2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
A Rákos-patakba csúszott egy autó egy karambol miatt
A Rákos-patakba hajtott egy személygépkocsi, miután összeütközött egy teherautóval a főváros XIV. kerületében, az Ilosvai Selymes téren péntek délután; az autót vezető férfi az ütközés után kimászott a járműből, a mentők kórházba szállították - közölte a tűzoltóság az MTI-vel. Az autót a tűzoltók emelik ki a patak medréből - mondta Molnár Péter szóvivő. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.
2008.11.21. 15:22
 
 
Fidesz: legyen név szerinti szavazás a 13. havi nyugdíj megnyirbálásáról
A Fidesz név szerinti szavazást kezdeményez jövő kedden a 13. havi nyugdíj "megnyirbálásáról", hogy mindenki számára kiderüljön, kik akarják hosszú távra megszorításokkal sújtani a nyugdíjasokat - erről Iván László, a Fidesz szakpolitikusa beszélt sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus Veres János pénzügyminiszter egy nyilatkozatából idézett, amely szerint a 13. havi nyugdíj 80 ezer forintban való maximálása nem egyszeri lépés, hanem rendszerszintű átalakítás, ami megmaradhat a további években is. Iván László szerint a kormány az elmúlt hat évben is "brutális támadást" intézett a nyugdíjasok megélhetése ellen, Veres János nyilatkozata pedig azt jelenti, hogy most "totális háborút" indítanak a nyugdíjasok ellen.
2008.11.21. 15:16
 
 
Felkészülten várják a telet a fővárosi közterület-fenntartók
Az idén is felkészült szakembergárdával és műszaki háttérrel várja a téli időszak kihívásait, feladatait a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. - közölték a cég csepeli telepén tartott tájékoztatón, amelyen több mint félszáz munkagépet is bemutattak. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes utalt arra, hogy a prognózisok szerint az előző évekhez hasonló, átlagos téli időjárás várható, s megjegyezte: ez kedvező a budapestiek, különösen a távfűtéses lakásban élők számára. A szocialista politikus azt mondta: a városvezetés, a lakosság semmi újat nem vár a cégtől és annak vezetésétől, csak azt, hogy a téli időjárási viszonyok közt is biztosítsák a közlekedés zavartalanságát.
2008.11.21. 15:09
 
December közepére lehet új kapitánya a kajak-kenusoknak
December közepére lehet új kapitánya a magyar kajak-kenu válogatottnak, miután a szövetség (MKKSZ) rendkívüli közgyűlése megszavazta az alapszabály módosítást és a posztra vonatkozó pályázatokat a jövő héten kiírják. Baráth Etele elnök és Schmitt Gábor főtitkár a tanácskozás közben tartott sajtótájékoztatón azt mondta: a jövőben az elnökség alatt egy szakmai igazgatói tisztség is lesz, ezt a feladatot javaslatok alapján Weisz Róbert, az ifjúsági válogatott eddigi kapitánya fogja ellátni. Az ő esetleges kinevezéséről az elnökség még péntek délután dönt. Az új igazgató a válogatottak összeállításába nem szól majd bele.
2008.11.21. 14:52
 
 
Válaszolt az állampolgári jogok biztosának a szlovák ombudsman
Kiemelt figyelmet szentel a szlovák ombudsman a dunaszerdahelyi labdarúgó-mérkőzésen történtek közigazgatási vizsgálatának - áll abban a levélben, amelyet Pavel Kandrac válaszul küldött Szabó Máténak, az állampolgári jogok biztosának. A magyar ombudsman további tájékoztatást kért az esettel összefüggő körülményekről - közölte az Országgyűlési Biztos Hivatala. Szabó Máté november elején kereste meg a szlovák ombudsmant részben információért, részben felajánlva tapasztalatait, amelyeket a gyülekezési jog érvényesülését, a közterületeken zajló események rendőri biztosítását, a rendőri tömegkezelést, az előállítások gyakorlatát és jogszerűségét, az alkotmányos jogok érvényesítését vizsgálva szerzett.
2008.11.21. 14:48
 
 
Bajnai: most kezdődik a vállalkozások, munkanélküliek válsága
A pénzügyi válság elmúlt, de most kezdődik a neheze, a vállalkozások és a munkanélküliek válsága - jelentette ki Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter egy lakossági fórumon. A tárca vezetője szerint a jövő év mindenképpen nehéz lesz, de elképzelhető, hogy másfél év is eltelik addig, amíg növekedhet a gazdaság. Bajnai Gordon kifejtette: a gazdasági válság elsősorban a pénz, a hitelek elapadásában, a piacok beszűkülésében, valamint a munkahelyek megszűnésében nyilvánul meg. Ezért szerinte olyan program kell, ami e három tényezőt gyorsan kezeli. Bajnai Gordon szerint 2010-ben lesz érdemi esély arra, hogy érezhetően csökkenjenek az adók.
2008.11.21. 14:18
 
 
Gyurcsány: Magyarország segíti Szerbia EU-integrációját
Magyarország mindig azok között lesz, akik azt keresik, hogyan haladhat végig Szerbia a legkevesebb áldozattal, konfliktussal, a legkönnyebben az európai integrációhoz vezető úton - jelentette ki Belgrádban Gyurcsány Ferenc. A magyar kormányfő belgrádi munkalátogatása során tárgyalt kollégájával, Mirko Cvetkoviccsal, s megbeszélésük középpontjában a kétoldalú viszony, Szerbia EU-integrációja, a gazdasági kapcsolatok és Koszovó kérdése állt. Magyarország és Szerbia között nincsenek viták, megoldásra váró konfliktusok - jelentette ki a találkozó után Gyurcsány Ferenc.
2008.11.21. 14:14
 
 
Tülekednek David Beckham első otthonáért
Többen a piaci ár sokszorosát is kifizetnék egy szerény észak-londoni családi házért, amelyben élete első két évét töltötte David Beckham. A külvárosi Leytonstone negyedben álló házat három Beckham-rajongó is megvenné egymillió fontért (317 millió forint), pedig az ingatlan piaci értéke alig 250 ezer font. Az épület ráadásul egy forgalmas főút és egy vasútvonal közelében fekszik. A kis David születése után két évvel, 1977-ben a család elköltözött egy másik londoni kerületbe. A későbbi futballsztár szülőházát aztán hosszas kutatómunka után idén megtalálta egy élelmes ingatlanügynök. A jelenlegi tulajdonosok először nem is hittek neki, utánajártak a dolognak, és végül őt bízták meg az értékesítéssel.
2008.11.21. 13:56
 
 
Szedi áldozatait a német autóiparban a válság
Súlyos következményekkel járhat a német autóiparban foglalkoztatottak számára a globális válság okozta keresletcsökkenés. Ágazati elemzők szerint 2009 végéig Németországban 60 ezer munkahely szűnhet meg emiatt: 50 ezer közvetlenül a gyártóknál, illetve beszállítóknál. A kereskedőknél 10 ezer munkahely kerülhet veszélybe 2010-ig. Ágazati adatok szerint jelenleg a német autógyártás 760 ezer embernek ad munkát, a kereskedelem 470 ezernek. Az elemzők abból indulnak ki, hogy jövőre a kereslet csökkenése miatt világszerte 50 millió autót fognak eladni, 5 millióval kevesebbet, mint tavaly. Idén 53 milliós forgalmat várnak a szakértők.
2008.11.21. 13:41
 
 
Több ezren tüntettek Bagdadban az iraki-amerikai megállapodás ellen
Több ezren gyűltek össze pénteken Bagdad egyik legnagyobb terén, hogy közös imával tiltakozzanak az iraki-amerikai biztonsági megállapodás ellen. A gyűlés résztvevői túlnyomórészt síita vallásúak voltak, akiket Muktada asz-Szadr radikális síita hitszónok hívott össze. Ugyanazon a bagdadi téren tartották a megmozdulást, ahol Szaddám Huszein egykori diktátor szobra állt, amíg 2003-ban amerikai tengerészgyalogosok le nem döntötték. A hétfőn született megállapodás egyebek közt arról rendelkezik, hogy az amerikai csapatok 2011 végéig maradhatnak Irakban. Szadr és hívei szerint az iraki kormány a szerződés aláírásával behódolt az amerikai érdekeknek.
2008.11.21. 13:30
 
 
Asztalitenisz Pro Tour: három magyar a 32 között
Négyből három magyar játékos sikerrel vette az első fordulót, azaz bejutott a legjobb 32 közé az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának németországi állomásán. Tóth Krisztina lengyel, Póta Georgina cseh, Lovas Petra pedig kínai származású olasz riválisát győzte le. Az egyetlen búcsúzó a főtábla első körében Kertai Rita volt, aki a horvát Sandra Paovictól szenvedett vereséget. Eredmények: női egyes, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Tóth Krisztina-Kinga Stefanska (lengyel) 4-1 (3, 6, 5, -9, 3), Sandra Paovic (horvát)-Kertai Rita 4-0 (4, 6, 7, 9), Póta Georgina-Hana Bartosova (cseh) 4-2 (-10, 3, -8, 5, 9, 5), Lovas Petra-Jing Tian (olasz) 4-2 (9, -7, 8, 7, -7, 9).
2008.11.21. 13:23
 
 
Srauss-Kahn: a világgazdasági növekedés 2009 végén indul újra meg
A világgazdasági növekedés 2009 végén fog újra megindulni, de a pénzügyi világban az "újabb katasztrófák kockázata" továbbra is fennáll - véli Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója a Le Parisien című párizsi napilapban pénteken megjelent interjúban. Arra a kérdésre, hogy nem naivitás-e azt gondolni, hogy az állam által megmentett bankok folytatják majd a hitelezést a vállalatoknak és a lakosságnak, az IMF-vezér úgy vélte, hogy "teljesen valós" annak a kockázata, hogy a hitelezés nem indul újra, ezért szerinte "legitim" lenne kötelezni a bankokat a hitelfolyósításra.
2008.11.21. 12:55
 
 
Nem csak 2009-re szólna a 13. havi nyugdíjjal kapcsolatos intézkedés
A 13. havi nyugdíjjal kapcsolatos kormányzati intézkedés nem kizárólag a jövő évre vonatkozik - közölte Budai Bernadett a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón. Egyelőre nincs céldátum meghatározva - tette hozzá kérdésre válaszolva a kormányszóvivő. Ha már nincs szükség az intézkedés fenntartására, nagyobb mozgástér lesz a költségvetésben, akkor lehet visszaállítani a korábbi állapotot - mondta Budai Bernadett. Az Országgyűlés kedden szavaz a jövő évi költségvetést megalapozó egyes törvények módosításáról. A kormány által támogatott, az MSZP részéről benyújtott módosító javaslat azt célozza, hogy a 13. havi nyugdíj összege 2009-től legfeljebb 80 ezer forint legyen.
2008.11.21. 12:19
 
 
Slota: magyar és szlovák földrajzi megnevezések is lesznek a tankönyvekben
Magyar és szlovák nyelvű földrajzi megnevezéseket egyaránt tartalmazni fognak a jövőben a szlovákiai magyaroknak szánt tankönyvek - állítja Ján Slota, a koalíciós Szlovák Nemzeti Párt elnöke. "Remélem, hogy nyugalom lesz. Ez egyértelmű meghátrálás, de a politika kompromisszumokra épül" - nyilatkozta a szlovák nemzetiek vezére a SITA hírügynökségnek pénteken Pozsonyban. Megjegyezte: Robert Fico szlovák kormányfő is már többször kijelentette, hogy magyar-szlovák vitát kiváltó kérdést olyan kompromisszummal oldják meg, amely megfelel a nemzetközi kisebbségvédelmi normáknak, s elfogadható az Európai Unióban is.
2008.11.21. 12:11
 
 
Január 12-én sztrájk lesz a közszolgálatban
Sztrájkot hirdet a közszolgálatban január 12-ére az Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottság - a bizottság előző napi döntéséről Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke tájékoztatta az MTI-t. A sztrájk időtartamáról még nincs döntés. Kerpen Gábor elmondta: a kormányzat jelenlegi ajánlata, amely a korábbi sztrájkmegállapodás felmondását eredményezte, messze áll a 2007-ben kötött egyezségben lévő tényektől, és ezáltal a dolgozók érdekeitől. Nem tolerálható keresetcsökkenés lép fel - jelentette ki a szervezet elnöke.
2008.11.21. 11:51
 
 
Fidesz-javaslat az állami cégek pazarlása ellen
A Fidesz törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, hogy csökkentsék az állami cégek felügyelőbizottsági és igazgatósági tagjainak létszámát és javadalmazását - jelentette be Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteken sajtótájékoztatón. A javaslat szerint három-három főre kell csökkenteni a nagy állami cégek igazgatóságainak és felügyelőbizottságainak létszámát, az ezekben helyet foglalók fizetését pedig a mindenkori átlagbér szintjére kell csökkenteni. A Répássy Róbert és Varga Mihály Fidesz-alelnök által jegyzett előterjesztést pénteken nyújtják be.
2008.11.21. 11:38
 
 
Újabb négy évre elhalasztotta visszavonulását Fábiánné
Újabb négy évre elhalasztotta visszavonulását Fábiánné Rozsnyói Katalin. Az olimpiai és világbajnok kajakosok sokaságát nevelt szakember csütörtökön este új csoportjával - amelyből szerinte a londoni játékok női kajakválogatottjának gerince kerül ki -, Dunavarsányban ünnepelte 66. születésnapját. A versenyzőként olimpiai ezüstérmes Fábiánné optimistán, magas fordulaton beszélt a jelenről és a terveiről egyaránt. Elmondta, kimondottan jó, immár tizenegy tagú csapat jött össze nála, amelyet nem ő hozott össze, s amelyben a többség tizenéves; 17-től 28 évesig találhatók kajakosok a lányok között. Állítja, a sors hozzájuk is meg hozzá is kegyes volt, hogy összehozta őket egymással.
2008.11.21. 11:28
 
 
ÁNTSZ: lecsengőben van a szalmonellajárvány
Lecsengőben van a szalmonellajárvány, amely a napokban tömeges megbetegedést okozott a dél-dunántúli régió több általános iskolájában és óvodájában - közölte Szűcs Mária, a tisztiorvosi szolgálat regionális intézetének főorvosa pénteken Pécsett. Az ÁNTSZ kezelni tudja a járványt, a pácienseknél csillapodnak a tünetek, s nem valószínű, hogy nagy számban fordulnának elő újabb megbetegedések. Esetleg családon belül fertőződhetnek meg még néhányan - tette hozzá Szűcs Mária. A tiszti főorvos hangsúlyozta, hogy a járványt kiváltó élelmiszerre vonatkozó vizsgálatok még nem zárultak le, így konkrét eredményekről nem tud beszámolni.
2008.11.21. 11:01
 
 
Bencze József: néhány támadás esetében ugyanaz lehet az elkövető
A romák elleni támadásokat vizsgálva a rendőrség néhány ügy között lát olyan összefüggéseket, amelyek arra engednek következtetni, hogy ugyanaz lehetett az elkövető - mondta az országos rendőrfőkapitány pénteken a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Bencze József kérdésre válaszolva hozzátette: jelenleg egy-két ügyben látható összefüggés, de egyelőre ezt sem tudják teljes bizonyossággal kijelenteni. Kitért arra, hogy mintegy ötven fős a romák elleni támadásokat kivizsgáló nyomozócsoport, amelyhez hét megyei szerv ad műveleti tiszteket, elemzőket, profilalkotókat. Munkájukat a kiemelt ügyekben hatáskörrel bíró Nemzeti Nyomozó Iroda koordinálja.
2008.11.21. 10:42
 
 
Mezőgazdasági termelők tüntetnek nagy áruházláncok előtt
Félpályás útlezárással tiltakoznak az állattartók a Tesco, illetve a Penny Market áruházláncok raktárbázisai előtt Gyálon, illetve az 5-ös főút 20-as kilométerénél, Alsónémedi közelében. A tiltakozás november 28-ig tart, a demonstrálók 9-17 óra között zárják le a fél útpályát a jelzett helyszíneken. A tiltakozók azt követelik, hogy a magyar élelmiszerboltokban és élelmiszer-áruházakban a termékkínálat 80 százaléka magyar gyártótól származzon. Emellett szeretnék elérni azt is, hogy az úgynevezett beszállítóktól elvárt másodlagos visszatérítéseket - például polcpénzt, reklám-hozzájárulást, illetve polcfeltöltési pénzt - stabilizálják, és 5 százalék alatti mértékben maximalizálják.
2008.11.21. 10:10
 
 
Elvált Madonna és Ritchie
Madonna és Guy Ritchie pénteken megkapta egy londoni bíróságtól az "előzetes válási határozatot", ezzel pontot tettek nyolcéves házasságuk végére. Az amerikai popsztár és brit filmrendező férjének ügyét - Ciccone M. L. kontra Ritchie G. S. néven - csütörtökön jegyezték elő a Legfelsőbb Bíróságon "gyors" válásként. A házaspár nem jelent meg a pénteki meghallgatáson a válóperes bíróság előtt. A pár októberben jelentette be a nyilvánosságnak, hogy elválnak útjaik, ám a szakítás részleteit nem osztották meg a sajtóval. Egyelőre nem derült ki, hogy a pár hogyan osztozik meg a vagyonon és a gyermekeken. Mindenesetre Madonna kijelentette, hogy az Egyesült Államokban akar élni, míg férje ragaszkodik brit gyökereihez.
2008.11.21. 09:38
 
 
Veres: Magyarország jövőre beléphet az ERM II. árfolyamrendszerbe
Magyarország jövő év novemberére biztonságosan teljesíteni tudja az ERM II. árfolyamrendszerbe történő belépés hiánykritériumát, ami az euró pár éven belüli bevezetésének egyik első feltétele - mondta Veres János pénzügyminiszter a Nap-keltében pénteken. Veres János kifejtette: a parlament által tárgyalt költségvetési törvényjavaslat módosításában 2,6 százalékos hiánycél szerepel, amely szigorú, mintegy 600 milliárd forintos költségvetési kiadáscsökkentéssel valósulhat meg. Hozzátette: az Európai Bizottság és az IMF is elismeri, hogy a kormány által beterjesztett gazdaságpolitikai program biztosítja a kitűzött célok teljesülését.
2008.11.21. 09:00
 
 
Brit vécéprogram-toplista
A britek legtöbbje olvasgatni szeret, miközben a vécén ücsörög - ez derült ki az illemhelyi mellékténykedések szigetországi felméréséből. Mintegy 14 millió brit lapozgat újságot, könyvet a vécén. A ténykedéstoplista második helyén a beszélgetők állnak 8 milliós sereggel. Ők zömmel telefonon csevegnek valakivel, de jó páran közvetlenül is - a családtagjaikkal. A harmadik helyen az SMS-ezők végeztek, 20 százalékos aránnyal. A kétezerfős mintájú felmérés eredményeként az is kiderült, hogy a legtöbben ételekre gondolnak, miközben éppen táplálkozásuk végtermékétől szabadulnak.
2008.11.21. 07:56
 
 
Népszabadság, Napi Gazdaság: jó hír a kamatcsökkentés a frankhiteleseknek
A svájci jegybank egy százalékpontos csütörtöki alapkamat-csökkentése miatt erősödött a forint a frankhoz képest, így csökken a frankhitellel rendelkezők törlesztőrészlete - írja a Napi Gazdaság, míg a Népszabadság azt emeli ki, hogy a jegybanki kamatvágás valószínűleg nem csökkenti a frank alapú hitelek kamatát. A Napi Gazdaság pénteki számában emlékeztet arra, hogy miután a svájci alapkamat egy százalékra csökkent, a frank árfolyama 176 forintra mérséklődött, pedig csütörtök délelőtt még 180 felett járt. "Ez nagyon jó hír a magyar hitelfelvevőknek, mert a törlesztőrészleteik nagysága a két deviza átváltási arányától függ" - írják a lapban.
2008.11.21. 07:52
 
 
Utcalányok csábítanak törpékhez
Élethű és -nagyságú műanyag utcalányokkal próbál vevőket csábítani kertitörpe-vásárlásra egy vállalkozó Romániában, amivel magára haragította környezetét. A 27 éves Cristi Birgu szomszédai az út szélére kiállított "műörömlányok" ellen azzal érvelnek, hogy elvonják az autósok figyelmét - így balesetveszélyt keltenek - és nem valók gyerekszemnek. Birgu nem hajlandó bevonni nemrég kezdett vállalkozása portája elől a lányokat. Törpéken kívül Stan és Pan műmásaival is szolgál, továbbá Elvis Presleyével, sportsztárokéval, rajzfilmhősökkel, állatokkal - adta hírül az Ananova brit hírügynökség a román sajtó alapján.
2008.11.21. 07:21
 
 
Veres: a kormánytagok nemmel szavaznak a 22 százalékos áfára
Bár az adótörvények módosítása között technikai okokból a kormány támogatási listáján szerepel az MDF által javasolt áfa-emelés, 20 százalékról 22 százalékra, a kormánytagok nemmel fognak szavazni - jelentette be Veres János pénzügyminiszter az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. Az adótörvények jövő keddi szavazásakor a kormány két már ismert változtatást támogat: az osztalékadó csökkentését 35 százalékról 25 százalékra, illetve azt, amely szerint a cégautó adó 1.600 köbcentiig 7.500 forint, fölötte 15 ezer forint lenne havonta - mondta a pénzügyminiszter.
2008.11.21. 07:15
 
 
Gigantikus gleccsereket fedeztek fel a Marson
Gigantikus gleccsereket fedeztek fel amerikai kutatók a Mars hegyvidékét borító vékony kőzúzalék- és porréteg alatt. A texasi egyetem kutatócsoportja a vörös bolygó körül keringő Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) szonda radarja által mért adatokból arra következtet, hogy vörös bolygó déli féltekéjének hegyvidékén, közepes földrajzi szélességen a vékony kőzúzalék- és porréteg alatt hatalmas jégfolyamok vannak. John Holt, a kutatócsoport vezetője a Science tudományos magazinnak elmondta, hogy a felfedezett gleccserek a legnagyobb víztartalékot képviselik a Mars sarkvidékén kívüli területeken.
2008.11.21. 07:08
 
 
Bernie Ecclestone felesége válni akar
Közel 24 év házasság után benyújtotta a válókeresetet Slavica Ecclestone, a Forma-1 főnökének, Bernie Ecclestone-nak a felesége. Slavica Ecclestone szóvivője megerősítette a hírt, melyet a házaspár a brit médiumokban megjelent találgatások miatt hozott nyilvánosságra. Az ügyvédek becslése szerint ez lehet Nagy-Britannia történetének legdrágább válása, Bernie Ecclestone vagyonát 2,8 milliárd euróra becsülik. A Forma-1 78 éves irányítójának és 28 évvel fiatalabb feleségének két lánygyermeke van.
2008.11.20. 19:50
 
 
Gyurcsány: Csehország az EU elnöksége idején számíthat Magyarország támogatására
Csehország az európai uniós (EU-) elnöksége idején teljes mértékben számíthat Magyarország támogatására - jelentette ki Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök csütörtökön Prágában, miután megbeszélést folytatott vendéglátójával, Mirek Topolánek cseh kormányfővel. "Csehország (EU-) elnöksége idején végig számíthat arra, hogy Magyarország bilaterális alapon és a visegrádi négyek tagjaként is folyamatosan mindent megtesz azért, hogy ez az elnökségi periódus sikeres legyen" - szögezte le a kormányfő. Csehország a jövő év első felében lesz az EU soros elnöke.
2008.11.20. 19:35
 
 
Emberrablás Budapesten: elfogták a 20 éves férfit elrabló jordán elkövetőket
Kevesebb mint 24 óra alatt vette őrizetbe csütörtökön a rendőrség azt a két jordán férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy elraboltak egy 20 éves fiút, és 10 millió forintos váltságdíjat követeltek érte - közölte a BRFK csütörtökön az MTI-vel. Az elrabolt férfit az elkövetők bűntársai szabadon engedték. Szerdán este érkezett bejelentés egy ügyvédtől arról, hogy ismeretlenek elraboltak egy 20 éves budapesti fiút, és 10 millió forint váltságdíjat követelnek a nővérétől - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.
2008.11.20. 19:00
 
 
Orbán Viktor: rendezni kell a szlovák-magyar viszonyt
Rendezni kell a szlovák-magyar viszonyt, amelynek kulcskérdése az európai mérce alkalmazása, vagyis az, hogy Európa minden polgárát megillessék azok a közösségi és egyéni jogok, amelyekben Nyugat- és Észak-Európa kisebbségei részesülnek. Ezt Orbán Viktor, a Fidesz elnöke mondta, miután Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyarok Szövetsége (VMSZ) elnökével tárgyalt csütörtökön, a délvidéki magyarok sorsát befolyásoló ügyekről. A Fidesz elnöke a találkozó utáni sajtótájékoztatón újságírói kérdésre beszélt az utóbbi hetekben újra megromlott szlovák-magyar viszonyról. Elmondta, hogy "Magyarországot ma nem tisztelik a világban, és ez különösen ott fájó, ahol magyar közösségek élnek".
2008.11.20. 18:50
 
 
Az ENSZ BT szankciókat rendelt el a szomáliai erőszak szítói ellen
Szankciókat rendelt el az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) csütörtökön mindazok ellen, akik tovább szítják a Szomáliában dúló erőszakot és fokozzák az ottani helyzet ingatagságát. A szankciók célja az Afrika szarván fekvő országba áramló fegyverek mennyiségének csökkentése, ezáltal pedig a Szomáliában eluralkodott törvénytelen állapotok és az elmúlt hetekben egyre nagyobb gondokat okozó kalózkodás visszaszorítása. A BT 15 tagállama által egyhangúlag elfogadott határozat nem nevesíti a szankciók hatálya alá vonandó - bankbetéteik befagyasztásával és utazási korlátozásokkal büntetendő - magánszemélyeket és cégeket, azokról az ENSZ szankcióbizottsága később dönt.
2008.11.20. 18:45
 
Oroszország engedélyezte, hogy a területén át szállítsanak német fegyvereket
Oroszország engedélyezte, hogy Németország a területén át szállítson fegyvereket és katonai felszerelést Afganisztánba - közölte az orosz külügyminisztérium csütörtökön. "A Szövetségi Vámhivatal engedélyt adott a Bundeswehrnek, hogy vasúton fegyvereket, katonai felszerelést és eszközöket szállítson Afganisztánba - áll a tárca közleményében. Oroszország magas politikai szinten megerősítette érdekeltségét a NATO-val való együttműködésre Afganisztán kapcsán - hangsúlyozták a minisztériumban.
2008.11.20. 17:28
 
 
Wall Street Journal: Obamának a tapasztalat számít, nem a változás
Barack Obama megválasztott amerikai elnök a jövőbeni kabinetjével kapcsolatos eddigi személyi döntéseiben a tapasztalat, nem pedig a változás volt a fő szempont - állapította meg a csütörtöki The Wall Street Journal. A leendő elnök nagy mértékben az egykori Clinton-éra, valamint a jelenlegi kongresszus demokrata tisztviselői és szakértői közül merít. Teszi ezt annak dacára, hogy választási kampányának fő jelszava a változás, a washingtoni politika átalakítása, felfrissítése volt. Legfrissebb döntése az, hogy az egészségügyi miniszter posztjára Tom Daschle volt szenátusi frakcióvezetőt kérte fel. Ő is egyike a washingtoni nagypolitika régi motorosainak.
2008.11.20. 17:04
 
 
Michael Jackson tanúvallomást tesz Londonban
Michael Jackson ügyvédje úgy nyilatkozott, védence elmegy Londonba, hogy feleljen a bahreini sejk által felhozott vádakra, miszerint nem teljesítette szerződésben vállalt kötelezettségeit, amelyekre pedig milliós előleget vett fel. Az amerikai popsztár egy meghatározatlan betegségre hivatkozva azt kérte korábban, hadd tanúskodjon videokapcsolaton keresztül az Egyesült Államokból. De Jackson ügyvédje, Robert Englehart most tájékoztatta a bíróságot, hogy védence orvosai időközben engedélyezték a kétnapos tengerentúli utat. Jacksonnak hétfőn kell vallomást tennie.
2008.11.20. 16:52
 
 
Orbán: négy reformra van szükség a közeljövőben Magyarországon
A közeljövőben négy reformra van szükség Magyarországon - mondta a rá várakozó újságíróknak Orbán Viktor, miután csütörtökön egy budapesti étteremben együtt ebédelt az uniós országok hazánkba akkreditált nagyköveteivel. A Fidesz elnöke szerint szükség van az adó- és járulékreformra, a foglalkoztatási reformra, a támogatáspolitika és az Európai Unióból érkező pénzek felhasználásának reformjára, illetve a kormányzati reformra. Megjegyezte: ez utóbbi alatt a bürokrácia és a korrupció visszaszorítását, a kisebb parlamentet és a kisebb önkormányzatokat érti.
2008.11.20. 16:45
 
 
Rossi ismét tesztelt egy F1-es Ferrarit
Ismét tesztelhette a Forma-1-es Ferrari egyik autóját Valentino Rossi, az olaszok nyolcszoros világbajnok motorosa. A gyorsaságimotoros-vb MotoGP kategóriájának idei győztese Mugellóban gyakorolhatott a versenygéppel, azzal, amellyel az olasz istálló két pilótája, a brazil Felipe Massa és a finn Kimi Raikkönen a 2008-as szezont teljesítette. A csapat szóvivője azt mondta: Rossi húsz kört tett meg és péntek délután folytatja a száguldást. A 29 éves motoros 2006 februárjában már tesztelt egy Ferrarit, akkor az is felmerült, hogy a motorozásról esetleg az autózásra vált, végül azonban maradt a kétkerekűeknél. A mostani lehetőséget ajándékba kapta az istállótól, miután begyűjtötte újabb vb-elsőségét.
2008.11.20. 16:38
 
 
2010-ben Rotterdamból indul a Tour de France
Rotterdamból rajtol a 2010-es Tour de France - jelentették be a világ leghíresebb kerékpáros körversenyének szervezői. A mezőny július 3-án vág neki a 97. Tournak. Rotterdam Utrecht elől szerezte meg a prológ és az első szakasz megrendezésének jogát. A francia szervezők jelezték: bíznak benne, hogy Utrecht majd később is kandidál a rajtra. A 2009-es Tour július 4-én rajtol Monacóból.
2008.11.20. 16:35
 
Csúszhat a telki edzőcentrum átadása
Olyan csúszások tapasztalhatók a magyar labdarúgás tervezett fellegvárának, a telki edzőcentrumnak a kivitelezési munkálatai során, melyek komolyan veszélyeztetik a létesítmény február-márciusra tervezett átadását. A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint akadnak munkálatok, melyek még el sem kezdődtek, pedig már be kellett volna fejeződniük: "már nőni kellene a fűnek azokon a pályákon, amelyeken még a füvesítésre sem került sor". "Természetesen szinte percről percre nyomon követjük az építkezés állását, s amennyiben bármiféle lemaradást tapasztalunk, az MLSZ elnöksége ugyanolyan határozottan lépni fog, mint tette ezt máskor is, hasonlóan kiélezett helyzetekben" - mondta Kisteleki István, az MLSZ elnöke.
2008.11.20. 16:32
 
 
Svájc: egy százalékpontos kamatcsökkentés
Csütörtökön a svájci jegybank 100 bázisponttal csökkentette alapkamatát, ami a három hónapos bankközi kölcsön kamatsávjának közepe: ez mostantól egy százalék(0,5 és 1,5 százalék közötti a sáv), eddig 2 százalék volt. A bank szerint ezzel a "nagyvonalú és rugalmas" pénzellátás Svájcban biztosított, különös tekintettel a romló gazdaságnövekedési kilátásokra. A jelentések szerint a nevezett kamat mérséklésének mértéke nem csupán rendkívül meglepő, de példátlanul nagy is volt. Különösen annak fényében, hogy hat héten belül már harmadik alkalommal mérsékelte a nevezett kamatcélt a svájci jegybank. Várható, hogy most egy hónapon belül már nem csökkent tovább.
2008.11.20. 16:11
 
 
Draskovics: ismét büntethető lenne az uzsora-bűncselekmény
A kormány még a héten benyújtja a Btk. módosítására vonatkozó javaslatát az Országgyűlésnek, amellyel ismét bevezetnék az uzsora-bűncselekmény fogalmát - közölte Draskovics Tibor igazságügyi miniszter. Kifejtette: a bűncselekmény elkövetése akár három év szabadságvesztéssel is sújtható lenne, bűnszövetkezetben való elkövetésért pedig öt év járna. A szaktárca ezzel egyidejűleg több ponton kezdeményezi a polgári törvénykönyv módosítását is.
2008.11.20. 15:54
 
 
Brüsszel reméli, hogy Magyarország még idén igénybe veszi a kölcsönkeret első részletét
Reméli az Európai Bizottság, hogy Magyarország még idén lehívja a 6,5 milliárd eurós európai uniós pénzügyi támogatás első részletét, 2 milliárd eurót - mondta Joaquín Almunia pénzügyi biztos szóvivője az MTI-nek azzal kapcsolatban, hogy a két fél aláírta a megállapodást. Amelia Torres emlékeztetett arra, hogy a - Pénzügyminisztérium honlapján is olvasható - egyetértési megállapodás szerint a további három részlet folyósítása előreláthatólag a jövő év első, második és negyedik negyedévében történik.
2008.11.20. 15:40
 
 
Suri Cruise Hollywood legnépszerűbb porontya
Tom Cruise lánya, a kétéves Suri Cruise a legnépszerűbb apróság a játszótéren A Forbes magazin idei listája szerint. A Forbes.com másodszor állította össze a tízes sorrendet Hollywood legcukibb pöttömjeiről, szigorúan ügyelve rá, hogy csak öt éven aluliak kerüljenek a körbe. A mérlegelésnél a rájuk irányuló médiafigyelmet és szüleik népszerűségét vették figyelembe. Suri csinos megjelenésével, hajviseletével akkora népszerűséget vívott ki magának a neten és a nyomtatott sajtóban, mint egyetlen kortársa sem. Még a tavalyi első helyezettet, Angelina Jolie és Brad Pitt kislányát, Shiloh-t is lekörözte, aki ezúttal csak a második helyet tudta elcsípni.
2008.11.20. 15:30
 
 
50 fős nyomozócsoport vizsgálja a romák elleni támadásokat
Ötven fős nyomozócsoport vizsgálja a kizárólag romák sérelmére elkövetett idei mintegy másfél tucatnyi támadást, de eddig értékelhető, konkrét adat és gyanúsított nincs az ügyben - mondta Házi István, az országos rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese csütörtöki rendkívüli sajtótájékoztatóján. A vezérőrnagy közölte: idén 14 fegyveres és Molotov-koktélos, valamint két kézigránátos támadás történt az országban a romák sérelmére, de az ügyek - az eddigi adatok szerint - csak a hasonló elkövetési módszer miatt hozhatók összefüggésbe egymással.
2008.11.20. 15:10
 
 
Átadták a Junior Prima sajtódíjakat
Első alkalommal adták át a Junior Prima Díjakat a Magyar Sajtó kategóriában, az elismerést tíz fiatal tehetség - köztük a Magyar Távirati Iroda munkatársa, Gasztonyi Dóra - kapta meg csütörtökön Budapesten, a Művészetek Palotájában rendezett ünnepségen. A Magyar Sajtó kategóriában idén tíz 30 év alatti fiatal újságírónak ítélte oda a Juhász Judit, Rangos Katalin és Vágó István alkotta zsűri a díjakat: Gasztonyi Dóra (MTI), Iványi Balázs (Heti Válasz), Kiss Roland (Világgazdaság), Morvai Noémi (Duna TV), Szántó Dávid (MTV), Szlankó Bálint (Origo), Takács András (Népszabadság), Veiszer Alinda (MTV), Windisch Judit (Kossuth Rádió) és Zalán Eszter (Népszabadság).
2008.11.20. 15:04
 
Befejeződött az Árpád híd dilatációs szerkezetének cseréje
A tervezettnél két nappal korábban befejeződött az Árpád híd hőtágulást kiegyenlítő, úgynevezett dilatációs szerkezetének cseréje, így csütörtöktől már forgalomkorlátozás nélkül közlekedhetnek az autók a hídon - tudatta a munkálatokat végző Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szóvivője. Október 27-től éjszakánként egyidejűleg két forgalmi sáv lezárásával végezték a munkálatokat - emlékeztetett közleményében Horti Zsófia. A régi dilatációs szerkezet kibontásakor keletkező másfél méter széles, keresztirányban 11 méter hosszú munkasáv fölé egy acélból készült "áthidalót" helyeztek el, ami az első munkanap reggelén kisebb fennakadást okozott a közlekedésben - jegyezte meg.
2008.11.20. 14:50
 
 
Veres János bízik a költségvetés elfogadásában
Veres János pénzügyminiszter bízik abban, hogy Magyarországnak hamarosan lesz elfogadott költségvetése, hiszen enélkül komoly vagyonvesztést szenvedne el, és kérdésessé válna a további menedzselhetősége. A pénzügyminiszter Siófokon csütörtökön, az "e-Magyarország, e-kormányzat - 2008" konferencián tartott előadásában hangsúlyozta, hogy egy felelős parlamentben a kisebbségi kormányzás ellenére is meg lehet hozni a gazdaságot stabilizáló szükséges döntéseket. Rámutatott: megkerülhetetlen az önkormányzati, az adó- és a szociális rendszer reformja.
2008.11.20. 14:22
 
 
A SME szerint "provokatív" a Kárpát-medence kifejezés Szlovákiában
A SME című liberális pozsonyi napilap szerint "provokatív" a Kárpát-medence kifejezés használata Szlovákiában: a lap értesülései szerint a szlovák belügyminisztérium emiatt utasította el a magyar nemzetiségű gyerekek népi együtteseit támogatni kívánó Pentaton civil szervezet bejegyzését. A révkomáromi Dagmar Certanská 2008 szeptembere óta szeretné bejegyeztetni a civil szervezetet, amelynek célját "a Kárpát-medencében élő nemzetek szellemi, kulturális és tárgyi értékeinek a megóvásában" jelölte meg - írta a SME. A minisztérium a "nemzetek" és a "Kárpát-medence" kifejezéseket kifogásolta, és közölte Certanskával: Szlovákiában csak egy nemzet él.
2008.11.20. 14:16
 
 
Tilos Boldog karácsonyt kívánnia a reptéri személyzetnek
Megtiltották a manilai repülőtér személyzetének, hogy boldog karácsonyt kívánjanak az utasoknak. Az ok: lényegében koldulásjellegű az udvariasság, az utasok gyakran pénzzel honorálták a kedves szavakat. A repülőtér vezetése nem először tiltja meg a "boldog karácsonyozást!" a személyzetnek és a biztonsági őröknek, már évek óta elrendeli - nem nagy sikerrel. Aki mégis boldog karácsonyt kíván egy utasnak, azt megbüntetik. Hogy mire, arra nem tért ki az AFP francia hírügynökség. Manilába novemberben és decemberben érkezik a legtöbb légi utas, számuk tavaly csaknem 900 ezer volt.
2008.11.20. 13:32
 
 
Tom Jones kalapozott a Temze partján
Nem akármilyen meglepetést szerzett a londoni járókelőknek Tom Jones, a legendás énekes sztár: a Royal Festival Hall előtt, a Temze partján adott rögtönzött koncertet az éppen arra haladóknak. A Sex Bomb előadója egy rákellenes liga javára "kalapozott" pénzt ezen a szokatlan és kellemes módon. A walesi dalos feltűnésére azonnal óriási csődület támadt, az emberek mobiltelefonjaikkal fényképezték vagy éppen filmezték a sztárt. Több nő maga is vele énekelt, amikor Tom Jones egy szál gitár kíséretében rázendített It's Not Unusual című számára.
2008.11.20. 13:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232[2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista