2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Tananyag lesz a boszorkányság Indiában
Tananyag lesz a boszorkányság az indiai általános iskolákban - a hatóságok ezzel is próbálnak küzdeni azok ellen a mélyen gyökerező babonák ellen, amelyek évente számtalan áldozatot követelnek. A szegénység sújtotta területek törzsi közösségei között meglehetősen elterjedt a boszorkányságban való hit: sokszor őket okolják a nehézségekért, például az éhezésért is. Becslések szerint 2003 óta Asszámban és Nyugat-Bengáliában mintegy 750 ember, főként idős asszony esett áldozatul a boszorkányüldözéseknek - írja online kiadásában a The Times című brit napilap.
2008.11.24. 12:21
 
 
A kormánynak kétségei vannak a január 1-jei gázáremelést illetően
A kormánynak "erős kétségei vannak", hogy szükség van-e a január 1-jei gázáremelésre, ezért a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium várhatóan elutasítja majd a Magyar Energia Hivatal erre vonatkozó javaslatát - értesült kormányzati forrásból az MTI hétfőn. A Népszava hétfői számában írt arról, hogy szakmai előrejelzések szerint a januári gázár tarifakorrekció mértéke 5-10 százalék közötti lehet. A lap emlékeztetett arra, hogy Magyarországon a kőolajárak kilenc hónap késessel követik a földgáz importárát, így a változás a tarifákban is később jelenik meg. A szabályok szerint a Magyar Energia Hivatal negyedévente tesz javaslatot a tarifakorrekcióra a gazdasági tárca vezetőjének, ez a napokban történik meg.
2008.11.24. 11:56
 
 
Nem vette napirendre a Ház a miniszteri fizetések csökkentését
Az Országgyűlés hétfőn nem vette napirendre a Fidesz javaslatát, amely a 2002-es szintre állítaná vissza az államtitkárok, miniszterek és a miniszterelnök fizetését. Az indítvány napirendre vétele mellett szavazott a Fidesz, a KDNP és az MDF, nemmel voksolt az MSZP és az SZDSZ. A Fidesz szerint a szocialisták és a liberálisok ezzel beismerték, hogy csak a kiszolgáltatott emberektől vesznek el a pénzt, de ők nem akarnak áldozatot vállalni. A Fidesz és a KDNP szerint nem elégséges a képviselői költségtérítés adóztatása, több lépéssel kellene megalapozni a takarékosságot. Navracsics Tibor hétfőn délelőtt hangsúlyozta: ha a szocialisták is komolyan veszik az állami takarékosságot, akkor lehetővé teszik, hogy még hétfőn tárgyaljon erről a parlament.
2008.11.24. 11:35
 
 
Kiss Péter: a turizmus fejlesztése a közép- és hosszú távú siker záloga
Magyarország számára az idegenforgalom fejlesztése a közép- és hosszú távú siker egyik záloga - hangsúlyozta Kiss Péter kancelláriaminiszter a Budapesti Gazdasági Főiskolán megrendezett Új kihívások a turizmusban és a szállodaiparban című kétnapos konferencián hétfőn Budapesten. A kancelláriaminiszter kiemelte: a turizmus 2007-ben a GDP 9 százalékát állította elő, az idegenforgalom jelenleg mintegy 500 ezer embernek ad munkát. Kiss Péter elmondta: az utóbbi öt évben közel megduplázódott a négy és öt csillagos szállodák száma Magyarországon.
2008.11.24. 11:33
 
 
Dzurinda: a szlovák-magyar kapcsolatoknak ártanak a gyűlölködő politikusok
A szlovák-magyar kapcsolatoknak árt, hogy a Duna mindkét oldalán gyűlölködő politikusok ülnek a kormányokban - vélte Mikulás Dzurinda, az ellenzéki Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió elnöke a TA3 hírtelevízió egyik vitaműsorában. "A Duna mindkét partján szocialista kormányok vannak, amelyek láthatóan nem tudják a feleletet napjaink aktuális kihívásaira, különösen a pénzügyi válságra és annak következményeire, ezért tartják fenn, illetve támogatják az ilyen gyűlölködő politikát" - jelentette ki a volt miniszterelnök.
2008.11.24. 10:04
 
 
1,6 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom a naptárhatástól megtisztított adatok alapján szeptemberben 1,6 százalékkal, az első kilenc hónapban 2 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakától, szezonálisan és naptárhatástól megtisztítva 0,3 százalékkal mérséklődött az előző hónaphoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal hétfőn. Augusztusban a kiskereskedelmi forgalom volumene a naptárhatástól megtisztított adatok alapján 1,4 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakától, a szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok alapján a kiskereskedelmi eladások volumene az előző hónap szintjéhez képest nem változott.
2008.11.24. 09:10
 
 
Mindennap karácsonyt tart egy brit férfi
Lefaragott karácsonyozási költségeiből az a brit férfi, aki immár 14 esztendeje évente 365-ször - vagy 366-szor - tart karácsonyt, így aztán december 25-e abszolút mindennapi esemény az életében. A 44 éves férfi rajong a karácsonyért, ezért tartja meg minden nap. Eddig 5243 pulykát evett meg karácsonyra - sütve -, ugyanennyi üveg pezsgőt és sherryt ivott, 90 ezer gyümölcstortácskát falt be, közel 30 ezer ajándékkal lepte meg magát, és egy egész vagyont költött dekorációra. Szenvedélye több mint 100 millió forintnak megfelelő fontjába került.
2008.11.24. 08:37
 
 
A bankmentő csomagot kezdi tárgyalni ma az Országgyűlés
A bankmentő csomagot tárgyalja az Országgyűlés ma, kétnapos ülésének első napján. A szokásoktól eltérően ma nem lesznek határozathozatalok; az interpellációs időszak után rögtön a bankmentő csomagról tárgyalnak a képviselők. A csomaghoz tartozó két javaslat közül az egyik A pénzügyi közvetítőrendszer stabilitásának erősítése címen a hazai pénzintézeti szektorban meghatározó jelentőségű bankoknak nyújtandó állami tőkejuttatás feltételeit tartalmazza, a második az ezzel párhuzamos változtatásokat vezetné át az ez évi büdzsén. Megvitatnak egy, a Magyar Honvédséggel kapcsolatos törvénymódosítást, amely megteremti a pápai NATO-s repülőbázis létrehozásának feltételeit, illetve kezdeményezi a tűzszerészpótlék megemelését.
2008.11.24. 08:30
 
Eredményt hirdetett a "Forgass az életért" filmes világjáték zsűrije
A "New York-i vér" című amerikai rövidfilmnek és az "Igen, lehetséges" brazil alkotásnak ítélte oda a megosztott fődíjat a "Shoot4life-Forgass az életért" 24 órás digitális világjáték nemzetközi zsűrije vasárnap éjszaka a Magyar Vöröskereszt Arany János utcai székházában. A zsűri különdíjban részesítette a "Szándék" című fülöp-szigeteki filmet. A rövidfilmeket, amelyek témája a véradás népszerűsítése volt, az Oscar-díjas Jíri Menzel és az ugyancsak Oscar-díjas Szabó István vezette zsűri bírálta el - írta Szirmai Ágnes, a Magyar Vöröskereszt PR-menedzsere az MTI-hez eljuttatott közleményben. A résztvevőknek 24 óra állt rendelkezésükre, hogy leforgassák a véradásról szóló, legfeljebb kétperces kisfilmjüket.
2008.11.24. 07:58
 
Kitörölhetetlen az emlékezet
A biciklizést nem lehet elfelejteni, tartja a köznyelv, és ez igaz is. Ennek az oka valószínűleg abban keresendő, hogy az agy a tanulás folyamán létesített idegkapcsolatokat többé nem bontja szét, hanem csupán kiiktatja. Az emlékek tehát nem vesznek el, csak egy ideig nem lehet őket előhívni - közlik a németországi martinsriedi Max-Planck Neurobiológiai Intézet kutatói a Nature című szakfolyóiratban.
2008.11.24. 07:55
 
 
F1: Fisichella nem félti a helyét a Force India csapatnál
Annak ellenére, hogy sajtóértesülések szerint veszélyben van a helye a Forma-1-es Force India istállónál, az olasz Giancarlo Fisichella nem aggódik. A média úgy tudja, hogy miután a jövőben Ferrari- helyett Mercedes-motorok hajtják majd a csapat autóit, a megállapodás a pilótákat, így "Fisicót" is érinti. "Engem nem érdekel a felhajtás, a szerződésem a jövő év végén jár le. Ráadásul a tulajdonos azt mondta nekem, hogy a következő évben is Adrian Sutil és én vezetjük majd az autókat" - nyilatkozta Fisichella a La Gazzetta dello Sportnak. Az újonc Force India két pilótája, a német Sutil és Fisichella egyetlen pontot sem szerzett ebben az idényben.
2008.11.24. 07:48
 
 
Népszabadság: 723 millió forint kedvezményes hitelt vesz fel az MSZP
Hétszázhuszonhárom millió forint kedvezményes hitelt vesz fel az MSZP, aminek lehetőségét egy ötpárti konszenzussal elfogadott törvény biztosítja. A többi parlamenti erő is hitelt kér az ingatlanvásárlásaihoz; igaz, a Fidesz, a KDNP és az MDF összesen kér annyit, mint az MSZP. A szocialisták az év végéig elhagyják átmeneti pártközpontjukat - írta a hétfői Népszabadság. A lap információi szerint a szocialisták összesen 723,5 millió forintot kértek és kapnak. A megvásárolni kívánt 44 ingatlanból viszont csak 22-t vesznek meg ebből a forrásból, a többit a megyék és az országos központ arányos felosztással. A Népszabadság forrásai szerint végleges döntés az ingatlanokat illetően még nincs, jelenleg is vizsgálják, hogy melyiket érdemes megvenni és melyiket nem.
2008.11.24. 07:45
 
U23-as cselgáncs Eb: Bor Barna harmadszor lett junior kontinensbajnok
Bor Barna nyerte a plusz 100 kg-osok versenyét a zágrábi U23-as cselgáncs Európa-bajnokság zárónapján. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a magyar versenyző mind az öt mérkőzésén ipponnal győzött és harmadik junior Eb-aranyát nyerte, ami egyedülálló teljesítmény az U23-as kontinensvetélkedők történetében. A magyar csapat három arany - Bor mellett Csernoviczki Éva (48 kg) és Baczkó Bernadett (57 kg) végzett az első helyen - és egy bronzéremmel (Mészáros Anett, 70 kg) az első helyen zárt az éremtáblázaton, amire korábban szintén nem volt példa. Magyarország 41 országot előzött meg.
2008.11.24. 07:30
 
 
Profi boksz: Lennox Lewis kész visszatérni 100 millió dollárért
Ha 100 millió dollárt fizetnek neki, akkor hajlandó visszatérni a szorítóba Lennox Lewis, a profi boksz nehézsúlyú kategóriájának sokak szerint utolsó klasszis képviselője. A britek büszkesége nyilatkozatában azt hangoztatta, hogy nem a pénzszűke miatt szánná rá magát erre a lépésre, mert anyagiakban nem szenved hiányt, hanem azért, hogy "megmentse a sportágat". "Nekem nem a pénz kell, a boksznak van szüksége rám, amely mára rémesen unalmassá vált. Én szeretem ezt a sportot, és nagyon nem tetszik az, amilyen útra lépett" - magyarázta esetleges visszatérésének motívumait a 43 éves Lewis, aki 2003-ban vonult vissza, miután legyőzte a jelen egyik világbajnokát, az ukrán Vitalij Klicskót.
2008.11.24. 07:06
 
 
Magyar Nemzet: készül a vádirat Kolompár Orbán ellen
Már részben elkészítette a vádiratot a Kecskeméti Városi Ügyészség Kolompár Orbánnak, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökének büntetőügyében - írta a hétfői Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, az iratot napokon belül benyújtják a bíróságra, és onnantól Kolompár nem gyanúsítottja, hanem vádlottja lesz egy 13 millió forintos gazdasági bűncselekménynek. A készülő vádiratról szóló információkat Szabó Ferenc Bács-Kiskun megyei főügyészhelyettes sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Magyar Nemzetnek.
2008.11.24. 07:00
 
 
Bolt és Iszinbajeva az év atlétája
A jamaicai sprintersztár Usain Boltot és az orosz rúdugrócsillag Jelena Iszinbajevát választotta meg az év atlétájának a sportági világszövetség, az IAAF, amely a vasárnap esti, monacói gálán köszöntötte 2008 legjobbjait. A Pekingben háromszoros aranyérmes (100 m, 200 m, 4x100 m), s mindhárom számban világcsúccsal diadalmaskodó Bolt a kínai fővárosban 110 m gáton győztes kubai Dayron Roblest, valamint az etiópok hosszútávfutóját, Kenenisa Bekelét utasította maga mögé. Az ugyancsak ötkarikás bajnok Iszinbajeva, a rúdugrás koronázatlan királynője a szintén etióp, Pekingben 5000-en és 10.000-en első Tirunesh Dibabát, valamint a kenyaiak 800-asát, az idén Golden League-nyertes Pamela Jelimót megelőzve szerezte meg a 2008-as díjat.
2008.11.23. 21:10
 
 
Obama hétfőn bemutatja gazdasági csapatát
A megválasztott amerikai elnök, Barack Obama hétfőn, közép-európai idő szerint este hatkor rendezendő sajtóértekezletén bemutatja gazdasági csapatát, közölték Obama irodájában vasárnap. A pénzügyminiszter minden bizonnyal Timothy Geithner lesz, a szövetségi tartalékbankrendszer (Fed) New York-i részlegének igazgatója, a Fehér Ház országos gazdasági tanácsának igazgatója pedig Lawrence Summers, a Harvard Egyetem volt elnöke, korábban, a kilencvenes években Bill Clinton elnök volt pénzügyminisztere - mondták Obama környezetében a Reutersnek.
2008.11.23. 19:10
 
 
Joseph Daul szerint magas alapkamattal nem lehet gazdaságot újraindítani
A magyar kormány az európai szocialista kormányok gyakorlatával is szembe megy akkor, amikor magasan tartja a jegybanki alapkamatot, mert ezzel nem lehet beruházásokat realizálni, a gazdaságot beindítani - mondta Joseph Daul, az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője vasárnap Budapesten. A Fidesz vendégeként Magyarországon tartózkodó francia politikus azt mondta: a kis- és középvállalkozásokat kamat- és adócsökkentéssel kell segíteni, mert ezek azok a vállalkozások, amelyek biztos munkahelyeket teremtenek. A "túlélésükhöz" pénzre van szükségük - tette hozzá.
2008.11.23. 18:05
 
 
Beköszöntött a tél Európa nagy részén, helyenként ítéletidővel
Beköszöntött a tél a hét végén Európa nagy részén: sokfelé sűrű havazás nehezítette a közlekedők életét, több országban hóviharok, hófúvások, szélviharok voltak, Görögországban pedig megbénult a hajóforgalom. Szombatra virradóra erős havazás és heves szélrohamok törtek rá Ausztriára. A vorarlbergi, tiroli és salzburgi hegyekben hármas fokozatúra emelték a lavinaveszélyt. Vasárnap Románia huszonhat megyéjében volt érvényben a sárga jelzésű riasztási fokozat. Különösen a hegyvidékeken lett vastag a hótakaró, az utakon a hófúvások miatt akadozott a forgalom. Az ítéletidő komoly fennakadásokat okozott a légi közlekedésben és a hajózásban is.
2008.11.23. 17:13
 
 
A Gazprom szerint biztonságban van az európai gázexport
A legújabb ukrán-orosz gázvita ellenére a Gazprom szavatolja, hogy Európában nem kell a szállítások elmaradására számítani. Efféle aggodalmak fölöslegesek, ezt nyomatékosan hangsúlyozom - mondta az orosz állami többségű Gazprom gázipari vállalat vezérigazgatója, Alekszej Miller a német Handelsblattnak. Függetlenül az Ukrajnával folytatott gáztárgyalások eredményétől, a Gazprom garantálja az európai fogyasztók számára a biztonságos gázellátást. Minden szállítási kötelezettséget teljesítünk - idézte a Handelsblatt a Gazprom vezetőjét.
2008.11.23. 17:05
 
 
Férfi vízilabda LEN Kupa: 9 góllal győzött a Honvéd
Kiütéssel felérő módon, kilenc góllal verte a Honvéd a férfi vízilabdacsapatok LEN Kupájának nyolcaddöntős első meccsén a görög Vuliagmenit, így hatalmas lépést tett afelé, hogy a legjobb nyolc között folytathassa. Eredmény, LEN Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: Domino Honvéd - Vuliagmeni (görög) 12-3 (6-1, 2-0, 2-2, 2-0), a magyar góldobók: Bátori 3, Iosep, Molnár, Vindisch 2-2, Szivós, Paján, Vári 1-1. A visszavágókat három hét múlva, december 13-án játsszák.
2008.11.23. 16:39
 
 
Michael Jackson felvette az iszlám vallást
Brit lapértesülés szerint áttért a muzulmán vallásra és Allah egyik angyala nyomán felvette a Mikaeel utónevet Michael Jackson amerikai popsztár. A Sun című bulvárlap szerint a szupersztár új albumán dolgozva az iszlámra nemrég áttért David Wharnsby kanadai dalszövegíró és Phillip Bubal producer győzte meg az 50 éves énekest arról, hogy jobbá vált az életük az áttérés óta, és "Michael Jacksonnak megtetszett az ötlet". A popkirály egy Los Angeles-i barátja lakásán, egy imám jelenlétében vette fel formálisan is a muszlim hitet.
2008.11.23. 15:26
 
 
Női kézilabda Pannon Kupa: magyar tornagyőzelem
Százszázalékos mérleggel nyerte meg a szombathelyi Pannon Kupát a decemberi Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott; Imre Vilmos szövetségi kapitány csapata a zárónapon 33-30-ra győzött a horvát együttes ellen. Eredmény, 3. forduló: Magyarország-Horvátország 33-30 (20-15). Kisebb meglepetésre a vendégek 4-0-ra elhúztak, és csak lassan tért magához az esélyesebb magyar együttes. A 12. percre sikerült utolérni a riválist (8-8), majd a 19. percben először vezettek a hazaiak. A szünet után állandósult a különbség, ugyan a védekezés nem volt rossz, ám a támadójáték - főleg a sok csere miatt - akadozott. A vendégek nem tudtak felzárkózni, a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben.
2008.11.23. 14:26
 
 
Jégtánc: kettős hazai siker az Oroszország Kupán
Kettős orosz siker született jégtáncban az Oroszország Kupán. Moszkva a nemzetközi szövetség (ISU) Grand Prix-sorozatának ötödik állomása. Eredmények: 1. Jana Hkhlova, Szergej Novicki (orosz) 187.62 pont 2. Okszana Domnyina, Makszim Sabalin (orosz) 184.66 3. Meryl Davis, Charlie White (amerikai) 170.61.
2008.11.23. 14:13
 
 
Kubis: Szlovákia számára elfogadhatatlanok a kollektív kisebbségi jogok
Szlovákia számára elfogadhatatlanok a nemzeti kisebbségek kollektív jogai, s autonómiájuk bármilyen formája - jelentette ki Ján Kubis szlovák külügyminiszter a Dnevnik című újvidéki lapnak adott interjújában. A politikust az újság azért kérdezte erről, mert a vajdasági magyarok egyes politikai vezetői azt kívánják Magyarországtól, hogy újból vizsgálja meg a kettős állampolgárság kérdését, és tegye egyik legfőbb külpolitikai törekvésévé a határain túl, kisebbségben élő magyarok perszonális autonómiájának kivívását. Szlovákiában erről szó sem lehet - jelentette ki Ján Kubis.
2008.11.23. 14:00
 
 
Április 21-én orosz-magyar hokimeccs Svájcban
Április 21-én lesz a várva várt Oroszország-Magyarország világbajnoki felkészülési jégkorong-mérkőzés a svájci Sierre városában. Amint azt a magyar szövetség (MJSZ) sajtóközleményében jelzi: az április 24-én rajtoló svájci vb főszervezője, Sarah Haslebacher visszaigazolta, hogy nem kell április 22-én játszani, hanem már 21-én megtartható a meccs. Az eredeti elképzelés azért nem felelt meg a magyaroknak, mert 24-én Szlovákia legjobbjai ellen már vb-meccset kell játszaniuk Zürichben. Az oroszok pillanatnyilag a világ legjobbjai, az idei, kanadai vb-n aranyérmesek voltak, éppen a házigazdákat verték a döntőben hosszabbításban.
2008.11.23. 13:49
 
 
Megütöttek egy mentőst a fővárosban
Súlyos sérülést szenvedett egy mentőautó vezetője, amikor megütötték a fővárosban vasárnap - közölte a mentők szóvivője. Az M3-as Szerencs utcai szakaszán egy személygépkocsi és egy mentőautó "közlekedési konfliktusba" keveredett. Mindkét jármű megállt, a vezetők kiszálltak, és a személyautó sofőrje arcul ütötte a mentőst - mondta Győrfi Pál. A mentős súlyos sérüléseket szenvedett, feltehetően eltört az orrcsontja. A rendőrség honlapján azt közölte: a személygépkocsi 38 éves vezetőjét a XV. kerületi rendőrkapitányságra állították elő és eljárást indítottak ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt.
2008.11.23. 13:31
 
 
1949 óta a legsúlyosabb recesszióra számítanak Németországban
A legsúlyosabb recesszióra számítanak Németországban a szövetségi köztársaság 1949-es megalakulása óta. Egybehangzóan erre utalt a hét végén közzétett több szakértői jelentés, és értesülések szerint ezt erősíti meg a Bundesbank 2009-re szóló előrejelzése, amelyet a következő napokban hoznak nyilvánosságra. A kiszivárgott adatok szerint a szövetségi bank a jövő esztendőre a hazai össztermék ideihez viszonyított 1 százalékos visszaesését jósolja, amely a legnagyobb visszaesés lenne a háború utáni időszakban Németországban. Ezt megelőzően a GDP az első olajválság nyomán csökkent a legjobban az akkori NSZK-ban, 1975-ben 0,9 százalékkal.
2008.11.23. 13:22
 
 
MDF: megvalósíthatatlan a Podmaniczky-program
Budapest jelenlegi pénzügyi helyzetében megvalósíthatatlan a középtávú fejlesztési terveket magában foglaló Podmaniczky-program - közölte az MDF fővárosi frakcióvezető-helyettese vasárnap. "A Podmaniczky-program közelmúltban elvégzett felülvizsgálata nyilvánvalóvá tette, hogy nyilvánosságra hozott állapotában a főváros pénzügyi lehetőségeihez képest túlméretezett, megvalósíthatatlan, még a felét kitevő úgynevezett Magprogram sem tartható" - tartalmazza Vaskor László közleménye.
2008.11.23. 13:10
 
Profi boksz: Garay maradt a világbajnok
Továbbra is az argentin Hugo Hernan Garay a félnehézsúlyú világbajnok a WBA szervezetnél, miután egyhangú pontozással nyert a német Jürgen Brähmer ellen. Garay a szombat esti, rostocki fellépése előtt két németországi fellépésén is alulmaradt, mindkét alkalommal Erdei Zsolt bizonyult jobbnak nála a WBO világszervezet vb-övéért kiírt csatákban. A mostani, harmadik kísérletét viszont siker koronázta német földön német kihívója ellen.
2008.11.23. 13:02
 
 
Az olajországok is intézkednek a világválság miatt
A szaúd-arábiai pénzügyi hatóság (SAMA) vasárnap egy százalékponttal 3 százalékra csökkentette az irányadó repókamatot, és folyószámlabetétek 7 százalékára mérsékelte 10 százalékról a kereskedelmi bankok tartalékolási kötelezettségét, a gazdaság ösztönzésére és a "kellő likviditás" megteremtése érdekében. A tartalékolás csökkentése mintegy 2,4 milliárd dollárt szabadít fel hitelezésre, vélik helyi elemzők. Október eleje óta most harmadszor volt kamatcsökkentés Szaúd-Arábiában, a világ legnagyobb olajexportőr országában.
2008.11.23. 13:00
 
 
A Beatlest méltatta a Vatikán hivatalos lapja
Méltató cikket szentelt a Beatlesnek a Vatikán félhivatalos lapja, a L,Osservatore Romano abból az alkalomból, hogy 40 éve jelent meg a Gombafejűek híres Fehér Albuma (White Album). A lap, amelynek feltűnő modernizálódására már felfigyelt az elmúlt hónapokban a nemzetközi világsajtó, felidézte John Lennon sokat emlegetett mondását, amely szerint a Beatles "népszerűbb Jézus Krisztusnál". A L'Osservatore Romano, bár megemlíti az akkori botrányt, úgy vélekedik, hogy ez a mondat "ma úgy hangzik, mint egy olyan angol munkásosztálybeli fiatal szellemes mondása, aki nem tudott mit kezdeni a váratlanul rászakadt sikerrel."
2008.11.23. 12:53
 
"Kémiai egyenlítő"
Brit kutatók azonosítottak egy "kémiai egyenlítőt", amely elválasztja az északi félteke szennyezett atmoszféráját a sokkal tisztább délitől. A yorki egyetem szakemberei a Journal of Geophysical Researchben tették közzé kutatásuk eredményét. Ezek szerint bizonyítékuk van arra, hogy egy széles, kb. 50 km-es sáv létezik a Csendes-óceán nyugati része felett, a két félteke között, amely sorompóként működik az északi féltekének a délihez képest négyszer annyi szénmomoxidot tartalmazó atmoszférája előtt.
2008.11.23. 12:52
 
 
Drogdíler nagyik
Két idős drogdíler hölgyet tartóztatott le az olasz csendőrség Róma környékén: a 70, illetve 68 éves nagymama elsősorban kokainban utazott. Az idősebbik hölgyre aligha mondható, hogy egyszeri "megtévedésről" van szó: a legutóbbival együtt már összesen kilencszer vették őrizetbe. Elsősorban a Róma közeli tengerparti vidéken tevékenykedett, ő látta el anyaggal a kisebb terjesztőket. Végül ostiai házában törtek rá a csendőrök néhány katonanő társaságában. A nagymama személyes holmija között meg is találtak több adag kokaint, valamint jelentős készpénzt, ami valószínűleg az üzletből származott.
2008.11.23. 12:37
 
 
Megemelik a 4-es metró PR feladatainak keretösszegét
Az európai uniós támogatáshoz kötődő többletfeladatai miatt 80 millió forinttal megnövelnék a 4-es metró építésének kommunikációjával foglalkozó PR cég megbízási keretösszegét - tudta meg az MTI fővárosi képviselőktől vasárnap, annak kapcsán, hogy a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn tárgyalja ezt a javaslatot. A politikusok tájékoztatása szerint a 4-es metró építésével összefüggő kommunikációs feladatokat 2005 szeptembere és 2010 decembere között a Sawyer-Miller Group látja el 214 millió forintért.
2008.11.23. 11:32
 
 
Hó- és jégmentesek az autópályák
Hó- és jégmentesek az autópályák, a mellékutak azonban sokfelé havasak, a Dunántúlon hóátfúvások is vannak - közölte az Útinform vasárnap délelőtt. Az autópályák hó- és jégmentesek, a főutak a Bakonyban hókásásak, Sárvár, Székesfehérvár, Tárnok és Balassagyarmat térségében latyakosak. A mellékutak a Dunántúl északi felén sokfelé hókásásak, Csorna, Pápa valamint Vác térségében jegesek. Hóátfúvásokat ekéznek a 2-es főúton a nőtincsi és a nógrádi elágazás között és Rétság után a 22-es főúti körforgalmú csomópontnál, valamint a 22-es főúton a pusztaberki elágazás és Érsekvadkert között.
2008.11.23. 11:00
 
 
A válság megmentheti a légitársaságokat?
A világgazdasági visszaesés "különleges lehetőséget" teremt a légitársaságok számára, hogy hosszú távra biztosítsák maguknak a viszonylag olcsó üzemanyagot, véli az egyik amerikai légitársaság vezetője. Tekintve, mi történik jelenleg az üzemanyagpiacon, egészen különleges lehetőséget látunk arra, hogy két-hároméves, sőt, akár négyéves határidőkre is üzemanyag-szállítási megállapodásokat kössünk a mostani árakon - mondta a tavaly alakult Virgin America légitársaság vezérigazgatója, David Cush a Reuters hírügynökségnek.
2008.11.23. 10:57
 
 
Profi boksz: Hatton kiütötte Malignaggit
Kiütéses győzelemmel tartotta meg az IBO szervezetnél kisváltósúlyban őrzött világbajnoki övét a brit Ricky Hatton. A kihívó amerikai Paulie Malignaggi a 11. menetig bírta a magyar idő szerint vasárnap hajnali csatát, amikor edzője - látva a számukra reménytelenné vált meccset - egy Hatton-sorozás után bedobta a törülközőt, a bíró pedig beszüntette a küzdelmet. Hatton - egyetlen vereség mellett - a Las Vegas-i sikerrel 45. meccsét nyerte meg, a mostanit is beleszámítva 32-edszer KO-val. Malignaggi mérlege ugyanakkor értelemszerűen romlott: 25 - benne 5 kiütéssel aratott - győzelem után második vereségét szenvedte el.
2008.11.23. 10:53
 
 
A kínai gazdaságélénkítő program közel 1,5 billió dollárra bővül
A tartományi kormányzatok és intézmények hozzájárulásaival és beruházásaival Kína gazdaságösztönző programja 10 billió jüanra (1,46 billió dollár) bővül, közölte a kínai állami televízió vasárnap. Részleteket nem ismertettek, de már korábban közölték például, hogy 2010-ig 3 billió jüant (440 milliárd dollár) költenek a kínai Szecsuan tartomány újjáépítésére és fejlesztésére. A pénznek csak egy részét adja a kínai kormány, más részét a bankoktól és magán beruházóktól várják. A teljes összegnek több mint a felét költik közvetlenül újjáépítésre, a többi fejlesztésre, a lakossági fogyasztás ösztönzésére szolgál majd.
2008.11.23. 10:17
 
 
Nem mond le a dalai láma
Nem mond le a dalai láma, miután a tibeti emigránsok gyűlése megerősítette a Kínához fűződő kapcsolatok "középutas" irányvonalát. Ezt Tibet indiai száműzetésben élő spirituális vezetője maga jelentette be vasárnap Dharamszalában újságírók előtt, véget vetve az elmúlt hónapok találgatásainak. Miután a lámát többször is kórházban kezelték hasi fájdalmakkal az év folyamán, olyan hírek láttak napvilágot, hogy egészségi állapota miatt visszavonul. A dalai láma közölte, hogy a jövőben új megközelítések várhatók a tibeti vezetők részéről Kínával kapcsolatban, miután a Pekinggel folytatott autonómia-tárgyalásokon nem történt előrelépés.
2008.11.23. 09:16
 
 
Újabb űrsétán az Endeavour asztronautái
Javítással és karbantartási munkálatokkal töltötték szombaton hét órás űrsétájukat az Endeavour amerikai űrrepülőgép asztronautái. Heide Stefanyshyn-Piper és Steve Bowen a november 15-én kezdődött Endeavour-misszió során eddigi leghosszabb kirándulásukat tették meg az űrrepülőgépen kívülre. Munkájuk során megjavították a Nemzetközi Űrállomás (ISS) három kettős napantennája egyikének rotációs mechanikáját. Letisztították róla a rozsdát és golyóscsapágy-cserét is végrehajtottak rajta. A kicserélt elemeket visszahozzák vizsgálatra a Földre. A bonyolult űrbalett "koreográfusa" Shane Kimbrough volt, aki csütörtökön maga is kilépett az űrbe Heide Stefanyshyn-Piper oldalán.
2008.11.23. 09:08
 
 
Obama a további együttműködésről biztosította az afgán államfőt
Az Egyesült Államok további együttműködéséről biztosította Hamid Karzai afgán államfőt Barack Obama megválasztott amerikai elnök. Obama és Karzai szombaton este folytattak telefonbeszélgetést. A kabuli elnöki hivatal szerint a januárban beiktatandó amerikai elnök ígéretet tett arra, hogy növelni fogja az afgán kormány támogatását az ország biztonságának megerősítésében, a terrorizmus elleni harcban, nemcsak Afganisztánban, hanem "az egész régióban." Ezt Kabulban úgy értelmezik, hogy Washington nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az országgal határos pakisztáni törzsi területekről induló iszlamista támadások megelőzésére.
2008.11.23. 09:06
 
 
Kétszázötven parkolási ügy vár az Ab döntésére
Hétfőn kezd el foglalkozni az Alkotmánybíróság (Ab) azzal a jogszabálymódosítással, amely kimondja: a parkolási díjtartozások miatt indult bírósági eljárásokban egy éven túl meg kell szüntetni a pereket. Az Országgyűlés június 9-én fogadta el azokat a törvénymódosításokat, amelyek alapján június 19-étől az egy éven túli parkolási díj meg nem fizetéseit a bíróságok nem tárgyalhatják, a folyamatban lévő pereket pedig megszüntetik. A testület tájékoztatása szerint az elmúlt hónapokban mintegy kétszázötven indítvány érkezett az Alkotmánybírósághoz bíróságoktól, ügyvédektől, magánszemélyektől, valamint parkolási cégektől.
2008.11.23. 09:05
 
 
Az allergia megvéd a rák több válfajától is
Az allergiák egy sor rákos megbetegedéstől megvédenek. A tudományág eredményeinek eddigi legátfogóbb elemzése megmutatta, hogy az immunrendszer túlzott reakciója megvédi a daganatoktól a környezeti hatásoknak közvetlenül kitett szöveteket, mint amilyen a bőr, a tüdő, a száj és a gége, a gyomor és a bél, továbbá a méh és a méhnyak. A többi testrész, például a mell és a prosztata szövetének kockázatára nincs hatással az allergia - írják a New York-i Cornell Egyetem kutatói a "The Quarterly Review of Biology" című szaklapban. A 646 allergiás és rákos megbetegedéssel kapcsolatos vizsgálat többsége megerősítette az allergia védő szerepét. Ez különösen érvényes a szénanáthára, ekcémára, csalánkiütésre, valamint az élelmiszerekkel és állatokkal szembeni allergiára.
2008.11.23. 08:59
 
 
Karaokés taxi
Fellendült egy taxis forgalma Kínában, miután karaokét szereltetett kocsijába. A férfi csaknem 200 ezer forintnyi összeget költött három síkképernyőre, 16 hangszóróra, erősítőkre, diszkóvilágításra - adta hírül a New Culture című kínai lap. Jól is érzik magukat autójában az utasok, bár nem mindegyikük fakad dalra. Ugyanakkor sokan kifejezetten őt kérik telefonos rendeléskor, sőt, olyan utasok is is akadnak, akik kerülőúton vitetik magukat, hogy tovább énekelhessenek. Maga a taxis csak ebédszünetben énekel - pedig valamikor énekes akart lenni - karaokéja segedelmével, olyankor néhány kollégája is beül kocsijába és kamarakórusként zendítenek rá.
2008.11.23. 08:55
 
 
A hajléktalanoknak elég szálláshely jut, de egyre több közöttük a beteg
Egyre több a beteg hajléktalan, akiknek speciális szálláshelyre vagy orvosi ellátásra lenne szükségük. Az MTI-nek nyilatkozó szociális szakemberek azt mondták, a fedél nélkülieket ellátó önkormányzati és civil szervezetek felkészültek a hideg időre, közülük többen utcai étkeztetést is szerveznek. A hajléktalanok számát országosan 25-30 ezerre becsülik, a téli időszakban 9-10 ezer szálláshely jut nekik; minden második ágy a fővárosban van.
2008.11.23. 08:50
 
 
F1: Ecclestone szerint 2011 előtt nem lesz Francia Nagydíj
Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú vezetője szerint nem lesz 2011 előtt Francia Nagydíj. A magny-cours-i szervezők pénzügyi okok miatt léptek vissza a 2009-es rendezéstől, míg Ecclestone változatlanul azt hangsúlyozza: Párizs környékén kellene egy új pályát építeni. Az Euro Disney-t üzemeltető - korábban érdeklődő - vállalkozás egy hete lépett vissza az ötlettől. "Egy minden szempontból tökéletes helyszínt kell találni" - jegyezte meg a Forma-1 főnöke. A főváros környékén Sarcelles, illetve Flins városa foglalkozik a pályaépítés gondolatával.
2008.11.23. 08:45
 
Megjelent a 2008. évi Nemzeti Minőségi Díj pályázat
A nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kiírta a 2008. évi Nemzeti Minőségi Díj pályázatot - közölte a pályázatot lebonyolító Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület. A pályázat célja a minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek tevékenységének elismerése. Pályázatot négy kategóriában (kis- és közepes méretű termelő vagy szolgáltató szervezet, nagyméretű termelő vagy szolgáltató szervezet, nagyméretű termelő vagy szolgáltató szervezet önálló szervezeti egysége, közszolgáltatói szervezet) lehet beadni.
2008.11.23. 08:19
 
 
Nem okozott jelentősebb problémát a havazás az országban
Nem okozott jelentősebb problémát a havazás Magyarországon - mondta el Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap kora reggel az MTI-nek. Súlyos személyi sérüléssel járó balesetről nem tudnak, szombaton sem halálos baleset, sem halálos tűzeset nem történt. A műszaki balesetben sérült személyek száma összesen 16 volt. Az utóbbi mintegy 24 órában a tűzoltókat közel 150-szer riasztották. Az eseményekből nagyjából száz volt olyan, amely a műszaki mentés kategóriába tartozott. Ezeknek is körülbelül fele következett be kimondottan a havas, jeges utak miatt.
2008.11.23. 08:05
 
 
Primera División: győzött a Real Madrid, kikapott a Villarreal
A Real Madrid egy góllal nyert a Recreativo ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén, a Bernabeu Stadionban. A Villarreal hazai pályán kikapott a Valladolid együttesétől. Primera División, 12. forduló: Real Madrid-Recreativo Huelva 1-0. Gól: Sneijder (39.). Villarreal-Valladolid 0-3. Gól: Gonzalez (24., 43.), Prieto (45.).
2008.11.22. 22:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230[2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista