2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Figo még egy évet az Internazionalénál marad
Luis Figo megállapodott az Internazionale vezetőivel, hogy további egy évig az olasz bajnokcsapat labdarúgója marad. "Az előző szezonban rengeteg meccset kellett kihagynom sérülés miatt és nem így akarok elbúcsúzni a futballtól. Még egy évet szeretnék játszani, s nagyon örülök, hogy kívánalmam egybeesett az Interével" - mondta a 35 éves portugál középpályás a Gazzetta dello Sport című lapnak. Figo ezzel véget vetett pályafutása befejezéséről, illetve a közel-keletre szerződéséről szóló pletykáknak.
2008.06.26. 12:34
 
 
Az Európai Bizottság konzultációt kezdeményez a mobiltarifák csökkentéséről
Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt kezdeményezett csütörtökön a mobiltarifák unión belüli további csökkentéséről, ezúttal az úgynevezett végződtetési díjak szabályozására összpontosítva. A mobilhívás-végződtetés díján a mobilhálózatok közötti hívás-összekapcsolás nagykereskedelmi díjtételeit kell érteni, amit beépítenek az előfizető telefonszámlájába. Jelenleg az EU-országokban nagyon eltérőek a tarifák. Cipruson percenként mindössze 2 eurócent, Bulgáriában 18 eurócentnek megfelelő összeg. Emellett az is aránytalanságot jelent, hogy a mobil végződtetési díjak nagyságrendekkel magasabbak a vezetékes végződtetési díjaknál.
2008.06.26. 12:10
 
 
Mintegy 50-70 millió forintos műkincs-fogás
Mintegy 50-70 millió forint értékű az az V. századból származó műkincs-lelet, amit egy solymári férfinál és bűntársainál foglalt le a rendőrség - közölte Vukán Béla alezredes, a Nemzeti Nyomozó Iroda műkincsvédelmi alosztályvezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Mint mondta, a 40 éves solymári férfi életvitel-szerűen foglalkozott a régészeti lelőhelyek felkutatásával és kifosztásával. A most lefoglalt, V. századból származó aranyból és ékkövekből álló ékszerkollekciót a Bakonyban találta és közvetítőn keresztül eladta. A leleteket "befektetési céllal" vásárolta meg egy férfi, holott tudta, hogy illegális ásatásból származik. Ezért ő is gyanúsítottja az ügynek.
2008.06.26. 11:40
 
 
Népszavazást kezdeményezett a Jobbik a segélyezés kérdésében
Országos ügydöntő népszavazást kezdeményezett a Jobbik a segélyezés, a közmunka és a közbiztonság kérdéseiben - közölte Vona Gábor, a szervezet elnöke csütörtökön, az Országos Választási Iroda előtt újságíróknak azt követően, hogy hitelesítésre leadta az aláírásgyűjtő íveket. A parlamenten kívüli párt hét kérdése között szerepel, hogy azoknak, akik nem egészségkárosultak, rendszeres szociális segélyt csak havi 120 óra közmunkavégzés teljesítését követően lehessen adni, a harmadik gyermek után ne járjon családi pótlék, hanem adókedvezményt lehessen igénybe venni.
2008.06.26. 11:37
 
Nindzsaveszély miatti iskolabezárás
Nindzsaveszély miatt zártak be egy általános iskolát az Egyesült Államokban: egy járókelő feketeruhás, kardos férfit látott rohanni az épület mögötti fasorban. A rendőrség elég hamar kiderítette, hogy az illető nem őrült, hanem a közeli középiskolába vágtázott, mert késésben volt, és azért viselt karateruhát, mert épp jelmezes napot tartottak. Kardja műanyagból készült. Mindezek ismét megnyitották az általános iskolát.
2008.06.26. 11:06
 
 
Építsd meg a LEGO űrjárgányodat!
Űrjárgányépítő versenyt hirdetett a LEGO. A LEGO kocka ötvenedik születésnapja alkalmából szervezett nemzetközi versenyre augusztus 04-éig lehet benevezni a http://www.minimax.hu/lego.epitoverseny oldalon. A nyeremény: fantasztikus hétvége a dániai LEGOLAND-ben egy négyfős család számára.
2008.06.26. 10:47
 
Baranyában is megkezdődött a KIT szervezése
A legtöbb megyében már felállt a Kisgazda Ifjúsági Tagozat.
2008.06.26. 10:44
 
Tűz egy budapesti vendéglő raktárában
Hűtőszekrény égett egy vendéglő raktárában csütörtökön kora délelőtt a főváros XI. kerületében. A Bornemissza téri épület pincéjéből szivárgó füstöt hamar észrevették, a tűzoltók pedig néhány perc alatt a helyszínen voltak, így sikerült megakadályozni, hogy az élelmiszerraktárban a lángok a hűtőről továbbterjedjenek. A tűz keletkezésekor az étterem nem volt nyitva. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavdelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.06.26. 10:41
 
 
A Zánkai Balatone Fesztivál egész Debrecent meghívja bulizni
A július 24-27. között megrendezendő zánkai BalaTONE Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy egy igazán vendégszerető hagyományt indítanak el, s eztán minden évben vendégül látnak egy-egy várost – az összes lakójával együtt. Az ötlet értelmében az adott település lakcímkártyájával rendelkezők INGYENESEN vehetnek részt a fesztiválon. A szervezők elsősorban olyan városok lakóit kívánják meghívni, melyek távolabb esnek a magyar tenger partjától, s így az ott született, bulizni, fesztiválozni vágyó fiatalok számára négy nap a Balatonnál még értékesebb ajándék. Idén a választás Debrecenre esett.
2008.06.26. 10:36
 
 
Spanyolországban engedélyezték a világ harmadik arcátültetését
A spanyol hatóságok engedélyezték egy valenciai sebésznek, hogy végrehajtsa a világ harmadik arcátültetését. Korábban Franciaországban és Kínában hajtottak végre hasonló sebészeti beavatkozásokat. Az orvos közölte, hogy a csapat napi huszonnégy órában készen áll a műtétre. Elmondta, hogy két jelölt is van a részleges arcátültetésre, csak donorra várnak, de további részleteket nem árult el. Ez lesz a világon a harmadik részleges arcátültetés. Az elsőt 2005 novemberében hajtották végre Amiens-ben egy 38 éves nőn, Isabelle Dinoire-on, akit a kutyája összemarcangolt.
2008.06.26. 09:58
 
Népszabadság: A betegszállítók növelnék a kilométerpénzt
A kilométerdíj 25 százalékos emelését szeretnék elérni a betegszállító-vállalkozások, mert - részben az üzemanyag drágulása miatt - kiadásaik drasztikusan nőttek. Az egészségügyi tárca megvizsgálja kérésüket - írta a csütörtöki Népszabadság. A napilap ismertetése szerint idén januártól már nem az Országos Mentőszolgálat járművei szállítják azokat a betegeket, akiknek állapota nem igényel szakkíséretet, orvosi felügyelet. Ezeket a feladatokat az év eleje óta - az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral (OEP) szerződött - magánvállalkozások látják el. Jelenleg az országban 91 szervezet 630 autóval szállítja a betegeket kórházi vizsgálatra, szakrendelésre, kezelésre vagy az ellátás után haza, ha ezt a kezelőorvos indokoltnak tartja, s megrendeli.
2008.06.26. 09:50
 
 
Napi Gazdaság: Kész a lista az euróról
A kormány és a jegybank is lemondott arról, hogy még idén kijelöljék az euró bevezetésének dátumát. Elkészült viszont a nemzeti átállási terv első változata, amiben az euró alkalmazásának technikai problémáira keresik a választ - írta a csütörtöki Napi Gazdaság. Későbbre, 2009 elejére csúszott annak bejelentése, melyik évre teszi Magyarország az euróbevezetés céldátumát. A Napi Gazdaság ismertetése szerint korábban még 2008 végére ígérték a céldátum meghatározását, ma már azonban szó sincs arról, hogy az idén bármilyen érdemi kijelentést tegyen akár a kormány, akár a jegybank az üggyel kapcsolatban.
2008.06.26. 09:38
 
 
Felavatták az M7-es Balatonkeresztúr és Zalakomár közötti új szakaszát
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter avatta fel csütörtökön az M7-es autópálya Balatonkeresztúr és Zalakomár közötti, 20 kilométeres szakaszát. A kormányfő az új sztrádaszakasz ünnepélyes átadásán úgy fogalmazott: "nemcsak az autópályákon kell gyorsítósáv, Magyarország is gyorsítósávon kíván előre haladni". A kormányfő a Mercedes beruházási helyszínének kecskeméti kiválasztására utalva közölte: az a tapasztalat, hogy ahol elkészül az autópálya, ott előbb-utóbb nagyobb lesz a beruházási kedv, munkahelyek létesülnek, javul az életszínvonal.
2008.06.26. 09:18
 
 
Az UEFA vizsgálja az elődöntő közben bekövetkezett adáshibát
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tovább vizsgálja annak az áramkimaradásnak a körülményeit, amely hosszú időre megzavarta az Európa-bajnokság szerdai elődöntőjének nemzetközi televíziós közvetítését. A mérkőzéseket sugárzó televíziós központ Bécsben van. Az osztrák fővároson szerdán este hatalmas zivatar vonult át, és ennek következtében háromszor megszakadt a tv-központ áramellátása. Az áramkimaradás nyomán a Bécsből továbbított adást vevő európai és más külföldi tv-állomások kép és hang nélkül maradtak. A mérkőzést izgalmas hajrával a németek nyerték 3-2-re, ezzel bejutottak az Európa-bajnokság vasárnapi döntőjébe.
2008.06.26. 09:00
 
 
Kiválasztható lesz a beültetésre legalkalmasabb embrió
Ausztrál és görög kutatók közel járnak azon gének meghatározásához, amelyektől függhet, melyik lombikembriónak van a legnagyobb esélye az anyaméhbe való beültetés utáni beágyazódásra a mesterséges megtermékenyítés során. Ma még nincs megfelelő módszer arra, hogy előre megállapítsák, mely embriók beültetésével várható sikeres terhesség, ezért a párok gyakran vállalják, hogy egynél több embriót ültessenek be. Ez azonban többszörös terhességhez vezethet, ami veszéllyel jár az anyára és a magzatra egyaránt.
2008.06.26. 08:40
 
 
A VPOP büntetni fogja a termékdíjat nem fizető gazdálkodókat
Az év második felétől a Vám és Pénzügyőrség már nemcsak figyelmezteti, hanem bünteti is azokat a környezetvédelmi termékdíj fizetésre kötelezett gazdálkodókat akik nem tesznek eleget ezen kötelezettségüknek - közölte a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) az MTI-vel. Nagy Bálint, a csomagolási hulladékok kezelésére specializálódott ÖKO-KORD Országos Nonprofit Kft. környezetvédelmi szolgáltató cég egyik ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a fizetendő összeg jelentősen csökkenthető ha a gazdálkodó, egy koordináló szervezettel köt megállapodást és termékdíj helyett a szervezetnek úgynevezett licencdíjat fizet.
2008.06.26. 08:35
 
 
600 fölé emelkedett a Fülöp-szigeteki tájfun áldozatainak száma
Túllépte a hatszázat a Fülöp-szigeteki Fengsen tájfun ismert halálos áldozatainak száma, míg további közel ezer embert továbbra is eltűntként tartottak számon csütörtökön, négy nappal a természeti csapás után. Feltehetően több száz holttestet rejt még a viharban 860 utassal felborult és nagyrészt víz alá került komp, a Princess of the Stars roncsa. A négy nap alatt a kompszerencsétlenség 48 túlélője került elő és 124 holttestet találtak, mintegy 680 utas sorsa ismeretlen. A hétszintes hajótest átkutatását amerikai és Fülöp-szigeteki búvárok végzik. A szárazföldön legkevesebb 498 ember vesztette életét áradások és földcsuszamlások következtében, az eltűntek száma 263.
2008.06.26. 08:31
 
 
Napi Gazdaság: Az ingatlanokat is neten árverezné az APEH
Jövőre akár az ingatlanokat is árverezheti az APEH elektronikus úton, ehhez ugyanis minden szakmai feltétel rendelkezésre áll - írta a csütörtöki Napi Gazdaság. Lényegében csak az adózás rendjéről szóló törvényt kellene ennek tükrében módosítani, ami az országgyűlés jelenlegi felállása mellett persze nem biztos, hogy nagyon egyszerű lenne - olvasható a napilap cikkében. A napilap ismertetése szerint ma még csak az ingó vagyontárgyak esetében működik az elektronikus árverés, ott egyébként jelentős bevételnövekedés következett be, mert az árverésre szakosodott csoportok nem tudták leverni az árakat.
2008.06.26. 08:22
 
 
Magyar Hírlap: Számla nélkül fizeti kérdezőit a Szonda Ipsos
A Szonda Ipsos közvélemény-kutató cég zsebből, számla nélkül fizeti ki az általa alkalmazott kérdezőbiztosokat - írta a csütörtöki Magyar Hírlap. A lapban megjelent riport szerzője kérdezőbiztosnak állva gyűjtött személyes tapasztalatokat a felmérések módszereiről. A cikkből kiderül, nem fizetnek utazási és telefonköltséget, de elvárják, hogy legyen az ügynöknek telefonja a kapcsolattartás végett. A Szonda Ipsos számla ellenében nettó 900-1.700 forintot fizet tesztenként, annak hosszúsága függvényében.
2008.06.26. 08:15
 
 
Világgazdaság: Fodor és Kóka elkerülné a kínos színvallásokat
Fodor Gábor SZDSZ-elnök, és Kóka János frakcióvezető igyekszik elkerülni a bármelyikük számára kínossá válható "színvallásokat" - írta a csütörtöki Világgazdaság. A napilap ismerteti, hogy továbbra is Kóka János vezeti az SZDSZ parlamenti frakcióját, mert a képviselőcsoport szerdai ülésén senki sem indítványozta, hogy szüntessék meg a mandátumát, ő maga pedig szintén nem kért a személyéről bizalmi szavazást. A Világgazdaság úgy értesült, hogy ennek előzményeként Fodor Gábor és Kóka János a keddi ügyvivő testületi ülésen megegyezett: ha a pártelnök nem szavaztatja meg a kérdésről a testületet, akkor a frakcióvezető sem a képviselőcsoportot.
2008.06.26. 08:02
 
 
Az Iszlám Dzsihád be akarja tartani a tűzszünetet
Az Iszlám Dzsihád be akarja tartani az Izraellel kötött tűzszünetet - közölte a radikális palesztin szervezet az Iszlám Dzsihád és a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista mozgalom vezetőinek megbeszélése után. Az Iszlám Dzsihád szóvivője a szerda este Gáza városában tartott egyeztetést követően elmondta: tudatták Hamász-beli testvéreikkel, hogy feltett szándékuk a fegyvernyugvás tiszteletben tartása. A szóvivő egyúttal hangsúlyozta, hogy mindaddig betartják a tűzszünetet, amíg Izrael is így jár el. Az egyiptomi közvetítéssel tető alá hozott, múlt csütörtökön érvénybe lépett tűzszüneti megállapodás a gázai övezeti palesztinok és Izrael közötti ellenségeskedés beszüntetésére vonatkozik.
2008.06.26. 07:50
 
 
Népszava: Újabb leleplező vallomások parkolásügyben
Az őrök másfél éve unták meg a tisztességtelen parkoltatást a Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulásnál, azóta tiltakoznak Rusznák Imre igazgatónál - tudta meg egy neve elhallgatását kérő parkolási ellenőrtől a Népszava. A napilap csütörtökön megjelent cikke szerint a direktor nem válaszolt a parkolóőrök panaszlevelére, sőt privát mobilján sem tudták elérni. A lapnak nyilatkozó őr vasfegyelemről beszél: szigorú rend uralkodik, elbocsátják azt, aki panaszkodni mer vagy kilóg a sorból. A visszaélés leleplezését Duka József parkolóőr vállalta, hangfelvétellel támasztva alá: a parkolási cég vezetőjének tudtával dolgoztak zsebre.
2008.06.26. 07:40
 
 
Rice: Észak-Koreának foglalkoznia kell az elrabolt japánok ügyével
Észak-Koreának komolyan kell foglalkoznia az elrabolt japán állampolgárokra vonatkozó tokiói követelésekkel - jelentette ki csütörtökön Kiotóban Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. Rice a hét legfejlettebb ipari ország és Oroszország (G8) külügyminisztereinek tanácskozására érkezett Japánba. Az amerikai diplomácia vezetőjének figyelmeztetése azon a napon hangzott el, amikor Phenjan a tervek szerint átadja a nukleáris létesítményeire vonatkozó részletes jelentést a pekingi hatoldalú tárgyalásokon tavaly született megállapodás értelmében. A jelentés csaknem hét hónapot késett, mert eredetileg már tavaly december 31-ig nyilvánosságra kellett volna hozni.
2008.06.26. 07:35
 
Blikk: Megfenyegették a parkolási maffia ügyének koronatanúját
Életveszélyesen megfenyegették a parkolási maffia ügyének koronatanúját. Duka Józsefnek azt az üzenetet küldték, hogy ha nem fogja be a száját, őt és családját halálos baleset fogja érni - olvasható a csütörtöki Blikkben. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. egyik biztonsági főnöke a lapnak azt nyilatkozta, hogy a kirobbant botrány egy tisztogatás eredménye, amelyben szépen sorban minden korrupt parkolóőrt eltávolítottak, aki nem a szolgálati szabályzat szerint dolgozott. Pontosan azok az emberek vádaskodnak, akiket korrupció gyanúja miatt távolítottunk el - védte a parkolási cég becsületét a férfi.
2008.06.26. 07:09
 
 
A Gallup szerint Obama és McCain holtversenyben áll
Holtversenyben áll a demokrata párti Barack Obama és a republikánus John McCain, a két nagy amerikai párt leendő elnökjelöltje a választási versenyben - közölte legfrissebb népszerűségi felmérésének eredményét szerdán a Gallup. A közvélemény-kutató intézet adatai szerint Obamának és McCainnek egyaránt 45 százalékos a népszerűségi mutatója a regisztrált választók körében. A két szenátor országos népszerűsége az utóbbi két-három hétben meglehetősen kiegyenlített volt, a demokrata politikus enyhe, 2-3 százalékpontos előnye mellett. A Gallup felméréseiben ez az első alkalom, hogy McCain azonos támogatottságot élvez, mint vetélytársa, mióta biztossá vált Obama jelöltsége.
2008.06.26. 07:00
 
 
EURO-2008: döntős a német válogatott
Németország 3-2-re nyert Törökország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében, s ezzel bejutott a vasárnapi fináléba. A németek góljait Schweinsteiger (26.), Klose (79.) és Lahm (90.) szerezték, a török csapatból Boral (22.) és Sentürk (86.) talált be a kapuba. Joachim Löw együttese a csütörtöki Oroszország-Spanyolország találkozó győztesével találkozik, míg Fatih Terim csapata a bronzéremmel vigasztalódhat. A német válogatott utoljára 1996-ban az angliai tornán játszott Eb-döntőt, akkor aranygóllal nyert 2-1-re Csehország ellen. Elődöntő: Németország-Törökország 3-2 (1-1). Bázel, 39 ezer néző.
2008.06.25. 22:44
 
 
Gyurcsány Ferenc: mérsékelt reformpolitikát kell folytatni
Gyurcsány Ferenc kormányfő szerint a továbbiakban nyugodt és mérsékelt reformpolitikát kell folytatni, ebben benne van az adó- és járulékrendszer érdemi megújítása, megváltoztatása. A miniszterelnök ezt az ATV "Friderikusz most" című műsorának utolsó adásában jelentette ki, amelyet a csatorna csütörtök este sugároz. A kormányfő a műsorban Békesi László, Vértes András és Hamecz István közgazdászokkal beszélgetett az ország helyzetéről. A három közgazdász egyetértett azzal, hogy a versenyképesség javítása érdekében a közterhek - elsősorban a munkára rakódó adó- és járulékterhek - csökkentése elengedhetetlen.
2008.06.25. 22:31
 
 
Tízből nyolc magyar elköltözne egy jó munkalehetőség miatt
A magyar munkavállalók 77 százaléka hajlandó lenne lakóhelyet váltani egy magasabb színvonalú munkalehetőség reményében, 30,2 százalék pedig a világ bármely pontjára elköltözne egy jó munka miatt - áll a Manpower Hungary munkaerő-kölcsönző és munkaközvetítő vállalat szerdán megjelent kutatási jelentésében. Az eredmények szerint leginkább a 30 év alatti válaszadók mutatnak hajlandóságot arra, hogy egy új állás miatt költözzenek. Az adatok nem szerinti megoszlása azt mutatja, hogy a férfiak inkább a hosszabb, legalább 6 év időtartamú lakóhelyváltásra vállalkoznának, míg a nők legfeljebb 3 évre költöznének el otthonukból egy jó munkalehetőség miatt.
2008.06.25. 20:38
 
 
Változatlan az amerikai irányadó kamat
Az általános várakozásnak megfelelően, változatlanul, 2,00 százalékon hagyta irányadó kamatát szerdán az amerikai szövetségi tartalékbank (Fed) kamatalakító Nyíltpiaci Bizottsága, amely utoljára április végén csökkentette kamatát, 25 bázisponttal, 2,00 százalékra, 2004 decembere óta legalacsonyabb szintre. A 9:1 arányban megszavazott döntés indoklása szerint bár a növekedést terhelő kockázatok megmaradtak, valamelyest mérséklődni látszanak, ugyanakkor az infláció emelkedésének kockázata és az inflációs várakozások nőttek. A Fed az idén később ugyan mérséklődni várja az inflációt - de mint fogalmaz - az inflációs kilátások bizonytalansága nagy.
2008.06.25. 20:28
 
 
A VOSZ szerint szükség van az üzletek vasárnapi nyitva tartására
Semmibe veszi a fogyasztók szabad választási jogát és kisebbségi igényt próbál a többségre erőszakolni, aki az üzletek vasárnapi nyitva tartásának megszüntetésére törekszik - áll a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) állásfoglalásában. Az erről folytatott viták politikai indíttatásúak, pedig a kérdéskör merőben szakmai jellegű - mutat rá a szervezet. A vasárnapi forgalomtömeget csak indokolatlanul nagy áldozatok árán lehetne átterelni más napokra - állítja a szövetség számításokra hivatkozva, amelyek szerint az alkalmazottak 5-10 százalékát kellene elbocsátani, és irreálisan nagy infrastrukturális beruházást kellene végrehajtani a péntekre és szombatra terelődő forgalom zökkenőmentes lebonyolításához.
2008.06.25. 20:03
 
 
Egygólos pólós győzelem az Egyesült Államok ellen
Az Egyesült Államok csapata ellen hangolódott rá a hétvégi ING Kupára a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely egygólos győzelmet aratott a Leányfalun rendezett szerdai barátságos összecsapáson. Eredmény: Magyarország-Egyesült Államok 7-6 (3-1, 1-1, 1-2, 2-2), a magyar góldobók: Hosnyánszky, Benedek 2-2, Biros, Varga Dániel, Kiss G. 1-1.
2008.06.25. 19:51
 
Selmecbánya bemutatkozott
A Budapesten egy éve működő Szlovák Idegenforgalmi Hivatal és a Szlovák Intézet szervezésében, június 9-én a varázslatos kisváros, Selmecbánya vendégeskedett és mutatkozott be a Rákóczi úton lévő Intézet nagytermében.
2008.06.25. 19:41
 
Vancouver Kanada kulináris fővárosa
A világ legjobb éttermekkel rendelkező tíz városa közé sorolta Vancouvert a Food and Wine szakmai magazin rangsora. A brit-kolumbiai gurmanok örömére egyre több elismert mesterszakács teszi át székhelyét a Csendes-óceán partján fekvő városba ahol sorra nyílnak a jobbnál jobb éttermek.
2008.06.25. 19:27
 
 
Növelnék az Aréna Plaza látogatottságát a tulajdonosok
Növelnék az Aréna Plaza látogatottságát a tulajdonosok, erre egymillió eurós marketing kampányt indítottak - mondta a tulajdonos Active Asset Investment Management (aAIM) befektetési igazgatója. Mat Webb-Jenkins a bevásárló és szórakoztató központ elhelyezkedését nem ítélte hátrányosnak a forgalom szempontjából. Hozzátette: a helyszín autóval jól megközelíthető, és ingyenes a parkolás. Ezért többségben vannak az autóval érkező látogatók, az egymillió eurós kampány az ő számukat is növelni kívánja. A DTZ által összeállított anyagból kiderül, hogy júniusra 15-20 százalékkal nőtt a látogatottság az előző hónapokhoz képest. Ezt az induló reklám kampánynak tudja be a cég. A havi átlagos forgalom 3 milliárd forint.
2008.06.25. 19:25
 
Renaissance Me! - képregények tangóharmonikával
Hazai és külföldi zenekarok fellépésével indul útjára a Renaissance Me! című féléves koncertsorozat a Reneszánsz Év – 2008 programsorozat eseményeként. Ugyancsak az évad keretében mutatjuk be július 3-án a Holdudvar Galériában a képregény-pályázat díjnyertes alkotásait.
2008.06.25. 19:17
 
 
Újbuda Tóváros II. ütemének ünepélyes alapkőletétele
2008. június 25-én sajtótájékoztatóval egybekötött, ünnepélyes alapkőletétellel hivatalosan is elkezdődött a Budapest, XI. kerületének – Kőérberek városrész – impozáns ingatlanfejlesztése, az Újbuda Tóváros II. üteme.
2008.06.25. 19:15
 
Fogadj be! – támogatói program indul fiatal képzőművészek és autista lakóotthonok javára
Szokatlan kezdeményezést indít útjára a Concorde Csoport és a Mosoly Otthon Alapítvány (MOHA): a Fogadj be! elnevezésű program fiatal képzőművészek, és sérült fiatalokat gondozó lakóotthonok egyidejű megsegítésére kínál lehetőséget, központi eleme egy jótékonysági aukcióval egybekötött estély, melyet június 26-án rendeznek meg a Műcsarnokban.
2008.06.25. 19:11
 
 
Mire jó a joghurt?
Ritkábban kapnak magas vérnyomást azok a nők, akik gyakran fogyasztanak zsírszegény joghurtot vagy más, hasonló tejterméket. E fontos táplálkozási tanács a világ egyik vezető orvosegyetemének, a bostoni Harvard University közegészségügyi intézetének legújabb tanulmányából származik.
2008.06.25. 19:06
 
 
Közeleg az idő
"IDŐBEN élünk. Most IDŐ van." - első hallásra magától értetődőnek tűnik ez a kijelentés, de nézzünk csak kicsit a dolgok mélyére, hiszen Line Knutzon kortárs dán drámaíró egy egész színművet szentel az Idő témakörének. Életünket időpontok, órarendek, menetrendek táblázatai hálózzák be; karunkon, a polcon, a falon, a mobiltelefonon, a számítógépek képernyőin pedig másodperceket kattognak a mutatók. Hol vagyunk mi ebben a mai IDŐBEN? Hilbertet fokozottan izgatja ez a kérdéskör: "Az időről van szó (...) utol kell érnünk az időt - próbálok időt vásárolni, hogy legyen időnk időhöz jutni." Knutzon Közeleg az idő című darabjában fölösleges kronológiát és lineáris dramaturgiát keresnünk. A jelenetekből magunk vagy "ismerőseink" hétköznapjaira ismerhetünk, persze átitatva az abszurd "karikírozó" eszközeivel. Kapcsolatok, melyeket az IDŐ megszokássá szegényített és az ember kétségbeesett menekülése a megszokásoktól. Csak... KÉSŐN?... Góli Kornélia
2008.06.25. 19:03
 
 
Wimbledon: Szávay bejutott a harmadik körbe
Bár ellenfele, a román Monica Niculescu csak két labdára volt a győzelemtől, mégis a mérkőzést a sírból visszahozó Szávay Ágnes jutott be a harmadik fordulóba a wimbledoni tenisztornán. A 32 között a magyar játékos a 20. kiemelt olasz Francesca Schiavonét legyőző spanyol Anabel Medina Garriguesszel mérkőzik majd. Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért): SZÁVAY (15.)-Niculescu (román) 5:7, 7:5, 6:2.
2008.06.25. 18:51
 
A választás elhalasztására szólították fel Zimbabwét a térség vezetői
A dél-afrikai országok csoportja a zimbabwei elnökválasztás második fordulójának elhalasztását szorgalmazta egy szerdai nyilatkozatában, azzal indokkal, hogy a feltételek nem teszik lehetővé a tisztességes lebonyolítást. Álláspontjukat a 14 országot tömörítő Dél-afrikai Fejlesztési Közösség (SADC) biztonsági bizottságának rendkívüli ülésén fogalmazták meg Szváziföld fővárosában. A zimbabwei elnökválasztás első fordulóját Morgan Tsvangirai ellenzéki vezető nyerte meg, de a választási bizottság szerint nem érte el az abszolút többséget, ezért második fordulóra van szükség 27-én. A kampány azonban erőszakba torkollt, ezért Tsvangirai visszalépett, s Robert Mugabe elnök maradt az egyedüli induló.
2008.06.25. 18:06
 
 
A gyerekek megerőszakolóit nem lehet kivégezni Amerikában
Nem hajtható végre halálos ítélet a gyerekek megerőszakolása miatt elítélt bűnözőkön az amerikai legfelsőbb bíróság szerdai döntése szerint. A 9 tagú legfőbb bírói testület 5-4 arányú döntésének indokolása szerint a halálbüntetés ebben az esetben sérti az amerikai alkotmány azon tételét, amely tiltja az úgynevezett kegyetlen és szokatlan büntetést. "A halálbüntetés nem áll arányban egy gyerek megerőszakolásával" - ismertette Anthony Kennedy bíró a többségi véleményt. Ő és négy liberális kollégája a kivégzés ellen, míg a bíróság négy konzervatívabb tagja, kisebbségi véleményt megfogalmazva, mellette foglalt állást.
2008.06.25. 17:17
 
 
Hőhullám sújtja Dél- és Kelet-Európát
Hőhullám sújtja Dél- és Kelet-Európa nagy részét, a hőmérséklet helyenként eléri a negyven Celsius-fokot. A hatóságok hőségriadót hirdettek Spanyolország és Portugália több vidékén. A dél-spanyolországi Andalúziában a meteorológusok szerint 39 fok várható, Portugália déli és középső részén, Beja, Evora és Guarda kerületekben 36 fokos meleget jeleztek előre. Görögországban tovább tart a 38 fokos meleggel kísért, szűnni nem akaró rendkívüli szárazság. Ciprus szigetén még ennél is melegebbet, 40 Celsius-fokot mértek. Bulgáriában tartósan 37 fok körüli a hőmérséklet; rekordokat dönt az áramfogyasztás. A tenger sem nyújt feltétlenül enyhülést: néhány fekete-tengeri fürdőhelyen szerdán 25 fokos volt a vízhőmérséklet.
2008.06.25. 17:05
 
 
Forma-1, 2009: július 26-án lesz a Magyar Nagydíj
Jövőre július 26-án lesz a Forma-1-es Magyar Nagydíj a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) 2009-es programtervezete alapján. A jövő évi világbajnokság 19 futamból áll majd, a sorozat a szokásosnál később, március 29-én, az Ausztrál GP-vel rajtol és november 15-én a debütáló Dubaji Nagydíjjal ér véget, Abu-Dzabiban. A Francia Nagydíj helyszíneként Magny-Cours-t jelölték meg, noha az elmúlt hetekben többször elhangzott, máshova költözik a mezőny. A Reutersnek ugyanakkor a hétvégén Bernie Ecclestone, a Forma-1 főnöke úgy nyilatkozott, egyelőre valószínűleg mégis marad Magny-Cours-ban a francia futam.
2008.06.25. 16:44
 
 
Fidesz: a kormány beismerte, hogy mérsékelheti az áremelkedést
A kormány a fuvarozókkal szerdán kötött megállapodással beismerte, amit a Fidesz hosszú ideje mond: van mozgástér a magyar társadalmat, a vállalkozásokat súlyosan érintő energia- és élelmiszer-áremelkedés mérséklésére - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt parlamenti képviselője Budapesten sajtótájékoztatón. A Fidesz meggyőződése, hogy a kormánynak ezen az úton kell tovább mennie, további intézkedésekkel kell legalább elviselhetővé tenni a lakosságot sújtó energiaárakat, ezen belül is a távfűtés árait - fejtette ki Fónagy János. Hozzátette: azt várják a kormánytól, hogy azonnali intézkedéseket hozzon az energia- és élelmiszerárak növekedésével szemben.
2008.06.25. 16:31
 
 
EURO-2008: a Fenerbahce megállapodott Aragonésszel
A Fenerbahce bejelentette, hogy megállapodott a spanyol labdarúgó-válogatott leköszönő szövetségi kapitányával, Luis Aragonésszel. A török klub közlése szerint előszerződést kötöttek a 69 éves trénerrel, aki a brazil Zicótól veszi majd át a szakmai munka irányítását. A két évre szóló kontraktust az Európa-bajnokság után írják alá a felek, de addig Aragonés kizárólag a spanyol együttesre koncentrál, mivel együttese csütörtökön az orosz csapattal játszik az Eb-elődöntőben.
2008.06.25. 16:01
 
 
Földi pokol a brazil börtönökben
Földi pokol uralkodik a brazil börtönökben, ahol évente legalább ezer foglyot gyilkolnak meg a rabtársak vagy a börtönőrök - vált ismertté egy kongresszusi bizottság vizsgálatából. A kedden közzétett, 500-oldalas jelentés szerint mindennaposak a brazil börtönökben alkalmazott kínzások, a bandaharcok és a gyilkosságok. A fegyintézetek túlzsúfoltak: mintegy 440 ezer rabot tartanak fogva olyan intézetekben, amelyekben összesen csak feleannyi elítéltet lehetne elhelyezni. A tízhónapos bizottsági vizsgálatot vezető Domingos Dutra vádemelésre készül 32 személy ellen, aki felelőssé tehető a felfedett legsúlyosabb visszaélésekért.
2008.06.25. 15:04
 
 
A brit trónörökös és McCartney ügyvédje segíti Madonnát
Egymásra talált a showbiz és a londoni ügyvédi ipar két legnagyobb szupersztárja: az állítólag válófélben lévő Madonna a brit trónörökös és Sir Paul McCartney egykori válóperes ügyvédjéhez fordult jogi tanácsért. A londoni bulvársajtó a héten írta meg, hogy az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje, Guy Ritchie házassága gyakorlatilag menthetetlen, és a sztárpár máris külön életet él. A szerdai Daily Mirrornak Madonna "egy barátja" felfedte: a popsztár még reménykedik abban, hogy a nézeteltérések elsimíthatók, és egyelőre nem adott be válási papírokat a bíróságra, de a házastársi viszony most már annyira megromlott, hogy megfelelő jogi tanácsadás vált szükségessé.
2008.06.25. 15:01
 
 
TÁRKI: csökkent a különbség a két nagy párt között
Csökkent a különbség júniusban a két nagy párt támogatottsága között - közölte a TÁRKI a felnőtt lakosság körében végzett közvélemény-kutatásának eredményéről. A két nagy párt közötti különbség csökkenése a TÁRKI feltételezése szerint elsősorban a politikai erők közötti technikai korrekciónak, tehát a mélypontról és a csúcsról való természetes elmozdulásnak tekinthető. A kutatásból az derült ki, hogy a Fidesz támogatottsága júniusban (32 százalék) kissé csökkent a májusi (35 százalék) és áprilisi (33 százalék) értékekhez képest. A szocialistáké ezzel szemben 17 százalékra nőtt a múlt havi 14, és az áprilisi 12 százalékhoz képest.
2008.06.25. 14:40
 
 
Júliusban lesz kormánydöntés a magyar EU-elnökségi prioritásokról
A tervek szerint júliusban tárgyal a kormány arról, melyek legyenek a fő témái a 2011-es uniós elnökségnek - mondta Iván Gábor, a Külügyminisztérium szakállamtitkára szerdán, Budapesten. A külügyi szakember szerint izgalmas lesz a magyar elnökség. A témák között lehet az unió versenyképességét segítő lisszaboni szerződés megújítása, a 2014-gyel kezdődő időszakra vonatkozó uniós költségvetés és a keleti szomszédságpolitika. Ha minden a tervek szerint alakul, Horvátország a magyar elnökség idején válhat a közösség tagjává, Románia és Bulgária pedig csatlakozhat a schengeni övezethez - mondta Iván Gábor szerdai sajtóbeszélgetésén.
2008.06.25. 13:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360[2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista