2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Nincs még döntés a főbírójelölésről
Nem született még döntés a Legfelsőbb Bíróság elnökének jelöléséről - mondta az MTI megkeresésére kedden Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője. Az MTI azt követően kereste meg a Köztársasági Elnöki Hivatalt, hogy Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője sajtótájékoztatón bejelentette: az MSZP-frakció nyílt levélben kéri Sólyom László köztársasági elnököt, jelölje újra Baka Andrást a Legfelsőbb Bíróság elnökének. Az MSZP-frakció Baka Andrást pedig arra kéri, hogy vállalja a jelöltséget.
2009.06.16. 13:11
 
 
Megállt az árak emelkedése az euróövezetben
Az euróövezet történetében először fordult elő, hogy egy adott hónapban nem emelkedtek az árak: májusban 0,0 százalék volt az infláció az egy évvel korábbihoz képest. Az Eurostat adatai szerint havi alapon is mindössze 0,1 százalékos drágulást mértek. Az inflációs ráta csökkenésének hátterében az áll, hogy az energia jóval kevesebbe kerül, mint egy évvel korábban. Míg az energiáért kevesebbet, az élelmiszerekért, valamint az alkohol és dohánytermékekért többet kellett fizetni, mint egy évvel korábban, átlagosan 3,3 százalékkal.
2009.06.16. 12:39
 
 
WHO: aránytalanul sok szegény hal meg közúti balesetben
A közúti balesetek áldozatai között aránytalanul sok a szegény, a halálesetek száma megkétszereződött az elmúlt két évtizedben - állapította meg a WHO első globális közúti biztonsági értékelése, melyet hétfőn hoztak nyilvánosságra. "A világ útjain történt halálesetek 90 százaléka kis- vagy közepes jövedelmű országokban esett meg, noha az összes járműnek csak 49 százaléka található ezekben az országokban" - mondta a WHO Erőszak- és Balesetmegelőzési Osztályának vezetője. Az évi 20-50 millió közötti közúti balesetben még a legmagasabb jövedelmű országokban is aránytalanul sok rossz gazdasági helyzetben lévő egyén sérül meg - állítja az összehasonlító elemzés.
2009.06.16. 12:03
 
 
Ribéryt nem adná a Bayern München ügyvezetője
A Bayern München ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge szerint nem kívánnak megválni francia labdarúgójuktól, Franck Ribérytől. Az ügyvezető szerint nem tárgyalnak a Real Madriddal ez ügyben, mivel nem áll szándékukban eladni a karmestert. "Mindig az jön át a nyilatkozatokból, hogy fel akarjuk srófolni a vételárát, aztán egy bizonyos összegnél már beleegyeznénk az üzletbe. De egyértelművé szeretném tenni: azt akarjuk, hogy maradjon" - jelentette be Rummenige. Uli Hoeness a Bayern menedzsere korábban nevetségesnek nevezte az 50 millió eurós ajánlatot, amelyet két angol klub, a Manchester United és az FC Chelsea is tett a francia focistáért, akinek - mint mondta - "a fél lába is többet ér ennél".
2009.06.16. 11:50
 
 
Az MSZP kéri az államfőtől Baka András újbóli jelölését
Az MSZP-frakció nyílt levélben kéri Sólyom László köztársasági elnököt, jelölje újra Baka Andrást a Legfelsőbb Bíróság elnökének - mondta Mesterházy Attila frakcióvezető kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Az MSZP-frakció Baka Andrást pedig arra kéri, hogy vállalja a jelöltséget - ismertette a dokumentum tartalmát a politikus. Hozzátette: remélik, hogy a levélben megfogalmazottakhoz csatlakozik a többi frakció is. Mesterházy Attila közölte, a képviselőcsoport továbbra is támogatja Baka Andrást, és a maguk részéről garantálják is a jelöltről szóló következő szavazás eredményességét.
2009.06.16. 11:45
 
NHH: májusban folytatódott a lemorzsolódás a mobilpiacon
Az áprilisinál kisebb mértékben, de májusban is folytatódott a magyarországi mobilpiac szűkülése - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) kedden. A hónap végén az áprilisinál közel 79 ezerrel kevesebb, összesen 11 millió 912 ezer ügyfele volt a három magyarországi mobilszolgáltatónak. Májusban a száz főre jutó előfizetések száma az egy hónappal korábbi 119,6-ról 118,9-re csökkent. A 100 főre jutó előfizetések száma 2008. május végén 114,1, míg az eddigi legmagasabb érték a 2008 decemberének végén elért 121,8 volt.
2009.06.16. 11:43
 
 
Balázs Péter: 80 államban 102 külképviselet marad
Nyolcvan államban 102 képviselete marad Magyarországnak a rendszer "korszerűsítése" után, bezárják egyebek mellett a düsseldorfi, a chicagói és a torontói főkonzulátust - mondta Balázs Péter külügyminiszter a parlament külügyi bizottságának ülésén. A Fidesz szerint "önsorsrontó" a képviseletek bezárása. Ha a világ 80 államában, 102 képviseletet tart fenn Magyarország, akkor hatékony munkát végezhet a diplomácia. Ennél tágabb hálózat szétforgácsolja az erőket - mondta Balázs Péter. A bezárások után minden dolgozóról gondoskodnak, senki nem kerül az utcára - fűzte hozzá.
2009.06.16. 10:54
 
 
Várhatóan az alsó áfa-kulcsba kerül a távhő jövő januártól
Várhatóan a legalacsonyabb áfa-kulccsal adózik a távhőszolgáltatás jövő januártól; erről a miniszterelnök és a szocialista polgármesterek hétfőn egyeztettek - értesült több forrásból az MTI. A legalacsonyabb, kedvezményes kulcs 5 százalék, ebbe a körbe tartoznak a könyvek, a napilapok és a gyógyszerek. A távhőszolgáltatás áfája jelenleg 25 százalék, de augusztus 1-től a szolgáltatás a kedvezményes 18 százalékos áfa-körbe kerül, ha az Európai Bizottság nem kifogásolja azt. A kormány azt tervezi, hogy a távhőszolgáltatást az áfa alsó kulcsába sorolja majd, egyrészt azért, hogy olcsóbb legyen, másrészt a környezetvédelmi szempontok miatt, hiszen ez összes fűtési mód közül ez a leginkább környezetkímélő.
2009.06.16. 10:49
 
 
Tömegtüntetés a Betis elnöke ellen
Több mint 60 ezer szurkoló követelte hétfőn este a spanyol labdarúgó élvonalból kiesett Real Betis elnökének távozását. A felháborodott hívek végigvonultak Sevillán, majd megszállták Manuel Ruiz de Lopera házának környékét, mivel neki róják fel azt, hogy a csapat búcsúzott az első osztálytól. Az együttes a bő két héttel ezelőtti utolsó fordulóban, a Valladolid elleni hazai 1-1-gyel pecsételte meg sorsát, és hét szezon után volt kénytelen elköszönni a Primera Divisióntól. A szenvedélyek a meccs lefújása után csaptak igazán magasra az elnökről elnevezett stadionban: a dühödt drukkerek megpróbáltak betörni a klub székházába és a VIP-szektorba is, hogy a vezetőkön vegyenek elégtételt, de a rendőrség közbeavatkozott.
2009.06.16. 10:29
 
 
Az autóértékesítés májusban 4,9 százalékkal visszaesett Európában
Májusban már a tizenharmadik egymást követő hónapban csökkent a forgalomba helyezett új gépkocsik száma Európában. A visszaesés éves szinten 4,9 százalék, közölte kedden az európai autógyártók szövetsége (ACEA). Májusban 1,27 millió új kocsit helyeztek forgalomba. 2009 első öt hónapjában összesen 5,96 millió autót regisztráltak, ami 13,9 százalékos éves szintű visszaesés. A kontinens keleti és nyugati fele között jelentős különbség van. A 15 nyugat-európai uniós tagországban átlagosan 2,7 százalékos volt a visszaesés, míg a közép-kelet-európai térség uniós országaiban a tavaly májusinál 26 százalékkal kevesebb új gépkocsi jelent meg az utakon.
2009.06.16. 09:53
 
 
Erzsébet királynőnek már Londonban is van biokertje
Michelle Obama kertészetét megirigyelve Erzsébet angol királynő is újabb biokerttel gazdagodott, a Buckingham-palota tövében ritka és veszélyeztetett zöldségfélék nőnek; a királyi zöldséges látogatói között a szülinapos Sasha Obama is feltűnt már. Nem ez az első alkalom, hogy veteményest hoznak létre a londoni királyi palota falainál, a második világháború alatt már volt hasonlóra példa. Az idei királyi epertermést már fel is szolgálta az uralkodó séfje. A királynő veteményesét már Michelle Obama is felkereste, aki hasonló kezdeményezést indított útjára a washingtoni Fehér Házban. Az amerikai elnök felesége két lányával látogatta meg Erzsébetet múlt hét szerdán, a kisebbik Obama-lány, Sasha születésnapján.
2009.06.16. 09:10
 
 
Oszkó: adózna a második és harmadik ingatlan is
Bár a vagyonadó szempontjából összevonni nem lehet az ingatlanokat, mégiscsak adózna az állampolgár második, harmadik, illetve sokadik ingatlanja is, csökkenő adómértékkel, így akár az eredetileg tervezett adókulcs is csökkenhetne - ismertette a pénzügyminiszter. Az ATV reggeli műsorában Oszkó Péter kifejtette: a kérdésben nyitottak voltak a szakértői vélemények elfogadására, ezért olyan módosítást nyújtanak be, amely alapján a többi ingatlant is meg lehet adóztatni. Példaként említette, hogy míg az első 30 millió forintig a második például 15 millióig lenne adómentes. Hozzátette: ezzel a megoldással az adókulcs is csökkenhetne.
2009.06.16. 09:03
 
 
Hét halottja van a teheráni tüntetéseknek
Hét tüntető életét vesztette hétfő este az iráni fővárosban az elnökválasztás eredményének kihirdetése után kirobbant tiltakozó megmozdulásokban - közölte az iráni állami rádió. Hétfőn több mint 100 ezren vonultak föl Teheránban, tiltakozva az ellen, hogy szerintük manipuláltak a szavazatokkal a múlt pénteki elnökválasztáson, így hirdethették ki győztesnek a hivatalban lévő államfőt, Mahmúd Ahmadinezsádot. Irán egyik legbefolyásosabb testülete, az Őrök Tanácsa kedden bejelentette, hogy kész újraszámolni az elnökválasztáson leadott szavazatokat - közölte a teheráni állami televízió.
2009.06.16. 07:45
 
Lennox Lewis a Hírességek Csarnokában
Lennox Lewis, a nehézsúly korábbi profi világbajnoka a legismertebb azon 14 ökölvívó között, akiket felvettek a sportág nemzetközi Hírességek Csarnokába. Az egyesült államokbeli Canastotában a 20. avató ünnepséget rendezték meg ezúttal, s Lewis mellett többek között a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) harmatsúlyú világbajnoki címét 1988 és 1994 között birtokló amerikai Orlando Canizales, illetve az IBF és a Boksz Világszövetség (WBA) korábbi nagypehelysúlyú bajnoka, a dél-afrikai Brian Mitchell is bekerült a legjobbak közé. Lewis 1988-ban olimpiai bajnok lett Szöulban, profiként 44 mérkőzésén mindössze kétszer kapott ki, s egyetlen döntetlenje volt.
2009.06.16. 07:33
 
 
Nagy Imrére és társaira emlékeznek ma Budapesten
Koszorúzással, gyertyagyújtással, konferenciával és koncerttel emlékeznek az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjaira ma, Nagy Imre néhai miniszterelnök és társai újratemetésének 20. évfordulóján, Budapesten. Nagy Imre miniszterelnök és vádlott-társai, Maléter Pál és Gimes Miklós halálos ítéletét 1958. június 16-án hajtották végre. A holttestek kihantolása és azonosítása 1989 márciusában kezdődött meg. Az 1989. június 16-ai újratemetés a rendszerváltás jelképes eseménye lett. Nagy Imrét, Gimes Miklóst, Losonczy Gézát, Maléter Pált és Szilágyi Józsefet 1989. július 6-án a Legfelsőbb Bíróság felmentette az 1958-as vádak alól.
2009.06.16. 07:26
 
 
A válság nem veszélyezteti a fesztiválokat
A pénzszűke ellenére a tavalyinál nagyobb költségvetéssel, bővebb kínálattal készül a szezonra a magyarországi fesztiválok többsége, amelyektől a szponzorok a válság ellenére sem fordultak el tömegesen, ám a forint árfolyamának hektikus változását megérezték a szervezők és az áfa-emelés is tükröződik majd részben a jegyárakban - derül ki a Népszabadság összeállításából. Magyarországon évente több mint háromezer nyári rendezvényt tartanak nyilván. A legnagyobb, a Sziget Fesztivál költségvetése az idén először nem emelkedik: a tavalyinak megfelelő, 2,65 milliárd forintból igyekeznek gazdálkodni.
2009.06.16. 07:21
 
Argentínában is van halálos áldozata az új influenzavírusnak
Argentínában is van már halálos áldozata az új típusú influenzavírusnak. A beteg - egy három hónapos kislány - egy Buenos Aires-i kórházban halt meg - közölte hétfőn az egészségügyi minisztérium. Argentínában hétfőre 733-ra emelkedett a fertőzöttek száma. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legutóbbi adatai szerint 76 országban 35 928 fertőzöttet tartottak nyilván és 163-an haltak meg. A halálesetek között még nem szerepel a Skóciában vasárnap elhunyt beteg, aki a vírus első nagy-britanniai és egyben európai áldozata volt. A WHO adatainak közzététele óta az Egyesült Államokban (46) és Kanadában (7) nőtt a halálesetek száma.
2009.06.16. 07:17
 
 
Oroszország megvétózta az ENSZ grúziai missziójának meghosszabbítását
Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsában helyi idő szerint hétfő este megvétózta az ENSZ grúziai missziójának (UNOMIG) meghosszabbítását, gyakorlatilag véget vetve az Abháziába felvonultatott békefenntartók tevékenységének. A nyugati országok által benyújtott határozati javaslat 15 nappal meghosszabbította volna az UNOMIG kedden lejáró mandátumát, időt hagyva a grúziai kérdéssel foglalkozó országoknak a 2008. augusztusi grúz-orosz konfliktus következményeit figyelembe vevő kompromisszumos javaslat kidolgozására. Csurkin a vétót azzal magyarázta, hogy Moszkva elfogadhatatlannak tartja az Abházia feletti grúz fennhatóságra vonatkozó, a szövegben szereplő utalást.
2009.06.16. 07:13
 
 
A NASA szerdán indítja az Endeavour űrsiklót
Az amerikai űrhajózási hivatal, a NASA megkísérli szerdán elindítani a Nemzetközi Űrállomásra az Endeavour űrrepülőgépet, és 24 órával elhalasztja a két holdszondát szállító Atlas rakéta eredetileg szerdára tervezett startját - áll a NASA közleményében. Az Endeavour - fedélzetén hat amerikai űrhajóssal és egy kanadai űrhajósnővel - a tervek szerint szerdán közép-európai idő szerint 11 óra 40 perckor indul a floridai Cape Canaveralban lévő Kennedy űrrepülőtérről. A NASA eredetileg szombaton akarta indítani az űrsiklót, de kénytelen volt elhalasztani a startot, mert a külső üzemanyagtartály feltöltésekor hidrogénszivárgást észleltek.
2009.06.16. 06:59
 
 
A kilátástalanságtól félnek a fiatalok
Mind rosszabbnak érzik saját kilátásaikat és az ország helyzetét a magyar fiatalok az Ifjúság 2008 gyorsjelentés szerint, amelyet a Népszabadság keddi számában ismertet. A felmérés alapján a fiatalok négy éve még a drogok terjedését tartották a legsúlyosabb problémának, most viszont a munkanélküliséget és a kilátástalanságot. A Népszabadság ismertetése szerint a legszembetűnőbb változás az életszínvonal, a gazdasági helyzet megítélésében következett be 2000-hez, illetve 2004-hez képest. Arra a kérdésre, hogy szerintük hogyan alakult az utóbbi tíz évben az emberek életszínvonala, 2004-ben a megkérdezettek 55 százaléka mondta, hogy romlott, 2008-ban már 80 százalék.
2009.06.16. 06:53
 
 
Ökölvívó EU-bajnokság: a magyarok egy éremmel és egy vereséggel kezdtek
Ungvári István már biztosan érmes a hétfőn kezdődött amatőr ökölvívók európai uniós bajnokságán, Odensében, miután a sorsolásnál kiderült, hogy csupán hárman neveztek a 48 kg-os kategóriában. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Ungvári így csak a pénteki elődöntőben lesz először érdekelt, nem úgy mint a fiatal, 54 kg-os Lakatos Krisztián, akinek már hétfő este ringbe kellett lépnie a nyolc közé jutásért. A pécsiek tehetségének nem sikerült a bemutatkozás. Nem bírt ugyanis a Debrecenben rendezett Bocskai emlékversenyen ezüstérmes szlovák Martin Parlagival, aki meggyőzőbb teljesítményt nyújtott nála. Lakatos ráadásul egy kisebb kézsérülést is szenvedett a találkozón, ezért Kovács László szövetségi kapitány feladta a mérkőzést.
2009.06.15. 21:03
 
Elárverezték Einstein doktori oklevelét
Kereken 300 ezer svájci frankért (56,1 millió forint) árverezték el Albert Einstein doktori oklevelét hétfőn Luzernben; az 1906-os keltezésű dokumentum egy magángyűjtő birtokába került. A zürichi egyetem matematikai és természettudományi tanszéke által 1906. január 15-én kibocsátott oklevél árát előzetesen 20 és 30 ezer svájci frank közé becsülték. Einstein "A molekuladimenziók újfajta meghatározásáról" címmel 1905-ben írta meg doktori munkáját, amelyben felvázolta, hogy miként kell kiszámolni az atomok méretét. Ugyanebben az évben lett kész híres relativitáselmélete, és publikált cikket a fényelektromos jelenség hatásairól, amelyért 1921-ben Nobel-díjjal tüntették ki.
2009.06.15. 20:45
 
 
Paroubek: reagáljon a cseh külügyminiszter a Jobbikra
Jirí Paroubek, az ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) elnöke felszólította Jan Kohout cseh külügyminisztert: hívja fel a magyar kormány figyelmét azokra a szerinte veszélyes nézetekre, amelyeket a Jobbik Magyarországért Mozgalom terjeszt. A volt cseh kormányfő Szegedi Csanádnak, a Jobbik európai parlamenti (EP) képviselőjének szombaton elhangzott kijelentésére reagált. Szegedi egy rendezvényen a trianoni határok felszámolását és a Benes-dekrétumok megszüntetését követelte. "A CSSD szükségesnek véli hangsúlyozni, hogy ezek a követelések következményeikben veszélyeztetik Közép-Európa stabilitását, nemzetiségi feszültség veszélyét keltik, zavarják a jó együttműködést és szomszédságot" - jelentette ki Paroubek Prágában.
2009.06.15. 20:05
 
 
Paul McCartney hústalan hétfőt javasol a Föld érdekében
A világ egyik leghíresebb vegetáriánusa, Paul McCartney és két felnőtt lánya arra biztatják az embereket, hogy a Föld érdekében legyenek hetente egy napra vegetáriánusok. Az ex-Beatle és két lánya, Stella és Mary a Húsmentes Hétfő nevű nemzetközi kampányhoz csatlakozott, amely azt ajánlja az emberek, hogy a hétnek legalább egy napján mellőzzék a húsevést a klímaváltozás elleni küzdelem jegyében. A világ állattenyésztő gazdaságai nagy mennyiségben bocsátanak ki olyan gázokat, amelyek hozzájárulnak a Föld légkörének veszélyes felmelegedéséhez.
2009.06.15. 20:00
 
 
EKB: 283 milliárd dollár leírására kényszerülhetnek az euróövezeti bankok
További 283 milliárd dollár értékben kényszerülhetnek leírásokra 2010 végig a bankok az euróövezetben az Európai Központi Bank (EKB) hétfőn megjelent előrejelzése szerint. A gazdasági válság tavaly őszi elmélyülése óta leírt, az EKB által 366 milliárd dollárosra becsült állománnyal együtt így összesen 649 milliárd dollárt veszíthetnek az euróövezetben működő bankok behajthatatlan hitelek és elértéktelenedett értékpapírok miatt. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint ennél jóval nagyobb érték, összesen 904 milliárd dollár leírására kényszerülhetnek a bankok az euróövezetben.
2009.06.15. 19:50
 
 
A lakáshitelesek megsegítéséről döntött az Országgyűlés
A lakáshitelesek megsegítéséről döntött az Országgyűlés hétfőn; a Ház 191 igen, 1 nem és 15 tartózkodó szavazat mellett fogadta el a nehéz helyzetbe került lakáshitelesek védelméről szóló törvény módosítását. Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium államtitkára hangsúlyozta: azoknak az adósoknak szeretnének segíteni, akik nehéz helyzetbe kerültek, de valamennyit képesek törleszteni a tartozásukból. Hozzátette: a törvény elővásárlási jogot biztosít az önkormányzatoknak a kényszerértékesítés alá volt ingatlanoknál, így a tulajdonosok bérlőként továbbra is a lakásban maradhatnak.
2009.06.15. 19:30
 
Lövések dördültek el Teheránban az ellenzéki tömegtüntetésen, egy halott
Lövések dördültek el Teheránban az ellenzék tömegtüntetésén, amellyel az elnökválasztáson vesztesnek kihozott Mir Hoszein Muszavi hívei vonultak föl több tízezren vagy akár százezren is - jelentették a hírügynökségek. Szemtanúk szerint egy tüntető meghalt. Az állami televízió riporterének telefonos bejelentkezése szerint szórványos lövöldözés volt az egyik helyszínen, az Azadi téren, ahonnan az emberek rohanva menekültek el. Az amerikai hírügynökség fotósa egy holttestet és több súlyos sebesültet látott. A halott férfit egy név nélkül nyilatkozó iráni fotós is látta, és képeket is készített arról, ahogy a tüntetők vitték az élettelen testet, amelynek arcát vér borította. A fotós szerint a férfit a homlokán érte lövés egy, a forradalmi gárdához kapcsolódó önkéntes milícia épülete előtt.
2009.06.15. 19:15
 
Megkezdődött a Sanghaji Együttműködési Szervezet csúcsértekezlete
Az urali Jekatyerinburgban hétfőn délután megkezdődött a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SOC) csúcsértekezlete. A Sanghaji Együttműködési Szervezetet egyes megfigyelők a NATO potenciális ellensúlyának tekintik, s összetétele - Oroszország, Kazahsztán, Kína, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Üzbegisztán, továbbá megfigyelőként India, Irán, Mongólia és Pakisztán - azt jelzi, hogy Moszkva fenn akarja tartani befolyását "hátsó udvarában", gazdasági kérdésekben erősebben akarja hallatni hangját a világban, Kínával együtt a szervezet révén is ellensúlyozni akarja a Nyugat befolyását az energiahordozókban gazdag térségben, demonstrálni, hogy képesek megoldani a regionális kérdéseket külső segítség nélkül.
2009.06.15. 19:10
 
Moldovában feloszlatták a parlamentet és kiírták a választást
Vladimir Voronin ügyvezető moldovai államfő hétfőn feloszlatta az alig két hónapja megválasztott parlamentet, és július 29-ére kiírta az újabb törvényhozási választásokat. A 2001 óta hatalmon lévő kommunisták áprilisban megnyerték a parlamenti választásokat, de jelöltjüket, Zinaida Greceaniit - aki a miniszterelnöki széket cserélte volna fel az államfőire - már nem tudták megválasztatni köztársasági elnöknek a parlamentben, mert az ehhez szükséges 61 helyett csak 60 mandátummal rendelkeznek a 101 fős törvényhozásban. Az államfői tisztséget nyolc éve betöltő Voronin, a kommunista párt elnöke, harmadszor már nem állhat az állam élén.
2009.06.15. 18:45
 
 
Dávid Ibolya: Sólyomnak szólt a leszavazás
Nem a főbírójelöltnek, hanem Sólyom László köztársasági elnöknek szólt az elutasítás hétfőn a parlamentben, az államfőnek új jelöltet kell állítania - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke az MTI-nek, azt követően, hogy a parlament immár másodszor nem választotta meg Baka Andrást a Legfelsőbb Bíróság elnökének. "Ez a szavazati arány menthetetlen. A köztársasági elnök kapott egy jelzést, hogy vegye komolyan a magyar Országgyűlést. Ez az üzenet már nem Baka Andrásnak szól, hanem a Magyar Köztársaság elnökének" - mondta Dávid Ibolya. Az államfőnek gyorsan, még a nyári szünet előtt új jelöltet kellene állítania, mert a jelenlegi helyzet veszélyezteti az igazságszolgáltatás működését - tette hozzá.
2009.06.15. 18:30
 
 
Kancelláriaminiszter: rövid időn belül főbírót kell választania az Országgyűlésnek
Az Országgyűlésnek a lehető legrövidebb időn belül döntenie kell Baka András főbíróvá választásról - mondta Molnár Csaba kancelláriaminiszter. A kormány azt tartaná jónak, ha valamennyi házszabály nyújtotta eszköz felhasználásával, a lehető legrövidebb időn belül új döntés születne - közölte a miniszter, miután az Országgyűlés hétfőn nem választotta meg a Legfelsőbb Bíróság elnökének Baka Andrást, Sólyom László köztársasági elnök jelöltjét. Molnár elmondta: a kormány azt szeretné, hogy az új döntéssel Baka Andrást a parlament megválassza főbírónak.
2009.06.15. 18:00
 
 
Balázs: csökkenteni kellene az uniós alapok tagállami finanszírozási arányát
Átmenetileg, 2009-re és 2010-re célszerű lenne csökkenteni az európai uniós strukturális alapok és kohéziós alapok felhasználásakor a tagállami finanszírozás, vagyis az alapokból részesülő tagállam kötelező minimális önrésze arányát - javasolta Balázs Péter az EU-országok külügyminisztereinek hétfői luxembourgi tanácskozásán. Mint a magyar diplomácia irányítója újságíróknak elmondta, a felvetés logikája az, hogy az alapokból finanszírozott projektek hozzájárulhatnak a gazdasági válságból való kilábalás gyorsításához. Amikor majd később a gazdaság jobban "felpörög", akkor akár nagyobb önrészre is át lehet térni.
2009.06.15. 17:40
 
 
Mesterházy: az MSZP tartotta szavát a főbíró-jelölés ügyében
Az MSZP tartotta a szavát, és támogatta Baka András legfelsőbb bírósági elnökké választását - közölte az MTI kérdésére Mesterházy Attila frakcióvezető újságírókkal hétfőn, hozzátéve: a kivonulásból is látszik, a Fidesznek nem teljesen tiszta a lelkiismerete. A politikus hangsúlyozta: arra biztatják Sólyom László köztársasági elnököt, hogy jelölje újra Bakát a posztra, és ha kell, akár ma, akár egy hét múlva hétfőn újra szavaznak a jelöltről. Mint mondta, egyetlen feltételük van, hogy ez nyílt voksolással történjen. A házbizottság ülése után újságíróknak Mesterházy azt mondta, a testület ülésén a Fidesz ismételten nem támogatta javaslatukat, pedig "ez egyértelművé tehetné, ki hazudik a Házban".
2009.06.15. 17:39
 
 
MSZP: ismét szavazzon az Országgyűlés a főbírójelöltről
Az MSZP azt javasolja, hogy a házszabálytól eltérve ismét szavazzon az Országgyűlés a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről - mondta Tóbiás József frakcióigazgató hétfőn Budapesten újságíróknak. "Bizton állítom, hogy igennel szavaztak a szocialista képviselők" - közölte a politikus kérdésre válaszolva. Tóbiás elmondta, azért kezdeményezték a házbizottság rendkívüli ülésének összehívását, mert készek vagy még most hétfőn, vagy jövő héten hétfőn nyílt szavazáson dönteni a főbírójelöltről. Ezt a házszabály lehetővé teszi - hangsúlyozta.
2009.06.15. 17:35
 
 
Az államfő meggondolja, hogy jelöljön-e újra főbírót
Meg kell gondolni, mi értelme van újra jelölni főbírót egy ilyen parlamentnek - mondta Sólyom László köztársasági elnök hétfőn újságíróknak, miután a Ház 184 igen és 108 nem ellenében nem szavazta meg az államfő jelöltjét, Baka Andrást főbírónak. Meglepő és váratlan eredményt hozott a parlamenti szavazás, és miután titkos szavazás volt, ezért soha nem is lehet majd hitelt érdemlően megtudni, mi történt - fogalmazott Sólyom László. Kiemelte: mind a két nagy párt parlamenti frakciója támogatásáról biztosította a jelöltet, ezek után a 108 nem szavazat azt mutatja, hogy valaki nem mondott igazat.
2009.06.15. 17:30
 
A szlovák államfő sajnálja, hogy beiktatásakor előkerült a "magyar kártya"
A régi-új szlovák államfő sajnálja, hogy hétfői beiktatása alkalmával máris előkerült a "magyar kártya" azzal, hogy a Bugár Béla körül csoportosuló, a Magyar Koalíció Pártjából (MKP) kilépett parlamenti képviselők nem vettek részt a hivatalos ceremónián, így tiltakozván az ellen, hogy Ivan Gasparovic a választási kampányban magyarellenesen viselkedett. Gasparovic sajtóértekezletén leszögezte: nem ő vette elő a "magyar kártyát", hanem Bugárék. Aláhúzta, hogy a szlovákiai magyarokat Szlovákia egyenrangú állampolgárainak tekinti, és úgy is kezeli őket.
2009.06.15. 17:22
 
A Doktor House a világ legnépszerűbb sorozata
Doktor House letaszította a trónról Miami helyszínelőit: 2008-ban a mogorva orvos eseteit bemutató sorozat lett a legnépszerűbb a világon. Az Eurodata TV Worldwide 66 országban végzett felmérései szerint House doktor és csapata epizódonként több mint 81,8 millió nézőt vonzott. Ez messze meghaladja a 2006-ban és 2007-ben győztes (Las Vegas-i) Helyszínelők, illetve a Miami helyszínelők nézettségét. Az ügynökség Ausztriától Grúzián és Norvégián át az Egyesült Államokig kutatja a tévénézők szokásait, ez potenciálisan 1,6 milliárd nézőt jelent.
2009.06.15. 17:20
 
Rendkívüli házbizottsági ülést hívtak össze az MSZP kérésére
Rendkívüli házbizottsági ülést hívtak össze az MSZP kérésére hétfőn, miután a Fidesz az eredménytelen főbíróválasztás elleni tiltakozásul kivonult az ülésteremből, és nem vesz részt a határozathozatalokon. Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője a fideszes és KDNP-s képviselők kivonulása után azt mondta: szégyen, amit a Fidesz-frakció tesz, "ekkora hazugságot régen nem látott a Ház". Szerinte megdöbbentő, amit a fideszes képviselők tesznek, ezért azt kezdeményezte, hogy azonnal hívják össze a házbizottság rendkívüli ülését, és ha a Fidesz-frakció ennyire fel van háborodva, akkor adjon lehetőséget arra, hogy nyílt - gombnyomásos - szavazással döntsenek a főbírójelöltről.
2009.06.15. 16:55
 
 
Nem választotta meg az Országgyűlés a Legfelsőbb Bíróság elnökét
Ismét nem választotta meg az Országgyűlés Baka Andrást a Legfelsőbb Bíróság elnökének hétfőn, 184 igen és 108 nem szavazattal. Baka Andrást, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának korábbi magyar bíráját Sólyom László már 2008 májusában jelölte erre a posztra, a jelölt akkor sem kapta meg a megválasztásához szükséges kétharmados parlamenti támogatást. Sólyom ezután kétszer is jelölte Havasiné Orbán Máriát, a Győri Ítélőtábla elnökét, ám a jelölt sem 2008 decemberében, sem idén márciusban nem kapta meg a szükséges támogatást, így jelenleg az LB egyik kollégiumvezetője áll a Legfelsőbb Bíróság élén, mivel a szervezet korábbi elnökének, Lomnici Zoltánnak 2008 júniusában lejárt a mandátuma.
2009.06.15. 16:40
 
 
Harry herceg még mindig Chelsyt szereti
"Kétségbeesett" erőfeszítéseket tesz egykori kedvese, Chelsy Davy kegyeinek újbóli elnyerésére Harry herceg, aki bevallotta, hogy a szakítás óta lebonyolított flörtjei ellenére még mindig Chelsyt szereti. Harry és Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség januárban állítólag "közös megegyezéssel" vetett véget az öt éve kezdődött románcnak, amely - főleg Harry rendszeres éjszakai kicsapongásai miatt - meglehetősen viharos volt. Chelsy állítólag tett kísérleteket arra, hogy visszahódítsa egykori hercegét, de Harry a bulvársajtó legnagyobb örömére hetente más hölgyek társaságában mutatkozott a legmenőbb londoni mulatókban.
2009.06.15. 15:51
 
 
Bajnai: vizsgálat indul a nemzeti vagyonkezelőnél
Vizsgálat indul, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél történt-e olyan jogos aggodalomra okot adó tevékenység, ami miatt kormányzati intézkedésre van szükség - közölte Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések és válaszok órájában. A kormányfőt Jakab Istvánt fideszes képviselő kérdezte az állami földvagyonról, majd idézte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felügyelő és ellenőrzőbizottságának jelentését idézte, miszerint a szervezet tavalyi működésében jelentkező zavarok, a vagyontörvényben előírt határidők be nem tartása, a társaság törvényes működésének hiányosságai felvetik a tanácsnak és tagjainak és a zrt. vezérigazgatójának felelősségét.
2009.06.15. 15:50
 
 
Jogerős az EP-választás eredménye
Jogerőre emelkedett hétfőn az Országos Választási Bizottságnak a június 7-ei európai parlamenti (EP) választás eredményét megállapító határozata.A múlt csütörtökön hozott eredmény-megállapító határozatot két beadványban támadták meg a rendelkezésre álló háromnapos jogorvoslati határidőn belül; a Legfelsőbb Bíróság (LB) hétfőn mindkettőt elbírálta. Az egyik beadványt hivatalból utasította el a bíróság, mert azt jogi képviselő nélkül nyújtották be. A másik beadványt - két magánszemélyét - pedig érdemi vizsgálat után utasította el az LB - közölte Madarász Gabriella, az LB közigazgatási kollégiumának szóvivő bírája az MTI-vel.
2009.06.15. 15:30
 
 
Továbbra is csalnak eltűnő tintával a Dél-Dunántúlon
Jelentősen, mintegy 15 százalékkal több feketemunkást találtak az ellenőrök idén június közepéig az elmúlt év hasonló időszakához képest a Dél-Dunántúlon, ahol főleg az építőiparban továbbra is nagy számban használnak eltűnő tintát a munkavállalói kiskönyvek kitöltésekor - mondta az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) régiós igazgatója hétfőn. Papp Gábor beszámolt arról, hogy Baranya, Somogy és Tolna megyében végzett idei vizsgálataik során összesen 939 munkáltatónál 2.829 feketén foglalkoztatott munkavállalót fedeztek fel.
2009.06.15. 15:25
 
 
Barroso bizottsági elnökségét támogató politikai nyilatkozat várható az EU-csúcson
A csütörtök-pénteki EU-csúcstalálkozón várhatólag politikai nyilatkozatban fogják támogatni az állam-, illetve kormányfők, hogy José Manuel Barroso portugál konzervatív politikus, az Európai Bizottság eddigi elnöke kapjon mandátumot újabb öt évre az unió legfőbb végrehajtó testületének irányítására. Erről Michael Spindelegger osztrák külügyminiszter beszélt újságíróknak hétfőn Luxembourgban, az uniós országok külügyminisztereinek tanácskozása közben. A június 4. és 7. között tartott választásokon megújított összetételű Európai Parlament, amelynek szintén hallatnia kell hangját a kérdésben, csak július közepén ül össze.
2009.06.15. 15:15
 
A Lost sztárja Budapesten
Matthew Fox, a rendkívül népszerű Lost című amerikai televíziós sorozat sztárja magyarországi látogatása alkalmával hétfőn Budapesten elárulta: alig várja, hogy elköltözhessen a forgatásnak helyt adó Hawaii-szigetekről. "Öt éve keményen dolgozunk, és bár rengeteg kellemes élményem van a Lost forgatásával kapcsolatban, már nagyon szeretnék más típusú projektekben és nem utolsósorban más helyszíneken dolgozni" - mondta a színész a sajtótájékoztatóját követő kerekasztal-beszélgetésen, amelyen az MTI is jelen volt.
2009.06.15. 15:08
 
 
Egymás ellen pólóznak a Varga testvérek
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya összeállította csapatait a péntek esti Vodafone Aranygálára, amelyen egymás ellen küldi vízbe eddigi 21 olimpiai aranyérmesét. A szakvezető döntése nyomán a Steinmetz fivérek egyformán a kék sapkások csapatát fogják erősíteni, a Varga testvérpárokat azonban "szembeállította" egymással: a Pekingben győztes Dániel és Dénes ugyanúgy egymás ellen játszik majd, mint a kétszeres olimpiai bajnok Tamás és a világbajnok Varga II Zsolt.
2009.06.15. 14:50
 
 
Rekordszámú helyszín várja a látogatókat a Múzeumok éjszakáján
Minden eddiginél több, összesen 260 helyszín várja többek között rendhagyó tárlatvezetésekkel, zenei és gasztronómiai programokkal a Múzeumok éjszakáján, szombaton a látogatókat Budapesten és vidéken - hangzott el az idén hetedik alkalommal megrendezett eseménysorozat hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Mint Hiller István oktatási és kulturális miniszter fogalmazott, a Múzeumok éjszakája olyan hagyomány, amely először több 10, majd több 100 ezer embernek tud évről évre örömet szerezni. A tárcavezető hozzátette: tavaly minden korábbinál több, összesen 379 ezer látogató váltott jegyet a rendezvényre.
2009.06.15. 14:27
 
A szupermarketek száma nőtt, a kisboltoké csökkent tavaly
Miközben a hagyományos élelmiszerboltok száma csökkent tavaly, a nagyáruház láncoké átlagosan 10 százalékkal 1.116-ra bővült, és az idén eddig további 32 hiper-, szupermarketet és diszkontot, valamint 18 drogériát nyitottak Magyarországon - közölte a Nielsen piackutató cég hétfőn. A hagyományos élelmiszerüzletek száma 1.400-zal, 19.935-re csökkent tavaly, nagyrészt a vásárlási szokások változása miatt. Leginkább az 50 négyzetméteres és annál kisebb üzletek száma csökkent, azokból 1.100-zal kevesebbet regisztrált a Nielsen december végén, mint egy évvel korábban.
2009.06.15. 13:26
 
 
Korabeli MTI-hírfolyam Nagy Imre és társai újratemetéséről
Sajtótörténeti kuriózummal szolgál a Magyar Távirati Iroda június 16-án, kedden, Nagy Imre és társai újratemetésének 20. évfordulóján az 1989.mti.hu oldalon. A nemzeti hírügynökség első alkalommal tárja a széles nyilvánosság elé a rendszerváltást szimbolizáló nap eseményeiről az akkori előfizetők számára készített teljes hírfolyamát. Az MTI húsz évvel ezelőtt saját történetében példátlan módon 47 részes tudósításban számolt be az újratemetésről. A tudósításfolyam tartalmazza az akkori szóhasználat szerint "a nemzeti gyász és megemlékezés napján" a budapesti Hősök terén rendezett gyászszertartás minden mozzanatát.
2009.06.15. 13:11
 
 
Rekord mértékben csökkent a foglalkoztatottság az EU-ban
Minden korábbinál nagyobb mértékben, csaknem kétmillió fővel csökkent a foglalkoztatottak száma az Európai Unióban idén március végéig az előző negyedévhez képest, közölte hétfőn az Eurostat. Az uniós statisztikai hivatal jelentése szerint a 27 tagállamban összesen 1,9 millió munkahely szűnt meg az első három hónapban. Ez negyedéves szinten 0,8 százalékos foglalkoztatottság-csökkenés, amire még nem volt példa a rendszeres mérések 1995-ös kezdete óta. Az euróövezetben is 0,8 százalékos visszaesést regisztráltak. A 16 országból álló övezetben 1,2 millió munkahelyet számoltak fel.
2009.06.15. 13:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053[2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista