2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Katapult Program: a volt igazgató szerint Borovszky jegyzőkönyvet hamisított
A Katapult Mentorprogram volt programigazgatója szerint Borovszky Tímea, az Oktatási és Kulturális Minisztérium állásából felfüggesztett esélyegyenlőségi főigazgatója saját állításainak alátámasztására hivatalos dokumentumot hamisított; ezt Nagy Attila maga közölte hétfőn Budapesten. "Borovszky Tímea (...) a saját állításainak az indokolásaként hamisított egy jegyzőkönyvet" - mondta sajtótájékoztatóján Nagy Attila. Borovszky Tímea az MTI-nek azt mondta: Nagy Attila állítása nem felel meg a valóságnak és azért a bíróságon kell majd felelnie.
2009.03.16. 19:55
 
 
Jelenlegi formájában nem támogatja a kormány a Reformszövetség javaslatait
A kabinet jelenlegi formájában nem támogatja a Reformszövetség által javasolt lépéseket - derül ki egy kormányzati szakértői anyagból. Az Országgyűlés kedden kezdi tárgyalni a szövetség programján alapuló ellenzéki határozati javaslatot. Az MTI birtokába került, kormányzati szakértők által a kabinetnek készített anyag szerint a Reformszövetség javaslatai a kormány csomagjához képest alacsonyabb növekedést, nagyobb inflációt, idén pedig nagyobb államháztartási hiányt eredményeznének.
2009.03.16. 18:30
 
 
Lieberman: meg kell semmisíteni a Hamász-rezsimet
A Gázai övezetet uraló Hamász-kormányzatot meg kell semmisíteni, Izraelnek pedig ellenőriznie kell a palesztinok lakta övezet és Egyiptom határát - mondta Avigdor Lieberman, az izraeli külügyminiszteri tisztség várományosa egy hétfői interjúban. Lieberman az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökségnek nyilatkozva fejtette ki a gázai övezeti konfliktussal kapcsolatos nézeteit. Lieberman pártja, a szélsőjobboldali Jiszráél Béténu vasárnap éjjel koalíciós megállapodást kötött a jobboldali Likuddal, és az egyezség értelmében öt tárcát kap az új izraeli kormányban. Ezek között van a külügyi is, amelyet Lieberman vezetne.
2009.03.16. 17:35
 
 
Madagaszkáron a hadsereg elfoglalta az elnöki palotát
Behatolt a madagaszkári elnöki palotába hétfőn délután a hadsereg egy alakulata, de nem tudta letartóztatni az elnököt, aki már nem tartózkodott ott. Szemtanúk szerint rövid lövöldözés és két nagy robbanás is hallatszott, miután két harckocsi utat tört magának az épületbe, amelyet körülvett egy alakulat. Marc Ravalomanana elnök már régebben elhagyta a fővárost, és annak közelében, egy másik palotában keresett menedéket. Előzőleg Andry Rajoelina ellenzéki vezető felszólította a fegyveres erőket, hogy tartóztassák le az elnököt, akinek a lemondását régóta követeli az ellenzék. Ravalomanana vasárnap népszavazást ajánlott, de ezt nem fogadták el ellenfelei.
2009.03.16. 17:12
 
 
Nincs döntés Brüsszel ötmilliárd eurós gazdaságélénkítő javaslatáról
Nem jutottak egyetértésre az Európai Unió külügyminiszterei hétfőn arról a javaslatról, hogy a tavaly megmaradt mezőgazdasági pénzek terhére az Európai Bizottság finanszírozzon energiaügyi és távközlési beruházásokat a tagországokban. Göncz Kinga külügyminiszter ugyanakkor a találkozót követően úgy nyilatkozott, esélyt lát arra, hogy az ötmilliárd eurós javaslatról az állam- és kormányfők pénteki találkozóján elvi megállapodás születik. A brüsszeli végrehajtó testület év eleji kezdeményezéséről - amely részét képezné az EU gazdaságélénkítési terveinek - rögtön ismertetése után világossá vált, hogy eredeti formájában nem számíthat osztatlan sikerre a tagállamok között.
2009.03.16. 17:00
 
 
Az NHH megszüntette a mobiltendert
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) megszüntette a mobiltendert, így Magyarországon egyelőre nem lesz negyedik mobilszolgáltató - közölte a hatóság hétfőn. A közlemény szerint azért szüntették meg a pályázatot, mert a kiírás óta megromlott hazai és nemzetközi gazdasági környezet miatt nem lehetett reális képet alkotni a pályázók által tett vállalások értékéről. A pályázat megszüntetése mellett a frekvenciák hasznosítását továbbra is napirenden tartja az NHH.
2009.03.16. 16:50
 
 
Nem indul a vb-n a Hoffmann, Zavozin jégtáncpáros
Nem indul a március 23-án kezdődő Los Angeles-i műkorcsolya-világbajnokságon a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtáncpáros. Sallak György, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség főtitkára arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a súlyos fejsérülést szenvedett Hoffmann megpróbált jégre lépni, de minden mozdulat nehezére esett, továbbá szédülése mostanáig sem múlt el. Hoffmann két hete sérült meg, amikor egy New York-i edzés során megbotlott és fejjel nekiesett a palánk nyitott ajtajának. A vb-n sérülés miatt szintén nem vehet részt Sebestyén Júlia.
2009.03.16. 16:36
 
 
Hárommilliárd forintos csalás ügyében nyomoz a vámhatóság
Különösen nagy kárt okozó, hárommilliárd forintot meghaladó értékű csalás, adócsalás, továbbá a számviteli rend megsértése és okirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a vámhatóság három magyar állampolgár ellen - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnokság megbízott parancsnoka hétfőn Győrött. A két irányítót - egy szegedi és egy érdi embert - előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. Az ügy felderítésében az adó- és a vámhatóság szorosan együttműködött - mondta a sajtótájékoztatón Fekete Attila.
2009.03.16. 16:32
 
Megszökött egy tinilány kilencvenéves szaúdi vőlegénye elől
Megszökött a nászéjszakáról az a 14 éves külföldi lány, akit családja egy több mint 90 éves arab aggastyánnak ígért. A becsapott vőlegény panaszt nyújtott be Mekka városának - olvasható az Okaz című lap hétfői számában. A hatóságok azonban nem akarnak segíteni a panaszosnak, aki saját elmondása szerint nagyon nagy összegű menyasszonypénzt fizetett a lányért és egy drága lakodalmi ünnepséget is rendezett. Nem azt vetik a szemére, hogy egy tinédzsert akart elvenni feleségül, hanem hogy elfejtette beszerezni azokat az engedélyeket, amelyek egy külföldivel kötendő házassághoz a törvény szerint szükségesek.
2009.03.16. 15:55
 
Euromoney: Magyarország visszacsúszott az országkockázati besorolási listán
Romlott valamelyest Magyarország általános országkockázati besorolása a londoni Euromoney gazdasági folyóirat által összeállított legújabb globális sorrendben, de a magyar gazdaság továbbra is a 186 országot soroló lista legkevésbé kockázatos felső harmadában van. Magyarország a tavaly őszi 48. hely után most az 54-ikre került, a legnagyobb londoni gazdaságpolitikai magazin által több tucatnyi piaci és politikai elemző értékelése alapján félévente összeállított - a lap márciusi kiadásában közölt - kockázati rangsorban. A térségi EU-országok közül a legjobb helyen továbbra is Szlovénia áll, amely a tavaly szeptemberi listán elfoglalt 26. helyéről a 24-ikre lépett előre.
2009.03.16. 15:50
 
 
Kiállítás Rejtő Jenő életéből a Magyar Zsidó Múzeumban
Rejtő Jenő legendás élete címmel nyílik kedden kiállítás a Magyar Zsidó Múzeumban; a Petőfi Irodalmi Múzeummal közös tárlat megnyitóján először láthatja a közönség Varsányi Ferenc Volt egyszer egy regényhős, akit P. Howardnak hívtak című animációs dokumentumfilmjét. Rusznák Rita, a kiállítás kurátora az MTI-nek elmondta: a Rejtő Jenő (1905-1943) életéről, munkáiról szóló tárlaton korabeli plakátokkal, színlapokkal, fotókkal és kávéházi enteriőrrel idézik meg a 30-as évek pesti hangulatát, és benne a sikeres kabarészerzőt. A közönség előtt jobbára ismeretlen kéziratok, az író hivatalos okmányai, könyveinek első kiadásai is megtekinthetőek.
2009.03.16. 15:35
 
 
Fidesz: a Zuschlag-ügyhöz hasonló a Katapult-program ügye
A Zuschlag-ügyhöz hasonlította a Katapult Mentorprogram körüli szabálytalanságokat interpellációjában két fideszes politikus az Országgyűlésben; Hiller István miniszter közölte: az ügy tisztázása túlmutat a közigazgatás határain, ezért március 12-én ismeretlen tettesek ellen feljelentést tettek. Pósán László közölte: az Oktatási és Kulturális Minisztériumból talicskában tolták ki a közpénzt a beosztottak. Szavai szerint az eljárás hasonló volt a Zuschlag-ügyhöz: úgy lehetett pályázati pénzhez jutni a hátrányos helyzetű fiatalok egyetemi felzárkóztatására szánt összegből, ha bizonyos százalékot visszafizettek a megfelelő helyre. A képviselő sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, hogy a korrupciógyanús szerződések összege a 100 millió forintot is meghaladhatja.
2009.03.16. 15:25
 
 
Dávid Ibolya: megérte kockáztatni az MDF parlamenti frakcióját
Megérte kockáztatni az MDF parlamenti frakciójának létét - jelentette ki Dávid Ibolya, aki utolsó napirend előtti felszólását mondta a parlamentben az MDF képviselőcsoportjának megszűnése miatt. Az MDF elnöke azt mondta, az elmúlt héten újságírót, politikus, politológust egy kérdés érdekelt, megérte-e az MDF-nek kockáztatni parlamenti frakciójuk létét azzal, hogy az európai listájára Bokros Lajost jelölték, az ország tehetetlen vezetése helyett pedig egy válságkezelő miniszterelnök jelöltre tettek javaslatot. "Igen megérte. Megérte és tiszta lelkiismerettel folytatjuk munkánkat független képviselőként. Ha ez az őszinte beszéd ára, akkor is megérte, ha ez az ára, hogy nem állunk be a populista mesehősök sorába, akkor is megérte" - jelentette ki a pártelnök.
2009.03.16. 13:58
 
 
Kleopátra afrikai gyökerei
A legendás szépségű Kleopátra afrikai ősökkel is büszkélkedett - állítja a BBC kutatócsoportja, amely reményei szerint megtalálta az egyiptomi királynő húga, Arszinoé hercegnő (Kr. e. 68/67. - Kr. e. 41) sírját. Az eddigi elméletek szerint Kleopátra (Kr.e. 69 - Kr.e. 30), a Ptolemaiosz-dinasztia utolsó uralkodója görög származású volt. Egyenesági leszármazottja volt ugyanis Nagy Sándor tábornokának, I. Ptolemaiosz Szóternek. Arszinoé hercegnő csontvázából ítélve azonban, amelyekre Epheszoszban, Törökországban bukkantak, anyja afrikai volt. A felfedezés Hilke Thuer, az Osztrák Tudományos Akadémia régészének nevéhez fűződik.
2009.03.16. 13:27
 
 
Vb-selejtező: az eltiltott Juhász és Bodnár is benne lesz a szűkítettben
Annak ellenére tagja lesz a magyar labdarúgó-válogatott Tiranába utazó keretének Juhász Roland és Bodnár László, hogy eltiltás miatt egyikük sem játszhat az albánok elleni, jövő szombati világbajnoki selejtező mérkőzésen. Négy nappal később viszont már mindketten pályára léphetnek a máltaiakkal szemben esedékes itthoni összecsapáson, azzal pedig, hogy elutaznak az albán fővárosba, a közös felkészülés hosszabbra nyújtható. A hazai szövetség tájékoztatása szerint Erwin Koeman szakvezető pénteken szűkíti 21 fősre a keretet, amely jövő hétfőn kezdi meg az előkészületeket a két találkozóra.
2009.03.16. 13:21
 
 
A britek nem látják szívesen az EU-munkavállalókat
A britek többsége nem látja szívesen a többi EU-tagállamból érkező munkavállalókat - ez derült ki a Financial Times megbízásából elvégzett nemzetközi felmérésből. A Harris közvélemény-kutató öt nagy EU-tagállamban - Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban - tette fel azt a kérdést, hogy a helyiek mennyire támogatják vagy ellenzik a külföldi uniós állampolgárok szabad munkavállalását országukban. A londoni gazdasági napilap által közölt eredmények szerint a legnagyobb ellenszenv Nagy-Britanniában mutatkozott: itt a válaszolók 54 százaléka mondta azt, hogy "valamennyire", vagy "erősen" ellenzi az EU-jogszabályokban rögzített munkavállalási szabadságot.
2009.03.16. 13:06
 
Balla-gyilkosság: tanúmeghallgatásokkal folytatódott a tárgyalás
A vádlott baráti körének meghallgatásával folytatódott a Balla Irma-gyilkosság tárgyalása hétfőn a Hajdú-Bihar megyei Bíróságon. Nagy Antal bíró ezúttal ismertette a bizonyítási eljárás során készült szemlejegyzőkönyveket is. A tanúmeghallgatások során ismét szóba kerültek azok a szerepjátékok, amelyeket rendszeresen játszott a baráti társaság, köztük az édesanyja, Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt fia, a most 30 éves S. Sándor is. A tanúk egybehangzóan állították, hogy a játékok során S. Sándor nem volt agresszív, nem voltak dühkitörései, valamennyien jól felkészült, jó mesélő és jól kombináló játékosként írták le.
2009.03.16. 12:54
 
Tilos a tánc, a hangos zene és a csók Dubajban
A hangos zenehallgatást, a táncot, a meztelenkedést, de még a kézenfogva sétálást is helytelen viselkedésnek nyilvánították Dubajban a legújabb irányelvek szerint - adta hírül az el-Imárát el-Jaum című, arab nyelvű lap. A városállam vezetése arra szólította fel a lakosságot, melynek 80 százalékát külföldiek teszik ki, hogy tiszteljék a muszlim többségű ország szokásait, és kerüljék az illetlen viselkedést. Dubaj amúgy az Egyesült Arab Emirátusok közül az egyik legtoleránsabb: az öltözködési szabályok viszonylag lazábbak, és tucatjával találhatók itt hotelek, amelyeknek bárjában legális alkoholfogyasztásra is lehetőség nyílik.
2009.03.16. 12:26
 
 
Nem lesz BKV-sztrájk
Az összes szakszervezet megállapodott a BKV menedzsmentjével a 2009-es bérfejlesztésről hétfőn, miután mind a 26 érdekképviselet elfogadta a munkáltató 5 százalékos béremelési javaslatát - jelentette be a BKV vezérigazgatója. Kocsis István a megállapodás aláírást követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy az általuk ajánlott emelés az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ajánlásának felső határa, ennél többet a BKV nem tudott volna vállalni. Hozzátette: nagyon nehéz volt a jelenlegi gazdasági helyzetben kompromisszumot találni. A sztrájkbizottság a megállapodás aláírásával visszavonta a sztrájkfenyegetést.
2009.03.16. 12:12
 
 
Az MDF-es képviselők függetlenként folytatják munkájukat
Csáky András kilépésével a kilenc MDF-es képviselő függetlenként folytatja munkáját a parlamentben - jelentette be Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője a párt hétfői frakcióülése után. Közölte: átmeneti időszaknak tekintik, míg függetlenként kell dolgozniuk. Ez idő alatt csoportként működik az MDF volt frakciója, ez azt jelenti, hogy a csoport a döntéseit közösen hozza majd meg - tette hozzá. Herényi Károly kiemelte, minden erővel azon vannak, hogy a frakciót újjá tudják alakítani. Kérdésre válaszolva közölte: a frakció legkésőbb a nyáron újjáalakulhat. A frakcióvezető arra a kérdésre azonban, hogy tárgyalnak-e valakivel a belépésről, nemmel válaszolt.
2009.03.16. 12:10
 
 
Március 29-én kezdődik a nyári időszámítás
Nem egészen két hét múlva, március 29-én, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, amely október 25-ig tart; a MÁV menetrendjét emiatt nem kell módosítani - közölte Kavalecz Imre, a közlekedési társaság sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel. Az órákat hivatalosan az időszámítás-változás hajnalán, kettő órakor három órára, egy órával igazítják előre. A változás három nemzetközi vonatot érint: a Dacia expressz Bécsből-Bukarestbe és a Bukarestből Bécsbe tartó járatát, továbbá a Beograd expressz Belgrád-Budapest közötti járatát. Az említett nemzetközi vonatok az új időszámításra való áttérés miatt körülbelül egy órás késéssel közlekednek az óraigazítás hajnalán.
2009.03.16. 11:57
 
 
Barroso: a protekcionizmus zsákutca
"Sehova nem vezető zsákutcába" jutna az Európai Unió, ha a jelenlegi válságra protekcionizmussal válaszolnának a tagállamok - mondta hétfőn Londonban az EU bizottságának elnöke. José Manuel Barroso, aki Gordon Brown brit kormányfővel tárgyalt a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban az uniós vezetők brüsszeli találkozója előtt, közös sajtótájékoztatójukon kijelentette: ez az első ilyen jellegű, világgazdasági szinten "szinkronban zajló" válság, de van belőle kiút. A brüsszeli bizottság vezetője azt mondta: az integrált, egységes belső EU-piac léte önmaga minden egyes uniós állampolgár éves jövedelmét átlagosan csaknem 500 euróval növeli.
2009.03.16. 11:19
 
 
Az öregedés 27 évesen kezdődik
Az ember egyes mentális képességei 22 évesen vannak a csúcson, mindössze öt évvel később pedig megkezdődik a hanyatlás - közli a brit Daily Telegraph internetes változata. Az amerikai Virginiai Egyetem kutatói 2000 férfi és nő részvételével hét éven keresztül tanulmányozták, miként függ az életkortól egészséges, 18 és 60 év közötti felnőttek mentális teljesítőképessége. A kutatók megállapították, hogy a 12 tesztből kilencnél átlagosan 22 éves korban nyújtották a legjobb teljesítményt a tanulmány résztvevői. A legmagasabb pontszámokhoz képest 27 évesen jelentkezett az első határozott teljesítményromlás az érvelést, a gondolkodás sebességét és a térbeli vizualizációt mérő tesztekben.
2009.03.16. 10:06
 
 
Szabadon engedték Budaházyt és Toroczkait
Szabadon engedte Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót a rendőrség - olvasható a zoom.hu hírportálon. A rendőrség megerősítette az információt, megjegyezve, hogy mindkettőjüket feljelentették. A rendőrség még vasárnap este közölte: a nemzeti ünnepen harmincöt embert állítottak elő a fővárosban. Az előállítottak közül Budaházy György és Toroczkai László ellen az ügyészségen tesznek feljelentést a rendőrök. Budaházy Györggyel szemben hatóság eljárásának megzavarása bűncselekmény kísérlete, Toroczkai Lászlóval szemben pedig hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményének előkészülete miatt tesz feljelentést a BRFK a Budapesti Nyomozó Ügyészségen.
2009.03.16. 10:00
 
 
Megkezdődött az "amstetteni rém" pere
Rendkívüli sajtóérdeklődés és szigorú biztonsági intézkedések közepette kezdődött meg hétfőn az "amstetteni rémként" emlegetett Josef Fritzl ötnaposra tervezett pere az alsó-ausztriai St. Pöltenben. A világszerte nagy port felvert ügy tavaly áprilisban pattant ki. Akkor derült fény arra, hogy a vádlott csaknem 24 éven át amstetteni házuk pincéjébe bezárva tartotta és vérfertőző viszonyra kényszerítette a lányát, akinek hét gyermeket nemzett. Az ügyészség emberöléssel, nemi erőszakkal, vérfertőzéssel, súlyos kényszer alkalmazásával, személyes szabadság korlátozásával és rabszolgasorsban tartással vádolja.
2009.03.16. 09:55
 
 
Estorili tesztelés: Talmácsi az ötödik az első napon
Talmácsi Gábor az ötödik legjobb időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokságra készülő csapatok portugáliai tesztelésének első napján. A vasárnapi, estorili körözésben az aktuális világbajnok, az olasz Marco Simoncelli bizonyult a leggyorsabbnak a 250 kcm-es kategóriában. A Talmácsi menedzsmentjétől származó információ szerint az eddigi tesztektől eltérően most szinte valamennyi istálló képviseltette magát. A tapasztalatok alapján a magyar motoros csapatának szakemberei úgy vélik, valamit változtatni kell a geometriai beállításokon, a gép ugyanis a féktávokon nem igazán engedelmeskedik pilótájának, emiatt a kigyorsítás is kritikus.
2009.03.16. 09:39
 
 
Veres: a kormánynak van vészforgatókönyve
A kormánynak van vészforgatókönyve arra az esetre, ha a magyar gazdaság visszaesése nagyobb lesz mint 3,5 százalék - mondta a pénzügyminiszter a Napkeltében. Mivel a magyar gazdaság nyitott és a GDP alakulására erősen hat a német export, ha a német gazdaság a most prognosztizált három százaléknál is mélyebb recesszióba kerül, akkor a magyar GDP is erőtelesebben visszaeshet, és akkor kerülhet sor a vészforgatókönyv alkalmazására - mondta Veres János. Részleteket erről nem kívánt mondani.
2009.03.16. 09:00
 
 
Válság okozta alvászavar
A gazdasági gondok miatt rosszul alszik az amerikaiak több mint egynegyede. Ezzel párhuzamosan hét százalékkal nőtt 2007 óta a patikákban kiváltott altatószer receptek száma - állapította meg a Nemzeti Alvás Alapítvány most nyilvánosságra hozott tanulmánya. Az adatokat ezernél is több felnőtt nő és férfi megkérdezésével gyűjtötték össze. A rosszul alvók aránya az utolsó nyolc évben csaknem megduplázódott. 13 százalékról 20 százalékra növekedett azoknak a felnőtteknek a száma, akik a gazdasági nehézségek következtében naponta hat óránál rövidebb ideig alszanak.
2009.03.16. 08:28
 
 
Internetes csalás áldozata lett a világháló feltalálója
Internetes csalók csapdájába sétált Sir Tim Berners-Lee, aki a világhálót ma ismert formájában feltalálta. Sir Tim, aki éppen húsz éve, 1989-ben állt elő a World Wide Web, vagyis a mindenki által böngészhető számítógépes információhálózat ötletével, a The Sunday Telegraphnak adott intejúban elmondta: karácsonyi ajándékot akart vásárolni egy online "boltból", és csak akkor jött rá, hogy őt is átverték saját találmánya segítségével, amikor az ajándék nem érkezett meg. A konzervatív brit vasárnapi lap által idézett statisztikák szerint az internethasználó britek negyede vált már online csalások áldozatává.
2009.03.16. 08:11
 
 
Elindult a Discovery
Elindult a Discovery amerikai űrrepülőgép a floridai űrközpontból közép-európai idő szerint hétfő hajnali háromnegyed egykor, a legutóbb eltervezettnek megfelelően. Az űrsikló az eredeti terv szerinti indítási időhöz képest több mint egy hónappal később indult el a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) hét asztronautával a fedélzetén. A NASA műszaki okok miatt ötször halasztotta el az indítást. Az időjárás kiváló volt Floridában az indítás időpontjában, és mindeddig nem merült föl semmilyen probléma. A Föld körüli pályát 8 perc 34 másodperc alatt érte el az űrsikló.
2009.03.16. 08:05
 
 
A női mosoly ereje
A nőnek, aki mosolyog, több esélye van arra, hogy a férfiak közeledni próbálnak hozzá. Eddig erről a jelenségről csak bizonytalan és szubjektív adatok álltak rendelkezésre, most Nicolas Guérin francia kutató, a lorient-i Bretagne-Sud egyetem pszichológia és magatartás-kutatás professzora kísérletekkel is bizonyította ezt. A kísérlet színhelye egy lorient-i bár volt, ahol Guérin egy húszéves nőt bízott meg, hogy két másodpercig nézzen szembe minden érkező férfival, aztán fordítsa el tekintetét. Az esetek felében a tekintet mosollyal párosult, a másik felében nem. Az eredmény: abból az 50 férfiból, akire a nő rámosolygott, 11 követte, azokból, akik csak tekintetet, de mosolyt nem kaptak, csak kettő.
2009.03.16. 07:58
 
A Fed elnöke szerint 2010 a kilábalás éve lehet az amerikai gazdaságban
A kilábalás éve lehet 2010 az amerikai gazdaság számára - mondta Ben Bernanke, a jegybank szerepét betöltő Fed elnöke vasárnap a CBS televíziónak. Véleménye szerint a recesszió 2009-ben valószínűleg véget ér. Idén még nem fog helyreállni a teljes foglalkoztatottság, de remélhetőleg véget érnek az utóbbi hónapokat jellemző meredek visszaesések. Az amerikai gazdaság irányításában az elnök mellett a Federal Reserve vezetőjének van a legnagyobb szerepe. A Fed-elnökök, akiknek akár egy félmondata is piacbefolyásoló hatású, általában nem adnak interjút, Bernanke első ízben élt ezzel a lehetőséggel.
2009.03.16. 07:54
 
 
Csáky András írásban is bejelentette távozását
Csáky András hétfőn reggel írásban bejelentette a házelnöknek, hogy kilép az MDF frakcióból és a továbbiakban "független ellenzéki képviselőként" kíván dolgozni a parlamentben - értesült az MTI. Szili Katalin az információt megerősíteve elmondta: a politikus reggel vitte be a házelnöki titkárságra az erről szóló dokumentumot. Hozzátette: Csáky András a levélben jelezte, független képviselőként is maradna jelenlegi bizottsági helyén, az egészségügyi bizottságban. Az Országgyűlés elnöke emlékeztetett arra: mivel így 10 fő alá csökkent az MDF frakció létszáma, három nap múlva megszűnik a párt képviselőcsoportja. Ha ezt addig a frakcióvezető nem jelenti be, akkor csütörtökön a házelnök állapítja azt meg.
2009.03.16. 07:36
 
 
Budapest a második legvonzóbb hely a regionális központok létesítésére
Több cég is mérlegeli, hogy regionális szolgáltató központját Magyarországra telepítse - állítja a PricewaterhouseCoopers adópartnere, Lőcsi Tamás a Világgazdaság hétfői számában. Miközben a termelőkapacitásokat létesítő befektetők általában kivárnak a globális válság közepette, a regionális szolgáltató központok "üzletét" a krízis inkább fellendíti. Ugyanis ezek célja és eredménye a költségcsökkentés. Egy felmérés szerint Budapest Európában a második legvonzóbb célpont ilyen téren.
2009.03.16. 07:20
 
 
Négyen őrizetben a vasárnapi rendbontók közül
Négy embert őrizetbe vett a nyomozó ügyészség, és további tizenegy ellen tett feljelentést a rendőrség, amiért a nemzeti ünnepen hivatalos személy elleni erőszakot és előkészületét, valamint a hatóság eljárásának megzavarása bűncselekményét követték el; március 15-én összesen harminchét embert állítottak elő - összegezte a vasárnapi eseményeket a BRFK hétfőn közleményben. A rendőrség a rendelkezésre álló adatokat értékelve megállapította, hogy az a két férfi, akiket a délelőtti órákban a Kossuth téren intézkedés alá vontak a rendőrök amiatt, hogy transzparenseket tartottak maguknál, nem követtek el szabálysértést - áll a közleményben.
2009.03.16. 07:05
 
 
Az állami ünnepségsorozat különösebb rendbontás nélkül zajlott
A március 15-ei állami ünnepségsorozat különösebb rendbontás nélkül zajlott, így az utolsó esemény, a Művészetek Palotájában tartott díszelőadás után befejezte munkáját az operatív törzs - mondta a kormányszóvivő az MTI-nek vasárnap késő este. Budai Bernadett elmondta: a rendezvényeken 15 ezren vettek részt, a díszelőadáson nagyjából ezren voltak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság késő este azt közölte: harmincöt embert állítottak elő a fővárosban a nemzeti ünnepen. Az előállítottak közül Budaházy György és Toroczkai László ellen az ügyészségen tesznek feljelentést a rendőrök.
2009.03.15. 22:55
 
 
Morvai Krisztina a parlamenthez fordul a vasárnap történtek miatt
Morvai Krisztina hétfőn az Országgyűléshez és európai fórumokhoz fordul a vasárnap este történtek miatt, mivel az európai parlamenti választásokon induló egyik párt, a Jobbik listavezetőjeként érte őt sérelem - mondta el a politikus az MTI tudósítójának a Nádor utca és a József Attila utca kereszteződésénél vasárnap este. Morvai Krisztina azt mondta: nagyobb baja is lehetett volna, ha nem állják körbe a munkatársai. A Jobbik listavezetőjét akkor érte könnygáz vasárnap este, amikor a József Attila utcánál a rendőrök könnygázt vetettek be a Bazilika előtti térről kiszorított csoporttal szemben. Morvai Krisztina hozzátette, hogy többször meg is ütötték és megrugdosták a rendőrök.
2009.03.15. 21:24
 
 
Gyurcsány: merjünk örülni a nemzeti ünnepen
Gyurcsány Ferenc szerint a bajok és a gondok ellenére az ünnepen merjünk örülni és merjük sikernek tartani mindazt, amit Magyarország elért, hiszen 1848 lényege az elmúlt években sikeresen beteljesedett. A miniszterelnök erről a Művészetek Palotájában rendezett díszelőadáson beszélt vasárnap este. Hangsúlyozta: Magyarország szabad és független, a világ legerősebb katonai-politikai szövetségének tagja és az európai közösség egyenrangú tagja is. Gondolják, akarhatott bárki ennél többet 1848-ban? - tette fel a kérdést, majd azt mondta, "kiugrottak volna a bőrükből" a márciusi ifjak, ha mindezt tudhatták volna.
2009.03.15. 20:41
 
 
Előállították Toroczkai Lászlót
Előállította a rendőrség Toroczkai Lászlót - erősítette meg az MTI tudósítói által látottakat a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap este. Tafferner Éva elmondta: Toroczkai Lászlót azért állították elő, mert bűncselekményre szólított fel. Toroczkai László az Alkotmány utcában arra szólította fel az egybegyűlteket, hétfőn jelenjenek meg a rendőrség Gyorskocsi utcai épületénél, hogy kiszabadítsák Budaházy Györgyöt - jelentették korábban az MTI tudósítói. Mivel Toroczkai László "felhívta az Alkotmány utcai rendezvényen résztvevőket arra, hogy szabadítsák ki Budaházy Györgyöt", elkövette a hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményének előkészületét, ezért előállították - közölte honlapján a rendőrség vasárnap este.
2009.03.15. 20:22
 
 
Kis időre lezárták a Nagykörút egy részét
Rövid időre lezárták a rendőrök a Teréz körutat a Nyugati pályaudvar és az Oktogon között vasárnap este, ezen a szakaszon ez idő alatt csak a 4-6-os villamosok közlekedhettek - jelentették az MTI tudósítói. A Margit híd felől érkezőket a Bajcsy-Zsilinszky útra terelték. A Nyugati téren a rendőrök folyamatosan igazoltatnak. Valamivel korábban tucatnyi randalírozó szaladt be a Nyugati pályaudvar területére vasárnap este, a rendőrök utánuk mentek - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről. A zavargók a vágányok közé futva próbáltak elmenekülni a legalább harminc rendőr elől, akiket közben sörösüvegekkel megdobálták. A rendőrök ezután lezárták a Nagykörútnak az Oktogonról a Nyugati tér felé vezető sávját, és mindenkit az Andrássy útra irányítanak vagy visszafordítanak.
2009.03.15. 19:20
 
Női kézilabda BL: elődöntős a Győr
Az utolsó középdöntős forduló eredményeitől függetlenül bejutott a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután vasárnap izgalmasan mérkőzésen 34-33-ra legyőzte a szlovén Krim Ljubljanát. Női BL, középdöntő, II. csoport, 5. forduló: Győri Audi ETO KC-Krim Ljubljana (szlovén) 34-33 (19-13). A két csapat első, február 7-i összecsapásán a Győr 35-31-re nyert a szlovén fővárosban. A ljubljanai alakulatból ezúttal hiányzott az éppen az ETO ellen megsérült Triffa, de így is maradt magyar légiós a volt győri Mörtel személyében. A vendégek a 3. percig vezettek, majd Vérten vezérletével fordított a továbbjutásért játszó Győr. Az orosz világbajnok Bodnyeva fejbe lőtte Pálingert, ám a kiváló kapus tudta folytatni a játékot.
2009.03.15. 18:52
 
 
Erdély-szerte méltóságteljesen ünnepeltek
Erdély számos településén méltóságteljesen ünnepelték meg a romániai magyarok az 1848-49-es szabadságharc kezdetének 161. évfordulóját. Kolozsváron feszültebb légkörben rótta le kegyeletét a helyi magyarság a szabadságharc hőseinek emléke előtt, mert a szélsőségesen nacionalista Új Jobboldal nevű román szervezet a magyarok ünnepségével párhuzamosan utcai felvonulást rendezett a város központjában. Több száz rendőr biztosította az események zavartalan lebonyolítását, így incidensek nélkül zajlott le a március 15-i ünnepség.
2009.03.15. 18:18
 
Az Opelről tárgyal az USA-ban a német gazdasági miniszter
Vasárnap az Egyesült Államokba utazott Karl-Theodor zu Guttenberg német gazdasági miniszter, hogy a General Motors leányvállalatának, a válságba került Opelnek a sorsáról tárgyaljon az amerikai illetékesekkel. A General Motors 26 ezer dolgozónak ad munkát Németországban. Guttenberg vasárnap New Yorkban amerikai bankok képviselőivel találkozik, majd Washingtonba utazik, ahol tárgyalópartnere többek között Timothy Geither pénzügyminiszter és Rick Wagoner, a GM vezetője lesz.
2009.03.15. 17:56
 
OPEC: nem mérséklik tovább a kitermelési kvótákat
A Kőolajexportáló Országok Szervezetének (OPEC) tagországai vasárnap nem döntöttek a kitermelt nyersolajmennyiség további visszafogásáról, csak azt vállalták a tagországok, hogy szigorúbban tartják magukat a termelés mérsékléséről 2008 végén született döntéshez - közölték a szervezet bécsi miniszteri értekezletének résztvevői. Az OPEC illetékesei szerint Szaúd-Arábia, az első számú olajtermelő ragaszkodott főként ahhoz, hogy ne döntsenek a termelés további szűkítéséről. Irán és Kuvait ugyan ezzel szemben a kitermelés további visszafogását pártolta, de végül is utóbbiak beleegyeztek abba, hogy a jelenlegi termelési kvóták maradjanak érvényben, legalábbis két hónapig, a szervezet újabb értekezletéig.
2009.03.15. 16:54
 
Téli dobó Ek: Pars győzött kalapácsvetésben
Pars Krisztián nyerte a kalapácsvetést vasárnap a Tenerifén rendezett téli dobó Európa Kupán. A viadal honlapja szerint az olimpiai ezüstérmes magyar atléta a harmadik sorozatban elért 80,38 méteres dobásával magabiztosan végzett az élen. A 23 év alattiak mezőnyében Hudi Ákos 68,63 méterrel negyedik lett. Ugyanebben a korosztályban a nők diszkoszvetésében Márton Anita 55,07 méteres dobással második lett. Eredmény: férfi kalapácsvetés: 1. Pars Krisztián 80,38 m 2. Marco Lingua (olasz) 79,66 3. Nicola Vizzoni (olasz) 78,51.
2009.03.15. 16:48
 
 
Gyurcsány: a szólás szabadságának együtt kell járnia a szólás felelősségével
A szólás szabadságának együtt kell járnia a szólás felelősségével és a szólás méltóságának megőrzésével - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Szabad Sajtó-díjak átadásán vasárnap Budapesten; az idén öt díjat osztottak ki. Elborzaszt, amikor azt hallom, hogy a szólás szabadságának része, hogy bárkit kisebbségi, nemzeti hovatartozása, politikai, kulturális meggyőződése miatt meg lehet sérteni - fogalmazott a kormányfő. Hozzátette: elborzasztja az is, hogy afelett lehet nyilvánosan lamentálni, milyenek az egyes kisebbséghez tartozók bűnelkövetési szokásai, "összekacsintani a legundorítóbb rasszizmussal, összekacsintva a legmocskosabb szélsőségességgel".
2009.03.15. 16:45
 
 
Premier League: a Chelsea legyőzte a Manchester Cityt
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe jutott Chelsea hazai pályán egygólos győzelmet aratott vasárnap a Manchester City felett az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Premier League, 29. forduló: Chelsea-Manchester City 1-0 (1-0), gól: Essien (18.).
2009.03.15. 16:41
 
 
Cheney: az amerikaiak kevésbé vannak biztonságban Obama alatt
Az Egyesült Államok kevésbé van biztonságban a Bush-kormány terrorellenes politikáját megmásító Barack Obama elnöksége alatt - jelentette ki a CNN hírtelevíziónak vasárnap Dick Cheney volt alelnök, aki első ízben adott tévés interjút azóta, hogy két hónapja távozott hivatalából. George Bush elnök egykori nagy hatalmú alelnöke szerint Obama politikája csökkenti az amerikaiak biztonságát. Mint kifejtette, a Bush-adminisztráció programjai - köztük a terrorgyanús személyek elfogására és az esetleges jövőbeni támadásokkal kapcsolatos hírszerzésre vonatkozó programok - lényegi elemei voltak az amerikai biztonságnak.
2009.03.15. 16:37
 
 
Családi programok a Lánchídon március 15-én
Szabadság 12 pontja címmel a gyerekeket és a családokat invitálta interaktív játékra a Lánchídon tartott ünnepi rendezvény vasárnap; a Forradalom hídján 1848 márciusának eseményei elevenedtek meg. A lánchíd pesti hídfőjénél vehették át a vállalkozó kedvűek azt a kis füzetet, amelybe a helyes és kreatív megoldásokért egy-egy pecsétet gyűjthettek, s végig járva a 12 állomást, a Clark Ádám téri "célnál" névre szóló Elismerő bizonyítványt kaptak. Szendrei Júlia és Petőfi Sándor lakásában a feleség kokárdát készített a férjének, s a gyerekeknek is tanúbizonyságot kellett tenniük kokárdakészítési ügyességükről, sőt eredeti lúdtollal alá is írhatták a 12 pontot.
2009.03.15. 16:18
 
Oroszország nagyobb szerepet vállalna az olajpiac kiegyensúlyozásában
Oroszország, amely Szaúd-Arábia után a világ második legnagyobb olajexportőr országa, nagyobb szerepet vállalna magára a nemzetközi olajpiac kiegyensúlyozásában. Erre utal, hogy Igor Szecsin orosz miniszterelnök-helyettes, aki megfigyelőként vesz részt az OPEC Bécsben folyó értekezletén, közölte: megvitatta partnereivel azt, hogy Oroszország állandó képviselővel vegyen részt a szervezet munkájában. Szecsin ezt az OPEC miniszteri értekezletének kezdetén elmondott beszédében említette. Elmondta, hogy országa máris koordinálja erőfeszítéseit az OPEC-cel, hozzájárul az olaj kínálat szűkítéséhez.
2009.03.15. 15:42
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134[2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista