2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
5 hónappal hosszabbítja meg életünket a tisztább levegő
21 héttel hosszabbítja meg az Egyesült Államokban élő emberek átlagos élettartamát az a tény, hogy az elmúlt két évtizedben drámai változások mentek végbe a levegő minőségének javulásában. Az 1980-as évek óta összesen 2,72 évvel élnek tovább az emberek az Egyesült Államokban, mely élettartam-növekedési folyamathoz 15 százalékkal járult hozzá a gépkocsik, dízelmotorok, acélüzemek és széntüzelésű erőművek által kibocsátott úgynevezett "ultrakönnyű" részecskék - szálló por - mennyiségének csökkenése. Minél inkább csökken a légszennyezettség, annál hosszabb ideig élnek az emberek.
2009.01.22. 16:38
 
 
Vasárnap tartják a ferencvárosi választás második fordulóját
Vasárnap tartják a ferencvárosi időközi parlamenti választás második fordulóját, miután a január 11-i első voksolás az alacsony részvétel miatt érvénytelen volt, ugyanis nem jelent meg az urnák előtt a választásra jogosultak fele. A második fordulóban öt párt jelöltje (Fidesz-KDNP, MSZP, Jobbik, Humanista Párt, Magyar Kommunista Munkáspárt) indul majd, ugyanis az SZDSZ jelöltje, John Emese január 16-án visszalépett. Ferencvárosban azért kell időközi választást tartani, mert Gegesy Ferenc (SZDSZ) polgármester szeptember közepén lemondott parlamenti mandátumáról, amelyet a 2006-os választáson a 12-es számú országgyűlési egyéni választókerületben szerzett.
2009.01.22. 16:15
 
 
A kormány írásbeli előterjesztést készít a rendkívüli parlamenti ülésre
A kormány eleget tesz az Országgyűlés költségvetési bizottsága felkérésének, és írásbeli előterjesztést készít a parlament január 29-i rendkívüli ülésnapjára - mondta Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. Hozzátette: erről levélben értesítette Varga Mihályt, a költségvetési bizottság elnökét. Keller László közölte: Varga Mihályt, a Fidesz alelnökét a hozzá intézett levélben felkérte arra, hogy küldje el a Fidesz adócsökkentési programjának részleteit, hogy érdemben lehessen vitázni róla a rendkívüli ülésen. Az államtitkár ígéretet tett arra, a pénzügyi tárca kész elvégezni a Fidesz javaslataihoz kapcsolódó modellszámításokat.
2009.01.22. 15:56
 
 
Ferihegyi sztrájk: a BA új kompenzációs csomagra tett javaslatot
A ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) "új, átfogó kompenzációs csomagra tett javaslatot munkarendek korszerűsítésével kapcsolatban, amely minden, folyamatos munkarendben dolgozó alkalmazottat érint", míg a korábban sztrájkot hirdetett két ferihegyi szakszervezet szerint a munkáltató továbbra sem válaszol érdemben az érdekképviselők követeléseire. Ezalatt a ferihegyi reptér 1-es terminálja csütörtökön sem nyitott ki, a járatok a 2-es terminálról közlekednek. Szollár Domokos, a BA szóvivője hangsúlyozta: a szakszervezeteknek átadott munkaanyag egyúttal javaslatot tartalmaz a minőségi jutalom-rendszerre is, amely minden műszakban dolgozó alkalmazottra kiterjedne.
2009.01.22. 15:21
 
 
Ki a világ legkívánatosabb nője?
Több mint 10 millióan nyilvánították ki a véleményüket azzal kapcsolatban, hogy ki 2009 legkívánatosabb nője.
2009.01.22. 15:06
 
 
Egységes BKV-sztrájk lehet februárban
Egységes és összehangolt BKV-sztrájk lehet februárban a kormány által ígért 30 milliárd forint hiánya és a HÉV kiszervezése miatt, valamint a munkavállalók védelme érdekében. Nemes Gábor, a BKV buszos (összefoglaló nevükön a gumikerekes) szakszervezeteinek nevében elmondta, hogy mára bebizonyosodott: nem létezik semmilyen kormányhatározat, amely azt rögzítené, hogy az állam 30 milliárd forintot juttat a közlekedési cégnek, úgy, hogy a fővárossal közösen létrehoznának egy úgynevezett elővárosi közlekedési vállalatot, amelybe az egyik fél a pénzzel, a másik pedig a HÉV-vel szállna be. Pedig a szakszervezetek december 17-én az állami garanciavállalás hatására mondtak le a sztrájkról - tette hozzá.
2009.01.22. 14:51
 
 
25 éves az Apple számítógép
Huszonöt éve, 1984. január 24-én került kereskedelmi forgalomba az Apple-cég első Macintosh számítógépe. A közönség figyelmét két nappal korábban a legnézettebb tévés esemény, az amerikai futballbajnokság döntőjének szünetében sugárzott reklámfilm csigázta fel. A Ridley Scott által rendezett, azóta klasszikussá vált hirdetést Orwell regénye inspirálta, a futurisztikus környezetben egy hősnő és az Apple Macintosh menti meg az emberiséget a Nagy (IBM) Testvértől, így "1984 nem lesz olyan, mint az 1984".
2009.01.22. 14:33
 
 
Jövő héten Budapesten lesz a Nabucco-csúcs
Magyarország rendezi meg jövő kedden a Nabucco-gázvezeték megvalósíthatóságával foglalkozó nemzetközi csúcstalálkozót, amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezett; a csúcstalálkozón Budapest olyan nyilatkozatot kíván elfogadtatni, amellyel a résztvevők megerősítenék elkötelezettségüket a Nabucco-projekt mellett - közölte a kormányszóvivő csütörtöki tájékoztatóján. Budai Bernadett felhívta a figyelmet, hogy a csúcstalálkozó idején várhatóan 17-20 delegáció közlekedik majd Budapesten, ennek következtében ideiglenesen forgalomkorlátozásokra kell majd számítani.
2009.01.22. 14:26
 
 
Világsikere van a mosógépszerelőt túszul ejtő nőnek
Szerte a világból gratuláló e-maileket kap az a brit asszony, aki túszul ejtett egy szerelőt, mert elunta, hogy már ötödször döglött be 10 hónapja vásárolt mosógépe. A 42 éves családanya hat ember szennyesét volt kénytelen mosni kézzel december óta. Felhívta az illetékes szervizt - a gép még garanciális -, és miután megérkezett a szerelő, az asszony elbarikádozta a kijáratot, majd pedig közölte, hogy innen addig el nem megy a mester, amíg meg nem javítja rendesen a masinát. A túszul ejtett szerelő telefonált a rendőrségnek. A nő is telefonált, és hamarosan rendőrök is megjelentek a lakásban. A vitát sikerült baráti módon megoldani, a családanya pedig kapott egy vadonatúj mosógépet a forgalmazó cégtől.
2009.01.22. 14:05
 
 
Újabb kerékpár tendert írt ki a Magyar Posta
Újabb kerékpár-beszerzési pályázatot írt ki a Magyar Posta, a csütörtökön megjelent felhívás szerint a 4.800 kerékpár becsült értéke 500 millió forint. Tomecskó Tamás, a cég szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az előző tenderrel szemben a felhívás nem vonatkozik a kerékpárok szervizelésére, csak gyártására és szállítására. Az ajánlatokat március 2-ig lehet benyújtani, a Posta reményei szerint júniusban köthetik meg a szerződést a nyertessel. A teljesítés időtartama 6 hónap a szerződés megkötésétől számítva. A Magyar Posta előleget nem fizet. A bírálatnál a legalacsonyabb összegű ajánlat nyerhet.
2009.01.22. 14:03
 
Megkezdődött a megemelt előlegek kifizetése az uniós pályázatoknál
Megkezdődött a 40 százalékra megemelt előlegek kifizetése a nyertes uniós pályázatoknál, a következő három hónapban mintegy 100 milliárd forint jut el így a vállalkozásokhoz, önkormányzatokhoz - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter. Elmondta: a félév leteltéig beérkező új pályázatokhoz kapcsolódóan ezen felül nagyságrendileg 110-130 milliárd forint lehet a folyósítható előleg összege, így az első félévben összesen 220 milliárd forintnyi előleg kifizetése történhet meg.
2009.01.22. 13:30
 
 
A szlovák oktatási miniszter szerint a Felvidék kifejezés sérti a szlovákokat
Ján Mikolaj, szlovák oktatási miniszter szerint nem alkalmazható a gyakorlatban a módosított oktatásügyi törvény, mert egyebek közt senki sem tudja megmondani mit kell konkrétan érteni a "meghonosodott kisebbségi földrajzi megnevezések használata" kifejezés alatt. "A Felvidék például meghonosodott, de becsületükben sérti a szlovákokat, ezért ez nem tehető be a tankönyvekbe" - jelentette ki Mikolaj a koalíciós Szlovák Nemzeti Párt (SNS) pozsonyi sajtóértekezletén csütörtökön. A párt a törvénymódosítás elutasítását akarja.
2009.01.22. 13:10
 
 
Az MSZP 12 hónapos moratóriumot kér a lakáshitelek törlesztésére
Az MSZP arra kéri a Magyar Bankszövetséget, javasolja tagjainak, hogy a csoportos létszámleépítéssel elbocsátott embereknek adjon 12 hónapos moratóriumot lakáshiteleik törlesztésére - mondta Juhászné Lévai Katalin, az MSZP országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A szocialista javaslat szerint egy éven keresztül nem kellene törlesztenie a lakáshitelét az adósnak, de ez nem járna hátránnyal számára, és ha újra talál munkát, ismét fizetné a részleteket - közölte Juhászné Lévai Katalin, aki elmondta, hogy Finnországban is van erre lehetőség. A bankszövetség írásban várja a szocialista javaslatot, amely azonban - mint jelezték - vélhetően sok tisztázandó kérdést vet fel.
2009.01.22. 13:00
 
 
Az Apple várakozásokon felül teljesített
A piacok lelkesedéssel fogadták, hogy az amerikai Apple számítástechnikai óriásvállalat - az októberben indult - folyó üzleti éve első negyedében eredményét 27 százalékkal 1,61 milliárd dollárra növelte, sikerrel dacolt a csökkenő általános fogyasztói kereslettel. Árbevétele is 5,8 százalékkal rekord összegűre, 10,2 milliárd dollárra nőtt, meghaladva e téren is az előzetes elemzői várakozásokat. A kiemelkedő eredményt elsősorban iPhone nevű mobiltelefonjának köszönheti: a negyedévben 4,36 milliót adott el ezekből a 2008-as teljes évi 13,67 millió után.
2009.01.22. 12:26
 
 
Merkel az Egyesült Államokba, Obama pedig Németországba utazik
Minden valószínűség szerint már márciusban az Egyesült Államokba utazik Angela Merkel német kancellár, Barack Obamát pedig április első napjaiban várják Berlinbe. Német kormányforrások már csütörtökön, két nappal az új amerikai elnök hivatalba lépése után kiszivárogtatták a legmagasabb szintű kölcsönös látogatások diplomáciai programját, megerősítve azt is, hogy a berlini kormány rendkívül fontosnak tekinti a kétoldalú kapcsolatok erősítését. Az idézett források emlékeztettek arra, hogy a korábbi amerikai elnökök is beiktatásukat követően Európában elsőként Nagy-Britanniát, Franciaországot, Németországot és Oroszországot keresték fel.
2009.01.22. 12:14
 
 
Cseppfolyós földgáz szállításáról tárgyalt Dohában Gyurcsány Ferenc
Cseppfolyós földgáz szállításának távlatairól tárgyalt csütörtökön Dohában Gyurcsány Ferenc Abdullah Hamad al-Attija katari miniszterelnök-helyettessel, ipari és energiaügyi miniszterrel. Katari energiahordozók magyar vásárlása, magyar élelmiszerek katari értékesítése és a felsőoktatási együttműködés volt a három fő téma az előző este azon a tárgyaláson is, amelyet Hamad Bin Jasszem Bin Dzsabr asz-Szani katari miniszterelnökkel folytatott a magyar kormányfő. A kicsi, de dúsgazdag Öböl menti monarchia, Katar a világ legnagyobb cseppfolyósföldgáz-szállítója.
2009.01.22. 11:45
 
 
Normál üzemmódban működik a magyar földgázrendszer kedd óta
Kedden kora délután óta ismét normál üzemmódban működik a magyar gázrendszer, az orosz gáz Ukrajnán keresztül a szerződésnek megfelelően 48 bar, plusz-mínusz 1 bar nyomáson érkezik - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt. Az FGSZ szerint csütörtökön az ország fogyasztása várhatóan 50 millió köbméter lesz, amire a források rendelkezésre állnak. Az FGSZ közölte azt is, hogy Ukrajna felől minden nap különböző mennyiség érkezik az országba, annak megfelelően, hogy ez egyes napokon a gázkereskedők milyen mennyiségi igényeket jelentenek be. A kereskedelmi mennyiség ezért naponta változik, fontos azonban, hogy a gáz a szerződésben rögzített 48 bar, plusz-mínusz 1 bar nyomáson érkezzen.
2009.01.22. 10:30
 
 
Udvariasság miatt volt több brit áldozata a Titanicnak
Aránytalanul több brit halt meg a Titanic katasztrófájában, mert udvariasak volt: szépen sorba álltak a mentőcsónakoknál. Az összefüggést egy magatartáskutató közgazdász állítja. David Savage, az ausztráliai Queensland Egyetem kutatója azt vizsgálta, hogy miként reagáltak az emberek az élet-halál helyzetre. Meglátása szerint a britek aránytalanul magasabb vesztét az okozta, hogy korabeli - 1912-ben süllyedt el a Titanic - viselkedéskultúrájukat erősen megszabta a gentlemanség, míg például az amerikai utasok jóval individualistábbak, avagy önzőbbek voltak. A BBC-nek Savage elmondta, hogy a Titanic katasztrófájának túlélésére a nőknek és gyerekeknek 70 százalékkal nagyobb volt az esélyük.
2009.01.22. 10:27
 
 
Profi boksz: aligha lesz Pacquiao-Hatton összecsapás
Minden jel szerint elmarad a profi boksz alsóbb súlycsoportjaiban talán a legtöbbre taksált két klasszis versenyző, a fülöp-szigeteki Manny Pacquiao és a brit Ricky Hatton május 2-ra, Las Vegasba tervezett kisváltósúlyú összecsapása. A szupercsata meghiúsulását az valószínűsíti a leginkább, hogy Pacquiao nem fogadta el a meccsbevételből neki ígért 52 százalékot, vagyis a mintegy 12 millió dollárt, mivel ő ennél is többet akart. Ezek után Hattonék úgy döntöttek, új ellenfelet keresnek. A két öklöző ügynökei egyformán úgy nyilatkoztak, hogy gyakorlatilag semmi esély sem maradt a mérkőzés összehozására.
2009.01.22. 10:25
 
 
Equilor: Gyógyszeripari részvényekbe érdemes fektetni a válságban
A gazdasági válság okozta bizonytalan környezetben a gyógyszeripari részvények, különösen a Richter jelent jó részvénypiaci befektetési lehetőséget - mondta az Equilor Befektetési Zrt. üzletfejlesztési igazgatója. A gyógyszeripar defenzív szektornak számít, amely kevésbé van kitéve a recessziónak - mondta Szegner Balázs. Hozzátette: a Richter 2009-ben egyébként is az érdeklődés középpontjába kerülhet, mert lejárnak a 4 éves futamidejű átváltható kötvények; ez a csomag a Richter 25 százalékát testesíti meg.
2009.01.22. 10:22
 
 
Kissé tovább erősödött a forint
Tovább erősödött a forint a budapesti bankközi devizapiacon, az euró csütörtökön délelőtt fél tízkor 282,10/40 forint volt a szerdai 283,20/40 forint után. A kereskedők viszonylag nyugodt piacról számoltak be, az árfolyam nem ingadozott jelentős mértékben, 281,50 és 282,50 forint között alakult, a forgalom nem jelentős. A forint erősödését a régiós devizák árfolyamának alakulása is támogatja, szerdán főként a rubel javult látványosan. A piacokon halvány optimizmus érzékelhető, valamelyest nagyobbá vált a befektetők kockázatvállalási hajlandósága is. Kedvező hatással volt a forint árfolyamának alakulására a nemzetközi árfolyamok átrendeződése, a dollár és a jen gyengülése is.
2009.01.22. 10:17
 
 
A Sony 14 év óta először lesz veszteséges
A Sony japán elektronikai konszern 14 év óta első ízben zárja majd a folyó üzleti évet veszteséggel. Mint azt a cég csütörtökön a tokiói tőzsde zárása után bejelentette, a működési eredményt 260 milliárd jenes (2,24 milliárd eurós) hiánnyal zárhatja a márciusban befejeződő üzleti évben, az adózás utáni vesztesége pedig 150 milliárd jent tehet majd ki. A konszern a múlt évet 369 milliárd jenes többlettel zárta. A cég utoljára 1995-ben zárt veszteséggel, de akkor is csak mozifilm részlege visszaeső bevételei miatt.
2009.01.22. 09:00
 
 
A többség ellenzi a reptéri munkabeszüntetést
A megkérdezettek többsége ellenzi a ferihegyi munkabeszüntetéseket, csak valamivel több mint egyharmad a támogatók aránya, a többiek pedig bizonytalanok a kérdésben - derült ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet csütörtökön nyilvánosságra hozott felméréséből. "Érdekes módon azok támogatják nagyobb arányban a reptéri sztrájkokat, akiknek az életét megkeserítheti: akik szoktak repülni, illetve akik a sztrájkok idején maguk is utazni akartak vagy ismerősük, rokonuk igyekezett repülőre szállni. Minthogy repülővel utazni a magasabb társadalmi státusúak közül többen szoktak, ezek után nem meglepő, ha ők (fiatal iskolázott fővárosi férfiak) nagyobb arányban támogatják a munkabeszüntetést is" - olvasható az elemzésben.
2009.01.22. 09:00
 
 
Halálra ítélték Kínában a melaminnal szennyezett adalék gyártóját
Halálra ítélték Kínában a melaminnal szennyezett adalékot gyártó férfit, illetve egy másikat, aki az adalékkal hamisított fehérjeport eladta tejipari cégeknek. A Sicsiacsuangi bíróság indoklása szerint a gyártót, Csang Jü-csünt a közbiztonság veszélyeztetése miatt ítélték halálra. Csang mintegy hatszáz tonna, melaminnal szennyezett fehérjeport készített a gyenge minőségű (vizezett) tej feljavítására. Keng Csin-ping szintén halálbüntetést kapott, amiért a hamisított "fehérjeport" eladta a tejipari vállalatoknak. A ragasztó- és műanyaggyártásban használt vegyi anyagot tartalmazó tejtermékektől Kína-szerte hat csecsemő halt meg, és további 296 ezer kisgyermek betegedett meg.
2009.01.22. 08:40
 
 
Huszti Szabolcs gólt lőtt az AC Milannak
Huszti Szabolcs, a Hannover 96 magyar labdarúgója gólt lőtt az AC Milannak, azonban csapata így is kikapott 3-2-re felkészülési mérkőzésen. Eredmény: Hannover 96 (német)-AC Milan (olasz) 2-3 (1-0). Gól: Huszti (10.), Hanke (74.), illetve Sevcsenko (53.), F. Inzaghi (55., 76.). A találkozót 40 231 néző látta.
2009.01.22. 08:05
 
 
Ma van a magyar kultúra napja
A magyar kultúra napján, csütörtökön kitüntetéseket adott át Hiller István oktatási és kulturális miniszter Budapesten, az Iparművészeti Múzeumban; három budapesti színház vezetője is e napon vehetett át kinevezési okmányát és az ország számos településén tartottak megemlékezéseket, adtak át elismeréseket. A magyar kultúrát 1989 óta ünneplik január 22-én, a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt. A magyar kultúra napján vette át három fővárosi színház február 1-jén hivatalba lépő igazgatója kinevezési okmányát.
2009.01.22. 08:03
 
 
Az ENSZ-főtitkár magyarázatot vár Izraeltől
Kimerítő magyarázatot vár Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár Izraeltől a zsidó állam gázai övezeti offenzívája során ENSZ-létesítményeket ért támadások miatt, és a felelősök megbüntetését szorgalmazza. Ban Ki Mun a világszervezet New York-i székházában, helyi idő szerint szerdán számolt be az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) közel-keleti körútjáról. A főtitkár a harcokat lezáró tűzszünet után, kedden a Hamász palesztin radikális mozgalom által uralt Gázai övezetet is felkereste, ahol több mint 1300 palesztin halálos áldozatot követelt az Izrael által december végén megindított, huszonkét napig át tartó offenzíva, és ENSZ-létesítményeket is találat ért.
2009.01.22. 07:50
 
 
Caroline Kennedy mégsem akar szenátor lenni
Caroline Kennedy csütörtökön visszavonta pályázatát arra az amerikai szenátusi helyre, amely amiatt üresedett meg, hogy Hillary Clinton New York-i szenátor lett az új kormány külügyminisztere. Caroline Kennedy, a tragikus sorsú John F. Kennedy elnök lánya nem részletezett személyes okokra hivatkozott a döntéséről szóló rövid közleményében, amelyet röviddel helyi idő szerint szerda éjfél után hozott nyilvánosságra. Caroline nagybátyja, Edward Kennedy szenátor rosszul lett kedden Barack Obama elnök beiktatási ebédjén. A tavaly agydaganattal operált 76 éves szenátort kerekes székben tolták ki az ebédről, miután görcsös rángatózás után összeesett. Kórházba szállították, ahol annyit közöltek, hogy eszméleténél van.
2009.01.22. 07:35
 
Napi Gazdaság: háromezer-milliárd privatizációs bevétel 17 év alatt
A kormány elkészítette a privatizációs időszakot lezáró jelentését. Eszerint az 1990-2007 közötti évek csúcsidőszaka 1995 volt, amikor a közműcégek eladásakor 480 milliárd forint bevételre tett szert az államkincstár - ismerteti a Napi Gazdaság. Az utolsó privatizációs hullám 2006-ra esik, amikor körülbelül 350 milliárd forint bevételt könyvelt el az állam. A közvagyon eladása egyértelműen a szocialista kormányokhoz köthető: a jobboldali kormányok közül az Antall-kormány idején indult el a magánosítások előkészítése, de csak 1993-ban értek el jelentősebb eredményeket, míg az Orbán-kormány időszakában gyakorlatilag teljesen leállt az állami vagyon értékesítése, amit a Medgyessy-, majd Gyurcsány-kormányok pörgettek fel.
2009.01.22. 07:30
 
Falusi bálnaharc
Háború tört ki két ír falu között egy hatalmas dögért, nevezetesen egy húsz méter hosszú bálnatetemért. Courtmacsherry és Kilbrittain egyaránt igényt tart rá, de nem megsütni akarják, sem halászlének, hanem kiállítani a csontvázát oktatási célból és turistacsalogatóként. Az egyik falu lakosai már megkaparintották a bálna állkapcsát és "biztos helyre" dugták. Azt állítják, a közös öbölnek azon a részén döglött meg a hatalmas cet, amely az övék, ráadásul ők kínlódtak a tetem partra emelésével. A másik község kompromisszumra törekszik, bár kissé egyoldalúra: ők is maguknak akarják az egész bálnaleletet. Ők a faluházuk dísztermében állítanák ki. Egyelőre patthelyzet van - adta hírül a Sky News brit hírszolgálat.
2009.01.22. 07:20
 
 
Tenisz, Australian Open: Czink Melinda kikapott egyesben
Czink Melinda három szettben kikapott a kínai Cseng Csiétől az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában. Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért): Cseng Csie (kínai, 22.) - CZINK MELINDA 7:6, 5:7, 6:3.
2009.01.22. 07:00
 
 
Obama ismét letette hivatali esküjét
Megismételte hivatali esküjét a hivatalába kedden beiktatott Barack Obama amerikai elnök, mert első alkalommal hiba csúszott az eskütételbe - közölte a washingtoni Fehér Ház. Obama szerdán a Fehér Házban, John G. Roberts legfelsőbb bíró előtt, újságírók jelenlétében ismételte meg esküjét. A Fehér Ház közleménye szerint az esküt óvatosságból ismételték meg. Az új amerikai elnök keddi ünnepélyes beiktatásán kívülről, folyékonyan elmondta előre megírt, bő negyedórás beszédét, ám a rövid elnöki eskütétel már nem volt ennyire gördülékeny. Pedig csak annyi lett volna a feladat, hogy megismételje John G. Roberts legfelsőbb bíró szavait.
2009.01.22. 07:00
 
 
Az energia volt a fő téma a magyar-katari kormányfői tárgyaláson
Katari energiahordozók magyar vásárlása, magyar élelmiszerek katari értékesítése és a felsőoktatási együttműködés volt a három fő téma szerdán Gyurcsány Ferenc magyar és Hamad Bin Dzsászim Bin Dzsábir Ál Száni katari miniszterelnök dohai tárgyalásán. A magyar kormányfő szerdán este érkezett a Perzsa (Arab)-öböl térségében tett utazásának második és egyben utolsó állomására, Katarba. Útjának első állomásán, Ománban is energiabeszerzési lehetőségeink bővítése és a magyar élelmiszer térségbeli piacának megteremtése volt a tárgyalások fő témája.
2009.01.21. 21:00
 
 
A gázai határátkelők megnyitására sürgeti az EU Izraelt
A palesztinok lakta Gázai övezetbe vezető átjárók megnyitására buzdították az Európai Unió képviselői szerdán Brüsszelben Izraelt. Az uniós tagállamok külügyminiszterei izraeli kollégájukat, Cipi Livnit fogadták munkavacsorán, amelynek napirendjén a fegyvernyugvás ellenére továbbra is feszült palesztin-izraeli viszony szerepelt. A találkozó előtt nyilatkozva az EU-tagországok közös külpolitikai képviselője, Javier Solana a humanitárius segítség eljuttatása szempontból kiemelten fontosnak nevezte az átjárók megnyitását, valamint a törékeny tűzszünet tartóssá tételét.
2009.01.21. 20:35
 
 
Medián: a Fidesz továbbra is "utcahosszal" vezet az MSZP előtt
A Fidesz továbbra is "utcahosszal" vezet az MSZP előtt, a teljes népességben 42:19, a választani tudó "biztos" szavazók körében 61:29 az arány a Medián januári közvélemény-kutatása szerint, amelyet a HVG megbízásából készített. A felmérésnek a hetilap csütörtökön utcára kerülő számában megjelenő eredményét a szerkesztőség szerdán juttatta el az MTI-hez. A pártok támogatottságában nem történt érdemi változás az előző hónaphoz képest - olvasható közvélemény-kutatás összesítésében. Mint rámutatnak, ilyen ellenzéki fölény mellett nem lehet meglepő, hogy a relatív többség - 42 százalék - továbbra is az előrehozott választást tartaná a legjobb megoldásnak.
2009.01.21. 20:24
 
 
Obama befagyasztja a Fehér Ház munkatársainak fizetését
Egyik első intézkedésével befagyasztotta a Fehér Ház magas beosztású munkatársainak fizetését az új amerikai elnök. Barack Obama szerdán az elnöki stábbal találkozva jelentette be a lépést, amelyet a gazdasági válság nyomán az amerikai polgárokra váró nadrágszíj-megszorítással indokolt. Egyúttal közölte, hogy szigorítani fogja a kormányban dolgozó egykori lobbistákra vonatkozó előírásokat. "Elnökségem sarokköve az átláthatóság és a jogállamiság lesz" - hangoztatta Obama. Az előző nap hivatalba lépett elnök közölte: a Fehér Ház mintegy száz olyan munkatársának a fizetését fagyasztja be, aki évente 100 ezer dollárnál többet keres.
2009.01.21. 20:13
 
 
SZDSZ: a rendkívüli parlamenti ülés ne hagyományos vitanap legyen
Az SZDSZ azt szeretné, ha a január 29-i rendkívüli parlamenti vitanapra - a hagyományoktól eltérően - írásos előterjesztés készülne, a szabad demokraták azt is szorgalmazzák, hogy az ülésen a képviselők szavazzanak a Költségvetési Tanács tagjairól - mondta Kóka János, a párt frakcióvezetője szerdán újságíróknak. Az SZDSZ azt kéri: a január 29-i rendkívüli parlamenti vitanapon a képviselők szavazatukkal tegyék lehetővé, hogy megkezdhesse működését a Költségvetési Tanács - közölte Kóka János az Országgyűlés költségvetési bizottságának szerdai rendkívüli ülése után.
2009.01.21. 18:37
 
 
Férfi kézilabda-vb: bejutott a 12-es középdöntőbe a magyar válogatott
Bejutott a 12-es középdöntőbe a magyar férfi kézilabda-válogatott a horvátországi világbajnokságon, miután az eszéki csoportban 31-20-ra nyert az argentin csapat ellen. A csoport (Eszék), 4. forduló: Magyarország-Argentína 31-20 (17-8), gól: Mocsai 6/2, Ilyés 5, Iváncsik G. 5, Császár 4/4, Gál 3, Nagy 3, Eklemovics 2, Iváncsik T. 1, Harsányi 1, Zubai 1, illetve Kogovsek 4/1, Gull 4, Crevatin 2, Portela 2, Querin 2, Castro 2, Torres 1, Viscovich 1, Pizarro 1, Simonet 1.
2009.01.21. 18:32
 
 
Felfüggesztette egy amerikai katonai bíróság öt guantánamói fogoly perét
Felfüggesztette egy amerikai katonai bíróság szerdán öt guantánamói fogoly peres eljárását, időt adva ezzel az új kormánynak, hogy felülvizsgálja a terroristagyanús foglyok elleni eljárások rendszerét. A szóban forgó foglyokat az Egyesült Államok ellen 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadásokkal kapcsolatban gyanúsítják. Barack Obama amerikai elnök keddi beiktatása után alig néhány órával kérte, hogy 120 napra függesszék fel mind a 21 folyamatban lévő eljárást a guantánamói börtöntáborban működő különleges katonai törvényszékeken.
2009.01.21. 18:30
 
 
Obama felhívta a palesztin elnököt
Barack Obama amerikai elnök szerdán felhívott telefonon több közel-keleti vezetőt, köztük Mahmúd Abbász palesztin elnököt, akinek azt ígérte, hogy minden erejével munkálkodni fog a tartós közel-keleti békén. Azt mondta, minden lehetséges erőfeszítést megtesz, hogy a lehető leghamarabb sikert érjen el, kormányzata pedig együtt fog működni Abbász elnökkel a palesztin intézmények megalapozásában - közölte Rámalláhban egy szóvivő. Obama a beszélgetésben emlékeztetett arra, hogy Abbász az első külföldi vezető, akit a beiktatása után felhívott. A hívással Obama betartotta azt az ígéretét, hogy már az első munkanapján foglalkozni fog a kérdéskörrel.
2009.01.21. 17:03
 
 
Kóka: itt az ideje, hogy megkezdődjön a Nabucco építése
Magyarország és egész Európa gázbiztonságának megteremtése érdekében a Nabucco építési munkálatainak haladéktalanul el kell kezdődniük - vélekedett Kóka János (SZDSZ), a Nabucco-bizottság elnöke szerdán, amikor a gázvezeték építésében érintett Bulgária, Törökország és Ausztria nagyköveteivel tárgyalt. A megbeszélésről a politikus tájékoztatta közleményben az MTI-t. Kóka János közölte: a gázvezeték megépítése nemcsak energetikai és gazdasági, hanem biztonságpolitikai kérdés is. Véleménye szerint a vezetékben érintett öt országnak egységes hangon kell megszólalnia ahhoz, hogy belátható időn belül gázt szállíthasson a 3300 kilométer hosszú vezeték.
2009.01.21. 16:58
 
 
A kormány segíti az autóipart a válságból való kilábalásban
A kormány segíteni fogja a kutatás-fejlesztést az abban tevékenykedő szakemberek megtartásának támogatásával - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter az Autóipari Versenyképességi Munkacsoport ülése utáni sajtótájékoztatón Budapesten. Az autóipari szakemberek felvetésére, miszerint a kormány azzal is ösztönözhetné a késztermékek vásárlását, hogy eltörli a regisztrációs adót, a miniszter kijelentette: megvizsgálják ezt a lehetőséget, de ez mindenképpen csak úgy képzelhető el, hogy ha az adókiesést más forrásból kompenzálni lehet.
2009.01.21. 16:52
 
Az Alitaliát kivezetik a milánói tőzsdéről
Kivezetik az újjászervezett és privatizált Alitalia részvényeit a milánói tőzsdéről: a jövő hétfőtől már nem kereskednek az utódlégitársaság papírjaival. A papírok kereskedését 2008. június 4-vel már ideiglenesen felfüggesztették. Hosszas tárgyalások után a CAI olasz befektetőcsoport szerezte meg a kormány jóváhagyásával a csődbe jutott Alitalia légitársaságot, valamivel több mint egymilliárd euróért. A CAI az Alitalia életképes részlegeit összevonta az olasz Air One légitársasággal. A "régi" Alitalia 12 500 dolgozóját vették át, és mintegy 3250 munkahelyet szűntettek meg. Az elbocsátott dolgozóknak a Berlusconi vezette kormány hét éven át tartó szociális támogatást ígér.
2009.01.21. 16:32
 
 
A szlovák külügyminiszter napokon belül távozik hivatalából
Távozik néhány napon belül hivatalából a szlovák külügyminiszter. Ezt maga Ján Kubis jelentette be a pozsonyi kormány szerdai ülése után. "Ma (szerdán) elbúcsúztam a kormánytól és a jövő hét elején Genfbe utazom" - mondta újságíróknak a külügyminiszter, aki december közepén jelentette be, hogy lemond tisztségéről és a jövőben az ENSZ Európai Gazdasági Bizottságának végrehajtó titkára lesz. "Új hivatalomat január 27-én veszem át" - jegyezte meg Kubis. Kijelentette: még nem tudja, hogy ki lesz az utódja.
2009.01.21. 16:23
 
 
Akár egy hónapon belül újabb BKV-sztrájk lehet
Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnökhelyettese szerdán közölte, becslések szerint legalább 150 millió forintba kerülne a helyiérdekű vasút kiválása a BKV-ból. A szakszervezeti vezető szerdán, a közlekedési vállalat menedzsmentjével folytatott megbeszélés után elmondta, hogy jövő hétfőn letelik a határidő, amelyet az érdekképviseletek a cégvezetésnek adtak, hogy választ kapjanak a HÉV kiszervezésével kapcsolatos kérdéseikre. Gulyás Attila hangsúlyozta: a határidő leteltével néhány nap alatt dönthetnek a nyomásgyakorlásról és akár egy hónapon belül újabb BKV-sztrájk lehet.
2009.01.21. 16:18
 
 
Emelkedik az influenzaszerű megbetegedések száma
Január harmadik hetében 24 százalékkal többen jelentkeztek az orvosoknál influenzaszerű megbetegedéssel, mint az előző héten, de járvány továbbra sincs Magyarországon - közölte az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi osztályának főorvosa szerdán az MTI-vel. Molnár Zsuzsanna tájékoztatása szerint a megbetegedések száma az előző hetekben tapasztalt emelkedés ellenére országosan még nem érte el a járványos küszöböt, az influenzaaktivitás mérsékeltnek minősíthető. Molnár Zsuzsanna hangsúlyozta, hogy influenzaszerű tünetekkel járó megbetegedések közösségi halmozódásáról nem érkezett jelentés.
2009.01.21. 16:07
 
 
Simor: a jegybanknak nincs árfolyamcélja, de figyel a forint árfolyamára
A jegybanknak nincs árfolyamcélja, ennek ellenére figyel a forint árfolyamának alakulására, elsősorban amiatt, hogy az országban fennmaradjon a pénzügyi stabilitás - hangsúlyozta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke az Országgyűlés költségvetési bizottsága szerdai ülésén. Magyarországon ugyanis a lakosságnak jóval nagyobb a devizában felhalmozott hitelállománya, mint a környékbeli országok állampolgárainak. Simor András közölte: azért is fontos az óvatos kamatpolitika a jegybank részéről, mert jelenleg a külföldi befektetők Magyarországot nem az uniós országokkal, hanem olyan államokkal sorolják egy csoportba, mint Mexikó, Brazília és a Fülöp-szigetek.
2009.01.21. 15:42
 
 
Fidesz: mondjon le, aki aláírta az EU-val kötött hitelszerződést
A Fidesz szerint le kellene mondania annak, aki aláírta az Európai Unióval novemberben kötött hitelszerződést, és ezzel zálogba adta a Magyar Köztársaság minden vagyonát - közölte Balsai István, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán, Budapesten. "Alkotmányt és törvényeket sértett a kormány akkor, amikor ezt a szerződést ilyen formában, mint nemzetközi szerződést megkötötte", ezért a Fidesz azt kéri, "mondjon le az a személy, aki ilyen módon zálogba adta a Magyar Köztársaság minden vagyonát" - fogalmazott Balsai István sajtótájékoztatóján. Közölte: a szerződés szerint nemfizetés esetén az állami tulajdonban lévő bármilyen vagyontárgy lefoglalható, elárverezhető.
2009.01.21. 15:26
 
 
Felfüggesztettet kapott a "tankelkötő" férfi első fokon
Felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtotta a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) szerdán kihirdetett elsőfokú ítéletében azt a férfit, aki a 2006. október 23-ai tüntetésen beindította a Városháza parkban kiállított régi harckocsit és azzal közlekedett. Korábban az ügyész perbeszédében súlyosbító körülményként értékelte a vádbeli bűncselekmények halmazatát és, hogy azokat egy 32 tonnás járművel követte el a férfi. Enyhítő körülményként hozta fel az időmúlást, a férfi idős korát és büntetlen előéletét. A védő azzal érvelt, hogy az események rendkívüli körülmények között történtek. Nyomatékos enyhítő körülményként kérte annak figyelembe vételét, hogy védence tömegpszichózis hatása alatt, beszűkült tudatállapotban cselekedett.
2009.01.21. 15:07
 
 
Nikotinmentes cigarettát eredményezhet egy genetikai áttörés
Japán tudósok azonosították a gént, amely a dohánynövény gyökeréből a leveleibe szállítja a nikotint. A felfedezés a későbbiekben nikotinmentes cigaretta előállítását eredményezheti a The Daily Telegraph szerint. Jazaki Kazufumi, a Kiotói Egyetem növényekkel foglalkozó molekuláris biológusa három kutatási évet fordított arra, hogy a nikotin szállításáért felelős Nt-JAT1 jelű gént azonosítsa. Mint elmondta, következő célja, hogy olyan cigarettát hozzon létre, amelynek íze a dohányé, ám nem ártalmas az emberi egészségre.
2009.01.21. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180[2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista