2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
F1, Olasz Nagydíj: szabálymagyarázatot várnak a pilóták
A Forma-1-es autóversenyzők a Hamilton-ügy miatt az előzési szabály magyarázatát várják az illetékesektől, lehetőleg még a vasárnapi Olasz Nagydíj előtt. A brit Lewis Hamilton (McLaren) a múlt héten hiába nyerte meg a Belga Nagydíjat, mert a finn Kimi Räikkönent (Ferrari) a versenybíró szerint szabálytalanul előzte meg két körrel a vége előtt, levágva egy kanyart, miáltal jogtalan előnyre tett szert. Éppen ezért a boxutcán való áthajtásra kötelezték volna, de mivel közben már leintették a futamot, 25 másodperces büntetést kapott, ezzel viszont a harmadik helyre csúszott vissza. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) bejelentette: szeptember 22-én lesz a brit pilóta csapatának, a McLaren-Mercedesnek a meghallgatása.
2008.09.12. 11:18
 
 
Megszületett Laila Ali kisfia
Megszületett Laila Ali, minden idők legjobb női bokszolójának első gyermeke. Curtis Muhammad Ali augusztus 26-án született - közölte honlapján a Los Angelesben élő nagyközépsúlyú kiválóság helyi idő szerint csütörtökön. A kisfiút legendás nagyapja, Muhammad Ali és apja, a korábbi amerikaifutballista Curtis Conway után nevezték el. A 30 éves sportoló otthon akart szülni, de "bizonyos laboreredmények átírták a tervet" - nyilatkozott Ali szóvivője. Thea Ellis részleteket nem közölt, csak annyit mondott, hogy "a mama és a baba egészséges és boldog."
2008.09.12. 11:11
 
 
Megkezdődött a visegrádi országok államfőinek a pöstyéni találkozója
A grúziai válságról is szó lesz a visegrádi országok államfőinek szlovákiai csúcsértekezletén; a kétnapos pöstyéni találkozó katonai tiszteletadással vette kezdetét pénteken délelőtt. A csúcsértekezleten a tervek szerint napirendre kerül a grúz-orosz konfliktus és a visegrádi együttműködés jövője is. Az uniós témák közül tárgyalnak a közösség előtt álló biztonsági problémákról, például a migrációról, valamint az EU szomszédságpolitikájáról és a bővítésről. A találkozó pénteken délelőtt katonai tiszteletadással és a négy ország himnuszának felcsendülésével vette kezdetét a Vág partján fekvő nyugat-szlovákiai üdülővárosban.
2008.09.12. 11:01
 
 
Kiss Péter: számos reform csak évek múlva érik be
További nagy átalakítások indítására már nincs lehetőség - mondta Kiss Péter kancelláriaminiszter a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában pénteken, hozzátéve: a kormány az elmúlt időszakban számos nagy reformot indított, ezek egy részénél a hatás csak évekkel később jelentkezik. Arra a műsorvezetői felvetésre, hogy a nagy reformok jó része megtorpant, Kiss Péter kijelentette: az igaz, hogy "nem tudtunk végigvinni minden olyan folyamatot, amit elkezdtünk 2006-ban", de sokat igen, és sok olyan van, amelynek eredménye csak évekkel, évtizedekkel később jelentkezik. Kiss Péter emlékeztetett: a kormány számos nagy reformot indított, például az egészségügyben.
2008.09.12. 11:00
 
 
Enyhén emelkedett a nyilvántartott álláskeresők száma
A nyilvántartott álláskeresők száma augusztus végén 425 ezer fő volt, ami júliushoz képest 0,9 százalékos, az előző év azonos időszakához képest 1,9 százalékos növekedést jelent - mondta Pirisi Károly, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója pénteken sajtótájékoztatón Budapesten. A nyilvántartott álláskeresők számának emelkedése elsősorban a pályakezdők létszámának 5,5 százalékos növekedésének tudható be, a nem pályakezdő, újonnan foglalkoztatottak száma ugyanis csak 0,4 százalékkal emelkedett augusztusban.
2008.09.12. 10:56
 
 
Az 500 dolláros orosz földgázár még nem tükröződik a magyar árakban
Az október 1-jétől, ezer köbméterenként 500 dollárra megemelt orosz földgázárnak most még nincs hatása a magyar árakra, mert a Gazprommal meglévő hosszú távú szerződés az olaj világpiaci árához köti a földgáz magyarországi nagykereskedelmi árát - mondta el Tótth András, az E.ON Földgáz Trade Zrt. szabályozási vezetője az MTI kérdésére pénteken. Alekszandr Medvegyev, a Gazprom igazgatótanácsának elnökhelyettese jelentette be, hogy a Gazprom október elsejétől ezer köbméterenként 500 dolláros átlagáron értékesíti a földgázt európai vevőinek. A korábbi közlés szerint Magyarország jelenleg 460 dollár körüli áron kapja a földgázt az orosz partnertől.
2008.09.12. 10:05
 
Demeter: Szilvásy koncepciós eljárással akarja lejáratni a Fideszt
Demeter Ervin szerint a napokban nyilvánosságra került adatgyűjtési ügy arra szolgál, hogy Szilvásy György titkosszolgálatokért felelős tárca nélküli miniszter előre felépített, koncepciós eljárással próbálja lejáratni a Fideszt - az Orbán-kormány egykori titokminisztere ezért pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy hivatali hatalommal való visszaélés miatt az ügyészséghez fordulnak. Demeter Ervin azt mondta: már az "ítélet" is készen van, arról van szó, hogy "Szilvásy György és bandája", hírbe akar hozni, meg akar vádolni egy vállalkozót, hogy politikusok és a Fidesz megbízásából mindenféle adatokat gyűjtött.
2008.09.12. 09:30
 
 
Paralimpia 2008: Gömöri szerint a csapat eddig erőn felül teljesített
Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke szerint eddig tisztességesen helytállt a csapat a pekingi paralimpián. A magyarok a szerdán véget érő játékok félidejéig egy arany- és két bronzérmet szereztek. "Jobban örülnék, ha két-három dobogós hellyel többel rendelkeznénk" - mondta a sportvezető. "Dzsúdósainktól jobb eredményt vártam és a bocsások is többet tudnak a Pekingben mutatott teljesítményüknél. Utóbbiak esetében a felkészülés nem volt a legideálisabb, mivel nem tudtak olyan borításon edzeni, amelyen a versenyeiket rendezték." Gömöri hozzátette: a magyarországi körülményeket és lehetőségeket figyelembe véve a csapat eddig erőn felül teljesített.
2008.09.12. 09:23
 
 
Moszkva nem enged nemzetközi megfigyelőket Abháziába és Dél-Oszétiába
Kizárólag a Dél-Oszétiával és Abháziával határos területeken állomásozhatnak a konfliktus térségébe ezután érkező nemzetközi megfigyelők - közölte Szergej Lavrov csütörtökön késő este Condoleezza Rice amerikai külügyminiszterrel telefonon. Az orosz külügyminiszter a Dmitrij Medvegyev orosz és Nicolas Sarkozy francia elnök által szeptember 8-án aláírt megállapodásra hivatkozott ezzel kapcsolatban. Eszerint október 1-ig a grúz-dél-oszétiai konfliktus övezetében elfoglalja a helyét az EU 200 megfigyelője, s Oroszország kötelezi magát, hogy kivonul az Abháziával és Dél-Oszétiával határos területekről legkésőbb 10 nappal azután, hogy e területeken létrejöttek a nemzetközi mechanizmusok.
2008.09.12. 09:07
 
 
Százezrek menekülnek Texasból az Ike hurrikán elől
A "biztos halált" választja, aki családi házában vagy bármilyen más épületben várja be a texasi Houstonhoz közeli tengerparti sávban az Ike hurrikán érkezését. Ilyen szokatlanul drámai hangú figyelmeztetéssel fordult csütörtökön helyi idő szerint este az Egyesült Államok országos meteorológiai szolgálata a texasi partokhoz közelgő hurrikán által fenyegetett térség lakosaihoz. Michael Chertoff belbiztonsági miniszter felszólította a lakosságot, vegye komolyan a figyelmeztetést. A Galvestoni-öböl vidékén valószínű a legnagyobb pusztítás, különösen az öböl bejáratánál húzódó szigeteken. Az Ike ott előreláthatólag több mint 190 kilométeres óránkénti szélsebességgel ér partot.
2008.09.12. 07:44
 
 
Fodor: hiú ábránd azt gondolni, hogy meg lehet osztani az SZDSZ-t
Helyenként éles vita folyt az SZDSZ csütörtöki kihelyezett frakcióülésén a Fejér megyei Velencén - értesült az MTI szabad demokrata forrásokból. Fodor Gábor pártelnök szerint viszont hiú ábránd azt gondolni, hogy meg lehet osztani az SZDSZ-t. Az MTI információi szerint a zártkörű megbeszélésen a frakciótagok egy része szóvá tette, hogy a párt ügyvivői testülete az ő megkérdezésük nélkül döntött a szakértői kormány ötletéről. Az MTI úgy tudja, hogy a felszólalók jelentős része a szakértői kormány felvetése ellen foglalt állást és élesen kritizálta a pártelnök utóbbi időben tett nyilatkozatait, amelyek véleményük szerint meggondolatlanok és követhetetlenek voltak.
2008.09.12. 07:39
 
 
A hurrikánoknak legkevesebb 326 halálos áldozata van Haitin
Legkevesebb 326 halálos és 50 eltűnt áldozata van Haitin annak a négy hurrikánnak, amely az utóbbi hetekben sújtotta a karibi országot - közölte csütörtökön a port-au-prince-i kormány. A Fay, a Gustav, a Hanna és az Ike hurrikán együtt a legnagyobb katasztrófa, amely az utóbbi években érte Haitit - mondta Paul-Antoine Bien-Aimé belügyminiszter sajtóértekezletén. A természeti csapásokban 190-en megsérültek, 170 ezer család pedig elveszítette otthonát. Eddig 150 ezer embernek tudtak ideiglenes szállást biztosítani. Több mint 10 ezer ház romba dőlt.
2008.09.12. 07:35
 
 
Összesen 113 amerikai katona esett el Afganisztánban
Meghalt két amerikai katona csütörtökön Afganisztánban, a 2001. szeptember 11-i egyesült államokbeli terrortámadások évfordulóján - erősítették meg amerikai katonai forrásokból. Tájékoztatásuk szerint a két katona az ázsiai ország keleti részén, két különböző incidensben lelte halálát. Az újabb áldozatokkal együtt idén már összesen 113 amerikai katona esett el az ázsiai országban. Ez kettővel több a tavalyi - akkor rekordot jelentő - 111 halálesetnél. Ily módon az amerikai haderő - éves összevetésben - idén szenvedte el a legsúlyosabb emberveszteségét Afganisztánban azóta, hogy 2001 végén megdöntötték az ottani tálib rendszert.
2008.09.12. 07:16
 
 
Változások az M0-ás autóút keleti szektorának átadása miatt
Az M0-ás autóút keleti szektora és az északi híd szeptemberi átadása után még nem tiltják ki a teherforgalmat Budapestről - közölte a főpolgármester-helyettesi sajtóiroda. Az M0 keleti szektorát - a 4-es számú főút és az M3 autópálya között - szeptember 16-án helyezik forgalomba, az M0 északi hídját pedig várhatóan szeptember 30-án. Hagyó Miklós városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes sajtóirodája azt közölte: további korlátozásokra 2009. január 1-jétől lehet számítani. Demszky Gábor főpolgármester még június 25-én sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az év végén egységes, konszenzusos és a város érdekét hangsúlyozó teherforgalmi stratégia elfogadására tesznek javaslatot.
2008.09.12. 07:00
 
 
23 ezer hamburgert evő blokkbizonyítékkal
Túl van a 23 ezredik hamburgerén egy 54 éves férfi az Egyesült Államokban, amit bizonyítani is tud azzal, hogy mindegyiknek gondosan megőrizte a blokkját. Bő 36 év alatt kebelezte be a hamburgereket, azaz esztendőnként legalább 600-at, naponta pedig - átlagosan - 1,75-öt. Minden áldott nap evett az étekből, kivéve amikor anyja elhunyt, burgerböjttel teljesítve végső kérését. A hamburgereket amúgy azon a napon kezdte el napi rendszerességgel enni, amikor első kocsiját kapta, 1972. május 17-én. Ismerősei bolondnak tartják, ő azonban nem un rá az étekre, sőt: az neki a nap fénypontja.
2008.09.12. 06:54
 
 
Történelemóra Rákosi Mátyás titkos bunkerében
Rákosi Mátyás titkos, 30 méterrel az utcaszint alatt épített atombunkerében tartottak rendhagyó történelemórát végzős gimnazistáknak. A programot szervező tévécsatorna munkatársai elmondták: azzal a céllal hívták meg a Széchenyi István Gimnázium 17-18 éves tanulóit a 16 emeletnyi mélységben található kétszintes betonbunkerbe, hogy "saját bőrükön érezzék a történelmet". Az évtizedek óta üresen álló, dohos, gyér megvilágítással és hatalmas pocsolyákkal rendelkező óvóhely azzal a céllal épült 1949 és 1953 között, hogy a pártvezetőknek - és közülük is elsősorban Rákosi Mátyásnak - védelmet nyújtson egy esetleges atomtámadás esetén.
2008.09.11. 19:52
 
 
Almássy Kornél: programommal az MDF komoly erővé válhat
Almássy Kornél szerint ha meg tudja valósítani programját, akkor a demokrata fórum komoly erővé válhat; a politikus, az MDF alelnöke csütörtökön nyilatkozott az MTI-nek. Ha az MDF-ben a belső változások megvalósulnak, az olyan erőt, lendületet adhat, amelyre alapozva a párt jelentősen növelheti befolyását - mondta Almássy Kornél, aki nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az MDF a következő parlamenti választáson tíz százalék körüli eredményt érjen el. Az elnöki tisztért harcba szálló Almássy Kornél Új lendület és tenni akarás című programjáról azt mondta, a dokumentumot az MDF belső nyilvánosságának szánta, mert úgy véli, a viták nagyobb részét a párton belül, az MDF közvéleménye előtt kell lefolytatni.
2008.09.11. 19:37
 
 
Balaton: több belföldi, kevesebb külföldi vendég
Az idei balatoni nyár két nagy eredménye a természet megőrzött jó állapota és a belföldi turizmus növekedése, rossz híre a külföldi vendégszám csökkenése és az, hogy az egyre népszerűbb balatoni kerékpárút tarthatatlan műszaki állapotban van - mondta Rosta Sándor, a Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság (BRIB) elnöke. Elmondta, hogy ugyan a nyári forgalomról még nincsenek pontos adatok, és a Balatonon még nem is ért véget a szezon, de annyi már látható, hogy a hazai turizmus növekedésében tart a két éve elkezdődött növekvő tendencia.
2008.09.11. 19:11
 
 
Vuelta: Bettinié a csütörtöki szakasz
Az olasz Paolo Bettini nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszát, míg az összetettben továbbra is a spanyol Egoi Martinez áll az élen. Pénteken szünnap lesz a Vueltán. Eredmények: 12. szakasz, Burgos-Suances, 186 km: 1. Paolo Bettini (olasz, QuickStep) 4:42:44 ó, 2. Davide Rebellin (olasz, Gerolsteiner) azonos idővel, 3. Damiano Cunego (olasz, Lampre) a.i.
2008.09.11. 18:09
 
 
Az MKP ügyészséghez fordult a gyilkosságra felbujtó Hedvig-videó ügyében
Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett Szlovákia legfőbb ügyészénél a Magyar Koalíció Pártja (MKP) az úgynevezett Hedvig-videó ügyében. A "kokotina555" felhasználói névvel feltett felvétel augusztus derekától volt látható a YouTube nemzetközi videómegosztó portálon. Az ordenáré dalszövegben nem csak a Nyitrán megvert Malina Hedviget gyalázzák, hanem több szlovákiai magyar politikus életének kioltására felbujtó mondat is elhangzik. A zenekari kísérettel elhangzó szlovák nyelvű gyalázkodó videó egy nappal azután eltűnt a YouTube portáljáról, hogy a sajtó hírt adott róla.
2008.09.11. 18:06
 
 
Denevér Nap szombaton a fővárosi állatkertben
A hagyományoknak megfelelően szombaton rendezik a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Denevér Napot, a Homoludens internetes játszóházzal és a Budapesti Denevérvédelmi Csoporttal közös szervezésben. A szombati programok - amelyek célja, hogy az embereket közelebb hozzák az előítéletek miatt félreismert denevérekhez - délelőtt 9 órakor kezdődnek és délután 4-ig tartanak. A kert több pontján "denevéres állomáshelyek", játékos fejtörők, ügyességi játékok, kézművesfoglalkozások várják az apróbb és nagyobb látogatókat, családokat. Arra is lehetőség lesz, hogy a közönség egészen közelről megismerkedhessen néhány megmentett denevérrel.
2008.09.11. 16:51
 
 
Zöldebbek az új iPodok a Greenpeace szerint
Lényegesen kevesebb mérgező és környezetszennyező anyagot tartalmaznak az újgenerációs iPod médialejátszók, mint a korábbi szériák a Greenpeace szerint. A nemzetközi környezetvédő szervezet üdvözli, hogy az Apple kiiktatta a brómtartalmú gyulladáskésleltető szerek (BFR) és a PVC műanyagokat a készülékekből. "A Greenpeace gratulál az Apple-nek az új, jóval zöldebb iPod szériához" - áll a szervezet honlapján. Az amerikai informatikai óriás szerdán mutatta be az iPod Nano negyedik generációját és az iPod Touch frissített változatát. A lejátszók borítása fémből és üvegből készült, míg a korábbiak borítása műanyag.
2008.09.11. 16:44
 
 
A hónap végén forgalomba helyezik a Megyeri hidat
Az M6-os autópálya M0-Érdi tető közötti szakaszát 2008. szeptember 23-án, a Megyeri hidat 2008. szeptember 30-án adja át a forgalomnak a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. A NIF csütörtöki közleménye szerint a Megyeri híd forgalomba helyezésével várhatóan mintegy húsz százalékkal csökken az Árpád híd, valamint a Szentendrei és a Váci út jelenlegi forgalma. Az MTI a NIF Zrt.-t nem érte el azzal a kérdéssel, hogy a cég biztosan megkapja-e az engedélyt a Megyeri híd forgalomba helyezéséhez. Az engedély kiadására jogosult Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) megismételte azt a korábbi álláspontját, hogy a szeptember 15-i helyszíni szemléig nem ad információt.
2008.09.11. 16:39
 
 
Megkezdődött az SZDSZ kétnapos kihelyezett frakcióülése
Csütörtök délután megkezdődött az SZDSZ parlamenti frakciójának kétnapos kihelyezett ülése a Fejér megyei Velencén. A liberálisok frakcióülésének elejére még nem érkezett meg Eörsi Mátyás, Pető Iván és Gulyás József. Gusztos Péter frakcióvezető-helyettes szerdán azt mondta, az első napon a képviselőcsoport a politikai helyzetet értékeli, különös tekintettel a szakértői kormány és az előre hozott választások körül kialakult helyzetre. Egyúttal értékelik Gyurcsány Ferenc Megegyezés című programjának szakpolitikai részleteit is. A második napon, pénteken a jövő héten kezdődő őszi parlamenti szezon legfontosabb tartalmi kérdéseivel foglalkoznak majd. A politikus példaként említette az adóval, a költségvetéssel, a szociálpolitikával és a jogállamisággal kapcsolatos kérdéseket.
2008.09.11. 16:05
 
 
Kisiklott egy villamos Debrecenben, 11-en megsérültek
Kisiklott egy villamos csütörtökön délután Debrecenben, a balesetben legalább 11-en sérültek meg - közölte a rendőrség. A villamos eddig ismeretlen okból hagyta el a sínpályát és kidöntött egy fát. A rendőrség a környéket teljesen lezárta, a sérülések foka még nem ismert. A tűzoltóság a mentők, és a rendőrség nagy erőkkel vonult a baleset helyszínére - tapasztalta az MTI tudósítója a debreceni Nagyerdei körúton, ahol kisiklott a villamos. Nyikos István, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. szolgáltatási igazgatója a helyszínen elmondta: a villamoskocsi az egyetemi megállóból indult, s mintegy 17 kilométeres sebességre gyorsulhatott fel, amikor kisiklott.
2008.09.11. 16:02
 
 
Eredményes a zéró tolerancia elve
A rendőrség előzetes adatai szerint eredményes a zéró tolerancia elvének bevezetése, ugyanis 2008 első nyolc hónapjában 25 százalékkal csökkent a halálos balesetek száma az előző év hasonló időszakához képest - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A szigorítások eredményeként idén 7 százalékkal csökkent a személyi sérüléssel járó és 25 százalékkal a halálos balesetek száma. A súlyos sérüléses balesetek száma több mint 11 százalékkal, a könnyű sérüléssel járó baleseteké 3 százalékkal mérséklődött. Ez eddigi statisztikák szerint 209-cel kevesebb ember veszítette el életét közúti balesetben, mint a tavalyi év első nyolc hónapja alatt, még így is 599 ember hunyt el a közutakon.
2008.09.11. 15:50
 
 
Megemlékezés a 2001. szeptember 11-i terrortámadások 7. évfordulóján
Egyperces némasággal emlékeztek meg csütörtökön New Yorkban a 2001. szeptember 11-i terrortámadások 7. évfordulójáról. A lerombolt Világkereskedelmi Központ helyén tátongó gödörnél, a Ground Zerónál idén is lerótták kegyeletüket az áldozatok hozzátartozói, beszédet mondott Michael Bloomberg polgármester. Az egyperces némasággal helyi idő szerint 8 óra 46 perckor emlékeztek a merényletre; az első eltérített utasszállító repülőgép hét éve abban a percben csapódott az ikertornyok egyikébe. Az évfordulón John McCain és Barack Obama, a republikánus és a demokrata elnökjelölt közös megemlékezésen vesz részt New Yorkban.
2008.09.11. 15:17
 
 
Putyin: Oroszországnak nincsenek birodalmi ambíciói
Oroszországnak nincsenek és nem is lesznek birodalmi ambíciói, és nem támad a volt szovjet köztársaságok szuverenitására - hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz kormányfő csütörtökön Szocsiban, az úgynevezett Valdaj vitaklubban külföldi politológusok és újságírók előtt. Emlékeztetett arra, hogy Oroszország kezdeményezte a Szovjetunió megszüntetését, s hogy Moszkva nélkül az még ma is létezne. Hozzátette: bárhogy is ijesztgetnek az Észak-Kaukázusban történtekkel, mindenki számára világos, hogy ennek nem lesz semmiféle kihatása Európára nézve.
2008.09.11. 15:05
 
 
A jelenlévők többsége nem elég az Országgyűlés feloszlatásához
Lövétei István alkotmányjogász szerint nem a jelenlévő, hanem az összes képviselő többségének igen szavazata szükséges a parlament feloszlatásának kimondásához, mert szerinte relatív többség nem lehet elegendő egy kormány létét eldöntő kérdésben - az alkotmányjogász erről csütörtökön nyilatkozott az MTI-nek. Lövétei István azt mondta: sem az Alkotmány, sem más alkotmányos jogszabály nem mond semmilyen részletszabályt a parlament feloszlatásáról, és az Alkotmányban is csak annyi szerepel, hogy az Országgyűlés kimondhatja feloszlását megbízatásának lejárta előtt is.
2008.09.11. 14:48
 
 
2 milliárdos kárt okoz a libamáj elleni kampány
Mintegy kétmilliárd forint kárt okoz az idén a baromfiágazatnak és ötezer munkahelyet veszélyeztet a Négy Mancs állatvédő szervezet magyar liba- és kacsatömés ellen indított kampánya - mondta Bárány László, a Baromfi Terméktanács (BTT) elnöke csütörtökön Budapesten, magyar libamáj érdekében tartott sajtótájékoztatón. Közölte: évente Magyarországon mintegy 2.500-2.600 tonna liba- és kacsamájat állítanak elő kényszeretetéssel. A világ ilyen módon - töméses technológiával - előállított libamáj-termelésének mintegy 80 százalékát, 1.800 tonnát Magyarországon termelik.
2008.09.11. 13:47
 
 
Fidesz: az MSZP és az SZDSZ egyezkedése a hatalomról szól
A Fidesz szerint az MSZP és az SZDSZ elnöke nemcsak egymással, de korábbi nyilatkozataikkal is ellentmondásokba került csütörtökön. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője szerint az MSZP és az SZDSZ egyezkedése nem Magyarországról, nem a jövőről és nem a válságból kivezető útról, hanem kizárólag a hatalomról szól. Márpedig - írta közleményében - a hatalomhoz való görcsös ragaszkodásnak az emberek isszák meg a levét. A politikus úgy fogalmazott, hogy a csütörtöki MSZP-SZDSZ tárgyalás történései egyértelműen mutatják, hogy a válságra nem a zárt ajtók mögötti egyezkedések jelentik a megoldást, hanem az, ha az emberek végre visszakapják a jövőről szóló döntés lehetőségét egy előre hozott választáson.
2008.09.11. 13:39
 
 
A kórházsorozatok erősítik a félelmet a betegségektől
A kórházas tévésorozatok erősíthetik tudat alatt a félelmet a betegségektől. Belga kutatók 1300 tizenéves tévézési szokásait vizsgálgatva jutottak a felismerésre. Mint kiderült, 10 százalékkal erősödött a félelem kórházas műsor láttán, és a lányoknál határozottabban mutatkozott meg a jelenség. Nemcsak a játékfilmsorozatok, hanem az egészségügyi témájú dokumentumfilmek és hírek is erősíthetik a betegségfélelmet.
2008.09.11. 13:36
 
 
Szili: nincsenek különleges eljárási szabályok a Ház feloszlásának kimondására
Az Alkotmány és a házszabály sem ír elő különleges eljárási szabályokat az Országgyűlés feloszlásának kimondására - nyilatkozta Szili Katalin házelnök csütörtökön az MTI megkeresésére. Az Országgyűlés elnöke azt mondta, az Alkotmány külön nem rendelkezik a döntéshez szükséges szavazati arányról, így ebben a kérdésben az általános szabályok az irányadóak, vagyis a jelenlévő képviselők többségével ki lehet mondani az Országgyűlés feloszlását. Hozzátette: mivel az Alkotmány és a házszabály sem ír elő különleges eljárási szabályokat, ebből következik, hogy az Országgyűlés saját elhatározása alapján minden előzetes feltétel nélkül feloszlathatja magát, a döntésnek pedig határozati formában kell megjelennie.
2008.09.11. 13:27
 
 
Népegészségügyre csaknem 9 milliárdos forrást nyit meg a kormány
Népegészségügyi célokra 8,9 milliárd forint pályázati forrást nyit meg a kormányzat; ennek legnagyobb részét, hatmilliárd forintot kistérségi egészségmegőrző célokra fordíthatnak - jelentette be Kökény Mihály, az Országgyűlés szakbizottságának szocialista elnöke csütörtökön Budapesten. Közölte, az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) keretében biztosított európai uniós források pályázatait 2008 végéig, illetve 2009 elejéig hirdetik meg. A forrásokat öt területen használhatják fel. Így 500 millió forintot adnak arra, hogy egészségfejlesztési ismereteket dolgozzanak ki és vezessenek be az iskolai oktatásban.
2008.09.11. 13:23
 
 
A Déli Áramlat-tárgyalások felfüggesztését javasolja az amerikai nagykövet
Az európai államoknak, így Magyarországnak is meg kellene fontolnia, hogy felfüggeszti-e a tárgyalásokat Oroszországgal a Déli Áramlatról - mondta April H. Foley amerikai nagykövet csütörtökön Budapesten az MTI-nek. A gazdasági minisztérium államtitkára szerint Magyarország nem függeszti fel a tárgyalásokat. A tárgyalások elhalasztása a Déli Áramlatról egy olyan lehetőség, amelyet hasznos lenne átgondolnia Magyarországnak - mondta April H. Foley a Freedom House által szervezett energetikai konferencián. Fontos, hogy az EU olyan lépéseket tegyen, amelyek megtörhetik Oroszország további terjeszkedési vágyát - tette hozzá.
2008.09.11. 13:20
 
 
NHL-es hokissal erősített az Alba Volán
Az észak-amerikai profiligában (NHL) is megfordult kanadai Ryan Bonnival erősített az Alba Volán jégkorongcsapata. A klub honlapján olvasható, hogy a 29 éves, kőkemény hátvéd az 1999/2000-es idényben a Vancouver Canucks színeiben játszott három összecsapást. Később az NHL tartalékbajnokságában szerepelt, majd Európába jött, ahol német, szlovák és dán együttesekben szerepelt. Az Alba Volán ebben az idényben az osztrák pontvadászatban, valamint a magyar ob I rájátszásában érdekelt.
2008.09.11. 13:12
 
SZDSZ: később lesz téma a szakértői kormány
Az SZDSZ-frakció tagjai azt kérték saját tárgyalódelegációjuktól, hogy ne a szakértői kormányról, hanem tartalmi ügyekről egyeztessenek az MSZP-vel - tudta meg az MTI szabad demokrata forrásokból csütörtökön. Horn Gábor (SZDSZ) szerint később még a szakértői kormány kérdése elő fog kerülni. A liberális politikusok ezt a kérésüket az MTI-nek azzal magyarázták, hogy a parlamenti képviselőcsoportban nincs elegendő támogatottsága a szakértői kormánynak - mondták név nélkül nyilatkozó SZDSZ-es képviselők. Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője közölte: a megbeszélés elején pártja leszögezte, nem tekintik tárgyalási alapnak a Megegyezés című programot, amit a szocialisták tudomásul vettek.
2008.09.11. 13:08
 
 
Az uniós állampolgárok fele sosem használ internetet
Az Európai Unió állampolgárainak több mint a fele rendszeresen használja a világhálót, de körülbelül 200 millióan egyáltalán nem kerülnek kapcsolatba a nettel - derül ki az Európai Bizottság szakcsoportjának felméréséből. A 65 évesnél idősebbeknek mindössze 13 százaléka barátkozott meg az internettel, de a munknélkülieknek is csak az egyharmada használja az egyébként munkakeresés céljaira is kiváló eszközt. A kutatás vezetője, a Milánóban zajló számítástechnikai világkongresszuson kifejtette, a lakosság 35 százaléka semmiféle informatikai eszközt nem vesz igénybe.
2008.09.11. 13:03
 
 
Paralimpia 2008: Sors negyedik 200 m vegyesen
Sors Tamás a negyedik helyen végzett a 200 méteres vegyesúszás döntőjében a pekingi paralimpián. A magyar küldöttség legeredményesebb tagja 2:21.42 perc alatt ért célba, ez az idő több mint másfél másodperccel jobb az előfutamos eredményénél. Sors az első 50 métert követően még vezetett, háton azonban elrontotta a fordulót és visszacsúszott a negyedik helyre, ahonnan már nem sikerült visszakapaszkodnia. Serényi Tibor evezésben a B-döntőben negyedik lett, ezzel összesítésben 10.-ként fejezte be a paralimpiát.
2008.09.11. 13:01
 
 
A libatenyésztők érdekében a miniszterhez fordultak a csongrádi kisgazdák
Miként védi meg a hízottliba-tenyésztőket és a tenyésztői hálózatot a kormányzat? - erre a kérdésre kérnek levélben választ az agrárminisztertől a csongrádi kisgazdák - jelentette be csütörtökön Csongrádon Vincze László országgyűlési képviselő, a Kisgazda Polgári Egyesület megyei elnöke. A képviselő elmondta: kezdeményezni fogják a parlamentben, hogy a kormány nyilvánítsa hungarikummá a libamájat, és már most minden olyan kezdeményezés mellé odaállnak, amely az ágazatot megmentheti.
2008.09.11. 12:51
 
 
A Gazprom 500 dollárra emeli a földgáz árát
Az Európába szállított orosz földgáz átlagos ára október 1-től 500 dollár lesz 1000 köbméterenként - jelentette ki Alekszandr Medvegyev, a Gazprom igazgató tanácsának helyettes elnöke. Az RBK Daily című üzleti napilap ehhez szakértőket idézve hozzátette: az ár év végére el fogja érni az 550 dollárt 1000 köbméterenként. A lap azonban arra is rámutatott: a rekordár nem menti meg a Gazprom részvényeit attól, hogy az egész piaccal együtt zuhanjon az árfolyamuk. Eredetileg a Gazprom 2008-ra 310 dollárra prognosztizálta ezer köbméter földgáz árát, és Alekszej Miller vezérigazgató még márciusban is csak óvatosan szólt arról, hogy az Európába szállított gáz ára idén elérheti a 400 dollárt.
2008.09.11. 12:26
 
 
Paralimpia 2008: Kovács Ervin 4., Sors régi dresszét megragasztották
Kovács Ervin 3:12.02 perces idővel negyedik lett a 200 méteres vegyesúszás döntőjében a pekingi paralimpián. A magyar versenyző több mint két és fél másodpercet javított a délelőtti előfutamban elért idején és harmadszor szerzett 4. helyezést a paralimpián. Sors Tamás döntője - magyar idő szerint - 12:19-kor kezdődik. A magyar küldöttség legeredményesebb tagja végül saját régi mezében versenyez, melynek elszakadt részét összeragasztották.
2008.09.11. 12:24
 
 
115 éves a legidősebb európai
Szerdán töltötte be 115. életévét a legidősebb európai, a portugál Maria de Jesus. A rekordkorú asszonyt 84 éves lánya látja el. Corujában, egy kis faluban élnek az ország középső részén és nem terveztek nagy születésnapi ünnepséget. "Az anyám mostanában eléggé levert, magába forduló és nem fog fel mindent abból, ami körülötte történik" - mondta Maria Magdalena a Diario de Notícias című lap szerdai tudósítása szerint. Az európai csúcstartó egyébként világviszonylatban a második az amerikai Edna Parker mögött, aki áprilisban töltötte be a 115. évet.
2008.09.11. 11:42
 
 
Legendák csatája: Björn Borg Budapesten búcsúzik
Budapesten, az október 9. és 12. között sorra kerülő Legendák csatája elnevezésű szeniortornán búcsúzik a versenyszerű játéktól Björn Borg, a svédek teniszfenoménja. "Én sem leszek már fiatalabb, ezért úgy döntöttem, hogy jövőre már nem kívánok részt venni ebben a sorozatban. Valószínűleg utána is fogok még játszani, hiszen a tenisz az életem, de legfeljebb már csak bemutató meccseken lépek pályára" - jelentette be az esemény budapesti sajtótájékoztatójára telefonon bejelentkező klasszis. Borg olyan sztárok társaságában érkezik a Papp László Sportarénába, mint John McEnroe, Pat Cash, Goran Ivanisevic, Guillermo Vilas, Henti Leconte, Sergi Bruguera és Thomas Muster.
2008.09.11. 11:25
 
 
Szili: az MDF rendkívüli házbizottsági ülést kezdeményez
Az MDF hétfőre rendkívüli házbizottsági ülést kezdeményez annak érdekében, hogy az Országgyűlés házszabálytól eltéréssel tárgyalja, és még aznap szavazzon is a parlament feloszlásáról szóló indítványukról - közölte Szili Katalin. A házelnök elmondta: a kezdeményezés a házbizottság ülése után érkezett Herényi Károlytól, az MDF frakcióvezetőjétől, aki a határozati javaslat egyik benyújtója. Az MDF, amikor csütörtök délelőtt beadta az indítványt, eredetileg nem kért sürgős tárgyalást vagy házszabálytól elérést. Az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után még azt jelentette be, hogy nem sokkal korábban megérkezett az MDF kezdeményezése, hogy az Országgyűlés oszlassa fel magát.
2008.09.11. 10:55
 
 
A távfűtés fejlesztése hozzájárulhat a klímavédelemhez
A távfűtés fejlesztése, illetve a jogi szabályozás modernizálása nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy Magyarország az Európai Unió által előírtnak megfelelően csökkentse üvegházhatású-gáz kibocsátását - mondta László György, a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének elnöke sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. Ismertette: Magyarországon a távhő-rendszer megfelelően kiépített, ami lehetővé teszi, hogy a lakossághoz megújuló energiaforrásból származó hőt juttassanak, csökkentve a direkt gázfűtés részarányát. Az elnök erről azzal összefüggésben beszélt, hogy a brüsszeli központú, a távfűtést, a távhűtést és a kapcsolt energiatermelést képviselő lobbyszervezet, a Euroheat and Power Budapesten tartotta kihelyezett ülését.
2008.09.11. 10:31
 
 
Katasztrófavédelmi tisztelgés szeptember 11-e áldozatai előtt
A magyar katasztrófavédelem munkatársai csütörtöki budapesti állományülésükön emlékeztek meg a hét évvel ezelőtti, szeptember 11-ei New York-i terrortámadás áldozatairól, köztük amerikai tűzoltó bajtársaikról. Babák László, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főosztályvezetője a megemlékezésen azt hangoztatta: a terror mindannyiunk közös szabadságát vette célba, és mindennapi életünk rendjét, családunk békéjét veszélyezteti. A szakember arról beszélt, a terror félelmet ébresztett, és a történtek óta az emberek gyanakvással vannak tele, ha például repülőre szállnak.
2008.09.11. 09:54
 
 
A Liberális Gazdasági Kabinet szerint kiadáscsökkentő javaslatokra van szükség
A Kóka János vezette Liberális Gazdasági Kabinet azt javasolja az SZDSZ-nek, hogy még az adótörvények benyújtása előtt nyújtson be olyan javaslatot, amely a következő évekre meghatározná a költségvetés kiadási oldalának felső korlátját, hogy a politikai alkuk ne gátolják a gazdasági növekedéshez elengedhetetlen adócsökkentést. Ezt a kormány a költségvetés tervezése és végrehajtása során nem léphetné át, így politikai alkuk nem gátolhatnák a gazdasági növekedéshez elengedhetetlen adócsökkentést - állapította meg az SZDSZ vezető közgazdászaiból és szakértőiből álló testület.
2008.09.11. 09:37
 
 
A jövő héten folytatódik az MSZP-SZDSZ tárgyalás
Szakpolitikai kérdésekkel folytatódik az MSZP és az SZDSZ közötti egyeztetés jövő héten - jelentette be a két pártelnök külön-külön tartott sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten; elmondták azt is, hogy személyi kérdésekről nem esett szó. A két delegáció közös javaslata volt a szakpolitikai kérdések megvitatása - közölte Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke. Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke kitért arra, hogy arra keresték a választ, hogy egy politikai megoldás milyen tartalommal szülessen meg. Közölte: a következő alkalommal a tartalmi kérdésekről beszélnek majd, hogy világossá váljon, van-e közös pont arra vonatkozóan, milyen tartalommal kellene másfajta politikai megoldást találni.
2008.09.11. 09:26
 
 
Suchman: az SZDSZ ügyvivői megosztottak
Suchman Tamás szocialista képviselő szerint korántsem egységesek az SZDSZ ügyvivői a kormányfő Megegyezés című programjának megítélését illetően - mondta a politikus csütörtökön az MTV Nap-kelte című műsorában. Suchman Tamás azt mondta: ellentétben azzal a közléssel, hogy az SZDSZ egyhangú döntést hozott a program elutasításáról, ő úgy tudja, az ügyvivői testület 8:4-es szavazással döntött. Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke szeptember 5-én, pártja ügyvivői testületének ülése után jelentette be, hogy az SZDSZ elfogadja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tárgyalásra szóló meghívóját, de a megbeszélésen nem a kormányfői programról, hanem a szakértői kormányról akar egyeztetni.
2008.09.11. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296[2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista