2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Elbocsátották a BKV két főtanácsadóját
Elbocsátotta két kiemelt főtanácsadóját Kocsis István, a BKV vezérigazgatója - írta az index.hu szerda délután. A BKV az MTI kérdésére megerősítette az elbocsátásukat. Az internetes újság információi szerint Molnár László műszaki-gazdasági főtanácsadónak és Futó Sándor elnöki főtanácsadónak kellett távoznia a cégtől. Az index.hu szerint mindkét főtanácsadó alapbére havi bruttó 1 millió 424 ezer forint volt. Felmondás esetén a munkavállalót 12 havi átlagkereset illeti meg, amely meghaladhatja a 40 millió forintot is. A BKV az MTI kérdésére megerősítette, hogy elbocsátották Molnár Lászlót és Futó Sándort, korábbi főtanácsadókat.
2009.04.08. 13:34
 
 
MNB: a hazai bankok tőkemegfelelési helyzete kielégítő
A hazai bankok tőkehelyzete jelenleg kielégítő, átlagosan 11 százalék körüli tőkemegfelelési mutatóval rendelkeznek a jogszabályban előírt 8 százalékos minimummal szemben - mondta Nagy Márton, a jegybank pénzügyi stabilitás szakterületének helyettes vezetője szerdán Budapesten, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egy szakmai fórumán. Nagy Márton az MNB Jelentés a pénzügyi stabilitásról című elemzését ismertetve elmondta: ezzel együtt egy "stressz forgatókönyv" bekövetkezése esetén várhatóan 0,7-0,9 milliárd eurós pótlólagos tőkeigényre, azaz ekkora összegű tőkeemelésre lenne szüksége a magyar bankrendszernek.
2009.04.08. 13:31
 
 
Hatszáz traffipax lesz az utakon
Kilenc százalékkal csökkent a halálos balesetek száma az év első három hónapjában a tavalyi év azonos időszakához képest; idén eddig 172-en haltak meg Magyarország útjain - közölte Komáromi Endre, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályvezetője. Elmondta azt is, hogy tavaly 970-en haltak meg a közutakon, s előtte 40 évig nem volt olyan év, hogy ezer alatt lett volna az így elhunytak száma. A rendőrség a gyorshajtásból fakadó balesetek megelőzése érdekében, közbeszerzési eljárás keretében, ötven új, mobil sebességmérőt szerez be, az autópályákon 31 új mérőhelyet állítanak fel, az állami kezelésű utakra pedig három éven belül hatszáz fix mérőt állítanak fel.
2009.04.08. 13:22
 
 
Kállai Ernő: ma nem öröm cigánynak lenni
A diszkrimináció, a szegénység és a munkanélküliség, a kilátástalan jövő miatt ma nem öröm cigánynak lenni - ez az üzenete a kisebbségi ombudsmannak a nemzetközi romanap alkalmából. Április 8-a nem a felhőtlen öröm napja, nem a magyar kultúra részeként ünnepelt és megbecsült cigány irodalom, zene, tánc és képzőművészet méltatásának az ideje, csak arra alkalom, hogy amennyire lehet, higgadtan értékeljük azon magyar állampolgároknak a jelenét, jövőjét, akik szerencsétlenségükre cigánynak születtek - fogalmazott Kállai Ernő. A nemzeti és etnikai jogok országgyűlési biztosa a romák világnapja alkalmából megfogalmazott üzenetében egy sor kérdést tett fel a társadalom valamennyi tagjának.
2009.04.08. 13:18
 
 
"Zöld" lesz az Empire State Building
Zöld jövő elé néz New York leghíresebb épülete, az Empire State Building, amely sokak szemében a modern világ hét csodájának egyike. A környezetvédelmi mintának szánt átalakítás évi 4,4 millió dollár megtakarítását fogja lehetővé tenni. Az 1931-ben elkészült art deco stílusú felhőkarcoló jelenleg 500 millió dolláros felújításon megy át, ebből 100 millió dollárt fordítanak a zöld technológiára. A cél az, hogy a torony az energia hatékony felhasználásának és megőrzésének mintaképe legyen. A projekt teljes megvalósítása 38 százalékkal fogja csökkenteni a 102 emeletes toronyház energiafogyasztását.
2009.04.08. 13:13
 
 
Ukrajna érdeklődik a Nabucco gázvezeték iránt
Ukrajna nemhogy konkurenciának nem tekinti a Nabucco gázvezetéket, hanem szívesen be is szállna az EU szorgalmazta beruházás megvalósításába, mondta az osztrák Die Presse című lapnak Viktor Juscsenko ukrán elnök energiapolitikai főtanácsadója. Bohdan Szokolovszki szerint Ukrajna Magyarországon keresztül csatlakozhatna rá a vezetékre. Az ukrán energia-szakember úgy látja, hogy a Nabucco vállalkozás új lehetőségeket tárhatna fel az európai gázpiacon, hiszen jelenleg a fogyasztóknak szállított gáz nagy része orosz, illetve norvég eredetű. Szokolovszki megemlítette, hogy Ukrajna vevőként, de a vezeték megépítőjeként is szívesen bekapcsolódna a Nabucco-vállalkozásba.
2009.04.08. 12:30
 
Egy a magyar! címmel indított kampányt az SZDSZ
Az SZDSZ Egy a magyar! címmel indított kampányt, amelyben azt akarják bemutatni, hogy a magyarok sokfélék - közölte a párt kampánynyitó rendezvényén Horn Gábor. A kampányfőnök hozzátette: elfogadhatatlan, hogy vannak, akik megmondják, hogy kik a magyarok, és lassan elég másként kinézni vagy gondolkodni ahhoz, hogy az ember féljen. Az installáció, amelyet a fővárosi Városház parkban mutattak be elsőként, különböző emberek fényképeiből áll, akik mindannyian magyarok, habár vannak közöttük, akiknek más a bőrszíne, vagy valamelyik kisebbséghez tartoznak.
2009.04.08. 12:11
 
 
Megtartotta utolsó ülését a Gyurcsány-kormány
A Gyurcsány-kormány szerdán tartotta utolsó ülését. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek elmondta: utoljára ült össze a jelenlegi összetételben, Gyurcsány Ferenc vezetésével a kormány szerda délelőtt. Hozzátette: Gyurcsány Ferenc személyes ajándékkal búcsúzott a kormánytagoktól: a nők egy tollat, a férfiak - köztük Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt - ezüst mandzsettagombot kaptak, amelyen a Magyar Köztársaság felirat látható, és egy stilizált liliom. Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején - a szomszédos államok kabinetjeivel együtt tartott üléseket is beleszámítva - 219 alkalommal ülésezett a kormány.
2009.04.08. 12:08
 
Külföldi áldozatai is vannak az olaszországi földrengésnek
Legalább kilenc külföldi áldozata van a közép-olaszországi földrengésnek. Öt román, két cseh, egy perui és egy argentin-olasz kettős állampolgár is életét vesztette a két nappal ezelőtti természeti katasztrófában. Olaszország középső részét hétfő hajnalban rázta meg pusztító erejű, a Richter-skála szerint 5,8-es erősségű - más mérések szerint 6,3-es erősségű - földrengés. Epicentruma Abruzzo régió fővárosa, L'Aquila közelében volt. A legfrissebb adatok szerint 250 halottja van a földmozgásnak, a sérültek száma meghaladja az ezret, körülbelül 17 ezren maradtak fedél nélkül. Magyar áldozatokról nem tudni. A térségben hétfő óta 353 utórengést észleltek.
2009.04.08. 12:00
 
Várakozáson felüli a külkereskedelmi mérleg februári aktívuma
A várakozásokat jelentősen meghaladta a magyar külkereskedelmi mérleg 279 millió eurós februári többlete az MTI által szerdán megkérdezett elemzők. A Központi Statisztikai Hivatal azt közölte: a külkereskedelmi mérleg az idén január-februárban az előzetes adatok szerint 37 milliárd forintos aktívumot mutatott, ami az egyenleg 15 milliárd forintos javulását jelenti a 2008. január-februári 22 milliárd forintos aktívumhoz viszonyítva. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője elmondta: az exportnál nagyobb mértékben csökkenő import hatására egész évben emelkedhet a magyar külkereskedelmi mérleg többlete, így az év végére akár egymilliárd eurós aktívum is kialakulhat.
2009.04.08. 11:24
 
 
Romániát vádolja Moldova a zavargások miatt
Vízumkényszert vezet be Romániával szemben Moldova, egyúttal nemkívánatos személynek nyilvánította Románia chisinaui nagykövetét - jelentette be szerdán Vladimir Voronin moldovai államfő, aki szerint a szomszédos Románia mesterkedése miatt törtek ki országában véres zavargások. A román nagykövetnek 24 órán belül el kell hagynia az országot, a vízumkényszer bevezetése mellett pedig megszigorítják a határőrizet is - közölte Voronin. A román külügyminisztérium provokációnak minősítette szerdán a Moldovai Köztársaság vádját és határozottan elutasítja, hogy beavatkozott volna Moldovai Köztársaság belügyeibe.
2009.04.08. 11:21
 
 
Lavrov: az EU-nak le kell vonnia a tanulságokat a moldovai eseményekből
Az orosz külügyminiszter szerint Moszkvát aggodalommal töltik el moldovai események; Szergej Lavrov arra számít, hogy az Európai Unió is komoly következtetéseket von le belőlük. Lavrov szlovén kollégájával, Samuel Zbogarral tartott moszkvai sajtótájékoztatón hangsúlyozta: nem elég csak elítélni a moldovai eseményeket, rendkívül fontos intézkedéseket foganatosítani, megakadályozandó Moldávia államiságának és demokratikus folyamatainak aláásását. "Mindnyájan láttuk, hogy milyen zászlók alatt zajlottak ezek a garázdaságok" - mondta Lavrov, arra utalva, hogy a zavaragások szervezői román zászlókat lobogtattak, és Romániához való csatlakozásra szólítottak.
2009.04.08. 11:09
 
 
Több mint 10.000 látogatót várnak a Műegyetemi Állásbörzére
Mintegy 10-12.000 látogatót várnak a szerdán megnyílt állásbörzére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre (BME) - mondta Kroknay Szabó Mária, az állásbörze szóvivője a rendezvény megnyitója után az MTI-nek. A kétnapos börzén 2.100 állásajánlat és 145 cég várja az érdeklődőket. Az idei tavaszi állásbörzén 35 százalékkal kevesebb kiállító képviselteti ugyan magát 2008 tavaszához képest, azonban a válság ellenére autóipari cégek is kínálnak pozíciókat, és a fejvadász cégek száma sem csökkent. A 28. Műegyetemi Állásbörzén ott van például az Audi Hungária Motor Kft., amely gépészmérnököknek kínál állásokat, de képviselteti magát a Mercedes is, amely csaknem két tucat autóipari mérnököt keres.
2009.04.08. 11:05
 
 
Elutasította a voksok újraszámolását a moldovai választási bizottság
Elutasította a moldovai választási bizottság a vasárnapi parlamenti választás szavazatainak újraszámolására vonatkozó kérelmet - közölte szerdán egy ellenzéki vezető. Vlad Filat, a moldovai Liberális Demokrata Párt elnöke elmondta: "Tájékoztattak minket, hogy a központi választási bizottság elutasította a kérelmet. Ezzel megszegték az államfővel kötött megállapodást." Az ellenzék vitatja a nagy kommunista győzelmet mutató választási eredményt, és csalást emleget. A keddi ellenzéki tüntetések után a hatóságok hírek szerint megállapodtak az ellenzékkel az újraszámlálásról. Filat szerint a tüntetéseket "nagyon súlyos megtorlás" fogja követni, letartóztatásokkal.
2009.04.08. 10:23
 
 
Új választásokat követel 56 közéleti személyiség
Új miniszterelnök helyett új parlamenti választások kiírását követeli 56 közéleti személyiség, akik az erről szóló nyilatkozatukat szerdán Budapesten ismertették. A dokumentum aláírói között van Mádl Ferenc volt köztársasági elnök, Szabad György, az Országgyűlés korábbi elnöke és Zlinszky János, az Alkotmánybíróság egykori tagja. Az 56 közéleti személyiség azért követeli a jelenlegi országgyűlés feloszlatását, hogy ne a színfalak mögött alkudozó pártok adjanak ismét kormányfőt az országnak, és "az adósságválságot a kormány ne használhassa az ország kiárusítására". Álláspontjuk szerint az új választások kiírása a jogállam rendjébe vetett bizalom helyreállításának első feltétele.
2009.04.08. 10:21
 
 
Rendőri támadás érte a londoni G20-tüntetésen meghalt férfit
Rendőri támadás érte azt a férfit, aki életét vesztette a múlt heti londoni G20-csúcstalálkozót kísérő tüntetések idején - ez derül ki az egyik brit napilap által szerdán nyilvánosságra hozott videofelvételből. A 47 éves Ian Tomlinson újságárus az értekezlet előestéjén, a londoni Cityben halt meg. Az első beszámolók szerint nem a rendőrökkel vívott összecsapásokban sérült meg, hanem szívroham végzett vele. A The Guardian által bemutatott amatőr felvételen azonban látszik, hogy egy rendőr hátulról nagy erővel ellöki a férfit, aki elzuhan, és beveri a fejét a járdán.
2009.04.08. 10:00
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: vége a tesztelésnek, kezdődhet az idény
A kedd esti teszteléssel véget ért a felkészülési időszak a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokságra, melynek első futamát vasárnap rendezik Katarban. Az idén már 250 kcm-es motorral versenyző Talmácsi Gábor - a menedzsmentjétől származó információ alapján - a keddi tréning végén elcsúszott, de nem sérült meg. Talmácsi a nap utolsó edzésén igyekezett még gyorsabb lenni, próbált az előtte haladó szélárnyékában haladni, de az egyik kanyarban kicsúszott alóla az Aprilia. Se neki, se motorjának nem esett baja, aktuális legjobb köridején viszont már nem tudott javítani, így 12. hellyel (2.02.289) búcsúzott a teszttől.
2009.04.08. 08:56
 
 
Horn Gábor szerint módosítani kell a Bajnai-programon
Szociálpolitikai szempontból módosítani kell a Bajnai-programon - mondta Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője szerdán reggel a Napkeltében. Horn Gábor közölte: "a szociális ellehetetlenedés kezelése szempontjából" módosítani kell az eddig látott programon. Kérték Bajnai Gordont, hogy "a megszorító intézkedéscsomagba" lehetőségszerűen kerüljön be a rászorultság elvének következetes érvényesítése - mondta. Horn Gábor hozzátette: "ezt a vitát most nem az MSZP-vel kell lefolytatniuk szerencsére, hanem egy miniszterelnök-jelölttel".
2009.04.08. 08:40
 
 
Tovább nőtt a földrengés áldozatainak száma Olaszországban
Kétszázhatvanra emelkedett a hétfői közép-olaszországi földrengés ismert halálos áldozatainak száma - közölte szerdán Silvio Berlusconi olasz kormányfő. Tizenhat gyermek van a halottak között. Kilenc holttestet még nem sikerült azonosítani - tette hozzá szerdai sajtóértekezletén, amelyet a földrengéstől sújtott régió központjában, L'Aquila városában tartott. Az olasz kormányfő közölte, hogy az elemi csapás miatt hajléktalanná vált emberek közül mintegy tizenhét és fél ezer talált átmeneti menedékre a hatóságok által létesített sátortáborokban. További mintegy tízezer embert tengerparti szállodákban helyeztek el átmenetileg. Magyar áldozatról továbbra sem tudni.
2009.04.08. 08:35
 
Jégkorong: újabb változás a magyar keretben
Három játékostól - a dunaújvárosi Hegyi I. Ádámtól és Kiss Ákostól, valamint az újpesti Borbás Gergelytől - elköszönt Pat Cortina szövetségi kapitány, így 28 hokis folytatja a felkészülést az április 24-én kezdődő svájci világbajnokságra. A csapat - amely hétfőn és kedden legyőzte az olimpiai résztvevő, tavaly vb-nyolcadik norvégokat - szerdán pihen, majd a munka csütörtökön folytatódik, egyelőre a klubkötelezettség miatt távolmaradó Cortina nélkül. Az edzéseket a hét végéig a Diego Scandella-Énekes Lajos kettős vezeti. A keret hétfőn Münchenbe utazik táborba, ott már a kapitány is csatlakozik a válogatotthoz.
2009.04.08. 08:29
 
 
Földet ért a Szojuz TMA-13 leszálló kapszulája
Szerencsésen Földet ért szerdán a Szojuz TMA-13 űrhajó leszálló kapszulája, benne Charles Simonyi magyar származású kétszeres űrturistával, valamint Jurij Loncsakov orosz és Michael Fincke amerikai űrhajóssal. Közép-európai idő szerint 9:16-kor megjelent a felirat a földi repülésirányító központ hatalmas képernyőjén: Megtörtént a Földet érés. Néhány perccel később a helyszíni tévéközvetítés már a kiszállás után, kempingszékekben ülve és meleg takarókba bugyolálva mutatta a jókedvű űrhajósokat. Simonyi szélesen mosolygott, és felfelé tartott hüvelykujját mutatta, jelezve, hogy minden a legnagyobb rendben volt.
2009.04.08. 08:17
 
Legyűrűző eljegyzés
Különleges gyűrűgyakorlatot mutatott be eljegyzéskor menyasszonyának egy férfi New Yorkban a Brooklyn hídon: elejtette a gyémántköves ékszert, amely lezuhant, ám a férfi visszaszerezte. A gyűrű nem a folyó fenekén kötött ki, hanem jóval feljebb. A híd ugyanis kétszintes: felül a gyalogosoké, alul az autóké. Utóbbira hullott a gyűrű, a férfi pedig lemászott érte és sikerült megtalálnia az aprócska tárgyat. A gyémánt nem esett ki a gyűrűből, de a kör kissé oválissá deformálódott. Van még idő új gyűrűt venni, mert az esküvőt csak jövő április 24-ére tervezik.
2009.04.08. 08:03
 
A Mol igyekszik körülbástyázni magát a Surgutneftegas ellen
Alapszabályában jelentős változtatásokat akar elfogadtatni az április 23-i közgyűlésen részvényeseivel a Mol, amelynek 21,2 százalékát a napokban vásárolta fel az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz). A BÉT honlapján kedden késő este megjelent tervezet több oldalról is jobban körülbástyázná a céget egy esetleges orosz felvásárlási kísérlet ellen, egyúttal javasolja a részvényeseknek, hogy a tavalyi év után ne fizessenek osztalékot, a teljes 2008. évi eredmény az eredménytartalékba kerüljön. Az alapszabály módosításának tervezete egyebek között hangsúlyozza: "a jelenlegi részvényesi átrendeződés és struktúra indokolttá teszi, hogy a társaság lopakodó felvásárlása ellen megfelelő mechanizmusok működjenek".
2009.04.08. 08:00
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A Mol legutóbb egy hete változatott az árakon, akkor emelte bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzinét és a gázolajét. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 262 forintra, a gázolajé pedig 257 forintra mérséklődött. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.
2009.04.08. 07:52
 
 
Stabil állás, vonzó fizetés kell a fiataloknak
A válság idején a legtöbb magyar fiatal munkavállaló azokat a cégeket kedveli, amelyekről "az a hír járja", hogy vonzó fizetést, illetve megbízható munkahelyet kínál - írja a Világgazdaság szerdán egy friss felmérésre hivatkozva. Az Audi Hungáriának, a Boschnak, a Microsoftnak, a Magyar Nemzeti Banknak sikerült leginkább - még a válság idején is - megvédenie imázsát - írja a lap a Hewitt Associates felmérését idézve, amelyben a cég több mint húszezer fiatalt kérdezett meg. A válaszokból kiderül, a fiatalok azt gondolják, hogy e cégeknél a vonzó fizetés és a stabil állás egyaránt elérhető. A kezdők fizetési igénye átlagosan nettó 145 ezer forint - írja a lap.
2009.04.08. 07:49
 
A borászatot nem érinti a válság
A Varga Pincészet értékelése szerint a magyar borászatban nincs válság. Bár az év első két hónapjában csökkent az értékesítésük tavalyhoz képest, márciusban már meghaladták az egy évvel ezelőtti forgalmat. Figyelembe véve azt is, hogy az idén a húsvéti forgalom jelentős része áprilisra tolódott, joggal remélhető az évkezdés alapján a tavalyi értékesítési eredmények meghaladása - mondta Varga Péter, a pincészet tulajdonosa. A pincészet közleménye szerint: az euró és a forint árfolyamának változása más piaci szegmensekkel ellentétben, a borászatokra jótékonyan hat.
2009.04.08. 07:44
 
 
Labdarúgás: Rajczit eltiltották, Prukner nem ülhet a kispadra
Rajczi Pétert április 13-ig eltiltotta a labdarúgó-mérkőzésektől a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mivel az újpesti támadó a Győr elleni Ligakupa-találkozón durva szabálytalanságot követett el Vladimir Djordejviccsel és Mario Bicakkal szemben. Az MLSZ honlapja szerint a fegyelmi bizottság egy mérkőzésre eltiltotta Prukner Lászlót, a Kaposvár vezetőedzőjét, aki így hétvégén, Nyíregyházán nem ülhet le a kispadra csapata bajnoki mérkőzésén.
2009.04.08. 07:12
 
Bajnai Gordon ma is egyeztet kormánytagokkal
Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt ma is egyeztet kormánytagokkal. Az MTI úgy tudja, ma Göncz Kinga távozó külügyminiszterrel, Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszterrel, illetve Gyenesei István önkormányzati miniszterrel tárgyal a kormányfőjelölt. Az önkormányzati tárca vezetője kedden úgy nyilatkozott: ha a válságkezelő programmal nem ért egyet, abban szerepet sem vállal, és nem is lesz a tagja a következő kormánynak. Bajnai Gordon hétfő óta egyeztet a tárcavezetőkkel és államtitkáraikkal.
2009.04.08. 07:00
 
Tenisz, Ponte Vedra Beach: Czink kiesett az első fordulóban
Czink Melinda három játszmában kikapott az osztrák Tamira Paszektől a floridai Ponte Vedra Beach-en zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztorna első fordulójában. A WTA honlapja szerint a magyar játékos nagy csatában, rövidítésben megnyerte az első játszmát, majd a másodikban 3:0-ra és 4:2-re is vezetett, ám ekkor megbotlott, riválisa kiegyenlített, majd a döntő szettben is felülkerekedett rajta. A meccs 2 óra 58 percig tartott. Czink párosban is érdekelt, amelyben várhatóan szerdán kezdi meg szereplését az amerikai Lilia Osterloh oldalán. Eredmény: 1. forduló (a 16 közé jutásért): Paszek (osztrák)-Czink Melinda 6:7 (5-7), 6:4, 6:4.
2009.04.07. 21:10
 
 
Olaszországi földrengés: eddig 228 halálos áldozatot találtak
Már 228 halottja van a közép-olaszországi földrengésnek, az áldozatok holttestét a katasztrófa sújtotta körzet központjában fekvő L,Aquila város halottasházában helyezték el - jelentette az ANSA olasz hírügynökség kórházi illetékesekre hivatkozva. Az ideiglenes halottasházat a vámőrség tiszthelyettes-képző iskolájának épületében rendezték be. A 228 halott közül tizenötöt továbbra sem sikerült azonosítani. Erős utórengést éreztek kedden 19 óra 45 tájban Abruzzo régióban, ahol a hétfő hajnali földmozgás pusztított, valamint Rómában is, ahol több másodpercen át remegtek a házak. Az újabb földmozgásnak a legfrissebb hírügynökségi jelentések szerint legalább egy halálos áldozata van.
2009.04.07. 20:30
 
Pénzügyi világcsúcsot tervez az ENSZ
A globális gazdasági válság súlyosbodása nyomán június elejére - június 1-től 3-ig - pénzügyi világcsúcsot tervez az ENSZ. A világszervezet Közgyűlése kedden New Yorkban jutott megállapodásra erről. A Közgyűlés elnöke beszédében az ENSZ 192 tagállamának állam- és kormányfőihez fordult, hogy lehetőleg maguk vegyenek részt a csúcstalálkozón, annak érdekében, hogy valóban magas rangú döntéshozókkal lehessen azt megtartani. A találkozón a globális válságnak mindenekelőtt a szegény országokra gyakorolt hatását akarják megvitatni.
2009.04.07. 20:30
 
Női kosárlabda NB I, negyeddöntő: nyert a Pécs,elődöntős a Győr
A Pécs győzelemmel kezdte a két győzelemig tartó negyeddöntőt, míg a Győr második sikerével már bejutott az elődöntőbe az UNIQA női kosárlabda NB I rájátszásának keddi játéknapján. Eredmények, negyeddöntő: 1. mérkőzés: MiZo Pécs 2010-Szolnoki NKK 89-54. A párharc állása: 1-0, folytatás csütörtökön Szolnokon. 2. mérkőzés: SEAT Foton Győr-BSE 75-73. A párharc végeredménye: 2-0 a Győr javára.
2009.04.07. 20:05
 
 
Futsal Kupa: magyar vereség a szlovákoktól
A magyar futsalválogatott 4-1-es vereséget szenvedett a szlovák csapattól a budapesti Körcsarnokban zajló barátságos négyes torna második napján, kedden. A hazaiak egyetlen gólját Lódi Tamás szerezte büntetőből. A találkozó egyperces gyászszünettel kezdődött a hétfő hajnali, közép-olaszországi földrengés áldozatainak emlékére. Eredmény, 2. forduló: Magyarország-Szlovákia 1-4 (0-1). Magyar gólszerző: Lódi (37., büntetőből).
2009.04.07. 19:55
 
 
A gazdasági tárca használtautó-becserélési programon dolgozik
Használtautó-becserélési programon dolgozik a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) - közölte a tárca az origo internetes portállal, a hírt a tárca az MTI-nek is megerősítette. A portál cikke szerint a minisztérium már egyeztetett a szakmai szervezetekkel, valamint a gyártókkal, kereskedőkkel, bontókkal és az érintett szaktárcákkal, és egy "konszenzusos javaslaton dolgozik". Korábban a hírek arról szóltak, hogy kormányzati körökben nem tartják jó megoldásnak a német példa követését. A lap azt írja, hogy a készülő előterjesztés szerint a kilométerenként maximum 140 gramm szén-dioxid-kibocsátású új autók vásárlását támogatnák.
2009.04.07. 19:50
 
 
25 évre ítélték Fujimori perui exelnököt emberi jogok megsértése miatt
Huszonötéves szabadságvesztésre ítélte egy limai bíróság Alberto Fujimori volt perui elnököt kedden az emberi jogok megsértése miatt. Először fordult elő, hogy egy demokratikusan megválasztott egykori latin-amerikai államfőt a saját hazájában elítélnek az emberi jogok megsértéséért. Fujimori büntetőpere 2007 vége óta tart. Az ország egykori erős emberének keddi ítélethirdetését mintegy kétezer rendőr biztosította a perui rendőrség különleges műveleti igazgatóságának környékén - az eljárás ezen intézményben folyik -, s további mintegy nyolcezret helyeztek készültségbe. Az épülettől néhány száz méterre Fujimori több száz híve gyűlt össze az exelnök lányának felhívására, hogy tüntessenek Fujimori elítélése ellen.
2009.04.07. 19:45
 
 
MSZP: a Fidesz megijedt saját kreálmányától, a Jobbiktól
Az MSZP úgy tudja, a Fidesz hivatalos pártüzenetben hívta fel aktivistái figyelmét, hogy - a szocialista megfogalmazás szerint - "szélsőséges" Jobbikra adott szavazatok a Fideszt gyengítik. A Fidesz álláspontja szerint viszont a Jobbik létezése kizárólag az szocialisták hatalmi érdekeit szolgálja. Nyakó István, az MSZP szóvivője és országgyűlési képviselője az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében azt írta: a Fidesz láthatóan megijedt saját kreálmányától: látja, hogy az önálló életre kelt és egyre nagyobb támogatottságot szerző Jobbik már az ő hatalmi törekvéseit veszélyezteti.
2009.04.07. 19:30
 
Ligaválogatott-AC Milan: a jegyek egynegyede már az első napon elkelt
Már az első napon elkelt a belépők közel egynegyede az április 22-i Magyar Ligaválogatott-AC Milan labdarúgó-mérkőzésre. A szervezők tájékoztatása szerint az interneten kedd reggel elkezdődött jegyértékesítés során rövid időre a szerverek túlterheltsége miatt képtelenek voltak fogadni a bejelentkezéseket, ám sikerült kijavítani a hibát. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint le kellett szabályozni, hogy egy személy hány tikettet vásárolhat, ugyanis azokat tízesével vitték a szurkolók.
2009.04.07. 19:10
 
Diplomáciai jegyzékkel fenyegeti Magyarországot a Szlovák Nemzeti Párt
Diplomáciai jegyzékben tiltakozna a magyarországi szélsőségesek tevékenysége ellen a Szlovák Nemzeti Párt (SNS), ha a magyar kormány nem tenne rendet. "Egyértelműen jelezni kell Magyarországnak, hogy tegyen otthon rendet" a szélsőségeseknél - jelentette ki Anna Belousovová, az SNS alelnöke azt követően, hogy a párt elnökével, Ján Slotával együtt kedden Pozsonyban felkereste Ivan Gasparovic újraválasztott szlovák államfőt. A szlovák nemzetieket aggasztja, hogy az esetleges előre hozott parlamenti választást Magyarországon a Fidesz nyerheti meg. Slota újságíróknak kijelentette, hogy Szlovákia számára nagy veszélyt jelentene, ha Orbán Viktort a Magyar Köztársaság kormányfőjévé választanák.
2009.04.07. 19:05
 
Izraeli külügyminiszter: a béketárgyalások zsákutcába jutottak
Zsákutcába jutottak az izraeli-palesztin békemegállapodás elérésére a Nyugat támogatásával tett erőfeszítések - jelentette ki kedden Avigdor Lieberman izraeli külügyminiszter. A szélsőjobboldaliként elkönyvelt politikus egyúttal közölte, hogy Izrael új diplomáciai elképzelésekkel szándékozik előállni. "Határozottan visszafejlődés történt, meg kell értenünk és be kell ismernünk, hogy zsákutcába jutottunk" - mondta a múlt héten megalakult új izraeli kormány külügyminisztere.
2009.04.07. 19:00
 
A moldovai kormány és ellenzéke megállapodott a szavazatok újraszámlálásában
A moldovai hatóságok megállapodtak kedden az ellenzék vezetőivel a vasárnapi parlamenti választásokon leadott szavazatok újraszámlálásában - jelentette az orosz RIA hírügynökség, a moldovai elnöki hivatal egy meg nem nevezett tisztségviselőjére hivatkozva. A liberális ellenzék vitatja a választások nagy kommunista győzelmet mutató előzetes eredményét, és csalást emleget, noha az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet és más nemzetközi szervezetek megfigyelői szerint a moldovai parlamenti választások összességükben megfeleltek a nemzetközi normáknak. Az ellenzék nagy tüntetést szervezett kedden Chisinauban, hogy új választásokat kényszerítsen ki. A tüntetők feldúlták a parlament és az elnöki hivatal épületét.
2009.04.07. 18:20
 
Kovács László: jelentős eredmények születtek az adócsalás elleni fellépésben
Az elmúlt hetekben az adócsalás és adóelkerülés visszaszorításában jelentős eredmények születtek - állapította meg keddi párizsi megbeszélésén Kovács László, az Európai Bizottság adó- és vámügyekért felelős tagja és José Ángel Gurría, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára. Az MTI-t tájékoztatva a magyar biztos kiemelte: az OECD és az Európai Bizottság erre irányuló többéves erőfeszítéseinek jelentős súlyt adott a G20 csoport londoni csúcsértekezlete, amely kijelentette, hogy a banktitok időszaka véget ért, és jelezte, hogy a résztvevő országok készek szankciókat is alkalmazni az együttműködésre, az információcserére nem hajlandó országokkal, területekkel szemben.
2009.04.07. 18:05
 
 
Obama: a következő 18 hónap kritikus fontosságú Irakban
Barack Obama amerikai elnök szerint a következő másfél év kritikus fontosságú lesz Irakban, ahol eljött az ideje, hogy az országot átvegyék az irakiak. Kritikus lesz az önök szerepe abban, hogy biztosak lehessünk Irak stabilitásában, abban, hogy ne legyen a terroristák menedéke, és abban, hogy elkezdhessük hazavinni az embereinket - mondta az elnök a Victory támaszponton az őt köszöntő katonáknak. Kijelentette azt is, hogy eljött az ideje, hogy az irakiak átvegyék a felelősséget az országért, miután az amerikaiak hat évet és több ezer életet áldoztak rá.
2009.04.07. 18:00
 
Két robbantásos merénylet Irakban
Legkevesebb kilenc ember halt meg kedden Irakban két robbantásos merényletben - közölték biztonsági források. Az egyik autóbombás merényletet Bagdadban egy síita mecsethez vezető utcában követték el. A detonáció nyolc személy életét oltotta ki, 14-en megsebesültek. A mecsetet két év után nemrégiben nyitották meg újra, mert a hatóságok úgy ítélték meg: a környéken javult a biztonsági helyzet. A Bagdadtól 50 kilométerre nyugatra lévő Fallúdzsában egy öngyilkos merénylő akkor robbantotta fel autóját, amikor egy törzsi vezetőnek, Núri al-Málik iraki miniszterelnök egyik támogatójának a gépkocsioszlopa elhaladt mellette. A célpont az iraki hadsereg egyik volt ezredese volt, de a robbanásban egy rendőr vesztette életét.
2009.04.07. 18:00
 
 
A moldovai kormány és ellenzéke megállapodott a szavazatok újraszámlálásában
A moldovai hatóságok megállapodtak kedden az ellenzék vezetőivel a vasárnapi parlamenti választásokon leadott szavazatok újraszámlálásában - jelentette az orosz RIA hírügynökség, a moldovai elnöki hivatal egy meg nem nevezett tisztségviselőjére hivatkozva.
2009.04.07. 17:48
 
Velez Árpádot delegálja Szabados Ákos helyére az MSZP
Az MSZP budapesti párttanácsa Velez Árpádot delegálja országgyűlési képviselőnek a hétfőn lemondott Szabados Ákos helyére - közölte Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke az MTI-vel a párttanács keddi ülése után.Mint mondta, titkos szavazással és egyhangúlag választották meg Velez Árpádot, aki jelenleg a párt I. kerületi elnöke és a Harmadik Hullám Platform alelnöke. Szabados Ákos, Pesterzsébet szocialista polgármestere hétfőn mondott le országgyűlési képviselői mandátumáról.
2009.04.07. 17:34
 
 
Demonstrációt fontolgat a hivatásos tűzoltók szakszervezete
Demonstrációt fontolgat a kifizetetlen túlórák miatt a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ), amely erről kedden kezdődött háromnapos küldöttgyűlésén dönt Siófokon. A húsz éve alapított szakszervezet ünnepi állománygyűlésén 204 küldött képviselte a 4318 aktív és a mintegy 600 nyugdíjas tagot. Kajsza Zoltán, a szervezet elnöke arról beszélt: a nehéz húsz évet maga mögött tudó HTFSZ ma a tűzoltóság legerősebb szakszervezete. Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke a várható megszorítások kapcsán az összefogás szükségességét hangsúlyozta.
2009.04.07. 17:25
 
A moldovai kormány és ellenzéke tárgyalni kezdett a belpolitikai válságról
A három fő ellenzéki vezető tárgyalásokat folytat Moldovában az elnökkel és a kormányfővel az ellenzék hívei által rendezett erőszakos tiltakozó akciók nyomán. Egy moldovai parlamenti képviselő közölte a Reuters hírügynökséggel, hogy a parlamentbe bekerült három liberális ellenzéki párt vezetői tárgyalnak Voronin elnökkel és Greceanii kormányfővel a belpolitikai válság megoldásáról. A Romániával szorosabb kapcsolatokat szorgalmazó ellenzék szerint csak új választások kiírása oldhatja meg a belpolitikai konfliktust, amely a szerintük meghamisított választási eredmények miatt alakult ki az országban. Előzetes eredmények szerint a kommunisták abszolút többséget szereztek a moldovai parlamentben a vasárnap lezajlott választásokon.
2009.04.07. 17:15
 
 
Tatárszentgyörgyi gyújtogatás: bosszúra gyanakszik a háztulajdonos
Személyes bosszút sejt a tatárszentgyörgyi házában kedden hajnalban történt gyújtogatás mögött Horváth Lídia, a helyi cigány önkormányzat alelnöke - tudta meg az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója. Egy helybeli szerint egyetlen bűne, hogy a februári kettős gyilkosság óta minden fórumon a romákat ért támadások, illetve a gyilkosság elkövetőinek kézre kerítését követeli. Úgy hallotta: egyesek azt mondták róla a faluban, neki nem is Molotov-koktél, hanem bomba járna. Házukat egyébként szilveszterkor is megpróbálták felgyújtani, majd január 5-én a melléképületük lobbant lángra - mondta; őt is, férjét is kihallgatta a dabasi rendőrség kedd délelőtt.
2009.04.07. 17:10
 
Bűnösnek mondta ki a bíróság Fujimori exelnököt emberi jogok megsértése miatt
Bűnösnek találta egy limai bíróság Alberto Fujimori volt perui elnököt kedden az emberi jogok megsértésében. Először fordult elő, hogy egy demokratikusan megválasztott egykori latin-amerikai államfőt a saját hazájában elítélnek az emberi jogok megsértése miatt. Fujimorit 30 éves szabadságvesztéssel is sújthatják. A volt elnököt a bírói tanács bűnösnek találta abban, hogy 1990-től 2000-ig tartó elnöksége során engedélyezte egy katonai halálbrigád létrehozását, amely összesen 25 polgári személyt mészárolt le. Fujimori akkoriban perui gerillákkal hadakozott.
2009.04.07. 17:10
 
Szili Katalin: tűrhetetlen az ordas eszmék terjedése
Elfogadhatatlan és tűrhetetlen az ordas eszmék előretörése - mondta Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke Budapesten a Világ Igaza kitüntetés átadási ünnepségén. A kitüntetéssel azoknak a tevékenységét ismerik el, akik a holokauszt idején zsidó embereket mentettek. Szili Katalin ünnepi beszédében úgy fogalmazott: ma már tudjuk, tudnunk kell, hogy a gyűlölet nem megoldás a problémákra, gyakran mégis úgy érezhetjük, sokan vannak, akik a múltból semmit nem tanultak. A politikusoknak meg kell válogatniuk szavaikat, s "megengedhetetlen, hogy politikusok asszisztáljanak a félelmek és fájdalmak" kivetítéséhez a kisebbségekre - mondta. A házelnök a holokausztot az emberi történelem szégyenének nevezte.
2009.04.07. 17:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113[2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista