2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Már szerdától vizet osztanak a fővárosban
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szerda reggel óta húsz locsolóautóval mossa és hűti Budapest utcáit, illetve a BKV kérésére egyes vonalakon a villamossíneket. A Fővárosi Polgári Védelem munkatársai, rendőri biztosítás mellett, szerdától Budapest öt fontos forgalmi csomópontján naponta 20 ezer félliteres flakonos vizet osztanak szét az autósok és a járókelők között a Moszkva téren, a Móricz Zsigmond körtéren, az Örs vezér tér zuglói oldalán, a Szentlélek téren és a Váci út - Róbert Károly körút sarkán. A BKV Zrt. négy helyszínen, a Moszkva téren, az Oktogonnál, a Blaha Lujza téren és a Boráros téren oszt zacskós vizet utasainak ezen a héten.
2009.07.22. 13:00
 
 
Fidesz: a kormány diszkriminálja a rászorultakat
Az ombudsmanhoz és az Alkotmánybírósághoz fordul a Fidesz, ha a kormány elfogadja és bevezeti azt a rendeletet, amely alapján mostantól fizetniük kell a gyógyászati segédeszközökért azoknak is, akik eddig ingyenesen jutottak ezekhez hozzá - közölte Kupper András, a párt képviselője. A kormány súlyosan diszkriminál, "különbséget tesz rászorult és rászorult között" - vélekedett a fideszes politikus. Kupper András példaként említette, hogy egy kiskorú gyermek ingyen kaphatná meg ugyanazt a járókeretet, amelyért egy nyugdíjasnak fizetnie kellene. "Miféle esélyegyenlőségről beszél ez a kormány?" - kérdezte a képviselő.
2009.07.22. 12:00
 
 
Mátéfi Eszter lett a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya
Mátéfi Eszter lett a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - döntött szerdai ülésén a szövetség elnöksége. A békéscsabai edző megbízatása 2012. augusztus 31-ig szól azzal a kitétellel, hogy minden esztendőben július 1. és 15. között bármely fél jogkövetkezmény nélkül felbonthatja a szerződést. Segítője Konkoly Csaba, a Győr trénere lesz. Mátéfi elődje, Imre Vilmos július 2-án mondott le, mert a Dunaferr férfi csapatánál folytatja a munkát.
2009.07.22. 11:53
 
 
Londoni elemzők szerint öt év, mire helyreáll a tavalyi brit életszínvonal
Öt évbe telik a jelenlegi súlyos recesszió után, mire a britek életszínvonala eléri a tavalyit, áll egy vezető londoni gazdaságelemző cég szerdai előrejelzésében, amely szerint a hatalmasra duzzadó államadósság törlesztési terhe ugyanezen idő alatt csaknem megkétszereződik. A National Institute of Economic and Social Research (NIESR) szakértőinek prognózisa szerint a brit hazai össztermék (GDP) az idén 4,3 százalékkal esik; a kormány hivatalos előrejelzése 3,5 százalékos visszaesés 2009 egészére. A NIESR azzal számol, hogy a majdani fellendülés is meglehetősen vérszegény lesz: a ház 2010-re egy százalékos, 2011-re 1,8 százalékos növekedést jósol.
2009.07.22. 11:36
 
Újpest-Steaua: román bocsánatkérés a szurkolók gyalázkodó felirata miatt
Magyar nyelven kért bocsánatot a magyar szurkolóktól Románia egyik legmérvadóbb országos napilapja, az Adevarul azért a feliratért, amelyet a Steaua Bucuresti drukkerei függesztettek ki a múlt csütörtökön az Újpest elleni bukaresti Európai Liga selejtezőn. Az újság szerdai számában beszámol arról, hogy levelet intéztek az Európai Labdarúgó Szövetséghez (UEFA), amelyben kérték, hogy szigorúan büntessék meg a bukaresti klub szurkolóit. Az újság szerint szégyenteljes nap volt Románia számára a július 16. a szóban forgó felirat miatt.
2009.07.22. 11:05
 
 
Csütörtöktől hőségriasztás lép életbe
Csütörtökön és pénteken több helyen 27 fok fölött valószínű a napi átlaghőmérséklet, ezért az országos tiszti főorvos az egész ország területére elrendeli a másodfokú hőségriasztást - közölte az MTI-vel az ÁNTSZ szerdán. Falus Ferenc országos tiszti főorvos felhívta az egészségügyi intézmények, a mentőszolgálatok, az önkormányzatok figyelmét arra, hogy az egészségünket érintő megelőző intézkedéseket tegyék meg. Így többek között az esti órákban locsolják a közterületeket, illetve tegyék közzé az igénybe vehető légkondicionált helyiségek listáját.
2009.07.22. 11:00
 
 
Clinton: Washington kész megerősíteni szövetségesei védelmét
Az Egyesült Államok kész megerősíteni Iránnal szomszédos partnereinek védelmét a teheráni nukleáris fenyegetéssel szemben - jelentette ki Hillary Clinton amerikai külügyminiszter szerdán, Bangkokba érkezése után. Clinton úgy nyilatkozott: "még fenntartjuk a lehetőségét annak, hogy tárgyaljunk Iránnal, de többször egyértelművé tettük, hogy cselekedni fogunk, mert "a nukleáris óra ketyeg". Irán szomszédai aggódnak a legjobban, de mi készek vagyunk megerősíteni védelmüket - mondta a külügyminiszter egy thaiföldi tévének nyilatkozva.
2009.07.22. 10:00
 
 
Szerdán is meleg lesz, de a hőség csütörtökön várható
Az ország délkeleti részében két régióban narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), mert egymást követő három napon a napi átlaghőmérséklet meghaladja a 25 fokot; szerdán a legmagasabb hőmérséklet 32-36 fok között alakul, de csütörtökön még ennél is melegebb várható - mondta az OMSZ munkatársa az MTI-nek. Fehér Tamás tájékoztatása szerint északkeleten 32-33, a déli országrészben 35-36 fokra is számítani lehet, míg a fővárosban 34 fok várható szerdán. Az UV-B sugárzás is nagyon erős, 7,9 körüli lesz, amely az ország nyugati részét és a keleti országrész környékét érintheti - tette hozzá.
2009.07.22. 09:00
 
 
Magyar delegáció tárgyal szerdán az EBESZ-szel a nyelvtörvényről
Magyar delegáció utazik szerdán Hágába az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosához a szlovák nyelvtörvény módosításának ügyében - mondta Balázs Péter külügyminiszter kedden este az MTV Az Este című műsorában. A tárcavezető szerint erős túlzás a szlovák kormányfő nyilatkozata az ügyben. A keddi találkozó utáni szlovák nyilatkozat "lehet, hogy nagyon egyoldalú volt" - fogalmazott a miniszter. Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter kedden arról beszélt, hogy az EBESZ kisebbségügyi főbiztosa szerint a módosított szlovák államnyelvtörvény összhangban van az európai jogrenddel, a törvény által követett célok jogosak, s a bírságok is összhangban vannak az európai normákkal.
2009.07.22. 09:00
 
 
Kóka személyes találkozót kezdeményez az MTA elnökével
Személyes találkozót kezdeményezett a Magyar Tudományos Akadémia elnökének írt levelében Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője a hétfőn tartott négypárti egyeztetésen javasolt magyar-szlovák "nyelvbékítő" konferencia és vitafórum ügyében. Kóka János az MTI-hez szerdán eljuttatott, Pálinkás Józsefnek címzett levélben hangsúlyozza: a pozsonyi parlament által nemrégiben elfogadott nyelvtörvény "a két ország kapcsolatában valódi mélypontot jelent, amely ki kell józanítsa a szereplőket". A magyar politikai szereplők egyetértenek abban, hogy az emberi jogok olyan sérelméről van szó, amely nem két ország vitája, hanem az európai közösség egészének értékeivel ellentétes.
2009.07.22. 08:44
 
 
Jubileumi ikertalálkozó Szigethalmon
Minden eddigieknél népesebb mezőnyre számítanak a szombaton Szigethalmon 10. alkalommal sorra kerülő országos ikertalálkozón, amely mostanra nemzetközivé nőtte ki magát, és több mint 700 pár jelezte részvételi szándékát - közölte a szervező az MTI-vel. Domonkos István elmondta: a találkozónak olyannyira híre ment, hogy az idén már hét országból érkeznek ide az egy időben született párok, többek között svéd, lengyel és angol testvérek. Ikerszépségversenyt is rendeznek, amelyen most első alkalommal három kategóriában mérettetik meg magukat a vállalkozó szellemű párok; gyerek, felnőtt és senior kategóriában derülhet ki, hogy ki a legszemrevalóbb.
2009.07.22. 07:50
 
 
Magyar Hírlap: földhivatali döntés állja útját a sukorói kaszinóépítésnek
Végleg megakadályozhatják a velencei-tavi kaszinóváros megépítését a monori és ceglédi földhivatalok nem jogerős döntései, amellyel elutasították Yoav Blum tulajdonjog-bejegyzés iránti kérelmét azokra a pilisi és albertirsai ingatlanokra, melyek cserealapot szolgáltattak a King's City-beruházás helyszínéül kiszemelt sukorói területhez - írta a szerdai Magyar Hírlap. A lap információi szerint a földhivatalok döntésére, amely "visszaállította az eredeti állapotot", a Ceglédi Városi Ügyészség óvásai nyomán került sor. A lapnak nyilatkozva a Fejér megyei Közgyűlés fideszes alelnöke elmondta: ezek után kérdéses, miként valósulhat meg a projekt, de még inkább az, milyen alapon nyilvánította kiemelt beruházássá a Gyurcsány-kormány utolsó ülésén a King's Cityt.
2009.07.22. 07:40
 
 
Az Apple 15 százalékkal növelte profitját
A Fortune magazin szerint "a világ legcsodáltabb márkájával" rendelkező amerikai Apple Inc. számítógép- és fogyasztói elektronikai gyártó kedden 1,229 milliárd dolláros adózott eredményt jelentett az üzleti éve júniussal zárult harmadik negyedéről, 15%-kal többet az egy évvel korábbi 1,072 milliárdnál. Az elemzők csak 1,17 milliárd dollárra számítottak most. A keddi beszámoló szerint a júniussal zárult negyedév volt a legjobb nem karácsonyi negyedév a cég történetében. A sikert termékeik árának némi csökkentésével érték el, a forgalom növekedéséből. Az értékesítés az új termékekből kiugróan gyarapodott.Ezzel az üzleti éve első kilenc hónapjában 4,039 milliárd dollár volt az adózott eredménye, 9%-kal több az egy évvel korábbi 3,698 milliárdnál.
2009.07.22. 07:35
 
 
Vizes vb: negyeddöntőbe jutott a magyar női vízilabda-válogatott
Második mérkőzését is megnyerte a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon, ahol a csoporttalálkozók keddi, 2. fordulójában a házigazda olaszok legjobbjai felett aratott 8-5-ös diadalt, ezzel már csoportelső és bekerült a negyeddöntőbe. Eredmény: női vízilabda, A csoport, 2. forduló: Magyarország-Olaszország- 8-5 (1-2, 2-2, 2-1, 3-0). A magyar góldobók: Pele 2, Szűcs, Tomaskovics, Drávucz, Valkay, Kisteleki, Keszthelyi 1-1. Az állás: 1. Magyarország 4, 2. Kína 2 (35-16), 3. Olaszország 2 (25-11), 4. Üzbegisztán 0.
2009.07.22. 07:20
 
 
Ebtolmácsgép
Továbbfejlesztett ebtolmácsgéppel rukkoltak elő japán feltalálók: a készülék a kutya ugatását sokkal kifinomultabban fordítja emberi beszéddé, mint a 7 évvel ezelőtt megjelent modell. A gép hat érzelemre összpontosít - köztük a bánatra, az örömre, a csalódásra -, a gazdival pedig egyek közt olyan ebvágyakat tudat, mint pl. a "játssz velem!". A készülék egy mikrofonból áll - ezt a kutya nyakörvére kell tenni - és egy karóraszerű egységből - ezt meg a gazdára jó helyezni. Amikor a kutya ugat, a mikrofon ezt közvetíti a "karnagynak", amely kielemzi, lefordítja "emberre" és kiírja, vagy a beépített beszédszintetizátor révén elmondja, mit akarhat mondani az eb. A vautolmácsot bő 40 ezer forintnyi jenért árulják majd augusztustól, de egyelőre csak Japánban.
2009.07.22. 07:05
 
Népszabadság: Ficsor Ádám nem akarta meneszteni Laborcot
Ficsor Ádámnak nem állt szándékában menesztenie Laborc Sándort - a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter ezt arra a felvetésre jelentette ki a Népszabadságnak, hogy Laborc Sándor sokak szerint azért kérte felmentését, hogy ne menesszék. A lap szerdai számában olvasható interjúban a miniszter kifejtette: Laborc lemondását személyes döntésnek tekinti, amit "annál részletesebben", mint eddig tette, nem szeretne kommentálni. Arra viszont felhívta a figyelmet, hogy Laborc munkásságát szerinte nem lehet és nem is szabad kizárólag az UD Zrt.-ügyön keresztül megítélni. Szerinte Laborc rendkívül hasznos munkát végzett az NBH szervezeti megújításáért, amely hatékonyabb és rugalmasabb lett.
2009.07.22. 07:00
 
 
Milliókat vonzott Ázsiában a század leghosszabb teljes napfogyatkozása
Százmilliók figyelték az elsötétedő eget szerdán Ázsia-szerte, amikor megkezdődött a század leghosszabb teljes napfogyatkozása. A közép-európai idő szerint 2 óra 30 perckor kezdődött napfogyatkozás egy 250 kilométer széles folyosóban, 15 ezer kilométer hosszan, a világ két legnépesebb országában, Indiában és Kínában is látható volt. A napfogyatkozás teljes időtartama 6 perc 39 másodperc volt a Csendes-óceán felett. Legközelebb 2132-ben várható, hogy a Hold ilyen hosszú időre kitakarja a Napot. Indiában négy percig, Sanghajban mintegy 5 percig tartott. A természeti jelenséget Bangladesben, Nepálban, Mianmarban és a kínai Jangce menti nagyvárosokban, majd a Csendes-óceán térségében lehetett látni.
2009.07.22. 07:00
 
 
Változott a START-kártyával foglalkoztatottak utáni közteher
Július 1-jétől a START, illetve a START PLUSZ kártyával rendelkező személyek foglalkoztatása után a munkaadót a foglalkoztatás első évében a bruttó munkabér 10 százalékának, második évében 20 százalékának megfelelő fizetési kötelezettség terheli - a tételes egészségügyi hozzájárulás, a munkaadói járulék és a társadalombiztosítási járulék együttes összege helyett - hívja fel a figyelmet az APEH a honlapján közzétett tájékoztatóban. Az érvényes START EXTRA kártyával rendelkező személyt foglalkoztató munkaadó mentesül a tételes egészségügyi hozzájárulás megfizetése alól; a foglalkoztatás első évében nem kell megfizetnie a munkaadói járulékot, valamint a társadalombiztosítási járulékot.
2009.07.21. 22:00
 
 
Dávid Ibolya szerint fordított Watergate-botránnyá vált az UD Zrt. ügye
Dávid Ibolya szerint fordított Watergate-botránnyá vált az UD Zrt. ügye Magyarországon, az MDF elnöke kedden azt mondta, bár ő maga megfigyelt, sértett volt, csak gyanúsítottként került az ügyészség látókörébe. Az UD Zrt. ügye tavaly ősszel robbant ki. Szeptember 12-én több napilap arról számolt be, hogy a cég ellen előző nap nyomozást indított a Nemzeti Nyomozóiroda. Ugyanezen a napon Dávid Ibolya sajtótájékoztatón jelentette be: a birtokába került hangfelvétel szerint több egykori és jelenlegi politikus is érintett lehet az ő személyére vonatkozó adatgyűjtésben. Az MDF elnöke a legfőbb ügyésztől és az NNI-től is soron kívüli vizsgálatot kért, amelyet a Fővárosi Főügyészség később elutasított.
2009.07.21. 21:00
 
 
Újabb három betegnél igazolták az új influenzavírust Magyarországon
Magyarországon újabb három betegnél igazolták az új influenzavírust (A/H1N1), velük együtt eddig 29-en betegedtek meg - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. A tájékoztatás szerint mindhárman külföldön jártak, tüneteik azonban már Magyarországon jelentkeztek. Kórházi vagy gyógyszeres kezelésre egyiküknek sem volt szüksége, és a környezetükben sem fertőződött meg senki. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közben kedden bejelentette: már több mint 700-an haltak meg világszerte az újfajta influenzában, amióta felütötte a fejét a Mexikóból eredő kór. Június eleje óta a halálos áldozatok száma közel 300-zal növekedett.
2009.07.21. 20:00
 
 
Szerda reggeltől ismét vizet osztanak a hőség miatt Budapesten
Szerda reggeltől a hőség miatt ismét vizet osztanak Budapesten, a Deák Ferenc téren és több forgalmasabb csomópontban - közölte a Fővárosi Vízművek. A kitelepített vízcsomagoló a belvárosban várhatóan péntekig működik majd, amikor az előrejelzések szerint lehűl a levegő - olvasható a közleményben. A vízművek tájékoztatása szerint a múlt héten 22 ezer pohár és 46 ezer zacskó vizet osztottak szét, vagyis 37 ezer liter víz fogyott el a közterületeken a hőségriadó három napja alatt.
2009.07.21. 18:45
 
 
Feloldották az útzárat az M3-on
Feloldották az útzárat az M3-as autópályán kedden 17.00 óra után - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Az autósokat elkezdték visszaterelni a pályára, a forgalom folyamatos, bár az autópálya környékén lévő utakon még mindig sok a jármű. Az M3-as autópályán és a 3-as főúton, illetve azok körzetében több kilométeres dugók alakultak ki, miután a rendőrség a gödöllői csomópontnál teljesen lezárta az autópályát, mert hajnalban egy beton hídgerenda zuhant a pályára.
2009.07.21. 18:23
 
 
Megkezdik a gödöllői híd vizsgálatát szerdán
Az M31 és az M3 autópálya csomópontjában épülő híd kedd hajnali balesetének vizsgálata szerdán reggel kezdődik, és pár hét alatt várhatóan le is zárul - mondta Fehér László, a Hídépítő Zrt. vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón. Windisch László létesítményvezető elmondta: a 16 vasbeton I-gerenda közül az utolsó beemelése közben, a daru kötelének lazításakor eltört, és magával sodorta a mellette lévő gerendát is. A vezérigazgató szerint a problémát okozhatta emberi mulasztás, és a gerenda hibája is. Az előbbit véleménye szerint kizárja az a tény, hogy mindössze egy ember szenvedett enyhe sérülést, a gerenda hibája pedig azért valószínűtlen, mivel sorozatban építenek be ilyenek a hidakba.
2009.07.21. 17:35
 
 
A Fed elnöke szerint javul az amerikai gazdaság
Az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed) elnöke szerint az amerikai gazdaság kilátásai javulnak, és a Fed már vizsgálja, miként vonja vissza a hatalmas pénzügyi ösztönzőket, amikor azt a körülmények lehetővé teszik. A Fed elnöke, Ben Bernanke a képviselőház pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó bizottságának keddi meghallgatásán azonban figyelmeztetett, hogy a munkanélküliség még 2011-ben is nagy lesz, és ez károsíthatja a sérülékeny fogyasztói bizalmat, aláaknázva az amúgy is várhatóan csak igen fokozatos gazdasági javulást.
2009.07.21. 16:59
 
 
Draskovics: a bíróság jogerősen döntött a Magyar Gárda Egyesület feloszlatásáról
A bíróság jogerősen döntött a Magyar Gárda Egyesület feloszlatásáról, "ez az egyesület tehát nincs" - reagált a rendészeti miniszter Gaudi-Nagy Tamásnak, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi ügyvezetőjének azon nyilatkozatára, hogy a másfél hete újjáalakult Magyar Gárda Mozgalom nem jogutódja a bírósági döntéssel megszüntetett egyesületnek. Draskovics Tibor a keddi kormányszóvivői tájékoztatón úgy fogalmazott: a büntető törvénykönyv szerint "aki izgat a hatóság rendelkezése ellen, az önmagában már elkövet egy bűncselekményt."
2009.07.21. 16:31
 
 
Az áramszolgáltatóktól visszajáró pénz egy részét kapják meg a fogyasztók
Részben a krízisalapba, részben alapítványba kell befizetni négy áramszolgáltatónak azt a mintegy ötmilliárd forintot, amit eredetileg a fogyasztókhoz kellett volna visszajuttatniuk azért, mert magasabb árrést alkalmaztak a jogszabályban meghatározott mértéknél - derül ki a Magyar Energia Hivatal határozataiból. A fogyasztónként átlagosan 500 forint visszafizetési kötelezettségről szóló határozatot július közepén a hivatal megváltoztatta: a fenti összeg 60 százalékát a krízisalapba kell befizetniük a szolgáltatóknak, a 40 százalékát pedig a rászoruló lakosok villamosenergia-fogyasztását támogató alapítványok egyikébe, vagy közhasznú társadalmi szervezet számlájára kell utalniuk adományként.
2009.07.21. 16:30
 
 
Év végére elkészülhet a Michael Jackson-film
A Michael Jackson koncertpróbáiról készülő hollywoodi produkció akár már év végén a mozikba kerülhet - kürtölték világgá amerikai sajtójelentések. A Daily Variety jelentése szerint a Sony Pictures filmstúdió 50 millió dollárt ajánlott fel a világra szóló filmjogok megszerzéséért. De más filmstúdiók is érdeklődnek az anyag iránt. A szupersztár próbáiról, amellyel tervezett 50 londoni koncertjére készült, összesen nyolcvan órányi videofelvétel készült. Az AEG Live, a koncertturné szervezője, amelynek birtokában van az anyag, a múlt héten vetítést rendezett belőle a hollywoodi stúdiómoguloknak.
2009.07.21. 15:34
 
 
MSZP: kerüljenek szégyenfalra azok a bankok, amelyekre sok panasz érkezik
Az MSZP azt kéri, hogy egy "szégyenfalon" tegye nyilvánossá a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) azon bankok és biztosítók listáját, amelyekkel kapcsolatban a legtöbb panasz érkezik hozzájuk - mondta Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője. A kormánypárti politikus szerint "a banki szégyenfal" létrehozásakor az angol példát kellene követni, ahol szégyenfalra teszik azokat a bankokat, amelyekre legtöbb panasz érkezik ezer ügyfelenként. Elmondta, a pénzügyi felügyelet Angliában ugyancsak köteles publikálni a kivizsgált jogos panaszokat is.
2009.07.21. 15:20
 
 
Washington támogatja Kijev NATO-csatlakozási törekvéseit
Washington támogatja Ukrajna NATO-csatlakozási törekvéseit, és Kijev szabadon választhatja meg külpolitikai szövetségeseit - jelentette ki az amerikai alelnök kedden az ukrán fővárosban elmondott beszédében, az ukrán államfővel lezajlott tárgyalásai után. Joe Biden arról biztosította Viktor Juscsenkót, hogy az új amerikai kormány által tervbe vett orosz-amerikai közeledés nem "Ukrajna rovására" történik. Juscsenko ismét leszögezte, hogy a NATO-t tekinti a legjobb eszköznek Ukrajna biztonságának garantálására.
2009.07.21. 14:55
 
 
Szerdától ismét nagyon erős lesz az UV-B sugárzás
Szerdától ismét nagyon erős lesz az UV-B sugárzás - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. A tájékoztatás szerint szerdától a riasztási érték feletti, 7,9 körüli UV-B sugárzás várható, amely az ország nyugati részét és a keleti országrész környékét érintheti. Az északi országrészben és az Észak-Alföldön erős, mérsékelt illetve gyenge UV-B sugárzás várható. Az OMSZ azt kérte: ha lehetséges, a riasztás visszavonásáig napközben 11 és 15 óra között mindenki kerülje a napozást és később is használjon fényvédő krémet. Fokozottan kell ügyelni a napsugárzás okozta leégés elleni védelemre. Felhívták a figyelmet arra, hogy ilyen erős UV-B sugárzásnál már 15 perc is elegendő ahhoz, hogy normál bőrtípusnál bőrpír keletkezzen.
2009.07.21. 14:15
 
 
Megalakult a krízisalapot segítő tanácsadó testület
Két miniszter, szociálpolitikai szakértők és karitatív civil szervezetek vezetőinek részvételével megalakult a Kríziskezelő Program Tanácsadó Testülete. Feladata a kormány által június 17-én, egymilliárd forinttal indított krízisalap működésének figyelemmel kísérése, javaslatok megfogalmazása - közölte Herczog László szociális és munkaügyi miniszter. "A feladat most az, hogy a rendelkezésre álló összeget a lehető leggyorsabban és legigazságosabban eljuttassuk azokhoz, akik a leginkább rászorulnak" - mondta Herczog László, hozzátéve, ebben nyújt segítséget az újonnan felállt testület.
2009.07.21. 14:07
 
 
XVI. Benedek pápa üdvözölte a Tour de France versenyzőit
A keddi szakaszon üdvözölte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny résztvevőit XVI. Benedek pápa. A 16., Martigny és Bourg-Saint-Maurice közötti etap során karaván a katolikus egyházfő észak-olaszországi nyaralóhelyétől mindössze három kilométerre tekert el, a pápa pedig jövő szerdáig Les Combes d'Intordban tartózkodik. Egyelőre nem tudni, hogy beigazolódott-e a La Gazzetta dello Sport című lap hétfői értesülése, mely szerint a Tour-szervezők egyik helikoptere engedélyt kapott arra, hogy a nyaraló fölé repüljön és lefilmezze, ahogy XVI. Benedek üdvözli a kerekeseket. A pápa begipszelt kézzel tette volna meg ezt, miután a múlt héten megcsúszott a fürdőkádban, és csuklótörést szenvedett.
2009.07.21. 13:50
 
 
A Premier League a világ legerősebb labdarúgó bajnoksága
Az angol Premier League a földkerekség legerősebb nemzeti bajnoksága a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. Az IFFHS keddi közlése alapján a szigetországi kiírás mögött a brazil (Campeonato Brasileiro) és az argentin (Torneo Apertura/Clausura) pontvadászat következik, és csak utánuk jönnek a további európai topligák. Negyedik a német Bundesliga, ötödik a spanyol Primera División, hatodik az olasz Serie A, hetedik a francia Ligue 1. A magyar Soproni Liga a lista 79. helyén áll. A világ legerősebb nemzeti bajnokságai: 1. Anglia 616 pont 2. Brazília 602 3. Argentína 515 4. Németország 493 5. Spanyolország 488 6. Olaszország 408 7. Franciaország 396 ...79. Magyarország 133
2009.07.21. 13:25
 
 
A hondurasi elnök támogatást kért az ENSZ-től és Washingtontól
A nemzetközi közösség, benne az ENSZ és az Egyesült Államok segítségét kérte hatalma visszaszerzéséhez kedden a megbuktatott hondurasi elnök, miután zsákutcába jutottak a hazájában kitört válság rendezését célzó tárgyalások. Manuel Zelaya az El Mundo című spanyol napilapnak nyilatkozva hangoztatta: "Ez az egész egy pillanat alatt megszűnik, ha az Egyesült Államok egyértelmű lépéseket tesz azokkal szemben, akik az államcsíny hátterében állnak." Hillary Clinton amerikai külügyminiszter korábban arra figyelmeztette a Zelaya helyére az elnöki székbe került Robert Michelettit, hogy Washington csökkentheti a Hondurasnak nyújtott gazdasági segélyeket, amennyiben nem egyezik ki elődjével és ellenfelével.
2009.07.21. 13:10
 
Tömegtüntetést szervez a szlovák államnyelvtörvény ellen az MKP
Tömegtüntetést tervez szeptember elejére a szlovákiai államnyelvtörvény ellen a Magyar Koalíció Pártja - közölte a párt alelnöke. "Tiltakozó akciókat tervezünk, de ezt még az elnökségen szeretnénk véglegesíteni. A szabadságolási időszak utánra tervezzük a tiltakozás kezdetét, hogy nagyobb legyen a közösség hangja a témában. Szeptember elejére egy nagyobb tömeget megmozgató demonstrációt tervezünk" - mondta Berényi József abban az interjúban, amelyet a Bumm. sk szlovákiai magyar hírportál közölt.
2009.07.21. 12:47
 
 
"Falat húzna" a Jobbik elé az MDF
Minden demokrata erőnek közösen kell fellépnie és "falat húznia" a Jobbik elé - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs. Az MDF elnökségi tagja közölte: miközben politikai konszenzus alakult ki a magyar parlamenti pártok között a szlovák nyelvtörvénnyel kapcsolatban, pozícióikat súlyosan rombolja a Jobbik tevékenysége. Ezt azzal magyarázta, hogy a Jobbik állandó hivatkozási alapot biztosít a szlovákiai kormánypártoknak, hogy folyamatosan ujjal mutogathassanak Magyarországra, mert itt is van egy EP-képviselettel rendelkező csoport, amely mások kirekesztésére és az irredentizmusra építi politikáját.
2009.07.21. 12:00
 
 
Az Obama lányok megmosolyogták szüleik viaszmását
Kuncogás fogta el Barack Obama amerikai elnök kislányait, amikor a washingtoni Madame Tussaud panoptikumban megnézték híres szüleik viaszba öntött mását. A múzeum dolgozói szerint az elnöklányok azt mondták, "vicces" lenne, ha lefényképeztetnék magukat az elnök és a first lady viaszszobrával. Miután a hétfői félórás látogatás során szemrevételezték az "ősöket", Sasha és Malia inkább Beyonce, Miley Cyrus és Jennifer Lopez viaszmásával fényképezkedett.
2009.07.21. 11:49
 
20 évvel a berlini fal leomlása után csalódott a keletnémetek többsége
Húsz évvel a hírhedt berlini fal leomlása után még mindig nagy az elégedetlenség és a csalódottság a keletnémetek körében. Erről tanúskodik az a tanulmány, amelynek főbb következtetéseit kedden hozták nyilvánosságra. A Népi Szolidaritás (Volkssolidaritat) elnevezésű társadalmi, illetve szociális szervezet által végzett felmérésből kitűnik: a keletnémetek 67 százaléka fontosnak tartja a demokráciát, de csak 11 százalék elégedett annak tényleges helyzetével. Szakértők számára egyik legelgondolkoztatóbb megállapítása a tanulmánynak: az egykori NDK lakosainak 41 százaléka idegenellenes.
2009.07.21. 11:00
 
 
Az Endeavour űrhajósai befejezték második űrsétájukat
Befejezték második űrsétájukat az Endeavour űrrepülőgép asztronautái a Nemzetközi Űrállomáson, amelynek legénysége hétfőn a Holdra szállás 40. évfordulóját ünnepelte. David Wolf és Thomas Marshburn hétfő estétől 6 óra 53 percet tartózkodott a nyílt világűrben, ezalatt többek között felszereltek egy tányérantennát és egy szivattyút, s rögzítettek egy tartalék kompresszort az űrállomás külső platformján. A NASA az űrsiklóprogram 2010-re tervezett leállításáig maximálisan biztosítani akarja az űrállomás pótalkatrészekkel való ellátását. A legtöbb időt az antenna felszerelése vett igénybe.
2009.07.21. 11:00
 
 
Obama a Wall Street-i bankokat bírálta
Barack Obama amerikai elnök hétfőn közölte: a Wall Street-i bankok nem mutattak elegendő bűntudatot vagy változást az amerikai recessziót kiváltó pénzügyi összeomlás óta. "Ahogyan látom, az a gond, nem látni, hogy az emberek a Wall Streeten lelkiismeret-furdalást éreznének amiatt, hogy mindezeket a veszélyeket előidézték" - mondta Obama a PBS televíziónak adott nyilatkozatban. "Az ember nem érzékeli, hogy a történtek miatt változás történt volna a kultúrában vagy a viselkedésben. Ezért olyan fontos a pénzügyi szabályzók általunk javasolt reformja" - így az elnök.
2009.07.21. 10:05
 
 
Megjavították a Nemzetközi Űrállomás illemhelyét
A NASA engedélyt adott a Nemzetközi Űrállomás (ISS) illemhelyének használatára, miután 24 óra elteltével az űrhajósoknak sikerült megjavítani a meghibásodott berendezést. A legénység engedélyt kapott, hogy ismét használhassa a vasárnap reggel hibás alkatrészek miatt megrongálódott mellékhelyiséget - közölte az amerikai űrhajózási ügynökség, a NASA a Twitter mikroblog-portálon. A javítási munkálatokat hétfőn fejezték be. A meghibásodás két nappal azután történt, hogy az Endeavour 7 asztronautával a fedélzetén dokkolt a Nemzetközi Űrállomáson. Az ISS-en jelenleg rekordszámú - 13 - űrhajós tartózkodik.
2009.07.21. 10:00
 
 
A 2010-es költségvetésben további szigorítások lesznek a minisztériumoknak
A 2009. évi megszorításokkal mérsékelt előirányzatokból kell kiindulni a 2010. évi költségvetés tervezése során - olvasható a 2010. évi költségvetési tervezőmunkát részletező pénzügyminisztériumi köriratban. A PM honlapján megjelent körirat szerint az egyes tárcák és egyéb költségvetési fejezetek támogatását úgy kell kialakítani, hogy a 2009. évi zárolásokat be kell építeni a bázisba, azaz tovább kell görgetni a múlt évi megszorításokat. Mérsékelni kell a közterhekre tervezett kiadásokat a létszámcsökkentés arányában, és nem nőhet a létszám az intézményeknél.
2009.07.21. 10:00
 
 
Minimum 43 milliót kapnak az NB I-es csapatok a tévés pénzből
Alig egy héttel azután, hogy minden érintett fél jóváhagyta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Sport TV közötti, az NB I-es közvetítésekre vonatkozó szerződést, az MLSZ megkezdte a pénz kiosztását a csapatok között. Az MLSZ tájékoztatása szerint most az alap- avagy normatív összegek utalása történik, s amint megérkezik a klubokat működtető gazdasági társaságoktól a számla, úgy realizálódik az összesen 700.000.000 forint, a 16 élvonalbeli együttest figyelembe véve egyenként 43.750.000 forint kifizetése. A későbbiekben az eredményesség, illetve a képernyőre kerülés arányában differenciáltan kerül sor a pénzosztásra.
2009.07.21. 09:45
 
 
Real Madrid: C. Ronaldo helyett Benzema villogott az ír amatőrök ellen
Haloványan mutatkozott be a Real Madridban hétfőn a rekordösszegért igazolt Cristiano Ronaldo csapata első felkészülési mérkőzésén az ír Shamrock Rovers otthonában. A 94 millió euróért elcsábított portugál labdarúgó - aki saját bevallása szerint egyelőre nincs százszázalékos állapotban - három elhibázott lövéssel vétette észre magát, mielőtt lecserélték a szünetben. A javarészt amatőr játékosokkal szembenéző spanyol elitalakulat becsületét a 30 millióért szerződtetett Karim Benzema mentette meg, aki a 87. percben megszerezte a találkozó egyetlen gólját. A dublini meccset 10.800 néző tekintette meg a Tallaght Stadionban, amelyet mobil lelátókkal bővítettek a háromszorosára a királyi gárda kedvéért.
2009.07.21. 09:15
 
BUX: -0,32 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 51,39 pontos csökkenéssel, 16.199,77 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,32 százalékkal gyengült.
2009.07.21. 09:05
 
 
Atlétika: Pars arany-, Kővágó bronzérmes lett Krétán
A kalapácsvető Pars Krisztián arany-, a diszkoszvető Kővágó Zoltán pedig bronzérmet nyert hétfőn a krétai Rethymnonban rendezett atlétikai viadalon. A nőknél a berlini világbajnokságról lemaradó amerikai Lolo Jones 100 m gáton, míg a bahamai Debbie Ferguson-McKenzie 200 m-en ért a világ idei legjobb eredményével célba. Győztesek: férfiak: 100 m: Ivory Williams (amerikai) 9,93 mp. 200 m: Alonso Edwards (amerikai) 20,00 mp. 110 gát: Dayron Robles (kubai) 13,17 mp. 400 gát: Javier Culson (Puerto Ricó-i) 48,46 mp. Távolugrás: Mitchell Watt (ausztrál) 8,43 m. Diszkosz: Gert Kanter (észt) 69,10 m, ...3. KŐVÁGÓ ZOLTÁN 66,48 kalapács: PARS KRISZTIÁN 78,81 m.
2009.07.21. 08:50
 
 
7 és fél évi börtönre ítélték korrupció miatt Fujimori volt perui elnököt
Hét és fél évi börtönre ítélték korrupció miatt hétfőn Alberto Fujimori volt perui államfőt - jelentette be a bíróság. Fujimori, aki 1990 és 2000 között volt Peru elnöke, beismerte, hogy elnöksége utolsó hónapjaiban jogellenesen fizetett ki 15 millió dollárt a titkosszolgálat főnökének, Vladimiro Montesinosnak. A 70 éves volt államfő közölte, hogy fellebbez az ítélet ellen. Fujimorit áprilisiban egy limai bíróság huszonöt éves szabadságvesztésre ítélte az emberi jogok megsértése miatt. A volt elnököt a háromtagú bírói tanács bűnösnek találta abban, hogy elnöksége során elrendelte egy katonai halálbrigád létrehozását. Az osztag 1991-ben és 1992-ben összesen 25 polgári személyt ölt meg.
2009.07.21. 08:20
 
 
Csütörtökön határozzák meg az idei felsőoktatási ponthatárokat
Csütörtök este hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, ekkor dől el a mintegy 127 ezer 500 felvételiző sorsa. A ponthatárok elsőként a www.felvi.hu portálon jelennek meg, várhatóan este nyolc óra körül. A fővárosban a Millenárison az idén is Pont Ott Party-t tartanak, amelyre kilátogat Hiller István szakminiszter is. A Millenáris szabadtéri színpadán délután fél hattól felsőoktatási kerekasztal-beszélgetést rendeznek, amelyen az oktatási tárca, a Diákhitel Központ, az Educatio Nonprofit Kft., a Magyar Rektori Konferencia, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája és az Oktatási Hivatal vezetői vesznek részt.
2009.07.21. 08:00
 
Elárvult lajhárbébi az új "híresség" Németországban
Cumisüveg és emberi gondozás vár a németországi Nordhorn állatkertjének elárvult ám annál híresebb lajhárbébijére; a kis Wutz egyelőre egy plüss oroszlánt szemelt ki új anyaként a júniusban elpusztult igazi anyja helyett. Az Efra névre hallgató mamalajhár vérmérgezésben pusztult el. Wutz apja, Diego is megbetegedett, ő azonban már felépülőben van - számolt be az állatkert. A kis lajhár ellátásának nagy részét az állatkert egyik gondozónője vették magára, aki hétvégére haza is vitte magával Wutzot. Wutz június 2-án jött a világra, azóta elérte egy kifejlett törpenyúl méretét, és közel egy kilót nyom - mondta el az állatkert szóvivője.
2009.07.21. 07:55
 
 
"Meghidegült" meleg pingvin
"Meghidegült" egy meleg pingvinlegény a San Franciscó-i állatkertben: hat év együttélés után elhagyta hím párját egy özvegy tojóért. A két legény - Harry és Pepper - éveken át óvta boldog együttélésben a tojásokat, melyeket elhagytak más pingvinek. A meleg fészek azonban kihűlt, amikor a minap megdöglött a Linda nevű pingvinhölgy párja, amely két fészket is uralt. Így az özvegy igencsak jó partinak számított öröksége révén, és Harry átpártolt a nőstényhez, Pepper pedig azóta gyászos ábrázattal totyorog. "A pingvineknek fontos az ingatlan" - magyarázta Herrison Edell, az állatkert madárgondoka a Los Angeles Times című lapnak.
2009.07.21. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022[2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista