2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
EP-választás: még két hétig lehet pártdelegáltakat bejelenteni
Még két hétig, május 29-ig delegálhatnak tagokat a választási bizottságokba a június 7-ei európai parlamenti választáson listát állító pártok. A jogszabály szerint e pártok jogosultak arra, hogy a 11 ezer szavazatszámláló bizottságba, a 20 területi választási bizottságba és az Országos Választási Bizottságba (OVB) egy-egy tagot küldjenek. A megbízott tagot május 29-én 16 óráig lehet bejelenteni a választási bizottság elnökénél, a szavazatszámláló bizottság esetén a helyi választási iroda vezetőjénél. Az OVB tíz párt nyolc listáját vette nyilvántartásba. E testületbe azonban csak azok a pártok delegálhatnak tagot, amelyeknek még nincs abban képviselője.
2009.05.15. 07:27
 
 
Kóka János: Washingtonban értik, hogy a Nabucco kérdését meg kell oldani
Washingtonban értik, hogy a Nabucco-projekt kérdését meg kell oldani - mondta el az MTI-nek Kóka János, az Országgyűlés Nabucco-bizottságának elnöke, akit az amerikai energetikai minisztériumban csütörtökön arról biztosítottak, hogy a tárca az elődjéhez hasonlóan erőteljesen támogatja a projektet. A minisztérium elkötelezett, hogy kiemelt energiapolitikai projektként kezelje a gázvezeték tervét - mondta a liberális politikus. Megjegyezte viszont, hogy az Obama-kormány támogató állásfoglalása csak szükséges, de nem elégséges feltétele a projekt megvalósulásának, még kérdés, hogy ez a támogatás milyen tartalommal telik meg.
2009.05.15. 07:12
 
 
Új vírus: Mexikó pénzügyi kártérítést követel
Mexikó - az új influenzavírus által leginkább sújtott országként - pénzügyi kártérítést szeretne kapni arra hivatkozva, hogy a mexikói hatóságok riasztásának köszönhetően lehetett elkerülni a járványból adódó súlyosabb következményeket - közölte helyi idő szerint csütörtökön a mexikói egészségügyi miniszter. José Angel Cordova azt tervezi, hogy az Egészségügyi Világszervezet következő, hétfői közgyűlésén terjeszti be országa kérelmét. "Ha nem adtuk volna ki a riasztást, sokkal súlyosabb egészségügyi és gazdasági károkat okozott volna a betegség" - hangsúlyozta a miniszter.
2009.05.15. 07:05
 
 
Harmincmilliós ingatlan után kell majd vagyonadót fizetni
A harmincmillió forintnál nagyobb értékű ingatlanok után kell majd vagyonadót fizetni a kormány új javaslata szerint, amelyet a szocialista frakció támogat - jelentette be Bajnai Gordon és Oszkó Péter az MSZP-frakció csütörtök esti rendkívüli ülése utáni sajtótájékoztatón. Oszkó Péter a részletekről szólva elmondta, hogy a harmincmillió forintnál értékesebb vagyontárgyakra kivetett adó mértéke egy százaléknál kisebb lesz. Az adó a tervek szerint sávos lesz, a következő határ vélhetően ötvenmillió forintnál kezdődik. A vagyonadót önálló, egyedi vagyontárgyakra szabják ki, tehát azok értéke nem adódik össze.
2009.05.14. 21:48
 
 
Őszre vége az amerikai recessziónak szakértők szerint
Őszre vége az amerikai recessziónak - vélik a The Wall Street Journal által megkérdezett szakértők, akik szerint azonban évek telnek el, amíg a gazdaság teljesen magára talál. Az 52 szakértő véleményének az átlaga szerint augusztusban fejeződik be a recesszió. A megkérdezettek azzal számolnak, hogy a folyó, második negyedévben a hazai össztermék (GDP) 1,4 százalékkal csökkent éves szinten az első negyedévi 6,1 százalékos esést követően. A harmadik negyedévben már szerény gazdasági növekedés lehet. A jövő év első felében az amerikai gazdaság már két százalékkal erősödik - a szakértők mostani előrejelzése szerint.
2009.05.14. 21:27
 
 
Tüntetések a kormány reformjai ellen Franciaországban
Harminc francia városban vonultak utcára csütörtökön ismét orvosok, egészségügyi dolgozók, egyetemi tanárok és diákok tiltakozásul a kormány felsőoktatási, illetve kórházreformja ellen. Nicolas Sarkozy államfő megismételte: nem kívánja visszavonni az intézkedéseket. A reformok ellenzői szerint a kormányzat a nagy állami intézményrendszereket olyan vállalatokká kívánja átalakítani, amelyekben a pénzügyi szempontok az elsődlegesek. Az elnöki hivatal szerint viszont mindkét szektorban a hatékonyság és a versenyképesség megtartása miatt van szükség a reformokra.
2009.05.14. 20:21
 
 
Megkezdődött az MSZP-frakció rendkívüli ülése a vagyonadóról
Megkezdődött az MSZP-frakció csütörtöki, rendkívüli ülése, amelyen Bajnai Gordon miniszterelnök ismerteti a vagyonadóra vonatkozó új kormányzati elképzeléseket. A frakcióülésen Oszkó Péter pénzügyminiszter is jelen van. Az MTI úgy tudja, az új javaslat szerint 30 millió forint alatt nem változtatnának a jelenlegi rendszeren, s csak az ennél nagyobb értékű ingatlanokra vetnék ki az egységes vagyonadót, amely 50 millió forintos értékhatár felett évente 0,5 százalékos lehet. Az MTI információi szerint az új javaslat is tartalmazza a méltányosságot, vagyis a nyugdíjasok, a nagycsaládosok, valamint az állásukat a válság miatt elveszítők kaphatnának valamiféle kedvezményt.
2009.05.14. 20:09
 
 
Kész az MSZP 2010-es fővárosi választási listája
Budai Bernadett kormányszóvivő az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként indul a 2010-es országgyűlési választáson Ferencvárosban; a jelenlegi szocialista parlamenti frakció tagjai közül nincs az egyéni jelöltek között Donáth László, Kékesi Tibor, Filló Pál, Csiha Judit és Baráth Etele, illetve Hárs Gábor - így döntöttek az érintettek, illetve a fővárosi kerületek szocialista küldöttcsoportjai. Az MSZP országos elnöksége keddi ülésén a párt jövő évi budapesti listáját is elfogadta. Az MTI szocialista forrásból származó információi szerint eldőlt, hogy az MSZP fővárosi listáját Lendvai Ildikó pártelnök vezeti, aki egyéniben is elindul, a XXII. kerületben.
2009.05.14. 19:33
 
 
Hatvannégyre emelkedett az új vírus halálos áldozatainak száma Mexikóban
Hatvannégyre emelkedett a bizonyíthatóan új influenzában elhalálozottak száma Mexikóban - jelentette be a mexikói egészségügyi miniszter. Az előző napon az új vírus okozta betegség hatvan halálos áldozatáról számoltak be a helyi egészségügyi hatóságok. A miniszter hangsúlyozta, hogy visszaszorulóban van a járvány, noha vannak még újabb halálesetek. Szinte az összes halálos kimenetelű új influenzás megbetegedés április 23. előtt kezdődött, csupán öt esetben később - tette hozzá. A mexikói pénzügyminisztérium szerint 2,3 milliárd dollárnyi veszteséget okoz az országnak az új influenza járványa, és 0,3 százalékkal súlyosbítja a gazdasági visszaesést, amely így 4,1 százalékos lesz 2009-ben.
2009.05.14. 18:08
 
 
Szijjártó: a polgári kormány el fogja törölni az ingatlanadót
Ha a Bajnai-kormány bevezeti az ingatlanadót, akkor amint megalakul a következő Fidesz-kormány, első lépései között szerepel majd ennek a megszüntetése - mondta a Fidesz elnöki kabinetjének vezetője annak kapcsán, hogy csütörtökön a Bajnai-kormány újabb ingatlanadó-elképzelései kerültek nyilvánosságra, amelyekről az esti órákban tárgyal a szocialista frakció. A Fidesz vezetése minden szakértői érv és anyag elolvasása és meghallgatása után kedden világos döntést hozott, amely szerint a következő kormány megalakulása után az első lépések egyike lesz az ingatlanadó eltörlése - közölte sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva Szijjártó Péter.
2009.05.14. 18:05
 
 
Szávay legyőzte Azarenkát és negyeddöntős a madridi tenisztornán
Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe a madridi, salakpályás tenisztorna 3,5 millió dollár összdíjazású női versenyében, miután három játszmában legyőzte a hetedik helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenkát. A WTA-rangsorban 38. magyar játékos - aki harmadik összecsapásukon először tudott nyerni a világranglistán jelenleg kilencedik rivális ellen - a viadal honlapja szerint szetthátrányból fordítva, 2 óra 14 perc alatt kerekedett felül a bal térdén kötést viselő Azarenka felett. Szávay a francia Amélie Mauresmóval találkozik a legjobb négy közé kerülésért. A két teniszező eddig mindössze egyszer találkozott egymással, tavaly, a New Haven-i torna negyeddöntőjében a volt világelső, jelenleg 21. Mauresmo nyert.
2009.05.14. 17:52
 
 
Ártalmatlanná tették a túszejtő bankrablót Zuglóban
A rendőrség ártalmatlanná tette azt a fegyveres férfit, aki csütörtök kora este megpróbált kirabolni egy bankfiókot Budapesten a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján, és több túszt is ejtett.A férfi délután öt órakor belépett a fiókba, megfenyegette a bent tartózkodókat, és pénzt követelt. Ekkor az OTP-fiók biztonsági őre dulakodni kezdett vele, és könnyebben megsérült - mondta Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője. Ez után a rabló több túszt ejtett, majd bezárkózott a bank egyik helyiségébe. Miközben a rendőrség túsztárgyalója beszélt vele, az épületet a terrorelhárító egység rendőrei körbe vették, és két kommandós bement a bankba.
2009.05.14. 17:40
 
 
Kisorsolta a választási listák szavazólapi sorrendjét az OVB
Kisorsolta az Országos Választási Bizottság (OVB) csütörtöki ülésén, hogy a június 7-ei európai parlamenti (EP) választáson a pártok listái milyen sorrendben szerepeljenek a szavazólapon. A sorrendet Ivancsics Imre, az OVB parlament által választott állandó tagja, a tesület korelnöke sorsolta ki: egy urnából kihúzta előbb a párt nevét, majd a sorszámát jelölő cédulát. A szavazólapon az első helyen a Fidesz-KDNP közös lista szerepel majd, ezt az SZDSZ, az MCF Roma Összefogás Párt, a Magyar Kommunista Munkáspárt (Munkáspárt), az MSZP, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt (LMP-HP) közös listája követi, és az MDF listája zárja.
2009.05.14. 17:37
 
 
Tóásót meghallgatta a bolíviai parlamenti bizottság
Egy bolíviai lap szerint elkezdett beszélni a terrorizmus gyanújával őrizetbe vett Tóásó Előd, de rosszul lett, ezért a parlamenti különbizottság által kezdett meghallgatását el kellett halasztani. Az ügyvédjének Tóásó arra panaszkodott, hogy retteg az életéért. Azt mondta Rigoberto Paredesnek, hogy "a börtönben egy azonosíthatatlan hang angolul megfenyegette, hogy ha beszél, megölik", ezért arra kérte a parlamenti vizsgálóbizottságot, hogy szavatolják a biztonságát. Noha ezt megígérték neki, kifakadt, és azt mondta, hogy "önök nem alszanak velem, önök nem tudják, mi történhet velem bármely pillanatban, hiszen valaki bejöhet hozzám a cellába, és megölhet. Most nem fognak kegyelmezni az életemnek".
2009.05.14. 17:04
 
 
Fidesz: az MSZP-csomag munkahelyellenes, ezért rossz csomag
A kormány válságkezelő programja munkahelyellenes, ezért rossz csomag, ami káros a magyar gazdaság számára - mondta a Fidesz elnökének kabinetfőnöke azt követően, hogy a miniszterelnök csütörtökön a Gazdasági Egyeztető Fórum (GEF) ülésén a kormány válságkezelő programjának négy célkitűzéséről beszélt. A Fidesz szerint az MSZP csomagja "munkahelyellenes csomag, amely káros és rossz Magyarország számára, káros és rossz a magyar gazdaság számára" - fogalmazott Szijjártó Péter a sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a válságból egyedül növekedéssel lehet kilábalni, a növekedés pedig munkára alapul.
2009.05.14. 17:00
 
 
Megállapodás született az MTI-ben a létszámcsökkentésről
Megállapodást kötött a csoportos létszámcsökkentés feltételeiről az MTI vezetése a társaságnál működő üzemi tanáccsal; a nemzeti hírügynökség dolgozóinak valamivel több mint 10 százalékát küldi el. Vince Mátyás elnök a munkavállalók képviselőivel folytatott konzultációkon a leépítés szükségességét azzal indokolta, hogy az MTI piaci bevételeinek folyamatos csökkenése mellett az MTI gazdasági egyensúlyát nem lehet a költségek visszafogása nélkül megőrizni. A megállapodás, amely szerint a létszámcsökkentés - az április 17-én bejelentett 42 fő helyett - maximum 38 főre terjed ki, részletesen rögzíti, hogy a munkáltató milyen szempontokat érvényesít az érintettek kiválasztásánál, és a törvényben rögzített kötelezettségeken túlmenően milyen juttatásokkal segíti az elbocsátandó dolgozókat.
2009.05.14. 16:32
 
A kormányok Európa-szerte megbízhatatlanok kötelezettségeik rendezésében
A kormányok Európa-szerte megbízhatatlanabbak kötelezettségeik rendezésében, mint a magánvállalatok az Intrum Justitia felmérése szerint, noha a határidőben rendezett számlák 65 milliárd euró tőkeinjekciót jelentenének az európai gazdaságoknak, Magyarországon pedig ennek hozadéka közel 1 milliárd euró lenne. "Az európai kormányok egy része hatalmas összegeket pumpál a gazdaságba a cash-flow növelése érdekében, ugyanakkor saját számláit nem rendezi határidőn belül" - mondta Felfalusi Péter, a kintlévőség-kezelő Intrum Justitia vezérigazgatója. A felmérés szerint a kormányok számláikat 37 nappal az átlagos, 30 napos határidőn túl egyenlítik ki.
2009.05.14. 16:26
 
 
Bajnai: a kormány válságkezelő programja négy célt tűzött ki
A kormány válságkezelő programja négy célt tűzött ki, a válságkezelést, az egyensúlyteremtést, a gazdasági növekedés beindítását, a bizalom visszaszerzését - hangsúlyozta Bajnai Gordon miniszterelnök a Gazdasági Egyeztető Fórum (GEF) soros ülésén. A miniszterelnök jelezte: egy év minderre nem elég, de arra igen, hogy a válságkezelő intézkedésekkel a kedvezőtlen tendenciát visszafordítsák. Bajnai Gordon kifejtette, hogy az egyensúlyteremtést tekintve már korábban is jelentős konszolidáció volt, és a közelmúltban megtett intézkedések is ezt a célt szolgálták. Úgy vélte, hogy Magyarországon a lakosság 70 százaléka tartja szükségesnek a takarékosságot.
2009.05.14. 15:45
 
 
Malajziában meggyilkolták a British Airways egyik magyar alkalmazottját
Gyilkosság áldozata lett a múlt héten Malajzia fővárosában a British Airways légitársaság egy magyar alkalmazottja - derült ki a Malay Mail című újság internetes kiadásából. A lap tájékoztatása szerint hétfőn elfogtak hét pakisztánit az ügyben, egy nyolcadik társukat még keresik. A 26 éves férfit múlt kedden éjszaka találták meg Kuala Lumpurban, a belvárosi Novotel szálló huszadik emeletén lévő szobájában. Összekötözve feküdt az ágyában, megfojtották. A rendőrség még vizsgálja a lehetséges indítékot, de abból indul ki, hogy nyereségvágyból követték el a bűncselekményt. Ezt támasztja alá az is, hogy megtalálták az áldozat hitelkártyáit a tetteseknél. Az egyikkel megpróbáltak pénzt leemelni az áldozat számlájáról, de nem sikerült nekik.
2009.05.14. 15:06
 
 
Harmincmillió forintos értékhatár felett indulna a vagyonadó
A miniszterelnök azt javasolja a szocialista frakciónak, hogy 30 millió forintos értékhatár felett legyen csak vagyonadó - értesült több forrásból csütörtökön az MTI. Az MTI úgy tudja, Bajnai Gordon csütörtökön este frakcióülésen tárja a képviselőcsoport tagjai elé a vagyonadóra vonatkozó új, végleges javaslatát, amely szerint 30 millió forint alatt nem változtatnának a jelenlegi rendszeren, s csak e fölött vetnék ki az egységes vagyonadót az ingatlanokra, 50 millió forintos értékhatár felett pedig ez számottevően is megjelenne. Az utóbbinál a tervezett kulcs évente 0,5 százalék körül lehet.
2009.05.14. 15:00
 
 
Várhatóan tovább emelkedik az élő sertés felvásárlási ára
Az év hátra lévő részében akár 10-15 százalékkal is emelkedhet az élő sertés felvásárlási ára - állítja a Magyar Agrárkamara. A szakértők szerint ennek oka, hogy Magyarországon a múlt évhez képest 13 százalékkal kevesebb az állomány. Emellett a magyar vágóállat iránt jelentősen megnőtt román kereslet, és a gyenge forint is szerepet játszik az esetleges drágulásban. Továbbá a takarmányárak a szójaimport miatt csaknem 30 százalékkal emelkedtek. Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) adatai szerint az idén az első negyedévében az összes vágások száma 19 százalékkal csökkent az előző évhez képest. A belföldi állományból 27 százalékkal kevesebb sertést vásároltak fel a vágóhidak, mint korábban.
2009.05.14. 14:51
 
A kormányszóvivő szerint a Fidesz javaslatai jövőre 6%-kal növelnék a hiányt
A kormányszóvivő szerint ha kormány minden a Fidesz által szorgalmazott válságkezelő intézkedést visszavonna, az a tervezetthez képest további 6 százalékkal növelné a 2010-es költségvetési hiányt. Budai Bernadett sajtótájékoztatóján azt mondta: a Fidesz által javasolt lépések csak mélyítenék, nem kezelnék a válságot. Budai leszögezte: a Fidesz eddigi felelőtlen javaslatai, amelyekkel a válságkezelő lépéseket vonná vissza, mintegy 1561 milliárd forinttal rontanák 2010-ben és 1703 milliárd forinttal 2011-ben a költségvetési hiányt. A kormány szándéka az, hogy az ország iránti erősödő bizalmat megtartsa, a Fidesz által bejelentett "visszavonó intézkedések" azonban ezt aláásnák - fogalmazott a szóvivő.
2009.05.14. 14:14
 
 
Oroszország 2012-től már 51 millió dollárt kér egy űrutazásért
A nemzetközi űrállomásra (ISS) induló űrutazásokért 2012-től 51 millió dollárt (37,4 millió eurót) kér Oroszország az amerikai asztronautáktól. Ráadásul a NASA amerikai űrhajózási hivatalnak a jövőben a Szojuz típusú orosz űrhajókat kell igénybe vennie, mivel űrrepülőgépeit három évtizedes működés után jövőre üzemen kívül helyezi. Várhatóan 2014 előtt nem is építenek újabb amerikai űrkompot. Anatolij Perminov, a Roskosmos orosz űrutazási hivatal vezetője elmondta, hogy az új orosz űrhajóról szóló tervek megvalósítása is késedelmet szenved, és 2010-re halasztódott a következő modell bemutatásának időpontja. Közlése szerint amerikai partnereikkel megegyeztek, hogy 2012-től űrutazásonként 51 millió dollárt kapnak tőlük.
2009.05.14. 13:43
 
Bezmârâ és BabaZula: isztambuli zenekarok koncerteznek Pécsett!
A Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program jegyében érkezik két iszambuli együttes Pécsre május 22-23-án, akik tradicionális ottomán muzsikával és kortárs, elektronikus török világzenével ismertetik meg a pécsi közönséget a Dominikánus Házban.
2009.05.14. 13:32
 
 
I. Kunsági Fesztivál a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
A hagyományőrzés és az értékek közvetítése jegyében a rendezvényen a térség népművészetének bemutatása mellett lehetőség nyílik a Duna Borrégió borászatainak bemutatkozására is. A Kunsági Borvidék Hegyközségi Tanácsa és a Duna Borút Egyesület szervezésében ennek a nagyszabású kulturális eseménynek részeként mutatkozik be a borrégió.
2009.05.14. 13:28
 
Diákverseny - Közös érdekünk a természet védelme
A DK-ÖKO Környezetvédő és Környezetépítő Kft., a Duna Kör Kiemelt Közhasznú Környezetvédő Egyesület megbízásából, és a Gönyű területén erőművet építő E.ON Erőművek Kft. támogatásával meghirdette Társadalmi Célú Reklámfilm Forgatókönyvírói Diákversenyét, Földünk és a NATURA 2000 területek természeti értékeinek megóvásáért „Óvjuk környezetünket!” mottóval.
2009.05.14. 13:23
 
 
Kihirdették a Debreceni Alternatív Színházi Szemle versenyprogramját
Kihirdették az idén XV. születésnapját ünneplő Debreceni Alternatív Színházi Szemle versenyprogramját. A május 12-én, a Merlin Színházban tartott sajtótájékoztatón Karsai György egyetemi tanár, a Szemle válogatója jelentette be, hogy a megtekintett közel 150 előadás közül végül melyik 12 verseng majd egymással 2009. szeptember 11-15. között Debrecenben.
2009.05.14. 13:20
 
Ismét hangulatba hoztuk a belvárost
Gyorsan terjedt a Budapesti Pálinkafesztivál sikerének híre. A május második hétvégéjén megrendezésre került fesztivál a kulturált italfogyasztás jegyében zajlott. Több mint tizenhatezren látogattak ki a Városháza Parkba, hogy megismerkedhessenek az ország legkiválóbb gyümölcspárlataival.
2009.05.14. 13:17
 
 
Talmácsi Gábor szakított csapatával és nem indul Le Mans-ban
A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban. A magyar motoros menedzsmentje közölte az MTI-vel, hogy szerződést bontott csapatával, a Balatonring Teammel. "A magyar motoros és menedzsmentje kényszerhelyzetbe került, melynek hatására elsősorban Talmácsi Gábor érdekeit szem előtt tartva kénytelen volt kezdeményezni Jorge Martinez cégével kötött 2 éves szerződés felbontását. Az ok többrétű: második motor hiánya, médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása" - áll többek között a Faster Management közleményében.
2009.05.14. 13:12
 
 
Budán és Pesten is mentenek idén a robogósok
„Annak ellenére, hogy tavaly veszélybe került a robogómentők léte, az idei szezon kezdetére mégis sikerült megvalósítani az álmunkat: ezen a nyáron már nem csak a Duna pesti, de budai oldalán is tudunk segíteni a bajbajutottakon.” – nyilatkozta Siklósi Gábor, a Főnix Mentőszolgálat csoportvezetője. Június és szeptember között így már kettő darab, kiemelt mentőautó felszerelésével rendelkező kétkerekű biztosítja a gyors segítségnyújtást a fővárosban. A leghatékonyabb szárazföldi mentőegység hétköznapokon reggel nyolc és este nyolc között, valamint szombat éjjel riasztható.
2009.05.14. 13:09
 
 
Dávid Ibolya: a következő választás után lesz frakciója az MDF-nek
Az MDF-nek a következő parlamenti választás után lesz az Országgyűlésben frakciója - jelentette ki Dávid Ibolya pártelnök csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján. "Lesz képviselőcsoportunk a következő választás után. Annak pedig az a feltétele, hogy ezen az európai választáson a Magyar Demokrata Fórum jól szerepeljen" - fogalmazott. A politikus Katona Kálmán, Hock Zoltán és Pettkó András párttagságának törlésével kapcsolatban közölte: joggal várják el a pártot képviselő emberektől, hogy vegyenek részt a szervezet munkájában, hiszen a párttól kapták a mandátumukat. Megjegyezte: a három képviselő élhet jogorvoslattal a döntéssel szemben.
2009.05.14. 13:06
 
 
Bokros: szükség van az ingatlanadóra
Feltétlenül szükség van az ingatlanadóra, de annak bevezetésével párhuzamosan csökkenteni kell a jövedelemre rakódó adóterheket - mondta Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. A közgazdász szerint az ingatlanadó bevezetésével megszűnhet az országnak jelentős versenyhátrányt okozó iparűzési adó, hiszen az ingatlant terhelő adó nem csak a magánszemélyekre vonatkozna. Bokros Lajos helytelennek nevezte a tételes egészségügyi hozzájárulás (eho) tervezett eltörlését. Szerinte ennek a hozzájárulásnak a megtartására, növelésére és az adóbázis szélesítésére szükség van.
2009.05.14. 13:02
 
Videónk miatt fenyegetik életveszélyesen Gerencsér Tomit! - A fiú feljelentést tett Terry Black és volt párja ellen is!
Mint ahogyan néhány napja már arról értesülhettek, Gerencsér Tomi egy sajtóeseményen a Tabu Tv kamerái előtt egy heves vita közepette leöntötte Terry Black kedvesét, Némedi Marit. A fiú akkor azzal indokolta tettét, hogy a színésznő elvette tőle volt párját. Most pedig úgy tűnik, hogy többek közt épp ez a volt pár okoz nagy fejtörést a botrányhősnek: az ex-pár, András életveszélyesen megfenyegette Tamást. Riporterünk utánajárt a történteknek!
2009.05.14. 12:54
 
Gönczi Gábor mindennap megküzd házasságáért - Bánatára keveset találkozik feleségével
Gönczi Gáborral és Tatár Csillával szinte mindennap találkozhatunk a televízió képernyőjén. Kevesen tudják, hogy a fiatalok feszített munkatempójuk miatt bizony sokat harcolnak azért, hogy működjön a házasságuk. Gáboréknál azonban minden rendben, hiszen egy kapcsolat alapja, a bizalom náluk megvan.
2009.05.14. 12:52
 
 
A 35 ezer éves "német Vénusz" a legrégibb emberszobor
A világ legrégibbnek tartott, legalább 35 ezer éves emberszobrocskáját találták meg tübingeni tudósok Németországban, Baden-Württemberg tartományban. A Hohle Fels barlangban tavaly szeptemberben hat darabban előkerült mamutagyar-szobrocska egy női alakot ábrázol túlhangsúlyozott nőiességgel, túlméretezett farral és nemi szervekkel: dús keblekkel és hatalmas vulvával. A kutatók a Nature című tudományos magazin csütörtökön megjelent számában számolnak be a szenzációs leletről. Az 1908-ban megtalált híres Willendorfi Vénusznál 25 ezer évvel idősebb figura felfedezése átírja a művészettörténetet - olvasható a folyóiratban.
2009.05.14. 12:35
 
Labdarúgás: júniusban rendezik a Puskás Suzuki Kupát, jön a Real Madrid
A tavalyi sikeres debütálás után a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia idén is megrendezi a Puskás Suzuki Kupát. Ezt Takeucsi Hiszasi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója, valamint Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója jelentette be. A rangos utánpótlástorna mérkőzéseit - csakúgy mint tavaly - Felcsúton és Székesfehérváron rendezik június 11. és 14. között. A mezőny négyről hat csapatosra nőtt, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (amely a Fehérvárral együtt indul) mellett ezúttal is pályára lép az Aranycsapat legendás kapitányának három korábbi klubja, a Budapest Honvéd, a Panathinaikosz, valamint a címvédő Real Madrid, míg a két "újonc", a Ferencváros és a Slovan Bratislava lesz.
2009.05.14. 12:15
 
 
Júliusban tárgyalja a táblabíróság a Magyar Gárda-pert
Július 2-ára tűzte ki a Fővárosi Ítélőtábla a magyar gárda egyesület ellen a Fővárosi Főügyészség által indított pert, amely a szervezet megszüntetésére irányul - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Fővárosi Ítélőtábla elnökhelyettese. Mohácsi Zsuzsanna közlése szerint a per iratai április 8-án érkeztek meg a táblabíróságra, a tárgyalás időpontját a beavatkozásra vonatkozó fellebbezési kérelmek elbírálása után tűzték ki. A Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület feloszlatására irányuló polgári per a Fővárosi Bíróságon tavaly márciusban kezdődött. A perben tavaly decemberben született meg az elsőfokú, nem jogerős ítélet, miután az ügyet tárgyalni kezdő bírót megfenyegették és emiatt új bírót kellett kijelölni.
2009.05.14. 11:35
 
 
A Fővárosi Közgyűlés elfogadta a főváros költségvetését
A Fővárosi Közgyűlés elfogadta a fővárosi önkormányzat ez évi 531,7 milliárd főösszegű, és 46,9 milliárd hiányt tartalmazó költségvetését csütörtöki rendkívüli ülésén. A büdzsét Steiner Pál (MSZP) javaslatára - név szerinti szavazással - csak az MSZP-SZDSZ-képviselők fogadták el. A jelenlévő három MDF-es képviselő elutasította a költségvetést. A Fidesz-KDNP frakciószövetség még a vita elején, Tarlós István Fidesz-frakcióvezető hozzászólása után elhagyta a termet.
2009.05.14. 11:27
 
 
Az izraeli miniszterelnök váratlanul Jordániába érkezett
Váratlanul Jordániába érkezett csütörtök reggel Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és a Vörös-tenger partján fekvő Akabában találkozott az arab ország uralkodójával, II. Abdalláhhal - közölték izraeli tisztségviselők. A kormányfőnek március 31-i hivatalba lépése óta ez az első személyes megbeszélése a jordániai királlyal. Netanjahu hétfőn Egyiptomban járt, és tárgyalt Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel, a jövő héten pedig Washingtonba utazik, és Obama amerikai elnökkel találkozik - emlékeztettek ugyanezek a források. Az izraeli kormányfő álláspontja szerint nyíltan kimondva nem támogatja palesztin állam létrehozását az izraeli mellett. Szerinte a palesztinok nem készek a "kétállami" megoldásra, amelyet pedig szorgalmaz a nemzetközi közösség.
2009.05.14. 11:25
 
A pápa "a gyűlölet pusztító hatalmának" elutasítására szólított fel
"A gyűlölet és az előítéletek pusztító hatalmának" elutasítására szólított fel csütörtökön Názáretben bemutatott miséjén XVI. Benedek pápa. A Kedumim hegyén épített amfiteátrumban tartott szabadtéri misén az izraeli rendőrség szerint több mint 40 ezer, a világ minden tájáról odasereglett hívő vett részt. A tömeg "Viva al-Baba" felkiáltással üdvözölte az egyházi vezetőt. A pápa figyelmeztetett, hogy a gyűlölet és az előítéletek "halált hoznak a lélekre, mielőtt megölik a testet". Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években Názáret olyan feszültségeket élt át, amelyek ártottak a keresztény és muzulmán közösség közötti kapcsolatoknak.
2009.05.14. 11:15
 
KDNP: Sólyom forduljon az Ab-hez a Bajnai-csomag egyik passzusa miatt
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) azt kéri Sólyom László köztársasági elnöktől, hogy kérjen alkotmányossági normakontrollt a hétfőn elfogadott adócsomag egyik passzusával kapcsolatban - mondta Kuzma László, a KDNP szakpolitikusa csütörtökön, Budapesten. Az Alkotmánybíróság egy korábbi határozata szerint nem lehet "salátatörvényben" szakmapolitikai szabályokat megváltoztatni, ám a hétfőn elfogadott adótörvény módosít egy, a tanulószerződésekre vonatkozó passzust - mondta Kuzma László sajtótájékoztatón. Hozzátette: ezért fordul a KDNP Sólyom Lászlóhoz, és kéri a kihirdetés előtti az alkotmányossági normakontrollt. A politikus kijelentette: ha szükséges, akkor a KDNP közvetlenül fordul majd az Alkotmánybírósághoz.
2009.05.14. 11:07
 
Bokros: fordulatra van szükség a világ pénzügyi rendszerében
Fordulatra, paradigmaváltásra van szükség a világ pénzügyi rendszerében, mivel tarthatatlan, hogy Ázsia szegény államai, főleg Kína finanszírozza a fejlett államok, elsősorban az Egyesült Államok túlfogyasztását - mondta Bokros Lajos volt pénzügyminiszter a Közép-Európai Egyetem professzora, az MDF EP listavezetője csütörtökön Budapesten. Bokros Lajos a GKI Gazdaságkutató Zrt. által rendezett "Reform recesszióban" című konferencián kifejtette: prognosztizálható a dollár értékvesztése, és ez mindenképpen érinteni fogja Magyarországot is.
2009.05.14. 11:07
 
 
Az európai autópiac 12,3 százalékkal zsugorodott áprilisban
Áprilisban az egy évvel korábbinál 12,3 százalékkal kevesebb új gépkocsit értékesítettek Európában, de egyes piacokon élénkülés volt tapasztalható - közölte csütörtökön az autógyártók európai szövetsége (ACEA). Összesen 1 251 862 új autó talált gazdára a vizsgált térségben, az uniós tagállamokban - kivéve Máltát és Ciprust -, valamint Svájcban és Norvégiában. A legnagyobb - 50 százalékot is meghaladó - visszaesést Magyarországon és Romániában regisztrálták, áll az ACEA közleményében. Az új EU-tagállamokban átlagosan 21,4 százalékkal szűkült a piac. Összesen 83 430 új autót adtak el. Növekedés Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiába mutatkozott.
2009.05.14. 10:59
 
 
Iránról tárgyalt a CIA igazgatója izraeli vezetőkkel
Iránról tárgyalt titokban Leon Panetta, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója izraeli vezetőkkel, akik biztosították őt, hogy a zsidó állam nem indít váratlan támadást Teherán ellen - jelentette csütörtökön az izraeli közszolgálati rádió. A tájékoztatás szerint két héttel ezelőtt tartották a találkozót, amelyen Panetta megbeszélést folytatott Benjámin Netanjahu kormányfővel, Ehud Barak védelmi miniszterrel és más magas rangú izraeli tisztségviselőkkel. A tárgyaláson elsősorban az iráni atomprogramról volt szó.
2009.05.14. 10:49
 
 
Változást sürget Almunia a világgazdaság irányításában
Az új globális gazdasági hatalmakat is be kell vonni a világgazdaság irányításába - hangsúlyozta az EU pénzügyi biztosa csütörtökön Brüsszelben. "A nemzetközi gazdaságpolitikát nem alakíthatja tovább egy meghitt transzatlanti klub" - fogalmazott Joaquín Almunia, a Brüsszeli Gazdasági Fórum nevű rendezvényen elhangzott beszédében. A feltörekvő hatalmakra - Kínára, Indiára, Brazíliára - utalva megállapította: ha ezek az országok is részt vállalnak a "globális kormányzás" felelősségében, akkor a nemzetközi pénzügyi intézmények is alapvető reformokra szorulnak.
2009.05.14. 10:46
 
 
Szili: megállapodás születhet a volt MDF-es parlamenti helyekről
Szili Katalin szerint megállapodás körvonalazódik a parlamenti frakciók között a volt MDF-es parlamenti posztok elosztása tekintetében. Az Országgyűlés elnöke - miután egyeztetett a frakcióvezetőkkel - csütörtökön elmondta: az elképzelés az, hogy a Fidesz és a KDNP egy bizottsági elnöki és két bizottsági alelnöki posztot kapna meg, az MSZP-nek pedig egy bizottsági alelnöki tisztség és két országgyűlési jegyzői hely jutna. Hozzátette, a frakciók hétfőn adnak választ arra, hogy elfogadhatónak tartják-e ezt a javaslatot.
2009.05.14. 10:32
 
 
Letette képviselői esküjét Kivágó Iván Györgyné
Letette képviselői esküjét a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki rendkívüli ülésén Kivágó Iván Györgyné, az MSZP új képviselője, aki a mandátumáról nemrég lemondott Hunvald György helyét vette át. Az ülést vezető Horváth Csaba (MSZP) előtt kétszer is esküt tett az új képviselő, mivel egy baki miatt először az önkormányzat külső bizottsági tagjainak esküjét tette le. A politikus egyébként külsős bizottsági tagként már több mint két éve esküt tett a közgyűlésben. Az eskü előtt Demszky Gábor főpolgármester átadta az ülés vezetését szocialista helyettesének, a Fidesz-KDNP-frakció tagjai pedig elhagyták az üléstermet.
2009.05.14. 10:16
 
 
A kormány május végéig benyújtja az adótörvényeket
A kormány május végéig benyújtja a jövő évi adótörvényeket, így az Országgyűlés várhatóan június 29-éig ülésezik - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság csütörtöki ülése után. Elmondta, a jövő héten kétnapos ülés tart a Ház, amelyen egyebek között zárószavazás lesz a miniszteri fizetések csökkentéséről szóló törvényjavaslatról, valamint megkezdődik a büntetőtörvénykönyv módosításának általános vitája is.
2009.05.14. 09:53
 
 
Názáretbe érkezett a pápa
Szentföldi látogatásának hetedik napján csütörtökön Názáretbe érkezett XVI. Benedek pápa, ahol zarándokútjának legnagyobb miséjét pontifikálja. A Kedumim hegyén tartandó szabadtéri misére mintegy 40 ezer hívőt várnak. A katolikus egyházfő ezt követően ellátogat az Angyali Üdvözlet templomába, amely azon a helyen épült, ahol a hagyomány szerint Gábriel arkangyal hírt hozott Szűz Máriának Jézus Krisztus eljövendő születéséről. Názáret, Jézus ifjúságának színhelye, ma 60 ezer lakosával Izrael legnagyobb arab városa, amelynek 30 százaléka keresztény hívő.
2009.05.14. 09:31
 
 
Megkezdődött a volt izraeli államfő elleni per nemi erőszak vádjával
Nemi erőszak és más szexuális vétségek vádjával megkezdődött a Móse Kacav volt izraeli államfő elleni büntetőper csütörtökön egy tel-avivi kerületi bíróságon. A pert nagy érdeklődés övezi az országban. A 63 éves, ötgyerekes Kacav ártatlannak vallja magát minden vádpontban. "Hosszú és nehéz küzdelmet kezdünk ma nevem tisztázására, és ismét megígérem, hogy ki fogják mondani ártatlanságomat" - jelentette ki a tárgyalásra érkezve. A perbe nem kevesebb mint 56 tanút idéztek be. Kacav ellen március 19-én emeltek vádat azzal, hogy megerőszakolta egyik munkatársnőjét, másik hármat pedig szexuálisan zaklatott, amikor idegenforgalmi miniszter, majd államfő volt.
2009.05.14. 09:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082[2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista