2020. június 3., szerda - Klotild
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Együttműködést sürgetett Oroszországgal a NATO főtitkára
Együttműködést sürgetett Oroszországgal, ugyanakkor bírálta is Moszkvát szombaton a NATO főtitkára. A 45. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencia második napját megnyitó beszélgetésen Jaap de Hoop Scheffer hangsúlyozta, hogy Oroszországgal bizalmon alapuló kapcsolatokra van szükség. A főtitkár szerint egyeztetni kell Moszkvával az európai radar- és rakétatelepítésre vonatkozó amerikai tervekkel kapcsolatban, valamint az orosz kormány által javasolt új európai biztonsági szerkezetről. A főtitkár szerint ehhez kölcsönös kompromisszumokra és orosz részről is megfelelő hozzáállásra van szükség.
2009.02.07. 10:55
 
 
A pakisztáni tálibok állítólag megölték lengyel túszukat
A pakisztáni tálibok megölték tavaly szeptemberben elrabolt lengyel túszukat - írta szombaton a helyi sajtó. Piotr Stanczakot, a krakkói Geofizyka társaság alkalmazottját, aki egy helyi olajtársaságnak dolgozott, az észak-pakisztáni Attok járásban támadták meg, a fővárostól, Iszlámábádtól 90 kilométerre nyugatra. Megölték két sofőrét, testőrét és három pakisztáni munkatársát, őt pedig ismeretlen helyre hurcolták. A vallási fanatikus muzulmán tálibok egyik parancsnoka most egy telefoninterjúban közölte: lengyel foglyukat lefejezték, mert a varsói kormány nem teljesítette korábbi követelésüket, a holttestet pedig nem adják ki.
2009.02.07. 08:40
 
Az amerikai szenátusban egyezség született az ösztönző csomagról
Az amerikai törvényhozás felsőházában, a szenátusban helyi idő szerint péntek este egyezség született a gazdasági ösztönző csomagról, a szavazásra várhatóan még a hét végén sor kerül. A CNN jelentése szerint a demokrata frakció közös nevezőre jutott mérsékelt republikánus párti szenátorok egy csoportjával, így a 100 tagú házban biztosítani lehet a 60 szavazatot a vita lezárásához és a törvénycsomag elfogadásához, amelynek nagysága 780 milliárd dollárra rúg. Ez az összeg mintegy 40 milliárd dollárral kisebb annál, mint amekkoráról a képviselőház a múlt héten döntött.
2009.02.07. 08:30
 
 
Nagyobb lehet a kereslet a válságban a kölcsönzött munkaerő iránt
A válság miatt nagyobb lehet a kereslet a rugalmas foglalkoztatásban alkalmazottak, így a kölcsönzött munkaerő iránt - mondta Molnár Attila, a munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó Pannonjob Kft. szakmai igazgatója az MTI-nek. Munkaerő-kölcsönzési tevékenységüket elemezve Molnár elmondta, hogy néhány partnercégük megvált dolgozóitól, valamint a felvételek is visszaestek. Rámutatott: ugyanakkor ellentétes tendenciák figyelhetők meg a felvételeknél. A fizikai dolgozók iránti kereslet csökkent ugyan, de ezzel egyidejűleg nőtt a felvétel a szellemi munkakörökbe: főként az informatika és az értékesítés területére keresnek új embereket, és a cégük által kölcsönzött munkaerő felét a szellemi foglalkozásúak teszik ki.
2009.02.07. 08:15
 
 
Az izraeli légierő négy gázai csempészalagutat támadott
Az izraeli légierő négy csempészalagutat és egy fegyverraktárat támadott a Gázai övezetben - közölte a hadsereg. A tájékoztatás szerint a péntek késő este végrehajtott légicsapás válasz arra, hogy a Gázai övezetből a nap folyamán palesztin fegyveresek két rakétát lőttek ki Izrael déli területére. Izraelben jövő kedden választásokat tartanak, amelyen az előrejelzések szerint Benjamin Netanjahu, az izraeli jobboldali ellenzék vezetője győz majd. Az Izrael és a radikális Hamász palesztin mozgalom közötti, a tűzszünet feltételeiről folytatott közvetett tárgyalásokat gyakran befolyásolják rakétacsapások és az arra adott légitámadások hírei.
2009.02.07. 08:00
 
Áramtartozása miatt fagyott meg egy milliomos
Megfagyott villanyszámla-tartozása miatt egy milliomos aggastyán az Egyesült Államokban. A 93 éves bácsi nagyjából ezer dollárral - 200 ezer forinttal - maradt el befizetéseiben, miközben végrendeletéből kiderült, hogy igencsak tehetős volt, mert 600 ezer dollárt - 120 millió forintot - hagyott egy kórházra, igaz, ez volt nagyjából mindene. A második világháborús veteránt négy nappal azután találták holtan otthonában, hogy a villamosművek kikapcsolta nála az áramot. Az eset Michigan államban történt, amely azóta villámgyorsan szükségszabályokat hozott, hogy elejét vegyék a hasonló tragédiáknak.
2009.02.07. 07:50
 
 
16,7 milliárd forint prémiumot osztottak szét az APEH-nél
Tavaly összesen 16,7 milliárd forint prémiumot oszthatott szét az Adó-, és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal a 15.600 munkatársa között - olvasható a szombati Magyar Nemzetben. A napilap szerint az adóhatóságnál a jutalom legkisebb összege általában négyszázezer, a legmagasabb négymillió forint volt. Az APEH valamennyi munkatársa kapott prémiumot. Kiss Ferenc, az adóhatóság gazdasági vezetője a lapnak elmondta: a kiosztható prémium összegét az adott évre szóló költségvetési törvény határozza meg, s a jutalom akkor jár az APEH munkatársainak, ha a hivatal beszedte azt az összeget, amelyet a jogszabály előírt.
2009.02.07. 07:45
 
Pokolgépes támadás egy pakisztáni rendőri ellenőrzőpont ellen
Pokolgépes támadás ért szombaton hajnalban egy kelet-pakisztáni rendőrségi ellenőrzőpontot, a támadásban legkevesebb hét rendőr életét vesztette. Egy helyi illetékes elmondta: a Pandzsáb tartományban lévő Mianvali városában hajtották végre a támadást még napkelte előtt. A helybeliek ezt követően automatafegyverek sorozatlövéseit is hallották egy országút mentén létesített ellenőrzőpont felől. Egyelőre nem tudni ki állhat a merénylet mögött, de a nyilatkozó rendőrségi illetékes szerint terrorcselekmény történt.
2009.02.07. 07:40
 
 
Izraeli választások: fej-fej mellett a Kadima és a Likud
Négy nappal az izraeli parlamenti választások előtt fej-fej mellett áll a legnagyobb kormánypárt, a centrista Kadima és a jobboldali Likud népszerűsége - derült ki a Tízes csatorna nevű magántévé által péntek este ismertetett legújabb felmérésből. A Benjámin Netanjahu által vezetett Likud 27 mandátumot szerezhet a 120 fős kneszetben a jelenlegi 12-vel szemben, míg a Kadima - amelynek élén Cipi Livni külügyminiszter áll - 25 képviselőt küldhetne a törvényhozásba a jelenlegi 29 helyett. A harmadik legnagyobb parlamenti erővé a szélsőjobboldali, világi Avigdor Liberman pártja, az Iszrael Beitenu lépne elő 19 mandátummal - a jelenlegi 11 után.
2009.02.06. 20:50
 
 
Obama elhódította Merkeltől a legnépszerűbb politikus címét
Elhódította a legnépszerűbb politikus címét Angela Merkel német kancellártól Barack Obama új amerikai elnök egy hat országra kiterjedő közvélemény-kutatásban. A France 24 hírtelevízió és a francia fővárosban megjelenő International Herald Tribune napilap megrendelésére készített felmérésben Merkel tavalyhoz képest a harmadik helyre csúszott vissza, míg a második helyet idén is szilárdan tartja a dalai láma. Merkel tetszési indexe a német válaszadók között 63 százalékon áll a teljes minta 53 százalékához képest. A német kancellárt a listán Tony Blair volt brit miniszterelnök, XVI. Benedek pápa és Nicolas Sarkozy francia elnök követi - az ő helyezésük tavaly óta nem változott.
2009.02.06. 17:45
 
 
A CIA nem fog vizsgálódni a múltbeli kínzások ügyében
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) nem fog vizsgálódni a terroristagyanús személyek vallatásakor a Bush-kormány idején alkalmazott durva módszerek ügyében - közölte szenátusi meghallgatásán Leon Panetta, akit a hírszerző szervezet élére jelölt Barack Obama elnök. "Előre kell lépnünk" - fogalmazott a jelölésének megerősítésével kapcsolatos meghallgatás második napján, megjegyezve, nincs szándékában "a múltba visszamenni". Leszögezte: az Obama-kormány nem akar eljárást indítani azok ellen, akik részt vettek a vallatásokban, mivel az igazságügy-minisztérium jóváhagyásával cselekedtek.
2009.02.06. 17:37
 
Nemzetközi biztonságpolitikai konferencia kezdődött Münchenben
Rendkívüli biztonsági intézkedések közepette kezdődött meg Münchenben a hagyományos nemzetközi biztonságpolitikai konferencia. Megnyitó beszédében a német külügyminiszter az európai hagyományos fegyverzetek leszerelésének előmozdítására szólított fel. A biztonságpolitika Davosának tartott, 45. ilyen jellegű fórumon több mint 50 országból állam- és kormányfők, külügy- és védelmi miniszterek, katonai vezetők és szakértők vesznek részt. Magyarországot Szekeres Imre honvédelmi miniszter képviseli. A tanácskozás középpontjában a transzatlanti kapcsolatokkal, a NATO jövőjével, a leszereléssel, és a fő válsággócokkal - Afganisztánnal, Iránnal és a Közel-Kelettel - összefüggő kérdések állnak.
2009.02.06. 16:57
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: Olaszország-Magyarország 4-1
A magyar jégkorong-válogatott a lettek után pénteken az olaszoktól is vereséget szenvedett a rigai jégkorong olimpiai selejtezőn, így biztossá vált, hogy Pat Cortina csapata nem lehet ott a jövő évi vancouveri játékokon. 2. forduló: Olaszország-Magyarország 4-1 (2-0, 1-0, 1-1), gól: Ansoldi (14.), Aquino (15.), Pittis (28.-emberelőny), Chitarroni (46.-emberhátrány), illetve Svasznek (59.-ee.). Vasárnap a tavaly áprilisi szapporói kudarc után visszavágásban reménykedő ukrán együttes lesz az ellenfél.
2009.02.06. 16:05
 
 
Val Kilmer kormányzó lehet
Új rezidenciát, az új-mexikói kormányzóét szemelte ki magának Val Kilmer amerikai színész. Az egykori Batman fontolgatja, hogy 2010-ben ringbe szálljon az állam kormányzói posztjáért. A kereskedelmi miniszteri jelöltségtől a közelmúltban visszalépő prominens demokrata politikusnak számító Bill Richardson mandátuma jövőre jár le. Kilmer azonban még csak fontolgatja az indulást. "Én csak a szolgálat lehetőségeit keresem" - nyilatkozta a színész. "És ha végül ez lesz a közszolgálat legjobb módja, akkor indulok" - mondta a Top Gunban feltűnt híresség. Ugyanakkor hangsúlyozta: még nem hozott döntést, egyelőre napról napra változik véleménye.
2009.02.06. 15:50
 
 
Hatpontos válságkezelő csomagot készített az SZDSZ
Hatpontos javaslatcsomaggal állt elő az SZDSZ a válság kezelésére - mondta Kóka János frakcióvezető a párt Visegrádon tartott frakcióülésén, pénteken. Hozzátette: ezekkel a javaslatokkal készülnek az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésére, illetve a parlamenti szezonkezdetre. A szabad demokraták szerint szükség van a közterhek és az állami elosztás csökkentésére. A liberálisok emellett szerkezeti reformokat sürgetnek az egészségügyben, az oktatásban, a nyugdíjrendszerben, a közigazgatásban, valamint a jóléti szolgáltatások illetve a pártfinanszírozás területén.
2009.02.06. 15:24
 
 
Fidesz: az év második felére bedőlhet a lakáshitelpiac
Az idei év második félévére azzal lehet kalkulálni, hogy az autóhitelek piaca után a lakáshitelek piaca is bedől, a kormány ennek ellenére csak sajtótájékoztatók keretében foglalkozik az emberek problémáival - közölte Koszorús László, a Fidesz országgyűlési képviselője. A fideszes politikus úgy fogalmazott: a hitelesek ügyében "a huszonötödik órában vagyunk", azoknak a problémáknak a megfogalmazásával pedig, amelyekre a kormány képviselői felhívták a figyelmet, már elkéstek.
2009.02.06. 15:22
 
 
Uniós segítséget sürgetnek Kelet-Európának az európai nagybankok
Hat európai nagybank arra hívta fel az Európai Bizottság illetékeseit, hogy gondoskodjanak pénzügyi segítségről a kelet-európai térség "szélén élő" országoknak. A felhívásról pénteken ismertetést közlő szlovák hírügynökség ennek kapcsán megemlíti példaként Ukrajna, illetve Románia nevét. A segélyre felhívó nagybankok kivétel nélkül jelen vannak a térség több országában. Az EU címére egy 12 pontból álló támogatási javaslatot terjesztettek elő - derül ki a Bloomberg amerikai hírszolgálat jelentéséből -, és ebben egyebek között ajánlják a dollár- vagy euróhitelek nyújtását a bankoknak, fogyasztói hitelek garantálását olyan intézetek által, mint a EBRD, összességükben a banki likviditást javító akciókat.
2009.02.06. 15:19
 
 
Mohamed Aida 23 év után távozott az MTK-tól
Az elkövetkezendő négy évben a Törekvés SE színeiben szerepel Mohamed Aida, az egyéniben világbajnoki ezüst-, illetve bronzérmes, olimpiai negyedik tőrvívó. A szakág hazai történetének legeredményesebb jelenkori képviselője 23 év után hagyta el az MTK-t, mivel nem sikerült megállapodnia szerződése meghosszabbításáról. Mohamed Aida a klubváltás kapcsán tartott pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy gyermeket vár - a harmadik hónapban van -, ezért az október eleji világbajnokságon való részvételt nem tudja ígérni, de a decemberi országos bajnokságon mindenképpen ott lesz a Törekvés SE képviseletében.
2009.02.06. 13:56
 
 
Kiadható Magyarországnak az Aranykéz utcai robbantással vádolt Rohác
Már kiadható Magyarországnak a Prágában letartóztatott szlovák Jozef Rohác , akit többrendbeli gyilkossággal vádolnak, és kapcsolatba hozható a budapesti Aranykéz utcai robbantásokkal. Pénteken ugyanis hatályba lépett a prágai belvárosi bíróság döntése az ellene folyó eljárásokban. "Ez a legfrissebb fejlemény, információ, amelyet pénteken délben közölt hivatalosan a prágai városi bírósággal a belvárosi bíróság" - pontosította korábbi tájékoztatását Petr Kulawiak, a prágai városi bíróság szóvivője. Hozzátette: a döntést azonnal továbbítják az Interpolnak, és azután már csak a testület csehországi és magyarországi részlegének megállapodásától függ, mikor adják át Rohácot a magyar hatóságoknak.
2009.02.06. 12:55
 
Tenisz, Fed Kupa: Szávay Ágnes nyert, és egyenlített
Szávay Ágnes megnyerte egyes mérkőzését, s ezzel a magyar csapat kiegyenlített Hollandia ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoport A jelű négyesének utolsó fordulójában, Tallinnban. A világranglistán 25. Szávay a magyar szövetség tájékoztatása szerint könnyedén nyert Pauline Wong ellen, az első játszmában játékot sem engedett riválisának. Korábban Marosi Katalin két játszmában kikapott Nicole Thyssentől.Az már csütörtökön eldőlt, hogy a szerdán a britektől vereséget szenvedett, a luxemburgiakat másnap legyőző magyar csapat biztosan nem juthat fel, de ki sem eshet az Euro-Afrikai Zóna I. csoportjából.
2009.02.06. 12:55
 
Draskovics: Miskolcon visszaszorult a bűnözés az elmúlt napokban
Miskolcon tizedére csökkent a helyszínelést igénylő bűncselekmények száma az elmúlt napokban - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter Budapesten, miután részt vett a főkapitányi értekezleten. Miskolc most olyan, mint egy alvóváros, ahol csend van és nyugalom - mondta. Emlékeztetett: hétfő óta körülbelül nyolcvannal több rendőr van az utcákon Borsod megyében. Ez "nem tűnik hihetetlen soknak", de a közbiztonság szempontjából ez mégis jelentős létszám. A miniszter szerint Miskolc "kísérlet, példa arra, hogyan lehet belső szervezési intézkedésekkel több rendőrt az utcákra vinni".
2009.02.06. 12:35
 
 
Bajnai: eddig 20 ezren vesztették el állásukat a válság miatt
A kormány számításai szerint Magyarországon eddig mintegy húszezren vesztették el állásukat a pénzügyi-gazdasági válság miatt, és a folyamatnak még nincs vége - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter azon a pénteki budapesti konferencián, amelyet a globális gazdasági válságról tartottak. A miniszter kiemelte, a kormány február 16-án jelenti be azokat az adó-, járulék- és szociális rendszert érintő változtatásokat, amelyek hosszabb távon alapozzák meg a válságból való kilábalást, és amelyek megteremtik annak lehetőségét, hogy Magyarország újból növekedési pályára álljon.
2009.02.06. 12:15
 
MSZP: Orbánnak be kell fejeznie a kettős beszédet
Orbán Viktor Fidesz-elnöknek be kell fejeznie a kettős beszédet, azt, hogy mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar - mondta Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus, utalva a Fidesz-elnök Financial Times-nak adott nyilatkozatára, közölte: míg Orbán Viktor a külföldi befektetőknek radikális reformot ígér, addig Magyarországon a kormány által szorgalmazott reformok ellen szól. A Fidesz szerint Orbán Viktor tavaly nyár óta többször is elmondta a véleményét a válságról, és szavait visszaigazolták az elmúlt időszak eseményei.
2009.02.06. 12:05
 
Fidesz: a kormány egyre rosszabb helyzetbe hozza a vállalkozásokat
A Fidesz szerint a következő hónapokban még több cég mehet csődbe, mert a kormány semmit nem tesz a vállalkozások megsegítésére - mondta Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján. A kormány egyre rosszabb helyzetbe hozza a vállalkozásokat, amelyek piac nélkül maradnak, megfojtják őket a magas adók és járulékok, a bürokratikus terhek - mondta Pelczné Gáll Ildikó, aki szerint csak egy teljes politikai és gazdasági fordulat mentheti meg a vállalkozásokat. Közölte: a sokak által hiányolt nemzeti egység legfőbb akadálya maga a kormány és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.
2009.02.06. 11:33
 
 
Az elemzők az ipari termelés további esését várják 2009-ben
Az ipari termelés decemberi, év/éves alapon számított 23 százalékot meghaladó csökkenése után 2009-re az MTI által megkérdezett két elemző egymástól eltérő, 4,0, illetve 15 százalékos visszaesést vár, és egybehangzó véleményük szerint csak az év második felében várható fordulat. A KSH előzetes adatai szerint az ipari termelés 2008-ban 1,1 százalékkal csökkent 2007-hez képest. Az export novemberi 8 százalékos visszaesése már előre vetítette a decemberi igen gyenge ipari termelési adatot, amit ezek után is "igen rossznak" minősített Nyeste Orsolya. Az Erste Bank elemzője a 2009. évi rövid távú kilátásokat is kedvezőtlennek tartja, és az ipari termelés 3,5-4,0 százalékos visszaesésére számít.
2009.02.06. 11:00
 
 
Hatvanévesen szült ikreket egy kanadai nő
Hatvanévesen lett először anya egy kanadai nő. Ikreket szült, a kisfiúk egészségesek és az édesanya is jól van, az időskori terhesség azonban komoly orvosetikai kérdéseket vet fel - tudósított a CBC tévécsatorna helyi idő szerint csütörtökön. Ranjit Hayer mindig is akart gyereket és évtizedek óta sikertelenül próbált teherbe esni. Indiában is járt egy mesterséges megtermékenyítésre szakosodott orvosnál, aki becsapta, és eltűnt a befizetett pénzzel. Ezután hosszú évekig spórolt párjával egy újabb kezelésre, magas kora miatt azonban Kanadában egy orvos sem vállalta el, ezért újra Indiába ment és felkeresett egy másik szakértőt.
2009.02.06. 11:00
 
Barroso és kilenc EU-biztos Moszkvában tárgyal
Dmitrij Medvegyev elnökkel és Vlagyimir Putyin kormányfővel tárgyal pénteken Moszkvában az Európai Unió Bizottságának küldöttsége. José Manuel Barroso bizottsági elnököt elkíséri az orosz fővárosba kilenc uniós biztos is. Hasonló körben legutóbb három éve találkozott Oroszország és az EU vezetése, s az európai gázszállítások leállításához vezető januári orosz-ukrán gázháború óta ez lesz az első csúcsszintű személyes találkozás. Medvegyev elnök a kétoldalú kapcsolatok helyzete mellett az új európai biztonsági architektúra kiépítésével összefüggő kérdéseket is meg akar vitatni az EU vezetőivel.
2009.02.06. 10:54
 
Obamáék továbbra is templomot keresnek
Barack és Michelle Obama továbbra is keresi azt a vallási gyülekezetet, amelynek tagjai lehetnének, s amelyet rendszeresen látogathatnák - erősítette meg a washingtoni Fehér Ház. A Fehér Ház sajtószóvivője, Robert Gibbs által kiadott közleményben foglaltak szerint az elnöki házaspár több parókiát is felkeresett a beiktatást megelőző napokban. Mindazonáltal az elnök és felesége szeretne még egy kis időt, hogy eldöntsék: mely gyülekezet tagságához csatlakozzanak. Eltérően elődétől, George W. Bush-tól - aki a beiktatása előtti naptól fogva rendszeresen látogatója volt a vasárnapi istentiszteleteknek - a hivatalban lévő elnök még nem ment templomba.
2009.02.06. 10:53
 
 
Nem a spanyolnátha okozta a legtöbb halált az 1918-as járványban
Baktériumfertőzés, nem pedig maga az influenzavírus ölhette meg az 1918-as világjárvány áldozatainak többségét. A megállapítás azt jelenti, hogy eltúlzottak lehetnek a várható influenzakövetkezményekre vonatkozó jóslatok - közölték csütörtökön amerikai kutatók. Az eredmény azt jelzi, hogy nagy mennyiségű antibiotikum raktározása legalább annyira fontos lehet az influenza elleni küzdelemben, mint a vírusellenes szerek felhalmozása - jegyzik meg az Emerging Infectious Diseases című szaklapban megjelent közlemény szerzői.
2009.02.06. 10:35
 
 
Rendkívül erős a politikusok elutasítottsága egy felmérés szerint
Rendkívül erős a politikusok elutasítottsága Magyarországon egy nem reprezentatív országos felmérés alapján. A Közösségfejlesztők Egyesülete, a Civil Kollégium és a Magyar Művelődési Intézet őszi adatfelvétele szerint a megkérdezettek 86 százaléka bizalmatlan a politikai élet szereplőivel szemben. A megkérdezettek 81 százaléka volt elutasító a parlament intézményével szemben, ez az arány alig valamivel jobb, mint amit a politikusoknál általában mértek. A politikusok elutasítottsága "már nem csupán tartózkodást, gyanakvást, de a hiteltelenség nagyon komoly szintjét fejezi ki, azt, hogy egyáltalán nem számítanak rájuk" - írják az összegzésben.
2009.02.06. 10:33
 
 
Csehország nem akar befogadni guantánamói foglyokat
Csehország állítólag nem akar befogadni egyetlen foglyot sem azok közül, akiket az Egyesült Államok a guantánamói börtönben őriz - írja az E15 című cseh gazdasági napilap pénteken. A kormány jelenlegi álláspontjáról Karel Schwarzenberg külügyminiszter és Ivan Langer belügyminiszter nyilatkozott a lapnak. A guantánamói börtön bezárását Barack Obama új amerikai elnök rendelte el januári hivatalba lépése után. Schwarzenberg korábban úgy nyilatkozott, hosszabb időre van szükség, hogy az Európai Unió tagállamai felelős döntést hozhassanak ebben az ügyben. Szerinte ehhez néhány hét vagy akár néhány hónap nem elegendő.
2009.02.06. 10:18
 
 
Első veszteséges évére készül a Toyota
Hetvenkét éves története első egész évi veszteségére készül a világ legnagyobb autógyára, a japán Toyota. Erre felfigyeltek a hitelminősítők is: pénteken először az amerikai Moody's nemzetközi hitelminősítő "Aa1"-re rontotta "Aaa"-ról a Toyota hosszú lejáratú, nem fedezett adósságának osztályzatát - az osztályzat kilátása is negatív -, majd a másik mértékadó minősítő, a Standard & Poor's is elvette a csúcsszintű "AAA" besorolást a csoporttól, "AA plusz"-t adva neki szintén negatív kilátással, ami további leminősítést valószínűsít. A márciussal záruló pénzügyi évben összesen 350 milliárd jenes nettó veszteséggel kell számolni, közölték a Toyota csoportnál pénteken.
2009.02.06. 10:07
 
 
Gyurcsány: ha több pénzt kapna rendőrség, azt máshonnan vennék el
Ha több pénzt akarnak adni a rendőröknek, akkor ahhoz máshonnan kell elvenni. Nincs titkos fiókban pénz - közölte Gyurcsány Ferenc, miután a közbiztonságról egyeztetett Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal, Draskovics Tibor rendészeti miniszterrel, valamint Kaposvári Bertalannal, a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesével. Az országos rendőrfőkapitány következő napokban jelentést készít arról, hogy belső létszám-átcsoportosítással miként tud több rendőrt vezényelni azokra a helyekre, ahol sok az együttélés szabályait sértő konfliktus - mondta a kormányfő. A miniszterelnök hozzátette: a jelentés összegzi majd, hogy a rendőrség milyen anyagi segítséget kér ehhez a kormánytól.
2009.02.06. 10:00
 
 
Sztárparádé lesz az 51. Grammy-gálán
Száztíz kategóriában osztják ki vasárnap este a legrangosabb zenei kitüntetéseket, a Grammy-díjakat Los Angelesben. A szakmai elismerést szimbolizáló arany gramofont több órás gála keretében adják át a kiválasztottaknak a Staples Centerben; a sztárfellépők között lesz Lil Wayne, a Coldplay, Katy Perry, Paul McCartney, Sheryl Crow és Charlie Haden. A Grammy-gálán idén a pop-rock, a rhythm and blues és a rap műfajokra irányul a legnagyobb figyelem. Lil Wayne rapper Tha Carter III című lemeze 8, a brit Coldplay együttes Viva La Vida albuma 7 díjban reménykedhet. Többszörös jelölt Leona Lewis, Paul McCartney, Ne-Yo, Robert Plant Allison Krausszal, és Bruce Springsteen.
2009.02.06. 09:34
 
 
A jobboldal vezet az izraeli választásokon
Négy nappal az izraeli parlamenti választások előtt őrzi előnyét a jobboldali ellenzék a pénteken közzétett közvélemény-kutatások szerint. A február 10-i voksolás esélyese a Benjámin Netanjahu vezette Likud, amely 25-27 mandátumra számíthat a 120 fős knesszetben, a jelenlegi 12-vel szemben. A legnagyobb kormánypárt, a Kadima, amelynek élén Cipi Livni külügyminiszter áll, várhatóan visszaesik 22-23 mandátumra a mostani 29-ről - tűnik ki a három legnagyobb izraeli napilapban, a Háárecben, a Maarivban, valamint a Jediót Ahronótban közzétett felmérésekből.
2009.02.06. 08:38
 
 
Csodachip: DVD-letöltés egy másodperc alatt drót nélkül
Drót nélkül 60 gigahertzes sebességgel képes jeleket átvinni az az új RF chip, amelyet a Georgia Electronic Design Center (GEDC) két tanára, Joy Lasker és Stephane Pinel fejlesztett ki - ez azt jelenti, hogy egyetlen másodperc szükséges ezzel a sebességgel egy DVD letöltésére. A http://www.techno.science.net portál szerint jelenleg ez a chip képes a legnagyobb tömörítésre. Az új informatikai fejlesztés felgyorsíthatja a drót nélküli, szupergyors adattovábbításra szolgáló eszközök forgalomba hozását, mert az erre alkalmazott úgynevezett CMOS-technológia (rendkívül elterjedt integráltáramkör-típus) nem drága és ugyanakkor kis fogyasztású.
2009.02.06. 08:17
 
 
Startra vár a szegénybank
Polgár András, Ujlaky András és Felcsuti Péter közgazdászok az állammal szövetkezve szegénybankot hoznának létre a mélyszegénységben élők helyzetének javítására - írja a pénteki Népszabadság. A mélyszegénységből csak pénz segítségével lehet kilábalni - mondja a három üzletember egybehangzóan a napilap ismertetése szerint. Mindhárman sokra tartják C. K. Prahalad Esélyek a piramis alján című könyvét, ismerik a Grameen Bank sikerét, és utazásaik során tanulmányozhatták, hogy az egyes országokban a mélyszegénységben élőknek milyen lehetőségeik vannak vállalkozásindításra vagy a díjhátralékaik kifizetésére.
2009.02.06. 08:11
 
 
Nemzetközi biztonságpolitikai konferencia kezdődik Münchenben
Mintegy negyven ország állam- és kormányfője, külügy- és védelmi minisztere vesz részt a Münchenben pénteken kezdődő nemzetközi biztonságpolitikai konferencián. Magyarországot Szekeres Imre védelmi miniszter képviseli a vasárnapig tartó tanácskozáson. A biztonságpolitika "Davosának" tartott, immár 45. müncheni fórumon a figyelem középpontjában az új amerikai kormányzat által kilátásba helyezett irányváltás, a kül- és a biztonságpolitika fő hangsúlyainak várt megismerése áll. Washington nevében Joe Biden alelnök vázolja a transzatlanti kapcsolatokkal, az amerikai-európai viszonnyal, a NATO jövőjével, valamint az összes válságtémával kapcsolatos amerikai elképzeléseket.
2009.02.06. 08:00
 
 
Úszás: Három hónapra felfüggesztették Phelps versenyjogát
Az amerikai úszószövetség csütörtökön három hónapra felfüggesztette Michael Phelps versenyjogát, amiatt a sajtófotó miatt, amelyen a pekingi olimpia nyolcszoros bajnoka egy marihuána fogyasztására alkalmas vízipipát tart a szájához. Phelps elismerte, hogy a fotó valódi, egyben bocsánatot kért mindenkitől, és hangsúlyozta: többet nem fordul elő hasonló eset. A szövetség a döntés indoklásában leszögezte: nem doppingvétség esetéről van szó, de hangsúlyozottan fel akarja hívni az úszó figyelmét arra, hogy a pipázással számtalan embernek okozott kiábrándultságot, és különösen azokra a fiatalokra volt kedvezőtlen hatással, akik példaképként tekintenek rá, és igyekeznek a nyomdokaiba lépni.
2009.02.06. 07:58
 
Star Trek-kardos rabló
Star Trek-karddal rabolt ki egy férfi egy boltot az Egyesült Államokban. Az illető a science-fiction sorozatban szereplő klingon harcosok méteres fegyverével, illetve annak mintájára készítettel rontott az üzletbe és követelt pénzt, majd miután kapott, elinalt. 25 perccel később egy másik boltot célzott meg, de ott nem csinált jó boltot: üres kézzel távozott. Fegyvere anyagáról nem közölt semmit a coloradói rendőrség, de feltehetően nem műanyag volt, hanem acél.
2009.02.06. 07:52
 
 
Az USA és Franciaország ragaszkodik a gázai átkelők megnyitásához
Franciaország és az Egyesült Államok egyaránt kész nyomást gyakorolni a Palesztin Hatóságra és Izraelre, hogy megnyissák a Gázai övezetnek szánt humanitárius segélyek előtt az átkelőket - közölte csütörtökön Bernard Kouchner francia külügyminiszter. "Nagyon aggaszt bennünket" a gázai humanitárius helyzet, amely a múlt havi izraeli pusztító támadás nyomán alakult ki - jelentette ki újságíróknak Washingtonban azután, hogy tárgyalásokat folytatott amerikai kollégájával, Hillary Clintonnal. A francia diplomácia vezetője azt mondta, a Hamásszal "egyelőre nem lehetséges tárgyalni", mivel a palesztin csoport "nem része a békefolyamatnak".
2009.02.06. 07:10
 
 
Holland futballbajnokság: Dzsudzsák mesterhármast ért el a PSV-ben
Dzsudzsák Balázs mesterhármast ért el a PSV Eindhoven csapatában, amely 6-0-ra kiütötte az ADO Den Haag együttesét a holland labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának csütörtök esti zárómérkőzésén. A magyar középpályás a 31. percben egy beadást követően - az ügyetlenkedő vendégvédőnek is köszönhetően - juttatta vezetéshez csapatát, majd a második játékrészben szép cselek után háromgólosra növelte a hazaiak előnyét. A PSV negyedik találatát szabadrúgásból szerezte a válogatott futballista. Eredmények, 21. forduló: PSV Eindhoven-ADO Den Haag 6-0.
2009.02.06. 07:07
 
 
Nem magyar sofőr vitte Londonba a kakaóporban csempészett bevándorlókat
Holland sofőrje volt annak a kakaóport szállító kamionnak, amelynek rakterében a Londonhoz közeli célállomáson illegális bevándorlókat fedeztek fel - közölte a brit belügyminisztérium. A korábbi híradások magyar gépkocsivezető őrizetbe vételéről szóltak. A tárca szóvivője az MTI-nek azt mondta: az eddigi vizsgálati adatok alapján 17 illegális bevándorló - irániak, irakiak, szírek, afgánok és egy palesztin - érkezett a teherautóval Hollandiából. Mind a jármű, mind annak sofőrje holland - mondta a belügyi illetékes. A 20 tonnányi nyersanyagot a Mars csokoládétermékeket gyártó cég helyi üzeme rendelte.
2009.02.05. 21:29
 
 
Hillary Clinton első külföldi útja Ázsiába vezet
Az új amerikai külügyminiszter első külföldi útja a hagyományokkal szemben nem az európai szövetségesekhez vagy a Közel-Keletre vezet; Hillary Clinton ázsiai országokat keres fel jövő hét végén kezdődő egyhetes körútján. Az amerikai diplomácia irányítója február 15-től 22-ig tartó útja során Japánba, Dél-Koreába, Kínába és Indonéziába utazik, ahol mindenekelőtt a nemzetközi pénzügyi piacok zavarairól, biztonsági ügyekről, a klímaváltozásról és humanitárius kérdésekről fog tárgyalni - közölte Robert Wood külügyi szóvivő.
2009.02.05. 21:10
 
 
Bemutatták az új Rubik-játékot
Bemutatták Rubik Ernő új játékát a nürnbergi nemzetközi játékvásáron. A feltaláló személyesen tárta a világ elé az új találmányt, amely a Rubik-kocka méltó párja lehet. A Rubik's 360 összesen három, átlátszó műanyagból készült gömbhéj egysége, amelyben színes golyók vannak. A hat golyót a külső gömbhéjon lévő mélyedésekbe kell eljuttatni a belső gömbből a héjakon elhelyezett lyukakon keresztül. A golyók végállomása a megfelelő színű mélyedés a külső héjon. Az első visszhangok nagy sikert jósolnak az új darabnak.
2009.02.05. 20:41
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: nyertek a lettek
Elmaradt a csoda: a világ élvonalához tartozó házigazda lett válogatott 7-3-ra nyert a magyar csapat ellen csütörtökön, a rigai jégkorong olimpiai selejtező nyitányán. 1. forduló: Lettország-Magyarország 7-3 (1-1, 3-2, 3-0), gól: Sprukts (13.-emberelőny), Rekis (26.-ee,), Darzins (27., 58.), Karsums (31., 60.), Vasiljevs (49.), illetve Ladányi (8.), Vas M. (30.-ee.), Svasznek (38.-ee.). A papírforma érvényesült: a sokkal esélyesebb lett gárda hazai környezetben, a vártnál nagyobb ellenállásba ütközve ugyan, de megszerezte a három pontot.
2009.02.05. 20:28
 
Megnyílt a berlini filmfesztivál
Tom Tykwer német rendező The International című filmjével nyílt meg csütörtök este az 59. berlini nemzetközi filmfesztivál, közismert nevén a Berlinale. A politikai krimiként jellemzett film Clive Owen és Naomi Watts főszereplésével megdöbbentő brutalitással ábrázolja egy nemzetközi bank bűnös pénzügyi tranzakcióit, a háború, illetve a terrorizmus finanszírozásában vállalt szerepét. A Parfüm rendezőjének újabb filmjét nem véletlenül tűzték a megnyitó programjára, Dieter Kosslick igazgató szerint azért, hogy egyfajta tükörképet mutassanak a világ jelenlegi helyzetéről.
2009.02.05. 20:20
 
 
Balzsay április 25-én védheti meg címét
Április 25-én, a németországi Krefeldben védheti meg először a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét Balzsay Károly. A nemzetisport.hu információja szerint a magyar öklöző kihívója még nem ismert, de első alkalommal klubja, az Universum szabadon választhat riválist a WBO ranglistáról. Balzsay január 10-én hódította el az övet nagy csatában klubtársától, az orosz Gyenyisz Inkintől.
2009.02.05. 19:47
 
 
Egyre többen vannak a bankok lakossági "feketelistáján"
Egyre többen vannak a bankok lakossági "feketelistáján": egy év alatt 55 százalékkal emelkedett a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) lakossági részében nyilvántartott élő hitelmulasztások száma - mondta Nagy Róbert, a KHR-t üzemeltető BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. elnök-vezérigazgatója. A lakossági "feketelistán" 2007 végén még 433 ezer, 2008 végén már 669 ezer élő mulasztást tartottak nyilván. A növekedés a 2006. év végi 281 ezres élő tételhez képest még drasztikusabb, közel két és félszeres. Az új mulasztások száma havonta 20-30 ezerrel növekszik, míg korábban havi 10-15 ezerrel.
2009.02.05. 19:42
 
 
Állítólag a Suzuki újra csökkenti termelését Esztergomban
Újabb tizenöt százalékkal csökkenti termelését az esztergomi Suzuki tudatták a hét elején a vállalat minden részlegében - értesült az MTI a gyár több dolgozójától, a cég illetékesei az információt nem erősítették meg. A 220.000 darab helyett idén már csak 184.000 személyautó legyártását tervezik - hangzott el a termelési értekezleten - mondták a dolgozók. A Suzuki kommunikációs igazgatója, Ruska Viktória az MTI megkeresésére kijelentette: a termelési értekezleten elhangzott információk nem publikusak, a gyár a tervezett darabszámot hivatalosan nem módosította. A vállalat december elejétől 1.200 fővel leépítette dolgozóinak létszámát és a gyár hetente öt napot termel, két műszakkal.
2009.02.05. 18:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167[2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista