2020. június 4., csütörtök - Bulcsú
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Bajnai: Magyarország nem tudja kifizetni a 13. havi nyugdíjat
A nyugdíjasoktól is áldozatot kér a válságos időszak - közölte Bajnai Gordon miniszterelnök az Idősügyi Tanács soron kívüli ülésének kezdetén pénteken. A kormányfő szerint a kabinet nyugdíjasoknak tett ajánlata ha fájdalmas is, de fair. Bajnai Gordon a tanács tagjainak azt mondta: a 13. havi nyugdíjat nem tudja Magyarország tovább kifizetni, de a kormány azt ajánlja, hogy a gazdasági növekedés függvényében a jövőben fizessenek nyugdíjprémiumot. Hozzátetette: ha 3,5 százalékos lesz a GDP-növekedés, akkor már kapnak a nyugdíjasok extrajuttatást.
2009.04.24. 16:12
 
Az IMF üdvözli a magyar tőkepiac pozitív fejleményeit
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) üdvözli a magyarországi tőkepiac pozitív fejleményeit, egyebek között a hosszú lejáratú államkötvények sikeres kibocsátását - mondta Marek Belka, az IMF európai főosztályának igazgatója pénteken Washingtonban. A régió helyzetét jellemezve Belka utalt arra, hogy Magyarország nehezebb helyzetben van, mint például Csehország vagy Lengyelország, de az államkötvények sikeres kibocsátása szerinte annak a jele, hogy javul a magyar tőkepiac megítélése. Kifejtette: az IMF magyar hitelprogramja jó úton halad, és a Valutaalap kész arról tárgyalni, hogyan lehetne ezt a programot folytatni.
2009.04.24. 15:40
 
 
TÁRKI: tovább nőtt a félelem a munkanélküliségtől
Tovább nőtt a félelem a munkanélküliségtől az elmúlt hónapokban, s mostanra az alkalmazottak és vállalkozók közel fele tart attól, hogy munkanélkülivé válhat - derül ki a TÁRKI Omnibusz kutatás legfrissebb eredményeiből, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez. Míg 2008 novemberében tíz alkalmazott és vállalkozó közül még kevesebb mint öt félt a "kívül rekedéstől", addig ezek aránya 2009 márciusában már közel járt az 1992-ben mért legmagasabb értékhez. A rendszerváltást követő években tíz alkalmazottból, vállalkozóból öt-hat tartott attól, hogy nem tud újra elhelyezkedni, ha egyszer munkanélkülivé válik.
2009.04.24. 15:39
 
 
Országos sztrájkot hirdet május 8-ra a LIGA Szakszervezetek
Általános, országos, ágazatokra kiterjedő sztrájkot hirdetett a LIGA Szakszervezetek 2009. május 8-ra, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete és a GYSEV Dolgozók Szabad Szakszervezete április 30-án is beszünteti a munkát - áll a LIGA pénteki közleményében. Döntését a szövetség azzal indokolja, hogy a pénteki Országos Érdekegyeztető Tanács plenáris ülésen a Bajnai Gordon miniszterelnök által ismertetett program a legutóbbi Kossuth téri szakszervezeti demonstráció ellenére semmit sem változott. Az OÉT-en kiderült az is, a miniszterelnök nem lát lehetőséget arra, hogy változtasson a programon.
2009.04.24. 15:35
 
 
Támogatja az EP az euróövezeten kívüli tagok támogatási keretének növelését
Támogatta az Európai Parlament a strasbourgi plenáris ülésen pénteken elfogadott egyik jelentésében azt , hogy az eddigi felső határérték kétszeresére, azaz 50 milliárd euróra emeljék az euróövezeten kívüli tagállamok fizetési mérlegéhez nyújtható, középtávú pénzügyi támogatás maximumát. Magyarország és Lettország korábban ebből a keretből jutott 6,5 milliárd eurós kölcsönhöz. Időközben Románia támogatását is előkészíti az EU. A képviselők 369 igen, 9 nem, 15 tartózkodó vokssal támogatták a fizetésimérleg-támogatás maximális mértékének megemeléséről szóló javaslatot, kiegészítve a szöveget bizonyos, az EP ellenőrzési szerepét erősítő módosításokkal.
2009.04.24. 15:30
 
Szent György-napi juhászversenyt rendeznek Hódmezővásárhelyen
Újabb Szent György-napi juhászversenyt és -találkozót rendeznek vasárnap Hódmezővásárhelyen. Szabó Zoltán, a rendezvényt szervező Szegedi Tudományegyetem mezőgazdasági karának munkatársa az MTI-nek elmondta, hogy hagyományosan Szent György napján hajtották ki az állatokat a legelőre, és sokáig ezt az időpontot tartották a tavasz kezdetének. A tradíciók előtt tisztelegve szervezik meg már több mint két évtizede a juhászversenyt és -találkozót - az idén huszonötödik alkalommal - Hódmezővásárhelyen.
2009.04.24. 15:15
 
Bahreini Nagydíj: Rosberg nyerte a második szabadedzést
A pénteki második szabadedzésen Nico Rosberg, a Williams német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon, Szahírban. A második helyen a Renault kétszeres világbajnoka, a spanyol Fernando Alonso végzett, míg a harmadik az olasz Jarno Trulli (Toyota) lett. Az első gyakorláson győztes, vb-címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) ezúttal csak tizenegyedikként zárt. Eredmények: 2. szabadedzés, élcsoport: 1. Nico Rosberg (német, Williams) 1:33.339 p 2. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:33.530 3. Jarno Trulli (olasz, Toyota) 1:33.616 4. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:33.661 5. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:33.676 6. Jenson Button (brit, Brawn GP) 1:33.694.
2009.04.24. 14:58
 
 
Szollár Domokos az új kormányszóvivő
Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki a válságkezelő kormány új szóvivőjének a miniszterelnök - közölte a kormányszóvivői iroda pénteken az MTI-vel. Szollár Domokos május 15-től Budai Bernadettel közösen látja el a szóvivői feladatokat. Szollár Domokos az MTI-nek pénteken azt mondta, hogy óriási megtiszteltetésnek és óriási feladatnak tartja a kormányszóvivői posztot. Úgy fogalmazott: sokat vívódott, hogy elvállalja-e a felkérést, mert sosem vonzotta a pártpolitika. Hangsúlyozta: ugyanakkor úgy látja, ez a válságkezelő kormány viszont "egészen különleges csillagállás" alatt született, adott feladatra, és nem pártpolitikai szempontok befolyásolják a munkáját.
2009.04.24. 14:21
 
 
"Kicsit bolond" az Obama család kutyája
Az Obama család kiskutyája "kicsit bolond, és szereti rágcsálni az emberek lábát" - számolt be a portugál vízikutya, Bo fejlődéséről Michelle Obama a Fehér Házba látogató gyerekek kérdéseire válaszolva. A féléves Bo jelenleg leginkább a first lady kiképzése alatt áll, ő sétáltatja és trenírozza. Energiával teli kölyökként Bo késő estig szórakoztatja a családot - mondta el csütörtökön Michelle Obama. "Nagyjából este 10 óra lehetett, már mindenki aludt. Egyszer csak ugatás és ugrálás zaját hallottuk. Az elnök és én azt hittük, van kint valaki, de csak Bo volt, a labdájával játszott. De olyan volt, mintha még egy ember lenne a házban" - mesélt az elnöki család szerda estéjéről a first lady.
2009.04.24. 13:17
 
 
Overdose a favorit mindkét ascoti lóversenyen
A veretlen magyar csodaló, Overdose számít a legnagyobb favoritnak mindkét ascoti galoppversenyen, amelyen indul. A négyéves telivér honlapjának beszámolója szerint a tekintélyes racingpost.com internetes oldalon megjelent oddsok alapján a június 16-i 1000 méteres és a június 20-i 1200 méteres versenyen is Overdose sikeréért fizetik a legkevesebbet a fogadóirodák. Az első viadalon pénzük háromszorosát, míg a másodikon négyszeresét nyerhetik a fogadók a 12 futam után veretlen Overdose győzelmével. Amennyiben mindkét versenyen első lesz az Alagon trenírozott négylábú, akkor a tét tízszeresét vághatná zsebre a szerencsés fogadó, s ez is a legkisebb nyereményszorzónak számít.
2009.04.24. 12:55
 
 
Lemondott mandátumáról Hunvald György
Lemondott fővárosi közgyűlési képviselői mandátumáról Hunvald György, a VII. kerület szocialista polgármestere - közölte Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke pénteken az MTI-vel. Tájékoztatása szerint Hunvald György az ügyvédjén keresztül juttatta el hozzá a lemondási nyilatkozatot, amely péntektől hatályos. Az iratot már továbbította a Fővárosi Közgyűlés főjegyzőjének - tette hozzá. Burány Sándor közlése szerint napokon belül összeül az MSZP budapesti párttanácsa, amely dönt arról, hogy ki kerüljön Hunvald György helyére a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójába. Az erzsébetvárosi polgármester február 12. óta van előzetes letartóztatásban csalás és hivatali visszaélés gyanújával.
2009.04.24. 12:12
 
Afrikában is szolgálhatnak 2011-től magyar katonák
Afrikai műveletekben is szolgálhatnak 2011-től magyar katonák, a honvédség már megkezdte a felkészülést erre - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter pénteken Budapesten. A tervek szerint körülbelül 100 katona vehet majd részt afrikai műveletekben, őket más, jelenleg is tartó missziókból csoportosítják át - mondta a miniszter az MTI-nek az Európa kül- és biztonságpolitikai kihívásai a XXI. század elején című konferencián. Szekeres Imre arról is beszélt, hogy az afrikai szerepvállalás tervét már a 2015-ig szóló honvédelmi minisztériumi stratégia is tartalmazza, a kérdésben pedig az egyeztetések alapján a parlamenti erők is egyetértenek.
2009.04.24. 11:41
 
 
A szakszervezeteknek elfogadhatatlan a táppénz tíz százalékos csökkentése
A szakszervezeti oldal azt követeli, hogy a kormány vonja vissza a táppénz és a baleseti táppénz 10 százalékpontos csökkentésének tervét - mondta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke. Pataky Péter kifejtette, elfogadhatatlannak tartják az intézkedés indoklását, miszerint a táppénz csökkentése a munkavégzés ösztönzését szolgálja. Hangsúlyozta: táppénz a munkavállaló keresőképtelensége esetén jár. A kétségkívül jelenlévő visszaéléseket nem a táppénz leszállításával, hanem a csalók kiszűrésével kell kezelni - húzta alá.
2009.04.24. 11:31
 
 
Kislányra vágyik a várandós Heidi Klum
Heidi Klum világhírű német modell bízik abban, hogy negyedik gyermeke kislány lesz: "hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy nem kislányt szeretnénk mindannyian" - monda a 35 éves szépség. Különösen Leni, (a modell lánya) vágyik kishúgra - tette hozzá Heidi Klum az amerikai US Weekly című lapnak nyilatkozva. A modell és énekes férje, Seal múlt héten hozta nyilvánosságra a család gyarapodásának hírét. A három- illetve kétéves Henry és Johan után az ősszel születő baba lesz a pár harmadik közös gyermeke. A topmodell négyéves Leni nevű kislánya Klum Flavio Briatore Forma-1-es mogullal való korábbi kapcsolatából született, de Seal adoptálta a kicsit. A pár Heidi Klum első terhessége alatt ismerkedett meg.
2009.04.24. 11:27
 
 
Oszkó: az adórendszer az egyensúlyt és a növekedést segítse
Az államháztartás egyensúlyának megőrzését és a gazdasági növekedést kell szolgálnia és segítenie az adórendszer változtatásának - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. A foglalkoztatottság, az aktivitás növelését nevezte a legfontosabb célnak Oszkó Péter, aki úgy vélte, hogy a munkára rakodó magas adó- és járulékterhet, ami "talán a legmagasabb a világon", csökkenteni kell.
2009.04.24. 11:27
 
Bahreini Nagydíj: Hamilton nyerte az első szabadedzést
A vb-címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája érte el a legjobb időt pénteken, a Forma-1-es Bahreini Nagydíj első szabadedzésén. A második helyen a BMW-Saubert kormányzó német Nick Heidfeld, a harmadikon pedig csapattársa, a lengyel Robert Kubica végzett. Eredmények: 1. szabadedzés, élcsoport: 1. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:33.647 p 2. Nick Heidfeld (német, BMW-Sauber) 1:33.907 3. Robert Kubica (lengyel, BMW-Sauber) 1:33.938 4. Nico Rosberg (német, Williams Toyota) 1:34.227 5. Jenson Button (brit, Brawn GP) 1:34.434 6. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:34.502.
2009.04.24. 11:24
 
 
Beckhamért 10 millió dollár kap az amerikai fociliga
Az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságát irányító szervezet, a Major League Soccer (MLS) 10 millió dollárt kap, amiért hozzájárult ahhoz, hogy David Beckham kölcsönjátékosként nyárig, az olasz bajnokság idényzárásáig az AC Milannál maradhat. A Los Angeles Galaxy angol futballistája, aki 2007 júliusában szerződött át Kaliforniába, az MLS-csapathoz, idén januárban érkezett kölcsönbe a milánói alakulathoz, s eredetileg március 8-án, az amerikai szezonkezdés miatt vissza kellett volna térnie a Galaxyhez. A felek azonban megegyeztek a kölcsönadás meghosszabbításában, így a 33 éves középpályás július elsején csatlakozik újból Los Angeles-i együtteséhez.
2009.04.24. 11:19
 
 
Premier (Opening Night)
A Toneelgroep Amsterdam Hollandia első számú színházi együttese, székhelyük az amszterdami Stadsschouwburg Színház. Olyan neves vendégrendezőkkel dolgoznak, mint az amerikai Robert Woodruff, a lengyel Krzysztof Warlikowski, a holland Johan Simons, a német Thomas Ostermeier és Hollandián kívül játszanak Németország, az Egyesült Államok, Franciaország, Ausztria és Belgium színpadain. A társulat meghívást nyert olyan fesztiválokra, mint a németországi RuhrTriennale, a bécsi Wiener Festwochen és a francia Festival d'Avignon. A Toneelgroep Amsterdam díjnyertes repertoárja magába foglalja Shakespeare Coriolanus, Julius Caesar, Antonius és Kleopátra és A makrancos hölgy, Tony Kushner Angyalok Amerikában, Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból and John Cassavetes Opening Night című darabjait.
2009.04.24. 11:19
 
 
Terminátor - Megváltás
A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor (Christian Bale) tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított - a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright (Sam Worthington) megjelenésének köszönhető.
2009.04.24. 11:15
 
 
Bajnai: a válságkezelés mindenkitől áldozatot kíván
Bajnai Gordon szerint a válságkezelés mindenkitől áldozatot kíván, a miniszterelnök ennek megértésére és megértetésére kérte az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) tagjait. A kormány válságkezelő programja védekező és építkező jellegű - jelentette ki a miniszterelnök az OÉT pénteki plenáris ülésén. Védekező a program abban az értelemben, amennyiben munkahelyek és családok százezreit, valamint kisvállalkozások tízezreit kívánja megmenteni a válságtól, és építkező azért, hogy a válságkezelés után Magyarország ismét tartósan felzárkózó és növekedési pályára kerüljön - tette hozzá a kormányfő.
2009.04.24. 11:00
 
Megkezdődött az IMF feltőkésítése
Megkezdődött, és egyes elemeiben már jelentősen előrehaladt a Nemzetközi Valutaalap (IMF) tőkefeltöltésének Londonban elfogadott programja, írta a pénteki Financial Timesban az amerikai pénzügyminiszter, aki szerint már vannak "bátorító jelei" világgazdasági válság enyhülésének. Timothy Geithner a washingtoni IMF-közgyűlés előtt közölt írásában kiemelte: a valutaalap már megtette az első lépéseket annak a 250 milliárd dollár értékű kibocsátásnak a végrehajtására, amelyről a húsz vezető ipari és fejlődő gazdaság (G20) április eleji londoni csúcsértekezletén született döntés.
2009.04.24. 10:44
 
 
Nyomozást rendelt el az ügyészség a Megyeri-híd ügyében
A Fővárosi Főügyészség nyomozást rendelt el különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a Megyeri-híd ügyében - közölte az ügyészség szóvivője. Skoda Gabriella tájékoztatása szerint a nyomozást az M0-ás autópálya Északi Duna-híd építéséhez kapcsolódóan, a Ganz Híd-, Daru és Acélszerkezetgyártó Zrt. alvállalkozói által tett feljelentés alapján rendelték el. A szóvivő közleménye emlékeztetett: a feljelentést a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya március 2-án különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt elutasította. A Fővárosi Főügyészség hivatalból felülvizsgálta a feljelentést elutasító határozatot.
2009.04.24. 10:17
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: Talmácsi 7. az első szabadedzésen Motegiben
Talmácsi Gábor hetedik lett a 250 kcm-es kategória első szabadedzésén a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyén, a japán Motegiben. Tóth Imre a 20. időt motorozta. A 125 kcm-esek között 2007-ben világbajnok, 2005-ben és 2008-ban pedig bronzérmes Talmácsi, a Balatonring Team versenyzője - a motogp.com internetes oldal szerint - 1:54.594 percet ért el az első gyakorláson. A leggyorsabbnak a vb-címvédő olasz Marco Simoncelli (1:53.093 p) bizonyult, mögötte a japán Aojama Hirosi lett a második, a spanyol Alvaro Bautista pedig a harmadik.
2009.04.24. 10:01
 
 
Jégkorong-vb: a szlovákok ellen kezdi meg szereplését a magyar válogatott
Péntek este negyed kilenckor kezdi meg szereplését a magyar jégkorong-válogatott a svájci világbajnokságon. Az első ellenfél a 2002-ben aranyérmes szlovák csapat lesz. A riválisnál hemzsegnek a jobbnál jobb hokisok. A legismertebb közülük az NHL-ben érdekelt Los Angeles Kings csatára, az idényenként 4 millió dollárt kereső Michal Handzus. Rajta kívül hárman - Andrej Sekera (Buffalo Sabres), Boris Valabik (Atlanta Thrashers) és Peter Ölvecky (Minnesota Wild) - játszanak az észak-amerikai profiligában. Ezen négyes mellett további tíz játékos fordult meg hosszabb-rövidebb ideig az NHL-ben. A két csapat eddig hatszor találkozott egymással, a szlovákok négyszer, a magyarok kétszer nyertek.
2009.04.24. 09:13
 
 
Az osztrák lányok többsége hagyományos női foglalkozást választ
Hagyományosan női szakmát választ a legtöbb osztrák iskolás lány, amikor az általános iskola után középiskolába jelentkezik. Eladó, irodai asszisztens, fodrász: ez a három a legnépszerűbb szakma az ipari tanuló lányok körében. Az iskolás lányok hetven százaléka tíz foglalkozás valamelyikét tanulja ki, a fiúknál csak 43,9 százalék ez az arány. A "női" szakmák sokszor rosszabbul fizetnek, így például míg egy villanyszerelő átlagosan bruttó 1800 eurót (539 ezer forintot), addig egy fodrász 1530 eurót (458 ezer forintot) keres havonta - hívta fel a figyelmet az esélyegyenlőségért felelős osztrák minisztérium.
2009.04.24. 08:08
 
 
Szekeres Imre lett Lendvai Ildikó általános helyettese
Szekeres Imre lett Lendvai Ildikó szocialista pártelnök általános helyettese - írta a pénteki Népszava. A lap úgy tudja, az elnökség döntése alapján a pártelnök távollétében az ügyvezető testületben is tag honvédelmi miniszter vezetheti az elnökség üléseit, továbbá Szekeres Imre felel a választási eredmények feldolgozásáért, értékeléséért is. A párt másik elnökhelyettese, Lamperth Mónika gondoskodik a testületi ülések előkészítéséről és összehívásáról - olvasható a cikkben.
2009.04.24. 08:00
 
 
EP-választás: még két hétig gyűjthetik a pártok az ajánlószelvényeket
Még két hétig, május 8-áig gyűjthetik a június 7-ei európai parlamenti (EP) választáson listát állítani szándékozó pártok a választópolgárok ajánlószelvényeit. Az EP-választáson csak azok a pártok állíthatnak listát, amelyek összegyűjtöttek 20 ezer érvényes ajánlást a választópolgároktól. A pártoknak előbb nyilvántartásba kell vetetniük magukat az Országos Választási Bizottságnál (OVB), és be kell jelenteniük az ajánlószelvény-gyűjtést az adatvédelmi biztosnál. Csütörtök estig 24 párt vetette magát nyilvántartásba, köztük valamennyi parlamenti párt.
2009.04.24. 07:49
 
 
Tízmilliókat vesztettek a brit rockerek a válságon
Tízmilliókat vesztettek a brit pop és rock legnagyobb sztárjai a gazdasági válság miatt. A The Sunday Times minden évben listát állít össze a leggazdagabb ezer brit becsült vagyonáról, összesítve és személyekre lebontva. A lap a Rich List vasárnapi ismertetése előtt rendszerint külön közzéteszi kimutatását a brit könnyűzenei élet szupergazdagjainak általa becsült vagyoni helyzetéről. A pénteken megjelent új lista szerint Sir Elton John vagyona például 26 százalékkal, a tavalyi 235 millió fontról 175 millió fontra (58 milliárd forintra) olvadt. Sir Paul McCartney jelenleg kénytelen 440 millió fonttal (145 milliárd forinttal) beérni a 2008-as Rich Listben kimutatott 500 millió font helyett.
2009.04.24. 07:38
 
 
Magyar Nemzet: állami támogatások Ficsor Ádám családjának
Mióta Ficsor Ádám, a válságkormány titokminisztere 2004-ben elfoglalta az agrártárca szakállamtitkári titkárságvezetői posztját, családja jelentős állami támogatásokhoz juthatott birtokain keresztül - írta a pénteki Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy a család birtokában álló mintegy 33 hektáros területen ültetvénytelepítésre és - felújításra több tízmillió forintos állami támogatást ítéltek meg. A 33 hektárból 11 hektár gyümölcsös Sátoraljaújhely határában található. A többi 22 hektár, melyen szőlőskertek állnak, sátoraljaújhelyi, olaszliszkai és sárazsadányi külterületeken helyezkedik el - olvasható a cikkben.
2009.04.24. 07:34
 
 
Bolíviai kommandósakció: a magyar nagykövet szerint Tóásó nem terrorista
Józsa Mátyás nagykövet szerint Tóásó Előd messze nem terrorista, hanem inkább egy fiatalember, aki hibázott. Magyarország Buenos Aires-i nagykövete, aki a Bolíviában lelőtt vagy börtönbe került magyar állampolgárok ügyéről tájékozódik a bolíviai fővárosban, miután helyi idő szerint szerdán meglátogatta a La Paz-i San Pedro börtönben az előzetes letartóztatásban lévő Tóásó Elődöt, a sajtónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy megítélése szerint Tóásó "messze nem terrorista".
2009.04.24. 07:15
 
 
A Chrysler a jövő héten csődvédelmet kér
A Chrysler amerikai autógyártó vállalat valószínűleg már a jövő héten csődvédelmet kér, a pénzügyminisztériumban már folynak az előkészületek - jelentette csütörtökön a The New York Times internetes kiadása. A pénzügyi tárca elvi megállapodásra jutott a United Automobile Workers autóipari szakszervezettel arról, hogy utóbbi tagjainak nyugdíjai és az egykori dolgozók egészségügyi juttatásai nem kerülnek veszélybe a csődeljárással - írta az újság az intézkedésről közvetlen tudomással bíró forrásokra hivatkozva. A tervek szerint az olasz Fiat cég és a detroiti vállalat fúziója végbemegy a csődeljárás során.
2009.04.24. 07:05
 
 
Magas áron keltek el Adolf Hitler festményei
Nagy érdeklődés mellett magas áron, 95 ezer fontért (mintegy 32 millió forintért) kelt el Nagy-Britanniában Adolf Hitler 13 festménye egy csütörtöki árverésen. A képekért előzőleg csak 6000 font (kétmillió forint) körüli bevételt vártak - számolt be a nyugat-angliai Shropshire-ben lévő Mullock's aukciós ház. Ludlow-ban kalapács alá került képek 1908 és 1914 között készültek, amikor Adolf Hitler festőművészként próbált megélni. Az alkotások többsége akvarell tájkép, az egyik - egy hídon ülő férfit ábrázoló - azonban minden valószínűség szerint önarckép. Az A.H. betűkkel ellátott önarckép 10 ezer fontért (3,3 millió forintért) cserélt gazdát.
2009.04.23. 20:20
 
 
Obama: szembe kell szállni azokkal, akik tagadják a holokausztot
Szembe kell szállni azokkal, akik tagadják a holokausztot vagy népirtással fenyegetnek; a világ soha többé nem engedheti meg, hogy olyan szörnyűség történjen, amilyen a holokauszt volt, amelyben 6 millió zsidót gyilkoltak meg a nácik - mondta Barack Obama amerikai elnök csütörtöki emlékbeszédében. Óva intett "a hallgatás veszélyeitől". Minden nap harcolni kell az apátia és azon késztetés ellen, hogy az ember elforduljon a világ borzalmaitól - mondta. Szokásunkká kell tenni az empátiát - fogalmazott a washingtoni Capitolium épületében tartott holokauszt emléknapi megemlékezésen. Megállapította, hogy a holokausztért a felelősség részben azokat terheli, akik beletörődtek a szemlélő szerepébe.
2009.04.23. 20:05
 
 
"Kórházvédő" demonstráció Egerben
Mintegy 1500-an követelték a hevesi megyegyűlés és a HospInvest között az egri kórház működtetéséről szóló szerződés felbontását csütörtökön Egerben, az Egri Kórházvédők Egyesülete által rendezett demonstráción. Miközben a megye vezetői egy éve azt hangoztatják, hogy felelős döntés született, a valóság az, hogy a működésképtelenség határára jutott a megye egészségügyi ellátása - hangoztatta a demonstráción Habis László, Eger polgármestere. Ebben a helyzetben szerinte a megyének nincs más választása, minthogy felmondja a HospInvesttel kötött üzemeltetési szerződést - tette hozzá. Az önkormányzati vezető szerint a társadalombiztosítás nem finanszírozza tovább a csődvédelem alatt álló HospInvest által működtetett kórházat.
2009.04.23. 19:30
 
 
EP-szavazás a hitelminősítő intézetek felügyeletéről
Az Európai Parlament csütörtökön Strasbourgban megszavazta, hogy a hitelminősítő intézeteknek ezentúl be kell jegyeztetniük magukat, és tevékenységük során felügyeletnek kell alávetniük magukat. Az intézkedés három nagy hitelminősítő intézetet érint - ezek a Standard & Poor's, a Moody's és a Fitch. Ezen intézetek heves bírálat tárgyává váltak a nemzetközi pénzügyi válság elhatalmasodásakor, hiszen nem voltak képesek időben jelezni a hitelkihelyezési kockázatokat - nem ritkán ellenérdekeltek is lettek volna ilyen kockázatok jelzésében, rossz minősítés kiadásában. A bejegyzési kötelezettségről és a felügyeletről szóló előírások tartalmát illetően előzetesen már egyezség jött létre a tagállamok képviselői között, és az EP most erre mondott igent, túlnyomó többséggel.
2009.04.23. 19:00
 
 
Magyar nagykövet: továbbra sincs hivatalos tájékoztatás a bolíviai ügyben
A bolíviai hatóságok továbbra sem adtak hivatalos tájékoztatást Magyarországnak a dél-amerikai országban lelőtt vagy őrizetbe vett magyar állampolgárokkal kapcsolatban - közölte az ügyben La Pazban eljáró Józsa Mátyás csütörtökön az MTI-vel. A Buenos Aires-i nagykövet éppen úton volt Marcelo Sosa bolíviai ügyészhez, aki a diplomata elmondása szerint "nem igazán" akarta fogadni őt. Józsa Mátyás előzőleg sajtótájékoztatón ismertette a magyar Külügyminisztérium álláspontját, amely szerint Magyarország konzuli ügyként kezeli az esetet, s a magyar állam nem tud felelősséget vállalni magánemberek tetteiért.
2009.04.23. 18:54
 
 
Almássy Kornél polgári pert indít Dávid Ibolya ellen
Polgári peres eljárást kezdeményezett Dávid Ibolya, az MDF elnöke ellen csütörtökön Almássy Kornél független országgyűlési képviselő, volt MDF alelnök; erről a politikus közleményben tájékoztatta az MTI-t. "Polgári peres eljárást kezdeményeztem Dávid Ibolya ellen személyi jogaim megsértése miatt, miután a magánvádas büntetőügyben korábbi ígéretét megszegve (...) a szocialisták és saját frakciója szavazatai mögé bújt, aminek köszönhetően a Parlament nem függesztette fel a mentelmi jogát" - fogalmaz csütörtöki közleményében a politikus. Azt írja: "ebben is összejátszottak a szocialistákkal, így a felfüggesztés elmaradt. A szavazáson nem volt jelen, tehát a felfüggesztést nem szavazta meg, korábbi ígérete ellenére Dávid Ibolya sem".
2009.04.23. 18:24
 
 
Még nincs döntés a Nagy Vonatrabló szabadulásáról
A várakozásokkal ellentétben nem született döntés csütörtökön minden idők leghíresebb vonatrablójának sorsáról, de továbbra is valószínűsíthető, hogy a nagybeteg Ronnie Biggs nyárra szabad ember lesz. Az idén 80 éves Biggs 1963. augusztus 8-án állította meg hamis tilos jelzéssel a Királyi Posta Glasgow-ból Londonba tartó értékszállító szerelvényét, amelyről társaival 2,6 millió fontot emelt el; a 120 postazsák tartalma mai pénzben legalább 40 milliót érne. Fegyver nem dördült el az újkori brit kriminalisztika leghírhedtebb bűncselekménye során, de a postavonat vezetőjét nyomorékká verték. A banda még a rablás évében lebukott, és Biggs harminc esztendőre szóló beutalóval vonult be a dél-londoni Wandsworth hírhedt börtönébe.
2009.04.23. 18:10
 
IMF: még messze a válság vége
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója szerint a globális gazdasági válásgból még hosszú hónapok vannak vissza, mielőtt véget ér. Dominique Strauss-Kahn szerint a a gazdasági stabilizálódás néhány jele ellenére, amelyek az erőteljes ösztönző intézkedések hatásának köszönhető, az IMF azt valószínűsíti, hogy a válság még messze a végétől. Ugyanakkor megismételte az IMF-nek azt az előrejelzését, hogy a világgazdaság a következő év "első szemeszterében" élénkülni kezd. Az IMF Világgazdasági Kilátások című, szerdán ismertetett tanulmánya szerint a világgazdaság az idén 1,3 százalékkal zsugorodik, a korábban várt 0,5 százalékos növekedéssel szemben.
2009.04.23. 18:10
 
Bozsik Yvette Gyergyószentmiklóson rendez
Bozsik Yvette táncművész rendezi az évad utolsó bemutatóját a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színházban. A Játszótér című produkció főpróbáját április 29-re, a tánc világnapjára tervezik. Az április 30-án bemutatandó mozgásszínházi produkció próbafolyamata lényegében még múlt év októberében kezdődött azon a műhelygyakorlaton, amelyet a népszerű táncművész tartott a dance.movement.theatre nevű fesztiválon - írja a Krónika című kolozsvári napilap internetes oldalán.
2009.04.23. 17:47
 
 
Újabb gyanú Hunvald György polgármester ellen
Megalapozott a gyanúja annak, hogy Hunvald György, Erzsébetváros jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő polgármestere hivatali vesztegetést, hűtlen kezelést, valamint magánokirat-hamisítást is elkövetett; erről a Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatta közleményben csütörtökön az MTI-t. Megalapozott a gyanúja annak, hogy Hunvald György "kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés bűntettét, nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettét és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétségét követte el" - írta Keresztes Imre főügyész.
2009.04.23. 17:35
 
 
Bűncselekmény áldozata lett Eva Rhodes
A bőnyi állatmenhely tavaly szeptemberben eltűnt 65 éves vezetője, a brit állampolgárságú Eva Rhodes bűncselekmény áldozata lett. Megölésével egy, az állatmenhelyen mindössze tíz napig dolgozó 30 éves ózdi férfit gyanúsít a rendőrség - közölte a rendőrség csütörtökön, sajtótájékoztatón Győrött. Bánhalmi Zsolt ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója elmondta: a férfit egy mosonmagyaróvári lopás miatt körözték, és kedden Budapesten fogták el. Meghallgatásakor beismerte, hogy ő ölte meg Eva Rhodest, a bőnyi állatmenhely területén. Pénzügyi elszámolás miatt keveredett szóváltásba az asszonnyal, majd többször úgy fejbe vágta, hogy a sértett életét vesztette.
2009.04.23. 17:30
 
Nem indul a Tisztelet Társaság Pártja az EP-választáson
Nem indul az európai parlamenti választáson a Tisztelet Társaság Pártja. A szervezet már visszavonta az Országos Választási Bizottságnál leadott nyilvántartásba vételi kérelmét - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint erről a párt elnökségének ülésén döntöttek, a Tisztelet Társasága Klubvezetőinek Tanácsa ajánlása alapján. A közlemény szerint a visszalépés hátterében az áll, hogy a tanács szerdán megvitatta és elfogadta a Tiszta lappal elnevezésű programot, amely biztosítaná a 13. havi nyugdíj megtartását, valamint lehetőséget teremtene közel 400 milliárd forint bevételre a költségvetés számára.
2009.04.23. 17:10
 
Könyörtelen leszámolással fenyegetőzik a bolíviai kormány
A bolíviai kormány "irgalmatlan és könyörtelen lesz azokkal szemben, akik kezet emeltek Bolívia területi egységére" - jelentette ki Alvaro García Linera alelnök a helyi sajtó csütörtöki beszámolója szerint. A külföldön tartózkodó Evo Morales elnököt helyettesítő alelnök a minisztertanács szerdán tartott üléséről tájékoztatta ezekkel a szavakkal a sajtót, és megfenyegetett mindenkit, aki támogatta Rózsa Flores Eduardót és csoportját. A lelőtt magyar férfinak a bolíviai médiában mindenhol ismertetett tévé-interjújáról Alvaro García kijelentette, hogy az cáfolhatatlanul megerősíti a kormány előzetes információit a felszámolt csoport "erőszakos, fegyveres, antidemokratikus és szeparatista céljairól".
2009.04.23. 17:06
 
 
Karadzicnak bizonyítéka van Washingtontól, hogy Holbrooke büntetlenséget ígért
A boszniai szerbek egykori elnöke, Radovan Karadzic olyan dokumentumot adott át a hágai Nemzetközi Törvényszéknek, amely bizonyítaná, hogy 1996-ban büntetlenséget ígért neki Washington, ha visszavonul a politikától. A tavaly júliusban elfogott és háborús bűnök elkövetésével vádolt Karadzic - amint arról a Tanjug szerb hírügynökség csütörtökön beszámolt - április 15-én állítását alátámasztó dokumentumot kapott Washingtontól, és azt benyújtotta a hágai törvényszéknek. Karadzic korábban is arra hivatkozott, hogy Richard Holbrooke, az Egyesült Államok balkáni különmegbízottja 1996. július 19-én Belgrádban egyezséget kötött Slobodan Milosevic jugoszláv elnökkel. Az alku Karadzicra is vonatkozott, bár ő nem vett részt a találkozón.
2009.04.23. 17:05
 
 
Az MNV lehívta a Malévvel kapcsolatos bankgaranciát
Lehívta Vnyesekonombank teljes, 32 millió eurós bankgaranciáját a Malév tartozásai fejében a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., a pénzt azonban még nem kapta meg - számolt be Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója a csütörtökön Budapesten rendezett sajtóklubon. Az MNV még februárban hívott le 4 millió eurót kitevő garanciát a Malév tartozásai fejében, ám ez eddig nem érkezett meg. Ezért a vagyonkezelő úgy döntött, hogy a fennmaradó 28 millió eurót is lehívja attól a banktól, amely azóta a Malév kisebbségi tulajdonosa.
2009.04.23. 16:40
 
Simor: megfeleződhet a magyar bankrendszer nyeresége az idén
A magyar bankrendszer tavalyi, közel 400 milliárd forintos profitja megfeleződhet, legrosszabb esetben el is tűnhet az idén - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara csütörtöki budapesti rendezvényén. A magyar bankok rossz hiteleinek állománya a korábbi egy százalékról három százalékra nőhet, ennek nyomán következhet be a bankok nyereségének csökkenése - jelezte a jegybank elnöke. Simor András elmondta: jelenleg a magyar bankok tőkemegfelelési mutatója 8-14 százalék közötti, az átlag 10 százalék fölött van, ami megfelelő, hiszen a követelmény 8 százalék.
2009.04.23. 16:35
 
 
Megnyílt a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
A magyar és a román kultúra közötti erős kapcsolatokat hangsúlyozta a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál csütörtöki megnyitóján Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, valamint a díszvendég ország, Románia képviseletében megjelent Adrian Lemeni kulturális miniszterhelyettes és Mircea Mihaies, a budapesti Román Kulturális Intézet alelnöke. Szili Katalin emlékeztetett: Románia mintegy 30 szerzővel érkezett a könyvfesztiválra, ahol a következő négy napban jelen lesznek a nagyobb erdélyi kiadók is.
2009.04.23. 16:30
 
 
Fidesz: 200 ezer ember állását veszélyezteti az MSZP-csomag
A Fidesz szerint körülbelül 200 ezer ember munkahelye kerül veszélybe az MSZP-csomag következtében - közölte Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten. Mint mondta, a tervezett adóemelések és egyéb más intézkedések a hazai termékek fogyasztását drámai mértékben fogják csökkenteni, amellyel további tíz- és százezer munkahely kerül majd veszélybe. Szijjártó Péter szerint világossá vált, hogy ez a csomag a reménytelenséget jelenti Magyarország számára: reményt sem ad arra, hogy az ország meginduljon a növekedés útján, hiszen egy olyan csomag, amelynek nyomán munkahelyek kerülnek veszélybe, eleve nem képes Magyarország megújítására és növekedési pályára állítására.
2009.04.23. 16:15
 
Szenátorok kérik Obamát, hogy ne indítson eljárást jogászok ellen a vallatások miatt
Amerikai szenátorok egy csoportja azt kérte az elnöktől, hogy a kormány ne indítson eljárást a Bush-adminisztráció azon ügyvédei ellen, akik jóváhagyták a kifogásolt durva vallatási módszereket - jelentette csütörtökön az AHN hírügynökség. A republikánus John McCain és Lindsey Graham, valamint a független Joe Lieberman - mindegyikük bírálta a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) terrorgyanús személyek elleni vallatási eszközeit - azt írták: a vallatási technikákat megalapozó jogi elemzéseket, bár "mélyen tévesek" volt, nem szabad bűnvádi vizsgálat tárgyává tenni.
2009.04.23. 16:11
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100[2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista