2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Elrettentő névpéldák
Pert nyert egy 9 éves kislány a szülei ellen Új-Zélandon: megváltoztathatja keresztnevét Hawaii Tula Táncot Ropó Taluláról. A lányka mindig is annyira szégyellte "hülye" nevét, hogy egyetlen barátjának sem árulta el, az iskolában is csak "K"-nek hívatta magát. Az ügyet tárgyaló bíró igencsak elmarasztalón szólt a gyermek felelőtlen szüleiről, és az ítélet kihirdetésekor felsorolt néhány elrettentő névpéldát. Szexgyümölcs, Hajrá Detroit, Csődör - ezek olyanok, amelyek nem kapták meg az engedélyt, így az adott gyermek megmenekült. Akadt szülői páros, amely ikreit Fish and Chipsnek akarta elneveztetni hivatalosan. Egy másik ikerpár azonban Benson and Hedges lett.
2008.07.26. 09:16
 
 
Peking 2008: a légszennyezettség téves doppingteszteket eredményezhet
A doppingtesztek eredményeit is befolyásolhatja a rendkívül szennyezett levegő a nyári olimpián Pekingben. Stuttgarti kutatók szerint a kínai főváros az egyik legszennyezettebb a világon, a levegő szénmonoxid, ózon és portartalma még az átlagemberek számára is nehezen elviselhető. Az elemzők arra hívják fel a figyelmet, hogy az élsportolók verseny közben a szájukon lélegeznek, ezért az orruk nem tudja kiszűrni a szervezetbe kerülő levegőből a káros anyagok nagy részét. Pekingben a megszokottnál és az elviselhetőnél sokkal több szennyező anyag kerül a versenyzők vérébe, tudósok szerint ez azzal is járhat, hogy olyanok buknak meg a doppingvizsgálaton, akik semmit sem követtek el.
2008.07.26. 09:05
 
Legkorábban hétfőn adhatják ki Hágának Karadzicot
Legkorábban hétfőn adhatják ki a szerb hatóságok a hágai Nemzetközi Törvényszéknek a háborús bűnökkel vádolt Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnököt - közölte a háborús perekben eljáró belgrádi különbíróság ügyésze. Vladimir Vukcevic pénteken elmondta, hogy Karadzic ügyvédje péntek éjfélig nyújthatja be a a hatóságoknak a vádlott fellebbezését hágai kiadatása ellen. Az ügyvéd ezt postán is feladhatja, ami késleltetheti az irat beérkezését, de ha időben feladták a küldeményt, a bíróság a törvényes határidőn belül benyújtottnak fogja tekinteni. Karadzic ügyvédje pénteken úgy vélekedett, hogy védencét jövő szerdánál hamarabb nem adják ki Hágának.
2008.07.26. 09:00
 
 
Az országos vendégforgalom 18 százalékát Nyugat-Dunántúlon mérték
Az országos vendégforgalom 18 százaléka a Nyugat-Dunántúlon realizálódott az idén az első öt hónapban: január-májusban 458,7 ezer vendég összesen 1,3 millió éjszakát töltött el a régióban - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványából. Az év első öt hónapjában az ország kereskedelmi szálláshelyein 2,6 millió vendég 6,2 millió éjszakát töltött el. A vendégek száma 5,8 százalékkal, a vendégéjszakáké ennél kisebb mértékben 0,7 százalékkal nőtt, így az átlagos tartózkodási idő 2,4 napra rövidült.
2008.07.26. 08:58
 
 
Rendelet született a pálinka és törkölypálinka előállításáról
Pálinkát csak Magyarországon termett gyümölcsből, törkölypálinkát pedig csak itt termett szőlő törkölyéből lehet előállítani - tartalmazza a földművelésügyi és vidékfejlesztési- valamint a szociális és munkaügyi miniszter rendelete, amely a Magyar Közlönyben jelent meg. További feltétel a magyarországi cefrézés, párlás, érlelés és palackozás is. Egyik fajta pálinka készítésénél sem lehet semmiféle cukrot felhasználni. Az egyféle gyümölcsből készült pálinka palackján a gyümölcs nevét és a pálinka szót kell feltüntetni. Vegyes gyümölcspálinkánál az azt alkotó gyümölcsöket a felhasznált mennyiség szerinti sorrendben kell közölni.
2008.07.26. 08:56
 
 
Magyar Hírlap: adócsökkentés nélkül elmaradhat a béremelés jövőre
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára szerint nem lesz lehetőség a béremelésre a versenyszférában, ha a kormány nem csökkenti érdemben a bérterheket - írta a Magyar Hírlap pénteki száma. Ha a kormány olyan adócsomagot tesz le az asztalra, amely érdemben nem csökkenti a bérterheket, akkor a munkaadói szervezetek a további érdekegyeztetéseken sem lesznek partnerek. Ha kiderül, hogy a kormány jövőre is "kizsebeli" a vállalkozásokat, akkor a béremelésekre sem lesz mozgástér a versenyszférában - mondta Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára a lapnak.
2008.07.26. 08:51
 
 
Schwarzenegger aláírta a "rossz zsírsavak" halálos ítéletét
Aláírta Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó azt a törvényt, amelynek értelmében az Egyesült Államokban elsőként az ország nyugati partvidékén fekvő szövetségi államban kitiltják az éttermekből az egészségre ártalmas zsírsavakat tartalmazó ételeket. A testépítőből és filmsztárból politikussá lett Schwarzenegger helyi idő szerint pénteken látta el kézjegyével a jogszabályt, amely 2010-től kitiltja a növényi olajok hidrogénezése közben keletkező zsírsavakat tartalmazó étkeket az Egyesült Államok legnépesebb szövetségi államának éttermeiből. A tilalmat 2011-től a pékségekre is kiterjesztik, a törvény megsértőit pedig 25-től ezer dollárig terjedő pénzbírságra büntethetik.
2008.07.26. 08:45
 
 
Háromszáz kilométernyi folyószakaszon védekeznek az árvíz ellen
Összesen háromszáz kilométernyi folyószakaszon, 12 folyón és patakon, az I. fokot meghaladó az árvíz elleni védekezés, ebből 81 kilométer hosszan II. fokú, 71,5 kilométer hosszan pedig III. fokú készültség van érvényben - közölte a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság. Továbbra is árad a Hernád, bár a folyó a magyar-szlovák határ térségében, Hidasnémetinél szombaton több mint hat órán át tetőzött 415 centiméteres magassággal, az alsóbb szakaszon azonban a víz folyamatos emelkedésére számítanak a szakembere. A Hernád teljes magyarországi szakaszán harmadfokú az árvízvédelmi készültség.
2008.07.26. 08:00
 
 
A kamaszok szeretnének leszokni a dohányzásról, de nem tudnak
A kezdő kamasz dohányosok gyakran próbálnak meg leszokni a cigarettáról, de többnyire sikertelenül, és a függőség az eddig véltnél korábban kialakulhat - vélik kanadai kutatók.
2008.07.25. 23:21
 
 
NBI: Kaposvár - MTK 3-1
A Kaposvár két góllal nyert a címvédő MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga 2008/2009-es szezonjának nyitó mérkőzésén. 1. forduló: Kaposvár - MTK 3-1 (3-0), Kaposvár, 2500 néző, gólszerzők: Zahorecz (26., 30., mindkettőt 11-esből), Bozovic (37.), illetve Bori (85.). A bajnoki évadnyitó-mérkőzésen a 21. percben villámlás miatt a játékvezető félbeszakította a találkozót, melyet öt perc szünetet követően lehetett folytatni. Az első játékrészben négy perc alatt két 11-esből magabiztos előnyhöz jutott a Kaposvár, amit még tovább tudott növelni. A második félidőben az MTK nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, de csak a hajrában sikerült bevenni a lelkes, jól védekező hazaiak kapuját. A nyári szünetben teljesen átalakult somogyiak nagy meglepetésre győzték le a bajnokot.
2008.07.25. 19:28
 
 
Tovább emelkedik a folyók vízszintje
A folyókon levonuló árhullám miatt elrendelte az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) ügyeletének megerősítését Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter pénteken - közölte a tárca. Jelenleg összesen 95 kilométernyi töltésen van árvízvédelmi készültség: harmadfokú a Hernád 71 kilométeres szakaszán, elsőfokú a Répce 24 kilométerén. A Hernádon este tetőzik az ár Hidasnémetinél, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei védelmi bizottság felkészült a védekezésre, kora esti ülésén egyeztette a szükséges intézkedéseket Miskolcon. Rendelkezésre áll a homok, előkészítették a homokzsákokat és elegendő fólia is van.
2008.07.25. 19:00
 
 
Változékonyabb és csapadékosabb az idei nyár
Néhol háromszor annyi eső esett az ország északi részén az idén nyáron, mint amennyi ilyenkor megszokott; július vége hűvösebb a szokásosnál, jelenleg 4-7 fokkal alacsonyabb a hőmérséklet a sokévi átlagnál - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) pénteken. Török László meteorológus elmondta: június első húsz napja kis kiugrásokkal ugyan, de átlagos volt, utolsó harmada viszont melegebbnek bizonyult 5-6 fokkal. Július elején 3-5 fokkal volt melegebb a megszokottnál, de azután csökkent a hőmérséklet. A meteorológus a változékony időjárást egyebek mellett az éghajlatváltozással magyarázta. Mint mondta, "változik a klíma, változik az éghajlat, nem ugyanarra az időjárásra kell készülnünk, mint húsz vagy ötven évvel ezelőtt."
2008.07.25. 18:40
 
 
Sarkozy elnök Párizsban fogadta Barack Obamát
Nézeteik nagyfokú hasonlóságát hangsúlyozta Nicolas Sarkozy francia elnök, miután az Elysée-palotban pénteken fogadta Barack Obama amerikai politikust, a demokrata párt várható elnökjelöltjét, aki Berlinből érkezett oda a délutáni órákban. A francia fővárosban az amerikai demokraták leendő elnökjelöltje nem tartott beszédet, programjának egyetlen eseménye a kettejük eszmecseréje volt. Az utána tartott közös sajtótájékoztatón Sarokzy elsősorban a megvitatott nézeteik nagyfokú hasonlóságát hangsúlyozta. A francia elnök - mint ezután elmondta - "türelmetlenül várja, hogy az amerikai demokrácia megválassza következő elnökét, és hogy azután közös kezdeményezésekkel állhassanak elő".
2008.07.25. 17:43
 
 
Szájer: Magyarországnak erősebb európai integrációra van szüksége
Szájer József szerint Magyarországnak erősebb európai integráció az érdeke, és a Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője úgy látja, egyre kevésbé tudjuk kihasználni az Európai Unió előnyeit, mert a kormányzati politika ezt ellehetetleníti. Az Európai Néppárt frakcióvezető-helyettese pénteken Balatonszárszón, a Fidesz ifjúsági tagozatának táborában mintegy 300 fiatal előtt tartott előadást. Szájer József azt mondta, sokan úgy gondolják, hogy az Európai Unió azért nem jó Magyarországnak, mert a globalizációt közvetíti.
2008.07.25. 17:36
 
 
Árvízvédelmi készültség szombattól a Lajtán is
Szombat reggel hat órától elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelnek el a Lajta magyarországi szakaszán a vízszint emelkedése miatt - mondta az Észak-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság helyettes vezetője pénteken az MTI-nek. Baross Károly igazgatóhelyettes közölte: a tetőzést vasárnap éjjelre várják, 210-220 centiméterrel, Mosonmagyaróvár térségében. Péntek este hat órától másodfokú belvízvédelmi készültséget rendel el az igazgatóság a Rábca menti és a Kapuvár-Hanság térségében lévő belvízvédelmi szakaszra. A bősárkányi, a tárnokréti és a győrzámolyi szivattyútelepnél a belvíz szivattyúzását már megkezdték.
2008.07.25. 17:16
 
 
Végső búcsú Kolonics Györgytől
Több ezer gyászoló jelenlétében pénteken, a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték Kolonics Györgyöt. A temetésen részt vett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is. A szertartáson az egyházi búcsúztatás mellett megemlékezett a kétszeres olimpiai bajnok kenusról Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyenesei István önkormányzati miniszter, valamint Tóth Mihály, Csepel és Szabolcs Attila, Budafok polgármestere. A temetésen jelen voltak a pekingi játékokra készülő kajak-kenu válogatott tagjai is.
2008.07.25. 16:22
 
 
Három fővárosi helyszínen lesznek programok augusztus 20-án
Budapesten három helyszínen, a Kossuth téren, a Hősök terén és az Andrássy úton várják augusztus 20-án egész napos programmal az ünnepelni, illetve szórakozni vágyókat - mondta a kormányszóvivő pénteki tájékoztatóján. Budai Bernadett kiemelte: az államalapítás ünnepén a hagyományos programok között a kenyérfesztivál, a tisztavatás és természetesen a tűzijáték is szerepel. A közjogi méltóságok részvételével augusztus 20-án fél 9-kor lesz a zászlófelvonás a Kossuth téren, 10 órától pedig a Hősök terén tartják a tisztavatást. A tisztavatás részeként a honvédség repülői és helikopterei kötelékben repülnek át a tér felett. Ezt megelőzően katonazenekarok és mazsorettek vonulnak fel az Andrássy úton.
2008.07.25. 15:34
 
 
Gazdasági Egyeztető Fórumot hoz létre a kormány
Gazdasági Egyeztető Fórum (GEF) létrehozásáról döntött a kormány pénteki ülésén - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, a fórum elnöke kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Elmondta: a fórumnak javaslattevő, véleményező joga lesz a vállalkozásokat érintő jogszabályok, intézkedések tervezeteiről. Bajnai Gordon közölte, hogy a kormány a GEF létrehozásával egyidejűleg kezdeményezi a Versenyképességi Tanács, illetve a Vállalkozásfejlesztési Tanács megszüntetését. A GEF ülésének állandó meghívottja lesz az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) munkavállalói oldalának egy képviselője. Az első ülésre várhatóan ez év augusztus végén kerül sor.
2008.07.25. 15:24
 
Gyorsaságimotoros-vb: szeptember 20-án lesz a Magyar Nagydíj
A Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) közzétette a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes programját: a műsorban szeptember 20-i dátummal szerepel a magyar futam. Szerdán jelentették be, hogy Magyarország 2009 szeptemberétől minimum öt éven keresztül házigazdája lesz a vb egyik versenyének a Balatonringen. A Sávoly község melletti pályát szeptemberben kezdik el építeni.
2008.07.25. 14:41
 
 
Csökkent az autólopások, nőtt a zsebtolvajlások száma Budapesten
Hét százalékkal, közel 2.300-ra csökkent a fővárosban a gépkocsilopások száma az első hat hónapban az előző év hasonló időszakához képest, ugyanakkor 8,2 százalékkal, több mint kétezerre emelkedett a zsebtolvajlások száma - közölte a rendőrség az MTI-vel. A vagyon elleni bűncselekmények száma az első félévben meghaladta a 38 ezret, a betöréses lopások száma több mint négyezer, a lakásbetöréseké pedig valamivel több volt mint 2.300 volt. A felderítési mutató a vagyon elleni bűncselekmények vonatkozásában jelentősen, tíz százalékkal emelkedett, ezen belül dupla annyi lakásbetöréses ügyet oldottak meg a rendőrök, mint egy évvel korábban.
2008.07.25. 14:30
 
 
Melegfelvonulás: elfogták a rendőrökre támadókat
A rendőrök péntek reggel elfogták azt a két férfit, akik a július 5-ei melegfelvonulást követően a Városligeti fasorban rendőrökre támadtak, akik közül az MTI információi szerint az egyiküknek betörték az orrát. A BRFK azt közölte: már 39, a felvonulást megzavaróval szemben indítottak eljárást. A nyomozók azonosították azokat is, akik a Bajza utca és az Andrássy út sarkánál, valamint az Olof Palme sétányon rendőrautóra támadtak. Hármójukkal szemben garázdaság miatt indított eljárást a BRFK. A nyomozóknak további három személyt is sikerült azonosítaniuk azok közül, akik a Bajza utca és Andrássy út sarkán a rendőrök segítségére siető kollégákra támadtak.
2008.07.25. 14:12
 
 
Pitbullt harapott meg egy gyerek
Pitbullt harapott meg egy 11 éves fiú Brazíliában olyan hévvel, hogy otthagyta a fogát - a kutya nyakában. A harapásváltást a harci eb kezdte, a fiúcskát a bal karján marta meg. A gyerek azonban nem esett kétségbe, elkapta kezével a kutya fejét és viszonozta a harapást. Ő azonban nem a kutya mellső bal lábát választotta, hanem a nyakát. A harapdálás az utcán történt és a járókelők hamarosan leválasztották a pitbullt a fiúról, illetve a fiút a kutyáról. A gyerek sérülését négy öltéssel varrták össze kórházban. Ezen kívül egy szemfoga bánja a harcot, de mint mondta, jobb foghíjasan élni, mint hibátlan fogsorral halottnak lenni.
2008.07.25. 14:01
 
 
Hétfőtől sztrájk a Lufthansánál
Hétfőn sztrájkot kezd a Lufthansa valamennyi dolgozója, miután a szolgáltatásban dolgozók szakszervezeti szövetségének, a ver.di-nek a kezdeményezésére a tagság több mint 90 százaléka döntött a munkabeszüntetés mellett. A sztrájk időtartamáról egyelőre nincs pontos információ, csak annyit lehet tudni, hogy a földi és légi személyzet egyaránt sztrájkol, de nem mindenütt egyszerre. A Lufthansa budapesti kommunikációs ügynöksége, a Hochegger Kommunikációs Kft. képviselője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy csak egy szakszervezethez, nevezetesen a ver.di-hez tartozó földi kiszolgálók és légiutaskisérők lépnek sztrájkba, és így a járatok többsége üzemel.
2008.07.25. 12:51
 
 
Fidesz: a kormány ne titokban tárgyaljon adóemelési terveiről
A Fidesz határozottan felszólítja a kormányt, hogy az ország életét befolyásoló döntéseket, az adóemelési terveket ne titkokban készítse elő, és sürgősen tegyen le adóemelési terveiről - mondta a párt szóvivője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Szijjártó Péter szerint a magyar emberek és a magyar gazdaság jelenlegi állapotában az adóemelés a legrosszabb, ami történhet. Hozzátette: a Fidesz azt várja, hogy a kormány letesz adóemelési terveiről. A világgazdasági folyamatok mindenki számára világosak, és az is egyértelmű, hogy újabb és újabb áremelkedések lesznek - vélekedett a Fidesz szóvivője.
2008.07.25. 12:47
 
A bolgár parlament jóváhagyta a Déli Áramlat helyi szakaszának megépítését
A bolgár parlament pénteken jóváhagyta a kormányközi megállapodást Oroszországgal a Dél Áramlat gázvezeték bulgáriai szakaszának építésére. A Déli Áramlat alapjában az orosz Gazprom és az olasz ENI energiavállalat közös vállalkozása orosz földgáz Európába juttatására, elkerülve a hagyományos útvonalakat. A másik ilyen vezetéképítkezésben, az Északi Áramlatban a Gazprom partnere a német BASF vegyiművek, az E.ON energiavállalat és a holland Gasunie gáztársaság. A Dél Áramlat Oroszországon kívüli szakaszainak megépítésére és üzemeltetésére a Gazprom vegyesvállalatokat alapít az érintett országokban.
2008.07.25. 12:41
 
NHH: az idén megkezdődik a földfelszíni digitális tv-adás
Az Antenna Hungáriával, a földfelszíni digitális televíziós és rádiós pályázat nyertesével 45 napon belül köt szerződést a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH), s így várhatóan még az idén beindul a digitális műsorszórás, ezen belül a mobiltévézés - mondta Pataki Dániel, az NHH elnöke pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: napjainkban mintegy 1 millió háztartásba csak 3 országos adás jut el a tetőantennákon keresztül. A digitális adás révén viszont 8-10 csatorna is fogható lesz.
2008.07.25. 12:12
 
 
A szerb külügyminiszter szerint Belgrád eltökélt szándéka az EU-tagság
Szerbia eltökélt szándéka az európai uniós tagság - jelentette ki Vuk Jeremic szerb külügyminiszter a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott, az újság pénteki számában megjelent interjújában. Jeremic utalt arra, hogy egyes uniós tagállamok Radovan Karadzic elfogása után is kemény magatartást követelnek Szerbiával szemben. Ezek az országok szerinte alapjában véve Szerbia és a Nyugat-Balkán más államainak EU-csatlakozása ellen vannak, ezt azonban nem merik nyíltan kimondani. A szóban forgó államok a hágai Nemzetközi Törvényszékkel való további együttműködést, s ennek kapcsán Ratko Mladic még meg nem történt letartóztatását fogják ürügyként felhasználni a szerb csatlakozás megakadályozására - hangoztatta Jeremic.
2008.07.25. 11:53
 
Franciaország megadóztatná az országon áthaladó külföldi teherautókat
A francia gazdasági miniszter adót vetne ki az országon áthaladó teherautókra. Az összeget a megtett út nagyságától tennék függővé, idézte Christine Lagarde minisztert a Les Echos üzleti napilap pénteken. A gazdasági miniszter szerint a tervezett intézkedést idén ősszel tervezik megvitatni, egy októberi környezetvédelmi konferencia után, amelyen az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentéséről lesz szó. Ismert, hogy Nicolas Sarkozy államfő a környezetvédelem elkötelezett híve, az általa meghirdetett "zöld forradalmat" lehetővé tevő környezetvédelmi törvénytervezetet április végén mutatta be Jean-Louis Borloo környezetvédelmi miniszter.
2008.07.25. 11:42
 
Brückner lesz az osztrák futballválogatott új kapitánya
Karel Brückner lesz az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - értesült megbízható szövetségi forrásból a helyi hírügynökség, az APA. A cseh szakember a júniusi Európa-bajnokság után távozott Josef Hickersbergert követi a kispadon. A 68 éves Brückner - szintén a kontinensviadalig - hazája csapatát irányította, s az osztrákoknál várhatóan a 2010-es világbajnokságig szól majd a szerződése. A szövetség péntek délután mutatja be hivatalosan az új trénert.
2008.07.25. 11:36
 
 
Az MMC felajánlja az i MiEV elektromos járművet a G8 csúcstalálkozóra
A Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ma bejelentette, hogy 10 darab i MiEV*1 elektromos járművet ajánl fel hivatalos használatra a G8 Hokkaido Toyako csúcstalálkozóra. Az elektromos autók a politikusok és az újságírók szállítására szolgálnak majd. Emellett a járművek tesztvezetésre is használhatók, illetve láthatók lesznek a helyi standon*2. Az MMC bízik abban, hogy szerény hozzájárulása révén a G8 csúcstalálkozó résztvevői bepillantást nyerhetnek majd az elektromos autók kiváló használati értékébe és környezetvédelmi képességeibe.
2008.07.25. 11:31
 
 
Duna Művészegyüttes: Tavaszi szél
Néha megtréfál minket az időjárás, de egy biztos, lehet eső, akár hideg, a Duna Művészegyüttes előadása mindenképp meghódítja a nézők szívét, ha kell, a Várszínházba költözik a produkció. A néptánc szerencsére még mindig kedvelt műfaj hazánkban, az elsőrangú együttes munkája pont arról a kellemes időszakról mesél, amikor várjuk a napsütést, amikor virágzik az élet, s illatokkal telnek meg az utcák. Vidámság és energia, bőség és némi humor férkőzik be a táncosok és nézők lelkébe, és ez talán a legjobb ellenszer az unalmasabb hétköznapokra. Az alkotók több mint 50 éve dolgoznak azon, hogy mi is megismerhessük a sokarcú néptánc elsöprő erejét. A hagyományok ápolása épp úgy elsődleges cél, mint a műfajjal kapcsolatos sztereotípiák ledöntése. Juhász Zsolt rendező-koreográfussal együtt learathatjuk a tavaszi termés legjavát. (Forrás: szinhaz.hu / Vass Kata)
2008.07.25. 11:27
 
 
Búzát, bort és békességet
A huszadik század első felének világára jellemző feliratos falvédőkből látható kiállítás a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeumban. A tárlaton ötvenhét falvédő segítségével kaphatnak képet a látogatók nagymamáink konyhai díszítőiről. A kiállított falvédők között van hazafias, szerelmes és vallásos témájú darab is; a legérdekesebb műtárgyak egyikén Leonardo Utolsó vacsorája elevenedik meg.
2008.07.25. 11:24
 
 
THEALTER 2008 - Szabad Színházak Nemzetközi Találkozója
A THEALTER Fesztivált - Magyarország egyetlen, évente jelentkező nemzetközi színházi fesztiválját - 18. alkalommal rendezik meg.
2008.07.25. 11:22
 
 
MOZI: Szex telefonhívásra
Szimpla kérdés, ám a rá adott válasz örökre megváltoztathatja egy férfi életét. Például Jonathan McQuarry-ét. A New York-i könyvelő csupán apró fogaskerék a gépezetben, élete másból sem áll, csak munkából és munkából. És úgy tűnik, a taposómalomból nincs kiút.
2008.07.25. 11:19
 
 
Metallica: újabb részletek
A Metallica közzétette az ősszel megjelenő új album borítóját és tracklistáját.
2008.07.25. 11:17
 
 
Melyik zenéhez milyen bor megy?
A zene befolyásolja, hogy milyennek érezzük a bort, ebből következőn különféle zenékhez különféle borok valók - állítják brit kutatók. Az Edinburgh-i Egyetem pszichológusai arra jutottak, hogy a különböző zenék az agy más-más területét aktiválják, és ennek függvényében ízlik másként ugyanaz a bor más-más zenét hallgatva hozzá. A kutatók ajánlása szerint keményebb zenére - Jimi Hendrix vagy a Rolling Stones - Cabernet Sauvignon "csúszik" a legjobban, de klasszikus művek között is akadnak ehhez a borhoz passzolók, például a Carmina Burana erőteljes részei. Chardonnay-hoz Robbie Williams, Tina Turner vagy Kylie Minogue egyes dalai mennek, a Merlot borfajta Otis Reddinghez passzol.
2008.07.25. 11:14
 
 
Egyiptom szerzői jogi védelem alá helyeztetné a piramisokat
Egyiptom szerzői jogi védelem alá kívánja helyeztetni régészeti kincseit, amelynek alapján kártérítést kérhet a piramisok, a Szfinx és minden ókori műemlék másolatainak szerzőitől. Zahi Havasz, az Egyiptom ókori műkincseit felügyelő legfelsőbb tanács vezetője a héten azzal indokolta ezt az intézkedést, hogy így kívánják biztosítani az ásatásokhoz szükséges pénzt. "Az új törvény tiltja majd az egyiptomi műemlékek teljes egészében történő másolását" - mondta Zahi Havasz, aki szerint a jogszabály nemzetközi hatályú lesz. Hozzátette, hogy a parlament rövidesen tárgyalja majd a kormány által e témában kidolgozott jogszabálytervezetet, amely azonban az egyiptomi kézműveseket nem károsítja.
2008.07.25. 11:13
 
 
A PSZÁF kezdeményezte a MÁV ÁBE engedélyének visszavonását
Kezdeményezte a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) tevékenységi engedélyének visszavonását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), amihez levélben kérte a pénzügyminiszter előzetes hozzájárulását. A PSZÁF pénteki közleménye szerint minderre azért került sor, mert a biztosító július 24-i rendkívüli közgyűlésen a tagok többsége szavazással elutasította azt, hogy tagdíj-kiegészítésssel, pótbefizetés teljesítésével rendezzék az egyesület helyzetét, s ezáltal megszüntessék a tartalék- és tőkehiányt.
2008.07.25. 09:55
 
 
Ma délután búcsúztatják Kolonics Györgyöt
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is részt vesz Kolonics György temetésén, amelyre ma 14:30 órakor kerül sor a Farkasréti temetőben. A szertartáson az egyházi búcsúztatás mellett megemlékezik a kétszeres olimpiai bajnok kenusról Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyenesei István önkormányzati miniszter, valamint Tóth Mihály, Csepel és Szabolcs Attila, Budafok polgármestere. A versenyzőtársak nevében Kiss György búcsúzik majd "Kolótól". A temetésen jelen lesznek a pekingi játékokra készülő kajak-kenu válogatott tagjai is.
2008.07.25. 09:30
 
 
A Magyar Nagydíjon mutatkozhat be a McLaren új orr-konstrukciója
Már a Magyar Nagydíjon bemutatkozhat a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapat új orr-konstrukciója. A wokingi istálló csütörtökön, a jerezi tesztelés során alkalmazta először a szarvra emlékeztető kiegészítőt. "Hockenheimben még a cápaorral próbálkoztunk, ez az agancsos modell viszont a legújabb aerodinamikai fejlesztésünk, remélhetőleg a Hungaroringen élesben is bevethetjük" - nyilatkozta az autosport.com szaklapnak Martin Whitmarsh, a McLaren ügyvezető igazgatója. A mogyoródi viadalra jövő hétvégén kerül sor.
2008.07.25. 08:54
 
 
A mai kormányülésen döntés születhet a Gazdasági Egyeztető Fórumról
Két jelentést is meghallgathatnak a mai kormányülésen - értesült az MTI. A kabinet ülésének napirendjére kerülhet a parlagfű-irtással kapcsolatos eddigi tevékenységekről, illetve a patikaliberalizáció tapasztalatairól szóló jelentés. A távirati iroda információi szerint ezek mellett döntés születhet az úgynevezett Gazdasági Egyeztető Fórum felállításáról. A szervezet célja a gazdasági növekedés ösztönzése és a vállalkozásfejlesztés lenne; ennek érdekében a gazdaság minden szereplőjével konzultálnának. Budai Bernadett kormányszóvivő szerdán az MTI-nek azt mondta, a kabinet a pénteki tanácskozást követően a jövő héten nem ülésezik.
2008.07.25. 08:15
 
 
Tenisz, Los Angeles: Czink Melinda kiesett
Czink Melinda kikapott Jelena Jankovictól, így nem jutott be a negyeddöntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornán. A szerencsés vesztesként főtáblára jutó és ott két győzelmet arató magyar játékos a harmadik fordulóban két szettben maradt alul az első helyen kiemelt, világranglista-második szerb riválisával szemben. Eredmény: Jankovic (szerb, 1.)-Czink 6:3, 6:2.
2008.07.25. 08:00
 
 
Uszkár vezetett autót
Autót vezetni tanítgatta kutyáját egy pár Kínában, ám a rendőrök leállították a tanfolyamot. A járőrkocsiban ülő rendőreinek azért lett gyanús a kutya kormányozta kocsi, mert feltűnően lassan haladt. Ahogy aztán a jármű mellé értek, igencsak meglepődtek, hogy egy uszkár vezeti az autót két mellső lábával. A pedálokat azonban nem nyomkodta a hátsókkal, helyette gazdasszonykája taposta a gázt és a féket. A kocsiban ült még a hölgy barátja is, ő se nem kormányzott, se nem pedálozott. A pár azzal mentegetőzött, hogy csak azért merészeltek belefogni az ebes tanfolyamba, mert az út szinte teljesen kihalt volt és az időjárás is megfelelt.
2008.07.25. 07:13
 
 
Az amerikai törvényhozás jóváhagyta a kibővített globális AIDS-ellenes programot
Jóváhagyta az amerikai törvényhozás az Afrikában és másutt pusztító AIDS és egyéb betegségek elleni küzdelmet célzó program kibővítését, amely a korábbinál sokkal nagyobb pénzösszegek felhasználását teszi lehetővé. A törvényhozás alsóháza, a képviselőház által csütörtökön elfogadott törvénytervezet értelmében az Egyesült Államok a következő öt évben 48 milliárd dollárt fordít az említett célra, szemben a 2003-ban indult program első öt évére jóváhagyott 15 milliárd dollárral.A felsőház, a szenátus július 16-án ugyanilyen tartalmú törvénytervezetet fogadott el. A tervezetet annak törvényerőre emelkedéséhez még George Bush amerikai elnöknek is alá kell írnia, amit az államfő várhatóan meg is tesz.
2008.07.25. 07:00
 
 
A falak lebontását sürgette berlini beszédében Barack Obama
A nemzetek, a fajok és a különböző vallások közötti falak lebontását, a terrorizmus elleni harc erősítését, és ezzel összefüggésben az Egyesült Államok és Európa fokozottabb együttműködését sürgette csütörtök este Berlinben Barack Obama. Az amerikai Demokrata Párt elnökjelölt-várományosa hangsúlyozta a német főváros központjában, a Brandenburgi kapu közvetlen közelében lévő, győztes porosz háborúknak emléket állító, 1873-ban elkészült Győzelmi oszlopnál, mintegy 200 ezer berlini előtt: az Egyesült Államoknak és Európának közösen kell szembeszállnia az új kihívásokkal, és ezek sorában a terrorizmust említette első helyen.
2008.07.24. 20:30
 
 
Helyenként akár 50 milliméternyi csapadék is hullhat pénteken
Tovább folytatódik a csapadékos időjárás pénteken, az északi országrészben és az Alföldön egyes helyeken akár 30-50 milliméter csapadék is lehullhat - közölte az Országos Meteorológiai szolgálat csütörtökön. Kolláth Kornél meteorológus tájékoztatása szerint pénteken területi átlagban 20 milliméternyi csapadék várható, az északi országrészben, főként a Hernád és a Sajó vízgyűjtő területén ennek akár a két és félszerese is lehullhat csütörtök éjjel és pénteken. Javulás csak szombattól várható. Északi folyóink külföldi vízgyűjtő területein, a Felvidéken és Kárpátalján az 50 millimétert is meghaladhatja az eső mennyisége.
2008.07.24. 20:22
 
 
Hatékonyabb lesz az élelmiszer-ellenőrzés szeptembertől
Hatékonyabb lesz az élelmiszer-ellenőrzés szeptembertől, mivel az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló törvény szeptemberi hatályba lépésével egy kézbe kerül az élelmiszerlánc hatósági felügyelete a szántóföldtől az ételkészítésig - ismerteti a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium. A közleményt annak kapcsán tette közzé a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium sajtóirodája, hogy Ócsai Lajos, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Közegészségügyi Főosztályának vezetője azt mondta az MTI-nek: lényegesen több ételfertőzést jelentettek az idén, mint az elmúlt év hasonló időszakában.
2008.07.24. 18:47
 
 
Nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat
Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat csütörtök este, nem sokkal nyolc óra előtt az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) honlapján, a www.felvi.hu-n; a pontszámok több mint 96 ezer felvételiző továbbtanulását határozzák meg. Sehol sem volt szükség az idén a bejutáshoz a legmagasabb pontszámra, vagyis 480 pontra. A ponthatár a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán (alapképzés, nappali tagozat) a legmagasabb, itt 475 pontot kellett elérni. A fővárosban, a Millenárison a rossz idő ellenére mintegy ezerötszázan várták a pontszámok megjelenését a kivetítők előtt. Az adatsor futtatását Hiller István oktatási miniszter indította el.
2008.07.24. 18:25
 
 
Peking 2008: Nagy durranásra készülnek Pekingben
Az olimpiai nyitóünnepségre tervezett tűzijátékhoz összesen 33.866 rakétát használnak fel, ezek egyharmadát a Madárfészekként ismert Nemzeti Stadion tetejéről indítják el. 8428 rakétát a stadion központjából, a maradékot Peking belvárosából és az olimpiai falutól északra található Olympic Forest Park nevű ligetes területről lövik fel. Összesen 1900 tűzijátékkilövő-állványt állítottak fel, amelyek működtetésénél 600 technikus segédkezik majd. Augusztus másodikán a megnyitóra tervezett pirotechnikai effektek egynegyedével pedig még egy főpróbát is tartanak.
2008.07.24. 17:58
 
 
Növekszik az árvízveszély Romániában
A narancssárga jelzés lépett érvénybe Romániában a Prut és a Szeret (Siret) folyók árterületét magukba foglaló megyékben, mivel az utóbbi napok és a még várható esőzések következtében jelentős mértékű áradásokra lehet számítani. A készültség magasabb foka csütörtök délutántól Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bákó, Hargita és Vaslui megyét érinti. Ezeken a területeken a következő órákban felduzzadhatnak és kiönthetnek a folyók és patakok, az esők miatt jelentős vízmennyiség ömölhet lakott területekre a hegyi lejtőkről. Az ország további tizenegy megyéjében legalább péntek délig érvényben marad a sárga jelzés.
2008.07.24. 17:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336[2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista