2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Vitorlázás, Laser vb: Berecz Zsombor olimpiai kvótát szerzett
Berecz Zsombor olimpiai indulási jogot szerzett a vitorlázó Laser hajóosztály világbajnokságán, az ausztráliai Terrigalban. Berecz tíz futam után összesítésben a 87., a vb-n még megszerezhető tíz kvótáért küzdő országok rangsorában a 9. volt, s ezt a helyezését megőrizte, mivel az erős szél miatt a zárónapon nem rendeztek versenyt. A másik magyar résztvevő, Fazakas György a 93., a pekingi repülőjegyekért harcolók között pedig a tizedik pozíciót érte el. Az ötkarikás játékokon Laserben negyven hajó - nemzetenként egy - indulhat. A vitorlázók közül Berecz Zsombor az első, aki olimpiai részvételi jogot szerzett, korábban ez csak a szörfösöknek, Gádorfalvi Áronnak és Detre Diánának sikerült.
2008.02.13. 11:04
 
 
FTC: érvényes és eredményes a hatodik pályázat
A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) érvényesnek és eredményesnek nyilvánította az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát, amelyet az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt hatodik pályázatra nyújtott be. Az NVT január 23-án döntött az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítési eljárásának újabb, immár hatodik kiírásáról. A zártkörű pályázatra azok a cégek kaptak meghívást, amelyek az előző öt esetben már pályáztak vagy kaptak meghívót. Január végéig mind a 13 meghívott pályázó átvette az írásos anyagot, közülük hárman nyújtották be a dokumentációt február 9-ig.
2008.02.13. 10:53
 
 
Eredménytelen egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Ismét eredménytelenül zárult a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) közötti tárgyalás a sztrájkkövetelésekről. A VDSZSZ továbbra is azt követeli, hogy a minden vasutas kapjon nettó 250 ezer forintot személyenként a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, illetve 10 százalék többlet bérfejlesztést kér a megajánlott 6,9 százalék mellett a kiszervezett MÁV-társaságok dolgozói számára, a MÁV-START Zrt., a MÁV-Trakció Zrt., illetve a MÁV Gépészet Zrt. munkavállalóinak. Az egyeztetést követően Zsoldos Marianna, a MÁV Zrt. humánerőforrás igazgatója, a munkáltató tárgyaló delegációjának vezetője elmondta: továbbra is úgy látják, hogy nincs gazdasági és jogi alapja a szakszervezet követelésének.
2008.02.13. 10:27
 
 
Index: Távozhat a kormányból Lamperth Mónika és Hiller István is
A márciusi népszavazást követően az Index internetes portál információi szerint távozhat a kormányból Lamperth Mónika szociális és Hiller István oktatási miniszter. Az írás szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem csupán egy személycserét hajtott végre azzal, hogy Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter helyére Draskovics Tibort állította, hanem teljesen átalakította közvetlen környezetét is. Az Index úgy tudja, a kormányfő jövő hétfőn, a parlamentben hirdeti meg "új politikáját", amihez várhatóan "új embereket" is választ. Gyurcsány Ferenc várhatóan a konszolidáció és az együttműködés politikáját hirdeti meg, és ezzel a kormány visszatér a "normális, üzemszerű működéshez".
2008.02.13. 10:07
 
 
Három jelölt indul a megismételt cseh államfőválasztáson
Három jelölt indul a pénteki megismételt államfőválasztáson Csehországban. Az első választáson is induló Václav Klaus és Jan Svejnar mellett a harmadik jelölt Jana Bobosíková európai parlamenti képviselő - jelentették be Prágában, miután kedden éjfélkor lejárt a jelölési határidő. Bobosíkovát az ellenzéki kommunisták jelölték. Indulásával nőnek Klaus esélyei a győzelemre, mert két vetélytársa az első fordulóban megosztaná az ellentábor szavazatait, s így sem Svejnar sem Bobosíková nem jutna be a második fordulóba.
2008.02.13. 09:55
 
 
FTC: tüntetnek a szurkolók, ha nem az angolok nyernek
A Ferencváros Szurkolók Szövetsége (FSzSz) szerda délutánra tüntetést jelentett be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. székháza elé, ám erre csak akkor kerül sor, ha délelőtt számukra kedvezőtlen döntés születik az FTC Üllői úti, hat plusz két hektáros ingatlanegyüttesének tulajdonjogára kiírt pályázattal összefüggésben. A FSzSz honlapján megjelent közleményből kiderül, hogy a drukkerek abban az esetben vonulnak az utcára, ha "érvénytelen vagy eredménytelen a tender", ha "nem hoz döntést a tanács", vagy ha a "nem az egyértelmű szurkolói igényeknek megfelelő döntés születik".
2008.02.13. 09:16
 
 
22,2 százalékkal nőttek a mezőgazdasági árak
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2007-ben 22,2 százalékkal nőtt az előző évhez viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A növényi termékek árszínvonala 40,5 százalékkal, az élő állatoké és állati termékeké 3,6 százalékkal nőtt. A mezőgazdasági termelés ráfordításainak árszintje 14,2 százalékkal volt magasabb, mint 2006-ban. Tavaly decemberben a mezőgazdasági termelői árak 38,1 százalékkal haladták meg a 2006 decemberit. A növényi termékek árszínvonala 62,5, az élő állatok és állati termékeké 11,8 százalékkal nőtt.
2008.02.13. 09:05
 
 
A rendőrség éjszaka elbontotta a Parlament körüli kordon egy részét
A rendőrség szerdára virradóra elbontotta a Parlament körüli kordon egy részét - közölte Gálik Viktória, a Köztársasági Őrezred szóvivője az MTI-vel. Dobozi József, a Köztársasági Őrezred parancsnoka keddi döntését a rendőrség honlapján tette közzé. A tájékoztatás szerint a területlezárást az Országházhoz vezető északi behajtónál a Széchenyi rakpart és a Kossuth tér sarkától a sorompóig a járda vonalában, valamint az '56-os emlékhelytől a lánckordon mentén a továbbiakban is fenntartják. Ez azt jelenti, hogy a fémkordon a Parlamenthez közelebb került, és így a Kossuth téri füves területek szabaddá váltak.
2008.02.13. 08:22
 
Befejeződött a hollywoodi írósztrájk
Befejeződött a hollywoodi írósztrájk, szerdától már munkába állhatnak a forgatókönyvírók - közölte az Amerikai Írók Céhe (WGA). A WGA keleti és nyugati parti szervezetének tagjai 92,5 százalékos arányban megszavazták a három hónapja tartó sztrájk befejezését, így a november 5. óta tartó munkabeszüntetés véget ért. A munkabeszüntetés oka részben az íróknak az internetes produkciók utáni részesedése körüli vita volt. Már több televíziós műsor gyártását megbénította, és veszélybe került a hollywoodi filmipar legfényesebb eseményének, az Oscar-gálának a megrendezése is, amelyre most már teljes pompájában sor kerülhet, a február 24-i esemény vészforgatókönyvét fiókba lehet dugni.
2008.02.13. 08:00
 
Van Gogh, Monet és Degas festményeket loptak el egy svájci múzeumból
Ellopták egy zürichi múzeumból Cézanne, Degas, Van Gogh és Monet több festményét - jelentette be a helyi rendőrség hétfőn. A bűncselekmény vasárnap történt, ám a rendőrség egyelőre nem közölt több részletet. A világhírű festők szóban forgó művei összesen több mint 66 millió eurót érnek. Múlt héten Picasso két, közel hárommillió euró értékű olajfestménye tűnt el egy Zürich melletti kisvárosban, Pfäffikonban rendezett kiállításról.
2008.02.13. 07:59
 
 
Magyar Hírlap: Zuschlag vallomást tett
Zuschlag János részletes, feltáró, önmagára nézve is terhelő vallomást tett kedden a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen - írta szerdai számában a Magyar Hírlap. Az MSZP volt országgyűlési képviselőjének, a megyei pártszervezet volt ügyvezető elnökének kihallgatása a héten folytatódik. A lap értesüléseit Szabó Ferenc megyei főügyészhelyettes nem cáfolta. Zuschlag Jánost szeptemberben vették őrizetbe, és rendelték el előzetes letartóztatását. Őt és társait bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják. A gyanú szerint az elkövetők fiktív alapítványok révén 75 millió forintot nyertek állami és fővárosi pályázatokon - olvasható a lapban.
2008.02.13. 07:49
 
 
Elnöki szakállnövesztő verseny
Elnöki szakállnövesztő verseny vette kezdetét egy ohiói városban, Delaware-ban. Nem elnökök indultak rajta, hanem egyszerű polgárok. A viadal attól elnöki, hogy egy amerikai elnök szakálla az etalon. Természetesen nem a mostani, George W. Bush arcszőrzete, márcsak azért sem, mert neki nincs szakálla, hanem az Egyesült Államok 12. elnökéé, Rutherford B. Hayesé, aki a város szülötte - 1822-ben látta meg a napvilágot. A szőrverseny a város fennállásának 200. évfordulója alkalmából szerveződött és győztese az lesz, aki leginkább hasonlít majd a néhai Hayesre. Az elnöki hasonlóság mellett további kategóriák is vannak, így a leghosszabb, a legszokatlanabb és a legelegánsabb szakállt is díjazzák.
2008.02.13. 07:36
 
 
Ma folytatódnak az egyeztetések a vasutasok követeléseiről
Folytatódnak az egyeztetések ma a vasutasok követeléseiről a Vasúti Dolgozók Szabad Szervezete (VDSZSZ) és a MÁV Zrt., valamint a szakszervezet és a MÁV-START Zrt. között, miután a szakszervezet és a munkáltató keddi tárgyalása sem vezetett eredményre. A VDSZSZ azt követeli továbbra is, hogy a vasutasok kapjanak fejenként nettó 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, illetve 10 százalék többlet bérfejlesztést a megajánlott 6,9 százalék mellett a kiszervezett MÁV-társaságok dolgozói számára, a MÁV-START Zrt., a MÁV-Trakció Zrt., illetve a MÁV Gépészet Zrt. munkavállalóinak. A MÁV Zrt. és a MÁV START továbbra is kitart álláspontja mellett, hogy nincs gazdasági alapja a követelések kifizetésének.
2008.02.13. 07:31
 
 
Az aktív korúak kétharmada nem készül a nyugdíjas évekre
A magyar lakosság aktív korú népességének mintegy kétharmada, hozzávetőleg 6,8 millió állampolgár egyáltalán nem, vagy alig készül tudatosan nyugdíjas korára, a megkérdezettek kétharmada még a jelenlegi nyugdíjkorhatárral sincs tisztában, azaz nem tudja, hány éves koráig kell dolgoznia - derül ki a A Magyarországi Volksbank és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáselemző Intézete által közösen készített felmérésből. Csak minden 12. megkérdezett tudott arra válaszolni, hogy mennyi nyugdíjjárulékot fizet. Mindössze 17 százalék fizet be egy bizonyos összeget valamelyik önkéntes kiegészítő nyugdíjpénztárba és körülbelül ugyanekkora hányad rendelkezik nyugdíj célú megtakarítással.
2008.02.13. 07:26
 
 
Riasztóval a fiatalok ellen
Már 3500 bolt, pályaudvar vagy egyéb létesítmény használ gyerekriasztót Nagy-Britanniában, olyan hangkibocsájtót, amely elűzi a randalírozó ifjakat. A készülék magas frekvencián sugározza a hangot, olyanon, amelyet húsz évnél idősebbek nemigen érzékelnek, a fiatalabbak viszont kellemetlennek találnak, és inkább eloldalognak máshova. A boltosok körében igen népszerű a Moszkító nevű készülék, mert így nem az ő portájuk közelében randalíroznak unalmukban a fiatalok. Gyermekvédelmi és polgárjogi csoportok ugyanakkor ellenzik a készülék használatát, mondván, az nem akadályozza meg a vandalizmust, csupán máshova tereli.
2008.02.13. 07:19
 
 
Potomac-előválasztások: Obama és McCain nyert
Barack Obama az amerikai demokrata előválasztási verseny egyértelmű éllovasává lépett elő kedden: a Potomac-előválasztások mindhárom helyszínén nyert Hillary Clintonnal szemben. A Virginia és Maryland államban, valamint a fővárosban, Washington D.C.-ben rendezett előválasztási fordulókban a republikánus versengésben John McCain is mindenhol legyőzte vetélytársát, Mike Huckabee-t, megszilárdítva ezzel elsőségét. Barack Obama illionis-i szenátor győzelmi sorozatát - a hét végén öt fordulóban nyert - nem tudta megállítani a volt first lady. A papírforma szerint az afro-amerikai jelöltaspiráns kedden is magabiztosan nyert.
2008.02.13. 07:02
 
Politológusok szerint a népszavazás rányomja bélyegét az évértékelőkre
Az MTI-nek nyilatkozó politológusok szerint népszavazás nyomja majd rá a bélyegét Orbán Viktor szerdai és Gyurcsány Ferenc jövő heti évértékelőjére. Juhász Attila, a Political Capital elemzője és Kiszelly Zoltán politológus egyetértett abban, hogy a népszavazás fogja rányomni a bélyegét a két politikus évértékelő beszédére. Kiszelly Zoltán hangsúlyozta: a népszavazási kampányhoz illeszkedő, aktuális beszédek lesznek ezek, amelyekben a két politikus helyzetértékelése tükröződik majd. Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc is megpróbálja majd értelmezni a kampány tétjét és végkimenetelét - tette hozzá.
2008.02.12. 21:45
 
 
Carla Bruni első látásra beleszeretett a francia elnökbe
Első látásra beleszeretett Nicolas Sarkozybe, és a viharosan gyors egybekelés ellenére egész életre szóló házasságot tervez férjével - nyilatkozta Carla Bruni, Franciaország új first ladyje a L'Express című hetilap kedden megjelent számában. "Nem haboztam. Nyomban hozzá akartam menni" - árulta el az egybekelésük óta első interjúját adó olasz származású egykori topmodell és énekesnő, aki február 2-án csöndben kötött házasságot az elnökkel a párizsi Elysée palotában. Bruni az elhamarkodott döntést firtató kérdésre kurtán azt válaszolta, hogy akik így gondolják: "Tévednek". "Nicolas és köztem ez nem gyors volt, hanem halasztást nem tűrő" - idézte a másodszor a 40 éves asszonyt a magazin.
2008.02.12. 21:05
 
 
Az OVB nem ad ki állásfoglalást a Fidesz kormánykampányt sérelmező beadványára
Az Országos Választási Bizottság (OVB) nem ad ki állásfoglalást a Fidesz kormánykampányt sérelmező beadványára; a testület kedd esti ülésén ugyanakkor többen úgy vélték, a kérelem kifogásként elbírálható lenne. A Fidesz beadványában arról kért állásfoglalást, hogy a kormányra is vonatkozik-e az 1997-es alkotmánybírósági határozat, amelynek értelmében az alkotmányos szerveknek tartózkodniuk kell a kampányba való beavatkozástól. A párt azt sérelmezte, hogy a kormány közpénzből milliárdokat költ saját álláspontja népszerűsítésére a háromkérdéses népszavazásról az ingyenesen terjesztett, Új Magyarország című színes kiadvánnyal.
2008.02.12. 20:30
 
 
Obama várhatóan folytatja győzelmi sorozatát
Barack Obama illinois-i demokrata szenátor az előzetes felmérések szerint folytatja győzelmi sorozatát az amerikai előválasztási versenyfutás keddi fordulójában, az úgynevezett Potomac-államokban. A szenátor nemcsak a férfiak, hanem a nők körében is népszerűbb, mint a volt first lady, aki a legutóbbi öt fordulóban alulmaradt vetélytársával szemben a delegátusok gyűjtésben. Obama esélyeit javítja, hogy a keddi előválasztások helyszínein - Maryland és Virginia államban, valamint a fővárosban, Washington D.C.-ben - az országos átlagnál nagyobb arányú a fekete lakosság, amely alapvetően az afro-amerikai szenátor mögött sorakozik fel.
2008.02.12. 20:00
 
 
Az ENSZ szerint négymillió iraki éhezik
Négymillió iraki éhezik és a 27 millió lakos 40 százalékának nincs egészséges ivóvize az olajból eredő gazdagság és az erőteljesen fejlődő gazdaság ellenére - közölte az ENSZ kedden. Az ENSZ becslései szerinti évi mintegy 7 gazdasági százalékos növekedésnek és a napi 1,6 millió hordós olajexportból eredő 48 milliárd dolláros költségvetésnek köszönhetően Irakban adottak a jólét feltételei. A lázadás és a felekezetközi támadások következtében azonban több mint 2 millióan kényszerültek otthonuk elhagyására és legalább 4 millióan éheznek.
2008.02.12. 19:40
 
 
Izrael katonai lépésekre készül a gázai rakétatámadások miatt
Izrael további katonai lépésekre készül, hogy megfelelő választ adjon a Hamász ellenőrzése alatt álló Gázai övezetből kiinduló támadásokra - mondta Ehud Barak izraeli védelmi miniszter kedden Ankarában. "Arra fogunk kényszerülni, hogy fokozzuk katonai erőfeszítéseinket" - jelentette ki Barak török kollégájával, Mehmet Vecdi Gönüllel tartott találkozóján. Barak előző nap sejtetni engedte, hogy Izrael megdöntheti az iszlamista Hamász uralmát a Gázai övezetben, ha a palesztinok ezt nem teszik meg. Ez volt az első alkalom, hogy egy magas rangú izraeli tisztségviselő határozottan célzott erre a lehetőségre.
2008.02.12. 19:04
 
 
Gyurcsány az új baloldali politikáról beszélt az MSZP frakcióülésén
Az új baloldali politika tartalmáról beszélt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden az MSZP-frakció zárt informális ülésén Budapesten - tudta meg az MTI. Az évadnyitó frakcióülésen meghirdetett új politika alapját a kormányfő szerint a munkahelyteremtés, a műveltség és a tulajdon jelenti. Gyurcsány Ferenc konkrét intézkedéseket nem említett, azokról a hétfői parlamenti ülésen fog beszélni - mondták az MTI-nek név nélkül nyilatkozó résztvevők. A frakcióülésen felszólalt Draskovics Tibor kijelölt igazságügyi és rendészeti miniszter is. A képviselőcsoport ülése után nem volt tájékoztató az ott elhangzottakról.
2008.02.12. 18:45
 
 
Antwerpen: Szávay kiesett
A hatodik helyen kiemelt Szávay Ágnes már az első fordulóban kiesett a 600 ezer dollár összdíjazású antwerpeni női tenisztorán. A magyar játékost a selejtezőből feljutott orosz Alisza Klejbanova búcsúztatta két sima szettben. Szávay az első játszmában 2:2-ig tartotta magát, ám ettől kezdve sokat hibázott, riválisa vérszemet kapott és negyven perc alatt jutott előnyhöz. A második szettben (48 perc) 2:0-ás vezetéshez jutott a magyar, sőt három labdája is volt a 3:0-hoz, ám nem élt a lehetőségekkel, ellenfele sorozatban öt gémet nyert és ezzel el is dőlt a meccs.
2008.02.12. 17:53
 
 
A legromantikusabb üdülőhelyek
Egyre népszerűbbek a távoli, néptelen tengerpartokra telepített luxusüdülőhelyek. Nyugalom, háborítatlan természet és teljes kényelem jár annak, aki meg tudja fizetni.
2008.02.12. 17:02
 
 
Az uniós pénzügyminiszterek szerint teljesíthetők a magyar hiánycélok
Egyetértettek az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei keddi brüsszeli találkozójukon az Európai Bizottságnak azzal az értékelésével, hogy a magyar konvergenciaprogramban lefektetett hiánycsökkentési célok teljesíthetők, és Magyarország deficitje jövőre a hazai össztermékhez képest 3 százalékos szint közelébe szorítható. Andrej Bajuk szlovén pénzügyminiszter és Joaquín Almunia pénzügyi biztos az ülést követően elmondta, hogy a tanács osztja a bizottságnak azt a véleményét, hogy a magyar célok tarthatóak, de még mindig számos kockázatra kell ügyelni.
2008.02.12. 16:58
 
 
NBA: hetedszer nyert sorozatban a Houston
A Houston Rockets sorozatban a hetedik győzelmét aratta az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
2008.02.12. 16:48
 
 
Megállapodás született az orosz-ukrán gázvitában
Megállapodás született Vlagyimir Putyin orosz és Viktor Juscsenko ukrán elnök keddi moszkvai találkozóján a két ország gázvitájában, amely miatt orosz részről korábban az Ukrajnába irányuló gázszállítások leállításával fenyegetőztek. Putyin a találkozót követően bejelentette: Moszkva elfogadja Kijev javaslatait a gázszállítások miatti ukrán adósság rendezése érdekében. A Gazprom orosz gázipari óriás 1,5 milliárd dollárt követel Ukrajnától a gázszállításokért, és közép-európai idő szerint kedden délután négy óráig adott haladékot a tartozás megfizetésére. Az orosz cég azzal fenyegetőzött, hogy ellenkező esetben leállítja gázszállításait Ukrajnának.
2008.02.12. 16:35
 
 
KÖNYV: Borostyán látcső
Közeleg a szörnyű háború, amit a boszorkányok jósoltak meg. Willnek el kell juttatnia minden világok legveszedelmesebb fegyverét, a titokzatos kést Lord Asrielhez. A fiú magányosan néz szembe a veszélyekkel, mivel Lyrának nyoma veszett... A varázserejű borostyán látcső pedig azt is megmutatja, amit szabad szemmel senki sem láthat...
2008.02.12. 16:35
 
 
Putyin orosz elnök részt vesz a bukaresti NATO-csúcson
Vlagyimir Putyin orosz elnök részt vesz a NATO bukaresti csúcsértekezletén - jelentette be kedden Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Putyin személyében orosz vezető első ízben jelenik meg NATO-csúcsértekezleten azóta, hogy 1992-ben létrehozták az észak-atlanti szövetség és Oroszország közötti együttműködés intézményes formáját, a NATO-Oroszország Tanácsot. Orosz hírügynökségek idézték a genfi látogatáson tartózkodó Lavrovot, aki szerint Putyin elfogadta a meghívást az április 2-4. között tartandó NATO-csúcsra. "Ez újfent megerősíti, hogy Oroszország bármilyen kérdésben kész a párbeszédre" - hangsúlyozta az orosz külügyminiszter.
2008.02.12. 16:26
 
Von Heesen az 1. FC Nürnberg új vezetőedzője
A várakozásoknak megfelelően Thomas von Heesen lett a német labdarúgó Bundesligában kiesés ellen küzdő 1. FC Nürnberg új vezetőedzője. A 46 éves szakember 2009 júniusáig írt alá, s a szerződése az esetleges másodosztályú szereplésre is érvényes. A csütörtöki, Benfica elleni idegenbeli UEFA Kupa-mérkőzésen debütáló Von Heesen Hans Meyert követi a kispadon, őt hétfőn menesztették a Német Kupa-címvédő gárda vezetői. Az 1. FC Nürnberg jelenleg csupán a 16. helyen áll a 18 csapatos német élvonalban.
2008.02.12. 15:59
 
 
Bódi Sylvi: szeretem nézni, de csinálni is
Bódi Sylvi él-hal az ökölvívásért. Szépség ide, nőiesség oda, a modell boksszal tartja karban magát. Igaz, csak árnyékbunyóról van szó, de attól még fárasztó.
2008.02.12. 15:55
 
Rejtő Ildikó átvette a Nemzet Sportolója címet
Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter ünnepélyes keretek között átadta a Nemzet Sportolója címet dr. Sági Györgyné Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai bajnoknak. A díjat a Magyar Köztársaság kormánya adományozta az 1964-es ötkarikás játékokon egyéniben és csapatban is győztes tőrvívónőnek, elismerve ezzel a magyar sport eredményességéért, sikerességéért és elismertségéért végzett több évtizedes munkáját.
2008.02.12. 15:49
 
 
Bemutatkoztak az első Android telefonok
Bemutatkoztak az első Android mobilplatformot futtató mobiltelefonok; a tucatnyi új modell leleplezésére a barcelonai Mobile World Congress kiállításon került sor. Az Android névre keresztelt mobilos platform a Google-lal együtt mintegy harminc szövetséges vállalat közös fejlesztéseként jött létre. A Linux-alapokra épülő szoftvert tavaly novemberben mutatták be a nagyközönségnek, a platformot futtatni képes telefonok várhatóan ez év második felében kerülnek a boltokba. 
2008.02.12. 15:39
 
 
Tovább zuhan Sarkozy népszerűségi indexe
Két friss felmérés is Nicolas Sarkozy francia államfő óriási népszerűségvesztéséről tanúskodik. Az Ipsos közvélemény-kutatóintézet által a csütörtökön megjelenő Le Point című hetilap számára készült felmérés szerint a francia elnök tetszési indexe egy hónap alatt tíz pontot, zuhant és már csak a franciák 39 százaléka elégedett az államfővel, míg a Le Parisien című napilapban megjelent CSA-felmérés szerint Sarkozy kedveltsége 42 százalékon áll. Kilenc hónappal ezelőtti megválasztása óta még soha nem volt ennyire népszerűtlen a francia államfő.
2008.02.12. 15:35
 
 
Kigyulladt egy panelház Csepelen, egy súlyos sérült
Kigyulladt egy tíz emeletes csepeli panelház hetedik emeletén lévő lakás kedden, egy embert súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte a tűzoltóság az MTI-vel. Virágh Ferenc ügyeletes tiszt elmondta: egy szoba égett teljes terjedelmében, a tűz keletkezési okát egyelőre vizsgálják. Hozzátette: a súlyosan sérült ember testének 40-50 százaléka megégett, őt a mentők kórházba szállították.
2008.02.12. 15:29
 
 
Kanye West és Amy Winehouse többszörös díjazott a Grammy-gálán
Amy Winehouse brit énekesnő öt, Kanye West rapper négy díjat nyert hétfőre virradóra a Los Angelesben tartott 50. Grammy-gálán. A közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban tartott díjkiosztón Amy Winehouse 6 jelöléséből megkapta az év felvételéért, az év dalaért, az év popalbumaért és popelőadójának, valamint az esztendő felfedezettjének járó a "kis gramofont". A legtöbb, 8 jelölést gyűjtő Kanye West saját kategóriájában nyert négy díjat. Herbie Hancocké az év albuma. A legjobb szöveges lemez díját a demokrata párti elnökjelöltségért küzdő Barack Obama nyerte el.
2008.02.12. 15:28
 
Megjelent Bukta Imre életmű-katalógusa
Bukta Imre (1952) a kortárs képzőművészet meghatározó alakja, aki többször képviselte Magyarországot a legnagyobb nemzetközi biennálékon (Velencében, Sao Paoloban). A Munkácsy-díjas, érdemes művész első életmű-kiállítása a debreceni Modemben nyílt meg az elmúlt év végén. Az eredetileg február 24-ig látogatható tárlat nyitva tartását a művészeti központ egy héttel, március 2-ig meghosszabbította. Időközben megjelent a Modem gondozásában Bukta mintegy háromszáz oldalas, albumjellegű életmű-katalógusa is, amit február 8-án hatalmas érdeklődés mellett mutattak be Debrecenben a közönségnek. Február 14-én, csütörtökön 17 órától újabb Bukta-könyvbemutató lesz – ezúttal Budapesten, a Godot Galériában (Madách tér 8.).
2008.02.12. 15:23
 
 
Ne ajándékozzunk állatot Valentin-napra
Bár a Valentin-napi ajándékozásra az állatkereskedők is készülnek, az Orpheus Állatvédő Egyesület óva int mindenkit attól, hogy bárki kedvesének élő állattal kedveskedjen. A modern korban a marketing és kereskedelmi trükkök révén a szerelmesek napja is ajándékok vásárlására buzdít. Sokan ilyenkor egerekkel, teknősökkel, kutyával, macskával térnek szerelmükhöz, szeretteikhez, ami nem igazán jó ötlet, mivel az állattartás költségekkel, időráfordítással, felelősséggel jár, erre pedig sokan nincsenek felkészülve. A szürke hétköznapokban a megunt kisteknős, kishal a vécében, a kiskutya az utcán, az egér a kukában is végezheti.
2008.02.12. 15:02
 
 
Omlik a löszfal Dunaszekcsőn
Omlik a partfal a baranyai Dunaszekcsőn: a megrepedt löszdombról korábban levált félmillió köbméteres darab az elmúlt éjjel hat métert süllyedt és menthetetlenül a Duna felé tart - közölte a Baranya Megyei Védelmi Bizottság titkára kedden a helyszínen, újságírókkal. Milos Attila elmondta, hogy a területen található négy üresen álló hétvégi házból egy összedőlt, személyi sérülés azonban nem történt, emberéletek nincsenek veszélyben. A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében lezárta a környéket, a katasztrófavédőkön és a geológusokon kívül senkit sem enged az érintett partszakasz közelébe. A hajóforgalom korlátozására a jelenlegi helyzet alapján nincs szükség.
2008.02.12. 14:45
 
Új intézkedéstaktikát vezet be a magyar rendőrség
Új intézkedéstaktikát vezet be a rendőrség, amely szigorúbb és hatásosabb lesz, így próbálják megóvni az intézkedő rendőrük életét és testi épségét - jelentette be az országos rendőrfőkapitány a Rendőrség Igazgatási Központjában tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján. Bencze József altábornagy az azonnali hatállyal elrendelt intézkedésről annak kapcsán beszélt, hogy hétfőn éjjel Esztergomban rendőri intézkedés közben mellkason lőttek egy zászlóst, aki a helyszínen életét vesztette. Az országos rendőrfőkapitány újságírók előtt azt mondta: az erőszak olyan szintet ért el, hogy újfajta szemléletet és intézkedési taktikát kell bevezetni a rendőri állományba.
2008.02.12. 14:32
 
 
Új nyomozócsoport alakult a terrorcselekmények felderítésére
Közös ügyészségi-rendőrségi nyomozócsoport, valamint a rendőri szervek és a nemzetbiztonsági szolgálatok részvételével egy operatív felderítőcsoport alakult a terrorcselekményekkel összefüggésben - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. A szóvivő elmondta: az elmúlt napokban az országgyűlési képviselők fenyegetése és otthonaikra dobott Molotov-koktélok ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség irányítása mellett a nyílt nyomozás sikere érdekében alakult meg egy közös ügyészségi-rendőrségi nyomozócsoport.
2008.02.12. 14:15
 
 
Február 22-ig kell jelezni a külképviseleten való népszavazási részvételt
Február 22-ig kell jelezni, ha valaki külképviseleten kíván szavazni a március 9-ei népszavazáson - hívta fel a figyelmet az Országos Választási Iroda vezetője kedden újságírók előtt. Rytkó Emília közölte: ugyancsak február 22-ig kell megkapnia a 8 millió választópolgárnak az értesítést a népszavazásról. Aki már most tudja, hogy a népszavazás napján külföldön tartózkodik, ne várja meg az értesítőt, hanem mielőbb kérelmezze a külképviseleti névjegyzékbe vételét a helyi jegyzőnél - mondta. A február 22-i dátum jogvesztő hatályú: ezt követően már nincs lehetőség arra, hogy a választópolgár később felvetesse magát a külképviseleti névjegyzékbe.
2008.02.12. 14:08
 
 
A bíróság elutasított a MÁV kérelmét a vasutassztrájk jogellenességéről
A Fővárosi Munkaügyi Bíróság elsőfokú, nem jogerős végzésével elutasította a MÁV Zrt. kérelmét, melyben a vasutassztrájk jogellenességének megállapítását kérte, a vasúttársaság fellebbez - közölte a MÁV kedden az MTI-vel. Továbbra sem kapott azonban tájékoztatást a vasúttársaság azon keresetéről, amelyben a sztrájkjoggal való visszaélés megállapítását kérte, azért mert a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) vitatja, hogy a munkahelyre és az iskolába történő utaztatás a közszolgáltatás része lenne.
2008.02.12. 13:14
 
 
Draskovics Tibor váltja Takács Albertet
Draskovics Tibor jelenlegi tárca nélküli miniszter váltja Takács Albertet az igazságügyi és rendészeti miniszteri poszton jövő hétfőtől - jelentette be Daróczi Dávid kormányszóvivő. A szóvivő hangsúlyozta: ez nem kormányátalakítás, a kabinet szerkezete változik. Nem Takács Albert munkájával volt gond, de a miniszterelnök szeretné megerősíteni az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumot - tette hozzá. Daróczi Dávid kérdésre válaszolva közölte: Takács Albert nem kap újabb kormányzati szerepet. Mint mondta, Draskovics Tibor tárca nélküli miniszteri posztja megszűnik, ezzel párhuzamosan átalakítják a Miniszterelnöki Hivatal munkarendjét.
2008.02.12. 13:10
 
 
Június 4-én játszik az argentin válogatott a magyar csapat ellen
Június elsejétől egészen augusztus 31-ig tartó sportfesztivál színhelye lesz a Puskás Ferenc Stadion, a Stadion Nyár elnevezésű programsorozatnak, illetve az argentin labdarúgó-válogatott fellépésének köszönhetően. A két esemény közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Stadion Nyár keretében az ország legnagyobb játszótere épül fel a létesítmény Szoborparkjában, a programokat pedig a labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia köré szervezik. A rendezők minden nap több ezer vendéget várnak, akiknek számos sportolási lehetőséget, kiállításokat és koncerteket kínálnak. A FIFA világranglistáján első helyen álló argentin válogatott június 4-i, budapesti fellépésére február 21-től lehet megvásárolni a belépőket.
2008.02.12. 12:42
 
 
A Fidesz "fékezni" akarja az egészségbiztosítási törvény hatásait
A Fidesz a továbbiakban "fékezni" akarja a hétfőn elfogadott egészségbiztosítási törvény "romboló hatásait", és továbbra is támogatja az Albert-házaspár népszavazási kezdeményezését; erről Navracsics Tibor és Mikola István beszélt sajtótájékoztatón "Megpróbáljuk a következő időszakban a jobb érzésű képviselőket megnyerni annak, hogy kárenyhítésként a törvény végrehajtását mind az ütemében, mind a hatásaiban fékezni tudjuk, a további rombolást meg tudjuk akadályozni" - mondta Mikola, aki olyan "tömeges emberkísérletként" jellemezte a törvényt, amelyet a kormánynak nehéz lesz végigvinni.
2008.02.12. 12:15
 
 
Délután jelentik be a változást a kormányban
Kedden délután bejelentik, hogy Draskovics Tibor, a kormányzati igazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli miniszter váltja Takács Albertet az igazságügyi és rendészeti tárca élén - tudta meg az MTI több forrásból. A minisztercseréről kedden a Népszabadság írt. Petrétei József és Takács Albert után Draskovics Tibor lesz Gyurcsány Ferenc harmadik igazságügyi minisztere. Az MTI úgy tudja, Takács Albert munkájával már huzamosabb ideje elégedetlen volt a miniszterelnök, aki nem tartotta elég hatékonynak a törvényalkotási munkát. A személycseréről a kormányfő tájékoztatta az MSZP vezetését is.
2008.02.12. 11:51
 
 
Javult a fővárosi ingatlanpiaci index
Múlt év végén -14,8 ponton állt a GKI-AL Holding-Ingatlan és Befektetés fővárosi ingatlanpiaci indexe, negyedévvel korábban 16,7 pontot mértek - közölte sajtótájékoztatón Akar László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke. A lakáspiaci index az átlaghoz képest jobban (-45-ről -25 pontra) javult, az elemzés a múlt évre 33 ezer, idénre 34-35 ezer lakás felépítését valószínűsíti. Az új lakások ára az idén 7 százalékkal emelkedik a tavalyi 5 százalék után, a használt lakásoknál viszont 2,6 százalékos áremelkedés várható, a múlt évi 4,3 százalékot követően.
2008.02.12. 11:50
 
 
Teljes támogatást ígért Izraelnek a német kancellár
Németország történelmi felelőssége Izrael állam támogatása - jelentette ki kedden Berlinben a német kancellár. Az Ehud Olmert izraeli miniszterelnökkel folytatott eszmecserét követő sajtóértekezleten Angela Merkel hangsúlyozta, hogy Németország alapvető érdeke Izrael biztonsága. Egyben megerősítette, hogy a közel-keleti rendezés keretében a német kormány támogatja az izraeli és az önálló palesztin állam egymás melletti létezését. Úgy vélte, hogy a békeerőfeszítések sikere érdekében ki kell használni a fennálló kedvező lehetőségeket. Ez utóbbival összefüggésben a kancellár utalt Olmert és Mahmúd Abbász palesztin elnök legutóbbi csúcstalálkozójára.
2008.02.12. 11:35
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486[2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista