2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Fidesz: a maradék MÁV-vagyont is eladná a kormány
A maradék MÁV-vagyon értékesítését és a közszolgáltatás szűkítését célozza az a kormány-előterjesztés, amelynek részletei a szombati Magyar Nemzetben jelentek meg - közölte Fónagy János, a Fidesz szakpolitikusa. A Magyar Nemzet szombati számában azt írta: a vasutat három önálló cégbe rendeznék (önálló pályavasút, személyszállító üzletág, illetve vagyonhasznosító), a MÁV Zrt. feladatainak egy részét a MÁV Vagyonhasznosító Zrt. venné át, s a MÁV-ból kiválással jönne létre a MÁV Pályavasút-működtető Zrt., amelytől elvonnák a pályavasúti működéshez közvetlenül nem kapcsolódó ingatlanokat. A MÁV-Start az átalakítás után az elővárosi és távolsági vasúti közlekedésben venne részt, a mellékvonalak kezelését regionális szolgáltatókra bíznák
2009.06.20. 11:45
 
Megkezdődött a Fidelitas tisztújító kongresszusa
Új elnököt választ a Fidelitas Miskolcon szombaton tisztújító kongresszusán; a tanácskozást videóüzenetben köszöntötte Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. Történelmi léptékű feladat vár a fiatalokra - mondta a Fidesz elnöke. Nem gondoltam volna 1990-ben, hogy húsz évvel később a politikai pálya felé orientáló fiataloknak ugyanazt a harcot kell és érdemes megvívniuk, "amit mi azt hittük, hogy végérvényesen megvívtunk" - hangoztatta.
2009.06.20. 11:25
 
Nem engedélyeznek tüntetéseket Teheránban
Nem engedélyeznek semmilyen tüntetést szombaton sem Teheránban, sem Irán más városaiban - szögezte le közleményben az iráni belügyminisztérium. Az elnökválasztások körüli feltételezett csalások miatt meghirdetett ellenzéki tüntetések bejelentésének hírére a minisztériumi kommüniké hangsúlyozta: a hatóságok a "törvényeknek megfelelően" lépnek fel az ellenszegülőkkel szemben. Ezzel egy időben megkezdődött az Őrök Tanácsának ülése, amelyen megvizsgálják az elnökválasztás három vesztes jelöltjének panaszát a voksolással kapcsolatban. Közben szombat reggel otthonában tartóztatták le Mehdi Karubi ellenzéki ellenjelölt lapjának, az Etemad Mellinek főszerkesztőjét. Felesége szerint Mohammad Gusanit ismeretlenek hurcolták el.
2009.06.20. 10:45
 
 
Megkezdődött az MDF országos gyűlése
Megkezdődött szombat délelőtt Budapesten a Magyar Demokrata Fórum (MDF) országos gyűlése, melyen Dávid Ibolya elnök és a párt elnöksége bizalmat kér a küldöttektől. Az MTI által korábban megkérdezett megyei vezetők többsége úgy nyilatkozott: támogatják, hogy Dávid Ibolya maradjon a párt elnöke, és megerősítik az elnökséget is. Eljött a gyűlésre Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti képviselője, és Habsburg György volt EP-képviselőjelölt is. Az MDF országos gyűlése előtt országos választmányi ülést is tartott a párt elnöksége, ahol az MTI információi szerint arról döntöttek, hogy az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) delegáltjai a jövőben nem kapnak szavazati jogot a párt megyei szervezeteiben.
2009.06.20. 10:30
 
 
Woody Allen operát rendezett
Los Angeles-i premierje után a spoletói Két Világ Fesztiválon június 26-án mutatják be Woody Allen legújabb rendezői bravúrját, Puccini Gianni Schicchi című operáját. Az amerikai művésszel a Corriere della Sera készített ez alkalomból interjút. Woody Allen elmondta, hogy általában szereti az operaműfajt, az olasz operákat pedig különösen. Erre a terepre azért merészkedett, mert a világhírű tenor Placido Domingo már évek óta biztatta őt. Az énekes ugyan Mozart Cosi fan tuttéjét ajánlotta, de ezt az operát Allen túl nagynak és bonyolultnak tartja, "megijedt" tőle. A Gianni Schicchit viszont az egyik legszellemesebb, legszórakoztatóbb vígoperának és könnyebben megrendezhetőnek látta.
2009.06.20. 10:30
 
 
Ausztria kivizsgálná az iráni elnök szerepét egy korábbi gyilkosságban
Az osztrák külügyminiszter ki akarja vizsgáltatni, milyen szerepet játszott Irán jelenlegi államfője egy 23 évvel ezelőtt Bécsben elkövetett gyilkosságban. Az osztrák Zöldek biztonságpolitikai szóvivője az utóbbi napokban fölmelegítette azt az állítást, amely szerint Mahmúd Ahmadinezsád is szerepet játszott egy bécsi lakásban 1986 júliusában elkövetett hármas gyilkosságban. Michael Spindelegger külügyminiszter az ORF televízió péntek esti műsorában erre reagálva úgy fogalmazott, hogy külpolitikai lépések előtt meg kell vizsgálni, "mekkora igazságtartalommal bír a fenti állítás".
2009.06.20. 10:30
 
 
A Chelsea fellebbez Drogba és Bosingwa eltiltása miatt
Fellebbez az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA) Didier Drogba és José Bosingwa eltiltása miatt a Chelsea. A szervezet fegyelmi bizottsága szerdán hozta nyilvánosságra ítéletét a Bajnokok Ligája-elődöntő londoni visszavágóján történtekkel kapcsolatban: Drogbát hat nemzetközi klubmérkőzésre, Bosingwát pedig négy meccsre tiltották el, előbbi esetében két találkozót két évre felfüggesztettek, utóbbinál eggyel kapcsolatban hoztak hasonló döntést. A testület emellett 100 ezer euróra büntette az angolokat a játékosok, valamint a szurkolók viselkedése miatt - a klub ez ellen is fellebbez.
2009.06.20. 09:45
 
 
PM: nem kell társasházzá alakulni a vagyonadó miatt
Nem kell társasházzá alakulniuk a vagyonadó miatt az osztatlan közös tulajdonban lakóknak - mondták el a Pénzügyminisztériumban az MTI kérdésére. Azoknak a "társasházaknak", amelyek jogilag nem alakultak át társasházzá, osztatlan közös tulajdonban vannak, nem egyben kell meghatározni az értékét, hanem önálló lakásonként. Így adózási szempontból ezek a lakások ugyanolyannak számítanak, mint a társasháziak. Azoknál az ingatlanoknál pedig, amelyeknek több tulajdonosa van - például a házastársak - a tulajdoni hányaddal arányosan kell az adót megfizetni, de a teljes összeg befizetését vállalhatja egyetlen tulajdonos is, amiről nyilatkoznia kell.
2009.06.20. 09:30
 
 
Emelkedik az útlevél illetékének az ára
Többe kerül a jövő hét végétől az útlevél: az öt évre érvényes okmányért 25, a tíz évre szólóért negyven százalékkal kell majd többet fizetni, az illeték emelkedésének hivatalos magyarázata, hogy június 28-tól egy uniós rendelet szerint a biometrikus azonosítókat tartalmazó mikrocsippel ellátott okmányt kell kiadni - írja szombati számában a Népszabadság. A jelenlegi illeték alapesetben hatezer, tíz évre szóló okmány esetén tízezer forint, és ez 7500, illetve 14 ezer forintra nő, míg a gyermekek és az idős személyek 1500 helyett 2500-at fizetnek majd. A gyermekeknél változik az érvényességi idő is: most négyéves korig kettő, utána öt évig használható az okmány, az új szabályok szerint hat év alatt három, afelett öt évig lesz érvényes.
2009.06.20. 09:15
 
 
Marketwatch: Magyarországnak 10-15 milliárd dollár további segélyre lehet szüksége
Magyarországnak jövőre 10-15 milliárd dollár további segélyre lehet szüksége - idézett egy londoni feltörekvő piaci elemzőt pénteken a Marketwatch amerikai hírmagazin. Neil Shearing, a Capital Economics elemzőház Közép-Európával foglalkozó közgazdásza úgy véli: a Bajnai-kormány megszorító intézkedései valószínűleg nem fogják tudni megelőzni, hogy Magyarországnak jövőre ismét a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) kelljen fordulnia újabb hitelért. Iryna Ivaschenko, a washingtoni székhelyű nemzetközi pénzintézet budapesti állandó képviselője azonban nem volt hajlandó találgatásokba bocsátkozni arról, hogy az országnak szüksége lesz-e újabb hitelcsomagra a jelenlegi, 2010 márciusában lejáró készenléti hitelszerződés után.
2009.06.20. 09:15
 
Horvátországban a magyar is hajós nemzet
Az egész éves vagy ideiglenes kikötői engedéllyel rendelkező magyar hajók száma alapján az első tíz nemzet között szerepel a magyar Horvátországban - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete az MTI érdeklődésére. Marin Skenderovic képviseletvezető a Horvát Statisztikai Hivatal adatai alapján elmondta: 2008-ban összesen 270, magyar zászló alatt nyilvántartott hajónak volt egész éves kikötési engedélye a horvát vizeken. Ideiglenesen 1535 hajó szállt vízre magyar lobogóval. Az állandó regisztrációk alapján a nyolcadik, az ideiglenes engedélyek szerint pedig a tizedik helyen szerepel a nemzetek sorrendjében Magyarország.
2009.06.20. 08:30
 
 
Bajnai Gordon: nincsenek ideológiai korlátaim
Nekem nincsenek ideológiai korlátaim, egy válságkezelő kormányt vezetek, és Európában is válság van - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök az Magyar Televízió Este című műsorában annak kapcsán, hogy miért támogatta az európai jobboldal jelöltjét, José Manuel Durao Barrosót az Európai Bizottság élére történő újraválasztásában. "...otthon sem és itt sem pártpolitikai szempontok alapján hozom a döntésemet, hanem azt nézem, hogy mi jó az országnak, és mi jó jelen esetben Európának. Európának ugyanúgy válságot kell kezelnie, ugyanúgy az a feladata, hogy folyamatosság legyen a válságkezelésben, minél gyorsabban legyen olyan ember, aki dönteni képes, és aki irányítani képest ezt a hatalmas brüsszeli apparátust" - fogalmazott a Brüsszelben tartózkodó Bajnai.
2009.06.20. 08:30
 
 
A rendőrségre követte áldozatát a rabló
Figyelmetlenségében a rendőrségre követte áldozatát egy rabló az Egyesült Államokban, ahol aztán rögtön el is fogták. A 26 éves férfi leintett egy autót, amelyet egy nő vezetett. A rabló eljátszotta, hogy útbaigazítást kér, aztán pisztolyt szegezett a nőnek, aki azonnal a gázpedálra taposott. A férfi bepattant a saját kocsijába és üldözőbe vette. Út közben a nő telefonált a rendőrségnek, amely a legközelebbi őrs felé irányította. A rabló kitartóan követette, és nem vette észre, hova érkeztek, így egyenesen a rendőrség "karjába" autózott.
2009.06.20. 08:20
 
Nyáron is leállást tervez a Zalakerámia
A tavaszi, másfél hónapos leállás után nyáron ismét szünetelteti a termelést a Zalakerámia Zrt. - tájékoztatta az MTI-t a cég elnök-vezérigazgatója. Márton Péter elmondta: nem számít rendkívüli eseménynek a nyári leállás, mert a piaci körülményektől függetlenül a karbantartás és a szabadságolás miatt minden évben szüneteltetik legalább két hétig a termelést. Arról még nincs döntés, hogy idén mennyi ideig tart a leállás - tette hozzá. A társaság vezetője közölte: a tavasszal újraszámolt, csökkentett értékesítési tervek alapján idén mintegy 8 millió négyzetméternyi burkolóanyag eladására számítanak. Ez nagyjából negyedével kevesebb a tavalyi forgalomnál.
2009.06.20. 08:05
 
 
Mégis megtartják a teheráni ellenzéki tüntetést
Mégis megtartják a szombat délutánra tervezett teheráni ellenzéki tüntetést Ali Hamenei legfőbb iráni vezető figyelmeztetése ellenére - közölte az egyik szervező. A megmozdulást, amelyet eredetileg Mehdi Karubi reformpárti elnökjelölt hirdetett meg, az iráni főváros kormányzója korábban betiltotta. Abbász Mohtazs, a belügyminisztériumhoz tartozó nemzetbiztonsági tanács titkára pedig az ISNA hírügynökségen keresztül felszólította Mir Hoszein Muszavi ellenzéki elnökjelölt híveit: "ne provokáljanak illegális megmozdulásokat és ne támogassák azokat". Az iráni ellenzék szerint csalással biztosította magának újabb négyéves elnöki mandátumát Mahmúd Ahmadinezsád a múlt pénteki választásokon.
2009.06.20. 08:00
 
 
Tenisz, Wimbledon: nem indul a címvédő Nadal
Nem indul a hétfőn kezdődő, wimbledoni nyílt teniszbajnokságon a férfiaknál címvédő, világelső Rafael Nadal. A spanyol játékos ezt pénteken jelentette be. A mallorcai sztár térdsérüléssel küzd. Csütörtökön az ausztrál Lleyton Hewitt-tal, majd pénteken a svájci Stanislas Wawrinkával játszott bemutató mérkőzést Londonban, de mindkétszer kikapott, ezután döntött úgy, hogy nem lép pályára az év harmadik, füvespályás Grand Slam-tornáján.
2009.06.19. 20:20
 
Tigrisgyilkosság miatt vádat emeltek egy német állatkert igazgatója ellen
Három tigriskölyök elaltatása miatt vádat emelt az ügyészség Kai Perret, a magdeburgi állatkert igazgatója ellen, akit az állatok védelméről szóló törvény megszegésével vádolnak - vált ismertté pénteken. A három tigriskölyköt 2008 májusában ölték meg, mert az állatkert szerint nem voltak tenyésztésre alkalmasak. A kölykök apjáról, a Taskan nevű hímről ugyanis kiderült, hogy a korábbi feltételezésekkel szemben nem fajtatiszta szibériai tigris. Ezért a három kölyköt - két hímet és egy nőstényt - nem sokkal születésük után elaltatták. Az állatkert igazgatója meglepődött az ügyészség álláspontján, mivel a hivatal pár hónapja még úgy vélekedett, hogy az ügy kapcsán semmi nem utal büntetendő cselekményre.
2009.06.19. 20:00
 
 
A Valencia nem adja el David Villát
A Valencia labdarúgócsapata úgy döntött, nem adja el egyik legjobbját, David Villát. "A Valencia vezetése megváltoztatta korábbi álláspontját, és azt közölte velünk, hogy mégsem válik meg a játékostól, aki három élklubbal is tárgyalásokat folytatott" - mondta José Luis Tamargo, a spanyol válogatottal Európa-bajnok csatár ügynöke. A menedzser hozzátette, szomorú döntés ez, mert az így kialakult helyzet senkinek sem jó. Villáért, aki jelenleg a nemzeti együttessel a Konföderációs Kupán szerepel, a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea versengett.
2009.06.19. 19:10
 
 
Lendvai: az ősszel meg kell találni az MSZP miniszterelnök-jelöltjét
Az MSZP-nek meg kell alkotnia új baloldali választási programját és a programot hitelesítő új miniszterelnök-jelöltet is meg kell találnia ez év őszén - mondta Lendvai Ildikó Győrött. Az MSZP elnöke a megyei pártfórum előtt tartott sajtótájékoztatóján leszögezte: meg fogják találni a megfelelő miniszterelnök-jelöltet, hiszen az MSZP-ben vannak olyan fiatalok, akik egyszerre baloldaliak, erkölcsileg feddhetetlenek, és fiatal koruk ellenére bizonyos politikai tapasztalattal már rendelkeznek. A miniszterelnök-jelölt lesz a kampány "arca", ő lesz az igazi új arc. Kérdésre válaszolva Lendvai kijelentette: a pártvezetésben már vannak új arcok, de oda is több kell.
2009.06.19. 18:45
 
 
Vádemelést javasol a rendőrség a Nyugati térnél talált robbanóanyagok ügyében
Vádemelést javasol a rendőrség annak a férfinak az ügyében, akinek a kocsijában tavaly október 23-án a Nyugati térnél három, időzítővel ellátott gyújtóbombát és csőbombákat találtak - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken az MTI-vel. A rendőrség közleménye emlékeztetett rá: tavaly október 23-án a Teréz körúton a rendőrség ellenőrzött egy személygépkocsit, amit egy budapesti férfi vezetett. Az autó csomagtarjából - egyéb pirotechnikai eszközök mellett - három darab műanyag flakon került elő. Ezekben a műanyag flakonokban az elsődleges szakértői vélemény szerint ismeretlen összetételű üzemanyagot tartalmaztak.
2009.06.19. 18:20
 
 
Muszavi nem hív össze tüntetést Iránban szombatra
Nem hív össze szombatra újabb tüntetést az iráni elnökválasztáson vesztes Mir Hoszein Muszavi - közölte pénteken a mérsékelt elnökjelölt egyik szövetségese. A neve elhallgatását kérő szövetséges azután beszélt erről, hogy Ali Hamenei ajatolláh, az ország legfőbb politikai és vallási vezetője kemény hangnemben figyelmeztette az ellenzéki tüntetések vezetőit: őket teszik felelőssé, ha a megmozdulások vérontásba torkollnak. A múlt pénteki elnökválasztást Mahmúd Ahmadinezsád államfő nyerte meg. Muszavi választási csalásra hivatkozva a hivatalos eredmény megsemmisítését követeli, hívei múlt szombat óta minden nap tüntettek Teheránban.
2009.06.19. 18:05
 
 
Forma-1: az FIA beperli a FOTA-t
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) beperli a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezetet (FOTA), mert az egy új, rivális sorozat beindítását tervezi. A FIA pénteki közleménye szerint a csapatok - főképp a Ferrari istálló -, valamint a FOTA is számos jogszabályt sértene meg ezzel a lépéssel. Az FIA szombaton hozta volna nyilvánosságra a jövő évi rajtlistát, ám ezt most kénytelen elhalasztani, mivel megvárja az ügy végkimenetelét. A FOTA csütörtök este Silverstone-ban jelentette be, hogy nem fogadja el a FIA feltételeit a jövő évi szabálymódosításokkal kapcsolatban, és párhuzamos bajnokság megszervezését fontolgatja.
2009.06.19. 17:35
 
 
Forma-1, Brit Nagydíj: Vettel nyerte az második szabadedzést is
Sebastian Vettel, a Red Bull német versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Brit Nagydíj pénteki, második szabadedzését is Silverstone-ban. Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett a második helyen, míg a harmadik legjobb időt Adrian Sutil, a Force India német pilótája autózta. Az egyéni pontversenyben vezető, Brawn GP-s brit Jenson Button ezúttal csak 14. lett. Eredmények: 2. szabadedzés: 1. Vettel (Red Bull) 2. Webber (Red Bull) 3. Sutil (Force India) 4. Nakadzsima Kazuki (Williams) 5. Alonso (Renault) 6. Barrichello (Brawn GP).
2009.06.19. 17:21
 
 
Szekeres: "el kell dönteni, hogy meddig akarunk kormányozni"
Az adótörvények, és a költségvetés elfogadása után el kell gondolkodni azon, folytassa-e még az MSZP a kormányzást - mondta a Hírszerzőnek adott interjújában Szekeres Imre honvédelmi miniszter. Az MSZP elnökhelyettese szerint vannak a pártban, akik nem csinálnák tovább. Az EP-bukás nem Gyurcsány Ferenc egyszemélyes felelőssége, új arcok pedig kellenek a pártvezetésbe, de a tapasztalt politikusok mellé. Arra a kérdésre, támogatta-e az MSZP keddi elnökségi ülésén lezajlott vitában, hogy a párt július 4-i kongresszusán legyen bizalmi szavazás a pártvezetésről, úgy válaszolt: azt támogatta, hogy először készítsenek objektív értékelést az elmúlt két év kormányzati munkájáról, de olyat, amelynek nincs személyeskedő jellege.
2009.06.19. 17:20
 
 
Matthaus vasárnap írhatja alá szerződését Székesfehérváron
Lothar Matthaus pénteken szóban már mindenben megállapodott a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár vezetőivel, így szinte biztos, hogy a következő szezonban ő irányítja az együttest. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be. A játékosként 150-szeres német válogatott, korábbi magyar szövetségi kapitány Mattha:us - aki a három és fél órás tárgyalást követően ellátogatott a klub felcsúti technikai centrumába is - pénteken visszarepül hazájába, ahol ügyvédeivel tanulmányozza a szerződéstervezetet. A szakember várhatóan vasárnap érkezik vissza Magyarországra, és akkor alá is írhat a székesfehérvári klubhoz.
2009.06.19. 17:10
 
 
Bajnai: a bankfelügyeletnek védenie kell a lakosságot
A bankfelügyeletnek védenie kell a lakosságot a bankrendszer túlkapásaival vagy felelőtlenségével szemben, és időben kell tudnia jelezni a kockázatokat, mielőtt azokból nagyobb baj lenne - hangsúlyozta Bajnai Gordon miniszterelnök pénteken Brüsszelben, miután az Európai Unió csúcstalálkozóján döntést hoztak az egységes európai pénzügyi felügyeleti rendszer kialakításáról. Sajtótájékoztatóján a kormányfő kiemelte: olyan pénzügyi felügyeleti rendszer fog létrejönni Európában, amely az adott országok szintjén is konkrét ajánlásokat fog megfogalmazni, és ha egyes tagországok közt vita van, akkor döntéseket fog hozni.
2009.06.19. 17:05
 
 
Javul Overdose állapota, augusztusban talán már versenyezhet
A hónapok óta sérüléssel bajlódó Ovberdose immár a gyógyulás fázisába lépett, s Mikóczy Zoltán tulajdonos szerint talán már augusztus végén ismét versenyen vágtathat az eddigi 12 futamán veretlen csodaló. "Óvatos vagyok, most úgy gondolom, egy-két hónap után terhelhető lesz. Gyulladás már nincs a szervezetében, szerencsére gyengébb lefolyásúnak bizonyult a kellő időben elcsípett fertőzés" - mondta az MTI-nek Mikóczy. "Most már folyamatosan javul az állapota, de nagyon türelmesnek kell lennünk vele, mielőtt újból versenyezne. Már csak babonából sem akarok konkrét időpontról beszélni, de ha visszanyeri fizikai erejét, kiváló formáját, nagyjából augusztus végén, szeptember elején állhat ismét rajthoz."
2009.06.19. 16:55
 
 
Berlusconi támogatja Tony Blairt, hogy az EU elnöke legyen
Silvio Berlusconi olasz kormányfő pénteken nyíltan lándzsát tört amellett, hogy Tony Blair volt brit miniszterelnök legyen az Európai Unió első elnöke. Ha Írország is ratifikálja a lisszaboni szerződést, és az így hatályba lép, akkor nagyon fontos volna, hogy az EU tanácsa "legalább három évre" állandó elnököt kapjon - hangoztatta az olasz vezető az uniós tagállamok kormányfőinek brüsszeli csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón. Szerinte a volt brit miniszterelnök "ideális személyiség" erre a posztra, amely karizmatikus politikust kíván. A jelenlegi gyakorlat értelmében az EU soros elnökségében félévente váltják egymást a tagállamok.
2009.06.19. 16:55
 
 
Zalában meghaladhatja az egymilliárd forintot a viharkár
Az egymilliárd forintot is meghaladhatja Zala megyében a viharkár - közölte Németh Zoltán, a Zala Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MGSZH) főigazgatója pénteken. A szántóföldek és a gyümölcsösök csaknem egynegyedét érintette Zala megyében a keddi vihar és jégeső. A megye nyugati részén végigvonuló vihar mintegy 25-30 ezer hektárnyi területen pusztított. A szántóföldi kultúrában, gyümölcsösökben 15-100 százalékos terméskiesésre lehet számítani. A szántóföldeken az érőfélben lévő őszi árpa-, a betakarításra váró repcetáblák és a virágzás előtt álló kukoricások szenvedték el a legnagyobb károkat - mondta el a főigazgató.
2009.06.19. 16:20
 
Jimmy Carter levetetné a Hamászt a terrorszervezetek listájáról
Jimmy Carter a The Washington Times értesülése szerint meg akarja győzni Barack Obama elnököt, hogy vegye le a Hamász palesztin csoportot a terrorszervezetek amerikai listájáról. A jobboldali lap szerint a korábbi amerikai elnök azzal érvel, hogy a Hamász vezetői békére és az Izraellel való együttélésre törekednek. Az üggyel pénteki számában külön szerkesztőségi cikkben foglalkozó újság megdöbbenésének adott Carter szándéka miatt. "Melyik részét nem érti Carter úr a terrorista szónak?" - kérdezte az újság, amely emlékeztetett arra, hogy a radikális szervezet elkötelezte magát a zsidó állam teljes megsemmisítése mellett.
2009.06.19. 16:04
 
 
Az aranylabdás Sevcsenko az AS Romába szerződhet
A moszkvai Szport-Ekszpressz értesülése szerint az AC Milan után az olasz futballélvonal egy másik csapatában, az AS Romában folytathatja pályafutását Andrij Sevcsenko. Az orosz sportnapilap írása szerint, ha a Roma eladja a Manchester Unitednek Mirko Vicinicet, az ő helyére kerülhet át az AC Milantól az ukrán aranylabdás támadó. Az átigazolásának további előfeltétele, hogy Sevcsenko tulajdonosa, az FC Chelsea - amelynek kölcsönjátékosaként került vissza a csatár a milánóiakhoz - megegyezzen az AS Romával. A fővárosi klub emellett azt is jelezte, hogy Sevcsenkot akkor igazolja le, ha csökkentik jelenlegi fizetését.
2009.06.19. 15:52
 
 
Herényi: zsarolás nem történt
"A találkozó tényét elismerem, zsarolás nem történt" - mondta Herényi Károly újságíróknak pénteken arra a kérdésre, hogy valóban találkozott-e az MDF-ből azóta kizárt Almássy Kornél egyik támogatójával, Tombor Andrással, és megzsarolta-e őt egy lehallgatott beszélgetés leiratát tartalmazó dokumentummal. Az MDF-es politikus azt mondta, az ügynek nem ez a tartalmi része, hanem az, hogy a "magyar politikában történt egy rendkívül undorító és mocskos dolog", amikor külső erők úgy akartak egy párt életébe beleavatkozni, hogy adatokat akartak gyűjteni Dávid Ibolya pártelnökről. Kijelentette: az ügynek ez a lényege, nem pedig az, hogy kihez és hogyan került a hangfelvétel.
2009.06.19. 15:15
 
 
Forsense-Századvég: a többség elégedett az EP-választás eredményével
A magyar társadalom többsége elégedett a június 7-ei európai parlamenti (EP) választás eredményével, a Jobbik szereplésének megítélése azonban erősen megosztja a megkérdezetteket a Forsense és a Századvég közös kutatásának pénteken nyilvánosságra hozott eredménye szerint. A gyorsjelentést június 9-e és 18-a között, ezer véletlenszerűen kiválasztott felnőtt telefonos megkérdezése alapján állították össze. A kutatás szerint az EP-választás eredményei a politikai preferenciák jelentős átrendeződését jelezték. A válaszadók 11 százaléka nyilatkozott úgy, hogy csak a választás előtt néhány nappal, vagy aznap döntötte el, melyik pártra adja voksát.
2009.06.19. 15:13
 
 
Visszavonja az UV-B riasztást a meteorológiai szolgálat
Visszavonja a korábban kiadott UV-B riasztást szombattól az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Szombaton az UV-B index a 7,5-ös riasztási érték alá csökken, a legmagasabb sugárzás várhatóan 6,3-es erősségű lesz, ami már nem számít nagyon erős vagy extrém mértéknek - közölte a szolgálat pénteken. A legutóbb hétfőn adott ki riasztást az OMSZ az extrém, 8,1-es erősségű UV-B sugárzás miatt.
2009.06.19. 14:59
 
 
Több mint egymilliárd ember éhezik a világon
Minden eddiginél többen éheznek szerte a világon - az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteken közzétett éves jelentése szerint 1 milliárd 20 millió ember, azaz az emberiség egyhatoda nem jut megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékhoz. Az éhezők száma százmillióval magasabb az egy évvel korábbinál, és a rosszul táplált emberek szinte kizárólag fejlődő országokban élnek. A FAO álláspontja szerint a történelmi csúcsérték a folyamatosan magas élelmiszerárakkal ötvözött gazdasági világválság következménye. Jacques Diouf, a szervezet főigazgatója rámutatott, hogy a kialakult helyzet komoly kockázatot jelent a világ békéjére és biztonságára nézve.
2009.06.19. 14:51
 
 
Minden miniszter felajánlotta egyhavi fizetését a krízisalapba
Egyhavi fizetésüket ajánlották fel a miniszterek a krízisalapba, összesen 16,5 millió forintot - közölte Szollár Domokos kormányszóvivő pénteki sajtótájékoztatóján. A kormány szerdai döntése alapján augusztus 1-jén indul a szociális kríziskezelő program, amely november 30-ig tart. A programot a kabinet által egymilliárd forinttal létrehozott, nyitott alapból finanszíroznák. Szollár elmondta: számításaik szerint négymilliárd forint körüli összeg lehet a krízisalapban, és remélik a magánszférából is egyre többen hozzájárulnak majd ehhez. Kérdésre válaszolva hozzátette: úgy tudja, a szocialista frakció is készül valamilyen felajánlásra. A Fideszre vonatkozó kérdésre azt válaszolta: erről nincs információja.
2009.06.19. 14:45
 
Nem engedélyezik a Muszavi-hívek szombati tüntetését Teheránban
Nem engedélyezik az iráni hatóságok az elnökválasztáson vesztes ellenzéki jelölt, Mir Hoszein Muszavi híveinek szombatra Teheránba tervezett tüntetését - jelentette be az iráni főváros kormányzója. Morteza Tamadon az ISNA hírügynökség szerint kijelentette: semmiféle engedélyt nem adtak ki (tüntetésre). Tamadon reményét fejezte ki, hogy az ellenzéki elnökjelölt támogatói engedély nélkül nem tartják meg a megmozdulást. Tamadon hozzátette, hogy az elmúlt napokban tartott teheráni tüntetések - engedély hiányában - szintén törvénytelenek voltak.
2009.06.19. 14:42
 
 
FT: a szélsőség veszélyesebb Kelet-Európában, mint nyugaton
A kelet-európai szélsőjobb szavazataránya az európai parlamenti választáson nem volt sokkal nagyobb, mint a jóval régebbi demokratikus hagyományokkal bíró Nyugat-Európában, a szélsőségre adott voksok jelentős aránya mégis nagyobb veszélyt jelent ebben a térségben, mint nyugaton - áll a Financial Times pénteki elemzésében. A londoni gazdasági napilap felidézi, hogy a lapok szalagcímekben emelték ki a Jobbik által az EP-választáson elért 14,7 százalékot, ám az osztrák Szabadságpárt is 13,1 százalékot, a bevándorlásellenes olasz Északi Liga pedig 9,6 százalékot kapott.
2009.06.19. 14:37
 
 
Az Air France kárpótlást fizet az áldozatok hozzátartozóinak
Az Air France légitársaság 17,500 dollár kárpótlási előleget fizet a lezuhant gépen utazó áldozatok rokonainak, miközben tovább folyik a baleset okainak felderítése. A légitársaság biztosítóinak ügyvédjei felkeresik a 32 országból jött 228 áldozat családjait, ám ez a hiányzó adatok miatt nem mindig egyszerű. Az áldozatok rokonai 17,500 dollár (körülbelül 24,400 euró) kárpótlási előleget kapnak, és a társaság megemlékezést tart majd az elhunytak tiszteletére - mondta pénteken Pierre-Henri Gourgeon, az Air France vezérigazgatója az RTL rádiónak. Az összegek kifizetése nem kötelesség, hanem egy részvétteli gesztus - tette hozzá.
2009.06.19. 14:01
 
 
Az enyhén gömbölyded emberek tovább élnek
A túlzott soványság nagyobb kockázatot jelent, mint az elhízás, és a negyvenéves koruk körül enyhén molett emberek élnek a legtovább egy hosszú távú japán felmérés eredménye szerint. A 40 éves koruk körül kissé túlsúlyos emberek hat-hét évvel tovább élnek, mint a nagyon soványak, akik még a kövérekhez képest is öt évvel rövidebb élettartamra számíthatnak. "Úgy találtuk, hogy a sovány emberek kockázata a legnagyobb. Felmerült, hogy a soványak élete azért rövidebb, mert több közöttük a beteg vagy a dohányos, ám a különbség alig változott, amikor kiiktattuk ezeket a tényezőket" - mondta el a tanulmányban résztvevő az egyetem munkatársa.
2009.06.19. 13:36
 
 
Tenisz: Szávay Flipkens, Czink Mauresmo ellen kezd Wimbledonban
A 30. kiemelt Szávay Ágnes a belga Kirsten Flipkens, míg Czink Melinda a 17-edikként rangsorolt francia Amélie Mauresmo ellen kezd a hétfőn rajtoló wimbledoni teniszbajnokság 128-as főtábláján. A verseny honlapja szerint a címvédő Venus Williams a svájci Stefanie Vögelével találkozik a 64 közé jutásért. A férfiaknál a tavaly győztes spanyol Rafael Nadalt a francia Arnaud Clément-nal sorsolták össze. A térdsérüléssel kezelt világelső péntek este dönti el, hogy indul-e. A Wimbledonban ötször diadalmaskodó és idén a Roland Garroson legyőzhetetlen svájci Roger Federer a tajvani Lu Jen-hszun ellen kezd.
2009.06.19. 13:14
 
Forma-1, Brit Nagydíj: Vettel nyerte az első szabadedzést
Sebastian Vettel, a Red Bull német versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Brit Nagydíj pénteki, első szabadedzésén Silverstone-ban. Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett a második helyen, míg az egyéni pontversenyben vezető, Brawn GP-s brit Jenson Button a harmadik leggyorsabb időt autózta. A világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren) nyolcadikként zárta a gyakorlást. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Vettel (Red Bull) 2. Webber (Red Bull) 3. Button (Brawn GP) 4. Barrichello (Brawn GP) 5. Alonso (Renault) 6. Massa (Ferrari).
2009.06.19. 13:03
 
 
Telefonhívásra világító ruha
Telefonhívásra világító ruhával rukkolt ki egy brit divattervező diáklány Londonban. A ruha persze csak saját telefonra reagál fényesedéssel, és csakis mobilra. Georgie Davis - ő a kiötlő és megvalósító - fényes jövő előtt állhat térdig érő ruhája révén. Az újdonságot a Sony-Ericsson mobilgyártó céggel együttműködve dolgozta ki. Elsősorban iskolai divatteremtést remél a cég a telefonhívásra viselőjét - és annak környezetét - világítással figyelmeztető ruhától.
2009.06.19. 12:35
 
 
Betilthatják a burka viselését Franciaországban
A francia kormány támogatja annak a parlamenti bizottságnak a felállítását, amelyet hatvan képviselő kezdeményezett az egész testet elfedő muzulmán női külső viselet, a burka franciaországi terjedésének kivizsgálására. A kormányszóvivő pénteken azt sem zárta ki, hogy törvényben fogják szabályozni a burka viselését. "Ha az derül ki a vizsgálatból, hogy a burka viselésére kényszerítik a nőket, akkor az ellentétes a köztársasági elvekkel, és természetesen a parlament levonja majd a következtetéseket" - mondta Luc Chatel a France 2 közszolgálati televíziónak adott interjúban. Arra a kérdésre, hogy törvényt is kezdeményezne-e a kormány a burka betiltására, a kormányszóvivő azt válaszolta: "miért ne".
2009.06.19. 12:29
 
 
Fidesz: feleslegesek voltak a kormány brutális megszorításai
A Fidesz szerint teljesen feleslegesek és értelmetlenek voltak az MSZP-kormány brutális megszorításai, hiszen semmi értelmük az intézkedéseknek, ha azoktól rosszabbul élnek az emberek, és a gazdaságra gyakorolt hatásaik is negatívak - közölte Szijjártó Péter pénteken Budapesten. A párt elnöki stábjának vezetője azzal összefüggésben beszélt erről sajtótájékoztatóján, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közölte: a reálkeresetek 2,2 százalékkal csökkentek január-áprilisban az előző év azonos időszakához viszonyítva. Szijjártó Péter - a KSH adataira utalva - hozzátette, hogy tovább csökkent a munkahelyek száma is.
2009.06.19. 12:11
 
 
Simor: még jöhetnek sokkok, de a bankrendszer ellenálló
A magyar gazdaság még sebezhető lehet az esetleges jövőbeni sokkhatásoktól, de a bankrendszer a legrosszabb forgatókönyvek esetén is ellenállónak bizonyulna, mondta Simor András a Financial Timesnak. A londoni gazdasági napilap internetes kiadásán pénteken megjelent nyilatkozatban a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke "erősen bizonytalannak és kilengésekre hajlamosnak" nevezte a magyar gazdaság környezetét. Felidézte, hogy legutóbb például a Lettországgal kapcsolatos szóbeszédek gyengítették meglehetős mértékben a forintot.
2009.06.19. 12:06
 
 
Jövőre lesz Duna-stratégia az EU-ban
Felkérik az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői az Európai Bizottságot, hogy a jövő év végéig készítse el az unió stratégiáját a Duna menti országok régiójának összehangolt fejlesztésére - derül ki a brüsszeli csúcstalálkozó zárónyilatkozatának kiszivárogtatott tervezetéből. Korábbi közlések szerint a stratégia hat Duna-menti EU-tag - Németország, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Románia és Bulgária - különböző ágazatokban való együttműködéséről szól, és a programba idővel bevonható lehet az egyelőre nem EU-tag Szerbia is.
2009.06.19. 11:28
 
 
A helyszínen 60 ezren nézik a Klicsko-Csagajev meccset
Telt ház, 60 ezer néző előtt rendezik meg szombat este a németországi Gelsenkirchenben az ukrán Vlagyimir Klicsko és az üzbég Ruszlan Csagajev közti profi nehézsúlyú bokszvilágbajnoki címmérkőzést. A Schalke futballstadionjában zajló összecsapáson a fiatalabb Klicsko fivér három szervezet - a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Boksz Világszervezet (WBO) és a jóval jelentéktelenebb Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) - vb-övét is kockára teszi, miközben riválisa a WBA, a Boksz Világszövetség "ideiglenesen felfüggesztett" világbajnokaként áll a kötelek közé. Az ukrán óriás most hétvégén eredetileg a brit David Haye ellen lépett volna szorítóba, kihívója azonban sérülésre hivatkozva visszalépett a csatától.
2009.06.19. 11:08
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték Budaházy Györgyöt
Előzetes letartóztatásba helyezte a terrorcselekménnyel is gyanúsított Budaházy Györgyöt pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB). A bíróság bűnismétlés veszélye, illetve a tanúk és az eljárás más szereplői befolyásolásának a veszélye miatt helyezte egy hónapra előzetes letartóztatásba Budaházyt - közölte az MTI-vel Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A 2002-es hídfoglalásáról elhíresült Budaházyt szerdán vették őrizetbe. A Központi Nyomozó Főügyészség országgyűlési képviselők elleni támadások szervezésével, továbbá terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal való visszaéléssel és emberölés előkészületével is gyanúsítja a férfit.
2009.06.19. 11:05
 
 
Megdobtak egy amerikai lányt a kalocsai holokausztrendezvényen
Elfogták péntek délelőtt azt a férfit, aki sérülést okozott egy amerikai állampolgárságú fiatal nőnek a kalocsai holokauszt-emléknapok csütörtöki záró rendezvényén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrök a déli órákban gyanúsítottként hallgatták ki az 54 esztendős férfit, aki a megemlékezés helyszíne, a kalocsai zsidó temető közelében él. Az elkövető beismerte tettét, melyet azzal indokolt, hogy zavarta az addigra már második napja tartó holokauszt-emléknapok hangos zenéje. Ezért az istentisztelet közben egy kis méretű anyacsavart dobott az emlékezők felé. Ez okozta a 22 éves, New Yorkból érkezett, amerikai lány nyolc napon belül gyógyuló fejsérülését.
2009.06.19. 11:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049[2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista