2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Gyurcsány: a kormány 40 milliárdot fordít a Magyar Géniusz Programra
A tehetségek gondozását célzó programokra rendelkezésre állnak a szükséges források: ezek közül a Magyar Géniusz Programra 40 milliárd forintot fordít a kormány - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Felsőoktatás-Tehetség-Bologna 2008 címmel a fővárosban pénteken rendezett tanácskozáson. A kormányfő hangsúlyozta: az elmúlt évekhez képest lényegesen több pénz áll majd rendelkezésre a tehetséggondozásra. Ma ugyanakkor nem ez a legnagyobb kérdés - mondta a miniszterelnök, hozzátéve, évek óta először fordul elő, hogy kevésbé az anyagi támogatásról kell beszélni, sokkal inkább arról kell szót ejteni, hogy miről is szóljanak ezek a programok.
2008.05.23. 15:13
 
 
BKV: újabb követelésekkel álltak elő a szakszervezetek
A sztrájkolni nem kívánó, "vaskerekű" ágazatot képviselő szakszervezetek kiegészítő követelésekkel álltak elő a pénteki tárgyaláson - közölte a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezete elnöke az MTI-vel. Gulyás Attila elmondta nem önálló követelésekről van szó, csupán a már meglévő elvárások kiegészítéseként kívánják azokat a munkáltatóval elfogadtatni. Ez azt jelenti, hogy a metró, villamos és HÉV-es dolgozók érdekeit védő követeléseket illesztenek be a már meglévők mellé. A kiegészítő követelést azok a szakszervezetek írták alá, amelyek nem kívánnak a jövő kedden sztrájkolni.
2008.05.23. 15:08
 
A Főváros ismételten garanciát vállalt a BKV szakszervezeteinek
Hagyó Miklós és Ikvai - Szabó Imre főpolgármester-helyettesek a szakszervezetek kérésére, s a kérésüknek megfelelő tartalommal – a május 27-ei sztrájk elkerülése érdekében – írásban is újra megerősítették BKV rövid-, közép- és hosszú távú finanszírozási koncepciójának kidolgozására tett garanciavállalást, amelyet eljuttattak a BKV szakszervezeti vezetőihez.
2008.05.23. 15:04
 
Nyelvtanulás mobiltelefonnal?
Megoldást jelenthet a mobiltelefon a nyelvtanulással küszködőknek! A MindenTanulás műsorban előadást tartó Nyíri Kristóf, filozófiaprofesszor kifejtette, hogy a mindenki zsebében megbúvó mobil egyszerre tud írásos és multimédiás tananyagot is közvetíteni, mely a fejlődés leghatékonyabb módja. A műsorban megszólaló Maradi István még hozzátette: “A mobil ereje abban rejlik, hogy egy bárhol, bármikor elérető tudásbázis”.
2008.05.23. 15:02
 
 
Vörös posztó az orosz kommunistáknak az új Indy-film
A Szent Pétervár-i Kommunista Párt pénteken történelemhamisító, durva szovjet-ellenes propagandának bélyegezte az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című kalandfilmet, és felszólította az illetékeseket, hogy tiltsák le az orosz filmvásznakról. Az 1957-ben játszódó új Indy-filmben a főhős régészprofesszor (Harrison Ford) egy ördögi KGB-ügynökkel (Cate Blanchett) kezd gyilkos versenyfutásba a misztikus erejű kristálykoponya megszerzéséért. A pártemberek azt hányták a "szégyentelen" alkotók szemére, hogy a kommunistákkal ijesztgetik a gyerekeket, holott ők voltak azok, akik az amerikaiakkal összefogva legyőzték Hitlert és ők biztosították együttérzésükről Amerikát, mikor Bin Laden lesújtott rá.
2008.05.23. 14:59
 
BÍRKÓZÁS: Két lépésre a kvótától
Módos bravúros győzelemmel kezdett az újvidéki kötöttfogású kvalifikációs versenyen, az 55 kg-ban, majd az elődöntőbe verekedte magát. Ott kikapott a kazah vetélytárstól, és így egy bronz-, majd egy kvótamérkőzésen vívhatja ki a pekingi szereplés jogát.
2008.05.23. 14:54
 
 
MLSZ: Várhidi az olimpiai kapitány
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége pénteki ülésén úgy határozott, hogy Várhidi Péter korábbi szövetségi kapitány a jövőben az olimpiai válogatott vezetését látja el. Az MLSZ tájékoztatása szerint döntés született arról is, hogy a jövő ősszel kezdődő Eb-selejtezőkig legalább tíz mérkőzést kell játszania az utánpótlás együttesnek. Tekintettel arra, hogy az érintett korosztályokban már sokan szerepelnek külföldön, gyakorlatilag két csapat kerül kialakításra, és az itthon futballozók rendszeres foglalkoztatásához várják majd a klubok segítő támogatását is.
2008.05.23. 14:50
 
 
Folynak az érdemi tárgyalások
A BKV Zrt. és szakszervezetei délelőtti sztrájktárgyalásán megjelent Dr. Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint Hagyó Miklós és Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettesek, hogy személyesen adjanak tájékoztatást a Főváros és a tárca közti tárgyalásokról a szakszervezeti vezető, ezáltal a Zrt. dolgozói felé.
2008.05.23. 14:50
 
 
A MAGOSZ nem támogatja az SPS rendszerre való átállást
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) nem támogatja az SPS mezőgazdasági támogatási rendszerre való átállást - mondta Jakab István, a MAGOSZ elnöke. Jakab István kifejtette: nem támogatják a bevezetést, mert Magyarországon nincs egységes föld- és földhasználati nyilvántartás, rendezetlen a birtokszerkezet és az üzemi struktúra. Hozzátette: az Európai Unió régi tagállamaiban a jelenleg működő és az SPS-hez hasonló kifizetési rendszer nem működött jól, így az EU Mezőgazdasági Bizottsága már jogszabály tervezetet is készített az egységes változások megalapozására.
2008.05.23. 14:37
 
 
Az Il Ferro-ügy károsultjainak jelentkezését várja a pertársaság
Jelentkezzenek a Il Ferro-ügy károsultjai az igényérvényesítésre létrehozott pertársaságnál, hogy visszakaphassák pénzüket - mondta Hunyadfalvi Balázs, a pertársaság jogi képviselője. Erre az a nemrég lefoglalt vagyontömeg (több ingatlan és nagy értékű autó) nyújthat fedezetet, amelynek értéke több mint 150 millió forint. A pertársaság jelenleg körülbelül 150 tagból áll, de a károsultak száma elérheti a nyolcezret is. A különösen jelentős értékre - 700 millió forintra - elkövetett csalás, sikkasztás és pénzmosás miatt nyomozó vám- és pénzügyőrség egy-két hónapon belül benyújtja a vádiratot a Fővárosi Bírósághoz, így a károsultaknak kedvező bírósági döntés esetén lehetőség nyílik arra, hogy visszakapják pénzüket.
2008.05.23. 14:21
 
 
Fidesz: megvédjük a gyes és a gyed rendszerét
A Fidesz, ha kormányra kerül, megvédi a gyes és a gyed intézményét, visszaadja azokat a forintokat, amelyeket a mostani kormány elvett a családoktól - mondta Selmeczi Gabriella fideszes politikus, miután a Világgazdaság pénteken azt írta: van egy olyan kormányzati elképzelés, miszerint a gyermeknevelési támogatást - amelyek keretösszege nem változna - az eddigi három év helyett két év alatt fizetnék ki. Budai Bernadett kormányszóvivő a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a gyes és a gyed rendszeréről jelenleg folyik a szakmai egyeztetés. A kormánynak az a célja, hogy rugalmasabbá váljon a rendszer, az anyák dönthessék el, otthon maradnak, vagy dolgoznak.
2008.05.23. 14:17
 
 
Jelentősen nőtt az internetes híroldalak látogatottsága
Jelentősen megnőtt márciusban a híroldalak látogatottsága: míg februárban 1,08 millióan keresték fel tíz legnagyobb híroldalt, addig márciusban ez a szám már 1,2 millió - derül ki a Szonda Ipsos és a Gemius gemius/Ipsos Audience kutatásának eredményeiből. A legnagyobb növekedést a ma.hu oldal mutatta, de a hirszerzo.hu és a hirstart.hu is növelni tudta a forgalmát. A legtöbb, húszmilliót meghaladó oldalletöltést a hirkereso.hu oldalon mértek, de a hirstart.hu is tízmillió feletti oldalletöltést generált mindkét hónapban. A harminc legnagyobb weboldal közül márciusban a myvip.com, a blog.hu, a g-portal.hu, a hotdog.hu és az sg.hu látogatottsága növekedett számottevő mértékben.
2008.05.23. 13:44
 
Veres: lesz jövőre adó- és járulékcsökkentés
Lesz jövőre adó- és járulékcsökkentés, ennek mértékét azonban csak a költségvetés félévi teljesítményeinek ismeretében, június 30-a után lehet meghatározni - válaszolta az MTI kérdésére Veres János. A pénzügyminiszter pénteken a kormányszóvivői sajtótájékoztatón óvatosságra intett a kedvező mezőgazdasági termelés GDP növekedésre tett hatását illetően. Nem tartotta megalapozottnak azokat a külföldi véleményeket, amelyek szerint a kedvező mezőgazdasági eredmények akár jelentősen is növelhetik a gazdaság bővülési ütemét. Úgy vélte, még nincs ok a GDP-prognózis módosítására. A kormány az idén 2,4 százalékos GDP növekedéssel számol.
2008.05.23. 13:05
 
 
Veres: teljesíthető az idei hiánycél
Teljesíthető az idei államháztartási hiánycél, a féléves deficit várhatóan jobb lesz az időarányosan tervezett mértéknél és év végén a GDP 4 százalékán belül marad - mondta Veres János a kormányszóvivői tájékoztatón pénteken Budapesten. A pénzügyminiszter ismertette: a 2008-as makrogazdasági folyamatokban látszik, hogy lezárult a kiigazítás legnehezebb, első szakasza, tovább javul az egyensúly, gyorsul a növekedés, lassul az infláció, és kedvezően változnak a jövedelmek, kismértékű fogyasztásbővülés várható.
2008.05.23. 12:46
 
 
Az MSZP kíváncsi Orbán Viktor feketelistájára
Az MSZP tudni szeretné, milyen beruházások leállítása szerepel Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének feketelistáján - mondta Lendvai Ildikó, a szocialista párt parlamenti frakcióvezetője. Az MSZP frakcióvezetője közölte: az autópálya-építések leállítása egy százalékkal mérsékelné az ország GDP-jét, több tízezer munkahely és vállalkozás létét veszélyeztetné, és 1200-1400 milliárd forint uniós forrástól esnénk el. Az Index internetes portál szerint az ellenzéki pártelnök a közelmúltban egy zártkörű előadáson arról beszélt, kormányra kerülésük esetén leállítanák a nagy állami beruházásokat. A Fidesz reagálásában közölte: semmifajta beruházást nem akarnak leállítani, de a korrupciógyanúsakat kivizsgálják.
2008.05.23. 12:23
 
 
Még nem dőlt el, hogy elmarad-e a BKV-sztrájk
Túlzottan optimisták voltak az egyes napilapokban a BKV-szakszervezetek megállapodási készségéről szóló előrejelzések: a sztrájktól történő konkrét elállásról a szakszervezetek nem nyilatkoztak - közölte Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes pénteken, miután részt vett a BKV vezetősége és a sztrájkbizottság közötti tárgyaláson. A közlemény szerint a BKV Zrt. és szakszervezetei délelőtti sztrájktárgyalásán megjelent Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint Hagyó Miklós és Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettesek. A tárgyalás tovább folytatódik a felek között.
2008.05.23. 12:00
 
 
Incidensbe keveredett Blair gépe az izraeli légierővel
Incidensbe keveredett az izraeli légierővel Tony Blair volt brit kormányfő repülőgépe, amely Londonban idézett jeruzsálemi források szerint Izrael felé tartva valószínűleg nem azonosította magát megfelelően. A BBC rádió és a pénteki londoni lapok beszámolói szerint Blair, aki jelenleg a nemzetközi közösség közel-keleti különmegbízottjaként tevékenykedik, az egyiptomi Sarm-es-Sejkben rendezett világgazdasági fórumról indult Izraelbe egy kisebb repülőgéppel. A gépet azonban az izraeli légierő két F-16-osa közrefogta, és a hasonló esetekben szokásos fenyegető alakzatot vette fel a gyanús repülőgép mögött. A Blair repülőjét vezető pilóták csak ekkor azonosították magukat és azt, hogy ki tartózkodik a fedélzeten.
2008.05.23. 11:31
 
 
A metróépítés végső határidejét nem akadályozza a Fővám téri állomás
A Hídépítő Zrt. június második felében eldönti, milyen technológiával építi meg a 4-es metró Fővám téri állomását, a költséget ezt követően lehet kalkulálni, de a végső határidőt ez az állomás nem befolyásolja - mondta Apáthy Endre, a társaság többségi tulajdonosa. A Hídépítő Zrt. múlt évi árbevétele 112 milliárd forint volt, ebből a saját teljesítmény mintegy 70 milliárd forintot tett ki, a nettó eredmény pedig 3 milliárd forint volt - mondta az MTI kérdésére Fehér László vezérigazgató. Az idei évre 60-65 milliárd forint saját teljesítményű árbevétellel és fél-egy milliárd forint közti eredménnyel kalkulálnak.
2008.05.23. 11:26
 
 
Kötöttfogású olimpiai selejtező: Módos kikapott, a vigaszágon folytatja
Módos Péter az elődöntőben kikapott, így az esti vigaszági küzdelmekben folytathatja szereplését a kötöttfogású birkózók utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, Újvidéken. A 55 kg Európa-bajnoki bronzérmese a viadal honlapja szerint nem tudta megismételni korábbi remek produkcióját a kazah Aszet Imanbajev ellen. A fiatal magyar versenyző az első és a harmadik menetben sem szerzett pontot, riválisa ugyanakkor mindkét szakaszban 3-3 pontig jutott és biztosan győzött. Módos az esti vigaszágon a bronzéremért a kirgiz Ulam Temirbekov és a finn Jani Haapama:ki mérkőzés győztesével csap össze, várhatóan 20 óra után.
2008.05.23. 11:15
 
 
Sólyom László a szingapúri Biopolisba látogatott
Szingapúr nemzetközi kutatás-fejlesztési központjában, a Biopolisban tett látogatást Sólyom László köztársasági elnök pénteken délkelet-ázsiai útjának utolsó napján. Az államfő csütörtökön érkezett meg három országot érintő kilencnapos délkelet-ázsiai útjának utolsó állomására, Szingapúrba, ahol tárgyalt a köztársasági elnökkel és a miniszterelnökkel. A magyar államfő és kísérete az összesen 183 ezer négyzetméternyi laboratóriumot magában foglaló hét épület egyikének tetőteraszáról nézhetett körbe a Biopolis területén, amely az orvosbiológiai tudományok legfontosabb központja Ázsiában.
2008.05.23. 11:10
 
 
Vasárnap kezdődik a Roland Garros: egyedüli magyarként Szávay indul
Vasárnap a 128-as főtábla küzdelmeivel megkezdődik az év második Grand Slam-tornája, a francia nyílt teniszbajnokság a Roland Garroson. Arn Gréta és Czink Melinda búcsúzott a párizsi selejtezőben, így a magyar szurkolók egyedül a világranglistán jelenleg 13. Szávay Ágnesért szoríthatnak. A papírforma alapján a 19 éves játékos idén jóval nagyobb célokat tűzhet ki maga elé, mint tavalyi debütálása alkalmával, akkor ugyanis már a 2. fordulóban búcsúzott. Ugyan Szávay 2008-as teljesítményére eddig a hullámzó jelző illik leginkább, nem túlzás azt remélni tőle, hogy ezúttal legalább a legjobb 32-ig eljut, és ha kijön neki a lépés, tovább is menetelhet.
2008.05.23. 10:07
 
 
Kóka: üdvözöljük Orbán "őszödi beszédét"
A választóknak tudnia kell, mit akar hatalomra kerülése után Orbán Viktor, az SZDSZ szerint "titkos megszorító csomagja" van a Fidesznek - tudatta Kóka János, az SZDSZ elnöke pénteken, az Index csütörtöki írása kapcsán. A liberális pártvezető szerint Orbán Viktor "őszödi beszédéről" van szó. "Orbán Viktor egy nyilvánosság kizárása mellett tartott rendezvényen őszintén beszélt terveiről. Nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesz által naponta előadott javaslatok köszönőviszonyban sincsenek elnökének valódi terveivel. Arra kérjük Orbán Viktort, tárja fel a kiszivárgott beszéd még titkos részeit, tegye nyilvánossá valódi programját" - hangsúlyozta Kóka János közleményében.
2008.05.23. 10:00
 
 
FAO: maradnak a magas élelmiszerárak
Rövid távon maradnak a magas élelmiszerárak a világban, de további jelentős drágulásra nem kell számítani - mondta Mária Kadlecíková, a FAO európai és közép-ázsiai regionális képviselője az MTI-nek adott interjújában pénteken. Az elmúlt évben világszinten átlagosan negyven százalékos emelkedés után rövid távon mindenképpen maradnak a magas élelmiszerárak, de további jelentős drágulásra nem kell számítani. Szezonális ingadozások viszont előfordulhatnak - mondta. A világszervezet képviselője kiemelte, hogy az olcsó élelmiszert valószínűleg örökre el kell felejteni, de néhány kedvező terméshozamú év után, amikor újra feltölthetik a készleteket, már mérséklődhetnek az árak.
2008.05.23. 09:56
 
Szerbia hazahívta prágai nagykövetét
Szerbia hazahívta prágai nagykövetét, tiltakozásul amiatt, hogy a cseh kormány a hét közepén elismerte Koszovó független államiságát. A kínai hírügynökség belgrádi hírét Prágában egyelőre nem erősítették meg. A külügyi szóvivő azonban értésre adta, hogy pénteken délelőtt várják a minisztériumba a szerb nagykövetet, aki hivatalos reagálást nyújt át a Koszovó elismerését jelentő cseh diplomáciai lépésre.
2008.05.23. 09:49
 
 
Járai: az új kormány felállása után 6-7 év múlva lehet euró
Jó gazdaságpolitika esetén, az új kormány felállása után 6-7 évvel bevezethető az euró Magyarországon - mondta Járai Zsigmond pénteken a Napkeltében. A volt jegybankelnök hangsúlyozta: amennyiben az új kormány nem kezd bele azonnal egy jó gazdaságpolitika megvalósításába, a bevezetés dátuma későbbre tolódik. Az euró minél korábbi bevezetéséhez új konvergencia-, és gazdaságélénkítő program összeállítását szorgalmazta. Véleménye szerint a gazdasági növekedés gyorsításához a költségvetési kiadások csökkentésével egy időben adócsökkentésre és 1 millió új munkahely megteremtésre van szükség.
2008.05.23. 09:47
 
 
A mianmari junta vezetője beleegyezett "minden" segélymunkás beengedésébe
A mianmari katonai kormányzat feje, Than Sve tábornok pénteken belegyezett abba, hogy beengedjenek "minden" segélymunkást a a Nargis ciklon 2,4 millió túlélőjének megsegítésére - közölte a vele folytatott megbeszélés után Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár. "Beleegyezett minden segélymunkás beengedésébe" - mondta Ban, aki azért érkezett a délkelet-ázsiai országba, hogy rávegye a világtól elzárkózó katonai junta vezetőit: engedjenek be több külföldi segélyezési szakértőt Mianmarba, három héttel az Iravádi folyó deltáját letaroló és elárasztó trópusi vihar után. Arra a kérdésre, hogy megítélése szerint áttörést történt-e, Ban Ki Mun azt felelte: "Azt gondolom, igen."
2008.05.23. 09:15
 
 
Csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom volumene márciusban - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 3,7 százalékkal, az első negyedévben 3,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az előző hónaphoz képest a kiskereskedelmi eladások volumene 0,6 százalékkal mérséklődött a szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint. A változatlan áron számított kiskereskedelmi forgalom februárban 2,5 százalékkal, az év első két hónapjában 2,7 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől a naptárhatástól megtisztított adatok alapján.
2008.05.23. 09:09
 
 
Abbász: az EU játsszon fontos politikai szerepet az izraeli-palesztin békefolyamatban
Mahmúd Abbász palesztin elnök felhívta az Európai Uniót (EU) arra, hogy játsszon "fontos politikai szerepet" az izraeli-palesztin békefolyamatban. Abbász Bernard Kouchner francia külügyminiszterrel csütörtökön Rámalláhban folytatott megbeszélése után, kettejük közös sajtóértekezletén tette közzé felhívását. Abbász elismerte, hogy az EU gazdasági segítséget nyújt a palesztinoknak, mindazonáltal nyomatékosan hangsúlyozta: ragaszkodnak ahhoz, hogy az EU fontos politikai szerepet is játsszon. Megjegyezte, hogy földrajzilag Európa fekszik a legközelebb a Közel-Kelethez és a legjobb helyzetben van ahhoz, hogy megértse a térségbeli eseményeket.
2008.05.23. 08:44
 
 
Nyugdíjas késelt meg egy másikat az utolsó szelet tortáért
A büfé utolsó szelet tortájáért bicskázott meg egy nyugdíjas férfi egy másikat Olaszországban. A "dolce" vitában a 70 éves jutott kezdeti előnyhöz, már megragadta a tortát, amikor 62 éves konkurense előkapta bicskáját és megszúrta vele. A késelő megpróbált ezek után sétabotjával utat vágni magának a kijáratig, ám nem tudott elszelelni: egyrészt mert erősen sántít, másrészt mert épp akadt két szolgálaton kívüli rendőr is a büfében, akik rögvest őrizetbe vették. A sérülés szerencsére nem volt súlyos, miután a közeli kórházban az orvosok ellátták a sebet, haza is engedték a 70 éves nyugdíjat. Tortapárbajtársára börtön várhat testi sértésért - adta hírül az olasz sajtó.
2008.05.23. 08:02
 
 
Meghalt a szerdán elgázolt húszhónapos kisgyerek Pécsett
Meghalt az a húszhónapos kisgyerek, akit szerdán, nagymamájával együtt gázolt el egy autós Pécsett. A sofőrt péntekre idézték be a rendőrségre - mondta Zsobrák Péter, a baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-nek. A kisgyerek csütörtökön éjjel a kórházban vesztette életét - mondta a sajtóreferens pénteken. A gázoló 32 éves férfi szabadlábon védekezhet. A baleset Pécs kertvárosában történt. A nagymama éppen egy gyalogátkelőn tolta át babakocsiban ülő unokáját, amikor a személyautó elgázolta őket. A 67 éves asszony csütörtökön belehalt sérüléseibe. A személyautó vezetője ellen csütörtökön halálos közúti baleset okozása miatt indított eljárást a rendőrség.
2008.05.23. 07:45
 
 
Freire Szilvia nyerte el a 2008-as Miss World Hungary, azaz A Királynő címet
A Miss World és a Miss Universe szépségversenyek összevont, magyarországi döntőjén a 24 éves Freire Szilvia bizonyult a zsűri döntése alapján a legszebbnek. A nemzetközi szabályoknak megfelelően a 12 tagú zsűri pontozással választotta ki a nyertest, aki megkapta A Királynő címet és Miss World Hungaryként az idén Kijevben képviselheti Magyarországot a világdöntőn. A barna hajú Freire Szilvia édesapja portugál származású, ő maga Mozambikban született. Ott ismerkedett meg Szilvia anyukájával, aki AIDS-kutatóként dolgozott a távoli országban. Szilvia 9 éves koráig élt Mozambikban. Szabadidejében fest, örök múzsája Afrika.
2008.05.23. 07:20
 
MDF: már a jövő héten a parlament elé kerülhet az örökösödési illeték kérdése
Dávid Ibolya szerint akár már a jövő héten benyújthatják a parlamentnek az örökösödési illetékről szóló törvénymódosító javaslatot; a határérték 18 millió forint lehet. Az MDF elnöke erről csütörtökön nyilatkozott az MTI-nek. "Úgy tűnik, hogy a Fidesz javaslata és a mi javaslatunk közös nevezőre hozható, és jövő hétfőn ezt a két anyagot próbáljuk meg egy törvénymódosítás formájában megfogalmazni. Reményeink szerint jövő héten az Országgyűlés elé tudjuk terjeszteni" - mondta Dávid Ibolya. A Fidesz egyetért az MDF-fel abban, hogy az adómentesség értékhatára 18 millió forint legyen közeli hozzátartozó esetén. Abban azonban egyelőre különböznek az álláspontok, hogy ezt meghaladó érték esetén hány százalékot kelljen fizetni.
2008.05.23. 07:15
 
 
Nem lett döntős Csézy az Eurovíziós Dalversenyen
Nem jutott be az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe a magyar induló. Csézy a csütörtöki középdöntőben tizennyolc másik ország képviselőjével együtt lépett a színpadra a belgrádi Arénában. Az énekesnő az eredményhirdetés után az MTI-nek azt mondta: veszíteni tudni kell. A magunk részéről mindent megtettünk, és úgy jöttünk le a színpadról, hogy mindent amit szerettünk volna, azt megcsináltunk. De veszítettünk, és veszíteni tudni kell - mondta Csézy a műsor után az MTI-nek nyilatkozva. Csézy szerint a csütörtöki középdöntő a látványosabb produkcióknak kedvezett. Voltak nagyon jó produkciók, látványában például az ukrán lány nagyon jó volt és szépen is énekelt - tette hozzá.
2008.05.23. 07:10
 
A legöregebb eb
29 évesnek becsülik a világ feltehetően legöregebb kutyáját. Az eb Nagy-Britanniában él, és azért csupán becsült a kora, mert jelenlegi gazdájához nem kölyökként került, hanem a - 76 éves férfi becslése szerint - már legalább hároméves volt. Ez alapján közelít a harminchoz, ami - emberre vetítve - legalább 200 esztendős matuzsálemi kor. Belláról - ez a kutya neve - azonban nincsen semmilyen feljegyzés, törzskönyvről nem is beszélve, így aztán a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztősége nem tudja ebkorcsúcstartónak kikiáltani. Bella amúgy keveset eszeget, már csak két foga maradt, de minden nap sétál egyet gazdájával egy parkban - adta hírül a BBC.
2008.05.23. 06:55
 
 
Megrongálták az ötezer éves Stonehenge-t
Feltehetően szuvenír-vadászok rongálták meg Nagy-Britanniában az ötezer éves Stonehenge-t. Az English Heritage (Angol Örökség) kulturális szervezet közleménye szerint a vandálok vésővel és csavarhúzóval pattinthattak le egy pénzérme nagyságú kődarabot. A további károkozást az őrség akadályozta meg, akik észrevettek két férfit a bronzkori építmény közelében - olvasható a BBC honlapjának hírei között. A május 15-i vandáltámadás sok év óta az első rongálás volt, amit az ősi műemlékben elkövettek. A rendőrség szerint a vandálok azonosak azzal a két férfival, akiknek gyanús viselkedését a térfigyelő kamerák kaptak lencsevégre.
2008.05.22. 21:00
 
 
Magyar-görög: Gera marad a csapatkapitány
Gera Zoltán marad a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, amely szombaton az Európa-bajnok görögökkel játszik barátságos mérkőzést. Erwin Koeman csapata csütörtökön a mérkőzés helyszínén, azaz a Puskás Ferenc Stadionban tréningezett, az edzés célja elsősorban az "új" környezetbe való beilleszkedés volt, a holland szakember ráadásul első ízben vezényelte a gárdát a létesítményben. Az MLSZ tájékoztatása szerint a 75 perces gyakorláson a szokásos feladatok mellett főként a pontrúgások kaptak kiemelt szerepet.
2008.05.22. 20:55
 
 
Titokban már keresi alelnökjelöltjét Obama
Titokban megkezdte alelnökjelöltje keresését Barack Obama szenátor, akitől vetélytársa, Hillary Clinton egyre több elemző szerint már nem tudja elvenni a demokrata párti elnökjelöltséget. Az illinois-i és a New York-i szenátor küzdelme még nem zárult le, a jelöltaspiránsok személyéről rendezett szavazások, az előválasztások csak június 3-án érnek véget, a jelöltállító pártkonvenciót pedig augusztus végén tartják. Obama kampánya a Kentuckyban és Oregonban rendezett keddi előválasztások után fontos mérföldkőhöz érkezett: a politikus megszerezte a nép által választott, úgynevezett elkötelezett delegátusok többségét. Ez volt az egyik fő üzenete aznap este mondott "kvázi győzelmi" beszédének Iowában.
2008.05.22. 20:49
 
 
Kéri László: Orbán Viktor nem beszélt a négyes metró leállításáról
Orbán Viktor nem beszélt a négyes metró beruházásának leállításáról a filmművészeti egyetemen tartott zártkörű összejövetelen. Erről Kéri László, az egyetemi politológiai klub vezetője és házigazdája tájékoztatta az MTI-t annak kapcsán, hogy előzőleg ezzel ellentétes állítást közölt az index.hu portál csütörtökön. A nap folyamán nagy vihart kavart az az Index hírportál cikkében megjelent, Orbán Viktornak tulajdonított kijelentés, miszerint kormányra kerülésük esetén 2010-től két évig "nem hagyományos kormányzás lesz", és "sokaknak sok minden fog fájni". Az Index szerint Orbán azt is mondta, hogy az állami nagyberuházások, így a 4-es metró és az autópálya-építések leállítását is tervezi.
2008.05.22. 20:23
 
 
Orbán: A Fidesz-kormányzás alatt leállítanák a 4-es metrót
Cáfolta Kéri László, a filmművészeti egyetem politológiai klubjának vezetője az index.hu portálnak azt az állítását, miszerint az általa vezetetett szeminárium zártkörű összejövetelén Orbán Viktor azt mondta volna: kormányra kerülések esetén leállítják a négyes metró beruházását. A nap folyamán nagy vihart kavart a hírportál cikke, amelyben Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének a filmművészeti egyetemen tartott, zárt körű rendezvényen elhangzott kijelentéseit idézik. A cikk szerint a pártelnök azt mondta, hogy kormányra kerülésük esetén nem hagyományos kormányzás lesz, és sokaknak sok minden fog fájni. Az Index szerint Orbán azt is mondta, hogy az állami nagyberuházások, így a 4-es metró leállítását is tervezi.
2008.05.22. 18:56
 
 
Manchester United: Ronaldo marad
Marad a Bajnokok Ligája-győztes Manchester United labdarúgócsapatánál Cristiano Ronaldo, az együttes portugál sztárja. "Nem megyek sehova, maradok" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján a 23 éves csatár, aki szerdán a moszkvai BL-fináléban gólt szerzett a Chelsea ellen, majd a büntetőpárbajban hibázott, végül mégis a Vörös Ördögök örülhettek.
2008.05.22. 18:14
 
 
Az LB szerint is érvényes a népszavazási kezdeményezés
Helyben hagyta a Legfelsőbb Bíróság (LB) csütörtökön az Országos Választási Bizottság hétfői döntését, amellyel a testület érvényesnek találta az egészségbiztosítás privatizációjának megakadályozására irányuló népszavazási kezdeményezést. Az LB-nél két magánszemély támadta meg az OVB határozatát és azt kérték: a bíróság változtassa meg azt és állapítsa meg, hogy a szükséges számú érvényes aláírás hiányában a népszavazási kezdeményezés nem érvényes. A bíróság csütörtöki végzésében ugyanakkor azt mondta ki: az OVB határozata a népszavazási kezdeményezés érvényességének megállapításához szükséges adatokat tartalmazza, az aláírások ellenőrzésének hibás voltát a kérelmezők nem bizonyították.
2008.05.22. 17:47
 
 
Irak az amerikai fegyverek egyik legnagyobb vásárlója
Irak az amerikai fegyverek egyik legnagyobb vásárlója, egykor a szovjet tömbtől vásárolt haditechnikát pontosabb, de drága amerikaira cseréli le - írta a USA Today című napilap. A bagdadi kormány 2006 decembere óta összesen 3 milliárd dollárt fordított arra, hogy fegyvereket és harci eszközöket vegyen az Egyesült Államoktól. Az iraki igényeknek köszönhetően minden korábbinál nagyobb mennyiségben adtak el az amerikai gyártók olyan márkákból, mint a Humvee univerzális katonai jármű, az M-4-es puska és az M-16-os gépkarabély.
2008.05.22. 17:25
 
 
EP: jövő júniusig le kell zárni az európai-amerikai vízumtárgyalásokat
Az Európai Parlament (EP) szerint jövő év júniusáig kellene lezárni az EU és az Egyesült Államok közötti vízumtárgyalásokat, azután pedig tilos lenne az uniós állampolgárok ilyen jellegű megkülönböztetése. Az EP az Európai Unió és az Egyesült Államok között a vízummentességről folytatott tárgyalások kapcsán fogadott el állásfoglalást csütörtökön Strasbourgban, 511 igen, 29 nem, 7 tartózkodó szavazattal. A szöveg emlékeztet arra, hogy jelenleg Bulgária, Csehország, Észtország, Ciprus, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Lengyelország, Románia és Szlovákia polgárai esetében az Egyesült Államok fenntartja a vízumkötelezettséget.
2008.05.22. 17:07
 
 
Roland Garros, selejtező: Arn is kiesett
Az első körben búcsúzott Czink Melinda után Arn Gréta is kiesett a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjében. A verseny honlapja szerint Arn a cseh Iveta Benesovától kapott ki a kvalifikáció második fordulójában. A 128-as főtáblára kerüléshez három győzelemre lett volna szükség. Az év második Grand Slam-tornája vasárnap rajtol Párizsban, Szávay Ágnes alanyi jogon főtáblás.
2008.05.22. 17:02
 
 
A magyar internetezők tudatosan vásárolnak
Nő az interneten keresztül vásárlók száma és a vásárolt termékek körében is további bővülés várható - derül ki a Kirakat.hu és az NRC legújabb, reprezentatív kutatásának eredményeiből. Az ezerfős mintán végzett közös online kérdőíves kutatás 2008. április 25. és 2008. május 5. között a 18-69 éves magyarországi internetezők vásárlási szokásait vizsgálta, felmérve a 2008-as terveket is. Az adatok szerint a magyar internetezők tudatosak: 90 százalékuk tájékozódik vásárlás előtt az adott termékről. Az elsődleges és meghatározó információforrásuk az internet (81 százalék), de az áruházak akciós, hirdetési kiadványait is sokan (57 százalék) végigböngészik a döntés előtt.
2008.05.22. 16:59
 
 
A Google nem veszi le az iszlámista videókat a YouTube-ról
A Google visszautasította, hogy eltávolítson minden iszlamista anyagot népszerű videomegosztó portáljáról, a YouTube-ról. Az iraki háborút támogató Joseph Lieberman független amerikai szenátor előzőleg arra kérte a kaliforniai céget, hogy vegye le a YouTube-ról az összes olyan videót, amely terrorista csoportoktól származik. A Google a YouTube-on elhelyezett válasznyilatkozatban közölte: néhány videót eltávolítottak, mert gyűlöletbeszédet, erőszakot tartalmaztak vagy más módon megsértették a közösségi normákat. A vállalat állítása szerint azonban Lieberman azt követelte, hogy azokat a videókat is töröljék, amelyekben nincs erőszak vagy gyűlöletkeltés, de terrorista csoportok termékei.
2008.05.22. 16:50
 
 
Nem született megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Ismét eredménytelenül zárult az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok között a szakszervezeti sztrájkkövetelésről csütörtökön. Az egyeztetést június 4-én folytatják. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke a csütörtöki egyeztetést követően az MTI-nek úgy nyilatkozott, továbbra is az a véleményük, hogy meg kellene állapodni. Utalt arra, hogy a sztrájkfelhívásukat nem vonták vissza, ha belátható időn belül - még ebben a hónapban - érdemi eredményt nem sikerül elérni követeléseikben, akkor folytatják a februárban meghirdetett és többször felfüggesztett munkabeszüntetést.
2008.05.22. 16:47
 
Hatmilliós pályázat sportegyesületeknek
Pályázatot írt ki a Sportegyesületek Országos Szövetsége – jelentették be a szervezet csütörtöki közgyűlésén, a Magyar Sport Házában. Szponzorok által felajánlott hatmillió forint – vissza nem térítendő – pénzbeli támogatásra lehet pályázni. Legalább ötvenezer és legfeljebb háromszázezer forint igényelhető három kategóriában: egészségmegőrző szabadidősport, utánpótlás-nevelés, illetve versenysport.
2008.05.22. 16:39
 
Újabb nemzetközi siker a Zeneakadémián
Ismét nemzetközi sikerrel büszkélkedhet a Zeneakadémia: Acsai Tímea, a fuvola tanszék első éves hallgatója 3. helyezett lett az idén tizenötödik alkalommal megrendezett Nemzetközi Fuvola és Klarinétversenyen Bukarestben, az orosz Yaroshevszky Sztaniszlav, és a szlovák Jozef Hamernik mögött. A kimagaslóan tehetséges, mindössze 19 éves hallgató tanára Kovács Lóránt.
2008.05.22. 16:37
 
 
Tündi, a kispanda Újbuda kedvence
Tündi örökbefogadásáról szóló okiratot ma délelőtt vehette át Molnár Gyula Újbuda polgármestere Sebestyén Zsolttól az Alapítvány a Budapesti Állatkertért titkárától. Tünde az első olyan lakója a Budapesti állatkertnek, akit egy önkormányzat fogadott örökbe.
2008.05.22. 16:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391[2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista