2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Éles gránátot dobtak be az MSZP újpesti irodájának udvarába
Kibiztosított, éles gránátot dobtak be az MSZP újpesti irodájának udvarába feltehetőleg még vasárnap este; a hétfő reggel megtalált szerkezetet a tűzszerészek helyben hatástalanították és szétszerelték. Ha a szerkezet felrobbant volna, az egész környéket hatalmas detonáció rázta volna meg - közölte a helyi pártelnök. Az iroda ellen nem ez volt az első támadás. Trippon Norbert a biztosítást végző tűzszerészekre hivatkozva a robbanás lehetséges hatásáról szólva azt mondta: "ameddig a szem ellát", a szerkezet óriási pusztítást végzett volna. A IV. kerületi Nádor utcai iroda környékét korábban ötszáz méteres körzetben kiürítették, kutyákkal vizsgálták át az iroda udvarát. Nem jártak a BKV-buszok sem.
2008.10.20. 09:30
 
 
Csökkent az építőipari termelés
Az építőipari termelés volumene 2008 augusztusában munkanaptényezővel kiigazítva 4,3 százalékkal, kiigazítatlan adatok alapján 6,3 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Júliusban a termelés ennél nagyobb mértékben, 11,8 százalékkal csökkent 12 havi összehasonlításban a kiigazítatlan adatok szerint. Augusztusban szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés 3,8 százalékkal haladta meg az előző havit. Az év első nyolc hónapjában az építőipar termelése 10,2 százalékkal maradt el a 2007. azonos időszakitól.
2008.10.20. 09:07
 
 
Szávay a 25. a női tenisz-világranglistán
Szávay Ágnes a 27.-ről feljött a 25. helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a szerb Jelena Jankovic vezet. A magyar játékos a héten Linzben szerepel, első fordulós ellenfele, az olasz Flavia Pennetta - aki a múlt héten finálés volt Zürichben - a 14. Női világranglista: egyes: 1. Jelena Jankovic 2. Dinara Szafina 3. Serena Williams 4. Ana Ivanovic 5. Jelena Gyementyjeva 6. Marija Sarapova 7. Szvetlana Kuznyecova 8. Venus Williams 9. Vera Zvonarjova 10. Agnieszka Radwanska...25. Szávay Ágnes ...114. Czink Melinda ...156. Arn Gréta...215 Marosi Katalin...262. Nagy Kyra...295 Kapros Anikó.
2008.10.20. 08:32
 
Népszabadság: október 23-án taktikát válthat a rendőrség
A szélsőséges csoportok a korábbiakhoz képest több helyszínen tartanak rendezvényeket október 23-án, amire a rendőrök a korábbiakhoz képest új módszerekkel is válaszolhatnak - írta a hétfői Népszabadság. A lap rendőrségi források alapján úgy tudja, nálunk is azt a módszert készülnek alkalmazni a randalírozó tüntetőkkel szemben, amit számos más államban is: nem "kergetőznek" a rendbontókkal, hanem bekerítik őket. Ezt követően mindenkit igazoltatnak, és egyenként bocsájtják útjukra őket, ha viszont valakit konkrét törvénysértés elkövetésével gyanúsítanak, azt azonnal őrizetbe veszik. Kérdéses azonban, hogy ez a megoldás mennyiben felelne meg a hazai szabályozásnak.
2008.10.20. 08:05
 
 
Az elhízás és a dohányzás időzített bombák Kínában
Valóságos időzített bombaként írja le a kínai egészségügyről megjelent friss tanulmány az olyan, többek között az elhízásra és a dohányzásra visszavezethető krónikus betegségeket, mint a rák, illetve a légzőszervi és szívbetegségek. Míg 1990 előtt a járványok számítottak a legsúlyosabb gondnak a kínai egészségügy számára, napjainkban a krónikus betegségek jelentik a fő problémát; a 2005-ben bekövetkezett természetes halálesetek háromnegyede ezekre volt visszavezethető. A szakértők szerint legfőbb ideje, hogy a kínaiak változtassanak étrendjükön, abbahagyják a dohányzást és elkezdjenek rendszeresen mozogni.
2008.10.20. 08:04
 
 
Moszkvában divat a G-pont aktiválása
A moszkvai hölgyek egyre gyakrabban fordulnak plasztikai sebészhez az örömtelibb szex reményében, hogy az orvosok műtéti úton aktiválják - vagyis megnagyobbítsák - az úgynevezett G-pontot. Viktor Szamarcev plasztikai sebész a Moszkovszkij Komszomolec című lapnak elmondta: a műtétet még csak rövid ideje végzik, de jelenleg minden második hozzá forduló hölgy ezt kéri. A beavatkozás lényege, hogy hialuronsavból készülő gélt fecskendeznek a területre, ettől a G-pont megnagyobbodik, és már a legkönnyebb érintésnél is kéjérzetet okoz.
2008.10.20. 07:43
 
 
Népszava: fej nélkül temetik el az ismeretlen személyazonosságú halottakat
Évente százötven-százhatvan esetben indul eljárás Magyarországon amiatt, hogy egy halottnak ismeretlen marad a személyazonossága, s közülük mintegy húsz-harminc elhunyt marad azonosítatlan - írta a hétfői Népszava, amely cikkében választ keresett arra is: milyen megfontolásból vágják le a harminc nap elteltével kötelezően eltemetendő, de még mindig azonosítatlan halottak fejét. A lapnak nyilatkozva Köbli Mihály rendőr őrnagy, a BRFK rendkívüli haláleseti osztályának vezetője elmondta: az ismeretlen személyazonosságú halottak nagy részét sikerült azonosítani.
2008.10.20. 07:21
 
Kamatdöntő ülést tart ma a monetáris tanács
Kamatdöntő ülést tart ma a jegybank monetáris tanácsa. Piaci elemzők szinte egybehangzó véleménye szerint a testület nem változtat az alapkamat 8,5 százalékos szintjén, amely május óta van érvényben. Kamatcsökkentésre a véleményalkotók szerint ebben az évben már nem kerül sor.
2008.10.20. 07:11
 
 
Surányi: a kiadáscsökkentés elkerülhetetlen
Ha a kiadások jelentős csökkentése nem valósul meg a jövő évre beterjesztett költségvetésben, akkor a piacok nyomása fogja azt kikényszeríteni - mondta egy esti televíziós műsorban Surányi György. Az országokat másként érinti a pénzügyi válság, ha például Csehország sérülékenysége 100, akkor Magyarországé 130-140 - tette világossá a helyzetet a jegybank volt elnöke az m1 "Szólás szabadsága" című műsorban. Hozzátette: "most fizetjük a 2001-2006 közötti felelőtlen gazdaságpolitika árát". A kiútra vonatkozó kérdésre Surányi az egyensúlyőrző gazdaságpolitika folytatását és az összefogást jelölte meg.
2008.10.20. 07:08
 
 
Ellentmondóan értékelik a pártok a nemzeti csúcsot egy nap elteltével
Ellentmondóan értékelik a nagy pártok a nemzeti csúcsot egy nap elteltével; a vasárnap elhangzottak szerint Orbán Viktor előrehozott választást, új kormányt, új miniszterelnököt sürget, mert más nem segíthet a válságba jutott országon, a szocialista politikusok szerint viszont sikeres volt a nemzeti csúcs. A Fidesz szerint a hét vége azt bizonyította, amit már ezt megelőzően is mondtak, azaz a kisebbségi kormány egy gigantikus megszorító csomag bevezetésére készül. Az MSZP szerint Orbán Viktoron és a Fideszen kívül mindenki az együttműködést keresi, a vállalkozóktól a szakszervezeteken és a pénzügyi szakértőkön át, a többi ellenzéki pártig és a kormányig.
2008.10.19. 20:05
 
 
Nem bírt egymással a DVTK és az Újpest
A DVTK változatos mérkőzésen gólnélküli döntetlent játszott a vendég Újpesttel a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójában. Diósgyőri VTK-Újpest FC 0-0, Miskolc, 6000 néző, v: Arany, sárga lap: Bori (36.), Pollák (77.), Rajczi (89.). Az első félidő kifejezetten látványos, izgalmas és élvezetes játékkal telt. Mindkét oldalon három-három esetben bravúrra volt szüksége a kapusoknak, hogy a veszélyes lövéseket ártalmatlanná tegyék. A második játékrészben az Újpest átvette az irányítást, többet támadott, Foxi rúgott egy zúgó kapufát is, de a látottak alapján igazságos eredmény született.
2008.10.19. 19:25
 
 
Sólyom László megkezdte látogatását a Hortobágyi Nemzeti Parkban
Sólyom László köztársasági elnök vasárnap megkezdte látogatását a Hortobágyi Nemzeti Parkban, s a háromnapos túra első programjaként Poroszlónál áthajózott a Tisza-tavon. Az államfő programjának egyik fontos témája a falusi kisiskolák működése és megmaradása lesz. Sólyom este találkozik a Nagycsaládosok Országos Egyesületének képviselőivel, utána pedig fogadáson vesz részt a térség országgyűlési képviselőivel, a megyei közgyűlés vezető tisztségviselőivel, a történelmi egyházak vezetőivel, a térségi civil szervezetek vezetőivel.
2008.10.19. 18:33
 
 
Linz: Szávay Pennetta ellen kezd
Szávay Ágnes az olasz Flavia Pennetta ellen kezd a hétfőn rajtoló, 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztornán. Az MTI információja szerint a világranglistán jelenleg 27. magyar játékos várhatóan kedden, legkésőbb szerdán játszik a rangsorban 17. riválisával. Szávay és Pennetta - aki vasárnap döntőt játszott a zürichi viadalon az amerikai Venus Williamsszel - eddig egyszer találkozott WTA-tornán: három éve Bogotában, salakon az olasz nyert. A magyar teniszező szintén indult a zürichi versenyen, de már a nyitó körben kikapott a francia Marion Bartolitól. Ezzel az idén 26 győzelme mellett 24-szer szenvedett vereséget, a világranglistán pedig az áprilisi 13.-ról visszacsúszott a 27. helyre.
2008.10.19. 18:21
 
Megtalálták az idős nénit!
Mint arról korábban hírt adtunk, 2008. október 15-én a Budakeszi Arborétum területéről eltűnt egy 93 éves hölgy. Az eltűnés ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága indított közigazgatási hatósági eljárást.
2008.10.19. 17:24
 
 
Colin Powell is Obamát támogatja
Colin Powell, az első Bush-kormány külügyminisztere vasárnap közölte: a demokrata párti elnökjelöltet, Barack Obamát támogatja. Powell, aki négycsillagos tábornok, az NBC televízió reggeli műsorában úgy fogalmazott: az Egyesült Államoknak a rendszert átalakító elnökre van szüksége. Érvelése szerint mindkét nagy párt jelöltje alkalmas az amerikai fegyveres erők főparancsnoki tisztének betöltésére, de Obama megfelelőbb a gazdasági gondok kezelésére és Amerika nemzetközi tekintélyének javítására.
2008.10.19. 17:20
 
 
The New York Times: Magyarország "Európa problémás országa"
Magyarország, amelynek helyzete egyáltalán nem olyan ijesztő, mint izlandé, ahol a kormány ellenőrzése alá vont több nagybankot, Európa egyik "problémás országának" számít a nagy adósság miatt, amelynek csaknem egyharmada devizában van - írta a The New York Times. A magyar fogyasztók nem tehetnek sokkal többet annál, minthogy várnak az ingatag helyzetű forint stabilizálódására - olvasható a magyar pénzügyi rendszer sérülékenységéről közölt elemzésben. A tekintélyes napilap szerint annak nyomán, hogy a pénzügyi válság az utóbbi hetekben végigsöpört Európán, Magyarország különösen sebezhető helyzetben találta magát. Az ország, amely egykor a nyugati befektetők kedvenc célpontja volt, súlyosan eladósodott.
2008.10.19. 17:13
 
 
A kínai kormány nem aggódik a pénzügyi válság hatásai miatt
A kínai kabinet hét végi ülésén megállapította, hogy az ország gazdasága szilárd lábakon áll, dacára a nagy nemzetközi pénzügyi és gazdasági válságnak. Az országot sújtó természeti katasztrófák - a zord téli időjárás, a földrengés - sem okoztak megingást, az ország gazdasága szembe tud nézni a különböző kockázatokkal. Helyi források szerint annyi azonban valószínűnek látszik, hogy az idei harmadik negyedévi gazdasági növekedés - amiről a hét elején jelenik meg hivatalos adat - nem lesz kétszámjegyű már, jóllehet az elmúlt három negyedévben még az volt.
2008.10.19. 16:35
 
 
Aranylabda: 30-as lista Henry, Ronaldinho és Cannavaro nélkül
Thierry Henry, Ronaldinho és Fabio Cannavaro a három legnagyobb hiányzó az Aranylabdára esélyes futballsztárok 30-as listáján. Henry 1999 óta először maradt ki a France Football által közzétett névsorból, amelyen az idén Európa-bajnok spanyolokat heten képviselik, az egyetlen brazil pedig a tavalyi győztes Kaká. Az Európa legjobbjának járó díjat december 2-án adják át, a szakemberek szerint a favorit a Manchester United portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo.
2008.10.19. 16:31
 
 
Madonnáék másfél szexmentes év után válnak
Másfél szexmentes év után döntött úgy Madonna brit filmrendező férje, hogy véget vet a jó ideje omladozó házasságnak. A 40 éves Guy Ritchie és a nála tíz évvel idősebb amerikai énekes világsztár a minap jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy útjaik nyolcévi házasság után különválnak. Az okokról is találgatások végtelen sora látott már napvilágot. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap forrásai szerint azonban Ritchie-nek mindenekelőtt abból lett elege, hogy felesége a testedzés "mániákus megszállottjává" vált, napi négy órát töltött formában tartó gyakorlatokkal, utána pedig túl fáradt volt az ágybeli intim együttléthez.
2008.10.19. 16:27
 
 
Több tízezren tüntettek Párizsban a kormány oktatási politikája ellen
Negyvenhét szervezet felhívására több tízezren tiltakoztak Párizsban a kormány oktatási politikája, nevezetesen a költségvetési megszorítások, a munkahelyek megszüntetése és a reformok megvalósításának körülményei ellen. Az ország minden tájáról érkezett tanárok, diákok és szülők együtt vonultak fel a francia fővárosban megrendezett országos tiltakozó megmozduláson, amelynek élén valamennyi pedagógusszervezet képviselője ott volt. A 2009-es költségvetési tervezet vitája előtt két héttel a tiltakozók azt kérik a kormánytól, hogy a pénzügyi válság idején, amikor elengedhetetlen az állami szerepvállalás, inkább invesztáljon a közoktatásba, és ne vonjon el onnan további költségvetési pénzeket.
2008.10.19. 15:47
 
Zürichi tenisztorna: Venus Williams diadala
Az amerikai Venus Williams nyerte meg a 600 ezer dollár összdíjazású zürichi fedettpályás női tenisztornát, miután a döntőben két játszmában legyőzte az olasz Flavia Pennettát. A svájci városban 1999-ben is diadalmaskodó, 28 éves klasszisnak ez volt idei második trófeája a wimbledoni siker után.
2008.10.19. 15:46
 
 
Az ING pénzügyi csoport csaknem 10 milliárd eurós injekciót vár
A holland ING pénzügyi óriáscsoport még akár 9 milliárd eurót is elérő állami pénzügyi támogatást vár - közölték amerikai és brit lapok. A banknak a jelentős tőkeinjekcióra vonatkozó igényét összekapcsolják azzal, hogy az ING valószínűleg első ízben fennállása óta negyedéves veszteségről számol majd be. Az ING nem az első lenne a holland pénzintézetek között, amelyik a mostani pénzügyi válság miatt pénzsegélyre szorul. Ismeretes, hogy egyik jelentős hazai vetélytársa, a Fortis bankot a holland államnak 20 milliárd eurós injekcióval kellett kisegítenie, felszínen tartania.
2008.10.19. 15:37
 
 
Gasparovic "letagadta" a szlovákiai magyarok csaknem a felét
Ivan Gasparovic szlovák államfő vasárnapi nyilatkozata szerint a szlovákiai magyarok lélekszáma nem ötszázezer, hanem úgy háromszázezerig terjed. A legutóbbi, 2001-es népszámlálás hivatalos adataival összevetve a szlovák elnök az 520 528 magyar nemzetiségű állampolgárnak csaknem a felét nem vette számításba. A szlovák államfő vasárnap a pozsonyi közszolgálati televízió vendégeként mondott véleményt a magyar-szlovák viszonyban kialakult állapotokról, s mint korábban, ezúttal sem határolódott el Ján Slota magyarellenes kijelentéseitől, mert szerinte Slota csak "a magyar fél lépéseire reagál".
2008.10.19. 15:04
 
 
Az MSZP választmánya márciusra összehívta a tisztújító kongresszust
Az MSZP választmánya 2009. március 21-22-re összehívta a párt tisztújító kongresszusát, amely dönt majd a szocialisták európai parlamenti választási listájáról is - jelentette be Tukacs István, a választmány szervezeti, személyi és költségvetési bizottságának vezetője. A választmány egyhangúlag hagyta jóvá az országos elnökség javaslatát a párt kétévente esedékes tisztújító kongresszusának időpontjára - tette hozzá. Schiffer János, az MSZP választmányának elnökhelyettese beszámolt arról, hogy a testület megvitatta a párt ideológiai programtervezetét, amely a Haza és haladás címet viseli, és azt a jövő évi kongresszus fogadja majd el.
2008.10.19. 14:46
 
 
Csalók pénzt emeltek le Nicolas Sarkozy magánszámlájáról
Eddig ismeretlen csalóknak sikerült megszerezniük Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök személyes bankszámlájának kódjait és mindjárt pénzt is emeltek le róla - írta a Journal de Dimanche című francia hetilap. Az Élysée-palota szóvivője elmondta, hogy az eset még szeptemberben történt, és Sarkozy "a lehető legnagyobb diszkréció közepette" a párizsi államügyészhez fordult, aki az eset felgöngyölítésével a párizsi bűnügyi rendőrséget, valamint a pénzügyőrséget bízta meg. A bankszámlával visszaélő csalókat egyelőre nem találták meg, csupán annyit feltételeznek róluk, hogy "nem lehetnek amatőrök". A lap úgy tudja, hogy "csupán kisebb összegekkel" károsították meg a francia államfőt.
2008.10.19. 14:03
 
 
Orbán Viktor: csak a gyors változás segít a válság megoldásában
A Fidesz elnöke szerint csak a gyors változás segít a jelenlegi válság megoldásában, legyen az akár előre hozott választás, egy másik kormány felállítása vagy egy új miniszterelnök jelölése. Orbán Viktor vasárnap, a Nemzeti Fórum III. budapesti országos gyűlésén beszélt erről. A politikus szerint, ha a megszorítások helyett a gazdasági növekedést helyeznénk a középpontba, akkor minden százaléknyi növekedés újabb százmilliárd forintot hozna a költségvetésnek. Így, aki azt állítja, hogy a kormányzati gyakorlat megváltoztatása nem eredményezne Magyarország számára új pénzügyi forrásokat, az nem mond igazat - hangoztatta.
2008.10.19. 13:27
 
 
Profi boksz: a veterán Hopkins legyőzte Pavlikot
Bár nem címmeccs volt, ezzel együtt nagy érdeklődés övezte a profi boksz két klasszisának, a volt világbajnok Bernard Hopkinsnak és a szintén amerikai, most is aktív világbajnok Kelly Pavliknak a mérkőzését, amelyet meglepetésre a 43 (!) éves Hopkins nyert meg. A 26 esztendős, és a hivatásos ökölvívók táborában egészen a szombati összecsapásig veretlen Pavlik támadó harcmodora ezúttal nem érvényesült, veterán riválisa gyakorlatilag minden menetben okosan keresztbe verte vehemens akcióit. Még az adok-kapokból is Hopkins került ki győztesen, így a középsúly és a félnehézsúly közé sorolható "átmeneti" súlycsoportban zajló 12 menetes csatát fölényesen - a bíróknál 8, 10 és 13 ponttal - nyerte.
2008.10.19. 13:24
 
 
Nem maradnak el a januári nyugdíjemelések
Januártól 3,9 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, csak a nyugdíjkorrekciós program 2009-re tervezett lépései tolódnak el várhatóan szeptemberig - közölte a Kormányszóvivői Iroda. A több helyen pontatlanul megjelent hírekkel ellentétben 2009. január 1-jével 3,9 százalékkal emelkedik a nyugdíjak összege. A pénzügyi válság miatt átdolgozott jövő évi költségvetési tervezet csupán az ötéves nyugdíjkorrekciós program 2009-re esedékes lépéseit érinti, amelyeket így várhatóan 2009 január helyett szeptemberben hajt végre a kormány - tartalmazza a közlemény. Az érintettek várhatóan szeptembertől, nem visszamenőleges hatállyal részesülhetnek a nyugdíjkorrekciós program keretében tervezett nyugdíjemelésben.
2008.10.19. 12:00
 
Vízilabda Euroliga: főtáblán az Eger
A spanyol CN Barcelona legyőzése nem okozott gondot a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának: Gerendás György edző együttese hatcsapatos csoportjában 9-5-re nyert a zárófordulóban, így a 2. helyen harcolta ki a továbbjutást az Euroliga második körének egri selejtezőjéből. A katalánok 0-4 után, a 18. percben szerezték első góljukat. A végig jól védekező házigazdáknál Hárai Balázs és Kiss Csaba egyformán duplával jeleskedett. A kilenc akciógóllal kirukkoló magyar csapat - a horvát VK Sibenik mögött - a 2006/2007-es szezont követően ezúttal második alkalommal jutott az Euroliga főtáblájára, a legjobb 16 csapat közé.
2008.10.19. 11:47
 
 
Veres: a devizahiteleknél a futamidők módosítása is szóba kerülhet
A devizahitelekkel kapcsolatos kormányzati intézkedések egyike lehet a futamidők módosítása. Erről Veres János pénzügyminiszter beszélt vasárnap Budapesten újságíróknak az MSZP választmányának ülése előtt. Támogatásról nincs szó - közölte a tárcavezető a hitelekkel összefüggésben, de részletekbe nem kívánt bocsátkozni, mert még nincs végleges álláspont a kérdésben. Kérdésre válaszolva Veres János megerősítette, hogy az egyik variáció lehet a futamidők kitolása, de mint mondta, még vizsgálják ezt a lehetőséget, és szerdán döntenek az intézkedésekről.
2008.10.19. 11:41
 
 
MSZP-választmány: sikeres volt a nemzeti csúcs
A nemzeti csúcs megerősítette Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt abban, hogy tegye tovább a dolgát, és a felelős erőkkel együttműködve, dolgozzon a válságból való kilábalásért - mondta Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke a testület ülésének elején. Sikeres volt a szombati nemzeti csúcs abban az értelemben, hogy egy asztalhoz lehetett ültetni az érintetteket, hogy párbeszédet lehetett kialakítani - közölte a politikus. Hozzátette: a résztvevők többsége a felelősségre voksolt és nem a népszerűségre.
2008.10.19. 11:24
 
 
Ivanov: a Fekete-tengeri Flotta 2017-ben távozik Szevasztopolból
Az orosz Fekete-tengeri flotta a vonatkozó szerződés 2017-ben esedékes lejárta után távozik az Ukrajnához tartozó Krímben lévő Szevasztopolból, ha az akkori ukrán kormány is ezt akarja majd - mondta Szergej Ivanov orosz miniszterelnök-helyettes. A BBC brit műsorszórónak adott, és a BBC orosz oldalán vasárnap reggel közzétett exkluzív interjúban hangsúlyozta, hogy Oroszország természetesen a bérleti szerződés meghosszabbítására törekszik majd, de azokat az állításokat, miszerint Moszkva megpróbálja majd megszerezni Szevasztopolt, "a hidegháborút idéző stílusú propagandának" nevezte.
2008.10.19. 10:54
 
 
Kínai Nagydíj: Hamilton győzött
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyert a Forma-1-es világbajnokság idei 17. - utolsó előtti - futamán, a vasárnapi Kínai Nagydíjon, Sanghajban. A második helyet a ferraris brazil Felipe Massa, a harmadikat csapattársa, a finn Kimi Räikkönen szerezte meg.
2008.10.19. 10:50
 
 
Eltűntek a savas esők, de jobban melegszik a légkör
Ki emlékszik még a 90-es évek egyik legfőbb környezetvédelmi problémájára, a savas esőkre, az ezek miatt teljesen lecsupaszodott erdőkre, a tavakra, amelyekben minden élet megszűnt? Ezt a gondot az ipari szennyezőanyagok, így például a kéndioxid és a különböző nitrogénoxidok elleni határozott fellépéssel mostanra sikerült megoldani, legalábbis a fejlett világban. Azonban sajnálatos módon egy váratlan hatás befeketíti ezt a képet: az aeroszolok hiányában a légkör jobban átengedi a napsugárzást, ami súlyosbítja a felmelegedést.
2008.10.19. 09:04
 
 
Korábban kezdik a szexet a kínai fiatalok
Egy Kínában végzett kutatás szerint az "egy család-egy gyermek" politika szellemében felnövő első generáció fiataljai nyitottabban, ám továbbra is ellentmondásosan viszonyulnak a szexhez, és nem hívei az egyéjszakás kalandoknak. Kínában még az 1970-es években vezették be azokat a törvényeket, melyek szabályozták az egy családban születendő gyermekek számát. A Kínai Társadalomtudományi Akadémia által készített felmérés szerint, az 1976 és 1986 között született fiatalok 22,8 évesen szerzik meg első szexuális tapasztalataikat, elsősorban tartós partnerkapcsolaton belül, mintsem egyéjszakás kalandok során.
2008.10.19. 09:00
 
 
Isten megidézhetetlen
Nem járt sikerrel egy veterán amerikai törvényhozónak azon kísérlete, hogy pert indítson a Teremtő ellen. A bíróság szerint ugyanis Isten megidézhetetlen. Az afro-amerikai Ernie Chambers, az 1960-as évek egyik polgárjogi vezetője, aki 38 éven át volt Nebraska állam demokrata párti szenátora azért nyújtotta be keresetét, mert szerint Isten a felelős a háborúkért, a természeti katasztrófákért, még a torzan született gyermekekért is. Sőt, a Teremtő engedte meg, hogy olyan írások lássanak napvilágot, amelyek félelmet, szorongást, bizonytalanságot okoznak az emberekben, akik ettől engedelmessé válnak.
2008.10.19. 08:51
 
 
Csúcstalálkozók egész sorát tartaná az USA és az EU a válságról
A pénzügyi válsággal foglalkozó csúcstalálkozók egész sorát fogják megrendezni a jövő hónaptól, legalábbis erről állapodott meg szombaton az amerikai elnök, a francia államfő és az Európai Bizottság elnöke. Az első tanácskozást nem sokkal a november 4-i amerikai elnökválasztás után tartanák - derül ki abból a nyilatkozatból, amelyet George Bush, Nicolas Sarkozy és José Manuel Barroso adott ki közösen a Maryland állambeli Camp David-i elnöki rezidencián folytatott több órás háromoldalú megbeszélés után. A nyilatkozat szerint a jövő héten egyeztetést kezdenek a világ többi politikai vezetőjével a közös amerikai-európai javaslatról.
2008.10.19. 08:44
 
 
Négymilliárd rubel becsületes megtalálója
Váratlanul mintegy négy milliárd rubelt (közel 30 milliárd forint) talált bankszámláján az omszki Alekszej Podkoritov. A fiatalember csak tájékozódni akart, hogy mennyi pénz van a számláján, s a 3 986 203 995,1 összeg láttán nem hitt a szemének. Kivett ezer rubelt, de nem változott szinte semmi. A rendőrség kábítószer-ellenes részlegénél dolgozó Podkoritov hirtelen nem tudta, mit tegyen. Meghányta-vetette a dolgot barátaival, akik szinte mind azt sorolták, mit kellene elsőre venni a pénzből. Alekszej elképzelte, hogy elveri a négy milliárdot, s hogy ebből akár száz évig is dúskálhat, de aztán győzött a lelkiismerete és jelentette a történteket a banknak. Ott megköszönték, hogy szólt, s ezzel el is volt intézve a dolog.
2008.10.19. 08:39
 
 
Majomtestőr kutya
Kutyát kapott egy árva majomfi testőrnek, hogy az eb megvédje a nagyobb majmok támadásaitól egy kínai állatkertben. A gondozók már jó ideje felfigyeltek arra, hogy főképp a hordavezér majom imádja megtépázni a kicsit, olyannyira, hogy az apróság abba bele is halhat. Többször is a gondozóknak kellett közbelépniük, hogy a bántalmazás ne legyen végzetes. Végül arra jutottak, hogy beraknak a majmokhoz egy kutyát, hátha az megvédi a majomfit. Az ötlet bejött. Amint a gyerekmajmot verni kezdik a nagyok, a kutya máris pattan és elkergeti őket. A majomfi is megtanulta már, hogy ki-kivel van: amint veszélyt érez, felpattan az eb hátára.
2008.10.19. 08:33
 
 
McCain az európai szocialistákhoz hasonlította Obamát
Az európai szocialistákhoz hasonlította John McCain, az amerikai Republikánus Párt elnökjelöltje demokrata párti riválisát, Barack Obamát. Obama adóügyi elképzeléseit bírálva azt mondta, az Illinois-i szenátor adóemeléssel sújtaná a tehetőseket, hogy több pénzt adjon a szegényeknek. A demokrata elnökjelölt óriási népjóléti szolgálattá változtatná a kincstári hivatalt - mondta McCain Obama azon ígéretére utalva, hogy ha győz, csökkenti azoknak a családoknak az adóterheit, amelyeknek a jövedelme nem éri el az évi 250 ezer dollárt.
2008.10.19. 08:25
 
 
Pályázat a magyar-román határon átnyúló együttműködési programban
Megjelent az első pályázati kiírást a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Programban - közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. Tájékoztatásuk szerint a program első pályázati felhívásában több mint 16 millió euró támogatás válik elérhetővé az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint a magyar és a román költségvetés társfinanszírozása révén. A pályázaton magyar oldalról Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Békés és Csongrád megye köz- és magánjog hatálya alá tartozó non-profit szervezetei vehetnek részt, minimum 5 százalék önrész biztosításával, a romániai Szatmár, Bihar, Arad vagy Temesvár megyei partnerükkel közösen.
2008.10.19. 08:23
 
 
Az elemzők hétfőn nem várnak kamatváltoztatást
Az elemzők szerint hétfői ülésén nem változtatja meg a 8,50 százalékos irányadó kamatot a monetáris tanács. A Reuters legfrissebb felmérésében résztevők közül 13 elemző változatlan kamatszintet, két elemző 50 bázispontos kamatemelést vár a monetáris tanács hétfői ülésén. A szakértők szerint decemberig már nem változik a kamat, a jövő év végére viszont 7,50 százalékra csökken. Az MTI által előzetesen kérdezett, illetve előrejelzéseikben szemlézett kilenc nagy londoni befektetési bank térségi szakértői közül - alapeseti prognózisként - egy sem vár kamatmódosítást hétfőre. Ugyanakkor teljes bizonyossággal nem zárják ki az esetleges szigorítást.
2008.10.19. 08:22
 
 
A pénzügyi tanácsadó szektort is érinti a válság
A pénzügyi tanácsadással foglakozó vállalkozások sem vonhatják ki magukat a pénzügyi válság hatósugarából annak ellenére, hogy ez a tevékenységi csoport az elmúlt években stabilan működött - prognosztizálja az Opten Kft. Az Opten megjegyzi: a pénzügyi válság következményeként a lakosság egyre szkeptikusabb a "biztos befektetésekkel" és a gazdasági szakemberekkel szemben, és ez kihat a pénzügyi tanácsadó cégek tevékenységére is. Az Opten azonban rámutat: az üzleti információk egyértelmű felértékelődése elkerülhetetlen. Eddig az a mondás járta, hogy az információ hatalom, most már azt kell, hogy mondjuk: "az információ a túlélés elengedhetetlen feltétele" - fogalmaznak a közleményben.
2008.10.19. 08:19
 
 
Tovább erősödtek a nagy kereskedelmi láncok 2007-ben
Az önálló kis boltok rovására tovább erősödtek a nagy kereskedelmi láncok 2007-ben Magyarországon - derül ki a Figyelő Top 200 című októberi különkiadásából. A használt ruha és egyes gyógyszerek értékesítését leszámítva a kiskereskedelmi forgalom valamennyi meghatározó termékkörben csökkent, összesen több mint három százalékkal. A nettó árbevétel alapján felállított ágazati ranglistát az E.ON Földgáz Trade Földgázkereskedő Zrt. vezeti, ezt követi a Tesco, a Panrusgáz Magyar-Orosz Gázipari Zrt., a Spar, a Metro és az Auchan.
2008.10.19. 08:15
 
 
Malajziai Nagydíj: Talmácsi győzött
Talmácsi Gábor győzött a 125 kcm-es kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján, Sepangban. Ezzel a magyar versenyző a vb összetett pontversenyében - egy viadallal a vége előtt - feljött a második helyre a francia Mike Di Meglio mögé. A vb-pontverseny élcsoportja a jövő vasárnapi, spanyolországi viadal előtt: 1. Mike Di Meglio 248 pont, 2. TALMÁCSI GÁBOR 206, 3. Simone Corsi 200, 4. Stefan Bradl (német, Aprilia) 187, 5. Nicolas Terol (spanyol, Aprilia) 156, 6. Joan Olive (spanyol, Derbi) 142.
2008.10.19. 08:01
 
 
Csökken Obama előnye
Három pontra csökkent Barack Obama amerikai demokrata párti elnökjelölt előnye republikánus riválisával, John McCainnel szemben a Reuters/C-SPAN/Zogby vasárnap közzétett közvélemény-kutatása szerint. A jelenlegi állás 48-45-ös vezetést mutat Obama javára azok körében, akik biztosan elmennek szavazni. E felmérés szerint az illinoisi szenátor az elmúlt két napban 2 pontot veszített előnyéből. John Zogby, a közvélemény-kutató intézet vezetője szerint McCain esélyeinek javulását minden bizonnyal az utolsó, szerdán rendezett tv-vitának köszönheti. Felhívta a figyelmet arra, hogy az arizonai szenátor tetszése első ízben érte el a 45 százalékot.
2008.10.19. 07:58
 
Buszbaleset a XI. kerületben
Egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött szombaton késő délután a főváros XI. kerületében. A Budaörsi út és Egér út kereszteződésében egy budaörsi hipermarket autóbusza hajtott bele az elékanyarodó Suzuki személygépkocsi jobb oldalába. A Suzuki ezt követően megperdült és a kereszteződés Egér út felöli oldalán álló Opel személyautó elejének csapódott. A Suzukiban elöl ülő nőt a tűzoltók emelték ki a járműből, majd a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az autót vezető nő, valamint a hátul ülő kisfiú könnyebben sérült. A gyermek szintén kórházba került. A Neoplan típusú autóbuszon 20-25-en utaztak, de senkinek sem esett baja - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.10.18. 22:58
 
Pénzhamisítók rendőrkézen
A Nagykátai Rendőrkapitányság nyomozást folytat hamis vagy meghamisított pénz forgalombahozatalával elkövetett pénzhamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt F. Ádám Nándor 26 éves tápiógyörgyei lakos, K. Tamás 26 éves farmosi lakos, valamint M. Béla 19 éves farmosi lakos ellen őriztbe vételük mellett.
2008.10.18. 22:13
 
Az OPEC elnöke szerint 70-90 dollár az elfogadható minimális olajár
Az OPEC tagjai számára a kőolaj elfogadható hordónkénti minimálára 70-90 dollár - jelentette ki az olajkartell elnöke, akit egy algériai lap idézett szombaton. Sakib Helil, aki egyben algériai olajügyi miniszter, néhány nappal azelőtt nyilatkozott, hogy a jövő héten pénteken Bécsben tartják az OPEC rendkívüli miniszteri ülését. A megbeszélésen azt vitatják meg, hogy milyen hatással van az olajpiacokra a globális gazdaságnövekedés lassulása. Az elemzők azzal számolnak, hogy az OPEC termelésének csökkentéséről dönt, miután a július elején beállított rekord óta a kőolaj ára több mint a felére esett. Pénteken egy név nélkül nyilatkozó OPEC-forrás azt mondta, hogy a szervezet 1-1,5 millió hordóval csökkenti a termelését novembertől.
2008.10.18. 21:50
 
Fáklyás felvonulás Olaszliszkán
A Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg tartott fáklyás megemlékezést szombaton este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán, ahol két évvel ezelőtt agyonverték Szögi Lajos tiszavasvári tanárt. Szigorú rendőri ellenőrzések sorozatán át lehetett csak bejutni a Borsod-Abaúj-Zempléni településre szombaton, ahol kommandósok, kutyás rendőrök biztosították a rendet. A Szögi Lajos halálának kétéves évfordulóján tartott megemlékezésen mintegy félezren gyűltek össze. A rendezvényen megkoszorúzták a tiszavasvári tanár emlékművét, majd a szemközti magántelken a Magyar Gárda több tagja mondott beszédet.
2008.10.18. 21:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261[2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista