2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Befejeződtek a lengyel-amerikai tárgyalások a rakétavédelmi rendszerről
Másfél évi egyeztetés után szerdán Washingtonban véget értek a lengyel-amerikai tárgyalások a tervezett amerikai rakétavédelmi rendszer részeként ellenrakéták Lengyelországba telepítéséről; egyelőre nem lehet tudni, Varsó befogadja-e az amerikai fegyvereket. A tárgyalások befejeződtek, az eredményt a lengyel kormányfő és a külügyminiszter elé terjesztik, akiknek meg kell hozniuk a politikai döntést, megtörténjen-e az elfogórakéták telepítése vagy sem - mondta Witold Waszczykowski lengyel főtárgyaló Washingtonban. Nem lehet tudni, mikor születik meg a döntés - fűzte hozzá.
2008.07.02. 20:23
 
 
Egyre népszerűbb Európában az internetes telefonálás
Egyre népszerűbb Európában az internetes telefonálás - derül ki az Eurobarometer friss felméréséből. Eszerint az otthon internetkapcsolattal rendelkező EU-állampolgárok 22 százaléka használja az internetet telefonálásra is. Ez 5 százalékpontos emelkedés a fél évvel korábbi adathoz képest. Az uniós átlagon belül azonban nagy a szóródás: a régi tagállamokban csak 18 százalék él ezzel a telefonálási módszerrel, az újakban 43 százalék. Ez a mutató Litvániában a legmagasabb (61 százalék), és Spanyolországban, valamint Portugáliában a legalacsonyabb (11 százalék). A magyar mutató 34 százalék.
2008.07.02. 19:46
 
 
Bush: az Egyesült Államok a nyitott piacok híve
Az Egyesült Államok nem válik protekcionistává, a szabad kereskedelem és a nyitott piacok híve - hangsúlyozta az amerikai elnök a legfejlettebb ipari országok jövő héten Japánban rendezendő csúcstalálkozóját beharangozó sajtótájékoztatóján szerdán Washingtonban. George Bush elmondta: biztosítani fogja a G-8 csoport vezetőit, hogy az Egyesült Államok arra törekszik, hogy a világkereskedelmi tárgyalások dohai fordulójában még év vége előtt megállapodás szülessen. Nem válunk protekcionistává, a szabad kereskedelemben és a nyitott piacokban hiszünk - mondta. Megerősítette, hogy kormánya az erős dollár híve. Mint fogalmazott, az erős valuta a gazdaság relatív erejét tükrözi.
2008.07.02. 18:33
 
 
Mikola: van helye az egészségügyben a magánvállalkozásnak
Mikola István szerint van helye az egészségügyben a magántőke bevonásának szakmai vállalkozásokon keresztül. Továbbra is azt mondom, amit egészségügyi miniszterként 2001-ben a kórháztörvény elfogadásakor képviseltem, hogy helye van az egészségügyben a magántőke bevonásának szakmai vállalkozásokon keresztül, megfelelő korlátokkal. Ezt mi egzisztencia-vállalkozások, szakmai vállalkozások formájában látjuk lehetségesnek - jelentette ki a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa, a négy évvel korábban működtetésre magánkézbe adott kiskunhalasi kórházban tartott Semmelweis napi ünnepségen, amelyen Kökény Mihállyal, az MSZP egészségügyi szakpolitikusával együtt vett részt.
2008.07.02. 18:00
 
 
A vidékfejlesztési program egy évét értékelte a kormány
A 2007 szeptemberében hivatalosan is elfogadott Új Magyarország Vidékfejlesztési Program eddig eltelt közel egy évét értékelte a kormány szerdai ülésén - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő a kabinet ülését követően. Emlékeztetett arra: a program keretében mintegy 1.300 milliárd forint fejlesztési forrás áll a hazai agrárium és vidékfejlesztés rendelkezésére. Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, részletezve a program eddigi teljesítését, közölte: összességében valamivel több mint 35 ezer támogatási kérelem érkezett a program projektjeihez. Ez mintegy 500 milliárd forint támogatási igényt jelent.
2008.07.02. 17:30
 
 
Dollármilliárdok jutnak a kutyáknak egy örökségből
Nemcsak egy kutya jótevőjeként fog bevonulni a történelembe Leona Helmsley New York-i szálloda- és ingatlanmágnásnő: a legújabb értesülések szerint az egész kutyavilág hálás lehet neki, mert végrendeletében dollármilliárdokat szán az ebek helyzetének javítására. A kellemetlen természetéről nevezetes Leona tavaly bekövetkezett halálakor főleg azzal vált híressé, hogy 12 millió dollárt (1,8 milliárd forint) hagyott saját ölebére, amit idén júniusban a bíróság - két kisemmizett unoka keresete nyomán - potom 2 millió dollárra faragott le. A The New York Times friss jelentése szerint azonban Leona gyakorlatilag szinte az egész - 1997-ben meghalt férjével együtt gyűjtött - több milliárd dolláros vagyonát a kutyák helyzetének javítására szánta.
2008.07.02. 17:29
 
A szerda a hét legnehezebb napja
A közhiedelemmel ellentétben nem hétfő, hanem a szerda a hét legnehezebb, legszomorúbb napja - derítették ki egy kutatás során a Sydneyi Egyetem tudósai, akik stílusosan szerdán hozták nyilvánosságra felfedezésüket. A Sydneyi Egyetem pszichológusai közel 200 személyt faggattak ki e hangulatvizsgálat során - olvasható az Ananova című angol nyelvű honlapon. A felmérés első fázisában, amikor az önkénteseket arról kérdezték, hogy a hét mely napját utálják a legjobban, a vizsgálat alanyai kapásból rávágták, hogy a hétfőt, de különösen a hét első napjának a reggelét. A legboldogabbnak viszont péntek este és szombat reggel vélték érezni magukat, amikor még előttük van az egész hétvége.
2008.07.02. 17:00
 
 
Euromoney: az OTP a legjobb bank Kelet-Európában
Az OTP Bank a legjobb bank a közép- és kelet-európai térségben, a londoni Euromoney idei regionális rangsora szerint. A legnagyobb londoni gazdasági-pénzügyi szakfolyóirat júliusi számában közölt közép- és kelet-európai pénzintézeti elismerési listán - CEE Regional Awards for Excellence - a térségbeli legjobb külföldi bankcsoport címét az osztrák Raiffeisen International, az RZB csoport kelet-európai üzleti érdekeltsége kapta, de a legjobb helyi egyéni bank a régióban az OTP lett. A legjobb magyarországi adósságpiaci ügyletszervező bank címét a BNP Paribas kapta, a legjobb értékpiaci forgalmazó a KBC Securities lett az idei kelet-európai Euromoney-rangsorban.
2008.07.02. 16:51
 
 
4-es metró: már három kilométernyi alagút elkészült
Mintegy 20 százalékát teljesítették már a 4-es metró beruházásnak; eddig három kilométernyi alagút készült el az Etele tér és a Móricz Zsigmond körtér között - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság vezérigazgató-helyettese újságírókkal a szerdai metróbejáráson. Olti Ferenc elmondta: bár a munkálatok nagyobb része még hátra van, a projekt szempontjából nagy stabilitást jelent, hogy a szükséges szerződéseket már mind megkötötték. A beruházás egyébként összesen ötezer embernek ad munkát. A szerdai bejáráson az újságírókat kisvonattal vitték végig a már elkészült, egybefüggő alagútszakaszon, amelyen úgynevezett szolgálati sínpárt fektettek le.
2008.07.02. 16:30
 
MTA: a Balaton kiválóan alkalmas fürdésre és vízi sportokra
A Balaton kiválóan alkalmas fürdésre és vízi sportokra - közölte az MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézete. Mint a közlemény rámutat, magas a vízállás, június közepére a szórványos halpusztulások is megszűntek. Nemcsak a víz hőmérséklete teszi kiválóan alkalmassá a strandolásra a Balatont, hanem a minősége is: még a tápanyagban leggazdagabb Keszthelyi-medencében is nagyon alacsony az algaéletet szabályozó nitrogén és foszfor koncentrációja. Ennek megfelelően kevés a lebegő mikroszkopikus alga. A mennyiségüket jelző a-klorofill koncentrációja a Keszthelyi-medencében 10 mikrogramm, a Siófoki-medencében pedig 6 mikrogramm körül van literenként. Ez messze alatta van a literenkénti a 75 mikrogrammos határértéknek.
2008.07.02. 15:30
 
OMV: a kölcsönadott MOL részvényekhez nem társul szavazati jog
Az OMV szerint az, hogy a Mol Nyrt. visszahívja az OTP Bank Nyrt.-nek és az MFB Invest Zrt.-nek kölcsönadott részvényeket, alátámasztja korábbi álláspontját, miszerint "ezeket a struktúrákat a Mol-nak meg kell szüntetnie, mivel ezek a részvények saját részvénynek minősülnek, tehát sem szavazati, sem osztalékhoz való jogok nem társulhatnak hozzájuk." Az OMV közleményben emlékeztetett arra, miszerint a Mol Magyar Gáz- és Olajipari Nyrt. július 1-jén értesítette az OTP-t, illetve az MFB Invest Zrt.-t, hogy a két intézménynek kölcsönadott Mol részvényeket visszahívja: az OTP-től 8.757.362 darab, az MFB Invest Zrt.-től pedig 4.513.271 darab értékpapírt.
2008.07.02. 14:11
 
 
EURO-2008: nézettségi és bevételi siker az MTV-n
A 2,1 millió otthoni tv-néző mellett 660 ezren nézték nagyobb baráti társaságban Magyarországon a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét - ez derül ki az AGB Nielsen és a Szonda Ipsos felméréséből. A Magyar Televízió tájékoztatása szerint nemcsak nézettségi, hanem bevételi sikert is elkönyvelhet az intézmény: 267 százalékkal több reklámbevételt produkált az Eb idején, mint az előző év hasonló időszakában. A felmérés szerint az Eb alatt az m1 846 ezres átlagnézettsége és 21,7 százalékos közönségrészesedése fő műsoridőben több mint 60 százalékkal volt magasabb az idei év tavaszi hónapjainak átlagánál. A növekedés kétharmada a 18-49 éves szurkolóknak köszönhető.
2008.07.02. 14:10
 
A Fidesz adócsökkentéseket javasol az áremelkedések ellen
A benzin jövedéki adójának, valamint a távhő és az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adójának csökkentésére nyújtott be törvényjavaslatot az Országgyűlésnek a Fidesz - jelentette be Orbán Viktor, a párt elnöke és Varga Mihály alelnök. Számításaik szerint a jövedéki adó csökkentése után 15 forinttal lenne alacsonyabb az üzemanyag ára, míg a távhő és alapvető élelmiszerek esetében 20 százalékról 5 százalékra csökkentenék az áfa mértékét. Orbán Viktor szerint az állam keresett az élelmiszerek és az energia árának emelkedésével, ezért azt szeretnék, hogy amit pluszban beszed az állam, azt most a legszegényebbeknek visszaadja.
2008.07.02. 14:00
 
 
Peking 2008: Szávay és Arn indulhat párosban
Szávay Ágnes és Arn Gréta képviselheti a magyar színeket teniszben a pekingi játékokon. A hazai sportági szövetség az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a nemzetközi szövetség visszaigazolta a Szávay, Arn páros olimpiai indulását. Az már korábban eldőlt, hogy Szávay - világranglistás helyezése alapján - egyesben pályára léphet majd a kínai fővárosban.
2008.07.02. 13:55
 
 
Cáfolják, hogy Madonna válna
Madonna nem szándékozik elválni férjétől, Guy Ritchie brit filmrendezőtől - közölte az énekesnő szóvivője és életrajzírója, cáfolva az erről elterjedt sajtójelentéseket. A londoni bulvársajtó a múlt héten írt arról, hogy Madonna véglegesen döntött: elválik a nála tíz évvel fiatalabb férjétől. Az idén 50 esztendős Madonna 2000-ben kelt egybe Ritchie-vel, közös gyermekük is született röviddel házasságkötésük előtt. A válásukkal kapcsolatos találgatásokkal már hónapok óta foglalkozott a bulvársajtó, s a múlt héten új erőre kaptak ezek a hírek. A Daily Miror a család barátaira hivatkozva úgy fogalmazott, hogy Madonna hivatalosan is bejelentette válási szándékát férjének, aki ezt tudomásul vette, s már külön élnek.
2008.07.02. 13:33
 
Koraszülöttek betegedtek meg a Péterfy kórházban, felvételi zárlat van
Tizenhárom, kis súlyú koraszülött betegedett meg egy baktérium miatt a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház koraszülötteket ellátó centrumában; egy gyermek meghalt, az osztályon felvételi zárlatot rendeltek el - közölte az intézmény. Budaházy Emil főigazgató közlése szerint az első megbetegedéseket még május 30-án észlelték. Öt koraszülöttet súlyos, életveszélyes állapotban az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika intenzív osztályára helyeztek át, ám egyikük, egy 16 napos gyermek életét vesztette. A többi csecsemő állapota stabilizálódott, két koraszülött kivételével, rajtuk légúti, illetve hasi műtétet kellett végrehajtani.
2008.07.02. 13:22
 
 
MSZP: a Fidesz határolódjon el a szélsőjobboldaltól
Az MSZP nevében Teleki László, a párt parlamenti képviselője szerdán arra szólította fel a Fideszt, hogy határolódjon el a szélsőjobboldali szervezetektől, amelyek - mint mondta - sértik a romák érdekeit. A roma származású politikus sajtótájékoztatóján azt javasolta a Fidesznek, hogy ennek érdekében olyan törvényeket hozzon közösen az MSZP-vel, amelyek megállják az alkotmányosság próbáját. Ha ezt nem teszik meg, akkor sértik a magyarországi cigányságot és azt, hogy az országban egyenjogúság legyen - fogalmazott Teleki László, aki szerint olyan törvényi hátteret kell biztosítani, amely megvédi a romákat és szankciókkal lép fel az ellen, hogy az utcán nyíltan lehessen cigányozni.
2008.07.02. 13:05
 
 
Továbbra sincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok között a szakszervezet sztrájkköveteléseiről és a még elégséges szolgáltatásról a szerdán, Herczog László közvetítő bevonásával megtartott egyeztetésen. A szakszervezeti követelésekről az egyeztetést július 7-én folytatják. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke megismételte a sztrájkbizottság keddi döntését: ha nem haladnak előre a tárgyalások, akkor két héten belül folytatják a február elsején megkezdett gördülő sztrájkot. Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője elmondta: előzetes és nem megerősített információjuk szerint a szakszervezet a vasutasnapra, július 11-re vagy július 12-re szervezi a munkabeszüntetést.
2008.07.02. 13:03
 
 
Az állattenyésztés fejlesztésére 220 milliárd forint jut
Az állatlétszámban bekövetkezett hanyatlás megállítására 220 milliárd forint jut a nagyüzemi állattartó telepek fejlesztésére - közölte Forgács Barnabás szerdán Herceghalmon a Magyar Állattenyésztők Szövetségének közgyűlésén. A földművelési és vidékfejlesztési tárca szakállamtitkára kifejtette: ahhoz, hogy a hazai sertés és baromfitartás, a tejtermelés versenyben maradjon európai vetélytársaival szemben, nagyarányú technológiai fejlesztésre van szükség. A tavaly meghirdetett pályázatok eredményeként 1008 állattartó telepen nyílik lehetőség a korszerűsítésekre - tette hozzá.
2008.07.02. 12:55
 
Autóstól hajtott be a sörért egy amerikai néni
Az üzlet üvegablakán hajtott be az autójával a kaliforniai Norwalk városban egy idősebb hölgy, majd kiszállt a kocsiból, megragadott egy hat dobozt tartalmazó söröskartont és a kasszához ment fizetni. Az eset, amelyről a rendőrség és az üzlet tulajdonosa számolt be, még vasárnap este történt. A 74 éves Lynne Rice asszony 1988-as évjáratú Cadillacjével "érkezett" a Joe's Food Mark and Video elnevezésű kereskedésbe, és a személyzet döbbenetére valahogy kikászálódott a kocsiból az üvegcserepek közepette, kivett a hűtőpultból egy hatdobozos Budweiser söröskartont és mintha mi sem történt volna, a kasszához járult. A pénztáros azonban nem vette át a pénzt, hanem rendőrt hívott. Az okozott kárt mintegy 8000 dollárra becsülik.
2008.07.02. 12:40
 
 
EB: a romák kirekesztésének problémáját közösen kell orvosolni
Több millió roma származású európait sújt egyéni és intézményi szinten egyaránt folytonos diszkrimináció, illetve széles körű társadalmi kirekesztés - olvasható az Európai Bizottság szerdán nyilvánosságra hozott jelentésében. "Ha azonban az EU, a tagállamok és a civil társadalom összefog, és hatékonyan koordinálja erőit, kezünkben van az eszköz a helyzet jobbá tételére" - szögezte le a brüsszeli bizottság. A jelentés az EU vezetőinek tavaly decemberi felhívására ad választ, amelyben a romák integrációjának javítására rendelkezésre álló uniós szakpolitikák és eszközök megvizsgálását kérték.
2008.07.02. 12:35
 
 
Lakóterek a kifutón
Sokan vannak, akik lakberendezési koncepciójukat különféle szakkiállításokon és lakberendezési „divatbemutatókon” alakítják ki. Kétségtelen, számos ötlettel szolgálhatnak az ott közszemlére bocsátott újdonságok, hiszen ha nem is egy az egyben valósulnak majd meg, a stílusok és irányvonalak, az anyagféleségek és színek mégis a maguk konkrétságában mérhetők fel a „kifutókon”.
2008.07.02. 12:09
 
A Modem kiállítását a nemzetközi vihart kavart orosz sztárkurátor rendezi
A nemzetközi hírügynökségek az elmúlt napokban nagy terjedelemben tudósítottak az orosz kulturális élet legújabb botrányáról. Az MTI beszámolója szerint „elbocsátották állásából Andrej Jerofejevet, a világhíres moszkvai Tretyakov-képtár kortárs gyűjteményének nagy nemzetközi tekin­télynek örvendő vezetőjét, aki egyebek mellett számos, Oroszországban botrányosnak tekintett kiállítással szerzett nevet magának.” Ez utóbbiak között említi a Magyar Távirati Iroda a Párizsban nemrég nagy sikert aratott SzocArt – Politikai művészet Oroszországban című tárlatot, amely előtt Alekszandr Szokolov kulturális miniszter személyesen intézkedett annak érdekében, hogy néhány műalkotás – melyeket a miniszter „Oroszország szégyenének” nevezett – ne kerülhessen ki a francia fővárosba.
2008.07.02. 12:03
 
Zenés tárlatvezetés Huzella Péterrel a Modemben
A Múzeumok Éjszakáján tartott rendhagyó tárlatvezetések rendkívüli sikere után a Modem ismét vendégül látja Huzella Pétert, akit korábban a Kaláka együttes tagjaként, később pedig a televízió Zenegér című műsorának vezetőjeként ismerhettünk meg.
2008.07.02. 11:59
 
A szokottnál is nagyobb figyelmet igényel a tartós hőség
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy elsősorban idős, beteg emberek lesznek rosszul a strandokon.
2008.07.02. 11:54
 
 
Jeruzsálem: 4 halott, több tucat sebesült egy buldózeres támadásban
Legkevesebb négyen meghaltak és 45 személy megsebesült, köztük kettő súlyosan szerdán Jeruzsálem nyugati részének központjában, amikor egy palesztin férfi buldózerrel felborított több gépkocsit és egy autóbuszt, valamint számos járókelőt is elgázolt - közölte a Háárec című izraeli újság internetes kiadása és az izraeli mentőszolgálat. A támadót, egy Kelet-Jeruzsálemben élő palesztint, aki munkagépével egy közeli utcában dolgozott egy építkezésen, egy rendőr (más forrás szerint szolgálaton kívüli katona) lelőtte. Az izraeli személyigazolvánnyal rendelkező tettes nem volt ismeretlen a rendőrség előtt: korábban már követett el bűncselekményeket.
2008.07.02. 11:34
 
 
A zimbabwei kormány örömmel üdvözölte az AU határozatát
Robert Mugabe zimbabwei elnök kormánya örömmel üdvözölte szerdán az Afrikai Unió (AU) által előző nap elfogadott határozatot, amelyben a szervezet nemzeti egységkormány létrehozására, valamint párbeszédre szólította fel a feleket a béke és a stabilitás érdekében. "Örömmel fogadjuk a határozatot, amely összhangban áll Mugabe elnök korábbi nyilatkozataival" - mondta Sikhanyiso Ndlovu tájékoztatásügyi miniszter, hozzátéve, hogy a kormány készen áll a párbeszédre bárkivel az ország nemzeti egységének megőrzése érdekében.
2008.07.02. 11:26
 
 
FIFA-világranglista: a spanyolok az élen, Magyarország az 52.
A magyar válogatott az egy hónappal ezelőtti pozícióját megőrizve továbbra is 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet a friss Európa-bajnok Spanyolország vezet Olaszország és Németország előtt. A spanyolok először kerültek az élre a lista 1992-es első közlése óta. A legutóbb éllovas Argentína a hatodik helyre esett vissza. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 9., a svédek a 26., a dánok a 36., az albánok a 100., a máltaiak pedig a 134. helyet foglalják el a rangsorban.
2008.07.02. 11:10
 
 
Hivatalosan is felhagy a versenyzéssel Kovács Ágnes
Immár hivatalosan is felhagy a versenyzéssel Kovács Ágnes, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, aki a jövő heti országos bajnokságon, a Komjádi uszodában búcsúzik sportágától. A Kőbánya SC versenyzője az ob zárónapján, július 12-én 11 óra körül áll elő produkciójával. Elmondta: 50 méteres mellúszásban indul, ezúttal már ellenfelek nélkül, s célba érése után ünnepélyes keretek között köszönti őt a szövetség. Az ingyenesen megtekinthető fellépéssel 25 éves pályafutását zárja le Kovács Ágnes, aki olimpiai aranya mellé két világ- és hét Európa-bajnoki címet is szerzett, s 53-szor nyert magyar bajnokságot.
2008.07.02. 10:58
 
Ukrán a Mrs. Világszépe
Natalija Smarenkova lett a Mrs. Világszépe a Kalinyingrádban megtartott szépségversenyen. A címért 30 fiatal hölgy vetélkedett, mindannyian férjezettek, mivel ezt kívánja meg a versenykiírás. A résztvevők közül nagyon sokan csomaggal, sőt, személyzettel érkeztek. A csomagok tekintetében a pálmát a Fülöp-szigetekről érkezett versenyző vitte el, aki 18 bőrönddel érkezett és 200 kilogramm túlsúlyért fizetett. A szépségeknek különféle kategóriákban kellett vetélkedni: megtanultak borostyánt csiszolni, bemutatták, hogyan tudnak lovagolni, gyűrűztek madarakat. A zsűri a perui, a szingapúri, a Costa Rica-i és az ukrán versenyző között ingadozott, s végül Natalja Smarenkova kijevi szépség lett a Mrs. Világszépe 2008.
2008.07.02. 10:56
 
 
Német külügyminiszter: a lisszaboni szerződést mindenáron meg kell őrizni
A lisszaboni szerződést mindenáron meg kell őrizni a német külügyminiszter szerint. Frank-Walter Steinmeier erről a Bild című német lap szerdai számában nyilatkozott annak kapcsán, hogy az uniós reformszerződés írországi elutasítása után Lech Kaczynski lengyel államfő is hadat üzent a dokumentumnak, s Horst Köhler német elnök kijelentette, hogy a ratifikációs okmány aláírásával megvárja az alkotmánybírósághoz benyújtott panaszok kivizsgálását. Steinmeier hangsúlyozta: a lisszaboni szerződés jelenti a legszilárdabb alapot egy erős Európa megteremtéséhez, ezért azt mindenáron meg kell őrizni.
2008.07.02. 10:41
 
 
Két vádlott tett vallomást a helyszíni tárgyaláson Olaszliszkán
Az ötödrendű vádlott is vallomást tett az olaszliszkai emberölés ügyében indult per szerdai helyszíni bírósági tárgyalásán. Nemcsak a másodrendű, hanem az ötödrendű vádlott megszólalása is vallomás - közölte a két vádlott ügyvédje, pontosítva az információkat. A perben nyolc személyt, köztük egy nőt és két fiatalkorú férfit - részben társtettesként, részben felbujtóként - különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolnak. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen 2006. október 15-én két gyermeke szeme láttára verték halálra Szögi Lajos tiszavasvári tanárt, miután a férfi autójával elsodort egy 11 éves kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de sérülést nem szenvedett.
2008.07.02. 09:55
 
 
Sarkozy kioktatott egy technikust, amiért az nem köszönt neki
Egy nap alatt több mint 650 ezren töltötték le és több százan kommentálták azt a felvételt az interneten, amelyen Nicolas Sarkozy francia államfő a hazája EU-elnöksége alkalmából készült hétfő esti tv-interjú előtti percekben - elvileg kamerán kívül - kioktat egy technikust, amiért az nem köszönt neki. A felvétel legelején, az élő adás előtti percekben a stúdióban helyet foglaló államfőre egy technikus szó nélkül helyezi fel a mikrofont. Miután a férfi nem reagál Sarkozy köszönésére, a köztársasági elnök mosolyogva megjegyzi: "A nevelésen múlik". Majd miközben egy sminkes szintén köszönés nélkül kezdi el púderozni az elnököt, az a vele szemben ülő újságíróknak jegyzi meg: "Ha már meghívtak, azért mégiscsak elvárható lenne, hogy az emberek köszönjenek".
2008.07.02. 09:32
 
 
Kaliforniában is tilos kézben tartott mobillal vezetni
Júliustól a legnépesebb amerikai szövetségi államban, Kaliforniában tilos kézben tartott mobiltelefonnal autót vezetni. A fiatalok ezentúl egyáltalán nem használhatnak telefont a volánnál. Arnold Schwarzenegger kormányzó néhány hete jelentette be a szigorítást, amellyel azt akarja elérni, hogy "a vezetők a kormányt fogják, ne a mobilt". Reményei szerint az új előírással meg lehet menteni annak a csaknem 300 embernek az életét, aki a kézben tartott mobiltelefonok miatt hal meg évente az utakon. A 18 évesnél fiatalabb vezetők számára nemcsak a kézben tartott mobil használata tilos, nekik kihangosítóval vagy fülhallgatóval sem engedélyezett a telefonálás.
2008.07.02. 09:30
 
 
Almunia: a magas infláció veszélye fenyegeti az európai gazdaságot
Joaquin Almunia pénzügyekben illetékes uniós biztos szerint a stagfláció, vagyis az alacsony gazdasági növekedéssel együtt járó magas infláció veszélye fenyegeti az európai gazdaságot. Almunia a La Vanguardia spanyol lap kérdésére adott válaszában fejtette ki, hogy a stagfláció "nyilvánvaló kockázatot jelent, amit helyes gazdaságpolitikával kerülhetünk el". Almunia szerint tanulni kell az 1970-es évek olajválságából, amikor a kormányzatok nem hoztak megfelelő intézkedéseket és ez munkahelyek millióinak elvesztésével járt.
2008.07.02. 09:20
 
 
Fodor-Semjén találkozó: több közös pont
Több területen is határozott esély van az együttműködésre, annak ellenére, hogy a két párt politikai értékvilága távol áll egymástól - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke, miután megbeszélést folytatott Semjén Zsolttal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnökével. A liberális párt vezetője a tárgyalást követő közös sajtótájékoztatón három olyan területet emelt ki, ahol közös pontokat talált Semjén Zsolttal: az SZDSZ számára stratégiailag fontos környezetvédelmet, az emberi jogi kérdéseket, ezen belül a Tibetről szóló országgyűlési határozati javaslatot és a pártfinanszírozást. Hozzátette: utóbbit szeretnék újra napirendre tűzni az Országgyűlésben.
2008.07.02. 09:18
 
 
Amerikai úszóválogató: újabb világcsúcsok születtek
A női és a férfi versenyben is világcsúcs született 100 m háton az amerikai úszók olimpiai válogatóversenyén, Omahában. Natalie Coughlin 58.97 mp-cel csapott a célba, ezzel ő az első nő, aki ebben a számban 59 másodperc alá került. A korábbi rekordot is ő tartotta, hétfőn, az előfutamában 59.03-at úszott. A férfiaknál Aaron Peirsol 52.89-re módosította ugyancsak saját, 52.98-as idejét, melyet 2007. március 27-én Melbourne-ben ért el.
2008.07.02. 08:16
 
 
Titok övezi a kínai-tibeti tárgyalásokat
Titok övezi második napja tartó kínai-tibeti tárgyalásokat, amelynek célja enyhíteni a feszültséget a márciusi tibeti zavargások után. Az indiai Dharamszalában működő tibeti emigráns kormány szerint szerdán érnek véget Pekingben a megbeszélések a kínai vezetés és a Dalai Láma két küldötte között, Szamdhong Rimpocse miniszterelnök azonban csak a tárgyalások befejezése után kíván nyilatkozni a fejleményekről. Kínai illetékesek viszont még azt sem voltak hajlandók megerősíteni, hogy pontosan hol tartják a találkozót, és hogy mi szerepel annak napirendjén.
2008.07.02. 07:51
 
 
Londoni tetemtérkép
Térképen tüntetik fel azon csontvázak tízezreit, amelyek London házai, utcái alatt vannak eltemetve. A London Musem és a The Times napilap projektje révén, bárki egy kattintással megtudhatja, hogy munkába menet hány csontvázon "gázol keresztül". A térképen a múzeum által a fővárosban építési munkák közben fellelt 37 ezer csontváznak a helyét tüntetik fel. Közülük 17 ezer múzeumba került, a többit viszont visszatemették. A legérdekesebb történettel bíró 26 csontvázat július 23. és szeptember 28. kiállítják a brit fővárosban. A legszörnyűbb kiállítási tárgy egy fiatal nő csontváza lesz, aki a XIX. század elején hunyt el: az illető oly súlyos vérbajban szenvedett, hogy koponyacsontjain mindmáig láthatók a betegség okozta sebhelyek.
2008.07.02. 07:45
 
 
Tüntetések Ulánbátorban: legalább négy halott
Legalább négyen meghaltak és 400 rendőr sebesült meg azokban a heves megmozdulásokban, amelyek kedden este törtek ki a mongol fővárosban a hét végi választások eredményének állítólagos meghamisítása miatt. A mongol állami televízió szerdai bejelentése szerint ketten lövésektől vesztették életüket. A másik két személy halálának körülményeiről nem közöltek részleteket. A zavargások után, amelyek során felgyújtották a kormányzó Mongol Népi Forradalmi Párt székházát, Nambarín Enhbajar államfő rendkívüli állapotot hirdetett ki. Az intézkedés egyelőre négy napra szól.
2008.07.02. 07:39
 
 
Jövő januártól zöld kártya a házakra, lakásokra is
Az új lakásokra jövő év első napjától, a meglévőkre - eladáskor és bérbeadáskor - 2012-től kötelező az energetikai jellemzők tanúsítása, amelyért legfeljebb 11 ezer forintot és költségtérítést lehet felszámítani - az erről szóló kormányrendeletet a Magyar Közlöny tette közzé. A köznyelvben a lakások "zöld kártyájának" hívott energetikai tanúsítványt egy 2002-ben hozott uniós "EK parlamenti és tanácsi irányelv" hívta életre. Magyarországi meghonosítására - többszöri halasztás után - a jövő év első napjától kerül sor. A 10 évig érvényes tanúsítvány végső formája egy olyan besorolási "matrica", amilyen a háztartási gépek oldalán is megtalálható.
2008.07.02. 07:35
 
 
Együttérzés-mutató a brit kórházakban
Alan Johnson brit egészségügyi miniszter úgy gondolja, hogy egy mosoly, egy simogatás, egy kedves szó épp úgy gyógyíthat, mint egy sikeres operáció vagy a gyógyszerek. Ezért elhatározta, hogy az ápolók, ápolónők hatékonyságát annak alapján is mérni kell, mennyi melegséget, szeretetet adnak a betegeknek. Őfelsége kormánya bevezet egy "együttérzési mutatót" azoknak a felméréseknek az alapján, amelyet a páciensek között végeznek, a minisztériumból kiküldött ellenőrök tapasztalataival összevetve azokat. Így kiderül, hogy ebből a szempontból melyek a legjobb kórházi osztályok Nagy-Britanniában.
2008.07.02. 07:24
 
 
Spamszűrő nélkül hamar eltömődik a levelesláda
Levélszemétszűrő program nélkül naponta átlagosan 70 kéretlen elektronikus levelet (spam) kapna minden internetező - mutatta ki egy biztonsági szoftvereket fejlesztő cég kutatása. A kísérlet résztvevői üzenetszűrő biztonsági program nélkül interneteztek egy hónapon keresztül. Az eredmények azt mutatják, hogy az egyesült államokbeli internetezők vannak a legnagyobb veszélyben; az amerikai felhasználók egy hónap alatt átlagosan 23 233 spamet kaptak, míg a második helyen álló brazilok nagyságrendekkel kevesebbet, 15 856-ot, a legkevésbé spamveszélyes Németországban internetezők postafiókjába pedig 2331 kéretlen levél érkezett.
2008.07.02. 07:17
 
 
Az ENSZ pénzalap létrehozását javasolja a természeti csapások kivédésére
Az ENSZ tízmilliárd dolláros pénzalap létrehozását javasolja, hogy segítse a szegény országok küzdelmét a természeti katasztrófák ellen, amelyek - a világszervezet szerint - mind gyakrabban és egyre nagyobb erővel jelentkeznek. Sa Cu-kang, az ENSZ-főtitkár a gazdasági és szociális ügyekért felelős helyettese a világgazdaság bizonytalanságának kiváltó okait feltérképező jelentésében arról ír, hogy 2000. és 2006. között négyszer annyi elemi csapás sújtotta a világot, mint a hetvenes években. Az okozott kár hétszeresére nőtt, évenként átlagosan 83 milliárd dollárra rúgott. A jelenséget sokan az általános felmelegedéssel hozzák összefüggésbe.
2008.07.02. 07:09
 
 
Medián: az Eb után a Mercedes beruházása a legismertebb
A Mercedes döntése, hogy Kecskemétre telepíti új autógyárát, az elmúlt időszak egyik legjelentősebb fejleményének bizonyult - derül ki a Medián felméréséből, amelyet a Népszabadság tett közzé. Az emberek 81 százaléka hallott a Merdeces döntéséről, sőt 22 százalék "fejből" is megemlítette a legfontosabb események sorában. Ezzel egyébként - a futball Eb mögött - az olaj- és benzináremelésekkel, illetve a fuvarosok tiltakozásával holtversenyben a második helyre került a jelentős események listáján. A kecskeméti beruházást lényegesen nagyobb horderejűnek ítélik az emberek, mint az időszak másik sikersztoriját, az EU kutatás-fejlesztési központjának Budapestre telepítését.
2008.07.02. 06:53
 
 
Na, mi van? - Szabó Ádám: Svédasztal
Szabó Ádám munkáinak egyik legfontosabb meghatározója a hipotézis. Olyan feltevésekkel foglalkozik, amelyek befolyásolják szobrászati és művészeti gondolkodását és tevékenységét. Kérdései és feltételezései leginkább földrajzi, természeti formák, élő organizmusok, kémiai vagy fizikai folyamatok köré szerveződnek.
2008.07.01. 20:59
 
 
Franciaország átvette az EU soros elnökségét
Nicolas Sarkozy francia elnök közös sajtótájékoztatót tartott José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével a párizsi elnöki hivatalban, az Európai Unió francia elnökségének ünnepélyes átvételekor. "Huszonheten kell befejezni azt, amit huszonheten kezdtünk el" - mondta Barroso. Az Európai Bizottság elnöke Sarkozyvel folytatott megbeszélést követően méltatta annak "európai elkötelezettségét" és úgy vélte, hogy a jelenlegi helyzetben "a francia elnökség külön szerencse Európának". A francia EU-elnökség első napján az Európai Bizottság és a francia kormány tagjai háromórás megbeszélést folytattak, amelyet a francia kormányszóvivő "hatékonynak" minősített.
2008.07.01. 20:58
 
 
Avril Lavigne koncert
A fantasztikus sikerű harmadik albuma, - a "Best Damn Thing" (kábé fordítás: legnyavalyásabb dolog) amely a második, rögtön a slágerlista élén debütáló lemeze - után Avril Lavigne előrukkolt 2008-as tervei között a "Best Damn Tour" ötletével, amely érintené egész Európát. A turné a Live Nation kötelékében szerveződik és május 2-án Glasgow-ból rajtol. A múlt hónapban jelentette be Avril Lavigne 32 koncertből álló észak-amerikai körútját és vigyázó szemei máris Európát pásztázzák turné célzattal.
2008.07.01. 20:55
 
 
Angelina Jolie kórházban várja ikrei születését
Angelina Jolie hollywoodi filmsztár egy dél-franciaországi kórházban várja ikergyermekei megszületését - közölte kedden a kórház szóvivője. A nizzai Lenval kórház szóvivője elmondta, hogy Jolie-t előző éjjel vették fel a kórházba, jól van. Mint mondta, a színésznő felvételét a kórház szülészetére már egy ideje tervezik, és szinte teljességgel bizonyos, hogy Jolie a szülésig a kórházban marad. "Nem sürgős esetről van szó. Már egy ideje tervezték. Jolie jól van, minden rendben halad" - mondta a szóvivő. A 33 éves Oscar-díjas színésznő korábban azt közölte, hogy augusztusra várja a gyermekeit.
2008.07.01. 20:35
 
Rendkívüli állapotot vezettek be Mongóliában
Rendkívüli állapotot hirdetett ki kedden Mongóliában Nambarín Enhbajar államfő, mivel erőszakos cselekmények történtek a fővárosban a vasárnapi választások eredményének állítólagos meghamisítása miatt. Az államfő kedden kora este vezette be négy napra. Televíziós beszédében felszólította az ország lakosságát az erőszakos cselekmények beszüntetésére. Előzőleg több ezer fős erőszakos tüntetés volt a fővárosban a kormánypárt székháza előtt. A hatóságokat a választási eredményének meghamisításával vádoló demonstrálók összecsaptak a rendőrséggel, és felgyújtották az épületet.
2008.07.01. 19:24
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354[2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista