2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A mozi 50 legzavartabb elméje
Az emberi elme angyalokat és démonokat is szülhet. Mi lehet a közös a Psycho Norman Bates-ében és A bárányok hallgatnak Hannibal Lecterében? Azontúl, hogy egy-egy kultikus film főhősei, a mozi legzavartabb elméihez tartoznak, akiket - szám szerint félszázat - két spanyol szerző gyűjtött egybe a Sorozat-pszichopaták (Psicópatas en serie) című kötetükben. Jordi Batet és Rafael Dalmau kétszáz filmből gyűjtöttek anyagot. John, a Hetedik réme, Mickey és Mallory a Született gyilkosokból, Bőrarc A texasi láncfűrészes gyilkosból, Jack Torrence A ragyogásból, Kicsi Alex a Mechanikus narancsból és Bruno az Idegenek a vonaton-ból újraélednek - egyesek újra meghalnak a "véráztatta" oldalakon.
2008.10.11. 11:35
 
 
MSZP-kongresszus: a pénzügyi válságról is tanácskoznak
Rövid zárt üléssel, az ügyrend elfogadásával megkezdődött az MSZP soron kívüli kongresszusa szombaton Budapesten. A korábbi döntéssel szemben, az ügyrend elfogadása után, a kongresszus nyilvános ülésen tanácskozik. A kongresszusi határozati javaslatot átdolgozzák, kiegészítik a pénzügyi válságból adódó feladatokkal. A küldöttek az elnökségi szövegtervezethez délig módosító indítványokat nyújthatnak be. Nyakó István, az MSZP szóvivője péntek este azt mondta, hogy az elnökség javaslatára várhatóan első napirendi pontként vitatják meg Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, pártelnök 12 pontos, a pénzügyi válság hatásainak tompítására vonatkozó javaslatcsomagját.
2008.10.11. 10:53
 
 
Startra kész az újabb űrturista
Startra kész a nemzetközi űrállomás következő, 18. legénysége, benne az újabb űrturistával, Richard Garriott texasi számítógépjáték-fejlesztővel - jelentette be Bajkonurban az expedíció orosz parancsnoka, Jurij Loncsakov. A Szojuz TMA-13-as űrhajóval vasárnap startoló legénység két hivatásos tagja, Loncsakov és az amerikai Michael Finke fél évet tölt majd a Föld körül keringő űrállomáson, míg Garriott 11 nap múlva a jelenlegi csapattal, Szergej Volkov és Oleg Kononyenko kozmonautákkal tér vissza a Földre. A gyermekkori álmának megvalósításáért 30 millió dollárt fizető Garriott édesapja, Owen Garriott nyomdokaiba lép, aki a 70-80-as években hivatásos asztronautaként kétszer is járt a világűrben.
2008.10.11. 10:25
 
 
Dinamikus és egyéni - Az új Golf GTI
Az első generáció bemutatkozása és az ötödik kifutása között összesen több mint 1,7 millió vásárló avatta a GTI-t igazi világszintű „bestsellerré”. Az utód immár a rajtvonalnál: a Párizsi Autószalonon (2008. október 4. – 19.) a Volkswagen az új Golf GTI tanulmányának világpremierjét tartja.
2008.10.11. 09:45
 
 
Mise a bevásárlóközpontban
A Roma-Est hatalmas bevásárlóközpont az Örök Város peremén 210 üzlettel, 7 ezer férőhelyes parkolóval. A Seminario Romano Maggiore papnevelde most először az országban ezen a profán helyen celebrál misét. "Egy laikus számára lehet, hogy ez a mise is a klienseknek nyújtott újabb szolgáltatás, számunkra jel, hívás. Alapjában véve Szent Pál és Szent Péter azt tették, amit mi, amikor a piacterekre mentek prédikálni. A mai piacterek a bevásárlóközpontok" - mondja Don Fabio, a misét celebráló pap. A misén első alkalommal kevesen voltak. Akadt, aki csak kíváncsiságból nézett be, de mint azt a pap elmondta, ha a kísérlet beválik, Olaszország más városaira is kiterjesztik.
2008.10.11. 09:14
 
 
Felfüggesztették a tárgyalásokat a GM és a Chrysler fúziójáról
A pénzpiaci helyzet miatt felfüggesztették a General Motors és a Chrysler amerikai autógyárak fúziójáról folyó előzetes tárgyalásokat. A The New York Times azt írta, hogy a General Motors és a Chrysler tulajdonosa, a Cerberus Capital Management befektetési cég között több mint egy hónapja kezdődtek a tárgyalások, és egyelőre nem tudni, születik-e megegyezés. A The Wall Street Journal úgy tudja, hogy a tárgyalásokat a pénzpiaci helyzetre való tekintettel felfüggesztették. A The New York Times szerint az egyesülés esélye péntekig 50 százalékos volt, és még hetekbe telik, amíg a körvonalazódhat a megállapodás. Az esetleges fúzió drámai hatással lenne az amúgy is gyengélkedő amerikai autóiparra.
2008.10.11. 09:07
 
 
Legoego: kirakhatja magát
Bárki kirakhatja magát a saját otthonában anélkül, hogy távozna: életnagyságú szobrot rendelhet magáról mintázva Legóból - egyebek közt ilyesmit ajánl karácsonyi ajándéknak az amerikai Neiman Marcus luxuskatalógusa, amelyet a napokban postáz ki a dallasi cég. A Lego szobrot persze másról is meg lehet mintáztatni, kedves ajándék megörökíttetni műanyagból a kedvest. Egy Legomás 60 ezer dollárba - csaknem 11 millió forintba - kerül. Az imádott kirakása "előjátéknak" sem utolsó.
2008.10.11. 09:00
 
 
Paulson: a Bush-kormányzat banki részvényeket vásárol
Henry Paulson amerikai pénzügyminiszter bejelentette: a Bush-kormányzat a 700 milliárd dolláros segélycsomag egy részéből pénzintézeti részvények vásárlását tervezi, amire az 1929-es válság óta nem volt példa az Egyesült Államokban. A hét legfejlettebb ipari ország (G7) pénzügyminisztereinek tanácskozása után tartott péntek esti sajtótájékoztatóján Paulson közölte: a program célja, hogy az állami tőkeinjekciót kiegészítendő felbátorítsa a magántőke növelését a bankokban. Paulson szerint kulcsfontosságú magánbefektetők-, illetve a társaságok tulajdonában lévő részvények megvásárlása a piacok stabilizálása és a pénzügyi rendszer iránti bizalom helyreállítása érdekében.
2008.10.11. 08:57
 
 
Forma-1, Japán Nagydíj: Hamilton indul az élről
Lewis Hamilton, a Forma-1-es McLaren-Mercedes brit pilótája indulhat az élről az autós gyorsasági-világbajnokság vasárnapi Japán Nagydíján. A szombati időmérő edzésen a pontversenyben éllovas Hamilton mögött, a vb-címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) lett a második, míg a szintén finn Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) a harmadik.
2008.10.11. 08:53
 
 
Luxusfürdőszobai felszereléseket nyertek kertészkedő rabok
Fürdőszobai luxusfelszerelésekre szóló utalványt nyertek egy brit börtön rabjai egy kertészversenyen. A cardiffi viadalon a közösségi kertépítés kategóriában lettek másodikak az elítéltek. A versenyen összesen 250-en indultak egyéniben és csapatban. A rabok összesen ezer font - 310 ezer forint - értékben válthatják be kuponjukat fürdőszobai luxuscikkekre. A börtön vezetősége még nem döntött, hogy mihez kezdenek a nyereménnyel. A raboknak nem lesz nehézségük a vásárlással, mert az áruház házhoz szállítást is vállal, így, ha netán nem tudnának kiruccanni személyesen "shoppingolni" egy jót vagy lusták hozzá, kérhetnek börtönhöz szállítást.
2008.10.11. 08:47
 
 
Biztonsági védőháló a Golden Gate-nél az öngyilkosok ellen
Acélhálót feszítenek ki San Franciscóban a világhírű Golden Gate alatt, hogy ne legyen kedvük az öngyilkosoknak a hídról a mélybe ugrani. A hatóság igazgatótanácsában - miután több lehetőséget is megvizsgáltak, milyen eljárással lehetne a leghatékonyabban elejét venni az öngyilkosságoknak - 16-1 arányú döntés született a biztonsági háló létesítéséről. Évente átlagosan 20-an zarándokolnak el a hídhoz, hogy a mélybe vetve magukat a biztos halált válasszák. Tavaly 38 öngyilkosság történt, idén eddig 19 esetről tudni. A San Francisco-öböl felett átívelő, 1937-ben átadott, 2,7 kilométer hosszú híd szinte mágnesként vonzza az öngyilkosokat. A 227 méterrel a víz felett húzódó építményről eddig összesen mintegy 1200-an ugrottak le.
2008.10.11. 08:30
 
Cáfol az OTP-üggyel kapcsolatba hozott londoni befektető
Cáfolta pénteken egy londoni székhelyű befektető azokat a róla Magyarországon elterjedt híreket, hogy része volt az OTP Bank részvényével folytatott tőzsdei spekulációnak. Greg Coffey egy nagy európai fedezeti alap ausztrál nemzetiségű, Londonban dolgozó partnere. A nevében és kérésére eljáró kommunikációs iroda közölte: Coffey az idén nem kereskedett OTP-részvényekkel, és semmilyen szerepe nem volt az előállt helyzet kialakulásában. A befektető a közleményben fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy továbbra is támogatja az OTP-t és Magyarországot.
2008.10.11. 08:27
 
 
A G7-csoport összehangolt választ ígér a pénzügyi válságra
A G7-csoport pénzügyi vezetői pénteken Washingtonban összehangolt választ ígértek a nemzetközi hitelválságra. A konkrét teendők tekintetében azonban különböztek az álláspontok és a széles körű várakozásokkal szemben az általános elvek megfogalmazásán túl nem született döntés közös lépésről. A világ legfejlettebb ipari országait tömörítő G7-ek képviselői egyetértettek, hogy egyeztetett reagálásra van szükség. Arról a brit javaslatról viszont már nem tudtak egyetértésre jutni, hogy garantálni kellene a bankközi hitelezéseket. A G7-vezetők a tanácskozás végén szokatlanul rövid, általános tartalmú közleményt fogadtak el.
2008.10.11. 08:21
 
 
Roszik Gábor volt képviselő visszalépett az MDF-be
Roszik Gábor evangélikus lelkész, az MDF volt országgyűlési képviselője visszalépett a pártba, amelytől 1995-ben vált meg más irányú elfoglaltsága, valamint amiatt, hogy nem értett egyet a demokrata fórum akkori politikájával. Erről az érintett közleményben tájékoztatta az MTI-t pénteken. Az MDF sajtóosztálya az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy Roszik Gábor jelezte belépési szándékát. A párt országgyűlési képviselőcsoportja azért szűnt meg, mert pénteken Vas János kilépésével létszáma a házszabályban meghatározott tíz fő alá csökkent.
2008.10.11. 08:11
 
 
Autóbalesetben életét vesztette Jörg Haider
Autóbalesetben meghalt szombat hajnalban Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) párt elnöke. A klagenfurti rendőrség közleménye szerint az elöljáró szolgálati gépkocsijával, egy Volkswagen Phaetonnal a tartományi székvárostól délre, Lambichl településen haladt keresztül hajnali fél kettőkor, amikor eddig ismeretlen okból hirtelen letért az útról. Az autó lecsúszott az országút melletti jobboldali töltésen, majd többször megpördült. Az 58 éves politikus olyan súlyosan megsérült a fején és a mellkasán, hogy röviddel később, még a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az első vizsgálatok szerint életét nem lehetett megmenteni.
2008.10.11. 08:00
 
 
Zajosabbá válik a nagy kékség
A világ óceánjai egyre zajosabbak lesznek. A zajszennyezés oka a tengervíz savasodása, ami elősegíti a hanghullámok nagyobb távolságokra történő terjedését. Ez könnyen összezavarhatja a tengeri élőlényeket.
2008.10.11. 00:10
 
 
Gyülmölcsjoghurt- inkább édesség, mint egészséges élelmiszer
Sok bennük a cukor, a reklámokban általában nem tüntetik fel, hányféle vitatható adalékot tartalmaznak- egyebek mellett ezt állapította meg az idehaza kapható joghurtokról a Tudatos Vásárlók Egyesületének (TVE) tesztcsapata. 15 gyümölcsjoghurtot vagy "annak látszó" élelmiszert értékeltek 11 szempont szerint. Például, hogy ráírták-e a dobozra a tápértéket, az összetevőket, hogy milyen messziről szállítják, illetve hogy milyen a csomagolása- mondta el a Független Hírügynökségnek Haraszti Anikó, a szervezet ügyvezetője.
2008.10.10. 23:31
 
Utasokat akarta megruházni egy férfi Pécsett
Verekedni akart az utasokkal, végül megbilincselték a rendőrök. Egy buszsofőr kért segítséget csütörtök este Pécsett. A férfi a rendőrökkel is üvöltött, nem akart lehiggadni. Kiderült, nem beszámítható, ön- és közveszélyes, így az orvosok a kórháza utalták.
2008.10.10. 23:09
 
Óránként 2-3 határsértőt fogtak Röszkén és Szegeden
Szinte óránként 2-3 határsértőt fogtak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség, valamint a Bevetési Osztály járőrei Röszkén és Szegeden a mai napon.
2008.10.10. 22:40
 
Zalabaromfi: nem kaptak fizetést a dolgozók, egyre nagyobb a káosz
Elmaradt a fizetés a Zalabaromfinál, a gyár 650 dolgozójának pénteken kellett volna megkapnia a szeptemberi fizetést, de a számlájukra nem érkezett pénz. Valószínű, hogy a közeljövőben nem is fog, mert a zalaegerszegi gyár körül egyre nagyobb a káosz.
2008.10.10. 22:17
 
Szinte még gyerekek - de rossz úton járnak
2008. október 8-án 19 óra 40 perc körüli időben a Budapest III., Amfiteátrum mellett négy fiatalember megtámadott és bántalmazott egy fiatal fiút, majd tőle mobiltelefonját, valamint ezüst nyakláncát eltulajdonították.
2008.10.10. 22:12
 
 
A parlament előtt a betétbiztosítási javaslat
A pénzügyminiszter pénteken - a korábbi bejelentéssel megegyező tartalommal - benyújtotta az Országgyűlésnek a betétbiztosítási összeghatár emeléséről szóló törvényjavaslatot, amely a hitelintézeti törvényt módosítja. A javaslat szerint az Országgyűlés a hitelintézeteknél elhelyezett betétek biztonsága érdekében minden szükséges lépést megtesz. A bankbetétek Országos Betétbiztosítási Alapból (OBA) járó kártalanítása feletti részének kifizetésére a kormány garanciát vállalt, ezért úgy rendelkezik, hogy az OBA a befagyott betét tőke- és kamatösszegét személyenként és hitelintézetenként összevontan legfeljebb 13 millió forintig fizeti ki kártalanításként, az önrész pedig megszűnik.
2008.10.10. 21:39
 
 
Washington már pénteken leveheti feketelistájáról Észak-Koreát
Az amerikai kormány már akár pénteken leveheti Észak-Koreát a terrorizmust támogató országokról összeállított feketelistájáról annak érdekében, hogy megmentse az észak-koreai atomprogram felszámolásáról szóló, ismét kudarcba fulladni látszó tárgyalásokat - közölték amerikai tisztségviselők. Elmondták, hogy végső döntés még nincs az ügyben, de diplomaták úgy nyilatkoztak: mostantól fogva Észak-Koreát próbaképpen bármelyik pillanatban levehetik a külügyminisztérium által vezetett listáról. Ez attól függ, hogy Phenjannal meg lehet-e állapodni egy olyan tervben, amely a nukleáris programja elemeiről általa benyújtott lista ellenőrzéséről szól.
2008.10.10. 21:23
 
 
A Budapest Airport felmondta a kollektív szerződést
A Budapest Airport pénteken felmondta a szakszervezeteivel meglévő kollektív szerződést, mivel a több mint három hónapos tárgyalássorozat a dokumentum átalakításáról nem vezetett eredményre - közölte BA pénteken. A felmondás szabályai szerint a kollektív szerződés még három hónapig, 2009. január 10-ig hatályos. A menedzsment folytatja a konzultációt az érdekképviseletekkel, hogy egy új rugalmas, a munkavállalók és a vállalat érdekét, valamint a repülőtér hosszú távú versenyképességét egyformán szolgáló új szerződést köthessen. A BA még június végén kezdeményezte a tárgyalásokat a kollektív szerződés módosításáról.
2008.10.10. 20:29
 
 
Simor András: a stabilitás fontosabb mint a versenyképesség
A realitások talaján állva, a hiánycsökkentésnek mindenképpen prioritást kell élveznie az adócsökkentéssel szemben, pillanatnyilag a stabilitás prioritást kell, hogy élvezzen a versenyképesség növelésével szemben - hangsúlyozta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke pénteken Budapesten, a kormányfő és az öt parlamenti párt frakcióvezetője részvételével tartott egyeztetésen. Simor András azt mondta, a kormányfő által ismertetett 12 pontos programból "felvállalja a javaslattevő szerepét" a 2008-as és 2009-es költségvetési hiány csökkentése, a 2009-es tervek újragondolása, valamint a közpénzügyi csomag, a kiadási plafon és a költségvetési tanács esetében.
2008.10.10. 19:55
 
Lengyel futballbotrány: visszahívták a felügyelőbiztost
Miroslaw Drzewiecki sportminiszter pénteken visszahívta a Lengyel Labdarúgó Szövetséget (PZPN) ideiglenesen irányító Robert Zawlocki felügyelőbiztost. A lengyel kormány és a PZPN megállapodása szerint - melyet a nemzetközi (FIFA) és európai szövetség (UEFA) is jóváhagyott - a szervezet október 30-i tisztújító közgyűléséig a régi vezetők Michal Listkiewicz elnökkel az élen vezetik a PZPN-t, munkájukat egy független szakértőkből álló bizottság ellenőrzi. Eredetileg már kedden vissza kellett volna térniük a régi vezetőknek a PZPN élére, de a szakértői bizottság csak pénteken tartotta alakuló ülését. A PZPN október 30-i tisztújító közgyűlésén a jelenlegi irányítók nem jelöltetik magukat újra.
2008.10.10. 19:21
 
 
Az ellenzéki frakciók nem zárkóztak el a miniszterelnök 12 pontos javaslatától
Gyurcsány Ferenc - a jegybankelnökkel együtt - 12 pontos intézkedéscsomagot javasolt a pénzügyi válság miatt a parlamenti frakcióknak. A pénteki egyeztetés során az SZDSZ az adócsökkentés elhalasztását illetően meggyőzhetőnek bizonyult, a Fidesz és a KDNP viszont elutasította ezt, ugyanúgy, mint a bérek befagyasztását. A Simor András jegybankelnökkel közösen kidolgozott 12 pontos csomagot ismertetve Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elmondta: az idei kiadások csökkentését javasolják annak érdekében, hogy a 2008-as hiánycél négyről 3,4 százalékra mérséklődjön. Ez az uniós szabályok szerinti magánnyugdíj-pénztári kiadásokkal korrigálva 2,9 százalékos hiányt jelent - tette hozzá.
2008.10.10. 19:10
 
 
Angelina Jolie címlapon az ikrekkel
Nyíltan hirdetve a szoptatás fontosságát és örömét, Angelina Jolie egy amerikai képes magazin címlapján táplálja a júliusban született ikrek egyikét. A W magazin novemberi száma Brad Pitt exkluzív fotóival jelenik meg, a fekete-fehér borítóképen a 33 éves, hatgyermekes Jolie lenge fölsőben, tündöklő Madonna-mosollyal szoptatja az egyik csecsemőt. A szoptatós képek korábban nem arattak egyhangú sikert az amerikai olvasók körében, sokan azt a két évvel ezelőtti People-borítót is kifogásolták, amelyen Jolie inge alatt átsejlett a szoptatós melltartó, amelyet még kislánya, Shiloh szoptatása miatt viselt.
2008.10.10. 17:55
 
Megállapodtak a női kosárlabdacsapatok és a bírók, véget ért a sztrájk
Pénteken megállapodtak egymással az élvonalbeli női kosárlabdacsapatok és a játékvezetők, ezzel véget ért a bírók sztrájkja. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a női klubok képviseletében Fritz Csaba, a játékvezetők nevében Valovics István írta alá a megállapodást. A bírók azért nem "vették fel a munkát" a szezon kezdetén, mert eddig nem jutottak egyezségre az egyesületekkel az alábbi négy témakörben: játékvezetők biztonsága, játékvezetők jogállása és képviselete, az oktatás-ellenőrzés-képzés szakmai egységének visszaállítása, játékvezetői díjak és költségtérítések.
2008.10.10. 17:42
 
 
Gyurcsány 12 pontos intézkedéscsomagot javasol a pénzügyi válság miatt
Gyurcsány Ferenc - a jegybankelnökkel egyeztetve - 12 pontos intézkedéscsomagot javasol az ellenzéki pártoknak a pénzügyi válság miatt. A miniszterelnök a délutáni, a frakcióvezetőkkel folytatott egyeztetésen elmondta: az idei hiánycélt négyről 3,4, a jövő évi költségvetésben tervezettet pedig 3,2 százalékról 2,9-re csökkentenék. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az ország idén teljesíti a maastrichti kritériumokat. A parlament ellenzéki frakcióinak vezetői - kritikáik megfogalmazása mellett - nyitottnak mutatkoztak a miniszterelnök 12 pontos pénzügyi javaslatát illetően a pénteki egyeztetésen, ugyanakkor a Fidesz és az SZDSZ is időt kért a csomag áttanulmányozására.
2008.10.10. 17:35
 
 
Soros: a jelzálog alapú amerikai hitelezési rendszer bedőlt
A jelzálog alapú amerikai hitelezési rendszer bedőlt, teljes átszervezésre van szükség, a példa a dán modell lehet - állapította meg Soros György magyar származású üzletember a The Wall Street Journal pénteki számában közölt cikkében. Soros leszögezte: amíg nincs valós esélye annak, hogy az ingatlanárakat stabilizálják, addig a jelzálog alapú értékpapírok értéke csökkenni fog, és Henry Paulson pénzügyminiszter mentési erőfeszítései eredménytelenek maradnak. A pénzügyi szakember rámutatott, hogy a jelenlegi amerikai jelzálog alapú finanszírozási rendszernek alapvető hiányosságai vannak.
2008.10.10. 17:24
 
 
Bush: az amerikai kormány helyes lépéseket tesz a pénzügyi válság leküzdésére
George W. Bush amerikai elnök a pénzügyi válsággal kapcsolatos aggodalmak eloszlatása céljából pénteken kijelentette: kormánya agresszív, helyes lépéseket tesz a krízis leküzdésére. "Folytatjuk a válság megoldását és a piacok stabilitásának helyreállítását célzó lépéseinket" - jelentette ki a Fehér Ház rózsakertjében felolvasott nyilatkozatában. "Meg tudjuk és meg is fogjuk oldani ezt a krízist" - szögezte le az elnök, aki elmondta, hogy a hét végén részt vesz a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap őszi közgyűlésére Washingtonba érkező pénzügyminiszterek válságkezelő tanácskozásán.
2008.10.10. 17:22
 
 
Véget ért a NATO budapesti találkozója
Péntek délután öt óra körül az utolsó delegáció is elhagyja a budapesti, belvárosi szállodákat - közölte Szekeres Imre honvédelmi miniszter és Bocskai István, a tárca szóvivője a NATO-védelmi miniszterek informális találkozójának befejeztével tartott sajtótájékoztatón. A távozó delegációkat a Ferihegyi repülőtérre vezető úton rendőrök kísérik, akik csak annyi időre zárják le az utat, amíg a delegációk elhaladnak. Szekeres Imre megköszönte a budapestiek türelmét, amelyet az útlezárások idején tanúsítottak. Megjegyezte, hogy a védelmi miniszterek tanácskozásán több olyan téma is elhangzott, amelyek miatt Budapest számos külföldi újság címlapjára kerülhetett.
2008.10.10. 17:10
 
DNS-vizsgálat bizonyítja a cápa szűznemzését
Genetikai vizsgálattal igazolták amerikai tengerbiológusok a második ismertté vált szűznemzést, melynek során a Tidbit nevű feketeorrú nőstény cápa hím közreműködése nélkül esett teherbe egy virginiai akváriumban. Tibdit röviddel születése után került a tengerbiológiai kutatóközpontba és nyolc évig élt ott fajának hím példányai nélkül. A 1,5 méteres cápát állatorvosi vizsgálat miatt távolították el az akváriumból, ekkor pusztult el. Boncolásakor derült ki, hogy egy csaknem teljesen kifejlett cápabébit hordott.
2008.10.10. 17:01
 
 
Csank János a ZTE új vezetőedzője
Csank János lett a Soproni Ligában szereplő ZTE FC labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Nagy Ferenc klubelnök - egyelőre - az idény végéig állapodott meg a szakemberrel. A zalaegerszegi egyesület vezetősége csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést Supka Attilával. Csank szerződését hétfőn pontosítják és várhatóan ekkor nevezik meg segítőit is. A ZTE FC tíz forduló után 11 ponttal a 13. helyen áll a bajnokságban, Nagy Ferenc elmondta, hogy reményei szerint az új trénerrel a csapat elindul felfelé a tabellán.
2008.10.10. 16:19
 
 
Szekeres: a honvédség nem vesz részt a a kábítószer-kereskedelem elleni harcban
Magyarország nem rendelkezik olyan katonai erőkkel Afganisztánban, amelyekkel részt tudna venni a kábítószer-kereskedelem elleni fellépésben - nyilatkozta Szekeres Imre honvédelmi miniszter péntek délután Budapesten, a NATO védelmi miniszteri találkozó befejezése után. Közölte azt is, hogy Baglán - a magyar újjáépítési csoport tevékenységi területe - nem tartozik azok közé az afgán tartományok közé, ahol szükség van erre a műveletre. Szekeres Imre áttörésnek nevezte, hogy a pénteki tanácskozáson a NATO világos álláspontot foglalt el az afganisztáni kábítószer-termelők és feldolgozók ügyében.
2008.10.10. 16:07
 
 
Fidesz: hétpontos javaslatcsomag a pénzügyi válság kezelésére
A Fidesz hétpontos javaslatcsomagot visz a pénzügyi válság miatt a miniszterelnök által összehívott péntek délutáni egyeztetésre, és ragaszkodik ahhoz, hogy legyen nyilvános a megbeszélés - jelentette be Navracsics Tibor frakcióvezető és Szijjártó Péter szóvivő pénteken Budapesten. Szijjártó Péter hangsúlyozta: minden magyar ember anyagi biztonságának garantálásáról van szó, így joggal tartanak igényt arra, hogy tudják, milyen intézkedésekre készül a kormány. Navracsics Tibor elmondta, hogy a hétpontos javaslatcsomagban kezdeményezik a költségvetés és az adótörvények visszavonását, és teljesen új javaslatok kidolgozását, amelyek a gazdasági növekedés élénkítése és az adócsökkentés irányába mutatnak.
2008.10.10. 15:54
 
 
Kenedi-bizottság: 16 pontos javaslat a kormánynak
A Kenedi János vezette szakértői bizottság 16 pontos javaslatot készített a kormány számára - derült ki a Miniszterelnöki Hivatal honlapján pénteken nyilvánosságra hozott, több mint négyszáz oldalas jelentésből. A szakértői bizottság mandátuma az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának át nem adott állambiztonsági iratok feltárására, valamint az állambiztonsági iratok szabadabb kutathatóságára, nagyobb nyilvánosságára vonatkozó javaslatok kidolgozására terjedt ki. A testület a miniszterelnök felkérésére jött létre, a bizottság több mint egy évnyi munka után szeptember 11-én adta át jelentését Szilvásy Györgynek, a polgári titkosszolgálatokat irányító miniszternek.
2008.10.10. 15:11
 
 
Több csapatot telepít a NATO Afganisztánba és támogatja Grúziát
A kábítószer-kereskedelem elleni küzdelemben is részt vesz ezentúl a NATO vezetésével működő nemzetközi biztonsági erő Afganisztánban, ha ezt a kabuli kormány kéri - ebben egyeztek meg az atlanti szervezet védelmi miniszterei budapesti tanácskozásuk zárónapján. A magyar honvédség nem csatlakozik ehhez a művelethez. Döntöttek a miniszterek pénteken arról is, hogy - általánosságban - a NATO több csapatot telepíthet. Megerősítették, hogy támogatják Grúzia területi integritását, ugyanakkor nem volt szó az ország meghívásáról a tagság előszobáját jelentő akciótervbe. A budapesti megbeszélésen előkészítették a katonai szövetség jövő évi, jubileumi csúcstalálkozóján elfogadandó új stratégiát.
2008.10.10. 15:02
 
 
Gyurcsány: széles körű összefogás kell a pénzügyi válság miatt
Gyurcsány Ferenc szerint a pénzügyi válság egyre kiterjedtebb, mára elérte Magyarországot is, és ebben a helyzetben a magyar emberek érdekeinek védelmében össze kell fognia a jegybanknak, a munkaadóknak, a munkavállalóknak, a törvényhozásnak, valamint a kormánynak. A miniszterelnök az MTI kérdésére azt mondta, ilyen helyzetben egyetértésre kell jutni a teendőkről, és együtt kell működni. A kormányfő kiemelte: általános idegesség, bizonytalanság uralja a világ tőzsdéit, a legfontosabb pénzügyi központok indexe Délkelet-Ázsiától Európáig rohamosan csökken, ezen a héten a részvények az értékük ötödét elveszítették. Hozzátette: a pénzügyi válság egyre kiterjedtebb, és mára elérte Magyarországot is.
2008.10.10. 14:00
 
 
Fegyverarzenált találtak a rendőrök Szarvason
Valóságos fegyverarzenált, közöttük géppisztolyt, pisztolyt, kézigránátot, lőszereket, valamint két horogkeresztes zászlót találtak a rendőrök egy szarvasi férfi házában pénteken hajnalban - közölte a rendőrség sajtótájékoztatón pénteken Békéscsabán. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elmondta: állampolgári bejelentés alapján kutatták át egy 60 éves rokkantnyugdíjas családi házát, és ennek során találtak egy puskagránát kilövésére alkalmas AMP típusú gépkarabélyt, egy TT típusú pisztolyt töltött tárakkal és lőszerekkel, valamit egy Skorpió géppisztolyt szintén lőszerekkel és egy hangtompítóval, végül egy marokgránátot.
2008.10.10. 13:31
 
 
2011-ben India is rendez Forma-1-es futamot
Három év múlva India is otthont ad majd Forma-1-es futamnak - ezt Bernie Ecclestone, a száguldó cirkusz első számú vezetője mondta el egy interjúban. "Megállapodtunk Indiával, 2011-ben már ott lesz a versenynaptárban" - nyilatkozta a brit sportvezető az olasz La Gazzetta dello Sport című napilapnak. Ecclestone hozzátette: egy lehetséges orosz helyszínről is zajlanak a tárgyalások, ám konkrét döntés még nincs az ügyben. Idén Szingapúr és Valencia csatlakozott a száguldó cirkuszhoz, jövőre pedig Abu-Dzabi debütálhat.
2008.10.10. 13:08
 
 
Megalakult a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács
Megalakult a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT), amelynek célja, hogy a politikai döntésekben megjelenjen a fenntarthatóság elve, illetve a döntéshozók figyelembe vegyék a jövő generációk érdekeit - jelentette be Szili Katalin házelnök, aki egyben az NFFT elnöke is sajtótájékoztatón. A tanácsnak 34 tagja van, a delegáltak között jelen vannak a politikai, a gazdasági, a tudományos, az egyházi és a civil szféra képviselői is.
2008.10.10. 13:00
 
Kiterjeszti a kábítószer-kereskedelem elleni fellépését a NATO Afganisztánban
A NATO vezetése alatt működő nemzetközi biztonsági erő (ISAF) az afgán kormány kérésére fellép a kábítószer-kereskedelemmel foglalkozók és a droggyártás bázisai ellen - jelentette be James Appathurai NATO-szóvivő Budapesten. Az ISAF az afgán hatóságokkal együttműködésben, a műveletben részt vevő országok felhatalmazása alapján léphet fel a drogkereskedők ellen - hangsúlyozta a szóvivő, beszámolva a katonai szervezet védelmi miniszterei tanácskozásán hozott döntésről.
2008.10.10. 12:45
 
 
Vas János kilépett az MDF-frakcióból
Vas János pénteken kilépett az MDF parlamenti frakciójából és a továbbiakban független képviselőként dolgozik - tájékoztatta Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvezetője az MTI-t. Szili Katalin az Országgyűlés elnöke az MTI-nek megerősítette a hírt. Schmuck közleménye szerint Vas telefonon tájékoztatta a Tisztelet Társaságát, hogy pénteken Szili Katalin házelnökkel és Herényi Károly frakcióvezetővel egyaránt írásban közölte kilépési szándékát. Vas János mandátumáról nem mond le, a továbbiakban független képviselőként dolgozik a parlamentben. Az MTI-nek telefonon sikerült utolérnie Vas Jánost, aki csupán annyit mondott, hogy nem kíván nyilatkozni.
2008.10.10. 11:59
 
Enyhén csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma szeptemberben
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb adatai alapján a nyilvántartott álláskeresők száma a szeptemberi zárónapon 423,9 ezer főt tett ki, ami az előző hónaphoz képest 0,3 százalékos csökkenést mutat - mondta Pirisi Károly, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója. Az előző év azonos időszakához képest 2 százalékkal nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma. A növekedés mértéke lényegesen kisebb volt, mint egy évvel ezelőtt: 2007 szeptember végén 9,9 százalékkal volt magasabb az álláskeresők száma az egy évvel korábbihoz képest - tette hozzá Pirisi Károly.
2008.10.10. 11:46
 
 
Asztalitenisz Eb: már érmes a Tóth, Póta páros
Bejutott az elődöntőbe, így már érmes a Tóth Krisztina, Póta Georgina páros a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon. Az első helyen kiemelt magyar kettős 4-0-ra verte a Li Qian, Irina Kotinyina (lengyel, orosz) duót. A magyar csapattól származó információ szerint Tóthék a fináléba jutásért a Veronka Pavlovics, Okaszana Fagyajeva (fehérorosz, orosz)-Gabriela Feher, Ana-Maria Erdelji (szerb) párharc győztesével mérkőznek.
2008.10.10. 11:40
 
 
Martti Ahtisaarinak ítélték oda a Nobel-békedíjat
Martti Ahtisaari finn békeközvetítőnek ítélték oda pénteken az idei Nobel-békedíjat. A norvég Nobel-békedíj Bizottság a volt finn államfő számos békeközvetítő misszióját ismerte el a magas kitüntetéssel. A bizottság Ahtisaarinak "a nemzetközi konfliktusok megoldásáért több kontinensen és több mint három évtizeden át tett fontos erőfeszítéseire" hivatkozott döntésének indoklásában. A méltatás a finn diplomata, államférfi namíbiai, indonéziai (acehi), iraki és koszovói munkáját emelte ki, de megemlítette többek között észak-írországi és közép-ázsiai tevékenységét is.
2008.10.10. 11:06
 
 
Tenisz: Federer Madridban tér vissza
Roger Federer a svájci teniszválogatottal szeptember közepén játszott Davis Kupa-összecsapás után jövő héten, a 2,057 millió dollár összdíjazású madridi mesterversenyen tér vissza a pályára. A világranglista-második, idén US Opent nyert kiválóság szereplését a szervezők erősítették meg pénteken. "Nagyon örülünk annak, hogy Federer ismét eljön hozzánk. Bízunk benne, hogy jövő héten kipihenten lép pályára, s így a legjobb játékát mutatja majd" - mondta a Manolo Santana versenyigazgató. A 13-szoros Grand Slam-győztes teniszező 2006-ban győzött a spanyol fővárosban, míg tavaly a fináléban kapott ki az argentin David Nalbandiantól.
2008.10.10. 10:57
 
Felfüggesztették a kereskedést a bécsi tőzsdén
Pénteken délelőtt felfüggesztették a kereskedést a bécsi tőzsdén, miután a vezető tőzsdeindex, az ATX 10 százalékkal esett. A kereskedés a bécsi tőzsde szóvivője szerint várható pénteken délben indul újra. A kereskedés felfüggesztésével a pánikot és a további veszteségeket akarják megelőzni.
2008.10.10. 10:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269[2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista