2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A Vajdasági Magyar Szövetség valódi feladatokat és hatásköröket akar
A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) olyan tisztségek betöltésére hajlandó csak a szerb kormányban és a vajdasági irányító testületekben is, amelyekhez komoly feladatok és valódi hatáskörök tartoznak - jelezte szabadkai sajtóértekezletén Pásztor István, a magyar párt elnöke. A politikus közölte, hogy a VMSZ nem vállalta, hogy konkrét hatáskör és munkaterület nélküli miniszterelnök-helyettest delegáljon a megalakítandó belgrádi kormányba. Leszögezte, hogy a négy parlamenti képviselővel rendelkező legnagyobb délvidéki magyar párt támogatja a demokraták vezetésével létrejövő koalíciót, a kormányba azonban csak akkor lép be, ha delegáltjának tényleges feladatai és döntési lehetőségei lesznek.
2008.06.28. 12:56
 
 
A magyar női vízilabda-válogatott nyerte a Mol Kupát
A magyar női vízilabda-válogatott nyerte a Mol Kupát, miután a négycsapatos, körmérkőzéses nemzetközi torna szombati zárófordulójában is győzött a margitszigeti Széchy uszodában. Eredmény: Magyarország - Nagy-Britannia 9-5 (2-1, 0-1, 4-2, 3-1), a magyar góldobók: Bujka, Kisteleki, Pelle 2-2, Szücs, Drávucz, Tóth 1-1. A jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra és a pekingi olimpiára készülő magyar együttesnek ezúttal - szemben a hétközi, leányfalui barátságos mérkőzéssel, amelyen 20 góllal diadalmaskodott - be kellett érnie jóval kisebb különbségű sikerrel a magyar szakember, Fekete Szilveszter irányította szigetországi gárda ellen.
2008.06.28. 12:39
 
 
Jamaicai atlétikai válogató: Powell gyorsabb volt Boltnál
Az előfutamokban Asafa Powell gyorsabb volt Usain Boltnál férfi 100 méteren a jamaicai atlétikai olimpiai válogatón. A szám világcsúcsát 9.74 mp-es idejével május 31-ig birtokló Powell futamát 9.90 mp-es eredménnyel nyerte, míg a friss rekorder Bolt (9.72 mp) 10.19-cel lett első. Az eredményekből ugyanakkor messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, hiszen mindketten igazi ellenfél nélkül futották végig a távot. A szám elődöntőjét és döntőjét szombaton rendezik.
2008.06.28. 12:38
 
 
Holland Nagydíj: Talmácsi győzött
A címvédő Talmácsi Gábor megnyerte a 125 kcm-es kategória versenyét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján, Assenben. Az esőszünettel tarkított viadalon a magyar motoros mögött a spanyol Joan Olive lett a második, míg az olasz Simone Corsi a harmadik. Talmácsi bravúros győzelmével az összetett hetedik helyéről a negyedikre lépett előre.
2008.06.28. 12:01
 
 
Gyurcsány: nyugodt reformpolitikára van szükség
Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországnak nyugodt, kiszámítható, mérsékelt reformpolitikára van szüksége, amely folyamatosan változik, és alkalmazkodik a világhoz. Az önálló MSZP-kormány ezt képes megvalósítani - mondta a miniszterelnök az MSZP választmánya előtt tartott háromnegyed órás évadzáró beszédében, amelyben főként az elmúlt időszak eredményeiről és a következő két évre vonatkozó tervekről beszélt. A kormányfő hangsúlyozta: nincs szükség reformsokkra illetve társadalmi, szociális sokkterápiára. Elutasította azt is, hogy válságkormányzás, előrehozott választás, szakértői kormány vagy új megszorító csomag kellene.
2008.06.28. 11:38
 
 
KDNP: megvédjük a gyest és a gyedet
Harrach Péter, a KDNP országgyűlési képviselője arra következtet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök feleségének szavaiból, hogy a kormány lépcsőzetesen le akarja építeni a gyest és a gyedet, első lépésként háromról kettő évre csökkentve azok időtartamát. "Mi ezt ellenezzük, és meg fogjuk védeni" - mondta a politikus. A képviselő cáfolta Dobrev Klárát abban, hogy ezek a támogatások zsákutcák lennének. Értékelése szerint nem arról van szó, hogy nők százezrei panellakásokba vannak zárva, hanem egy lehetőségről, hogy három évig csak gyermekeik nevelésével foglalkozhatnak. Harrach Péter nem tartotta újdonságnak Gyurcsány Ferenc kijelentését a gyes melletti munkáról, miután ez a lehetőség ma is megvan.
2008.06.28. 11:28
 
Robbanás a balatonfűzfői lőszergyár raktárában
Robbanás történt a balatonfűzfői Nike Fiocchi Sportlőszergyártó Kft. pirotechnikai üzemében szombaton délelőtt. Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője elmondta: személyi sérülésről nem tudnak, a lakosságot veszély nem fenyegeti. Szemtanúk elmondása szerint a pirotechnikai üzem felől robbanások hallatszottak, néhány petárda a levegőbe röpült és enyhe füst gomolygott. A veszprémi tűzoltóság ügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az 1000 négyzetméteres raktár mintegy 20 négyzetméter alapterületű blokkjában ütött ki a tűz, amely átterjedt a raktáregység más részeire is, ám a helyszínre érkező 22 fűzfői és veszprémi tűzoltónak sikerült megfékeznie a lángokat.
2008.06.28. 10:58
 
 
Az átlagosnál négyszer több riasztást kaptak a tűzoltók pénteken
Az átlagosnál mintegy négyszer több, összesen 627 riasztást regisztráltak a tűzoltók pénteken - mondta Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője. A riasztások csaknem 80 százaléka viharkár-elhárítás és utómunka volt, a műszaki mentések száma meghaladta az 530-at. A legtöbb hívást Győr-Moson-Sopron megyében kapták a tűzoltók, de sok segélykérés érkezett Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Bács-Kiskun megyéből is. A tűzoltóknak általában vizet kellett szivattyúzniuk, fákat kivágniuk - mondta a szóvivő.
2008.06.28. 09:23
 
 
Washington: Irakban kevesebb támadást követnek el iráni pokolgépekkel
Az elmúlt hónapokban egyre kevesebb támadást követtek el Irakban a páncélzat átütésére is alkalmas pokolgépekkel, amelyek amerikai feltételezés szerint Iránból kerültek az arab országba - közölte az amerikai haderő. A közel- és közép-keleti hadműveleteket irányító amerikai Középső Parancsnokság egyik tisztje Washingtonban elmondta: májusban 16 százalékkal csökkent az ilyen robbanóeszközökkel végrehajtott támadások száma az előző hónaphoz képest, júniusban pedig - az eddigi tendenciát figyelembe véve - várhatóan 65 százalékos lesz az egyhavi csökkenés.
2008.06.28. 09:12
 
 
Motorizált bőrönd Nagy-Britanniából
"Motorizált" bőröndöket kínál egy brit cég, amely június végétől 700 fontért, azaz 208 ezer forintért kínálja az újdonságot. A Live Luggage nevű cég tervezte nagyméretű bőrönd látszatra olyan, mint "közönséges" kerekes társai, ám készítői villanymotorral és akkumulátorral látták el. Üresen a bőrönd 10,6 kilogrammot nyom, s 36 kilogramm súllyal terhelhető. A bőrönd "antigravitációs" kihúzható nyéllel rendelkezik - hosszát és dőlésszögét ugyanis oly módon lehet szabályozni, hogy a súly 85 százaléka a kerekekre terhelődjön.
2008.06.28. 09:07
 
 
Arsenal: Adebayor marad
Nem kívánja elhagyni az Arsenal labdarúgócsapatát Emmanuel Adebayor. "Maradok. Nagyszerű csapatunk van, jó a szerződésem és úgy érzem, a világ egyik legjobb együttesében futballozom. Minek menjek el, ha jól érzem magam?" - nyilatkozta a 24 éves togói támadó, akit az FC Barcelona és az AC Milan is szeretne megszerezni.Adebayor 2006-ban csatlakozott az Ágyúsokhoz, 78 mérkőzésen 36-szor volt eredményes.
2008.06.28. 09:06
 
 
Orosz rendőrök végeztek három lázadóval Dagesztánban
Végeztek három lázadóval az orosz különleges rendőri erők szombaton a Csecsenfölddel határos észak-kaukázusi Dagesztánban, Csecsenföldön előző este viszont négy rendőr és két lázadó halt meg egy lövöldözésben. A dagesztáni belügyminisztérium egyik tisztségviselője az Interfax hírügynökség szerint elmondta: a rendőrök egy mahacskalai házban ütöttek rajta a felkelőkön, akik tüzet nyitottak a rendfenntartókra. Ez utóbbiak viszonozták a tüzet, megölve a felkelőket. Az észak-kaukázusi egyesített hadseregcsoport törzsénél közölték, hogy péntek este a csecsenföldi vegyenói járásban négy rendőr és két lázadó vesztette életét egy lövöldözésben. A tűzpárbajban négy másik rendőr megsebesült.
2008.06.28. 08:56
 
A világ első papundekli biciklije
A világ első papundekli biciklijét készítette el egy brit egyetemista. A 21 éves Phil Bridge, aki ipari formatervezést tanul a Sheffieldi Hallam Egyetemen, azért fordult a kartonpapírhoz, mint alapanyaghoz, mivel népszerűsíteni szeretné a kerékpáros közlekedést. Véleménye szerint ugyanis a kerékpár elterjedését a hagyományos "drótszamarak" túlontúl magas ára gátolja, hiszen ki hajlandó több száz fontot fizetni egy olyan közlekedési eszközért, amelynek nyergébe legfeljebb elvétve pattan tulajdonosa - olvasható a The Daily Telegraph brit lap honlapján.
2008.06.28. 08:41
 
 
Lovas fogászat
Lóra pattant egy fogászati klinika szinte teljes stábja munkába menet - meg persze idővel hazafelé - az Egyesült Államokban a magas benzinár miatt. Összesen tízen szálltak nyeregbe, ketten inkább bicikliztek mellettük. A csapat nem egy préri államban dolgozik, hanem az északnyugati Washingtonban, Arlington városában - Seattle-től 80 kilométerre északra. A rendőrség külön menetengedélyt adott csoportos közúti lovagláshoz.
2008.06.28. 08:30
 
 
Autós gyorsesküvők
Autós gyorsesketést tervez a svéd egyház a drive-in éttermi kiszolgálás mintájára, ám nem azért, mert hagyományos tempóban már nem győzi összeadni a párokat, hanem, hogy népszerűsítse és egyszerűsítse a házasságkötést. Az újítás a jövő hónapban lesz egy veteránautós felvonuláson. Eddig 36 pár kérelmezte előre az autós gyorsesküvőt, de a helyszínen is lehet majd "rögtönözni". Egy-egy pár összeadása hét percig tart majd, ám hamar lezajlik az egész, mivel egyszerre tíz lelkész lesz szolgálatban. Így fejenként 4 pár esetén sem tart tovább fél óránál az egész.
2008.06.28. 08:28
 
 
Elektromos Művek: belső meghibásodás lehetett a Heim Pál Gyermekkórházban
Áramszünet okozott zavart az ellátásban péntek este a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban; az intézmény sürgősségi osztálya sem tudott betegeket fogadni. Az áramszolgáltatás este 11 óra körül állt helyre, minden épületben van áram és már betegeket is fogadnak - közölte az intézmény főigazgatója. Harmat György főigazgató elmondta, nem tudják mi okozhatta az áramkimaradást, nem a kórházban volt a hiba, az egész kerületben nem volt áram, így például a kerületi rendőrségen sem. Boros Norbert, a Budapesti Elektromos Művek szóvivője pénteken éjszaka az MTI-vel közölte: a történtek idején nem volt áramszünet, nem volt hálózati hiba. Tudomásuk szerint a kórház belső hálózatában történt meghibásodás.
2008.06.28. 08:23
 
 
Zárjegyek is igényelhetők elektronikusan júliustól
A zárjegyeket elektronikusan is lehet igényelni július 1-jétől, és a napi elszámolás is eljuttatható elektronikusan a vámhatósághoz, az erről szóló pénzügyminiszteri rendeletet alapján. A zárjegy felhelyezése egy kiegészítő előírást kapott: nemcsak a szövegnek és a sorszámnak kell olvashatónak lennie, hanem a vonalkód teljes terjedelmében látható kell, hogy legyen. A vonalkódot és a sorszámot a palack nyakán úgy kell elhelyezni, hogy sík felületre essen.
2008.06.28. 08:20
 
 
A Postapartner Program első ütemében hétfőn hirdetnek eredményt
A Magyar Posta Zrt. hétfőn hirdet eredményt a postai szolgáltatás üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázatban - közölte a társaság. A Magyar Posta 2.744 postahivatalából mintegy 1.100 működtetését bízná közbeszerzési eljáráson vállalkozókra a Magyar Posta az öt ütemből álló Postapartner Program keretében 2009. nyaráig. A Postapartner Program első ütemében Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Heves és Somogy megye 291 postájának működtetésére keres a posta vállalkozókat. A Postapartner Programot tavaly októberben indította a Magyar Posta. Angol, német, belga, holland, svájci mintára vállalkozókra bízza a kisposták üzemeltetését oly módon, hogy tevékenységükért továbbra is a posta vállalja a felelősséget.
2008.06.28. 08:17
 
 
Az árampiaci szereplők a tőzsdére várnak
A villamosenergia-tőzsde létrehozását régóta sürgetik az árampiac szereplői, de erre vonatkozóan hosszú hónapok óta csak a Mavir tett erőfeszítéseket. Az áramtőzsde létrehozása már évek óta napirenden szerepel. A tőzsde tényleges elindulása régóta várt pozitív hatással lenne a hazai piacra - állítják a kereskedők. A Mavir 2007 májusában megtette az első lépést azzal, hogy HUPX Magyar Szervezett Villamos Energia Piac Zrt. néven projekttársaságot hozott létre az áramtőzsde kialakítására és üzemeltetésére. A villamos energia törvény szerint a rendszerirányító maximum 30 százalék befolyással rendelkezhet majd az áramtőzsde-társaságban, és más villamosenergia-piaci szereplők is befolyást szerezhetnek.
2008.06.28. 08:14
 
 
Az MSZP választmány is támogatja a dobogókői javaslatokat
Az MSZP választmánya is támogatja a Dobogókőn megfogalmazott javaslatokat, amelyeket a miniszterelnök ismertetett nyitóbeszédében - mondta Simon Gábor a választmány elnöke. Megjegyezte: érdemi politikai vita volt, amelyben majdnem huszan szóltak fel. Simon szerint az évadzáró választmányi ülés erősítette azt a kettős funkciót, ami a testület politikai szerepfelfogásából adódik: a pártban és a kormányzati működésben a korrekció illetve a stabilitás biztosítása. Az ülés szünetében, korábban tartott sajtótájékoztatóján beszámolt arról, hogy a választmány tagjainak véleménye alapján készítettek egy 130 oldalas, belső használatra szánt kiadványt "Kormányszervo", avagy a nagy nyári műhelymunka" címmel.
2008.06.28. 08:13
 
 
Szent-Iványi: ha Fodor akarja, Kókának le kellene mondania
Szent-Iványi István, a liberális párt ügyvivője szerint Kóka Jánosnak le kellene mondania az SZDSZ frakcióvezetőjének posztjáról, ha Fodor Gábor pártelnöknek ez a kívánsága. A közvélemény előtt akkor teremtenénk tiszta viszonyokat az SZDSZ-ben, ha Fodor Gábor a pártelnökség mellett a frakcióvezetői posztot is betölthetné - jelentette ki az európai parlamenti képviselőként is tevékenykedő Szent-Iványi. Hozzátette: szó nincs arról, hogy Kóka Jánost "ki szeretnék szorítani" a párt vezetéséből, hiszen "a volt elnök fontos és nagy legitimitással rendelkező politikus". Véleménye szerint viszont ebben a helyzetben más feladatot kellene találni számára.
2008.06.28. 08:06
 
 
Az ENSZ BT sajnálja a zimbabwei elnökválasztás megtartását
Mélységes sajnálkozását fejezte ki az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) annak kapcsán, hogy Zimbabwéban a nemzetközi tiltakozások ellenére pénteken megtartották az elnökválasztás második fordulóját, de a voksolás törvénytelenné nyilvánításáról nem jutott egyetértésre a testület. A BT a világszervezet New York-i székházában egyhangúlag elfogadott - kötelező jogi érvénnyel nem bíró - nyilatkozatban nyilvánította ki álláspontját. A testület a zimbabwei helyzettel foglalkozó hétfői nyilatkozatát részben megismételve elítélte, hogy a Robert Mugabe elnök nevével fémjelzett hararei kormányzat erőszakos cselekményeket követett el politikai ellenzékével szemben az elnökválasztás második fordulója előtt.
2008.06.28. 08:03
 
Több ezer bála ég Abony közelében
Lucernatároló gyulladt ki egy tehenészeti telepen pénteken délután a Pest megyei Abony és Újszilvás között. A 4-es főúttól másfél kilométerre Újszilvás felé egy 60x25 méter alapterületű, fémszerkezetű, fémlemezfedésű, nyitott szín borult lángba, benne több ezer bálával. Az építmény közelében lévő istállóból a dolgozók és a tűzoltók körülbelül negyven borjút, illetve tehenet tereltek ki. A tűzoltók vízzel folyamatosan hűtik az istállót és a lucernatároló környezetét, hogy a tűz ne terjedjen tovább. Az építmény és a benne tárolt bálák menthetetlenek, ezért tűzoltói biztosítás mellett megvárják, míg a takarmányt felemészti a tűz. Ez még egy napot is igénybe vehet. A helyszínen a ceglédi és a szolnoki tűzoltók több mint húsz fővel tartózkodnak - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.06.27. 22:18
 
 
Zimbabwéban befejeződött az elnökválasztás
Bezártak a szavazóhelyiségek péntek este Zimbabwéban; véget ért az elnökválasztás, amelynek eredménye már előre tudható, hiszen Robert Mugabe, az afrikai ország jelenlegi elnöke volt az egyedüli induló. A másik jelölt, Morgan Tsvangirai ellenzéki vezér visszalépett a megmérettetéstől, tiltakozva az ellen, hogy a kampányban a hatóság fellépett ellene, és mintegy 90 ellenzéki vesztette életét politikai indíttatású erőszakos cselekményekben. "Ami ma történik, nem választás. Tömegmegfélemlítési gyakorlat" - mondta az ellenzéki politikus.
2008.06.27. 21:48
 
 
A román falurombolás elleni 1988-as tüntetésre emlékezett a MIÉP
A román falurombolás elleni 1988-as tüntetésre emlékezett péntek este a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) a mintegy 400-500 ember részvételével tartott budapesti nagygyűlésén. Nem volt hiábavaló a húsz évvel ezelőtti tüntetés, mert nem sikerült végrehajtani az erdélyi falurombolást, hiszen "a magyar él Erdélyben" - jelentette ki Csurka István, a MIÉP elnöke a Hősök terén mondott beszédében. Úgy fogalmazott, hogy ma Magyarországon "törvényekkel és rendeletekkel előkészített falurombolás folyik", elveszik a falvaktól - többi között - az iskolát, a földet. A rendezvényen magyar és határon túli néptáncegyüttesek, népdalénekesek léptek fel.
2008.06.27. 21:31
 
Obama és Clinton egységben Unityben
"Nem nyugszunk, amíg nem szerezzük vissza országunkat (...) nem engedhetjük, hogy ez a pillanat elússzon (...) Amerikának demokrata elnökre van szüksége" - jelentette ki Hillary Clinton pénteken, New Hampshire államban, ahol Barack Obamával, a leendő demokrata elnökjelölttel közösen kampányolt. "Szavazzanak Obamára azért a változásért, amelyre szükségünk van, és amelyet megérdemlünk" - mondta az illinois-i szenátorral szemben az előválasztást elveszítő volt first lady, aki három hete fejezte be elnökjelölt-aspiránsi kampányát. Clinton és Obama első ízben kampányolt együtt a Demokrata Párt győzelme érdekében, jelképesen Unity (Egység) városában.
2008.06.27. 20:34
 
 
A vajdasági magyarok is részt vesznek a szerb kormányban
Elképzelhető, hogy magyar tagja is lesz az új szerb kormánynak, amelynek élére Mirko Cvetkovic eddigi pénzügyminisztert jelölte ki pénteken Boris Tadic szerb államfő. Az elnöki hivatal közleménye szerint az ország irányítására a Tadic Demokrata Pártja (DS) köré szerveződött pártkoalíció, a szocialisták vezette hárompárti csapat, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) és az Európai Szandzsákért nevű, dél-szerbiai bosnyákokat képviselő párt szövetkezett. A tíz pártnak összesen 128 képviselője van a 250 tagú belgrádi parlamentben, de az európai integrációval összefüggő kérdésekben számíthatnak a liberálisok 13 képviselőjének támogatására is.
2008.06.27. 20:18
 
Wimbledon: Ivanovic kiesett, Szávay Csie Csenggel játszik
Csie Cseng lesz Szávay Ágnes ellenfele a wimbledoni nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében, miután a kínai játékos óriási meglepetésre legyőzte az első helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicot. Cseng végig pontosan és nagyon keményen játszott, míg a legutóbbi Roland Garroson diadalmaskodó világelső hibát hibára halmozott. A kínai teniszező az első szettben nagy fölényben volt, a másodikban Ivanovic mindent elkövetett az egyenlítés érdekében, de esélye sem volt a sikerre. A Szávay-Cseng összecsapásra várhatóan hétfőn kerül sor.
2008.06.27. 19:51
 
 
Obama biztosan vezet négy fontos ingadozó államban
Az amerikai elnökségért zajló küzdelemben Barack Obama demokrata szenátor négy olyan ingadozó államban is népszerűbb vetélytársánál, a republikánus John McCain szenátornál, amelyeknek döntő szavuk lehet a novemberi választáson - közölte a legfrissebb felmérések adatait a The Wall Street Journal pénteken. Obama, - aki megválasztása esetén az Egyesült Államok első fekete bőrű elnöke lenne - a független szavazók támogatását maga mögött tudva biztosan vezet Minnesota, Wisconsin, továbbá Colorado és Michigan államokban. Előbbi kettőben nagy, 17, illetve 13 százalékos az előnye, de utóbbiakban is kényelmesen, 5, illetve 6 százalékkal vezet.
2008.06.27. 17:47
 
 
Németh Zsolt és Navracsics is felszólalt a Határtalan Fesztiválon
Nagyon fontos lenne, hogy politikai határokra való tekintet nélkül jöjjön létre az egységes magyar nemzetpolitika - jelentette ki Révkomáromban Németh Zsolt. Az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottságának elnöke a Duna menti városban zajló háromnapos rendezvénysorozat, a Határtalan Fesztivál vendégszónokaként beszélt a fórum fiatal résztvevőihez. A fesztivált a magyarországi Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítvány felvidéki magyar ifjúsági szervezetekkel együtt rendezte, hogy újjáélessze a felvidéki magyar fiatalok egykori, 2001-ben abbamaradt magyar nyári szabadegyetemének a hagyományát.
2008.06.27. 17:32
 
 
Nem műszaki hiba okozta a fehérgyarmati repülőgép balesetét
Nem talált a gép rendellenes működésére utaló nyomot a fehérgyarmatnál lezuhant repülő feketedobozát vizsgáló bizottság. A Közlekedésbiztonsági Szervezet folytatja a független szakmai vizsgálatot a roncs további vizsgálatával, illetve a repülés előkészítésének, végrehajtásának további elemzésével. Június 20-án zuhant le az L-39-es típusú Albatros kiképzőgép; a balesetben mindkét pilóta életét vesztette; az akkor közzétett elsődleges adatok szerint a pilóták nem tervezett és rendkívül kockázatos manővert hajtottak végre a géppel.
2008.06.27. 17:06
 
Hárompontos segélyezési csomagot készít a kormány
Hárompontos segélyezési csomagot készít a kormány az állástalanok segítésére - ebben állapodott meg a kabinet és az MSZP-frakció pénteken, a dobogókői tanácskozáson. Az elképzeléseket Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök ismertette az egyeztetés után tartott sajtótájékoztatón. Az első javaslat szerint arra kell ösztönözni az önkormányzatokat, hogy a rendelkezésre álló forrásokat segélyezés helyett közmunkaprogramokra fordítsák - mondta Gyurcsány Ferenc, hozzátéve: a második javaslat szerint a fiatal munkanélküliek csak akkor kaphatnának segélyt, ha képzésen vesznek részt. A harmadik pont szerint távolítani kell a minimálbér és a segély legmagasabb összegét egymástól.
2008.06.27. 16:40
 
 
Kajak-kenu ob: pekingi induló Janicsék négyese
A férfi K-1-esek 1000 m-es versenyét Benkő Zoltán, a női K-4-esek 500 m-es döntőjét pedig a Kovács Katalin, Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Janics Natasa összeállítású hajó nyerte a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon, amely egyben a második olimpiai válogató. Mivel ez a két egység az első fordulóban is győzött, pekingi indulónak tekinthető.
2008.06.27. 16:10
 
A fegyvertartásról szóló döntés mozgósítja Amerikát
A fegyvertartási jogról hozott legfelsőbb bírósági döntés mozgósítja az Egyesült Államokban a fegyvertartást pártoló és az azt ellenző csoportokat egyaránt - írta a pénteki amerikai sajtó. Az egyik legerősebb fegyverpárti lobbicsoport, a Nemzeti Fegyverszövetség (NRA) vezetői máris közölték, hogy jogi úton megtámadják a fegyvertartást korlátozó szabályozást Chicagóban és San Franciscóban - írta a The Washington Times. A fegyvertartást korlátozni szándékozó erők viszont azt jelezték, hogy a legfelsőbb bíróság számukra kedvezőtlen döntése csak erősíti küzdelmüket.
2008.06.27. 15:49
 
 
Hatvanezer lakás újulhat meg az országban
Az Új Magyarország Lakásfelújítási Program meghirdetése óta egyre többen pályáznak lakás-, épület- és kéményfelújításra, illetve fűtéskorszerűsítésre; eddig 1.210 pályázat érkezett, ez hatvanezer lakás megújítását jelenti, az állami támogatás összege több mint tízmilliárd forint - mondta Bujdosó Sándor, az önkormányzati tárca szakállamtitkára miskolci sajtótájékoztatóján. Az önkormányzatoktól kapott tájékoztatás alapján eddig mintegy ezer panelpályázatot, száztíz kéményfelújítási pályázatot és száz úgynevezett ökoprogram-pályázatot nyújtottak be, a pályázatok leadási határideje még messze van, szeptember 30-ig és október 31-ig biztosan érkeznek további igénylések - mondta a szakállamtitkár.
2008.06.27. 15:47
 
 
A pogányi repülőtér megvásárlásáról tárgyalt Abramovics
A Pécs-pogányi repülőtér esetleges megvásárlásáról, működtetéséről tárgyalt Borisz Abramovics, a Malév elnöke Szili Katalin házelnökkel és a baranyai megyeszékhely vezetőivel a reptéren pénteken. Ez egy jó projekt lehet a Malév részére, de a vásárlásra, vagy üzemeltetésre vonatkozó döntést kizárólag a befektetés hasznosságára irányuló vizsgálatok, számítások eredményének ismeretében lehet hozni - mondta az orosz üzletember, aki az Országgyűlés elnökének meghívására látogatta meg a Dunántúl legnagyobb városához közeli a pécsi és a baranyai önkormányzat által működtetett légikikötőt.
2008.06.27. 14:55
 
 
Vatikán: a pápa nem visel Pradát
XVI. Benedek pápa nem a Prada divatház által diktált trendet, hanem Jézus Krisztust követi - szögezte le a Vatikán hivatalos lapjában arra reagálva, hogy a médiában hosszú ideje azt találgatják: vajon a katolikus egyházfő tényleg a világhírű milánói divatcég cipőjét viseli-e. Az Esquire című amerikai magazin tavaly nyáron a világ legelegánsabb férfiúi közé sorolta a katolikus egyházfőt, aki vörös bőrcipőjével kiérdemelte a legjobb kiegészítőt viselő férfinak járó különdíjat is. Divatszakértők szerint a különleges egyházfői lábbeli a Prada divatházban készült.
2008.06.27. 14:52
 
 
Fejenként 200 forintba került tavaly a brit monarchia
Emelkedett valamelyest tavaly a brit monarchia fenntartási költsége, alattvalónként azonban így sem haladta meg a 66 pennyt (200 forint). A Buckingham-palota által pénteken közzétett összesítés szerint a márciussal zárult pénzügyi évben 40 millió font (12 milliárd forint) közkiadással járt a királyság intézményének működtetése az előző évi 38 millió font után. Sir Alan Reid udvari kincstárnok hangsúlyozta: ez a kiadás reálértéken alacsonyabb, mint 2001-ben. Az egy főre jutó 66 pennys közköltségből még két pint (1,14 liter) tejet sem lehet manapság kapni.
2008.06.27. 14:45
 
 
Holland Nagydíj: Talmácsi a 13. helyről rajtol
A vb-címvédő Talmácsi Gábor a 13. helyről vághat neki szombaton a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának, a 125 kcm-es kategóriában. A versenyt az olasz Simone Corsi kezdheti meg az élről, mögötte a brit Bradley Smith és a spanyol Joan Olive következik. Talmácsi a péntek délelőtti szabadedzésen, vizes pályán a harmadik leggyorsabb volt. Rajtsorrend: 125 kcm: 1. Simone Corsi (Aprilia) 2. Bradley Smith (Aprilia) 3. Joan Olive (Derbi) 4. Mike Di Meglio (Derbi) 5. Sandro Cortese (Aprilia) 6. Scott Redding (Aprilia) ...13. Talmácsi Gábor (Aprilia).
2008.06.27. 14:07
 
 
Alkalmas lehet a Mars talaja az élet támogatására
A Phoenix-szonda által vett minta első elemzései szerint a Mars talaja tartalmaz az élethez szükséges alkotóelemeket - közölték a NASA kutatói. A május 25-én landolt Phoenix az első leszállóegység, mely a Mars északi sarkvidékén üzemel és a felszín alatti talajréteget közvetlenül tanulmányozza. A missziót irányító kutatók szerint a Phoenix robotkarával kiemelt talajminta első elemzése azt mutatta, hogy az a vártnál lúgosabb. A markolókanállal nyert mintát a Földről szállított vízzel keverte el a robot, majd a teáscsésze-méretű kemencébe juttatta.
2008.06.27. 13:59
 
Ismeretlen holttestet találtak Zánka közelében
Nem sokkal 13 óra előtt értesült a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Zánkai Központja arról, hogy Zánkán, az üdülő terület mögötti nádas víz felőli oldalán, a strandoktól távol egy holttestet találtak. A vízben lebegő testet egy vitorlásról vették észre. Ők értesítették a rendőrséget. A helyszínt a rendőrök megérkezéséig a VMSZ munkatársai biztosítják. Helyszínen tartózkodó munkatársaink szerint egy 50 év körüli – egyelőre ismeretlen személyazonosságú - férfi lehet az áldozat, akinek holtteste már hosszabb ideje lehet a vízben. Az ügyben a rendőrség folytatja a vizsgálatot - tájékoztatta szerkesztőségünket Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának kommunikációs igazgatója.
2008.06.27. 13:48
 
 
Madonna végleg eldöntötte: válik
Madonna végleges döntésre jutott: válik tíz évvel fiatalabb brit férjétől, Guy Ritchie filmrendezőtől. A londoni bulvársajtó a héten írta meg, hogy a Londonban élő, 49 éves amerikai énekesnő és Ritchie házassága gyakorlatilag menthetetlen, és a sztárpár máris külön életet él. A pénteki Daily Mirror bennfentes forrásai szerint Madonna most hivatalosan közölte is férjével: nagyon sajnálja, de el akar válni. Guy Ritchie a brit lap által idézett "családi barátok" szerint "vonakodva, de belement" a nem egészen nyolc éve kötött, viharoktól szaggatott frigy felbontásába.
2008.06.27. 13:36
 
 
ÁSZ-vizsgálatot kezdeményeztek az Advertum-ügyben
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálatát kezdeményezte az Advertum-ügyben pénteki ülésén a parlament kulturális bizottsága, miután meghallgatta Keller László pénzügyminisztériumi államtitkárt. A bizottság ülésén a szocialista képviselők távollétében egyhangúlag döntöttek arról, hogy az ÁSZ vizsgálja ki az Advertum Kft.-nek kormányhatározatban biztosított 5,2 milliárdos kormányzati kezességvállalást. Május végén jelent meg az a kormányhatározat, amely szerint a kormány kezességvállalása mellett 5,2 milliárd forintos hitelhez juthat a nyírségi székhelyű és működési területű Advertum Kft., amely hitelből törleszti a Profi Liga Kft. 3,1 milliárdos adósságát, 2,1 milliárdot pedig országos médiarendszer kiépítésére fordít, hogy marketingjogokat hasznosítson.
2008.06.27. 12:53
 
 
Tarlós szerint Óbuda mindig is támogatta az M0-ás építését
Óbuda mindig is támogatta az M0-s autóút észak-budai szakaszának megépítését - mondta Tarlós István pénteken, budapesti sajtótájékoztatóján. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője kifejtette: Demszky Gábor főpolgármester valótlanságot állít akkor, amikor azt mondja, hogy Tarlós István, Óbuda korábbi vagy Bús Balázs, a kerület jelenlegi polgármestere miatt nem épülhet az M0-s 10-es és 11-es számú főút közötti szakasza. Tarlós István számos dokumentum bemutatásával igyekezett igazolni: a III. kerület mindig is azon az állásponton volt, hogy meg kell épülnie az autóút északi szakaszának.
2008.06.27. 12:47
 
 
2025-re a hibrid- és elektromos hajtás uralkodóvá válik az autóiparban
Európában 2025-re minden újonnan üzembe helyezett autó vagy hibrid hajtású vagy teljesen elektromos hajtású lesz. Az elektromos autók az akkumulátor technika fejlődésének köszönhetően 2010-től jelennek majd meg nagyobb számban az utakon - írja a gelsenkircheni műszaki főiskola Center Automotive Research (CAR) kutatóintézetének még nyilvánosságra nem hozott tanulmánya. Ferdinand Dudenhöffer, a CAR elnöke megerősítette a tanulmány Neue Rhein/Neue Ruhr Zeitungban megjelent megállapításait. A folyó évben mintegy 80 ezer hibrid- és elektromos hajtású autót értékesítenek majd az EU-ban, 2025-ben pedig már 16,2 milliót.
2008.06.27. 12:35
 
 
Nem találtak szennyező anyagot a Bodrog vizében
Nem szennyezett a Bodrog vize, ezt mutatta ki a laborvizsgálat, amelynek eredményét pénteken ismertette az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség. A Bodrog folyó határtérségében és a szlovák határtól 10 kilométerre a magyarországi szakaszon mintát vett a vízből a felügyelőség, a vizsgálati eredmények alapján megállapítható, hogy a Bodrog magyarországi szakaszán a szennyvízbevezetés hatása nem érzékelhető - közölte a felügyelőség kommunikációs és jogi vezetője.
2008.06.27. 12:25
 
 
Megkezdődött a Közraktárak újjáépítése
Megkezdődött a Közraktárak területén kialakítandó kulturális, turisztikai és szórakoztató központ építése pénteken Budapesten. Az első kapavágást (a régi épületek egy részét elbontják, ezért inkább az első csákánycsapást) Demszky Gábor tette meg újságírók előtt. A főpolgármester elmondta: a tervek szerint 2010 nyarára készülhet el a CET (Central European Time) névre keresztelt új multifunkcionális épületegyüttes mintegy 8 milliárd forintból. A területfejlesztés során a Közraktárak 40 százalékát elbontják és a Fővám teret kibővítik, ami a város felőli közlekedést segíti elő, teszi biztonságosabbá - mutatott rá Demszky Gábor.
2008.06.27. 11:47
 
 
Tovább romlik a gazdasági közérzet az euróövezetben
Az Európai Bizottság átfogó euróövezeti gazdasági hangulatmutatója júniusra 94,9 pontra romlott a májusi 97,6 pontról. Félúton van az 1993-as történelmi mélypontja és a 2000-ben elért csúcsa között. A részmutatók közül az ipari hangulatmérő mínusz 5 pontra csökkent mínusz 2 pontról, a fogyasztói mínusz 17 pontra esett mínusz 15 pontról, a kiskereskedelmi mínusz 4 pontra fogyatkozott mínusz 1 pontról, az építőipari mínusz 11 pontra süllyedt mínusz 9 pontról, közölték a brüsszeli bizottságban pénteken. Csak a szolgáltatók körében javult a hangulat: e részmutató plusz 9 pontra emelkedett plusz 8 pontról.
2008.06.27. 11:35
 
Nehézkes információszerzés, zavaros kínálat
Nem szeretjük a telefonos call-centereket, fárasztó és körülményes a személyes ügyintézés és zavaros a kínálat a távközlési piacon – ezek ma a leggyakoribb panaszok egy új felmérés szerint. A júliusban megnyíló telkopiac.hu internetes portál közvélemény-kutatása azt vizsgálta, melyek a nagyközönség legfőbb gondjai, kifogásai az internet-, telefon- és televíziós szolgáltatókkal. Bár a helyzet nem tragikus, szinte minden megkérdezettnek volt már valamilyen negatív tapasztalata ügyintézéskor.
2008.06.27. 11:22
 
 
Aba-Novák kiállítás: túl a 30 ezer látogatón
Június 26-án, tíz perccel 13 óra előtt érkezett a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központba az Aba-Novák, a barbár zseni című nagysikerű kiállítás 30 000-dik látogatója. Leiter Anettet és Demeter Pált Halász János, Debrecen alpolgármestere, valamint Gulyás Gábor, a MODEM ügyvezetője köszöntötték. A Balmazújvárosból érkezett fiatal pár első alkalommal járt a Modemben, de régóta készültek a debreceni művészeti központba, mert barátaiktól és szüleiktől sok jót hallottak róla.
2008.06.27. 11:19
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358[2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista