2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Az ÁSZ-elnök szerint a vártnál súlyosabb hatása is lehet a válságnak
A pénzügyi válság hatására elképzelhető a kormány által utoljára prognosztizáltnál is alacsonyabb gazdasági növekedés, a költségvetési bevételek további csökkenése, valamint az állami kiadások vártnál nagyobb emelkedése - mondta Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke a jövő évi költségvetési törvényjavaslat általános vitájának elején hétfőn a parlamentben. Expozéjában hangsúlyozta: a Pénzügyminisztérium jövő évi költségvetési törvényjavaslathoz készített módosítása a korábbi tervezeteknél jobban igazodik a világgazdasági folyamatokhoz, és vitathatatlanul a nemzetgazdasági stabilitás helyreállítására törekszik.
2008.11.03. 14:17
 
 
Abbász: idén már nem születik békemegállapodás Izraellel
Idén már nem születik békemegállapodás Izrael és a palesztinok között, ahogy azt Washington célul tűzte ki - közölte hétfőn Mahmúd Abbász palesztin elnök. A politikus kétnapos romániai látogatásának kezdetén nyilatkozott újságíróknak. Hangoztatta: nem látja esélyét a megállapodásnak az év vége előtt, mert az amerikai és izraeli kormányzat is jelenleg más ügyekkel van elfoglalva, a hátralévő rövid idő pedig nem elég arra, hogy megszülessen egy ilyen dokumentum. Hozzátette, amikor véget ér a két választási folyamat, újra tárgyalóasztalhoz ülnek, hogy tisztázzák a fontosabb kérdéseket. "Törekszünk arra, hogy lezárjuk ezeket a dossziékat, mert idáig egyiket sem sikerült" - mondta a palesztin elnök.
2008.11.03. 13:51
 
 
Öt év fegyházat kapott Farkas Péter, testvére elszökött a bíróságról
Megszökött az ítélethirdetésről Farkas Péter testvére, Farkas Károly vádlott; rosszullétre hivatkozva a mosdóba ment, majd eltűnt a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) épületéből hétfő délután. Farkas Károlyt a PKKB hét év fegyházra ítélte társtettesként elkövetett kábítószerrel visszaélés miatt. A férfi rosszulléte miatt a bíróság azonban félbeszakította az ítélethirdetést, a férfi ekkor tűnt el a bíróság épületéből. A bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Farkas Károly testvérét, az egykori olimpiai bajnok birkózót Farkas Pétert hétfőn öt év fegyházra ítélte bűnsegédként elkövetett kábítószerrel visszaélés miatt a PKKB, és elrendelte egy másik eljárásban korábban jogerősen kiszabott egyéves börtön végrehajtását.
2008.11.03. 13:44
 
 
Az erőteljes mozgás csökkenti a mellrák kockázatát
Az erőteljes testmozgás védelmet nyújt a mellrák kialakulásának veszélyével szemben az ideális súlyú, menopauza utáni nők esetében - állapította meg egy amerikai felmérés. Az olyan mindennapos tevékenységek, mint a futás, a torna, vagy akár a megerőltetőbb házimunkák is 30 százalékkal csökkenthetik a mellrák kialakulásának kockázatát - mutatta ki az a 11 éven át tartó, 32 ezer nő körében végzett felmérés, amelynek eredményeit a Breast Cancer Research szaklapban tették közzé. Az energikus mozgás azonban csak olyan nők esetében jelentett védelmet, aki nem túlsúlyosak vagy elhízottak, a könnyebb testmozgás pedig hatástalan a betegség megelőzése szempontjából.
2008.11.03. 13:36
 
 
Veres: Magyarország 2009-ben megfelel a maastrichti kritériumoknak
A kormányzat jövőre azzal számol, hogy az államháztartás hiánya GDP arányosan 2,6 százalék lehet, ami azt jelenti, hogy Magyarország meg fog felelni a maastrichti kritériumoknak, vagyis az eurózóna csatlakozáshoz teljesítendő államháztartási feltételnek - mondta Veres János pénzügyminiszter expozéjában a parlamentben, a jövő évi költségvetési törvényjavaslat általános vitájának elején. A pénzügyminiszter elmondta: a kiadáscsökkentő lépések összességében mintegy 400 milliárd forinttal mérséklik a büdzsé ez év október elején beterjesztett változatához képest az államháztartási költést, amelynek hatására a korábbi hiány további 92 milliárd forinttal lesz alacsonyabb.
2008.11.03. 13:24
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 265 forint körülire, míg a gázolajé 291 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.11.03. 13:09
 
 
Fokozott rendőri ellenőrzések a fővárosban demonstrációk miatt
Jövő hét hétfőig fokozott ellenőrzést rendelt el Budapest rendőrfőkapitánya, mert ebben az időszakban több, várhatóan nagy létszámú demonstráció zajlik a fővárosban - közölte a BRFK hétfőn. A rendőrség már szombat este fokozott ellenőrzést rendelt el a főváros területén a dunaszerdahelyi futballmeccsen történtek ellen szerveződött spontán demonstráció miatt. A rendőrség honlapján hétfőn közzétett közlemény szerint a fokozott ellenőrzés célja a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények, események megelőzése, megakadályozása.
2008.11.03. 12:52
 
 
Nem lesz népszavazás a több biztosítós rendszerről
Az Alkotmánybíróság (Ab) hétfőn megsemmisítette azt az országgyűlési határozatot, amelyben az Országgyűlés országos népszavazást rendelt el a több-biztosítós egészségbiztosítási rendszerrel összefüggésben - közölte a testület sajtófőnöke. Az Alkotmánybíróság úgy ítélte meg, hogy az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény elfogadásával, majd hatályon kívül helyezésével a kérdés tartalma és ezzel együtt a népszavazási kezdeményezésnek a választópolgárok által támogatott célja megváltozott. Az Országgyűlés június 9-én döntött az egészségbiztosítás privatizációját megakadályozó népszavazási kezdeményezésről, amelyet az Albert-házaspár nyújtott be az Országos Választási Bizottsághoz.
2008.11.03. 12:47
 
 
Hamilton nagyobb lehet Beckhamnél is
Elismerően beszélt a Brazil Nagydíjon Forma-1-es világbajnokká koronázott Lewis Hamiltonról Gordon Brown brit miniszterelnök. "Az egész ország ünnepli ezt a rendkívüli tehetséget, mindnyájan büszkék vagyunk Lewis Hamilton és a McLaren csapat inspiráló teljesítményére" - jelentette ki a kormányfő, akinek véleményéhez csatlakozott az ellenzéki konzervatívok vezetője, David Cameron is. Angol gazdasági szakértők már azt taglalják, hogy pénzügyileg milyen fényes jövő előtt áll a bajnok. "Nagyobb lesz, mint David Beckham, mivel az autósport sokkal jövedelmezőbb a futballnál. Karrierje során 620 millió fontot, azaz több mint egymilliárd dollárt kereshet, ráadásul a média is megőrül érte" - írta a Max Clifford PR-tanácsadó.
2008.11.03. 12:37
 
 
Több mint 2.200 fős csoportos leépítést jelentettek be a munkáltatók
Az előzetes adatok szerint 2.243 foglalkoztatottat érintenek az októberben bejelentett csoportos létszámleépítések - mondta Pirisi Károly, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója. Hozzátette, hogy ez a szám még változhat, mert tartalmazza azokat az előzetesen bejelentett elbocsátásokat is, amelyekről a munkáltatók még nem döntöttek véglegesen. Az ÁFSZ legfrissebb adatai alapján a nyilvántartott álláskeresők száma az októberi zárónapon 424.600 főt tett ki, ami az előző hónaphoz képest 0,2 százalékos növekedést jelent. Az előző év azonos időszakához képest 2,9 százalékkal nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma.
2008.11.03. 11:54
 
 
BÉT: bővült a részvényforgalom októberben
Októberben bővült a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma, a részvénypiacon - kétszeres árfolyamértéken számolva - 1.328 milliárd forint értékben születtek üzletek, ami 37 százalékkal magasabb az előző havi forgalomnál - közölte a BÉT honlapján hétfőn, a brókercégek jelentései alapján készült havi statisztikájában. Az előző hónapban, szeptemberben szintén jelentősen, 49 százalékkal nőtt a tőzsde forgalma. A forgalombővülés mindként őszi hónapban az árfolyamok esésével párosult. Az év eleje óta október végéig a részvénypiaci forgalom összesen 9.314 milliárd forintot tett ki, ami 34 százalékkal alacsonyabb a 2007 első tíz havi, 15.321 milliárd forintos forgalomnál.
2008.11.03. 11:40
 
 
Gyurcsány Ferenc gazdasági csúcsot kezdeményezett
Várhatóan jövő csütörtökön, november 13-án lesz a miniszterelnök által kezdeményezett gazdasági csúcsértekezlet - tudta meg hétfőn kormányzati forrásból az MTI. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfői napirend előtti felszólalásában javasolta, hogy a parlament gazdasági bizottságának keretei között egyeztessék a gazdaság válság hatásainak csökkentéséről szóló programokat, és készítsék elő a szükséges döntéseket. A kormány üdvözölné, ha ezen a csúcson részt vennének a társadalmi partnerek, a munkavállalók és a munkáltatók, a kamarák képviselő, a parlamenti frakcióvezetők, valamint a parlamenti pártok vezetői - tette hozzá.
2008.11.03. 11:38
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Tsonga a top 10-ben
A vasárnap a párizsi mesterversenyen diadalmaskodó francia Jo-Wilfried Tsonga hét helyet javítva már a hetedik a férfi teniszezők hagyományos világranglistáján. Hagyományos világranglista: 1. Rafael Nadal 2. Roger Federer 3. Novak Djokovic 4. Andy Murray 5. Nyikolaj Davigyenko 6. Andy Roddick 7. Jo-Wilfried Tsonga 8. Juan Martin Del Potro 9. Gilles Simon 10. James Blake 11. David Nalbandian 12. David Ferrer 13. Stanislas Wawrinka 14. Gael Monfils 15. Fernando Gonzalez.
2008.11.03. 11:13
 
 
Technikailag recesszióban az eurózóna
Az Európai Bizottság azt várja, hogy a harmadik negyedben 0,1 százalékkal gyengül az eurózóna gazdasága az előző negyedhez képest, amikor már 0,2 százalékkal süllyedt a bruttó hazai termék (GDP) szintén az előző három hónaphoz képest. Technikai értelemben ezt azt jelenti, hogy recesszióban van már az eurózóna. A negyedik negyedre is stagnálást vár az Európai Bizottság. A Bizottság hétfőn tette közzé őszi előrejelzését, amely jövőre is stagnálásra számít, gyakorlatilag nulla (0,1 százalékos) növekedéssel.
2008.11.03. 11:11
 
 
A kgfb kárrendezéssel a legkevésbé elégedettek az ügyfelek
A lakossági biztosítások közül a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) kárrendezésével a legkevésbé elégedettek az emberek, a PBA Preventio Biztosítási Alkusz Kft. 12.500 ügyfél megkérdezése alapján készült felmérése szerint. A megkérdezett ügyfelek a 100 pontos skálán 61 pontot adtak átlagosan a kgfb kárrendezéssel való elégedettségük alapján. Legjobb kárrendezőnek az Aegon Biztosítót értékelték a megkérdezettek. A piaci átlag szerint a kgfb károk 36 százalékát rendezik a biztosítók 30 napon belül, 21 százalékát 60 napon belül, míg 26 százalékuk 60 napon túl rendeződik csak.
2008.11.03. 11:08
 
 
Fidesz: kockázatos és megszorításokat jelent a büdzsé
A Fidesz öt szempontból is kockázatosnak tartja a 2009-es költségvetést, amely újabb megszorításokat jelent majd - mondta Varga Mihály, a párt alelnöke a Fidesz frakcióülésén. A sajtó számára nyilvános ülésen Varga Mihály azt mondta, a kormány 2006-ban ugyanilyen megszorító csomagot vezetett be, mint most. Az Orbán-kormány volt pénzügyminisztere szerint a jövő évi költségvetés finanszírozhatósági, versenyképességi, munkaerőpiaci, növekedési és hitelességi szempontból is kockázatos. A Fidesz alelnöke szerint "pártállami módszereket" idéz, ahogyan a kormány elfogadta a Nemzetközi Valutalap hitelcsomagját.
2008.11.03. 11:06
 
 
John Emese az SZDSZ IX. kerületi képviselőjelöltje
John Emese indul az SZDSZ színeiben a fővárosi IX. kerületi időközi országgyűlési képviselőválasztáson - jelentette be Fodor Gábor pártelnök és a jelölt közösen hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. John Emese korábban a szabad demokraták Új Generáció nevű ifjúsági szervezetének volt az elnöke, jelenleg a párt fővárosi frakcióvezetője. A IX. kerületben azért írtak ki időközi választást, mert Gegesy Ferenc polgármester, korábbi szabad demokrata országgyűlési képviselő szeptember 15-én lemondott parlamenti mandátumáról és kilépett a pártból is. A ferencvárosi 12-es országos egyéni választókerületben élők január 11-én szavazhatnak Gegesy Ferenc utódáról.
2008.11.03. 10:59
 
 
SME: mindkét fél buzgón készült a dunaszerdahelyi botrányra
Sem a szlovák, sem a magyar térfél nacionalistái nem várhattak volna jobbat a szombaton "Dunaszerdahely mellett" megvívott csatánál, ahol feltűnően sok volt a politikus; ez pedig azt jelzi: mindkét fél buzgón készült az eseményre, hogy a várható botrányt azonnal politikai propagandájuk műsorára tűzzék - írta a SME. A szlovák polgári napilap "Vérengzésbe fordult futball" cím alatt közöl anyagokat a dunaszerdahelyi eseményekről, ahol a rendőrség a Slovan-DAC mérkőzés előtt a hazai vendégszurkolókkal sem éppen kesztyűs kézzel bánt el, majd a mérkőzés 18. percében megostromolta a magyar szurkolók traktusát. A szlovák fél indokoltnak, a magyar indokolatlannak tartja a rendőri beavatkozást.
2008.11.03. 10:54
 
 
Brazil Nagydíj: Hamilton ötödikként is győzött
Pályafutása eddigi legnehezebb versenyének nevezte az idényzáró Brazil Nagydíjat a Forma-1 friss világbajnoka, Lewis Hamilton, akinek az ötödik hely is elegendő volt a végső győzelemhez. "Amikor beértem, még nem is voltam biztos benne, hogy megvan, de aztán megerősítették, hogy én győztem. Egy álom vált valóra." A Brazil Nagydíjat a brazil Felipe Massa (Ferrari) nyerte, aki összetettben is első lett volna, ha Hamilton hatodikként ér célba. A McLaren-Mercedes pilótája azonban ötödikként zárt.
2008.11.03. 10:30
 
 
BKV: megkezdődött a szigorú ellenőrzés a Moszkva téren
Megkezdődött a jegy- és bérletellenőrzés a 4-es és a 6-os villamos Moszkva téri végállomásánál hétfő reggel; az ellenőrzés részleteiről Kiricsi Karola, a BKV szóvivője és Tóth Sándor, a jegy- és bérletellenőrzési szakszolgálat vezetője számolt be a villamos-végállomáson tartott sajtótájékoztatón. Kiricsi Karola elmondta: a közlekedési cég a metrónál már megszokott ellenőrzést terjesztette ki, így reggel hat és kilenc, valamint délután három és hat óra között ellenőrzik a 4-es és a 6-os villamosokra a felszálló utasokat a Moszkva téren. A végállomáson jegyellenőrök és biztonsági őrök a villamos minden ajtajánál teljesítenek szolgálatot - tette hozzá.
2008.11.03. 10:22
 
 
Csökkent az új lakások száma az első három negyedévben
A használatba vett lakások száma 1 százalékkal, az új lakásépítési engedélyeké 4 százalékkal volt alacsonyabb 2008 szeptemberének végéig, mint egy évvel ezelőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az idén szeptember végéig több mint 20 ezer befejezett lakás kapott használatbavételi engedélyt és 31 ezer új lakásra adtak ki építési engedélyt. Az építtetők összetétele 2008 első három negyedévében a természetes személyek javára tolódott el: a lakosság által építtetett új lakások száma 2 százalékkal nőtt, míg a vállalkozásoké 3 százalékkal csökkent 2007 első három negyedévéhez viszonyítva.
2008.11.03. 09:24
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a huszonnyolcadik
Szávay Ágnes változatlanul a 28. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a szerb Jelena Jankovic vezet. A Quebecben negyeddöntős Czink Melinda feljött a 103. helyre.
2008.11.03. 08:31
 
 
Buszbaleset Tiszafürednél: egy 17 éves fiú meghalt, több gyermek megsérült
Egy 17 éves fiú meghalt, további 24 fiatal megsérült hétfő reggel, amikor egy autóbusz összeütközött egy téglát szállító pótkocsis nyerges vontatóval Tiszafürednél - közölték a helyszínen a hatóságok az MTI-vel. Egy sérült állapota életveszélyes, nyolcan súlyos, 15-en pedig könnyű, vagyis nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A menetrend szerinti, Tiszafüredre diákokat szállító autóbusz a város határa előtt 7.40-kor rohant bele egy álló kamionba. Teljes útzár mellett vizsgálják a baleset körülményeit. Dobson Tibor elmondta: két pszichológust küldtek a helyszínre, hogy segítsék a történtek feldolgozását.
2008.11.03. 08:10
 
 
Molotov-koktélos támadásban ketten meghaltak Nagycsécsen
Hétfőre virradóra ismeretlen tettesek Molotov-koktélt dobtak és rálőttek két, egymással szemben lévő nagycsécsi családi házra; a támadásban egy 43 éves férfi és egy 40 éves nő életét vesztette. Roma kisebbségi önkormányzati vezetők szerint szélsőséges csoportok vannak a háttérben. A rendőrség az indítékról egyelőre nem nyilatkozik, de az kiderült, hogy az áldozatokra nem célzott lövéseket adtak le. Külön csoport nyomoz a bűncselekmény ügyében - mondta rendkívüli sajtótájékoztatóján Mecser Tamás ezredes, főkapitány-helyettes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. Úgy fogalmazott, hogy az elkövető vagy elkövetők személye eddig ismeretlen, és az esetleges indítékról sem tud érdemben nyilatkozni.
2008.11.03. 07:57
 
 
Egyes amerikai kisegyházak a szexre buzdítanak
Az Egyesült Államokban egyes kisebb, konzervatív egyházak kampányokat indítanak a szex gyakorlásának erősítése érdekében. Olyan programokról van szó, amelyek a szeretkezésből már egyenesen szociális és vallási kötelességet csinálnak. A tampai Relevat Churchben Paul Wirth lelkipásztor talán még Casanovát is zavarba hozta volna. Mivel nem volt megelégedve azzal, ahogy hívei a mézeshetek követelményeinek eleget tettek, elindította a "30 napos szexkihívást", amelynek értelmében híveinek minden nap el kell olvasniuk egy részletet a Bibliából és azt testi szerelem formájában kell átültetniük a gyakorlatba. Kezdeményezésének nagy sikere van, a környék papjai is csatlakoztatni akarják saját híveiket.
2008.11.03. 07:40
 
Két újdonság a földigilisztáról
Ha vibrál a föld, akkor a földigiliszták feljönnek a talajfelszínre. Ezt a reakciót használják ki Florida egyik térségében generációk óta a családok, amelyek ebből élnek: egy fabotot a talajba ütve és rezgésben tartva ugyanis pár óra alatt több ezer giliszta szedhető össze. Az amerikai Tennessee állambeli Vanderbilt Egyetem kutatója, Kenneth Catania most kiderítette, hogy a giliszták nem azért jönnek fel a felszínre, mert a rezgések esőcseppek beütődésére hasonlítanak, és a giliszták félnek, hogy megfulladnak. A botocska keltette rezonancia sokkal inkább hasonlít a férgek halálos ellensége, egy ásó vakond keltette zajhoz, tehát az elől menekülve ásnak felfelé - olvasható a "PLoS One" című amerikai szaklapban.
2008.11.03. 07:37
 
 
Háború utáni rendőrségi fotók az MTI archívumában
A II. világháború utáni években készült 530 "rendőrségi" fotóval gazdagodott a Magyar Távirati Iroda Fotóarchívuma. Az MTI Fotó elődjének 1945 és 1947 közötti belügyi anyaga, amelyet nemrégiben találtak meg a Rendőrség-történeti Múzeum gyűjteményében, digitalizált formában már elérhető az MTI Fotóbankjában (http://fotobank.mti.hu) Kósai Éva, az MTI Fotóarchívumának vezetője elmondta, az MTI Fotó jogelődjének számító MAFIRT 1945 és 1947 között készült, rendőrségi intézkedéseket megörökítő teljes anyagát vélhetően 1947-48 táján elvitték a cégtől. Megmaradtak azonban a képekhez készült szövegek, így lehetett tudni, hogy az anyag létezett, arról azonban nem volt információ, hogy mi történt a negatívokkal.
2008.11.03. 07:25
 
 
Világgazdaság: ezer milliárd a kis- és középvállalkozásoknak
Ezer milliárd forintos válságkezelő alapot jelent ma be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök - írta a hétfői Világgazdaság. A lap szerint elsősorban a foglalkoztatás szempontjából nehéz helyzetbe került régiók és azok az ágazatok számíthatnak segítségre, amelyek létszámcsökkentésre kényszerülnek a pénzpiaci válság hatása miatt. Így például az exportra termelő vállalatok is támogatást várhatnak. Az 1000 milliárdos program lényegében az október elején bejelentett 807 milliárdos Bajnai-csomag kiegészítése 200 milliárd forinttal. Nagy része uniós támogatásból tevődik össze.
2008.11.03. 07:23
 
 
The Washington Post: McCain nem győzhet
John McCain republikánus jelölt még a számára legkedvezőbb szövetségi állami szavazati arányok mellett sem nyerheti meg a keddi amerikai elnökválasztást - jósolta a The Washington Post. A liberális napilap számítása szerint McCainnek nincs esélye, hogy elérje a győzelemhez szükséges bűvös számot, a 270 elektori voksot. Az újság vasárnap közölt adatai szerint biztosan a demokrata jelöltre szavaz 227 elektori vokssal rendelkező 18 állam, köztük a két legnagyobb, Kalifornia és New York. A biztos McCain-voksok száma viszont csak 126, ezt 16 állam adja, a legnagyobb Texas.
2008.11.03. 07:19
 
 
Irak eladja Szaddám Huszein luxusjachtját
Irak úgy döntött, hogy eladja Szaddám Huszein néhai iraki diktátor luxusjachtját, miután megnyerte a tulajdonjogért folytatott pert. A 82 méter hosszú szuperjachton uszodák, szalon, titkos átjáró és egy rakétakilövő rendszer is található. Ali ad-Dabbag iraki kormányszóvivő közleményben tudatta, hogy a kormány vasárnap döntött a jacht értékesítéséről. A francia hatóságok január 31-én kobozták el a luxusjárművet, miután az kikötött a nizzai kikötőben. A tulajdonjogáról szóló bírósági döntésig a jacht a földközi-tengeri város kikötőjében horgonyzott. Egy cég korábban állítólag 35 millió dollárért adta volna el a jachtot, amelynek tulajdonjogához az iraki kormány ragaszkodott.
2008.11.03. 07:05
 
 
Ma kezdődik a 2009-es költségvetés vitája
Megkezdődik a 2009-es költségvetés vitája ma az Országgyűlésben. A napirendi javaslat szerint a jövő évi költségvetés második, átdolgozott változatát vitatják meg a képviselők, de ennek lényeges adatain máris változtatott a tárca. A jövő évi büdzsében a bevétel az átdolgozott változathoz képest is 323 milliárd forinttal csökken, a GDP csökkenése 1 százalék, az infláció 4,5 százalék lesz, az export 3,9 százalékkal növekszik, a reálbérek 2,7 százalékos, a beruházások 0,9 százalékos visszaesése várható. A kiadások a tervezetthez képest 400 milliárd forinttal mérséklődnek, így 2009-ben az eredmény szemléletű (ESA'95) GDP arányos hiány 2,6 százalékra módosul a korábban várt 2,9 százalékkal szemben.
2008.11.03. 06:58
 
Fico a támadások megfékezésére készül felszólítani Gyurcsány Ferencet
Robert Fico szlovák kormányfő vasárnap este egy televíziós nyilatkozatában azt vetítette előre, hogy a visegrádi országok kormányfőinek e héten esedékes varsói csúcstalálkozóján felszólítja Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt: tegye meg a magyarországi szlovákok elleni támadások, valamint a budapesti szlovák állami jelképek elégetésének megfékezéséhez szükséges lépéseket. Fico a TA3 szlovák hírtelevíziónak nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy "erről szerdán Varsóban mindenképpen beszélni fog Gyurcsány Ferenccel", mert mint mondta, "semmiképpen sem tolerálható" esetek történtek. "Szlovákia minden polgárához fordulva" azt mondta: "Ne hagyjuk magunkat provokálni".
2008.11.02. 21:50
 
 
Obama egymillió, McCain pár ezer hívével tölti a választás éjszakáját
A demokrata párti Barack Obama Chicagóban, 700 ezer ember társaságában, a Grant Parkban tölti a keddi választás éjszakáját, a republikánus John McCain Phoenixben, az elegáns Biltmore üdülőhelyen várja be az eredményt 2-3 ezer híve körében - írta a vasárnapi The New York Times. Chicagóban az emberek történelmi örömünnepélyre, az első fekete elnök üdvözlésére készülnek. A Grant Parkba szóló jegyeket már napokkal korábban eladták, a Michigan-tó partján várhatóan egymillióan fognak összegyűlni Obama biztosra vett győzelme alkalmából. A közép-nyugati Illinois állam nagyvárosában azonban nem csak ünnepi hangokat hallani, sokan aggódnak Obama biztonsága miatt.
2008.11.02. 21:20
 
 
Pécs és Miskolc közös bemutatkozása az Európai Parlamentben
Két magyar város - Pécs és Miskolc - közös fotó- és installációkiállítás keretében mutatkozik be Brüsszelben november 4. és 7. között, Hegyi Gyula európai parlamenti képviselő kezdeményezésére. Pécs 2010-ben Európa egyik kulturális fővárosa lesz. A címért korábban értelemszerűen több magyar város pályázott, és ezen volt pályázó városok összefogását, az "Egy mindenkit visz" elvet hivatott példázni ez a brüsszeli kiállítás. Pécs mellett Miskolc is gazdag anyaggal - Halmai László fotóművész képeivel - mutatkozik be "Európa fővárosában", az Európai Parlament épületében.
2008.11.02. 21:00
 
 
F1, Brazil Nagydíj: Hamilton a világbajnok
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es gyorsasági világbajnokságot, ezzel megszerezte első vb-címét. Az idényzáró Brazil Nagydíjon a hazai közönség előtt szereplő Felipe Massa (Ferrari) győzött, a spanyol Fernado Alonso (Renault) lett a második, Kimi Raikkönen (Ferrari) pedig a harmadik. Hamilton ötödikként zárt a brazil GP-n. A világbajnokság második helyét Massa szerezte meg, míg a címvédő Raikkönen végzett a harmadikként. A rajt előtt néhány perccel zuhogni kezdett az eső, ami alaposan felborította a csapatok terveit. Az "égi áldás" miatt tíz perccel később startoltak a pilóták, a pálya - bizonyos szakaszain - állt a víz.
2008.11.02. 19:57
 
 
NB I: MTK-DVSC 0-1
A címvédő MTK hazai környezetben 1-0-s vereséget szenvedett a Debrecentől labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójának zárómérkőzésén. A hajdúsági együttes ezzel a tabella élére ugrott. Eredmény: MTK Budapest � DVSC-TEVA 0-1 (0-0), Higdekuti Stadion, 1500 néző, v.: Fábián, gólszerző: Kiss Z. (83.), sárga lap: Zsidai (11.), Melczer (34.), Rodenbücher (88., 89.) illetve Takács (44.), kiállítva: Rodenbücher (89.).
2008.11.02. 19:53
 
 
Megzsarolták a leggazdagabb német nőt
Titkos légyottokról készült fotókkal próbált meg több millió eurót kicsikarni egy svájci férfi a leggazdagabb német nőtől, Susanne Klattentől, a BMW autógyár örökösétől. Az 1982-ben elhunyt Herbert Quandt gyáriparos lánya, a BMW nagyrészvényese és az Altana vegyipari konszern főrészvényese még januárban feljelentette zsarolásért a Helg S.-ként azonosított férfit - erősítette meg a müncheni ügyészség a hétvégi német sajtóértesüléseket. A Bild am Sonntag szerint a 43 éves, háromgyermekes asszony feljelentésében azt állítja, hogy a svájci férfi "kezdettől fogva bűnös szándékkal", vagyis zsarolási célból találkozgatott vele luxusszállodákban, amelyekben egy bűntársa a kompromittáló fotókat készítette.
2008.11.02. 19:51
 
 
Fideszes módosító javaslat a miniszterek felelősségéről
A Fidesz módosító javaslatot nyújtott be az SZDSZ plafontörvény javaslatához, amelyben azt kívánja elérni, hogy a kormány tagjai anyagi felelősséget is vállaljanak az elfogadott költségvetés megvalósításért - közölte a párt alelnöke az egyeztetést követően vasárnap, Budapesten. Ha egy adott esztendő költségvetése tételesen eltér az Országgyűlés által elfogadottól, akkor - mértéktől függően - a minisztereknek anyagi felelőssége lenne - mondta Varga Mihály sajtótájékoztatón. Hozzátette: ha egy esztendő államháztartási hiánya 1,5 százalékkal tér el a törvénybe foglaltaktól, akkor az illetékes miniszter hat havi fizetését veszítené el.
2008.11.02. 18:15
 
 
Veres: az uniós támogatások nemzeti része rendelkezésre áll
Az uniós támogatások nemzeti része rendelkezésre áll, így az 1.002,7 milliárd forintnyi forrásra pályázni lehet - mondta Veres János pénzügyminiszter vasárnap a parlament költségvetési bizottságának ülésén, ahol beterjesztette a jövő évi költségvetési törvényhez fűzött módosításokat. A költségvetésben 774,6 milliárd, míg azon kívül 228,1 milliárd forint uniós támogatás jelenik meg, ehhez a költségvetési forrás 183,1 milliárd forint - ismertette a miniszter az adatokat. A költségvetés tartalékait elegendőnek nevezte: az általános tartalék 56,5 milliárd, a céltartalék 69,8 milliárd, míg a stabilitási tartalék 78 milliárd forint.
2008.11.02. 18:13
 
 
Az OPEC sürgeti Szaúd-Arábiát a termeléscsökkentési döntés végrehajtására
A Kőolaj-exportáló Országok Szervezete tagországainak nincs más választásuk, mint végrehajtani az október végi bécsi termeléscsökkentési döntést és tájékoztatni vásárlóikat a csökkentésről, ha stabil, 70-90 dollár közti olajárakat akarnak - jelentette ki az OPEC elnöke vasárnap. Hakib Khelil - aki egyben Algéria olajminisztere - az algériai állami rádióban nyilatkozva elmondta: a Bécsben elhatározott csökkentés sikerének kulcsa az, hogy a világ vezető olajexportőre, Szaúd-Arábia eleget tegyen a termelés visszafogásának. Szaúd-Arábia ez idáig nem tájékoztatta vásárlóit a megállapodott 5 százalékos csökkentésről, míg az OPEC többi tagországai már megtették ezt.
2008.11.02. 17:58
 
 
Dusan Caplovic Kiss Péterrel akar tárgyalni a megrongált községtáblák ügyében
Dusan Caplovic szlovák miniszterelnök-helyettes "a Duna két partja békéjének megőrzése" jegyében Kiss Péter magyar kancellária-miniszterrel akar találkozni, hogy megvitassa a pilisi szlovák falvakban a hétvégén történteket. Szándékáról Caplovic vasárnap annak kapcsán nyilatkozott a TASR szlovák hírügynökségnek, hogy vasárnapra virradóra két, szlovákok által lakott pilisi faluban, Pilisszántón és Pilisszentkereszten ismeretlenek lefestették a település helységnévtábláján feltüntetett szlovák falunevet és az utóbbi helyen "Nácik" feliratot pingálták a községháza falára. Caplovic szerint az ilyen bűncselekményeket tárgyalásokkal kell megelőzni.
2008.11.02. 17:49
 
 
Számvevőszék: a jövő évi büdzsé reálisabb adatokat tartalmaz
A kormány jövő évi költségvetési törvényjavaslathoz benyújtott módosításai nagyobb összhangot mutatnak a világgazdasági változásokkal, mint a korábbi tervezetek - mondta Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke a parlament költségvetési bizottságának rendkívüli ülésén vasárnap. Kovács Árpád közölte: a módosított makropályával rendelkező költségvetési javaslatnak azonban számos, elsősorban bevételi oldalon jelentkező kockázata van. Az ÁSZ előrejelzése szerint az egyik legnagyobb veszélyt a foglalkoztatottak számának jelentős, a Pénzügyminisztérium által prognosztizáltnál jóval nagyobb, 2-2,5 százalékos csökkenése jelentheti - mondta az ÁSZ elnöke.
2008.11.02. 17:42
 
 
Plafontörvény: a pártok megállapodtak a lényeges pontokról
A parlamenti pártok megállapodtak az úgynevezett költségvetési plafonról szóló törvényjavaslat leglényegesebb pontjairól - jelentette be az ötpárti egyeztetést kezdeményező Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője vasárnap Budapesten. A 2009-es költségvetési törvényjavaslatban szereplő kiadási főösszeg teljesíti a plafontörvény kritériumait - ismertette a politikus az egyeztetésen született megállapodást, amelyet még nem rögzítettek írásban. Hozzátette: 2010-ben és 2011-ben az állami kiadások, az előző évihez képest, az inflációval és a nemzeti össztermék (GDP) növekedésének a felével emelkedhetnek.
2008.11.02. 17:25
 
 
MOZI: Immigrants - Jóska menni Amerika
Több bevándoroló érkezik az Amerikai Egyesült Államokba mint a világ összes többi országába együttvéve. Mi lehet ennek az oka? Ilyen sokan szeretik a hot-dogot és a hamburgert? Vagy ilyen sokan szeretnének pacsizni Snoop Dogg-al? Netán ilyen sokan akarják megrépázni Pamela Andersont? Talán. Az igazi indok azonban nem más: a bevándorlók mindegyike az "amerikai álmot" kergetné, amely szerint gazdag lesz, híres és sikeres.
2008.11.02. 17:13
 
 
MDF-választmány: a frakció mondjon le a képviselői költségtérítés 18 százalékáról
A Magyar Demokrata Fórum országos választmányának elnöksége felkéri a párt parlamenti frakcióját - és ezt javasolja a többi országgyűlési képviselőnek is -, hogy novembertől mondjanak le a képviselői költségtérítés 18 százalékáról, amely összeg így a költségvetésben marad - közölte Makay Zsolt, a párt országos választmányának elnöke vasárnap az MTI-vel. Mint közleményében írta, az országnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy minél kisebb összeget kelljen felhasználnia az IMF-hitelből. Hozzátette: Magyarország stabilitása és jövőbeni fejlődése érdekében "ma mindenkinek áldozatokat kell vállalnia".
2008.11.02. 16:54
 
 
KÖNYV: Éden kalapácsa
Amikor a fenegyereknek tekintett John Truth rádiós élő műsorában hírt ad egy emberi kéz által előidézett földrengéssel fenyegető terroristacsoportról, akkor a veszélyt csak nagyon kevesen veszik komolyan. A fiatal kora ellenére tapasztalt és kemény FBI-ügynökre, Judy Maddoxra osztják ki a feladatot, hogy felvegye a harcot a magát Éden Kalapácsának nevező terroristacsoporttal.
2008.11.02. 16:40
 
 
Asztalitenisz, Salzburg: Tóth kikapott a döntőben
Tóth Krisztina kikapott a döntőben a lengyel színekben szereplő Li Qiantól az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán, Salzburgban. A viadal honlapja szerint a friss Eb-bronzérmes játékos - aki szombaton Póta Georginával és Lovas Petrával megnyerte a csapatversenyt - öt szettben maradt alul kínai származású ellenfelével szemben. Női egyes, döntő: Li Qian (lengyel)-Tóth Krisztina 4-1 (-8, 5, 7, 8, 5). Az első szettben Tóth remekül hajrázott, a második játszma viszont könnyedén Lié volt. Az ellenfél lendületbe jött, és hozta a következő felvonást is, sőt, a negyedikben is elhúzott, ám a magyar játékos feljött 9-7-re. Ekkor a Li időt kért, a pihenő pedig jót tett neki, mert - ha nehezen is, de - ezt a játszmát is megnyerte.
2008.11.02. 16:26
 
Rekordbevétellel indított a legújabb James Bond-film
Már az első napon minden más filmnél több bevételt hozott Nagy-Britanniában a legújabb James Bond-film, A Quantum csendje. Egy orosz kommunista párt közben szovjet és szláv gyökerei elárulásával vádolta meg a legújabb Bond-lányt, az ukrán Olga Kurilenkót. Pénteken, az országos vetítés első napján - amikor egyszerre 542 moziban játszották - 4,94 millió font (8 millió dollár) értékben váltottak jegyet Őfelsége szuperügynökének legfrissebb kalandjaira, s ezzel megdőlt az eddigi, 4,025 millió fontos nyitónapi rekord, amelyet a Harry Potter és a Tűz Serlege állított fel 2005-ben.
2008.11.02. 16:17
 
 
Mi lesz a divat télen?
Megvizsgáltuk néhány nagy divatház 2008/2009-es téli kollekcióját, hogy mi is lesz a trend a következő szezonban.
2008.11.02. 16:10
 
 
Michael Jackson befejezi szólókarrierjét és csapatban folytatja?
Újra összeáll a Jackson Five, Michael Jackson is részt vesz az együttes tervezett turnéján - közölte az amerikai popsztár testvére.
2008.11.02. 15:53
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248[2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista