2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Júliustól újra drágul a tömegközlekedés
Csaknem öt százalékkal többet kell fizetni Budapesten a közösségi közlekedésért a júliusi áfaemelés miatt; egy BKV-jegy 300 forint lesz, a havi bérlet pedig 9400 forint - döntött a Fővárosi Közgyűlés. Az MSZP és az SZDSZ képviselőinek szavazataival, vita nélkül döntött a Fővárosi Közgyűlés a BKV-tarifák idei újabb, maximum 4,8 százalékos emeléséről. Az év eleji több mint 10 százalékos tarifaemelés után a BKV azért kezdeményezte az újabb díjemelést, hogy elkerülje azt a több száz millió forintos veszteséget, amit az áfa 5 százalékos emelése miatt elszenvednének júliustól.
2009.06.03. 11:00
 
 
A Chelsea is bejelentkezett Kakáért
Elképzelhető, hogy Kaká mégsem szerződik jövő héten a Real Madridhoz, mivel szerdán a Chelsea is bejelentkezett a brazil válogatott és az AC Milan aranylabdás középpályásáért. A Marca című spanyol sportnapilap arról számolt be, hogy a királyi gárda 65 millió eurót fizet a 27 éves középpályásért, aki 2014-ig évi 9 millió eurót keres Spanyolországban. A Roman Abramovics orosz milliárdos által vezetett londoni klub azonban lényegesen kedvezőbb ajánlatot tett le az asztalra, ráadásul a Milantól oda igazolt Carlo Ancelotti vezetőedző, aki Angliában is szívesen látná együttesében Kakát.
2009.06.03. 10:34
 
 
Letette esküjét a Fővárosi Közgyűlés új szocialista képviselője
Egyórás várakozás után letette esküjét a Fővárosi Közgyűlés új szocialista képviselője, Bihary Gábor, aki a mandátumáról nemrég lemondott Kivágó Iván Györgynét váltja. Az eskütétellel ismét egyfős MSZP-SZDSZ többség alakult ki a Fővárosi Közgyűlésben. Az ellenzékiek nem vettek részt az eskütételen, obstrukciójukkal azt akarták elérni, hogy ne tehesse le esküjét a politikus. Szerintük ugyanis, ha Bihary Gábor csak a 33 MSZP-SZDSZ képviselő előtt tesz esküt, az nem tekinthető jogszerű eljárásnak, mivel a közgyűlés határozatképességéhez 34 szavazatra van szükség.
2009.06.03. 10:30
 
 
A Szex és New York-sztár az azonos neműek házasságáért lobbizik
Az azonos neműek házasságáért lobbizik a New York-i törvényhozóknál Cynthia Nixon, a Szex és New York leszbikus színésznője. A magát mindörökké New York-inak valló sztár megerősítette, hogy szeretne összeházasodni partnerével, Christine Marinonival, akivel hat együtt töltött év után két hete jegyezte el magát. Gyémánt eljegyzési gyűrűjével büszkélkedve kedden azt is elmondta Alabanyban, hogy jövő nyáron tartanák az esküvőt, reményei szerint már a Nagy Almában. Az azonos neműek házasságának engedélyezéséről szóló törvénytervezetet David Paterson, New York állam kormányzója is támogatja.
2009.06.03. 10:17
 
 
A Cirque du Soleil alapítója a következő űrturista
Guy Laliberté, a Cirque du Soleil világhírű kanadai cirkuszvállalkozás alapító-főrészvényese lesz a következő űrturista, aki szeptemberben indulhat a Nemzetközi Űrállomásra - ezt az értesülést közölte a Komszomolszkaja Pravda című orosz lap szerdán. Az űrturistautakat értékesítő Space Adventures már kedden bejelentette, hogy a korábbi tervektől eltérően szeptemberben mégis elindulhat egy újabb űrturista, de a nevét még titokban szándékozott tartani. A Komszomolszkaja Pravda úgy tudja, Laliberté álnéven már át is esett az orvosi vizsgálatokon.
2009.06.03. 09:37
 
 
5,6 százalékkal csökkent a szlovák GDP az első negyedévben
Szlovákia hazai összterméke (GDP) az első negyedévben, 14,648 milliárd euró (136,2 milliárd forint), 5,6 százalékkal elmaradt a tavalyi első negyedévitől, jelentették a szlovák statisztikai hivatalban szerdán, rontva a május 15-én kiadott előzetes becslésen, amely 5,4 százalékos visszaesésről szólt. Az előzetes becslés megjelenése előtt az elemzők csak 2,4 százalékos visszaesésre számítottak. Ez volt az első negatív negyedévi GDP-adat kilenc éven belül, utoljára 2000 első negyedében csökkent a szlovák GDP éves összehasonlításban. Tavaly az utolsó negyedévben a szlovák GDP 2,5 százalékkal nagyobb volt az egy évvel azelőttinél. Az éves visszaesés szezonális kiigazítással 6 százalékos volt az első negyedévben.
2009.06.03. 09:25
 
Amerikai külügyi illetékes tárgyalt Dél-Koreában a Phenjan elleni szankciókról
Az észak-koreai nukleáris robbantási kísérlet miatt Phenjan ellen hozandó szankciókról tárgyalt Szöulban dél-koreai külügyi vezetőkkel szerdán James Steinberg amerikai külügyminiszter-helyettes. Steinberg előbb dél-koreai kollégájával, Kvon Dzsong Rakkal folytatott megbeszélést, majd Ju Mjung Hvan külügyminiszterrel ebédelt. Steinberg az egyeztetések után elmondta: a két fél megállapodott abban, olyan intézkedésekre van szükség, amelyek ráébresztik Észak-Koreát, hogy helytelen útra lépett.
2009.06.03. 09:00
 
 
Még három napig kérhet igazolást, aki nem a lakóhelyén akar voksolni
Még három napig, péntekig kérhet igazolást a június 7-ei európai parlamenti választásra az a választópolgár, aki a szavazás napján nem tartózkodik lakóhelyén, de Magyarország egy másik településén élni kíván a választójogával. Igazolást személyesen vagy meghatalmazott útján kérhetnek a választók. Ajánlott levélben is lehetett igazolást kérni, ám ebben az esetben a kérelemnek június 2-ig meg kellett érkeznie a helyi választási irodába. Ha a választópolgár az igazolás kiadását követően valamiért meggondolja magát, és mégis a lakóhelyén szeretne szavazni, akkor csütörtökig, június 4-ig még kérheti a lakcíme szerinti helyi választási iroda vezetőjétől, hogy vegye vissza az eredeti szavazókörbe.
2009.06.03. 07:57
 
 
Bajnai: sikeres a kormány eddigi 50 napja
Bajnai Gordon sikeresnek nevezte kormánya eddigi 50 napját. A miniszterelnök az MR1-Kossuth Rádió reggeli hírműsorában ezt azzal indokolta, hogy megcsinálták, amire vállalkoztak, vagyis nagyon gyors cselekvéssel visszafordították Magyarország szekerét arról a lejtőről, amelynek szakadék van a végén. Elmondta: a legfájdalmasabb lépéseket már megtették, de van még néhány olyan takarékossági intézkedés, amelyek a jövő évi költségvetésben jelennek majd meg. Ide sorolta többek közt, hogy takarékosabban kell gazdálkodnia az államnak. Ezek a lépések kevésbé érintik közvetlenül az embereket, sokkal inkább a nem hatékonyan működő állami vállalatokra, önkormányzati szervezetekre vonatkoznak majd - közölte.
2009.06.03. 07:50
 
 
Brazíliában megerősítették, hogy az Air France-gép roncsait találták meg
A brazil védelmi miniszter kedden megerősítette, hogy a brazil légierő gépei az Air France AF447-es járatának roncsait találták meg az Atlanti-óceánban. A gép maradványai - fémrészek és más anyagból készült darabok - öt kilométer hosszan terülnek el a vízen a Brazíliához tartozó Fernando de Noronha szigetcsoporttól több száz kilométerre. A brazil védelmi miniszter bejelentése előtt néhány órával a dél-amerikai ország hatóságai közölték: fémdarabokat, egy repülőgépülést és kerozinnyomokat láttak a vízen a brazil partoktól 650 kilométerre északkeletre. A francia hadsereg vezérkara szerint "nincs kétség", az Air France A330 Airbusének roncsait találták meg az Atlanti-óceánban.
2009.06.03. 07:00
 
 
Lemond Pécs másik két szocialista alpolgármestere is
Tóth Bertalant követve Pécs másik két szocialista alpolgármestere is távozik posztjáról a napokban, helyettük az MSZP új alpolgármestert jelöl a párt városi elnöksége és a közgyűlési frakció kedd esti döntése értelmében. "Meixner András és Gonda Tibor tudomásul vették a határozatot, és benyújtják lemondásukat Páva Zsolt fideszes polgármesternek. Az MSZP egyúttal Kunszt Márta képviselőt, a Pécsi Tudományegyetem oktatóját jelöli alpolgármesternek, aki várhatóan egy fideszes alpolgármesterrel együtt lesz Páva Zsolt helyettese" - tájékoztatta Tóth Bertalan, az MSZP városi elnöke az MTI-t.
2009.06.03. 06:55
 
 
Újabb magyar újinfluenzás fertőzöttről tud a szaktárca
Egy fiatal fővárosi férfinál mutatták ki másodikként Magyarországon az új típusú influenzavírust - áll az Egészségügyi Minisztérium kedd esti közleményében. A férfi - aki múlt szombaton tért haza New Yorkból, de a betegség tüneteit már itt észlelte - hétfőn jelentkezett influenzás tünetekkel a László Kórház ambulanciáján. Az elvégzett torokváladék-vizsgálatok igazolták, hogy a fertőzést az új influenzatörzs okozta. A tájékoztatás szerint a betegség csak enyhe hőemelkedéssel, fáradékonysággal járt, így kórházi kezelésre nem volt szükség, elég volt a gyógyszer alkalmazása.
2009.06.02. 21:55
 
 
A Microsoft október végén dobja piacra a Windows 7-est
A Microsoft október végén dobja piacra új operációs rendszerét, a 7-es verziószámú Windowst - jelentette be kedden a redmondi szoftvercég. A Windows 7-es a tervezettnél korábban, már október 22-én a boltokba kerül. Az új OS-t - amelynek a felhasználók körében népszerűtlen Vistát váltja le - eredetileg csak jövő év elejére tervezték elkészíteni. A Microsoft azonban úgy döntött, hogy már a karácsonyi vásárlási szezon előtt piacra dobja az új terméket. A Microsoft, a világ legnagyobb szoftvervállalkozása július vége körül küldi meg a PC-gyártóknak a Windows 7-est, hogy az új számítógépekre már az új operációs rendszer kerüljön.
2009.06.02. 21:07
 
Ötven napja hivatalban a Bajnai kormány
Bajnai Gordon úgy ítéli meg, hogy mindazt betartotta, amit félszáz napja mondott, amikor elvállalta a kormány vezetését. A kormányfő sok tucatnyi vállalkozó előtt, a miskolci Városháza Dísztermében azt mondta: egy cselekvő kormányt ígért, olyat, amely nem beszélni fog sokat, hanem inkább cselekedni fog. A miniszterelnök megjegyezte: a nemzetközi gazdasági-pénzügyi válság mára reálgazdasági válsággá is alakult, "egy olyan válsággá, amely ma már minden vállalkozást, minden munkahelyet, családot közvetlenül érint".
2009.06.02. 21:00
 
 
Kaká a Real Madridé
Spanyol sajtóértesülés szerint a Real Madrid leigazolta Kakát, az AC Milan aranylabdás labdarúgóját. A spanyol Cadena SER rádióállomás úgy tudja, hogy a fővárosi elitklub 65 millió eurórért szerződtette le a 27 éves brazil játékost. A kiszivárgott hírek szerint a válogatott futballistát öt évre igazolta le a Real Madrid és kilencmillió euró lesz az évi fizetése. Kakát a jövő héten mutatják be Madridban. Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke, valamint az aranylabdás irányító édesapja, egyben ügynöke, Bosco Leite kedden délután három órakor egy magángéppel érkeztek a spanyol fővárosba, majd a Santiago Bernabeu Stadionba hajtottak, ahol Florentio Perezzel, a Real régi-új elnökével tárgyaltak.
2009.06.02. 20:57
 
 
Kelet-Európában rosszabb lesz a klímahelyzet az eddig vártnál
Magyarországon és Lengyelországban 2050-re annyi lesz a 30 Celsius foknál melegebb napok száma, mint jelenleg Spanyolországban és Szicíliában - tartalmazza a Világbank legújabb tanulmánya. A klímaváltozás várható hatásairól szóló jelentés szerint az évszázad közepére 1,6-2,6 fokkal nő az átlaghőmérséklet. A tanulmány szerint Oroszországban és Kelet-Európában a helyzet rosszabb lesz az eddig vártnál. Kelet-Európában - ahova a jelentés Törökországot is odasorolja - a felmelegedés üteme gyorsabb az eddig becsülnél. Az elmúlt évszázadban a térség déli területén 0,5 fokkal, Szibériában 1,6 fokkal nőtt az átlaghőmérséklet.
2009.06.02. 20:32
 
Vision Consulting: a Fidesz nem tud veszíteni az EP-választáson
Nem tud veszíteni a Fidesz az európai parlamenti (EP) választáson; nem tud annyira rosszul szerepelni, hogy azt a közvélemény vereségnek élje meg - írta a Vision Consulting EP-prognózis című anyagában. Az előrejelzésben kifejtik, a kampány során - paradox módon - találkozik az MSZP és a Fidesz érdeke, ugyanis mindkét párt a választás hatásainak mérséklésében érdekelt. A Fidesz nem ezen a választáson akar megsemmisítő vereséget mérni az MSZP-re, mert az elemzők szerint joggal gondolják, hogy egy "ijesztően" nagy győzelem akár vissza is üthet rá. Az MSZP pedig a biztosra vehető vereség okán igyekszik minimalizálni a tétet.
2009.06.02. 20:00
 
 
Férfi kosárlabda NB I: negyedszer bajnok az Atomerőmű
Az Atomerőmű másodszor is győzött a Pécsi VSK otthonában, ezzel 3-0-ra megnyerte kedden a férfi kosárlabda NB I három sikerig tartó döntőjét, és fennállásának negyedik bajnoki aranyérmét hódította el. Eredmény, 3. mérkőzés: Pécsi VSK-PANNONPOWER - Atomerőmű SE 70-84 (16-16, 16-24, 22-23, 16-21), legjobb dobók: Wittmann 21, Kelley 15, Aleksic 14, illetve Gosa 23, Gulyás 13, Johnson 12, English 11, Kiss 11, Williams 10. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó finálé végeredménye: 3-0 az Atomerőmű javára.
2009.06.02. 20:00
 
 
Orbán: a tolvajszellem világa uralkodik Magyarországon
Magyarországon "a tolvajszellem vált ideológiává", olyan világ alakult ki, hogy "azok az emberek, akik munkából akarnak megélni, alig, csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem boldoguknak", míg azok, akik a jövőjüket "inkább a spekulációra és a szélhámosságra alapozzák, azok élnek, mint Marci Hevesen" - közölte Orbán Viktor kedden Zalaegerszegen, ahol a Fidesz az európai parlamenti (EP) választás kapcsán utcai nagygyűlést tartott. A Fidesz-MPSZ elnöke kijelentette: "ez a tolvajszellem világa, amikor néhány milliárdos megkaparintja a politikai hatalmat", elfoglalja a baloldalt, majd a baloldali értékek nevében "úgy bánik az országgal, mint korábban saját vállalataival".
2009.06.02. 19:00
 
 
Jacko dühös a sok londoni koncert miatt
"Dühös" londoni fellépéseinek szervezőire Michael Jackson, aki keddi brit sajtóértesülések szerint túl soknak tartja a lekötött ötven koncertet, és nem is biztos abban, hogy a maratoni sorozatot végig tudja csinálni. A több mint egy évtizedes turnészünet után visszatérő, tizenháromszoros Grammy-díjas énekes világsztár először tíz koncertet hirdetett meg a délkelet-londoni Greenwich közelében lévő, 20 ezer fős befogadóképességű O2 Arénában. A rajongók minden várakozást felülmúló rohama láttán azonban a producerek egymás után hosszabbítgatták szeptemberig, majd 2010 februárjának elejéig, végül február végéig az előadássorozatot, amely most már ötven fellépésből áll.
2009.06.02. 18:56
 
A Google e-könyveket fog forgalmazni
A Google amerikai internetes cég bővíti szolgáltatásai körét, megcélozta az e-könyvek piacát, kihívást intézve az on-line könyvforgalmazás óriása, az Amazon ellen. A kaliforniai, Mountain View-i központú Google év végéig tervezi megnyitni digitális könyváruházát, ahol több millió, nyomtatásban már nem kapható kötetet is forgalmazni fog. A keresőprogramjával nevet szerzett Google túl fogja szárnyalni az Amazont abban a tekintetben, hogy a könyveket minden webes hozzáféréssel rendelkező eszközről el lehet majd érni, legyen szó számítógépről, mobiltelefonról vagy e-olvasóról.
2009.06.02. 18:27
 
 
Eltűnt repülőgép: a Pető Intézet konduktora az egyik magyar utas
A Pető Intézet munkatársa, Szarvas Rita konduktor az Air France légitársaság eltűnt repülőgépének egyik magyar utasa - közölte az intézet rektori tanácsa kedden. A testület tájékoztatása szerint Szarvas Rita konduktor, a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetének munkatársaként brazíliai kiküldetéséből volt hazatérőben és tartózkodott annak a repülőgépnek a fedélzetén, amelyik hétfőn reggel tisztázatlan körülmények között eltűnt az Atlanti-óceán felett. A Dunaújváros Online nevük elhallgatását kérő informátoroktól úgy értesült, hogy a másik felnőtt magyar utas a Dunaújvárosból elszármazott Gallasz József, 44 éves esztéta, menedzser.
2009.06.02. 18:00
 
 
Ötnapos sakkfesztivál kezdődik szerdán Miskolcon
Szerdától vasárnapig rendezik meg a Miskolci Nemzeti Színházban a Lékó Péter-Viswanathan Anand nyolcjátszmás rapidsakk párosmérkőzést. Az esemény alkalmából kedden délután a miskolci Európa Házban tartott sajtótájékoztatón jelen volt az indiai világbajnok és a legjobb magyar nagymester is, akik egyaránt nagy várakozással tekintenek az ötnapos fesztivál elé. Káli Sándor, Miskolc polgármestere elmondta, hogy folytatódik az az álom, amely immár öt éve kezdődött: a megyeszékhelyen ugyanis korábban szerepelt már az angol Michael Adams, az orosz Anatolij Karpov, az ugyancsak orosz Vlagyimir Kramnyik és a norvég Magnus Carlsen is.
2009.06.02. 16:42
 
 
Obama bíráló hangnemet fog megütni Izraellel szemben
Barack Obama közel-keleti útján bíráló hangnemet fog megütni Izraellel szemben - derült ki abból a keddi interjúból, amelyet az amerikai elnök adott az NPR közszolgálati rádiónak. "A jó barátságnak része az őszinteség" - fogalmazott az elnök, aki aznap utazik el az Egyesült Államokból Szaúd-Arábiába, Rijádba; útjának egyik célja a közel-keleti békefolyamat előmozdítása lesz. Elnöki minőségben ez lesz az első útja az arab világban. Obama szerint voltak olyan időszakok, amikor Washington nem mondta meg őszintén, hogy a folyamatok jelenlegi fejlődési iránya a térségben alapvetően negatív, nemcsak az izraeli, de az amerikai érdekek szempontjából is.
2009.06.02. 16:38
 
 
Várhatóan tízmilliós lakáshitelig lesz igényelhető az új állami támogatás
Legfeljebb 10 millió forintos lakáshitelnél lehet majd igénybe venni azt az állami garanciavállalást, amelyet - a kormány tervei szerint - a krízishelyzetbe került, fizetési nehézséggel küzdő, nem munkanélküliek igényelhetnének a szolidaritási intézkedéscsomag keretében - értesült az MTI kormányzati forrásból. Ez a lehetőség a munkanélküliek számára már most is létezik, a kormány pedig azt tervezi, hogy ezt kiterjeszti. Kiss Péter társadalompolitikai miniszter a keddi kormányszóvivői sajtótájékoztatón ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy az "aktív" kör csak akkor veheti igénybe ezt a segítséget, ha havi törlesztőrészletének emelkedése meghaladja a 30 százalékot.
2009.06.02. 16:33
 
Obama bíráló hangnemet fog megütni Izraellel szemben
Barack Obama e heti közel-keleti útján bíráló hangnemet fog megütni Izraellel szemben - derült ki abból a keddi interjúból, amelyet az amerikai elnök adott az NPR közszolgálati rádiónak. "A jó barátságnak része az őszinteség" - fogalmazott az elnök, aki kedden utazik el az Egyesült Államokból Szaúd-Arábiába, Rijádba; útjának egyik célja a közel-keleti békefolyamat előmozdítása lesz. Obama szerint voltak olyan időszakok, amikor Washington nem mondta meg őszintén, hogy a folyamatok jelenlegi fejlődési iránya a térségben alapvetően negatív, nemcsak az izraeli, de az amerikai érdekek szempontjából is.
2009.06.02. 15:55
 
 
Az SZDSZ-nek komoly aggályai vannak a vagyonadóval kapcsolatban
Az SZDSZ további egyeztetéseket tart szükségesnek a végleges döntés meghozatala előtt az adótörvényekkel kapcsolatban, ugyanis a liberálisoknak komoly aggályaik vannak, és a tervezet egy részét nem tartják elfogadhatónak - mondta Fodor Gábor pártelnök Kóka János frakcióvezetővel közösen tartott sajtótájékoztatóján. A szabad demokraták frakciójának ülését követően - amelyen a képviselők meghallgatták a Magyar Nemzeti Bank elnökét, Simor Andrást és alelnökét, Király Júliát, valamint Oszkó Péter pénzügyminisztert - Fodor Gábor elmondta: elsősorban a vagyonadó körüli kérdésekkel kapcsolatban vannak aggályaik. Hozzátette: vannak a javaslatcsomagnak jó elemei is, amelyek megfelelnek az elképzeléseiknek.
2009.06.02. 15:50
 
 
Kínai cég veszi meg a Hummert
A Hummert egy kevéssé ismert kínai cég veszi meg a General Motors amerikai vállalattól - közölte kedden a The Wall Street Journal. A GM - amely előző nap kért csődvédelmet - közölte, hogy a szabadidős terepjárókat gyártó részlegének eladásáról előzetes megállapodást, egyetértési nyilatkozatot írt alá a vevővel, amelynek kilétét a cég azonban nem árulta el. Az üzleti lap szerint a vásárló a Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery nevű vállalat, amely kevesebb mint 500 millió dollárért jut hozzá a márkához. Az üzletet a felek várhatóan a harmadik negyedév végéig nyélbe ütik.
2009.06.02. 15:42
 
 
Fapados járattal repül a spanyol királyné
Az utóbbi időben többször is fapados járatra váltott jegyet Zsófia spanyol királyné, aki a múlt hét folyamán kétszer is olcsó járaton tette meg az utat az északi kikötőváros, Santander és London között - számolt be az El Periódico című újság. A rendkívül népszerű királyné fivérét, Konstantin korábbi görög uralkodót látogatta meg a brit fővárosban, aki szívműtéten esett át. Az oda- és visszaút ára ezen a járaton általában nem éri el a száz eurót (28 ezer forint). A királyi ház hangsúlyozta: teljesen bevett gyakorlatnak számít, hogy az uralkodócsalád tagjai magánjellegű útjaikhoz menetrendszerinti járatokat vesznek igénybe. "Egyedüliként János Károly király az, aki minden útjához a hadsereg egyik repülőgépét veszi igénybe" - tették hozzá.
2009.06.02. 15:34
 
 
Mintegy hatezer uniós állampolgár voksol Magyarországon
Mintegy hatezer nem magyar uniós állampolgár szavazhat Magyarországon a vasárnapi európai parlamenti választáson - közölte az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője kedden. Rytkó Emília tájékoztatása szerint a határidőig 5.580-an jelentkeztek, hogy Magyarországon kívánnak szavazni. A magyar névjegyzékbe felvett uniós polgár között mások mellett 2.406 román, 1.367 német, 399 lengyel, 166 brit, 125 olasz, 119 francia és 108 osztrák állampolgár is van. Az OVI már befejezte az egyeztetést az unió társszerveivel azokról a választópolgárokról, akik a június 7-ei európai parlamenti választáson nem az anyaországuk pártlistáira szavaznak.
2009.06.02. 15:12
 
 
Valószínűleg megtalálták az eltűnt francia repülőgép roncsait
Valószínűleg az Atlanti-óceán felett eltűnt francia utasszállító repülőgép roncsdarabjait fedezték fel a brazil partoktól 650 kilométerre északkeletre - jelentették kedden brazil források. A brazil légierő a roncsdarabok között fémdarabokat és egy ülést, valamint kerozinnyomokat talált - közölte a légierő szóvivője. Hangsúlyozta: egyelőre nem tudják megerősíteni, hogy az Air France Rio de Janeiróból Párizsba tartó, a fedélzetén 228 személlyel hétfőn eltűnt gépének darabjaira bukkantak. Ehhez mindenképp szükség lenne legalább egy olyan roncsdarabra, amelyen látható a keresett gép nyilvántartási száma - mondta Jorge Amaral szóvivő. Hozzátette: nem tartja elképzelhetőnek, hogy túlélőket találjanak.
2009.06.02. 14:41
 
 
Az MDF az ajándékozási illeték részleges eltörlését javasolja
Az MDF azt javasolja, hogy az egyenesági rokonok esetében részlegesen töröljék el az ajándékozási illetéket - mondta Herényi Károly MDF-es politikus. Hozzátette: az ajándékozási illeték, a "szeretetadó", nem jelent kiugró bevételt a költségvetésnek, de pártja szerint jelentősen megterheli a tisztességesen adót fizető családok pénztárcáját. Herényi Károly az MTI kérdésére, hogy megtartják-e szerdán a listavezetők vitáját, amelynek helyszínét és időpontját Bokros Lajos, az MDF EP-listavezetője javasolta, úgy válaszolt: tovább folytatják a listavezetőkkel az egyeztetést, de az időpont valószínűleg változni fog.
2009.06.02. 14:26
 
 
Hangulatot is képes felismerni a Microsoft új irányítóeszköze
Arcmimikánkat, hangulatainkat és mozdulatainkat is felismeri majd a Project Natal néven elkeresztelt új mozgásérzékelő irányítóeszköz, amelyet még a kezünkbe sem kell vennünk. A Microsoft Xbox 360 konzoljára megjelent forradalmi technológiát Peter Molyneux, a híres játékfejlesztő és Steven Spielberg filmrendező mutatták be Los Angelesben a szórakoztató informatikai kiállításon, az Electronic Entertainment Expón (E3-on) - adta hírül a BBC News. Spielberg szerint a Natal egy olyan eszköz, amely "ablakot nyit a jövőbe." A rendező megjelenése az új berendezés bemutatóján nem véletlen, hiszen éppen az ő sci-fi filmjében, a Különvéleményben láthattunk hasonló mozgásérzékelő technológiát.
2009.06.02. 14:17
 
 
Oroszország és Kína: az ENSZ BT részesítse meggyőző válaszban Észak-Koreát
Oroszország és Kína szorgalmazza, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa részesítse meggyőző erejű válaszban Észak-Koreát, a sztálinista ország kísérleti nukleáris robbantása miatt. Szergej Lavrov orosz és Jang Csie-cse kínai külügyminiszter keddi telefonbeszélgetésén egyetértett abban, hogy kellő határozottságú válaszra van szükség, mert megengedhetetlen, hogy Phenjan figyelmen kívül hagyja az atomfegyverek elterjesztésének megakadályozására vonatkozó BT-határozatokat.
2009.06.02. 14:10
 
 
Ötpárti fővárosi egyeztetést javasol Demszky az ingatlanadóról
Ötpárti egyeztetést kezdeményez Demszky Gábor (SZDSZ) szerdán a Fővárosi Közgyűlésben az ingatlanadó ügyében. A főpolgármester sajtótájékoztatóján közölte: az egyeztetés után a 23 budapesti kerület polgármesterét értekezletre hívja össze, amelynek egyetlen témája lesz, az ingatlanadó fővárosi bevezetésének hatásai. Demszky ismét leszögezte: az ingatlanadóról szóló javaslatot Budapest érdekeivel ellentétesnek, szakmailag átgondolatlannak, politikailag pedig feleslegesen kockázatosnak tartja. "Az SZDSZ ügyvivői testületének többsége egyetért azzal, amit itt elmondtam" - közölte kérdésre válaszolva.
2009.06.02. 13:53
 
 
Kiss Péter: megmarad a 65 év felettiek utazási kedvezménye
A kormány a szolidaritási intézkedéscsomag részeként javaslatot tesz szociális kríziskezelő program létrehozására, a méltányossági nyugdíjkeret megemelésére, a 65 év felettiek utazási kedvezményének megtartására, illetve a nehéz helyzetbe került lakáshitelesek megsegítésére - közölte Kiss Péter társadalompolitikai miniszter a keddi kormányszóvivő tájékoztatón. Kiss Péter a részletekről szólva kiemelte: kiterjesztik a korábbi állami garanciavállalást a nem munkanélküli lakáshitelesekre is, megteremtik az önkormányzatok elővásárlási jogát, és annak a lehetőségét, hogy a helyhatóságok ehhez önrész nélküli MFB- hitelhez jussanak. A csomag része a lakásmaffia elleni fellépés is - mondta a miniszter.
2009.06.02. 13:34
 
 
Az Opel már megkapta az áthidaló hitel első részletét
Az Opel kedden megkapta az első, 300 millió eurós részletet abból az áthidaló kölcsönből, amely a megmentési terve kulcsfontosságú részét képezi. Hosszú tárgyalások és drámai fordulatok után szombat hajnalra jött létre a megállapodás arról, hogy az európai, illetve németországi Opel "megmentője" - azaz az új befektető - a kanadai- osztrák beszállító, alkatrészgyártó cég, a Magna International lesz. A Magna nem egyedül, hanem az orosz Sberbankkal és a GAZ oroszországi autógyárral együttműködve száll be az üzletbe, miközben Németország az átmeneti időszakra, illetve az esetleges kockázatok elhárítására 1,5 milliárd eurós áthidaló hitelt biztosít.
2009.06.02. 13:31
 
Illegálisan tartott lőfegyvereket foglaltak le Nógrád megyében
Engedély nélkül tartott lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le a Nógrád megyei Dejtár községben, majd a további házkutatások során Balassagyarmaton és a Pest megyei Bagon is, az eljárásban három férfit őrizetbe vettek - az ügy részleteit sajtótájékoztatón ismertette a rendőrség Salgótarjánban. Dejtáron kezdődött a nyomozás, miután múlt szerdán névtelen bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ott egy családi ház udvarán fegyvereket pakolnak - mondta Némedi Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. Közölte: a 48 éves dejtári férfinál tartott házkutatás során a kertben és a kazánházban lefoglaltak egy vadászlőfegyvert, egy házilag átalakított, illetve egy távcsővel ellátott légpuskát, egy riasztó fegyvert, továbbá lőszereket.
2009.06.02. 13:25
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. csütörtökön - értesült az MTI- piaci forrásokból. A Mol a gázolaj árát legutóbb egy hete 2 forinttal csökkentette, míg a benzinét két hete emelte 5 forinttal. A mostani változással a gázolaj ára literenként átlagosan 257 forintra, a benziné pedig 280-ra emelkedik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést az elemzők piaci folyamatokkal magyarázzák.
2009.06.02. 12:42
 
 
Magyarország a legbékésebb országok között van
Magyarország változatlanul a világ legbékésebb országai között van, bár helyezése, több más kelet- és nyugat-európai országéval együtt, romlott az elmúlt egy évben a Londonban kedden közzétett idei béke-világrangsorban. E rangsorból kiderül, hogy a globális gazdasági válság miatt a világ egészében is kevésbé békés, mint tavaly, és az erőszak évente több mint hétezer milliárd dollárjába kerül a világgazdaságnak. A The Economist Intelligence Unit, a világ egyik legnagyobb gazdasági-politikai elemző központja Global Peace Index (globális békemutató) néven készítette el immár harmadszor ezt az összehasonlító éves felmérést, amelybe 144 országot vont be.
2009.06.02. 12:29
 
 
Elindult a Reva elektromos autó forgalmazása
Elindult a Reva elektromos autó forgalmazása Budapesten, a tervek szerint a következő 12 hónapban 100 darabot értékesítenek - mondta Szabó János, a magyarországi kizárólagos forgalmazó, a Comtex Green Zrt. vezérigazgatója a jármű budapesti bemutatóján. Ólomsavas akkumulátor esetén az autókat 8 órát kell tölteni, hatótávolsága 80 kilométer, végsebessége pedig 80 kilométer/óra. A vezérigazgató szavai szerint szabvány konnektorba dugva feltölthetők az autók. Az alapkategória ára 12 ezer euró, több mint 3,7 millió forint. A forgalmazó számításai szerint az autó teljes feltöltése jelenleg 389 forint, szén-dioxid és egyéb károsanyag kibocsátása pedig nulla.
2009.06.02. 12:20
 
 
A taxisok a legmogorvábbak, a titkárnők a legboldogabbak
A taxisok a legmogorvább dolgozók Nagy-Britanniában, a titkárnők pedig a legboldogabbak - erre jutott egy szigetországi felmérés. A taxisok kedélyét a dugók, a külföldi utasok és a viháncoló párocskák rontják leginkább. Csaknem ugyanennyire rosszkedvűek a fitneszedzők: 0,9 százalékuk kaccantja el magát munkája közben. A titkárnők és titkárok 55,3 százaléka viszont minden nap nevet. Egynegyedük a főnökén, hogy mennyire feszült és rosszkedvű. A jókedélyskála dobogósai még a könyvelők, akik közül sokan - nem kis meglepetésre - rendszeresen viccelődnek, csintalankodnak kollégáikkal, hogy a napi munka egyhangúságát oldják.
2009.06.02. 11:59
 
 
Az Air France légitársaság közölte az eltűnt gép utasainak állampolgárságát
Az Air France légitársaság kedden közölte azoknak az utasoknak az állampolgárságát, akik az AF-447-es járaton utaztak május 31-én, és amely Rio de Janeiro-Párizs között eltűnt: Argentína (1), Ausztria (1), Belgium (1), Brazília (58), Dánia (1), Dél-Afrika (1), Egyesült Államok ( 2), Észtország (1), Franciaország (61), Fülöp-szigetek (1), Gambia (1), Horvátország (1), Kanada (1), Kína (9), Lengyelország (2), Magyarország (4), Írország (3), Izland (1), Olaszország (9), Libanon (5), Marokkó (2), Nagy-Britannia (5), Németország (26), Norvégia (3), Oroszország (1), Románia (1), Spanyolország (2), Szlovákia (3), Svájc (6), Svédország (1), Törökország (1).
2009.06.02. 11:49
 
 
FAZ: Orbán szerint az új kormány az összeomlás felé vezeti az országot
"Majdnem mint a Vadnyugaton" címmel terjedelmes interjút közölt Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével keddi számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A konzervatív német napilap magyar származású szemleírójának, Georg Paul Heftynek adott interjúban Orbán kijelentette: "Az új kormányt nem az ország polgárai hatalmazták fel, alkalmatlan a kormányzásra, és az összeomlás felé vezeti az országot". A Fidesz elnöke szerint a kormánynak van ugyan parlamenti jogalapja, mert parlamenti szavazással jött létre. Nincs ugyanakkor parlamenti háttere, mert a szabaddemokraták egyáltalán nem vesznek részt benne, és a szocialisták közül senki nem volt hajlandó vállalni a miniszterelnökséget.
2009.06.02. 11:45
 
Megvolt az első házasságkötés Júlia erkélyén Veronában
Megtörtént az első házasságkötés a William Shakespeare Rómeó és Júlia című művében legendássá vált erkélyen: Júlia veronai otthonában egy futballista és menyasszonya mondta ki a boldogító igent. A hétfői esküvőt Verona polgármestere, Flavio Tosi vezényelte le. Első házasulandóként Luca Ceccarelli labdarúgó, az alsóbb osztályokban érdekelt Hellas Verona játékosa és menyasszonya, Irene Lanforti fogadhatott örök hűséget egymásnak a híres erkélyen. "Igazán meg vagyok hatódva. Az esküvő mindig erős érzelmeket kelt az emberben, különösen egy ilyen helyzetben. Reméljük, hogy szerencsét hoz" - mondta az új korszak első Rómeója, mielőtt gyűrűt cserélt volna arájával.
2009.06.02. 11:28
 
Fidesz: a kormány ne űzze el az országból az orvosokat
A Fidesz arra kéri a kormányt, hogy ne fogadja el a végzős orvostanhallgatókat 9 évre röghöz kötő rendeletet, mert ezzel külföldre űzi a rezidenseket - mondta Kupper András, az ellenzéki párt szakpolitikusa sajtótájékoztatóján. Kupper közölte: az előzetes hírek szerint a szerdai kormányülés napirendjén szerepel egy olyan rendelet, amely arra kötelezné az orvostanhallgatókat, hogy az egyetem elvégzése után minimum 9 évre, egyes szakmáknál pedig 10-11 évre egyetlen betegellátó intézményhez szerződjenek. A fideszes politikus ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy egy felmérés szerint a végzős orvostanhallgatók 71 százaléka elhagyná az országot, ha ezt a rendszert bevezetnék.
2009.06.02. 11:10
 
 
Milliós prémiumot kapott az Intertől a gólkirály Ibrahimovic
Bőkezűen megjutalmazta az olasz bajnok Internazionale Zlatan Ibrahimovicot, miután a svéd futballista lett a Serie A gólkirálya. A La Gazzetta dello Sport szerint a 25 találatig jutott légiós - aki idényenként 12 millió eurót keres - másfél milliós prémiumot kapott a milánói klubtól. A 27 éves csatár 2013-ig szóló szerződéssel rendelkezik az Internél, ám az elmúlt hetekben többször is említette, hogy más csapatnál is el tudná képzelni a jövőjét. Indokként azt hozta fel, hogy Bajnokok Ligáját akar nyerni, ami az elmúlt években nem sikerült neki a kék-feketékkel.
2009.06.02. 10:46
 
 
Kanadai lesz a következő űrturista
A következő űrturista kanadai lesz, és 2009 szeptemberében indulhat a Nemzetközi Űrállomásra - jelentette be kedden a Space Adventures elnevezésű amerikai cég, amely a Szojuz orosz űrhajókon lévő turistahelyeket értékesíti az orosz Roszkoszmosz űrügynökség megbízásából. A bejelentés azért érdemel figyelmet, mert Charles Simonyi tavaszi útja után az illetékesek többször elmondták: az űrturista-program leáll, mivel a májusban elindított 20. expedíció tagjaival most először hatra bővül a Nemzetközi Űrállomás személyzete, a Szojuz űrhajókon pedig nem lesz hely az űrturistáknak. A várományos nevét nem közölték, amint azt sem, hogy mennyibe kerül majd neki a kirándulás.
2009.06.02. 10:17
 
 
Ezúttal Sydneyben mászott a francia "Pókember"
Mozgalmas évet bonyolít a Pókemberként is emlegetett Alain Robert, aki Hongkong és London után ezúttal az ausztráliai Sydneyben hódított, ahol egy 41 emeletes felhőkarcolóra kapaszkodott fel biztosítókötél nélkül. A kikötőváros utcáin nagy tömeg figyelte a Pókember akcióját, jóllehet a rendőrség már korántsem volt ennyire lenyűgözve a Robert által kiváltott közlekedési káosz láttán. A Royal Bank of Scotland nevét viselő felhőkarcoló megmászása után őrizetbe is vették a francia férfit, aki bizonyára már hozzászokott ahhoz, hogy rendőrkézre jut. "Ez veszélyes, és az én szememben felelőtlen dolog volt" - mondta Ken Finch rendőrfőnök. Robert ellen feljelentést is tettek.
2009.06.02. 10:00
 
 
Ismét megvan a fővárosi MSZP-SZDSZ koalíció közgyűlési többsége
Ismét megvan a fővárosi MSZP-SZDSZ koalíció egyfős fővárosi közgyűlési többsége, mivel kedd délelőtt Bihary Gábor átvette képviselői megbízólevelét Fogarasi Józseftől, a Fővárosi Választási Bizottság elnökétől. A szocialista politikus, aki a mandátumáról május közepén lemondott Kivágó Iván Györgynét váltja a testületben, a közgyűlés szerdai ülésén teheti le esküjét.
2009.06.02. 09:57
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065[2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista