2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Vasutassztrájk: a helyzet változatlan, pénteken folytatódik az egyeztetés
A helyzet változatlan, szerdán sem közeledett a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV álláspontja az érdekképviselet által követeltek ügyében, az egyeztetést pénteken 9 órakor folytatják. A tárgyalás után Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke nem zárta ki, hogy a pénteki tárgyalásig ismét beszüntetik a munkát. Arra a kérdésre, hogy ezt meddig lehet folytatni azt válaszolta: "a 100 éves háború is 100 évig tartott". Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője kérdésre válaszolva elmondta: klasszikus alku azért sem kezdődhet, mert a MÁV a szakszervezet jelenlegi igényénél kisebb összegű követeléseket sem tud teljesíteni.
2008.02.27. 13:38
 
 
Oscar De La Hoya még ebben az évben visszavonul
 Oscar De La Hoya még három bokszmeccset tervez erre az évre, aztán visszavonul. Ezt maga a 35 éves profi ex-világbajnok jelentette be, hozzáfűzve, hogy elérkezett karrierjének ahhoz a pontjához, amikor "ideje szögre akasztani a kesztyűket". Az amerikai öklöző az után a sajtótájékoztató után beszélt erről, amelyet a honfitárs Steve Forbes elleni, május 3-i összecsapása kapcsán tartottak. Az öt különböző súlycsoportban is vb-övet szerzett klasszis - aki a világ egyik legismertebb és nem mellesleg legtöbbet kereső bokszolója - kijelentette, hogy szeptemberi visszavágót akar az őt tavaly májusban vb-címmeccsen pontozással legyőző Floyd Mayweather Jr.-ral.
2008.02.27. 13:34
 
 
A kormány nem halasztja el a Déli Áramlatról szóló megállapodás aláírását
Gyurcsány Ferenc nem halasztja el a Déli Áramlatról szóló megállapodás csütörtöki, moszkvai aláírását - közölte Budai Bernadett az MTI érdeklődésére arra reagálva, hogy a Fidesz a parlamenti bizottságok együttes ülésén ezt kezdeményezte. A kormányszóvivő elmondta: kormányközi megállapodásnál nincs mód arra, hogy utólag parlamenti ratifikációt kérjenek, mert ez csak államközi megállapodásnál lehetséges. Répássy Róbert felvetését csak az alkotmány felrúgásával lehetne megoldani, amit a kormány nem tehet meg - tette hozzá. Budai Bernadett hangsúlyozta, a kormány minden információt kész megadni az Országgyűlésnek és a pártoknak.
2008.02.27. 13:30
 
Tízmilliárdos pénzintézeti csalást derített fel a rendőrség
Bérleti szerződéseken alapuló tízmilliárd forintos csalást derített fel a rendőrség; az elkövetők a pénzből vagyontárgyakat vettek, felélték illetve egy NB I-es futballcsapatba fektették. Papp Csaba ezredes, a Nemzeti Nyomozó Iroda gazdaságvédelmi főosztályának vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a bérleti szerződéseken alapuló csalássorozat még 2002. novemberében kezdődött, összesen hat, úgynevezett bérbeadó céget érint, és a csalássorozatnak 51 takarékszövetkezet volt a károsultja. A bíróság négy embert vett őrizetbe a csalássorozat miatt, valamennyien a bérbeadó cégek vezetői, irányítói voltak.
2008.02.27. 13:15
 
 
GKI: egyszerűbb adózást hozhat a bérek szuperbruttósítása
Világosabb, egyszerűbb és igazságosabb közteherviselést szolgálhat a bérek általuk javasolt szuperbruttósítása - mondta Vértes András, a GKI Gazdaságkutató elnöke a szerdai tájékoztatón. A GKI 2009-től bevezethető adóváltoztatási javaslata 400 milliárd forintból oldható meg, amelyből 300 milliárd forintot a járulékcsökkentés, 100 milliárdot a bérkompenzáció jelentene. Ha 400 milliárd forintnál kevesebb forrás áll rendelkezésre, akkor két év alatt lehet megvalósítani a változtatásokat - jelezte Vértes, hozzátéve, hogy a GDP arányos adóterhelés 1-1,5 százalékponttal csökkenhet a szuperbruttósítás után.
2008.02.27. 12:37
 
 
Már négymillióan mennének el a népszavazásra
Egyre többen állítják, hogy biztosan részt vesznek a március 9-i népszavazáson; február közepére 54%-ra, mintegy négymillióra emelkedett a szavazni akarók száma - derül ki a Nézőpont Intézetnek a Heti Válasz számára végzett közvélemény-kutatásából. A hetilap internetes oldalán szerdától olvasható, ezer fős minta alapján készült közvélemény-kutatás szerint a jelentős elmozdulás (januárban még csak 42%-uk ígérte részvételét) mögött a népszavazás konkretizálódása állhat: január második felében tűzte ki Sólyom László a referendum időpontját. A kampány hatására csökkent ugyan az igenek aránya, a felmérés alapján a Fidesz kezdeményezése a kérdéstől függően mégis 3,3-3,5 millió igen szavazatra számíthat.
2008.02.27. 12:30
 
 
Az EU újabb rekord bírságot szabott ki a Microsoftra
Az Európai Bizottság szerdán újabb rekord összegű bírságot szabott ki a világ legnagyobb számítógépprogram-gyártójára, az amerikai Microsoftra, azzal a váddal, hogy a cég továbbra is megsérti a bizottság 2004-es határozatát, amely piaci fölénnyel való visszaélés miatt ítélte el a társaságot. Az új bírság 899 millió euró, és az előző két, 2004-ben kiszabott 497 millió eurón, illetve a 2006-ban kiszabott további, 280,5 millió eurós büntetésen felül értendő. - Az EU versenypolitikai felügyeletének ötvenéves történetében a Microsoft az első cég, amelyet korábbi trösztellenes határozat megsértése miatt kell büntetni - kommentálta a döntést az EU versenyügyi biztosa, Neelie Kroes.
2008.02.27. 12:06
 
Niki Belucci: nem csaltuk meg egymást!
Niki Belucci és Dj Antonio házassága válságba jutott. Ebben a legnagyobb szerepet az játszotta, hogy Niki, a topless dj az év legtöbb napját külföldön tölti zenéléssel.
2008.02.27. 12:03
 
Legyőzte betegségét a világsztár!
Magyarországon ad koncertet Chris Rea március 3-án. A mindig óvatos és szerény művészt egy időre megállásra kényszerítette krónikus hasnyálmirigy-gyulladása, ám úgy tűnik, erősebb a betegségnél.
2008.02.27. 11:44
 
 
Natalie Imbruglia szerelmes?
Beszámolók szerint Johnny Borrell Natalie Imbruglia fejét próbálja elcsavarni.
2008.02.27. 11:30
 
Hargitai Beának pasija van!
Hargitai Bea kénytelen volt bevallani Liptai Claudiának: hosszú idő után végre van egy férfi az életében.
2008.02.27. 11:27
 
 
Nem lesz rendkívüli ülés a Déli Áramlatról
Nem hívják össze az Országgyűlés rendkívüli ülését a Déli Áramlat gázvezetékről szóló orosz-magyar megállapodás aláírása miatt - jelentette be Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a házbizottság rendkívüli ülése után. Elmondta: a testület ülésén nem volt egyetértés a kérdésben, ezért a külföldön tartózkodó házelnököt helyettesítve, nem hívja össze a rendkívüli plenáris ülést. Hozzátette: az ülés kezdeményezésétől számítva 48 órát kell hagyni a napirend kiküldésére és annak megismerésére. Ráadásul a határozatképességet sem tudnák garantálni a frakciók. Répássy Róbert (Fidesz) erre úgy reagált: a szabályok nem ilyen merevek, egyetértéssel ettől el lehetne térni.
2008.02.27. 11:25
 
 
A banki csőd ártalmas az egészségre
Ha egy fejlett országban beüt a banki csőd, az infarktusok száma átlagosan 6,4 százalékkal emelkedik - mutatták ki a Cambridge-i Egyetem szakemberei, akik elsők között vizsgálták ezt a fajta összefüggést. A fejlődő országokban ez az emelkedés még nagyobb - hívták fel a figyelmet a Globalization and Health szaklapban megjelent tanulmányukban a kutatók. A szakemberek az 1960-as évektől egészen 2002-ig vizsgálták a bankok csődjeit, így például az 1985-ös amerikai hitelbotrányt vagy a svéd banki válságot az 1990-es évek elején, és ezeket összevetették a WHO (Egészségügyi Világszervezet) halálozási statisztikáival - olvasható a BBC News honlapján.
2008.02.27. 11:22
 
 
Fegyverkereskedőket fogtak el a Józsefvárosban
A rendőrség terrorelhárító szolgálata a BRFK szervezett bűnözés elleni osztályával közösen kedden késő este őrizetbe vett egy józsefvárosi lakásban két személyt; mindkettőjüket lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják - közölte a BRFK. A Bérkocsis utcai lakásban egy állampolgári bejelentés alapján fogták el Z. József 40, és T. Hédi 48 éves budapesti lakosokat. A távirati iroda úgy tudja, egy harmadik személynek akartak fegyvert értékesíteni. A házkutatás során lőszert, maroklőfegyvert valamint hamis iratokat találtak. A két gyanúsított tagadta bűnösségét, és vallomást sem kívántak tenni.
2008.02.27. 11:10
 
 
Kiscápák az Állatkertben
Már láthatók az idén kikelt kiscápák a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Több tojást is raktak a közelmúltban a Fővárosi Állat- és Növénykert barnasávos bambuszcápái. A tojások a bemutató medencéből a tengeri akvárium egyik, a közönség számára nem látható "keltetőmedencéjébe" kerültek, ahol az elmúlt hetekben összesen tíz tojásból keltek ki kiscápák. A világra jövetelükkor 12-13 centiméteres állatokat azonban nem helyezhették vissza a cápás medencébe, mivel a fiatalabb egyedeket megennék a cápákkal együtt tartott tűzhalak, az idősebbekkel szemben pedig esetleg az apaállat viselkedne agresszíven.
2008.02.27. 10:57
 
 
Kalapács alá kerülhet Michael Jackson Neverland birtoka
Michael Jackson Santa Barbara-i Sohaországa (Neverland) hamarosan kalapács alá kerülhet, ha a popsztár ki nem fizeti csaknem 25 millió dollárra (több mint négymilliárd forintra) rúgó adósságát. Az 1100 hektáros birtokot, ahol valóságos gyermekmeseországot rendezett be a "pop királya", március 19-én verik dobra - jelentett be kedden a FoxNews. A hírportál szerint Jackson átvette a bírósági végzést, amelyben az állt, hogy "hacsak nem tesz megfelelő lépéseket ingatlana megtartására, azt nyilvános árverésre bocsáthatják". A sztár 1988-ban vásárolta meg a kaliforniai partoknál fekvő birtokot, amelyet Pán Péter Sohaországáról nevezett el, ahol sohasem nőnek fel a gyerekek.
2008.02.27. 10:50
 
 
A török offenzíváról kezdett tárgyalásokat Bagdadban Ankara képviselője
A kurd lázadókat üldöző török hadsereg észak-iraki behatolásairól kezdett tárgyalásokat szerdán Bagdadban egy magas rangú ankarai kormányzati tisztségviselő - közölte egy iraki kormányforrás. Ahmet Davutoglu, Recep Tayyip Erdogan miniszterelnök külpolitikai főtanácsadója találkozik Hosjar Zebari iraki külügyminiszterrel, aki történetesen kurd nemzetiségű. Több ezer török katona hatolt be csütörtökön Észak-Irakba, hogy felszámolja törökországi kurd önrendelkezésért küzdő Kurd Munkáspárt (PKK) lázadószervezet támaszpontjait. Irak elítélte és szuverenitása megsértéseként értékelte a behatolást, követeli a török csapatok kivonását.
2008.02.27. 10:10
 
 
7 százalékkal több lakást vettek használatba 2007-ben
Tavaly több mint 36 ezer befejezett lakás kapott használatbavételi engedélyt és több mint 44 ezer új lakásra adtak ki építési engedélyt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A használatba vett lakások száma 7 százalékkal volt több, mint 2006-ban, az új lakásépítési engedélyeké viszont 1 százalékkal elmaradt az előző évitől. 2006-ban 18 százalékkal, mintegy 34 ezerre csökkent a kiadott használatbavételi engedélyek, és 13 százalékkal, 45 ezerre a kiadott építési engedélyek száma az egy évvel korábbihoz képest. A használatba vett lakások számának emelkedése 2007-ben a vállalkozói lakásépítés és az értékesítésre szánt lakások volumenének növekedéséből származik, és elsősorban a fővárosban valósult meg.
2008.02.27. 09:22
 
 
Veres: a Déli Áramlatról kötendő megállapodás nem korlátozza Magyarországot
A Déli Áramlattal kapcsolatos magyar-orosz kormányközi megállapodásnak nincs olyan feltétele, amely a már meglévő, illetve a később megkötendő más szerződések tartalmát bármilyen módon befolyásolná vagy korlátozná - mondta Veres János pénzügyminiszter szerdán összevont parlamenti bizottsági meghallgatáson. A gazdasági és informatikai, a külügyi és az európai integrációs bizottság összevont ülésén a miniszter elmondta: Magyarország érdekelt a többoldalú gázellátásban, s a biztonságos ellátást az is segít, ha több vezetéken érkezik a gáz, s ha az ország növeli tárolókapacitásait. Ezt szolgálja a csütörtökön aláírandó kormányközi megállapodás.
2008.02.27. 09:15
 
 
Csúnyán megbukott az Oscar-gála
Minden idők legrosszabb Oscar-nézettségét produkálta a vasárnap esti díjkiosztó az Egyesült Államokban.
2008.02.27. 09:10
 
Bukta! Spar szerint Béres Alexandra termékeit senki se veszi!
Eltűntek a Spar üzletek polcairól Béres Alexandra súlykontroll-termékei. Az élelmiszerforgalmazó szerint a termékeket senki nem kereste.
2008.02.27. 08:50
 
Újból csábít a Szex és New York sztárja
Új szerepkörben mutatkozik be a Szex és New York főszereplője. Sarah Jessica Parkerből ugyanis légikisasszony lesz - igaz, hogy csupán a Boeing, Boeing című, a Broadwayen játszott darabban.
2008.02.27. 08:44
 
 
Massa szerint a McLaren az egyetlen ellenfelük
A Ferrari versenyzője, Felipe Massa verseny-szimulációt hajtott végre a második barcelonai tesztnapon, így az ötödik helyezés ellenére is elégedett. "Bizakodó vagyok, hogy harcba szállhatok a bajnoki címért." – jelentette ki a brazil pilóta a helyszínen állomásozó újságíróknak.
2008.02.27. 08:40
 
 
Naomi Campbell gyereket akar!
Ha minden jól megy, hamarosan beköthetik az egyik leghisztisebb topmodell fejét. Naomi Campbellre Brazíliában talált rá az új szerelem Marcus Elias személyében. A 49 esztendős brazil üzletember és a 37 éves modell egy partin ismerkedett meg.
2008.02.27. 08:17
 
 
Gyurcsány: az MVM, az ÁAK, a Posta és a Szerencsejáték Zrt. benne lehet az új tulajdonosi programban
Gyurcsány Ferenc szerint a Magyar Villamos Művek, a Szerencsejáték, a Magyar Posta és az Állami Autópályakezelő benne lehet az új tulajdonosi programban. A miniszterelnök erről a TV2 Mokka című műsorában beszélt szerdán reggel. Hozzátette: a volán társaságoknál nem gondolkodik ebben a konstrukcióban. A program részleteiről azt mondta: a tervek szerint egy ember legfeljebb egymillió forintnyi részvényt jegyezhetne, 10-15 százalékos kedvezménnyel. Mint mondta jegyzéskor a teljes összeg 5 százakét, 40 ezer forintot kellene befizetni. Gyurcsány úgy látja: "ha jól csinálják", akkor 4-5-8 év alatt az egymillió forintnyi részvény 5-10-20 milliót is érhet.
2008.02.27. 08:15
 
Hitler kontra Frankenstein Indiában
Hitler és Frankenstein között is választaniuk kell Meghálaja indiai állam lakóinak a március 3-i helyi választásokon. A jelöltek igazi neve szerencsére ennél bővebb, Adolf Lu Hitler-Marak és Frankenstein Momin a választók kegyeiért versengő két politikus teljes neve, és igazában semmi közük a nevük által felidézett szörnyetegekhez. Az India északkeleti részén lévő, alig 2,3 milliós, többségében keresztény lakosú Meghálaja lakói nem nagyon tudnak angolul és gyermekeiknek nem egyszer adnak olyan gyakran hallott idegen neveket, amelyeknek eredete ismeretlen számukra. Így a shillongi parlament 60 mandátumáért versengő 331 jelölt között akad Moonlight (Holdfény), Hilarious és Billykid keresztnevű is.
2008.02.27. 07:58
 
 
Washington továbbra is a Nabucco támogatására ösztönzi Budapestet
Az Egyesült Államok továbbra is a Nabucco projekt támogatására ösztönzi Magyarországot - mondta el az MTI-nek Matt Bryza amerikai helyettes külügyi államtitkár, aki az ügyben kedden folytatott megbeszéléseket a magyar kormány képviselőivel. "Reméljük, hogy Magyarország egyértelműen állást foglal és kinyilvánítja: a Nabucco gázvezeték megvalósítása a legfontosabb" - mondta az európai energiaügyekért felelős szakértő, aki szerint a Nabucco szolgálja a magyar nemzeti érdekek védelmét. Matt Bryza és Dan Fried európai ügyekben illetékes államtitkár-helyettes Banai Károllyal, a miniszterelnök kül- és biztonságpolitikai főtanácsadójával és Kovács István külügyi kabinetfőnökkel egyeztetett Washingtonban.
2008.02.27. 07:45
 
 
Éles, kulturált vita zajlott Obama és Clinton között Clevelandben
Éles, ugyanakkor kulturált volt a demokrata elnökjelöltségért harcoló Hillary Clinton és Barack Obama kedd esti clevelandi vitája. A két szenátor 20. alkalommal csapott össze a televízió nyilvánossága előtt. A sorsdöntő, március 4-i előválasztási forduló előtti utolsó vitában hangsúlyos szerepet kapott az utóbbi napok negatív kampánya, a két rivális tábor egymás elleni vádjai. A vitában a két szenátor egyebek mellett azzal vádolta egymást: hamis képet fest a másik egészségbiztosítási reformelképzeléseiről. Clinton kijelentette, nem igaz, hogy azokra is "rákényszerítené" a biztosítást, akik nem engedhetik meg maguknak. Obama viszont azt az állítást utasította el, hogy az ő tervei 15 millió embert biztosítás nélkül hagynának.
2008.02.27. 07:00
 
Újabb reality show indul az RTL-en!
Vacsora reality show-t indít az RTL Klub, ahol a szereplők főzőtudományukat mutathatják be. Mindennap más alkalmi séf kápráztatja majd el konyhaművészetével négy ismeretlen társát.
2008.02.27. 06:10
 
 
A tréning visszafordítja az öregedést
Az időskorúak számára egy hathónapos tréning maga az ifjúság forrása, erre következtetésre jutottak kanadai kutatók, akik maguk is meglepődtek, amikor elemezték vizsgálataikat.
2008.02.27. 06:02
 
Színpadon drogozik a Jóban Rosszban sztárja!
A Jóban Rosszban Ádámját a Ruttkai Éva Színházba hívták szerepelni a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musicalbe. A darabban sorozatbeli kolléganője, Madár Veronika is szerepel. Mindketten nagyon örülnek, hogy színpadon is együtt dolgozhatnak.
2008.02.27. 03:12
 
 
Timberlake megcsalta barátnőjét
Justin Timberlake az egyik legkapósabb férfi Hollywoodban. Csak csettintenie kell, és máris szebbnél szebb hölgyek ugrálnak a kedve szerint. Az énekes ismét megcsalta szép kedvesét. Jessica Biel hajthatatlan, nem akar megbocsátani hűtlen párjának.
2008.02.27. 02:17
 
 
Britney-t még az apja is kihasználja!
Egy ügyvéd, aki azt állítja, hogy Britney Spears énekesnőt képviseli, azzal vádolja az énekesnő apját, hogy sérti lánya személyiségi jogait.
2008.02.27. 01:10
 
Christina őrjöngött a bukás után!
Christina Aguilera szabályos dührohamban tört ki, miután meglátta a People magazin legutóbbi eladási adatait. Ugyanis a szám, melyben ő és kisfia szerepeltek, elég gyengén muzsikált.
2008.02.26. 23:51
 
Lilu kalandokra éhezik
Hamarosan újabb kalandtúrára indul férjével Lilu, ezúttal Mexikó a célállomás. A házaspár majd' egy hónapig barangol majd az észak-amerikai országban. Ezúttal is azt tervezik: ott szállnak meg, ahol éppen rájuk esteledik.
2008.02.26. 23:49
 
Igaz a pletyka - Paris magánélete rendeződik?
Paris Hiltonnak most több álma is valóra válhat, ugyanis legújabb párja, nem akárki. Több kívánságát is teljesíthetné a férfi egyszerre.
2008.02.26. 23:40
 
Jordan szexjátékai piacra kerülnek!
Jordan a brit erotikus modell újabb piacot készül meghódítani. Ezúttal úgy döntött, hogy a szexuális segédeszközök iparát újítja meg saját termékeivel.
2008.02.26. 23:27
 
 
A csehek talán már az ősztől vízummentesen utazhatnak Amerikába
Az Egyesült Államok és Csehország kedden lezárta azt az úgynevezett egyetértési nyilatkozatot, amely a két ország közötti vízummentességi szerződés alapjául szolgál. Az okmányt Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter és Ivan Langer cseh belügyminiszter írta alá Washingtonban, Mirek Topolánek cseh miniszterelnök amerikai látogatásának első napján. Chertoff azt mondta: reményei szerint a cseh állampolgárok számára a vízumkötelezettség már idén ősztől, október-november tájékán megszűnik. Az amerikai fél a vízummentességért cserébe egy sor életrajzi és biometrikus adatot kér a beutazókról.
2008.02.26. 20:15
 
 
Mol: az OMV alacsonyabb hatékonyságú a feldolgozás-kereskedelemben
Az osztrák OMV kedden nyilvánosságra hozott tavalyi eredményei is mutatják, hogy egy kevésbé hatékony cég akarja felvásárolni a sokkal jobban működő versenytársát, a Mol Nyrt.-t - mondta Horváth Ferenc, a magyar társaság termékelőállítás és kereskedelmi divíziójának ügyvezető igazgatója. Az ügyvezető példaként a feldolgozás-kereskedelem üzletág eredményeit hozta fel: az OMV tavaly csoportszinten 21-22 millió tonna finomított terméket értékesített, amin gyakorlatilag nem volt nyeresége, mindössze 20 millió euró körüli profitot realizált. Ezzel szemben a Mol csoport 13 millió tonna finomított terméket értékesített, s mintegy 700 millió euró nyereséget termelt.
2008.02.26. 19:23
 
 
Nem sietnek Koszovó elismerésével a jugoszláv utódállamok
Nem siet Koszovó elismerésével a volt jugoszláv államok közül Macedónia és Montenegró, elnökeik keddi brüsszeli közlése szerint. Filip Vujanovic montenegrói és Branko Crvenkovszki macedón államfő Olli Rehnnel, a térségért is felelős európai bizottsági taggal folytatott megbeszélést az Európai Unió székhelyén. A sajtóval találkozva mindketten közölték, hogy a közelmúltban kinyilvánított koszovói függetlenséggel kapcsolatos nemzeti döntést "a megfelelő időben" kívánják meghozni. Rehn a témával kapcsolatban arról beszélt, hogy Szerbiának folytatnia kell az európai integráció útját.
2008.02.26. 18:33
 
 
Évente többszáz francia veszi igénybe a magyarországi fogturizmust
A francia árak feléért európai színvonalú fogászati kezelésben részesül évente az a többszáz francia, aki kulturális programokkal egybekötött turistaút keretében Budapesten csináltatja meg a fogait, derül ki a France Info francia hírrádióban többször sugárzott riportból. A rádió kommentárja szerint az egészségügyet is érintő globalizmus legjellegzetesebb példája a magyarországi fogturizmus. Francia fogászati utazási irodák interneten hirdetik magyar fogorvosok szolgáltatásait, és a kért kezelésekről előre árajánlatot küldenek, amelyek átlagosan 50-60 százalékkal olcsóbbnak bizonyulnak a párizsi tarifákhoz képest. A magyar szolgáltatók kínálta csomagban a repülőjegy és a szálloda is benne van.
2008.02.26. 18:21
 
 
MLSZ-fegyelmi: 750 ezres büntetést kaphat az FC Sopron
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 750 ezer forintos büntetést helyezett kilátásba a Soproni Ligából kizárt FC Sopron számára, amennyiben a klub nem rendezi tartozását. A szövetség hivatalos honlapja szerint a visszaesőnek számító soproniak a határidő lejárta után sem rendezték tartozásukat a másodosztályban szereplő Lombard FC Pápát működtető gazdasági társasággal szemben. A Sopronnak Farkas Attila átigazolási díját 2007. december 31-ig kellett volna kifizetnie a futballista játékjogával rendelkező Új Lombard Labdarúgó Kft. részére. A hétvégi bajnoki fordulóban kiállított játékosok, Sütő László (BFC Siófok) és Juan Perez (FC Tatabánya) 2-2 bajnokin nem léphetnek pályára.
2008.02.26. 17:59
 
Ötvenhárommillió éves ősnyúlleletre bukkantak
Ötvenhárommillió éves emlős maradványaira bukkantak Indiában - a paleontológusok feltételezése szerint az aprócska bokacsontok a házi- és a mezei nyúl közös ősétől származnak.
2008.02.26. 17:14
 
 
A Ferencváros leigazolta Lisztest
Lisztes Krisztián a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencvároshoz igazolt. A 49-szeres válogatott, 31 éves középpályás a zöld-fehér klub honlapja szerint fél plusz egyéves szerződést írt alá nevelőegyesületéhez. Lisztes 2004-ben a Werder Bremen futballistájaként szenvedett keresztszalag-szakadást, ezt követően hosszú rehabilitáció után 2005 szeptemberében a Borussia Mönchengladbachnál próbálkozott meg a visszatéréssel, de csak öt meccsen lépett pályára, térde nem bírta a terhelést. Az elmúlt nyáron a Hajduk Splitnél és az osztrák Linznél is több edzésen vett részt, de végül egyik klub sem igazolta le.
2008.02.26. 17:09
 
 
Forma-1: bajban a Super Aguri
Továbbra is kérdéses, hogy a Super Aguri csapat részt tud-e venni a Forma-1 idei, március 16-án kezdődő idényében. Az istálló anyagi gondokkal küzd és keresi a befektetőket, Aguri Suzuki csapatfőnök a hírek szerint a motorszállító Hondától is segítséget kért. A problémák miatt az autóbemutatót is le kellett mondani. Ezen a héten szinte az összes F1-es csapat Barcelonában gyakorol, a Super Aguri azonban hiányozni fog, így elképzelhető, hogy ha el is tud indulni a melbourne-i nyitányon, a 2008-as versenygép tesztelés nélkül áll majd rajthoz. Az istálló két pilótája a japán Szato Takuma és a brit Anthony Davidson.
2008.02.26. 16:49
 
Rendkívüli házbizottsági ülés lesz szerdán a Fidesz kezdeményezésére
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke szerda délelőttre összehívta a házbizottság ülését a Fidesz rendkívüli ülést kezdeményező indítványa miatt. A külföldön tartózkodó házelnök az MTI-nek telefonon elmondta: a testület összehívását ugyan nem kezdeményezték nála, de a kialakult helyzet tisztázására a házbizottság jogosult. Szili Katalin emlékeztetett arra: a házszabály szerint egy parlamenti ülés kezdete előtt 48 órát kell hagyni a napirend kiküldésére és arra, hogy azt a képviselők megismerjék. A Fidesz a Déli áramlat gázvezeték magyarországi szakaszának megépítése kapcsán kezdeményezte a rendkívüli ülést.
2008.02.26. 16:30
 
 
Erdei Zsolt május 31-én bokszol
Az eredetileg tervezett április 26-i időpont helyett május 31-én, azaz 34. születésnapján, Oberhausenben védheti meg legközelebb címét Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka. A vb-övét eddig kilencszer megvédő klasszis az MTI-nek elmondta, tudomása szerint Ruszlan Csagajev, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoka miatt változtatták meg mérkőzésének időpontját. Az üzbég öklözőnek ugyanis a május 31-i címvédés már késő lenne, így ő lesz az április 26-i gála főszereplője. "Nem dobott fel nagyon a változás, de ez van. Öt héttel csúszik a meccs, ami azt jelenti, hogy ki sem kellett volna még jönnöm Németországba" - nyilatkozta Erdei.
2008.02.26. 16:19
 
 
Orbán: ennyiből nem lehet jobban működtetni a magyar egészségügyet
Emelni kell a teljes nemzeti össztermékből az egészségre fordított összeget, mert az ágazatra jelenleg költött pénzből nem lehet jobban működtetni a magyar egészségügyet - mondta Orbán Viktor Győrött a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban tartott főorvosi értekezleten. Szükség van arra, hogy "a teljes magyar összterméknek annyi százalékát költsük egészségügyre, mint teszik azt tőlünk nyugatabbra" - hangoztatta a Fidesz elnöke. Elhibázottnak minősítette a 250 milliárd forint kivonását az egészségügyből, amelyet - mint mondta -, "a konvergenciaprogram Brüsszelbe benyújtott változata tartalmaz". Ennek a pénznek egy tekintélyes részét, vagy ha lehet, az egészét vissza kell adni az egészségügynek - közölte.
2008.02.26. 16:07
 
 
Ezrek tüntettek Bosznia-Hercegovinában Koszovó függetlensége ellen
Legalább tízezren tüntettek kedden Bosznia-Hercegovina szerb részében Koszovó függetlensége ellen. A boszniai Szerb Köztársaság fővárosában, Banja Lukában megrendezett tüntetés résztvevői tiltakoztak Koszovó Szerbiából való kiválása ellen. Olyan plakátokat is lehetett látni, amelyek a boszniai Szerb Köztársaságnak követeltek önállóságot. A résztvevők számát a boszniai szerb média húszezerre tette, külföldi hírügynökségek tízezerre becsülték. A békés tiltakozáson, amelyet helyi civil szervezetek egy szövetsége szervezett, boszniai szerb vezetők is jelen voltak. A tüntetés mottója - "1244" - arra az azonos számú ENSZ biztonsági tanácsi határozatra utal, amely Szerbia részének mondta ki Koszovót.
2008.02.26. 15:45
 
 
Gyurcsány: az adóterhelés 200-250 milliárd forinttal csökkenthető 2009-ben
Három lehetséges, 2009-ben megvalósítható adóváltoztatási koncepciót vázolt fel előadásában Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden a Magyar Tudományos Akadémián, kiemelve a járulékokra koncentráló változatot, amely szerint az adóterhelés szintje 200-250 milliárd forinttal, a GDP 0,8 százalékával csökkenthető. A járulékcsökkentő központú adóváltoztatás nettó hatása 200-250 milliárd forinttal mérsékli az adóterheket, az adóátrendezési hatása viszonylag csekély, növeli a foglakoztatást, gyorsítja a növekedést - jellemezte a Pénzügyminisztérium javaslatát, amelyet a leginkább támogathatónak ítélt Gyurcsány Ferenc.
2008.02.26. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471[2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista