2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Megtörtént az első magyarországi gyermekkori műszívbeültetés
Megtörtént az első magyarországi gyermekkori műszívbeültetés, a műtét szövődménymentes volt, a kislány jól van - jelentette be Ofner Péter, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főigazgató-főorvosa Budapesten. A 2,5 éves, tíz kilogrammos kislányon két hete végezték el a beavatkozást, miután keringését semmilyen más gyógyszerrel nem tudták fenntartani - közölte a professzor. Elmondta: Mirjam újszülött korától szívizombetegségben szenved, azonban a műtétet megelőző két hónapban romlott az állapota, így felkerült a szívtranszplantációs várólistára. A gyermek állapota az utóbbi hetekben drámai mértékben romlott, a kislány keringési elégtelenség miatt lélegeztetőgépre került.
2008.10.15. 14:46
 
 
Európában tovább csökkennek a mobil végződtetési díjak
Ha az uniós törekvések megvalósulnának, akkor három év múlva a jelenlegi átlagosan 8,7 eurócentről 2 centre csökkennének a mobil végződtetési díjak, ezzel szemben az Európai Szabályozók Csoportja (ERG) azt javasolja, hogy a díjak legfeljebb 4-5 centre mérséklődjenek, mert ennél nagyobb ütemű csökkentés túl nagy terhet róna a szolgáltatókra. Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke, aki egyben az ERG (European Regulators Group) elnöke is, Budapesten sajtótájékoztatón a csoport legutóbbi, múlt hétvégi dublini ülésével kapcsolatban elmondta: Európában 2004 júniusa és 2008 júniusa között 40 százalékkal csökkentek a végződtetési díjak, 14 centről 8,7 centre.
2008.10.15. 14:38
 
 
Kínai Nagydíj: Hamilton a legfiatalabb világbajnok lehet
Már vasárnap, a Kínai Nagydíjon minden idők legfiatalabb Forma-1-es világbajnoka lehet a brit Lewis Hamilton. Két futammal a sorozat zárása előtt a McLaren-Mercedes 23 éves versenyzője öt ponttal előzi meg a Ferrari brazilját, Felipe Massát, így valószínűleg kettejük közül kerül ki az új vb-győztes. Rajtuk kívül még a harmadik lengyel Robert Kubica szerezheti meg a végső elsőséget, mivel Hamiltontól 12 pont a lemaradása. A brit pilóta abban az esetben ünnepelhet már vasárnap, ha Sanghajban hat ponttal többet szerez Massánál, de kettőnél nem kevesebbet Kubicánál.
2008.10.15. 14:05
 
 
Cápavérrel a rák ellen
A cápavérben lévő ellenanyagok hatásosak lehetnek a rák elleni küzdelemben - közölték ausztrál kutatók. A cápák immunrendszere hasonlít az emberéhez, ám a cápák vérében lévő, betolakodókkal szembeszálló molekulák, a cápa-antitestek sokkal rugalmasabbak. A kutatók úgy vélik, ezt a tulajdonságot a rák elleni harcban is fel lehetne használni. Akár a gyógyszerek új nemzedékét is kifejleszthetik erre alapozva. A cápa-antitestek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, valamint a szélsőségesen savas és lúgos közegnek is. Ez azt jelenti, hogy túlélhetik az emberi belekben uralkodó mostoha körülményeket, ami fontos előfeltétele egy rákellenes szernek.
2008.10.15. 13:50
 
 
Csökkent a Horvátországba látogató magyarok száma
Szeptember végéig a tavalyinál 3 százalékkal kevesebb magyar turista látogatott Horvátországba, miközben az összes külföldi vendégszám 2 százalékkal nőtt - mondta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének vezetője. Az év első 9 hónapjában 362.559 magyar érkezett Horvátországba, ahol 1.957.226 vendégéjszakát töltöttek, mindkét adat mintegy három százalékos csökkenést mutat 2007-hez képest. Marin Skenderovic szerint ugyanakkor a csökkenés vélhetően megállt, és ha a jelenlegi gazdasági helyzet nem hagy mély nyomokat, a jövő évben ismét növekedhet az Adriánál a magyarok aránya.
2008.10.15. 13:39
 
 
50 százalék feletti egy influenza világjárvány kialakulásának esélye
Szakemberek szerint az elkövetkező tíz évben 50 százalék feletti egy influenza világjárvány kialakulásának az esélye, a magyar Pandémiás Prevenciós Bizottság a megelőzést helyezi előtérbe - mondta Bujdosó László, a bizottság elnöke. A volt országos tiszti főorvos a lakosság és a gazdasági szféra folyamatos tájékoztatását tartotta a legfontosabbnak, kiemelve, a pánikkeltést el kell azonban kerülni. Mint mondta, nem az a kérdés, hogy lesz-e influenza világjárvány, hanem az, hogy mikor. Pandémiának a világjárványokat nevezi a szakirodalom, egy új influenza vírus, amely pandémiát okozhat az emberi és a madárinfluenza vírusának mutációjából jöhet létre.
2008.10.15. 13:35
 
 
Kétnapos pénzügyi válságcsúcsot tartanak az EU vezetői Brüsszelben
Szerda délután megkezdődött az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek találkozója Brüsszelben. A kétnapos találkozó napirendjén elsősorban a pénzügyi válság szerepel, de szó lesz az orosz-grúz helyzetről, az uniós reformszerződés sorsáról, valamint az EU klímavédelmi és energiahatékonysági céljainak megvalósítására szolgáló intézkedéscsomagról. A csúcs előtt Gyurcsány Ferenc arra kérte Orbán Viktort, hogy közösen képviseljék Brüsszelben a pénzügyi válsággal kapcsolatos magyar javaslatokat. A Fidesz elnöke meg is kérte az európai néppárti vezetőket, hogy támogassák a magyar javaslatokat.
2008.10.15. 13:33
 
 
Haider erősen ittas volt, amikor balesetet szenvedett
Erősen ittas állapotban volt Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, amikor múlt szombaton halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett - állapította meg a News osztrák hírmagazin értesülése szerint az elvégzett igazságügyi orvosi vizsgálat. A hetilap csütörtöki számában megjelenő, de már előzetes ismertetett cikkben az áll, hogy a boncolási eredmény kimutatta: a jobboldali-populista politikus annyit ivott, hogy nem lett volna szabad volán mögé ülnie. A boncolást a klagenfurti ügyészség felkérésére a Grazi Egyetem igazságügyi orvosi intézetében végeztek el, és egyebek között a testfolyadékok összetételét is megvizsgálták.
2008.10.15. 13:19
 
Megtalálták a balesetben érintett vonatról ellopott kábeleket
A 2008. október 6-án Monorierdőn történt vasúti balesetben érintett személyvonat vezérlő kocsiját és vagonjait a Ceglédi Pályaudvarra vontatták, melyet a rendőrség kérésére a vasúttársaság biztonsági szolgálata őrzött.
2008.10.15. 13:10
 
Eltérítettek egy török repülőgépet: az utasok legyűrték a légi kalózt
Hatalmába akart keríteni egy gépeltérítő szerdán egy török repülőgépet, de az utasok ártalmatlanná tették a légi kalózt, és a gép rendben földet ért célállomásán - jelentette az NTV török televízió. A Turkish Airlines társaság gépe a törökországi Antalya üdülőhelyről Szentpétervár felé tartott 162 utassal a fedélzetén. A gépeltérítő - aki egyes hírek szerint ittas volt - azt állította, hogy robbanószerkezet van a testére erősítve. Az utasok végül közös erővel legyűrték, és a gép gond nélkül folytatta útját, majd landolt Oroszországban. A fenyegetőző utasnál nem találtak robbanószert.
2008.10.15. 12:50
 
 
FAO: az idén jelentősen növekedett az éhezők száma
A klímaváltozás és a bio-üzemanyagok iránti növekvő kereslet miatt világszerte jelentősen emelkedtek az élelmiszerárak, emiatt 75 millióval több embert veszélyeztet az éhezés és alultápláltság, mint tavaly - mondta el Mária Kadlecíková, a FAO regionális képviselője szerdán a FAO Élelmezési Világnap alkalmából tartott sajtótájékoztatón. Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) európai és közép-ázsiai regionális képviselője rámutatott: az Európai Unióban átlagosan 10 százalékkal drágultak az élelmiszerek, de vannak olyan európai országok is, ahol az élelmiszerárak növekedése 40 százalék fölé tehető. Magyarországon 12 százalék körüli az éves szintű áremelkedés.
2008.10.15. 12:30
 
Őrizetben a baseball-ütős támadók
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya október 14-én az egy hete Bátonyterenyén elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntett öt elkövetőjét őrizetbe vette.
2008.10.15. 12:01
 
 
Fidesz: brutális megszorítás várható az egészségügyben
A Fidesz szerint már érezhető a kormány "gigantikus és brutális" megszorításának előszele az egészségügyben; Pesti Imre, az ellenzéki párt parlamenti képviselője erről szerdán beszélt Budapesten sajtótájékoztatón. Egyes megnyilatkozások szerint az egészségügyből jelentős forráskivonás várható, ami reálértékben mintegy százmilliárd forintot jelent - közölte a Fidesz szakpolitikusa. Pesti Imre a megszorítás részeként említette, hogy a kormány nem hajlandó idén biztosítani az egészségügyben dolgozók 13. havi bérének fedezetét, ezt - mint mondta - az intézményeknek maguknak kell kigazdálkodni. Hozzátette: ez a lépés az egészségügy jelenlegi helyzetében elfogadhatatlan.
2008.10.15. 12:00
 
Genfben megkezdődött a nemzetközi Grúzia-értekezlet
Megkezdődtek a grúz-orosz konfliktussal kapcsolatos tárgyalások szerdán Genfben, a Nemzetek Palotájában - közölte az ENSZ egyik szóvivője. A grúz küldöttségnek tagjai a Tbiliszit támogató abházok és oszétek is. Egy ideig bizonytalan volt, megtartják-e a találkozót, de az orosz küldöttség képviseletében megjelenő három személy biztosította az újságírókat arról, hogy részt vesznek a megbeszéléseken. Andrej Nyesztyerenko orosz külügyi szóvivő előzőleg Moszkvában kijelentette, arra számítanak, hogy sikerül olyan megállapodásokat kötni, amelyek szavatolják Abházia és Dél-Oszétia biztonságát.
2008.10.15. 11:46
 
 
PSZÁF: erősíteni kell a felügyeletek nemzetközi együttműködését
A mostani globális pénzügyi válság is rámutatott arra, hogy erősíteni kell a felügyeletek határon átnyúló, nemzetközi együttműködését - mondta Farkas István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke a Biztosítás Felügyeletek Nemzetközi Szövetségének (IAIS) csütörtöki budapesti konferenciáján. A PSZÁF elnöke kiemelte: a jövőben még jobban kell figyelni a pénzügyi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek fokozott védelmére, de ezzel párhuzamosan meg kell erősíteni a felügyeletek munkáját is. A nemzetközi színtéren is komplex termékek azt igénylik, hogy a mostaninál jobban átláthatóbbak legyenek az azokat kibocsátó pénzügyi vállalatok - tette hozzá.
2008.10.15. 11:42
 
 
A pénzügyi mentőcsomag parlamenti elfogadását sürgette Merkel
A hét elején elfogadott, 500 milliárd eurós pénzügyi mentőcsomag mielőbbi parlamenti jóváhagyását sürgette szerdán Angela Merkel német kancellár. A Bundestagban elhangzott kormánynyilatkozatában a kancellár elismerte, hogy Németország háború utáni történetének legnagyobb mentőcsomagjával az állam nagy terheket vállalt, hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a gazdaság, de mindenekelőtt az állampolgárok védelme érdekében a kormánynak nem volt más alternatívája. Merkel megerősítette, hogy a mentőcsomag elfogadása mindenekelőtt a bankok közötti és a bankokkal szembeni bizalom helyreállítását szolgálta, amit elengedhetetlennek nevezett.
2008.10.15. 11:32
 
 
Az euróövezetben csökkent az infláció
Az euróövezetben szeptemberben 3,6 százalékra lassult a tizenkét havi infláció az augusztusi 3,8 százalékról, közölték az EU statisztikai hivatalában szerdán végleges adatként, megerősítve a szeptember végén megjelent előzetes becslést. Az Európai Központi Bank (EKB) július elején - a rekordról rekordra növekvő infláció miatt - negyed százalékponttal 4,25 százalékra emeltre alapkamatát, több mint egyéves szünet után folytatta a szigorítást, de a bank elnöke értésre adta, hogy a gazdasági növekedést érő aggodalmak miatt szigorítássorozatra nem kell számítani.
2008.10.15. 11:19
 
 
Brown az IMF reformját szorgalmazza
A Nemzetközi Valutaalapot (IMF) úgy kell átalakítani, hogy szerepet kapjon a világ pénzügyi rendszerének szabályozásában, a mostanihoz hasonló globális hitelválság megismétlődésének elkerülésében - mondta Gordon Brown Brüsszelben. "Az IMF-et újjá kell építeni, és alkalmassá kell tenni a mai világ igényeinek kielégítésére" - jelentette ki a brit miniszterelnök az EU csúcstalálkozója előtt, José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján. Brown szorgalmazta emellett világgazdasági vészjelző rendszer kialakítását, valamint a nemzetközi pénzügyi vállalkozások fölötti, határokon átnyúló felügyelet javítását.
2008.10.15. 11:11
 
Felavatták Papp László mellszobrát a sportarénában
Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter és Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke avatta fel Papp László mellszobrát a legendás ökölvívóról elnevezett sportarénában. Fekete Géza alkotását a háromszoros olimpiai bajnok, profi Európa-bajnok bokszoló halálának ötödik évfordulóján leplezték le. Gyenesei István beszédében hangsúlyozta, hivatalba lépése után az egyik első dolga volt, hogy elérje, a szobor ott állhasson az arénában, mert - mint mondta - "közös adósság" volt ez a magyar sport egyik "sarkcsillaga" felé. Az ünnepi eseményen a 2003. október 16-án elhunyt ökölvívó özvegye és családja is jelen volt, mint ahogy többek között Erdei Zsolt profi világbajnok, illetve a jelenlegi magyar válogatott tagjai.
2008.10.15. 11:10
 
 
Az internet az álláskeresés legfontosabb csatornája
Mára az internet lett az álláskeresés legfontosabb csatornája - derül ki a Profession.hu és az NRC piackutató cég közös kutatásából, melyben a 18-49 éves internetező lakosság álláskeresési szokásait vizsgálták. Az 1.200 fős mintán alapuló, 2008-as felmérés szerint a legtöbben internetes álláshirdetések között keresik jövendő munkahelyüket. Ezt szorosan követi az ismerősöknél, barátoknál való érdeklődés, de ezen kívül sokan böngésznek szakmai portálokon, töltik fel önéletrajzukat különböző oldalakra, és a cégen belüli pályázás is népszerű.
2008.10.15. 11:04
 
 
KDNP: hozzák nyilvánosságra a szén-dioxid-kvóta eladásának összegét
A KDNP azt kéri, hozzák nyilvánosságra a magyar szén-dioxid-kibocsátási kvóta egy részének eladásából származó bevétel pontos összegét. Rétvári Bence, a párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Magyarország mintegy kétmillió tonna szén-dioxid-kibocsátási jogot adott el Belgiumnak, amelynek becsült értéke két-három milliárd forint lehet. Hozzátette, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium azt ígéri, hogy a forrást pályázati úton környezetvédelmi célokra fogják fordítani, viszont mivel a pontos összeg nem ismert, a kormányon lehetetlen számon kérni, hogy valóban az egész összeget zöld célra költi-e.
2008.10.15. 11:00
 
 
Hatvanmilliós munkabért követelő apáca
Elmaradt munkabér címén 240 ezer eurót (60 millió forint) követel egy apáca, miután kitették a kolostorból, amelyben 23 éven át élt és dolgozott. A 45 éves nő számításai szerint kemény munkájáért jár neki az összeg, elvégre rengeteget ásott a kertben, építkezésnél segédkezett, nehéz terheket cipelt. A kinti életben ilyesmiért naponta legalább 30 euró - 7500 forint - jár. Az apáca további 10 millió forintnyi összeget is követel, mert beléptekor ennyit adományozott a zárdának. Állítása szerint azért menesztették a kolostorból, mert nyíltan összekülönbözött elöljárójával, a főnővérrel. Bérkövetelésével bírósághoz fordult.
2008.10.15. 10:37
 
 
Hivatalosan is bejelentette válását Madonna és Guy Ritchie
Hivatalosan is bejelentette válását Madonna és brit filmrendező férje, Guy Ritchie. A közös megegyezésről szóló közleményt Madonna New York-i és londoni képviselői tették közzé szerdán. "Hét és fél év házasság után Madonna és Guy Ritchie megegyeztek, hogy elválnak útjaik. Mindketten kérik a sajtó munkatársait, hogy legyenek tisztelettel a család iránt ebben a nehéz helyzetben" - áll a közleményben, amely szerint a pár még nem jutott megállapodásra a vagyonmegosztásról és arról, hogy kihez kerüljenek a gyerekek. A The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia felső ezréről évente közzétett lista idei kiadása szerint Madonna és Ritchie közös vagyona 300 millió font.
2008.10.15. 10:23
 
 
Alicia Keys kapta a legtöbb jelölést az American Music Awardson
Alicia Keys öt, a Coldplay és az Eagles négy-négy díj jelöltje az American Music Awardson. A rangos zenei díjat november 23-án adják át Los Angelesben. Alicia Keys amerikai rhythm and blues énekesnő az év előadója és az év legjobb énekesnője díj várományosa is. Az év előadója díj jelöltje rajta kívül a brit Coldplay és az amerikai Eagles, Chris Brown és Lil Wayne i. Az év legjobb énekesnője díjért Mariah Carey és Rihanna, a férfi előadók trófeájáért Chris Brown, Usher és Kid Rock áll sorban. Az év együttese trófeáért a Coldplay, az Eagles és a Daughtry versenyez, míg az év albumáért a Coldplay két koronggal is a jelöltek között szerepel, de a Alicia Keys és az Eagles is érdekelt ebben a kategóriában.
2008.10.15. 09:56
 
Az Internet lett a legfontosabb álláskeresési eszköz
A Profession.hu és az NRC legfrissebb online álláskeresési kutatása szerint a 18-49 éves internetező felnőtt korosztály* többsége a világhálót tartja a legfontosabb eszköznek az álláskeresésben. Munkahelyválasztáskor a legfontosabb szempontjaik a stabil munkahely, a jó munkahelyi légkör, valamint a jövedelem nagysága. Körükben a banki, pénzügyi és az informatikai munkalehetőségek a legnépszerűbbek. Az utóbbi években a mobilitásuk alig változott: a vizsgált populációnak csupán minden második tagja költözne el jelenlegi lakóhelyéről egy új állás kedvéért, de ők sem utaznának 10 kilométernél távolabb mostani otthonuktól.
2008.10.15. 09:52
 
 
Nastia Liukin tornásznő az Év sportolónője
A tekintélyes "Nők Sportalapítványa" a pekingi olimpián összetettben aranyérmes Nastia Liukin amerikai tornászt választotta meg a Év női sportolójának. Korábban olyan nagyságok érdemelték ki az elismerést, mint Annika Sörenstam golfozó, Michelle Kwan műkorcsolyázó, Gail Devers atléta vagy Bonnie Blair gyorskorcsolyázó. "El sem akarom hinni, hogy ilyen társaságba kerültem, mindannyian fenomenális sportolók" - mondta Liukin, aki október 30-án lesz 19 éves. A négyszeres világbajnok tornász a pekingi játékokon aranyérmes lett összetettben, másodikként végzett csapatban, felemás korláton és gerendán, míg talajon bronzérmet szerzett.
2008.10.15. 09:31
 
 
Madridi tenisztorna: Nadal a harmadik fordulóban
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal három játszmában nyert a lett Ernests Gulbis ellen, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a 2,27 millió euró összdíjazású madridi fedettpályás férfi tenisztornán, amely a Mestersorozat nyolcadik állomása. Eredmények: 1. forduló (a 32 közé jutásért): Lopez (spanyol)-Montanes (spanyol) 7:6 (7-4), 6:3 Hanescu (román)-Turszunov (orosz) 4:6, 6:2, 6:3. 2. forduló (a 16 közé jutásért): Nadal (spanyol, 1.)-Gulbis (lett) 7:5, 3:6, 6:3 Gasquet (francia, 15.)-Fish (amerikai) 6:7 (3-7), 6:4, 6:3. "Nagyon nehéz mérkőzés volt. Gulbis fontos pontokat megnyerve eredményesen kapaszkodott vissza a második szettben. Amikor szükséges volt, a legjobbamat nyújtottam" - mondta Nadal.
2008.10.15. 08:26
 
 
Gyurcsány Ferenc: egyik párt sem akar előre hozott választást
Gyurcsány Ferenc szerint most egyik párt sem akar előre hozott választásokat. A miniszterelnök erről a RTL Klub reggeli híradójának adott interjúban beszélt szerdán. Arra a kérdésre, lemond-e, ha az Országgyűlés nem szavazza meg a költségvetést, úgy válaszolt: szerinte azt elfogadja a parlament. Egy ilyen helyzetben, amikor "csapkodnak körülöttünk a villámok, dörög az ég, támadják az országot", nincs az a párt, amely előre hozott választásokat szeretne, ez is a nemzeti felelősség része - fogalmazott a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc szerint most menni kell tovább, dolgozni kell, nem érnek rá arra a pártok, hogy hosszú kampányt folyassanak.
2008.10.15. 07:29
 
 
Nyugállományba vonul London utolsó rendőrségi macskája
Nyugállományba vonul Reagan, London utolsó rendőrségi macskája, "aki" több mint egy évtizeden át irtotta a rágcsálókat a brit főváros egyik kapitányságán. A hófehér macskát 1997-ben, nyolc hónapos korában vették a Snow Hill-i kapitányság állományába, ahol egy másik, Carter nevezetű cicával közösen járőrözött. Mindkét macska születésétől fogva süket volt, ám ez nem zavarta őket kötelességeik maradéktalan teljesítésében. A többi érzékszervük kompenzálta fogyatékosságukat, s a macskák teljes biztonsággal csaptak le a patkányokra és egerekre - olvasható a Sky News honlapján.
2008.10.15. 07:24
 
 
Obama előnye meggyőzőnek tűnik McCainnel szemben
Több felmérés is arra mutat, hogy Barack Obama, az amerikai Domokrata Párt elnökjelöltjének előnye egyre meggyőzőbbnek tűnik republikánus vetélytársával, John McCainnel szemben. A The New York Times szerdán megjelenő számában nyilvánosságra kerülő közvélemény-kutatási adatok szerint Obama 53-39-re vezet. Ez különösen annak fényében feltűnő, hogy a lap előző, október 6-án közzétett felmérése még csupán hárompontos előnyt adott az illinoisi szenátornak (48-45). A The New York Times körkérdéséből az is kiderül, hogy azok közül, akik egyik párt mellett sem kötelezték el magukat, 51 százalék szándékozik Obamára és 33 százalék McCainre szavazni.
2008.10.15. 07:11
 
Gyurcsány: fontos lenne, hogy az államfő ott legyen a nemzeti csúcson
Gyurcsány Ferenc szerint olyan helyzet van Magyarországon, amikor fontos, hogy az ország egységét szimbolizáló köztársasági elnök egy ilyen konzultáción, mint a nemzeti csúcs, ott legyen és erősítse azokat, akik vállalták a részvételt. A miniszterelnök erről a TV2 Jó estét, Magyarország című műsorának adott interjúban beszélt, azzal kapcsolatban, mit gondol Sólyom László távolmaradásáról. A miniszterelnök közölte: hétfőn többször is beszélt Sólyom Lászlóval, aki neki is elmondta, hogy nem vesz részt a nemzeti csúcson. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, hogy érvelt amellett a köztársasági elnöknek, hogy jöjjön el a találkozóra.
2008.10.15. 07:00
 
 
Népszabadság: a MÁV szerint a mozdonyvezető okozta a monorierdei tragédiát
A mozdonyvezető szabályszegésével magyarázza a MÁV a Monorierdőnél négy halálos áldozatot követelő múlt heti tragikus balesetet - írja a Népszabadság. A lap szerdai számában azt írják: A MÁV Biztonsági Igazgatóságának jelentése szerint "okkal feltételezhető", hogy a balesetet a személyvonat "szabályszegő magatartása okozta". Ez egybecseng a Népszava keddi számában közölt értesüléssel, miszerint a személyvonat vezetőjét terheli a felelősség. Miközben a Népszabadság cikke is megismétli, hogy a MÁV a részleteket a rendőrségi nyomozás lezárultát követően hozza nyilvánosságra, számos adatot közöl a négy halálos áldozatot követelő vonatbaleset körülményeiről.
2008.10.15. 06:54
 
Bioptron lámpának látszó tárgyat értékesítettek a csalók
Országosan több száz embert is tévedésbe ejtő csalókat fogtak a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói. A rendőrök további sértettek jelentkezését várják.
2008.10.14. 21:30
 
 
Orbán: előre hozott választásokra van szükség
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint továbbra is előre hozott választásokra van szükség, a jelenlegi helyzetet ugyanis a mostani kormány nem képes megoldani. A pártelnök az InfoRádiónak adott keddi interjújában egyébként úgy vélte, "Be kell látnunk, hogy nálunk a válságövezet a miniszterelnök asztalánál kezdődik". Orbán Viktor azt mondta, hogy elmegy a Gyurcsány Ferenc kormányfő által szombatra összehívott nemzeti csúcsra, bár eggyel több tanácskozás nem oldja meg a problémákat, a kormány ezzel saját tehetetlenségét akarja szétkenni.
2008.10.14. 21:15
 
 
Vb-selejtező: Hajnal valószínűleg nem játszhat Málta ellen
Hajnal Tamásnak valószínűleg ki kell hagynia a magyar labdarúgó-válogatott soron következő világbajnoki selejtezőjét, szerdán Máltán. Az MLSZ honlapja arról számolt be, hogy a találkozó előtti utolsó tréningen már Halmosi Péter és Dárdai Pál is teljes értékű munkát tudott végezni, az orvosi stábnak csak Hajnallal és Szélesi Zoltánnal kellett foglalkoznia, utóbbi minden bizonnyal pályára léphet. "Még nem végleges, mert lesz egy teszt szerdán délelőtt is, de várható, hogy Hajnalról le kell mondania a kapitánynak, Szélesi azonban ott lehet jelöltjei között" - nyilatkozta dr. Pánics Gergely, a válogatott orvosa.
2008.10.14. 20:51
 
 
Magyarország péntektől részese lehet az amerikai vízummentességi programnak
Magyarország öt másik aspiráló országgal együtt akár már péntektől részese lehet az amerikai vízummentességi programnak; George Bush elnök aznap tesz ünnepélyes bejelentést a Fehér Házban - közölte Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet. Az MTI előző napi washingtoni értesülését megerősítve a nagykövet kedden elmondta: a Fehér Ház jelezte a diplomáciai képviseletnek, hogy pénteken ünnepélyes bejelentés lesz. Mint mondta, "a Fehér Házban Bush részvételével nyilvánvalóan egy végső bejelentés lesz". Hozzátette: lehet, hogy a bejelentés azonnali hatályról szól majd, vagy arról, hogy valamilyen későbbi dátummal léptetik életbe a rendszert.
2008.10.14. 20:30
 
Véres késsel a kezében fogták el
Kirabolt és megkötözött egy asszonyt, nem sokkal később életveszélyesen összeszurkált egy másikat.
2008.10.14. 20:11
 
 
Estig négyen jelezték, hogy nem vesznek részt a nemzeti csúcson
Kedd estig négyen - Sólyom László jelenlegi, Göncz Árpád és Mádl Ferenc volt államfő, valamint Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság elnöke - jelezték, hogy nem vesznek részt a miniszterelnök által kezdeményezett szombati nemzeti csúcson. Az öt parlamenti párt vezetője elmegy, ahogyan három volt miniszterelnök, a tudományos akadémia jelenlegi és két volt elnöke, továbbá a Magyar Nemzeti Bank jelenlegi, és három korábbi elnöke. Sólyom László államfő Ammánban közölte, hogy szerinte a miniszterelnök által összehívott tanácskozás "nem szolgálja a felelősségi viszonyok tisztázását, technikailag nem látom célravezetőnek, én ezen a tanácskozáson nem kívánok részt venni, az állam nem így működik".
2008.10.14. 19:20
 
 
Nem lesz hivatalos Fidesz-nagygyűlés október 23-án
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke október 23-án a budai önkormányzatok közös megemlékezésén szólal fel a Várban - mondta Szijjártó Péter pártszóvivő kedden. A Fidesznek így idén hivatalosan nem lesz központi nagygyűlése, de a budai önkormányzatok közös ünnepségére - Orbán Viktor beszéde miatt - minden bizonnyal sokan kíváncsiak lesznek majd, a korábbi évek nagygyűléseihez hasonlóan. Az Index kedden arról írt, hogy a Fidesz nem tart központi nagygyűlést október 23-án, Orbán Viktor viszont beszédet mond a Várban. A legnagyobb ellenzéki párt 2005-ben a Műegyetem előtt, 2006-ban és 2007-ben pedig az Astoriánál tartott nagygyűlést a nemzeti ünnepen.
2008.10.14. 18:20
 
 
Foley: az amerikai-magyar kapcsolatok erősebbek, mint valaha
Bármelyik jelölt nyeri is az elnökválasztást az Egyesült Államokban, az új elnök változatlanul elkötelezi majd magát Magyarország mellett - mondta April Foley budapesti amerikai nagykövet kedden egy fővárosi rendezvényen. "Biztos vagyok benne, hogy az amerikai-magyar kapcsolatok a jövőben is kiválóak lesznek, bárki lesz is az Egyesült Államok következő elnöke" - közölte April Foley. A két ország kapcsolatai erősebbek, mint valaha, ennek egyik bizonyítéka az amerikai vízummentességi program, amelynek hamarosan Magyarország is részese lesz - mondta a nagykövet.
2008.10.14. 18:15
 
Koszovói határsértők Röszkén
Ma hajnalban ismét határsértőket fogtak a szegedi határrendészek.
2008.10.14. 18:02
 
Elfogták a sorozatbetörőket
Augusztus közepe óta rendszeressé váltak a hétvégi ház feltörések a Tiszavasvári és Szorgalmatos között fekvő szőlőskertekben. Az ismeretlen tettesek mintegy 60-70 ingatlanra törtek be és vittek mindent, ami mozdítható volt; hosszabbítót, bográcsot, függönyt, evőeszközt, fűnyírót, permetezőt. A lopási kár házanként ezer és százezer forint között mozgott. Volt olyan tulajdonos, akihez a néhány hónap alatt háromszor is betörtek.
2008.10.14. 17:45
 
 
Veszélyben a Google képkereső szolgáltatása
Szerzői jogokat sért a Google képkereső szolgáltatása a hamburgi tartományi törvényszék szerint. Az amerikai informatikai óriás ellen egy hamburgi képregényrajzoló indított pert, amiért a PsykoMan nevű teremtményéről több ábrázolás is szabadon elérhető a népszerű képkeresőn keresztül. A figurával díszített ruhákat, levelezőlapokat és posztereket is forgalmazó művész szerint a Google ezzel megsérti a motívumhoz fűződő kizárólagos szerzői és felhasználói jogait. A hamburgi bíróság az alkotónak adott igazat és megtiltotta a cégnek, hogy a PsykoMan-figurát nézőkép (thumbnail) formájában tárolja az adatbázisában.
2008.10.14. 17:20
 
 
Szerdától 13 millió forint a biztosított betét összege
Az interneten már olvasható keddi Magyar Közlönyben megjelent a betétbiztosítási összeghatárt megemelő törvény, amelyet hétfőn este fogadott el a parlament - a módosítás szerdán már hatályba is lép. A hitelintézeti törvény eredetileg 6 millió forintban határozta meg az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) helytállási kötelezettségét. A parlamenti módosítás ezt az összeget 13 millió forintra emelte. Egyúttal eltörölte azt a szabályt, amely szerint a kártalanítás mértéke 1 millió forintig 100 százalék, a felett pedig 90 százalék, vagyis megszűnt az önrész.
2008.10.14. 17:15
 
Babás hétvége ősszel
Az évszak kiváló lehetőséget nyújt a hosszú hétvégék eltöltésére, nincs már meleg, és ha szerencsénk van, a nagy hideg sem jön olyan korán. Írásunkban tippeket talál, hova és mit vigyünk magunkkal.
2008.10.14. 17:02
 
 
Továbbra sincs egyezség a MÁV és a VDSZSZ között
Nem történt előrelépés a szakszervezeti sztrájkkövetelésekről a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok képviselői, valamint Herczog László közvetítő részvételével megtartott egyeztetésen. A tárgyalást a munkaügyi vita rendezéséről október 27-én folytatják. Az egyeztetést követően Bárány Balázs, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének alelnöke, a szakszervezeti tárgyalódelegáció vezetője lesújtónak nevezte a tárgyalást az MTI-nek nyilatkozva. Bárány elmondta, hogy októberben sztrájk lesz, hogy mikor és mennyi ideig, azt a szakszervezeti vezető nem mondta meg. "Nyilván kiválasztjuk azt az időpontot, amikor a sztrájknak a legnagyobb hatása lehet" - tette hozzá.
2008.10.14. 17:00
 
 
F1: Vettel elhagyja a Toro Rossót
Gerhard Berger, a Forma-1-es Toro Rosso társtulajdonosa azt mondta, hogy csak az idény végén döntik el, milyen felállásban kezdik a következő világbajnokságot. Berger szerint mindenképpen meg kell találni a német Sebastian Vettel utódát, aki a Red Bull Racing-istállónál folytatja, Sébastien Bourdais ügyében viszont még nem mondták ki az utolsó szót. A francia versenyző a szezon első felébén nagyon gyatrán teljesített, az utóbbi futamokon azonban javult valamicskét, és elképzelhető, hogy kap még egy esélyt.
2008.10.14. 16:19
 
 
A Szerémi úton hosszabbítanák meg az 1-es villamos vonalát
Az 1-es villamos pályáját a második ütemben a Szerémi út - Hengermalom út nyomvonalon hosszabbítanák meg, ezt az elképzelést támogatta kedden a Főpolgármesteri Kabinet - közölte a Városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián elmondta: a Fővárosi Közgyűlés júniusban döntött arról, hogy az 1-es villamos pályáját az első ütemben a Budafoki útig hosszabbítják meg, és új járműveket is vásárolnak. Az 1-es és a 3-as villamos hálózatfejlesztési projektjének együttes költsége 44 milliárd forint - jegyezte meg. A tervezési költségbecslés alapján a Szerémi úti kivitelezéshez összességében nettó 3,7 milliárd forintra van szükség. Ez az összeg nem tartalmazza további járművek vásárlásának költségét.
2008.10.14. 16:02
 
 
Eddig ötven rendezvényt jelentettek be október 23-ra
Eddig ötven rendezvényt jelentettek be a főváros területére október 22-ére és 23-ára; a bejelentett rendezvényeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tudomásul vette - közölte a BRFK szóvivője. Mint mondta, a nemzeti ünnephez kapcsolódóan több állami, önkormányzati rendezvény is lesz a fővárosban, valamint több civil szervezet is szervez megemlékezést. A bejelentett rendezvényeket a BRFK tudomásul vette, mert megfeleltek a törvényi feltételeknek. Hozzátette: a belvárosban ezen a két napon jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani.
2008.10.14. 15:55
 
 
Tenisz, Zürich: Szávay Ágnes kiesett az első fordulóban
Szávay Ágnes kiesett a 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás zürichi női tenisztorna első fordulójában. Eredmény: Bartoli (francia)-Szávay 6:4, 6:0. A magyar játékost a francia Marion Bartoli győzte le két nagyon sima szettben, 1 óra 7 perc alatt. A viadal honlapja szerint az első játszmában - amely 38 percig tartott - Bartoli 3:1-es vezetést szerzett, ám a magyar teniszező kiegyenlített, a folytatásban azonban ismét a wimbledoni bajnokságon tavaly döntős francia kerekedett felül. A második, egyben utolsó felvonásban Szávay egyetlen gémet sem tudott begyűjteni és további 29 perc elteltével kikapott. A magyar teniszező az idén 26 meccset nyert és 24-et veszített el, a világranglistán pedig az áprilisi 13.-ról visszacsúszott a 27. helyre.
2008.10.14. 15:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265[2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista