rendőrség szóvivője. Mexikóban egyébként egészségügyileg egyre súlyosabb gond a túlsúly. A legtöbben cukorbetegségben halnak meg, a cukros üdítőitalok fogyasztása ennek ellenére egyre emelkedik, csakúgy mint a zsíros hamburgereké.
2008.02.10. 08:33
 
Nemzetközi jégkorongtorna: magyar győzelem a hollandok ellen
A magyar jégkorong-válogatott biztosan nyert a házigazda holland csapat ellen a Tilburgban zajló nemzetközi torna 2. fordulójában. Eredmények, 2. forduló: Magyarország-Hollandia 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) Ukrajna-Horvátország 8-0 (1-0, 3-0, 4-0). Pénteken játszották: Ukrajna-Magyarország 6-2,Hollandia-Horvátország 1-0. A záró nap programja: Magyarország-Horvátország 12:30 ó Hollandia-Ukrajna 16 órától.
2008.02.10. 08:20
 
 
Obama három államban nyert Clintonnal szemben
Barack Obama biztosan nyert riválisával, Hillary Clintonnal szemben az amerikai elnökjelöltségért folyó küzdelemben mindhárom államban - Washingtonban, Nebraskában és Louisianában -, ahol szombaton demokrata előválasztási fordulót rendeztek. Az északnyugati Washingtonban a szavazatok 96 százalékos feldolgozottsága mellett Obama eredménye 68, míg Clintoné 31 százalék volt. A középnyugati Nebraskában 99 százalékos feldolgozottságnál Obama 68-32 arányban vezetett Clintonnal szemben. A jelentős fekete népességű déli Louisianában pedig a demokrata választók 57 százaléka szavazott Obamára, míg Clinton 31 százalékot kapott 97 százalékos feldolgozottsági aránynál. Obama még a Karib-tengeri Virgin-szigeteken is győzött.
2008.02.10. 08:05
 
 
Időközi országgyűlési képviselő-választást tartanak Újbudán
Többen mentek el 11 óráig az újbudai időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulójában szavazni, mint a két héttel korábbi első forduló azonos időszakában. A budapesti 15-ös választókerületben a választópolgárok 11,36 százaléka jelent meg az urnák előtt, két héttel korábban ugyaneddig 9,2 százalékuk voksolt - mondta Filipsz Andrea jegyző, a helyi választási iroda vezetője az MTI-nek. A XI. kerületi Gellérthegy és Szentimreváros térségének 32 ezer szavazópolgára közül 11 óráig 3.651 adta le szavazatát. (Reggel 7 óráig a jogosultak 0,3 százaléka, 9 óráig 2,6 százaléka voksolt.) A 2006-os országgyűlési választás második fordulójában ebben a választókerületben 11 óráig a jogosultak 27,7 százaléka szavazott.
2008.02.10. 08:03
 
 
A NASA elhalasztotta az Atlantis legénységének első űrsétáját
Elhalasztották az Atlantis amerikai űrrepülőgép legénységének első, vasárnapra tervezett külső űrszerelési munkáját, amelynek során a Columbus európai gyártmányú űrlaboratóriumot kellett volna az asztronautáknak a Nemzetköz Űrállomáshoz illeszteniük. Az amerikai űrkutatási hivatal közlése szerint ezt a feladatat hétfőn végzik el. A halasztás oka, hogy Hans Schlegel német űrhajós gyengélkedik, így helyette egyik amerikai kollégája, Stanley Love száll ki a világűrbe. Schlegel állapota azonban nem súlyos- adta hírül vasárnap a NASA, de részleteket nem közölt. A mostani halasztás miatt a következő két űrséta időpontját is későbbre tették át, és az Atlantis is egy nappal később tér vissza a Földre.
2008.02.10. 07:41
 
Szili: mindannyiunk felelőssége, hogy megálljt parancsoljunk a fenyegetésnek
Az Országgyűlés elnöke szerint mindenkinek el kell ítélnie és megálljt kell parancsolnia a fenyegetés minden formájának. Szili Katalin szombaton úgy nyilatkozott a távirati irodának, hogy a mára már kíméletlenné vált politikai küzdelemmel és nyomásgyakorlással a politika lezüllesztésének rendszerváltozás óta nem látott mélypontjához ért az ország. "A parlamenti képviselő társaimat lakóhelyükön ért támadások egy demokráciában semmilyen vélt vagy valós, kollektív vagy egyéni sérelemmel nem indokolhatók. Mindannyiunk felelőssége, hogy elítéljük és megálljt parancsoljunk a fenyegetés minden formájának" - hangsúlyozta.
2008.02.09. 22:00
 
 
Amy Winehouse későn kapott vízumot, de énekel a Grammy-gálán
Amy Winehouse, az 50. Grammy-hatszoros jelöltje végül nagy késéssel, de megkapta a vízumot az amerikai hatóságoktól. A késedelem miatt azonban nem tud elutazni Los Angelesbe, a vasárnap esti (közép-európai idő szerint hétfő hajnali) gála színhelyére. Hangját azonban hallhatják majd a vendégek, hiszen egy londoni stúdióból műholdon keresztül közvetítik majd - adta hírül az énekesnő menedzsere és azt megerősítették Grammy-körökben is. Az énekesnő azonnal a stúdióba vonult, hogy megkezdje a próbákat a "távfellépésére".
2008.02.09. 21:45
 
 
Sikeres közúti ellenőrzési akció a Csepel-szigeten
Sikeres volt a szigetszentmiklósi polgárőrség és a rendőrség által szombaton kezdeményezett közúti ellenőrzési akció, amelynek során egy lopott autó is horogra akadt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az akció befejezése után. A polgárőrség 40 aktivistája és 34 rendőr vett részt az akcióban, amelynek során Szigetszentmiklós, Csepel, Ráckeve térségében összesen 30 ezer autót ellenőriztek a nap során. A papírok átvizsgálása nyomán derült fény egy lopott autóra, két további autónál az iratok nem voltak rendben, további három kocsinál pedig a hamis rendszám vagy alvázszám miatt kellett intézkedni.
2008.02.09. 21:05
 
 
Eltemették Heath Ledgert
Szülővárosában, a nyugat-ausztráliai Perthben, a legszűkebb családi körben temették el szombaton Heath Ledger filmszínészt. A Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című 2005-ben gyártott film főszereplője 28 éves korában, január 22-én halt meg el manhattani lakásában minden jel szerint véletlen gyógyszer-túladagolásban. A rendőrség elvetette a bűncselekmény lehetőségét, a család pedig kizárta az öngyilkosságot. A temetést megelőző szertartáson Cate Blanchett emlékezett meg színésztársáról, de a gyászolók között ott volt Ledger korábbi menyasszonya (és partnere a Brokeback Mountainben), Michelle Williams, illetves közös kislányuk, a kétéves Matilda is, illetve a filmipar számos híressége.
2008.02.09. 20:35
 
 
Ciszjordániában, Gázában és Kelet-Jeruzsálemben 3,76 millió palesztin él
Ciszjordánia, a Gázai övezet és Kelet-Jeruzsálem lakossága elérte a 3,76 milliót, szemben az egy évtizeddel ezelőtt számlált 2,89 millióval - derült ki a szombaton nyilvánosságra hozott adatokból. Luai Sabane, a palesztin statisztikai hivatal vezetője közlése szerint az Izrael által elfoglalt Kelet-Jeruzsálemben (amelyet palesztinok jövőbeni államuk fővárosának akarnak), csupán 208 ezer palesztint számláltak. A demográfiai adatok kulcsszerepet játszanak az izraeli-palesztin tárgyalásokon, a magasabb lakossági adatokkal alá lehet támasztani a palesztin területi követeléseket.
2008.02.09. 20:10
 
 
A Yahoo! a Microsoft vételi ajánlatának elutasítására készül
A Yahoo! internetes szolgáltató igazgatótanácsa el fogja utasítani a Microsoft múlt héten tett 44,6 milliárd dolláros készpénzes és részvénycserés felvásárlási ajánlatát - közölte szombaton egy, a helyzetet jól ismerő személyre hivatkozva a Wall Street Journal. A New York-i gazdasági napilap azt írta, az igazgatótanács úgy értékelte, hogy a Microsoft a részvényenként 31 dolláros ajánlatával erősen alulértékelte a Yahoo!-t. Az ajánlat továbbá nem veszi figyelembe azokat a veszélyeket, amelyek a csoportra leselkednek abban az esetben, ha elkötelezi magát a szövetségkötésre, majd azt a hatóságok meghiúsítják.
2008.02.09. 19:57
 
 
Rendben összekapcsolódott az Atlantis a Nemzetközi Űrállomással
Rendben összekapcsolódott szombat este az Atlantis amerikai űrrepülőgép a Nemzetközi Űrállomással - közölte az amerikai űrhivatal. A 320 kilométer magasságban végrehajtott dokkolás előtt az Atlantis, az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) biztonsági szabályzatának megfelelően az űrállomás előtt hosszanti tengelye körül fordulatot tett, hogy az ISS-en tartózkodó űrhajósok le tudják fényképezni az űrrepülőgép belülről nem látható részeit. A képeket a fedélzeti számítógép közbeiktatásával a földi űrközpontba továbbítják, ahol a szakértők tüzetesen megvizsgálják, történt-e az indításkor olyan mérvű kár, amely a visszatéréskor veszélyeztetné az űreszköz hővédő pajzsának épségét.
2008.02.09. 18:45
 
 
Férfi kézilabda KEK: biztosan nyert a Veszprém
Megnyugtatónak tűnő, nyolcgólos előnyt szerzett az MKB Veszprém a vendég román Steaua Bucuresti ellen a férfi kézilabda KEK nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Férfi KEK, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: MKB Veszprém-Steaua Bucuresti (román) 31-23 (17-12)  Szoros volt a csata, a Veszprém csak a 20. perc táján tudott ellépni (12-8), de ezt az előnyt még növelte is a szünetig. A második félidő elején sok volt a kiállítás és valamelyest csökkent a két csapat közötti különbség. Azonos létszámban, a 40. percben 23-18-ra ellépett a magyar együttes. A román gárda ugyanakkor nem adta fel, erejéből azonban csak arra telt, hogy ne legyen jelentős a hátránya.
2008.02.09. 17:47
 
 
Női kézilabda BL: bravúros győzelemmel nyitott a Győr
Bravúros győzelemmel kezdett a Győri Audi ETO KC az orosz Lada Toljatti otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Női BL, középdöntő, 1. forduló: 1. csoport: Lada Toljatti (orosz)-Győri Audi ETO KC 22-28 (12-12). A Győr eddig százszázalékos volt a kiírásban, míg az előző idényben finalista riválisa meggyengült, hiszen több klasszisa is távozott a nyáron. A meccs alatt fokozatosan nőtt a magyarok előnye, és a szeptember óta 25 találkozón veretlen csapat értékes két ponttal gazdagodott, ezáltal már most vezeti csoportját, amelyből az első két helyezett jut majd az elődöntőbe.
2008.02.09. 17:37
 
 
Bundesliga: döntetlen Hannoverben
Döntetlent játszott egymással Huszti Szabolcs és Hajnal Tamás csapata, a házigazda Hannover, illetve a Karlsruhe a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A vendégek második gólját a magyar válogatott középpályása, Hajnal szerezte, ez volt a hatodik találata ebben az idényben. Mindkét játékos végigjátszotta a találkozót. A Dárdai Pált a 67. perctől soraiban tudó Hertha BSC a címvédő VfB Stuttgart otthonából hozta el a három pontot. Eredmények: Hannover 96-Karlsruhe 2-2, Leverkusen-Hamburger SV 1-1, VfB Stuttgart-Hertha BSC 1-3.
2008.02.09. 17:32
 
 
Svéd-rali: Latvala vezet, Loeb feladta
A szombati nap után is az első győzelmére törő finn Jari-Matti Latvala vezet a Svéd-ralin, az idei vb-sorozat második versenyén. A Ford Focus WRC-vel versenyző 22 éves pilóta jelentős, 49.8 mp-es előnnyel vághat neki a zárónap küzdelmeinek. A világbajnoki címvédő francia Sebastien Loeb - aki 100. vb-futamán indult - pénteki balesetét követően szombaton már végleg feladta a viadalt, amelyen a 41. helyen állt. Állás a szombati versenynap (14 gyorsasági szakasz) után: 1. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila (Ford Focus WRC) 2:03:53.7 ó 2. Mikko Hirvonen, Jarno Lehtinen (Ford Focus WRC) 2:04:43.5 3. Gianluigi Galli, Giovanni Bernacchini (Ford Focus WRC) 2:05:29.6 Vasárnap 6 gyorsasági szakasszal fejeződik be a száguldás.
2008.02.09. 17:07
 
 
Tenisz: Szávay döntős Párizsban
Szávay Ágnes három játszmában nyert a negyedik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva ellen, és ezzel bejutott a döntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán. A döntő szett legelején Gyementyjeva egyből brékelt, majd ezt követően mindenki hozta a kötelezőt, de az egyre erőteljesebben támadó Szávay visszabrékelt (3:3). 4:4-nél, a magyar szervajátékánál viszont Gyementyjeva ismét jobban összpontosított, és a mérkőzésért adogatott, de Szávay megint egyenlített! A világranglistán 20. magyar teniszező nagy nehezen - több bréklabdát hárítva - hozta saját adogatását, és most már ő volt jobb helyzetben: a lélektani előnyt ki is használta és 2:12 óra alatt finalista lett.
2008.02.09. 16:31
 
 
Szekeres: Münchenben igazolódott a magyar álláspont helyessége
A müncheni biztonságpolitikai fórumon elhangzottak igazolták a magyar álláspont helyességét - hangsúlyozta az MTI-nek szombaton Szekeres Imre honvédelmi miniszter. A miniszter - aki Magyarország képviseletében vett részt a fórumon - első helyen Koszovót, illetve Szerbiát említette. Utalt arra, hogy Boris Tadic szerb elnök nyitó beszédében egyértelművé tette: mind a területi integritás megőrzése, mind az Európával való kapcsolatok mélyítése Szerbia számára vezérlő elv. Tadic kifejtette azt is, hogy Belgád szerint csakis nemzetközi jogi keretek között lehet megoldani Koszovó problémáját, és ehhez az nélkülözhetetlen az ENSZ BT határozata.
2008.02.09. 16:25
 
Mi van a halkonzervben?
Tönkreteszi a part menti élőhelyeket, sérti az emberi jogokat, a tenyésztők idegen fajokat hurcolnak be és vad állományokból szerzik be a növendékhalakat - mutat rá a jelenlegi haltenyésztés problémáira a Greenpeace egy friss tanulmánya. Ezen kívül a halfarmokon alkalmazott antibiotikumok valamint a többtonnányi takarmánymaradék és halfekália igencsak megterheli a tengereket idézte a tanulmány megállapításait a Der Standard osztrák napilap.  Egyes harmadik világbeli országokban divat lett a garnélarák-farmok létesítése. Ebből csupán maroknyi befektető profitál, a helyi lakosság viszont megsínyli: a farmokon gyerekeket dolgoztatnak, csökkennek az eddigi élelemforrások és a termőföldek területe.
2008.02.09. 16:07
 
 
Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GP: Nemcsik aranyérmes
Aranyérmet szerzett Nemcsik Zsolt a Renault Kupáért rendezett Gerevich-Kovács-Kárpáti budapesti férfi kard Grand Prix-viadalon. A döntőben 15-9-re verte az amerikai Keeth Smartot. A harmadik helyen két román vívó, Rares Dumitrescu és Mihai Covaliu végzett.A főtáblára jutott nyolc magyar közül már az első fordulóban befejezte szereplését Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Nagy Pál, Gáll Csaba és Kósa Miklós. Utóbbit Lengyel Balázs győzte le, Lontayt a 2000-ben olimpiai bajnok, 2005-ben vb-aranyérmes Covaliu, Gállt pedig az 1998-ban világbajnok olasz Tarantino. Szilágyinál a franciák egyik kiválóság, Gazin bizonyult jobbnak.
2008.02.09. 15:30
 
 
Kétezer bőrfejű és néhány száz ellenük tiltakozó a Hősök terén
Mintegy kétezer fekete ruhát viselő bőrfejű gyűlt össze szombaton délután a budapesti Hősök terén az úgy nevezett becsületnapi megemlékezésre; mintegy háromszáz fiatal pedig a magyar nyilasokra és II. világháborús német megszállókra emlékező szkinhedek ellen tüntetett tarkóra tett kézzel. A fekete bőrdzsekit, fehérfűzős fekete bakancsot viselő kopaszra nyírt fiatalok a Hősök terén felállított fémkordonon belül sorakoztak fel katonai alakzatban. A Szépművészeti Múzeum előtt mintegy háromszáz ember, főként fiatal gyülekezett. Amikor a szkínheded belekezdtek a magyar himnuszba, az ellentüntetők tarkóra tett kézzel "néma áldozatként" tiltakoztak "a terrorimádók fekete egyenruhába bújt mai gyermekei" ellen.
2008.02.09. 15:21
 
 
A rendőrség védelmet ajánl az országgyűlési képviselőknek
Az országgyűlési képviselők biztonsága érdekében a rendőrség valamennyi képviselőt megkeresi, és amennyiben valaki veszélyeztetettnek érzi magát, felajánlja a védelmet számára - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterrel közösen tartott szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A miniszter és a rendőrség vezetője annak kapcsán tartott tájékoztatót, hogy csütörtök éjszaka Molotov-koktélokat dobtak öt szocialista képviselő házára, illetve lakására, továbbá egyes képviselőknek ismeretlen port tartalmazó borítékot küldtek.
2008.02.09. 15:11
 
 
Kudarcba fulladt a cseh államfőválasztás
Kudarcba fulladt a cseh államfőválasztás, miután a szombati, harmadik fordulóban egyik jelölt sem szerezte meg a győzelemhez szükséges szavazatszámot. A pártelnökök megegyeztek, hogy február 15-én megismétlik a választást. Az eredményre valószínűleg döntő hatással volt, hogy a kommunista párt képviselői és szenátorai a harmadik fordulóban egyik jelöltet sem támogatták. Az ellenzéki párt nyíltan deklarált célja volt, hogy elérje az elnökválasztás megismétlését, ami sikerült is neki. Az államfőválasztást most a jelölési procedúrával együtt meg kell ismételni. Mindkét jelölt úgy nyilatkozott, hogy ha jelölik, akkor a megismételt elnökválasztáson is indul.
2008.02.09. 14:47
 
Oroszország amerikai mesterkémének el nem mondott titkai
Az orosz felderítés ugyanolyan aktív most, mint valaha volt a szovjet időkben - állította Szergej Tretyjakov, valaha volt vezető KGB tiszt, aki 2000-ben disszidált az Egyesült Államokba feleségével és lányával. Egy új könyvből, amelyet Pete Earley, a Washington Post egykori újságírója írt, J. elvtárs: Oroszország amerikai mesterkémének el nem mondott titkai a hidegháború vége után címmel kiderül, hogy Tretyjakov az Egyesült Államokba menekült legmagasabb rangú orosz ügynökök között volt és kettős ügynökként működött, mert titkokat továbbított Washingtonnak a 2000-et megelőző három évben.
2008.02.09. 14:41
 
 
Heather McCartney 10 millióval is megelégedne
Tízmillió fonttal is beérné a békés válás fejében Heather Mills-McCartney, Sir Paul McCartney felesége. Az idén 65 éves ex-Beatle és nála éppen negyedszázaddal ifjabb neje két éve vívja durva és személyeskedő epizódoktól sem mentes, jórészt nyilvános válási csatáját, de a döntő - ötnaposra tervezett - hivatalos válóper hétfőn kezdődik a londoni felsőbíróságon. A szombati Daily Mirror bennfentes forrásait idézve azt írta: Heather pánikba esett attól a gondolattól, hogy tanúvallomást kell tennie a felsőbíróságon. Ezért "érzelmektől fűtött" telefonhívásban tudatta Sir Paullal: ha peren kívül kap 10 millió fontot, "soha nem ismétli meg" azokat a korábbi állításait, hogy férje fizikailag bántalmazta őt.
2008.02.09. 14:16
 
 
Alpesi sí Vk: Vonn nyerte a lesiklást Sestrierében
Az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női lesiklást az alpesi síelők Világkupa-sorozatának olaszországi versenyén, Sestrierében. A második helyen a kanadai Kelly Vanderbeek, a harmadikon pedig az olasz Nadia Fanchini végzett. A 23 éves amerikai síelő pályafutása 12., illetve idénybeli ötödik Vk-sikerét aratta. Mostani győzelmével megerősítette vezető helyét a szakági rangsorban, és összetettben is az élre állt.Eredmények: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:38.86 perc 2. Kelly Vanderbeek (kanadai)1:39.48 3. Nadia Fanchini (olasz) 1:39.63.
2008.02.09. 13:51
 
 
Sílövő-vb: Henkelé az első arany
A német Andrea Henkel nyerte az első aranyérmet a svédországi Östersundban zajló sílövő-világbajnokságon. A női sprintversenyben az orosz Albina Ahatova szerezte meg az ezüst-, az ukrán Okszana Hvosztenko pedig a bronzérmet. A dobogósok lőhiba nélkül teljesítették a 7,5 km-es távot. A címvédő német Magdalena Neuner - négy büntetőkörrel - 17. lett. Eredmények: női sprintverseny (7,5 km), világbajnok: Andrea Henkel (Németország) 19:43.1 perc (0 lőhiba) 2. Albina Ahatova (Oroszország) 12.7 mp hátrány (0) 3. Okszana Hvosztenko (Ukrajna) 23.2 mp h. (0)
2008.02.09. 12:57
 
 
Nehéz kihívások előtt a NATO a szervezet főtitkára szerint
A nemzetközi terrorizmus új formáit, a tömegpusztító és a rakétafegyverek terjedését említette a NATO előtt álló legsúlyosabb kihívások között szombaton Jaap de Hoop Scheffer, a szervezet főtitkára. A müncheni biztonságpolitikai fórumon elhangzott beszédében a holland politikus Afganisztánt és a Balkánt említette első helyen azon területek sorában, ahol az atlanti szövetségre nagy felelősség hárul a béke és a biztonság garantálásában. A főtitkár úgy értékelte, hogy a NATO előtt álló feladatok megoldása érdekében új stratégiára, az eddiginél átfogóbb biztonságpolitikai megközelítésre van szükség.
2008.02.09. 12:36
 
 
A török parlament megszavazta a fejkendőtilalom feloldását
A török parlament szombaton, második olvasatban is nagy többséggel jóváhagyta azt a két alkotmánymódosítást, amelyek lehetővé teszik a nők számára muzulmán fejkendő viselését a felsőoktatási intézményekben, ahol az több évtizeden át tilalom alá esett az állam és az egyház szétválasztásának jegyében. A javaslatokat a török kormánypárt, az Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) közösen nyújtotta be az ellenzéki Nemzeti Cselekvés Pártjával (MHP), a világi berendezkedés hívei, a bírói testület és a hadsereg heves ellenkezése mellett. A szavazás idején legkevesebb 30 ezren tüntettek Ankarában az alkotmánymódosítás ellen, a kormány lemondását követelve.
2008.02.09. 12:10
 
 
Az AAA Auto Group veszteséggel zárta a 2007-es évet
Az AAA Auto Group N.V. az előzetes pénzügyi eredmények szerint nettó veszteséggel zárta a 2007-es évet, ugyanakkor a forgalma 30 százalékkal emelkedett tavaly - közölte az autókereskedő társaság. A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett profitfigyelmeztetésben a társaság konkrét számokat nem közölt, a tavalyi gazdálkodásról szóló gyorsjelentését február 28-án teszi közzé. A veszteséget elsősorban olyan negatív tényezők okozták, a melyek az év utolsó negyedévében fejtették ki hatásukat. Ilyen volt például az, hogy egy év alatt hatalmas mértékben növekedett az AAA Auto telephelyeinek száma, ami azonnali kiadásokkal járt, de a cég nyereségét csak több hónapos késéssel lesz képes növelni.
2008.02.09. 12:04
 
Fidesz: öt év alatt 3 milliárdot költött a kormány tanulmányokra
Az elmúlt öt évben a kormány több mint 3 milliárd forintot költött tanulmányokra - hangsúlyozta Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján. A kormány arról beszél, hogy megszorításokra van szükség, mert nincs pénz, sajnos azonban azt látjuk, hogy pénz van, csak értelmetlen célokra költik - fogalmazott. Az ellenzéki képviselő szerint ezek a "luxustanulmányok" nem szolgálták az ország érdekét, ezektől nem lett jobb az ország sorsa. Arra a kérdésre, hogy az Orbán-kormány mennyit költött tanulmányokra, Ágh Péter azt mondta: nem lehet összehasonlítani egy olyan időszakot, amiben az első intézkedés a tandíj eltörlése volt, egy olyannal, amikor bevezették a tandíjat.
2008.02.09. 12:00
 
 
Szili: az állam nem vonulhat ki teljesen az oktatásból és az egészségügyből
Az állam nem vonulhat ki teljes egészében az oktatás és az egészségügy területéről - jelentette ki Szili Katalin szocialista házelnök szombaton a kisiskolákról rendezett tanácskozáson. Az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: vannak olyan kérdések, amelyeket nem lehet teljes egészében "kilökni" a versenyszférába. "Ha ezt tennénk, elveszítenénk az esélyt, hogy mindenki hozzájuthasson a tudáshoz" - fűzte hozzá. A házelnök azt mondta, ha oktatásról beszélünk, a nemzet, az ország jövőjéről beszélünk. Vannak olyan közös ügyeink, amelyeket a pártpolitikától mentessé kell tenni.
2008.02.09. 11:15
 
 
Megölték az iraki al-Kaida egyik helyi vezetőjét Szamarrában
Egy rendőrségi rajtaütésben szombat hajnalban megölték az al-Kaida terrorhálózat iraki részlegének egyik helyi vezetőjét - közölte a rendőrség. A rajtaütés a Bagdadtól 95 kilométernyire északra fekvő, túlnyomórészt szunnita muzulmán lakosságú Szamarrában történt. Abu Omar ad-Dori belvárosi házában egy órán keresztül ellenállt a rendőröknek, mielőtt azok, helyi idő szerint 4 óra tájban végeztek volna vele - mondta el egy neve elhallgatását kérő rendőrtiszt. A tájékoztatás szerint ad-Dorit mindössze egy hete bízták meg az al-Kaida szamarrai akcióinak irányításával.
2008.02.09. 10:44
 
 
Ankara uniós csatlakozását sürgette a török kormányfő Münchenben
Országa európai uniós csatlakozását sürgette szombaton Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök. Az immár 44. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai fórumot hivatalosan is megnyitó beszédében Erdogan a leghatározottabban a teljes jogú tagság mellett foglalt állást, kiemelve egyebek között Törökország stratégiai jelentőségét, valamint felelősségét a béke és a stabilitás biztosításában, továbbá Európa energiaellátásában. A miniszterelnök elutasította azokat az uniós törekvéseket, amelyek célja a teljes jogú tagság helyett egyfajta különleges partneri viszony létesítése Törökországgal.
2008.02.09. 10:06
 
 
Boat Show és Karaván szalon az aktív pihenés híveinek
A vízi sportok szerelmeseit és az utak vándorait minden eddiginél nagyobb területen és különleges kínálattal várja a február 14. és 17. között a Hungexpo két kiállítása. A Budapest Boat Show-n és a Karaván szalonon 10 ország 131 kiállítója vonultatja fel újdonságait 10.000 négyzetméteren. A Hungexpo sajtóközleménye szerint a hajós parádén 158 jacht, motoros versenyhajó, szörfök, hajózáshoz szükséges sporteszközök és ruházati cikkek láthatók. Jelen lesznek a hazai legjelentősebb hajózási társaságok, hajóépítők, szakmai szövetségek és sportegyesületek is.
2008.02.09. 09:20
 
 
A G7 az amerikai gazdaság visszaesésétől tart
Az amerikai gazdaság visszaesésétől tartottak szombaton a hét legfejlettebb ipari ország (G7) Tokióban tanácskozó pénzügyminiszterei és jegybankelnökei. A tanácskozáson elfogadandó közlemény tervezete szerint az Egyesült Államokat, Japánt, Németországot, Nagy-Britanniát, Franciaországot, Olaszországot és Kanadát tömörítő G7 azzal számol, hogy az amerikai lakáspiac visszaesése ennél is erőteljesebb lesz. A G7 kéri a pénzintézeteket, "maradéktalanul és haladéktalanul" tegyék közzé az amerikai jelzáloghitelekkel kapcsolatos veszteségeiket. A tervezet szerint a Hetek azzal számolnak, hogy rövid távon lassulni fog gazdaságaik növekedése.
2008.02.09. 09:10
 
 
A szerbiai nővéreknek tilos a neccharisnya
A szerb kórházak betegei nem látnak többé neccharisnyás, ingerlően feszülő miniszoknyás, netán mélyen kigombolt rövid köpenyt viselő nővért, ha életbe lép az egészségügyi minisztérium munkahelyi viselkedésről szóló kódexe, amelynek tervezetét a napokban küldték ki az egészségügyi intézményeknek. A női alkalmazottak egyenruhája "nem lehet sem túl rövid, sem túl szűk, munkavégzésre alkalmas cipőnek kell társulnia hozzá, smink csak diszkréten alkalmazható, az ékszerezés összhangban kell álljon az általános kinézettel, és kívánatos a mértéktartással színezett, rendezett frizura".
2008.02.09. 08:58
 
Svájcban délben kezdődik a jegyárusítás a foci Eb-re
Szombaton délben kezdi el árusítani a jegyeket a június 7-én kezdődő, Ausztriával közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokságra a svájci szövetség. Az értékesítés során mérkőzésenként mintegy 5600 belépőt kínálnak, ezek árai 70 és 480 frank között (43,7-300 euró) mozognak. Az érdeklődőknek - akik fejenként legfeljebb négy jegyhez juthatnak és csak egy meccsre jelentkezhetnek - e-mailben kell jelezniük igényüket.  Ausztriában jövő szombaton kezdődik a belépők árusítása. Az Eb Bázelben, a Svájc-Csehország találkozóval rajtol, a döntőt június 29-én rendezik Bécsben.
2008.02.09. 08:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489[2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista