2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Peking 2008: százéves asszony a szuperszurkoló
Egy százéves kínai asszony a pekingi olimpia szuperszurkolója: az idős hölgy az ötkarikás játékok valamennyi élő közvetítését végignézte. Mint a kínai lapok megírták, a matrónát annyira lebilincseli az olimpia, hogy amikor családja már lekapcsolja a televíziót, titokban visszalopózik és újra bekapcsolja. A szuperszurkoló saját bevallása szerint kitűnő egészségnek örvend, legfeljebb "memóriája űz vele néha csúf tréfákat". Agytornaként éppen ezért az olimpiai érmek számolását találta ki magának.
2008.08.23. 03:21
 
 
Nincs határidő a csapatkivonáshoz az amerikai-iraki szerződéstervezetben
Nem szab határidőt az amerikai csapatok kivonásának az Irakban szolgáló amerikai erők jövőbeli jogállásáról szóló amerikai-iraki szerződéstervezet, de Bagdad azt szeretné, hogy az amerikai harcoló katonák 2011. végéig elhagyják az országot - közölte Ali al-Dabbagh iraki kormányszóvivő. "A tervezet nem tartalmaz pontos dátumokat" - mondta al-Dabbah, aki szerint az iraki tárgyalók azt javasolják, hogy az amerikai katonák a jövő év közepéig fejezzék be a járőrözést az iraki városokban és falvakban, a harcoló csapatok pedig 2011. végéig hagyják el Irakot. A szóvivő hangsúlyozta, hogy az említett időpontokat még nem rögzítették a megállapodás tervezetében, azok csupán az iraki kormány álláspontját tükrözik.
2008.08.23. 00:05
 
 
NB 1: Diósgyőri álomgól, angyalföldi győzelem
A Vasas egy góllal nyert a Diósgyőr ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának pénteki mérkőzésén. A találkozó legszebb gólját Florin Pelecaci szerezte, aki a 90. percben 45 méterről ívelt Németh G. felett a hálóba. Eredmény: Vasas-Diósgyőri VTK 3-2 (2-0), Illovszky Stadion, 1500 néző, V: Sulyok, gólszerzők: Divic (22.), Lázok (40.), Németh N. (49.), illetve Tóth M. (84.), Pelecaci (90.), sárga lap: Gyánó (91.), illetve Tóth M. (72.).
2008.08.22. 21:12
 
 
Szűcs Erika: segélyt az kapjon, aki munkára nem képes
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium álláspontja szerint annak kell segélyt kapnia, aki nem képes munkavégzésre, mindenki más számára foglalkoztatási lehetőséget kell kialakítani - jelentette ki a tárca vezetője Egerben. A miniszter a nap végén észak-hevesi látogatását összegezve az MTI-nek elmondta: a konzultációk résztvevői elfogadták az Út a munkához programban tervezett átalakítás szellemiségét. Szűcs Erika közölte: a minisztérium együtt kezeli a rendszeres szociális segélyezés és a foglalkoztatás problémáját.
2008.08.22. 21:06
 
 
Lekapcsolták a kuruc.info honlapját az amerikai szerverről
Lekapcsolták az amerikai Fortress ITX adatközpont szerveréről a kuruc.info honlapot péntek este. A kuruc.info oldala az interneten egy órával azután már nem volt elérhető, hogy a Fortress ITX képviselője az MTI-vel közölte: a beérkezett panaszok alapján eltávolíttatják a honlapot. "Ezt a weboldalt el fogják távolítani a hálózatunkról" - közölte előzőleg a nevének elhallgatását kérő illetékes. "Ez a weboldal nem a mi közvetlen ügyfelünk" - tájékoztatott, hozzátéve, felvették a kapcsolatot a kuruc.infóval szerződést kötött szolgáltatóval, amelytől a "sértő tartalmú" portál eltávolítását kérték. (A Fortress ITX nem közvetlenül a weboldalakkal, hanem az azoknak szolgáltatást nyújtó cégekkel áll kapcsolatban.)
2008.08.22. 20:24
 
 
Afganisztánban 76 civil halt meg a nemzetközi koalíciós erők légitámadásában
Az afgán belügyminisztérium szerint 76 afgán civilt megölt egy pénteki légitámadásával az amerikai vezetésű nemzetközi koalíció az ázsiai ország nyugati részén. A koalíció szóvivőjének "nincs tudomása" civil áldozatokról. Az afgán minisztérium közleménye szerint az áldozatok többsége nő és gyermek. Számos további ember súlyosan megsérült, és válságos állapotban van. A koalíciós erők egy falut bombáztak Herát tartomány Sindand körzetében - áll a közleményben. A minisztérium mélységes sajnálkozását fejezte ki a véletlen, szerencsétlen eset miatt, és bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben.
2008.08.22. 19:53
 
 
Ötzinél ezer évvel idősebb maradványok egy svájci gleccserben
A híres osztrák-olasz Ötzi jégmúmiájánál ezer évvel idősebb maradványokat találtak egy svájci gleccserben - jelentette be a berni egyetem. A Bern közelében lévő Schnidejochon 2003-ban feltárt fosszíliákról megállapították, hogy Kr. e. 4500-ból származnak, vagyis ezer évvel korábbiak, mint az olasz-osztrák határon az ötztali masszívumban 1991-ben meglelt múmia. Ezek tehát a legrégibb alpesi ősleletek, amelyek közül a legősibb egy szilfateknő, amelyet ugyanezen a 2756 méter tengerszinti magasságban fekvő lelőhelyen tavaly találtak meg. A maradványok között voltak továbbá bőr- és raffiaruhák darabjai, cipők szegecsei, egy íj és egy tegez nyilakkal.
2008.08.22. 19:34
 
 
Az oroszok bejelentették, hogy befejezték a csapatkivonást Grúziából
Oroszország pénteken befejezte grúziai csapatainak kivonását - jelentette be Anatolij Szergyukov orosz védelmi miniszter. A grúz belügyminisztérium viszont azt közölte, hogy az orosz csapatkivonás nem fejeződött be, s több grúz városban (így Potiban és Szenakiban) továbbra is vannak orosz egységek. Az amerikai védelmi minisztérium szóvivője pedig azt mondta, hogy továbbra sem látnak lényegi orosz csapatkivonásra utaló egyértelmű jeleket. A washingtoni Fehér Ház pénteken bejelentette: George Bush amerikai és Nicolas Sarkozy francia elnök telefonbeszélgetést folytatott, s egyetértenek abban, hogy Oroszország nem teljesíti a grúziai tűzszüneti megállapodást.
2008.08.22. 19:29
 
 
Thaiföld királya a leggazdagabb uralkodó
Egy év alatt 95 milliárdról dollárról 131 milliárdra nőtt a földkerekség 15 leggazdagabb uralkodójának összesített vagyona - derül ki a Forbes magazin listájából, amelyet Thaiföld 80 éve uralkodó királya vezet. IX. Ráma (Bhumibol Aduljadedzs) így kétszeres rekorder; a leghosszabb ideje uralkodó és a leggazdagabb király. Vagyona az amerikai magazin becslése szerint 35 milliárd dollárra rúg. A thai király a lista másik ázsiai szereplőjétől, Hassanal Bolkiah brunei szultántól vette át az első helyet. A dél-kelet ázsiai Bruneit hatodik évszázada irányító család sarja az egyik a két uralkodó közül, aki tavalyhoz képest kevésbé gazdag.
2008.08.22. 17:32
 
 
Csehország szeretné felgyorsítani Koszovó közeledését az EU-hoz
Csehország szeretné felgyorsítani Koszovó és a többi balkáni állam közeledését az Európai Unióhoz a jövő év első felében, amikor az Európai Unió soros elnöke lesz - jelentette ki Karel Schwarzenberg cseh külügyminiszter azt követően, hogy pénteken Prágában tárgyalásokat folytatott Skender Hyseni koszovói külügyminiszterrel. Hyseni, akinek személyében első ízben tesz koszovói politikus hivatalos látogatást Prágában, köszönetet mondott Csehországnak, hogy támogatta az egykori délszerb tartomány önállósulását, és elismerte függetlenségét.
2008.08.22. 17:20
 
 
Az orosz csapatok Abházia és Dél-Oszétia felé távoznak
Az orosz csapatok a két szakadár terület, Abházia és Dél-Oszétia felé vonják ki csapataikat Grúziából. Szemtanúk beszámolói szerint péntek délután egy nyolcvan járműből álló orosz katonai konvoj lépett be Abházia területére, míg egy másik konvoj (negyvennél is több járművel, köztük harckocsikkal és páncélozott szállító harcjárművekkel) Grúzia középső területeiről észak felé, Dél-Oszétia irányába tartott. Az AP amerikai hírügynökség jelentése szerint az orosz katonai konvojok több hullámban hagyják el Grúziát. A moszkvai vezetés korábban azt ígérte, hogy az orosz erők péntek estig befejezik a kivonulást a szűkebb értelemben vett (azaz a szakadár területek nélkül számított) Grúzia területéről.
2008.08.22. 17:10
 
 
Az UEFA közzétette az Év Játékosa jelöléseket
Az Európai Labdarúgó szövetség (UEFA) közzétette annak a húsz futballistának a névsorát, akik közül kiválasztják a kontinens év játékosát. A jelöltek közül mindössze hárman vannak, akik nem az angol Premier League-ben játszanak. A húszas listát az elmúlt szezonban a Bajnokok Ligája csoportköréből továbbjutó csapatok edzőinek szavazatai alapján állították össze.
2008.08.22. 16:20
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Räikkönen nyerte a 2. szabadedzést
A második szabaedzésen a világbajnoki címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) volt a leggyorsabb, második a hazai közönség előtt szereplő Fernando Alonso (Renault), harmadik a brit Jenson Button (Honda) a Forma-1-es Európa Nagydíjon, Valenciában. Eredmények, 2. szabadedzés: 1. Räikkönen (Ferrari) 2. Alonso (Renault) 3. Button (Honda) 4. Massa (Ferrari) 5. Hamilton (McLaren) 6. Kovalainen (McLaren).
2008.08.22. 16:09
 
 
Obama kiválasztotta alelnökjelöltjét, de egyelőre titok, kit
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt valószínű elnökjelöltje kiválasztotta alelnökjelöltjét, akivel nekivág a novemberi választásoknak, de egyelőre titokban tartja személyét. Az MSNBC televízió közlése szerint Obama - aki a péntek reggeli hírműsorokban beszélt arról, hogy mi alapján döntött - szombaton fogja fellebbenteni a fátylat a titokról, a CNN hírtelevízió viszont úgy értesült, hogy már pénteken bejelentheti, ki lesz a "párja". Az MSNBC értesülése szerint Joseph Biden, Delaware állam szenátora látszik a legesélyesebbnek arra, hogy Obama mellett alelnökjelölt legyen.
2008.08.22. 15:55
 
 
Fidesz: a kormány hagyjon fel a privatizációval
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy ne privatizálja azokat a vagyonelemeket, amelyek az állami tulajdon részét képezik - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Az ellenzéki politikus annak kapcsán nyilatkozott, hogy a kormányszóvivő pénteki online sajtótájékoztatóján bejelentette: a kormány a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) részleges privatizációja mellett döntött, az Új tulajdonosi program keretében. Cser-Palkovics András arra vár a választ az MSZP-től, hogy a privatizációval kapcsolatban mi a párt hivatalos álláspontja.
2008.08.22. 15:37
 
 
Peking 2008: Magyarország-USA férfi vízilabda döntő lesz
A vasárnap magyar idő szerint 9:40 órától esedékes férfi vízilabda olimpiai döntőben a várakozással szemben nem Szerbia, hanem az Egyesült Államok válogatottja lesz a magyar csapat ellenfele. A döntőbe jutásért vívott találkozón az amerikai együttes hatalmas meglepetésre 10-5-re legyőzte a délszláv alakulatot. Kemény Dénes szövetségi kapitány a Montenegró elleni győztes elődöntő után így nyilatkozott: "A döntőben végül is mindegy, hogy az amerikaiak vagy a szerbek jönnek, ott már senki sem adja olcsón a bőrét."
2008.08.22. 15:23
 
 
Apollo Tyres gumiipari beruházás: mintegy 10 helyszín a kínálati listán
Kevesebb mint 10 potenciális magyarországi helyszín szerepel azon a kínálati listán, amelyet az ITD Hungary összeállított az Apollo Tyres gumiipari beruházása számára, a helyszínek mindegyike legfeljebb egy óra alatt autópályán megközelíthető a fővárostól - közölte Kékesi Katalin, az ITDH sajtófőnöke az MTI érdeklődésére pénteken. A városok adottságait az ITD Hungary összevetette az Apollo Tyres igényeivel, az ezeknek leginkább megfelelő települések felkerültek az elkészült ajánlati listára - mondta a sajtófőnök. Hozzátette: eddig összesen 44 város jelezte az ITD Hungary-nek, hogy örömmel látnák térségükben az Apollo Tyres gumigyár beruházását.
2008.08.22. 14:58
 
 
Már három helyszínen terveznek demonstrációt az almatermelők
A szabolcsi almatermelők az Eszat Kft. mátészalkai feldolgozó üzemét is blokád alá veszik hétfőn, ezzel már három helyszínen fognak tiltakozni a megyében az ipari alma alacsony felvásárlási ára ellen - mondta Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója pénteken az MTI-nek. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei almatermelők korábban azt jelentették be, hogy blokád alá veszik hétfőn az Agrana-Juice Magyarország Kft. vásárosnaményi és kisvárda-anarcsi telepét. A demonstrációra szeptember 15-ig van lehetőségük. Szeptember 1-jétől Nyírmadán, a Rauch Hungária Kft. telephelye előtt is tiltakozó akciót terveznek a gazdák.
2008.08.22. 14:50
 
 
Medián: továbbra is a Fidesz vezet
A teljes népesség csaknem fele, a választásra jogosult "biztos" szavazók mintegy háromnegyede továbbra is a Fideszre szavazna - olvasható a Medián felmérésében. Az augusztus 1. és 5. között készült felmérés szerint a szocialista párt nyár eleji erősödése csak átmeneti volt, az utóbbi két hónapban nem tudtak javítani pozíciójukon. Május óta 46 százalékról 40 százalékra csökkent az előre hozott választás kiírását támogatók aránya. A politikusok népszerűségi listáját Sólyom László köztársasági elnök vezeti (58 százalék), 2. Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere, a 3. helyen pedig 51 százalékkal hármas holtverseny alakult ki Szili Katalin, Orbán Viktor és Pokorni Zoltán között.
2008.08.22. 14:45
 
 
A kormány szerint trendforduló következett be a gazdaságban
Trendforduló következett be a magyar gazdaságban, a folyamatok a kormány által tervezett irányban haladnak - értékelte a héten nyilvánosságra hozott GDP- és reálbéradatokat a kormányszóvivő pénteki online tájékoztatóján. Az egyensúlyteremtés legnehezebb szakaszán túl vagyunk - hangoztatta Budai Bernadett. Közölte: a GDP 2008 második negyedévében 2,2 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, ez pedig az elemzők által várt értéknél is jóval magasabb. A Fidesz szerint Magyarország sorsa egyre rosszabbra fordul.
2008.08.22. 14:06
 
 
Szünetelnek a katonai kapcsolatok Oroszország és a NATO között
Oroszország szünetelteti katonai kapcsolatait a NATO-val, és ezt válaszlépésnek tekinti, amelyet rákényszerítettek - jelentette ki pénteken Anatolij Nogovicin. A vezérkari főnök helyettese napi sajtóértekezletén elmondta: a békefenntartók védelmére kirendelt katonai egységek a nemzetközi megállapodásokat szigorúan betartva péntek estére befejezik a visszavonulást. Az orosz légierőnek a Dél-Oszétiában állomásozó békefenntartók védelmére kivezényelt gépei szintén visszatértek állandó állomáshelyükre. A tábornok hangsúlyozta: Oroszország fenntartja magának a jogot, hogy szükség esetén megnövelje a térségben a békefenntartók létszámát.
2008.08.22. 13:51
 
 
Peking 2008, férfi vízilabda: Magyarország-Montenegró 11-9
A magyar férfi vízilabda válogatott legyőzte az elődöntőben Montenegrót 11-9-re és bejutott a fináléba. A csoportmeccsen 10-10-es döntetlent játszó csapatok összecsapásán az olimpiai bajnoki címvédő magyarok jutottak lépéselőnyhöz, de az első nyolc percet a dél-szlávok hozták 3-4-re. A második negyedben elhúztak 3-6-ra, Kemény Dénes ekkor lecserélte Szécsit, Kiss és Molnár találtaival pedig feljöttünk 6-6-ra. A harmadik negyedben sikerült 9-7-re elhúzni ahonnan a montenegróiak még egyenlítettek, de végül Varga Dániel és Kásás Tamás is gólt lőtt és beállították a 11-9-es végeredményt. Kemény Dénes csapata a 13.40-kor kezdődő Szerbia-Egyesült Államok meccs győztesével mérkőzik az aranyéremért.
2008.08.22. 13:28
 
 
Mel C is terhes lett
Mel C is végre terhes lett, utolsónak a Spice Girlök közül. A 34 éves énekesnő pénteken jelentette be a hírt honlapján. Az apa Thomas Starr, akivel már hat éve él együtt az asszonykorú fűszeres lány. A Spice Girls popegyüttes tagjai közül Victoria Beckham vezet gyermekáldásban, már három van neki, mindegyik fiú, Mel B-nek kettő gyereke, mindegyik lány. Geri Halliwell és Emma Bunton holtversenyben állnak a harmadik helyen 1 lánnyal és 1 fiúval.
2008.08.22. 12:56
 
 
Kevés problémát jelentett az új BKV-menetrend Budapesten
A BKV szerint a vártnál kevesebb problémát okozott az átállás első üteme a budapesti tömegközlekedésben; a csütörtöktől érvényes új menetrend miatt eddig mintegy száz panasz, illetve módosítási javaslat érkezett a társaság ügyfélszolgálatához - közölte szóvivő pénteken. Szilágyi Károly ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy a menetrendek szeptember 6-ai, újabb módosításakor már "sokkal komolyabb" változásokra kell számítaniuk az utasoknak. A BKV azt várja a járathosszabbításoktól, összevonásoktól, átszervezésektől, hogy ősztől kevesebben ülnek autóba, és többen választják majd a közösségi közlekedést.
2008.08.22. 12:45
 
 
Oroszország megkezdte a kivonulást Grúziából
Az orosz csapatok megkezdték a kivonulást a stratégiai fekvésű grúziai Gori városából, és ígéretet tettek arra, hogy helyi idő szerint délután öt órára be is fejezik azt - közölte pénteken a grúz nemzetbiztonsági tanács titkára. A Goriból telefonon nyilatkozó tisztségviselő elmondta, hogy a térségben állomásozó orosz erők parancsnoka, Vjacseszlav Boriszov tábornok közölte vele: az orosz alakulatok az említett időpontra - közép-európai idő szerint délután három órára - már a dél-oszétiai Dzsava településen lesznek. A titkár megerősítette: az orosz erők Goriban már felszámoltak két ellenőrző pontot és 13 páncélozott járművük elhagyta a várost.
2008.08.22. 12:23
 
 
F1, Európa Nagydíj: Vettel nyerte az 1. szabadedzést
Sebastian Vettel, a Toro Rosso német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Európa Nagydíj pénteki első szabadedzésén, Valenciában. A városi viadal első ízben mutatkozik be az autósport elitkategóriájában. Valencián kívül egyedül Monte-Carlóban rendeznek F1-es városi futamot. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Vettel (Toro Rosso) 2. Massa (Ferrari) 3. Lewis Hamilton (McLaren) 4. Bourdais (Toro Rosso) 5. Kovalainen (McLaren) 6. Kubica (BMW).
2008.08.22. 12:19
 
 
Részlegesen privatizálják a Mavirt
A Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) részleges privatizációja mellett döntött a kormány az Új tulajdonosi program keretében - jelentette be a kormányszóvivő pénteki online tájékoztatóján. A Mavir tulajdonrészének eladása 2010. március 31-ig fokozatosan történik, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-n keresztül - közölte a szóvivő. Budai Bernadett azt mondta: a döntés célja, hogy a rendszerirányítási tevékenység váljon függetlenné a Magyar Villamos Művektől (MVM), ugyanakkor egyetlen piaci szereplő se szerezhessen meghatározó befolyást a Mavirban.
2008.08.22. 11:51
 
 
Peking 2008: ötödik a férfi kajaknégyes 1000 m-en
Ötödik helyen végzett a Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összetételű férfi kajaknégyes 1000 méteren a pekingi olimpián.Magyarország kétszeres címvédő volt ebben a számban, de a Sydneyben és Athénban győztes egységből csak Vereckei Ákos maradt hírmondónak, hozzá ezúttal - a többfordulós válogatók végén - a vezérevezős Sík Márton, valamint Beé István és Bozsik Gábor csatlakozott. 600 m-ig a szlovákok vezettek a németek előtt, ekkor azonban "megjelentek" a fehéroroszok, akik át is vették a vezetést és hajrát is jól bírva végül megszerezték az aranyérmet. A magyarok a gyengébb kezdet után egyre kapaszkodtak feljebb, de az ötödik hely a végállomást jelentette számukra.
2008.08.22. 11:32
 
 
Elnapolták az ítélethirdetést a Kulcsár-ügyben
A vádlottak utolsó szó jogán előadott védekezését követően augusztus 28-ra napolták el az elsőfokú ítélet kihirdetését a Kulcsár-ügyben a Fővárosi Bíróságon pénteken. A vádlottak többsége ártatlanságát hangoztatta, és felmentését kérte, Kulcsár Attila elsőrendű vádlott pedig nem kívánt élni az utolsó szó jogával. A 2003 nyarán kirobbant brókerbotrány ügyében három éve emelt vádat az ügyészség, 1998 és 2003 között elkövetett több milliárdos sikkasztás, pénzmosás, okirat-hamisítás, bűnpártolás és más bűncselekmények miatt. Az elsőfokú büntetőper 2005-ben kezdődött el a Fővárosi Bíróságon. Fellebbezések esetén az ügy az ítélőtáblán folytatódik majd másodfokon.
2008.08.22. 11:22
 
 
Peking 2008: bronzérmes a Kozmann, Kiss kenukettes 1000 méteren
A Kozmann György, Kiss Tamás 1000 m-es kenupáros minden várakozást felülmúlva bronzérmet szerzett a szám döntőjében a pekingi olimpián. Kozmann eredetileg Kolonics Györggyel indult volna a játékokon, mindkét távon dobogóesélyesként, a legendás, kétszeres ötkarikás bajnok társ azonban július 15-én, edzés közben elhunyt. A tragédia sokkolta az egész csapatot, különösen Kozmannt, aki végül úgy döntött, hogy a Kolonics által is kedvelt Kiss-sel elindul Pekingben, és megpróbál méltóan tisztelegni sporttársa és barátja emléke előtt. Céljuk előzetesen a döntőbe jutás volt, ahol papírforma alapján kevés esélyük volt, a dobogóra 5-6 egység is pályázott. Kozmannék azonban rácáfolva az előzetes várakozásokra, remek versenyzéssel megszerezték a bronzérmet!
2008.08.22. 11:19
 
 
Elfogták a fekete sereg nevű alvilági banda egyik bujkáló tagját
Összehangolt akcióban fogott el a rendőrség egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 2004-ben 12 társával együtt többször rálőtt egy mátészalkai vállalkozóra. Az alvilágban "fekete seregként" ismert bűnbanda, amelynek a férfi tagja volt, többek között az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfit is megölte 2003-ban. A BRFK pénteken közölte, hogy múlt héten szombaton fogta el a főváros XIV. kerületében a 30 éves férfit. A közlemény szerint a férfi ellen azért adtak ki elfogatóparancsot, mert a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy még 2004. november 10-én több társával több lövéssel megsebesített egy 40 éves mátészalkai vállalkozót.
2008.08.22. 11:10
 
Frontális karambol Pest megyében
Egy Opel és egy Honda személygépkocsi ütközött frontálisan csütörtökön délután a Pest megyei Nagytarcsa és Isaszeg között. A Honda életveszélyesen sérült vezetőjét a fővárosi tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba. Ugyancsak sérült a Honda női utasa és az Opelt vezető fiatalember. A mentés idejére az utat teljes szélességében le kellett zárni - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.08.22. 10:59
 
Kamionbaleset az M0-áson
Egy terepjáró és két kamion rohant egymásba csütörtök délután az M0-ás autóút XXIII. kerületi szakaszán. Az M5-ös felé vezető oldalon, az autópálya előtt körülbelül egy kilométerre a Mitsubishi terepjáró hátuljába egy Scania nyerges vontató, annak hátuljába egy szlovák rendszámú Iveco nyerges vontató csapódott. A leghátsó kamion súlyosan sérült sofőrjét a tűzoltók emelték ki a vezetőfülkéből. A terepjáró hátsó ülésén egy 1,5 éves gyermek utazott, neki nem esett baja. Az ütközés következtében az Iveco üzemanyagtartálya megrongálódott, a gázolaj folyni kezdett. A szivárgást a tűzoltók szüntették meg - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.08.22. 10:58
 
 
Peking 2008: ötödik a Kammerer, Kucsera kajakkettes 1000 méteren
Az esélyesként indult Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakpáros a várakozásoktól messze elmaradva ötödik lett 1000 m-en a pekingi ötkarikás játékokon. A kettős 2006-ban világbajnok, tavaly pedig Európa-bajnok lett, idén pedig a szegedi Vk-n aratott nagyszerű sikerrel hangolt Pekingre. A rajt után a magyarok egyből az élre állak és a hajráig tartották is vezető helyüket úgy, hogy 500 m-nél már két hajóhossz volt az előnyük. Még 750-nél is ők álltak az élen, ekkor azonban fokozatosan lassulni kezdett a hajójuk, az erejüket jobban beosztó németek, dánok, olaszok és lengyelek is elmentek mellettük, ők pedig már nem tudtak újítani, így a remélt győzelem helyett még a dobogóról is leszorultak.
2008.08.22. 10:42
 
 
Peking 2008: ezüstérmes a női kajaknégyes 500 méteren
A Kovács Katalin, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Janics Natasa összetételű női kajaknégyes 500 méteren ezüstérmet szerzett a pekingi olimpián. Az 500 m-en versenyző magyar női kajaknégyes 2000 és 2004 után ismét ezüstérmet szerzett az ebben a számban 1996 óta egyeduralkodó német egység mögött a pekingi olimpián. A németek már a start után az élre álltak és félelmetes iramot diktálva léptek el a mezőnytől, benne a magyarokkal, akik a második helyen haladtak. Féltávnál is ez volt a sorrend, s bár Kovácsék a vége felé talán faragtak valamit óriási hátrányukból, Fischerék magabiztosan nyerték a küzdelmet, így a magyaroknak ismételten a második hely jutott. Magyarország legutóbb 1992-ben, Barcelonában nyert ebben a számban olimpiát.
2008.08.22. 10:23
 
 
Peking 2008: Vajda Attila aranyérmes C-1 1000 méteren
A 14. versenynapon végre megszületett az első magyar aranyérem a pekingi olimpián: igazolva az előzetes várakozásokat Vajda Attila megnyerte a kenu egyesek 1000 m-es döntőjét, méghozzá remek, taktikus versenyzéssel. Óvatosan kezdett a vb-címvédő magyar, aki a legjobb idővel került a végjátékba, 250-nél csak a nyolcadik volt, még féltávnál is csak a középmezőnyben haladt, a második 500-on aztán elindult úgy, hogy csak Cal tudott vele tartani. Sokáig úgy tűnt, hogy az utolsó méterekre marad a döntés, de Vajda 150 m-rel a vége előtt ellépett spanyol riválisától és fokozatosan növelve előnyét, a célba másfél hajóhosszas, óriási előnnyel érkezett. A második Cal, a harmadik pedig a kanadai Thomas Hall lett.
2008.08.22. 09:52
 
 
12 százalékkal többet költöttek a külföldi turisták Magyarországon
A külföldi látogatók 2008 első hat hónapjában 449 milliárd forint értékben fogyasztottak Magyarországon, ami 12 százalékkal több az egy évvel korábbinál, eközben a külföldre látogató magyarok 302 milliárd forintot költöttek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A KSH közleménye szerint a nemzetközi személyszállítási forgalmat nem tartalmazó fizetési mérleg 136 milliárd forintos egyenleggel zárt, és 12 százalékkal volt kevesebb az egy évvel azelőttinél. Az év első hat hónapjában 17 millió külföldi látogató érkezett Magyarországra, ami 2 százalékkal kevesebb, mint 2007 első félévében. A külföldiek összesen 40 millió napot töltöttek el Magyarországon, ami 9 százalékkal maradt el a bázistól.
2008.08.22. 09:10
 
 
Peking 2008, öttusa: Vörös 20., Gyenesei 24., német győzelem
Vörös Zsuzsanna a 20., Gyenesei Leila pedig a 24. helyen végzett a pekingi olimpia női öttusaversenyében. A négy éve, Athénban aranyérmes, egyéniben háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok Vörös jól kezdett, 182 körös lövészetéből még bármi kisülhetett volna, de a vártnál lényegesen rosszabb vívása miatt hamar elszálltak éremszerzése reményei. Az újonc Gyenesei, aki idén, Budapesten hatodik volt a világbajnokságon, már azzal sikert ért el, hogy egyáltalán kijutott az olimpiára. Győzött a német Lena Schöneborn, második lett a brit Heather Fell, míg a dobogó harmadik fokára az ukrán Viktorija Tyerescsuk állhatott fel.
2008.08.22. 07:19
 
 
15 évet késő ingyen ebéd
15 évvel egy ohiói étterem megnyitásának ingyen ebédes reklámakciója után élt egy kanadai pár a felkínált vendéglátással. Az Egyesült Államokban lévő vendéglő léggömbökön engedte fel a levegőbe a kétfős, ingyenes étkezésre szóló kuponokat, mindegyik lufira kötött egyet. Az egyik léggömb "disszidált": átszállt az Erie-tó fölött és Ontarióban (Kanadában) egy házaspár kertjében landolt. A pár eltette a kupont, ám betegség miatt nem tudott akkor átruccanni a - déli - szomszédba. 15 év múlva még mindig megvolt a papírocska - és az étterem is -, a pár pedig a minap végre beváltotta. Az étteremben igencsak elcsodálkoztak a régi kártyácskán, de nem hivatkoztak elévülésre és becsülettel megvendégelték a házaspárt.
2008.08.22. 04:50
 
 
Népszabadság: mégsem lesz ítélet pénteken a brókerperben
Bár a Fővárosi Bíróságon még a múlt héten is tényként kezelték a pénteki ítélethirdetést Kulcsár Attila és társai ügyében, de csütörtökön már olyan hírek érkeztek, hogy Varga Zoltán bíró megvárja az ügyészség várhatóan pénteki döntését Kerék Csaba ügyében, aki hamis vádért feljelentette Kulcsár Attila ügyvédjét - írja a Népszabadság. "A vádlottak többsége előreláthatóan él majd az utolsó szó jogával, többen jelezték, hogy részletesen ki szeretnék fejteni álláspontjukat az ügyről, a büntetőeljárásról, saját szerepükről" - így magyarázta egy bírósági illetékes a lapnak azt, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben Varga Zoltán bíró mégsem hirdet ítéletet a húszmilliárdos sikkasztással vádolt Kulcsár Attila és 23 társa ügyében.
2008.08.22. 04:16
 
 
Pénzosztogatásért őrizetbe vett szerzetes
Jótékony pénzosztogatásért vett őrizetbe egy szerzetest a rendőrség Németországban. A 37 éves férfi vallási képzése részeként adogatott 50 eurós - 12 ezer forintos - bankjegyeket egy bevásárlóközpontban a járókelőknek és meg is áldotta őket. A jótékony bőkezűséget gyanúsnak találták néhányan és értesítették a rendőrséget, amely őrizetbe vette a szerzetest. Miután kiderült, hogy nem hamis pénzt osztogat, hanem valódit és hogy miért, szabadon engedték - adta hírül a német sajtó.
2008.08.22. 03:54
 
 
Peking 2008, öttusa: Vörös 182, Gyenesei 171 kört lőtt
A címvédő Vörös Zsuzsanna 182, az újonc Gyenesei Leila pedig 171 körös lövészettel kezdte szereplését a pekingi olimpia női öttusaversenyében. Az egyéniben háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok Vörös 1120 pontot kapott a teljesítményére - akárcsak négy éve, Athénban -, ezzel a vívás előtt a tizenkettedik. Ennél többet árul el azonban a helyzetéről, hogy az élen álló svájci Belinda Schreibertől sincs nagyon elmaradva, 72 pontos hátránya három vívóasszónak felel meg. Gyenesei, aki az idei, budapesti világbajnokságon hatodik volt, 988 pontot gyűjtött, ezzel az első szám után a harmincegyedik. Neki nem az első két tusa az erőssége, általában az úszástól szokta megkezdeni a felzárkózást.
2008.08.22. 03:33
 
 
New Haven: Szávay kiesett
Szávay Ágnes két szettben vereséget szenvedett a korábbi világelső francia Amélie Mauresmotól a New Haven-i tenisztorna negyeddöntőjében. A világranglistán 14. helyen álló magyar játékost 1 óra 48 perc alatt búcsúztatta a kétszeres Grand Slam-győztes francia klasszis.
2008.08.22. 03:23
 
 
Az orosz csapatok reggel kezdik meg a kivonulást Grúzia területéről
Az orosz katonák pénteken, helyi idő szerint hat órakor kezdik meg a kivonulást Grúzia területéről - jelentette be csütörtök este az orosz védelmi miniszter. Anatolij Szergyukov közölte, hogy " minden orosz katonai alakulat, amelyet a békefenntartó kontingens mellé vezényeltek a grúz-dél-oszét konfliktus térségébe, a hadsereg főparancsnokának utasítására pénteken helyi idő szerint hat órakor kezdi meg a kivonulást Grúzia területéről Dél-Oszétiába". Egy napon belül, vagyis péntek folyamán befejeződik minden orosz alakulat kivonása Grúziából - mondta a miniszter.
2008.08.22. 00:02
 
 
Washington: nincs katonai együttműködés Oroszországgal
Nem lehet szó katonai együttműködésről Oroszországgal addig, amíg nem rendeződik a grúziai válság - jelentette ki Gordon Johndroe, a washingtoni Fehér Ház szóvivője csütörtökön. Johndroe megismételte az utóbbi napokban hangoztatott felhívását: Oroszországnak ki kell vonnia erőit Grúziából, méghozzá "most". Hozzátette, Moszkva nem tartja be a kivonásra vonatkozó ígéretét. A szóvivő elmondta: a NATO lemondott több olyan hadgyakorlatot, amelyet Oroszország részvételével rendeztek volna meg. "Nem látok olyan körülményt, amely miatt katonai együttműködésbe bocsátkoznánk az oroszokkal, amíg a grúziai helyzet nem rendeződik" - közölte.
2008.08.21. 19:50
 
 
Félpályás útlezárással tiltakoztak Budafokon a BKV-járatok tervezett útvonala ellen
Több utcában félpályás útlezárással tiltakoztak Budafokon a kerületet érintő BKV-buszjáratok módosítani tervezett útvonala ellen csütörtökön délután. Hét olyan utcában - Széchenyi utca, Dévény utca, Pannónia utca, Ostor utca, Tanító út, Kapisztrán utca, Pattantyús utca - tartottak demonstrációt, ahol jelenleg nincs tömegközlekedés - mondta el a tüntetés egyik szervezője, Galambos Attila az MTI-nek. Közölte: ezek a tranzitútvonalak nem megfelelőek, az utcák szűkek és alapvetően alkalmatlanok a buszközlekedésre, az ott lakók pedig nem szeretnék, hogy itt rendszeresen buszok járjanak.
2008.08.21. 19:38
 
 
Harmadszor is Patrubány a Magyarok Világszövetségének az elnöke
Harmadszorra is Patrubány Miklóst választotta elnöknek a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) tisztújító küldöttgyűlése - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t. Első ízben 2000-ben lett elnök Patrubány Miklós, akkor Boross Péter volt miniszterelnök ellenében nyert. Ezúttal ellenjelölt nélkül indult, mert visszalépett az egyetlen ellenjelölt: Mikola István országgyűlési képviselő, volt egészségügyi miniszter - olvasható a távirati irodához eljuttatott közleményben. Az elnökhelyettesi tisztséget a következő négy évben is L. Németh Erzsébet tölti be. A Kárpát-medencei régió elnöke továbbra is a Kolozsváron élő András Imre lesz, aki 1990-től hat éven át volt a bukaresti parlament képviselője.
2008.08.21. 19:33
 
 
Klaus: Csehszlovákia megszállásáért a "kommunista imperializmus" a felelős
Nem kétséges, hogy Csehszlovákia megszállását 1968 augusztusában a Szovjetunió tervezte meg és hajtotta végre. A Varsói Szerződés további négy tagállamának - Bulgária, Lengyelország, Magyarország, NDK - részvétele és szerepe az akcióban csak "jelképes és kísérő jellegű" volt - jelentette ki a cseh államfő csütörtökön délután Prágában. Václav Klaus az évfordulós megemlékezésen elmondott beszédében leszögezte: nem az oroszok, hanem a szovjet totalitárius hatalom szállta meg Csehszlovákiát, a fő felelős a "kommunista imperializmus". Szovjetunió és Kelet-Európa népei egyaránt a rendszer áldozatai voltak.
2008.08.21. 18:31
 
Oroszország felfüggesztette katonai együttműködését a NATO-val
Oroszország úgy döntött, hogy felfüggeszti katonai együttműködését a NATO-val - jelentette be egy NATO-szóvivő csütörtökön Brüsszelben. Az orosz döntés - amely újabb utasításig szól - két nappal követte a NATO-tagországok külügyminisztereinek azon határozatát, hogy a NATO nem folytatja az együttműködést Moszkvával, amíg az orosz csapatok a dél-oszét konfliktus előtti helyzetbe ki nem vonulnak Grúziából. A keddi külügyminiszteri határozat értelmében a NATO a kivonulásig hivatalos formában nem is tárgyal az orosz partnerekkel. Ezért a moszkvai döntés is a tagországokon keresztül jutott el Brüsszelbe.
2008.08.21. 18:13
 
 
Bírókat cserélt a Nemzetközi Törvényszék Karadzicnál
Másik bírói csoportra bízták Radovan Karadzic egykori boszniai szerb vezető ügyét a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszéken, mert az ügyészség megváltoztatta azt az álláspontját, hogy az ügyet más vádlottakéval közösen kezeli - adták hírül hágai sajtójelentések csütörtökön. A hollandiai nagyvárosban működő ENSZ-törvényszék a jövő hét végén hallgatja meg ismét az egy hónapja elfogott vádlottat, akit egyebek között a második világháború utáni legsúlyosabb európai bűncselekmény, a srebrenicai népirtás miatt vonnak felelősségre.
2008.08.21. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313[2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista