2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Szeptember elejére napolták a móri bankrablás tárgyalását
Szeptember elejére napolta el a nyolc halálos áldozatot követelő, móri fegyveres bankrablás tárgyalását a székesfehérvári Fejér Megyei Bíróság a keddi tárgyaláson, amelyen tanúkat hallgattak meg. A büntetőper - a gyanúsított Nagy László öngyilkossága miatt - egyedüli vádlottja a 35 éves Weiszdorn Róbert ellen kitervelten, több emberen, társtettesként elkövetett emberölés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés a vád. A hétfői tárgyaláson a vádlott csak részben vallotta magát bűnösnek, a bankrablásban való részvételét elismerte, de - mint mondta - emberélet kioltásához nincs köze. Kedden a bíróság több tanút hallgatott meg.
2008.06.10. 16:48
 
MTI kontra ORTT: a bíróság hatályon kívül helyezte a médiatestület marasztaló határozatát
A Fővárosi Bíróság hatályon kívül helyezte az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) MTI-t elmarasztaló határozatát, és kimondta, hogy a nemzeti hírügynökség nem sértett szakmai szabályt, amikor a miniszterelnök szaúd-arábiai labdarúgókkal kapcsolatos kijelentéséről tudósított. "A felperes volt az első olyan médium, amely tényszerűen, hitelesen, részletesen, tárgyilagosan és gyorsan idézte a miniszterelnök által elmondottakat" - áll az elsőfokú ítéletben, melyet kedden kézbesítettek az MTI-nek.
2008.06.10. 16:45
 
Orbán: az előrehozott választás előrehozott megoldást jelent
Az előrehozott választás előrehozott megoldást jelent Magyarország válságára - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke újságírói kérdésre, miután Budapesten találkozott az Nemzetközi Valutalap képviselőivel. "Az előrehozott választás azt jelenti Magyarország számára, hogy mostani szociális és gazdasági válság megoldását is előre hozzuk" - mondta a pártelnök. Orbán Viktort azzal kapcsolatban kérdezték, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a kétnapos dobogókői kormánykonzultáció előtt újságíróknak azt mondta, Orbánnak és pártjának az érdeke, hogy előrehozott választás legyen, azonban Magyarországnak nem, különösen, amikor a legnagyobb ellenzéki párt nem ad programot.
2008.06.10. 16:35
 
 
Bush: Törökország számára lehetővé kell tenni az EU-csatlakozást
George Bush amerikai elnök kedden amellett foglalt állást, hogy Törökország egy napon csatlakozhasson az Európai Unióhoz. Az amerikai elnök az Európai Unió és az Egyesült Államok szlovéniai csúcstalálkozóját követő sajtóértekezleten beszélt erről. Bush egyúttal lehetségesnek vélte, hogy még megbízatásának jövő januári lejárta előtt nemzetközi megállapodás születhet a légköri változások elleni küzdelemről. A kérdés megosztja az európai országokat és az Egyesült Államokat.
2008.06.10. 15:46
 
 
Leszakadt egy oldalfal a Tűzoltó utcában: egy halott, két sérült
Egy ember meghalt, kettő megsérült, amikor leszakadt egy bontás alatt lévő ház oldalfala Budapesten, a IX. kerületi Tűzoltó utcában kedd délután. A bontás alatt lévő épület harmadik emeletének oldalfala és függőfolyosója szakadt le, és nem az erkélye, ahogy arról az első hírek szóltak. Több munkást betemetett a leomló fal, egy embert holtan találtak meg, egy másikat súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - tájékoztatott Molnár Péter, a tűzoltóság szóvivője.
2008.06.10. 15:35
 
 
Franciaország szociális tarifát vezet be a mobiltelefonokhoz
A szerény jövedelmű mobiltelefon-felhasználók számára szociális tarifa bevezetéséről döntött keddre virradó éjjel a francia nemzetgyűlés. A képviselők egyhangúlag fogadták el a kormányzó jobbközép Népi Mozgalom Uniója (UMP) frakciójához tartozó Frédéric Lefebvre-nek a gazdaság modernizálásáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványát, amelynek értelmében a szolgáltatók az állammal kötött megállapodásban fogják meghatározni a szociális tarifáról szóló ajánlat feltételeit. Franciaországban a gáz és az elektromos áram fogyasztása esetén, valamint a vonalas telefon előfizetői számára már eddig is létezett szociális tarifa.
2008.06.10. 15:13
 
Vizsgálják a magyar tűzszerész halálának okait
Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta azt a robbanást, amely miatt Afganisztánban egy magyar tűzszerész egy robbanóeszköz hatástalanítása közben életét vesztette kedden kora reggel - közölte Hajdu Gábor ezredes, a tűzszerészek parancsnoka a szaktárca sajtótájékoztatóján. Az MTI azon kérdésére, ki lehet-e zárni, hogy távirányítással robbantották fel az eszközt, a parancsnok közölte: a vizsgálat még nem tart itt, "semmit nem tudunk kizárni" - tette hozzá. Bocskai István, a szaktárca szóvivője elmondta, az 1978-ban született Kovács Gyula főtörzsőrmestert a honvédelmi miniszter hősi halottá nyilvánította és posztumusz hadnaggyá léptette elő.
2008.06.10. 14:41
 
 
Műszaki hiba miatt leállítottak egy atomerőművet Ukrajnában
Műszaki hiba miatt leállították a nyugat-ukrajnai Rivne város atomerőművének kettes blokkját - közölte kedden a négy ukrajnai atomerőművet üzemeltető Enerhoatom cég. A tájékoztatás úgy szólt, hogy közép-európai idő szerint 11 óra 10 perckor szivárgást észleltek a hermetikusan zárt térben. Az energiatermelést leállították. A szivárgás a hermetikus téren kívülre nem terjedt ki. A biztonságos üzemeltetés feltételei nem sérültek. Az atomerőműben illetve a környezetében a sugárzás mértéke nem tér el a megszokottól. A rivnei erőmű egyik, nevének elhallgatását kérő vezetője szerint 1,3 köbméter radioaktív víz szivárgott ki az atomreaktor hűtővezetékéből.
2008.06.10. 14:37
 
 
Paczolay Pétert választották meg az Alkotmánybíróság új elnökének
Paczolay Pétert választották meg az Alkotmánybíróság (Ab) új elnökévé a testület keddi teljes ülésén titkos szavazással. Bihari Mihály jelenlegi elnök 9 éves alkotmánybírói megbízatása július 2-án jár le, az azt követő napon lép hivatalába a három évre elnökké választott Paczolay Péter. Ő lesz a testület ötödik elnöke. Paczolay Péter 1990-től 1996-ig az Ab főtanácsosa, 2000-ig főtitkára volt. Ezt követően öt évig volt a Köztársasági Elnöki Hivatal helyettes vezetője, majd 2005 augusztusától alkotmánybíróvá történő megválasztásáig, 2006 februárjáig a Köztársasági Elnöki Hivatal vezetője. 2007 márciusában az Ab elnök-helyettesévé választották.
2008.06.10. 14:33
 
 
Elemzők a Fidesz-KDNP frakcióülésen: valami történjen!
A magyar gazdaságot és a politikát is a fenntarthatatlanság jellemzi, így nem mehetnek tovább a dolgok, valaminek történnie kell; így összegezhető László Csaba közgazdász, valamint Stumpf István és Mráz Ágoston politológus előadása, amelyet a Fidesz-KDNP frakció nyári szünet előtti utolsó ülésén tartott. Stumpf István, a Századvég politikai műhely vezetője, az Orbán-kormány egykori kancelláriaminisztere az új választások kiírásában látja a kiutat, szerinte a jelenlegi válság megoldása új választói felhatalmazást igényel. Csaba László, a Közép-Európai Egyetem tanára szerint is a közbizalom helyreállítása a legfontosabb, valamint meg kell fogalmazni egy 5-8 éves középtávú gazdasági programot.
2008.06.10. 14:27
 
 
Kadhafi elutasítja a Mediterrán Unió létrehozását
A Mediterrán Unió létrehozása ellen emelt szót Moammer el-Kadhafi líbiai vezető a Tripoliban kedden kezdődött arab minicsúcstalálkozón, arra hivatkozva, hogy a tervezett unió veszélyezteti az arab és az afrikai országok egységét. Kadhafi hangsúlyozta: ha az Európai Unió (EU) együtt akar működni velük, akkor azt az Arab Ligával vagy az Afrikai Unióval tegye, s nem fogadják el, hogy az EU csak egyetlen országcsoporttal tárgyaljon. A Földközi-tenger menti országok kapcsolatait szorosabbra fonó, Nicolas Sarkozy francia elnök által kezdeményezett Mediterrán Unió létrehozását július 13-án, a mediterrán országok párizsi csúcstalálkozóján jelenthetik be.
2008.06.10. 14:23
 
Magyarországnak a regionális árampiac részévé kell válnia
A villamosenergia-piac szervezettségén még javítani kell, ami a termelői kínálati oldal bővítésén túl azzal érhető el a leghatásosabban, ha Magyarország a regionális piac részévé válik - mondta Gordos Péter, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM)energetikai szakállamtitkára kedden Budapesten, az EnKon szakmai fórum szünetében az MTI-nek. A magyar villamosenergia-piacot össze kell kötni a környező országok hasonló nemzeti piaci szegmenseivel. A piac-összekapcsolás praktikusan az energiatőzsdéken keresztül valósulhat meg - emelte ki Gordos Péter.
2008.06.10. 14:07
 
 
Fico: a Malina Hedvig ügy a kormány elleni támadásokat szolgálta
Robert Fico szerint 2006 szeptemberében, röviddel a Malina Hedvig ügy kirobbanása után nyilvánvaló volt, hogy az esetet bizonyos erők arra használták fel, hogy kárt tegyenek vele a kormányában. A szlovák miniszterelnök kedden, hivatali idejének felezőidején tartott sajtótájékoztatón érintette a Nyitrán 2006 augusztusában megvert magyar egyetemista esetét. Úgy fogalmazott, hogy ha az ügyet annyiban hagyták volna, az jelentős kárt okozott volna a kormánynak. Közben Fico szerint koalíciós partnerének, Ján Slotának Göncz Kinga címére elhangzott kijelentései ugyan "nem tartoznak a politikába", a magyar külügyminiszter azonban "nem engedhet meg bármit", így azt sem, hogy Slota pártját, a Szlovák Nemzeti Pártot (SNS) a Magyar Gárdához hasonlítsa.
2008.06.10. 13:54
 
 
Intertotó Kupa: Kazahsztánban kezd a Honvéd
A kazah Zsetiszu otthonában játssza első mérkőzését a Budapest Honvéd a labdarúgó Intertotó Kupa első fordulójában. A kispestiek először június 22-én, magyar idő szerint 14:30 órakor lépnek pályára - derül ki a csapat honlapjáról. A visszavágót június 28-án, 19 órakor rendezik. A Honvéd azt követően kapta meg az indulási jogot, hogy a Ligakupa megnyerésével azt megszerző fehérváriak nem vállalták a részvételt, majd az újpestiek és a kaposváriak sem éltek a lehetőséggel.
2008.06.10. 13:49
 
 
BL: a Porto fellebbezett a kizárás ellen
Az FC Porto benyújtotta fellebbezését az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azon döntése ellen, amely kizárta a Bajnokok Ligája következő kiírásából a portugál bajnokcsapatot. Az UEFA azok után döntött így, hogy a portugál szövetség fegyelmi bizottsága május elején hat pontot levont a klubtól, mert a 2003/2004-es bajnoki szezonban játékvezetőket vesztegetett meg, illetve erre tett kísérletet. Az UEFA szabályzata szerint olyan egyesület, amely manipulációval került összefüggésbe, nem indulhat a legrangosabb kontinentális sorozatban. Az UEFA illetékes testülete pénteken tárgyalja a Porto fellebbezését.
2008.06.10. 13:19
 
 
Détári a Siófok új szakvezetője
Détári Lajos lett a BFC Siófok élvonalbeli labdarúgócsapatának új szakvezetője. Erről a klub tájékoztatta az MTI-t. A volt világválogatott labdarúgó megbízatása 2010. június 30-ig szól. Détári az NB I-ben legutóbb a Sopront irányította, a csapattól szeptember 27-én menesztették. A Siófok a 14. helyen végzett az élvonalban, így kiharcolta a bennmaradást. Az olasz Aldo Dolcetti vezetőedzővel múlt szerdán közös megegyezéssel bontott szerződést a klub.
2008.06.10. 13:14
 
 
Ötpárti egyeztetés a szabad vasárnapért
Már az ősszel az Országgyűlés elé kerülhet a kereskedelmi törvény és a Munka törvénykönyve módosítása a vasárnapi munkavégzés korlátozása érdekében; erről Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) alelnöke beszélt kedden, Budapesten az ötpárti egyeztetést követő sajtótájékoztatón. Lát lehetőséget az ötpárti megegyezésre a szabad vasárnap ügyében a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP), így már ősszel az Országgyűlés elé kerülhet a kereskedelmi törvény és a Munka törvénykönyve módosítása - közölte Harrach Péter, a szabad vasárnap gondolatának kezdeményezője.
2008.06.10. 13:00
 
IMF: további költségvetési konszolidációra van szükség
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint további költségvetési konszolidációra van szükség a konvergenciaprogrammal összhangban; a magyar gazdaság sebezhetősége továbbra is jelentős, és nőttek a pénzügyi rendszer kockázatai - mondta James Morsink, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációjának vezetője Budapesten. A magyar gazdaság folyamatait rendszeresen vizsgáló IMF idei javaslatai szerint a további konszolidációs lépéseket a stabilitás megőrzését és a növekedést támogató adó és kiadási oldali reformok mentén kell végrehajtani. Az IMF azt javasolja, hogy a monetáris politikának a 3 százalékos fogyasztói-árindexhez kell szilárdan ragaszkodnia.
2008.06.10. 12:59
 
 
Líbia kizárta nagy fejlesztéseiből Dániát a Mohamed-karikatúrák miatt
Líbia kizárta a dán vállalatokat több mint százmilliárd dollár értékű infrastruktúra-fejlesztési terveiből, tiltakozásul a dán sajtóban megjelent Mohamed-karikatúrák miatt - közölte a tripoli kormány. A líbiai sajtóban kedden ismertetett kormányközlemény szerint a tripoli gazdasági és kereskedelmi minisztérium ezzel életbe léptette a kabinetnek a dán áruk bojkottjára vonatkozó múlt heti döntését. A nyugati országok keményen lobbiznak azért, hogy jól jövedelmező megbízásokat nyerjenek el a lepusztult líbiai infrastruktúra felújítása során.
2008.06.10. 12:48
 
 
Kikerült az intenzív osztályról az "amstetteni rém" egyik áldozata
Csaknem két hónap után elhagyhatta az intenzív osztályt az "amstetteni rém" egyik áldozata, akinek kórházba kerülése vezetett tulajdonképpen az egész világon megütközést keltett ausztriai vérfertőzés lelepleződéséhez. Az amstetteni tartományi klinika szóvivője kedden közölte, hogy az állapotában bekövetkezett javulásnak köszönhetően felébresztették a mélyaltatásból a tizenkilenc éves Kerstint - a vérfertőzéssel gyanúsított amstetteni mérnök, Josef Fritzl hatodik gyermekét -, és átszállították abba az intézménybe, ahol a többi áldozatot - nagyanyját, anyját és testvéreit - is ápolják. A lány továbbra is fokozott orvosi és gyógyszeres kezelésre szorul.
2008.06.10. 12:00
 
 
Meghalt egy magyar katona Afganisztánban
Meghalt egy magyar katona Afganisztánban kedden reggel; a katona egy házi készítésű robbanószerkezet hatástalanítása közben vesztette életét - közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel. A közlemény szerint a baleset magyar idő szerint reggel hét órakor történt. A magyar tartományi újjáépítési csoport tűzszerész egysége egy közúton észlelt robbanószerkezethez vonult ki, hogy azt az illetékes hatóságok kérésére hatástalanítsa. A robbanóeszköz a hatástalanítás közben robbant fel, a katona a helyszínen életét vesztette. Szekeres Imre honvédelmi miniszter intézkedett az eset kivizsgálására. Havril András vezérezredes, vezérkari főnök pedig megtette a szükséges lépéseket.
2008.06.10. 11:08
 
 
A Balaton és Horvátország a legnépszerűbb úti cél
A magyar lakosság utazási kedve 2008-ban sem csökken, a belföldi úti célok között évek óta a Balaton áll a dobogó felső fokán, a külföldiek közül pedig Horvátország - közölte a Magyar Turizmus Zrt. kedden. A magyar lakosság várhatóan 139 milliárd forintot költ el belföldi utazásra a főszezonban. Lényegesen kevesebben vannak, akik csak külföldre utaznak, ami a belföldi utazások presztízsének növekedését mutatja. A nyári hónapok utazásait a várható időjárás még jelentősen befolyásolhatja, de a legtöbben vélhetően júliusban és augusztusban kelnek útra. A magyar lakosság mintegy 60 százaléka tervez utazást a május-szeptember közötti időszakra, az utazók 76,1 százaléka választ belföldi úti célt.
2008.06.10. 10:56
 
 
Víztelen mosógép
Csaknem teljesen víztelen mosógépet fejlesztettek ki Nagy-Britanniában, mindössze egyetlen pohárnyit használ el a masina mosási ciklusonként. Energiafogyasztása is minimális, a hagyományos mosógépekének mindössze 2 százaléka; vízfogyasztása is ehhez hasonló a mostani mosógépekéhez képest. A Leedsi Egyetemen kifejlesztett masina titka: mikrocsipekkel távolítja el a koszt, a foltokat a ruhákból, szövetekből. Mivel a ruhák szinte teljesen szárazon tisztulnak meg, nem kell szárítási programot használni a mosás után és persze nem kell energiát pazarolni tetemes mennyiségű víz melegítésére.
2008.06.10. 10:52
 
BÍRKÓZÁS: GGP-döntő, négy magyarral
Az azeri fővárosban, Bakuban rendezik meg a birkózók Golden Grand Prix-sorozatának döntőjét. A június 27-i kötöttfogású versenyre négy magyar kapott meghívást.
2008.06.10. 10:34
 
 
EURO-2008: Ronaldo a legszebb az Eb-játékosok közül
Christiano Ronaldo az osztrák-svájci rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság legszebb játékosa - legalábbis az LG Plasma TV megbízásából készült felmérés szerint. Összesen tizenkét ezer nőt kérdeztek meg Európa-szerte. A portugál szupersztárt a francia Thierry Henry követi, míg a dobogó harmadik helyén az olasz Fabio Cannavaro és a svéd Freddie Ljunberg osztozkodik. Érdekes módon Christiano Ronaldo főképpen az olasz, a német és a svéd nők többségének a szívét ejtette rabul.
2008.06.10. 09:44
 
 
Megkezdődött a kormány kétnapos konzultációja Dobogókőn
Adó-, költségvetési, jóléti és szakképzési kérdések kerülnek napirendre a kormány és az MSZP-vezetés konzultációjának első napján kedden, Dobogókőn. Erről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszélt újságíróknak. Tájékoztatása szerint szerdán kiemelten az egészségügy következő két évre szóló és hosszú távú feladatainak meghatározása lesz a téma, továbbá a minisztérium legfontosabb szakmapolitikai kérdéseiről tárgyalnak. Mint mondta, a konzultáció folytatódik, június végére átfogó szakmai támogatást akar szerezni azokhoz a javaslatokhoz, amelyek a megbeszélések eredményeként ősszel az Országgyűlés elé kerülhetnek. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint a kormánynak jelenleg nincs programja.
2008.06.10. 09:39
 
 
A mobil-előfizetések száma túllépte a 11,2 milliót
Az idén az első negyedév végén a mobil-előfizetések száma túllépte a 11,2 milliót, miközben a vezetékes vonalaké tovább esett, egy év alatt több mint ötödével emelkedett az internet szolgáltatók száma, az előfizetéseké pedig már meghaladta a 2 milliót - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A mobil-előfizetések száma 2007 végén meghaladta a 11 milliót, 10,7 százalékkal emelkedett egy év alatt, az internet előfizetők száma 37,4 százalékkal 1,826 millióra emelkedett tavaly. A vezeték nélküli internet előfizetők tábora 73 százalékkal, a szélessávú internet kapcsolattal rendelkezőké 33 százalékkal nőtt 2007-ben.
2008.06.10. 09:17
 
 
EURO-2008: döntetlent játszottak a franciák, nyertek a hollandok
A világbajnoki ezüstérmes francia labdarúgó-válogatott gólnélküli döntetlent játszott Románia csapatával az Európa-bajnokságon, a "halálcsoportnak" is nevezett C jelű négyes nyitó találkozóján. Eredmény: Románia-Franciaország 0-0. Ez volt az első döntetlen ezen a kontinenstornán. A csoport másik meccsén a holland válogatott 3-0-ra legyőzte a világbajnok olasz csapatot. Az olaszoknak csak akkor marad reális esélyük a továbbjutásra, ha hátralévő két csoportmeccsüket megnyerik. Eredmény: Hollandia-Olaszország 3-0 (2-0).
2008.06.10. 09:11
 
 
A Pentagon szerint Moszkva az atomfegyverekre összpontosít
Oroszország a jelek szerint nukleáris fegyverzetének fejlesztésére összpontosít, és ezért egyre fontosabb fenntartani az Egyesült Államok nukleáris arzenálját - jelentette ki az amerikai védelmi miniszter hétfőn. Egyre nagyobb szüksége lesz az Egyesült Államoknak a jövőben nukleáris fegyverekre, hogy elrettentse a támadástól lehetséges ellenségeit - jelentette ki Robert Gates a Virginia állambeli Langley légitámaszponton tett látogatása alkalmával, a légierő tisztjei előtt. Oroszország nukleáris fegyverzetének fejlesztésére összpontosít a hagyományos haderő helyett - mondta Gates.
2008.06.10. 08:28
 
 
Obama-babát készített egy német gyártó
Egy német babagyártó 36 cm-es, tökéletesen felöltöztetett Obama-babát készít a demokrata elnökjelölt tiszteletére. A Barack-figurára finom öltönyt és halványkék nyakkendőt adtak, és ügyeltek olyan finom részletekre is, mint a csillagos-sávos kitűző az elnökjelöltbaba hajtókáján. A készítő, Marcel Offermann Puppenklinik (Babaklinika) nevű üzletében a limitált példányszámú - csak 999 darab készül belőle - Obama-baba 139 euróért (34 ezer forint) kapható. A tulajdonos büszkén említette, hogy már az első napon 45 előrendelés futott be. Régi hagyomány az üzletben, hogy híres emberek előtt tiszteleg: korábban árult már Diana hercegnő-, XVI. Benedek- és Angela Merkel-babát is.
2008.06.10. 08:21
 
 
Gyomorgyűrűs menyasszony
Abban a pillanatban nyelte le a tortába rejtett eljegyzési gyűrűt egy hölgy Kínában, ahogy kedvese letérdelt elé, hogy megkérje a kezét. A férfi a romantikus filmek - kissé elcsépelt - fogásaként a vacsora utolsó fogásába rejtette az ékszer remélve, hogy kedvese orcáján meglepetés és boldogság elegye tükröződik majd. Ehelyett a hölgy elsápadt, amikor letérdelt elé, mert a lánykérésre utaló mozdulattól döbbent rá, hogy épp most nyelte le a gyűrűt egy nagy falat tortával. Az ékszer felbukkanását nem bízták a természetre, kórházba vitték a nőt, ahol az orvosok katéterrel kiemelték a gyűrűt a gyomrából. A nő amúgy igent mondott.
2008.06.10. 08:14
 
 
Pénteken véget ér a tanév, kezdődik a vakáció
Pénteken a közoktatási intézményekben felkerül a táblákra a vakációt jelző utolsó betű, a V is, és kezdetét veszi a mintegy két és fél hónapos nyári szünet. A diákok szabadidejének tartalmas eltöltését az idén is több száz színes program, nyári tábor szolgálja. A közoktatásban több mint 1,7 millió gyermek kezdi meg nyári pihenését. A szaktárca tájékoztatása szerint az általános iskolákban 809.160, a szakiskolákban 123.192, a speciális szakiskolákban 9.773, a gimnáziumokban 200.026, a szakközépiskolákban 242.016 diák zárja a tanévet pénteken.
2008.06.10. 08:05
 
 
Lépj egyet előre program: csaknem 15 ezer támogatott
Már csaknem 15 ezren nyertek el támogatást a Lépj egyet előre program újabb, az idén januárban indított szakaszában, a program összesen 22 ezer személy ingyenes képzését finanszírozza - közölte a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal. A további 7 ezer képzési helyre több mint 20 ezer jelentkező közül választják ki azokat, akik részt vehetnek a programban. Számít a jelentkezések beérkezési sorrendje, illetve az, hogy milyen szakmát választ a jelentkező. A program tanfolyamai általában azért sikeresebbek a többi képzésnél, mert egyrészt a jelentkezés nem követel meg bonyolult adminisztrációt, másrészt a szervezők az átlagosnál jobban igazodnak a résztvevők időbeosztási és egyéb igényeihez.
2008.06.10. 07:46
 
 
Világgazdaság: Kevés a képzett bankár a piacon
Komoly fejfájást okoz a hazai hitelintézeteknek a munkaerőpótlás, egyre nehezebb jól képzett és tartósan egy helyen maradni hajlandó alkalmazottakat találni - írja a Világgazdaság keddi számában, a bankpiac több szereplőjének megkérdezése alapján készült cikkében. A lapban összesített vélemények szerint hiányterületek a bankszakmában is akadnak bőven: szabad értékesítési, informatikai és pénzügyi szakemberből nagyon kevés mozog a piacon. A szakemberhiány többnyire együtt jár az alkalmazotti bérigények lassú, ám folyamatos emelkedésével, és a fluktuáció kordában tartása is sok energiát követel a szereplőktől.
2008.06.10. 07:32
 
 
Brit vésztervek a készülő benzinsztrájk előtt
Vészterveket léptetett életbe különösebb hírverés nélkül a brit kormány az üzemanyag-szállító cégek alkalmazottainak fenyegető négynapos sztrájkja miatt, attól tartva, hogy a hétvégétől országos üzemanyaghiány alakulhat ki - írta a keddi Financial Times. A két legnagyobb brit közúti üzemanyag-fuvarozó cég hozzávetőleg ötszáz gépkocsivezetője tervezi a négynapos sztrájkot péntektől, mivel vállalataik elutasították az általuk követelt 13 százalékos béremelést. A londoni gazdasági napilap értesülése szerint a kormány már múlt pénteken életbe léptette az ilyen helyzetekre kidolgozott vészintézkedési terveket, de ezt nem tette közzé, megelőzendő a pánikszerű üzemanyag-felvásárlást.
2008.06.10. 07:24
 
 
Megállapodtak az uniós szakminiszterek a munkaidő-irányelvről
Megállapodásra jutottak az Európai Unió munkaidő-irányelvéről és a kölcsönmunka szabályozásáról az uniós szakminiszterek - jelentette be az EU soros elnökségét adó Szlovénia képviselője, Marjeta Cotman a hétfői luxembourgi tanácsülést követően. Az éjszakába nyúló tanácskozáson született kompromisszum szerint a munkaidő átlagos felső határa továbbra is heti 48 óra lenne, egyes ágazatokban azonban 60-65 órás munkahét is megengedett lenne. A munkaidő-irányelvet, amelyről már 2002 óta vitáznak az EU-ban, együtt tárgyalták a munkaerő-kölcsönzők által közvetített ideiglenes munkavégzés szabályaival.
2008.06.10. 07:20
 
Fodor: a jelenlegi körülmények között nem lesz MSZP-SZDSZ koalíció
A jelenlegi körülmények ismeretében nem lesz MSZP-SZDSZ koalíció és én nem erre készülök - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ szombaton megválasztott elnöke hétfőn, az Magyar Televízió Az este című műsorában. Fodor Gábor hangsúlyozta: olyan pártelnök kíván lenni, aki ellenzéki SZDSZ-t vezet. Hozzátette, hogy a koalíció azért bomlott fel, mert a szocialisták visszafordultak egy olyan útról, amit közösen kezdtek el és nem látja annak a jelét, hogy az elmúlt hónapokban változott volna az MSZP álláspontja. Hangot adott annak a meggyőződésének, hogy a Gyurcsány-kormányba nincs visszaútja az SZDSZ-nek.
2008.06.10. 07:03
 
 
EURO-2008: Hollandia-Olaszország 3-0
A holland válogatott 3-0-ra nyert a világbajnok Olaszország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság "halálcsoportnak" is nevezett C jelű négyesében az első fordulóban. A hollandok góljait Ruud van Nistelrooy (26.), Wesley Sneijder (31.) és Giovanni van Bronckhorst(79.) szerezték. Az olaszoknak csak akkor marad reális esélyük a továbbjutásra, ha hátralévő két csoportmeccsüket megnyerik. Eredmény: Hollandia-Olaszország 3-0 (2-0). Bern, 30 ezer néző. Gól: van Nistelrooy (26.), Sneijder (31.), van Bronckhorst (79.). Sárga lap: de Jong (59.), illetve Toni (27.), Zambrotta (35.), Gattuso (51.)
2008.06.09. 22:38
 
 
Gera Zoltán a Fulhamhez igazol
Gera Zoltán nem fogadta el klubja, a West Bromwich Albion szerződéshosszabbítási ajánlatát, és a szintén angol élvonalbeli Fulham labdarúgócsapatához igazol. Ez a hír a WBA hivatalos honlapján jelent meg. A magyar válogatott középpályása 2004-től 155 találkozón lépett pályára a birminghami együttesben, és 25 gólt szerzett. "A legjobb ajánlatot tettük Zolinak, amit a klub lehetőségei megengednek nekünk, többet nem tehettünk - mondta Tony Mowbray, a WBA menedzsere. - A legjobbakat kívánjuk neki a jövőre. A WBA-nál mindenki nagyon tisztelte a pályán és azon kívüli profi hozzáállásáért."
2008.06.09. 20:30
 
Jégkorong: Cortina maradt a magyar szövetségi kapitány
Pat Cortina maradt a világ élvonalába feljutott magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. A magyar szövetség elnökségének hétfői döntése értelmében a kanadai sikeredző segítői ugyanazok, akik eddig voltak: Énekes Lajos és Diego Scandella. A trió megbízatása a következő idényre szól.
2008.06.09. 20:23
 
 
EURO-2008: Románia-Franciaország 0-0
A világbajnoki ezüstérmes francia labdarúgó-válogatott gólnélküli döntetlent játszott Románia csapatával az Európa-bajnokságon, a "halálcsoportnak" is nevezett C jelű négyes nyitó találkozóján. Eredmény: Románia-Franciaország 0-0. Zürich, 30 ezer néző. Sárga lap: Niculae (27.), Contra (40.), Goian (43.), illetve Sagnol (51.). Ez volt az első döntetlen ezen a kontinenstornán.
2008.06.09. 19:55
 
Megszavazták az MTI 2007. évi beszámolóját az Országgyűlésben
353 támogató vokssal, ellenszavazat nélkül, négy tartózkodás mellett elfogadta a Magyar Távirati Iroda Zrt. 2007. évi beszámolóját hétfőn az Országgyűlés. Az MTI tavaly nyugodt évet zárt, és a hírügynökségi szakma világméretű válsága ellenére stabilan áll a lábán - fejtette ki Vince Mátyás, a nemzeti hírügynökség elnöke az MTI Zrt. 2007. évi tevékenységéről szóló beszámoló, az arra vonatkozó számvevőszéki jelentés és a kapcsolódó határozati javaslat hétfői együttes parlamenti vitájában. Az Országgyűlés plenáris ülésén, amely az MTI Zrt. közgyűlésének szerepét töltötte be, a hírügynökség elnöke emlékeztetett arra, hogy az MTI Tulajdonosi Tanácsadó Testülete tavaly ősszel egyhangú szavazással javasolta: újabb periódust tölthessen tisztségében.
2008.06.09. 19:45
 
 
SZDSZ: Bauer Tamás esetleg visszatér, Hack Péter most nem
Bauer Tamás nem tartja elképzelhetetlennek, hogy újra csatlakozzon az SZDSZ-hez, Hack Péter viszont nem szeretne visszatérni a szombaton pártelnökké választott Fodor Gábor hívására - mondta a két pártalapító az MTI-nek. A liberálisok új elnöke az ATV Pont 7 című vasárnap esti műsorában beszélt arról, hogy visszahívná pártjába az SZDSZ meghatározó politikusait, köztük Bauer Tamást, Kis Jánost, Tölgyessy Pétert, Tamás Gáspár Miklóst és Hack Pétert.
2008.06.09. 19:24
 
 
A Manchester United hivatalos panaszt tett C. Ronaldo ügyében
A Manchester United hivatalos panaszt nyújtott be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) a Real Madrid Cristiano Ronaldo megszerzésére irányuló lépései kapcsán. Az angol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes együttes elöljárói szerint a spanyol főváros elitklubja mindent elkövet annak érdekében, hogy a portugál támadót rávegye jelenlegi szerződése felbontására, noha többször jelezték a madridiaknak, hogy Ronaldo nem eladó. Pekka Odriozola FIFA-szóvivő egyelőre korainak nevezte, hogy állást foglaljon az ügyben. Mindenesetre jelezte, megnézik, mi szerepel a beadványban, s azt követően döntenek a teendőkről.
2008.06.09. 18:57
 
 
Az igen szavazatok győzelmét reméli az ír népszavazáson Berlin és Párizs
Az igen szavazatok győzelmét reméli az Európai Unió reformszerződéséről csütörtökön tartandó írországi népszavazáson a francia elnök és a német kancellár. A bajorországi Straubingban hétfőn tartott francia-német csúcstalálkozón Nicolas Sarkozy és Angela Merkel óvatos derűlátásának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a referendumon az igen szavazatok lesznek többségben. A francia államfő utalt arra, hogy egy esetleges írországi elutasítás egész Európára nézve súlyos következményekkel járna. Erre az esetre Sarkozy és Merkel közös francia-német választ ígért.
2008.06.09. 18:45
 
 
Bajnai Gordon a kkv-szektor képviselőivel egyeztetett
Az európai uniós átlagot meghaladó tartós gazdasági növekedés beindításához hozzá kell nyúlni a foglalkoztatást terhelő adókhoz és járulékokhoz, mérsékelni kell a bürokráciát, ami önmagában felér egy adócsökkentéssel, továbbá a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő szakképzést kell megvalósítani - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter. A miniszter hétfőn a kis- és középvállalkozói szektor képviselőivel egyeztetett a versenyképesség javításában leginkább érdekelt szervezetekkel folytatott konzultációsorozat keretében.
2008.06.09. 18:22
 
 
6 milliárd dolláros tőkeemelés a Lehman Brothersnél
Hat milliárd dolláros tőkeemelést jelentett be hétfőn az amerikai Lehman Brothers a hitelpiaci válság során elszenvedett veszteségek kompenzálására. Az Egyesült Államok negyedik legnagyobb befektetési bankjának vezetése egyszersmind azt is közölte, hogy 2,8 milliárd dolláros veszteség várható a csoportnál a május 30-án záródó negyedévben, ez lesz az első eset, hogy a cég nem tud nyereséget felmutatni. Egy ével korábban még 1,26 milliárd dollár volt a társaság profitja, az első negyedben 465 millió. A Lehman vezetése 5,14 dolláros részvényarányos veszteséget vár, az egy évvel korábbi részvényenként 2,21 dollárt, követően.
2008.06.09. 18:04
 
 
A parlament elrendelte a népszavazást a több-biztosítós egészségügyről
A több-biztosítós egészségbiztosítási rendszerrel kapcsolatos népszavazás elrendeléséről döntött az Országgyűlés hétfőn. A képviselők 345 igen, 2 nem szavazattal, 3 tartózkodás mellett fogadták el határozatot. A népszavazást kezdeményező Albert házaspár kérdése így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarországon ne vezessék be a mindenki által kötelezően választandó, üzleti alapon működő több-biztosítós egészségbiztosítást?" A kezdeményezést támogató több mint félmillió aláírást a Liga Szakszervezetek és társult szervezetei gyűjtötték össze és adták át az Országos Választási Bizottságnak, amely a kezdeményezést érvényesnek minősítette.
2008.06.09. 18:00
 
 
Sólyom: váratlan helyzetek nem indokolják a jogállami garanciák lazítását
Sólyom László köztársasági elnök az ügyészség napja alkalmából azt kérte az ügyészektől hétfőn, hogy kérlelhetetlenül tartsanak ki az emberi méltóság védelme és a politikai szabadságjogok széles értelmezése mellett. A 2006 őszi fővárosi tüntetések ügyeiben végül lefolytatott büntetőeljárásokkal kapcsolatban a jogállamiság súlyosan sérült - állapította meg az államfő, ezért az ügyészekhez írt üzenetében felhívta a figyelmet arra, hogy a váratlan és sokkoló helyzetek még nem indokolják a jogállami garanciák lazítását.
2008.06.09. 18:00
 
 
UEFA Kupa: kiemelt magyarok az első selejtezőkörben
A két magyar induló, a Debrecen és a Győr is kiemeltként várhatja a labdarúgó UEFA Kupa első selejtezőkörének július 1-jei, nyoni sorsolását. A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint San Marinó-i, liechtensteini, grúz, fehérorosz, kazah, azeri vagy örmény csapat várhat a győriekre és a debreceniekre. A lehetséges ellenfelek az első kvalifikációs körben: FC Zestaponi (grúz), FC Tbiliszi (grúz), MTZ-Ripo Minszk (fehérorosz), FC Gomel (fehérorosz), Khazar Lenkoran (azeri), Olimpik Baku (azeri), Ararat Yerevan (örmény), FC Banants (örmény), Tobol Kustanai (kazah), Sahtar Karaganda (kazah), FC Vaduz (liechtensteini), Juvenes Dogana (San Marinó-i).
2008.06.09. 17:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375[2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista