2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Játékos eklektika
A Rio de Janeiróban született, műértő vénával megáldott Joao Mansur közel harminc éve, 1978 óta a mintegy tizenegy millió lakost számláló metropoliszban, Sao Paolóban él. A várostervező-építész-belsőépítész élénk fantáziájáról és kreativitásáról valló lakóházai, kereskedelmi egységei, irodái és szállodái a világ számos nagyvárosában - Sao Paolo, Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Maceio, Porto Alegre, Miami, New York, Lisszabon és Párizs - megtalálhatók Joao Mansur munkáit jó néhány észak- és délamerikai, illetve európai építészeti és belsőépítészeti könyv, valamint magazin mutatta már be.
2008.10.01. 14:35
 
 
A fogak tisztítása
Miután kibújik a baba első foga, minden reggel és este gondoskodnunk kell a baba fogainak tisztításáról. Különösen fontos, az esti tisztítás mielőtt a baba lefekszik, mert alvás közben a fogakat védelmező nyál kisebb mennyiségben képződik, ami azt jelenti, hogy a cukortartalmú lepedék sokkal tovább maradhat savas. A reggeli fogmosás segít eltávolítani az éjjel keletkezett lerakódásokat.
2008.10.01. 14:34
 
 
Amerikai vízummentesség: aláírták az utolsó megállapodást
Magyarország és az Egyesült Államok megkötötte az amerikai vízummenteséghez szükséges utolsó megállapodást. A bűnügyi adatok cseréjéről szóló egyezményt April H. Foley nagykövet és Draskovics Tibor igazságügyi miniszter írta alá szerdán Budapesten. Magyarország még a Bush-adminisztráció idején beléphet a vízummentességi programba - mondta April H. Foley, az Egyesült Államok budapesti nagykövete az aláírás után. Draskovics Tibor kiemelte: az egyezmény aláírása azért is nagy lépés, mert a magyarok egy biztonságosabb világban élhetnek ezután. A megállapodás olyan adatok cseréjéről szól, amelyek a magyar és az amerikai bűnügyi nyilvántartásban szerepelnek.
2008.10.01. 14:27
 
 
Az Internazionale cáfolta, hogy Mourinho évi 14 millió eurót keres
José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az alapfizetése évi 11 millió euró, a szponzoroktól kapott juttatásokkal együtt pedig 14 milliót keres egy év alatt. A milánói klub közleményben cáfolta a tréner kijelentését. "A számok nem fedik a valóságot, az edző ennél sokkal kevesebbet keres" - olvasható a milánói klub szerdai közleményében. "José Mourinho csak tréfált, amikor a fizetéséről beszélt." Mourinho egy sajtótájékoztatón összeveszett a Tuttosport című lap újságírójával és ekkor beszélt a fizetésről. Az újság munkatársa az Internazionale felállását bírálta, a szakember erre azt válaszolta, hogy utólag mindig könnyű kritizálni.
2008.10.01. 13:50
 
 
A C-vitamin ronthatja a kemoterápia hatékonyságát
A C-vitamin készítmények csökkenthetik a kemoterápia hatékonyságát - állapították meg laboratóriumi kísérletek alapján amerikai kutatók. Különböző kemoterápiás szerek 30-70 százalékkal kevesebb emberi ráksejtet pusztítottak el petricsészében akkor, ha előzetesen C-vitaminnal kezelték a sejteket - közölték New York-i rákkutatók a Cancer Research című szakfolyóiratban. Mark Heaney csoportja egerekbe is beültetett emberi ráksejteket. Azt tapasztalták, hogy amikor a kísérleti egerek C-vitamin készítményt kaptak két órával a kemoterápia előtt, a daganat gyorsabban növekedett. A kutatók ötféle elterjedt kemoterápias szert vizsgáltak.
2008.10.01. 13:33
 
 
Iszinbajevát választották Európa legjobb női atlétájának
Az olimpiai bajnok, világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva orosz rúdugrót választották 2008 legjobb európai női atlétájának. Az újságírók és a szurkolók szavazatai alapján a 26 éves sztár Barbora Spotakova cseh gerelyhajítót és Tia Hellebaut belga magasugrót előzte meg. A 2005-ben is első Iszinbajeva idén a pekingi olimpiai címe mellett négyszer ért el világrekordot - jelenleg 5,05 méterrel csúcstartó -, s győzött a fedettpályás vb-n is. Az internetes voksoláson csak a negyedik helyen végzett a tavalyi első Blanka Vlasic. A horvát magasugrónő ebben az évben csak két versenyen nem győzött, de éppen két legfontosabb megmérettetésen.
2008.10.01. 13:30
 
 
Peking 2008: elég idősek voltak az aranyat nyerő kínai tornásznők
Az olimpiai szerepléshez elég idősek voltak a kínai tornásznők, így a házigazdák megtarthatják pekingi aranyérmeiket - döntött a sportág nemzetközi szövetsége (FIG). Az öthetes vizsgálat során a FIG bekérte a gyanús Ho Ko-hszin, Csiang Jü-jüan és Jang Ji-lin útlevelét, személyi igazolványát, születési anyakönyvi kivonatát vagy népesség nyilvántartásban szerepelő papírjait. Ezek szerint valamennyien idén betöltik vagy már betöltötték a minimálisan előírt 16. életévüket.
2008.10.01. 13:11
 
 
Ellentüntetést szerveznek a Tarka Magyar budapesti demonstrációjára
Ellenvonulást jelentett be egy magánszemély a rendőrségen, a Tarka Magyar! néven szervezett civil demonstráció elleni tiltakozásul; a két csoport a tervek szerint egymással szemben vonulna szombat délután a fővárosban, az Andrássy úton. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az "Összefogás az erőszak ellen " nevű civil tömörülés még augusztus 28-án jelentette be a rendőrségen, hogy október 4-én az Erzsébet térről a Hősök terére vonulva kívánnak demonstrációt tartani. Szeptember 29-én, hétfőn egy magánszemély szintén demonstrációra vonatkozó bejelentést tett a rendőrségen: a Hősök teréről indulva az Andrássy út szervizútján a Szent István-bazilika előtti térre vonulnak.
2008.10.01. 13:10
 
 
MSZP: a távhő kikerülhet a klímaadó hatálya alól
Kikerülhet az úgynevezett klímaadó hatálya alól a távhő - mondta Hegyi Gyula szocialista európai parlamenti képviselő szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Az unió tervei szerint ezt az adót azoknak a nagy ipari és mezőgazdasági üzemeknek kellene fizetniük, amelyek az üvegházhatású gázokra vonatkozó kvótát túllépik - közölte a politikus. Hozzátette: a klímaadót 2010-ben vagy 2011-ben vezetik be, és tonnánként 20-30 euró között lehet a mértéke, de mind a bevezetés idejéről, mind a klímaadó mértékéről vita van. Hegyi Gyula elmondta: módosító indítványt nyújtott be annak érdekében, hogy a távhő után ne kelljen ilyen adót fizetni, és ezt a javaslatot az összes jelentős politikai párt támogatja.
2008.10.01. 11:55
 
 
MDF: jogalkotási selejt a Robin Hood adóról szóló javaslat
Az MDF álláspontja szerint jogalkotási selejt a 2009. január 1-től javasolt, Robin Hood adónak is nevezett, az energiatermelőket terhelő különadó előterjesztése, amit a párt a 2010-es választási kampány idejére időzített akciónak tart. Erről Katona Kálmán, a párt országgyűlési képviselője beszélt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azután, hogy a törvényhozás általa elnökölt környezetvédelmi bizottsága a keddi szavazáson nem találta általános vitára alkalmasnak a távhőszolgáltatás versenyképesebbé tétele címet viselő törvényjavaslatot.
2008.10.01. 11:41
 
 
Nem lesz etikai vizsgálat Arnóth ellen a Fideszben
Nem lesz etikai vizsgálat a Fideszben Arnóth Sándor ellen, miután a politikus már lemondott képviselői mandátumáról parlamenti bekiabálása miatt - erről Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója nyilatkozott az MTI-nek szerdán. A politikus hozzátette: az etikai bizottság legsúlyosabb döntése a frakcióból való kizárás lehetett volna. Arnóth Sándor hétfőn mondott le mandátumáról, miután a parlamenti ülésteremben az adatgyűjtési üggyel kapcsolatban felszólaló Iváncsik Imrének, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő államtitkárnak azt kiabálta be: "Lógni fogsz!".
2008.10.01. 11:10
 
Meghalt a kedd esti zalaegerszegi gyalogos baleset sérültje
Szeptember 30-án 19 óra 40 perckor a zalaegerszegi Köztársaság úton, a Hegyalja út irányából a Göcseji út irányába közlekedett egy 50 éves nő az általa vezetett Opel Astra típusú személygépkocsival, amikor az úttesten neki balról jobbra áthaladó gyalogost elütötte. A baleset során a 78 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően a késő esti órákban életét vesztette.
2008.10.01. 10:41
 
 
Az elnökválasztás veszélyei
Az elnökválasztások napjai kockázatosak az Egyesült Államokban, és nem csupán a politikusok számára - állítják amerikai és kanadai kutatók kedden közzétett tanulmányukban. Kiderült, hogy ezeken a négyévenkénti keddi napokon több ember hal meg autóbalesetekben, mint egy héttel előtte, vagy utána, a hét ugyanazon napján. Az Egyesült Államokban az elnökválasztást a november első hétfőjét követő kedden rendezik meg. Az idén ez a kedd november 4-re esik. A Torontói Egyetem és a Stanford Egyetem kutatói szerint a kockázat okai szerteágazóak lehetnek: a megnövekedett forgalom, figyelmetlenebb sofőrök, ismeretlen útvonalon utazó emberek, vagy egyszerűen csak a sietség.
2008.10.01. 10:40
 
Halálos baleset a faluban
Kedden 19:05 órakor történt a baleset Környe belterületén. Egy kerékpárját toló gyalogost gázolt el a Honda Civic 54 éves vezetője. A 63 éves férfi az Alkotmány úton kelt át, mikor a személygépkocsi sofőrje a közvilágítás ellenére, egyenlőre ismeretlen okból későn vette észre őt. Hiába fékezett, elütötte a gyalogost, aki a kórházban belehalt sérüléseibe.
2008.10.01. 10:37
 
 
Schwazenegger lecsapott a gyorséttermi pluszkalóriákra
Az USA tagállamai közül elsőként Kaliforniában fel kell tüntetni a gyorséttermi étlapokon az étel kalóriaértékét is - jelentette be kedden Arnold Schwarzenegger kormányzó irodája. A kormányzó által kedden aláírt törvény az egészségesebb táplálkozás jegyében született, és minden olyan étteremláncra nézve kötelező, amely húsznál több étteremmel rendelkezik az államban. Az étlapokon 2011. január 1-től lesz kötelező a kalóriaérték feltüntetése. Bár New York város törvényhozása is alkotott egy hasonló törvényt áprilisban, mégis Kalifornia az első amerikai régió, ahol az egész államra kiterjedően szabályozták az étteremláncok kalóriafeltüntetési kötelezettségét
2008.10.01. 10:34
 
 
Prologue tanulmányautó a Peugeot-tól
Az eltérő világok egyesítéséből született PROLOGUE... tanulmányautó új járműtípusról lebbenti fel a fátylat. A jövő irányzatainak elébe menve, több szinten vonultatja fel innovatív megoldásait: felépítése, stílusa, légköre, moduláris kialakítása, egyedi high-tech felszereltsége és új generációs hibrid rendszere együttesen teszik különlegessé.
2008.10.01. 10:21
 
 
Irakban 359 polgári személy halt meg erőszakcselekményekben
Szeptemberben 359 polgári személy vesztette életét Irakban, miközben elesett 26 katona, 55 rendőr és 66 felkelő - derült ki az iraki belügyminisztérium szerdán nyilvánosságra hozott adataiból. A szomorú statisztikához hozzátartozik, hogy ugyanebben a hónapban 704 civil, 41 katona és 144 rendőr sebesült meg, s 920 feltételezett felkelőt vettek őrizetbe az iraki biztonsági és a nemzetközi erők. Augusztusban az erőszaknak 383 polgári áldozata volt, 18 katona, 30 rendőr és 116 felkelő halt meg. Az adatokat független forrásból nem erősítették meg.
2008.10.01. 10:20
 
 
Emelkedett a gáz importára, de üzleti titok, hogy mennyivel
Az E.ON Földgáz Trade, a magyarországi földgáz-nagykereskedő 2008. október 1-jétől drágábban szerzi be a földgázt a Gazpromtól, de hogy mennyivel, az üzleti titok, ezért Kutas István, az E.ON Földgáz Trade szóvivője az MTI kérdésére szerdán nem kommentálta a Világgazdaság értesülését az ezer köbméterenkénti 560 dolláros árról. A szóvivő elmondta, hogy a Gazprommal kötött hosszú távú szerződésben rögzített árképlet alapján számítják az árat. A földgáz ára a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően az olaj árához igazodik. Az import ár alapja az olaj előző kilenc havi jegyzési ára - magyarázta Kutas István.
2008.10.01. 09:10
 
Orosz közlés szerint az EU-megfigyelők már beléptek az ütközőövezetbe
Az Európai Unió megfigyelői megkezdték munkájukat a Dél-Oszétia és Abházia határai mentén, grúz területen kijelölt úgynevezett ütközőövezetben és Dél-Oszétiában, a chinvali járásban, a technikai kérdések tisztázása érdekében pedig kapcsolatba léptek az ott lévő orosz katonákkal - közölte Hans Jürgen Haber, a misszió vezetője szerdán. Haber közlése szerint a munkát nappal, de szükség esetén éjszaka is két gépkocsival végzik, mindegyikben 4-5 megfigyelő foglal helyet, és remélik, hogy elő tudják segíteni az ütközőövezetekben lévő grúz falvak lakóinak mielőbbi visszatérését lakhelyükre.
2008.10.01. 09:07
 
 
Horn Gábor: az SZDSZ a szociális kiadások újragondolását javasolja
A Szabad Demokraták Szövetsége a szociális kiadások újragondolását javasolja - jelentette ki Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. A jóléti rendszerekben nagyon komoly tartalék van - fogalmazott a liberális politikus.Hozzátette: pártja szerint a családi pótlékot bruttósítani kellene, azaz javaslatuk szerint a családi pótlék beleesne az adóalapba. Ezzel szerinte 30-50 milliárd forintot lehetne megspórolni és adócsökkentésre fordítani. Mint mondta, komoly tartalékot látnak a központi költségvetési kiadásokban is.
2008.10.01. 09:00
 
 
Decemberig biztosan nem lesz BKV-sztrájk
Aláírták a megállapodást a BKV villamos-, metró- és HÉV-ágazatait képviselő szakszervezetek szerdán Kocsis Istvánnal, a cég új vezérigazgatójával. Az öt szakszervezet és egy szövetség által aláírt megállapodás szerint december 15-ig biztosan nem lesz sztrájk - közölte a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének elnöke. Gulyás Attila elmondta: a még május 27-én megkötött megállapodást a szerdai megbeszélésen több pontban módosították, ezt írta alá a társaság vezetője és a szakszervezetek is. A BKV vezérigazgatója csütörtökön tárgyal a buszágazatot képviselő szakszervezetekkel.
2008.10.01. 09:00
 
 
BL: remekül szerepeltek az angol csapatok
Kiváló teljesítményt nyújtottak az angol csapatok a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, a kedden pályára lépett két szigetországi együttes összesen hét gólt szerzett és egyet sem kapott. A címvédő Manchester United az Aalborg otthonában győzött 3-0-ra, az Arsenal hazai pályán ütötte ki 4-0-ra az FC Portót. A Villarreal 1-0-ra nyert a Celtic ellen, ezt a mérkőzést magyar FIFA-bíró, Kassai Viktor vezette. További eredmények: Zenit (orosz)-Real Madrid (spanyol) 1-2, Fiorentina (olasz)-Steaua Bucuresti (román) 0-0, Bayern München (német)-Olympique Lyon (francia) 1-1. Fenerbahce (török)-Dinamo Kijev (ukrán) 0-0, BATE Boriszov (fehérorosz)-Juventus (olasz) 2-2.
2008.10.01. 08:30
 
 
A szenátus szerdán szavaz a pénzügyi mentőcsomagról
Az amerikai kongresszus felsőháza, a szenátus szerdán szavaz a 700 milliárd dolláros pénzügyi mentőcsomagról, amelyet az alsóház, a képviselőház hétfőn elvetett. A szenátus kedden közölte, hogy másnap este tartják meg a szavazást a Wall Street megmentését célzó csomagról. A CNN értesülése szerint a Washingtont és New Yorkot egyaránt sokkoló hétfői alsóházi elutasítás óta kiterjedt kulisszák mögötti egyeztetések zajlottak: mivel lehetne átédesgetni republikánus képviselőket az igenek oldalára, hogy a talán már csütörtökön újonnan benyújtandó mentőcsomagot az alsóház is elfogadja?
2008.10.01. 08:00
 
 
Magyar Nemzet: állásukat féltik a postások
Sztrájkbizottságot alakít a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége, ha a Magyar Posta Zrt. nem garantálja, hogy Budapesten kívül más városokban már nem bízza vállalkozókra a levélposta-forgalmi szolgáltatást - írta a szerdai Magyar Nemzet. Nem kapott ugyanis egyértelmű, megnyugtató válaszokat a vállalat vezetésével folytatott keddi tárgyaláson a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége. Az érdekvédők azt kérdezték: a Magyar Posta milyen alapon, milyen garanciákkal, hány körzetben bízza vállalkozókra - egyelőre csak Budapesten - az egyszerű levelek kézbesítését. A POFÉSZ addig is felkeresi a fővárosi postahivatalokat, hogy felmérje: melyikükbe vontak be vállalkozókat, és ez milyen mértékben veszélyezteti a postai kézbesítők munkáját.
2008.10.01. 07:55
 
 
Mosogatólefolyó fogta kutya
Mosogató fogott kutyát az Egyesült Államokban: beleszorult lefolyójába az eb egyik lába. Ami főként a kutya gazdáinak - egy asszonynak meg a lányának - köszönhető, mivel evőeszközeik mosogatójában fürdették meg csivavájukat. A foglyul esett ebet először folyékony szappannal próbálták kiszabadítani, azután étolajjal síkosították pracliját, később felmerült a jég - hátha összehúzza kisebbre az eblábat -, aztán jöttek a tűzoltók. Nekik sem volt könnyű dolguk: fél órán át küszködtek, míg végül kivágták a kutyát lefolyóstul a mosogatóból.
2008.10.01. 07:39
 
 
Megkezdték helyszíni szemléjüket Grúziában az EU megfigyelői
Megkezdték szerdán reggel Grúziában helyszíni szemléjüket az Európai Unió megfigyelői. Az október 10-ig tartó küldetés célja szavatolni az orosz katonák távozását Grúziából, a szakadár területeket kivéve.
2008.10.01. 07:32
 
 
NBA: "Shaq" karcsún és elszántan várja a szezon kezdetét
Saját állítása szerint minden eddiginél kipihentebben és fittebben várja a szezonrajtot Shaquille O'Neal, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Phoenix Suns kosarassztárja. A 216 centis, négyszeres bajnok center lefogyott 148 kilóra, amely súllyal három aranygyűrűt szerzett a Los Angeles Lakersben 2000 és 2002 között. "Jól nézek ki, jól érzem magam, kész vagyok a 18. idényemre. Jót tett a hosszú nyári pihenő, közben azért időnként meglátogattak az edzők Floridában, én meg cserében átruccantam Phoenixbe erősíteni egy kicsit" - nyilatkozta az NBA honlapján a 36 éves klasszis. A legutóbb a rájátszás első fordulójában kiesett Nuggets október 29-én, a Utah Jazz vendégeként kezdi meg az idényt.
2008.10.01. 07:15
 
 
A CNN szerint meghalt a pakisztáni tálibok vezetője
Veseelégtelenségben meghalt a pakisztáni tálibok vezetője, akit a Bhutto-gyilkosság elkövetésével gyanúsítottak a hatóságok - jelentette szerdán a CNN amerikai hírtelevízió iszlámábádi forrásokra hivatkozva. Baitullah Mehszúd, a tálibok és az al-Kaida feltételezett pakisztáni vezetője helyi idő szerint szerdán éjfél után egy órával halt meg. Ezt egyrészt megerősítették Mehszúd dél-vázirisztáni törzsével kapcsolatban lévő, névtelenül nyilatkozó iszlámábádi források, másrészt a térségben tartózkodó katonai tisztségviselők is. Korábban már napvilágot láttak Mehszúd betegségéről szóló hírek, amelyek arról szóltak, hogy a 34 év körüli parancsnok várhatóan napokon belül meghal.
2008.10.01. 07:00
 
Kitiltották a törzsvendég lovat a kocsmából
Törzsvendég lovat tiltottak ki egy brit kocsmából. Peggy, a 12 éves igásló akkortól kezdett a kocsmába járni, amikor gazdája egyszer rosszul kötötte meg a bejárat előtt, a kanca meg utána baktatott. Nagy sikere volt - nem a gazdának, hanem a vendéglői vendég lónak -, meg is vendégelték, és azóta minden nap együtt itta sörét 62 éves gazdájával, elropogtatva hozzá némi sörkorcsolyát. A kocsma azonban nemrégiben megújult belülről, de nem istállóvá alakíttatta át a tulajdonos, hanem még szebb kocsmává. Egyebek közt új szőnyeg került a padlóra, a 46 kocsmárosné pedig kiparancsolta Peggyt. "Lehet, hogy még tisztább is néhány vendégemnél, de a sarkamra kell, hogy álljak és ajtót mutassak neki" - mondta a hölgy Daily Mirror című lapnak.
2008.10.01. 07:00
 
 
Kivonultak a Fideszes képviselők a zárszámadásról szóló vitáról
Kivonultak a 2007-es költségvetés végrehajtásáról szóló általános vitáról a Fidesz frakció jelenlévő tagjai kedden este, mivel Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke szerint a kormány nem tud elszámolni az államháztartási hiány pontos adatairól. Varga Mihály felhívta a figyelmet, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden megjelent pontosításából kiderült, hogy a 2007-es államháztartási hiány a kormány által mondott 5,5 százaléknál fél százalékkal kisebb lett. A Fidesz volt pénzügyminisztere felszólalásában azt kezdeményezte, hogy mindezek miatt napolják el a 2007-es zárszámadásról szóló általános vitát, azonban az ülést vezető alelnök a házbizottsághoz utalta ezt az ügyrendi javaslatot.
2008.09.30. 20:21
 
 
Bush a pénzügyi mentőcsomag elfogadását sürgette
George Bush amerikai elnök az amerikai gazdaság "keserves és hosszadalmas" szenvedését helyezte kilátásba arra az esetre, ha a törvényhozás nem szavazná meg a pénzügyi szektor talpra állítását célzó több száz milliárd dolláros állami segélycsomagot. Az elnök szavai szerint minél hamarabb oldják meg a pénzügyi szektor megsegítését, annál hamarabb "tér vissza Amerika a növekedés és a munkahelyteremtés pályájára". Az elnök mindenkit arról biztosított, hogy a törvényalkotói folyamat - a csomagról - nem zárult le. Elemzők szerint Bush nyilatkozatával a megriadt részvénypiacoknak üzent arról, hogy a törvényhozási folyamatban csak egy átmeneti kisiklás történt.
2008.09.30. 17:50
 
 
BKV: távozik a vezérigazgató-helyettes és a metró projektigazgatója
Távozik október elsején Regőczi Miklós vezérigazgató-helyettes és Balogh Árpád, a 4-es metró projektigazgatója a BKV Zrt.-től - közölte a cég. Regőczi Miklós, a közlekedési vállalat értékesítési vezérigazgató-helyettese közös megegyezéssel távozik posztjáról - áll a közleményben. Megszűnik a 4-es metróért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíció és a korábbi operatív projektmenedzser, Klados Gusztáv végzi majd a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatói feladatait, ezért Olti Ferenc metróért felelős vezérigazgató-helyettes munkájára a jövőben tanácsadóként számít a BKV vezetése. Közös megegyezéssel pedig távozik Balogh Árpád, az eddigi projektigazgató.
2008.09.30. 17:46
 
 
Eger fellebbez a HospInvest engedélye ellen
Eger városa megfellebbezi azt a határozatot, amellyel a népegészségügyi szolgálat engedélyt adott a HospInvest Zrt.-nek az egri kórház működtetésére - jelentette be a kórházban működő érdekképviseletek ügyvédje a városi önkormányzat felhatalmazása alapján Egerben. Pajtók Gábor emlékezetett arra: Nagy Kálmán kereszténydemokrata országgyűlési képviselő korábban betekintett az engedélyezési eljárás iratanyagába. Ennek alapján a civilben orvosként dolgozó politikus közölte, hogy a személyi feltételek hiánya miatt csupán a kórház néhány osztálya működhetne a betegellátás veszélyeztetése nélkül - idézte fel a honatya szavait a jogász.
2008.09.30. 17:20
 
 
Szerdán csökken a D1 négynapos autópálya-matricák ára
A csak személyautókra érvényes D1 négynapos autópálya-matricák ára 1.530 forint helyett 1.170 forint lesz szerdától, a motorosok pedig 585 forintért vásárolhatják meg a négynapos autópálya-használati jogosultságot október elsejétől, a korábbi 765 forint helyett - közölte a Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK). A közlemény emlékeztet arra, hogy Magyarországon - külföldi autópálya-társaságok gyakorlatához hasonlóan - a D1-es kategóriában vásárolható négynapos e matricákat szezononként eltérő áron lehet megvásárolni. Az ÁAK ezt azzal indokolja, hogy a nyári hónapokban jelentősen emelkedik az autópályák forgalma.
2008.09.30. 17:10
 
 
AI: Gyurcsány ne vegyen részt a Tarka Magyar demonstráción!
Az Amnesty International arra szólítja fel a kormányfőt, hogy maradjon távol a Tarka Magyar! néven szervezett szombati demonstrációtól. A kormányszóvivő szerint a szervezők maguk kérték fel Gyurcsány Ferencet, hogy csatlakozzon a nyilatkozathoz. A demonstráció szervezői sajnálatosnak tartják a miniszterelnök nyilatkozatát, mivel arra kérték a pártok képviselőit, hogy az aláíráson túl tartózkodjanak minden, a rendezvénnyel kapcsolatos megnyilvánulástól. Gyurcsány kedden azt mondta: állampolgárként aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát, és feleségével együtt részt vesz a szombati felvonuláson, egyben arra biztatta a Magyar Demokratikus Charta támogatóit és a baloldali szimpatizánsokat, hogy legyenek ott a rendezvényen.
2008.09.30. 17:02
 
Tiltakoznak a kosárbírók, nem vállalják az NB I-et
Nem fogadják el a kosaras játékvezetők a szövetség (MKOSZ) hétfői díjemelését, így nem vállalják a szerdán rajtoló női NB I-es mérkőzések dirigálását sem. Az MKOSZ elnöksége egy napja 20 százalékkal megnövelte a bírók 25 ezer forintos honoráriumát, miközben a korábbi hírek szerint a sípmesterek az első osztályban 80 százalékos emelést - valamint a biztonság javítását - követeltek. A játékvezetők kara az MTI-hez eljuttatott állásfoglalásában kifejtette: "a követeléseknek csak elenyésző része teljesült, a lényegiek közül viszont egyelőre semmi sem".
2008.09.30. 16:49
 
 
Gyenesei István: készüljön toplista a legélhetőbb településekről
Készüljön toplista a legélhetőbb, legszerethetőbb, legsikeresebb településekről, javasolta Gyenesei István önkormányzati miniszter a helyi önkormányzatok napja központi rendezvényén, Marcaliban. A legsikeresebb települések toplistája a "különbségeket jelző mérőszám alapján készülne el", amit az első felelős magyar kormány belügyminiszteréről, Szemere Bertalanról a "Szemere Index" nevet kapja majd. Gyenesei István bízik abban, hogy a listát vezető önkormányzatok eredményeiből valamennyi közösség átveheti a pozitívumokat. A jövő évtől kezdve minden esztendőben, szeptember végén, a helyi önkormányzatok napján jelenik meg a Szemere Indexet tartalmazó önkormányzati toplista - közölte a szaktárca.
2008.09.30. 16:47
 
 
A magyar gazdaság kilátásait is rontja a mentőcsomag elutasítása
A magyar gazdaság növekedési kilátásait is rontja az amerikai pénzügyi mentőcsomag kongresszusi elutasítása miatt elhúzódó pénzügyi válság az MTI által megkérdezett szakértők szerint. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője szerint tanácstalanságot okozott a piacon a javaslat elutasítása, amelynek elfogadását szinte biztosra vették. Hozzátette: a 700 milliárd dolláros mentőcsomag csak átmeneti enyhülést hozott volna a pénzügyi szektorban, az elhúzódó recessziót azonban nem tudta volna megakadályozni. Az elemző valószínűnek tartotta, hogy hamarosan újabb csomag készül, de mint mondta, az időzítés a közelgő amerikai választások miatt sem kedvező.
2008.09.30. 16:33
 
Orbán: nem csak választásra, hanem alaposabb változásra is szükség lenne
Orbán Viktor szerint Magyarországnak nem egyszerűen parlamenti választásra, hanem egy mélyreható, megtisztító, felemelő erejű, alaposabb változásra volna szüksége. A Fidesz elnöke keddi videóinterjújában ugyanakkor az SZDSZ magatartása miatt kevés esélyt adott egy gyors politikai változásnak, és azt is leszögezte, hogy az alkotmányon kívüli megoldásoknak, egy "politikai forradalomnak" nem látja realitását és lehetőségét. A pártelnök az orbanviktor.hu weboldalon kedden megjelent videóinterjúban a 80-as évekhez hasonlította a jelenlegi helyzetet, arra hivatkozva, hogy a hazugság ma ugyanolyan általános mint akkor volt, ugyanúgy meghamisítják az adatokat.
2008.09.30. 16:27
 
 
Stuttgart: Szávay kiesett az első fordulóban
Az első forduló jelentette a végállomást Szávay Ágnes számára a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán: a magyar játékost a fehérorosz Viktorija Azarenka győzte le két játszmában. A viadal honlapja szerint az első játszmában 5:2-es előnyhöz jutott Azarenka, Szávay azonban kiegyenlített, ám a "részhajrát" riválisa bírta jobban. A folytatásban 3:3-ig tartotta magát a magyar, utána sorozatban három gémet vesztett, s ezzel befejezte a stuttgarti "kirándulást", miután párosban már hétfőn kiesett. Szávay ezzel az idén 26 mérkőzést nyert meg és 23-szor kapott ki, a világranglistán pedig az áprilisi 13.-ról visszacsúszott a 27. helyre.
2008.09.30. 16:23
 
 
MOB: a túlversenyeztetés is okozta a gyengébb pekingi szereplést
A sport átrendeződött teljesítménytérképe és a hazai versengés hiánya is azon okok között szerepel, amelyek miatt a magyarok gyengébben szerepeltek a pekingi olimpián - mondta Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság igazgatója a Magyar Sportújságírók Szövetségének országos szakmai fórumán, jelezve, a MOB elnöksége pénteken tárgyalja a sportági szakszövetségek jelentését, amely a MOB által megadott 12 pontos útmutató alapján készült. A MOB az összes jelentést nyilvánosságra kívánja hozni. Molnár elmondta, hogy az ötkarikás játékokon szerepelt 20 magyar érdekeltségű sportág közül 15 teljesítménye kudarcnak nevezhető, mindössze a vízilabda érdemel dicséretet, valamint jó eredményt ért el a kajak-kenu, az úszás és a kézilabda.
2008.09.30. 16:02
 
 
PSZÁF: bejelentési kötelezettség a short eladási ügyletekre
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) külön adatszolgáltatási kötelezettséget rendelt el a tőzsdei short eladási ügyletekre vonatkozóan; a határozat a felügyelet honlapján olvasható. A tőzsdén kereskedő szolgáltatóknak naponta be kell jelenteniük minden olyan, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) rendszerében teljesült short eladási ügyletet, beleértve a napon belüli ügyleteket is, amelyben a részvények darabszáma eléri vagy meghaladja az adott részvény BÉT-re bevezetett teljes részvénymennyiségének 0,01 százalékát. Az adatszolgáltatási kötelezettség a 2008. szeptember 29. napjától 2008. december 31. napjáig terjedő időszakban teljesült ügyletekre vonatkozik.
2008.09.30. 15:52
 
 
Magas német kitüntetést kapott Václav Havel
Point-Alpha-díjjal tüntették ki Václav Havel, volt cseh köztársasági elnököt a Németország és Európa egysége érdekében kifejtett munkássága elismeréseként. A magas kitüntetést, amelyet a néhány éve alapított Német Egység Kuratóriuma adományozott az egykori ellenzékinek, Havel kedden személyesen vette át a prágai német nagykövetségen. A cseh exállamfő előtt Mihail Gorbacsov volt szovjet államfő, Helmut Kohl volt német kancellár vagy az idősebb George Bush, egykori amerikai elnök vehette át a kitüntetést. Mindhárman azért kapták a díjat, mert jelentősen hozzájárultak a hidegháború befejezéséhez.
2008.09.30. 15:34
 
 
BKV-szakszervezetek: a főváros vezetése becsapta az utazóközönséget
A főváros vezetése becsapta az utazóközönséget azzal, hogy nem tartotta be ígéretét és nem készült el határidőre a BKV közép- és hosszú távú stratégiájával; a cég gazdasági helyzete továbbra is rendezetlen - közölték a május 27-i megállapodást aláíró BKV-szakszervezetek kedden. A BKV vezetése és a szakszervezetek kedden abban állapodtak meg, hogy csütörtökön folytatják a tárgyalásokat a cég finanszírozási kérdéseiről. A közleményben a szakszervezetek felszólítják a Fővárosi Közgyűlést, mint a BKV tulajdonosát, hogy vizsgálja meg a közösségi közlekedésben kialakult helyzetet, állapotokat, az érdemi megoldások érdekében tegyen meg mindent a finanszírozási kérdés megoldásáért.
2008.09.30. 15:15
 
 
Az EKB-nak nincs szüksége mentőcsomag készítésére
Az Európai Központi Bank (EKB) igazgató tanácsának tagja szerint jóllehet Európára is hat az amerikai pénzügyi válság, de a bank nem látja szükségét egy az amerikaihoz hasonló pénzügyi mentőprogram megalkotásának, mert az európai pénzügyi rendszer alapjában véve egészséges. Ewald Nowotny, aki az osztrák jegybank kormányzója is, kedden Bécsben úgy vélte, hogy Európa a szükséges gyors lépéseket megtette, így nem érzékelhetők az itteni pénzügyi rendszerre leselkedő alapvető kockázatok. A rendszer szempontjából fontos európai bank összeomlását az EKB nem engedi meg - emelte ki.
2008.09.30. 15:01
 
 
Csökken a tojásfogyasztás Magyarországon
Az egy főre jutó tojásfogyasztás Magyarországon a 270 darabra csökkent, a korábbi 290-300 darabról - mondta az MTI-nek Földi Péter, a Baromfitermék Tanács (BTT) területért felelős titkára kedden Budapesten, a tojás világnapja alkalmából tartott szakmai rendezvényen. Thury Attila, a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének elnöke szerint a tojástermelés Magyarországon nehéz helyzetben van, az idei év első hét hónapjában mindössze mintegy 2,5 millió jércét telepítettek, a tavalyi azonos időszakénál több mint 400 ezerrel kevesebbet. Az uniós csatlakozás óta, azaz 2004-től több mint 20 százalékkal, azaz 1,4 millió darabbal csökkent a piacra termelő tojótyúkok száma.
2008.09.30. 14:38
 
 
Századvég-Forsense: egyre kevésbé jellemző Gyurcsányra és Orbánra a megbízhatóság
Gyurcsány Ferencre és Orbán Viktorra egyre kevésbé jellemző a hosszú távra gondolkodás, a megbízhatóság és a tisztességesség - derült ki a Századvég és a Forsense közös közvélemény-kutatásából, amelyben félévente arra keresik a választ, hogy a választók szerint mely jellemvonások határozzák meg a két politikust. Összesen 17 tulajdonságot vizsgálnak. Mint írták, a felmérés egyik legfontosabb megállapítása megegyezik a félévvel ezelőtti kutatás eredményével: egyetlen olyan jellemvonás sincs, melyet a megkérdezettek egyértelműen jellemzőbbnek tartottak volna Gyurcsány Ferencre, mint Orbán Viktorra.
2008.09.30. 14:07
 
 
Irodaház csak nőknek Dubajban
A világ első olyan toronyházát építik meg az Egyesült Arab Emírségekben, Dubajban, amelyben kizárólag hölgyek bérelhetnek vagy vásárolhatnak irodahelyiséget. A húszemeletes Éva Tornya (Eve's Tower), amelyet 2010-ben avatnak fel, egyike lesz egy új üzletközpont öt toronyházának - olvasható az Arabian Business című hírportálon. A központ építtetője szerint egy kizárólag a hölgyek számára fenntartott irodaház arra ösztönözheti a szebbik nem képviselőit, hogy bátran, vagy legalábbis bátrabban vállalkozzanak. Férfiak is dolgozhatnak alkalmazottként Éva Tornyában, ám a hölgyek számára külön bejáratokat, lifteket és parkolókat biztosítanak.
2008.09.30. 13:47
 
 
Elkészült a Rába első magyar-osztrák vízminőség vizsgálata
Elkészült a Rába vízminőségének első átfogó, közös magyar-osztrák vizsgálata, és a nyers adatok alapján a magyar fél úgy értékeli, hogy a folyó osztrák oldalán a bőrgyárak tevékenységének következtében számos érték magasabb koncentrációt mutat. A két ország vízügyi bizottságának vezetői a stájerországi Feldbachban tartott keddi ülésükön megállapodtak, hogy 2012-ig minden évben legalább egyszer újabb közös hossz-szelvény méréseket és elemzéseket végeznek. Elhatározták azt is, hogy a Rába mentén működő ausztriai bőrgyárak kiegészítő tisztító berendezéseinek megépülése előtt és után összehasonlító vizsgálatra is sort kerítenek a halfauna tanulmányozásához.
2008.09.30. 13:30
 
Parragh: az uniós pénzek még nem javítják a gazdaság helyzetét
Az uniós pénzek a magyar gazdaság szereplőinek helyzetét érdemben nem javítják, a csatlakozás óta eltelt négy évben szinte semmit sem javítottak a gazdaság helyzetén - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke Miskolcon. A kamarai vezető a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XXXII. küldöttgyűlésén úgy fogalmazott: az uniós csatlakozás óta eltelt négy évben "nem tudtunk érdemben uniós pénzt hozni a magyar gazdaságba, hoztunk persze néhány százmilliárdot, de ezek nem látszanak a vállalkozásokban". Elmondta: 2007 és 2014 között összesen mintegy 1.200 milliárd forint uniós forrás juthat gazdaságfejlesztésre, ebből 647 milliárd a nagyvállalatoknak, amelyek tulajdonosai főleg multinacionális cégek.
2008.09.30. 13:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278[2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista