2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A tatárszentgyörgyi gyilkosság volt a fő téma napirend előtt a parlamentben
Nincs rendőrség - mondta a fideszes Farkas Flórián a tatárszentgyörgyi gyilkosság kapcsán kedden az Országgyűlésben; Korózs Lajos államtitkár viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy a Fidesz volt az, amely állásfoglalást fogadott el a cigánybűnözésről. Farkas Flórián napirend előtt azt mondta, ha továbbra is olyan létbizonytalanságban él a cigányság, mint amilyenben most, akkor ez társadalmi robbanáshoz vezethet. Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára közölte: a Fidesz két héttel ezelőtt állásfoglalást fogadott el a cigánybűnözéssel kapcsolatban, és a Lungo Drom - amelynek Farkas Flórián az elnöke - kiállt Bayer Zsolt publicista mellett.
2009.02.24. 10:32
 
Fidesz: a kormány függessze fel a nagyköveti kinevezéseket
A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy a következő, esetleg előre hozott választásokig függessze fel a nagyköveti kinevezéseket - mondta Németh Zsolt, az ellenzéki párt külügyi kabinetvezetője keddi sajtótájékoztatóján. Németh Zsolt közölte: értesüléseik szerint a kormány több stratégiai helyre is új, a kormányhoz, illetve az MSZP-hez kötődő nagykövet kinevezését tervezi, így most akar nagyköveteket küldeni a NATO-hoz, valamint az Európai Unió és az ENSZ két-két nagyköveti posztjára is. Szerinte mindez felér egy diplomáciai, illetve politikai "megszállással" a magyar külképviseletek felett.
2009.02.24. 10:24
 
 
A kisebbségi ombudsman etnikai béketervet sürgetett
A politikusok azonnal dolgozzanak ki etnikai béketervet - mondta Kállai Ernő kisebbségi ombudsman kedden az Országgyűlésben napirend előtti felszólalásában. A kisebbségi jogok országgyűlési biztosa annak kapcsán szólalt fel a parlamentben, hogy hétfő hajnalban a Pest megyei Tatárszentgyörgy cigánysorán egy ötéves kisfiút és édesapját agyonlőttek ismeretlenek. Az ombudsman a jelenlévő mintegy 25 parlamenti képviselő, valamint a kormányt képviselő igazságügyi miniszter előtt felsorolta, hogy tavaly óta hány súlyos támadás ért roma embereket. Nemcsak gazdasági, de társadalmi válság is van ma Magyarországon - hangsúlyozta.
2009.02.24. 09:44
 
 
Már csak néhány centi friss hóra kell számítani
Már csak néhány centiméternyi friss hóra kell számítani kedden Magyarországon - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese az MTI-t. A fővárosban a tömegközlekedés rendben elindult, a közterület-fenntartó a hétfőinél több munkagépet küldött az utakra. Kedden főleg a nap első felében várható havazás, leginkább az ország nyugati felében. Csak néhány centiméter hó eshet, nagyobb havazás csak foltokban fordulhat elő. Budapesten is 3-4 centiméternyi friss hóra kell felkészülni - mondta Vadász Vilmos meteorológus. Hozzátette: az esti órákban fagyni is fog, ami síkossá teheti az utakat.
2009.02.24. 07:50
 
 
Megnyitják a nagyközönség előtt Agatha Christie nyaralóját
Megnyílik a nagyközönség előtt Agatha Christie dél-angliai nyaralója. A Devon grófságban, Brixham közelében található Greenway-ház február végétől lesz látogatható. Az érdeklődők beléphetnek a könyvtárszobába, a nappaliba, az ebédlőbe és az 1976-ban elhunyt híres krimiíró egykori hálószobájába is. A házban kiállítást rendeznek be a szerző és családtagjai személyes tárgyaiból. Az épület kilenc éve a brit kulturális örökséget gondozó hivatal alapítványának a tulajdonában van. Az írónő lánya, Rosalind és veje, Anthony Hicks az utóbbi években bekövetkezett halálukig a házban éltek, ezért eddig csak a nyaraló parkját kereshették fel Agatha Christie rajongói.
2009.02.24. 07:42
 
 
Népszabadság: áprilistól csökkenhet a gáz ára
Áprilistól csökkentheti a földgáz árát a kormány, az energiaipar és a Magyar Energia Hivatal azonban ezt a lépést nem tartja indokoltnak - értesült a Népszabadság keddi száma. A csökkentés egyik alapja a zuhanó importár lehet. A napilap szerint az áprilisi árváltoztatás mellett kormánykörökben az is felvetődött, hogy a gázárcsökkenést a júliusra tervezett áfa-emelés pillanatára kellene időzíteni. Így a gáz nettó árát akkor már legalább annyival lehetne csökkenteni, amennyi ellensúlyozza a három százalékos áfa-emelést - írta a Népszabadság. A magyar energiapiaci szereplők azonban nem tartják indokoltnak, hogy a tavaly július óta tartó nemzetközi olajárzuhanást követve csökkenjenek a magyarországi gázárak - tette hozzá a napilap.
2009.02.24. 07:21
 
 
IMF: nincs fizetésképtelenségi veszély Kelet-Közép-Európában
Nem áll fenn a fizetésképtelenség veszélye a globális pénzügyi válság által leginkább sújtott kelet-közép-európai országokban - jelentette ki Marek Belka, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) európai osztályának új vezetője hétfőn. A szakértő nemmel felelt arra a kérdésre a washingtoni Georgetown Egyetemen: lát-e lehetőséget arra, hogy valamelyik ország a térségben fizetésképtelenné váljon. A fizetésképtelenség az utolsó fázis - mondta, s kifejtette: még a nehéz költségvetési helyzetbe került országok esetében sincs veszélye annak, hogy nem tudják teljesíteni visszafizetéseiket.
2009.02.24. 07:16
 
 
F1: vasárnap mutatják be a Force India új autóját
Vasárnap mutatják be a Forma-1-es Force India új versenyautóját. A Mercedes-Benz motorral felszerelt VJM02 jelzésű autó bemutatója a spanyolországi Jerez de la Fronterában lesz. A Force India versenyautóit az olasz Giancarlo Fisichella és a német Adrian Sutil vezeti. A vb-sorozat első versenyét március 29-én rendezik Melbourne-ben.
2009.02.24. 07:05
 
Népszava: több mint százezren veszíthetik el állásukat
Legalább 105 ezren veszítik el az állásukat idén Magyarországon az Ecostat gazdaságkutató intézet előrejelzése szerint - írta keddi számában a Népszava. A kutatóintézet szerint például a jármű- és gépiparban 12-12 ezren lesznek a recesszió áldozatai, az építőiparban, az ingatlanüzletben és a gazdasági szolgáltatásokban pedig 10-10 ezren veszíthetik el az állásukat. A kiskereskedelemben nyolcezren, a nagykereskedelemben ötezren, a mezőgazdaságban, a vendéglátóiparban és a szállítás területén hat-hatezren nézhetnek majd új munka után - derül ki az Ecostat adataiból.
2009.02.24. 07:00
 
Ismét tüntetnek Thaiföldön a megbuktatott kormányfő hívei
Újabb kormányellenes tüntetésre gyűlt össze kedden Thaiföld fővárosában Thakszin Sinawatra volt miniszterelnök több ezer híve és a kormány távozását követelte. A rendőrség tízezerre becsülte a résztvevők számát. A vörös inget viselő tüntetők a kormány székhelye elé vonulnak. A szervezők ígéretet tettek arra, hogy nem hatolnak be az épületbe, amelyet tavaly egy másik, királypárti ellenzéki csoport három hónapon át megszállva tartott. Bejelentették viszont, hogy három napon át, a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) csúcstalálkozójának kezdetéig nem tágítanak az épület közeléből.
2009.02.24. 06:57
 
 
Washington 900 millió dollárral segítené a gázai újjáépítést
Az Egyesült Államok 900 millió dollárral segítené a gázai újjáépítést és a Nyugat által támogatott Palesztin Hatóság helyzetének megerősítését - közölte egy névtelenséget kérő washingtoni tisztviselő hétfőn. A pénzt nem a Gázai övezetet felügyelő Hamász fegyveres palesztin csoporton, hanem az ENSZ-en és más szervezeteken keresztül juttatnák el a térségbe. Hillary Clinton külügyminiszter is részt vesz a gázai újjáépítéssel kapcsolatos március 2-i kairói adományozói konferencián, ott jelenti be az amerikai segély nagyságát.
2009.02.23. 20:56
 
 
Új, bankszámlafeltörő programokra figyelmeztetnek amerikai szakértők
Új, bankszámlafeltörő trójai programokra figyelmeztettek amerikai biztonsági szakértők a USA Today amerikai napilap hétfői számában. A korábbiaknál alattomosabb trójai falovak jelentek meg a világhálón, amelyek elsősorban az online bankszámlák ellen intéznek támadásokat. A programok a számítógépek merevlemezén várakoznak, hogy az alkalmas időben feltörjék a bankszámlákat. A programok akkor élednek fel, amikor a felhasználó az interneten bejelentkezik bankjához: ellopják a felhasználónevet és a jelszót a beütött billentyűk megjegyzésével vagy a bejelentkező oldal lemásolásával. Vannak már olyan trójaiak is, amelyek, miközben a kliens intézi számlaügyeit, a programok titokban pénzeket utalnak át idegen címekre.
2009.02.23. 20:35
 
 
Tatárszentgyörgyi gyilkosság: a polgármester szerint nem helyiek az elkövetők
Elképzelhetetlen, hogy Tatárszentgyörgyön helyi lakos képes lett volna elkövetni a "kivégzéseket" - nyilatkozta hétfő este az MTI-nek település polgármestere annak a kettős gyilkosságnak az ügyében, melynek a Pest megyei település cigánysorán egy ötéves kisfiú és édesapja esett áldozatul. "Lehetett a kiváltó ok fajgyűlölet, vagy akár roma és roma közötti ellentét. Ám azt nem tudom elképzelni, hogy Tatárszentgyörgyön bárki képes lett volna ilyen szörnyűségre. Nem állítom, hogy nincsenek olykor kisebb feszültségek a roma és magyar lakosok között, de olyan indulatok nem feszülnek az emberekben, melyek egy efféle leszámolást kiválthattak volna" - mondta Berente Imréné.
2009.02.23. 20:14
 
 
Penélope Cruzt élteti Spanyolország
Friss Oscar-díja után máris egy újabb, szülőhelye kitüntetésével lett gazdagabb Penélope Cruz spanyol színésznő, akinek győzelméhez művészek és politikusok is gratuláltak. A Madrid szomszédságában lévő Alcobendas önkormányzata "kedvenc lányává" fogadta az ott született és éveken át ott élő színésznőt. A polgármester elmondta, hogy különleges ünneplést terveznek a művésznő tiszteletére, és a városka egyik utcáját is róla nevezik el. A Cruzt felfedező kétszeres Oscar-díjas filmrendező, Pedro Almodovar közleményben üdvözölte a színésznőt, akit bátor szerepválasztásaiért dicsért. "Elsőként ugrott, ejtőernyő nélkül" - fogalmazott a rendező.
2009.02.23. 19:37
 
 
Megszűnik a napi standolás márciustól
Márciustól nem naponta, hanem havonta egyszer kell standolni a vendéglátóiparban, megszűnik a készpénzes fizetést 250 ezer forintban maximáló szabály, és a házipénztár rendszere is megváltozik - az erről szóló törvényjavaslatot hétfőn fogadta el az Országgyűlés. Az egyes, a vállalkozásokat korlátozó törvényi rendelkezések hatályon kívül helyezéséről szóló törvényjavaslatot egyhangúlag, 364 igen szavazattal fogadta el a parlament. Az előterjesztést két fideszes képviselő, Szatmáry Kristóf és Pelczné Gáll Ildikó nyújtotta be, majd ötpárti indítvánnyal módosították a standolás, a házipénztár és készpénzes fizetés szabályait.
2009.02.23. 19:20
 
 
Trichet: erős nyomás alatt az eurózóna pénzügyi rendszere
Erős nyomás alatt van az euróövezet pénzügyi rendszere és ez gátolja a gazdasági kilábalást, de a kiterjedtebb szabályozás erősítené a védelmet - jelentette ki Jean-Claude Trichet, az EKB elnöke hétfőn, Párizsban, egy pénzügyi szabályozási kérdésekkel foglalkozó tanácskozáson. Szoros figyelemmel kell kísérni a bankrendszeren keresztül történő eszközeladást az adósságcsökkentés céljából, mivel megvan a kockázata, hogy ez aláássa a bankrendszert - hangsúlyozta, rámutatva arra is, hogy a nettó hitelkiáramlás az utóbbi hetekben csökkenést mutat az euróövezetben.
2009.02.23. 19:05
 
A Közép-dunántúli régióban a legmagasabb az elbocsátások aránya
Országosan a Közép-dunántúli régióban a legmagasabb az elbocsátások aránya, a Fejér-Komárom-Esztergom-Veszprém megyét magába foglaló térségben történt a leépítések több mint fele - jelentette be a regionális munkaügyi központ főigazgatója hétfőn Székesfehérváron, sajtótájékoztatón. A régióban a múlt év hasonló időszakához viszonyítva 27 százalékkal több álláskeresőt regisztráltak, s a munkájukat elvesztettek száma 2008. december végétől január végéig több mint 5200-zal emelkedett - mondta el Zimmermann József.
2009.02.23. 18:54
 
 
Nem oszlatta fel magát az Országgyűlés
Az Országgyűlés elutasította a parlament feloszlásáról szóló Fidesz-KDNP-javaslatot, valamint az ugyanerről szóló országos népi kezdeményezést hétfőn. A Fidesz-KDNP határozati javaslatát 170 igen, 204 nem és 1 tartózkodás mellett, a népi kezdeményezést hasonló arányban, 170 igen és 205 nem szavazattal utasította el a Ház. A Fidesz-KDNP javaslatára nemmel szavazott 186 MSZP-s képviselő, 17 SZDSZ-es, valamint Gyenesei István önkormányzati miniszter, aki független képviselő. Igennel szavazott 136 fideszes és a 23 KDNP-s politikus, valamint 8 MDF-es képviselő és három független, Almássy Kornél, Tóth András és Vas János. A független Császár Antal tartózkodott.
2009.02.23. 18:45
 
 
Az MSZP-ben csak a pártelnök tudhatja, ki az EP-listavezető
Az MSZP országos elnöksége pénteken tudja meg, ki lesz a párt európai parlamenti listavezetője - értesült az MTI több vezető szocialista politikustól hétfőn. A napokban felgyorsultak az egyeztetések az MSZP európai parlamenti listájáról: Gyurcsány Ferenc pártelnök, miniszterelnök több egyeztetést is tartott. Az MTI információi szerint a kormányfő hétfőn a párt megyei elnökeivel konzultált erről. Az MTI úgy értesült, nem a jelenlegi szocialista EP-képviselők közül kerül ki a listavezető. Az MSZP-nek jelenlegi kilenc képviselője közül csak Kósáné Kovács Magda nem kíván újraindulni.
2009.02.23. 18:41
 
Michelle Obama szakácsnövendékeket fogadott
Megnyitotta a Fehér Ház konyháját hat szakácsnövendék előtt az amerikai First Lady. Michelle Obama egy nagyszabású hivatalos vacsora előkészületeibe engedett bepillantást. Az elnökfeleség mellett Cristeta Comerford, a Fehér Ház séfje, Bill Yosses főcukrász és Desiree Rogers, a társasági rendezvényekért felelős titkárság vezetője is kalauzolta a növendékeket, akik Obama elnök kormányzók számára tartott vacsorájának menüjébe és az esemény megtervezésébe nyertek bepillantást. "Itt történik a varázslat" - mondta a Maryland állambeli gaithersburgi L'Academie de Cuisine hallgatóinak Michelle Obama.
2009.02.23. 18:28
 
 
A kormány eddig 214 milliárd forintos kiadáscsökkentésről döntött
A kormány az elmúlt hetekben eddig összesen 214 milliárd forint kiadáscsökkentésről döntött - mondta a Pénzügyminisztérium államtitkára az MTI-nek hétfőn. Keller László közölte: a 2009-es költségvetési hiánycél 2,9 százalék, de a kormány arra törekszik, hogy ennél alacsonyabb legyen. Az államtitkár szerint ehhez a kabinet saját hatáskörben tehet újabb lépéseket, illetve az év hátralévő részében megfontolhatja, hogy kezdeményez-e olyan törvénymódosításokat, amelyekkel további megtakarítások is elérhetőek.
2009.02.23. 18:05
 
A költségvetési bizottság elvetette a napi standolást
A parlament költségvetési bizottsága - a kormány képviselőjének elutasítása ellenére - egyhangúlag támogatta a napi standolás havira változtatását. A lakáscélú kölcsönökre vonatkozó állami kezességvállalásról szóló törvényjavaslatot viszont csak a szocialista képviselők szavazták meg hétfőn, így mindkét javaslat általános vitára mehet a plénum elé. Az "egyes vállalkozásokat korlátozó törvényi rendelkezések hatályon kívül helyezéséről" szóló első törvényjavaslat a vendéglátóhelyeken az alkoholtermékek napi számbavételének (standolás) eltörlése mellett tartalmazza a 250 ezer forintos készpénzfizetési limit hatályon kívül helyezését, és a házipénztári készpénzkorlát emelését is.
2009.02.23. 17:21
 
 
Véget ért a spontán demonstráció a Kossuth téren
Az esti órákban véget ért az Országház előtti, előzetesen be nem jelentett demonstráció; azért gyűltek össze több százan a budapesti Kossuth téren, mert a parlament délután sürgősséggel tárgyalta az önfeloszlatásáról szóló előterjesztést. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítóinak jelentése szerint a demonstráción részt vevők közül többen transzparensekkel, árpádsávos zászlókkal jelentek meg. A tüntetők többször skandálták, hogy "Kormány takarodj!", "Gyurcsány takarodj!", illetve azt, hogy "Hazaárulók!". Nem sokkal azt követően megcsappant a tömeg létszáma, hogy ismertté vált a demonstrálók között: a parlamentben nem kapott többséget a feloszlatási indítvány. Este fél nyolckor már csak alig egy tucatnyian maradtak az ötvenhatos emlékmű előtt.
2009.02.23. 16:02
 
Labdarúgó NB I: Ismét elhalaszthatják a Győr mérkőzését
Könnyen elképzelhető, hogy a pálya alkalmatlansága miatt kedden sem tudják megrendezni a Győri ETO FC-Szombathelyi Haladás mérkőzést a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójából. A szövetség illetékes testülete a klub tájékoztatásának megfelelően az újabb halasztás mellett döntött. Az új időpontról később születik határozat. "A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ma délután ismét nyilatkozattételre hívott fel bennünket a keddi rendezés miatt. Figyelembe véve a szombati és a mai csapadékmennyiséget egyértelműen azt a tájékoztatást adtuk, hogy a pálya talaja alkalmatlan a bajnoki mérkőzés megrendezésére. Várhatóan ma délután a határozat is megszületik a versenybizottság részéről." - számolt be a Győr hivatalos honlapja.
2009.02.23. 16:02
 
 
Veszprémi késelés: a rendőrség állományába tartozó tanúkat is kihallgattak
Bencze József országos rendőrfőkapitánynak vannak információi arról, hogy a rendőrség állományába tartozókat hallgattak ki tanúként a veszprémi gyilkosság ügyében. Ezt maga a rendőrfőkapitány mondta hétfőn egy budapesti sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy voltak-e rendőrök a bűncselekmény idején a Patrióta bárban. A rendőrfőkapitány úgy fogalmazott: "Arról van információm, hogy a kihallgatott, több mint 70 tanú között vannak a rendőrség állományába tartozó tanúk is, tehát a bárban tartózkodó személyek, mint szóba jöhető tanúk között az eljárás kezdeti szakaszában már felmerültek olyan személyek, akik a rendőrség állományába tartoznak".
2009.02.23. 15:47
 
 
Kézilabda: Imre Vilmos is távozik a Dunaferrtől
Imre Vilmos vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a nehéz anyagi helyzetben lévő Dunaferr női kézilabdacsapatával. A 40 éves tréner - akinek szerződése 2010 nyaráig szólt - délután maga kért megbeszélést a klub vezetőivel, a közel háromnegyed órás tárgyalás végén azzal jött ki, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak. A dunaújvárosiaktól pénteken Vincze Melinda és Temes Bernadett, hétfőn pedig Balogh Barbara és Laluska Eszter távozott hasonló okokból. Az ötszörös bajnok és Magyar Kupa-győztes, 1999-ben Bajnokok Ligáját, 1998-ban EHF Kupát és 1995-ben KEK-et nyert alakulat pillanatnyilag a hatodik helyen áll az NB I-ben. Utolsó öt mérkőzését azonban elveszítette, főleg amiatt, hogy meghatározó játékosai a pénzügyi gondok miatt eligazoltak.
2009.02.23. 15:19
 
 
A gyakran kávézó hölgyeket ritkábban üti meg a guta
Azok az amerikai hölgyek, akik naponta négy, vagy akár több kávét megisznak, ritkábban kerülnek agyi katasztrófa miatt kórházba, mint a nem kávézók. A kávékedvelők számára biztató eredményeket a szívgyógyászat egyik vezető folyóirata, a Circulation közölte. Ha a legkülönbözőbb, egyéb tényezőket, mint az életkort, a dohányzást, az alkoholfogyasztást vagy a hormonkezelést külön figyelembe vették, a kávézás hatásának célzott értékelése meghökkentő eredménnyel végződött. Azok a nők, akik naponta legalább négy alkalommal kávéztak, 20 százalékkal ritkábban kaptak agyi katasztrófát, mint akik legfeljebb havonta egyszer ittak kávét.
2009.02.23. 15:18
 
 
Az MNB kiállt a forint védelmében
A Magyar Nemzeti Bank készen áll minden szükséges lépés megtételére, hogy megakadályozza a forint árfolyamának piaci zavarokat előidéző mozgásait - tette közzé a jegybank hétfőn. Az MNB-vel egy időben a cseh és a lengyel jegybank is hasonló közleményt tett közzé, ezt követően a régiós devizák jelentősen erősödtek, az euró 293 forintig gyengült. Noha bizonyos árfolyam-korrekció valóban elfogadható a közép-kelet-európai gazdaságokban, a túlzott mértékű és sebességű leértékelődés piaci zavarokhoz vezethet, és elkerülendő - áll a jegybank közleményében.
2009.02.23. 15:06
 
 
Seres Mária újabb kérdésekben kezdeményez népszavazást
Az államfőnek címzett nyílt levelet adott át hétfőn a képviselők számlaadásáról szóló népszavazást kezdeményező Seres Mária, amelyben összegezte az aláírásgyűjtés hónapjaiban országszerte összegyűlt tapasztalatait. Seres Mária újságíróknak elmondta azt is, hogy újabb kezdeményezései is vannak, többi között az Országgyűlés létszámának csökkentésére, a képviselők visszahívhatóságára, a listás képviselői helyek megszüntetésére és tisztán egyéni képviselőkből álló parlamentre. A kezdeményezések között szerepelnek még a pártok állami támogatásának megvonására, az országgyűlési képviselők gazdasági tevékenységtől való eltiltására és díjazásuknak a minimálbérhez kötésére irányuló kérdések is.
2009.02.23. 14:55
 
Fémfészakrakó szarkák
Fémpálcákból rakott fészket egy szarkapár Hongkongban, de nem azért, mert forradalmasítani akarja a madarak hagyományos lakásprogramját, sem pedig azért, mert alfajukat tekintve "terminátorszarkák". A szarkapár egyszerűen csak élt a környék adta alapanyagokkal, és mivel teljesen beépített városrészben lakik, ágak és egyéb természetes anyagok helyett emberi gyártásút használt. A fémpálcákat egy építkezésről lopták a szarkák, annak a fának a közeléből, amelyre megépítették fészküket. A modern eljárásra csak akkor derült fény, amikor véletlenül fejen bombáztak egy fémpálcával egy nőt.
2009.02.23. 13:55
 
 
Az SZDSZ egyeztetést kezdeményez a Reformszövetség javaslatairól
Az SZDSZ egyeztetést kezdeményez a parlamenti pártok frakcióvezetőivel arról, hogyan tudna a Ház a Reformszövetség javaslataival foglalkozni - mondta Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője hétfőn napirend előtt a parlamentben. Kóka János felszólalásában kiemelte: sok százezer család vagyona és munkahelye van veszélyben, véleménye szerint lehet bankcsőd, és lehet devizaválság is. Mint mondta, az államcsőd veszélye közgazdászok szerint ötven százalék felett van. A liberális politikus megkérte a miniszterelnököt - aki nem tartózkodott a parlamentben - mondjon ő is egy számot, hogy mekkora a valószínűsége az államcsődnek.
2009.02.23. 13:27
 
 
Tízmilliós nyomravezetői díj a tatárszentgyörgyi gyilkosság ügyében
Tízmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az országos rendőrfőkapitány a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság ügyében hétfő délután - közölte Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főigazgatója. Az apán és a kisfiún fegyverből származó lövésnyomokat találtak az orvos szakértők. Megállapították, hogy halálukat erőszak okozta - mondta Papp Péter ezredes a boncolási jegyzőkönyv eddigi eredményét ismertetve. Arra kérdésre, hogy milyen fegyverrel követték el a támadást, és hány lövés érte a két áldozatot, a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kívánt válaszolni. Közlése szerint az elsődleges tűzvizsgálat elektromos tüzet állapított meg a hétfői hajnali tragédia után.
2009.02.23. 12:50
 
 
Csökken az üzemanyagok ára szerdától
Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdától a Mol Nyrt. - értesült hétfőn piaci forrásból az MTI. A Mol egy hete változtatott a benzin árán, akkor emelte bruttó 4 forinttal, míg a gázolajé akkor nem változott. A szerdai csökkentéssel az üzemanyagok átlagára 250 forint lesz. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők a csökkentést piaci folyamatokkal magyarázták.
2009.02.23. 12:42
 
 
FT-elemzés: Maastricht nélkül fel kell venni Kelet-Európát az euróba
A belépési feltételrendszer törlésével mielőbb fel kell venni a kelet-európai EU-tagállamokat az euróövezetbe, mert a keleti térség pénzügyi válsága a valutaunió összeomlásának kockázatát is felveti, áll a Financial Times hétfői elemzésében, amely érthetetlennek nevezi, hogy a magyarok nagy számban vettek fel svájci frank alapú hiteleket. A londoni gazdasági napilap kommentárrovatának élén közölt szerkesztőségi írás szerint a válság a térségi kormányok két gazdaságpolitikai hibája miatt sújtja aránytalanul erősen Kelet-Európát. Az első hiba az volt, hogy a hogy a háztartásokat devizaalapú ingatlanhitelek felvételére ösztönözték.
2009.02.23. 12:39
 
Polgári tragédia: csak az biztos, hogy gázrobbanás történt
Csak annyi bizonyos, hogy gázrobbanás miatt dőlt össze egy lakóépület és rongálódott meg több Polgáron, de azt, hogy milyen műszaki hiba okozhatta a tragédiát, a tűzoltóság szakértők bevonásával még vizsgálja - mondt Takács Gábor tűzoltó alezredes. A vizsgálat eddigi megállapításai szerint a vezetékes gáz házon belüli szivárgása okozhatta a pénteki hatalmas detonációt - tette hozzá a hatósági vizsgálatot végző hajdúnánási tűzoltóság parancsnoka. Tájékoztatása szerint valószínűsítik azt is, hogy a tetőtérből indulhatott a szivárgás, ott ugyanis találtak olyan golyóscsappal elzárt vezetéket, amelynek a végén sem fogyasztó készülék, sem vakdugó nem volt.
2009.02.23. 12:35
 
 
Elemzők szerint előremutató a Reformszövetség programja
A Reformszövetség szombaton közzétett programja előremutató és egybevág a szakmai konszenzussal. Alapvetően azonos irányú a Gyurcsány Ferenc által hétfőn vázolt kormányprogrammal, ám messzebb megy annál - mondták az MTI által hétfőn megkérdezett makroelemzők. Suppan Gergely, a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. makroelemzője teljes mértékben támogatandónak nevezte a Reformszövetség javaslatait. Magyarország számára jelenleg "nincs is más lehetőség, mint egy hasonló léptékű strukturális reform végrehajtása, bele kell vágni, mert nincs más esély" - fogalmazott.
2009.02.23. 12:31
 
Mintegy 42 ezer milliárd forint az állami vagyon
Mintegy 42 ezer milliárd forint az állami vagyon értéke a 2008-as állapotok alapján, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által összeállított vagyonkataszter szerint - ismertette Tátrai Miklós, a vagyonkezelő vezérigazgatója. A részleteket a vagyonkezelő először az Országgyűlés illetékes bizottsága előtt kívánja bemutatni, de annyit a vezérigazgató elmondott: az összegből mintegy 38 ezer milliárdot tesznek ki az épületek, építmények, 2.000-2.000 milliárd forintot a társasági vagyon, valamint a mintegy 2 millió hektár földterület.
2009.02.23. 12:26
 
 
Gráf: 33 milliárd forintot vonnak el a mezőgazdaságtól a válság miatt
A mezőgazdaságban gazdálkodók 33 milliárd forinttal kevesebb állami támogatásban részesülhetnek 2009-ben a válság hatásainak csökkentése érdekében hozott kormányzati megszorítások miatt - mondta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter a kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Gráf József kiemelte: az ország stabilitásának megteremtése érdekében hozott intézkedések ellenére az idén sem csökken, sőt kis mértékben emelkedik is az ágazat európai uniós támogatása 2008-hoz képest. A forint árfolyamgyengülése miatt az összes - uniós és magyarországi - mezőgazdasági támogatás várhatóan 258 milliárd forint lesz 2009-ben, szemben az előző évi 233 milliárd forinttal.
2009.02.23. 12:18
 
Hétfőtől egy hétre leállt a győri Audi
Az Audi AG németországi gyárainak menetrendjéhez igazodva hétfőtől egy hétre leállt a termelés az Audi Hungaria Motor Kft-nél Győrött - mondta a vállalat kommunikációs vezetője. Lőre Péter emlékeztetett rá: az intézkedésről idén január végén már tájékoztatták a nyilvánosságot. A döntés indoklásaként hozzátette: a gazdasági válság miatt csökken a rendelésállomány, ezért fogják vissza a termelést. A járműgyártás tavaly december közepétől négy hétre már leállt Győrött, a motorgyártásnál pedig - terméktípustól függően - 2 és 4 hét között szünetelt a termelés a múlt év végén. Az egyhetes leállás mintegy 5.500 dolgozót érint.
2009.02.23. 11:58
 
A Világbank Kelet-Európa megsegítésére szólított fel
Nyugat-Európának nem szabad kivonnia befektetéseit Kelet-Európából, hanem segítenie kell a szomszédainak, mondta a Világbank elnöke a Süddeutsche Zeitungnak. Robert Zoellick szerint Európa tragédiája lenne az újbóli megosztottság. A nemzetközi pénzintézet vezetője kifejtette, hogy Kelet-Európának 120 milliárd dollárra van szüksége a bankok újratőkésítéséhez. Ebbe beleértette Oroszországot, Ukrajnát és Törökországot is. "Erről már tárgyalunk az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD), a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Beruházási Bankkal (EIB), de elmarad a siker, ha a nyugat-európai államok nem segítenek nekünk", idézte a Világbank elnökét a német lap.
2009.02.23. 11:55
 
 
Jövő héten a Közel-Keletre utazik az amerikai külügyminiszter
Jövő héten Ciszjordániában és Izraelben tesz hivatalos látogatást az amerikai külügyminiszter - derült ki egy magas rangú palesztin illetékes hétfői nyilatkozatából. Hillary Clinton útját március 3-4-re tervezik - közölte Száeb Erekát, a közel-keleti béketárgyalásokon részt vevő palesztin küldöttség tagja. Ez lesz az új amerikai kormányzat külügyminiszterének első hivatalos látogatása a térségben. Clinton Egyiptomból utazik a palesztin területekre és Izraelbe. A Gázai övezet megsegítésére szervezett nemzetközi adományozói konferencián vesz részt az észak-afrikai arab országban.
2009.02.23. 11:50
 
 
BKV: nincs fennakadás a hó miatt
A havazás ellenére zavartalan a forgalom a BKV vonalain, eddig nem volt fennakadás és menetidőcsúszás a havazás miatt a közösségi közlekedésben - közölte a BKV Zrt. A forgalom zavartalan; a fődiszpécser a belvárosiakon túl a külső megállóhelyeken is hóeltakarítási munkálatokat rendelt el. Hozzátették: amennyiben az időjárás megkívánja, a metró felszíni szakaszain, a HÉV- és a villamosvonalakon hótörőmenetek indulnak majd üzemszünetekben, rendszeresen ellenőrzik a váltók működését, felülvizsgálják a műhelycsarnokok, a szolgálati helyek, a vezetőfülkék, valamint az utasterek fűtőberendezéseit. Pest megye területén a délutáni-esti órákra akár 10-15 centiméteres hó is eshet, ezért narancssárga riasztást rendeltek el - közölte a katasztrófavédelem.
2009.02.23. 11:37
 
Pölöskei távozik a Budapest Honvédtól
Szerződést bontott egymással a Budapest Honvéd és Pölöskei Gábor, a kispesti labdarúgóklub vezetőedzője hétfőn. Az egyesület az MTI-hez eljutatott közleményében kitér arra, hogy az új tréner megtalálásáig Csábi József eddigi pályaedző irányítja majd a csapatot. Pölöskei Gábor júniusban vette át a vezetőedzői posztot, ám a bajnokságban a várakozásokat alulmúlva szerepelt a csapat, az eddigi 16 fordulóban ugyanis mindössze ötször hagyta el győztesen a pályát. A Soproni Liga 12. helyén szerénykedő Honvéd szombaton a Vasas otthonában elszenvedett 3-1-es vereséggel kezdte a tavaszi szezont.
2009.02.23. 10:37
 
Erősebben nyitott a forint a bankközi devizapiacon
Erősödött a forint, hétfőn fél tízkor 300,90/301,10 forint volt az euró a pénteki 304,25/50 forint után. A kereskedők elmondása szerint az induló üzletek meglehetősen "csapkodó" adásvételt mutattak: 302 forintról néhány üzlet 300 forint alá juttatta az euró árfolyamát - a szélsőérték 299,70 forint volt, ám innen hasonló gyorsasággal került vissza a középérték 301 forint magasságába. Nyilvánvaló, hogy a szélsőséges irányváltások az alacsony forgalommal is összefüggésben vannak. A piac az MNB kamatdöntésére vár, miden bizonnyal ez is szerepet játszik a mérsékelt forgalomba. Ugyanakkor a forgalom nem feltűnően alacsony az elmúlt hetekhez képest, az érdeklődés általában mérséklődött a jelenlegi szintre.
2009.02.23. 10:30
 
 
Az MSZP számlakötelessé tenné a képviselői költségtérítést
Számlakötelessé tenné a képviselői költségtérítést az MSZP elnöksége - közölte Ujhelyi István, a párt alelnöke hétfőn az MTI-vel. A politikus elmondta: a testület azt kéri a szocialista frakciótól, hogy nyújtson be ilyen értelmű törvényjavaslatot az Országgyűlésnek. Az MSZP országos elnöksége vasárnap késő este vitatta meg ezt a kérdést. A népszavazási kezdeményezéstől függetlenül, de annak céljával összhangban javasoljuk, hogy a parlamenti képviselők, csakúgy, mint a többi állampolgár, minden elszámolható költségükről hozzanak számlát - közölte Ujhelyi István.
2009.02.23. 10:16
 
 
Condoleezza Rice memoárjait írja az elmúlt nyolc évről és családjáról
Condoleezza Rice, az előző amerikai külügyminiszter három memoárkötetet ír az elmúlt nyolc évről és családjáról - közölte a Crown Publishers kiadó. Rice először azt a visszaemlékezést írja meg, amelyben összefoglalja a Bush-adminisztrációban töltött éveit; 2001 és 2005 között George Bush elnök nemzetbiztonsági főtanácsadója volt, 2005-től 2009-ig az amerikai diplomáciát irányította. Rice őszinte beszámolót, egyben pontos elemzést tár az olvasók elé fehér házi és külügyminiszteri éveiről, az amerikai nemzetbiztonsági és külpolitika alakulásáról - tartalmazza a Random House kiadóhoz tartozó Crown Publishers közleménye. A memoár várhatóan 2011-ben lát napvilágot; névtelenséget kérő források szerint a szerző legalább 2,5 millió dollárt kap a könyvért.
2009.02.23. 09:24
 
 
Zuschlag tagadta, hogy magáncélokra is fordítottak volna pénzt
Zuschlag János tagadta az ellene és tizenöt társával szemben folyó per hétfői, kecskeméti tárgyalásán, hogy a civil szervezetekhez befolyt összegekből magáncélokra is fordítottak volna pénzt. Az elsőrendű vádlott meghallgatásának negyedik napján a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kijelentette, hogy a civil szervezetekhez befolyt összegeket a Fiatal Baloldal (FIB) rendezvényeire, működésére fordították, nem költöttek belőle saját céljaikra. Hozzátette, hogy a pályázatok útján befolyt összegeket még ki is kellett egészíteni, hiszen azok önmagukban nem fedezték volna a FIB rendezvényeinek költségeit.
2009.02.23. 09:14
 
 
Olmert felfüggesztette az Egyiptommal tárgyaló küldöttség vezetőjét
Ehud Olmert távozó izraeli kormányfő felfüggesztette a Hamász és Izrael közötti tűzszünet ügyében Egyiptommal tárgyaló izraeli küldöttség vezetőjét, amiért élesen bírálta a miniszterelnöki hivatalt - jelentette hétfőn az izraeli közszolgálati rádió. A rádió értesülései szerint Olmert megsértődött Ámosz Giládra egy múlt heti újságcikk miatt, amely szerint a küldöttségvezető Kairó "megsértésével" vádolta a kormányt, és következetlennek nevezte a tűzszünet megkötésében tanúsított politikáját. A miniszterelnök egyúttal felkérte a köztisztviselőket felügyelő hivatalt, hogy vizsgálja meg, függelemsértésnek minősülnek-e Gilád kijelentései.
2009.02.23. 08:30
 
 
Acapulcói tenisztorna: Szávay és Arn újabb győzelme a selejtezőben
Biztosan lesz magyar a 220 ezer dollár összdíjazású acapulcói salakpályás női tenisztorna főtábláján, mivel Szávay Ágnes és Arn Gréta is megnyerte második mérkőzést a selejtezőben, a legjobbak közé kerülésért pedig egymással csapnak össze hétfőn késő este. Szávay - a WTA honlapja alapján - a svéd Johanna Larssonon, Arn pedig a francia Olivia Sanchezen jutott túl a vasárnapi játéknapon. Eredmények, selejtező, 1. forduló: Szávay (1.)-Larsson (svéd) 6:3, 1:0-s állásnál Larsson visszalépett Arn (8.)-Sanchez (francia) 6:7 (5-7), 6:1, 6:3.
2009.02.23. 08:24
 
 
Almunia: Magyarország le fogja gyűrni a válság okozta nehézségeket
Magyarországon sikeresen le fogják gyűrni a válság okozta nehézségeket, a közfinanszírozás konszolidációja pedig sokat segít majd abban, hogy a magyar gazdaság megerősödjön - jelentette ki Joaquín Almunia, az Európai Bizottság pénzügyi biztosa a köztelevízióban vasárnap este. A biztos a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában azt mondta: Magyarországon az államháztartási hiány jelentősen csökkent az elmúlt 3 évben, ennek folytatódnia kell. Bíznak abban, hogy 2009 végére az államháztartással kapcsolatban közösen megállapított célok tarthatóak lesznek - tette hozzá a pénzügyi biztos.
2009.02.23. 07:43
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152[2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista