2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Kákosy: a reformokat következetesen végig kell vinni
A reformokat következetesen végig kell vinni, csak a megkezdett reformok folytatásával térhet vissza az ország a fenntartható gazdasági növekedés pályájára - mondta Kákosy Csaba pénteken Budapesten azon a rendezvényen, amelyet a Brit Kereskedelmi Kamara és az Európai Bilaterális Kamarák Állandó Bizottsága közösen szervezett. A gazdasági és közlekedési miniszter szerint a kormány nagymértékben csökkenteni kívánja a magyarországi vállalkozások adminisztrációs kötelezettségeit és a jövő év elejétől várhatóan az élő munkára rakodó terhek is mérséklődnek.
2008.03.14. 11:44
 
 
A Fidesz sok százezer embert vár március 15-én
A Fidesz sok százezer embert vár a március 15-ei nagygyűlésére, amelyen nemzetközi megfigyelők is részt vesznek - mondta pénteken Budapesten Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, aki azt is bejelentette: pártja kezdeményezi az igazságügyi és rendészeti miniszternél, hogy a rendőrök is viseljenek kokárdát a nemzeti ünnepen. A Fidesz békés, méltóságteljes, felszabadult ünnepre készül - közölte sajtótájékoztatóján Deutsch-Für Tamás. Hozzátette: a Fidesz részéről mintegy 500 önkéntes és csaknem 140 biztonsági munkatárs vigyáz majd a rendre, emellett a Civil Jogász Bizottság meghívására 15 nemzetközi megfigyelő is érkezik a rendezvényre.
2008.03.14. 11:35
 
Kötöttfogású kvalifikáció, itthon!
Szombaton 10 órakor kezdődik Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban a kötöttfogású birkózóbajnokság. Nemcsak az aranyérmek sorsa dől el, hanem lezárul a válogatósorozat is az április 1-6-án a finnországi Tamperében sorra kerülő Európa-bajnokság előtt.
2008.03.14. 11:07
 
 
A brit tanuló Beckham akar lenni, nem tanár
A diákok többsége inkább Beckham vagy Posh akar lenni, mint művelt, szakképzett ember - derült ki egy brit tanárokat megkérdező felmérésből. Egyszerűen nem érdekli őket a karrier, híresek akarnak lenni - összegezte a kutatás eredményét a brit Tanárok és Előadók Szövetségének (ATL) tanulmánya. A kifaggatott tanárok kétharmada szerint a tanulók vagy sportsztárságra vagy popsztárságra ácsingóznak. A legközkedveltebb pályamodell David és Victoria (Posh) Beckhamé a szigetországban.
2008.03.14. 10:51
 
JÉGKORONG: Alba Volán a HC Csíkszeredával csap össze! Ocskay Gábor interjú!
Ma este a HC Csíkszereda otthonában útjára indul a pakk, s megkezdődik a négy győzelemig tartó jégkorong bajnoki döntő első felvonása. Botrányokkal teli rájátszáson vagyunk túl, de talán most a játéké lesz a főszerep.
2008.03.14. 10:48
 
 
Zoé Bárkája: megkezdődött a 103 gyerek átadása szüleiknek
A csádi hatóságok és az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) hivatalosan megkezdték pénteken az afrikai ország keleti részében annak a 103 gyereknek az átadását szüleiknek, akit a Zoé Bárkája francia segélyszervezet októberben megpróbált Európába vinni. A csádi hatóságok azonban megakadályozták a gyerekek Európába szállítását, és a segélyszervezet hat alkalmazottját kényszermunkára ítélték. Az átadás alkalmából ünnepséget tartottak Abéché város azon árvaháza előtt, amelyben a gyerekeket a hatóságok október óta elhelyezték. Majd a gyerekek nagyobb része - 83-an - autóbuszra szállt, és elvitték őket a 150 kilométerrel még keletebbre lévő Adré városába, ahol családjaik várják őket.
2008.03.14. 10:47
 
 
Bogdányiné Mészáros Ágnes és Tóth Gábor Attila a két ombudsmanjelölt
A köztársasági elnök Bogdányiné Mészáros Ágnes jogászt jelöli a jövő nemzedékek ombudsmanjának, Tóth Gábor Attila jogászt pedig adatvédelmi biztosnak. Sólyom László a Sándor-palotában a parlamenti pártok képviselői előtt ismertette döntését. Az államfő elmondta: amikor szerdán a parlamenti pártok frakcióvezetői megkapták a meghívót, egyben megkapták a jelöltek nevét is. Hozzátette: reméli, hogy az Országgyűlés érdemben meghallgatja a két jelöltet. A parlamenti pártokat Lendvai Ildikó (MSZP), Navracsics Tibor (Fidesz), Karsai Péter (MDF), Kóka János (SZDSZ), Semjén Zsolt (KDNP) képviselte a Sándor-palotában.
2008.03.14. 10:39
 
 
Hat közös őse van minden amerikai indiánnak
DNS-vizsgálatok szerint minden amerikai indián hat, húszezer évvel ezelőtt élt asszonyra vezetheti vissza családfáját. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak hat nő kelt át a kontinensre, hanem inkább azt, hogy ez a hat ős hagyományozott olyan genetikai örökséget, amely a mai populáció 95 százalékában jelen van - teszi hozzá a PLoS One című online folyóiratban megjelent tanulmány társszerzője, Ugo Perego, a Páviai Egyetem professzora. A jelentős női ősök nem mind egyidőben érkeztek az Újvilágba, sőt nagy valószínűséggel nem is egyidőben éltek. Az kutatás eredményei szerint az asszonyok valamikor 18-21 ezer évvel ezelőtt - azaz nagyjából az első betelepülések idejében - léptek az amerikai kontinensre.
2008.03.14. 10:29
 
 
Megkezdődött a Parmalat-per főtárgyalása
Parmában pénteken délelőtt megkezdődött a Parmalat élelmiszeripari óriás csődje körüli perek főtárgyalása. Az elmúlt évtized egyik legnagyobb európai pénzügyi botrányának több tucat vádlottja van, köztük a Parmalat alapítója, Calisto Tanzi és egykori jobbkeze, volt pénzügyi igazgatója, Fausto Tonna, akik ellen csalás, valamint bűnszövetkezés a vád. A vádlottak akár 15 évi börtönbüntetést is kaphatnak. A 2003-ban kirobbant, 14 milliárd eurós hiány leleplezésével kezdődő Parmalat-botránnyal kapcsolatos ügyeket több perben tárgyalják Parmában és Milánóban.
2008.03.14. 10:18
 
 
Rendőrautókat gyújtottak fel a tüntető szerzetesek Tibetben
Rendőrautókat gyújtottak fel szerzetesek pénteken a tibeti fővárosban a kínai uralom elleni tiltakozás jegyében - közölte egy meg nem nevezett tibeti asszony. Az illető elmondta: a szerzetesek a város, Lhásza központjában rendőrautókat gyújtottak fel azt követően, hogy hatóságok egy kis templom közelében megállították tiltakozó menetüket. Szemtanúk szerint a város központjában erőszakos zavargások törtek ki a okhang kolostor előtt. Tüntetők több rendőrségi- és tűzoltó járművet megtámadtak, felborítottak és felgyújtottak. Összevertek több rendőrt és tűzoltót is. A tiltakozók a kolostor előtti téren bevonták a kínai zászlót, majd lábbal megtiporták azt. A városban káosz uralkodik.
2008.03.14. 09:47
 
 
6,1 százalékkal nőtt az ipari termelés
Az ipari termelés 6,1 százalékkal nőtt 2008 januárjában az előző év azonos időszakához viszonyítva, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlan adattal - közölte a KSH. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index januárban 1 százalékkal emelkedett. A korábban közölt előzetes adatok szerint az ipari termelés az idén januárban szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított index szerint 1,3 százalékkal nőtt az előző havi, és - munkanaptényezővel korrigálva - 6,6 százalékkal emelkedett a 2007 januári szinthez képest.
2008.03.14. 09:27
 
 
Janet beteg lett, Mariah Carey ugrik be helyette!
Influenzás lett a hét elején Janet Jackson, emiatt Mariah Carey ugrik be helyette az amerikai NBC tévécsatorna Saturday Night Live című szombati esti szatírikus műsorában - közölték a több oktáv kiéneklésére képes énekesnő szóvivői.
2008.03.14. 09:20
 
 
Blaskó Péter színművész nem fogadja el a Kossuth-díjat
Tudomásul vesszük Blaskó Péter döntését, hogy nem fogadja el a Kossuth-díjat - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek annak kapcsán, hogy a Jászai Mari-díjas, érdemes művész nyílt levélben közölte: Gyurcsány Ferenc elleni tiltakozása jeléül nem veszi át a kitüntetést. A kormányszóvivő szerint a díj nem Gyurcsány Ferencé, hanem a Magyar Köztársaság díja, ezért a művész gesztusa sem Gyurcsány Ferencnek, hanem a Magyar Köztársaságnak szól. Blaskó Péter a Magyar Nemzet pénteki számában közzétett nyílt levelében jelentette be döntését.
2008.03.14. 09:15
 
Megosztott a klímavédelem terén az Európai Unió
Brüsszelben csütörtök este megkezdődött az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozója. A tárgyalás legfontosabb témája a klímavédelem. Ezen belül konkrétan az, hogy miként érjék el a tagállamok azt a célt, hogy 2020-ra húsz százalékkal csökkentsék az "üvegházhatást" okozó gázok kibocsátását.
2008.03.14. 09:01
 
 
Will Smith új filmje a "7 font"
Will Smith legújabb filmjében egy olyan férfit alakít, aki mindenáron öngyilkos akar lenni.
2008.03.14. 08:52
 
 
Harrison Ford örökbefogadja kedvese fiát?
A hírek szerint Harrison ford adoptálni készül szerelme, Calista Flockhart fiát. Harrison - aki 2002 óta randevúzik az Ally McBeal című sorozat sztárjával - és Calista hét éves, örökbe fogadott Liam nevű kisfia között igen szoros kötelék alakult ki, a színész így most azt tervezi, hogy törvényesen is az apja lesz.
2008.03.14. 08:48
 
 
Ausztrál Nagydíj, 1. és 2. szabadedzés: Räikkönen és Hamilton sikere
A címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) nyerte az 59. Forma-1-es világbajnokság nyitófutama, az Ausztrál Nagydíj első szabadedzését, míg a második gyakorláson a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) diadalmaskodott. A 36 Celsius-fokos hőségben mindkét tréningen a brazil Felipe Massa (Ferrari) végzett a harmadik helyen, míg a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso - aki tavaly még a McLarent képviselte, ám idén ismét a Renaultval versenyez - előbb a hatodik, majd a 13. legjobb időt autózta. A nap meglepetésembere az ausztrál Mark Webber (Red Bull) volt, aki kezdésként az ötödik volt, majd a következő körben már a második helyen végzett.
2008.03.14. 08:38
 
 
Éjszakai ebcsendrendelet
Éjszakai ebcsendrendeletet léptetett életbe egy litván falu polgármestere. Albinas Jaicjavicius, a Mieziskiu nevű település első embere szigorúan megtiltotta, hogy ezentúl az ebek este 11 és reggel 7 között ugassanak, vagy vonítsanak. A polgármester az ebcsendrendelet bevezetése alkalmából sajtótájékoztatót tartott, amelyen kifejtette, hogy a zaj zavarja a lakosság éjszakai álmát, ezért a kutyatulajdonosoknak meg kell értetniük a négylábúakkal, hogy rendesen kell viselkedniük. Ha szép szóval nem megy, éjszakára be kell zárni az ebeket. Az éjszakai ugatásra vetemedő kutyák tulajdonosait a jövőben megbüntetik.
2008.03.14. 08:11
 
 
Az alacsonyabbak féltékenyebbek
A féltékenység heve a testmagassággal fordítottan arányos: minél alacsonyabb egy férfi, annál féltékenyebb. A holland-spanyol egyetemek összesen 549 férfit és nőt vontak be a felmérésbe. Megmutatkozott, hogy a férfiakat általában akkor kínozza féltékenység, ha riválisuk vonzó, gazdag és erős, ám ha mindemellett alacsonyabb náluk, akkor jóval kevésbé intenzív az érzés. A nők esetében is van összefüggés a testmagasság és a "zöld szemű szörny" között. Ha egy átlagos magasságú hölgynek nála magasabb ellenfele akad, akkor benne is megélénkül a kisajátítási ösztön.
2008.03.14. 08:01
 
 
Megkezdődtek az iráni parlamenti választások
Közép-európai idő szerint péntek reggel fél hat órakor megkezdődtek az iráni parlamenti választások, amelyeken nagy valószínűséggel - nagyszámú reformer jelölt kizárása után - megerősödik a konzervatívok uralkodó helyzete. A szavazásra jogosultak száma mintegy 44 millió, a megválasztandó képviselőké pedig 290, amelyre körülbelül 4500-an pályáznak. Az előző, 2004-es választásokhoz hasonlóan a mostaniak is előre lefutottnak tűnnek. A konzervatívok által uralt és a legfőbb vezető, Ali Hamenei ajatolláh nézeteit tükröző Alkotmány Őreinek Tanácsa több mint kétezer jelölt törlését hagyta jóvá különféle okokból, amelyek között volt a diploma hiánya, az iszlám értékek nem kellő tisztelete vagy a rendszer iránti lojalitás állítólagos hiánya.
2008.03.14. 07:38
 
 
Az emberek csak 40 felett kezdenek el félretenni a nyugdíjra
Nagyságrendekkel magasabb a nyugdíjcélú megtakarítási hajlandóság a negyven felettiek körében, arányuk az önkéntes nyugdíjpénztári tagságban több mint négyszer akkora mint a huszonéveseké. A fiatalok önkéntes nyugdíjpénztári éves befizetéseinek értéke is messze elmarad - majdnem kilencszer alacsonyabb - a negyven felettiekénél - áll az Aranykor Nyugdíjpénztár tapasztalatit összegző közleményben. Számításuk szerint azonban nyugdíjba vonulásuk után jelentős összegektől esnek el azok, akik nem, vagy csak későn kezdtek el takarékoskodni.
2008.03.14. 07:32
 
 
Hóhűhó
Torkig van a hóval egyre több kanadai, amit jól mutat, hogy a rendőrségnek mind gyakrabban kell közbelépnie egy-egy összetűzésben, amely kiásott parkolóhelyért vagy a hó más háza elé lapátolásért robban ki. Az idén rekordmennyiségű hó szakadt Kanada egyes részeire: Ottawa csak a múlt hét végén félméter vastag takarót kapott, Quebec City pedig 40 centiset. Utóbbira az idén már összesen négy és fél méter hó hullott. Nem csoda, hogy lakosainak az idegeire megy a rengeteg csapadék, képtelenek hova eltakarítani. Néhány ház előtt három és fél méter magas hódombok állnak. A múlt vasárnap a rendőrség Quebec Cityben őrizetbe vett egy férfit, amiért puskával fenyegette meg szomszédasszonyát hóeltakarítási vita miatt.
2008.03.14. 07:28
 
Sólyom László ma mutatja be ombudsmanjelöltjeit
Sólyom László köztársasági elnök ma mutatja be ombudsmanjelöltjeit a parlamenti pártoknak a Sándor-palotában. Az államfőnek azért kell újra jelölteket állítania, mert február 25-én az Országgyűlés nem választotta meg sem a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Fülöp Sándort, sem pedig az adatvédelmi biztosnak jelölt Zombor Ferencet. Ez volt a második alkalom, hogy a Ház elutasította a köztársasági elnök jelöltjeit erre a két posztra, hiszen a tisztségek előző várományosait, Nagy Boldizsárt és Péterfalvi Attilát decemberben szintén leszavazta a parlament.
2008.03.14. 07:03
 
 
Kizártnak tartják a Clinton-Obama párosítást az Egyesült Államokban
Az amerikai képviselőház elnöke csütörtökön kizárta annak lehetőségét, hogy a demokrata elnökjelöltségért egymással harcoló Hillary Clinton és Barack Obama elnökjelölt-alelnökjelölt "álompárosításban", közösen induljon a novemberi elnökválasztáson a Fehér Ház meghódítására. A politikus kedden úgy fogalmazott, hogy a Clinton-Obama párosítás "így is, úgy is lehetetlen". Tehát szerinte az az út sem járható, hogy Clinton az elnökjelölt és Obama az alelnökjelölt, sem pedig fordítva. Magyarázatában egyebek mellett utalt rá: a Clinton-stáb nyilatkozatban közölte, hogy a majdani republikánus elnökjelöltből, John McCain szenátorból jobb főparancsnok válna, mint Obamából.
2008.03.13. 21:45
 
 
Amerikában megcsappant az érdeklődés Irak iránt
Amerikában a háborús események már csak a hírek néhány százalékát teszik ki, és a közvéleménynek kevesebb, mint egyharmada tudja, hány amerikai halt meg az ázsiai országban. A Pew Intézet csütörtökön ismertetett adatai szerint tavaly nyáron még a tengerentúliak 54 százaléka mondta meg pontosan hány honfitársa esett el az iraki háborúban. Az áldozatok száma jelenleg 3987. Az amerikai médiát vizsgáló Kiváló Újságírás központ kutatása azt mutatja, hogy az Irakról szóló tudósítások ma mindössze a hírek 3 százalékát teszik ki. A közvélemény elfordulása a tudósítások arányának csökkenését követte: tavaly júliusban még a hírek 15 százaléka szólt Irakról.
2008.03.13. 21:00
 
 
BKV-fórum: felháborodás a járatcsökkentési tervek miatt
Felháborodott vélemények hangoztak el szerdán, a BKV Zrt. által rendezett civil fórumon a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, ahol a fővárosiak elmondhatták észrevételeiket a paraméterkönyv tervezett változásai kapcsán. A legtöbb felszólaló a HÉV-járatok tervezett csökkentését sérelmezte. Több javaslat is elhangzott: a buszoknak csak az első ajtaján lehessen felszállni bérlet-, illetve jegybemutatással, vagy például autóbuszvonalak összevonásáról,amelyekkel könnyebbé válna bejutni a külső kerületekből a belvárosba.
2008.03.13. 20:10
 
 
Megnyílt a lipcsei könyvvásár
Csaknem negyven ország köztük Magyarország - több mint 2400 kiadója vesz részt a hagyományos lipcsei könyvvásáron, amely csütörtökön nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára.
2008.03.13. 19:55
 
Meggyengült a befektetői bizalom Közép-Európában
A Deloitte legújabb közép-európai kockázati tőke bizalmi felmérése szerint a globális kockázati tőke- és hitelpiacok eseményei miatt meggyengült a befektetői bizalom - közölte a tanácsadó cég tavaly októberi felmérése alapján csütörtökön.
2008.03.13. 19:54
 
Lehetetlen helyről kerültek elő a kilencezer éves leletek
Fából készült tárgyak és nagy valószínűséggel egykori élelmiszerek közel kilencezer éves maradványait tárták fel a népszerű argentin fürdőhely, Monte Hermoso közelében - jelentette a helyi sajtó.
2008.03.13. 19:50
 
 
Átadták az év parlamenti újságírója díjakat
Szili Katalin szerint ma, a XXI. században már azt mondhatjuk, hogy a média a negyedik hatalmi ággá lépett elő. Biztos vagyok benne, hogy nem is olyan távoli az az időpont, amikor a törvényhozás, a végrehajtás és a bírói hatalom mellett a média is (...) a közügyek, a közélet alakítójává fog előlépni - mondta a házelnök az év parlamenti újságírója díj átadásakor. Hozzátette: a felelőssége is lassan hasonló, ha nem is azonos. Az idei évben az év parlamenti újságírója díjat kapta Keszeli Ferenc és Tóth Szilvia, az MTI Külpolitikai, illetve Belpolitikai Főszerkesztőségének munkatársa, Jankó Anita, a Duna Televízió szerkesztője és Csomós István, a Duna Televízió operatőre.
2008.03.13. 19:45
 
 
Újabb államok készülnek aláírni a vízummentességi jegyzőkönyvet az USA-val
Szlovákia és Litvánia várhatóan a jövő hét elején aláírja Washingtonnal azt az egyetértési jegyzőkönyvet, amely alapul szolgál ahhoz, hogy állampolgáraik a későbbiekben vízum nélkül utazhassanak az Egyesült Államokba. Magyarország viszont már pénteken aláírhatja az egyetértési jegyzőkönyvet. Az egyeztetések ugyanis holnap kezdődnek Washingtonban- jelentette amerikai illetékesre hivatkozva az MTI tudósítója. Az Európai Unióba négy évvel ezelőtt belépett tagállamok közül elsőként, Csehország kötött ilyen jellegű megállapodást Washingtonnal, kiváltva az Európai Bizottság nemtetszését. Azóta Észtország és Lettország is egyezségre jutott az USA-val.
2008.03.13. 19:32
 
Az MDF-nek nemzetközi sajtótájékoztatón kell bocsánatot kérnie
Az MDF tudomásul veszi a Legfelsőbb Bíróság döntését, amelynek következtében a pártnak nem vagyoni kártérítést kell fizetnie, és nemzetközi sajtótájékoztatón kell bocsánatot kérnie a törvénytelenül kizárt öt egykori képviselőjétől. Erről az MDF frakcióvezetője tájékoztatott.
2008.03.13. 19:30
 
A Főváros eladná a budapesti kórházak ingatlanainak egyharmadát, a pénzt fejlesztésre fordítják
A 90 telephelyen működő 12 fővárosi kórház ingatlanainak egyharmadát eladnák, és az ebből befolyó 40-60 milliárd forintot fordítanák a budapesti intézmények fejlesztésére - mondta Horváth Csaba. A főpolgármester-helyettes hagsúlyozta: egyetlen egy kórház sem szűnne meg, mindez csak azt jelenti, hogy rossz állapotú, szétszórtan elhelyezkedő kórházi ingatlanokból átkerülne az ellátás azokba a központokba, amelyek a fejlesztési forrásoknak köszönhetően sokkal korszerűbbek lesznek. Ez a terv is része a 2009. januárjától működő Budapesti Egészségügyi Modellnek.
2008.03.13. 19:20
 
 
Az AOL megvásárolja a Bebót
A Time Warner Inc érdekeltségébe tartozó internetes vállalkozás, az AOL bejelentette, hogy készpénzben kifizetendő 850 millió dollárért megvásárolni készül a Bebo társadalmi hálózatot (a magyar iWiW-hez hasonló rendszert). A Bebo tagjainak száma jelenleg mintegy 40 millió; ez a legnagyobb ilyen hálózat Nagy-Britanniában, Írországban és Új-Zélandon egyaránt; az Egyesült Államokban a harmadik helyen áll a MySpace és a Facebook mögött. A két cég mintegy hat hónapja dolgozik az ügyleten; az AOL számára főként az tette vonzóvá a Bebót, hogy tevékenységében jelentős súlya van a médiának és a nemzetközi kapcsolatoknak.
2008.03.13. 19:13
 
Fidesz: már senki sem hisz Gyurcsány Ferencnek
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök olyan sokat hazudott az embereknek, hogy mára senki nem hiszi el az ígéreteit - közölte az ellenzéki párt helyettes szóvivője, a kormányfő adórendszer egyszerűsítését szorgalmazó nyilatkozatára reagálva.
2008.03.13. 19:03
 
Magyarellenes felvonulás várható március 15-én Kolozsváron és Bukarestben
Tiltakozik a Pro Európa Liga emberjogvédő szervezet egy Kolozsváron, március 15-re engedélyezett magyarellenes tüntetés miatt. A szervezet elégedetlenségének adott hangot azzal kapcsolatosan, hogy a polgármesteri hivatal engedélyezte, hogy a szélsőséges nézeteiről ismert Új Jobboldal nevű, román nacionalista szervezet a város magyarságának március 15-i ünnepsége alatt szervezzen felvonulást. Szerintük a nacionalista szervezet megmozdulása a magyar közösség ünnepe ellen irányul, egyben pedig provokáció az etnikumok közötti harmónia ellen.
2008.03.13. 18:59
 
Buszt akart lopni - a sofőr is mulasztott Zalaegerszegen
Befejeződött a javítása annak az autóbusznak, amelyet még kedden hajnalban akart ellopni egy 31 éves nő a zalaegerszegi buszállomásról. A jármű kuplungszerkezete tönkrement a szakszerűtlen tolvaj miatt, a Zala Volán kára több százezer forint.
2008.03.13. 18:55
 
 
Ukrajnába, Romániába és Horvátországba látogat Bush
Ukrajnába, Romániába és Horvátországba látogat George W. Bush amerikai elnök a NATO-csúcstalálkozó köré szerveződő európai útja keretében - közölte csütörtökön a washingtoni Fehér Ház. Viktor Juscsenko ukrán államfő előzőleg Brüsszelben már nyilvánosságra hozta, hogy március 31-én és április 1-jén az amerikai elnök hivatalos látogatást tesz Kijevben. Úgy tudni Busht első ukrajnai állami látogatására elkíséri felesége is, és a küldöttségnek tagja lesz Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. Legutóbb 2000-ben járt amerikai elnök Ukrajnában Bill Clinton személyében. A kijevi látogatás közvetlenül megelőzi a NATO április 2. és 4. közötti bukaresti csúcstalálkozóját, amelyen Ukrajna csatlakozási törekvése is terítékre kerül.
2008.03.13. 18:27
 
 
Raikkönen lesz a világbajnok?
Kimi Raikkönen szerint az, hogy a tavalyi évben megnyerte a bajnokságot, még nem jelenti azt, hogy ő várhatja a legesélyesebbként az idei évet, nem is beszélve arról, hogy még azt sem tudni, hol áll a Ferrari a többiekhez képest.
2008.03.13. 17:54
 
Rendkívüli ügyvivői értekezletet tart az SZDSZ
Rendkívüli ügyvivői értekezletet tart pénteken az SZDSZ: a liberális párt vezetői testülete foglalkozik a tavalyi elnökválasztáson történteket vizsgáló, Jüttner Csaba vezette bizottság jelentésével. Kóka János pártelnök még szerdán közölte, hogy rendkívüli ügyvivői értekezletet hív össze a lezárult vizsgálat kapcsán. Azt is elmondta, hogy javasolni fogja: még aznap hozzák nyilvánosságra a leírtakat. Az MTI úgy tudja, amennyiben a jelentés visszásságokat állapít meg a tavalyi liberális elnökválasztás kapcsán, napirendre kerülhet a tisztújítás kérdése is. 
2008.03.13. 17:32
 
 
Az Endeavour elérte a Nemzetközi Űrállomást
Kétnapos út után megérkezett a Nemzetközi Űrállomáshoz az Endeavour amerikai űrrepülőgép, hét asztronautával a fedélzetén. A hét asztronauta egyike japán, és az Endeavour magával vitte egy részekben szállítandó hatalmas japán laboratórium, a Kibo első elemeit, valamint egy kanadai robotrendszer, a Dextre utolsó darabjait. Ez lesz az eddigi leghosszabb űrmisszió, a tervek szerint 16 napig tart.
2008.03.13. 17:31
 
 
Biztonsági riadó a londoni Heathrow-n
Az utóbbi évek legkomolyabb biztonsági incidense miatt egy időre teljesen lezárták a londoni Heathrow repülőtér két kifutópályájának egyikét, amelyre csütörtök délután berohant egy férfi. A rendőrség által "arab vagy ázsiai kinézetűként" leírt illető - a 4,5 méter magas, szögesdróttal ellátott fémkerítésen átmászva - az akkor éppen felszállásra használt északi pályára hatolt be, egy indulni készülő repülőgép nyomvonalába. A gép még nem kezdte meg a nekifutást az incidens pillanatában. A pályát azonnal lezárták, de a leszállásra használt déli pálya tovább fogadta az érkező repülőgépeket. A behatolót a Scotland Yard fegyveres, kutyás rendőri osztaga dulakodás után őrizetbe vette.
2008.03.13. 16:34
 
 
Továbbra is előzetesben marad Zuschlag János
Május 21-ig meghosszabbította Zuschlag János előzetes letartóztatását a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség indítványára csütörtökön a Szegedi Városi Bíróság. A kényszerintézkedésre azért van szükség, mert szabadlábra helyezése esetén alappal lehet tartani Zuschlag János szökésétől, elrejtőzésétől. Az MSZP volt országgyűlési képviselőjét, a kiskunhalasi pártszervezet korábbi elnökét, az MSZP megyei szervezetének volt ügyvezető elnökét - társaival együtt - a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsítja, társadalmi szervezetek költségvetési támogatásainak szabálytalan felhasználása miatt.
2008.03.13. 16:10
 
 
Fidesz: vonják vissza Csáky Bernadett szakállamtitkári jelölését
A Fidesz felszólítja a pénzügyminisztert, hogy vonja vissza Szilvásy György feleségének, Csáky Bernadettnek a jelölését a pénzügyi tárca szakállamtitkári posztjára - mondta a Fidesz frakcióigazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A legjobb megoldás az lenne, ha a miniszterelnök Szilvásy Györgyöt mentené fel a titokminiszteri posztról - fogalmazott Répássy Róbert. A pénzügyi tárca szóvivője szerdán erősítette meg az MTI-nek, hogy Veres János pénzügyminiszter javaslatot tett a miniszterelnöknek egy koordinációs szakállamtitkári poszt létrehozására; a posztot a tervek szerint Csáky Bernadett, Veres János volt kabinetfőnöke, Szilvásy György felesége tölti majd be.
2008.03.13. 15:10
 
 
Ronaldo nem vonul vissza
Pályafutásának folytatása mellett döntött Ronaldo, az AC Milan egy hónapja térdműtéten átesett brazil futballsztárja. "Túlvagyok a nehezén, már nincsenek fájdalmaim, hamarosan eldobhatom a mankókat. Nagy kihívás következik az életemben, ugyanis vissza akarok térni a pályára" - jelentette be a 31 éves klasszis, aki 8-9 hónapos rehabilitációnak néz elébe. A kétszeres aranylabdás klasszisnak - aki a február 13-i, Livorno elleni bajnokin dőlt ki a sorból - június 30-ig szól a szerződése a piros-feketéknél.
2008.03.13. 15:09
 
 
London a legkoszosabb, Budapest az egyik legolcsóbb Európában
London a legkoszosabb és legdrágább város Európában, a legjobb árakat viszont Prága és Budapest kínálja - egyebek mellett ez derül ki az egyik legnagyobb nemzetközi turisztikai tanácsadó cég új felméréséből, amely az unatkozni vágyóknak elsősorban Brüsszelt ajánlja. A TripAdvisor nevű társaság 1100 utazó véleményére alapozott, Londonban kiadott összeállítása a fő európai idegenforgalmi célpontok turistavonzó és -taszító tulajdonságait listázza. Londont a drágasági és a koszossági ranglistán Párizs és Róma követi. A három legtisztább európai város a válaszadók szerint Zürich, Koppenhága és Stockholm, Budapest a legolcsóbbak hármas élmezőnyébe került, Prága után és Lisszabon előtt a második helyre.
2008.03.13. 14:17
 
 
Fleck: súlyosan sérült a tárgyalóterem nyilvánossága a Magyar Gárda perén
Súlyosan sérült a tárgyalóterem nyilvánossága a Magyar Gárda feloszlatása ügyében megindult polgári perben a Fővárosi Bíróságon szerdán - mondta Fleck Zoltán jogszociológus. A tárgyalásra kijelölt terembe gyakorlatilag csak a gárda tagjainak engedélyével lehetett bejutni, így több sajtószerv munkatársa kívül rekedt a nyilvános tárgyaláson. "Ez tarthatatlan, abszurd" - jegyezte meg Fleck Zoltán. Az ilyen események egyoldalú tájékoztatáshoz vezethetnek, hiszen így a kellő erőkkel felvonuló peres fél döntheti el, hogy mely sajtószervek tudósíthatnak az eseményről - tette hozzá a szakember.
2008.03.13. 13:56
 
 
Bush tréfálkozott lánya esküvőjéről
Lánya készülő esküvőjével viccelődött szerdán Washingtonban gazdasági szakemberek előtt az Egyesült Államok elnöke. "Komoly pénzügyi döntés előtt állok és kényes diplomáciai helyzetet kell levezényelnem. Ezt nevezik esküvőtervezésnek" - árulta el George Bush nem kis derültséget keltve közönsége körében. Jenna és vőlegénye, Henry Hager a Bush család texasi farmján, Crawfordban kelnek egybe május 10-én. A Fehér Ház egyelőre nem hajlandó több részletet megosztani a sajtóval sem az előkészületekről, sem a meghívottakról. A first lady "lelki társakként" jellemezte a fiatalokat. Egy tévéműsorban azt is megemlítette, hogy az elnök kedveli Hagert, és így "végre egy fia is lesz".
2008.03.13. 13:29
 
 
Hétméteresek helyett szétlövés lehet kézilabdában
Az Európai Kézilabda Szövetség teszteli, hogy a döntetlennel végződő, kieséses mérkőzéseken ne hétméteresek, hanem úgynevezett szétlövések döntsenek. Sinka László, a magyar szövetség főtitkára elmondta, hogy a március végi ciprusi Challenge Trophyn a strandkézilabdából ismert ziccerdobásokkal döntik el azokat a meccseket, amelyek alapjátékidőben döntetlennel végződnek. A szétlövés során a lövő játékos először saját, a gólvonalon álló kapusához passzol, majd amikor a hálóőr kézbe vette a labdát, indul a támadás. A kapus indítja csapattársát, aki a labdaátvétel után, labdavezetés nélkül, legfeljebb hármat lépve kell, hogy kapura dobjon. Az ellenfél kapusa a gólvonalon áll, és akkor indulhat előre, amikor a "hazaadás" megtörtént.
2008.03.13. 13:26
 
 
Károly herceg és Camilla Bob Marley hazájában
A karib-tengeri körutazásának végén járó brit trónörökös, Károly herceg és felesége, Camilla szerdán felkereste a kingstoni Bob Marley emlékházat. A királyi pár azért szállt hajóra, hogy öt szigetet érintő utazása során felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. A jamaicai Kingstonban időző uralkodópár szerdán több száz egymás sarkára hágó helyi lakos sűrűjében látogatott el a Rose Town közösségi centrumba, ahol Károly herceg környezetvédő alapítványa, a Foundation of the Built Environment működik. A trónörökös palántát ültetett a központban jelezve alapítványának célját: a kipusztított növényzet visszatelepítéséhez nyújtott segítséget.
2008.03.13. 12:39
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453[2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista