2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Lendvait, Kiss Pétert és Szekerest javasolják pártelnöknek a megyék
Főként Lendvai Ildikót, Kiss Pétert és Szekeres Imrét látnák szívesen pártelnökként a különböző megyék szocialista politikusai és küldöttei az MTI-hez eddig beérkezett tíz állásfoglalás alapján. Ezek közül négyben elsődleges jelöltként nevezték meg a frakcióvezetőt, két megyében pedig nem hozták nyilvánosságra a döntést. A Borsod megyei szocialisták leginkább Lendvai Ildikó pártelnökké választását javasolják. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnökség által összehívott megbeszélés keretében lezajlott szimpátiaszavazáson Szekeres Imre kapta a legtöbb szavazatot.
2009.04.02. 08:05
 
 
EP-választás: hétfőtől kézbesítik az értesítőket és ajánlószelvényeket
A jövő héten kell megkapnia a június 7-ei európai parlamenti (EP) választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt a szavazásra jogosult több mint 8 millió választópolgárnak; a nyilvántartásba vett pártok ettől az időponttól kezdve gyűjthetik az ajánlásokat. A választóknak április 6-10. között kell megkapniuk a névjegyzékbe való felvételről szóló értesítést és az ajánlószelvényt. Az értesítő tartalmazza a választópolgár családi és utónevét, lakcímét, személyi azonosítóját, névjegyzékbeli sorszámát, egyéb technikai adatokat, a szavazás helyét és idejét, továbbá a szavazással kapcsolatos egyéb tudnivalókat.
2009.04.02. 08:02
 
 
Feloszlathatják a tagok a Reformszövetséget
"Ráült a politika" a Reformszövetség munkájára, ezért kívánja befejezni tevékenységét a szakértők csapata - írta a csütörtöki Népszava. A Napi Gazdaság a szövetség egyik névtelenséget kérő tagjára hivatkozva szintén úgy tudja, hogy befejezheti munkáját a Reformszövetség. Forrásuk szerint ennek a döntésnek azért is "nagy a valószínűsége", mert a tagok már elvégezték a munkájukat. A Napi Gazdaság szerint a megszűnés mellett szólna az a többször is deklarált álláspont, hogy a Reformszövetség távol kívánja tartani magát a politikától. A lap azt is megjegyzi, hogy a megszűnés ennek ellenére "kissé hirtelen lépés volna", hiszen a Reformszövetség csupán egy hete jelentette be, hogy március 23-án Glatz Ferenc vezetésével megalakította társadalompolitikai munkacsoportját.
2009.04.02. 07:36
 
Az IMF tőkepótlása és a piacszabályozás az előtérben a G20-csúcson
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) mozgósítható tőkekészletének jelentős feltöltése és a pénzügyi szektor - főleg a jelenlegi válság kitörése óta sokat ostorozott fedezeti alapok - jóval szigorúbb szabályozása szerepel a 19 vezető ipari és fejlődő ország, valamint az EU alkotta G20-csoport csütörtöki londoni csúcstalálkozójának fő napirendi pontjai között. Angela Merkel német kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök már a csúcsértekezlet érdemi munkanapja előtt, kettejük külön londoni minicsúcsán közös és hajthatatlannak tűnő álláspontra jutott abban, hogy meg kell állapodni az adóparadicsomokkal szembeni fellépésről.
2009.04.02. 07:32
 
 
Tízezer lakosra mindössze harminckét orvos jut
Az Egészségügyi Minisztérium márciusban készített felmérése szerint több mint 1600 szakorvosi és mintegy 4300 szakdolgozói állás, valamint 148 háziorvosi praxis betöltetlen - írta a csütörtöki Népszava. Kökény Mihály, a parlament egészségügyi bizottságának szocialista elnöke a lap kérdésére elmondta: a testület kért beszámolót a tárcától, tekintettel az utóbbi időszak egészségügyi létszámhiányról szóló nyilatkozataira. Nincs elég pszichiáter, belgyógyász és tüdőgyógyász, de kevés a szakorvos a sürgősségi ellátásban, valamint a transzfiziológián. A lap a legmeglepőbb adatnak azt nevezi, hogy csak 32 szakorvos jut tízezer lakosra - jelenleg ugyanis mintegy 34 ezer a regisztrált szakorvos, közülük 8 százalék 61 év feletti, 19 százalékuk pedig 30 évnél fiatalabb.
2009.04.02. 07:29
 
 
Erőszakos tüntetések a G20-csúcs előtt, egy ember meghalt
Egy halottja van a londoni G20-csúcs idején Londonban történt erőszakos tüntetéseknek - közölte szerda késő este a brit rendőrség. A tájékoztatás szerint egy férfi életét vesztette a Bank of England - a brit jegybank - épülete közelében, ahol tüntetők este többször is összetűztek a karhatalommal, és sokan megsérültek. A világ 19 legnagyobb fejlett és fejlődő országa, valamint az Európai Unió mint intézmény alkotta G20-csoport londoni csúcsértekezlete derűlátó és ultimátumszerű nyilatkozatok, királyi pompa és véres utcai összecsapások után kezdődött meg szerda este hivatalosan is, amelyet az utóbbi évszázad legsúlyosabb gazdasági világválsága közepette hívott össze a csoport soros elnöki tisztségét betöltő brit kormány.
2009.04.02. 06:58
 
 
A trópusokon több lány születik
A kislány utódra vágyó pároknak az Egyenlítő környékén nagyobb az esélyük. Kristen Navara, az athéni Georgia Egyetem endokrinológusa jelentős különbséget talált a nemek arányában az újszülöttek közt aszerint, hogy milyen szélességi körön éltek a szülők. Világszerte átlagosan az újszülöttek 51,3 százaléka fiú, 48,7 százaléka lány. Navara szerint azonban ez az átlagos érték jelentősen módosul a szélességi körtől függően: a trópusokon kevesebb fiú (51,1 százalék) és több lány (48,9 százalék) születik. Navara elmondta, hogy a kapcsolat akkor is fennáll a szélességi kör és a nemek aránya között, ha az országok és kontinensek közti társadalmi-gazdasági eltéréseket is figyelembe veszik.
2009.04.01. 21:11
 
Vb-selejtező: Magyarország-Málta 3-0
Hajnal Tamás szabadrúgásból, továbbá Gera Zoltán és Juhász Roland fejesből szerzett góljával a magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Máltát a Puskás Ferenc Stadionban rendezett világbajnoki selejtező mérkőzésen, szerdán. Erwin Koeman együttese hat találkozó során mindössze egyszer, Svédországban kapott gólt, s 13 szerzett pontjával biztosan legalább a második helyről várja majd az őszi folytatást az 1. csoportban, noha a riválisok még a nyár elején pályára lépnek a kvalifikációs sorozatban. Eredmény: Magyarország-Málta 3-0 (1-0), gólszerzők: Hajnal (7.), Gera (80.), Juhász (94.).- Puskás Ferenc Stadion, 35 ezer néző.
2009.04.01. 20:59
 
 
Ha az MSZP nem áll Bajnai mögé, az SZDSZ a parlament feloszlatását támogatja
Ha a vasárnapi MSZP kongresszuson a szocialisták mégsem támogatják Bajnai Gordont és miniszterelnök-jelöltként kidolgozott programját, az SZDSZ a parlament feloszlatására szavaz - közölte Kovács Kálmán szerdán Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján. Bajnai Gordon teljesíti az SZDSZ válságkezelő programra és személyekre vonatkozó elvárásait, ami egy válságkezelő kormány létrehozásához szükséges - jelentette ki a szabad demokraták Zala megyei elnöke, országgyűlési képviselője és országos tanácsának tagja.
2009.04.01. 18:54
 
 
Budapestet is leminősítette a Moody's
A magyar szuverén adósbesorolás előző napi visszaminősítése után, szerdán Budapest külön adósi osztályzatát is a közepes befektetői sávba sorolta vissza a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő szerdai londoni bejelentése szerint a magyar főváros deviza- és forintadósság-osztályzatai az eddigi elsőrendű "A3"-ról egy fokozattal "Baa1"-re módosulnak, változatlan negatív kilátással. A Moody's előző nap Magyarország adósbesorolásait is ugyanilyen mértékben rontotta.
2009.04.01. 18:21
 
Bajnai szombatig várja a támogató nyilatkozatokat
Szombat délelőttig kell az MSZP-frakció tagjainak aláírva visszajuttatni Bajnai Gordonhoz azt a nyilatkozatot, amelyben vállalják, hogy támogatják a miniszterelnök-jelölt által vázolt nehéz intézkedéseket is - tudta meg az MTI több forrásból. Az intézkedések között szerepel a 13. havi nyugdíj teljes eltörlése is. A több mint háromoldalas dokumentum - amelyről a szocialistákkal és a szabad demokratákkal is egyeztetett szerdán - tartalmazza a gazdasági válsággal kapcsolatos cselekvési tervet, a "nehéz intézkedéseket", az előzményeket, az okokat, az elérendő célokat. A válságkezelés irányai mellett konkrét programelemeket is felsorol. Az MTI úgy tudja, hogy ezek között szerepel a 13. havi nyugdíj teljes eltörlése is.
2009.04.01. 18:15
 
Vad tevék terrorizálják a vidéki ausztrálokat
Vadon élő tevéktől rettegnek Ausztráliában a vidéki lakosok. Az elhagyottabb területeken lévő közösségekbe gyakran törnek be a tevék ivóvíz után kutatva. Az állatok a vízért elforgatják a házak falán lévő vízcsapokat, sőt attól sem riadnak vissza, hogy letörjék azokat. A probléma már olyan égetővé vált, hogy hogy a járás vezetői dollármilliókat igényeltek a tevék elleni védőkerítés felállítására. Ezek a tevék a vadon élő szamarakkal és lovakkal együtt gátolják azokat a fáradozásokat, melyek arra irányulnak, hogy a pusztává vált tájat ismét zöldellő területté alakítsák. A tevéket a XIX. század végén főként teher- és személyszállításra használták. Az utcák és vasútvonalak kiépítése után azonban szabadon engedték őket, ahol számuk megsokszorozódott.
2009.04.01. 18:05
 
Puskás Ferencre emlékeztek születésének 82. évfordulóján
A budapesti Szent István Bazilikában többek között Kispest polgármestere, valamint több szurkoló is megkoszorúzta szerdán a leghíresebb magyar labdarúgó, a 2006 novemberében elhunyt Puskás Ferenc síremlékét a legenda születésének 82. évfordulója alkalmából. A koszorúzás utáni sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az Aranycsapat kiválóságának emléke semmit sem kopott meg halála óta. Szöllősi György, a család szóvivője több olyan eseményt is kiemelt az elmúlt időszakból, mely bizonyítja ezen állítást: Törökszentmiklóson utcát neveztek el az olimpiai bajnok sportemberről, továbbá - a felcsúti Puskás Ferenc Akadémiához hasonlóan - rangos labdarúgótornát is rendezett a város.
2009.04.01. 17:45
 
 
Birkózó Eb: Ligeti is búcsúzott
A vigaszág első körében kikapott, és kiesett a szabadfogásúak 96 kg-os kategóriájában szereplő Ligeti Dániel a vilniusi birkózó Európa-bajnokság második napján. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a tavalyi kontinensviadalon ötödik 20 éves sportolónak nem volt esélye a török Serhat Balci ellen, aki két menetben nyerte a mérkőzést. Ligeti az első két percet 6-0-ra, a másodikat pedig 2-0-ra veszítette el. Ezzel magyar szempontból lezárult az Eb a szabadfogásúak számára, a legjobb helyezést a kedden ötödik Wöller Gergő érte el.
2009.04.01. 17:42
 
 
Varga: nagy kérdés, hogy Bajnai alkalmas-e a válság kezelésére
A Fidesz szerint nagy kérdés, hogy Bajnai Gordon - aki miniszterként részese volt a mostani állapot kialakulásának - alkalmas-e miniszterelnökként a válság kezelésére. Az elrontott gazdaságpolitikában Bajnai Gordonnak kulcsszerepe volt - közölte Varga Mihály, a Fidesz alelnöke. Mint mondta, az elrontott gazdaságpolitika miatt a pénzügyi és szociális összeomlás küszöbére kerül az ország. A válság megoldásához csak az új választás után felálló kormánnyal lehet közelebb jutni - tette hozzá.
2009.04.01. 17:37
 
Lieberman: Izraelt nem köti az annapolisi megállapodás
A Benjámin Netanjahu vezette új izraeli kormányt nem kötelezi a palesztin állam létrehozásáról 2007-ben kötött annapolisi megállapodás - jelentette ki szerdai beiktatási beszédében az új külügyminiszter, Avigdor Lieberman, az ultranacionalista Jiszráél Béténu párt vezetője. Lieberman szerint Izrael az Egyesült Államok által is támogatott, és 2003-ban született megbékélési tervet fogja követni, amely a palesztin állam létrehozásának feltételéül szabja, hogy a palesztinok megfékezik szélsőséges elemeiket. Az annapolisi megállapodás elutasítása miatt Izrael nagyon gyorsan összeütközésbe kerülhet Barack Obama amerikai elnökkel, aki a múlt héten megerősítette, hogy Washington elkötelezte magát a palesztin állam létrehozása mellett.
2009.04.01. 17:03
 
 
Albánia és Horvátország NATO-tag lett
Albánia és Horvátország szerdán belépett a NATO-ba - jelentette be James Appathurai, az észak-atlanti szövetség szóvivője Brüsszelben. A csatlakozás utolsó akadálya hétfőn hárult el, miután Szlovénia is letétbe helyezte a Horvátországra vonatkozó ratifikációs dokumentumokat az amerikai külügyminisztériumnál. Danilo Türk szlovén elnök pénteken írta alá Ljubljanában az erről szóló törvényt. A két állam közötti határvita korábban megakasztotta a horvát EU-csatlakozási folyamatot, de Szlovénia közölte, hogy a vita nem lehet gátolhatja Zágráb NATO-csatlakozását.
2009.04.01. 17:00
 
 
Kötelező a rendszám a quadokon a közúti forgalomban
Kötelező a rendszám az újonnan használatba vett, a közúti forgalomban való részvételre alkalmas kivitelű quadokon, illetve mopedautókon április elsejétől - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium. Aki már rendelkezik ilyen járművel, július 1-jéig kell eleget tennie a forgalomba helyezési kötelezettségnek. A szabályozás rendelkezik arról is, hogy az L6e kategóriájú, elsődlegesen terepmotorozás céljára készült quadok legalább "A1" vagy "B" kategóriás jogosítvány birtokában, és így csak 16 éves életkortól vezethetők a közúti forgalomban.
2009.04.01. 16:15
 
Obama Kínába látogat az év második felében
Az amerikai elnök Kínába szóló meghívást fogadott el - jelentették be szerdán Londonban, ahol Barack Obama találkozott Hu Csin-tao kínai elnökkel. A közlemény szerint a látogatásra az év második felébe kerül sor. A két elnök megállapodott, hogy "fokozzák az egyeztetést és az együttműködést a globális gazdasági és pénzügyi kérdésekben". A találkozón azt is eldöntötték, hogy mielőbb tárgyalni fognak az emberi jogok helyzetéről.
2009.04.01. 16:10
 
 
TÁRKI: változatlan a pártok támogatottsága
Nem változott a pártok támogatottsága márciusban a korábbi hónapokhoz képest: továbbra is két párt jutna be a parlamentbe - derült ki a TÁRKI közvélemény-kutató intézet felméréséből. Az eredmény szerint a pártpreferencia trendjei nem változtak. A nagyobbik ellenzéki párt jelentősen vezet a kormánypárttal szemben. A Fidesz támogatottsága továbbra is stabil: márciusban 33 százalék volt. Az MSZP támogatottsága márciusban, "a kormányválság előtti időszakban" is 12 százalék volt. A többi párt támogatottsága is változatlan. Az SZDSZ tábora 3, az MDF szavazói a teljes lakosságon belül 2 zázalékot tesznek ki. A a biztos szavazók körében a KDNP-nek 2, a Jobbik Magyarországért Pártnak pedig 4 százalékos a támogatottsága.
2009.04.01. 15:59
 
 
Merénylet egy Lenin-szobor ellen Szentpéterváron
Pokolgép robbant a szentpétervári Finn (Finljandszkij) pályaudvar előtt álló Lenin-szobornál: a mintegy 300 gramm trotilnak megfelelő erejű robbanás némi kárt okozott a szobor hátában, s összezúzott néhány környező lámpát. A szobrot műhelybe viszik restaurálásra, s mihelyt elkészül, visszaállítják eddigi helyére - közölték az illetékesek. A kiadott közlemény határozottan elítél mindenféle vandalizmust és agressziót a monumentális művészet ellen, legyen a célpont Lenin szobra, vagy más, a cári időkből, vagy későbbről származó alkotásokról.
2009.04.01. 15:40
 
 
Veres: teljesült a maastrichti hiány kritérium
Magyarország teljesítette tavaly az államháztartás hiányára vonatkozó maastrichti kritériumot, és minden esély megvan arra, hogy 2009-ben is a GDP 3 százaléka alatt maradjon a deficit - ismertette Veres János pénzügyminiszter szerdán Budapesten, a kormányszóvivői tájékoztatón. Hozzátette: az államháztartás eredményszemléletű hiánya GDP-arányosan 3,4 százalék lett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb jelentése szerint 2008-ban, a nyugdíjreform költségeivel korrigáltan azonban - ami 0,6 százalékpontot jelent - tavaly a hiány a GDP 2,8 százaléka volt. Az elmúlt két és fél évben az ország rekordméretű és sikeres konszolidációt hajtott végre - hangsúlyozta a pénzügyminiszter.
2009.04.01. 15:18
 
Tony Blair: kritikus félév következik az izraeli-palesztin békefolyamatban
Kritikus félévet jósol az izraeli-palesztin békefolyamatban a nemzetközi közösség közel-keleti különmegbízottja, Tony Blair. Brüsszelben szerdán tartott sajtótájékoztatóján a volt brit miniszterelnök úgy vélte, a folyamat veszélyben van. Emiatt azonnal döntéseket kell hozni annak érdekében, hogy ez a veszély elháruljon. Az új izraeli kormánynak mielőbb vállalnia kell, hogy nem gátolja meg az önálló palesztin állam létrehozását - adta értésre az ENSZ, az Európai Unió, Oroszország és az Egyesült Államok közös különmegbízottja.
2009.04.01. 15:10
 
Michelle Obamán Európa szeme
Jackie Kennedyéhez hasonló várakozás övezi Michelle Obama európai szereplését; az amerikai first lady nyolc nap alatt öt ország kilenc városában és három nemzetközi tanácskozáson mutatkozik be férje kíséretében. Az amerikai elnök feleségének szerdai öltözéke közel olyan érdeklődést váltott ki a sajtóban, mint maga londoni G20 világgazdasági tanácskozás. Michelle Obama a brit miniszterelnök felesége, Sarah Brown oldalán látogatott el egy rákközpontba. A first lady visszafogott stílusú öltözéket, világoszöld szoknyát és J. Crew által tervezett krémszínű kardigánt viselt gyöngy kiegészítőkkel. Az amerikai elnöki pár külön hangsúlyt fektet arra, hogy a gazdasági krízis idején öltözékük ne legyen túlságosan fényűző.
2009.04.01. 15:01
 
 
Veres: a vártnál is nagyobb lesz a gazdasági visszaesés
Várhatóan a februárban prognosztizáltnál is nagyobb lesz a gazdasági visszaesés - mondta Veres János pénzügyminiszter az MTI-nek szerdán. Közölte: a miniszterelnök-jelölt által eddig ismertetett válságkezelő program lépéseit támogatja, azok döntő része a Pénzügyminisztérium korábbi javaslataiból származik. A pénzügyminiszter hozzátette, hogy Bajnai Gordonnal eddig csak a programról egyeztetett, jövőbeni szerepvállalásáról nem. A pénzügyminiszter szerint az új kormánynak egyszerre kell csökkentenie a kiadásokat és elindítania a strukturális átalakításokat, valamint döntenie kell az adó- és járulékrendszer változásairól.
2009.04.01. 14:56
 
 
Szlovákiában elítélték a Nemzeti Őrsereg egyik tagját
Tíz hónapos - két évre felfüggesztett - szabadságvesztésre ítélték Kelet-Szlovákiában a magyarországi Nemzeti Őrsereg egyik tagját "az alapvető emberi szabadságjogok korlátozására irányuló tevékenység támogatásáért és népszerűsítéséért" - közölte szerdán a kassai rendőrség. A 41 éves magyar állampolgár azzal sértette meg a szlovákiai törvényeket, hogy a Nemzeti Őrsereg árpádsávos zászlajával vett részt vasárnap Borsiban a Rákóczi Ferenc erdélyi fejedelem születésének 333. évfordulója alkalmával megrendezett ünnepségen. A magyar férfit a szlovák rendőrség - miután figyelmeztette, hogy cselekedete törvénysértő - előzetes letartóztatásba helyezte, vádat emelt ellene, majd kedden gyorsított eljárásban elítélték.
2009.04.01. 13:45
 
 
2011-től változások lesznek az érettségi pontszámításban
Várhatóan jelentősen csökken 2011-től azoknak a választható érettségi tárgyaknak a száma, amelyekből a felsőoktatási felvételiknél pontokat szerezhetnek a diákok - közölte Bakonyi László. Az Oktatási Hivatal elnöke elmondta, hogy míg idén akár 191 tantárgyból választhattak a diákok, amelyekből pontot szerezhettek, ez a szám 30-35-re csökken majd, ha kormány jövő heti ülésén elfogadja a vonatkozó jogszabályt. További változás lesz várhatóan 2012-től, hogy az érettségi tárgyaknál a hozott pontoknál egy természettudományos tárgynak kell szerepelnie.
2009.04.01. 13:39
 
Obama kicsinyítette az ellentétek jelentőségét a G20-csúcs előtt
Barack Obama amerikai elnök szerdán Londonban igyekezett erőteljesen kisebbíteni a Húszak (G20) közötti ellentétek jelentőségét. Obama, aki a 19 legnagyobb fejlett és fejlődő ország, valamint az EU képviselőiből álló G20-csoport csütörtöki csúcstalálkozójára érkezett Londonba, Gordon Brown brit kormányfővel tartott közös szerdai sajtóértekezletén azt mondta: az ellentétekről szóló sajtóhírek "hatalmas mértékben eltúlzottak". Az amerikai elnök kijelentette: a csúcstalálkozó minden részvevője már belekezdett központi gazdaságélénkítő programokba, jóllehet ezek mértéke eltérő. Nincs nézeteltérés abban, hogy a kormányoknak ösztönözniük kell a gazdasági növekedést - mondta.
2009.04.01. 13:06
 
 
Gyurcsány: a kormányzás stabilitása és hitelessége a legfontosabb
A kormányzás stabilitása és hitelessége a legfontosabb - magyarázta Gyurcsány Ferenc távozó miniszterelnök internetes naplójában azt, hogy miért döntött a pártelnöki posztról való távozás mellett. Gyurcsány Ferenc szerdai blogbejegyzésében azt írta, hogy a miniszterelnökségről és a pártelnöki posztról való lemondását sem tekinti nagy árnak, ha ezzel növekszik sok fontos, helyenként valóban nehéz döntés meghozatalának és elfogadásának az esélye, és ha ezzel segíteni tudja az új kormányt. Gyurcsány Ferenc a miniszterelnöki lemondásával összefüggésben arról is ír: a válsággal való küzdelem stabil kormánytöbbséget, új miniszterelnököt igényel, mindezt a lehető legkisebb időveszteséggel.
2009.04.01. 13:00
 
 
Eltemették Ocskay Gábor válogatott jégkorongozót
Több ezren vettek végső búcsút ifj. Ocskay Gábor válogatott jégkorongozótól szerdán Székesfehérváron. Az életének 34. évében, múlt kedden, heveny szívelégtelenségben elhunyt sportoló temetésére az egész országból érkeztek szurkolók, sporttársak, barátok. A búcsúztatás kezdetekor Székesfehérváron minden busz megállt, és dudaszóval emlékezett a népszerű jégkorongozóra. Ifj. Ocskayt a 19-es válogatott mezzel letakart fehér koporsóban helyezték örök nyugalomra. A sírra a sportoló és mennyasszonya, Goike Nóra közös fényképe, míg a keresztre a hokis arcképe került.
2009.04.01. 12:57
 
 
Ezrek tüntetnek Londonban a G20-csúcs és a bankok ellen
Több ezer tüntető gyűlt össze szerdán London pénzügyi központjában, a másnapi G20-csúcstalálkozó és a bankok ellen tiltakozva. A 3-4 ezres tömeg a Bank of England - a brit jegybank - előtt gyülekezett. A tiltakozók a "Rohanjátok meg a bankokat", illetve - a bankároknak címezve - a "Szégyelljétek magatokat" jelszavakat skandálták. A tüntetésen radikálisabb tartalmú szórólapokat is terjesztettek. Ezek egyike azt javasolja, hogy ha valaki "egy kis melegségre vágyik a hitelválság közepette", akkor égessen el máglyán egy bankárt. Más transzparensek oldottabb üzeneteket hordoztak. Sokan emeltek magasba LOL feliratú táblákat; ez a "Hangosan nevetek rajtatok" angol kifejezés internetes fórumokon és sms-üzenetekben használatos rövidítése.
2009.04.01. 12:50
 
 
Súlyemelés: Aján Tamást közfelkiáltással választották újra az IWF elnökének
A következő négy évben is Aján Tamás vezeti elnökként a Nemzetközi Súlyemelő Szövetséget (IWF). A magyar sportdiplomatát az IWF Madridban zajló tisztújító kongresszusának második napján választották újra, akárcsak négy esztendeje, ezúttal is közfelkiáltással - tudatta az IWF az MTI-vel. Aján Tamás, aki 1976-tól 2000-ig az IWF főtitkára volt, s 2000 óta tölti be a sportági világszövetség elnöki tisztét, ellenjelölt nélkül indult, és 132 ország delegáltjai szavaztak neki egyöntetűen bizalmat az újabb periódusra is. Az IWF új főtitkára a kínai Ma Ven-kuang, a Kínai Súlyemelő Szövetség elnöke lett.
2009.04.01. 12:50
 
 
A kormány 3.546 milliárdos csomaggal segíti a vállalkozásokat
A kormány 1.400 milliárdos pénzügyi-, 46 milliárdos munkahely-megmentési és 2.100 milliárdos gazdaságélénkítő beruházási csomaggal segíti a vállalkozások válságkezelését - ismertette Burány Sándor, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára a folyamatban lévő intézkedéseket Nyíregyházán szerdán egy fórumon. Az 1.400 milliárd forint összegű pénzügyi csomagból, amely 2010-ig áll a vállalkozások rendelkezésére, már több mint 560 milliárd forint elérhető - mondta az államtitkár. A 16 milliárdos munkahely-megmentési támogatási pályázat szintén elérhető, ami további 30 milliárd forint összegű európai uniós forrással egészül ki.
2009.04.01. 12:40
 
 
Akár tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
A csökkenő külső- és belső kereslet, valamint az élősertés árának emelkedése miatt 5-10 százalék közötti mértékben csökkenhet az idén a húsipar termelése - mondta Éder Tamás a Magyar Húsiparosok Szövetségének (MHSZ) és az Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetségének társadalmi elnöke sajtótájékoztatón szerdán. Az MHSZ húsvéti rendezvényén Éder Tamás rámutatott: a húsipar egyik alapanyagát képező élősertés ára 2009-ben 10-15 százalékkal tovább növekedhet az előző évhez képest, miután már tavaly is jelentősen csökkent a magyarországi sertésállomány - 13 százalékos eséssel 3,4 millió állatra -, valamint jelentősen megnőtt a kereslet a magyar vágóállat iránt Romániában is.
2009.04.01. 12:35
 
 
Dávid Ibolya: tegye lehetővé Bajnai az őszi előre hozott választást
Az MDF arra kéri Bajnai Gordon kormányfőjelöltet, hogy a legsürgetőbb válságkezelő lépések elvégzését követően tegye lehetővé az őszi előre hozott választást - közölte Dávid Ibolya, a párt elnöke szerdán az MTI-vel. Az MDF-es politikus közleményében emlékeztetett: Bajnai Gordon maga jelentette be, hogy a gazdasági válság után nem kíván tovább politizálni. Dávid Ibolya szerint a miniszterelnök-keresés folyamatával egy "sokszoros bizalmi vákuum léte vált a korábbinál is nyilvánvalóbbá", amely sokáig nem tartható fent, mert hatalmas károkat okoz az ország külső és belső hitelessége szempontjából.
2009.04.01. 12:30
 
A Reformszövetség csütörtökön dönt a további teendőkről
A Reformszövetség április 2-i ülésén áttekinti az elmúlt időszak munkájának eredményeit, céljainak teljesülését, s ennek alapján dönt a további teendőkről - jelentette be a szervezet szerdán. Internetes portálok ezt megelőzően arról számoltak be, hogy miután kidolgozta a megalakulásakor ígért átfogó gazdaság- és társadalompolitikai reformprogramot, megszűnik a Reformszövetség.
2009.04.01. 12:20
 
 
Fidesz: a kormány "lemészárolta" a magyar egészségügyet
A Fidesz szerint a kormány által végrehajtott forráskivonást a magyar egészségügy nem viseli el - mondta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa szerdán annak kapcsán, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) kedden bejelentette: április 1-től a gyógyszerek támogatási kulcsa megváltozott. "Nyugodtan kijelenthetjük, a kormányzat lemészárolta a magyar egészségügyet, ellehetetlenítette a betegeket, (...) megszüntette a gyógyuláshoz való jogot" - fogalmazott budapesti sajtótájékoztatóján az ellenzéki politikus. Szavai szerint több mint ezer gyógyszer lesz drágább szerdától, néhány gyógyszer ára jelentősen növekszik, s lesz olyan is, amelynek ára akár megduplázódik.
2009.04.01. 12:15
 
Ukrajnában október 25-re tűzték ki az elnökválasztást
Az ukrán parlament október 25-re tűzte ki az elnökválasztást, Viktor Juscsenko hivatala azonban máris közölte, hogy az államfő megtámadja a döntést az alkotmánybíróságon. A 450 tagú törvényhozásban 401 képviselő támogatta az indítványt. A javaslat elfogadásához 266 voksra volt szükség. Az időpontról szerdán született parlamenti döntést az alkotmánybíróságon támadja meg az ukrán államfő - közölte a bejelentés után Marina Sztavincsuk, az elnöki titkárság helyettes vezetője, aki az alkotmánybíróságnál az államfőt képviseli. Az alkotmány 2004-es módosítása miatt véleménykülönbség alakult ki Ukrajnában az elnökválasztás időpontja miatt.
2009.04.01. 12:10
 
Kozma György vezeti a Legfelsőbb Bíróságot
A Legfelsőbb Bíróság (LB) élén szerdától Kozma György, a közigazgatási kollégium vezetője áll - tudatta közleményben az LB főtitkára. "A bíróság vezetői - mint eddig is - feladatuknak a szervezet működőképességének biztosítását, és az ítélkezés folyamatosságának fenntartását tekintik. Bíznak abban, hogy a bíróság elnökét - a köztársasági elnök jelölése alapján - az Országgyűlés minél előbb megválasztja" - tartalmazza Erményi Lajos közleménye. Kozma György jogkörét a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló törvény határozza meg. A vezetői feladatokat Kozma György az elnöki jogkörben eljáró elnökhelyettestől, Kaposvári Bertalantól vette át, aki kedden nyugdíjba vonult.
2009.04.01. 12:05
 
 
27 emberölést vallott be egy kanadai bérgyilkos
Huszonhét ember megölésében, további 12 gyilkossági kísérletben és több egyéb bűncselekményben vallotta magát bűnösnek kedden egy kanadai bérgyilkos, aki vádalku keretében tucatnyi bűntársát, megrendelőjét is feladta a rendőrségnek. Az 58 éves Gerald Gallant, a biciklizés megszállott rajongója 1978 és 2003 között követte el a gyilkosságokat, többségüket a francia ajkú Québec tartományban. A legtöbb "megrendelést" 1994 és 2002 között, a Hells Angels és a Rock Machine nevű motoros bandák drogpiaci háborújának tetőpontján hajtotta végre. Áldozatai főleg motoros és utcai bandák tagjai voltak, de akadtak köztük ártatlan járókelők is, és egy magándetektív is, akit tévedésből ölt meg egy bandavezér jobbkeze helyett.
2009.04.01. 11:50
 
 
A Manchester United 25-ödször a klub-világranglista élén
A Manchester United 25. alkalommal vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS klub-világranglistáját. Sir Alex Ferguson csapata ezzel az örökrangsorban a második helyen áll az AC Milan mögött, amely 37-szer volt éllovas. A Bajnokok Ligája-címvédő MU mögött a Barcelona a második, a Liverpool és a Boca Juniors pedig a harmadik. Hosszú idő után ismét az első tízben található a Juventus (9.). Legjobb magyar együttesként a Debrecen a 156. helyen áll a listán. Az IFFHS legfrissebb klub-világranglistája (zárójelben az előző helyezés): 1. (1.) Manchester United (angol) 298 pont 2. (4.) Barcelona (spanyol) 277 3. (2.) Liverpool (angol) 259 (3.) Boca Juniors (argentin) 259.
2009.04.01. 11:45
 
 
A Legfelsőbb Bíróság volt elnöke támogatja a jelenlegi vezetőt
Mindenben támogatja Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság (LB) volt elnöke Kozma Györgyöt, a testület új vezetőjét, aki az LB közigazgatási kollégiumvezetőjeként szerdától látja el elnöki jogkörben a teendőket. Lomnici Zoltán hozzátette: nem vállalná újra a Legfelsőbb Bíróság vezetését. Lomnici Zoltán szerint a nemzetközi és a magyar bíráskodás történetében is egyedülálló helyzet, hogy Magyarországon kilenc hónapja nincs elnöke az LB-nek, szerdától pedig elnökhelyettese sem. Hozzátette, a közeljövőben részt vesz a száz tagállamot tömörítő nemzetközi bírói szervezet ülésén - mint igazgatótanácsi tag -, és "nagyon csodálkozna", ha a magyar bíróságok helyzete nem kerülne szóba.
2009.04.01. 11:44
 
 
A Mol szerint függőségi kérdéseket is felvet a Surgutneftegas vásárlása
A Surgutneftegas tulajdonszerzése a Mol Nyrt.-ben olyan energiafüggőségi, -ellátási kérdéseket is felvet, amelyek azokat az országokat, Magyarországot, Szlovákiát és Horvátországot is érintik, ahol a társaság működik - mondta Hernádi Zsolt, a cég elnök-vezérigazgatója szerdán az országgyűlés külügyi bizottsági ülésén. Kifejtette, az ügylet több szempontból is meglepő, így például az általában többségi tulajdonra törekvő oroszok a tőzsdei ár kétszeresét fizették a részvényekért. Keller László, a pénzügyi tárca államtitkára elmondta, a kormánynak fontos a nemzeti stratégai vállalatok függetlenségének megőrzése.
2009.04.01. 11:29
 
 
Forma-1, Ausztrál Nagydíj: Toyota nem fellebbez Trulli ügyében
Nem fellebbez Jarno Trulli vasárnapi, melbourne-i 25 mp-es büntetése ellen a Toyota Forma-1-es csapat. Az istálló szerdán azzal indokolta döntését, hogy nem bízik a számára pozitív végkifejletben, azaz szerinte nincs értelme a hivatalos tiltakozásnak. Ennek nyomán biztossá vált, hogy a világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) végzett a harmadik helyen az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon.
2009.04.01. 11:14
 
Nyílt parlamenti szavazást kezdeményez a Fidesz a Tubes-ügyben
Nyílt parlamenti szavazást kezdeményez április 14-re Bánki Erik fideszes képviselő az Országgyűlés önkormányzati bizottsága által nem támogatott javaslatról, amelynek értelmében a pécsi önkormányzat visszakapná a jogorvoslati lehetőséget a tubesi lokátorállomás ügyében. "Továbbra sem múlt el annak veszélye, hogy a szocialista kormány megvalósítsa a katonai beruházást a Pécs melletti Tubes-hegyen. Az MSZP politikusai nem tettek le az építkezésről, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a bizottságban egyedül ők nem támogatták az ezt akadályozó javaslatot" - mondta Bánki Erik szerdán Pécsett, sajtótájékoztatón.
2009.04.01. 11:04
 
 
Kissé erősödött a forint árfolyama
Kissé erősödött a forint, az euró 307,68 forint volt a bankközi piacon szerdán kilenc órakor, szemben a kedd délutáni 308,50 forinttal. A kereskedés meglehetősen csapkodó, a hajnali üzletek között 306,50 és 308,10 forintos kötés egyaránt szerepelt, a forgalom a megszokott alacsony szinten zajlik. A forint kedd délutáni és szerda reggeli erősödését a kereskedők azzal is magyarázták, hogy a piac "helyén kezeli" a hitelminősítők besorolását. Mint mondták, ezekre a véleményekre egyre kevésbé hallgatnak, mert a hitelminősítők elfogulatlansága számos esetben megkérdőjelezhető, szerepük a válság kialakulásában tagadhatatlan.
2009.04.01. 09:51
 
 
Csőrobbanás miatt rövid időre leállt az orosz gázexport a Balkánra
Hajnalban robbanás tett kárt a Balkán felé tartó Ananyev-Izmail gázvezeték egyik csövében Tiraszpol közelében, de a hírek szerint csak egészen rövid időre állt le a tranzit, amit átállították a másik csőre. Szakértők szerint a Barátság gázvezetékhez tartozó ágon történt robbanást nem emberek okozták, hanem a 30 éves vezeték állapota, de az okokat még vizsgálják. A 120 milliméter átmérőjű, s a felszín alatt 2 méter mélységben haladó vezetéken a robbanás helyi idő szerint 5.35-kor következett be, s nagy krátert hagyott maga után, a szilánkok 200 méteres körzetben repültek szét, és leégett egy búzamező egy része, valamint a mező szélén lévő néhány fa, de emberéletben nem esett kár.
2009.04.01. 09:19
 
 
Összetűzés volt Strasbourgban a NATO-csúcs előtt
Összetűzés volt kedden késő este Strasbourgban NATO-ellenes tiltakozók és a rendőrség között. A kelet-franciaországi városban szombaton tanácskoznak az észak-atlanti szervezet állam-, és kormányfői, de a NATO-csúcs már pénteken megkezdődik a németországi Baden-Badenben. A hatóságok által "militánsnak", önmagukat "pacifistának" minősített NATO-ellenes demonstrálók számára Strasbourg déli külvárosában "NATO-ellenes falut" alakítottak ki a rendvédelmi szervek. Kedd estére már sokan összegyűltek itt, és a rendőrök igazoltatásba kezdtek. Ez kiváltotta egy 150 fős csoport felháborodását, és az incidens odáig fajult, hogy a rendfenntartók fény- és hanggránátokat, illetve könnygázt vetettek be.
2009.04.01. 08:20
 
Tiltakozó megmozdulásokra készülnek Londonban a G20-csúcs előtt
Erőszakos tiltakozó megmozdulások lehetőségére hívta fel a figyelmet a Scotland Yard a húsz vezető ipari és fejlődő ország (G20) londoni csúcstalálkozójának szerdai nyitónapján. A demonstrációk várhatóan a Citybe, illetve a találkozó helyszínéül szolgáló kelet-londoni ExCel csarnok környékére összpontosulnak. A Scotland Yard szerint a szerdán és csütörtökön várható megmozdulások közül többnek is kifejezetten zavargások és erőszakos rendbontások kirobbantása a célja. Az állam- és kormányfők zöme - köztük Barack Obama amerikai elnök - már megérkezett Londonba.
2009.04.01. 08:00
 
 
Forma-1, Malajziai Nagydíj: félnek a pilóták a sötéttől
Több Forma-1-es pilóta aggódik a vasárnapi Malajziai Nagydíj késő délutáni rajtja miatt, úgy vélik, hogy a helyi idő szerint 17 órás start következtében a verseny végén már nagyon rosszak lehetnek a látási viszonyok. "Melbourne-ben a futam hajrájában már alig lehetett látni, és emiatt nagyon megnőtt a hibaveszély. Jó lenne, ha Malajziában a megszokott kora délutáni időben vagy éjszaka, jól megvilágított pályán rendeznék a versenyt" - fogalmazott Nico Rosberg, a Williams német pilótája. Nakadzsima Kazuki, Rosberg csapattársa még sötétebben látja a helyzetet: "Ha a homály még esővel is párosul, akkor nagy gondok lehetnek Szepangban."
2009.04.01. 07:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119[2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista