2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Év végére elkészül az egységes vagyonnyilvántartás
Az év végére az Everest rendszeren lesz az állami vagyon, azaz elkészül az egységes vagyonnyilvántartás - mondta Tömöry Zoltán, az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. informatikai és nyilvántartási igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. A zártkörű közbeszerzési eljárásban elkészülő rendszer beruházása egymilliárd forint alatt marad, de a pontos árat csak a megvalósítás után lehet közölni - válaszolta újságírói kérdésre az igazgató. Hozzátette: a beszerzési eljárás nemzetbiztonsági érdeket érintő, így sem a beszállítókat nem lehet megnevezni, sem a részleteket ismertetni.
2008.08.18. 13:31
 
 
Csökken bruttó 2 forinttal a gázolaj ára szerdán
Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI. A Mol legutóbb augusztus 13-án változtatta az üzemanyagok árát, akkor bruttó 6 forinttal csökkentette a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. A szerdai csökkentéssel a gázolaj átlagára literenként mintegy 312 forint lesz, a benziné marad 300 forint körül. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A szakértők a csökkentést piaci folyamatokkal magyarázzák, így alapvetően azzal, hogy a gázolaj nemzetközi ára esett.
2008.08.18. 13:23
 
 
Támad a tbc legveszélyesebb fajtája Dél-Afrikában
Riasztó gyorsasággal terjed Dél-Afrikában a tuberkolózis legsúlyosabb változata. Az úgynevezett szélsőségesen gyógyszer-rezisztens tbc (XDR-TB) elleni harcban vesztésre áll a kormány - írta a The Sunday Times című johannesburgi lap. A legfrissebb felmérés szerint a gyógyíthatatlan tüdőbajban szenvedők száma egy év alatt 40 százalékkal emelkedett. A legtöbb gyógyszernek ellenálló tbc-fajta Dél-Afrikában jelent meg a világon először. A 2006-os járvány 53 embert vitt el. A többség a diagnózist követő 16 napon belül halt meg. A lap szerint idén már az ország 39 kórházában regisztráltak XDT-TB megbetegedéseket. Csak Fokvárosban ezer beteget tartanak nyilván, tényleges számuk ennél nagyságrendekkel magasabb lehet.
2008.08.18. 13:17
 
 
Minden második magyar utazó használta már a netet utazásához
Szinte minden második magyar utazó foglalt már az interneten repülőjegyet, szállást vagy más szolgáltatást - derül ki a British Airways által végzett internetes felmérésből. A külföldre vágyódó magyar állampolgárok 90 százaléka használja utazása előtt tájékozódásra a világhálót, és minden ötödik légi utas igénybe veszi a légitársaságok számítógéppel elérhető kényelmi szolgáltatásait. A felmérésből kiderült, hogy az utazással kapcsolatos információkat ma már döntő részt a világhálón szedik össze az érdeklődők: a válaszolók 87,8 százaléka használja az internetet utazása megtervezéséhez. Az utazási irodák katalógusait 47,9, barátok és ismerősök tanácsait 42,8 százalék használják fel a tervezgetés során.
2008.08.18. 13:14
 
 
Koeman: Montenegró ellen tovább kell fejlődnünk
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya előrelépést vár csapatától Montenegró ellen a Puskás Ferenc Stadionban szerdán 18 órakor kezdődő barátságos mérkőzésen. "Tavasszal a Görögország és Horvátország elleni felkészülési meccsekkel elindultunk egy úton, melyen tovább kell haladnunk" - mondta hétfői sajtótájékoztatóján a holland szakember. "Ezeken a mérkőzéseken olyan teljesítményt nyújtott a csapat, amely jó kiindulási alap lehet a folytatáshoz. Minden találkozón előre kell lépnünk, jobban kell játszanunk, mint az azt megelőzőn." Az MTI kérdésére Koeman elmondta, még nem döntött arról, ki áll a kapuban a montenegróiak ellen.
2008.08.18. 13:10
 
 
Az autópálya közelsége nem tesz jót a terhességnek
Gyakoribb a koraszülés és a kis súlyú újszülött azoknál a terhes nőknél, akik autópályához közel élnek. Különös, hogy a tehetősebb kismamákat inkább érintik e negatív hatások, mint szegényebb társaikat. Kanadai szakemberek csaknem 100 ezer szülés adatait elemezték 1997 és 2001 között Montréalban, Kanada második legnagyobb városában. Az autópályák itt gazdagabb és szegényebb városrészeken vezetnek keresztül. Az elemzésből kiderült, hogy a kismamák közül azoknál, akik 200 méternél közelebb laknak egy autópályához, 14 százalékkal valószínűbb a koraszülés és 17 százalékkal nagyobb a kockázata, hogy 2500 grammnál kisebb születési súlya lesz a babának.
2008.08.18. 12:55
 
 
Bezárta kapuit a Sziget fesztivál
A Sziget fesztivál zárónapján, vasárnap este a The Killers koncertje után megkezdték a Nagyszínpad bontását, hétfőn napközben pedig az utolsó látogató is elhagyja a Hajógyári-sziget területét - közölte Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke. A nulladik nap és a fesztivál öt napja alatt a látogatók száma elérte a 2005-ös és 2006-os, akkor még hét napos fesztivál 385 ezres rekordját. Három napon is megdöntötte a fesztivál a korábbi napi látogatórekordot, azaz több mint 65 ezren látogattak ki a Hajógyári-szigetre. A legtöbben az R.E.M. fellépésének napján voltak, összesen 70 ezer fesztiválozó - így szombaton ki kellett tenni a "megtelt" táblát. A fesztiválról 314 külföldi médium tudósított, melynek képviselői 44 országból érkeztek a Szigetre.
2008.08.18. 12:36
 
Peking 2008, kajak-kenu: döntős a férfi kajaknégyes 1000 méteren
A Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összeállítású kajaknégyes 1000 méteren bejutott a pénteki döntőbe a pekingi olimpián, miután előfutamában második lett. Magyarország kétszeres címvédő ebben a számban, de a Sydneyben és Athénban győztes egységből csak Vereckei Ákos maradt hírmondónak. Előfutamukban a németek, az ausztrálok, a fehéroroszok és a házigazdák hajója kapott helyet, az ötösből hárman kerülhettek egyenes ágon tovább. A magyar egység jól beosztva erejét, remekül lapátolta végig a távot és végül a németektől alig lemaradva ért a célba, ez pedig biztos továbbjutást eredményezett.
2008.08.18. 11:38
 
 
Megkezdődött Zentai Károly kiadatási ügyének tárgyalása
A kiadatási kérelemben foglalt vádak ismertetésével hétfőn Perthben megkezdődött az Ausztráliában élő, Magyarországon náci háborús bűnökkel gyanúsított Zentai Károly ügyének tárgyalása. A tárgyalás előreláthatólag három napig tart. A bíróságnak arról kell döntenie, hogy az ügyben alkalmazható-e az ausztrál kiadatási törvény. Ezt követően Robert McClelland szövetségi főállamügyész határoz arról, hogy kiadják-e Zentait Magyarországnak. A most 86 éves Zentai Károlyt (Charles Zentai) azzal vádolják, hogy a II. világháború idején, 1944 novemberében súlyosan bántalmazott egy zsidó fiatalembert, aki belehalt sérüléseibe. Ügyvédje szerint a törvény nem teszi lehetővé védence kiadatását.
2008.08.18. 11:33
 
 
A rendőrség békés augusztus 20-i ünnepre készül
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyugodt, békés ünnepre készül, és nincs információja arról, hogy meg akarnák zavarni a rendezvényeket - közölte Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya. Mint mondta, Budapesten augusztus 19. és 21. között 88 rendezvényt tartanak, ebből a rendőrség 12-t - főleg állami rendezvényeket - minősített kiemelt kockázatúnak, elsősorban a várhatóan nagyszámú résztvevők miatt. Tóth Gábor hozzátette: hétfő reggel beszélt a társszervek vezetőivel, és nincs olyan információjuk, hogy bárki rendzavarást tervezne augusztus 20-án.
2008.08.18. 11:18
 
 
Peking 2008, kajak-kenu: döntőben a Kammerer, Kucsera K-2-es egység 1000 méteren
Az aranyéremre pályázó Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakpáros első lett előfutamában 1000 m-en, ezzel bejutott a pénteki döntőbe a pekingi ötkarikás játékokon. A rutinos, negyedik olimpiáján szereplő és háromszoros bajnok Kammerer újonc társával egyértelműen azzal a céllal érkezett a kínai fővárosba, hogy a hosszabb távon a dobogó legfelső fokára állhasson, így az első, hétfői verseny csak a bemelegítést szolgálhatta.
2008.08.18. 11:08
 
 
The Economist: Magyarország aggodalomra ad okot
A gazdasági növekedés bizonyára lassul az idén a kelet-európai EU-tagoknál is, legalábbis az elmúlt évek csillagászati ütemeihez képest, de a "bulinak még nincs vége": a növekedés még idén is meglepően erős eddig, állapította meg a The Economist című brit gazdasági hetilap legújabb száma. A fő kivételek a Baltikumban vannak, és a legtöbb aggodalomra Magyarország ad okot, írták a szerkesztőségi cikk szerzői. Az új EU-tagok közül a legnagyobb Lengyelországban jobban állnak a dolgok, mármint a gazdasági növekedés továbbra is jó ütemét tekintve.
2008.08.18. 11:05
 
 
A GDP 3,7 százaléka az államháztartás nettó finanszírozási igénye
Az államháztartás nettó finanszírozási igénye a 2008 második negyedévével végződő elmúlt egy évben a GDP 3,7 százaléka, 980 milliárd forint volt az előzetes adatok szerint - közölte a jegybank a hivatalos honlapján. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) közleménye szerint 2008 második negyedévében a 178 milliárd forintos nettó finanszírozási igény a GDP 2,6 százalékát tette ki. Az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számításba vett (maastrichti) adóssága 2008 második negyedévének végén az elmúlt egy év GDP-jének 64,8 százaléka, 17.082 milliárd forint volt. Az államháztartás 13.135 milliárd forintos nettó tartozása a GDP 49,9 százalékát tette ki.
2008.08.18. 10:51
 
Peking 2008: döntős a női kajaknégyes
A Kovács Katalin, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Janics Natasa összeállítású női kajaknégyes 500 méteren bejutott a pénteki döntőbe a pekingi olimpián, miután előfutamában az első helyen ért célba. A nyár eleji edzőváltást övező viharok és botrányok után bő két hónapja alakult Kovács Katalin, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Janics Natasa összetételű egységnek a papírformának megfelelően nem okozott gondot a fináléba jutása; lengyelek és az ausztrálok előtt, egy hajóhossz előnnyel elsőként "csaptak" a célba.
2008.08.18. 10:46
 
 
Musarraf bejelentette lemondását
Pervez Musarraf pakisztáni elnök hétfőn bejelentette: lemond, hogy elkerülje az ország érdekeit sértő alkotmányos vádeljárást. "Miután áttekintettem a helyzetet és konzultáltam jogi tanácsadóimmal, illetve politikai szövetségeseimmel, tanácsaik alapján a lemondás mellett döntöttem" - jelentette be az államfő a nemzethez intézett televíziós üzenetében. Pervez Musarraf 1999. október 12-én került hatalomra vértelen államcsínnyel. Az Egyesült Államok stratégiai szövetségesévé vált, támogatta a terrorizmus elleni háborút. A meggyilkolt volt kormányfő, Benazir Bhutto pártja által vezetett koalíciós kormány augusztus 8-án jelentette be, hogy alkotmányos vádeljárást kezdeményez az államfő ellen.
2008.08.18. 10:17
 
 
Peking 2008, kajak-kenu: Vajda Attila döntős C-1 1000 méteren
A végső győzelemre is esélyes Vajda Attila bejutott a pénteki döntőbe a kenu egyesek 1000 m-es versenyében, miután taktikusan evezve magabiztosan nyerte előfutamát. Hasonlóan a férfi kajak egyesek küzdelméhez, ebben a számban is csak az első helyezett "utazhatott" egyből a fináléba, az értékes pozícióra a vb-címvédő, 25 éves szegedi klasszis mellett a 2006-os Maty-éri világbajnokságon meglepetésre győztes mexikói Jose Everardo Cristóbal, valamint a románok menője, Florin Mironcic pályázott eséllyel.
2008.08.18. 10:07
 
 
Szaakasvili: el kell kerülni a végleges eltávolodást Moszkvától
Miheil Szaakasvili grúz elnök hétfőn tárgyalásokat szorgalmazott Oroszországgal, hogy elkerüljék a két ország végleges eltávolodását. "A megszálló (orosz) erők haladéktalan kivonását követeljük" - mondta Szaakasvili televíziós nyilatkozatában. "Ezután kezdjünk el gondolkodni, tárgyalni olyan módon, hogy elkerüljük a két ország végleges eltávolodását" - folytatta a grúz elnök, először ütve meg viszonylag békülékeny hangnemet. "Grúzia soha nem fogja megadni magát, soha nem fogja eltűrni területének legkisebb darabjának elvesztését sem" - fűzte hozzá.
2008.08.18. 09:40
 
 
A Sziget Fesztivál több mint 100 millió forint nyereséggel zárt
Az econet.hu-csoporthoz tartozó Sziget Kft. első számításai szerint a budapesti Sziget Fesztivál százmillió forintot meghaladó többlettel zárt, és a látogatók száma elérte a 385 ezret - közölte az econet.hu a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A közlemény megjegyzi, hogy az eredményt jelentősen befolyásolta az a több mint 100 millió forintos beruházás, amivel a helyszín befogadóképességét ötezer fővel növelték. A fesztivált augusztus 12. és 18. között rendezték meg. A megelőző napon, augusztus 11-én megtartott Magyar Dal Napján 50 ezren vettek részt, és ez, az előzetes számítások szerint, néhány millió forinttal járul hozzá a Sziget Kft. profitjához.
2008.08.18. 09:32
 
 
A szállodák 56 százalékos kihasználtsággal működtek január-júliusban
Az idén az első hét hónapban a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 56 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 2 százalékkal nőtt, a vendégéjszakák száma az egy évvel korábbi szinten maradt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az első félévben a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 54,3 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 2,2 százalékkal nőtt, a vendégéjszakák száma stagnált.
2008.08.18. 09:01
 
 
Sarkozy az orosz csapatok haladéktalan kivonását követeli
Franciaország az Európai Tanács rendkívüli ülésének összehívását fogja kezdeményezni, amennyiben Oroszország haladéktalanul nem vonja ki csapatait Grúziából - figyelmeztetett Nicolas Sarkozy francia elnök a Le Figaro című francia napilap internetes oldalán megjelent írásában. "A csapatok visszavonását haladéktalanul végre kell hajtani" - írja cikkében a francia elnök, aki közli, hogy számára ez a kérdés nem képezheti vita tárgyát. "Ha a tűzszüneti megállapodás e pontja nem lesz gyorsan és maradéktalanul végrehajtva, akkor összehívom az Európai Tanács rendkívüli ülését, hogy döntsön a következményekről" - írja Sarkozy. Az Európai Tanács az EU-tagországok vezetőiből és az Európai Bizottság elnökéből áll.
2008.08.18. 06:57
 
 
Givenchy frakkban lép fel Madonna világkörüli turnéján
Givenchy által tervezett fekete szatén frakkban kezdi meg Madonna a hét végén világkörüli turnéját Ragadós és Édes (Sticky and Sweet) mottóval - jelentette be a divatház. Az amerikai énekesnő egy másik fellépő ruháját is Riccardo Tisci tervezte, aki immár három éve a Givenchy tervezője. A fellépéshez Madonna egy testhez simuló, gyöngyökkel kivarrott fekete szatén frakkot fog viselni a mellénye felett, ám gengszter stílusban. A másik ruhadarab egy fekete hosszú köpenyből áll, ami alá egy színes szalagokkal és fémláncokkal díszített, szintén fekete selyemruhát ölt fel.
2008.08.18. 06:17
 
 
Peking 2008, férfi vízilabda: elődöntőbe jutott a magyar csapat
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztos győzelmet aratott a kanadai együttes ellen a pekingi olimpia csoportkörének utolsó fordulójában, így csoportelsőként egyenes ágon jutott be a pénteki elődöntőbe. Eredmény: Magyarország-Kanada 12-3 (3-1, 3-0, 1-2, 5-0). Magyarország: Gergely István - Varga Tamás, Madaras Norbert 2, Kásás Tamás 2, Kiss Gergely 1, Biros Péter 2, Molnár Tamás 2. Csere: Varga Dénes 1, Kis Gábor, Varga Dániel 1, Hosnyánszky Norbert 1, Benedek Tibor.
2008.08.18. 06:10
 
 
Peking 2008: Kiss Dániel továbbjutott 110 m gáton
Kiss Dániel 110 méter gáton bejutott a 32-es középdöntőbe a pekingi olimpián. A magyar versenyző idei legjobbjával (13.61 mp), futamharmadikként került tovább.
2008.08.18. 06:05
 
 
Világgazdaság: rövidülhetnek a kórházi várólisták
A kórházi várólisták csökkentése érdekében augusztustól jelentős mértékben nő az egészségbiztosító kontójára végezhető beavatkozások száma - tudta meg a Világgazdaság. A differenciáltan megemelt teljesítményvolumen-korláttal (TVK) elsősorban a gerincsebészeti, a térd- és a csípőprotézis műtétek várakozási idejét kívánják csökkenteni - mondta a lapnak Kiss Zsolt, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) illetékes főosztályvezetője.
2008.08.18. 05:36
 
Napi Gazdaság: csupán utasbiztosításuk van a magyar olimpikonoknak
Az olimpián induló sportolók elenyésző hányadának van olyan sportbiztosítása, amely súlyos sérülés esetén legalább az átmeneti időszakra támogatást tud nyújtani - írja a Napi Gazdaság hétfői számában. A lap úgy tudja, a szó eredeti értelmében vett sportbiztosítással a szakszövetségek pénzhiány miatt nem tudják levédeni versenyzőiket. Csupán néhány, szinte kizárólag külföldi tulajdonban lévő klub számára fontos versenyző rendelkezik egyedi sportbiztosítással. Vannak olyan befektetők, amelyek egyes játékosok versenyengedélyének tulajdonosaként kötnek biztosítást sportolójukra. Igaz, ebben az esetben az az elsődleges, hogy egy sérülés esetén a befektető "pénzénél legyen" - mondták a Napi Gazdaságnak a szakértők.
2008.08.18. 05:28
 
 
Népszava: Dupla biztosítást írtak elő az augusztus 20-i tűzijátékra
Ezerhétszáz rendőr, hétszáz biztonsági őr, ötven mentőautó, száz tűzoltó és 15 tűzoltóautó vigyázza majd az augusztus 20-i ünnepségek biztonságos lebonyolítását - írja hétfői számában a Népszava. Dupla biztosítást ír elő az augusztus 20-i tűzijáték lebonyolításához az állami ünnep biztonságáért felelős operatív törzs. Az operatív törzs öt biztosítási tervet készített, s a törzs vezetője óránként kap friss előrejelzést a helyszínre kihelyezett meteorológiai állomástól. Juhász Gábor államtitkár felkészült arra, hogy szükség esetén egyetlen gombnyomással leállítsa a tűzijátékot. A kormány levélben kérte a szállodákat és a közintézményeket, hogy rossz idő esetén nyissák meg a menekülők előtt termeiket.
2008.08.18. 05:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Ivanovic újra az élen, Szávay maradt a 14.
A szerb Ana Ivanovic egy hét után visszavette a vezetést a női teniszezők világranglistáján, amelyen Szávay Ágnes változatlanul a 14. A friss olimpiai bajnok Jelena Gyementyjeva két helyet javított, így az ötödik. Női világranglista: Egyes: 1. ( 2.) Ana Ivanovic (szerb) 3612 pont 2. ( 1.) Jelena Jankovic (szerb) 3515 3. ( 3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3455 4. ( 4.) Serena Williams (amerikai) 3341 5. ( 7.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 3194 14. (14.) SZÁVAY ÁGNES 1624 15. (16.) Viktorija Azarenka (fehérorosz) 1593 ...110. (112.) Czink Melinda 317 ...148. (144.) Arn Gréta 220 ...218. (210.) Nagy Kyra 136 ...286. (379.) Marosi Katalin 87. Páros: 1. (1.) Cara Black (zimbabwei) és Liezel Huber (amerikai) 4465 pont ...37. (35.) SZÁVAY 1194.
2008.08.18. 05:10
 
 
68 fős orvosi csapat a a világ legkövérebb asszonyának szülésén
Hatvannyolc fős orvosi csapat segítette császármetszéssel a világra a világ legkövérebb asszonyának hármas ikreit. A 254 kilogramm súlyú brit Leanne Salt a Coventryi Egyetem kórházában hozta világra két kislányát és kisfiát. A gyerekek 1840-2350 gramm közötti súllyal jöttek a világra - jelentette a News of the World brit vasárnapi bulvárlap. A szülésnél öt szülésznő, négy sebész, öt altatóorvos, két onkológus nőgyógyász, 12 újszülött gyermekorvos és számtalan nővér segédkezett. A császármetszést szinte katonai pontossággal kellett megtervezni Leanne hatalmas súlya miatt, ugyanis a kórház egyetlen berendezése sem volt elég robosztus megfelelő ellátásához.
2008.08.18. 04:54
 
 
Férfi tenisz-világranglista: eljött a trónfosztás, Nadal az élen
Hivatalossá vált, hogy a friss olimpiai bajnok spanyol Rafael Nadal a világ első számú teniszezője, miután véget vetett a svájci Roger Federer 235 hetes egyeduralmának és átvette a vezetést a világranglistán. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 2.) Rafael Nadal (spanyol) 6700 pont, 2. ( 1.) Roger Federer (svájci) 5930, 3. ( 3.) Novak Djokovic (szerb) 5105, 4. ( 4.) David Ferrer (spanyol) 2865, 5. ( 5.) Nyikolaj Davigyenko (orosz) 2700 6. ( 6.) Andy Murray (brit) 2415 7. ( 8.) David Nalbandian (argentin) 1975 8. ( 9.) Andy Roddick (amerikai) 1845.ATP Race: 1. ( 1.) Nadal 1175 pont 2. ( 2.) Djokovic 785 3. ( 3.) Federer 721 4. ( 4.) Davigyenko 387 5. ( 5.) Murray 380.
2008.08.18. 04:40
 
 
Peking 2008, kalapácsvetés: Orbán Éva nem jutott a döntőbe
Orbán Éva nem jutott a 12-es döntőbe női kalapácsvetésben a pekingi olimpián. A magyar versenyző 65,41 métert dobott, a selejtezőszint 71,50 méter volt.
2008.08.18. 04:25
 
 
Peking 2008: Gyurcsány Ferenc meglátogatta a kajak-kenusokat
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vasárnap meglátogatta a magyar kajak-kenu válogatottat, és hangsúlyozta, bízik abban, hogy a szakág több aranyérmet is szerez a pekingi olimpián. A miniszterelnök jelezte, nem szeretne terhet tenni a csapat vállára, de Magyarország szinte már csak a kajak-kenusokban bízik, tőlük várja az aranyérmeket. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKOSZ) tájékoztatása szerint a kötetlen beszélgetés során Gyurcsány érdeklődött a feltételekről, a pálya minőségéről. Janics Natasa elmondta, a legnagyobb problémát a hínár okozza, jóllehet kézzel és gépekkel is folyamatosan irtják, de még mindig nagyon sok van belőle.
2008.08.18. 04:00
 
Spanyol Szuperkupa: a Valencia szerzett előnyt
Egy góllal nyerte a labdarúgó Spanyol Szuperkupa első felvonását a kupagyőztes FC Valencia a bajnok Real Madrid ellen. Spanyol Szuperkupa: FC Valencia-Real Madrid 3-2 (0-1). Gól: Mata (56.), Villa (59.), Vicente (81.), illetve van Nistelrooy (14., 68.). A visszavágót augusztus 24-én rendezik Madridban.
2008.08.18. 00:34
 
 
NB 1: Győr-REAC 4-2
Bajzát Péter három gólt szerzett a REAC ellen 4-2-es győzelmet arató győri csapatban a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójában. Eredmény: Győri ETO-REAC 4-2 (0-1). Győr, 2000 néző. Gólszerzők: Bajzát (63., 90., 92.), Kovács I Zoltán (72.), illetve Dancs (43.), Lisztes (77.)
2008.08.18. 00:00
 
 
Az amerikai kongresszus feloldhatja a tengeri olajfúrások tilalmát
Az amerikai kongresszus feloldhatja a tengeri olajfúrásokra vonatkozó több évtizedes tilalmat; Nancy Pelosi házelnök a hét végén első ízben jelezte, hogy a Demokrata Párt támogatja az úgynevezett külső kontinentális talapzat bizonyos területeinek megnyitását az olaj- és gázkitermelés előtt. A kaliforniai demokrata párti képviselő egy rádiónyilatkozatban közölte: a külső kontinentális talapzat egyes részeinek megnyitása része lesz annak az energiaügyi törvényjavaslatnak, amelyet a demokraták az elkövetkező hetekben terjesztenek be a képviselőházban. Ezzel az a szándékuk, hogy enyhítsenek az Egyesült Államok kőolajfüggőségén, és választ adjanak a magas benzinárra.
2008.08.17. 19:44
 
 
A bányakapitányság szerint a fúrást végző cég felelős a pécsi gázrobbanásért
A Pécsi Bányakapitányság a fúrást végző céget és annak fúrómesterét tartja felelősnek az egy halálos áldozattal és tíz ember sérülésével járt májusi pécsi gázrobbanásért - közölte a bányakapitányság vezetője. A balesetet az okozta, hogy a társaság nem a megfelelő gondossággal végezte a munkát a baranyai megyeszékhely Ybl Miklós utcai épületénél. A fúrómester a fúráshoz helytelenül ítélte meg a távolságot, átfúrta a föld alatti gázvezetéket, a kiömlő gáz pedig robbanást idézett elő - mondta el a hatóság napokban elkészült jelentésének legfontosabb következtetéseként Kereki Ferenc.
2008.08.17. 19:16
 
 
Több mint 110 ezer látogatója volt a kecskeméti repülőnapnak
Kecskeméten több mint 110 ezer látogatója volt a X. Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató kétnapos rendezvényének az előzetes adatok szerint - mondta a Honvédelmi Minisztérium szóvivője az esemény befejezése után Kecskeméten. Az első értékelések szerint a tizedik alkalommal megrendezett repülőnap talán a legsikeresebb rendezvény volt az eddigiek közül - mondta Bocskai István. Közölte: szombaton több mint ötvenezren, vasárnap pedig hatvanezernél is többen látogattak ki a kecskeméti légi bázisra. A 21 nemzet pilótája és résztvevője sikeres szerepelt, melynek egyik bizonyítéka, hogy minden programot sikeresen végrehajtottak a földön és a levegőben is - fűzte hozzá a szóvivő.
2008.08.17. 19:09
 
 
Peking 2008: női kézilabdás vereség
A magyar női kézilabda-válogatott utolsó csoportmérkőzésén 11 gólos vereséget szenvedett a Koreai Köztársaságtól, így Romániával találkozik a pekingi olimpia keddi negyeddöntőjében. Eredmény: B csoport, 5. forduló: Koreai Köztársaság-Magyarország 33-22 (19-11). A két-két győzelemmel és vereséggel, valamint egy döntetlennel záró magyar együttes csoportharmadikként jutott a keddi negyeddöntőbe, ahol a másik hatosban második Romániával találkozik.
2008.08.17. 16:16
 
 
McCain '56-hoz hasonlította a grúziai válságot
John McCain amerikai szenátor az 1956-os magyar forradalom eltiprásához hasonlította a Grúzia elleni orosz támadást; a valószínű republikánus elnökjelöltet idéző The Washington Post szerint azonban csínján kell bánni az ilyen párhuzamokkal. McCain Csehszlovákia 1968-as, illetve Magyarország 1956-os szovjet megszállására utalt - világított rá a liberális hangvételű The Washington Post, amely egy archív fotót is közölt, amelyen szovjet harckocsik láthatók a magyar főváros utcáin. Magyarország szovjet megszállása, amely véget vetett az 56-os felkelésnek, nem hasonlítható a Grúzia elleni orosz támadáshoz - ez a lap véleménye.
2008.08.17. 16:07
 
 
Svéd sms-rekord: 141 betű 61 másodperc alatt
Olimpiát ugyan még nem rendeznek belőle, ám Svédországban a hét végén sms-bajnokságot tartottak egy helyi telefontársaság szervezésében. A győztes a 17 éves My Svensson lett, aki 141 betűt és írásjelet 61 másodperc alatt pötyögött be telefonjába a döntőben. My hét másodperccel gyorsabban végezte el a feladatot, mint kihívói - jelentette a Dagens Nyheter svéd napilap. My a fináléban ugyan 11 másodperccel túllépte a középdöntőben elért saját egyéni legjobb idejét, mégis nagyon örült a győzelemnek és az így nyert több mint 2600 eurónyi (623 ezer forintot) pénzjutalomnak.
2008.08.17. 16:01
 
 
Naponta csak egy "mikuláscsomagot" tehetnek a parkolóőrök az autókra
A fővárosban egy hónapja már nem tehetnek két vagy több "mikuláscsomagot" a parkolóőrök a díjfizetés nélkül ugyanott várakozó járművekre. Az ombudsman két éve - majd idén májusban - vizsgálta a többszörös büntetések ügyét. Az ombudsman szerint a parkolási társaságok önkényesen értelmezik a Fővárosi Közgyűlés rendeletét, amikor többször is pótdíjat vetnek ki a díjfizetés nélkül ugyanott, huzamosabb ideig parkoló járműre. Ez az eljárás az ombudsman szerint sérti a jogállamiság, illetve a tisztességes eljáráshoz való jog elvét.
2008.08.17. 15:23
 
 
Peking 2008, kalapácsvetés: Pars Krisztián negyedik
Pars Krisztián a negyedik helyen végzett férfi kalapácsvetésben a pekingi olimpián. A szombathelyi atléta legjobbját, 80,96 métert a második sorozatban érte el. A versenyt a szlovén Primoz Kozmus nyerte. Eredmények: férfi kalapácsvetés, olimpiai bajnok: Primoz Kozmus (Szlovénia) 82,02 m, 2. Vagyim Gyevjatovszkij, (Fehéroroszország) 81,61, 3. Ivan Tyihon (Fehéroroszország) 81,51, 4. PARS KRISZTIÁN (MAGYARORSZÁG) 80,96, 5. Murofusi Kodzsi (Japán) 80,71, 6. Olli-Pekka Karjalainen (Finnország) 79,59
2008.08.17. 14:27
 
 
Peking 2008, tenisz: Nadal olimpiai bajnokként ül a tenisztrónra
Olimpiai bajnokként ül hétfőn a teniszvilág trónjára a spanyol Rafael Nadal, miután három játszmában legyőzte a chilei Fernando Gonzalezt a pekingi játékok döntőjében. A férfi világranglistán 2004. február 2. óta éllovas Roger Federert leváltó mallorcai sztár második olimpiáján indult el, bár legutóbb, Athénban csak párosban lépett pályára. Kínában arra készült, hogy megszerezze hazája első aranyérmét teniszben, miután korábban két honfitársa is kudarcot vallott a döntőben: Jordi Arrese 1992-ben a svájci Marc Rosset-tól, Sergi Bruguera pedig 1996-ban az amerikai Andre Agassitól kapott ki.
2008.08.17. 14:07
 
 
Elhalasztja fejlesztéseit több autógyártó
A kereslet gyengülése miatt több autógyártó is elhalasztja, vagy teljesen félreteszi fejlesztési terveit az Automotive News Europe beszámolója szerint. Köztük van egyebek mellett a Renault, az Opel és a BMW. A Renault például a Megane alapján készülő új modell fejlesztési munkálatait állította le, és halasztódik a Renault Espace, valamint Vel Satis következő generációjának tervezése is. A lap értesülése szerint egyelőre nem várható a piacon az Opel kis terepjárója, amelyet a belgiumi Antwerpenben terveznek gyártani. A BMW egyelőre kivár az X7 nagy luxus-SUV tervezésével, főként az Egyesült Államokban összeomlóban lévő terepjáró-piac miatt.
2008.08.17. 14:05
 
 
Egy kisvárosnyi ember hajléktalan Magyarországon
Egy kisvárosnyi ember, 24-25 ezer hajléktalan él Magyarországon. Számuk tíz éve nagyjából változatlan, és egy ideig az is marad - mondta Halmi Dezső, a Menhely Alapítvány munkatársa. A legutóbbi felmérések és becslések szerint Magyarországon 24-25 ezer hajléktalan él, a fele Budapesten. A fedél nélküliek közülük 3-4 ezernek az utca az otthona. Az elmúlt tíz év statisztikái alapján ez a szám stagnál. A mostani szám valószínűleg megmarad a közeljövőben is, nem lehet a helyzet szélsőséges romlásával vagy javulásával számolni - mondta Halmi Dezső a Menhely Alapítvány Civil Szigeten felállított sátránál.
2008.08.17. 13:36
 
Ukránok és románok sérültek meg frontális ütközésben az M70-esen
Ukránok és románok, összesen négyen sérültek meg vasárnap hajnalban az M70-es autóúton Muraszemenye közelében, két autó frontális ütközésében. Egy olasz rendszámú, románokat szállító személyautó és egy ukránokat szállító, de szintén olasz jelzésű terepjáró csapódott egymásnak az autóúton - pontosította az MTI korábbi információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Csizmazia Péter közölte: a terepjáró - melyben két ukrán állampolgárságú férfi ült - eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező személyautóval, amelyben egy férfi, két nő, valamint egy fiatalkorú és egy gyermekkorú lány ült.
2008.08.17. 13:25
 
 
Sarkozy "súlyos következményekkel" fenyegeti Moszkvát
A francia elnök "súlyos következményeket" helyezett kilátásba az EU-orosz viszonyban, amennyiben Moszkva nem hajtja végre gyorsan és átfogóan a grúz-orosz tűzszüneti egyezményben foglaltakat. Nicolas Sarkozy ezt vasárnap közölte az orosz kollégájával, Dmitrij Medvegyevvel folytatott telefonbeszélgetésben. Az orosz államfő válaszában jelezte: Moszkva hétfőn dél tájban megkezdi a csapatkivonást. Sarkozy, az EU soros elnöki tisztét ellátó Franciaország államfője hangoztatta, hogy a hatpontos tűzszüneti egyezményt, amelyet éppen Medvegyevvel együtt dolgozott ki, már az összes érdekelt fél aláírta.
2008.08.17. 13:24
 
 
Cseh Nagydíj: Talmácsi negyedik
A 125 kcm-esek között világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a negyedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-vb Cseh Nagydíján, vasárnap Brnóban. A viadalt a német Stefan Bradl nyerte, a vb-pontversenyben éllovas francia Mike di Meglio lett a második és a spanyol Joan Olive a harmadik. Bradl élete első futamgyőzelmét szerezte meg és Talmácsit megelőzve a harmadik a pontversenyben.
2008.08.17. 11:56
 
 
Jóváhagyta az izraeli kormány 200 palesztin fogoly szabadon bocsátását
Jóváhagyta az izraeli kormány vasárnap 200 palesztin fogoly szabadon bocsátását annak reményében, hogy a gesztussal sikerül megszilárdítania a békefolyamatot. Az izraeli fél a 200 fogoly elengedésével jó szándékát akarja demonstrálni, és azt akarja bizonyítani a palesztinoknak, hogy mérsékelt politikával és békés eszközökkel is el lehet érni foglyok szabadon bocsátását - közölte az izraeli miniszterelnöki hivatal. A kormány jóváhagyott egy névsort, ám a tényleges szabadon bocsátások előtt az izraeli áldozatok családtagjainak fellebbezési lehetősége van - mondta egy név nélkül nyilatkozó illetékes.
2008.08.17. 11:08
 
 
Fidesz: függesszék fel a mentésirányítási központok bezárását
A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy függessze fel a mentésirányítási központok bezárását - mondta Horváth Zsolt, az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának fideszes tagja. A magyarországi mentésirányítás átszervezését nem megfelelően hajtották végre, nagyon sok irányítóközpontot zártak be. Ezt azonban csak akkor lehet megtenni, ha olyan technikai berendezéseket szereznek be, amelyekkel a mentésirányítás jól tervezhető - közölte a Fidesz országgyűlési képviselője az Országos Mentőszolgálat központja előtt. Horváth Zsolt szerint ezek a rendszerek világszerte jól működnek, de Magyarországon nincs ilyen rendszer, és ezért "Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a hibás".
2008.08.17. 10:53
 
 
Egyedül és öregen az Európai Unióban
Menthetetlenül öregszik Európa lakossága: az Eurostat szerint a várható életkor emelkedésével, és a születések számának csökkenésével az Európai Unió lakosságának várhatóan nagyjából 30 százaléka lesz 65 éven felüli 2050-ben. Három évvel ezelőtt az arány még csak 16,5 százalék volt, 2010-ben 18 százalék 2030-ban 25 százalék körüli lesz. Az Eurostat 2005-ből származó adatai szerint az Európai Unióban (Bulgáriát és Romániát nem számítva)a 75 éven felüli nők átlagosan 52 százaléka, a férfiak 21 százaléka élt egyedül. A náluk fiatalabbaknál, a 65-74 év közötti korosztálynál 30 és 13 százalék ez az arány.
2008.08.17. 10:39
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317[2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista