2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Fegyvercsempészeket tartóztattak le Litvániában
Fegyvercsempész bűnbandát fogtak el a litván hatóságok pénteken. A gyanú szerint a csoport pisztolyokat vitt Nagy-Britanniába. A rendőrségi akció során nagymennyiségű lőfegyvert és muníciót foglaltak le, emellett kábítószert is találtak a hatóságok. Összesen öt, 27 és 42 év közötti férfit tartóztattak le.
2008.03.15. 10:45
 
Madonna nincs túl jól!
A pop nagyasszonyának klausztrofóbiás tünetei vannak.
2008.03.15. 10:40
 
Jazz-legendák jönnek júliusban Budapestre
Az Al Di Meola, Chick Corea, Stanley Clarke és Lenny White jazz-legendák alkotta Return To Forever együttes július 5-én a Papp László Budapest Sport Arénában ad koncertet. Tavaly jelentették be, hogy a hetvenes évek kultikus formációja újra összeáll és idén nyáron turnéra indul, ennek egyik állomása budapesti fellépésük. Az együttes életre hívója Chick Corea billentyűs hangszereken játszik, a jelenlegi formációban Al Di Meola gitározik, Stanley Clarke basszusgitározik, Lenny White pedig dobol. A koncertturné kapcsán erre az évre Definitive Collection címmel ígér lemezt a négy zenész. Az együttes tagjai közül Chick Corea, Al Di Meola és Stanley Clarke is koncertezett már Magyarországon.
2008.03.15. 10:34
 
Megkezdődött a Budapesti Tavaszi Fesztivál!
Nagyszabású reneszánsz bemutatóval kezdődött meg a 28. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) a Budai Várban pénteken; a programsorozat nyitórendezvényén, az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK)kódexkiállításának megnyitóján a intézmény vezetője mellett Hiller István, Bajnai Gordon és Demszky Gábor vett részt.
2008.03.15. 10:32
 
 
Indian Wells: Sarapova őrzi jó formáját
Az orosz Marija Sarapova sorozatban 15. mérkőzését is megnyerte, így az orosz sztárteniszező ebben az évben továbbra is hibátlan mérleggel büszkélkedhet. Az Indian Wells-i tornán a negyedik helyen kiemelt klasszis a francia Stéphanie Cohen-Aloro ellen csak egy játékot veszített. A viadal honlapja szerint a selejtezőből érkezett Arn Gréta magyar idő szerint vasárnap hajnalban mérkőzik meg a 2. fordulóban a 27. helyen rangsorolt japán Szugijama Aival.
2008.03.15. 10:31
 
 
Nyílt napot tartanak ma a Nemzeti Színházban
Nyílt napot tartanak ma a Nemzeti Színházban, amely ezen a napon ünnepli hatodik születésnapját. A Nemzeti Színház 2002. március 15-én nyitotta meg kapuit a közönség előtt. A nemzeti ünnepen tartott nyílt napon a látogatók belenézhetnek a legújabb bemutató, a Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés vígjáték próbájába, és csoportos látogatás keretében megismerkedhetnek a teátrum épületével is. A színházban, ahol vasárnap Kaszás Attilára emlékeznek, szombaton délelőtt kiállítás nyílik a tavaly tavasszal elhunyt színész tiszteletére: filmszerepein és színházi alakításain, interjúin, dalain keresztül mint művészt és mint embert is bemutatja a tárlat.
2008.03.15. 10:27
 
 
Egy bulvárlap szerint merényletet terveztek Putyin ellen
Részleteket közölt a Vlagyimir Putyin és Dmitrij Medvegyev ellen tervezett merényletről egy moszkvai bulvárlap szombaton, de egyelőre hivatalos forrásból nem erősítették meg a cikk állításait. Az orosz vezetőkre akkor akartak lőni a Tvoj Gyeny szerint, amikor a március 2-i elnökválasztás estéjén - eléggé szokatlan módon - kettesben, gyalog mentek át a Vörös téren az ott éppen zajló könnyűzenei koncertre, hogy annak színpadáról szóljanak első ízben az eredményről. A lap úgy tudja, hogy a Szövetségi Biztonsági Szolgálat kommandósai alig néhány órával a kitűzött időpont előtt rohamozták meg a lakást, ahonnan a merényletet el akarták követni.
2008.03.15. 10:21
 
 
Falra mászó robotot ihlettek a csótányok
A jövő robotjai képesek lesznek falra mászni és fel-alá rohangálni a tetőkön, és ehhez a csótányoktól lesik el a technikát - állítják egy brit tanulmány szerzői, miután hosszasan tanulmányozták e rovaroknak a nehézségi törvényeket látszólag figyelmen kívül hagyó mozgását. A Cambridge-i Egyetem kutatói a Nauphoeta cinerea nevű, 300 millió éves múltra visszatekintő fajt tanulmányozták, amely két kis tappancsot használ arra, hogy a falakon akár fejjel lefelé is biztonságosan közlekedhessen. Ezeket egy zsíros folyadék vékony rétege borítja - az anyag összetétele ismeretlen. A réteg úgy működik, mint a két egymáshoz szoruló üveglap közé került vízcseppecske: a felületi feszültség adja a "ragasztó" hatást.
2008.03.15. 10:15
 
 
Elítélték a méztolvaj medvét
Medvét ítélt el egy bíróság Macedóniában mézlopásért. A mackó egy méhészt károsított meg rendszeresen. A férfi egy idő után hangos zenével és fénnyel próbálta távol tartani az állatot, ami sikerült is több hétre, mígnem egy alkalommal az áramfejlesztő generátorból kifogyott az üzemanyag és a csöndet a mézszarka mackó azonnal kihasználta. A gazda beperelte a medvét, a bíróság pedig helyt adott kártérítési igényének. Mivel a mackónak nincs gazdája, nem lehet polgári személytől behajtani a pénzt, de mivel a medve védett állat, a bíróság úgy döntött, hogy az államnak kell megfizetnie a méhész kárát, amely 140 ezer dénár - 600 ezer forintnyi összeg.
2008.03.15. 10:06
 
 
Szénakazal széf
Szénakazlat használt széfnek, élete pénzmegtakarásának elrejtésére egy paraszt Etiópiában, ám 114 ezer birrjének csaknem a harmadát - 2,1 millió forintnyi összegből 650 ezret - megették patkányok. Az 52 éves gazdának a bankokhoz nem volt bizodalma, de még saját házában sem bízott: azért nem abban rejtette el pénzét, mert félt, hogy esetleg leég az épület. Hogy a szénakazal gyúlékonysága miért nem izgatta, arra nem tért ki az ENA etióp hírügynökség, és arra sem, hogy a patkányok pénzfalása után hova dugta pénzét a paraszt, netán megjött-e a kedve a bankokhoz. A 2,1 millió forintnyi összeg amúgy igen tetemes etióp mércével.
2008.03.15. 09:53
 
 
Megtilthatják a rádiózást a Tour de France-on
Megtilthatják a kerékpárosok és a csapatvezetők közötti rádiós kapcsolattartást az idei Tour de France-on. Az eddigi gyakorlat szerint a bringások be tudták osztani erejüket, illetve szükség esetén "belehúztak", ha a főnökük éppen azt tanácsolta nekik. A nemzetközi szövetség (UCI) februárban jelentette be, hogy nem engedik meg az adóvevők használatát a 23 éven aluliak versenyein.
2008.03.15. 09:50
 
 
Szavazás nulla szavazóval
Senki sem ment el szavazni egy helyi népszavazásra Floridában, ami feltehetően negatív világcsúcs. Igaz, nem is voltak túl sokan a szavazásra jogosultak, mindössze 68-an, de egyikük sem vette a fáradtságot, hogy elmenjen és véleményt nyilvánítson arról, összeolvadjon-e a Prospect Bend nevű 200 lelkes település a jóval népesebb Tamarac nevűvel. A helyi szabályok alapján egyetlen szavazat is eldönthette volna a dolgot, de hát nem akadt. A szavazóbizottság amúgy igen kitartóan várta a polgárokat, pontosan 12 órán át, ám egy lélek sem tévedt be az ajtón. A nulla szavazós népszavazás költsége 2500 dollár - 430 ezer forintnak megfelelő összeg - volt.
2008.03.15. 09:46
 
Az állami lobogó felvonásával megkezdődött az állami ünnepségsorozat
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulója alkalmából katonai tiszteletadás mellett szombaton délelőtt felvonták a Magyar Köztársaság lobogóját a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. Az ünnepi eseményen a közjogi méltóságokon kívül részt vettek a kormány tagjai, a parlamenti pártok egy részének képviselői és a diplomáciai testületek tagjai. A Parlament előtti Kossuth Lajos tér legnagyobb részét kordonnal zárta el a rendőrség, a térre két beléptető kapun keresztül, a csomagok és ruházat átvizsgálása után juthatnak be az ünneplők. A kordonon kívül mintegy kétszáz olyan ember gyűlt össze, aki folyamatos bekiabálással, fütyüléssel, pfujolással igyekszik megzavarni a rendezvényt.
2008.03.15. 09:43
 
 
Lezárta az ünnepi rendezvények színhelyeit Budapesten a rendőrség
Lezárta az ünnepi rendezvények színhelyeit a forgalom elől a rendőrség a fővárosban, így a Parlament előtti Kossuth Lajos térre vezető utcákat is, az ünneplőket átvizsgálás után engedik be a térre. Lezárták az Erzsébet hidat és a Lánchidat, a Roosevelt teret, a Kossuth Lajos térre vezető Alkotmány utca egy részét. A lezárt hidakon csak a BKV buszai haladhatnak át. A főváros több pontján megváltozott a forgalmi rend, korlátozták a közlekedést. A Magyar Köztársaság állami lobogójának ünnepélyes felvonására érkezők csak a Vértanúk terén felállított két beléptető kapun, a csomagok és a ruházat átvizsgálása után juthatnak be a Kossuth Lajos térre, de csak a villamos síneknél felállított kordonig engedik őket.
2008.03.15. 09:34
 
 
Első osztályú szökőalagút
Kiváló minőségű alagutat építtetett két rab felesége négy bányásszal egy börtönhöz Chilében. A több helyütt embermagasságú alagutat beton- és fagerendákkal erősítették meg, felszerelték szellőzőrendszerrel, világítással, a kitermelt földet pedig csillékkel szállították el. Összesen 85 méter készült el az objektumból, de még hiányzott 30 a börtön udvaráig, amikor a rendőrség tudomást szerzett a munkálatról. "Ha az alagút elkészül, akár kétszáz rab is elszökhetett volna" - mondta a chilei belügyminisztérium egyik tisztségviselője. A próbálkozás azonban visszafele sült el: nem csökkent a rablétszám, hanem nő hat fővel, mivel a négy bányász és a két feleség is börtönbe jut.
2008.03.15. 09:19
 
 
Költségvetési tartalékból alapítják az egészségbiztosítási pénztárakat
A kormány 761 millió forintot csoportosított át az egészségbiztosítási pénztárak megalapításával kapcsolatos feladatokra a költségvetés általános tartalékából - a kormányhatározat a Határozatok Tárában jelent meg. Az eredetileg 46,7 milliárd forintos általános tartalékból most 966,2 milliót használ fel a kormány. A kisebb, 205,2 milliós tételt a rendőrség kapja, részben személyi juttatásokra, nagyobb részt beruházásra. A 761 milliós másik tétel a költségvetésben eddig nem szereplő célra, az egészségbiztosítási pénztárak megalapításával kapcsolatos feladatokra csoportosították át.
2008.03.15. 09:09
 
 
Tavaly infláció alatti hozam a nyugdíjpénztárak zöménél
Tavaly 19 magánnyugdíjpénztár közül csak kettő, a 68 önkéntes nyugdíjpénztár közül pedig négy ért el infláció feletti nettó hozamot - derül ki a PSZÁF által közzétett hozamadatokból, amelyek a pénztárak adatszolgáltatásán alapulnak. A magánpénztárak nettó hozama 2007-ben 4,44-8,12 százalék, az önkénteseké 1,66-8,29 százalék közötti volt, míg az infláció (2007. december/december) 7,4 százalék. A magánnyugdíjpénztári szektor 2006-ban 8,2 százalék, az önkéntes 7,75 százalék átlagos nettó hozamot ért el, ami az akkori infláció 6,5 százalékos szintjéhez képest reálhozamot biztosított, a magánágon átlagosan 1,7, az önkéntesen 1,25 százalékot.
2008.03.15. 09:06
 
 
Point Carbon: a szén-dioxid piac dinamikusan nő
A globális szén-dioxid piac világszinten dinamikusan bővül, Magyarországon a forgalom jelentős megugrását az országok közötti kvótaüzletek jelenthetik. A karbonpiacon a legfőbb információs forrásként szolgáló brit Point Carbon legfrissebb jelentése szerint különféle szén-dioxid- kibocsátási egységekkel 2007-ben a világon 40 milliárd euró értékben kereskedtek, ez 80 százalékos növekedés a megelőző évihez képest. Ez mennyiségben 2,7 milliárd tonna szén-dioxidnak megfelelő kvóta adás-vételét jelenti, ehhez képest a forgalom 2006-ban 1,6 milliárd tonna volt. A Point Carbon becslése szerint 2008-ban a kibocsátási forgalom elérheti a 4,2 milliárd tonnát.
2008.03.15. 09:01
 
 
A tibeti emigráns kormány szerint 100 halottja van a lhaszai zavargásoknak
Az Indiában működő tibeti emigráns kormány szerint a pénteki lhaszai erőszakos cselekményeknek legalább 100 halottja volt. A kínai hatóságok csupán tíz halottról tettek említést.Az indiai Dharamszalában szombaton kiadott közlemény, amely "meg nem erősített információkra" hivatkozott, arról is hírt adott, hogy Tibet fővárosában rendkívüli állapotot vezettek be. Ez utóbbival kapcsolatban Lhaszából Katmanduba érkezett turisták elmondták, hogy a városközpontban legalább 40 katonai teherautó és 36 harckocsi járőrözik, Lhasza szinte valamennyi utcáját ellepték a kínai biztonsági erők, gyakorlatilag kijárási tilalom van érvényben.
2008.03.15. 08:49
 
 
Videokamerák rögzítik az utcai eseményeket a fővárosban
Videokamerák rögzítik a március 15-i nemzeti ünnep idején az utcán történteket Budapesten. Juhász Gábor, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára az ünnepet megelőzően egy háttérbeszélgetésen elmondta, hogy térfigyelő kamerák segítségével rögzítik mindazt, ami szombaton reggel, az állami lobogó felvonásakor a Kossuth Lajos téren történik. Úgy fogalmazott, hogy ennek segítségével pontosan azonosíthatóak lesznek azok, akik az ünnepi rendezvény megzavarásával próbálkoznak. Rogán Antal, az V. kerület polgármestere sajtóértekezleten mondta el, hogy a kerületben 22 térfigyelő kamerával figyeli majd a rendőrség az utcákat.
2008.03.15. 08:35
 
 
Forma-1: Hamilton indul az élről az Ausztrál Nagydíjon
Lewis Hamilton, a McLaren pilótája indul az élről vasárnap a Forma-1 világbajnokság idei első versenyén, az Ausztrál Nagydíjon. A brit versenyző a BMW-Sauber lengyel pilótáját, Robert Kubicát előzte meg a szombati időmérő edzésen. Ők ketten indulhatnak az első sorból, őket a szintén McLaren-pilóta finn Heikki Kovalainen és a brazil Felipe Massa (Ferrari) követi. A Ferrari világbajnoka, a finn Kimi Räikkonen, aki tavaly Melbourne-ben rajt-cél győzelmet aratott, technikai problémák miatt csak a 8. sorból, a 16. helyről indulhat. Räikkonen számára különösen azután jelentett ez csalódást, hogy a pénteki első időmérő edzésen még ő volt a leggyorsabb.
2008.03.15. 08:03
 
 
Az OVB megállapította a népszavazás összesített eredményét
Az Országos Választási Bizottság péntek késő esti ülésén megállapította a március 9-ei népszavazás összesített eredményét, miután megszámolta a külképviseleteken leadott voksokat. A mintegy 2.800, a külképviseleteken leadott szavazat érdemben nem befolyásolja a magyarországi eredményt. Eszerint a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében eredményes volt a népszavazás; a népakarat kifejezése így három évig köti az országgyűlést. A jegyzőkönyv szerint a tandíj kérdésében 3.309.616-an szavaztak igennel, míg 715.642-en nemmel. A vizitdíj kérdésében az igen szavazatok száma 3.321.313, míg a nemeké 708.283. A kórházi napidíjat érintő kérdésre 3.385.981-en voksoltak igennel és 640.936-an nemmel.
2008.03.15. 08:01
 
 
A külképviseleteken leadott szavazatok között is túlsúlyban vannak az igenek
A külképviseleteken leadott szavazatok aránya nem sokkal tért el a magyarországitól, így mind a három népszavazási kérdésben az igenek kerültek túlnyomó többségbe. Az Országos Választási Bizottság (OVB) péntek késő estébe nyúló ülésén számolta össze a külképviseleteken március 9-én, leadott szavazatokat. A tandíj kérdésében 82:18 az igenek és nemek aránya, míg a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében 84:16. Az OVB az Országos Választási Iroda (OVI) munkatársainak segítségével nyolc órás munka után végzett a 91 külképviseletről 95 urnában beérkező mintegy 2.800 szavazat számlálásával, valamint a jegyzőkönyvek ellenőrzésével. A 91 külképviseleti szavazóhely egyetlen szavazókörnek számít.
2008.03.14. 21:42
 
 
Győzött és dobogós az Újpest
Az Újpest három góllal nyert Kaposváron a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójának pénteki mérkőzésén és sikerével a tabellán feljött a harmadik helyre. Eredmény: Gabona Trans-Kaposvár - Újpest FC 0-3 (0-0) Kaposvár, 4000 néző. Az első félidő jó iramú játékot hozott, a Kaposvár szépen játszott, de igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani, míg az újpestiek elsősorban kontratámadásaikban bízhattak. Térfélcsere után gyorsan vezetést szerzett a vendég gárda és ezután a somogyiak hiába erőlködtek, még a döntetlent sem tudták kiharcolni. A hajrában Hajdú bebiztosította a vendégek győzelmét. Az Újpest csaknem két év után tudta újra megverni a Kaposvárt.
2008.03.14. 21:17
 
Bezártak a szavazóhelyiségek Iránban
A tervezettnél öt órával később zártak be a szavazóhelyiségek az iráni parlamenti választásokon pénteken - közölte a teheráni állami rádió. Illetékesek szerint egyes szavazóhelyiségek továbbra is nyitva tartanak, hogy a várakozók leadhassák voksukat. A meghosszabbított nyitva tartás szokásos gyakorlat az iráni szavazásokon.
2008.03.14. 21:15
 
 
Megállapodott Magyarország és az Egyesült Államok vízum-ügyben
Lezárultak az amerikai-magyar egyeztetések a vízummentességi memorandumról Washingtonban, a felek megállapodtak az egyetértési nyilatkozat szövegéről, az aláírásra hétfőn kerülhet sor - jelentette be Somogyi Ferenc nagykövet pénteken a magyar sajtónak. "Ilyen módon lezárult a folyamat egy nagyon fontos első szakasza" - fogalmazott a magyar delegációt vezető nagykövet az amerikai belbiztonsági minisztériumban folytatott tárgyalások után. A memorandum célja azoknak az alapelveknek a rögzítése, amelyek alapján működhet majd a magyar állampolgárok számára vízummentes beutazást biztosító rendszer.
2008.03.14. 20:40
 
 
SZDSZ: történtek szabálytalanságok a tavalyi tisztújító küldöttgyűlésen
Történtek szabálytalanságok az SZDSZ tavaly márciusi tisztújító küldöttgyűlésén, de az ezzel foglalkozó vizsgálat nem talált olyan adatot, hogy a küldöttgyűlésen jelen nem lévő négy küldött helyett ténylegesen szavaztak volna. Erről Jüttner Csaba, a történteket vizsgáló bizottság elnöke beszélt a liberális párt ügyvivői testületének pénteki budapesti ülését követően. Kitért arra: nem találtak olyan "terhelő tényt" sem, amely szerint az akkori két elnökjelölt, Kóka János és Fodor Gábor stábja szervezte volna a szabálytalanságokat. A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy az SZDSZ nyilvánosságra fogja hozni a vizsgálati jelentést.
2008.03.14. 20:00
 
 
49 millió dollár volt a FIFA tavalyi nyeresége
Negyvenkilenc millió dollár volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elmúlt évi nyeresége - derül ki a szervezet hivatalos közleményéből. A FIFA 882 milliós bevételre tett szert, miközben 833 milliót költött. A FIFA vagyona 2007 végén 643 millió dollár volt, 2010 végéig ezt az összeget 800 millióra kívánja növelni. A számok jól mutatják, hogy továbbra is meg tudjuk valósítani elképzeléseinket, melyek lényege a nyereséges működés és a saját tőke növelése - mondta Joseph Blatter, a FIFA elnöke.
2008.03.14. 19:09
 
 
A melegházasság elismerését tervezi a norvég kormány
Az azonos neműek házasságának elismerését javasolja a balközép norvég kormány, s az indítványt várhatóan a parlament is jóváhagyja. A minisztertanács által elfogadott javaslat a polgári és a templomi esküvő, az örökbefogadás, nők esetében pedig a mesterséges megtermékenyítés intézményét is megnyitná az azonos nemű párok előtt. A skandináv országban már 1993-ban bevezették az azonos neműek regisztrált élettársi kapcsolatát, az új törvény ezt a jogintézményt váltaná fel.
2008.03.14. 18:50
 
 
Megkezdődtek az ünnepi előkészületek a Kossuth téren
A Parlament főbejárata előtti volt parkoló területén pénteken délután már megkezdték a sajtóemelvények felállítását; szombat reggel az állami lobogó felvonásával itt veszi kezdetét az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulójának ünnepe. Az MTI helyszíni tudósítója szerint ugyanakkor a rendőrség hozzálátott a március 9-én hajnalra, a népszavazás napjára hozott biztonsági intézkedés kapcsán felállított kordonok megerősítéséhez. A kordonok a Rákóczi- és a Kossuth Lajos-szobor környékén a füves területen a rakpartig, illetve a 2-es villamos vonaláig lettek felállítva.
2008.03.14. 18:00
 
 
Indul a pártszavazás az MSZP-ben
Országos pártszavazás indul szombaton az MSZP-ben a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által meghirdetett baloldali polgárosodás programjáról - közölte Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke pénteken az MTI-vel. Március 15. és 25. között az MSZP tagjai véleményét kérdezi arról a programról, amely a következő időszakban meghatározza a kormány politikáját - mondta a politikus. Megjegyezte, hogy a kormányfő által meghirdetett program alapja a munka, a tudás és a tulajdon. Simon Gábor közölte: az eredményeket a március 29-i országos pártértekezleten ismertetik. Szavazni az MSZP rendezvényein, vagy elektronikusan, vagy postai úton lehet - fűzte hozzá.
2008.03.14. 17:01
 
 
Folytatódik a berlini közlekedési alkalmazottak sztrájkja
Tizedik napja tart a berlini közlekedési alkalmazottak sztrájkja, s egyelőre semmi remény a megegyezésre. A főváros lakói szinte kezdenek belenyugodni abba, hogy nem közlekednek az autóbuszok és a villamosok, s nem jár a földalatti sem. Az egyetlen "működő" közlekedési eszköz az úgynevezett városi vasút, az S-Bahn, amely a német vasúthoz, a Deutsche Bahnhoz tartozik, s nem a sztrájkot meghirdető Ver.di szakszervezet fennhatósága alá. A több mint 1,3 millió közalkalmazottat tömörítő Ver.di a béremelési követelések nyomatékosítása érdekében hirdette meg március 5-én a figyelmezető sztrájkot. A szakszervezet 8 százalékos bérnövelést követelt, a munkáltatók viszont 5 százalékot ajánlottak.
2008.03.14. 16:20
 
Negyedóránként lopnak kerékpárt Ausztriában
Naponta nagyjából 100 kerékpárt lopnak el Ausztriában és a rendőrség minden 19. ügyet tud csak felderíteni - áll az Osztrák Közlekedési Klub (VÖC) legfrissebb összesítésében. A biciklilopási statisztika enyhén emelkedő trendet mutat: a 2006. évi 23 812-ről tavaly 23 940-re nőtt az ellopott kerékpárok száma Ausztriában. A kár eléri a 12 millió eurót (3 milliárd forint) és csupán 1316 esetet tudott tisztázni a rendőrség. 2007-ben csaknem minden harmadik kerékpárt (7012 darabot) a másfél millió lakosú Bécsben lopták el. Csak a fővárosban és környékén több mint ezer kilométer bringaút áll a rendszerint nagyobb értékű, korszerű kerékpárokat használó biciklisek rendelkezésére.
2008.03.14. 15:52
 
 
Forgalmi változások a szombati rendezvények miatt Budapesten
A nemzeti ünnep alatt szombaton több fővárosi busz-és villamosjárat útvonala módosul - közölte a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV Zrt.) pénteken. A közlemény szerint elsősorban a Kossuth Lajos téren, a Roosevelt téren, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Kossuth Lajos utcában, a Rákóczi úton, a Lánchídon, a Múzeum kertben, a Petőfi téren, a budai Várban, a Hősök terén és a XVIII. kerületben, este pedig a Művészetek Palotájában lesznek rendezvények miatti menetrend-változások. A rendőrség intézkedései nyomán a metró Kossuth Lajos tér, az Astoria, a Blaha Lujza tér és a Ferenciek tere állomásait időszakosan lezárhatják, ezen idő alatt a szerelvények nem állnak meg az érintett állomásokon.
2008.03.14. 15:41
 
 
Népszavazás: megkezdődött a külképviseleti szavazatok összeszámlálása
Megkezdődött a külképviseleteken leadott közel 3 ezer szavazat összeszámlálása pénteken Budapesten az Országos Választási Központban; a 91 külképviseletről beérkezett urnák, és az abban található jegyzőkönyvek ellenőrzése, valamint a szavazatok összesítése várhatóan estig tart. A 95 urna felbontását és ellenőrzését a sajtónyilvánosság előtt az Országos Választási Iroda (OVI) munkatársainak segítségével az Országos Választási Bizottság (OVB) tagjai végzik. Londonból három, Brüsszelből és Münchenből két-két urna érkezett, a többi követségről egy-egy. A 91 külképviseleti szavazóhely egyetlen szavazókörnek számít.
2008.03.14. 15:35
 
 
Fidesz: Gyurcsány tovább folytatja "ámokfutását"
"A bukott miniszterelnök Brüsszelben tovább folytatja kétségbeesett ámokfutását" - így reagált a Fidesz arra, hogy Gyucsány Ferenc szerint a népszavazás kezdeményezőit terheli a felelősség, amiért ismét leminősítést valószínűsítő negatívra rontotta a magyar adóskockázati besorolás kilátását a Standarda and Poor's hitelminősítő intézet. Kevesebb mint másfél évvel a negatív kilátás stabilra javítása után, pénteken ismét leminősítést valószínűsítő negatívra rontotta a szuverén magyar adóskockázati besorolás kilátását a Standard and Poor's pénteken, arra hivatkozva, hogy romlottak a tartós közfinanszírozási konszolidáció perspektívái.
2008.03.14. 15:12
 
 
Az MTI négy munkatársa is kapott elismerést a nemzeti ünnep alkalmából
Minden március 15. az emlékezés lehetősége, emlékezni kell 1848-49 nagyjaira, a reformkor hőseire, mert csak így érdemes és így lehet az ünnepet teljessé tenni - mondta az oktatási és kulturális miniszter a Szépművészeti Múzeumban, ahol a nemzeti ünnep alkalmából adott át kitüntetéseket. Az ünnepségen az MTI négy munkatársa is kapott elismerést: a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette Szántó András, az MTI általános, szakmai alelnöke, a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet kapta meg Bagoly Dániel, az MTI Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tudósítója, valamint Simor István, az MTI belpolitikai munkatársa, és Balogh Rudolf-díjat vehetett át Szigetváry Zsolt, az MTI külsős munkatársa.
2008.03.14. 14:52
 
 
Veres: fontos jelzés a Standard and Poor's döntése
Fontos jelzésnek nevezte Veres János pénzügyminiszter a Standard and Poor's hitelminősítő pénteki bejelentését. A tárcavezető pénteken Budapesten sajtóbeszélgetésen hangsúlyozta: továbbra is határozottan kiáll amellett, hogy nincs lehetőség a költségvetés kiadási szintjének növelésére, egyben megerősítette, hogy az idén az államháztartás hiánya a GDP 4 százaléka alá csökken. Elmondta, ma már jól látható, hogy a népszavazás nemcsak 5 milliárdba, a népszavazás költségébe kerül az országnak, hanem sokkal többe; sokkal többet kell ugyanis a közös adóforintokból adósságszolgálatra fordítani.
2008.03.14. 14:42
 
Rogán: kisebb rendbontások lehetnek szombaton a Belvárosban
Kisebb rendbontások lehetnek március 15-én Budapest belvárosában, de alapvetően nyugodt lesz az ünnep - mondta Rogán Antal, az V. kerület fideszes polgármestere pénteken az MTI-nek, miután beszédet mondott egy ünnepségen. "Nem a nagy rendezvények környékén lesz probléma. Ha valakik megpróbálják a rendet megzavarni, azok inkább kisebb csoportokban, önállóan próbálják ezt meg. Ezeknek az elhárítása már egyértelműen a rendőrség feladata" - mondta Rogán Antal a távirati irodának. A polgármester ugyanakkor hozzátette: nyugodt március 15-ére számít, hiszen 2006. október 23. óta egyre nyugodtabbak a nemzeti ünnepek.
2008.03.14. 14:40
 
 
UEFA Kupa: elkészült a negyeddöntő párosítása
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában elkészítették az UEFA Kupa negyeddöntőinek párosítását. Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven az olasz Fiorentinával találkozik. A negyeddöntő párosítása: Bayer Leverkusen (német)-Zenit (orosz) Glasgow Rangers (skót)-Sporting Lisboa (portugál) Bayern München (német)-Getafe (spanyol), Fiorentina (olasz)-PSV Eindhoven (holland). Az elődöntőben: Bayern München (német)/Getafe (spanyol)-Bayer Leverkusen (német)/Zenit (orosz) Glasgow Rangers (skót)/Sporting Lisboa (portugál)-Fiorentina (olasz)/PSV Eindhoven (holland). Az első mérkőzésekre április 3-án, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor.
2008.03.14. 14:31
 
 
Befejezte külső űrszerelési munkáját az Endeavour két űrhajósa
Befejezte külső űrszerelési munkáját közép-európai idő szerint péntek délelőtt az Endeavour amerikai űrrepülőgép legénységének két tagja - közölte a NASA. Az amerikai űrkutatási hivatal beszámolója szerint Rick Linnehan és Garret Reisman annak a japán kutatólaboratóriumnak az első szerkezeti egységét illesztette a Nemzetközi Űrállomás külső burkára, amelyet az Endeavour szállított a Föld körül mintegy 350 kilométeres magasságban keringő űrbázisra. A két amerikai asztronauta munkáját a japán Doi Takao segítette azzal, hogy az Endeavour rakteréből a modulszerkezetet kiemelő robotkart kezelte. A pénteki űrszerelési munka majd hét órán át tartott.
2008.03.14. 14:30
 
 
Valószínűleg hétfőn írják alá a magyar-amerikai vízumügyi nyilatkozatot
Valószínűleg hétfőn írja alá Magyarország és az Egyesült Államok a vízumügyi egyetértési nyilatkozatot - közölte pénteken Brüsszelben Gyurcsány Ferenc. A tárgyalásokon a magyar delegációt Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet vezeti; az egyeztetésekre az amerikai fővárosba érkeztek a külügyminisztérium és az igazságügyi minisztérium képviselői. Az Egyesült Államok belbiztonsági minisztériuma minden pályázó országgal külön-külön egyeztet a szerződés tervezetéről. Washington az Európai Unióba négy éve belépett tagállamok közül elsőként február 26-án Csehországgal zárta le az egyeztetési folyamatot, és a felek aláírták a memorandumot.
2008.03.14. 14:13
 
 
Gyurcsány: milliárdokba fog kerülni az Standard and Poor's általi leminősítés
Milliárdokba fog kerülni az országnak, hogy a Standard and Poor's hitelminősítő intézet stabilról negatívra rontotta Magyarország adósosztályzatának kilátását - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken Brüsszelben. A leminősítésre reagálva a kormányfő felhívta a figyelmet arra, hogy a hitelminősítő intézet aggodalomra lát okot a népszavazás kimenetele miatt, hiszen érdemben csökkent Magyarország esélye a szükséges szerkezeti reformok végrehajtására. Gyucsány szerint ezért a leminősítésért a felelősség a népszavazás kezdeményezőit terheli.
2008.03.14. 14:10
 
 
BL: elkészült a negyeddöntő párosítása
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában elkészítették a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosítását. Arsenal (angol)-FC Liverpool (angol), AS Roma (olasz)-Manchester United (angol), Schalke 04 (német)-FC Barcelona (spanyol), Fenerbahce (török)-Chelsea (angol). Az első mérkőzéseket április 1-én és 2-án rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor.
2008.03.14. 13:28
 
 
Az Standard and Poor's rontotta Magyarország adósosztályzatának kilátását
Az amerikai Standard and Poor's nemzetközi hitelminősítő pénteken stabilról negatívra rontotta Magyarország szuverén, "BBB plusz" adósosztályzatának kilátását, egyszersmind megerősítve az osztályzatot.
2008.03.14. 13:19
 
 
Alpesi sí Vk-döntő: Schild nyerte a szlalomot
Az osztrák Marlies Schild nyerte a női műlesiklást a bormiói Világkupa-döntőn, s ezzel a szakági pontversenyben is győzött. Összetettben az amerikai Lindsey Vonn végzett az élen. Az utolsó futam előtt is vezető osztrák kiválóság mögött ezúttal a szlovák Veronika Zuzulova lett a második, míg a világbajnok cseh Sarka Zahrobska a harmadik. A pontversenyben Schild mögött honfitársa, a Bormióban negyedik Nicole Hosp végzett a második, Zuzulova pedig a harmadik helyen. Az összetettben a versenynap előtt 197 ponttal vezető Vonn ugyan csak 11. lett, ám az addig második német Maria Riesch kiesett, így nem maradt esélye az utolsó napi óriás-műlesiklás előtt, ráadásul visszacsúszott Hosp mögé a harmadik pozícióba.
2008.03.14. 13:08
 
 
Tb-mentő népszavazás: több mint 500 ezer aláírás gyűlt össze
Több mint ötszázezer aláírás gyűlt már össze azért, hogy népszavazás döntsön arról: az üzleti biztosítók szerepet vállaljanak-e az egészségbiztosítási rendszerben - jelentette be Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke. A több civil szervezet által összegyűjtött aláírásokat valószínűleg április 10-én adják le hitelesítésre az Országos Választási Bizottsághoz. A Liga-elnök kiemelte: abban az esetben nem lesz népszavazás, ha a kormány hatályon kívül helyezi az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt, és megállapodást köt a szakszervezetekkel, hogy öt évig nem kezdeményez és nem támogat olyan elképzelést, amely engedné az üzleti biztosítók megjelenését az egészségbiztosításban.
2008.03.14. 12:53
 
 
MOB: négyen kaptak életműdíjat
Lemhényiné Tass Olga tornász, Kulcsár Gergely atléta, Pásztor György jégkorongozó és Gyarmati Dezső vízilabdázó kapta - különböző kategóriákban - a Magyar Olimpiai Bizottság életműdíjait. A MOB összevont sajtó- és nőnapi ünnepségén többen vehettek át okleveleket. A "nők a sportban" elnevezésű bizottság Lemhényiné Tass Olga olimpiai bajnok tornászt, míg a fair play-bizottság Kulcsár Gergely olimpiai ezüstérmes atlétát, Pásztor György volt hokist és Gyarmati Dezső vízilabdázót jutalmazta életműdíjjal. A háromszoros olimpiai bajnok pólós egy későbbi időpontban veszi át az elismerést.
2008.03.14. 12:45
 
 
Az MDF egyfordulós parlamenti választásokat javasol
Az MDF az országgyűlési választásokról folyó ötpárti egyeztetésen az egyfordulós, listás parlamenti választások bevezetését javasolja, valamint törvénymódosítással szeretné elérni, hogy a helyi népszavazás feltételei megegyezzenek az országos népszavazás feltételeivel - mondta az MDF alelnöke. Az MDF a valóban demokratikus és átlátható választói döntés érdekében az egyfordulós parlamenti választások bevezetését javasolja, illetve a helyi ügyekben döntő népszavazások esetében a sikeresség feltételéül azt szabná, hogy az összes választásra jogosult polgár több mint egynegyede a megfogalmazott kérdésre azonos választ adjon - közölte Almássy Kornél, a párt alelnöke.
2008.03.14. 11:57
 
 
A MÚOSZ kivizsgálást kér a bírósági rendbontás ügyében
A Magyar Gárda Egyesület feloszlatására tett indítvány fővárosi bírósági (FB) tárgyalásán történt rendbontás kivizsgálását kéri a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnökétől a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ). A Lomnici Zoltánnak, a Legfelsőbb Bíróság, valamint az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnökének címzett levélben a szervezet azért kéri a szerdai eset felülvizsgálatát, mert az ügyben ellentmondásos információk jutottak el hozzájuk. Az ellentmondás a helyszínen dolgozó újságírók által tapasztaltak és a Fővárosi Bíróság ezzel kapcsolatos tájékoztatása között van - olvasható a közleményben az Országos Cigány Önkormányzat és a Magyar Gárda tagjai közötti dulakodásba fulladt eseménnyel kapcsolatban.
2008.03.14. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452[2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista