2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Már húsz Combinóban van nagyobb teljesítményű légkondicionáló
A Combinó flotta felébe már beszerelték a nagyobb teljesítményű légkondicionálókat; a további 20 villamost júniusig látják el klímával - közölte a BKV. A közlemény szerint a közlekedési vállalat háromlépcsős hűtési technikával igyekszik biztosítani a friss levegő áramlását az utastérben. A minimális hőmérsékletkülönbség kiegyenlítésénél (15 és 25 fok között), a nagyobb felületen nyitható ablakok és a légbefúvás segíti a friss levegő áramlását és mennyiségét. A beépített hőérzékelők 25 fok fölött automatikusan beindítják a légkondicionálót, ami biztosítja az állandó alacsony hőmérsékletet.
2008.04.23. 15:32
 
 
Nézőpont Intézet: az MSZP két év alatt elvesztette szavazói felét
A két évvel ezelőtti parlamenti választások óta 2,3-ról 3,4 millióra gyarapodott a Fidesz tábora, míg a szocialisták akkor még pár tízezerrel nagyobb bázisa egymilliót alig meghaladóvá zsugorodott -áll a Nézőpont Intézet március végén, április elején készített, a Heti Válasz internetes oldalán publikált felmérésében. Az SZDSZ - szemben a 2006-os 352 ezerrel - most 224 ezer voksra számíthat, míg az MDF 273-ról 344 ezerre javított; a tavalyelőtt az MSZP-t választók éppen fele tenne most ugyanígy, míg százból 14-en a Fideszt, öten az MDF-et támogatnák, s csak egyetlen adná szavazatát az SZDSZ-re, miközben 15 százalék a nem szavazók, 13 a határozatlanok aránya - derül ki a kutatás összegzéséből.
2008.04.23. 15:29
 
 
Toborzóirodát nyitott a BRFK a fővárosban
Toborzóirodát nyitott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a főváros V. kerületében, hogy így próbálja megállítani a budapesti rendőrök létszámának tíz éve tartó csökkenését - mondta el a megnyitón a főváros rendőrfőkapitánya. Tóth Gábor közölte, jelenleg 1.300-an hiányoznak a BRFK állományából, közülük 968 olyan rendőr, akinek közterületen kellene feladatot ellátnia. A rendőrfőkapitány rámutatott: a létszámhiány elsődleges oka, hogy sok vidéki származású, fiatal rendőr fél- vagy egyévnyi fővárosi szolgálat után hazamegy a szülőkörnyezetébe. Továbbá az elmúlt években az átlagosnál több rendőr is idő előtt vonult nyugállományba - tette hozzá.
2008.04.23. 15:24
 
 
Az MSZP szerint működik a fideszes közpénzelszívás
Az MSZP szerint országosan működik a fideszes közpénzelszívás- mondta Nyakó István. A legnagyobb ellenzéki párt csődközeli helyzetben van, több mint kétmilliárd forintos adósságot görget maga előtt-közölte az MSZP szóvivője a Fidesz 2006-os és 2007-es pénzügyi beszámolóira hivatkozva. Mint mondta, a Fidesz 2006-ban másfél milliárd forint hitelt vett fel, és ebből az összegből csak kétmillió forintot törlesztett, ám 2007-ben újabb, négyszázmillió forintos hitelhez jutott, amiből pedig csak 112 millió forintot fizetett vissza. Nyakó kiemelte:az adatok alapján más megvilágításba kerülnek azok a "zsíros megbízások", amelyek Fideszhez közeli vállalkozói körök nyertek el fideszes önkormányzatoknál.
2008.04.23. 15:17
 
 
Sharon Stone és Val Kilmer a hurrikánkrimiben
Sharon Stone és Val Kilmer játssza a New Orleans-i Katrina hurrikán idején játszódó krimi fő szerepeit. A májusban kezdődő forgatás rendezője a tévéfilmekről a közelmúltban a mozira átnyergelt Charles Winkler, a neves hollywoodi producer-rendező, Irwin Winkler fia. A papa ezúttal is besegít a produceri feladatoknál. A sztori egy rendőrről szól, akinek társa meghal a hurrikán tombolása közben, ám később kiderül, hogy nem a természeti katasztrófa, hanem az alvilág végzett vele - írta a Variety című mozis szaklap.
2008.04.23. 14:53
 
 
Színésznek áll Tom Cruise fia
Tom Cruise 13 éves fia apja nyomába lépve megtette az első lépést a filmes karrier felé. Connor Cruise a Seven Pounds című, Will Smith főszereplésével készülő drámában játszott el egy apró, szöveg nélküli szerepet. A tűzkeresztségre egy hónapja került sor: Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott fia akkor alakította két napon át Smith fiatalabb kori kiadását. A még munkában lévő filmet Gabriele Muccino rendezi, a női főszerepet Rosario Dawsonra bízták. A történet arról szól, hogy egy ember hogyan befolyásolja hét ismeretelen sorsát. Az elvált sztárpárnak Connoron kívül van még egy 15 esztendős adoptált lánya, Isabella.
2008.04.23. 14:53
 
 
Cicciolina argentin férjet keres
Argentin férjet keres Cicciolina, azaz Staller Ilona, a magyar születésű egykori olasz pornócsillag. A jelenleg a dél-amerikai országban tartózkodó, karrierjét a helyi Tánc egy álomért (Baliando por un sueno) című tv-műsorban prolongálni próbáló "szexciklon" a helyi médiában úgy nyilatkozott, hogy egy argentin "cicciolinóra" (férfi husikára) vágyik. "Egy tökéletes, szelíd, nem erőszakos férfi kell, aki barát és testvér egyszerre. A pénz nem számít" - mondta Ilona, emlékeztetve arra, hogy "volt egy gazdag férje, de elhagyta", utalva Jeff Koons amerikai avantgárd szobrászművészre. Ugyanakkor nagy lelkesedéssel beszélt arról a szeretetről és tiszteletről, amely az argentinok részéről árad feléje.
2008.04.23. 14:48
 
 
Az Energia Klub drágállja az atomenergiát
Amennyiben Magyarország a paksihoz hasonló új atomerőművet építene, akkor az a lakossági villanyszámlát 20-30 százalékkal drágítaná meg - mondta Perger András, az Energia Klub programvezetője egy szerdai budapesti tanácskozás alkalmával az MTI-nek. A szakértő jelezte, hogy a nukleáris energia nemcsak környezetvédelmi szempontból elfogadhatatlan, hanem gazdaságilag is versenyképtelen más energiatermelési módokhoz képest. Egy atomerőmű fajlagos beruházási költsége 3-5-szöröse a gázmotoros erőműének, s a szélturbinákhoz képest is 2-3-szoros a különbség - mutatott rá Perger András.
2008.04.23. 14:32
 
 
TÁRKI: már csak a lakosság felének van pártszimpátiája
Az elmúlt hónapokban a biztos szavazó pártválasztók aránya a lakosság egyharmadára csökkent, de már pártszimpátiával is csak minden második választópolgár rendelkezik - derül ki a Tárki Társadalomkutatási Intézet felméréséből. Az 1.000 fős, április 4-8. között végzett reprezentatív kutatás eredménye szerint a Fidesz támogatottsága a felnőtt lakosság körében áprilisban 33 százalék volt, míg márciusban 37 százalék, februárban pedig 39 százalék. Az MSZP tábora a teljes lakosság körében ebben a hónapban 12 százalék volt, egy hónappal korábban 13 százalék, februárban pedig 15 százalék. A pártválasztók körében a Fidesz 42, a biztos szavazó pártválasztók körében 45 százalékponttal vezet az MSZP előtt.
2008.04.23. 14:20
 
 
Berlusconi sokallja Ronaldinho árát
Az AC Milan elnök-tulajdonosa, Silvio Berlusconi azt mondta, túl drágán kínálják a spanyolok Ronaldinhót, az FC Barcelona brazil klasszisát. Az olasz sportvezető, leendő kormányfő, rádiónyilatkozatban jelentette ki, hogy az FC Barcelona rendkívül sokat kér a dél-amerikai támadóért. "Azt szeretnénk, hogy nálunk focizzon, ő is jönni akar Milánóba, de a Barcelona olyan összegre tart igényt érte, amit mi túlságosan is magasnak ítélünk" - fogalmazott Berlusconi. Hogy konkrétan mekkora summáról van szó, azt nem árulta el. Amit tudni lehet: pár napja az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani arról beszélt, hogy nem közeledett a két klub álláspontja Ronaldinho átigazolása ügyében.
2008.04.23. 13:58
 
 
Járást segítő Honda-robot
Járást segítő robot kifejlesztését adta hírül a Honda japán cég: a combra erősíthető berendezés lehetővé teheti egy legyengült személynek, hogy minimális erőfeszítéssel változtasson helyet. A nem egészen háromkilós szerkezet egyfajta kengyelre hasonlít, amely a hátról indul és a comb közepéig ereszkedik. Jelfogók érzékelik a robot viselőjének arra irányuló szándékát, hogy járjon. Ekkor egy mikrochip segítségével működésbe hozzák a minimotorokat, amelyek a combra erősített rudakat mozgatják és így csökkentik a helyváltoztatáshoz szükséges izomerőt.
2008.04.23. 13:44
 
 
KÖNYV: Acél és oroszlán
Abaszisz gazdagságának egyik alapja a ritka, ám annál értékesebb fém: az abbitacél, amelynek titkát számosan áhítják, ám még senkinek nem sikerült megszereznie. A kincs fölötti hatalomért vetélkedő magányos szerencsevadászok és társaságok háborújában valaki veszedelmes játékba kezd: szokatlan csapatot toboroz össze, amely hosszú idő óta elsőként szegül szembe sikeresen a Kobrákkal. Geor dar Khordak, a klánja által üldözött embervadász ebbe a játszmába keveredik, ám minden lépésével egyre közelebb kerül a kárhozathoz...
2008.04.23. 13:37
 
A diákokat is várja a barbár zseni
Hétfőn este Rockenbauer Zoltán művészettörténész megnyitotta a Modemben az Aba-Novák, a barbár zseni című nagyszabású kiállítást – a hivatalos megnyitón félezer látogató zsúfolódott össze a kiállító-teremben. Mivel a tárlat jól beilleszthető a tanítás gyakorlatába, iskolai osztályok számára különösen ajánlott. Annak érdekében, hogy minél több fiatal számára elérhető legyen ez a nem mindennapi kiállítás, a művészeti központ a nyitást követő első két hétben (május 5-ig) rendkívüli kedvezménnyel, személyenként mindössze 400 Ft-tos belépőjeggyel várja az osztályokat.
2008.04.23. 13:25
 
Kertész kommandókat toboroz a Zöld Vadművelet 2.0
Idén ismét számíthatunk arra, hogy az éj leple alatt kertész-kommandók szállják meg az országot, és a Zöld Vadművelet 2.0 keretében kitakarítják, kizöldítik környezetünket. Bizonyára sokan vagyunk, akik nap, mint nap azon mérgelődünk, hogy városi környezetünk elhanyagolt, lepusztult, embertelen. Akik nem akarnak arra várni, hogy majd más megoldja ezt is, most lapátot és palántát ragadhatnak! A Föld Napján elkezdődött a toborzás, melynek keretében a szervezők csapatok, vagy vállalkozó szellemű emberek jelentkezését várják a www.zoldvadmuvelet.hu oldalon.
2008.04.23. 13:23
 
Képregény-kiállítással nyit a Holdudvar Galéria
A Finn Képregényfesztivál és a tallini Rajzfilmfesztivál után a Holdudvar Galéria ad otthont a kArton Galéria Frame Up című tárlatának. A kiállítást és a Holdudvar Galéria idei programkínálatát mutatták be az egykori margitszigeti Casino épületében április 22-én. A 2008-as év programját a Holdudvar Galéria művészeti vezetője, Bosznai Tibor ismertette, az eseményen részt vett – többek között - Réz András, Karafiáth Orsolya, valamint számos budapesti galéria alapítója és vezetője és kiállító művészek.
2008.04.23. 13:22
 
 
Tiltakoznak a szolgáltatók az internetadó ellen
Tiltakozik az internetadó bevezetése ellen a legnagyobb hazai távközlési vállalatokat tömörítő Alternatív Távközlési Szolgáltatók Egyesülete (ATSzE) - közölte a szervezet szerdán. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium javaslata szerint valamennyi internet hozzáférési szolgáltatás árbevétele után 0,8 százalék kulturális járulékot kellene fizetnie az internetszolgáltatóknak. Az egyesület álláspontja szerint az internet hozzáférés megadóztatása nehezítené a digitális írástudatlanság felszámolására tett piaci és kormányzati törekvéseket. Az információhoz való hozzájutás ráadásul olyan alkotmányos alapjog, amelyet nem szabadna adminisztratív eszközökkel korlátozni.
2008.04.23. 12:00
 
 
A MÁV-START forgalomba állította a 30 FLIRT motorvonatot
A Stadler cég a vállalt határidőre leszállította a 30 FLIRT motorvonatot, amelyeket a MÁV és a MÁV-START folyamatosan állított forgalomba - mondta Kozák Tamás, a MÁV-START vezérigazgatója szerdán az utolsóként megérkezett vonat forgalomba állítása alkalmából tartott sajtótájékoztatón, a Budapest és Pusztaszabolcs között közlekedő vonaton. Kozák elmondta, hogy az elővárosi forgalomfejlesztés részeként a MÁV 23 Desiro, 30 FLIRT, 10 Talent motorvonatot állított már forgalomba, és további nagyobb befogadóképességű járművek beszerzését tervezi középtávon. A vezérigazgató utalt arra, hogy lehívták az újabb 30 FLIRT jármű szállítására szóló opciót.
2008.04.23. 11:52
 
 
SZDSZ: létrejöhet a Szabad Kezdeményezések Köre
Szabadai Viktor barátaival és politikustársaival együtt kezdeményezi az SZDSZ legújabb országos tagozatának, a Szabad Kezdeményezések Körének megalakítását. A párt budapesti választmányának elnöke elmondta: a tagozat azzal a céllal alakul, hogy tömörítse azokat, akik érdemi változásokat akarnak a liberális pártban. Szabadai Viktor azt is fontos feladatnak nevezte, hogy átfogó pártstratégiát dolgozzanak ki 2010-ig. Azt viszont nem árulta el, hogy kik a tagozat tagjai, csak annyit mondott, néhány éve egy társaság "egymásra talált az SZDSZ-en belül" és most jutottak el addig, hogy formalizálni akarják a működésüket.
2008.04.23. 11:10
 
 
Egy pozsonyi felmérés szerint a szlovákiai magyarok elnyomják a szlovákokat
Egy szlovákiai közvélemény-kutatás szerint feltűnően magas azoknak a szlovák véleményeknek az aránya, amelyek szerint a szlovákiai magyarok - jogaikkal visszaélve - elnyomják a szlovák többséget. A felmérést a pozsonyi Komensky Egyetem szociológiai tanszéke és egy közvélemény-kutató ügynökség közösen végezte. A tanszéket Juraj Schenk vezeti, aki 1994-től 1996-ig Vladimír Meciar kormányának külügyminisztere volt. Az ezer főt meghaladó minta alapján készült, más társadalmi folyamatokat is vizsgáló felmérés megállapításai szerint Szlovákia polgárainak 43 százaléka úgy látja, hogy a kisebbségek "a helyzetükkel és jogaikkal visszaélve" elnyomják a szlovák többséget.
2008.04.23. 11:05
 
 
A hejcei tragédia áldozataira emlékezett Sólyom László
Most is, több mint két évvel a katasztrófa után nagyon megrendítő ide eljönni, ez a tragédia megrázta egész Magyarországot és Szlovákiát - mondta Sólyom László szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejce fölött magasodó Borsó-hegyen, ahol 2006. január 19-én lezuhant a szlovák légierő AN 24-es repülőgépe, s a katasztrófában 42-en meghaltak. A köztársasági elnök, miután elhelyezte a tragédia helyszínén felállított obeliszknél koszorúját, a magyar és a szlovák újságírók előtt kijelentette: ezt a tragédiát soha nem lehet elfelejteni, a szerencsétlenség helyszíne kegyhellyé vált.
2008.04.23. 11:00
 
 
Nicole Kidman a nők elleni erőszakról
A nők elleni erőszak leküzdésére indított ENSZ-kampány keretében emelte fel szavát kedden Nicole Kidman Oscar-díjas ausztrál színésznő, aki szorgalmazta: vessenek véget e látens járvány körüli hallgatásnak. "Élete során minden harmadik nő találkozik valamilyen formában az erőszakkal" - mondta Nicole Kidman egy New York-i sajtótájékoztatón, amelyen az Unifem, az ENSZ által támogatott Fejlesztési Alapítvány a Nőkért nevű internetes kampány jószolgálati nagyköveteként szólalt fel. "Annyi ilyen erőszakot hallgatnak el. Mi rámutatunk: ez olyan kérdés, amelyről beszélni kell" - tette hozzá a 40 éves színésznő, aki azt is megerősítette, hogy héthónapos terhes.
2008.04.23. 10:39
 
 
Ahmadinezsád szerint Irán kész tárgyalni az atomvitáról
Teherán kész arra, hogy bármelyik országgal tárgyaljon az iráni atomprogramról, de nem fog engedni az atomprogram feladását célzó nemzetközi nyomásnak - közölte szerdán Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. Ahmadinezsád eddig kizárt minden tárgyalást a Nyugattal a vitatott atomprogramról, mondván, hogy Teherán kizárólag a Nemzetközi Atomenergia-ügynökséggel hajlandó megvitatni ezeket a kérdéseket.
2008.04.23. 10:35
 
 
Századvég-Forsense: tovább nőtt a kormány munkáját negatívan megítélők aránya
Február óta 12 százalékponttal nőtt azok aránya, akik negatívan ítélik meg a kormány munkáját, jelenleg a válaszadók 72 százaléka vélekedik így, miközben az ellenzék munkájáról is minden második megkérdezett negatív véleményt fogalmazott meg; a mindkét oldallal elégedetlenek aránya 30 százalék - derült ki a Századvég-Forsense közvélemény-kutató cég legfrissebb felméréséből. A csak a kormánnyal elégedetlenek aránya négy ponttal emelkedett márciushoz képest, és jelenleg 43 százalék, a csak az ellenzéket elmarasztalóké pedig nem változott, jelenleg is 20 százalék.
2008.04.23. 10:00
 
 
Háromévesen 72 órát egyedül a tajgában
Gyenisz és Danil Orlov úgy döntött, elmegy vonatokat nézni, míg a nagymama megfeji a teheneket. A hároméves ikerpár el is indult az Ulan-Udétól, Burjátföld fővárosától jó száz kilométerre lévő Tatarszkij Kljucs falucskából a közeli sínek felé. Amikor a nagymamának feltűnt, hogy az ikreknek se híre, se hamva, rohant keresni őket, de csak Danyilt érte utol az úton, Gyenisznek nem volt nyoma: valahol letért az útról az erdőbe. A kisfiút csak három nap múlva találták meg, a falutól úgy öt kilométerre. Mint utóbb kiderült, a kis legény semmit nem evett, a folyóból ivott, és éjszakára ágakkal takarózott be a mínusz 5 fokos hidegben.
2008.04.23. 09:32
 
2,5 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A változatlan áron számított kiskereskedelmi forgalom februárban 2,5 százalékkal, az év első két hónapjában 2,7 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az előző hónaphoz képest a kiskereskedelmi eladások volumene 0,2 százalékkal mérséklődött a szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint. Az országos kiskereskedelmi üzlethálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2008 februárjában 417 milliárd forint értékű árut forgalmaztak. A változatlan áron számított kiskereskedelmi forgalom januárban 3 százalékkal maradt el a 2007 januáritól a naptárhatástól megtisztított volumenindexek alapján.
2008.04.23. 09:08
 
 
Elutasította Zentai Károly fellebbezését az ausztrál legfelsőbb bíróság
Az ausztrál legfelsőbb bíróság elutasította szerdán az emberiesség elleni bűnökkel vádolt Zentai Károly (Charles Zentai) fellebbezését kiadatása ellen, és ezzel megnyílt a lehetősége annak, hogy kiadják Magyarországnak - jelentette az ország sajtója. Az ausztrál legfelsőbb bíróság döntése értelmében a perthi városi bíróság dönthet Zentai Károly (Charles Zentai) kiadatásáról - mondta el az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) szóvivője a hírre reagálva. A kiadatási eljárás folyamatáról szólva elmondta: ha a perthi helyi bíróság úgy határoz, hogy Zentai Károly kiadható Magyarországnak, akkor a döntést az ausztrál belügyminiszter hozza meg magáról a kiadatásról.
2008.04.23. 08:30
 
 
A NASA szerint biztonságos a Szojuz űrhajó
Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA közölte: bízik benne, hogy a Szojuz űrhajók a jövőben is biztonságosak lesznek, annak ellenére, hogy a hét végén a Szojuz TMA-11 űrhajó igen keményen ért földet. Az űrhajó leszálló egysége Ji Szo Jeon dél-koreai és Peggy Whitson amerikai űrhajósnővel, valamint Jurij Malencsenko orosz űrhajóssal szombaton a kazahsztáni sztyeppén, Arkalik város közelében, a kijelölt helytől 420 kilométernyire ért földet. "Nem látom ezt súlyos problémának, de természetesen nem kellett volna bekövetkeznie" - mondta Bill Gerstenmaier, a NASA űrrepülésekért felelős igazgatója. A második Szojuz űrhajó a továbbra is a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) "parkol", és készen áll, ha evakuálni kellene az ISS legénységét.
2008.04.23. 08:08
 
 
BL: döntetlent játszott a Liverpool ellen a Chelsea
A 2005-ben győztes, tavaly döntős Liverpool hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel a Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán. Eredmény: Liverpool-Chelsea 1-1 (1-0). Anfield Road, 41 985 néző. Gólszerző: Kuyt (43.), illetve Riise (94.-öngól). Mindkét csapat a védekezésre helyezte a hangsúlyt. Egy egyéni hibát kihasználva az első félidő hajrájában Dirk Kuyt szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. A játék képe a szünet után sem változott. A Chelsea nem adta fel betonvédekezését, míg a Liverpool nem szakadt meg azért, hogy újabb gólt szerezzen. Az utolsó öt percben Riise elképesztően szerencsés gólja hozta meg az egyenlítést a londoniaknak.
2008.04.23. 07:35
 
 
Harckocsival az esküvőre
Tankkal is lehet már menni az esküvőre egy szentpétervári cégnek köszönhetően. Az orosz városokban a hatajtós, hosszú limuzinok már nemigen keltik fel senki érdeklődését, annyi van belőlük. Ezért a szentpétervári rendezvényszervezők ezúttal military stílusú esküvőt kínálnak: miután mindössze két hely van a tankban a vezető és a parancsnok számára, a vőlegény és a menyasszony a tetőn foglal helyet, s ha akarják, a menyasszony csokor helyett akár gépfegyvert is tarthat a kezében: nem igazi, de úgy néz ki, és annyit nyom, mint a valódi. Esküvő esetén a kocsit lemossák, fehér álcázóhálóval vonják be, s az ifjú pár kívánságára virágokkal vagy tréfás feliratokkal díszítik fel.
2008.04.23. 07:02
 
 
Clinton fontos győzelmet szerzett Pennsylvaniában
Hillary Clinton fontos győzelmet szerzett az amerikai elnökjelöltségért folyó küzdelemben kedden Pennsylvaniában: Barack Obama legyőzésével új lendületet vehet kampánya. A demokrata előválasztás eredménye az előrejelzéseket igazolta: a többi államnál idősebb, fehérebb és több női szavazóval rendelkező államban a volt first lady magabiztosan, 10 ponttal megelőzte vetélytársát. Clinton fontos részgyőzelmet aratott: ha nem nyert volna, aligha lett volna esélye Obama előnyének behozására. Clinton az adatok 93 százalékos feldolgozottsága mellett a szavazatok 55 százalékát szerezte meg, Obama eredménye 45 százalék.
2008.04.23. 06:55
 
 
Gyurcsány Ferenc a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke egyaránt fontosnak tartja, hogy a szerbiai magyarság egységes programot tudott kialakítani a magyarságot érintő lényeges kérdésekben. A kormányfő kedden fogadta a VMSZ vezetőjét, aki az aktuális nemzetpolitikai kérdések áttekintése mellett tájékoztatta a miniszterelnököt a szerbiai választási kampány fejleményeiről és a Magyar Koalíció választási programcsomagjáról - közölte a Kormányszóvivői Iroda. Egyetértés volt abban, hogy a magyar pártok koalíciójának sikere fontos a szerbiai magyarság mellett azoknak a szerbiai demokratikus politikai erőknek is, amelyek Belgrád jövőjét Európában látják.
2008.04.22. 21:19
 
 
Batman után a Terminátor főhősét játssza Christian Bale
Christian Bale alias Batman játssza John Connort a Terminator-széria legújabb, negyedik epizódjában, amelynek forgatása május 5-én kezdődik. A Terminator Salvation: The Future Begins című sci-fi női főszerepét Moon Bloodgood alakítja majd, aki épp most készül aláírni szerződését. A filmet 2009 nyarán kezdik forgalmazni Amerikában. A gépek és emberek harcát előrevetítő akcióscifi negyedik részében már nem szerepel a film védjegyének számító, immár 60 esztendős Arnold Schwarzenegger, jelenlegi kaliforniai kormányzó. Az első Terminator-mozi 1984-ben aratott sikert, ám a második bemutatásáig hét év telt el, a harmadik premierjére pedig 2003 júliusában került sor.
2008.04.22. 20:53
 
 
Ivor Novello-díjra jelölték Amy Winehouse-t
Az idén Grammy-díjat nyert Amy Winehouse, aki egyszersmind jócskán szolgáltatott témát drogos ügyeivel a bulvársajtónak, három jelölést kapott a 2008. évi Ivor Novello-díjra. Ez az egyik legjelentősebb brit zeneszerzői, dalszerzői díj, amely a nemzetközi zenei világban is igen nagytekintélynek örvend, s amelyet a Zeneszerzők és Dalszövegírók Brit Akadémiája ítél oda. Kitüntetik vele a legjobb kiadókat is. Az énekesnő Losin Game és a You Know I'm No Good című dala az Év dala kategóriában versenyez. Kitüntetés várományosa egyébként a Rehab is - ez tavaly a legjobb kortárs dalért járó elismerést kapta meg, most pedig a legkelendőbb dalnak járó díjra jelölték. Az idei díjakat május 22-én adják át Londonban.
2008.04.22. 20:43
 
 
Soling Eb: Wossaláék az ötödik hellyel kezdtek
Az első napon az egy megtartott futam után a Charles Q. Kamps kormányozta amerikai csapat áll az élen, míg a nagy esélyes Wossala György vezette magyar egység az ötödik a vitorlázó Soling Európa-bajnokságon. Az első futamot a német Thomas Maschkiwitz vezette együttes nyerte, azonban a korai rajtolás miatt eredményüket törölték. A második futamot elindították a szervezők, de az első bójakerülést követően megállt a szél és ezért rövid várakozás után ezt lelőtték.
2008.04.22. 20:25
 
 
Bűnözőkkel növeli állományát az amerikai hadsereg
Az amerikai hadsereg csaknem kétszer annyi egykori bűnelkövetőt vett fel állományába tavaly, mint 2006-ban - derült ki a washingtoni kongresszus jelentéséből. Egyebek között gyilkosság, támadás, rablás és szexuális erőszak szerepel azoknak a rovott múltú katonáknak a bűnlajstromában, akik tavaly léptek be a seregbe. Összesen 861 büntetett előéletű személy nyert felvételt a szárazföldi haderő és a haditengerészet alakulataiba. Számuk 2006-ban 457 volt. Mint Henry Waxman demokrata képviselő, a kormányzati reformokat ellenőrző bizottság elnöke rámutatott: ez a tendencia egyértelműen azt a nyomást tükrözi, amely a hadseregre nehezedik az iraki háború miatt.
2008.04.22. 20:04
 
 
Eredménytelenül zárult a BKV és a szakszervezetek tárgyalása
Sikertelenül zárult a múlt pénteki sztrájk utáni első tárgyalás a BKV vezetősége és a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság között - közölte a sztrájkbizottság szóvivője. Nemes Gábor elmondta, hogy nem közeledtek az álláspontok, a szakszervezetek követelései változatlanok, míg a "cég vezetőségéről az érződik, hogy nincs meg a megfelelő kompetenciája, hogy teljesítse a követeléseket." Az egyeztetések csütörtökön folytatódnak. A szakszervezetek április 18-án 24 órás sztrájkot tartottak. Követeléseik között szerepelt a paraméterkönyv visszavonása, a cég gazdasági gondjainak megnyugtató rendezése, a csoportos létszámleépítés felfüggesztése.
2008.04.22. 20:00
 
 
Nem elég hatékony az iskolai drogprevenciós program
A fiatalok ötöde veszélyeztetett a drogfogyasztást illetően- derült ki egy felmérésből, amelyet a Dél-Dunántúlon, 14-16 évesek körében végeztek. A megelőzés hatékonyságának hiányosságaira is rámutató kutatás eredményét kedden ismertették Kaposváron. Fábián Róbert, a Nemzeti Drogprevenciós Intézet szociológusa szerint bár évi 800 millió forintot költenek e célra, mégsem elég hatékony az iskolai drogprevenciós program. Ennek okát a szakember abban látja, hogy noha a veszélyeztetettség tekintetében meglehetősen nagy különbség van az egyes iskolák között, a program nem alkalmazkodik az adott helyzethez, nem tesz különbséget a drogot már kipróbált és az azt eleve elutasítók között.
2008.04.22. 19:50
 
 
Közép-Európa-rali: Peterhansel vezet, Szalay 14., Kis 16.
Az autósok között továbbra is a francia Stéphane Peterhansel (Mitsubishi), míg a motorosok versenyében honfitársa, David Casteu (KTM) vezet összetettben a Közép-Európa-rali harmadik napja után. A viadal honlapja szerint a Nagybánya környékén rendezett újabb száguldást követően a magyar autósok közül Szalay Balázs (Opel Antara) a 14., míg Kis Sándor (Nissan Navara) a 16. helyet foglalja el. A mezőny kedden Debrecenben piheni ki a kétnapos nagybányai száguldás fáradalmait, majd Dabas, illetve Veszprém mellett két újabb, összesen 150 km-es gyorsasági szakasz vár a résztvevőkre.
2008.04.22. 19:36
 
 
MLSZ-fegyelmi: egymilliós DVTK-büntetés
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Diósgyőrt egymillió, a Nyíregyházát 800 ezer forintra büntette. A szövetség honlapja szerint a Nyíregyházán rendezett bajnokit kísérő szurkolói rendbontások miatt fizetnek a klubok. Mellékbüntetésként a Nyíregyházának következő három hazai-, a Diósgyőrnek három bajnokira kell szövetségi ellenőrt kérnie. Eljárás indult Bíró Péter, a Lombard FC Pápa tulajdonosa ellen. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő klub vezetője a Haladás elleni bajnoki után verbálisan és tettleg is inzultálta a játékvezetőt. Az ügy vizsgálata jövő kedden folytatódik.
2008.04.22. 19:21
 
 
Intertotó Kupa: kazah ellenféllel kezd a magyar induló
Kazah ellenfél vár a labdarúgó Intertotó Kupa első fordulójában a magyar indulóra. A sorozatban Magyarországot a Ligakupa győztese képviseli. Az európai szövetség honlapja szerint az UEFA Kupa-szereplés kiharcolásához három fordulón kell túljutnia a magyar résztvevőnek az Intertotó Kupában. A kazah gárda búcsúztatása esetén a második körben cseh, a harmadikban, az UEFA Kupa-szereplésért az osztrák-lengyel/fehérorosz párharc győztese következhet. A nyitó kör első felvonását június 21-22-én, a visszavágókat egy héttel később 28-án és 29-én rendezik.
2008.04.22. 18:59
 
 
Abbász: Carter közel-keleti közvetítése nem hozott eredményt
Jimmy Carter közel-keleti közvetítő körútján nem sikerült elfogadtatnia a Hamásszal, hogy a majdani izraeli-palesztin békemegállapodásban szerepeljen mind az izraeli, mind a palesztin állam létezése - mondta kedden Mahmúd Abbász palesztin elnök. A volt amerikai elnök, aki a múlt héten Kairóban és Damaszkuszban találkozott a radikális palesztin szervezet több vezetőjével, hétfőn Jeruzsálemben úgy számolt be tárgyalásairól, hogy a Hamász kész lenne elfogadni egy olyan békemegállapodást, amelyet Abbász kötne Izraellel, ha a palesztinok egy szabad népszavazáson támogatják azt. Háled Mesaal, a szervezet politikai vezetője azonban nyilvánosan kijelentette: a Hamász semmiképpen nem ismeri el Izraelt.
2008.04.22. 18:50
 
 
Brüsszelben Barrot kerülhet Frattini helyére
Ha az olasz külügyminiszteri posztra esélyes Franco Frattini lemond az EU legfőbb végrehajtó testületében, az Európai Bizottságban viselt alelnöki, illetve igazságügyi biztosi tisztségéről, akkor az őt jelenleg is helyettesítő alelnök, a közlekedési ügyekért felelős, francia Jacques Barrot lép a helyére - közölték kedden Brüsszelben. Frattini az olasz választási kampány kezdetén szabadságra ment Brüsszelből, és az olasz sajtó értesülései szerint Silvio Berlusconi most formálódó jobboldali kormányában ő fogja irányítani a külügyi tárcát. A jelenlegi összetételű bizottság mandátuma a jövőre esedékes európai parlamenti választásokig tart.
2008.04.22. 18:40
 
 
Fizetni kell a parkolásért szombaton
Megváltozik a parkolási rend a fővárosban az ünnep miatt - közölte a Fővárosi Hivatal. Április 26-án, azaz szombaton munkanap, míg május 2-án, pénteken pihenőnap lesz. A parkolási rend ehhez igazodik a fővárosban ezeken a napokon, tehát szombaton 8 órától 18 óráig parkolási díjat kell fizetni. Május 2-án, pénteken viszont ingyen parkolhatnak az autósok. A díjmentesség nem érvényes a budai Várban, a Citadella alatt, a Margitszigeten valamint a P+R parkolókban - áll a közleményben.
2008.04.22. 17:44
 
Grosics Gyula ismét kórházban
Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás labdarúgóját ismét a Kútvölgyi Kórházban kezelik, a korábbi kiváló kapusnak kitágult a tüdeje. "Grosics Gyula állapota stabil, nincs életveszélyben, hétfőn hozták be" - mondta Pénzes István, a hálóőr kezelőorvosa. "Az ellenőrzésünk mellett különböző légző-gyakorlatokat végez. Az étvágya rendben van, ha nem lép fel semmilyen komplikáció, akkor körülbelül egy hét múlva mehet haza." A 82 éves sportember szintén tüdőproblémákkal január 24-én került legutóbb kórházba, akkor életmentő műtétet is végre kellett rajta hajtani és február 12-ig kellett benn maradnia.
2008.04.22. 17:24
 
 
Megállapodás az APEH-hel, nincs lejárt adótartozása az MLSZ-nek
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) részletfizetésre vonatkozó kérését kedvezően bírálta el az APEH, tekintettel arra, hogy a szövetség tartozása jelentős részét már törlesztette, ami azt jelenti, hogy jelenleg nincs lejárt adótartozása az MLSZ-nek. Ez azért rendkívül fontos döntés, mert a futballszervezetnek mostantól lehetősége van "nullás" adóigazolás kérésére. Ennek megléte a feltétele olyan pályázatok benyújtásának, melyekkel jelentős összegű támogatás igényelhető az infrastruktúra fejlesztésére. Az MLSZ tájékoztatása szerint abból az időszakból, amikor Bozóky Imre elnök és Berzi Sándor főtitkár vezette a szövetséget, 105 millió forint adótartozás maradt fenn, ennek törlesztéséről sikerült megállapodni az APEH-hel.
2008.04.22. 17:21
 
Triatlon: Szabó és Kuttor kvótás helyen, Walkó és Lipták még harcol
Alig két hónappal a triatlon olimpiai kvalifikációs sorozatának vége előtt Szabó Zita és Kuttor Csaba is kvótát érő helyen áll a ranglistán, de Walkó Andreának és Lipták Tamásnak is reális esélye van az indulásra, igaz utóbbi csak akkor utazhat Pekingbe, ha Kuttor nem harcolja ki a részvételt. A debreceni Szabó legutóbbi jó Világkupa-szereplésével csak megerősítette pozícióját, míg Kuttor alig több mint egy hete Isigakiban elért 20. helyével éppen felfért az olimpiai indulók jelenlegi listájára. A kvalifikációs időszak a júniusi vb-n zárul le, addig további három Világkupa-futamot és az Európa-bajnokságot rendezik meg.
2008.04.22. 17:15
 
 
Az ellenzék becsületes távozást kínál Mugabénak
A zimbabwei ellenzék vezetője felkérte kedden az összes afrikai államot, hogy ismerje el az ő választási győzelmét, s ugyanakkor "becsületes távozást" ajánlott Robert Mugabe elnöknek. "Robert Mugabe a felszabadítás hőse az egész földrészen, s meg kell győzni az elegáns távozásról... Úgy véljük, eljött az ideje, hogy becsületben távozzék" - mondta Morgan Tsvangirai egy ghánai sajtóértekezleten. A politikus már több mint két hete külföldre utazott a letartóztatástól félve. Tsvangirai hétfőn Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárral találkozott Accrában, és az ENSZ és az Afrikai Unió beavatkozását sürgette. Az elnökválasztás eredményét három hete visszatartják Zimbabwéban.
2008.04.22. 16:43
 
Többnapos BKV-sztrájk lehet májusban
Májusban lehet a következő - már többnapos BKV-sztrájk - közölte a sztrájkbizottság szóvivője kedden. Nemes Gábor elmondta: a szakszervezetek még nem alakítottak ki végleges álláspontot arról, hogy mikor tartják a következő munkabeszüntetést, de amennyiben a sztrájkbizottság és a BKV Zrt. menedzsmentje közötti tárgyalások továbbra is "patthelyzetben" maradnak, akkor többnapos munkabeszüntetést tartanak. Arra a kérdésre, hogy mikor valószínű a következő munkabeszüntetés, azt válaszolta, hogy "áprilisban már biztosan nem lesz sztrájk, inkább májusban."
2008.04.22. 15:45
 
 
Hozzátartozója ölhette meg a debreceni fideszes képviselőt
Hozzátartozóját - az MTI információi szerint az áldozat fiát - gyanúsítja a rendőrség Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával: S. Sándort kedden emberölés megalapozott gyanúja miatt vonta eljárás alá a rendőrség - közölte a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság. A szűkszavú rendőrségi közlemény szerint a 29 éves fiatalembert őrizetbe vették, de az eljárás érdekében további részleteket nem közölnek. Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiatalember Balla Irma fia. Balla Irmát 2007. április 6-án lakásában brutális kegyetlenséggel agyonverték. Holttestét egy nappal később fia fedezte fel.
2008.04.22. 15:44
 
 
Szilvásy György: egyértelműbb lesz a kormányhatározat
A miniszterelnök a kormánykabinet ülésén aláírta a nemzetbiztonsági védelemről szóló kormányhatározat módosítását, amely alapján egyértelműbb lesz, hogy az önkormányzati szférában ez az együttműködés nem kötelező- jelentette be a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter. Szilvásy György hangsúlyozta: nem történt tartalmi módosítás, ugyanakkor szerették volna, ha a napi jogi kérdésekkel nem foglalkozók számára is egyértelművé válik ez a kérdés. Kitért arra is, a Nemzetbiztonsági Hivatal hamarosan egységes eljárási rendben, azonos kérdésekkel fordul a nemzetbiztonsági védelmi körbe került önkormányzatokhoz, hogy amennyiben hajlandóak rá, egyeztessenek az együttműködésről.
2008.04.22. 14:24
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417[2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista