2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Az ENSZ BT-nek még idő kell az Észak-Korea elleni határozat kidolgozásához
Az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) időre van szüksége ahhoz, hogy kidolgozza annak a határozatnak a szövegét, amellyel megbünteti Észak-Koreát nukleáris és rakétakísérleteiért - közölték kedden diplomaták. Azt követően nyilatkoztak erről, hogy a világszervezet New York-i székházában helyi idő szerint kedden megkezdődtek az egyeztetések a szövegtervezetről. A megbeszélésen az öt állandó BT-tagország - az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Nagy-Britannia és Franciaország -, valamint Japán és Dél-Korea ENSZ-nagykövetei vettek részt. A tárgyalásoknak az a célja, hogy a hét ország megállapodjon a szövegtervezet alkotóelemeiről, s a tervezetet a 15 tagú BT elé terjesszék.
2009.05.27. 08:30
 
 
Pokolgépes merénylet Pakisztánban: 15 halott
Öngyilkos merénylő autóba rejtett pokolgépet robbantott fel szerdán a kelet-pakisztáni Lahorban egy rendőrségi épületnél; a detonáció következtében az épület összeomlott, legkevesebb tizenöten életüket vesztették, sokan megsebesültek. Egymásnak ellentmondó jelentések érkeztek a halottak és a sebesültek számáról. Rendőrségi forrás szerint legkevesebb 15-en, Lahor városi önkormányzat vezetője szerint legkevesebb 23-an, Pandzsáb tartomány kormányának egy minisztere szerint körülbelül harmincan vesztették életüket a robbantásban. Kórházi források szerint a sebesültek száma eléri a 126-ot, de egyes hírek szerint akár 250 is lehet. Ez volt idén a legsúlyosabb terrorcselekmény Pakisztánban.
2009.05.27. 08:10
 
 
Játékhelikopterrel próbáltak telefont csempészni egy börtönbe
Távirányítású játékhelikopterrel próbáltak mobiltelefonokat becsempészni egy szigorúan őrzött börtönbe Brazíliában, a rendőrség azonban jól vizsgázott légvédelemből. A csempészpróbálkozás eredménye az lett, hogy négy fővel tovább gyarapodott a rács mögöttiek létszáma. Ennyien kísérleteztek a helikopteres légi fuvarral a börtön mellett. Autójuk szúrt szemet a rendőröknek, túl közel parkolt a börtönhöz, ezért aztán igazoltatták a kvartettet. Bérelt kocsijukban a helikopteren kívül 14 telefonra bukkantak. A legifjabb helikopteres bevallotta, hogy összesen 10 ezer dollárt - 2,2 millió forintot - kaptak volna akciójukért, a felét már előre eltehették. Most már ők sem tudnak kedvükre telefonálni.
2009.05.27. 07:45
 
 
Befolyásolja a férfi-női szerepek kialakulását az iskolai teljesítmény
Az iskolai tanulmányok során növekedik a fiúk és a lányok közti teljesítménybeli különbség az olvasás és a számolás területén - derült ki PISA-adatok és a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) iskolai felméréseinek kedden nyilvánosságra hozott értékeléséből. A szerzők ezért elsősorban a társadalom nemi előítéleteit teszik felelőssé. A klasszikus férfi és női szerepek a szülőknél és a tanároknál is befolyásolják a gyerekkel szembeni követeléseket és elvárásokat, illetve kihatással vannak azok későbbi felsőfokú tanulmányaira és pályaválasztására is.
2009.05.27. 07:30
 
 
Világgazdaság: 2012-től nem biztos, hogy megrendezik a F1-es Magyar Nagydíjat
Nem rendeznék meg Magyarországon a Forma-1 Magyar Nagydíjat, ha az a Pénzügyminisztériumon (PM) és az Önkormányzati Minisztériumon múlna - írta a Világgazdaság. Az újság szerdai számában, a lap birtokába jutott munkaanyagokra hivatkozva írták, hogy a szűkös központi források és az emelkedő jogdíjak miatt nem támogatná a két tárca a nagydíj futamainak megrendezését 2012-2016 között. A lap úgy tudja, hogy a forint gyengülése miatt idén az előirányzott 3,14 milliárd forintnál 1,74 milliárddal kerül többe a magyar államnak a futamok megrendezése.
2009.05.27. 07:25
 
159-re emelkedett az Indiát és Bangladest sújtó ciklon áldozatainak száma
Százötvenkilencre emelkedett szerdára az India keleti részét és Bangladest sújtó ciklon halálos áldozatainak száma - közölték a helyi illetékesek. Az indiai Nyugat-Bengália államban 68 ember halálát erősítették meg, míg Bangladesben eddig 91 holttestet találtak a mentőegységek. A legutóbbi, keddi jelentések még 40 halottról számoltak be.
2009.05.27. 07:20
 
 
Meghalt Mike Tyson kislánya
Meghalt Mike Tyson korábbi nehézsúlyú amerikai profi ökölvívó világbajnok négyéves kislánya, akinek nyaka köré véletlenül zsinór tekeredett - közölte kedden Phoenix város rendőrségének szóvivője. Exodus Tysont hétfő óta életveszélyes állapotban kórházban kezelték. A kislány phoenixi otthonukban egy erősítő géppel játszott, amelynek egyik zsinórja a nyaka köré tekeredett. Az ügyben indított vizsgálat első megállapítása szerint balesetről van szó. A gyereket azonnal kórházba szállították, s az intenzív osztályon ápolták. Mike Tyson Las Vegasban tartózkodott a baleset idején, ám amikor értesült a hírről, azonnal hazautazott.
2009.05.27. 07:05
 
 
Megvágták egy ház lakóit Abádszalókon
Megvágta egy ház lakóit a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Abádszalókon egy besurranó támadó szerdán kora hajnalban, a többi lakó a támadót elfogta. A ház roma lakóit ért támadásról az Országos Cigány Önkormányzattól értesült az MTI, azt utóbb a rendőrség is megerősítette. Rostás László, az OCÖ elnökhelyettese az MTI-nek elmondta: az éjszaka az ablakon besurranó tettes két embert súlyosan megsebesített, őket kórházba szállították. A támadásban egy házaspár két tagját vagdosta meg a támadó a nyakukon, a mellükön és a lábukon, feltehetően egy borotvával. A két felnőtt között aludt kisgyermekük, neki nem esett baja A ház többi lakója a helyszínen fogta el a támadót, aki eközben szintén megsérült. Őt is kórházba szállították - tette hozzá Rostás.
2009.05.27. 07:00
 
 
Észak-Korea újabb rakétát lőtt fel
Újabb rövid hatótávolságú rakétát lőtt fel Észak-Korea, három nap alatt immár a hatodikat - jelentette szerdán a Jonhap dél-koreai hírügynökség a szöuli elnöki hivatal egyik tisztségviselőjére hivatkozva. A forrás szerint a rakétát kedden késő este bocsátották fel az ország partvidékéről. A világtól elszigetelve élő, sztálinista vezetésű Észak-Korea rakétakísérletek egész sorát végezte azóta, hogy hétfőn - saját közlése szerint - végrehajtotta második kísérleti atomrobbantását. Szöuli tisztségviselők szerint Phenjannak a rakéták felbocsátásával részben az a célja, hogy távol tartsa Észak-Koreától az amerikai és dél-koreai felderítő repülőgépeket, amelyek ellenőrizhetnék a nukleáris robbantás megtörténtét.
2009.05.27. 06:55
 
 
Az ENSZ június végére halasztja a pénzügyi válságcsúcsot
Az ENSZ június végére halasztja az eredetileg június elejére - június 1-től 3-ig - tervezett pénzügyi válságcsúcsot. A halasztással több időt akarnak adni azoknak a tagállamoknak, amelyeknek erre szükségük van a globális pénzügyi rendszer javításával kapcsolatos javaslattervezet megvitatásához. A június eleji időpontról a világszervezet Közgyűlése áprilisban, New Yorkban jutott megállapodásra. A Közgyűlés elnöke akkor az ENSZ 192 tagállamának állam- és kormányfőihez fordult, hogy lehetőleg maguk vegyenek részt a csúcstalálkozón, annak érdekében, hogy valóban magas rangú döntéshozókkal lehessen azt megtartani.
2009.05.27. 06:50
 
 
Bajnai: belső okokból fakadó problémákkal is szembe kell néznie az országnak
Magyarországnak nemcsak a globális gazdasági válsággal, hanem jelentős, belső okokból fakadó problémákkal is szembe kell néznie - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Der Standard című osztrák napilapnak adott interjúban, amely az újság szerdai számában jelenik meg. A két nagy párt, a Fidesz és az MSZP közötti "ellenségeskedés" azt eredményezte, hogy az ország "újra és újra elhalasztotta" a szükséges reformok bevezetését az elmúlt tíz évben - nyilatkozta a kormányfő. Bajnai védelmébe vette a nemrég elfogadott takarékossági intézkedéseket, köztük az áfa 20-ról 25 százalékra való emelését és a 13. havi nyugdíj eltörlését.
2009.05.26. 21:31
 
 
Magyar Kupa-döntő: hetedszer hódította el a trófeát a Honvéd
A Budapest Honvéd története során hetedszer nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát, miután a múlt szerdán Győrben elért 1-0-ás sikert követően a keddi, hazai visszavágón gólnélküli döntetlen született, így összesítésben 1-0-ra diadalmaskodott. Magyar Kupa-döntő, visszavágó: Budapest Honvéd-Győri ETO FC 0-0, Bozsik Stadion, 8 ezer néző, v.: Solymosi, sárga lap: Hercegfalvi (29.), Smiljanic (49.), Benjamin (81., 83.), illetve Supic (10., 63.), Stanisic (30.), Böőr (38.), Stark (86.), Copa (92.), piros lap: Benjamin (83.), illetve Supic (63.). Kupagyőztes: a Budapest Honvéd 1-0-ás összesítéssel.
2009.05.26. 20:58
 
 
Az áfaemelés miatt emelkednek a közüzemi díjak Budapesten
Az áfa 20-ról 25 százalékra emelkedése miatt júliustól többet kell fizetni Budapesten a víz- és a csatornahasználatért, a szemétszállításért és a szennyvízszippantásért - derült ki a Fővárosi Közgyűlés szakbizottságainak keddi ülésén. A közüzemi cégeknél azért növekedhetnek automatikusan, s nem közgyűlési döntéssel a tarifák, mivel korábban nettó árakat határozott meg a közgyűlés, amelyek összegéhez hozzáadták az áfa mértékét. A BKV-nál és a kéménysepréssel foglalkozó cégnél az áfát is tartalmazó bruttó árat határoztak meg korábban. Ezért az áfa emelése miatt a BKV kezdeményezésére június elején a közgyűlés elé kerül egy átlagosan 4,2 százalékos tarifaemelési javaslat.
2009.05.26. 20:47
 
 
Századvég-Forsense: jelentős Fidesz-előny az EP-választás előtt
Tovább nőtt a Fidesz és az MSZP közötti támogatottsági különbség, az előbbi párt támogatottsága 71, míg a szocialistáké 17 százalék a biztos szavazók között - derül ki a Századvég-Forsense legfrissebb felméréséből. A Fidesz utoljára a 2008 márciusi népszavazás során tudta olyan mértékben mozgósítani és növelni szavazótáborát, mint a mostani EP-kampány hajrájában - olvasható a közvélemény-kutatás összegzésében, amelyet kedden az MTI-hez is elküldtek. A kutatás szerint az elmúlt hónaphoz viszonyítva gyakorlatilag nem változott a biztos szavazók aránya, a megkérdezettek 61 százaléka mondta azt, hogy ha most vasárnap országgyűlési választásokat rendeznének, akkor biztosan elmenne szavazni.
2009.05.26. 20:35
 
 
Bajnai: a vállalkozások terhei 400 milliárddal csökkennek jövőre
A vállalkozások terheit az adómódosítások 450-480 milliárd forinttal csökkentik, egyidejűleg bizonyos kisebb tételek 40-50 milliárddal növelik; azaz nettóban 2010-től 400 milliárdos csökkenés történik, a mérleg tehát mindenképp pozitív lesz - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök kedden Szegeden, egy vállalkozói fórumon. Az adóék csökken majd - jelentette ki Bajnai Gordon. Ma az összes teher - a munkaadói és a munkavállalói -, nettó átlagbérnél 54 százalék, amely két lépésben 45,7 százalékra csökken majd. Ez azt jelenti, hogy Európa második legdrágább országából a középmezőny alá kerül Magyarország - mutatott rá.
2009.05.26. 18:50
 
Általános vitára bocsátotta a költségvetési bizottság a jövő évi adótörvényeket
A vagyonadóról szóló törvényjavaslatot, illetve a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosító javaslatot a szocialista képviselők, valamint a jelen volt egy szabaddemokrata képviselő támogatásával általános vitára alkalmasnak találta kedden az Országgyűlés költségvetési bizottsága. Horn Gábor (SZDSZ) jelezte, hogy pártja a vagyonadót csak akkor szavazza meg az Országgyűlésben, ha a kormány és az SZDSZ közötti megállapodásban rögzítik a párt módosító javaslatának beépítését a javaslatba.
2009.05.26. 18:13
 
FT: a gazdag nyugatiak felkészületlenek a megszorításokra
Nem Kelet-Európa és Latin-Amerika új demokráciái, hanem a gazdag nyugati országok, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia lakói számára bizonyulhat a legnehezebbnek az alkalmazkodás a pénzügyi válságot követő megszorításokhoz, áll a Financial Times keddi elemzésében. Gideon Rachman, a londoni gazdasági napilap szemleírója felidézi, hogy több közép-európai országnak drasztikus intézkedéseket kellett hoznia a nehéz idők átvészelésére, mivel nincs meg az a lehetőségük - mint Amerikának vagy Nagy-Britanniának -, hogy hatalmas hitelfelvételekkel kerüljék el a fájdalmas kiadáscsökkentéseket.
2009.05.26. 17:31
 
 
Varga: a magyar kormány támogatja a munkahelyteremtő befektetőket
A magyar kormány továbbra is támogatni kívánja azokat a befektetőket, amelyek jó üzleti lehetőséget látnak Magyarországon, növekedni akarnak, és munkahelyeket teremtenek - mondta Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kedden Budapesten a Knorr-Bremse épülő gyárának bokrétaünnepségén. A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. új üzemének építését tavaly júniusban jelentették be. Akkor azt közölték, hogy az üzem több mint 10 milliárd forint beruházással valósul meg, és 130 új, köztük legalább 30 felsőfokú végzettséghez kötött munkahelyet hoz létre, ezzel a már meglévő gyárral együtt a dolgozók létszáma 900-ra bővül.
2009.05.26. 16:59
 
Tenisz, Roland Garros: Szávay párosban is továbbjutott
Szávay Ágnes - oldalán Gisela Dulkóval - két játszmában nyert az Anna Csakvetadze, Maria Elena Camerin (orosz, olasz) duó ellen a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyének első fordulójában. A viadal honlapja szerint a magyar, argentin kettős a 16 közé jutásért az Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka (cseh)-Serena Williams, Venus Williams (amerikai, 5.) párharc győztesével találkozik. Szávay Ágnes egyesben is nyert az első fordulóban. Eredmény, páros 1. forduló (a 32 közé jutásért): Szávay, Dulko (magyar, argentin)-Csakvetadze, Camerin (orosz, olasz) 6:3, 6:4.
2009.05.26. 16:56
 
 
Szerdától erős lehűlés kezdődik
Szerdától egy átvonuló hidegfront miatt jelentősen, mintegy 10 fokkal csökken a hőmérséklet és a szárazság is mérséklődik - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa kedden. A hidegfront miatt éjszaka a nyugati országrészben már megnövekszik a felhőzet és záporok, zivatarok várhatóak, ugyanakkor a keleti területeken még szerdán napközben is helyenként 28 fok körül alakul a hőmérséklet - mondta Vadász Vilmos. Szerdán délutánra azonban ott is beborul az ég, és záporok, zivatarok várhatóak, egyes helyeken felhőszakadás, jégeső is kialakulhat. A hét további részében keleten is lehűl majd a levegő, csütörtökön helyenként már 20 fok alatti hőmérsékletre is számítani lehet.
2009.05.26. 16:53
 
Bajnai: a fejlesztésekkel a válságon túlra kell nézni
A jelenlegi fejlesztések döntik el, hogy a válság után hol jönnek újra létre a most megszűnő munkahelyek - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök kedden a Szegedi Tudományegyetem műszaki-természettudományos képzését erősítő 7,726 milliárd forintos fejlesztési program támogatási szerződésének aláírásakor. Most kell kezünkbe venni a saját sorsunkat, meghozni azokat a sokszor fájdalmas vagy átmeneti nehézségeket okozó döntéseket, amellyel új pályára állíthatjuk az országot - közölte a kormányfő. A most induló fejlesztések arról szólnak, hogyan kerül ki erősebben a válságból Magyarország, hogyan lesz sokkal több új munkahely például Szegeden is, mint amennyi megszűnt - tette hozzá Bajnai Gordon.
2009.05.26. 16:15
 
A külügyminiszter szerint júliusra kész az EU-elnökségi költségvetés
Júliusra elkészül a 2011-es magyar uniós elnökség teljes költségvetése, a kormányzat továbbra is 30-40 milliárdos összköltséggel számol - mondta Balázs Péter külügyminiszter kedden Budapesten az MTI-nek. 2008-ban és 2009-ben mintegy négymilliárd forintot költött Magyarország az EU-elnökségi felkészülésre. A költségek meredeken emelkednek, 2010-ben és 2011-ben tetőznek majd. A következő két hónapban dolgozza ki a kormányzat, hogy pontosan mennyi lesz az elnökség teljes költségvetése - mondta Balázs Péter EU-elnökségi munkacsoport ülése után. A Fidesz mielőbb látni szeretné a büdzsét.
2009.05.26. 16:12
 
 
Húsz diplomáciai képviseletet zárhat be Magyarország
Körülbelül 18-20 nagykövetséget és konzulátust zárna be Magyarország, így száz diplomáciai képviselete maradna az országnak - mondta Balázs Péter külügyminiszter kedden az MTI-nek. Távolabbi, nem elsősorban európai külképviseletek bezárását vizsgálják. A kormányzati egyeztetés folyik, "nagyon hamar" megszülethet a végső döntés - mondta a tárcavezető. A pénzügyminisztériummal már számos kérdésben megegyeztek, a Külügyminisztérium biztosan nem fog csődbe jutni - tette hozzá. A Fidesz szerint átgondolatlan külügyminisztériumi megszorító csomag, amely minimális megtakarítást jelent, de komoly politikai kárt okoz - mondta Németh Zsolt, a párt szakpolitikusa.
2009.05.26. 15:53
 
 
Június végétől ujjlenyomat is lesz az új útlevelekben
Június 28-a után az útleveleknek tartalmaznia kell - másodlagos biometrikus adatként - a tulajdonos ujjlenyomatát, de a korábban kiállított úti okmányok is érvényesek lejáratukig - közölte a kormányszóvivő kedden. Budai Bernadett a kormányszóvivői tájékoztatón elmondta: erről a múlt héten döntött a kormány, annak alapján, hogy az egységes formai és biztonsági követelmények érvényesítése érdekében még 2006-ban az Országgyűlés- az uniós tagállamokkal együtt - elfogadta a biometrikus útlevél bevezetését.
2009.05.26. 15:45
 
 
Tenisz, Roland Garros: Czink továbbjutott
Czink Melinda bejutott a legjobb 64 közé kedden a francia nyílt teniszbajnokságon, miután a nyitófordulóban három szettben nyert a lett Anastasija Sevastova ellen. A viadal honlapja szerint az összecsapás - amelyet az eső miatt kétszer is félbe kellett szakítani - másfél óráig tartott. Czink a 32 közé jutásért a francia Natalie Dechy és az osztrák Sybille Bammer összecsapásának győztesével találkozik. A magyar és az osztrák teniszező eddig egyszer találkozott WTA-tornán egyesben: 2006-ban Pattayában Bammer nyert két szettben. Eredmény, 1. forduló (a 64 közé jutásért): női egyes: Czink-Sevastova (lett) 3:6, 6:4, 6:1.
2009.05.26. 15:21
 
 
A 14 év alatti gyerekek is kaphatnak személyi igazolványt
Június 28-a után a 14 év alatti gyermekek is kaphatnak személyazonosító igazolványt, akár már születésük után néhány héttel. Többek közt ezt tartalmazza a kormány múlt heti döntése a személyi iratokat érintő változásokról, illetve az ezek bevezetéséhez szükség rendeletmódosításokról - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. Mint mondta, a gyermekek lakcímkártyája a - gondviselő kérésére - tartalmazhatja a szülők nevét és telefonszámát is. Budai Bernadett kitért arra, egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az ügyintézést az is, hogy a jövőben a születési anyakönyvi kivonat helyett elegendő lesz a gyermek személyi igazolványának bemutatása is, például az iskolai beiratkozáskor.
2009.05.26. 15:16
 
Juhászért ötmillió fontot kínál az Aston Villa
Juhász Rolandért - brit sajtóértesülés szerint - ötmillió fontot kínál az angol Aston Villa a magyar válogatott labdarúgó jelenlegi klubjának, a belga RSC Anderlechtnek. Martin O'Neill vezetőedző a Daily Mail beszámolója alapján kitűnő jelentéseket kapott a 25 éves védőről, aki a belga bajnoki címért rendezett rájátszás két mérkőzésén szintén nagyszerű benyomást tett a jelen lévő szakemberre, noha csapata végül alulmaradt a Standard Liege együttesével szemben. A 44-szeres válogatott Juhász a szóban forgó ötmillió fonttal (1,61 milliárd forint) minden idők legdrágább magyar labdarúgója lenne. Jelenleg Huszti Szabolcs vezeti a listát, akiért a téli átigazolási időszakban 3 millió eurót fizetett az orosz Zenit a Hannovernek.
2009.05.26. 15:00
 
 
Herczog László: nem emelkedik a családi pótlék összege idén és jövőre
A családi pótlék összege idén és jövőre nem emelkedik - közölte Herczog László szociális és munkaügyi miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón kedden. Herczog László kiemelte, hogy a családtámogatási rendszer átalakításának célja a foglalkoztatás növelése, nem a költségvetési megtakarítás. A gyes átalakításának valódi hatása 2013-14-ben jelentkezik először, és 15 milliárd forintos megtakarítást jelent; a családi pótlék rendszerének átalakítása pedig egy teljes éven át 8 milliárd forint költségvetési megtakarítást eredményez.
2009.05.26. 14:58
 
 
Visszavonták az UV-B riasztást
Visszavonta szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az UV-B riasztást, mert az index a 7,5-es riasztási érték alá csökken - közölte a szolgálat kedden. Az OMSZ közleménye szerint a várható legmagasabb 7,2-es erősségű lesz. A meteorológiai szolgálat egyúttal arra is figyelmeztetett: az UV-B riasztás visszavonása nem jelenti azt, hogy szükségtelen a napsugárzás elleni védekezés. A szerdára prognosztizált 7,2-es érték is a nagyon magas kategóriába tartozik és akár már 20-30 perc napozással bőrpír keletkezhet.
2009.05.26. 14:50
 
 
Megemelik a Malév tőkéjét 10 millió euróval
A Malév Zrt.-ben 10 millió euró tőkeemelést hajtanak végre a tulajdonosok még május végéig, június végéig pedig elfogadják a három éves üzleti tervet, amely szerint a légitársaság az időszak végére nyereségessé válik - mondta Anatolij Ballo, a Vnyesekonombank alelnöke, a Malév igazgatóságának elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Az MTI kérdésére az elnök közölte: bizonyos határidőn belül átutalják azt a 32 millió eurót, amelyet a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. hívott le a privatizációs vállalások nem teljesítése miatt.
2009.05.26. 14:32
 
 
Elfogadták a Sajtószabadság Európai Chartáját
Megszületett a Sajtószabadság Európai Chartája, amelyet 19 ország 46 főszerkesztője és vezető újságírója fogadott el egy hamburgi újságíró-konferencián. A charta a sajtószabadság alapelveit fogalmazza meg az állami beavatkozással szemben, különös figyelmet fordítva a szerkesztőségek és számítógépek megfigyelése, lehallgatása és átvizsgálása elleni védelemre. Ezen kívül szabad hozzáférést követel az újságírók és minden ember számára a bel- és külföldi információforrásokhoz. A tíz cikkelyből álló charta hétfő este óta a világhálón is megtalálható a www.pressfreedom.eu címen, hogy az összes európai újságíró és szerkesztőség aláírhassa.
2009.05.26. 14:29
 
Kézilabda vb-selejtező: Imre Vilmos kijelölte keretét
Imre Vilmos, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a szlovákok elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretét. Az első mérkőzésre június 6-án, Simonyban (Partizanske) kerül sor 20 órakor, a visszavágót június 14-én, 18 órakor rendezik Nyíregyházán. A párharc győztese vehet részt a decemberi, kínai vb-n. A csapatból többen hiányoznak: a kapus Pálinger Katalin pihenőt kapott, míg az irányító Görbicz Anita és a beállós Szamoránsky Piroska keresztszalagműtét miatt nem léphet pályára.
2009.05.26. 14:08
 
 
Lengyel Zoltán felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Első fokon nyolc hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Budai Központi Kerületi Bíróság Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselőt, hivatalos személy elleni erőszak, könnyű testi sértés és becsületsértés miatt. Az ítélet nem jogerős. Lengyel Zoltán ellen az I. kerületi rendőrkapitány 2007 júliusában tett feljelentést. A BRFK akkor azt közölte: 2007. július 8-án késő este a férfi (aki akkor a Fidesz országgyűlési képviselője volt) megütötte a vele szemben szabályosan intézkedő rendőrt. Az ügyészség még a döntés előtt felfüggesztett börtönbüntetést kért, míg a védőügyvéd úgy vélte: a bíróságnak "rosszallását" kellene kifejeznie a vádlott viselkedése miatt.
2009.05.26. 14:05
 
 
430 milliárd forintnyi fejlesztési támogatás a hazai állattenyésztésnek
A hazai állattenyésztés visszaesésének megállítására összesen 430 milliárd forint értékű fejlesztési támogatást határozott meg az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program - mondta Sirman Ferenc, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára kedden Domonyvölgyben. A Holstein-fríz Tenyésztők Egyesülete tanácskozásán a szakállamtitkár kifejtette: az ágazat versenyképességének növelésére, a válság okozta gondok áthidalására a támogatás összesen 1492 állattartó telep komplex fejlesztését, ezen belül a trágyakezelés korszerűsítését teszi lehetővé. Rámutatott: az idén kiemelten fontos, hogy a gazdálkodók segítséget kapjanak a támogatások kifizetéséhez, lehívásához.
2009.05.26. 14:05
 
 
60 ezer ember követelte a grúz elnök távozását Tbilisziben
Több mint hatvanezer ember gyűlt össze kedden, a grúziai függetlenség napján Tbiliszi legnagyobb futballstadionjában az ellenzék által rendezett nagygyűlésen, követelve Miheil Szaakasvili államfő távozását. Ez volt a legnagyobb tiltakozó megmozdulás azóta, hogy az ellenzék utcai tüntetések sorozatával igyekszik megbuktatni az elnököt. A grúzok megmutatták a világnak, hogy "készek a végsőkig küzdeni" - mondta Nino Burdzsanadze ellenzéki vezető a demonstráción. A tüntetések kisebb-nagyobb megszakításokkal hat hete tartanak. A keddi tiltakozásra Grúzia számos településéről érkeztek résztvevők.
2009.05.26. 13:55
 
 
Diegóért több mint 25 millió eurót fizetett a Juventus
A Juventus öt évre leigazolta kedden a brazil Diegót, akiért becslések alapján 24,5-29 millió eurót fizet az UEFA Kupa-döntőben vereséget szenvedett német Werder Bremennek. A 24 éves irányító szerződése a klub közleménye szerint július 1-én lép érvénybe, s 2014. június 30-án jár le. A Juventus három részletben fizeti ki a brémaiaknak a 24,5 milliós vételi díjat: 14 millió eurót július 1-én, további 5,5 milliót egy évvel később, a fennmaradó 5 milliót pedig 2011. július 1-én utalja át. A torinóiak további 2,5 millió eurót kötelesek fizetni a németeknek, ha a játékos megfelelően teljesít a csapatban.
2009.05.26. 13:30
 
 
Nem fogadta el Hiller éves beszámolóját az emberi jogi bizottság
Nem fogadta el Hiller István oktatási miniszter éves beszámolóját az Országgyűlés emberi jogi bizottsága keddi ülésén. A képviselők 9 igen, 8 nem és 1 tartózkodás mellett nem szavazták meg a miniszteri beszámolót. A tárca vezetője több ellenzéki képviselőtől is kapott kérdéseket a Katapult Mentorprogramról és az ÁSZ romák integrációjára vonatkozó megállapításairól. Varga József (Fidesz) azt mondta, a kommunikáció arról szól, hogy cigánypénzek tűntek el, s úgy tűnik, romák lopták el ezeket a pénzeket. Jó lenne, ha a vizsgálat lezárulna a tárcánál, és kimutatná, nem ez történt. Hiller István a mentorprogram kapcsán kiemelte: a vizsgálat a közeljövőben befejeződik, s arról tájékoztatja majd a nyilvánosságot.
2009.05.26. 13:25
 
Fidesz: választ várnak a kormányfőtől az offshore cég ügyében
A Fidesz két kérdésre kíván választ kapni Bajnai Gordontól abban a hétfőn nyilvánosságra került ügyben, amely szerint a kormányfő egy olyan offshore cégnek volt az igazgatója, amely a vezetése alatt ki akart bújni az adófizetési kötelezettség alól. Erről az ellenzéki párt helyettes szóvivője beszélt Budapesten. "Igaz-e, hogy a Magyar Köztársaság jelenlegi miniszterelnöke egy offshore cég akkori igazgatója volt? Igaz-e, hogy amikor ezt az offshore céget képviselte, akkor egy olcsón vásárolt, majd drágán eladott cég után ez a cég ki kíván bújni az adófizetési kötelezettség alól?" - fogalmazott Cser-Palkovics András.
2009.05.26. 11:52
 
 
GfK: kisebb bevásárlásokra törekszenek a fogyasztók a válság miatt
Az elmúlt másfél évben a fogyasztói szokások lassú változása figyelhető meg, amely a válság hatására erősödni látszik: a nagy alapterületű, széles választékkal rendelkező hiper- és szupermarketek esetében az élményszerű nagybevásárlások aránya csökken, helyette gyakoribb, de kisebb kosárértékkel rendelkező bevásárlások lépnek - derül ki a GfK Hungária felméréséből. A piackutató intézet keddi közleménye szerint a 2008-as évet vizsgálva megállapítható, hogy a hipermarketek esetében 5,3 százalékkal nőtt a vásárlások gyakorisága, ezzel párhuzamosan pedig az átlagos kosár értéke 3,2 százalékkal csökkent 2007-hez képest.
2009.05.26. 11:46
 
Simor András: erkölcsösebb kapitalizmus kell
Nem "kevesebb", hanem erkölcsösebb kapitalizmusra van szükség - jelentette ki Simor András jegybankelnök a Media Hungary konferencia nyitónapján mondott beszédében kedden Tihanyban. "Értjük-e, hogy mit választottunk", amikor a kapitalizmus mellett tettük le a garast? - tette fel a kérdést a Magyar Nemzeti Bank elnöke, aki előadásában azt hangoztatta: az euró bevezetése olyan cél, amelynek érdekében minden politikai erőnek érdemes összefognia. Az idén (T)rendetlenség?! Átértékelődések a médiában mottóval rendezik meg a tanácskozást. A 14. alkalommal meghirdetett konferencián csaknem ezren vesznek részt a média, a gazdaság, valamint a kormányzati és szabályozói szektor képviselői közül.
2009.05.26. 11:45
 
 
Megközelítette a százat az új típusú influenza halálos áldozatainak a száma
Összesen kilencvenhét halálos áldozata van már szerte a világon az új típusú H1N1 influenzavírusnak az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint, miután összesen öt újabb halálesetről érkezett bejelentés Mexikóból, az Egyesült Államokból és Kanadából. A mexikói hatóságok három, az amerikaiak és a kanadaiak egy-egy újabb halálesetről közölték, hogy azok az újinfluenzás megbetegedésre vezethetők vissza. A WHO adatai szerint csaknem 13 ezer a megerősített vírusfertőzések száma; a kór a világ összesen 46 országában jelent meg. Hétfő éjjel Puerto Ricóból és Bahreinből jelentették, hogy náluk is van már megerősített megbetegedés.
2009.05.26. 11:15
 
 
Bajnai és Fodor is jó döntésnek tartja az együttműködést
Az SZDSZ stabil támogatása előfeltétele annak, hogy a kormány végre tudja hajtani programját - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök azt követően, hogy találkozott Fodor Gábor SZDSZ-elnökkel a Parlamentben kedden. A találkozót Fodor Gábor kezdeményezte. A kormányfő hangsúlyozta, hogy köszöni az SZDSZ-nek az eddigi támogatást. Fodor Gábor azt mondta, nehéz, felelős, de helyes döntés volt, amikor az SZDSZ a válságkezelő kormány mellé állt. Az SZDSZ elnöke kijelentette, hogy a válságkezelő kormány az elmúlt egy hónapban többet tett, mint a kisebbségi kormány egy év alatt, és a politikus szerint ez már önmagában indokolja a döntés helyességét.
2009.05.26. 11:14
 
 
Németh Balázs válthatja Talmácsit a Balatonring Teamnél
Sajtóértesülés szerint Németh Balázs válthatja Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotorost a Balatonring Teamnél. A nemzetisport.hu a gpone.com olasz szaklapra hivatkozva kedden arról számolt be, hogy a 21 éves versenyző indul vasárnap a csapat színeiben a mugellói Olasz Nagydíjon. Németh nem számít rutintalannak, igaz, eddig négyütemű motorokkal indult: részt vett a szupersport-világbajnokságon (legjobb eredménye egy 16. helyezés a Nürburgringen), az Alpok-Adria bajnokságon, valamint a Superstock 1000 Világkupán is. Érdekes, hogy a szupersport-vb-n is egy Talmácsit váltott a Factory Racingnél, ugyanis Talmácsi Gergő helyét vette át a Hondával versenyző csapatnál a nürburgringi futamra.
2009.05.26. 11:10
 
 
Fehérbőrű férfiakkal házasodnának a thai nők
A thai hölgyek szívesen mennének férjhez fehérbőrű férfiakhoz - legalábbis egy frissen nyilvánosságra hozott felmérés szerint. Az ázsiai ország Iszán nevű régiójának 19 tartományában összesen 484 egyedülálló nő megkérdezésével végzett kutatás szerint a hölgyek több mint háromötöde szívesen "köttetné be a fejét" európai vagy amerikai férfival, akiket a thai nyelvben a "farang" névvel illetnek. A thai nők szerint a farang urak jómódúak, jobban tisztelik a nőket mint thai társaik és emellett hűségesebbek is. A megkérdezettek körében 32 százalékkal az angol férfiak bizonyultak a legnépszerűbbnek, őket az amerikaiak követik 21 százalékkal, a kívánságlistán harmadik helyen a németek állnak szerény 8 százalékkal.
2009.05.26. 11:03
 
 
Mel Gibson ukrán barátnője a színész nyolcadik gyermekét várja
Mel Gibson megerősítette, hogy útban van nyolcadik gyermeke: a 28 évi házasság után válófélben lévő hollywoodi színész-rendező "Octo-Melnek" nevezte magát Jay Leno tévéműsorában az amerikai nyolcas ikrek anyjára utalva. Gibson a hétfő esti adásban beszélgetett a műsorvezetővel, aki kertelés nélkül rákérdezett az 53 éves színész magánéletével kapcsolatos pletykákra. Gibson elmondta, hogy házassága három éve ért véget, azóta él külön feleségétől, Robyntól. Szerencsétlen és szomorú dolognak nevezte a történteket. "Magam is vágtam a fát a házasságom alatt. Hibás vagyok" - ismerte el, de megjegyezte, hogy továbbra is baráti viszonyban van Robynnal, és együtt gondoskodnak hét gyermekükről.
2009.05.26. 11:00
 
 
Politikai reformot hirdet a brit konzervatívok vezetője
A hatalmi jogkörök "radikális átrendezését", a parlament működésének alapvető átalakítását hirdette meg kedden a brit Konzervatív Párt vezetője, aki szerint a "glasznoszty" szellemét kell meghonosítani a politikai élet egészében. David Cameron, aki a brit demokratikus intézményrendszert megrázó képviselői költségtérítési botrány közepette fejtette ki elképzeléseit, a The Guardian keddi számában megjelent cikkében azt ígérte: ha a toryk hatalomra kerülnek, napirendre tűzik a meghatározott idejű parlamenti mandátum meghonosítását, megszüntetve a miniszterelnök jogát a választások időpontjának kijelölésére.
2009.05.26. 10:49
 
 
Színes zöldségekben és gyümölcsökben rejlik az egészség
Egészségünk védelmében naponta ötször együnk gyümölcsöt és zöldséget - javasolják táplálkozástudományi szakemberek, akik arra is felhívták a figyelmet, hogy a fogyasztott zöldségek és gyümölcsök lehetőleg minél többféle színűek legyenek. A zöldségek és gyümölcsök színét adó fitokemikáliák - növényi vegyi anyagok - ugyanis segítenek az egészség megőrzésében. A fényes színű zöldségek és gyümölcsök tartalmazzák a legtöbb antioxidánst, amelyek védelmezik a szervezetet a szabadgyökök, vagyis a test hosszú távú egészségét aláásó instabil molekulák ellen. A szabadgyökök károsíthatják a bőr rugalmasságát biztosító kollagén szöveteket is.
2009.05.26. 10:46
 
 
Egy vőlegény halálra itta magát a lakodalmán
Halálra itta magát az esküvője napján egy vőlegény, illetve egészen friss férj Tajvanon. A 35 éves férfi - aki egy biztosítónál dolgozott - csak bort és sört ivott, de az italozás annyira megártott neki, hogy miután hazatért a százfős éttermi lakodalomból, elájult. Bár rögtön kórházba vitték, már ott sem tudtak segíteni rajta. Hogy a férfinak volt-e gondja már eleve az egészségével, azt nem tudni.
2009.05.26. 10:30
 
 
Magyarországot ajánlja első helyen az amerikai Forbes Magazin
Magyarországot ajánlja első helyen az amerikai Forbes Magazin a legkedvezőbb ár/érték arány alapján felállított listájában - közölte a Magyar Turizmus Zrt. A 950 ezer példányban megjelenő Forbes Magazin rangsorolta azokat az országokat, amelyek a legkedvezőbb ár/érték arányt kínálják a jelenlegi gazdasági válságban az amerikai utazóknak, így azokat mindenképpen érdemes felkeresni. A rangsorolás alapját az a két információ adta, hogy mennyit erősödött az amerikai dollár az adott ország valutájához képest tavaly nyár óta, illetve, hogy milyen árfekvésben lehet repülőjegyet vásárolni az odajutáshoz.
2009.05.26. 10:22
 
Serpenyővel csapta agyon 89 éves férjét a 83 éves feleség
Egy 83 éves asszony serpenyővel úgy fejbe vágta 89 éves férjét veszekedés közben, hogy az idős férfi belehalt az ütésbe. A családi dráma Oroszországban, Petropavlovszk-Kamcsatszkijban történt. A helyi rendőrség keddi közlése szerint az asszony és férje között hétfőn reggel robbant ki a végzetes vita. A serpenyős sújtás után a feleség is elvesztette eszméletét - hogy miért arra nem tért ki az orosz sajtó -, és mikor magához tért, látta, hogy férje sokkal rosszabbul járt. A gyanúsítottat hajlott kora okán nem vették őrizetbe, de az ügyet vizsgálják: törvényszéki orvostani szakértők tisztázzák majd, hogy biztosan a serpenyővel mért ütés okozta-e az idős ember halálát.
2009.05.26. 10:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071[2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista