2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A legkorábbi madarak énekelnek a legszebben
Japán kutatók kimutatták, hogy a madarak fészekaljában általában a legkorábban lerakott tojásból kikelő fiókákból válnak a legjobb énekesek.
2008.11.02. 15:51
 
 
Ellopták Kylie Minogue bőröndjeit Bogotában
Ellopták Kylie Minogue öt bőröndjét a kolumbiai fővárosban, ahol szombat este adott koncertet az ausztrál énekesnő. A tolvajok egyebek közt öt számítógépet, az énekesnő több fellépőruháját és a stáb több tagjának útlevelét vitték magukkal a bőröndökben. A koffereket a péntek esti próba alatt lopták el, a rendőrség szerint valószínűleg zenekari felszerelésekre szakosodott bűnözők. A lopás ellenére a bogotai koncertet megtartották, a szervezők 5 millió kolumbiai pezó (420 ezer Ft) jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek. Hasonló incidensben volt része nemrég a kolumbiai fővárosban Andres Calamaro argentin énekesnek és a R.E.M. amerikai rockegyüttesnek is.
2008.11.02. 15:50
 
 
Női kézilabda EHF Kupa: döntetlen Dunaújvárosban
Az utolsó percben dobott góllal 31-31-re mentette a Dunaferr a vendég német Oldenburg elleni mérkőzését a női kézilabda EHF Kupában, a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett első összecsapáson. Női EHF Kupa, nyolcaddöntőbe jutásért, 1. mérkőzés: Dunaferr - Oldenburg (német) 31-31 (17-16). Az elején a vendégek, utána, egészen a 47. percig a hazaiak vezettek, de a legnagyobb különbség is csak háromgólos volt. A hajrában fordítottak a németek, a Bajnokok Ligájából átkerült Dunaferr pedig az utolsó percben tudott egyenlíteni. A visszavágót jövő vasárnap rendezik a német csapat otthonában.
2008.11.02. 15:48
 
 
Máltáról röviden
A Földközi-tenger közepén, Szicília és Afrika között fekvő Málta Szicíliától kb. 100 km-re délre Észak-Afrika partjaitól pedig kb. 200 km-re található. A szigetcsoport hat szigetből áll, amelyek közül azonban csak három lakott, Málta, Gozo és a kicsi Comino. Területe 316 km2, lakosságának száma 362 000 fő. Államformája köztársaság, fővárosa Valletta. Pénzneme a máltai líra.
2008.11.02. 15:44
 
 
John Scofield - Piety Street Band
Ritka az olyan művész, aki igazi könnyedséggel, virtuozitással és őszinteséggel tud játszani több fajta zenét. John Scofield - a rajongók és a kritikusok szerint is a jazz-történet egyik legjelentősebb gitárosa - ilyen. John Scofield Ohioban született és Connecticut egyik külvárosában nőtt fel. 11 évesen kezdett gitározni rock és blues irányokat követve, majd a hetvenes években kezdte karrierjét Billy Cobham és Dave Liebmann együtteseiben. 1983 és 86 között Miles Davis együttesének tagja - ez meghozza számára a világhírnevet. Still Warm című lemeze 1986-ban jelent meg és azóta minden évben meglepi hallgatóságát egy új felvétellel. Mindenki másétól különböző, teljesen egyedi játékmódjának és gitárja hangzásának hatalmas a rajongótábora. Saját lemezei mellett nagy sikerűek voltak más gitáros sztárokkal készített felvételei is. Többek között Pat Metheny, Mike Stern és Bill Frisell is partnerei voltak.
2008.11.02. 15:42
 
 
Farkasok és bárányok
Egy távoli orosz kormányzóságban Murzaveckaja, a korosodó hajadon ravaszul keveri a kártyákat. Arra készül, hogy mindenkit megkopaszt a környéken, és ördögi tervet eszel ki a szomszédban lakó özvegy, a gazdag és szép Kupavina vagyonának megkaparintására is. A földbirtokosnő azonban rosszul méri fel ellenfeleit, s csak későn veszi észre, hogy báránynak hitt áldozatai még nála is ravaszabbak. Hiába, a vidéken túl sok éhes farkas csatangol, aki vagyonra, hozományra, örökségre vagy kölcsönre vadászik. Már csak az a kérdés, ki a bátrabb farkas, és ki tud nagyobbat harapni. Osztrovszkij 1875-ben írott darabja szenvedélyes hangú, metsző humorú vígjáték, melynek sorai ma is aktuálisan csengenek, és álnokul ügyeskedő vagy éppen bájosan esendő hősei mindannyiunk számára ismerősek lesznek.
2008.11.02. 15:39
 
 
A szülésre és azutánra
A szülés alatti kényelmetlenségek enyhítésére való technikák a szülés után is használhatók.
2008.11.02. 15:31
 
 
Ötletes hálószoba
Egy kis képzelőerővel és sok fejtöréssel még a legkevésbé kedvező arányú helyiségben is tudunk tágas teret varázsolni.
2008.11.02. 15:23
 
 
A magyar kormány vizsgálatot kér a dunaszerdahelyi rendőri fellépéssel kapcsolatban
A Magyar Köztársaság Kormánya azonnali, minden részletre kiterjedő vizsgálatot kér az illetékes szlovák hatóságoktól a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen való rendőri fellépés jogszerűségéről - közölte a Kormányszóvivői Iroda. "A magyar kormány a vizsgálat alapján választ vár arra, hogy milyen szakmai indokai voltak a rendőri beavatkozásnak, és indokoltak, illetve arányosak voltak-e a szlovák rendőrség által alkalmazott eszközök" - áll a közleményben. Hozzátették: a magyar hatóságok itthon és a helyszínen is figyelemmel kísérték az eseményeket, a futballmérkőzésre utazók határátlépését, megérkezését, a magyar konzul pedig a helyszínen tájékozódott és segítséget nyújtott minden, ezt igénylő magyar állampolgárnak.
2008.11.02. 14:20
 
 
A hét eleji nagyobb betegforgalmat is felkészülten várja a HospInvest
Az ünnepnapok után jelentkező, a hét elején várhatóan megnövekedő betegforgalmat is felkészülten várja a HospInvest az egri kórházban - közölte vasárnap az MTI érdeklődésére a társaság régióigazgatója. Ez azt jelenti, hogy mind a szakrendelésen, mind a fekvőbeteg ellátás területén rendelkeznek a kellő orvosi és szakdolgozói létszámmal egy hétköznapi betegforgalom ellátásához - közölte Kosztura László. Hozzátette: ugyanakkor tervezett fejlesztéseik megvalósításához a jövőben további szakdolgozók és orvosok foglalkoztatását tervezik. Vasárnap békés, nyugodt betegellátás folyt az egri Markhot Ferenc Kórházban.
2008.11.02. 13:47
 
 
Csökkentik a jutalomkeretet a minisztériumoknál és a háttérintézményeknél
A miniszterelnök várhatóan hétfőn aláírja azt a kormányrendeletet, amely 12 milliárdról kétmilliárdra csökkenti a minisztériumoknál és a háttérintézményeknél a jutalomra felhasználható keretet - tudta meg kormányzati és minisztériumi forrásból az MTI vasárnap. Tavaly a teljesítményértékelési rendszer (TÉR) alapján 6200 minisztériumi dolgozó között 3,5 milliárd forintot oszthattak szét jutalomként. 2007-ben egy vezető átlagosan 2,8 havi illetményt kapott prémiumként, a nem vezetői posztokon dolgozók 2,2 havi pluszpénznek örülhettek. Idén a TÉR-rel már legalább kétszer annyi embert értékelnek.
2008.11.02. 12:11
 
 
Az MDF átvilágítását javasolja Karsai Péter országgyűlési képviselő
Az MDF minden alapszervezetének átvilágítását javasolja Karsai Péter, a párt országgyűlési képviselője a választmány tagjainak írt levelében. "Csináljunk egy teljes leltárt! Bízza meg a választmány az elnökség tagjait, hogy élve az elnöki beavatkozás alapszabályi lehetőségével minden - ismétlem - minden alapszervezetet világítson át. Derüljön ki fehéren-feketén, hol vannak a gyengeségeink, hol sértik meg nap mint nap alapszabályunkat. Nézzük át az Antall József Alapítvány és az MDF adminisztrációs működését" - írta a képviselő a választmányi tagoknak küldött levelében, amely a www.demokrataforum.hu oldalon olvasható.
2008.11.02. 12:07
 
 
Oroszország csökkentette a nyersolaj exportvámját
Az olajcégek nyomására Oroszország csökkentette a hazai kőolaj kivitelére kiszabott exportvámot: november 1-től a nyersolaj tonnájának kiviteléért 287 dolláros exportvámot kell fizetni az eddigi 372,20 dollár helyett. Ugyanakkor a hazai olajcégek ennél nagyobb, 195,2 dollárra történő csökkentést akartak. Olajkereskedők úgy tudják, hogy a nagy orosz olajcégek az eddigi kiviteli mennyiséget 11,5 millió tonnáról legalább félmillió tonnával akarták mérsékelni, ha a kormány jelentősen nem csökkenti az exportvámot. Az urali nyersolaj világpiaci ára pénteken 59,55 dollár volt hordónként, tonnánként 436,5 dollár. Az orosz hazai piacon ugyanakkor hordónként csak 10,30 dollárba kerül az urali nyersolaj.
2008.11.02. 11:52
 
 
Fidesz: a kormány kérjen magyarázatot a dunaszerdahelyi rendőri brutalitásról
A Fidesz szerint tarthatatlan a kormány hallgatása, a kabinetnek magyarázatot kell követelnie Pozsonytól a szombati dunaszerdahelyi futballmérkőzésen magyar nemzetiségű, illetve magyar állampolgárságú szurkolókat ért brutális rendőri fellépésről - mondta Szijjártó Péter országgyűlési képviselő, a párt szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. A kormánynak az a dolga, hogy határon belül és azon túl is megvédje a magyarokat - mondta. Közölte: miután a BRFK és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság is küldött helyszíni megfigyelőket, pártja kezdeményezi a parlament rendészeti bizottságának hétfői rendkívüli ülését.
2008.11.02. 11:42
 
 
Asztalitenisz, Salzburg: Tóth döntős
Tovább folytatta remek szereplését az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán Tóth Krisztina: a magyar klasszis simán nyert japán riválisa ellen, s ezzel bejutott a női egyes döntőjébe. A salzburgi viadal honlapja szerint a friss Eb-bronzérmes játékos - aki szombaton Póta Georginával és Lovas Petrával megnyerte a csapatversenyt - négy szettben bizonyult jobbnak szigetországi ellenfelénél, aki meglepetésre jutott el a legjobb négy mezőnyéig. Tóth 15:30 órától, a lengyel Li Qian és a holland Li Jie párharcának győztesével játszik majd a végső győzelmért. Eredmény: női egyes, elődöntő: Tóth Krisztina-Hiura Reiko (japán) 4-0 (10, 8, 1, 10).
2008.11.02. 11:13
 
 
Átlagos forgalom az utakon és a BKV járművein
Továbbra is jól járhatóak a főváros útjai, a BKV járatain pedig átlagos vasárnapi forgalom tapasztalható halottak napján - derült ki a Fővinform és a BKV vasárnap délutáni tájékoztatásából. Havasi Zsolt, a Fővinform ügyeletese elmondta: a fővárosi temetők többségének környékén vasárnap nem alakult ki torlódás, de erős volt a forgalom a nagyobb temetők - mint a rákoskeresztúri Új köztemető, az óbudai temető és a farkasréti temető - környékén. A fő közlekedési útvonalakon - beleértve a rakpartokat, a Nagykörutat, a Hungária körutat és a belvárosi főútvonalakat - különösebb gond nélkül lehetett autózni.
2008.11.02. 11:01
 
 
Red Bull Air Race: Besenyei ötödikként zárt
Besenyei Péter ötödik helyen zárta a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülős világbajnoki sorozat 2008-as idényét. A szezonzáró perth-i futamon hetedik lett a magyar pilóta. Az egy nappal korábbi kvalifikációban leggyorsabb, s ezzel a vb-címet már elhódító osztrák Hannes Arch végül harmadikként végzett az ausztráliai viadalon, a győzelmet a brit Paul Bonhomme szerezte meg honfitársa, Nigel Lamb előtt. A 41 éves Arch, aki a 2005 óta zajló versengés első európai győztese, 61 ponttal végzett az összetett verseny első helyén, másodikként Bonhomme zárt 54-gyel.
2008.11.02. 10:56
 
 
A brit miniszterelnök Szaúd-Arábiától is pénzt kért az IMF részére
Az IMF tartalékainak közvetlen, pénzzel való feltöltésében kérte Szaúd-Arábia tevőleges szerepvállalását vasárnap a közel-keleti országban tartózkodó brit miniszterelnök. Gordon Brown "cserében" azt ígérte a királyságnak, hogy a jövőben így majd nagyobb beleszólása lehet a világgazdasági rend alakításában. Brown kifejtette azt is, hogy az IMF-nek még százmilliárdok kellenek - dollárból - ahhoz, hogy védelmet adhasson a globális nemzetközi pénzügyi válsággal küzdő államoknak, mivel még számos fejlett országnak is többletpénzekre van szüksége.
2008.11.02. 10:50
 
 
Romániába látogat az IMF küldöttsége a héten
A hét elejétől több mint tíz napon át Romániában tartózkodik az IMF és a Világbank közös szakértői küldöttsége az ország pénzügyi rendszerének tanulmányozására. A romániai jelentések kiemelik: már tavaly rögzítették a delegáció látogatásának tervét és időpontját, az nem folytat majd tárgyalásokat egy Romániának nyújtandó pénzügyi támogatásról, megállapításait csak jövőre teszi közzé. A nemzetközi pénzügyi zavarok hatásainak megvitatása viszont téma, de eddig fel sem merült a Romániának nyújtandó segítség, jóllehet a jelen világhelyzet igen komoly nehézségeket okoz az országnak, a felzárkózó gazdaságokra nagy kihatású visszahúzó ereje van - írja a román Agerpres hírügynökség.
2008.11.02. 10:03
 
 
Japán-rali: ismét Loeb a világbajnok
Ismét Sébastien Loeb nyerte a rali-világbajnokságot, miután harmadik helyen végzett az idei sorozat 14., utolsó előtti állomásán, Japánban. A Citroen C4 WRC-vel versenyző, 34 éves francia klasszis sorozatban ötödször végzett az élen. A szigetországi viadalon a finn Mikko Hirvonen diadalmaskodott, aki ezzel bebiztosította összetett második helyét, Loeböt azonban már nem tudja befogni a szezonzáró Brit-ralin. A második helyen a szintén finn Jari-Matti Latvala zárt Szapporóban. A konstruktőrök versenye még nem dőlt el: a Citroen jelenleg 11 ponttal vezet a címvédő Ford előtt.
2008.11.02. 09:27
 
 
A Chrysler a General Motors-szal keresi a társulást
A General Motors-szal tárgyalunk üzletünk összeházasításának lehetőségéről - jelentette ki a hét végén az amerikai Chrysler autógyár többségi tulajdonosának, a Cerberus befektetői csoportnak a képviselője a francia-japán Renault/Nissan céggel folytatott tárgyalásokat lezárva. A francia-japán páros közeledése a múlt hónap elején kezdődött, miután híre ment, hogy a Chrysler pénzügyi nehézségei miatt vevőt keres. A Renault/Nissan páros amerikai piaca felfutásának nagy lehetőségét látta volna a Chrysler megszerzésében - vélekednek a megfigyelők, akik szerint az amerikai kormányzatnak az autóipar részére szánt sok milliárd dolláros támogatásából is esetleg részesülhetett volna.
2008.11.02. 09:21
 
 
Víz alatt áll Hanoi nagy része, 44 halálos áldozat van
Víz alatt áll a vietnami főváros nagy része az elmúlt két évtized legnagyobb árvize miatt, az ország északi és középső részét sújtó természeti csapásban eddig 44 ember halt meg, s egyedül Hanoiban 17 halálos áldozata van az áradásnak. Az árvizet az elmúlt napok esőzései okozták. Hanoiban egekbe szöktek az élelmiszerárak, mivel a főváros nagy részén leállt a szállítmányozás. Helyszíni jelentések szerint vasárnap reggel a főváros térségében megállt az esőzés, és a víz kezdett lehúzódni, de a főváros utcáinak többsége továbbra is egyméteres víz alatt áll, ráadásul a meteorológusok ismét csapadékos időt jósolnak az elkövetkező napokra.
2008.11.02. 09:15
 
 
Morales felfüggesztette a kábítószer-ellenes ügynökség működését
Evo Morales bolíviai elnök bejelentette, hogy felfüggeszti országa területén az amerikai kábítószer-ellenes ügynökség (DEA) minden tevékenységét. Az elnök, aki 2006-ban történt megválasztása előtt maga is kokatermelő volt, szombati bejelentését azzal indokolta, hogy szerinte a DEA áll az ország kilenc megyéje között ötben kitört felkelésben, amelynek szeptemberben 19 halálos áldozata volt. Morales a kormány elleni összeesküvéssel, kémkedéssel és erőszakot alkalmazó bolíviai ellenzéki csoportok pénzelésével vádolta meg az amerikai ügynökséget.
2008.11.02. 09:12
 
 
Kiváló minőség, önköltség körüli árak a szekszárdi borvidéken
A felvásárlók megítélése szerint is nyomott árak, a tavalyinál valamivel nagyobb termés és az átlagosnál jobb, esetenként kiváló minőség - ez a héten befejeződő szüret mérlege a szekszárdi borvidéken. Kelemen Erika szekszárdi hegybíró az MTI-nek elmondta: a hegyközséghez eddig 108 hektárról beérkezett adatok alapján a 2007-esnél valamivel több, hektáronként átlagosan 80 mázsa szőlő termett a borvidéken. A szőlő mustfoka 20-21-es értéket mutat, ami jó minőségre enged következtetni - tette hozzá. Rámutatott: a felvásárlási árak ugyanakkor alacsonyabbak a tavalyinál. A hegybíró szerint az egyik legnagyobb felvásárló 61 forintot adott a legkeresettebb szőlőfajta, a kékfrankos kilójáért.
2008.11.02. 09:08
 
Őrizetbe vettek három szakadár vezetőt az indiai Kasmírban
A rendőrség őrizetbe vett három szakadár vezetőt az indiai Kasmír tartományban, elfogásuk ellen több száz muzulmán tüntető tiltakozott. A rendőrség és a félkatonai egységek tagjai könnygázzal és gumibottal oszlatták szét a feldühödött tömeget, akik kövekkel dobálták meg a rendfenntartó erőket - közölte egy rendőrségi szóvivő. Sérülésekről egyelőre nem érkeztek jelentések. A három szakadár vezetőt - Mohammed Jaszin Málikot, Gulam Nabi Szumdzsit és Mulvi Soukatot még szombaton fogták el, amiért ellenkampányt szerveztek a novemberben tartandó regionális választások ellen. A szeparatisták elutasítják az indiai kormányzást a muzulmán többségű himalájai tartományban.
2008.11.02. 09:05
 
 
Többen megvennék Obama házát Indonéziában
A gyarmati stílusú házat, amelyben Barack Obama, az Egyesült Államok egyik elnökjelöltje lakott gyermekként, többen is meg akarják venni. Aboe Bakar, a jelenlegi tulajdonos nemigen hajlik az eladásra, tekintve, hogy a ház 1939 óta a családé. Sok függ attól, mennyit kínálnak érte - mondta. A két hálószobás kerti házat, amely eredetileg vendégháznak épült, a főépülettel és a hozzá tartozó 1200 négyzetméteres telekkel együtt adnák el. A piaci értékét hárommillió dollárra (604,7 millió Ft) becsülik, ami változhat, ha Obama november 4-én megnyeri az elnökválasztást.
2008.11.02. 09:02
 
 
Kim Dzsong Il észak-koreai médiajelentések szerint megjelent egy focimeccsen
Kim Dzsong Il észak-koreai vezető megjelent egy futballmérkőzésen vasárnapi észak-koreai médiajelentések szerint; külföldön továbbra is folynak a találgatások az egészségi állapotáról. "A mérkőzés megtekintése után Kim Dzsong Il gratulált a labdarúgóknak a sikerhez, és elégedettségét fejezte ki a játékuk magas színvonala láttán" - jelentette a KNCA hivatalos hírügynökség. A jelentésből nem derül ki, mikor játszották a mérkőzést. A Rodong Szinmun, az észak-koreai kommunista párt központi lapja fényképet is közölt, amelyen az első számú vezető vidáman nézi a mérkőzést magas rangú katonatisztek és pártvezetők társaságában.
2008.11.02. 08:45
 
 
F1, Brazil Nagydíj: Piquet szerint Hamilton "nem éli túl" az első kanyart
A háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet szerint a brit Lewis Hamilton nem jut túl az első kanyaron a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjon. A vb-pontversenyben éllovas mclarenes pilótának a záró futamon már egy ötödik hely is elég ahhoz, hogy világbajnok legyen. "Nagyon kevesen kedvelik Hamiltont, ezért nem csodálkoznék, ha már az első kanyarban befejezné a versenyt" - nyilatkozta sokat sejtetően az egykori klasszis, akinek a fia, Nelsinho jelenleg a Renault-istállóban versenyez. Az interlagosi futam magyar idő szerint 18 órakor kezdődik.
2008.11.02. 08:35
 
Megtréfálták Sarah Palint
Megtréfálta egy kanadai színész Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet: Nicolas Sarkozy nevében hívta fel telefonon. A republikánus alelnökjelölt a hívóval - Marc-Antoine Audette-tel - politikáról, a Dick Cheney alelnökkel való vadászat veszélyeiről társalgott. Amikor a Sarkozynek vélt színész közölte, egy napon jó elnöknő lesz belőle, Palin nevetve válaszolta: "Talán nyolc év múlva." A mintegy hatperces beszélgetést egy montreali rádió számára készítették, de a felvétel már szombat este hallható volt a www.justiciers.tv honlapon. Palin kampányszóvivője megerősítette, hogy megtréfálták az alelnökjelöltet.
2008.11.02. 08:29
 
 
Harmincegy embert állított elő a szlovák rendőrség
A szlovák rendőrség összesen 31 embert állított elő a Dunaszerdahely és a pozsonyi Slovan Bratislava közötti szombati mérkőzéssel kapcsolatos intézkedések során - közölte a TASR szlovák hírügynökséggel Martina Kredatusová, a Nagyszombat (Trnava) megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az előállítottak között 16 magyar és 15 szlovák állampolgár volt, ez utóbbiak közül 13 a Slovan szurkolója. A rendőrség három esetben indított büntetőeljárást, egyik esetben kábítószeres bűncselekmény gyanúja, másik két esetben pedig az alapvető emberi jogok és szabadságjogok elnyomását hirdető csoportok támogatásának gyanúja miatt.
2008.11.02. 08:06
 
Fokozott ellenőrzés a fővárosban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság fokozott ellenőrzést rendelt el 2008. november 1-jén 20.00 órától november 3-án 08.00 óráig a főváros területén a kialakult spontán demonstráció miatt - áll a rendőrségi honlapon szombaton késő este közzétett közleményben. A fokozott ellenőrzés célja a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények, események megelőzése, megakadályozása. Az ellenőrzés keretében a rendőrség személyeket igazoltathat, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatja, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatja, illetve azoknak a rendezvények, események helyszínére történő bevitelét megtilthatja - áll a BRFK Kommunikációs osztálya által közzétett közleményben.
2008.11.02. 08:00
 
 
Ismét van ötös a lottón: 2 milliárd 310 millió forint a nyeremény
Van telitalálatos szelvény az ötös lottón: az egyetlen nyertes szelvényért 2 milliárd 310 millió 384 ezer 275 forintot fizetnek, ami Magyarország ötöslottó-történetében a negyedik legnagyobb nyeremény - tájékoztatta az MTI-t a Szerencsejáték Zrt. szóvivője, Somorai László szombat este. A nyertes lottószámok: 2, 9, 39, 69, 75. Utoljára 24 héttel ezelőtt volt telitalálat az ötös lottón, vagyis a mostani nyeremény 23 héten át halmozódott. Akkor, május 10-én 588 millió 679 ezer 290 forintot jelentett a telitalálat. Az ötös lottó történetében ez a nyeremény a 427. telitalálat. A rekordösszeget érő számokat 2003 novemberében húzták ki, akkor 5 milliárd 92 millió forintot nyert a telitalálatos szelvény.
2008.11.01. 21:30
 
 
A hosszú élet elixírje ősi recept szerint
A hosszú élet elixírje mézből, cseresznyéből, gyógyfüvekből és Itália leghíresebb vörösborából, a Chiantiból készül, legalábbis egy sok évszázados recept szerint, amelyre Olaszország egyik legrégebbi gyógyszertárában bukkantak. A XVIII. századi recept egy régi kéziratban olvasható, amely a polcok mögött lapult egy 1715-ben alapított ascianói gyógyszertárban - olvasható a Discovery Channel honlapján. Az elixír receptje, bár évszázadokkal ezelőtt állították össze, megfelel a legújabb tudományos eredményeknek, ugyanis a vörös szőlőfajtákban található vegyületet, resveratrolt tartalmaz, amely a szív- és érrendszeri megbetegedések és egyéb, a korral járó kórok megelőzésében játszik szerepet.
2008.11.01. 20:58
 
 
Közel-keleti körutat kezdett a brit kormányfő
Négynapos közel-keleti körutat kezdett szombaton Gordon Brown brit kormányfő, aki arra szeretné rávenni a Perzsa-öböl menti gazdag olajtermelőket, hogy vállaljanak központi szerepet a pénzügyi világválság megoldásában. A miniszterelnök elsőként Szaúd-Arábiát kereste föl, onnan Katarba és az Egyesült Arab Emírségekbe megy. A brit vezető a közel-keleti országoktól, valamint Kínától azt várja, hogy óriási pénztartalékaikkal járuljanak hozzá a Nemzetközi Valutaalap (IMF) készletének feltöltéséhez, de elemzők figyelmeztetnek, hogy erre csak akkor van esély, ha az érintettek nagyobb hatalmat kapnak az esetleg létrejövő új világgazdasági rendszerben.
2008.11.01. 20:30
 
 
Egyelőre nem lesz gáz-OPEC
Egyelőre lekerült a napirendről a földgáztermelő országoknak, köztük Oroszországnak az a szándéka, hogy a kőolaj exportját meghatározó OPEC-hez hasonló szervezetet hozzanak létre. Minderről az orosz Gazprom földgázmonopólium szóvivője nyilatkozott szombaton a Die Welt című német lapnak, utalva arra, hogy az új szervezetet szentesíteni hivatott, eredetileg novemberre Moszkvába tervezett találkozót 2009-re halasztották.
2008.11.01. 19:55
 
 
Gyurcsány: államcsőd és szociális válság egyidejűleg kialakulhatott volna
Államcsőd és szociális válság egyidejűleg kialakulhatott volna a pénzügyi válságból - nyilatkozta Gyurcsány Ferenc kormányfő a Vasárnapi Hírek című hetilapnak. Az interjúban, amelynek szövegét a lap szombaton eljuttatta az MTI-nek, a kormányfő vitatta a Fidesz elnökének véleményét, miszerint a Valutaalaphoz fordulni szégyenszámba megy; a miniszterelnök közölte, az alternatíva lett volna a szégyen. A legrosszabb forgatókönyv, amelytől napokon keresztül félt a kormány, az volt, hogy elindul a forint zuhanása, és az euróhoz viszonyított árfolyama nem áll meg 350-400 forintig. Ebből pillanatok alatt 20-30 százalékos infláció alakulhatott volna ki, ami azt jelentette volna, hogy az emberek elveszítik a jövedelmük negyedét, harmadát - mondta.
2008.11.01. 19:20
 
 
Premier League: öt gólt rúgott a Chelsea, négyet az MU
A Chelsea ötgólos győzelmet aratott a vendég Sunderland felett az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, míg a címvédő Manchester United - szintén hazai pályán - 4-3-ra nyert az újonc Hull City ellen. A Sunderland kapuját - az eredmény láttán kevés sikerrel - Fülöp Márton védte, míg a Hullban Halmosi Péter a 63. percben, csereként lépett pályára. Az Arsenal meglepetésre kikapott a Stoke City otthonában. Eredmények: Chelsea-Sunderland 5-0, Manchester United-Hull City 4-3, Middlesbrough-West Ham United 1-1, Portsmouth-Wigan Athletic 1-2, Stoke City-Arsenal 2-1, West Bromwich Albion-Blackburn Rovers 2-2.
2008.11.01. 19:11
 
 
Demonstráció a budapesti szlovák nagykövetség előtt
Kettős kordont állított fel a rendőrség a budapesti szlovák nagykövetség köré, ahol szombat este demonstráció kezdődött - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A tüntetők a dunaszerdahelyi focimeccsen történtek ellen tiltakoznak, azt állítják, hogy a szlovákiai településen rendőri túlkapás történt. A mintegy 150 tüntető csendben beszélget, közöttük a Magyar Gárda mintegy negyven tagja is látható, egyenruhában. Az autóforgalom elől lezárt Stefánia út mindkét oldalán rendőrsorfal áll, a tüntetésre érkező emberek ruházatát átvizsgálják. A budapesti tüntetést megelőzően néhány internetes honlapon megjelent, hogy egy szurkoló belehalt a verésbe, de ezt a meccs helyszínén, Szlovákiában a stadion műsorközlője cáfolta.
2008.11.01. 18:55
 
 
Elhunyt Jacues Piccard svájci kutató
Szombaton, 86 éves korában elhunyt Jacques Piccard svájci tudós és felfedező, aki saját építésű merülőhajóján elsőként érte el a tenger fenekét annak legmélyebb részén, a Mariana-árokban. "A XX. század egyik nagy felfedezője, a legnagyobb mélység embere, egy igazi Nemo kapitány hunyt el november elsején a Genfi-tó partján" - közölték Genfben. Jacques Piccard a Trieste nevű búvárhajóban 1960 január 23-án, az amerikai Don Walsh társaságában 10.916 méteres mélységbe merült le. Ez azóta is merülési rekord. A technika szerelmeseként több búvárhajót is épített közepes mélységekre, s 82 éves koráig maga is használta őket.
2008.11.01. 18:22
 
 
Tömegesen keresték fel a hozzátartozók a fővárosi temetőket
Tömegesen keresték fel a hozzátartozók a fővárosi temetőket, ehhez a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. minden segítséget megadott, amit tudott, a megemlékezések méltóságát eddig semmi nem zavarta meg - mondta el az MTI megkeresésére az intézet vezérigazgatója. Simóka Kálmánné hozzátette: több százan voltak a Fiumei úti sírkert szóróparcellájában megrendezett kegyeleti ünnepségen is, ahol emlékparkot adtak át. A rendőrség megállási és behajtási tilalmat rendelt el a hétvégére több fővárosi temető környékén mindenszentek és halottak napja miatt, a BKV sűrítette egyes járatait.
2008.11.01. 18:15
 
 
F1, Brazil Nagydíj: Massa indul az élről
Felipe Massa, a Ferrari pilótája indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei 18., utolsó futamán, a vasárnapi Brazil Nagydíjon. A hazai közönség előtt szereplő Massa mögött a második helyről az olasz Jarno Trulli (Toyota), a harmadikról pedig a vb-címvédő finn Kimi Raikkönen (Ferrari) vághat neki a viadalnak. A pontversenyben éllovas brit Lewis Hamilton, akinek egy ötödik hely is elég ahhoz, hogy világbajnok legyen, a negyedik pozícióból kezdi meg a száguldást.
2008.11.01. 18:05
 
Bundesliga: ismét könnyedén nyert a Hoffenheim
Ezúttal is könnyedén nyert a német labdarúgó-bajnokság meglepetéscsapata, az újonc Hoffenheim: Lőw Zsolt gárdája - a magyar válogatott futballista nélkül - a 11. fordulóban a Karlsruhét "intézte el", és továbbra is vezeti a Bundesligát. A címvédő Bayern München két góllal győzte le az Arminia Bielefeldet, míg a Dárdai Pált végig soraiban tudó Hertha BSC alapos verést kapott a Werder Bremen otthonában. Eredmények: Bayern München-Arminia Bielefeld 3-1, Energie Cottbus-Schalke 04 0-2, Hannover 96-Hamburger SV 3-0, Hoffenheim-Karlsruhe 4-1, VfB Stuttgart-1. FC Köln 1-3, Werder Bremen-Hertha BSC 5-1.
2008.11.01. 17:45
 
 
NB I: Vasas-Fehérvár 4-1
A Vasas hazai környezetben, meggyőző játékkal 4-1-re nyert a Fehérvár ellen a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójában. A piros-kékek ebben a szezonban hetedik mérkőzésükön a hatodik győzelmüket könyvelhették el az Illovszky Stadionban. Eredmény: Vasas-Fehérvár 4-1 (2-1). 1500 néző. Gólszerzők: Divic (30., 67.), B. Tóth (44.), Németh N. (87.) illetve Pavlicic (40.). A Vasas lépett fel támadólag, ennek Divic remek kapásgólja révén meg is lett az eredménye. A fehérváriak azonban egyenlítettek, mégis a félidő vége előtt B. Tóth ismét az angyalföldieket juttatta vezetéshez. A szünet után a piros-kékek Divic révén kétgólosra növelték előnyüket. A hajrában Divic újra megvillant, ezúttal Némethnek adott gólpasszt, így kialakult a 4-1-es végeredmény.
2008.11.01. 17:07
 
 
Bush a választáson való részvételre buzdítja az amerikaiakat
George Bush amerikai elnök a keddi választásokon való részvételre buzdította az ország polgárait, akiknek - mint szokásos szombati rádióbeszédében hangsúlyozta - az ország jövőjét meghatározó fontos döntést kell hozniuk. A rendkívül népszerűtlen Bush - támogatottsági mutatója hónapok óta 27 százalék körüli - szinte teljesen távol tartotta magát a választási kampánytól, de nem titok, hogy a republikánus jelöltet, John McCaint támogatja. A múlt héten már előzetesen elküldte az arizonai szenátorra leadott szavazatát. Bush arról beszélt, hogy Amerikának példát kell mutatnia a világ újonnan függetlenséget szerzett demokráciái számára.
2008.11.01. 16:30
 
Befolyásolja az álmokat a szoba illata
Az álmok érzelmi színezetét befolyásolja a szoba vagy a környezet illata is - állapította meg egy német kísérlet. Boris Stuck, a mannheimi egyetem professzora tizenöt önként jelentkező nő álmát vizsgálta. A nők egy olyan szobában aludtak, amelyben rózsaillat terjengett. Az álom gyors szemmozgásos (R.E.M.) szakasza után felébresztett kísérleti alanyok kellemes álmokról számoltak be. Az orvos a kísérletet megismételte romlott tojás szagával is, ám ez kellemetlen, nyugtalan álmokat szült. Pszichiáterek és pszichológusok szerint az összefüggés megállapítására még több kísérletre van szükség és még az is rejtély, hogy az összefüggésnek milyen a mechanizmusa - írta a La Repubblica című olasz napilap.
2008.11.01. 16:09
 
NB II: kikapott a keleti éllovas Bőcs
A keleti éllovas Bőcs kikapott Szolnokon a labdarúgó NB II 13. fordulójában. Eredmények: Keleti csoport: Kazincbarcika-ESMTK 2-2, Tököl-Békéscsaba 0-3, Vecsés-BKV Előre 0-0, Baktalórántháza - Vác-Újbuda 2-1, Szolnok-Bőcs 1-0. Nyugati csoport: Budaörs-Baja 1-1, Dunaújváros-Felcsút 1-1, Tatabánya - Integrál-DAC 0-1, Ajka-Százhalombatta 0-0.
2008.11.01. 16:00
 
 
F1, Brazil Nagydíj, 3. szabadedzés: Alonso a leggyorsabb
Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen a Forma-1-es világbajnokság idei utolsó futamán, a Brazil Nagydíjon. A második helyen az összetett pontversenyben éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) végzett, míg a harmadik utóbbi csapattársa, a finn Heikki Kovalainen lett. Eredmények: 1. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:12.141 p 2. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:12.212 3. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:12.225 4. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:12.312 5. Sebastian Vettel (német, Toro Rosso) 1:12.389 6. Nick Heidfeld (német, BMW-Sauber) 1:12.402.
2008.11.01. 15:49
 
 
Halálra késeltek egy férfit a fővárosban
Megkéseltek egy férfit a fővárosban a Margit körúton szombat délután, az áldozat a helyszínen életét vesztette - erősítette meg az MTI információját a BRFK sajtóügyeletese. Kalyó László tájékoztatása szerint a bűncselekmény egy presszóban történt. A feltételezett elkövetőt egy órán belül elfogta a rendőrség - mondta a sajtóügyeletes. Később közölte: egy 39 éves nőt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.
2008.11.01. 15:45
 
 
Magyar szurkolókkal csaptak össze kommandósok egy szlovák focimeccsen
Botránysorozat kísérte a szlovákiai Dunaszerdahelyen a helyi labdarúgó csapat (DAC) és a pozsonyi Slovan Bratislava mérkőzését, amelyen többen megsérültek és több tucat szurkolót előállított a rendőrség. Egy magyar szurkolót mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Helyi sajtóinformációk szerint a találkozó előtt már több szurkolót előállítottak. A szlovák hatóságok hatalmas erőkkel vonultak fel a találkozóra, főleg azért, mert Magyarországról mintegy ezer szurkoló, számos ultracsoport - köztük sok ferencvárosi drukker - is érkezett Dunaszerdahelyre, hogy bíztassa a felvidéki együttest a Slovan ellen. A 15. percben kommandósok behatoltak a magyar szurkolók szektorába, az összecsapás miatt több sérültet kórházba kellett szállítani.
2008.11.01. 15:30
 
 
Doppingolt egy 65 éves osztrák vitorlázóbajnok
Pozitív doppingtesztet produkált Carl Auteried vitorlázó, az osztrák szakszövetség (OeSV) felügyelő bizottságának elnöke. A 65 éves versenyző a szeptemberben csapatával megnyert országos Soling-bajnokságon bukott le, ugyanis egy tiltólistán szereplő szívgyógyszert vett be, amelyhez nem kért különengedélyt. Az 1976-os olimpián is szerepelt, 2002-ben pedig Európa-bajnok sportembertől várhatóan elveszik aranyérmét, és eltiltásra is számíthat.
2008.11.01. 15:19
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249[2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista