2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
EURO-2008: Olaszország-Románia 1-1
A világbajnok Olaszország 1-1-es döntetlent játszott Romániával a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának 2. fordulójában. Ezzel az olaszok nehéz helyzetbe kerültek, mert csak úgy juthatnak tovább, ha a többi mérkőzésen számukra kedvező eredmény születik. A románok ugyanakkor negyeddöntősök, amennyiben az utolsó körben legyőzik a hollandokat. Eredmény: Olaszország-Románia 1-1 (0-0). Zürich, 31 ezer néző. Gólszerzők: Panucci (56.), illetve Mutu (55.). Sárga lap: Pirlo (61.), De Rossi (92.), illetve Mutu (43.), Chivu (57.), Goian (73.).
2008.06.13. 19:54
 
 
Kevin Spacey az Oxfordi Egyetem professzora lett
Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai filmszínész, aki öt éve a londoni Old Vic színház elismert művészeti vezetője, mostantól az Oxfordi Egyetem professzora. Az egyetem pénteki közleménye szerint a hollywoodi sztár a St. Catherine's College vendégtanára lesz, s a kortárs színházról tart előadásokat. Kevin Spacey októbertől, az új tanévtől e poszton a Shakespeare-színész Patrick Stewartot követi, aki egyben a Star Trek: Next Generation (Űrszekerek: Következő Nemzedék) című sorozatának sztárja. Korábban e vendégprofesszori állást Stephen Sondheim zeneszerző, Alan Ayckbourn drámaíró, Diana Rigg színésznő töltötte be.
2008.06.13. 18:48
 
 
Az ír választók 53,4%-a elutasította az EU lisszaboni szerződését
Az írországi népszavazás végleges eredménye szerint a szavazók 53,4 százaléka utasította el az Európai Unió lisszaboni szerződését - jelentették be pénteken a választási hatóságok. A szerződés nem lép hatályba 2009 januárjában - kommentálta Jean-Claude Juncker, az eurózóna luxemburgi elnöke. José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke viszont még lát esélyt a helyzet megmentésére, azért szerinte folytatni kell a ratifikálást a tagországokban. Franciaország és Németország vezetői közös közleményükben azt hangsúlyozták, hogy a szerződésre szükség van az unió hatékonyságának fokozása érdekében. A szervezet soros elnöke, Szlovénia sajnálkozásának adott hangot.
2008.06.13. 18:25
 
 
Bush: még idén lehetséges a béke-megállapodás a Közel-Keleten
George Bush szerint még idén "lehetséges" megállapodás a békéről a Közel-Keleten. Az amerikai elnök ezt európai búcsúkörútjának kétnapos párizsi állomásán, a nemzetközi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) székhelyén tartott beszédében mondta pénteken. Bush úgy vélte, hogy Európának, amelyet "eltökélt és hatalommal bíró kontinensnek" nevezett, az eddiginél jobban kell segítenie Afganisztánt és Irakot.
2008.06.13. 18:18
 
 
Ismeretlen eredetű repülő tárgyat észleltek a Discovery űrhajósai
Egy ismeretlen eredetű repülőtárgyra és egy kidudorodásra lettek figyelmesek a Discovery amerikai űrrepülőgép asztronautái - közölte pénteken a NASA. Az amerikai űrkutatási hivatal beszámolója szerint a leszállásra készülő legénység tagjai az utolsó ellenőrző vizsgálatok során azt vették észre, hogy egy 30-45 centiméter hosszú négyszögletes tárgy úszik hajójuk hátsó része felől a jobbszárny felé. Később pedig az ugyancsak az űrsikló hátsó részén lévő függőleges vezérsík baloldalán egy kidudorodást pillantottak meg. Mindkét jelenségről video- és fényképfelvételeket készítettek, és azokat hazaküldték a földi irányításnak.
2008.06.13. 18:00
 
 
MSZP: számlajóváírást kaphatnak a távhővel fűtők
Számlajóváírást kaphatnak a távhővel fűtők ősztől - mondta Szanyi Tibor, az MSZP-frakció távfűtési eseti munkacsoportjának vezetője pénteken telefonon az MTI-nek. Elsősorban az energiatakarékosságot, a radiátoronkénti szabályozást, a lakásonkénti mérést és a hőszigetelést kellene megoldani, de azonnali intézkedések is szükségesek - közölte a kormánypárti politikus. Hozzátette: az MSZP-frakció már ősszel valamilyen enyhítést szeretne, valószínűleg számlajóváírásra lehet számítani, azaz valamekkora összeggel csökkeni fog a távhőszámla. Mint mondta, minden család esetében szeretnék ezt elérni, de a rászoruló családok esetében nagyobb jóváírásra lehet számítani.
2008.06.13. 17:41
 
 
Obama jobban teljesítene a nemzetközi politikában, mint McCain
A valószínű amerikai elnökjelöltek közül a demokrata párti Barack Obama jobban teljesítene a nemzetközi politikában, mint a republikánus John McCain a washingtoni Pew intézet nemzetközi felmérése szerint. A Pew 23 ország lakosságát szondázta meg, s 22-ben a közvélemény többsége szerint Obama lenne az, aki "helyesen cselekedne a nemzetközi politikában", nem pedig idős vetélytársa, pedig utóbbi támadja külpolitikai tapasztalatlansága miatt az illinois-i szenátort - olvasható a pénteki The Washington Timesban. Amerika több fontos szövetségesének lakossága körében lényegesen többen gondolják úgy, hogy Obama elnöksége jótékonyabb hatással lenne a világpolitikára.
2008.06.13. 16:56
 
 
A PDSZ szerint ezer pedagógus veszítheti el állását a nyáron
Ezer pedagógus veszítheti el állását a nyáron a normatív finanszírozás csökkenése miatt - közölte Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke pénteken Budapesten. Az érdekvédő sajtótájékoztatóján osztályzat helyett szöveges értékelést adott az oktatási kormányzat 2007/2008-as tanévbeli tevékenységéről. Az oktatási kormányzat felzárkóztatásra szorul, elégtelen a közoktatás dolgozóinak megbecsülése - mondta. A kabinet olyan szabályokat alkotott, amelyek következtében eddig több mint tízezer álláshely szűnt meg, a megmaradókra háruló terhek pedig növekedtek, miközben csökkentek a reálbérek - fűzte hozzá.
2008.06.13. 14:43
 
 
Az MSZP szórólapon üzent a nyugdíjasoknak
Az MSZP szórólapon tájékoztatja a nyugdíjasokat arról, mit jelentene számukra, ha Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének elképzelései szerint alakítanák át a nyugdíjrendszert - mondta Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. Az 1,5 millió példányban terjesztett szórólapon szerepel az, hogy az elmúlt években, milyen intézkedéseket hozott a kormány a nyugdíjasok érdekében, illetve az is, hogy az ellenzéki pártelnök kiszivárgott beszéde alapján milyen veszély fenyegeti a nyugdíjasokat - közölte a kormánypárti politikus.
2008.06.13. 14:33
 
 
Monetáris tanács: 8 tag támogatta a kamatemelést
A monetáris tanács május 26-i ülésén az alapkamat 25 bázispontos emelését a testület 8 tagja támogatta, hárman az alapkamat szinten tartására és 1 tag az alapkamat 25 bázispontos csökkentésére szavazott - derül ki a testület ülésének rövidített jegyzőkönyvéből. A tanács az ülésen 8,5 százalékra emelte az alapkamatot. A dokumentumot pénteken tette közzé a jegybank a honlapján.
2008.06.13. 14:25
 
 
Az európai autóvásárlókat elrettentette a drága üzemanyag
Az üzemanyag árának drasztikus emelkedése miatt májusban 7,8 százalékkal 1,33 millióra csökkent az új személygépkocsik regisztrációja Európában az egy évvel korábbihoz képest - tette közzé pénteken az európai gyártók szakmai szövetsége(ACEA). Az év első öt hónapjában 0,7 százalékkal kevesebb, 6,92 millió gépkocsi kapott rendszámot. A csökkenéshez hozzájárult az is, hogy egy nappal kevesebb volt a munkanap májusban. Csupán Franciaországban nőtt az értékesítés, 7 százalékkal. A legnagyobb mértékben a Honda és a Toyota eladása esett vissza májusban, 21,7, a legkevésbé a Chrysler és a BMW esett vissza, 0,6, illetve 4,4 százalékkal.
2008.06.13. 13:45
 
 
PM: nincs napirenden új vagyoni típusú adó bevezetése
A kormány készülő gazdaságélénkítő programjának nem része új vagyoni típusú adó bevezetése - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) pénteken. A Népszava értesülései szerint a kormány és az MSZP vezetőinek kétnapos dobogókői tanácskozásán felmerült, hogy a 20 százalékos áfa-kulcs 2-3 százalékos megemelésével, illetve önkéntes vagyonbevalláson alapuló adóamnesztiával lehetne forrást teremteni a vállalkozások versenyképességének javítását célzó járulékcsökkentéshez. A PM közleménye szerint a kormány komplex gazdaságélénkítő programon dolgozik annak érdekében, hogy az elmúlt két év sikeres stabilizációját követően felgyorsulhasson a növekedés.
2008.06.13. 13:14
 
 
Fodor a párbeszéd programja jegyében találkozna a pártvezetőkkel
Az SZDSZ új ügyvivő testülete (üt) első érdemi ülésén azzal foglalkozott, hogy a párbeszéd programjának jegyében elindítsa azt a folyamatot, amelynek keretében Fodor Gábor más pártok vezetőivel találkozik. A pártelnök erről a testület ülését követő pénteki fővárosi sajtótájékoztatón beszélt. A szabad demokraták céljait összegezve a liberális pártelnök kiemelte az alkotmányos stabilitást és az ország gazdasági versenyképességét, illetve a tiszta közélet megteremtését. Hozzátette: az SZDSZ a nyarat az erre vonatkozó stratégia elkészítésének és megvitatásának szenteli. Fodor Gábor kitért arra, hogy politikai és gazdasági kérdések is előttük állnak.
2008.06.13. 13:06
 
 
EURO-2008: csoportelsőként negyeddöntősök a horvátok
Horvátország 2-1-re nyert Németország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában. A horvátok góljait Darijo Srna és Ivica Olic szerezték, a német együttesből Lukas Podolski (79.) volt eredményes. Ausztria 1-1-es döntetlent játszott Lengyelországgal. A mérkőzés góljait Ivica Vastic illetve Roger Guerreiro szerezték. Az osztrákok a bécsi Ernst Happel Stadionban megszakítás nélkül kilencedik meccsükön maradtak nyeretlenek. Ezzel a döntetlennel eldőlt, hogy a kvartettből Horvátország csoportelsőként jutott tovább a negyeddöntőbe. Eredmények: Horvátország-Németország 2-1, Ausztria-Lengyelország 1-1.
2008.06.13. 12:52
 
 
Hamarosan lezárják a Műegyetem rakpartot is
Két hónapon át nem lehet közlekedni a budai alsó és felső rakparton június 16-tól, mert a 4-es metró Szent Gellért téri állomásához tartozó lejtakna és a főgyűjtő csatorna építése miatt mindkét utat lezárják a Bertalan utca és a Szent Gellért tér között - jelentette be Kiricsi Karola, a BKV szóvivője és Nagy János mérnök pénteken sajtótájékoztatón. Kiricsi Karola elmondta: az autósok ebben az időszakban a Budafoki és a Bartók Béla utat használhatják, hogy elkerüljék a lezárt útszakaszokat. Annak érdekében, hogy a közlekedést megkönnyítsék a Szent Gellért téren felbontották a díszburkolatot és a Budafoki utat meghosszabbítva ideiglenes útpályát építettek.
2008.06.13. 12:51
 
 
Csaknem 84 ezren igényeltek diákhitelt ebben a tanévben
A most záruló tanévben 83.986 diáknak mintegy 22,3 milliárd forintot folyósított a Diákhitel Központ - közölte Őri András kommunikációs igazgató pénteken, a tanév utolsó folyósítási napján az MTI-vel. A mostani tanévben 18.927 új igénylő kért diákhitelt, amelyet a 2001-es indulás óta eddig összesen több mint 253 ezren vettek fel. Az eddig kifizetett összeg megközelítette a 154 milliárd forintot. Ebben a tanévben is az előző évben megszokott arányban (61 százalék) választották a szemeszterenkénti egyösszegű kifizetést a havi folyósítással szemben. Továbbra is a magasabb összegek voltak a népszerűbbek.
2008.06.13. 12:46
 
 
Előzetesben az esztergomi polgármester házának felgyújtói
Előzetes letartóztatásba helyezett az Esztergomi Városi Bíróság pénteken négy férfit, akiket a polgármester házának és autójának felgyújtásával gyanúsítanak; az ügyben érintettek a gyanúsítás szerint jelentős kárt okozó rongálást követtek el, büntetésük egytől öt évig tartó szabadságvesztés lehet. Meggyes Tamás autóját és épülő családi házát április 8-án gyújtották fel. A Nemzeti Nyomozó Iroda a háznál talált benzineskannák alapján kedden elfogta a felbujtót, a közvetítőt és az elkövetőket. A gyújtogatás hátterében az NNI gyanúja szerint M. János esztergomi építési vállalkozó áll. A férfit a támadás előtt bírságolta meg az önkormányzat magas összegre.
2008.06.13. 12:38
 
 
Fogadta a pápa George Bush elnököt
A vatikáni kertekben fogadta pénteken XVI. Benedek pápa George Bush amerikai elnököt és hitvesét, Laurát. A katolikus egyházfő a szokásos gyakorlattól eltérően ezúttal nem az apostoli palotában fogadott egy magas rangú külföldi vendéget, hanem a meghitt hangulatú kertekben lévő Szent János-torony bejáratánál, hogy ezzel is kifejezésre juttassa a közte és az Egyesült Államok első embere közötti bensőséges viszonyt. Ezzel egy időben az olasz sajtó felröppentette azt a hírt: lehetséges, hogy Bush áttér a katolikus hitre. Vatikáni források szerint a pápa és Bush főként a közel-keleti helyzettel, a szegénységgel és a család védelmével kapcsolatos kérdésekről cserélt eszmét.
2008.06.13. 12:32
 
 
Hétfőn hozzák haza az Afganisztánban meghalt magyar tűzszerészt
Hétfőn hozzák haza az Afganisztánban meghalt magyar tűzszerész holttestét; a koporsót katonai tiszteletadással fogadják a kecskeméti repülőtéren - közölte a Honvédelmi Minisztérium pénteken az MTI-vel. Kovács Gyula egy házi készítésű robbanószerkezet hatástalanítása közben vesztette életét kedden. A 30 éves tűzszerészt a honvédelmi miniszter hősi halottá nyilvánította, és posztumusz hadnaggyá léptette elő. Az eddigi adatok szerint a tűzszerész mindent szabályosan végzett, és védőruha is volt rajta. A katonát június 17-én temetik el Szeghalmon.
2008.06.13. 12:17
 
Húsz százalékos bővülést várnak a dubai reptéren
Húsz százalékkal nagyobb utasforgalomra számítanak a Dubai-i Nemzetközi Repülőteret irányító Dubai Airports vállalat vezetői június – augusztus között a tavalyi év hasonló időszakához képest. A már lefoglalt repülőjegyek alapján a nyári hónapokban tizenegy millió utast várnak.
2008.06.13. 12:17
 
 
Kovács László szerint nincs lehetőség jelentős adócsökkentésre
Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy jelentős adócsökkentést hajtson végre - mondta Kovács László uniós adó- és vámügyi biztos a II. Nemzetközi Adókonferencia sajtótájékoztatóján. Egy jelentős adócsökkentés a biztos szerint hosszabb távon valószínűleg növelné az adófizetési hajlandóságot és pozitív lenne a mérleg, de nem félév vagy egy év, hanem három-négy év alatt. Magyarországnak most nincs ennyi ideje, a konvergenciaprogram legsürgősebb célja a hiány csökkentése - mondta Kovács László. Az adórendszer lényeges egyszerűsítése, átláthatóságának, kiszámíthatóságának a megteremtése azonban nem jár bevételkieséssel - hívta fel a figyelmet.
2008.06.13. 12:13
 
 
Gordon Brown szerint Zimbabwéban véget kell vetni az erőszaknak
Zimbabwéban még az elnökválasztás június 27-i második fordulója előtt véget kell vetni az erőszaknak és a zsarnokságnak - jelentette ki pénteken Londonban Gordon Brown brit miniszterelnök, miután találkozott Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárral. Brown szerint azonnal fel kell újítani az élelmiszersegélyek szállítását az afrikai országnak, és Hararénak több választási megfigyelőt kellene beengednie. A Dél-afrikai Fejlesztési Közösség regionális szervezete 400 megfigyelőt tervez delegálni Zimbabwéba. A hararei amerikai nagykövet szerint 3-4-szer többre lenne szükség.
2008.06.13. 11:28
 
 
Fidesz: politikai és gazdasági kényszer az előre hozott választás
Navracsics Tibor szerint a napokban nyilvánosságra került gazdasági adatok is a kormány teljes tehetetlenségét mutatják, így az előre hozott választás nem csak politikai, de gazdasági kényszer is. A Fidesz frakcióvezetője erről pénteki sajtótájékoztatóján beszélt. Navracsics Tibor emlékeztetett arra, hogy a napokban nyilvánosságra került adatok szerint az infláció májusban elérte a 7 százalékot, miközben a Magyar Nemzeti Bank 6,3 százalékot, a konvergenciaprogram pedig 4,8 százalékot jelzett előre. A frakcióvezető arról is beszélt, hogy a munkanélküliségi adatok is rosszabbak lettek: 424 ezer főre nőtt az álláskeresők száma, és újabb gyárbezárásokról érkeznek hírek.
2008.06.13. 11:25
 
 
Vízilabda: ősztől három pontot ér a bajnoki győzelem
A magyar vízilabdában a következő bajnoki évtől - a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően - egy győzelem 3 pontot ér, míg a döntetlenért 1-1 pontot kapnak a csapatok. Erről csütörtök estébe hajló ülésén döntött a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége. Török László sajtófőnök beszámolója szerint arról is határozott a testület, hogy a női és férfi Magyar Kupa döntőjét november utolsó két napján rendezik meg, lebonyolítására pedig pályázatot írnak ki, amelynek jelentkezési határideje szeptember 30.
2008.06.13. 10:37
 
 
Kopits: szinte elkerülhetetlen a további kamatemelés
Valószínűleg ismét emelni kell a kamatokat Magyarországon a vártnál nagyobb májusi inflációt követően - nyilatkozta pénteken a Bloomberg hírügynökségnek Kopits György, az MNB Monetáris Tanácsának tagja. "A májusi inflációs adatok, illetve az élelmiszerek és az energia világszerte tapasztalható drágulásának tükrében szinte elkerülhetetlen a további monetáris szigorítás" - jelentette ki Kopits. Májusban 7 százalékkal emelkedtek az árak az egy évvel korábbihoz képest. Az elemzők többsége jelenleg még további két kamatemelésre számít az idén, miután az elmúlt három hónapban végrehajtott 100 bázispontos emeléssel 8,50 százalékra nőtt az irányadó kamat.
2008.06.13. 10:35
 
Férfi kézilabda BL: első kalapban a Veszprém, másodikban a Szeged
A magyar bajnok, KEK-győztes MKB Veszprém az első, a Pick Szeged pedig a második kalapba került a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportsorsolása előtt. A nyolc kvartett beosztását július 4-én 18:30 órakor készítik el Göteborgban. A selejtezősöket július elsején osztják párokba. Változik a lebonyolítás: a csoportkörből az első két helyezett jut tovább a középdöntőbe, ahol ismét csoportok lesznek, de ezekből a négyesekből már nem csak egy, hanem két gárda léphet tovább a negyeddöntőbe.
2008.06.13. 09:53
 
14 év börtön hónaljszaglásért
14 év börtönre és 18 nádpálcaütésre ítéltek hónaljszagolgatásért egy férfit Szingapúrban. Nem a sajátját szimatolta, hanem idegen nőkét. A 36 éves férfi liftekben, lépcsőházakban és otthnonaikban csapott le áldozataira, és miután megszagolgatta hónaljukat, elmenekült. Végül egy háziasszony jelentette fel. Mint kiderült, 15 hónap alatt 23 nőről vett szagmintát. A férfinak már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel, egyebek közt kábítószer és szexuális zaklatás miatt. Bár mentálisan instabil, a bíróság igen szigorú volt: 14 évre bebörtönzi. Az indoklás szerint, ha szabadlábon hagynák, tovább folytatná kóros üzelmeit.
2008.06.13. 09:26
 
 
A mezőgazdasági termelői árak 32,6 százalékkal nőttek áprilisban
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2008 áprilisában 32,6 százalékkal haladta meg a 2007 áprilisit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A növényi termékek árszínvonala 41,9 százalékkal, az élő állatok és az állati termékeké 20,1 százalékkal nőtt. Az agrártermékek 2008 első négy hónapjában bekövetkezett, az előző év azonos időszakához viszonyított 36,2 százalékos termelőiár-növekedése a növényi termékek árszínvonalának 49,4 százalékos, illetve az élő állatok és állati termékek árainak 19,6 százalékos emelkedéséből adódott.
2008.06.13. 09:18
 
 
KSH: az ipari termelés áprilisban 6,5 százalékkal nőtt
Az ipari termelés áprilisban a szezonálisan és a munkanap tényezővel kiigazított index szerint 1,4 százalékkal emelkedett márciushoz képest, és - munkanap tényezővel korrigálva - 6,5 százalékkal haladta meg a 2007 áprilisi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Korrekciók nélkül a termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2008 áprilisában 11,8 százalékkal nőtt. Az előzetesen közölt adatokhoz képest a havi adat nem változott, a 2007. áprilisi szinthez képest azonban a növekedés 2 százalékponttal elmaradt a KSH 6,7 százalékos előrejelzésétől.
2008.06.13. 09:14
 
 
Amerikában is lesz önkiszolgáló kerékpárkölcsönzés
Alig néhány hónappal a Vélib párizsi önkiszolgáló kerékpárkölcsönző rajtja után Washingtonban is követik a példát: az amerikai főváros polgármesteri hivatala június végétől egyelőre mintegy száz, pirosra festett Smartbike biciklit fog kölcsönözni tízegynéhány állomáson. A szolgáltatást a Clear Channel Outdoor társaság biztosítja, és azt tervezi, hogy Washington után Minneapolis, Albuquerque és Portland utcáin is lehet majd kölcsönbiciklijeivel járni. Az éves bérlet 40 dollárba (6400 forint) kerül majd, az interneten lehet befizetni, ennek fejében három óráig lehet naponta ingyenesen használni a kölcsönzőkből elvihető kétkerekűeket.
2008.06.13. 08:45
 
Macskaevős állatvédők
Macskát sütöttek és ettek dán diákok állatvédelmi megfontolásból, ám a sült rosszul sült el: kitiltották őket a Facebook közösségi oldalról. A diákok mintegy harminc fotón mutatták be az interneten, hogy miként sütötték meg a macskát, és lakomájukról is bőven készültek fényképek. Mindezzel arra a - szerintük - képmutatásra akartak rámutatni, amit az ember az állatokkal művel. "Ezreket költenek házi kedvenceikre, mégis megveszik a legolcsóbb húst, amelyhez a disznót borzalmas körülmények között tartják" - mondta a diákok egyike a Copenhagen Post című dán lapnak.
2008.06.13. 08:33
 
A bécsi tőzsde további részeket vásárolna a BÉT-ből
A bécsi tőzsde, amely bejelentette, hogy megvásárolja a Unicredit Bank 25,2 százalékos BÉT-csomagját, a BÉT jelenlegi fő tulajdonosaként megjelenő konzorcium további tagjaitól is felvásárolná részesedéseiket - értesült a Napi Gazdaság. A lap csütörtöki számában azt írják, hogy a Budapesti Értéktőzsdéből 6,37 százalékot magáénak tudó Raiffeisen már majdnem elfogadta az ajánlatot. Az ajánlat a lap információja szerint a részvény névértékének 40 szeresét is meghaladja. A lap szerint a bécsi tőzsde az Unicredit prágai tőzsdei részesedését is megszerezné. A Wiener Börse így kívánja dűlőre vinni a régiós tőzsdeintegráció ügyét.
2008.06.13. 08:04
 
 
Véget ér a tanév, kezdődik a vakáció
Nem lesz szerencsétlen nap az iskolásoknak péntek 13.; a közoktatásban mintegy 1,7 millió diák számára véget ér a tanév és megkezdődik a két és fél hónapos vakáció. A szaktárca tájékoztatása szerint az általános iskolákban 809.160, a szakiskolákban 123.192, a speciális szakiskolákban 9.773, a gimnáziumokban 200.026, a szakközépiskolákban 242.016 diák zárja a tanévet pénteken. Az idén is táborok sokasága várja a vakáció idején a gyerekeket országszerte: sportolás, tánctanulás, indián-, lovas-, színész- és médiatábor is szerepel a kínálatban.
2008.06.13. 08:01
 
 
A keleti partot hőhullám, Iowát áradás sújtja az Egyesült Államokban
Harminc fölé emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén csütörtökön a hőség miatt bekövetkezett halálesetek száma, eközben a középnyugati országrészben, Iowa államban áradások pusztítottak. Többnyire idős emberek halálát okozta a vasárnap óta tartó, a 35 Celsius-fokot meghaladó hőmérséklet. Philadelphiában követelte a legtöbb emberéletet az idei első hőhullám, tizenöt halálesetet jelentettek ebből a városból és egyet Pottstown nevű külvárosából. Heten vesztették életüket New Yorkban, heten Virginia államban, ketten Marylandben. Iowa államban becslések szerint több száz millió dollárt okoztak az elmúlt hét napban az áradások.
2008.06.13. 08:00
 
 
Nem is szerencsétlen péntek tizenharmadika
Holland statisztikusok kimutatták, hogy péntek tizenharmadika a közhiedelemmel ellentétben még biztonságosabb is, mint egy átlagos pénteki nap. Egy csütörtökön közzétett tanulmányból kiderült, hogy az elmúlt években kevesebb baleset, tűzvész és rablás történt akkor, amikor 13. péntekre esett, más pénteki napokhoz viszonyítva. A kutatók nem tartják valószínűnek, hogy az emberek a hagyományosan a péntek 13-hoz kötődő félelmükben körültekintőbbek lennének ezeken a napokon, és emiatt a fokozott óvatosság miatt történne kevesebb szerencsétlenség. A számok egyértelműen azt mutatják, hogy biztonságosabb autóba ülni péntek 13-án - állították a kutatók.
2008.06.13. 07:34
 
 
A nem hivatalos összesítések szerint bizonytalan az ír népszavazás kimenetele
Az első hivatalos részeredmények ismeretében végzett, nem hivatalos országos összesítések azt mutatják, hogy egyik tábor sem győzött egyértelműen a 43 választókörzet túlnyomó többségében az Európai Unió reformszerződéséről rendezett ír népszavazáson. Ennek ellenére számos magas rangú kormányzati tisztségviselő elismerte pénteken az EU-szerződés híveinek vereségét. "Nagyon csalódott vagyok. Egészen egyértelmű, hogy jelentős többségben vannak a nemleges szavazatok" - mondta Dermot Ahern igazságügyi miniszter.
2008.06.13. 06:58
 
 
Orbán: az SZDSZ-en múlik az előre hozott választás
Orbán Viktor szerint az SZDSZ kezében van, lesz-e előre hozott választás; a Fidesz elnöke erről TV2-nek adott csütörtöki interjúban beszélt. A Fidesz elnökét az SZDSZ új elnökének, Fodor Gábornak írt leveléről, illetve jövőbeli tárgyalásaikról kérdezték. Orbán Viktor azt mondta, abban szeretne megállapodni az SZDSZ elnökével, hogy a parlament minél hamarabb oszlassa fel magát, és kínálják fel a köztársasági elnöknek a lehetőséget, hogy kiírhassa az előre hozott választást. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy bár közelebbi személyes kapcsolata nincsen Fodor Gáborral, de ennek nincs is jelentősége, mert nem személyes viszonyról, hanem arról van szó, hogy Magyarországot ki kell mozdítani a nehéz helyzetből.
2008.06.13. 06:50
 
 
EURO-2008: Ausztria-Lengyelország 1-1
Ausztria 1-1-es döntetlent játszott Lengyelországgal a labdarúgó Európa-bajnokság 2. fordulójában, a B csoportban. A mérkőzés góljait Ivica Vastic illetve Roger Guerreiro szerezték. Az osztrákok a bécsi Ernst Happel Stadionban megszakítás nélkül kilencedik meccsükön maradtak nyeretlenek. Ezzel a döntetlennel eldőlt, hogy a kvartettből Horvátország csoportelsőként jutott tovább a negyeddöntőbe. Eredmény: Ausztria-Lengyelország 1-1 (0-1). Bécs, 51 ezer néző. Gól: Vastic (93., 11-esből), illetve Guerreiro (30.). Sárga lap: Korkmaz (56.), illetve Wasilewski (58.), Krzynowek (62.), Bak (93.).
2008.06.12. 22:44
 
Fizikai munkásoknak áll a világ
„Ma azt a korszakot éljük, amikor az iparos emberek iránt van óriási kereslet” – világosította fel a nagyérdeműt Soós Roland, az ÉRÁK igazgatója a MindenTanulásban. Hiba lebecsülni a fizikai munkát, mert az építő-, fém- és faiparban tevékenykedők nem csak Magyarországon, de az Európai Unióban is jó munkalehetőségekre számíthatnak, tette hozzá dr. Soós Adrianna, az ÁSZF főigazgató-helyettese. A szakértők azonban abban is egyetértenek, hogy korszerű szak- és nyelvismeret nélkül ma már a fizikai munkások sem tudnak érvényesülni.
2008.06.12. 22:31
 
BÍRKÓZÁS: Módosulhatnak a kötöttfogás szabályai
Péntektől három napon át a budapesti Hilton szállóban ülésezik a Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) szabályelemző bizottsága. Napirendjén a kötöttfogás szabályrendszere szerepel. Az esetleges változások a jövő évi világbajnokságon lépnek életbe.
2008.06.12. 21:57
 
Eger és Debrecen: szorosabb együttműködés a kultúrában
Június 13-án, péntek délután 14 órakor Kósa Lajos debreceni polgármester meghívására a Modembe érkezik Habis László egri polgármester. A két városvezető közösen megtekinti A fény művészete című, Kepes György munkásságát bemutató kiállítást, amely az egri önkormányzat tulajdonában lévő Kepes-hagyatékra épül. Az elmúlt években egyre szerteágazóbb kulturális kapcsolat-háló alakult ki a két város között, amelyet ez a mostani találkozó is szeretne továbberősíteni.
2008.06.12. 21:55
 
 
Tenisz, Birmingham: Czink Melinda kiesett
Czink Melinda három játszmában kikapott a 12. helyen kiemelt ukrán Katerina Bondarenkótól a 200 ezer dollár összdíjazású birminghami füvespályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében. Eredmény: nyolcaddöntő: K. Bondarenko (ukrán, 12.)-CZINK 4:6, 6:4, 7:5. Czink szerencsés vesztesként a selejtezőből jutott a 64-es főtáblára.
2008.06.12. 21:05
 
 
Négymilliárdos ipari kémkedés ügyében nyomoz a VPOP
Médiaértesülések szerint négymilliárd forintos ipari kémkedés gyanúja miatt folytat eljárást a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP). Sipos Jenő, a testület szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy az ügynek két gyanúsítottja van, szerzői jogok megsértése miatt nyomoz a vám- és pénzügyőrség. Sipos hozzátette: az eddigi adatok szerint a két gyanúsított a korábbi munkahelyén oltalom alá eső adatokat mentett le a számítógépes rendszerből, majd ezeket az információkat megpróbálta külföldre juttatni. A Népszabadság azt közölte, hogy a két gyanúsított egy orvosi diagnosztikumokat gyártó-fejlesztő magyar cég korábbi műszaki igazgatója, illetve minőségügyi vezetője.
2008.06.12. 20:30
 
 
EURO-2008: Horvátország-Németország 2-1
Horvátország 2-1-re nyert Németország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában. A horvátok góljait Darijo Srna és Ivica Olic szerezték, a német együttesből Lukas Podolski (79.) volt eredményes. Eredmény: Horvátország-Németország 2-1 (1-0). Klagenfurt, 30 ezer néző. Gól: Srna (23.), Olic (62.), illetve Podolski (79.). Kiállítva: Schweinsteiger (92.). Sárga lap: Srna (27.), Simunic (45+1.), Leko (92.), Modric (93.), illetve Ballack (75.), Lehmann (92.). Horvátország két forduló után százszázalékos teljesítménnyel, hat ponttal vezeti a csoportot és ha Lengyelország ma este nem győzi le Ausztriát, akkor már bejut a negyeddöntőbe.
2008.06.12. 19:55
 
 
A nemzetközi közösség 20 milliárd dollár segélyt ajánlott fel Afganisztánnak
A nemzetközi közösség több mint nyolcvan delegációja megközelítőleg 20 milliárd dollár fejlesztési segélyt ajánlott fel Afganisztán újjáépítéséhez csütörtökön a párizsi adományozó konferencián - jelentette be Bernard Kouchner francia külügyminiszter. Magyarország ugyanitt megerősítette, hogy 2009-re 3 millió dollár (500 millió forint) körüli összeget tud Afganisztán fejlesztésére fordítani - mondta az MTI-nek Szentiványi Gábor, a külügyminisztérium szakállamtitkára. A politikai igazgató kiemelte, hogy az afganisztáni nemzeti fejlesztési stratégiában megjelölt főbb területek egybevágnak a magyar fejlesztési képességekkel.
2008.06.12. 19:45
 
 
68-as éveink: fotókiállítás a Politikatörténeti Intézetben
Az 1968-as párizsi diáklázadásokat, a vietnámi háború elleni tüntetéseket, a prágai tavasz eseményeit, valamint a korszak hippijeit, művészeit megidéző fotókból nyílt kiállítás '68-as éveink címmel csütörtökön Budapesten, a Politikatörténeti Intézetben. A Politikatörténeti Alapítvány és a Magyar Távirati Iroda (MTI) közös tárlatának megnyitóján Szalay Zoltán Pulitzer-emlékdíjas fotóriporter felidézte, hogy amikor felkérték a kiállítás megnyitására, "leltárt" készített 1968-ról. "A leltár nagyon kemény, tragikus, borzalmas, vidám, szórakoztató, lélekbe markoló" - hangsúlyozta, hozzáfűzve: olyan sok minden történt 1968-ban, hogy nem lehet csak egy eseményt kiemelni.
2008.06.12. 19:30
 
 
Visszavonta a BRFK a melegfelvonulást tiltó határozatát
Visszavonta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a melegfelvonulást tiltó határozatát, mert a gyülekezéshez való jog és a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő társadalmi érdek biztosítása elsőbbséget élvez. A rendőrség honlapján olvasható kommüniké szerint a felvonulást szervező Szivárvány Misszió Alapítvánnyal újra megindult egyeztetések lehetőséget adnak arra, hogy a közlekedést forgalomszervezéssel zavartalan biztosítsák. Korábban a rendőrség arra hivatkozott, hogy a melegek rendezvénye akadályozná a közlekedést az érintett utakon, ezért megtiltották számukra a felvonulást. Csütörtökön több politikus és civil szervezett is tiltakozott a rendőrség döntése ellen.
2008.06.12. 18:15
 
 
A legtöbb magyar unalmasnak tartja munkáját
A magyarok sem érdekesnek, sem túlságosan stresszesnek nem tartják a munkájukat egy európai felmérés szerint - tájékoztatta az adatokból elemzést készítő TÁRKI csütörtökön az MTI-t. Az európai társadalmak 2007. évi összehasonlító vizsgálatában 19 ország, köztük Magyarország vett részt. A kutatók azt vizsgálták, hogy az emberek mennyire tartják munkájukat érdekesnek, illetve feszültségekkel telinek. A több mint 34 ezer megkérdezettnek egy nullától hatig terjedő skálán kellett értékelnie munkája érdekességét és stresszességét. A felmérés szerint a magyaroknál -, akik átlagosan 4,18 pontot adtak az érdekességet firtató kérdésre - csak a lengyelek, az észtek, a bolgárok és az oroszok tartják a munkájukat unalmasabbnak.
2008.06.12. 17:57
 
 
Ismét Oprah Winfrey került a hírességlista élére
Akárcsak tavaly, idén is az amerikai televíziós sztár, Oprah Winfrey vezeti a Forbes magazin által összeállított hírességlistát, amelynek az a fő szempontja, hogy kinek mennyire erős a befolyása. A talkshowkirálynőt Tiger Woods, a golfjátékos követi, a harmadik helyen pedig Angelina Jolie hollywoodi filmcsillag áll. A folyóirat figyelembe veszi a lista összeállításánál a hírességek jövedelmét, de azt is, hogy milyen gyakran említik őket a médiában, beleértve az internetet is.
2008.06.12. 17:51
 
Porschét nyert a nemzetközi kereskedési verseny magyar győztese
A nemzetközi World Investor kereskedési versenyben először vettek részt magyar versenyzők, akik közül négyen is bekerültek a legjobb tíz helyezett közé. A legeredményesebb magyar versenyző, Doleschall György 315 százalékos hozamot ért el befektetési portfólióján, ezzel a nemzetközi mezőnyben a 4. helyen végzett. A verseny magyar győztese csütörtökön vehette át nyereményét, egy Porsche Boxster autót. A versenyben résztvevők valós pénzzel kereskedtek, valós piacokon. A magyar nevezőknek legalább 1 millió forinttal kellett számlát nyitniuk a verseny hazai szakaszát bonyolító Buda-Cash Brókerház online kereskedési platformján, amelyen több mint 150 devizapárra, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindexre köthettek üzleteket.
2008.06.12. 17:44
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372[2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista