2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Női vízilabda olimpiai selejtező: magyar gólzápor a csehek ellen
A várakozásnak megfelelően gólzáporos magyar győzelemmel kezdődött a női vízilabdázók olimpiai selejtezőtornája Imperiában, ahol Godova Gábor csapata a B betűjelű hatosban 22-1-re verte a csehek legjobbjait a nyitónapon. Eredmény: Magyarország-Csehország 22-1 (5-0, 6-0, 6-1, 5-0). A magyar góldobók: Valkay Á. 5, Pelle, Szremkó, Primász, Drávucz 3-3, Stieber, Kisteleki 2-2, Takács 1. A magyar nemzeti együttes következő ellenfele hétfő 17 órától Kanada válogatottja lesz, amely a spanyol csapat mellett az egyik legfőbb rivális a csoportban. Az 1. forduló további eredményei: A csoport: Németország-Brazília 11:7, Görögország - Puerto Rico 15:6.
2008.02.17. 19:00
 
RTL-Klub: Magyarország nincs veszélyben
Bár a következő időszakban lehetnek összecsapások a szerbek és a koszovói albánok között, Magyarország nincs veszélyben - állítják a szakértők. Szerbia, Koszovó függetlenségének kikiáltása előtt azzal fenyegetőzött, hogy minden olyan országgal felülvizsgálja diplomáciai kapcsolatát, amely elfogadja a tartomány függetlenségét. Magyarország az Európai külügyminiszterek tanácskozása után dönt az önálló Koszovó elismeréséről.
2008.02.17. 18:46
 
 
SZDSZ: fontos, hogy minél többen voksoljanak nemmel a népszavazáson
Fontos, hogy minél többen vegyenek részt a március 9-i népszavazáson azok közül, akik nemmel akarnak voksolni - közölte Gusztos Péter, a SZDSZ ügyvivője Szegeden. "Érdemes elmenni azoknak is, akik nemmel voksolnak, mert szavazatuknak komoly súlya van" - mondta a liberális politikus sajtótájékoztatóján. Sokan úgy gondolják, hogy nemleges véleményüket ki lehet fejezni az otthonmaradással is, vagy attól félnek, részvételükkel hozzájárulnak a referendum érvényességéhez. Az eredményesség feltétele azonban nem a legalább 50 százalékos részvétel, hanem a választópolgárok 25 százalékának egybehangzó véleménye - hangsúlyozta az ügyvivő.
2008.02.17. 18:00
 
 
MOZI: Cloverfield
Rob (Michael Stahl-David) egy New York-i fiatalember, aki nemsokára Japánba költözik. Barátai búcsú bulit rendeznek neki, amelyet Rob jó alkalomnak talál titkolt érzelmei bevallására és más elvarratlan szálak elvarrására. Az este azonban egészen váratlan fordulatot vesz, amikor a partizókkal teli terem hirtelen megrázkódik. A társaság elcsendesedik, meghallgatja a tévében a földrengésről tudósító híreket, majd kimennek a tetőre, hogy megnézzék, mekkora a pusztítás. Akkor azonban hatalmas robbanást pillantanak meg a távolban. Elmegy az áram, és mindenki pánikszerűen kimenekül a sötét utcára. A baráti társaságot emberi sikolyok és valamilyen mély, állatias morgás fogadja az utcán, ahol addigra minden megváltozott. A várost hatalmába kerítette valami, ami egy más világhoz tartozik, rettenetes és óriási.
2008.02.17. 17:37
 
 
Az EU nyugalomra inti a balkáni térséget Koszovó ügyében
Az Európai Unió nyugalomra intette a balkáni térséget, miután Koszovó vasárnap kikiáltotta függetlenségét Szerbiától. "Arra szólítunk fel mindenkit Koszovóban és a tágabb értelemben vett térségben, hogy őrizze meg nyugalmát, és ne válaszoljon semmilyen provokációra" - fogalmazott Brüsszelben Jens Mester EU-szóvivő. Mint hozzátette, "a nemzetközi közösség nem fogja eltűrni az erőszakos cselekményeket Koszovóban".
2008.02.17. 17:35
 
 
Csézy: "Senki sem vett komolyan, névtelen senki voltam"
Nincs kedvem magyarázkodni, a versenyt tisztességesen nyertem meg! - mondta Csézy, aki a boon.hu vendégeként arról is beszélt, mennyi vádat kap a pénteki verseny óta.
2008.02.17. 17:31
 
Tucatnyi rák kockázatát növeli a túlsúly
Az elhízás, sőt a túlsúly is növeli mintegy tucatnyi ráktípus kialakulásának kockázatát - állítja egy pénteken megjelent közlemény.
2008.02.17. 17:30
 
Lassan több lesz az orosz, mint az amerikai milliárdos
Oroszországban egyetlen év alatt közel megduplázódott a dollármilliárdosok száma: a tavalyi 61 után idén már 101 ember rendelkezik egymilliárd dollárnál nagyobb vagyonnal, s ezzel az ország a milliárdosok számát tekintve a világon immár a második helyre került az Egyesült Államok után - közölte a Finansz című orosz hetilap legfrissebb számában.
2008.02.17. 17:11
 
Draskovics megjelenése jelzi Gyurcsány végleges meggyengülését?
A Fidesz határozottan felszólítja Gyurcsány Ferencet, vonja vissza Draskovics Tibor jelölését az igazságügyi miniszteri posztra - mondta a Fidesz alelnöke vasárnap Budapesten.
2008.02.17. 17:10
 
 
Az ENSZ BT azonnali összehívását kérte Moszkva Koszovó ügyében
Az ENSZ Biztonsági Tanácsának azonnali összehívását kérte vasárnap Moszkva Koszovó ügyében. Az orosz külügyminisztérium közleményben utasította el a koszovói függetlenség kinyilvánítását, s a világszervezet vezető testületének sürgős összehívását kérte ez ügyben. Oroszország a moszkvai külügyi nyilatkozat szerint "teljes támogatásáról biztosítja Szerbia igazságos törekvéseit az ország területi integritásának helyreállítására".
2008.02.17. 16:55
 
Megnyílt Pécsett a World Press Photo 2007 kiállítás
A vidéki városok közül egyedül Pécsett látható az előző év legjobb sajtófotóit bemutató World Press Photo 2007 kiállítás, amely március 7-ig tart nyitva a Művészetek és Irodalom Házában; a szombati megnyitón Szili Katalin az Országgyűlés elnöke mondott köszöntőt.
2008.02.17. 16:50
 
 
Fidesz: a kormányfő vonja vissza Draskovics Tibor jelölését
A Fidesz határozottan felszólítja Gyurcsány Ferencet, vonja vissza Draskovics Tibor jelölését az igazságügyi miniszteri posztra - mondta a Fidesz alelnöke vasárnap Budapesten. A Fidesz szerint Draskovics Tibor nevéhez több kétes ügy is kapcsolódik, így ilyen előéletű ember nem kerülhet ebbe a pozícióba - közölte Varga Mihály sajtótájékoztatón. A politikus szerint Draskovics Tibor jelölésével visszatér a Medgyessy-Gyurcsány kormány "legrosszabb", "legsötétebb" időszaka, visszatér a múlt. Hozzátette: Draskovics Tibor miniszteri jelölése jelzi Gyurcsány Ferenc végleges meggyengülését.
2008.02.17. 16:45
 
Göncz Kinga: Koszovó kövesse az Ahtisaari-tervet
Magyarország fontosnak tartja, hogy a függetlenségét kikiáltó Koszovó tartsa be az Ahtisaari-tervben foglaltakat, egyebek mellett biztosítsa a kisebbségi jogokat - hangsúlyozta Göncz Kinga külügyminiszter az MTI-nek vasárnap eljuttatott közleményében. "Magyar részről rendkívül fontosnak tartjuk, hogy Koszovóban maradéktalanul érvényesüljenek az ENSZ főtitkár megbízása alapján készült Ahtisaari-terv elvei és értékei, így a demokrácia, a jogállam, illetve a működő piacgazdasági viszonyok kiépítése és működése, különösen pedig a kisebbségi közösségeket megillető jogok biztosítása" - hangsúlyozta a magyar külügyminiszter.
2008.02.17. 16:35
 
 
Szmog stop: biciklis tüntetés Budapesten az élhetőbb városért
Nyolc civil szervezet összefogásával tartottak biciklis felvonulást Budapesten a levegőszennyezés ellen; a szervezők petíciót adtak át Hagyó Miklós főpolgármester-helyettesnek. Az Astoriától a Deák Ferenc tér érintésével a Városháza térig tartó biciklis felvonulással arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a károsanyag-határértékek már elavultak, tehát ezek változtatásra szorulnak. Szükséges továbbá a dugódíj bevezetése, a teherforgalom korlátozása és a szmogrendelet szigorítása.
2008.02.17. 16:33
 
 
Gusztos: ha bebizonyosodik, hogy szervezett csalás történt tisztújítás lesz
Ha bebizonyosodik, hogy szervezett választási csalás történt a SZDSZ tavalyi elnökválasztásán, új tisztújító küldöttgyűlést fognak összehívni - jelentette ki Gusztos Péter ügyvivő Szegeden. "Az SZDSZ új tisztújító küldöttgyűlést fog összehívni, akkor, ha a vizsgálat eredményeiből a párt vezető testületei arra a megállapításra jutnak, hogy szervezett választási csalás történt" - mondta a liberális politikus sajtótájékoztatóján. Gusztos közölte, a független vizsgálatot Jüttner Csaba, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke folytatja le, a folyamatot az SZDSZ országos tanácsa és ügyvivői testülete, s a két leginkább érintett politikus - a két egykori elnökjelölt - Fodor és Kóka is felügyelheti.
2008.02.17. 16:25
 
 
Koszovó kikiáltotta függetlenségét
A pristinai parlament vasárnapi rendkívüli ülésén közfelkiáltással kinyilvánította Koszovó függetlenségét Szerbiától. Fatmir Sejdiu elnök, Hashim Thaci miniszterelnök és Jakup Krasniqi házelnök ezután aláírták a "független és demokratikus állam" megalakulásáról szóló nyilatkozatot. A parlamenti határozat szerint a cél a Martti Ahtisaari ENSZ-közvetítő által javasolt, korlátozott önálló államiság megteremtése az Európai Unió felügyelete alatt. A koszovói parlament 109 képviselője fogadta el a függetlenségi nyilatkozatot, a voksoláson nem vett részt a szerb kisebbség 11 parlamenti képviselője. Szerbia soha nem fogja elismerni Koszovó önállóságát - jelentette ki Boris Tadic szerb elnök.
2008.02.17. 15:25
 
 
23 milliárd forintba kerül McCartney-nak a válás
Nem hivatalos értesülés szerint több mint 65 millió fonttal (23 milliárd forinttal) távozhat a Sir Paul McCartney-val kötött házasságból a 65 éves ex-Beatle neje, Heather Mills. Sir Paul és a nála negyedszázaddal fiatalabb Heather válópere hétfőn folytatódik, miután a múlt hétfőn kezdődött, eredetileg ötnaposra tervezett eljárás a hét végéig nem hozott eredményt. A feszült figyelemmel kísért per zárt ajtók mögött, a nyilvánosság kizárásával folyik a londoni felsőbíróságon. A sajtó csak találgatásokra van utalva, mert a bíró olyan komolyan veszi a tárgyalás zárt jellegét, hogy mindkét félnek - büntetés terhe mellett - kiszivárogtatási tilalmat is elrendelt. A barátokra ugyanakkor nem vonatkozik a bírói csendrendelet.
2008.02.17. 14:55
 
 
MSZP: a kormány nem biztat nemre a népszavazás előtt
Nyakó István szerint a Fidesz állításával ellentétben a kormány nem foglalkozik népszavazási kérdésekkel, vagyis nem biztat nemre, hanem tájékoztató kampányt folytat az átfogó reformpolitikáról és annak hatásairól. Az MSZP szóvivője erről sajtótájékoztatóján beszélt. Nyakó bemutatott egy Fidesz által készíttetett füzetet, amely - mint mondta - elvileg a népszavazási kampány része, de aki elolvassa, annak egyértelművé válik, hogy egyetlen szó sincs benne a három kérdésről, sokkal inkább a kormány megbuktatásának szándékáról szól. A szóvivő véleménye szerint akinek a referendummal az a célja, hogy megbuktassa a kormányt, az már most veszített.
2008.02.17. 14:30
 
 
Maldini ezredik mérkőzését játszotta az AC Milan színeiben
Elsősorban édesanyjának köszönte meg a támogatást Paolo Maldini, aki szombaton ezredik mérkőzésén lépett pályára az AC Milan labdarúgócsapatának színeiben. A 39 éves klasszis - aki az idény végén szögre akasztja a futballcipőt - a Parma elleni, 0-0-ra végződött bajnoki találkozó második félidejében, csereként beállva érkezett el a rendkívüli mérföldkőhöz. Maldini 1985 januárjában - mindössze 16 évesen -, az Udinese ellen debütált a piros-feketéknél, akikhez végig hű maradt és akikkel összesen öt BEK, illetve BL-elsőséget és hét bajnoki címet szerzett. A válogatottban olasz rekordot jelentően 126-szor játszott, mielőtt 2002-ben lemondta a további szereplést.
2008.02.17. 13:42
 
Gazdát cserélt a Guiness Rekordok könyve
Egy furcsasággyűjtő kanadai milliárdos vásárolta meg a Guinness Rekordok könyvét, amely eddig egy pénzügyi befektető birtokában volt. A vancouveri székhelyű Jim Pattison csoport pénteken jelentette be, hogy egyik leányvállalata révén megvásárolta a híres-neves rekordok könyvét a HIT Entertainment brit cégtől. A vevő nem közölte a vételárat, de a brit média úgy tudja, hogy Jim Pattison 60 millió fontot (21 milliárd forintot) fizetett a rekordok könyvéért. A vancouveri székhelyű "The Jim Pattison Group" Kanada harmadik legnagyobb magáncége, 29 ezer alkalmazottjával évi 6,3 milliárd kanadai dollár árbevételt realizál.
2008.02.17. 13:33
 
 
Rekorder világkörüli kerékpáros
Mindenki másnál gyorsabban kerülte meg a világot Mark Beaumont skót kerékpáros: az eddigi, 276-napos világrekordot megdöntve 195 nap alatt tett meg 30 ezer kilométert. A brit média szerint a 25 éves férfi fitten érkezett meg pénteken Párizsba, ahonnét tavaly augusztus 5-én indult világkörüli kerekezésre. Húsz országon pedálozott végig, köztük Pakisztánon, Ausztrálián és az Egyesült Államokon. "Szeretek az első és a leggyorsabb lenni" - jelentette ki a diadalittas Beaumont. A korábbi rekordot is egy brit állampolgár, egy bizonyos Steven Strange tartotta. A teljesítmény egyelőre a rekordok könyvének hitelesítésére vár.
2008.02.17. 13:02
 
 
Depresszióra hajlamosít a fiú újszülött?
Ha fiú születik, nő a szülés utáni depresszió esélye, figyelték meg francia kutatók, de magyarázatot egyelőre nem találtak rá, és további kutatások szükségesek. A Nancy-i Egyetem kutatói 181 anyukát vizsgáltak meg, 9%-uknál súlyos depressziót diagnosztizáltak, s ezek háromnegyede fiút szült. A kutatók ugyan nem találtak magyarázatot, de arra gyanakszanak, hogy férfiakkal (apa, férj, partner) kapcsolatos korábbi rossz élményekkel lehet összefüggésben a jelenség. Ám más szakemberek kételyüket fejezték ki, miszerint csak statisztikai furcsaságról van szó. A francia kutatók rámutattak, hogy a fiút szülő tíz nőből hét számolt be rosszabb lelkiállapotáról általában véve azokhoz a nőkhöz képest, akik lányt szültek.
2008.02.17. 12:41
 
 
Iránban megnyílt az első olajtermék tőzsde
Iránban vasárnap megnyílt az az ország első, olajtermékek kereskedésével foglalkozó tőzsdéje, amit a Perzsa (Arab)-öbölben található Kish-szigeti szabadkereskedelmi övezetben hoztak létre, ahol mintegy 100 iráni és külföldi cég működik. A tőzsde első napján 100 tonna polietilénnel kereskedtek. A kereskedés nemzeti valutában, rialban és más devizában történik. Irán évente több mint 20 millió tonna petrolkémiai terméket állít elő. Irán ezen kívül jövőre létrehoz egy másik olajtőzsdét, ahol várhatóan euróval kereskednek majd az általánosan használt dollár helyett. Iránnak ezzel az a célja, hogy mérsékelje a dollár árfolyammozgásából adódó kedvezőtlen hatásokat az iráni gazdaságra.
2008.02.17. 12:29
 
Szén-monoxid mérgezést kapott hat ember a Szigetvár melletti Patapoklosiban
Hat embert - köztük két gyereket - kellett kórházba szállítani szombaton este, amikor szén-monoxid mérgezést kaptak a Baranya megyei Patapoklosiban. Állapotuk jó, csak megfigyelésre vitték őket a szigetvári kórházba - mondta el Pandúr Tamás, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.
2008.02.17. 12:21
 
Már több mint hatszáz hely várja az álláskeresőket a közszférában
Már 657 álláshirdetés szerepel azon az internetes portálon, amelyet január második felében indítottak a közszférában munkát keresőknek. A www.kozigallas.gov.hu oldalon minden köztisztviselő és közalkalmazotti pályázat elérhető, emellett lehetőség van arra is, hogy regisztráció után az érdeklődők feltöltsék ide életrajzukat. Ha azonban egy munkalehetőség felkelti az érdeklődésüket, pályázatukat maguknak kell továbbítaniuk a munkáltatóhoz.
2008.02.17. 12:04
 
 
Hivatalosan bejelentették Koszovó függetlenségének vasárnapi kikiáltását
Hivatalosan bejelentette Koszovó függetlenségének vasárnapi kikiáltását Hashim Thaci. A koszovói albán sajtó a tényt már korábban megírta, de az első hivatalos megerősítés Thacitól vasárnapi sajtóértekezletén hangzott el. A miniszterelnök közölte: Fatmir Sejdiu elnökkel együtt hivatalosan kérték Jakup Krasniqi parlamenti elnöktől, hogy hívja össze a törvényhozás rendkívüli ülését. A testület elnöksége, amely a 15 órára tervezett ülés időpontjáról hivatalosan is dönt, délben összeült. Történelmünk legfontosabb pillanata előtt állunk - jelentette ki délelőtti sajtóértekezletén a kormányfő. Olyan döntést fogunk hozni, amely a szabad és független nemzetek közé emel bennünket - tette hozzá.
2008.02.17. 11:20
 
 
Kikiáltják vasárnap Koszovó függetlenségét
Szerb tartományként az utolsó napját kezdte minden előjel szerint vasárnap Koszovó: délután Pristinában kikiáltják az elsősorban albánok lakta terület függetlenségét. Hashim Thaci koszovói miniszterelnök szombaton este megerősítette, hogy elvégezték az összes előkészületet, s vasárnap délelőtt találkozik Fatmir Sejdiu elnökkel és Jakup Krasnici parlamenti elnökkel. Ahogy azt a pristinai sajtó nem hivatalosan közölte, ezen a találkozón Thaci rendkívüli parlamenti ülést kér Krasnicitól, aki tizenkettőre összehívja a testület elnökségét, fél kettőre a képviselőcsoportok tanácskozását, délután háromra pedig a plenáris ülést. Ezen a rendkívüli parlamenti ülésen fogadják el a függetlenségről szóló nyilatkozatot.
2008.02.17. 10:45
 
 
NBA All Star-gála: a Superman Howard lett a zsákolóbajnok
Az Orlando Magic játékosa, Dwight Howard nyerte a zsákolóversenyt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) New Orleans-i All Star-gálájának második napján. A klasszis a tavalyi győztes Gerald Greent (Minnesota Timberwolves) verte a fináléban. Produkciójának csúcspontja az volt, amikor levette a mezét, amely alól egy Superman-jelmez tűnt elő, s ebben a maskarában repült a gyűrű felé - a közönség legnagyobb örömére. Egyébként Green sem akármilyen bemutatóval szórakoztatta a publikumot: úgy zsákolt, hogy közben elfújta a gyertyát az előzetesen a gyűrű peremére helyezett apró tortáról. Az All Star-mérkőzést magyar idő szerint vasárnap éjjel rendezik.
2008.02.17. 10:41
 
 
A kormányszóvivői iroda szerint Gyurcsánynak semmi köze a Fortus-ügyhöz
Jogászok elemzik, hogy az Index cikke kapcsán indítsanak-e peres eljárást, Gyurcsány Ferencnek ugyanis semmi köze a Fortus-ügyhöz, és az írás alkalmas arra, hogy alapot adjon újabb ellenzéki vádaskodásoknak, egy esetleges hazug, lejárató kampánynak - közölte a kormányszóvivői iroda az MTI-vel az internetes portál cikkére reagálva. Az Index arról írt, hogy egy békéscsabai vállalkozó a kilencvenes évek második felében összesen több milliárd forint értékben állított ki hamis számlákat olajkereskedő cégek, köztük a Fortus Rt. nevében. A cég 1995-ben alakult 45 százalékban a Gyurcsány Ferenc cégcsoportjába tartozó Altus Rt. tulajdonaként.
2008.02.17. 10:05
 
 
Bush a nemzetközi ellenőrzés alatti koszovói függetlenséget támogatja
Az Egyesült Államok a nemzetközi ellenőrzés alatti koszovói függetlenséget támogatja - jelentette ki vasárnap Dar Es Salaamban George Bush amerikai elnök. Az afrikai körútjának második állomásán Tanzániában tartózkodó Bush egyúttal megerősítette: Washington azon munkálkodik szövetségeseivel együtt, hogy a koszovói függetlenség kikiáltását ne kövessék erőszakos cselekmények. Az Egyesült Államok álláspontja: Koszovó státusának kérdését úgy kell megoldani, hogy megóvják a balkáni régió stabilitását és a koszovói kormány tiszteletben tartsa az ott élő szerbek jogait - tette hozzá az amerikai elnök.
2008.02.17. 09:55
 
 
Hangya szövetkezetek: 30 milliárd forintos árbevétel
A Hangya szövetkezetek tavaly mintegy 30 milliárd forint árbevételt értek el a becslések szerint - tájékoztatta Szabó Zoltán, a Hangya szövetkezeti együttműködés ügyvezető titkára az MTI-t. A szakember elmondta: a Hangya szövetkezeti együttműködéshez jelenleg mintegy 300 szövetkezet tartozik. A szövetkezetek elsősorban sertéstartással, zöldség- és gyümölcstermesztéssel, borászattal, tejelőállítással és gabonával foglakoznak. Szabó Zoltán jelezte: a szövetkezetek pontos árbevételét nehéz megbecsülni, mivel 100 körüli tehető azon szövetkezetek száma, ahol az árbevétel nagysága átlagosan eléri a 100-150 millió forintot.
2008.02.17. 09:55
 
 
Páratlan méreteket öltött az adócsalási botrány Németországban
Páratlan méreteket öltött az adócsalási botrány Németországban. Közvetlenül azután, hogy lemondani kényszerült az 1 millió eurós adócsalással vádolt Klaus Zumwinkel, a német posta addigi elnöke, vasárnapra ismertté vált: a szövetségi hírszerzés (BND) még az elmúlt évben 5 millió eurót fizetett egy titkos liechtensteini informátornak, aki németekre vonatkozó bankszámlaadatokat adott át a hatóságoknak. A BND által megszerzett számlaadatok alapján indult nyomozás Zumwinkel ellen, s az adóhatóságok rövidesen hasonló vizsgálatot indítanak további, mintegy ezer - adócsalással gyanúsított - "milliomos" ügyében is. Egybehangzó értékelések szerint Németország történetének legnagyobb adócsalási botrányáról van szó.
2008.02.17. 09:35
 
 
A biztosítók díjbevétele megnégyszereződött az elmúlt 10 évben
A magyarországi biztosítók díjbevétele az elmúlt 10 évben megnégyszereződött, a múlt év végén meghaladta a 930 milliárd forintot - az adatokat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tette közzé a honlapján. A hosszú távú idősorok nyitó éve 1998, akkor 234,1 milliárd forintos díjbevételt értek el a biztosítók, ez növekedett 2007. végére 930,9 milliárdra. Ezen belül az életbiztosítási díjbevételek öt és félszer voltak magasabbak a múlt év végén, mint 10 évvel korábban, és 511 milliárd forintot tettek ki. A nem életbiztosítások területén viszont csak háromszoros volt a növekedés: 143,3 milliárdról emelkedett a díjbevétel 419,8 milliárdra.
2008.02.17. 09:15
 
 
A brit hölgyek a leghiúbbak Európában
A brit hölgyek a leghiúbbak Európában, legalábbis ők áldoznak a legtöbbet a kontinensen szépészeti műtétekre. A Datamonitor piacelemző cég által végzett felmérés során 5000 európai és amerikai nőt faggattak ki, s mint kiderült, a megkérdezettek 20-30 százaléka már fontolóra vette a plasztikázást - olvasható a BBC News hírei között. A válaszadók felét az öregedés jelei, harmadát az alakja aggasztja. A szigetországban tavaly szépészeti műtétekre 497 millió fontot, azaz közel 174,8 milliárd forintot költöttek, a szebbik nem brit képviselői azonban így is messze lemaradnak az amerikai hölgyektől, akik 2006-ban 5,7 milliárd fontnak, azaz 2006 milliárd forintnak megfelelő összeget fizettek ezekért a beavatkozásokért.
2008.02.17. 09:04
 
 
Újra zavargások voltak a dán fővárosban, felgyújtottak egy iskolát
Alábbhagytak ugyan, de nem szűntek meg szombat éjjelre Dániában a szűk egy hete kezdődött zavargások; Koppenhágában gyújtogatás miatt részben leégett egy iskolaépület. Most 11 fiatalt vettek őrizetbe, közülük négyet a fővárosban. Országszerte 25 kisebb tüzet okoztak a gyújtogatók, ebből 14-et Koppenhágában. Csak a fővárosi iskolatűz volt jelentősebb: egyes tanári szobák égtek ki. Egyik tűzesetben sem sérült meg senki. A csoportokba verődve garázdálkodó fiatalok - javarészt bevándorlók - immár egy hete esténként kivonulnak az utcára, és parkoló autókat és szemetes konténereket gyújtanak föl. A hét nap alatt összesen mintegy 70 személyt - 15 és 25 év közöttieket - vettek őrizetbe szerte Dániban.
2008.02.17. 08:50
 
 
David Beckham két éve "újranősült"
Brit lapértesülés szerint David Beckham angol futballcsillag két éve másodszor is örök hűséget esküdött feleségének, Victoriának. A Daily Mirror című újság úgy tudja: az esküvőt 2006. május 8-án - a legszűkebb családi és baráti kör jelenlétében - a házaspár London melletti házában, a "Beckingham Palotában" rendezték meg. "Álomszép volt a ceremónia, gyönyörű nap" - emlékezett a család egyik barátja, aki részt vett az ünnepségen. "Sokáig sikerült titokban tartani az ügyet." A lap szerint Beckham ötlete volt, hogy újra megkérje Victoria kezét, ráadásul a frigyet egy közös tetkóval szentesítették. Az álompárnak három gyermeke van, Brooklyn, Romeo és Cruz; utóbbi a megismételt mézeshetek gyümölcse.
2008.02.17. 08:45
 
 
Orbán: a Fidesz munkáját már a kormánypárti szerep felé való elmozdulás jellemzi
Orbán Viktor szerint a Fidesz feladata ma már nem a klasszikus ellenzéki feladat, hanem munkájukat a leendő nagy kormánypárti szerep felé való elmozdulás jellemzi. Erről a pártelnök a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című, felvételről sugárzott, műsorában beszélt vasárnap reggel. "Az én érzésem az, hogy persze közjogi értelemben a parlamentben ellenzékben vagyunk, de az emberek már nem azt várják tőlünk, hogy ellenzékben legyünk, hanem azt várják, hogy (...) mi legyünk az új irány. Hogy mondjuk meg, mutassuk meg, merre, hogyan" - fogalmazott Orbán.
2008.02.17. 08:30
 
 
Egyenletesebben fognak érkezni az népszavazási eredmények márciusban
Várhatóan a korábbinál egyenletesebben érkeznek majd a népszavazás napján az eredmények, köszönhetően annak, hogy minden, a közigazgatási hálózatba bekapcsolt településről közvetlenül küldhetnek majd elektronikus úton adatokat az Országos Választási Irodának. A korábbi választások alkalmával az adatok a 285 okmányirodán keresztül érkeztek be az OVI-hoz, a március 9-i népszavazás alkalmával azonban minden település, ahol van anyakönyvi szolgáltató rendszer, vagyis be van kapcsolva a közigazgatási számítástechnikai hálózatba, közvetlenül küldi az adatokat.
2008.02.17. 08:15
 
 
Primera División: kikapott a Real Madrid
A címvédő és listavezető Real Madrid nagy meglepetésre kikapott a kiesés ellen küzdő Real Betis otthonában, a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén. A madridi elitgárdának 18 győzelem és két döntetlen mellett ez volt a negyedik veresége ebben az idényben. Primera División, 24. forduló: Espanyol-Sevilla 2-4. Real Betis-Real Madrid 2-1. Gólszerző: Edu (32.), Mark Gonzalez (36.), illetve Drenthe (6.).
2008.02.17. 08:10
 
Luxuslakópark egyetlen lakossal
Egy dédmama az egyetlen lakója egy brit luxus lakóparknak: a többi 29 lakás tulajdonosai csak hétvégente vagy még ritkábban járnak második lakhelyükre. A 83 éves Mavis Wardnak így aztán nem kell sorban állnia a konditeremben az erőgépeknél, az uszodában sem bosszantja tömeg, sem a tetőkertben és parkoláskor sem kell dühöngenie, hogy nincs hely, mivel csak az van. A néni amúgy ki is használja a cornwalli luxus lakópark csaknem összes adottságát és felszereltségét, rendszeresen lejár úszni, szobabiciklizni, szaunázni. Ha valami netán elromlik, azonnal ugraszthat egy egész gondnokbrigádot. A hölgy tavaly nyáron vette lakását 300 ezer fontért - 108 millió forintért.
2008.02.17. 08:00
 
Legkevesebb 80-an haltak meg a kandahári öngyilkos merényletben
Legkevesebb 80-an haltak meg a dél-afganisztáni Kandahár városában vasárnap végrehajtott öngyilkos merényletben - közölte Kandahár tartomány kormányzója. A terrorakciót egy kutyaviadal nézői ellen követték el. A mintegy 300 néző között ott volt a helyi biztonsági erők több vezetője is. Ez volt a legsúlyosabb merénylet Afganisztánban a tálib rendszer 2001. decemberi bukása óta. Kandahár tartomány korábban a tálibok egyik fő bázisának számított, egyben az ország legnagyobb ópiumtermelő tartománya. Az elmúlt két évben rendszeresen dúltak itt súlyos harcok az iszlamista fegyveresek és a NATO-haderők, elsősorban amerikai és kanadai katonák között.
2008.02.17. 07:57
 
Rendőrökre támadtak szélsőségesek
Maoista szélsőségesek százai indítottak összehangolt támadásokat több kelet-indiai rendőrség ellen. 13 rendőrt, egy fegyveres őrt és egy civilt öltek meg. Ezen kívül elloptak legalább ezer fegyvert. A rajtaütésekben további 11 rendőr megsebesült, közülük hárman súlyosan. A csoport tagjai az egykori kínai kommunista vezető, Mao Ce-tung követőinek vallják magukat. Már több mint három évtizede harcolnak India egyes részein földet és munkát követelve a szegényeknek. Az összecsapásokban eddig kétezer ember halt meg.
2008.02.17. 01:15
 
Elutasította az OVB a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kifogását a kormány népszavazási kampánya miatt
Formai okok miatt elutasította az Országos Választási Bizottság (OVB) pénteki ülésén a Nemzeti Jogvédő Alapítvány (NJA) beadványát, amelyben azt kifogásolták, hogy a kormány az Új Magyarország című kiadvánnyal alkotmányellenesen kampányol a népszavazás kapcsán. Korábban a Fidesz is hasonló okok miatt fordult a testülethez, erről kedden az OVB úgy döntött, hogy nem tartja indokoltnak állásfoglalás kiadását.
2008.02.16. 23:12
 
Eddig 1,7 millióan kértek gázár-támogatást
Eddig több mint 1,7 millióan igényeltek gázár-támogatást erre az évre, és 32 ezer igénylő kivételével mindenki meg is kapta a hozzájárulást. A kérelmezők közül mindössze 300 ezren igényeltek a távhő után támogatást.
2008.02.16. 22:40
 
Alkotmánybírósághoz fordul a Fidesz
A Fidesz az Alkotmánybírósághoz fordul, hogy kikényszerítse: a kormány alkotmányellenes módon ne avatkozzon bele a népszavazási kampányba. Ezt Répássy Róbert mondta. A Fidesz népszavazási kampányigazgatója szerint a kérdést törvénnyel kellene rendezni.
2008.02.16. 22:17
 
 
Spontán ünneplés Pristinában
Több ezer ember árasztotta el szombaton este Pristina központi utcáit, hogy ünnepelje Koszovó függetlenségét, amelyet várhatóan 24 órán belül kikiáltanak. A most még dél-szerbiai tartomány fővárosának közlekedése szinte teljesen megbénult, mert az albánok gépkocsik ezreivel vonultak fel, ünnepelve a vasárnapra ígért függetlenséget. A város több pontját a kora esti óráktól csak gyalog lehetett megközelíteni, mert minden utcát, útkereszteződést elárasztottak és elálltak a fekete sasos piros albán zászlóval feldíszített gépkocsik. Több helyen amerikai zászlókat lengettek az útkereszteződésekben leállított autók tetején táncoló fiatalok.
2008.02.16. 20:32
 
 
Stabilizálódott az első magyarországi műszíves állapota
Fokozatosan stabilizálódott a műtétet követő 24 órában az első magyarországi műszíves állapota, már felébredt, kezet szorít, de még lélegeztető gépen van - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinika Kardiológiai Intenzív Osztályának vezetője szombaton. A súlyos állapotban lévő, szívátültetésre váró 58 éves férfibeteg kapta meg elsőként Magyarországon a keringéstámogató eszközt, hétköznapi nevén a műszívet, ami egy sebészi úton beültetett mechanikus pumpából áll. A pénteki beültetés utáni vérzés fokozatosan csökken, gyógyszeresen kezeljük a beteget. A műszív jól támogatja a keringést - mondta a szakember.
2008.02.16. 20:10
 
 
Szerbia hivatalosan tiltakozott a koszovói EU-misszió miatt
Szerbia hivatalosan tiltakozott szombaton az Európai Unió soros elnökségét betöltő Szlovéniánál a koszovói EU-vállalás jóváhagyása miatt. A tiltakozó jegyzéket Bozidar Djelic szerb miniszterelnök-helyettes adta át Miroslav Lucinak, Szlovénia belgrádi nagykövetének. "Szerbia kormánya törvénytelennek tekinti a döntést, amelyet az ENSZ Biztonsági Tanácsának hatáskörén kívül hoztak. Szerbia kormánya határozottan ellenzi, hogy olyan misszió érkezzen Koszovóba, amelynek nincs világos jogi alapja, olyan, amilyet csak az ENSZ Biztonsági Tanácsa adhat" - áll a szerb dokumentumban.
2008.02.16. 19:34
 
 
Coventry megdöntötte Egerszegi 1991-es világcsúcsát
A zimbabwei Kirsty Coventry 2:06.39 perccel új világcsúcsot úszott női 200 méter háton az egyesült államokbeli Columbiában. Ezzel megdöntötte Egerszegi Krisztina 1991. augusztus 25-e óta élő, Athénban felállított 2:06.62-es rekordját. Az ötszörös olimpiai bajnok magyar klasszis ideje egészen mostanáig a második leghosszabb, még érvényes világcsúcs volt. A legrégebben élő rekord az amerikai Janet Evans nevéhez fűződik: ő 1989. augusztus 20-a óta 8:16.22 perccel tartja a női 800 méter gyors világcsúcsát.
2008.02.16. 18:11
 
 
Női kézilabda BL: újabb győri siker
A második mérkőzését is megnyerte a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A szeptember óta veretlen csapat ezúttal a vendég német Nürnberg ellen diadalmaskodott. Női BL, középdöntő, 1. csoport, 2. forduló: Győri Audi ETO KC-Nürnberg (német) 30-25 (17-11). A Győr - amely sorozatban 26. tétmérkőzésén diadalmaskodott - jövő vasárnap a végső győzelemre is esélyesnek tartott román Oltchim Valceát fogadja, és ha nyer, óriási lépést tesz az elődöntőbe kerülésért.
2008.02.16. 17:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481[2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista