2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Kolláth György szerint három eszközzel lehet jól kormányozni
Kolláth György szerint három eszközzel lehet jól kormányozni egy országot, közhatalommal, pénzzel és partnerséggel, de Magyarországon mindhárom terület problémás - az alkotmányjogász erről egy salgótarjáni előadáson beszélt kedden. A Liberális Szabadegyetem vendégeként kifejtette: míg Nyugat-Európa a közhatalmat, vagyis a jogi utat a problémák megoldásához 30 százalékban használja, addig ez nálunk 50 százalék, "mi akkor is jogot alkotunk, ha semmi szükség rá". Felsorolása szerint Nyugat-Európa a társadalmi-gazdasági közügyek zömét pénzzel oldja meg, vagyis jó célokra pénzt ad, rosszakra nem ad, adóztat, preferál és diszpreferál, és "nem erőlködik, nem erőszakoskodik, hanem pályáztat".
2008.03.25. 21:17
 
Átadták a Papp László-díjakat
Papp László születésének 82. évfordulóján harmadszor adták át az ökölvívó legendáról elnevezett díjakat a legeredményesebb utánpótláskorú versenyzőknek, kedden este a Baross étteremben megtartott fórumon, a Sportfogadóban. Az elismerést Elbert Gábor sportszakállamtitkár nyújtotta át a kadett Európa-bajnok Móna Imrének, a junior Eb-bronzérmes Lakatos Péternek, Oravecz Pálnak és Ungvári Istvánnak, valamint a kadett Eb-n harmadik Kálé Sándornak. A díjátadáson részt vett Kamuti Jenő, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára és Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, továbbá Papp László fia és felesége.
2008.03.25. 21:10
 
A Vatikán a világ legstabilabb állama
A Vatikán a világ legstabilabb állama a londoni székhelyű Jane's Information Group kedden közzétett tanulmánya szerint. A biztonságpolitikai és védelmi kérdésekkel foglalkozó szervezet szerint a legkevésbé stabilak a palesztin területek, Szomália, Szudán és Afganisztán. Most első ízben elemeztek egyébként biztonsági kockázatokat 235 országban és a hozzájuk tartozó területeken. Svájc a 17., az Egyesült Államok a 22. helyen van - szorosan Ausztrália és Portugália mögött -, az USA esetében a kockázatot a tűzfegyverek elterjedtsége és a Mexikóból érkező kábítószer-csempészés jelenti. A volt kommunista országok közül a legjobb helyezést - a 30-ikat - Csehország érte el.
2008.03.25. 21:00
 
 
MSZP: nincs konkrétum az egészségbiztosítási törvény módosításáról
Az MSZP-frakció nem szeretné az egészségbiztosítási törvény visszavonását, a képviselőcsoport nem döntött semmilyen, a jogszabályt érintő kérdésben - mondta Varju László, a szocialisták frakcióvezető-helyettese a testület Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök részvételével zajló hétfői informális ülése után. Az MSZP politikusa közölte: egyrészt semmilyen vitás kérdésben nem döntöttek, "minden javaslat él, kész forgatókönyvek nincsenek", másrészt nincs meghatározott időpontja a törvénymódosításnak. A március 29-i pártértekezleten folytatjuk a munkát, de nem biztos, hogy be is fejezzük - tette hozzá Varju László.
2008.03.25. 20:44
 
 
Rács mögé került egy notórius bliccelő Németországban
Szigorú ítéletet hozott egy notórius bliccelő ügyében az esseni járásbíróság: 22 hónapi letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 24 éves férfit, akit összesen 102 alkalommal kaptak rajta azon, hogy jegy nélkül utazott vonaton. A fiatalembert sem a büntetések, sem a próbaidő nem riasztotta vissza a blicceléstől: már csak szórakozásból is fizetés nélkül utazott a Német Vasút vonatain. Most egy évet és tíz hónapot kell a rács mögött töltenie; az ítélet indoklása szerint a büntetés arányos tettével.
2008.03.25. 20:33
 
Magyar-szlovén: csak szerdán érkeznek a vendégek
A tervezett kedd este helyett másnap reggel érkezik Hévízre a magyar labdarúgó-válogatott szerda esti ellenfele, a szlovén nemzeti együttes. A honi szövetség tájékoztatása szerint a késés oka, hogy a vendégkeret négy játékosa, valamint a csapat sofőrje is ágynak dőlt vírusfertőzés miatt. A szlovének ezért úgy döntöttek, az éjszakát még felkészülésük helyszínén, Moravska Teplicén töltik, mivel pótolni kell a kiesett futballistákat és a buszvezetőt is. A barátságos mérkőzés Zalaegerszegen szerdán 18 órakor kezdődik.
2008.03.25. 20:21
 
Sikeres az első magyarországi csecsemő-szívtranszplantáció
Sikeresen végrehajtották Magyarország első csecsemő-szívtranszplantációját az elmúlt napokban az Országos Kardiológiai Intézetben - tudta meg az MTI. Ofner Péter, az Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója egyelőre csak annyit árult el a távirati irodának, hogy tíz nappal ezelőtt egy nyolc hónapos csecsemő kapott új szívet. A főigazgató és a transzplantációt végző orvoscsoport vezetői, valamint Horváth Ágnes egészségügyi miniszter szerdán tartanak sajtótájékoztatót a részletekről.
2008.03.25. 20:10
 
 
Hiddink a 2010-es vb-ig orosz kapitány marad
Guus Hiddink aláírta kétéves szerződéshosszabbítását, melynek értelmében a 2010-es világbajnokság végéig az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya marad.Az eredeti kontraktus júliusban járt volna le, de a felek már tavaly októberben kinyilvánították, szívesen folytatnák az együttműködést. Sajtóértesülések szerint a 61 éves holland szakember évi 2 millió eurót vághat zsebre. Hiddink kivezette az orosz csapatot az idei Európa-bajnokságra, többek között az angolokat megelőzve, akik így lemaradtak a kontinenstornáról.
2008.03.25. 19:59
 
 
Horváth Ágnes:a magántőke mellett lehet más megoldás is a pénztáraknál
Az SZDSZ szerint szükséges a magántőke az egészségbiztosításban, mert az teszi hatékonnyá a rendszert, de a liberális párt nyitott olyan kompromisszumra, ami a magántőke mellett egyéb megoldást is megenged. Ezt Horváth Ágnes mondta újságíróknak a kisebbik koalíciós párt együttes ügyvivői testületi és frakcióülését követően kedden Budapesten. "Számunkra szükséges a magántőke, nem valamiféle dísz a rendszerben. A magántőke teszi hatékonnyá az egészségügyet. Ha nincs magántőke, nem lesz hatékony egészségbiztosításunk" - mondta az egészségügyi miniszter arra a kérdésre válaszolva, el tudja-e képzelni az SZDSZ az egészségbiztosítást a magántőke jelenléte nélkül.
2008.03.25. 19:40
 
 
A brit kormány szerint Guantánamót be kell zárni
A guantánamói börtöntábor bezárására szólítja fel az Egyesült Államokat - Nagy-Britannia legszorosabb szövetségesét - a brit külügyminisztérium által az emberi jogok globális helyzetéről összeállított, kedd este nyilvánosságra hozott éves jelentés, amely elismeri, hogy Irakban súlyos emberjogi visszaélések történnek. A kétszáz oldalas jelentés szerint - amelyben Magyarországról nem esik külön említés - "elfogadhatatlanok" azok a körülmények, amelyek közepette a guantánamói táborban őrzött foglyokat meghatározatlan ideig fogva tartják. Ezért a brit kormánynak "szilárd meggyőződése", hogy a létesítményt be kell zárni, és "hosszabb távú megoldást kell találni".
2008.03.25. 19:30
 
 
Magyar Kupa: kiesett a Vasas, a Kaposvár viszont a négy között
A másodosztályú Integrál-DAC egygólos győzelmet aratott a Vasas vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel elsőként jutott a legjobb négy közé. A kiírás szerint ha két mérkőzés után egyenlő az állás, akkor az alacsonyabb osztályú csapat a továbbjutó. Mivel az első meccsen a Vasas nyert egy góllal, majd ezúttal a győri gárda, így utóbbi került az elődöntőbe. Labdarúgó Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágók: Vasas - Integrál-DAC (NB II) 1-2 (0-1).Továbbjutott: az Integrál-DAC, 2-2-es összesítéssel. A Kaposvár a papírformát igazolva a negyeddöntő visszavágóján is legyőzte a másodosztályú Gyirmótot, így kettős győzelemmel jutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb négy csapata közé.
2008.03.25. 19:21
 
 
Megsérült egy magyar katona Irakban
Megsérült egy magyar katona Irakban, amikor kedden robbanás történt az Al-Rustamiyah Bázison - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-t. A detonáció következtében egy, a Magyar Honvédség Katonai Tanácsadó és Összekötő Csoportjában szolgálatot teljesítő magyar katona a vállán könnyebb felületi sérülést szenvedett, amelyet egy felverődő kő okozott - áll a közleményben. Mint írták, a NATO iraki kiképző missziójában résztvevő katonát a bázis segélyhelyén ellátták, szolgálatteljesítését sérülése nem befolyásolja, és azt tovább folytatja. Magyarország mintegy húsz katonával vesz részt a NATO iraki kiképző missziójában.
2008.03.25. 19:09
 
A Külügyminisztériumba kérették Kína budapesti nagykövetét
A Külügyminisztérium szakállamtitkára kedden hivatalába kérette Csang Csun-hsziangot, Kína budapesti nagykövetét és kifejtette neki, hogy Magyarország aggodalommal figyeli a több halálos áldozatot is követelő tibeti eseményeket - írta közleményében Szelestey Lajos. Várkonyi László a nagykövettel közölte: Magyarország a magyar külpolitika alapelveivel összhangban fontosnak tartja az emberi és kisebbségi jogok, ezen belül is a vallás és a véleménynyilvánítás szabadságának érvényesülését a világon mindenütt, így Kínában is. Támogatja a tibeti kérdés békés, tárgyalásos rendezését, továbbá az érdemi párbeszédet a dalai láma és a pekingi vezetés, illetve képviselőik között.
2008.03.25. 18:17
 
 
Rendkívüli küldöttgyűlés összehívását szorgalmazza az SZDSZ
Az SZDSZ ügyvivő testülete és frakciója rendkívüli küldöttgyűlés összehívását kezdeményezi a párt országos tanácsánál - mondta a két testület együttes ülésének szünetében Kóka János pártelnök kedden Budapesten. A liberális párt elnöke közölte: a rendkívüli küldöttgyűlés tudja megnyitni az utat a teljes körű tisztújításhoz. A politikus elmondta, hogy a javaslatot három tartózkodással fogadták el, de Kóka János újságírói kérdésre sem nevezte meg a tartózkodókat. A pártelnök egyúttal közölte, hogy a frakció megtárgyalta és megerősítette az úgynevezett Jüttner-jelentésben foglaltakat és bizalmáról biztosította az elnököt és a frakció vezetését.
2008.03.25. 18:08
 
 
Magyar zarándokokat szállító autóbusz karambolozott Boszniában
Súlyos balesetet szenvedett egy magyar zarándokokat szállító autóbusz kedd hajnalban Bosznia-Hercegovinában - közölte az MTI-vel Juhász Zoltán szarajevói magyar konzul. A baleset a Szarejevótól 50 kilométerre északnyugatra fekvő Kakanj környékén történt. Úgy tudni a hercegovinai Medjugorje katolikus zarándokhelyre tartó busz sofőrje elaludt a volánnál, és a jármű áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szembejövő busszal, amelynek egyik utasa, egy boszniai állampolgár, életét vesztette. A magyar busz sofőrjét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A magyar zarándokokat szállító buszon senki más nem sérült meg, a csoport már tovább is utazott Medjugorjéba.
2008.03.25. 17:45
 
 
Kostunica: Szerbia még hosszú évekig nem lesz az EU tagja
A szerbeknek fel kell készülniük arra, hogy még "sok-sok évig" halasztódik Szerbia európai uniós csatlakozása, ezért inkább Koszovó függetlenségének érvénytelenítéséért kell küzdeni - jelentette ki a szerb kormányfő egy kedden közzétett tévéinterjúban. Koszovónak és nem az EU-csatlakozásnak kell lennie az elsődleges célkitűzésnek - szögezte le Vojislav Kostunica az RTS állami televíziónak hétfő este adott interjúban. Amíg a Nyugat vissza nem vonja Koszovó elismerését, Szerbiának úgy kell együttműködnie a huszonhetekkel, hogy kívül marad az integrációs szervezeten, ahogy azt Norvégia és Svájc is teszi - mondta.
2008.03.25. 16:32
 
 
Az államfő aláírta a népszavazáson hozott döntések végrehajtásáról szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök kedden aláírta a 2008. március 9-i országos népszavazásokon hozott döntések végrehajtásáról szóló törvényt; álláspontja szerint, ha az Országgyűlés korábban szünteti meg a fizetési kötelezettségeket, akkor annak a pénzügyi következményeit is rendeznie kell. Daróczi Dávid az MTI-nek erre úgy reagált: teljes mértékben egyetértenek a köztársasági elnökkel; a felelős kormány dolgozik azon, hogy megoldja a felelőtlen ellenzék által okozott problémát. A népszavazáson feltett kérdések és a népszavazás eredménye alapján a vizitdíjat és a kórházi napidíjat 2009. január 1-től kell eltörölni.
2008.03.25. 16:27
 
 
Gyurcsány: Az Új Tulajdonosi Program terepe a tőkepiac
A nyilvános tőkepiac, azaz a tőzsde hosszabb távon méri egy vállalkozás teljesítményét, ezért az Új Tulajdonosi Programba (ÚTP) bevont állami vállalatokat is tőzsdére érdemes vinni - mondta a miniszterelnök az Új Tulajdonosi Programról rendezett konferencián. "Erős Magyarország nem épülhet anélkül, hogy többszázezer befektető érezze a tulajdonnal járó felelősséget" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc. A kormányfő rámutatott: a tulajdonszerzés, a vagyongyarapítás egyben a fogyasztásról való lemondást jelenti a jövő érdekében.
2008.03.25. 16:22
 
Sollied nem lesz magyar kapitány
Az év elején lehetséges magyar szövetségi kapitányként, illetve sportágfejlesztési igazgatóként emlegetett Trond Sollied a Heerenveen labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz. A 48 éves norvég tréner kétéves szerződése július elsején lép életbe a holland élvonalbeli klubnál. A korábban a norvég Rosenborgnál, a belga FC Bruges-nél és a görög Olimpiakosznál, jelenleg a szintén belga AA Gentnél dolgozó szakember öt bajnoki címet és négy kupát nyert edzői pályafutása során. Sollied Gert Jan Verbeektől örökli meg az állást, akinek idény végén lejár a szerződése.
2008.03.25. 16:14
 
 
Francia-angol: Ferdinand lesz a vendégek kapitánya
Rio Ferdinand lesz az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitány a franciák elleni szerdai, párizsi barátságos mérkőzésen."Fabio Capello szövetségi kapitány a felkészülési mérkőzéseken több csapatkapitányt próbál ki, és csak ezek után jelöli meg végleges döntését" - áll a szövetség (FA) hivatalos közleményében. Az olasz szakember debütálásakor Svájc ellen Steven Gerrard vezette ki az együttest, elődjénél, Steve McClarennék John Terry volt a vezér. Utóbbi korábban úgy nyilatkozott: a franciák ellen legszívesebb a századik válogatottságára készülő David Beckhamnek adná a karszalagot.
2008.03.25. 15:47
 
 
Miami: Szávay a 15. kiemelt
Szávay Ágnest a 15. helyen emelték ki a 3,77 millió dollár összdíjazású miami tenisztornán. A verseny honlapja szerint a világranglistán jelenleg 18. magyar játékos az első fordulóban erőnyerő, a másodikban - a 32 közé jutásért - a Jelena Lihovceva-Jelena Vesznyina orosz párharc győztesével mérkőzik. A MTI értesülése szerint Szávay, aki a múlt héten vírusos megbetegedéssel bajlódott, már jól van és nagyon készül a meccsre. A miami tornán Czink Melinda hétfőn sikerrel vette a selejtező első fordulóját, a másodikban pedig az orosz Galina Voszkobojevával játszik. A feljutáshoz három siker szükséges.
2008.03.25. 15:30
 
 
Nagyfeszültségű harapás
Öngyilkos akart lenni, ezért beleharapott egy nagyfeszültségű villanyvezetékbe egy ramocsaházi férfi. A 37 éves férfi a Nyíregyházához közeli településen hétfőn locsolkodni ment egy fiatal lányhoz, és ott kijelentette, végez magával. Hiába próbálták lebeszélni, az utcán felmászott a magasfeszültségi vezetékrendszer egyik oszlopára és beleharapott a vezetékbe. Az áramütéstől a férfi a földre zuhant, életét a szerencsének köszönhetően megmentették ugyan, de továbbra is életveszélyes állapotban van.
2008.03.25. 15:08
 
 
Sarkozy nem zárja ki a pekingi olimpia bojkottját
Nem zárta ki a pekingi nyári olimpia bojkottját Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök. Sarkozy, akit a délnyugat-franciaországi Tarbes-ban tett keddi látogatása során újságírók kérdeztek a tibeti események kapcsán egy lehetséges bojkottról, úgy nyilatkozott, hogy "minden lehetőséget nyitva hagy", egyúttal a kínai vezetők felelősségérzetére apellált. Az elnöki hivatal később úgy pontosított, hogy Sarkozy a nyitóünnepség bojkottjára gondolt, nem pedig az egész játékokéra. "Azt akarom, hogy kezdődjön párbeszéd, és válaszomat a kínai hatóságok válaszától teszem függővé. Úgy gondolom, hogy így kell reagálni, ha eredményt akarunk elérni" - tette hozzá a francia államfő.
2008.03.25. 14:37
 
 
Sólyom: tovább kell erősíteni a magyar-lengyel kapcsolatokat
A magyar-lengyel kapcsolatokat tovább kell erősíteni, ez volt a találkozó legfontosabb üzenete - jelentette ki Sólyom László köztársasági elnök kedden a Sándor-palotában, miután megbeszélést folytatott a lengyel államfővel. Lech Kaczynski egynapos hivatalos látogatáson tartózkodik Budapesten. Mint a sajtótájékoztatón elhangzott, a megbeszélésen nagy hangsúlyt kapott az EU keleti szomszédságpolitikája. Mindkét ország törekedni fog arra, hogy a keleti szomszédságpolitika az unión belül megfelelő súlyt kapjon, legalább akkorát, mint a déli, mediterrán politika - hangsúlyozta Sólyom. Emellett szó volt arról is, hogy Magyarország kiemelt figyelmet fordít a nyugat-balkáni térség stabilitására.
2008.03.25. 14:04
 
 
Vasutassztrájk: eredménytelen tárgyalás a MÁV és a VDSZSZ között
Eredménytelenül zárult ismét az egyeztetés a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet bérköveteléséről, a sztrájk alatt nyújtandó még elégséges szolgáltatásról, illetve a 38 vasúti mellékvonal ügyéről. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke a tárgyalás után elmondta: egy hét múlva folytatják az egyeztetést a MÁV Zrt.-vel. A VDSZSZ alelnöke közölte: a kormány erre az évre lerontott inflációs előrejelzése miatt a szakszervezet kiterjesztette az egyeztetés témáját azzal, hogy a többi vasutas szakszervezet és a MÁV között 2008-ra megállapodott 6,9 százalékos bérfejlesztés további 1,1 százalékkal emelkedjen.
2008.03.25. 13:42
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. A Mol legutóbb a múlt héten változtatott a gázolaj árán, akkor bruttó 3 forinttal emelte: az akkori emeléssel a gázolaj átlagára 317 forint körül alakult, míg a csütörtöki csökkentéssel 312-313 forintra mérséklődik. A 95-ös benzin átlagára jelenleg 300 forint, míg csütörtöktől 296 forint lesz. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést a szakértők piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.03.25. 13:28
 
 
A HospInvest Zrt. működtetheti az egri kórházat
A HospInvest Zrt. működtetheti a következő 20 évben az egri kórházat - az erről szóló szerződést keddi rendkívüli ülésen hagyta jóvá a Heves Megyei Közgyűlés. A 40 tagú közgyűlésben a határozati javaslatot a testület 20 szocialista tagja, illetve egy független képviselő támogatta. A 19 tagú Fidesz Polgári Frakció viszont egyöntetűen ellenezte a szerződéskötést. Az ülést ezúttal semmilyen incidens nem zavarta meg, ellentétben a testület korábbi, november 30-án, illetve február 29-én megtartott üléseivel, amelyeken botrányos jelenetek játszódtak le. Ebben közrejátszott, hogy a rendőrség megtiltotta a megyeháza elé bejelentett demonstrációt, illetve az ülésterembe is csak a meghívottakat engedték be.
2008.03.25. 13:24
 
 
SZDSZ: Kóka a küldöttgyűlés összehívását kezdeményezi
Az SZDSZ elnöke azt javasolja a párt ügyvivő testületének, hogy kezdeményezze rendkívüli küldöttgyűlés összehívását az országos tanácsnál. Kezdettől fogva azon a véleményen voltam, hogy legyenek nyilvánosak a tavalyi elnökválasztás körüli visszaéléseket feltáró vizsgálati jegyzőkönyvek, legyen elég a hazugságokból és a hazug szivárogtatásokból. Azt képviseltem, hogy ha a vizsgálat után bármi kétely marad a pártban, tartsunk rendkívüli küldöttgyűlést - hangsúlyozta közleményében Kóka János. Az elnök szerint a párt alapvető érdeke, hogy mindazok, akik részt vettek a csalásban, mondjanak le tisztségeikről és távozzanak a pártból.
2008.03.25. 12:30
 
 
Hipnózissal rabló rabló
Hipnózissal rabló férfit keres a rendőrség Olaszországban. Áldozatai áruházi vagy bankpénztárosok, akik a rablás után csak arra emlékeztek, hogy hozzájuk hajolt a férfi és megkérte őket, nézzenek a szemébe. Amikor aztán feleszméltek, a kasszát üresen találták. A hipnotizőr legutóbbi rablását felvette egy anconai bank biztonsági kamerája. A férfi, miután tekintetével "rabul ejtette" a pénztárosnőt, átadatott vele csaknem 800 eurót - 200 ezer forintot - és nyugodtan kisétált a pénzintézetből.A pénztárosnő még akkor sem emlékezett a történtekre, amikor bemutatták neki a felvételt. A rendőrség azt gyanítja, hogy a hipnózisos rabló indiai vagy dél-afrikai származású lehet - adta hírül a BBC.
2008.03.25. 12:24
 
 
Oktatással csökkenthető a tiniterhességek száma
Kudarcot vallanak a tizenéveseknek szánt, teljes megtartóztatást hirdető programok az Egyesült Államokban. A születésszabályozást is magában foglaló, közérthető szexuális felvilágosítás hatására viszont egy tanulmány adatai szerint kevesebb tini esik véletlenül teherbe. A 2002-ben készült nemzeti felmérés adatait elemezték a kutatók. 1700, tizenöt és tizenkilenc év közötti, heteroszexuális fiatal között azoknál, akik szexuális oktatásban vettek részt iskolájukban, 60 százalékkal kisebb volt az esélye annak, hogy teherbe estek, vagy teherbe ejtettek valakit.
2008.03.25. 12:20
 
 
Medvegyev: aláásná Európa biztonságát, ha Ukrajna és Grúzia NATO-tag lenne
Dmitrij Medvegyev szerint aláásná Európa biztonságát, ha a NATO felvenné tagjai közé Ukrajnát és Grúziát. A megválasztott orosz elnök egy héttel az észak-atlanti szövetség bukaresti csúcsértekezlete előtt beszélt erről a Financial Timesnek. "Egyetlen állam sem örül annak, ha egy katonai tömb, amelynek ő nem tagja, közel kerül a határaihoz" - mondta Medvegyev a brit lapban megjelent interjúban. Ukrajnának már csak azért sem kellene NATO-tagságra törekednie, mert az ország lakosságának nagy hányada (főleg az orosz ajkúak lakta keleti országrészben) ellenzi ezt az elképzelést - vélekedett a március 2-i elnökválasztáson megválasztott Medvegyev.
2008.03.25. 12:15
 
 
Egy ittas vezetőt szűrtek ki a fővárosi közúti ellenőrzési akcióban
Mindössze egy ittas sofőr akadt fenn a hétvégi fővárosi rendőrségi ellenőrzésen; a rendőrök a három nap alatt több mint kétezer sofőrt állítottak meg. A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya szombattól hétfőig fokozott közúti ellenőrzéseket tartott a fővárosban az ittas járművezetők, a gyorshajtók és az agresszív vezetők kiszűrésére. A rendőrök a három nap alatt összesen 2.146 személyt ellenőriztek. Közlekedési szabálysértés miatt 182 esetben, összesen 1,4 millió forint értékben, nem közlekedési szabálysértés miatt pedig öt esetben, összesen 80 ezer forint értékben szabtak ki helyszíni bírságot.
2008.03.25. 12:00
 
 
Legkevésbé az Elművel elégedettek a fogyasztók
A magyar áramfogyasztók a közüzemben a Budapesti Elektromos Művekkel (Elmű) és az Észak-magyarországi Áramszolgáltatóval (Émász) voltak a legkevésbé elégedettek 2007-ben, mindkét cég a német RWE-EnBW tulajdona - derül ki a Magyar Energia Hivatal hagyományos felméréséből. A múlt év szeptemberében végzett vizsgálat alapján a közüzemben az átlagos elégedettségi mutató 76,4 százalék volt, az Elműé 73, míg az Émászé 73,7 százalék. A legnagyobb elégedettséget az E.ON Dédász (78,8 százalék) és az E.ON Édász (78,6 százalék) vívta ki, míg a harmadik helyezett az Electricité de France (EdF) tulajdonában lévő Démász (77,6 százalék).
2008.03.25. 11:52
 
 
Hárommilliárdos hiánycsökkentés a BKV-nál
A BKV paraméterkönyvét, menetrendjét egy lépcsőben, hárommilliárd forintos hiánycsökkentéssel módosítják - ismertette a Főpolgármesteri Kabinet keddi döntését a Városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián közölte, hogy a kabinet ezúttal csak a hárommilliárd forintról döntött. Mivel az egyes járatokat érintő konkrét BKV-javaslatok csak a helyszínen kerültek a testület elé, ezért érdemben erről egy hét múlva tárgyal a városvezetés. A BKV-nál a 80 milliárd forintos adósságállomány mellett 2008-ra több mint 10 milliárd forint üzemi veszteség várható.
2008.03.25. 11:51
 
Kiírta az NHH a digitális műsorszóró pályázatokat
Kiírta az öt digitális földfelszíni televízió, valamint a VHF-sávban működő digitális rádió műsorszóró-hálózat üzemeltetési jogosultságára vonatkozó nemzetközi tenderét a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). Pataki Dániel, az NHH elnöke elmondta, hogy a tender eredményhirdetése 2008 nyarán várható, míg a digitális műsorszórás még az idén elindulhat. A földfelszíni digitális televíziózás az NHH reményei szerint erősíti majd a versenyt a televíziós piacon, és hozzájárul ahhoz, hogy a magyar háztartások azon mintegy 20-25 százaléka, amely jelenleg csak szoba-, vagy tetőantennával néz televíziót, a digitális szórás révén sokkal szélesebb műsorkínálathoz jusson hozzá.
2008.03.25. 11:21
 
 
Kiskunhalason több fiktív MSZP-tag kapott a pártközpontból levelet
Kiskunhalason olyan személyek is kaptak Gyurcsány Ferenc pártelnöktől levelet az elmúlt napokban, akik nem tudtak arról, hogy az MSZP helyi szervezetének tagjai - közölte Halász Balázs kiskunhalasi önkormányzati képviselő kedden; Jekő Attila, az MSZP kiskunhalasi szervezetének alelnöke szerint viszont csak adminisztrációs hibáról van szó. "Erős a gyanú, hogy továbbra is vannak fiktív tagok az MSZP kiskunhalasi szervezetében, mert többen eljuttattak hozzánk olyan leveleket, melyekben Gyurcsány Ferenc pártelnök arra kéri a tagokat, hogy minősítsék az MSZP politikáját" - mondta a kiskunhalasi fideszes politikus.
2008.03.25. 11:05
 
 
Több gyerek született januárban, mint a 2007-es év azonos időszakában
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előzetes adatai szerint 2008 januárjában több gyermek született és kevesebb lakos hunyt el, mint az előző év azonos időszakában. A KSH keddi tájékoztatása szerint így a születésszám 2,2 százalékkal emelkedett, a halálozások száma pedig 1,7 százalékkal mérséklődött. Az év első hónapjában 8.512 gyermek született és 11.825 lakos hunyt el. A felmérés szerint ezer lakosra tíz élveszületés és 13,9 halálozás jutott, az előbbi 0,3 ezrelékponttal magasabb, az utóbbi pedig 0,2 ezrelékponttal alacsonyabb, mint egy évvel korábban.
2008.03.25. 10:05
 
 
Mitől döglik a nemi vágy?
Különös ügyet tárgyalt a héten a kanadai legfelső bíróság: egy férfi nemi életének összeomlása miatt perelt be egy palackozóüzemet, amelynek a lezárt vizespalackjában döglött legyet talált. A bíróságra benyújtott iratok szerint Waddah Mustapha azt állítja, hogy ő és a felesége egy döglött legyet és egy másik légy maradványát találta az Ontario tartománybeli Windsorban lévő otthonukba szállított palack vízben 2001-ben. A házaspár a vízből nem ivott. A férfi azonban állítása szerint a döglött légy váratlan látványától "mély depresszióba, szorongásba és különböző fóbiákba esett".
2008.03.25. 09:11
 
 
Pakisztánban az új kormányfő letette a hivatali esküt
Egy nappal megválasztását követően Pervez Musarraf elnök előtt letette a hivatali esküt az ország új miniszterelnöke, Juszuf Raza Gilani. A politikus a meggyilkolt Benazir Bhutto exkormányfő pártját, a Pakisztáni Néppártot (PPP) képviseli. Az eseményen nem volt jelen Bhutto özvegye, Aszif Ali Zardari, illetve fia Bilaval Bhutto Zardarim, ez a megfigyelők szerint Musarraf fokozódó elszigeteltségét jelenti. Az alig öt percig tartó, a pakisztáni állami tv által közvetített beiktatást követően a PPP tagjai azt skandálták, hogy "Éljen soká Bhutto". Az 55 éves Gilanit, aki korábban a parlament elnöke is hétfőn elsöprő többséggel választotta meg kormányfőnek a pakisztáni nemzetgyűlés: a 342 képviselőből 264-en szavaztak rá.
2008.03.25. 08:35
 
 
Először ülésezik a magyar EU-elnökséget előkészítő munkacsoport
Ma tartja első ülését a 2011-es magyar EU-elnökséget előkészítő munkacsoport; a tagok a tervek szerint elfogadják idei munkatervüket, foglalkoznak az elnökség előkészítésével és lebonyolításával összefüggő kérdésekkel, valamint az Országgyűlés ehhez kapcsolódó feladataival. A munkacsoport első ülésén meghallgatja a Külügyminisztérium tájékoztatóját az elnökségi feladatokról, a felkészülés egyes szakaszairól, és áttekinti a személyügyi-intézményi struktúra elvi kérdéseit. Az Országgyűlés öt frakciója február 21-én állapodott meg az EU-elnökségi munkacsoport létrehozásáról.
2008.03.25. 08:00
 
 
Összevont ügyvivő testületi és frakcióülést tart az SZDSZ
Összevont ügyvivő testületi és frakcióülést tart ma a Szabad Demokraták Szövetsége, a megbeszélés fő témája az egészségbiztosítási törvény és az egészségügyi reform lesz. Az MTI úgy tudja, hogy feltehetően napirendre kerülnek a párt tavaly tavaszi elnökválasztását kísérő botrányok, illetve egy esetleges előrehozott tisztújító küldöttgyűlés összehívásának kérdései is. A megbeszélésen feltehetően nem vesz részt John Emese, Szent-Iványi István és Fodor Gábor.
2008.03.25. 07:45
 
 
Tavaly a mosószerforgalom meghaladta a 37 milliárd forintot
A mosószer kiskereskedelmi forgalma értékben 10 százalékkal nőtt tavaly a 2006-ban mérthez képest és meghaladta a 37 milliárd forintot - közölte a Nielsen piackutató az MTI-vel. A közlemény hangsúlyozza, hogy az értéknövekedés ellenére mennyiségben 2 százalékkal csökkent a forgalom. A piaci trendeket jelentősen befolyásolta a kompakt termékek térnyerése. A prémium mosószerek árának ugrásszerű emelkedése az összes termék átlagárát a 2006 november-decemberi 394 forintról 505 forintra emelte tavaly. A kategória mennyiségben mért forgalmán belül 4 százalékponttal, 76 százalékra csökkent a por állagú mosószer kiskereskedelmi eladása tavaly, az előző évhez képest.
2008.03.25. 07:35
 
 
Nem zaklatás női lábakat fényképezni
Felmentett a szexuális zaklatás vádja alól a dél-koreai legfelsőbb bíróság egy férfit, aki a metrón utazva mobiltelefonjával lefényképezte egy előtte álló nő lábait. A rendőrség egy más ügyben hallgatta ki a harmincas éveiben járó férfit, amikor maroktelefonjában eltárolva megtalálták a fotót, amelyet a metrókocsiban ülve készített az előtte állva utazó huszonéves nő lábairól. A fénykép kapcsán szexuális zaklatás címén emeltek vádat ellene. A szexuális zaklatást sújtó dél-koreai törvény értelmében akár 5 év börtönre vagy 10 millió vont (bő másfél millió Ft) elérő pénzbírságra büntethetnek bárkit, aki úgy készít fényképet más személy egy testrészéről, hogy az szexuális vágyat ébreszthet a szemlélőben, vagy szégyenérzetet a lefényképezettben.
2008.03.25. 07:25
 
 
Elképzelhető, hogy Alonso a Renault-tól a Ferrarihoz szerződik
Elképzelhető, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso jövőre Renault-ról Ferrarira vált. "Egyelőre korai lenne változásokról beszélni, hiszen még a szezon elején vagyunk, ám tény, Massa mindkét futamon sokat hibázott és logikus, hogy mindenki azt gondolja, én vagy Vettel kerülhetünk a helyére" - nyilatkozta a spanyol pilóta, aki nyolcadik helyen fejezte be vasárnap a malajziai GP-t, majd hozzátette: "Mindig a legjobb autóban szeretnék ülni." Az elemzők szerint Felipe Massa azért esett ki Szepangban és a melbourne-i nyitófutamon, mert még nem tudott hozzászokni ahhoz, hogy az idei vb-n már nincs beépítve a Ferrariba a kipörgésgátló.
2008.03.25. 07:10
 
 
Amerikai hadihajó lőtt egyiptomi bárkákra, egy halott
Egy amerikai hadihajó a Szuezi-csatornán két egyiptomi bárkára lőtt, és az incidensben egy egyiptomi életét vesztette, kettő másik pedig megsebesült. A két bárkán mozgóárusok közeledtek a Vörös-tenger felől a Földközi-tenger irányába tartó hadihajóhoz, hogy felkínálják portékájukat. A Global Patriot legénysége azonban felszólította őket, hogy álljanak meg, de a két vízi jármű továbbra is a hajó felé tartott. Az amerikaiak ekkor nyitottak tüzet rájuk.
2008.03.25. 07:00
 
 
Közéleti személyiségek emeltek szót a pedagógusok és a gyerekek védelmében
Ismert közéleti személyiségek és civilek követelik, hogy a mindenkori kormányzat biztosítsa a pedagógusi hivatás korszerű anyagi és erkölcsi feltételeit; a Védjük meg a pedagógusokat! Védjük meg a gyerekeket! című felhívást a napokban történt tanárverések elleni tiltakozásul harmincnyolcan írták alá, nevükben egyikük, Galló Béla politológus juttatta el a dokumentumot az MTI-nek. "Amilyen a mai magyar iskola, olyan lesz a magyarság holnapja, s az oktatásba fektetett beruházásnál értékesebb tőke nem létezik! Nincs egészséges, életképes társadalom a tudás újratermelését, a szocializáció korszerű mintáit biztosító, megbecsült pedagógusok nélkül" - olvasható a közleményben.
2008.03.24. 21:40
 
 
Naszrallah: a Hezbollah megbosszulja Mugnije meggyilkolását
Haszan Naszrallah sejk, a Hezbollah vezetője megerősítette hétfőn, hogy a libanoni síita párt megbosszulja a mozgalom egyik legfőbb katonai vezetőjének, Emád Mugnijénak február 12-i meggyilkolását, és gondosan ki fogja választani a bosszú "pillanatát, helyét és eszközét". "Az izraeliek félnek, és megvan rá az okuk, mert a mi vérünket nem lehet hiába ontani" - jelentette ki Naszrallah, a Hezbollah dél-bejrúti, több ezer fős nagygyűlésén, amelyet abból az alkalomból tartottak, hogy letelt a Mugnije halálát követő 40 napos gyász. A Hezbollah Izraelt vádolja a parancsnok meggyilkolásával. Naszrallah két nappal a damaszkuszi pokolgépes merénylet után "nyílt háborút" hirdetett a zsidó állam ellen.
2008.03.24. 21:00
 
 
Soproni Liga: döntetlen a forduló zárómérkőzésén
A REAC 2-2-es döntetlent ért el a Győr ellen a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának zárómérkőzésén. REAC-Győri ETO FC 2-2 (1-0). Sopron, 1500 néző. Gólszerzők: Somorjai (27.), Torma (73.), illetve Brnovic (47.), Böőr (51.). Kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, a győri védelem többször is nagyot hibázott, ezt pedig a századik NB I-es mérkőzésén pályára lépő Somorjai használta ki. Egervári Sándor csapatának több lehetősége is volt az egyenlítésre, de minden helyzetet elpuskáztak a támadók. A fordulást követően öt perc alatt átvette a vezetést a Győr. A fővárosiaknak közel negyed óra kellett az ébredéshez és Torma találatával ki is egyenlítettek. A hajrában mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de maradt a döntetlen.
2008.03.24. 20:03
 
 
Úszó Eb: Cseh László 400 m vegyesen is Európa-bajnok lett
Cseh László a 200 m után a 400 m-es vegyesúszásban is Európa-bajnoki címet szerzett az eindhoveni kontinensviadalon, ráadásul hétfő este Európa-csúccsal diadalmaskodott. A magyar klasszis 4:09.59 perces idejével négy századot faragott saját Európa-csúcsán, míg Kis Gergő hetedik helyen végzett. Eredmény: 1. CSEH LÁSZLÓ 4:09.59 p - Európa-csúcs, 2. Joannisz Drimonakosz (Görögország) 4:14.72, 3. Luca Marin (Olaszország) 4:16.69 ...7. KIS GERGŐ 4:18.36.
2008.03.24. 19:00
 
 
Rice a dalai lámával való párbeszédre buzdítja Kínát
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter "fenntarthatóbb" Tibet-politika kialakítására biztatta hétfőn a kínai kormányt, és kijelentette, hogy ennek egyetlen módja van: ha Peking párbeszédet kezd a dalai lámával, a tibetiek szellemi vezetőjével. "Továbbra is párbeszédet szorgalmazzuk, mert végső soron ez a Tibet-politika egyetlen fenntartható módja. Egyszer vége kell hogy legyen a mostani eseményeknek is, és akkor szükség lesz egy fenntartható folyamatra a tibeti problémák, panaszok kezelésére, és úgy gondoljuk, hogy ebben a dalai lámának kedvező szerepe lehet, tekintve, hogy ő morálisan támadhatatlan, erőszakmentességet hirdet, és nem követel politikai függetlenséget Tibet számára" - mondta Rice washingtoni sajtóértekezletén.
2008.03.24. 18:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442[2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista