2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Sebességi csúcsot döntött egy autós Borsodban
Hatvanas táblánál 140 kilométeres óránkénti sebességgel kísértette szerencséjét egy autós a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 26-os úton a sajóbábonyi elágazás közelében, de nem járt szerencsével. A lebukott sofőrnek várhatóan bevonják majd a jogosítványát - mondta Dobi Tamás, a megyei rendőrfőkapitány kommunikációs irodájának munkatársa. Közlése szerint az utóbbi napokban gyorshajtás miatt harmincöt szabálysértési eljárást kezdeményezett a rendőrség Borsodban. Akadt olyan gyorshajtó is, aki ittasan vezetett egy kölcsönkért autót, amelynek forgalmi engedélye tavaly októberben lejárt.
2008.03.11. 16:56
 
 
McLaren: a csapatnál marad Ron Dennis
Folytatja a munkát a Forma-1-es McLaren-Mercedes istállónál Ron Dennis csapatfőnök. A 60 éves brit szakember ezt öt nappal a melbourne-i nyitóverseny előtt jelentette be. Március elején a brit sajtó tudni vélte, hogy Dennis családi okok, valamint az elmúlt szezonban kirobbant kémügy miatt távozik a csapattól. Dennis hivatalba lépése, azaz 1980 óta a McLaren hét konstruktőri, valamint kilenc egyéni világbajnoki címet söpört be, legutóbb 1999-ben Mika Haikkinen révén. Vezetésével összesen 132 futamot nyert meg a wokingi istálló.
2008.03.11. 16:24
 
 
Radikális lépéseket vár a villamosenergia piac liberalizálásában az SZDSZ
A Szabaddemokraták Szövetsége (SZDSZ) egyetért a miniszterelnök szándékával, és radikális lépéseket vár a villamosenergia-piac liberalizációjában és a Magyar Villamos Művek monopolisztikus szerepének lebontásában - mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke kedden Budapesten. Hozzátette: az SZDSZ a korábbi kezdeményezésének megfelelően négy fontos lépést tart szükségesnek: a hosszútávú áramvásárlási szerződések felbontását, a jelentős piaci fölénnyel rendelkezők birtokában lévő áram meghatározott profittal költségalapon történő értékesítését, a határkeresztező kapacitások megnyitását a többi piaci szereplő számára, és a rendszerirányító Mavir teljes függetlenségét.
2008.03.11. 16:19
 
 
Peresz olajfaligetet ajándékozott Sarkozynek
Olajfaligetet ajándékozott Nicolas Sarkozy francia elnöknek hétfőn kezdődött franciaországi látogatásán Simon Peresz izraeli államfő - közölte az Elysée-palota szóvivője, David Martinon. A liget a két ország közötti kapcsolatokra emlékeztet. A fiatal olajfákat egy Jeruzsálem közelében lévő agronómiai főiskolához tartozó területen ültették el. A főiskolát a 19. században hozta létre Adolphe Crémieux francia igazságügyi miniszter, aki zsidó vallású volt: az ő nevéhez fűződik az a rendelet, amely 1870-ben francia állampolgárságot adott a 35 ezer algériai zsidónak.
2008.03.11. 15:55
 
 
Illatokkal oldhatjuk a feszültséget!
Mindannyiunkkal előfordul, hogy rosszkedvűek vagyunk, pedig akár néhány csepp illóolajjal is sokat javíthatunk borús hangulatunkon.
2008.03.11. 15:51
 
 
MOK: a háziorvosok finanszírozását kétszeresére kell emelni
A háziorvosok finanszírozását a kétszeresére kell emelni, a vizitdíjbevétel kieső része nélkül ugyanis a praxisok jelentős része csődbe megy - mondta Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke. "Az egészségügy és különösen a háziorvosi ellátás nem tudja nélkülözni azt a pénzt, amit nem jó technikával, nem jó filozófiával, de igenis eddig az elmúlt egy esztendőben a vizitdíjból megkapott" - fogalmazott az elnök. Hozzátette: a praxisfinanszírozás emeléséről, hátteréről szóló levelüket eljuttatták Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, Veres János pénzügyminiszternek, Horváth Ágnes egészségügyi tárcavezetőnek és Kökény Mihálynak, a parlament egészségügyi bizottsága szocialista elnökének.
2008.03.11. 15:43
 
 
Hétpontos oktatási javaslatot tesz a Fidesz
A felsőoktatás minőségének javítását célzó hétpontos Fidesz-javaslatot ismertette Pokorni Zoltán, a párt alelnöke kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. Az oktatási és kulturális tárca államtitkára úgy reagált: a Fidesz hét pontját a kormány felsőoktatási politikája támogatásaként értékeli. Pokorni Zoltán közölte: a tandíjjal nem lehet a felsőoktatás minőségét eredményesen javítani, ám sürgősen, még ebben a félévben hozzá kell látni a felsőoktatás akkreditációs rendszerének áttekintéséhez. Mint hangsúlyozta, ugyancsak még ebben a félévben hozzá kell látni a kétszintű érettségi szabályainak az áttekintéséhez, annak érdekében, hogy az államilag finanszírozott felsőoktatásban való részvétel feltétele legyen az emelt szintű érettségi letétele legalább egy vagy két tárgyból.
2008.03.11. 15:35
 
 
Amerikai vízummentességet kapnak az észtek és a lettek
Észtország és Lettország - Csehország után - várhatóan jegyzőkönyvet ír alá az Egyesült Államokkal a vízumkényszer feloldásáról szerdán, egy nappal azelőtt, hogy az amerikai hatóságok és a 27 tagállam egységét szorgalmazó Európai Unió tanácskozást tart a kérdésről. Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter Tallinnba utazik, hogy Jüri Pihl észt belügyminiszterrel aláírja a megállapodás jegyzőkönyvét - mondta Kristina Leer, az észt belügyminisztérium szóvivője. Chertoff hasonló jegyzőkönyvet ír alá Rigában is - közölte Valdis Zatlers lett elnök újságírókkal.
2008.03.11. 15:23
 
Botrány Havas műsorában!
Albert Györgyi nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy képes lenne elfelejteni a múltat, Havas Henrik új talkshow-jában azonban bevallotta: szájára sem hajlandó venni Jakupcsek Gabriella nevét.
2008.03.11. 15:02
 
Sokkal idősebb pasival jár a Barátok közt Vandája
Egy nála tizenhat évvel idősebb férfival jár a maga is tizenhat éves Kardos Eszter, a Barátok közt Vandája. A fiatal lány kedvese a sorozat egyik operatőre, akivel tavaly nyár elején jöttek össze.
2008.03.11. 14:50
 
Vacsorát vagy pakolást!
Segítsünk bőrünknek a tavaszi megújulásban. Szabadítsuk meg a tél nyomaitól, töltsük fel vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy ismét friss és ragyogó lehessen.
2008.03.11. 14:49
 
 
Justin Timberlake producer lett
"Problémáim a nőkkel" - ez a címe annak a tévés komédiának, amelynek Justin Timberlake lett a producere.
2008.03.11. 14:47
 
 
Ő lesz a világ legszexibb kismamája?
A Victoria's Secret elbűvölő szépsége, Alessandra Ambrosio is anyai örömök elé néz.
2008.03.11. 14:44
 
Engedélyezett szex a parkban - ön is kipróbálja?
Szabad lesz a szex szeptembertől Amszterdam egyik leghíresebb parkjában, viszont nem lesz szabad póráz nélkül kutyát sétáltatni.
2008.03.11. 14:40
 
Kopint-Tárki: lassú javulás a gazdaságban, kérdőjelekkel
A magyar gazdaság ebben az évben várhatóan 2,2 százalékkal fog növekedni, ami jelentősen meghaladja a tavalyi 1,3 százalékot. A háztartások fogyasztása a 2007-es 2,1 százalékos csökkenés után idén már "csak" stagnálni fog, a reálbérek fél százalékkal már növekedni fognak - derül ki a Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet Zrt. 2008-as első elemzéséből.
2008.03.11. 14:36
 
 
Palesztinok ismét rakétát lőttek át Izraelbe
Többnapos szünet után palesztin militánsok kedden ismét rakétát lőttek át a Gázai övezetből izraeli déli részére. A lövedék a 120 ezer lakosú Askelón városa közelében, attól délre egy üres területen ért földet, anyagi kárt vagy személyi sérülést nem okozva - közölte Miki Rózenfeld rendőrségi szóvivő. Ehud Olmert miniszterelnök röviddel a rakéta becsapódása előtt távozott a városból.
2008.03.11. 14:30
 
 
Horváth Ágnes: megkezdjük a kármentést
Szakmai párbeszédet kezdeményez az egészségügyi miniszter a népszavazás eredménye következtében kialakult károk enyhítésére. Horváth Ágnes erről kedden beszélt az Országgyűlésben, a népszavazáson hozott döntések végrehajtását célzó kormányzati és fideszes törvényjavaslat együttes általános és részletes vitájának kezdetén. A népszavazás nagyon nehéz helyzetet teremtett az egészségügyben, amiért nem a szavazók, hanem a voksolást kezdeményező pártok kétszeresen is felelősek - jelentette ki expozéjában Horváth Ágnes. A miniszter cserbenhagyásos gázolásnak nevezte, hogy a Fidesznek nincs javaslata a kialakult problémák megoldására.
2008.03.11. 13:10
 
 
Hiller: a képzési hozzájárulás kikerül a felsőoktatási törvényből
Kikerül a felsőoktatási törvényből a képzési hozzájárulásról szóló rész, így az egyetemeken és főiskolákon szeptembertől nem kell tandíjat fizetni. Ezt Hiller István oktatási és kulturális miniszter jelentette be az Országgyűlésben, a népszavazáson hozott döntések végrehajtásáról szóló törvényjavaslatok összevont általános és részletes vitájának expozéjában. A miniszter elmondta: azok a mesterképzésben résztvevő hallgatók, akik eddig fizették a képzési hozzájárulást, a törvény hatályba lépését követő harminc napon belül vissza fogják kapni az összeget, és a jövőben a mesterképzésben sem kell a hozzájárulást fizetni. Hiller ugyanakkor leszögezte: nem akar és nem tud a felsőoktatás minőségéből engedni.
2008.03.11. 13:00
 
 
A Fidesz ismét az Erzsébet hídnál ünnepel március 15-én
A Fidesz az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartja március 15-ei megemlékező rendezvényét, amelyen Orbán Viktor pártelnök és Kósa Lajos alelnök mond beszédet - közölte Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke. Az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulóján az ellenzéki párt rendezvénye március 15-én 15 órakor kezdődik a Március 15. térnél, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél - szerepel a közleményben. A Fidesz tavaly is az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartott nagygyűlést március 15-én, 2006-ban pedig az I. kerületi Dózsa György szobornál ünnepelt. A mostani rendezvény az "Igen! Magyarország győzött!" címet viseli, azt a mottót, amelyet a Fidesz a sikeres népszavazás után tűzött zászlóra.
2008.03.11. 12:45
 
 
Ismét rekordév az Audinál
Tavaly folytatódott a sikerszéria az Audinál, immár a tizenkettedik egymást követő évben tett szert rekord eredményekre a vállalat az eladások jelentős növekedésének köszönhetően. A társaság arra számít, hogy az idén is növekszik az eladás, a profit és az árbevétel. Az üzemi eredmény minden eddigi rekordot megdöntött tavaly és 34,2 százalékkal nőtt 2,705 milliárd euróra. Az adózott eredmény 1,34 milliárd euróról 1,69 milliárdra, az árbevétel 7,9 százalékkal 3,617 milliárd euróra emelkedett. Az árbevétel arányos nyereség 8,7 százalékra nőtt az előző évi 6,2 százalékról, ami azt jelenti, hogy az Audi egyike a világ legnyereségesebb autógyártó vállalatainak.
2008.03.11. 12:34
 
 
A népszavazás intézményének újragondolását kezdeményezi két szervezet
A népszavazás olyan legitim alkotmányos-demokratikus eszköz, amelynek alkalmazása számos problémára világított rá az elmúlt években, ezért a népszavazás intézményének újragondolását és újraszabályozását kezdeményezi a Political Capital és a Századvég Alapítvány - közölte a két szervezet közös sajtóközleményben. Mint írták, véleményük szerint az eddigi tapasztalatok alapján fennáll a veszélye annak, hogy a népszavazási kezdeményezések a pártok kampányeszközeivé válnak, másfelől úgy látják, hogy mára a demokratikus politikai versengés végletekig vitt zérus összegű játszmává egyszerűsödött, amelynek beláthatatlanok a következményei, elsősorban a gazdasági és társadalmi életre nézve.
2008.03.11. 11:46
 
Kopint-Tárki: az idén 2,2%-kal, jövőre 3%-kal nő a GDP
Az idei GDP növekedési előrejelzését a korábbi 2,5 százalékról 2,2 százalékra módosította a Kopint-Tárki Zrt., jövőre 3 százalékra számít, miközben inflációs prognózisát 2008-ra 5,2 százalékról 6 százalékra emelte, 2009-re 3,8 százalékot vár - jelentette be Palócz Éva vezérigazgató. A magánfogyasztás az idén nem változik, ami megegyezik a korábbi prognózissal, a beruházásokra vonatkozó várakozását továbbra is 3 százalékon rögzítette a Kopint, amely szerint jövőre 5 százalékra gyorsul a beruházások üteme. A folyó fizetési és tőkemérleg az idén 3,7 milliárd eurós hiánnyal, jövőre 3,5 milliárdos deficittel zár, ami a GDP 3,2 százalékának felel meg - áll a konjunktúrajelentésben.
2008.03.11. 11:31
 
 
Két autó ütközött frontálisan, lezárták a Budakeszi utat
Egy nő súlyosan megsérült, amikor autójával frontálisan karambolozott egy másik személygépkocsival kedden reggel Budapesten a XII. kerületben; a baleset miatt teljes szélességében lezárták a Budakeszi utat - közölte a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. A szóvivő elmondta, hogy a Budakeszi út 44. szám előtt történt baleset súlyos sérültjét feszítővágó segítségével próbálják a tűzoltók kiszabadítani a roncsból. "Rajta kívül még egy könnyű sérült van, a másik autóban egy nő és gyereke utazott, őket vizsgálják" - tette hozzá Molnár Péter.
2008.03.11. 09:20
 
 
Amerikai ellenfél ellen védhet címet Erdei
Nem hivatalos információk szerint Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka az amerikai DeAndrey Abron ellen védheti meg címét április 26-án, Drezdában. A monokli.com internetes szaklap értesüléseit a magyar kiválóság klubja, a német Universum még nem erősítette meg, de a tizedik címvédésének helye és ideje most már hivatalosnak tekinthető. A 35 éves Abron jelenleg a hatodik a WBO ranglistáján, profi pályafutása során eddig 15 győzelmet és egy vereséget számlál. A 1,91 m magas tengerentúli bokszoló, aki a WBO észak-amerikai bajnoka, az Ohio állambeli Youngstownban él és rendszeres kesztyűpartnere a WBO és a Boksz Világtanács (WBC) középsúlyú világbajnokának, Kelly Pavliknak.
2008.03.11. 09:09
 
 
A fogyasztói árak 6,9 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak az idén februárban 1,1 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 6,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az elemzők februárra 7 százalékos inflációt vártak. Az év első két hónapjában a fogyasztói árak átlagosan 7 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest. Februárban az "alapdrágulás", a maginfláció 5,3 százalék volt éves, és 0,4 százalék havi összehasonlításban. A fogyasztói árak 2008 januárjában 7,1 voltak magasabbak, mint 2007 januárjában és 1 százalékkal nőttek 2007 decemberéhez képest.
2008.03.11. 09:03
 
 
Indian Wells: két magyar győzelem a selejtezőben
A három magyar induló közül kettő sikerrel vette az első akadályt a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna női selejtezőjében. A viadal honlapja szerint Czink Melinda az orosz Aljona Jidkovát, Arn Gréta pedig a kanadai Stephanie Dubois-t győzte le két játszmában. Nagy Kyra viszont kikapott a német Julia Schrufftól. A következő fordulóban Czink az olasz Alberta Briantival, Arn pedig a svájci Emanuelle Gagliardival játszik. A feljutáshoz három győzelem szükséges.
2008.03.11. 08:21
 
 
Chuck Norris, a "tömegpusztító fegyver"
Chuck Norris hollywoodi akciófilmsztár manapság kultfigurának számít az Irakban szolgáló amerikai katonák körében éppúgy, mint az iraki biztonsági erőknél. A harcművészeti guru akkora népszerűségnek örvend a fegyveres testületekben, hogy rajongói nemcsak Irak-szerte, de még Kuvaitban is telefirkálják a róla szóló aranyköpésekkel a mosdók falát. Legendája pedig már internetes jelenséggé vált: a Norris-"tényeknek" külön honlap készült, amely olyan szállóigévé vált mondásokat tartalmaz, mint: "Irakban nincsenek tömegpusztító fegyverek, mert Chuck Norris Oklahomában él" vagy "Superman Chuck Norris pizsamáját hordja" vagy "Nincs evolúció. Csak olyan teremtmények listája, amelyeket Chuck Norris élni hagyott".
2008.03.11. 07:58
 
 
Fapulóver
Fapulóverek csodájára járnak egy ohiói faluba, de nem pulóverek van fából, hanem fák vannak pulóverben. Az ok nem rendkívüli hideg, hanem művészi játékosság. Jó pár körtefának kötöttek színes pulóvert a törzsére, ágaira Yellow Springs főutcáján. Aminek köszönhetően azután megélénkült a turistaforgalom, sokan előszeretettel fényképeszkednek a pulóveres fákkal. Az Egyesült Államokban amúgy nem az ohiói Yellow Springs az egyetlen, ahol "bepulóvereznek" fákat: a múlt hónapban az indianai Columbusban ugyanezt csinálták és ugyancsak körtefákkel, összesen 33-mal.
2008.03.11. 07:47
 
 
Elindult az Endeavour űrrepülőgép az ISS-re
Az Endeavour amerikai űrrepülőgép hét asztronautával a fedélzetén elindult közép-európai idő szerint kedd reggel 7 óra 28 perckor a floridai űrközpontból, és a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) tart - jelentette az amerikai űrkutatási hivatal. Az űrsikló alig kilenc perccel az indulás után elérte a Föld körüli pályát és az óránként 28 ezer kilométeres csúcssebességet. A hét asztronauta egyike japán, és az Endeavour magával viszi az ISS-re egy részekben szállítandó hatalmas japán laboratórium, a Kibo első elemeit, valamint egy kanadai robotrendszer, a Dextre utolsó darabjait. Ez lesz az eddigi leghosszabb űrmisszió, 16 napig tart a tervek szerint.
2008.03.11. 07:44
 
 
Fülszőrrekorder
A világ leghosszabb fülszőrével büszkélkedhet egy indiai boltos, amivel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Az 50 éves Radhakant Badzspajnak leghosszabb fülszőrszála meghaladja a 13 centit. A pontos méréshez a Guinness szerkesztősége orvost menesztett Badzspajhoz. A férfi amúgy különleges samponnal mossa fülszőrzetét és igen büszke, hogy bekerült a rekordok könyvébe. "Isten nagyon kegyes hozzám" - idézte a férfit a The Sun című brit lap.
2008.03.11. 07:36
 
 
Tervezik a gyorsforgalmi utat a Balti- és a Fekete-tenger között
A Balti- és a Fekete-tenger között tervezett gyorsforgalmi út építéséről március 12-13-án a szlovákiai Királyhelmecen egyeztetnek ismét - közölte Rákóczi András, a szervező záhonyi KIÚT Térségfejlesztési Egyesület ügyvezető elnöke. A jelenlegi elképzelések szerint a gyorsforgalmi út az Európai Unió keleti határa mentén haladva biztosítana közlekedési lehetőséget a kontinens északi és déli tengere között. Az út Lettországból indulva, Lengyelországon, Szlovákián, Magyarországon, Románián és Moldávián át, Ukrajnában érné el a Fekete-tengert, s lenne egy leágazása Bulgáriában, Szófia felé is, illetve Záhonynál keresztezné a nyugat-keleti irányú, európai V. számú korridort, a Trieszt-Moszkva közötti útvonalat.
2008.03.11. 07:29
 
 
Megkezdődött Gotovina horvát tábornok pere Hágában
Ante Gotovina személyében a legmagasabb rangú egykori horvát katonai parancsnok állt a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék elé a Hágában kedden kezdődött perben. Az 52 éves tábornokot és két társát - Ivan Cermakot és Mladen Markacot - az ügyészek elsősorban azért az 1995-ös hadműveletért teszik felelőssé, amely miatt 200 ezer szerb elmenekülni kényszerült horvátországi lakhelyéről, a Krajinából. Hazájában ugyanakkor Gotovinát hősnek tekintik, és a tábornok maga is úgy nyilatkozott, hogy nem tartja magát bűnösnek.
2008.03.11. 07:22
 
 
Szexbotrányba keveredett egy New York-i demokrata kormányzó
Az amerikai sajtóban hétfőn bombaként robbant a hír: Eliot Spitzer, New York állam demokrata párti kormányzója valószínűleg igénybe vette egy nemzetközi prostituált hálózat szolgáltatását. Spitzer, aki 2007. január 1-je óta tölti be New York szövetségi állam kormányzói posztját - elődje a magyar származású George Pataki volt - hétfőn közvetve beismerte, hogy a The New York Times által aznap megszellőztetett hír igaz. A várakozásokkal szemben azonban nem mondott le, a sajtó elé kiállva csak annyit közölt: nem felelt meg a saját maga állította mércének, bocsánatot kér családjától és a közvéleménytől.
2008.03.11. 07:02
 
 
Vegyszerek okozták az "öbölháborús szindrómát"
Egyre több bizonyíték utal arra, hogy rovarirtó szerek és más vegyszerek együttes alkalmazása okozta az úgynevezett "öbölháborús szindrómát" az 1991-es iraki háborúban bevezetett amerikai katonák között, legalábbis az esetek egy részében - írta egy amerikai tanulmány szerzője. A Kuvait iraki megszállás alóli felszabadítására indított rövid háborúban bevetett amerikai katonák harminc százalékánál jelentkeztek olyan egészségügyi panaszok - például fáradékonyság, emlékezetkiesés, izomfájdalom, alvászavarok - amelyeket később együttesen "öbölháborús szindrómaként" emlegettek.
2008.03.11. 07:01
 
 
Obama nem lesz Clinton mellett alelnökjelölt
Az amerikai demokrata párti elnökjelöltség megszerzésére törekvő Barack Obama hétfőn kijelentette: esze ágában sincs vetélytársa, Hillary Clinton mellett alelnökjelölt lenni. Az afro-amerikai szenátor egy nappal a Mississippi állambeli előválasztási forduló előtt világossá tette: a demokratáknak választaniuk kell közte és a volt first lady között. Hillary Clinton és férje, Bill Clinton volt elnök az utóbbi hetekben többször is arról beszélt: ha Hillary és Obama közösen indulnának, magabiztosan győznének a novemberi elnökválasztáson a republikánus John McCainnel szemben. A Columbusban kampányoló Obama közölte: ő az, aki eddig több államban győzött, több szavazatot és küldöttet szerzett.
2008.03.10. 21:20
 
NÉPSZAVAZÁS - Amerika nyugtatja a befektetőket
A CNN Money rovata a népszavazási igenek győzelme ellenére igyekszik megnyugtatni az "ideges" befektetőket. Ezt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszédére alapozzák, miszerint a választás eredménye nem befolyásolja a kormányt a korábban megkezdett megszorító intézkedések keresztülvitelében. A tekintélyes orgánum elemzése kitér arra, hogy a rendszerváltás utáni időszak minden eddiginél magasabb részvételi arányát könyvelhette el ez a népszavazás, meghaladta az uniós csatlakozásról szóló referendumét is.
2008.03.10. 21:19
 
 
Peresz üdvözölte a Földközi-tengeri Unió létrehozásának francia tervét
Simon Peresz izraeli államfő üdvözölte hétfőn Párizsban a Földközi-tengeri Unió létrehozásának vitatott francia tervét, de nem tett hitet Izrael részvétele mellett. Csak annyit mondott ezzel kapcsolatban Nicolas Sarkozy francia elnökkel folytatott tárgyalásán, hogy amikor Franciaország átveszi az Európai Unió soros elnökségét, visszatérnek az EU-tagállamok és a Földközi-tenger medencéjének országai közötti fokozott együttműködés kérdésére. Peresz úgy véli Irán jelenleg "a legnagyobb veszedelem a világra nézve", mert kapcsolatban áll a terrorizmussal, és ráadásul dúsított uránt birtokol; az izraeli elnök szavai szerint a kettő kombinációja ellenőrizhetetlen hellyé teheti a világot.
2008.03.10. 21:00
 
 
Hullák a csomagtartóban
A halott sofőrön kívül két meggyilkolt nőnek a csomagatartóba gyömöszölt holttestét találták meg a lengyel rendőrök egy balesetet szenvedett személyautóban a hét végén. Úgy tudni a gépkocsit vezető 60 éves férfi szombat este több fejszecsapással megölte a feleségét és a nővérét, majd holttestüket az autóba tette. A rendőrök vasárnap találtak rá a fának ütközött totálkáros kocsira a Poznan melletti Giecznél. A nyomozás eddigi állása szerint a férfi valószínűleg készakarva, öngyilkossági szándékkal hajtott neki a fának: a kettős gyilkosság után ugyanis felkereste unokanővérét és személyi okmányokat, készpénzt adott át neki.
2008.03.10. 20:51
 
Fővárosi Közgyűlés: elfogadták a főváros költségvetését
A kormánypárti képviselőknek a döntéshez minimálisan szükséges számú szavazatával a Fővárosi Közgyűlés hétfőn este elfogadta a Fővárosi Önkormányzat ez évre szóló, több mint 512 milliárd forintos költségvetését, amely 11 milliárd forintos hiányt tartalmaz. A kormánypártok a költségvetéshez benyújtott félszáz ellenzéki módosító indítvány mindegyikét egyenkénti szavazással elutasították. A kormánypárti módosító indítványok egy részét befogadta az előterjesztő Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes. A többit pedig visszavonták a javaslatok benyújtói. Így Steiner Pál MSZP-frakcióvezető és Bőhm András (SZDSZ) is visszavonta a büdzséhez még délelőtt benyújtott 8-8 milliárd forintos módosítását.
2008.03.10. 20:43
 
 
A Közel-Keletre utazik az amerikai alelnök
Dick Cheney amerikai alelnök vasárnap a Közel-Keletre utazik. Célja, hogy megpróbáljon lökést adni az izraeli-palesztin béketárgyalásoknak, és hangoztassa a rekordmagasságú olajárak miatt érzett amerikai aggodalmakat - közölte hétfőn a Fehér Ház. Szaúd-Arábiát, Izraelt, Ciszjordániát, Ománt és Törökországot keresi fel. Az alelnök igyekszik majd rábírni az izraeli és a palesztin vezetőket - főként Ehud Olmert izraeli kormányfőt és Mahmúd Abbász palesztin elnököt - , hogy tartsák tiszteletben vállalt kötelezettségeiket: Izrael fagyassza be a ciszjordániai és kelet-jeruzsálemi zsidó telepek bővítését, a palesztinok pedig igyekezzenek megfékezni szélsőségeseiket.
2008.03.10. 19:55
 
 
Győzött a Debrecen a Siófok ellen
A címvédő Debrecen hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a Siófok együttesét a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának zárómérkőzésén. A hajdúsági gárda ezzel a második helyre jött fel a tabellán. Eredmény: DVSC-TEVA - BFC Siófok 2-0 (1-0) Oláh Gábor utca, 3000 néző, v.: Berger. Gólszerzők: Kouemaha (27.), Czvitkovics (67.). A Debrecennek a bajnoki cím szempontjából égető szüksége volt a három pontra, ennek megfelelően jóval többet támadott az első félidőben és Kouemaha góljával meg is szerezte a vezetést. A fordulást követően sem tudott veszélyes támadást vezetni a Siófok, Czvitkovics pedig egy fantasztikus góllal eldöntötte az összecsapást.
2008.03.10. 19:54
 
 
Matt Damon újra apa lesz
Matt Damon és felesége, Luciana második közös gyermeküket várják. "Mindketten boldogok" - nyilatkozta a sztár szóvivője hétfőn az újabb kisbaba érkezésére váró házaspárról a People magazinnak, amely 2007-ben a legszexisebb férfi címével tüntette ki Damont. Az Oscar-díjas színész öt évvel ezelőtt habarodott bele egy miami éjszakai bár argentin pincérnőjébe, és kisvártatva be is kötötte a fejét. Első kislányuk, Isabella 2006 júniusában született. Damon a sikeres Bourne-trilógia lezárása után jelenleg a Green Zone című CIA-thrillert forgatja Marokkóban.
2008.03.10. 19:26
 
Kedden lesz döntés a Fidesz nagygyűlésről
Kedden hoz döntést a Fidesz elnöksége arról, hogy március 15-én hol és hány órakor rendezik meg a párt megemlékező rendezvényét - mondta az MTI-nek a Fidesz szóvivője hétfőn. Szijjártó Péter hozzátette az látszik praktikusnak, hogy a rendezvény a délutáni órákban kezdődjön. Megerősítette: az bizonyos, hogy lesz rendezvény, amelyen felszólal Orbán Viktor pártelnök is.
2008.03.10. 19:15
 
 
A közeli átadású lakások voltak kelendők a Lakásvásáron
A vasárnap zárult 12. Budapesti Lakásvásáron az új lakások közül az egy plusz két félszobás, illetve a két plusz két félszobás lakásokra volt nagy a kereslet, és az is erőteljes vevői elvárás volt, hogy hamarosan kész legyen a kiszemelt otthon. A közel 200 kiállító között többségben voltak a fejlesztők, beruházók, illetve értékesítők, rajtuk kívül bankok, biztosítók és a fővárosi közművek voltak jelen. Sokan már a regisztrációkor időpontot egyeztettek, hogy mielőbb megtekinthessék az ingatlant. A kiállítók tapasztalata szerint a Lakásvásárt követően akár három-négy hónap elteltével is találkoznak olyan érdeklődővel, aki a kiállításon gyűjtött adatokból dönt végül egy-egy konkrét lakás mellett.
2008.03.10. 18:50
 
 
Elfogadták az adótörvények módosítását
Elfogadta az Országgyűlés hétfői ülésén az egyes adótörvények módosítását. A parlament 196 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 132 tartózkodással mondott igent a törvényre. A jogszabály egyebek között szűkíti és egyértelművé teszi, hogy mely ingatlanhoz kapcsolódó ügyletek esetén kell a fordított adózást alkalmazni, és némileg enyhít az áfalevonási tilalmakon is. A törvény egyszerűsíti a másik EU-tagállamba irányuló adómentes termékimport lebonyolítását, továbbá lehetővé teszi, hogy a külföldi adóalanyok a magyar adóhatósághoz történő bejelentkezés nélkül bonyolíthassák ilyen ügyleteiket, amennyiben közvetett vámjogi képviselővel járnak el.
2008.03.10. 18:42
 
 
Folytatódott az augusztus 20-i tűzijáték károsultjainak pere
Tanúmeghallgatással folytatódott az öt halálos áldozattal és több mint háromszáz sérülttel járó, két évvel ezelőtti augusztus 20-i vihar károsultjainak pere a Fővárosi Bíróságon hétfőn. Losonczi Lóránt, az Absolut Pyro Kft. ügyvezető igazgatója, a rendezvényt szervező Nexus Reklámügynökség Kft. pirotechnikai alvállalkozója elmondta, hogy feladatuk a tűzijáték megtervezése és kivitelezése, valamint a hatósági engedélyek beszerzése volt. Közölte: a tűzijáték megtartását az eső nem akadályozza, de előírás szerint az erős szélben a rakéták kilövését le kell állítani vagy el kell halasztani.
2008.03.10. 18:35
 
 
Vegyes curling-vb: magyar vereség
Negyedik mérkőzésén elszenvedte második vereségét a Szekeres Ildikó, Nagy György duó a finnországi Vierumakiben zajló vegyes curling-világbajnokságon. A viadal honlapja szerint a magyar kettős a svédektől kapott ki 10-5-re. Korábban 7-5-re maradt alul az észtekkel szemben, majd az angolokat 9-2-re, az olaszokat pedig 10-7-re verte. A csoport tagja még Japán, Kanada és Szlovákia. A magyarok kedden a japánokkal mérkőznek 12:30 órától. Az első alkalommal kiírt vegyes vb - amelyen 24 csapat indul - vasárnapig tart.
2008.03.10. 17:40
 
 
Indian Wells: Szávay nem indul, három magyar a selejtezőben
Szávay Ágnes kihagyja a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornát, három magyar játékos viszont a selejtezőből próbál feljutni a főtáblára. Szávay, aki a múlt héten az indiai Bangaloréban a második fordulóban esett ki, egyelőre itthon készül és tervei szerint rajtol a két hét múlva kezdődő miami viadalon. Czink Melinda, Nagy Kyra és Arn Gréta a 48 fős kvalifikációból szeretne bekerülni az elitmezőnybe. Czink az orosz Aljona Jidkovával, Nagy a német Julia Schruffal, Arn pedig a kanadai Stephanie Dubois-val néz farkasszemet az első körben, magyar idő szerint késő este. A feljutáshoz három győzelem szükséges.
2008.03.10. 17:33
 
 
Egészségügyi bizottság: igen a kormány, nem az ellenzék törvényjavaslatára
Általános vitára engedte a kormány által beterjesztett, a vizitdíj, a kórházi napidíj és tandíj eltörlésére vonatkozó törvényjavaslatot az Országgyűlés Egészségügyi Bizottsága, az ellenzék hasonló tárgyú javaslatát azonban nem. Mikola István (Fidesz), a bizottság alelnöke, az ellenzéki törvényjavaslatról elmondta: 2008-ra és 2009-re is forrásokat biztosítanak a népszavazás által eltörölt díjak elmaradásából adódó bevételkiesésre. Kifejtette: 2008-ra a különböző tárcák - a Miniszterelnöki Hivatal, a Pénzügyminisztérium, az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Külügyminisztérium - forrásaiból csoportosítanának át, elsősorban kormányzati luxus- és PR-költségekből "faragnának le" az egészségügy javára.
2008.03.10. 17:25
 
 
Az oktatási bizottság támogatta mindkét népszavazási törvénymódosítást
Az Országgyűlés oktatási bizottsága a kormány és a Fidesz népszavazási eredményhez kapcsolódó törvénymódosító javaslatát egyaránt támogatta hétfői rendkívüli ülésén. Arató Gergely, az oktatási tárca államtitkára a kormány javaslatáról elmondta: az indítvány törli a felsőoktatási törvényből a fejlesztési részhozzájárulást, és rendezi annak a kétszáz mesterképzésben részt vevő hallgatónak a helyzetét, akinek már be kellett fizetnie a részhozzájárulást. A módosítás értelmében nekik vissza kell fizetni a tőlük beszedett összeget. Pokorni Zoltán (Fidesz) elmondta: a Fidesz és a KDNP javaslata szigorúan az oktatás érdekeit tartja szem előtt, a játékadó megcímkézésével.
2008.03.10. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456[2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista