2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Más évben született ikrek
Különböző évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén. Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendő utolsó napján éjfél előtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév első napján, éjfél után 17 perccel. A gyerekek egypetéjű ikrek, apjuk szintén iker.
2009.01.04. 13:54
 
 
KÖNYV: A Francia viszony
Mikor Natalie Moore balesetet szenved Franciaországban, édesanyja majd beleroppan a veszteségbe. Kilátástalanságát zárkózott férje sem enyhíti, így Jessica visszatér Franciaországba, hogy választ kapjon az élet nagy kérdéseire. Mikor megérkezik az idilli sziliskertbe, az ínycsiklandó étkek és ódon borok közé, úgy tunik új életet kezdhet, bár a múlt így sem hagyja nyugodni. Hamarosan egyéb rejtélyekre is bukkan; megismeri a tiltott szerelmet, felfedi a családi titkot, és nem várt boldogság költözik belé...
2009.01.04. 13:53
 
 
Torlódás a röszkei átkelő belépő oldalán
A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt vasárnap délután az autóbuszoknak és a személygépkocsiknak egyaránt csaknem két órát kell várakozniuk a röszkei határátkelő belépő oldalán. Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a torlódás várhatóan csak hétfő reggelre szűnik meg. A röszkei átkelő teljes kapacitással üzemel, de a schengeni övezet külső határa, így a harmadik országból érkezőknél szigorú ellenőrzést kell végrehajtani - közölte. Péntektől vasárnap délutánig csaknem ötvenezren léptek be Röszkénél, az utasok többsége az ünnepek után Ausztriába és Németországba visszatérő szerb vendégmunkás volt.
2009.01.04. 13:52
 
 
X. Jubileumi VilágVeleje Fesztivál
Immár tizedik alkalommal rendezik meg a VilágVeleje Fesztivált, az év első nagyszabású összművészeti fesztiválját. A rendezvény helyszíne - csakúgy, mint az elmúlt öt évben - Budapest legismertebb klubja, a Gödör Klub és annak minden helyszíne. A jubileumi fesztivál négy napja alatt középpontban természetesen a kortárs könnyűzene, a koncertek lesznek, de számtalan más művészeti ággal ismerkedhetnek a fesztivállátogatók. A Terasz Galériában a rendezvény ideje alatt látogatható a hagyományosan műfaji megkötések nélküli Fiatal Művészek Kiállítása, ahol tehetséges fotóművészek, szobrászok, grafikusok, festők munkáiban gyönyörködhet a nagyérdemű. A koncerteknek a klub kávézója és az akvárium- terem ad helyet, a színházi előadások, performanszok pedig az előadóteremben zajlanak.
2009.01.04. 13:52
 
 
Euphoria Drumandbass Nite
A manapság rendkívül népszerű és elterjedt neurofunk és techstep irányzatok mellett létezik a drum anad bass-nak egy barátságosabb oldala is, ami az utóbbi időkben (itthon) talán kicsit háttérbe szorult. Az Euphoria Drumandbass Nite party-sorozat szervezői nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint hogy a rideg mészárbézzel szembemenve visszahozzák a köztudatba a vidám, dallamos, vokálokkal és finom harmóniákkal operáló liquid funkot, ami amellett, hogy mosolyt csal a partizók arcára, természetesen a lábakat is alaposan megdolgoztatja. A mostani party vendége SKC lesz, aki nemzetközileg is a legismertebb magyar drum and bass producer, és olyan kiadók neve virít a diszkográfiájában, mint a liquid funk alapbástyája, a Hospital, a Commercial Suicide vagy a Tactile. Persze SKC DJ-ként is megállja a helyét, szettjeiben jó ízléssel keveri a régit az újjal, a lágyat a keménnyel, a lendület pedig egy percre sem csökken. A vendég mellett játszanak még az Euphoria színeiben a Magical Gravity duó és G-Funk is.
2009.01.04. 13:48
 
 
MOZI: Spíler
London változik. Már a bűnözők sem a régik, a fiatalok nem tisztelik az öregebbet. Régen minden szélhámos és bérgyilkos tudta, mit illik és mit nem, ám ma már nincs rend az alvilágban. Amikor egy orosz banda ingatlanügyi ravaszkodásainak köszönhetően több millió dollár kerül egy kis bőröndben a városba, jó néhányan úgy érzik: eljött az ő idejük. A régi iskola tagjai, a feltörekvő fiatalok és az amatőr gengszterek is maguknak akarják a pénzt, de egy csinos könyvelő és egy korrupt politikus is megpróbálja rátenni a kezét a zsákmányra. Az ellenérdekelt felek egymás útját keresztezve, egymás terveit, majd egymást is felrúgva, igyekeznek eljutni a mesés vagyonig. Teljes a káosz. Még szerencse, hogy a zavarosban halászni mindig jövedelmező...
2009.01.04. 13:40
 
 
MOZI: Veszélyes Bangkok
Joe bérgyilkos. Bérgyilkosok között is a legjobb. Négy szabály szerint él, ami teljesen elszigeteli a külvilágtól, így hidegvérrel képes ölni. Bangkokban elvállal négy megbízást. Segítőtársat is talál magának a helyi lopott holmikat áruló Kong személyében. A dolgok látszólag kedvezően alakulnak. Az utolsó megbízás azonban kurdarcba fullad. Ezután már Joe és Kong élete a tét...
2009.01.04. 13:33
 
 
Fico: nincs semmi ok előre hozott választást mérlegelni Szlovákiában
Nincs semmi ok előre hozott parlamenti választást mérlegelni Szlovákiában - jelentette ki Robert Fico szlovák kormányfő a pozsonyi SITA hírügynökségnek nyilatkozva. Az esetleges előre hozott választás lehetőségét Csáky Pál, az ellenzéki Magyar Koalíció Pártjának elnöke, illetve Mikulás Dzurinda, a szintén ellenzéki Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió elnöke említették nyilatkozataikban. "Nincs erre semmi ok... Ez értelmetlen. Hiszen ez egy sikeres kormánykoalíció. Minden, amihez hozzányúltunk, bejött. Miért kellene egy ilyen kormánykoalíciónak belemennie a feloszlatásáról folytatandó tárgyalásokba? Ez értelmetlen" - fejtette ki véleményét a miniszterelnök.
2009.01.04. 13:25
 
 
Látogatói rekord a madridi Pradóban
Látogatottsági rekordot könyvelhetett el a madridi Prado Múzeum az óévben a gazdasági válság ellenére. Spanyolország legjelentősebb képtárát 2,8 millióan keresték fel tavaly, majdnem 100 ezerrel többen, mint a megelőző évben. A közönséget leginkább egy nagy Rembrandt-kiállítás, valamint a drezdai antik szobrok legjavát felvonultató, külfölden első ízben látható - április 12-ig még látogatható - kiállítás vonzotta. A legnagyobb mértékben azonban a Szófia királyné Múzeum növelte látogatottságát: ennek kincseire 1,8 millió látogató volt kíváncsi tavaly, 250 ezerrel több, mint egy évvel korábban.
2009.01.04. 12:58
 
 
A vasárnap már nem vásárnap Horvátországban
Horvátországban életbe lépett az üzletek vasárnapi nyitva tartását tiltó törvény; a kereskedők szerint a gazdasági válság idején nem szabadna korlátozni az árusítást. Az új törvény értelmében csak az idegenforgalmi szezon idején, vagyis június 1-je és október 1-je között, valamint a decemberi hétvégéken árusíthatnak az üzletek, de ezekben a hónapokban is kizárólag 7 és 14 óra között vasárnaponként. Az év más időszakában csak a piacok, trafikok, virág- és ajándékboltok vagy pékségek nyithatnak ki a hét utolsó napján, valamint az egyébként is 24 órás nyitva tartással üzemelő benzinkutak és a pályaudvarokon, kikötőkben, repülőtereken, határátkelőkön éjjel-nappal működő üzletek.
2009.01.04. 12:48
 
 
Továbbra is kevesebb orosz földgáz érkezik Bulgáriába
Vasárnap reggel továbbra is a szokásosnál kevesebb orosz földgázt kapott Bulgária az ukrán-orosz gázvita miatt - közölte a Bulgargaz bolgár állami gázipari cég vezérigazgatója. Dimitar Gogov azt mondta a Reutersnak, hogy szombathoz képest nincs változás, vasárnap délelőtt is a szokásosnál kevesebb gáz érkezett az országba. Szombat reggel óta 10-15 százalékkal kap kevesebb orosz földgázt a balkáni ország. Gogov rámutatott arra, hogy az ország egy hónapra elegendő gáztartalékkal rendelkezik ahhoz, hogy ellensúlyozza a kieső mennyiséget.
2009.01.04. 12:07
 
 
Az MSZP-frakció a munkahelyek védelmét tartja legfontosabb feladatának
A szocialista frakció januárban megkezdi a felkészülést a 2009-es parlamenti ülésszakra, amelyben egyszerre kell védekezni a világválság ellen és megtalálni az új kitörési pontokat - közölte a párt frakcióvezetője. Az ország előtt álló legfontosabb feladatnak a frakció a lehető legtöbb munkahely védelmét tartja - olvasható Lendvai Ildikó közleményében. Mint hozzáfűzte: ezért a szocialista képviselők választókerületükben, régiójukban és országosan nyomon követik és segítik a kis- és középvállalkozások támogatását szolgáló új források felhasználását, a munkahelyteremtést és -megőrzést segítő új járulékkedvezmények és az uniós beruházások hatását a foglalkoztatásra.
2009.01.04. 12:02
 
 
Az orosz-ukrán gázviszály folytatódik
Az orosz-ukrán gázviszály egyre hevesebben folytatódik: Szergej Kuprijanov, a Gazprom szóvivője vasárnap reggel az Eho Moszkvi rádió műsorában alaptalannak nevezte azt az ukrán állítást, amely szerint nincs jogi alapja a tranzitnak, jogilag megalapozatlannak nevezte a tranzitra vonatkozó ukrán követeléseket, és hangsúlyozta: az ukrán eljárás miatt hiányzó mennyiségeket a Gazprom pótolja, részben Ukrajnát elkerülő vezetékeken, így Fehéroroszországon és Törökországon át.
2009.01.04. 11:54
 
 
Tűzszüneti felhívások hangzottak el világszerte a Gázai offenzíva kapcsán
Tűzszüneti felhívások, a humanitárius katasztrófára való figyelmeztetések hangzottak el világszerte, egy nappal az izraeli hadseregnek a Gázai övezet elleni offenzívájának megindulása után. Az Európai Unió bizottsága felszólította Izraelt, hogy biztosítsák egy "humanitárius folyosón" keresztül a segélyek bejutását az övezetbe. "Megakadályozni azoknak az embereknek a megközelítését, akik szenvednek és haldokolnak, egyet jelent a humanitárius jog megsértésével" - figyelmeztetett Louis Michel, a fejlesztések és humanitárius segélyek európai biztosa.
2009.01.04. 11:47
 
Tavaly 13,1 százalékkal nőtt a kínai autóimport
Tavaly 13,1 százalékkal nőtt Kína autóimportja. A kínai kormány honlapján közölt adatok szerint az ázsiai ország 2,26 millió gépkocsit importált 2008-ban. Kína autópiaca a második legnagyobb a világon és az egyik leggyorsabban fejlődő, ami mentsvárat jelenthet a világ autógyártóinak, amelyek gyárakat zárnak be és emberek ezreit küldik el a globális recesszió miatt. Hivatalos adatok szerint tavaly 511 740 motorkerékpárt importált Kína, ami viszont 38 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál.
2009.01.04. 10:35
 
 
Orbán: 2009 sikere attól függ, lesz-e politikai változás
Az előttünk álló esztendő sikere azon múlik, hogy lesz-e változás - jelentette ki Orbán Viktor az MTI-nek adott interjújában, amelyben azt is hangsúlyozta, hogy a Fidesz - szövetségben a KDNP-vel - készen áll arra, hogy a sikeres európai módszerek alkalmazásával kivezesse Magyarországot a válságból. A tavalyi év utolsó napján, néhány órával az új esztendő beköszönte előtt adott interjúban Orbán Viktor nyomatékkal szólt az európai parlamenti választások jelentőségéről. Ha a választáson sokan vesznek részt, és a változás mellett szavaznak, akkor annak "meglesznek a következményei" - vélte a Fidesz elnöke. Szerinte 2009 olyan év lesz, amilyenné a magyarok teszik azt a maguk számára.
2009.01.04. 10:06
 
 
Csak a kijelölt helyeken szabad korcsolyázni
Csak a kijelölt, vagyis ellenőrzött és felügyelt helyeken szabad korcsolyázni, minden más befagyott vízfelületen veszélyes a csúszkálás - mondta Dobson Tibor annak kapcsán, hogy a téli tanítási szünet utolsó napján sok gyerek megy ki a szabadba. A Magyar Tűzoltó Szövetség szóvivője hangsúlyozta: különösen veszélyes a kikötők környékén, folyókon, bányatavakon korcsolyázni. Kitért arra, hogy ha valaki alatt a parttól távol beszakad a jég, és elmerül a vízben, nagyon minimális az esélye a túlélésre. Ha azonban meg tud kapaszkodni, akkor 15 percen belül ki kell kerülnie a vízből, mert ennyi időnél többet a legedzettebbek sem bírnak ki a jeges vízben.
2009.01.04. 09:46
 
 
Parragh László: a strukturális reformok minden eddiginél fontosabbak
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökének megítélése szerint a strukturális reformok minden eddiginél fontosabbak, a reálgazdaságra is áthúzódó válság előbb-utóbb kikényszeríti a szükséges változásokat, de társadalmi ára sokkal kisebb lenne, ha ezt nem előzné meg a nagy ellátó rendszerek ellehetetlenülése. Parragh László, az MKIK elnöke az MTI-nek nyilatkozva elmondta: a válság egyre inkább a gazdaság "mély szöveteiben" okoz károkat, a pénzügyi szférában tapasztalható bizalmatlanság lassan átterjed a vállalkozó szférára, növekszik a társadalmi válság veszélye.
2009.01.04. 09:31
 
 
Ablak a kozmoszra
Ellenőrizhetik a külső robotkar működését és gyönyörködhetnek a kozmosz páratlan látványában a Nemzetközi Űrállomás (ISS) asztronautái azon a kupolán keresztül, amelyet a Thales Alenia Space olasz-francia közös vállalkozás olasz mérnökei készítenek. A kupola megtervezésében a mérnökök Michelangelótól vettek ihletet, aki Dávidját egyetlen márványtömbből faragta ki. Ők is egy alumíniumötvözet-blokkot vájtak ki gépekkel megfelelő formára és vastagságra, mert ezt tartották a legjobb megoldásnak ahhoz, hogy a kupola elég szilárd keretet tudjon biztosítani az ablakok összetartásához, hogy meg tudjon felelni a világűr szélsőséges időjárásának, a meteoritok és egyéb hulladékok becsapódásának.
2009.01.04. 09:27
 
 
Szerencsejáték Zrt.: várakozáson felüli volt a 2008-as év
A Szerencsejáték Zrt. (SZ Zrt.) a realitásokat figyelembe véve mérsékelt célt tűzött maga elé 2009-re, a 2008. decemberében jóváhagyott üzleti terv visszafogott, 140 milliárd forint szerencsejáték árbevétellel számol 2009-re, 2,4 milliárd forint adózás előtti nyereség mellett. Székely Gábor, a SZ Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek adott nyilatkozatában elmondta: az előzetes számok szerint a szerencsejátékokból származó forgalom az előző évi 144 milliárd forinttal szemben 2008-ban elérheti a 156 milliárd forintot. A játékadó és nyeremény szja formájában mintegy 45 milliárd forint kerül a "társadalom közös kasszájába".
2009.01.04. 09:11
 
 
Beckham már jövő hétvégén bemutatkozhat a Milanban
Carlo Ancelotti vezetőedző szerint már a rövid olasz téli szünetet követő első tétmérkőzésen, azaz jövő hétvégén, az AS Roma elleni bajnokin bemutatkozhat az AC Milan labdarúgócsapatában David Beckham. "Fizikálisan nagyszerű állapotban van, edzésmunkája kiváló, így kedden biztosan pályára lép a Hamburg elleni barátságos összecsapáson, és készen áll a bevetésre a Roma ellen is" - mondta Ancelotti a Milan dubaji edzőtáborában az angol sztárról, aki médiaértesülések szerint szombaton öngólt szerzett felkészülési mérkőzésen. A 107-szeres válogatott középpályás a Los Angeles Galaxytől kölcsönbe érkezett a milánóiakhoz, március közepéig erősíti majd az együttesét.
2009.01.04. 09:08
 
 
Az NHH januárban dönt az új mobilszolgáltató piacra lépéséről
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) januárban dönt az új mobilszolgáltató piacra lépésével kapcsolatos pályázatról, ha a kiírás eredményes lesz, akkor legkésőbb két év múlva már négy mobilcég között választhatnak az ügyfelek; a következő évek azért is fontosak lesznek, mert több kulcsfontosságú szabályozási ügyben is dönt az unió. Pataki Dániel, az NHH januárban második ötéves ciklusát kezdő elnöke a frekvenciapályázatokról elmondta, hogy azokat a mobiltelefon-piaci verseny élénkítése, valamint a szélessávú internet lefedettség növelése érdekében írták ki.
2009.01.04. 09:04
 
 
Az önkéntes tűzoltóság erősítését szorgalmazza Dobson Tibor
Magyarországon tízszer több önkéntes tűzoltóra lenne szükség, hogy csökkenjenek a fehér foltok, és a riasztástól számított első beavatkozási idő országos átlaga 20 percről legfeljebb 10-15-re csökkenjen - monda az MTI-nek adott interjújában Dobson Tibor ezredes, aki a katasztrófavédelem szóvivőjeként másfél évtizedig számolt be káresetekről a magyar sajtónak, és az év elejétől fővárosi régiós tűzoltóparancsnok lett. Országos viszonylatban ma 250 emberre jut egy tűzoltó - és ebben az önkéntesek, a hivatásososok és a létesítményi tűzoltók is benne vannak -, míg például Ausztriában 25 emberre jut egy lánglovag - mondta az ezredes.
2009.01.04. 09:00
 
 
Látványosan nőtt a szavazási fegyelem 2008 őszére a parlamentben
Látványosan nőtt a szavazási fegyelem a parlament őszi ülésszakán, a korábbi évekkel ellentétben több olyan képviselő is volt, aki minden voksoláson részt vett - derül ki az Országgyűlés adataiból. A "száz százalékos" szavazók közt van Hadházy Sándor (Fidesz), a szocialisták közül pedig Gyárfás Ildikó, Rába László, Tittmann János, Vojnik Mária, Wiener György és Winkfein Csaba. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor Fidesz-elnök is aktív a szavazásokon: előbbi a voksolások 98,6, utóbbi 95,7 százalékán nyomott gombot. A 2007-es őszi ülésszakhoz képest mindketten harminc százalékot javítottak: akkor a kormányfő a szavazások 66,18, az ellenzék vezetője pedig 62,12 százalékán vett részt.
2009.01.04. 08:55
 
 
Kovács Árpád: nehezen láthatóak előre a költségvetési folyamatok
Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke szerint ma csak korlátozottan láthatóak előre a jövő évi gazdasági és költségvetési folyamatok, a költségvetés finanszírozhatósága a jelenlegi szerkezetben akkor tartható 2009 egészében, ha a gazdasági teljesítmény az év első hónapjaiban, s vele a bevételek nem lesznek lényegesen rosszabbak a tervezéskor figyelembevett keretszámoknál. Az ÁSZ elnöke az MTI-nek adott nyilatkozatában aláhúzta: a magyar gazdaság szerkezete, meghatározó külföldi kitettsége miatt a világgazdasági krízis alakulásától függ, hogyan alakul majd a 2009-re elfogadott büdzsé további megvalósíthatósága.
2009.01.04. 08:50
 
 
Gázai offenzíva: a cseh külügyminiszter szerint a kormányszóvivő hibázott
Az Európai Unió soros elnökségét betöltő Csehország kormányfőjének szóvivője "súlyos hibát" követett el azzal a nyilatkozatával, amelyben védelmi jellegűnek nevezte a Gázai övezet elleni izraeli szárazföldi hadműveletet - jelentette ki Prágában a cseh külügyminiszter. A szóban forgó szóvivő, Jirí Frantisek Potuzník szombaton kijelentette, hogy az utóbbi napok eseményeinek fényében a palesztinok elleni izraeli szárazföldi hadműveletet "inkább védelmi, mint támadó" akcióként értelmezi a cseh kormány. "Arról van szó, hogy átlépték a Gázai övezet határát, nincs erőszak, nincsenek áldozatok. További információkat várunk, több részletet kell megismernünk" - mondta Potuzník első nyilatkozatában.
2009.01.04. 08:27
 
 
A Biztonsági Tanács nem jutott dűlőre a gázai övezeti válság ügyében
Eredménytelenül végződött az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülése szombaton. A testület a zárt ajtók mögött tartott tanácskozáson áttekintette a Gázai övezetben kialakult helyzetet, de nem sikerült megállapodásra jutnia az ellenségeskedések leállítására felszólító dokumentum szövegéről. Az arab országok álláspontjával összhangban Líbia azt javasolta, hogy a BT elnöki nyilatkozatban adjon hangot komoly nyugtalanságának a helyzet kiéleződése miatt, és szólítsa fel azonnali tűzszünetre Izraelt és a palesztinokat. A még szerdán benyújtott indítvány sorsát azonban megpecsételte az Egyesült Államok elutasítása, ugyanis az elnöki nyilatkozat elfogadásához egyhangú döntés szükséges.
2009.01.04. 08:20
 
 
Harminc izraeli katona sebesült meg a szárazföldi hadműveletben
Harminc izraeli katona sebesült meg, köztük kettő súlyosan azóta, hogy a hadsereg szombat este elindította a szárazföldi hadműveletet a Gázai övezet ellen. Az izraeli hadsereg vasárnap kiadott közleményében azt is tudatta, hogy a légierő 45 célpontra mért csapást, köztük fegyvercsempészek által kivájt alagutakra, fegyverraktárakra és aknavető ütegekre. Az éjszakai tűzpárbajokban a Hamász palesztin iszlamista mozgalom több tucat fegyveresét ölték meg, vagy sebesítették meg - áll a kommünikében. A Hamász korábban azt állította, hogy legalább kilenc izraeli katonával végeztek a harcokban, ezt azonban az izraeli hadsereg kategorikusan cáfolta. A palesztin szervezet nem tett közzé adatokat veszteségeiről.
2009.01.04. 08:01
 
 
Extrém hidegre figyelmeztet az OMSZ, mínusz 18 fok is lehet éjszaka
Figyelmeztetést adott ki a rendkívüli hideg miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az elkövetkező 24 órára. Tóth Tamás meteorológus az MTI-vel azt közölte: akár mínusz 18 Celsius-fok is lehet éjszaka az ország észak-keleti térségeiben. "Extrém hidegre" adott ki előzetes figyelmeztetést a szolgálat, mert az előrejelzések szerint kemény fagy várható az éjszaka az ország észak-keleti, keleti régióiban, és a napi középhőmérséklet vasárnap várhatóan nem haladja meg a mínusz tíz Celsius-fokot sem. Tóth Tamás elmondta: az ország nagy részén a tél eddigi leghidegebb éjszakája várható.
2009.01.03. 19:54
 
 
Megkezdődött az izraeli erők szárazföldi hadművelete Gázában
Izraeli katonák behatoltak a Gázai övezet területére - közölte szombaton az izraeli hadsereg szóvivője. A szárazföldi hadművelet megkezdődött. A bevonuló alakulatok megszállnak néhány olyan körzetet, ahonnan palesztin fegyveresek rakétákat lőnek ki izraeli területre - mondta Avi Benajahu szóvivő. A szárazföldi offenzíva a Gázai övezet elleni hadművelet második szakasza. E szakasz célja szétrombolni a Hamász "terrorista infrastruktúráját" a hadműveleti övezetben - tette hozzá. Nagyszámú katona vesz részt a hadműveletnek ebben a szakaszában, köztük gyalogosok, harckocsizók, műszaki alakulatok, tüzérek és felderítők - folytatta.
2009.01.03. 19:50
 
 
Dakar 2009: Szalay 15., Palik 25.
Az Opel Antarával versenyző Szalay Balázs kiváló eredménnyel a 15., míg Palik László (Nissan) a 25. lett az autósok versenyében a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal első szakaszán. Az első helyet a katari Nasszer al-Attijah szerezte meg a BMW volánja mögött az összességében 733 km-es nagyon gyors úton, amelyen 371 km volt a mért szakasz hossza. A motorosok között a spanyol Marc Coma lett az első, Dési János, a mezőny egyetlen magyar "kétkerekese" az 55. lett.
2009.01.03. 19:07
 
 
Tenisz: Murray Nadalt is legyőzte Abu-Dzabiban
A brit Andy Murray 2 óra 45 perc alatt három játszmában nyert a világelső spanyol Rafael Nadal ellen az abu-dzabi meghívásos férfi tenisztorna szombati döntőjében. A skót teniszező és ibériai ellenfele végig egészen magas színvonalon teniszeztek: a döntő játszmában 3:3-nál óriási csata alakult ki, a közönség szabályszerűen tombolt, olyan zseniális megoldásokat mutatott be a két játékos. Murray végül brékelte Nadalt, majd simán nyerte a saját adogatását, végül három meccslabdához jutott. Döntő: Murray (brit)-Nadal (spanyol) 6:4, 5:7, 6:3.
2009.01.03. 18:13
 
 
Női kézilabda BL: bravúros győri győzelem Dániában
A Győri Audi ETO KC bravúros győzelmet aratott az eddig százszázalékos dán Ikast otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában. Női BL, A csoport, 4. forduló: Ikast (dán)-Győri Audi ETO KC 26-27 (13-16). Ez volt az első eset, hogy magyar csapat meccset tudott nyerni az Ikast félelmetes otthonában. A csoport másik meccsén a Győr számára kedvező eredmény született, ugyanis a címvédő orosz Zvezda Zvenyigorod 28-22-re kikapott a macedón Kometal Szkopje otthonában; ott, ahol a magyar bajnok nyerni tudott. Az ETO jövő vasárnap fogadja a Szkopjét és ha nyer, továbbjut a nyolcas középdöntőbe.
2009.01.03. 17:48
 
 
Helyreállították a rendszert, estére lesz távfűtés Csepelen és Pesterzsébeten
Csepelen és Pesterzsébeten nincs távfűtés, mert a csepeli erőműben szombaton délután meghibásodás történt - közölte Balog Róbert, a Főtáv szóvivője az MTI-vel. Ez azt jelenti, hogy a mínusz 6 Celsius-fokos hidegben mintegy 20 ezer lakásban hidegek a radiátorok. A szolgáltatás várhatóan este 8-10 órára állhat helyre. Az Atel Csepeli vállalatcsoport kora este közleményt adott ki, amely szerint a távhőszolgáltatás ismét zavartalanul működik Csepelen, ezt azonban a fogyasztók "technikai okok miatt" csak az esti órákban fogják érzékelni. A tájékoztatás szerint a Csepeli Ipartelep távhőszolgáltatási rendszeréről leválasztották azt a két ipari fogyasztót, amelyek a meghibásodásért felelősek.
2009.01.03. 17:41
 
Bridge aláírt a Manchester Cityhez
Wayne Bridge négy és fél évre aláírt a Manchester City labdarúgócsapatához. A bal oldali védő vételáráról már pénteken megállapodott egymással a Chelsea és a Manchester City, de az összeget nem hozták nyilvánosságra. A 32-szeres válogatott játékos 2003-ban 7 millió fontért igazolt a Chelsea-hez a Southamptontól, azonban 2006 óta nem tudott folyamatosan a kezdőcsapatba kerülni, mivel a londoniak megszerezték Ashley Cole-t.
2009.01.03. 17:23
 
 
Meglepő családi újévköszöntő trónörököséknél
Feltűnő változás történt Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton üdülési terveiben: a herceg az ilyenkor szokásos síelés helyett apja, Károly walesi herceg skóciai birtokára vitte barátnőjét, azonnal felélesztve a közeli eljegyzéssel kapcsolatos találgatásokat. Az eredeti várakozások szerint az idén 27 éves Vilmos - Károly és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónöröklési sorban - az újév első napjaiban alpesi sítúrára utazott volna a vele egyidős Kate-tel. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - bennfentes forrása szerint ez az első eset, hogy Vilmos tartósabb üdülésre magával vitte apjához Kate-et, és ez "bizony okozott valamelyes izgalmat".
2009.01.03. 16:55
 
 
Elhalasztják a gyorskorcsolya ob-kat
A Magyar Országos Korcsolya Szövetség (MOKSZ) nem tudja a Városligeti Műjégpályán megrendezni a gyorskorcsolya országos bajnokságokat, ezért valamennyit elhalasztotta, és külföldi helyszínt keres az eseményekre. "Sajnos tavalyhoz képest kisebb lett a pálya, mert 2-3 méteres sávot a létesítmény amortizációja miatt már nem lehet beüzemelni. Emiatt egyrészről nem tudunk hivatalos méretű pályát kialakítani, másrészről egy esés esetén rendkívül balesetveszélyes a pálya" - mondta az MTI-nek az ügy hátteréről Egyed Krisztina, a gyorskorcsolya szakbizottságának vezető helyettese.
2009.01.03. 16:43
 
 
Izraeli légicsapás ért egy palesztin mecsetet, 13 halott, 60 sebesült
Legalább tizenhat palesztin meghalt, hatvan pedig megsérült szombat este egy izraeli légitámadás következtében a Gázai övezet északi részén fekvő Dzsabalíja menekülttáborában. Egy mecsetet ért csapás; több mint kétszáz hívő tartózkodott a muzulmán szent helyen a légitámadás pillanatában - közölték szemtanúk és orvosi források. Eddig tizenhat holttestet emeltek ki a teljesen romba dőlt mecset omladéka alól. Az izraeli hadsereg több mecsetet is bombázott a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász szervezet ellen indított, egy hete tartó háborúban arra hivatkozva, hogy a muzulmán imahelyek fegyverek - köztük rakéták - rejtekhelyeiként szolgálnak a Hamász számára.
2009.01.03. 16:08
 
 
A Gazprom "lopással" vádolja Ukrajnát
Az ukrán állami gáztársaság, a Naftogaz (Naftohaz) "lopja" az európai uniós államoknak szánt gázt, és az alternatív útvonalak, források esetleg nem rendelkeznek elegendő kapacitással ahhoz, hogy az ellátást a normális szinten tartsák - jelentette ki szombaton Prágában Alekszandr Medvegyev, a Gazprom orosz gázipari vállalat elnökhelyettese. Az Ukrajna által "elvett gáz mennyisége naponta meghaladja a 35 millió köbmétert, ha a vezeték megcsapolásából, illetve a földalatti tározókból kivett gáz mennyiségét" összeadjuk - közölte Medvegyev egy prágai sajtókonferencián, megjegyezve, hogy tárolt gáz olyan országokat illet, mint Magyarország, Románia és Lengyelország.
2009.01.03. 16:00
 
 
Barasjan felkészült az Erdei Zsolt elleni mérkőzésre
Felkészült ellenfélre számíthat Jurij Barasjan személyében egy hét múlva Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú magyar világbajnoka. A monokli.com szaklap értesülése szerint a korábbi Euróba-bajnok ukrán öklöző (25 győzelem/4 vereség) mindent a magdeburgi összecsapásnak rendelt alá a közelmúltban. A németországi gálán a 29 győzelemnél tartó, 11. címvédésére készülő "Madár" mellett Balzsay Károly is kesztyűt húz, mégpedig a WBO nagyközépsúlyú világbajnoka, az orosz Gyenyisz Inykin ellen. Szintén kötelek közé lép Bedák Pál (1/0).
2009.01.03. 15:36
 
 
Nincs bűntényre utaló adat a Lánchídon eltűnt francia lány ügyében
Az egy hónapja a budapesti Lánchídon eltűnt francia diáklány ügyében a rendőrség eddig nem kapott olyan információt, ami bűncselekmény elkövetésére utalna, vagy azt megalapozná. A BRFK szombaton azt közölte, hogy továbbra is eltűnés miatt folytatnak közigazgatási hatósági eljárást az ügyben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság által kiadott közlemény hangsúlyozza, hogy mindent megtesznek a december 4-én eltűnt Bretnacher Ophélie Aurelia megtalálása érdekében. A rendőrség szerint eddig több mint száz tanút hallgattak meg, ám a meghallgatások során sem merült fel olyan körülmény, ami bűncselekmény elkövetésére utalna.
2009.01.03. 14:00
 
 
Jelentős a torlódás a röszkei átkelő belépő oldalán
A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt egyórás várakozás alakult ki szombaton a déli órákra a röszkei határátkelő belépő oldalán - közölte a rendőrség. A röszkei átkelő a schengeni övezet külső határa, így a harmadik országból érkezőket szigorúan ellenőrzik, az utasok többsége pedig Ausztriába és Németországba visszatérő szerb vendégmunkás. Bár az átkelő teljes kapacitással üzemel, a belépő oldalon még szombaton délután és vasárnap is jelentős várakozásra kell majd számítani - mondta a szóvivő. Szenti Szabolcs emlékeztetett arra, hogy az ünnepek előtti hétvégén több mint ötvenezren léptek ki a röszkei átkelőnél.
2009.01.03. 13:25
 
 
Zeffirelli vallomása homoszexualitásáról
Franco Zeffirelli, a világhírű olasz filmrendező életében az első férfi egy fiatal parasztlegény volt, akivel egy fagyos éjszakát töltött összebújva egy barlangban a toszkánai hegyekben a második világháború alatt. A 85 éves olasz filmrendező a Libero című milánói lapnak adott interjújában "homoszexuálisnak, de nem melegnek" nevezte magát. A rendező szép emlékként őrzi a találkozást Vieri nevű fiatal földművessel, mert - mint mondta - nagyon fiatalok voltak, meg ezernyi veszedelem övezte a történteket. "Kapaszkodtunk egymásba, miközben mindenfelé veszélyek leselkedtek ránk. Körülöttünk németek voltak, akik felakasztottak volna bennünket, ha felfedeznek minket" - mondta.
2009.01.03. 13:13
 
 
Megfelelő mennyiségű orosz gáz érkezik Magyarországra
Emelkedett a nyomás a földgázvezetékben, Ukrajna felől a szerződésnek megfelelő mennyiségű orosz gáz érkezik Magyarországra - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt. szóvivője szombaton. Lakatos Edina tájékoztatása szerint pénteken teljes mértékben beszállították a tervezett és szerződött földgázmennyiséget. Az ukrán földgázszállító cég visszaigazolta a szombatra Magyarország irányába szállítani kívánt földgázmennyiségeket. A szállítások jelenleg szerződésszerűen folynak. A határnyomás értéke ugyanakkor még nem a szerződésnek megfelelő, de folyamatosan emelkedik. Értéke délelőtt 10 órakor 45 bar volt.
2009.01.03. 13:00
 
 
Dakar 2009: elrajtolt a mezőny
Buenos Aires belvárosából elrajtolt a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében sorra kerülő tereprali-viadal mezőnye, amely január 17-én ugyancsak az argentin fővárosban ér majd célba. A közel 13 milliós metropolisz La Rural nevű részén mintegy 500 ezer néző gyűlt össze, hogy megtekintse a karavánt. A viadalra összesen 49 nemzet versenyzője nevezett: összesen 177 autó, 217 motor, 81 kamion és 25 quad vesz részt a száguldásban. A Dakar 2009-en Szalay Balázs, Palik László és Liszi László autóval, Dési János pedig egy motor nyergében rajtolt el. Rajtuk kívül két kamionos csapat is elindult az összesen 9574 km-es versenyen, amelyen a mért szakaszok hossza 5652 km.
2009.01.03. 12:13
 
 
PM: az IMF általános feltételekkel nyújt hitelt
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) minden országnak a szervezet általános hitelfeltételei szerint nyújt kölcsönt, a kamat tehát nem alku tárgya - mondta Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium (PM) sajtófőnöke az MTI-nek szombaton. A sajtófőnök a Magyar Nemzet szombati számában megjelent írásra reagált, amely azt állította, hogy Magyarország más országokhoz képest drágán jutott az IMF-kölcsönhöz. A lap szerint Pakisztán is lényegesen kedvezőbb kamatfeltételeket ért el az IMF-fel folytatott tárgyalásokon, mint Magyarország. Pichler Ferenc elmondta: a kamatfeltételekben nincs egyedi kondíció, így azokról nem is tárgyal az IMF.
2009.01.03. 12:04
 
 
A kubai elnök kész közvetlen párbeszédet kezdeni Obamával
Raúl Castro kubai elnök kinyilvánította, hogy országa kész közvetlen, közvetítők nélküli párbeszédet kezdeni Barack Obama megválasztott amerikai elnökkel. "Készen állunk a párbeszédre, amikor csak ők (az Egyesült Államok) ezt akarják, de nem sietünk, nem vagyunk kétségbe esve" - mondta Raúl Castro egy péntek esti televíziós interjúban. Hangsúlyozta, hogy Obama amerikai elnökként "sok pozitív lépést tehet", de a Kubával szembeni politika gyökeres változására a kubai elnök nem számít. "De remélem, hogy tévedek" - fűzte hozzá.
2009.01.03. 10:37
 
 
Januárban Svédországban nyílik az első Jumbo szálló
A hajóból, világítótoronyból vagy vonatból született szállodák után itt az első Jumbo szálló: a Boeing 747-es repülőgépből kialakított hotel január 15-től várja vendégeit a stockholmi Arlanda repülőtér tőszomszédságában. "Tudomást szereztem erről a repülőgépről, ami elhagyatottan áll az Arlandán. Arra gondoltam, miért is ne próbáljuk meg hotellé változtatni" - mesélte Oscar Dios, aki a légikikötőtől nem messze fekvő Uppsalában üzemeltet egy szállodát. A kalandos életű Jumbo úgy került ki a forgalomból, hogy utolsó tulajdonosa csődbe ment. Az 1976-ban készült gép először a Singapore Airlines színeiben szállt a felhők közé, majd tíz évre a PanAm szárnyai alá került.
2009.01.03. 10:30
 
 
Lothar Matthäus titkos esküvője Las Vegasban
"Titokban" feleségül vette Las Vegasban 21 éves barátnőjét Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A 47 esztendős német edző a híres Bellagio Hotel teraszán mondott igent Lilianának, akit a 2007-es müncheni Oktoberfesten ismert meg. "Azt szeretnénk, hogy mindenki lássa: összetartozunk. Érzem, hogy ő az igazi. Nagyon romantikus szertartás volt, csak a legközelebbi rokonok tudtak róla" - nyilatkozta a világbajnok futball-legenda, aki már három zátonyra futott házasságon van túl. Matthäus jelenleg az izraeli Maccabi Netanya kispadján ül, újdonsült neje tavaly nyáron költözött ki hozzá.
2009.01.03. 10:22
 
 
A felhős napokat is a Napnak köszönhetjük
A Nap mágneses tevékenysége szabta meg az elmúlt évszázadban, hogy mikor esett az eső Ausztráliában. A törvényszerűség olyan erős, hogy figyelembe vételével a meteorológusok lényegesen javíthatják az időjárási előrejelzések pontosságát. Robert Baker ausztrál földrajztudós az 1876 és 2006 közötti időszakra vonatkozóan vizsgálta, hogy milyen volt a napfoltok megjelenése. A geográfus megnézte, volt-e összefüggés a napfoltok és Ausztrália időjárása között. Meglepő eredményeit a Geographical Research szakfolyóirat utolsó száma közölte: a földrész nagy részén az esőzés mértéke meghökkentő pontossággal követte a Nap mágneses tevékenységét.
2009.01.03. 10:03
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197[2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista