2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Fidesz: nem üres ígérgetésre, hanem intézkedésre van szükség
Sok beszédnek sok az alja - egy ilyen válság esetén nem üres ígérgetésekre, nem ad hoc ötletekre, hanem komoly intézkedésekre van szükség - reagált Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője Veres János pénzügyminiszter és Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter szerdai bejelentéseire. A fideszes politikus budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: olyan lépésekre lenne szükség, amelyek segítségével az európai országok is több esetben sikerrel vették fel a harcot a válsággal. A sajtótájékoztatón elhangzott: a Fidesz vezetői csütörtökön találkoznak a gazdasági és a pénzügyi élet vezetőivel.
2008.12.03. 17:18
 
 
Szlovák-magyar bizottsági egyeztetés lesz a vitás kérdésekről
Február végéig a két parlament bizottságai egyeztetnek majd a Szlovákia és Magyarország közötti vitás kérdésekről - mondta Szili Katalin házelnök szerdán Komáromban, azt követően, hogy tárgyalt szlovák partnerével. Megállapodtak, hogy összeállítanak egy olyan menetrendet, amelynek keretében február végéig találkoznak az egyes parlamenti szakbizottságok, ezt követően pedig március 10-e körül ismét házelnöki tárgyalás lesz - hangsúlyozta Szili Katalin. Míg a két gazdasági bizottságnak a határon átnyúló fejlesztések céljait és területeit kell meghatároznia, az oktatási bizottságok a tankönyvek ügyéről és a kisebbségi iskolák uniós támogatásáról tárgyalnak majd - mondta a magyar Országgyűlés elnöke.
2008.12.03. 16:36
 
 
Guinnes-rekordot állított fel mesélésből a Mikulás Velencén
Felállította a mesélés Guiness-rekordját a Mikulás Velencén; a nagyszakállú kedden délelőtt 11 órától szerda délelőtt 11 óráig, óránként öt-öt perc szünetet tartva folyamatosan mesélt a gyerekeknek, éjszaka pedig a felnőtteknek. A rekordkísérletet végig figyelemmel kísérte és hitelesítette a Guiness-rekordok magyar hitelesítője. A történteket a szervezők kamerával is rögzítették, az érdeklődők pedig webkamerán keresztül az interneten figyelhették - mondta Bálint György, az ötlet gazdája, az általa működtetett mikulásszolgálat ügyvezetője. A Mikulás napközben három mesekönyvből olvasott fel a gyerekeknek, éjszaka pedig pikáns és pajzán történetekkel szórakoztatta a felnőtteket.
2008.12.03. 16:06
 
 
Zuschlag nem tartott attól, hogy telefonbeszélgetései nyilvánosságra kerülnek
A szerdai tárgyalási napon Zuschlag János és a tizedrendű vádlott, Szente Zsolt kiskunhalasi ügyvéd között lehallgatott telefonbeszélgetésekből az derült ki: az elsőrendű vádlott nem tartott attól, hogy azok nyilvánosságra kerülnek, mert szavai szerint "már annyi durva történet van rajta, hogy a fél kormány belebukna". Fodor Endre tanácsvezető bíró Zuschlag János elsőrendű vádlott és Szente Zsolt tizedrendű vádlott között folytatott és lehallgatott telefonbeszélgetések felolvasásával és lejátszásával folytatta a bizonyítási eljárást a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.
2008.12.03. 16:01
 
 
Pető Iván: Fodor Gábor ne induljon a frakcióvezetői posztért
Fodor Gábor pártelnök ne induljon az SZDSZ parlamenti frakcióvezetői posztjáért - kérte Pető Iván liberális parlamenti képviselő, volt pártelnök az SZDSZ ügyvivő testülete, valamint a parlamenti frakció tagjainak írt, az MTI birtokába került levelében. A volt pártelnök szerint politikai értelemben súlyos hiba, hogy Fodor Gábor indul a posztért, mert egy ilyen választáson, akárki nyeri is meg, csak az SZDSZ veszíthet. Hozzátette: a lépést nem tudja másként értékelni, mint a frakció zsarolását. Gulyás József, a párt ügyvivője reagálásában az MTI-nek azt mondta, az SZDSZ-en belül hagyományosan eddig is voltak viták, de a döntések meghozatala után a párt egységesen lépett fel.
2008.12.03. 15:30
 
 
Még nem érződik a válság a műszaki cikkek piacán
A kedvezőtlen gazdasági helyzet hatásai az idén várhatóan még nem érvényesülnek a műszaki cikkek piacán, a megkérdezettek több mint fele ugyanis legalább akkora összegben vásárol majd ilyen terméket az év végén, mint tavaly, esetleg valamennyivel többet költ majd. A szórakoztató elektronikai, háztartási elektronikai és mobilkommunikációs termékeket gyártó LG felmérése szerint a hipermarketekben és nagy elektronikai üzletekben vásárlók 54 százaléka várhatóan 100 ezer forintot vagy ennél kevesebbet költ 2008 karácsonyán elektronikai cikkekre. A legnépszerűbb termékek a mobiltelefonok, az LCD és plazma televíziók lesznek.
2008.12.03. 14:31
 
 
Egyre több céget számolnak fel Magyarországon
Az utóbbi három hónapban felgyorsult a felszámolások számának növekedése, a céginformáció-szolgáltató Opten Informatikai Kft. legfrissebb jelentése szerint szeptember, október és november hónapokban 3.340 felszámolást tettek közzé, ami 40 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Az idén az év első tizenegy hónapját tekintve összesen 18 százalékkal indult több felszámolási eljárás mint 2007 azonos időszakában. A számokból ugyanakkor még korai messzemenő következtetéseket levonni, mivel a közzétételek hathetes csúszásban vannak a felszámolások tényleges megindításához képest, így a szeptemberi adatok valójában a válság elmélyülése előtti állapotot tükrözik.
2008.12.03. 13:53
 
 
A gazdasági válság áll a brit kormány programjának középpontjában
"Mindent megelőző fontosságot" kap a gazdasági válság elleni küzdelem a brit kormány következő évi jogalkotási programjában, amelynek fő pontjait szerdai, hagyományos pompával megrendezett trónbeszédében ismertette II. Erzsébet királynő. Az uralkodó által a Lordok Házában felolvasott kormányzati törvénykezési programot szűkítették a tavasszal elkészített eredeti változatához képest, hogy több idő jusson a válság elleni intézkedésekre: a korábbi 18 programpont helyett az idei királynői beszédben végül csak 12 új törvénytervezet szerepelt.
2008.12.03. 13:29
 
 
Levendulaillat mérsékli a félelmet a fogorvosnál
Ha a fogászati rendelő váróterme levendulaillatú, a betegek sokkal kisebb mértékben szoronganak a kezelés előtt, mint az aromaterápia nélkül. Angol kutatók az egészségügyi lélektan nemzetközi kongresszusának 700 résztvevője előtt ismertették eredményeiket. Metaxia Kritsidima társaival a brit főváros egyik szájsebészeti központjában vizsgálta, hogy a fogászati kezelésre várakozó betegek milyen mértékben félnek a beavatkozástól, és azt mennyire befolyásolja a levendula illata. Az eredmények szerint azok, akik a levendulaillatú környezetből léptek a rendelőbe, lényegesen nyugodtabbak voltak.
2008.12.03. 13:28
 
 
Robert Fico elutasította Gyurcsány Ferenc hat pontját
A szlovák miniszterelnök elutasította magyar partnere hatpontos javaslatcsomagját, amelyet a novemberi révkomáromi találkozón fogalmazott meg Gyurcsány Ferenc kisebbségi kérdésekben. Robert Fico kijelentette: Szlovákiában "a magyar kisebbség jogai biztosítva vannak", és Gyurcsány Ferenc javaslatai "elfogadhatatlanok". Válasza mind a hat pontban elutasító, és már tájékoztatta is erről kormánya tagjait. "Nem látunk semmiféle okot újabb kisebbségi törvények elfogadására" - jelentette ki Fico. Szlovákia már most is széleskörűen finanszírozza a magyar kisebbségi iskolákat, oktatási intézményeket, ezért elutasítja a magyar kisebbség támogatásának növelését.
2008.12.03. 13:22
 
 
Argentína elnökével és Betancourt-ral találkozott Madonna
Cristina Fernandez államfővel és a korábban gerillák által fogva tartott Ingrid Betancourt-ral találkozott Madonna kedden, az argentin elnöki palotában, amelynek erkélyén 12 évvel ezelőtt énekelte el a Don't Cry for Me Argentina című számot. A popsztár a Sticky and Sweet című turnéja keretein belül érkezett a latin-amerikai ország fővárosába Buenos Airesbe, ahol még a koncertet megelőzően találkozott az argentin elnökkel, Cristina Fernandezzel. Az ő közbenjárásával Madonna megismerkedhetett a világ legismertebb egykori túszával is. Ingrid Betancourt - korábbi kolumbiai elnökjelölt - hat éven keresztül volt a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) nevű gerillaszervezet foglya egy dzsungeltáborban, ahonnan júliusban menekült meg.
2008.12.03. 13:17
 
 
Kiemelten ellenőrzi jövőre az internetszolgáltatókat az NHH
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) közzétette 2009-es piacfelügyeleti tervét, amelyben kiemelt feladatként szerepel az internetszolgáltatók által meghirdetett sávszélesség követelményeinek ellenőrzése, a szolgáltatók egyoldalú szerződésmódosítási gyakorlatának felülvizsgálata, valamint az emelt díjas számok felhasználásának ellenőrzése is. Az NHH szerdai közleménye szerint a hatóság jövőre - jogsértések esetén - a bírságolás mellett élni fog a nyilvánosság eszközeivel is, így tervei szerint kötelezi majd az érintett szolgáltatókat arra, hogy az elmarasztaló határozatot hozzák nyilvánosságra országos napilapokban, illetve saját ügyfélszolgálatukon és honlapjukon.
2008.12.03. 13:01
 
 
Kétnyelvű földrajzi megnevezések lesznek a szlovákiai kisebbségi tankönyvekben
Kétnyelvűek lesznek a földrajzi megnevezések a szlovákiai kisebbségi tankönyvekben - döntötte el a szlovák parlament szerdán délben. Az első helyen a kisebbségi megnevezés lesz, azt követi a hivatalos szlovák megnevezés. A pozsonyi törvényhozás nagy többséggel elfogadta ugyanis a legerősebb kormánypárt - a Smer - ilyen értelmű javaslatát. A parlamenti döntés értelmében csak azok a földrajzi megnevezések lennének kétnyelvűek, amelyek az adott kisebbség körében közismertek és általánosan használtak. Egyelőre nem világos, ki fogja eldönteni, hogy egy adott kisebbség nyelvén mely megnevezések a közismertek és általánosak.
2008.12.03. 12:15
 
 
Sólyom: a romák esetében nem vált be az önkormányzati rendszer
A magyarországi cigányság esetében úgy tűnik, nem vált be a jelenlegi kisebbségi önkormányzati rendszer, az etnikai csoport problémája speciális kezelést igényel; törvényhozási szinten ezzel számot kell vetni - mondta Sólyom László köztársasági elnök Budapesten. Nagy különbségek vannak Magyarországon a kisebbségek között helyzetük, létszámuk és nyelvi önállóságuk alapján. A legnagyobb hazai kisebbség, a roma közösség problémája speciális kezelést igényel, ezzel törvényhozási szinten is számot kell vetni - mondta az államfő a Magyar Tudományos Akadémián (MTA), a kisebbségi törvény elfogadásának 15. évfordulója alkalmából rendezett konferencián.
2008.12.03. 11:36
 
 
Profi boksz: Mosley-t dopping is segítette De La Hoya legyőzésében
Shane Mosley EPO-t is használt a felkészülésekor az előtt a 2003-as bokszcsata előtt, amelyben aztán legyőzte a szintén amerikai Oscar De La Hoyát. Ezt maga Mosley vallotta be fél évtizeddel ezelőtti bírósági meghallgatásakor, amint azt a most nyilvánosságra került dokumentumok megerősítették. Jogilag hozzáférhetővé vált ugyanis a doppingközpontként elhíresült BALCO laborral kapcsolatos bírósági ügyiratok egy része. Mosley is azon élsportolók közé tartozott, akik kapcsolatot ápoltak a BALCO vezetőjével, Victor Contéval. A profi ökölvívó vallomásában elismerte, hogy doppingolt, bár leszögezte azt is: nem tudott arról, hogy az általa használt anyag - az EPO - tiltott vagy illegális szer lett volna.
2008.12.03. 11:34
 
 
A Manchester City 150 millió eurót is fizetne Iker Casillasért
A Manchester City labdarúgócsapata akár 150 millió eurót is fizetne Iker Casillasért, emellett évi nettó 13 millió eurós fizetést kínál a Real Madrid kapusának. Az As című spanyol lap szerint azonban Casillas elutasította az angol klub ajánlatát. Az Európa-bajnok spanyol válogatott csapatkapitányának 2017 nyaráig szól a megállapodása a Reallal, s a kontraktusba bekerült az a kitétel, hogy 2017 után is automatikusan az együttes tagja marad, ha az adott szezonban legalább 30-szor magára öltötte a királyi gárda mezét. A Manchester City, amely arab tulajdonosai révén szeptember óta 185 millió eurót költött játékosvásárlásra, azt is felajánlotta a kapusnak, hogy maga határozhatja meg, szerződése meddig szóljon.
2008.12.03. 10:56
 
 
Tíz erdélyi megyét képviselnek az RMDSZ mandátumot nyert törvényhozói
Tíz erdélyi megyét és egy külföldi választókerületet képviselnek a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) mandátumot nyert törvényhozói. A szövetség által közzétett végleges lista szerint a 31 parlamenti hely közül a legtöbb törvényhozói mandátumot - hatot - a Hargita megyei jelöltek nyerték el. A magyarok által többségben lakott megyének négy képviselője (Antal István, Kelemen Hunor, Korodi Attila, Pál Árpád), és két szenátora (Verestóy Attila, Gyerkó László) lett. Bihar megye négy törvényhozói mandátummal járul hozzá az RMDSZ két parlamenti frakciójához. Biharban három képviselő (Lakatos Péter, Derzsi Ákos, Pető Csilla) és egy szenátor (Cseke Attila) nyert RMDSZ-színekben mandátumot.
2008.12.03. 10:33
 
 
Simor: rossz az elnevezése, de kell a bankmentő csomag
Kifejezetten rossznak tartja a "bankmentő" csomag elnevezést Simor András jegybankelnök, de véleménye szerint szükség van rá, mert "mások" is hoztak ilyen döntést. Az MGYOSZ szerdai rendezvényén a Magyar Nemzeti Bank elnöke kifejtette: a magyarországi bankoknak nincs szükségük mentőcsomagra, mert megfelelő a tőkeellátottságuk, a mentőövre azonban azért van szükség, hogy a magyarországi pénzintézetek ne szenvedjenek versenyhátrányt más olyan országok bankjaival szemben, ahol megalkottak ilyen csomagokat. Hozzátette: a csomagban nem lehet olyan feltételeket támasztani, ami elveszi az irányítási jogokat, inkább olyat kell, ami vészhelyzetben vétójogot ad az államnak.
2008.12.03. 10:30
 
 
Felállították az ország karácsonyfáját a Kossuth téren
Áll már a 18 méter magas óriásfenyő a Parlament előtt. A december 2-án Répáshuta mellett kivágott lucfenyőt éjszaka szállították különleges - Kakadu nevű - 24 méteres honvédségi szállító járművön a Kossuth térre. A fa a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szakembereinek segítségével került a helyére szerdán reggel. Az ország karácsonyfája lesz a december 6-án megnyíló, Parlament előtti Meseváros leglátványosabb főszereplője. Több ezer bordó és arany gömb, valamint 19 ezer apró égő ékesíti majd a fát. A feldíszítés munkálatai egészen szerda délutánig tartanak.
2008.12.03. 09:30
 
 
Daryl Hannah a bálnavadászat ellen
Daryl Hannah keményen bírálta a Greenpeace környezetvédő szervezetet, amiért idén nem csatlakozik a japán bálnavadász flotta elleni küzdelemhez. A Sea Shepherd Conservation Society hajóival szerdán indult el Ausztrália partjaitól, hogy megakadályozza a bálnamészárlást. Az amerikai színésznő egy darabon az aktivisták vezérhajójával, a Steve Irvinnel tart. A Sea Shepherd tagjainak azonban idén egyedül kell helytállnia a hónapokig tartó bálnamentő vállalkozásban, mivel a Greenpeace úgy döntött, hogy az akciók helyett célravezetőbb a meggyőzés, a bálnavadászatot nemes hagyománynak tekintő japánok gondolkodásmódjának megváltoztatása.
2008.12.03. 07:55
 
 
Tévvécéző fürdőszoba boltban
"Igazinak" vélt egy kiállított vécét egy németországi fürdőszobaboltban egy férfi, amiért örökre kitiltották az üzletből. A 39 éves illető Bochumban "tisztelt" meg egy vécécsészét. Későn vette észre, hogy csak illusztráción csücsül, nem pedig lefolyóba bekötött vécén. Egy eladó így emlékezett vissza a történtekre: "Egy vevővel beszélgettem, amikor hirtelen iszonyú bűz csapta meg az orrom. Szóltam a vezetőnek, akivel végigjártuk az áruházat és a vécénél zavarában tűzvörös arcú férfira leltünk, aki vadul megpróbálta lehúzni a csupán bemutatásra kiállított árut. Nem értette, miért nem működik."
2008.12.03. 07:45
 
 
Szaxofonozó és kalauz rozmár
Szaxofonozó rozmár csodájára járnak a látogatók egy törökországi állatkertben. Sara - ez a rozmárhölgy neve - egyelőre nem vonul stúdióba, hogy CD-t vegyen fel, mert még csak tanulgatja a dolgot. Ez is elég azonban ahhoz, hogy megasztár legyen az isztambuli delfináriumban, a többi állat ennyire se tud szaxofonozni. Sara amúgy saját kézbe, illetve mancsba fogja a hangszert. További produkciója, hogy vasúti kalauz. Beöltöztetik egyenruhába, ő meg fúj egy sípot - adta hírül az Ananova brit hírszolgálat.
2008.12.03. 07:36
 
 
Kisebb a felsőoktatásba nyelvvizsgával felvettek aránya
Csökkent azoknak a hallgatóknak az aránya, akik már érvényes nyelvvizsga birtokában nyertek felvételt valamelyik felsőoktatási intézménybe: 2007-ben az alapszakokra bekerülők közel 47 százalékának volt nyelvvizsgája, 2008-ban ez az arány 44,8 százalékot mutat - olvasható az Országos Felsőoktatási Információs Központ legújabb elemzésében. A felsőoktatási intézményekben alapszakokra felvettek közel egyharmada legalább középfokú nyelvvizsgával rendelkezik, felsőfokú nyelvvizsga-bizonyítványt valamivel több mint 10 százalékuk tud felmutatni.
2008.12.03. 07:32
 
 
Ma van a fogyatékos emberek világnapja
Ma van a fogyatékos emberek világnapja, aminek évenkénti megtartásáról 1992-ben döntött az ENSZ. Ezen a napon világszerte felhívják a figyelmet a betegség, baleset vagy katasztrófa következtében fogyatékossá vált emberek problémáira. A világon mintegy 650 millió ember él fogyatékkal. Az ő jogaik védelméről az ENSZ 2006 decemberében fogadott el egyezményt. Ettől azt remélik, segítséget nyújt ahhoz, hogy többé nem szorulnak a társadalom perifériájára. A világ fejlett országaiban a lakosság mintegy 10 százaléka él valamilyen fogyatékossággal. Magyarországon 600 ezerre becsülik a tartósan egészségkárosodott és fogyatékosságban szenvedő emberek számát.
2008.12.03. 07:26
 
 
Komáromban tárgyal ma a magyar és a szlovák parlament elnöke
Ma délután találkozik egymással Szili Katalin a magyar, és Pavol Paska a szlovák parlament elnöke Komáromban. Megbeszélésük témája várhatóan a szlovák parlament által elfogadott, a Kárpát-medencei magyar Képviselők Fórumát (KMKF) elítélő döntés lesz. A szlovák parlament november 4-én fogadta el azt a határozatot, amely szerint a szlovák törvényhozás elfogadhatatlannak tartja, hogy a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) képviselői részt vegyenek egy másik ország parlamentje, ez esetben a Magyar Országgyűlés égisze alatt létrehozott testület, a KMKF munkájában.
2008.12.03. 07:23
 
 
Jelölni kell a digitális tévéket és -dekódereket péntektől
Egy szabvány feliratot kell e hét péntektől elhelyezni minden földfelszíni digitális vételre alkalmas televízió készülékre és dekóderre, továbbá a készülékeknek eleget kell tenniük az előírt specifikációknak - a Miniszterelnöki Hivatalt vezető, valamint a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter erről szóló együttes rendelete a Magyar Közlönyben jelent meg. A kiskereskedelmi forgalomba kerülő digitális vevődekódereken, valamint az ilyen dekóderrel ellátott tévékészülékeken, továbbá ezek csomagolásain - jól olvashatóan - a következő feliratot kell elhelyezni: "A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére."
2008.12.03. 07:21
 
 
A kkv-k 70 százaléka érzi a recesszió hatásait
A megkérdezett kis- és középvállalkozások 70 százaléka már érzi a recesszió hatásait, vagy a közeljövőben számít rá, míg 25 százalékuk egyelőre nem tart a gazdasági válságtól, sőt, 5 százalék fejlődési lehetőséget lát a kialakult világpiaci helyzetben. A Kampány a Sikeres Vállalkozásokért szervezésében megrendezett Vállalkozók és Cégvezetők Második Országos Csúcskonferenciáján ismertetett felmérés szerint a legtöbben a megrendelések számának csökkenését tapasztalják, 20 százalékuk a vevői pánikot, illetve az erőteljes takarékossági intézkedéseket látja a tendencia hátterében.
2008.12.03. 07:18
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A csökkentéssel a benzin átlagára 241 forint körülire, a gázolajé 267 forintra esik. A benzin és a gázolaj ára az idén június 18-án érte el történelmi csúcsát a magyar piacon: akkor a gázolaj ára 335 forint, a benziné pedig 317 forint volt literenként. Mivel az elmúlt héten, többhetes csökkenés után már emelkedett a párlatok tőzsdei jegyzésára, szakértők szerint megfordulhat a trend, s a következő időkben akár emelkedhet is a benzin és a gázolaj kiskereskedelemi ára. Mindez azonban attól függ, hogyan alakulnak a tőzsdei árak, illetve miképpen változik a forint-dollár árfolyam.
2008.12.03. 07:15
 
 
Távoztak a tüntetők a bangkoki nemzetközi reptérről
Távoztak a kormányellenes tüntetők szerdán a nyolc nappal korábban elfoglalt bangkoki nemzetközi repülőtérről. A tüntetők közép-európai idő szerint reggel négy órakor láttak hozzá az épület kiürítéséhez és "őrhelyeik" felszámolásához. A Népi Szövetség a Demokráciáért (PAD) ellenzéki pártszövetség kedden határozott úgy, hogy szerdán beszüntet minden kormányellenes tiltakozó megmozdulást. Azért vetettek véget a tüntetésnek, mert a thaiföldi alkotmánybíróság elrendelte a hat kormánypártból háromnak a feloszlatását a tavalyi választásokon elkövetett csalások miatt, egyúttal öt évre eltiltotta a politikától Szomcsai Vongszavat kormányfőt. A parlament december 8-án választja meg az új kormányfőt.
2008.12.03. 07:01
 
A folyóban is keresik az eltűnt fiút
Hétfőn koraeste édesanyja jelentette be egy 13 éves dombrádi fiú eltűnését. A gyerek még délelőtt ment el az iskolából, azóta nem látták. A Kisvárdai Rendőrkapitányság és a Dombrádi Rendőrőrs külön kutatócsoportot hozott létre, a helyi lakosság bevonásával ellenőrizték a települést, a környéket, a nagyobb szomszédos városok állomásait, valamint azokat az egyéb helyeket, ahol elképzelhető volt a gyerek felbukkanása- hiába. Kedden délelőtt a dombrádi Tisza-parton megtalálták a fiú néhány holmiját. A folyószakasz átkutatásához a Nyíregyházi Speciális Mentők segítségét veszik igénybe.
2008.12.02. 21:11
 
 
20 millió euróért vette meg Huntelaart a Real Madrid
Januártól 2013 nyaráig a Real Madridban folytatja pályafutását Klaas Jan Huntelaar, az Ajax Amsterdam labdarúgója. A királyi gárda 20 millió euróért szerezte meg a 25 éves csatárt, de további hétmilliót utal át a holland klubnak bizonyos feltételek teljesülése esetén. Huntelaar, aki eddigi 18 válogatott fellépésén tízszer volt eredményes, a téli átigazolási időszak kezdetén csatlakozhat új együtteséhez, amely az idény végéig térdsérülés miatt kidőlt, szintén holland Ruud van Nistelrooyt szeretné pótolni vele.
2008.12.02. 21:07
 
 
Nem Gyurcsány Ferenc vezeti az MSZP európai parlamenti listáját
Nem Gyurcsány Ferenc pártelnök vezeti majd az MSZP európai parlamenti listáját - ezt a miniszterelnök közölte az InfoRádió Aréna című műsorában. Nem abból a fából faragtak, hogy mielőtt elvégeztem volna a dolgom, szedjem a sátorfámat - indokolta döntését a kormányfő. Hozzátette: az pedig nem lenne elegáns, ha ő vezetné ugyan a listát, de aztán lemondana az EP-mandátumról. Arra a kérdésre, hogy van jelentősége az MSZP számára EP-választásnak, úgy válaszolt: el kell érni a lehető legjobb eredményt, és tisztességgel kell szerepelni. A parlamenti ciklus közepén vagyunk, a jelenlegi helyzetben sehol sem a kormánypártoknak a legnagyobbak az esélyei, de nagyon tisztességes kampányt fogunk folytatni - hangoztatta a miniszterelnök.
2008.12.02. 20:45
 
 
Kovács László: zöld adócsomag készül Brüsszelben
Adójavaslat-csomagot készít az Európai Bizottság az energiahatékonyság növelését és az éghajlatváltozás lefékezését célzó európai uniós erőfeszítésekhez kapcsolódva - jelentette be Kovács László adópolitikai felelős az EU-tagországok pénzügyminisztereinek ülésén, kedden Brüsszelben. Mint ezt követően az MTI-nek nyilatkozva elmondta, az unió székhelyén zöld adócsomagként emlegetett előterjesztést az EU "kormánya" a jövő év első felében ismerteti majd. Elemei közé tartozik a csökkentett áfakulcs alkalmazása az energiatakarékosságot, az energiahatékonyságot előmozdító anyagok, berendezések forgalmazására, illetve az erre irányuló szolgáltatásokra.
2008.12.02. 19:30
 
 
Bárddal sújtott anyjára
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított eljárást egy 41 éves kisvárdai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi hétfőn este lakásukban egy kisméretű konyhai bárddal kétszer fejbe ütötte alvó édesanyját, aki életveszélyesen megsérült. A sértettel egy szobában aludt a férfi 50 éves barátnője is, aki az áldozat sikoltására riadt fel.
2008.12.02. 19:21
 
 
Szombaton Érsekújváron találkozik a szlovák és a magyar államfő
A szlovákiai Érsekújváron találkozik szombaton Sólyom László magyar és Ivan Gasparovic szlovák államfő - erősítette meg az MTI-nek Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője kedd este a pozsonyi TASR hírügynökség bejelentését. Ivan Gasparovic és Sólyom László találkozója szombaton délelőtt tíz órakor Érsekújváron lesz - közölte a szlovák hírügynökséggel Margita Ivanicková, a szlovák elnöki sajtóiroda munkatársa. A találkozó részleteit azután közlik, ha már azokban a felek megegyeztek - jegyezte meg Ivanicková.
2008.12.02. 19:14
 
 
Britney Spears népszerűbb, mint Obama
Lehet, hogy Barack Obama történelmet csinált első afro-amerikai elnökként, de az internet világában mégis Britney Spears mögé szorult idén. A zaklatott életű popdíva tavaly súlyos magánéleti válsága miatt érdekelte annyira a Yahoo.com oldal látogatóit, hogy mindent tudni akarjanak róla, idén viszont sorsának jobbra fordulása és új albuma keltett figyelmet. Így aztán a híroldalon bepötyögött keresések milliárdjaiból idén a legtöbb ismét Britney-re irányult, aki ezzel egymás után negyedszer, az elmúlt nyolc évben pedig összesen hétszer került az első helyre.
2008.12.02. 18:36
 
Tetten ért betörők
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 29 éves budapesti férfi és ez idáig ismeretlen társa ellen.
2008.12.02. 18:10
 
 
A parlamenttel vizsgáltatná a pártállami múltat az SZDSZ
Az SZDSZ a jövő héten a parlament elé viszi a pártállami múltban keletkezett megfigyelési iratok kezelésének és feltárásának kapcsán készített javaslatait - mondta Gulyás József kedden az MTI-nek. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülése után nyilatkozó ügyvivő azt mondta, javaslatuk szerint a diktatúra köziratait a közlevéltárban kell elhelyezni, és csak azok maradhatnak a szolgálatok birtokában, amelyek esetében a Nemzetbiztonsági Hivatal egy független bíróság előtt bizonyítani tudja az irat visszatartásának indokoltságát, a titkosítás szükségességét. A politikus emlékeztetett arra, hogy jelenleg sok olyan irat is titkosítva van, amelyek esetében ez nem indokolt.
2008.12.02. 17:45
 
 
Az RMDSZ 31 mandátumot kapott a román parlament két házában
Összesen 31 mandátumot kapott a román parlament két házában a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) - derült ki az országos választási iroda kedden délután közzétett végleges adataiból, amelyeknél már a visszaosztott szavazatokat is figyelembe vették. A magyarok érdekvédelmi szövetsége a képviselőházban 22, a szenátusban 9 helyet foglal majd el. Meglepetést keltett, hogy bár a Szociáldemokrata és a Konzervatív Párt szövetsége (PSD-PC) a vasárnapi parlamenti választásokon több szavazatot kapott mint a Demokrata-Liberális Párt (PD-L), ez utóbbi mégis hárommal több parlamenti helyet szerzett.
2008.12.02. 17:32
 
 
Condoleezza Rice zongorázott az angol királynőnek
II. Erzsébet királynőnek zongorázott Condoleezza Rice: az amerikai külügyminiszter a Buckhingham Palotában Brahms egyik darabját adta elő. Rice mintegy búcsúzásképpen játszott a királynőnek, hiszen a jövő hónapban a Bush-adminisztráció átadja helyét az újonnan megválasztott amerikai elnöknek, Barack Obamának. Rice-ot a hétfői fellépés alkalmával hegedűn kísérte Louise, David Miliband brit külügyminiszter felesége, valamint a Londoni Szimfonikusok három tagja. A leköszönő amerikai külügyminiszter gyerekkora óta zongorázik, és régóta álmodott arról, hogy a londoni királyi palotában játszhasson. Koncertje után II. Erzsébet megajándékozta őt - az előadás felvételével.
2008.12.02. 17:12
 
2010-ben is Budapestre jön a birkózóvilág
A Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) végrehajtó bizottsága úgy döntött, hogy 2010-ben egyszerre két jelentős esemény házigazdája lesz Budapest. Július 20-25-én a magyar szövetség rendezi meg a kötött-, szabadfogású és női junior világbajnokságot, illetve – a versenyhez kapcsolódva – a FILA kongresszusát.
2008.12.02. 17:10
 
 
Hiánypótló válság-kiadvány a Sanoma Budapesttől
A Sanoma Budapest arra vállalkozott, hogy a jelenlegi, válságos pénzügyi, gazdasági helyzetben segíteni próbáljon – a maga eszközeivel.
2008.12.02. 17:01
 
Hamis étkezési utalványok ügyében nyomoznak
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya eljárást folytat készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
2008.12.02. 16:51
 
 
I. Szt. Miklós Pálinka Ünnep
A szervezők idén először rendezik meg ezt az ünnepet december 6-hoz kötődően, hiszen 2007 óta Szent Miklós Napja egyben a Magyar Pálinka Napja és Ő a pálinkások védőszentje is.
2008.12.02. 16:50
 
Adventi Orchidea kiállítás a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
Fahéj és vanília. Mi más jutna az eszünkbe ezekről a csodálatos fűszerekről, mint a karácsony? Nem mindenki tudja azonban, hogy a vaníliát – ezt a Mexikóban őshonos liánszerű kúszónövény termését - bizony ugyanúgy egy orchideának köszönhetjük, ahogy azokat a csodálatos, igéző virágokat, melyekkel egyre többen esnek szerelembe. Az idei, adventi kiállításon és vásáron a karácsonyi virág kompozíciók hangulatát karácsonyi sütemények teszik még ünnepibbé – csak hogy elkezdhessük a felkészülést a decemberi ünnepekre...
2008.12.02. 16:45
 
Rendhagyó tárlatvezetés Gyenis Tibor kiállításán
2008. december 4-én, csütörtökön 17 órától Gyenis Tibor képzőművész kalauzolja az érdeklődőket saját munkái között, a 7490 Egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység című kiállításon.
2008.12.02. 16:40
 
Mikulás jön a New Wave csúcs-bulira az Angus Pub-ba!
Mikulás jön a budapesti New Wave csúcs-bulira az Angus Pub-ba! Kellemes szórakozás várható Mikulás napján a legkedveltebb New Wave zenékkel: Depeche Mode, the Cure, New Order és sok egyéb! Mikulás sapka viselése támogatott!
2008.12.02. 16:33
 
 
Dalszövegíró verseny győztesét meglepték
Soproni lány dalszövege ihlette Rácz Gergő, LL Junior és Molnár Tamás közös szerzeményét.
2008.12.02. 16:28
 
 
2,3 milliárdos adóhiány Észak-Magyarországon
Több mint 560 vagyonosodási vizsgálat nyomán eddig 2,3 milliárd forintnyi adóhiányt állapított meg az idén az APEH Észak-Magyarországon - közölte a regionális igazgatóság sajtószóvivője. Az ellenőrzések 71 százaléka volt eredményes, vagyis ilyen arányban találtak az ellenőrök szabálytalanságot - közölte Hajas Tamás. Ez azt jelenti, hogy az egy eredményes ellenőrzésre számítható átlag megközelíti a 6 millió forintot, illetve a felderítési arány és az átlagos adóhiány egyaránt magasabb a tavalyinál - tette hozzá. Elmondta: az adózók nehezen ismerik el az adóhiányt, az ügyeket az ellenőrzés tudatos akadályozása, és az időhúzás jellemzi.
2008.12.02. 16:21
 
 
A Sports Illustrated Phelpset választotta az Év Sportemberének
A tekintélyes Sports Illustrated című lap Michael Phelpset, a pekingi olimpián nyolc aranyat nyert úszósztárt választotta az Év Sportemberének. A 23 éves Phelps a nyári ötkarikás játékokon gyakorlatilag minden rekordot megdöntött: 200 gyorson, 100 és 200 pillangón, 200 és 400 vegyesen, a 4x100-as és 200-as gyorsváltóval, valamint a 4x100-as vegyesváltóval is győzött, egyedül 100 pillangón nem javított világcsúcsot. Nyolc aranyérmével megdöntötte honfitársa, Mark Spitz 1972-es, Münchenben felállított hételsőséges rekordját, ráadásul 14 aranyérmével minden idők legsikeresebb olimpikonja lett.
2008.12.02. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222[2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista