2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Kézilabda Bajnokok Ligája: Görbicz sérülés miatt nem játszhat
Keresztszalag-sérülést szenvedett kedden, így nem játszhat a Bajnokok Ligája döntőjének szombati első, dániai mérkőzésén Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC válogatott irányítója. A handball.hu internetes szaklap értesülése szerint az előzetes MRI-vizsgálatból egyelőre nem derült ki, milyen mértékben károsodott a keresztszalag, arra csak a jövő heti artroszkópos kontroll során lehet majd választ kapni. Amennyiben a szalag nem szakadt el, elképzelhető, hogy Görbicz a BL-finálé visszavágóján már pályára léphet.
2009.05.06. 10:55
 
 
Az MDF szerint az SZDSZ-nek úgy kell a Jobbik, mint egy falat kenyér
Az SZDSZ-nek úgy kell a Jobbik, mint egy falat kenyér, hiszen ha nem lenne Jobbik, akkor kiderülne, hogy a liberális pártnak nincs programja - mondta Herényi Károly MDF-es politikus szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Furcsa kampány kellős közepén vagyunk, úgy látszik, hogy a politikai ellenfelek tartják életben egymást - fogalmazott a politikus. Kiemelte: az SZDSZ nem akar mást, mint "a Jobbik hátán", program nélkül becsusszanni az Európai Parlamentbe. Az MDF-es politikus szerint minden egyes jobbikos megmozdulás segíti az SZDSZ kampányát. A két párt egymást tartja életben, az SZDSZ és a Jobbik a magyar politika "ikerpártja", "kétpetéjű ikrek", de egymásra vannak utalva.
2009.05.06. 10:50
 
Kiraboltak egy bankot Budapesten
Feltehetően fegyverrel kiraboltak egy bankfiókot szerdán Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton - közölte a rendőrség az MTI-vel. Lövés és személyi sérülés nem történt, a bankban több ügyfél és egy biztonsági őr is volt. A tettes elmenekült a helyszínről - mondta Hujber Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Az esetről részleteket későbbre ígért a rendőrség.
2009.05.06. 10:45
 
 
Újra vadászható az Egyesült Államokban a farkas
Harmincöt évi szigorú védettség után újra vadászható a farkas az Egyesült Államokban. A természetvédelmi hatóságok a héten levették a ragadozót a veszélyeztetett állatok listájáról, amelyre 1974-ben került fel a faj. Akkoriban a farkas majdnem kipusztult az Egyesült Államokban. "Időközben azonban újra magához tért, és önfenntartó lett a populáció" - indokolta a döntést Ed Bangs, az amerikai szövetségi vadvédelmi szolgálat farkasszakértője. Az állatok kilövését azonban csak szigorú szabályok szerint engedélyezik. A vadászoknak az őszi idény kezdetével egyedi engedélyeket kell beszerezniük - írta a Der Standard című osztrák lap online kiadása.
2009.05.06. 10:30
 
 
Megkezdődött a kétszáz forintos érmék tömeges gyártása
Megkezdődött a 2009. június 15-én forgalomba kerülő új, kétszáz forintos érmék gyártása, az érme a lakosság által megszavazott Lánchidat ábrázolja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán. A jegybank közleményében hangsúlyozzák: a Magyar Pénzverő Zrt. 15,5 millió darabot már le is gyártott a 2009 végéig 71 millió példányban megjelenő érméből. Az új érme két eltérő - kívül sárga, belül ezüstszínű - ötvözetből áll. A külső gyűrű a jelenlegi öt- és húsz forintos érme, sárga színű ötvözetével azonos, míg a belső rész egy ezüstszínű - réz-nikkel - ötvözetből készül - fejtik ki a tájékoztatóban.
2009.05.06. 10:24
 
 
Bombafenyegetés és nyomdahibás lapok a történelem érettségin
Egy iskolában bombafenyegetés, míg további négy intézményben nyomdai hibás feladatlapok miatt volt kisebb fennakadás a szerdai történelem írásbeliknél, rendkívüli intézkedést azonban nem kellett hozni - közölte az Oktatási Hivatal elnöke. Egy fővárosi és három vidéki iskolában emelt szinten nyomdahibásak voltak a feladatlapok, ezeket kicserélték, és a diákok itt is rendben meg tudták írni a vizsgákat. Az érettségi harmadik napján középszinten 1.257 helyszínen 90.847 tanuló, emelt szinten 93 helyszínen 4.784 diák tett vizsgát. Középszinten a Rákóczi-szabadságharc, a tatárjárás és a rendszerváltás, emelt szinten a reneszánsz, a törökellenes harcok és a gyermekek jogai szerepeltek a feladatok között.
2009.05.06. 09:41
 
Átvette fővárosi képviselői megbízólevelét Kivágó Iván Györgyné
Átvette fővárosi képviselői megbízólevelét Kivágó Iván Györgyné (MSZP) szerda délelőtt Fogarasi Józseftől, a Fővárosi Választási Bizottság elnökétől Budapesten. Kivágó Iván Györgyné a Fővárosi Közgyűlés jövő csütörtöki rendkívüli ülésén teheti le képviselői esküjét. A közgyűlésben ezzel ismét 24 fős lesz az MSZP-frakció, és visszaáll az MSZP-SZDSZ-koalíció egyfős többsége is. Így várhatóan még aznap elfogadják az önkormányzat több mint 530 milliárd forintos idei költségvetését.
2009.05.06. 09:30
 
 
Abramovics mégsem vesztett pókeren jachtot
Nem igaz a keddi hír, amely szerint Roman Abramovics orosz milliárdos Barcelonában elkártyázott volna egy félmillió dolláros jachtot, s emiatt összeveszett volna élettársával, Darja Zsukovával - írta szerdán a Moszkovszkij Komszomolec című orosz lap. Az újság szerint az értesülést az oligarcha jogi képviselői cáfolták azzal, hogy az azt eredetileg közlő, La Repubblica olasz újság ellen pert szándékoznak indítani. A keddi hír szerint Abramovics elpókerezett egy jachtot, de a hírben az volt a meglepő, hogy a luxushajók iránti szenvedélyéről is ismert oligarcha flottájában eddig ilyen "jelentéktelen" értékűt nem tartott nyilván a sajtó: a legkisebbnek a közel 50 millió dolláros Sussurót tartják.
2009.05.06. 09:05
 
 
Maszkdivat: ékszeres, "rúzsproof", alkalmi...
Az influenza miatt a világon egyre többen hordanak maszkot, Japánban viszont nem csak a félelem, hanem a divat is diktálja ezt a viseletet. A szigetországban évtizedek óta megszokott a sebészmaszk az arcokon az utcán, a tömegközlekedésben, a közhivatalokban. Nemcsak kórokozók ellen hordják, hanem por és allergének kiszűrése végett is. A 127 milliós Japánban 42 cég gyárt maszkot, amelyeket szinte minden utcában lehet kapni. A hiúság azonban utat tör a maszkok világában is: gyártanak luxusálarcokat, ékszerekkel kiverteket, rúzsállókat, pontosabban rúzst el nem maszatolókat, aztán vannak a különféle frizurákhoz és ruhákhoz meg persze alkalmakhoz illők.
2009.05.06. 08:03
 
 
Egy brit segélyszervezeti alkalmazott nyerte el a világ legjobb állását
Egy brit segélyszervezeti alkalamazott nyerte el "a világ legjobb állását", amelyben 150 ezer ausztrál dollár javadalmazásért kell ellátnia egy trópusi sziget "gondnokságát". Ben Southallnak csaknem 35 ezer versenytársa volt a világ minden tájáról a hat hónapos állásért folytatott versenyben. Az lesz a feladata, hogy kiránduljon, pihenjen a Nagy Korallzátonyhoz tartozó Hamilton szigeten, illetve ússzon a tengerben, valamint hogy blogot írjon élményeiről a szigetet népszerűsítésére. A fizetés mellett jár az álláshoz "szolgálati lakás" is: egy 3 hálószobás, úszómedencés, tengerparti luxusvilla.
2009.05.06. 07:58
 
 
Chuck Norrissal őrzött bolt
Chuck Norrisszal őrizteti pékségét egy férfi Horvátországban. Az amerikai filmsztárnak persze nem megy annyira rosszul, hogy elszegődne vagyonőrnek Splitbe, így a pék meg sem próbálta alkalmazni. Alkalmazta viszont elrettentésül az akcióhős életnagyságú poszterét, amely mellé öles betűkkel kiírta figyelmeztetésül: EZ A BOLT CHUCK NORRIS VÉDELME ALATT ÁLL!" Tette mindezt azért, mert nagyon elunta, hogy csaknem minden áldott héten betörnek a meglehetősen puccos pékségbe. És Norris jól dolgozik: már több mint egy hónapja virít a kirakatban és azóta egy betörés sem volt.
2009.05.06. 07:48
 
Nyilvános Rózsáék boncolási jegyzőkönyve
A bolíviai ügyészség nyilvánosságra hozta az április közepén végrehajtott kommandósakció három halálos áldozatának boncolási jegyzőkönyveit, amelyek szerint valamennyiükkel több - hat, illetve hét - lövés végzett. Az El Deber című Santa Cruz-i lap helyi idő szerint kedden számolt be a sajtóban körözött dokumentumokról, amelyek megerősítették a már korábban kiszivárgott értesüléseket. A boncolás szerint Rózsa Flores Eduardo halálának oka koponyasérülés és vérveszteség: összesen hét golyót kapott, egyet a fejébe, kettőt a mellébe és négyet a gyomrába. Magyarosi Árpád ugyancsak elvérzett, miután két lövés érte mellkasát és négy altestét.
2009.05.06. 07:33
 
 
Új vírus: újabb halott az Egyesült Államokban
Újabb áldozata van az influenzavírusnak az Egyesült Államokban: az egészségügyi hatóságok keddi közlése szerint meghalt egy texasi nő, aki korábban az A/H1N1 vírussal fertőződött meg. Ő a betegség második halálos áldozata az Egyesült Államokban. Korábban egy kisgyerek halt meg ebben a kórban, aki Mexikóból érkezett gyógykezelésre, s ugyancsak Texasban halt meg. A mostani haláleset az első olyan az Egyesült Államokban, amikor helyi lakos fertőződött meg az új vírussal. A texasi nő Cameron megyében, az amerikai-mexikói határ közelében halt meg influenzában.
2009.05.06. 07:02
 
 
Rálőttek egy cigányok lakta házra Somogy megyében
Ismeretlenek rálőttek egy cigányok lakta házra a Somogy megyei Táska nevű településen; a cigánysor utolsó házát négy lövés érte, senki sem sérült meg. A keddre virradóra történt támadás során két lövedék az ablakon át hatolt az épületbe, míg a másik két lövedék a falba fúródott - mondta el kedden késő este Horváth Gyula, a szomszédos, Lengyeltóti település roma civil szervezeti vezetője az MTI-nek. A rendőrség közleménye a lövésről szóló vélekedést egyelőre nem támasztja alá. Mint fogalmaznak, a táskai családi háztól érkezett bejelentés arról szólt, hogy a bejelentők "lövésnek tűnő hangot, csattanást" hallottak, de azt, hogy a bejelentő által megmutatott vakolatsérülés lőfegyver használatától származhat-e, még szakértők vizsgálják.
2009.05.06. 06:59
 
 
BL: döntőbe jutott a Manchester United
Elsőként a címvédő Manchester United jutott a Bajnokok Ligája május 27-i, római fináléjába, miután a hazai 1-0-ás sikerét követően idegenben 3-1-re győzte le az Arsenalt az elődöntő visszavágóján. A Vörös Ördögök alig több mint tíz perc alatt kivívták a döntőbe jutást. A 8. percben Park használt ki egy védelmi hibát, majd három perccel múlva Cristiano Ronaldo növelte az előnyt, és ugyanő lőtte csapata harmadik gólját, amelyre az Arsenlból csak van Persie tudott válaszolni. Amennyiben a Manchester győz a fináléban, akkor a BL 1992 óta íródó történetében első csapat lehet, amelyiknek sikerül a címvédés. A MU ellenfele a döntőben a szerdai Chelsea - FC Barcelona mérkőzés győztese lesz.
2009.05.05. 22:49
 
 
Sarkozy az EU erősebb szerepvállalását szorgalmazta
A francia elnök az EU erősebb szerepvállalását szorgalmazta kedden, mindenekelőtt a gázszállítások és a banki szabályozás területein. Nicolas Sarkozy a franciaországi Nimes-ben egy központi európai ügynökség felállítására szólított fel, amely egységes erőként növelhetné az európai alkupozíciót a külföldi gázszállítókkal szemben. Sarkozy szerint Európának egy igazi energiapolitika kiépítéséért kell küzdenie, amely nemcsak a versenyt foglalja magában. Ugyanakkor az EU-val foglalkozó, és számos tv-csatorna által közvetített beszédében egy olyan európai bankszabályozó bizottság felállítását is szorgalmazta, amely szankciókat hozhat.
2009.05.05. 21:12
 
 
NB I: a címvédő MTK győzött a Bozsik Stadionban
A címvédő MTK Budapest kedden háromgólos győzelmet aratott a kupadöntős Budapest Honvéd vendégeként a Soproni Liga 17., korábbról elhalasztott fordulójában. Soproni Liga, 17. (elhalasztott) forduló: Budapest Honvéd-MTK Budapest 0-3 (0-0), Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Vad II., gólszerzők: Urbán (78., 94.), Zsidai (82.), sárga lap: Debreceni (17.), Filó (58.), Fazakas (69.), illetve Lencse (16.). Igen kényelmes tempóban csordágált a mérkőzés, a 20. percre kezdett az esélyesebb MTK fölénybe kerülni, de a sok eladott labda miatt komoly helyzetet nem tudott kidolgozni.
2009.05.05. 21:03
 
 
Női kézilabda NB I: a Ferencváros döntetlent játszott a Győrrel
A Ferencváros hazai környezetben 28-28-as döntetlent játszott a címvédő Győrrel a női kézilabda NB I rájátszásának hétfői mérkőzésén, így elmaradt a bajnokavatás, mivel a vendégek csak győzelem esetén ünnepelhettek volna. A találkozót zárt kapuk mögött rendezték, mivel április 18-án a Debrecen elleni bajnokin szurkolói rendbontás történt, így a versenybizottság megbüntette a zöld-fehéreket. A Viborg elleni szombati Bajnokok Ligája-döntőre készülő Győriek fél perccel a találkozó vége előtt egyenlítettek. A második félidő derekán bokasérülést szenvedett Görbicz Anita, a Győr válogatott átlövője.
2009.05.05. 19:42
 
 
Új influenza: Magyarország is csatlakozik a globális ellenőrző hálózathoz
Magyarország is bekerül az Egészségügyi Világszervezet (WHO) globális influenza-ellenőrző hálózatába, amelyet a szervezet a központi és nemzeti laborok közötti gyorsabb adatcsere miatt hozott létre - közölte kedden az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. Magyarország hivatalosan akkreditált víruslaboratóriummal rendelkezik, mely minden évben részt vesz a WHO által szervezett körvizsgálatban és mindig 100 százalékos pontossággal teljesít mind a szezonális, mind az egyéb vírusvizsgálatokban - olvasható a szolgálat közleményében.
2009.05.05. 19:38
 
 
A WHO szerint az új vírusnak Európában nincs önálló fertőzési gócpontja
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nem tapasztalta annak jelét, hogy az európai lakosság körében olyan mértékben terjedne az új influenza, mint az Egyesült Államokban és Mexikóban - közölte kedden a WHO második számú vezetője. Fukuda Keidzsi Genfben elmondta, hogy a WHO ennek ellenére szorosan figyelemmel követi a fertőzés spanyolországi és nagy-britanniai terjedését. A WHO kedden frissített nyilvántartása szerint világszerte 1419 embert fertőzött meg a mexikói eredetű új influenza, s közülük 30-an haltak bele a betegségbe. Ezzel a halálos áldozatok száma néggyel emelkedett a korábbi adatokhoz képest.
2009.05.05. 18:28
 
 
Több mint 300 étterem csatlakozott a Tésztaszerdához
Több mint 300 étterem csatlakozott idén a Gyermelyi Tésztaszerdához: ezek május 13-án féláron kínálnak számos fogást a mediterrán különlegességektől a hagyományos, magyaros ételekig, a levestől és a főételtől a desszertig. A Gyermelyi Tésztagyár idei ajánlatait Vomberg Frigyes mesterszakács állította össze, gondosan ügyelve arra, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi tésztaételek szerepeljenek az étkek listáján. A www.tesztaszerda.hu-n lehet megtudni, mely éttermek csatlakoztak idén az akcióhoz, és itt letölthetők a receptek is. A féláras akció költségét a tésztagyár és az éttermek közösen állják.
2009.05.05. 17:47
 
 
Oszkó: modellváltást jelent a magyar válságkezelő program
Modellváltást jelent az új kormány válságkezelő programja - jelentette ki kedden Brüsszelben Oszkó Péter pénzügyminiszter. Olyasfajta gondolkodásra szeretnénk rábírni a lakosság jelentősebb részét, hogy minél előbb ébredjenek rá, érdemes dolgozni és jövedelemből megélni, az a fajta gondolkodás pedig, hogy állami juttatásokból kell megteremteni az egzisztenciát hosszú távon, ne legyen ilyen mértékben általános - fogalmazott az uniós pénzügyminiszteri ülést követő sajtótájékoztatóján. Mint mondta, az előbbit szolgálják a határozott lépésekben tervezett adócsökkentések, és az utóbbi körébe tartozik például a gyes-gyed időszakának csökkentése.
2009.05.05. 17:16
 
 
Az amerikai gazdaság kifelé tart a válságból a Fed elnök szerint
Az amerikai gazdaság kezd kilábalni a válságból és az év második felében beindulhat a növekedés - mondta Ben Bernanke Fed elnök az amerikai kongresszusban egy szakmai meghallgatáson. Bernanke szerint több adat is arra utal, hogy a válság kezd engedni a szorításából. A Fed elnöke egyebek mellett arra utalt, hogy a három éve vergődő lakáspiac az élénkülés jeleit mutatja. A lakosság fogyasztói kiadása - amely a tavalyi év második felében gyakorlatilag összeomlott - az első negyedben magához tért, s a következő hónapokban további élénkülés várható ezen a fronton, köszönhetően a Barack Obama elnök 787 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomagjában ígért adócsökkentéseknek.
2009.05.05. 17:06
 
 
Abramovics elzsugázott egy kis jachtot
Roman Abramovics pókeren eljátszott egy jachtot, s vele együtt majdnem élettársát is, aki az orosz sajtó szerint közölte: vagy ő, vagy a póker. A Nagy-Britanniában élő orosz oligarcha, Csukcsföld volt kormányzója s jelenlegi parlamenti elnöke, a londoni Chelsea labdarúgóklub tulajdonosa Barcelonában kártyázott, ahová csapata egy meccsére érkezett. A veszteség nem fájhatott nagyon az árvaházban nevelkedett, 42 éves Abramovicsnak: az alig félmilliós jachtot nem is tartotta nyilván a sajtó a flottájában, a legkisebbnek eddig a közel 50 millió dolláros Sussurót tartották.
2009.05.05. 16:54
 
 
Bajnai Gordon szerint Pécs nagy lehetőségek kapujában áll
Nagy lehetőségek kapujában áll Pécs Bajnai Gordon kormányfő szerint, aki ezt a városhoz kötődő megkezdett, vagy a jövőben megvalósuló kiemelkedő beruházásokkal indokolta a baranyai megyeszékhelyen kedden. Pécs sokkal jobb helyzetben van a gazdasági válság okozta általános szerencsétlenségben. Lehetőségei éppen akkor bontakoznak ki, amikor a válság "lefelé vinné" a várost és környéket - mondta a miniszterelnök Szili Katalin házelnökkel, a kormány több tagjával, országgyűlési képviselőkkel és helyi politikusokkal a témában tartott nyilvános egyeztető megbeszélésen.
2009.05.05. 16:48
 
 
Bolíviai kommandósakció: Budapest nem tud a körözött magyarokról
Magyarország hivatalosan nem kapott tájékoztatást arról, hogy a bolíviai hatóságok két magyar állampolgárt keresnek az április 16-i kommandósakció kapcsán - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivő kedden az MTI-nek. A Külügyminisztérium ismeri a sajtóhíreket, de Magyarországot hivatalosan nem tájékoztatták a bolíviai hatóságok arról, keresnek-e két magyart az április 16-i kommandósakció kapcsán - mondta Szelestey Lajos. Marcelo Sosa bolíviai ügyész helyi idő szerint hétfőn jelentette be, hogy két magyar állampolgárt, Gáspár Dánielt és Dudog Gábort keresi a bolíviai rendőrség.
2009.05.05. 16:16
 
 
Estorili tenisztorna: Czink egyesben nyolcaddöntős
Czink Melinda két szettben nyert a selejtezőből feljutott spanyol Eva Fernández-Brugues ellen az Estorilban zajló salakpályás tenisztorna női versenyének első fordulójában. A WTA hivatalos honlapja szerint a világranglistán 62. magyar játékos 1 óra 50 perc alatt gyűrte le a rangsorban 256. ellenfelét. Eredmény: nők (220 ezer dollár): 1. forduló (a 16 közé jutásért): CZINK - Fernández-Brugues 7:5, 7:5 Lisicki (német, 4.)-Flipkens (belga) 6:2, 6:2 Wickmayer (belga)-Kvitova (cseh, 5.) 6:2, 6:4 Makarova (orosz, 6.)-Cetkovska (cseh) 6:4, 6:3 Peer (izraeli, 7.)-de Brito (portugál) 4:6, 6:0, 6:0 Ani (észt)-Piedade (portugál) 6:0, 7:6 (7-4) Bovina (orosz)-Kudrjavceva (orosz) 6:1, 6:3.
2009.05.05. 15:50
 
Botrány! Gerencsér Tomi kameránk előtt nevezte szemétnek és öntötte le Terry Black kedvesét!
A Tabu Tv riportere Gerencsér Tomival készített interjút tegnap. Addig minden rendben is ment, amíg nem került szóba a párkapcsolata, akkor ugyanis Tamás durván a jelen lévő Némedi Marira támadott: azzal vádolta hogy elvette a pasiját. Mari természetesen tagadta ezt az egészet, mivel Ő jelenleg Terry Black párja. Tamás folyamatosan obszcén szavakkal jellemezte a neves színésznőt, majd le is öntötte egy pohár itallal, mindezt interjú közben, a Tabu Tv forgó kamerái előtt.
2009.05.05. 15:50
 
12. Műgyűjtők éjszakája
Ha egy rendezvény megéli az egy tucatnyi ismétlést, nagy kockázatok nélkül kijelenthető: van létjogosultsága. A 2006 augusztusában életre hívott, és azóta negyed évenként sorra kerülő Műgyűjtők éjszakája névre keresztelt képzőművészeti fesztivál ugyan változatlan helyen és résztvevőkkel, ám minden alkalommal újdonságokkal várja a nagyközönséget – talán ez az egyik titka annak, hogy az érdeklődés továbbra is töretlen az esemény iránt.
2009.05.05. 15:44
 
Zséda: A Playboy-nak sohasem vetkőznék, még a reklám miatt sem!
Zséda úgy érzi, hogy gyermeke születése óta sokkal jobban meg tud nyílni az emberek felé. Mint mondja, már a lemez készítésekor érezte hogy ezúttal sokkal többet mutat meg magából. Aztán mint kiderült, ez nem csak a zenében alakult így, hiszen mindenki meglepődésére az énekesnő levetkőzött egy magazinnak. Adrienn a Tabu Tv-nek adott nyilatkozatában viszont elmondta, hogy olyan férfimagazinoknak, mint a Playboy vagy a CKM, sohasem mutatná meg bájait.
2009.05.05. 15:40
 
Magony Szilvi esküvő: Pókerből futotta a limóra!
Magony Szilvi és Dr. Kádas Péter esküvőjére szombat este került sor. Az ifjú pár egy óriási fehér Hummer limuzinnal érkezett a Bazilika elé, ahol már óriási vendégsereg várta őket. A Tabu Tv riportere persze arra is kíváncsi volt, hogy miből telik minderre, amire azt a választ kaptuk, hogy többek közt pókerből van minden.
2009.05.05. 15:34
 
Moszkva nem vesz részt az Oroszország-NATO miniszteri értekezletén
Moszkva meghatározatlan időre elhalasztotta az Oroszország-NATO Tanács májusra kitűzött miniszteri értekezletének megtartását, és erről tájékoztatta is a szövetséget. Moszkvában a külügyminisztérium a döntést a NATO szerdán kezdődő, provokatívnak minősített grúziai hadgyakorlatával indokolta, s csak másodsorban említette a két orosz diplomata akkreditációjának megvonásával. A minisztérium sajtóosztályán azt is hangsúlyozták: hivatalos jegyzéket a diplomaták kiutasításáról nem kaptak, a faxot nem tekintik hivatalos tájékoztatásnak.
2009.05.05. 14:43
 
 
A Fidesz babakocsis tüntetést tart vasárnap a Kossuth téren
Babakocsis tüntetést tart a Fidesz női tagozata vasárnap a Kossuth téren, hogy tiltakozzon a kormány családokat érintő megszorításai ellen - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke. Pelczné Gáll Ildikó szerint várnak a tüntetésre minden nőt, anyát és nagymamát, hogy gyermekeikkel és unokáikkal együtt tiltakozzanak a kormány megszorító intézkedései ellen. A Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: a brutális MSZP-s megszorító csomag "egész pályás letámadást" jelent a gyermekeket nevelő családok ellen. Pelczné Gáll Ildikó szerint a Bajnai-kormány illegitim, hiszen nem kapott felhatalmazást ezekre az intézkedésekre, Bajnai Gordon miniszterelnök pedig nem is szavazhat a csomagról, mert nem tagja a magyar parlamentnek.
2009.05.05. 14:39
 
 
Forma-1: jövőre jön a győzelmi szabály
Jövőre az a pilóta nyeri a Forma-1-es világbajnoki sorozatot, aki az idény során a legtöbb futamot nyeri - áll a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) honlapján. A FIA már a mostani szezonban is ezt a módszert akarta alkalmazni, végül azonban a csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) ellenkezése miatt a rajt előtt elállt ettől a szándékától. A FIA internetes oldalán ugyanakkor már most olvasható a 2010-es szabálykönyv, amelynek 6/1-es pontja kimondja, hogy "...az a pilóta nyeri a világbajnokságot, aki az idény során a legtöbb futamot nyeri. Ha ez a szám két vagy több versenyző esetében megegyezik, a pontszám rangsorol."
2009.05.05. 14:23
 
 
Az EU-pénzügyminiszterek a reformok folytatására sürgetik az új tagországokat
Az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei kedden hivatalosan is döntöttek arról, hogy duplájára, 50 milliárd euróra emelik annak az uniós pénzalapnak a keretét, amelyből az euróövezethez nem tartozó, nagyrészt új uniós tagországokat segítik középtávú pénzügyi szükség esetén. Az alapból eddig Magyarország és Lettország részesült hitelben, de más tagállamok is jelezték már, hogy szükségük lehet rá. A keretet egyszer már felemelték 12 milliárdról 25 milliárd euróra, most ez utóbbi összeg megkettőzéséről döntöttek.
2009.05.05. 14:15
 
300 millió eurónyi értékben foglalt le az olasz maffia vagyonából a rendőrség
Az olasz pénzügyi rendőrség a szicíliai Palermo körzetében 300 millió euró értékben foglalt le a helyi Cosa Nostra maffia tagjainak és strómanjainak a javaiból. Az olasz rendőrség kötelekéhez tartozó, de a gazdasági minisztérium által felügyelt különleges alakulat összesen 13 személy tulajdonában lévő, illegális úton megszerzett ingatlanokat és pénzösszegeket foglalt le. Az érintettek között van az 56 éves Salvatore Biondino, a Casa Nostra 1993-ban elfogott egykori első számú vezetőjének, Toto Riinának a sofőrje is, akit akárcsak a másik 12 embert, 2007-ben tartóztattak le. A művelet mintegy 70 társaság és magánszemély vagyonára terjedt ki. A lefoglalt javak között termőföldek, villák, lakosztályok, üzlethelyiségek és bankbetétek vannak.
2009.05.05. 14:15
 
 
Jelentős részvételt remél az országos sztrájkon a LIGA
Magas támogatottságot remél a május 8-i országos sztrájkon a munkabeszüntetést meghirdető LIGA Szakszervezetek elnöke. Gaskó István sajtótájékoztatón elmondta, hogy várakozásaik szerint a sztrájk idejére megbénul az országban a vasúti forgalom, lesz olyan iskola, ahol nem lesz tanítás, az egészségügyben egyes intézmények a sztrájk ideje alatt úgy üzemelnek, mint hétvégén, az ipari termelőüzemek egy része pedig leáll. Az elnök az MTI-nek kifejtette, hogy hat ágazatból - egészségügy, oktatás, vasúti, közúti közlekedés, kereskedelem, ipar - csatlakoztak a sztrájkfelhíváshoz szakszervezetek, amelyek döntő többsége LIGA-tag, de vannak kivételek, például az egészségügyi területen, és továbbiak jelentkezésére is számít.
2009.05.05. 14:00
 
 
Rendben lezajlottak a matematika írásbeli érettségi vizsgák
Rendben lezajlottak kedd délelőtt a matematika írásbelik a középiskolákban, az Oktatási Hivatalhoz nem érkezett bejelentés a vizsgával kapcsolatos problémáróll. A második vizsganapon középszinten 1.248 helyszínen 92.817 diák, emelt szinten 65 helyszínen 2.531 tanuló írásbelizett matematikából. Középszinten 180 perc, emelt szinten 240 perc alatt kellett megoldani a feladatokat. Az idén a tavalyival megegyező módon számítják ki az érettségi írásbeli és szóbeli eredményeket. A vizsgán nyújtott teljesítmény értékelését százalékban kell meghatározni. A százalékok alapján adják az osztályzatot, valamint ebből kell kiszámolni a felvételi pontokat.
2009.05.05. 13:55
 
Grúziában véget ért a katonai lázadás
Véget ért az a lázadás, amely egy grúz katonai támaszponton tört ki, a parancsnokot őrizetbe vették - közölte kedden Vano Merabisvili belügyminiszter. A politikus a Muhrovaniban lévő katonai támaszponton tartózkodik, ahová megérkezett Miheil Szaakasvilli államfő is. A miniszter elmondta, hogy bejutottak a bázisra, ahol mindenkit megnyugtattak. A parancsnokot őrizetbe vették, a többieket pedig kihallgatják - tette hozzá.
2009.05.05. 13:50
 
Overdose sántít, veszélyben a májusi angliai verseny
Bal első lábára sántít Overdose, a 12 versenyén veretlen magyar ló, s még nem tudni, hogy részt vehet-e a május 23-ára tervezett következő versenyén, a Haydock Parkban. Ezt Mikóczy Zoltán, az állat tulajdonosa mondta el kedden a PannoniaOverdose.hu oldalnak. "Szombaton még 40-50 ember előtt szinte szétrúgta a kifutót, annyira jól érezte magát, nem mutatkozott rajta semmi" - nyilatkozta Mikóczy. "Vasárnap reggel viszont már nem tetszett Ribárszki mesternek, amikor kinn volt a padikban, ezért a versenynap után, mielőtt hazatért volna, újra ellenőrizte, Overdose akkor már csak három lábon állt a boxban, s a lábszár ellenőrzésekor erős fájdalmat mutatott."
2009.05.05. 13:25
 
Leadta az ajánlószelvényeket az SZDSZ
Leadta az SZDSZ által összegyűjtött európai parlamenti ajánlószelvényeket kedd délután Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke az Országos Választási Bizottságnak. A kampányfőnök elmondta, hogy több mint 30 ezer ajánlószelvényt adnak le. Az SZDSZ sajtóosztálya az MTI kérdésére közölte, hogy pontosan 33.836 cédulát gyűjtöttek. Horn Gábor azt is közölte, hogy az ez után beérkező ajánlószelvényeket közjegyző jelenlétében semmisítik meg, és azt kérik a többi párttól, hogy ők is így cselekedjenek.
2009.05.05. 13:24
 
Grúziában harckocsikat vezényeltek a zendülés helyszínére
Nagyjából harminc harckocsi, illetve páncélozott csapatszállító jármű indult el kedden szemtanúk szerint a grúz fővárosból annak a támaszpontnak az irányába, ahol korábbi hivatalos közlés szerint lázadás tört ki. A rendőrség néhány kilométerre a bázistól lezárta a Muhrovaniba vezető utat, így az újságírók nem tudnak eljutni a támaszpontra, ahol állítólag zendülés tört ki. David Szihuralidze védelmi miniszter tájékoztatása szerint a támaszponton egy páncélos zászlóalj több száz katonája megtagadta a parancsot, sőt a zendülők rálőttek civilekre. A belügyminisztérium szóvivője szerint egy különleges alakulat volt parancsnoka áll a zendülés élén.
2009.05.05. 13:05
 
Eddig 1124 ember betegedett meg az új influenzában
Világszerte összesen 1124 ember betegedett meg bizonyítottan az új típusú influenzában, a halálos áldozatok száma változatlanul 26 - jelentette be kedden a genfi székhelyű Egészségügyi Világszervezet (WHO) honlapján. A szakosított ENSZ-szervezet azt is közölte, hogy keddtől több mint 2,4 millió adag influenza elleni szert szállít több mint 72 országba, közöttük Mexikóba. A WHO előző napi mérlegében még 1085 megerősített fertőzés szerepelt, ami 39 új megbetegedést jelent. A betegség továbbra is 21 országban van jelen, a halálos áldozatokat és a legtöbb bizonyított fertőzést Mexikóból és az Egyesült Államokból jelentették.
2009.05.05. 12:44
 
 
Csak barátja megölését ismerte be a makói hármasgyilkosság vádlottja
Csak barátja megölését ismerte be a tavaly májusban elkövetett makói hármasgyilkosság vádlottja keddi meghallgatása során Szegeden, a Csongrád Megyei Bíróságon. A vallomástétel alatt kéz- és lábbilincset viselő vádlott, P. József azt mondta, hogy a 21 éves lánnyal és annak idős nagymamájával a barátja végzett. A vádlott közölte: 2008. május 17-én barátja arra kérte, hogy segítsen neki korábbi barátnőjének meggyilkolásában. Ő elutasította ezt a kérést, ám a férfi megzsarolta azzal, hogy "elviteti" élettársát és néhány hetes gyermekét, ezért vele tartott a lány lakásába.
2009.05.05. 11:58
 
 
Washington szerint korai még az új influenza visszaszorulásáról beszélni
Amerikai tisztségviselők szerint korai még kijelenteni, hogy már visszaszorulóban van a mexikói eredetű új influenza, noha egyes jelek arra utalnak, hogy a járvány nem olyan súlyos, mint amilyennek először gondolták. Elképzelhető, hogy a járvány a nyári melegben visszaszorul, de ősszel újra feltámadhat. Az embereknek nem kell megijedniük attól, ha az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elrendeli a világjárványra utaló, legmagasabb fokú riasztást a H1N1 vírussal kapcsolatban, mert a világjárvány szó csak a vírus földrajzi elterjedtségére utal, nem pedig annak veszélyességére.
2009.05.05. 11:55
 
 
Januárban ismét Depeche Mode-koncert Budapesten
Jövő év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes. A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésű téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fővárost - közölte kedden a koncertet szervező Live Nation Hungary. A Depeche Mode az idei nyári stadionturnéhoz képest változó színpadképpel és más típusú dalösszeállítással érkezik majd Budapestre. Jegyeket május 8-tól lehet vásárolni. Az első ötezer vásárló közül a jegy sorszáma alapján kisorsolják azt a három személyt, aki a koncert napján találkozhat a zenészekkel.
2009.05.05. 11:46
 
 
Először végeztek kettős kézátültetést az Egyesült Államokban
Egy pittsburghi kórházban hajtották végre hétfőn az első amerikai dupla kéztranszplantációt - közölte az intézmény szóvivője egy helyi lappal. Az eredményről még nincs hír. A Pittsburghi Egyetem orvosi központjának szóvivője elmondta, hogy a pácienst (helyi idő szerint) hétfő reggel vitték a műtőbe, a beavatkozást húszórásra tervezték. Az 57 éves Jeff Kepner a Georgia állambéli Augustában él. Mint szülővárosa egyik lapjának elmondta, azt reméli, újra karjaiba veheti 13 éves lányát, aki még csak hároméves volt, amikor apja elveszítette mindkét kezét és lábfejét egy baktériumfertőzés következtében.
2009.05.05. 11:37
 
 
AB: alkotmányellenes a távoltartásról szóló törvény
Alkotmányellenes a hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazható távoltartásról szóló törvény - mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab) kedden. A parlament által december 15-én elfogadott törvényt aláírás előtt küldte meg előzetes normakontroll céljából Sólyom László köztársasági elnök az Alkotmánybírósághoz. Az Alkotmánybíróság határozata szerint elfogadható a távoltartás intézménye, alkalmazását szükségessé teheti az a cél, hogy megvédjék a családon belüli erőszak áldozatainak testi-lelki épségét, méltóságát. Ugyanakkor az Ab szerint a távoltartás korlátozza az érintett személyi szabadságát, mozgását, ezért e jogintézmény bevezetéséhez garanciális szabályok is szükségesek.
2009.05.05. 11:30
 
 
Tovább esett a GKI ingatlanpiaci indexe
A GKI valamint az Ingatlan és Befektetés szaklap által készített fővárosi ingatlanpiaci index áprilisban -29 ponton állt, ez 8 ponttal kevesebb a januárihoz képest, az utóbbi háromnegyed évben viszont 19 pont volt a csökkenés - mondta Akar László, a GKI vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón. A lakáspiaci részindex 2 pontot esett januártól, -46 ponton állt áprilisban. A felmérésből kiderül, hogy a megkérdezett szereplők szerint az ingatlanpiac elérte a mélypontját, de idén még mindenképpen ott marad, az érezhető élénkülésre 2011-ben kerül sor - tette hozzá a vezérigazgató.
2009.05.05. 11:29
 
Már csak 10 napig lehet diákhitelt igényelni ebben a tanévben
Már csak 10 nap van arra, hogy diákhitelt kérjenek azok, akik még ebben a tanévben szeretnének kölcsönt igényelni; a kérelmeket május 15-ig lehet benyújtani - közölte Őri András, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója. Őri András tájékoztatása szerint az igényelhető összeg akár 200 ezer - a költségtérítéses képzésben részt vevőknek akár 250 ezer - forint is lehet. Speciális esetben az igényelhető diákhitel további 50 ezer forinttal nőhet. Az igényléseket a kijelölt postahivatalokban vagy a Diákhitel Központtal együttműködő bank- és takarékszövetkezeti fiókokban lehet benyújtani. A listát a www.diakhitel.hu honlapon megtalálhatják az érdeklődők.
2009.05.05. 11:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090[2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista