2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Minden harmadik európai munkavállaló aggódik a munkahelyéért
A gazdasági válság miatt minden harmadik európai munkavállaló félti a munkahelyét - derül ki az Európai Bizottság által közzétett közvélemény-kutatásból. A megkérdezettek 61 százaléka egyenesen úgy véli, hogy a legrosszabb a válságból még hátravan. A vizsgálatban közel 30 ezer munkavállaló vett részt a 27 EU államban, valamint Törökországban, Horvátországban, Macedóniában. A megkérdezetteknek ugyanakkor 38 százaléka tart attól, hogy házas- vagy élettársát elbocsátják, gyermekei munkahelyéért pedig 47 százalék aggódik.
2009.07.24. 14:49
 
 
Vizes vb, férfi vízilabda: Magyarország - Dél-afrikai Köztársaság 15-5
A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-5-ös győzelmet aratott a Dél-afrikai Köztársaság csapata felett a római vizes világbajnokságon, az A csoport utolsó fordulójában. Hogy Kemény Dénes csapata az első vagy a második helyen végez csoportjában, az a kvartett másik pénteki mérkőzése, a 17 órakor kezdődő Németország-Kanada meccsen dől el. A magyarok korábban kilenc góllal bizonyultak jobbnak a tengerentúli alakulatnál, s ha a németek ennél nagyobb arányú győzelmet aratnak Kanada felett, akkor ők lesznek a csoportelsők, s jutnak egyenes ágon a negyeddöntőbe. Eredmény: férfi vízilabda, A csoport, 3. forduló: Magyarország - Dél-afrikai Köztársaság 15-5 (6-1, 3-1, 4-1, 2-2).
2009.07.24. 14:41
 
 
Augusztus 10-ig lehet jelentkezni a pótfelvételikre
Augusztus 10-ig lehet jelentkezni a pótfelvételikre, az eddigi gyakorlattól eltérően azonban nem a felsőoktatási intézményekhez, hanem az Oktatási Hivatalhoz kell benyújtani a kérelmet - közölte Bakonyi László, az Oktatási Hivatal elnöke. Az idén is egy felsőoktatási intézménybe és egy képzésre jelentkezhetnek a diákok. Az egyetemek és főiskolák a pótfelvételik keretében gyakorlati vagy alkalmassági vizsga letételét kérhetik a jelentkezőktől, amelyeket augusztus 20-a után tartanak. Külön értesítést erről már nem kapnak az érintettek, ezért nekik figyelniük kell annak az intézménynek a honlapját, ahova beadták papírjaikat, illetve elküldték elektronikus leveleiket.
2009.07.24. 14:00
 
 
Mosolymérővel tesztelik magukat a vasutasok
Számítógépes mosolymérővel tesztelhetik magukat egy vasúttársaság alkalmazottai Japánban. A Keihin Express cég vezette be az újítást. A tesztelés laptoppal és digitális kamerával folyik, a zsűri "lelke" pedig a cég mosolyértékelő szoftvere. Az ellenőrzés önkéntes. A dolgozók persze nem rohangálnak állandóan mosolymérésre, a legtöbben munkakezdés előtt folyamodnak az egzakt mimikakontrollhoz. A cégnek 72 vasút államosa van, közülük 15-öt látott el mosolyteszterrel, természetesen a legforgalmasabbakat. A cél a hangulatjavítás, elsősorban persze az utasoké a dolgozók mosolya révén. Az alkalmazottak közül többen önkéntelenül is elmosolyodtak a mosolymérés hallatán a bevezetéskor.
2009.07.24. 13:56
 
 
Vizes vb: Cseh jobban van, de nem indul 200 m pillangón
Már jobban van, s nincs láza Cseh Lászlónak, akit csütörtökön, a római repülőtérről kórházba kellett vinni. A magyar úszócsapat legjobbja indul a világbajnokságon, de a 200 m pillangót kihagyja. "Így egy nappal több marad arra, hogy visszanyerje az erejét, azaz csak szerdán kell először rajthoz állnia" - mondta Kiss László szövetségi kapitány. Cseh két vegyesúszó-számban fog elindulni: a 200 m vegyesen szerdán előfutamot kell úsznia, délután középfutamot, másnap döntőt, vasárnap pedig 400 vegyesen indul. Ha teljesen jól érzi magát, a 4x200 méteres gyorsváltóba is beszáll, amely pénteken esedékes.
2009.07.24. 13:40
 
 
Szombattól visszavonják az UV-B riasztást
Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szombattól visszavonja UV-B riasztását - közölte a szolgálat. A tájékoztatás szerint szombaton a várható legmagasabb sugárzás 7,2-es erősségű lesz, így az UV-B index 7,5-ös riasztási határérték alá csökken. Az OMSZ kedden közölte, hogy a hét közepétől nagyon erős lesz az UV-B sugárzás. Ezért a szolgálat azt kérte, ha lehetséges, a riasztás visszavonásáig napközben 11 és 15 óra között mindenki kerülje a napozást és később is használjon fényvédő krémet. Fokozottan kell ügyelni a napsugárzás okozta leégés elleni védelemre.
2009.07.24. 13:00
 
APEH: egyre több vállalkozó fizeti be a tévé üzemben tartási díjat
Egyre többen fizetik be a televíziókészülékek üzemben tartási díját. 2007-ben 38 ezer tévé után 619 millió, míg tavaly 43 ezer készülék után 973 millió forintot fizettek be az erre kötelezett vendéglátóhelyek, szállodák, kereskedelmi egységek - hangzott el az adó- és a médiahatóság elnökének közös sajtótájékoztatóján. Az eseményen - amelyen aláírták az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) közötti együttműködési megállapodást - Dömény Péter, az ORTT Műsorszolgáltatási Alapjának igazgatója arról beszélt: legfeljebb 50 ezer díjköteles készülékkel számolnak, de "nincs olyan befizetési kötelezettség, amely száz százalékosan teljesül".
2009.07.24. 12:50
 
 
Hűtésre való a tukán csőre
Egy tukán csőre feltűnő jelenség. Régóta találgatják a kutatók, vajon miért áldotta meg a természet ilyen hatalmas tartozékkal ezt a madarat? Az eddigi feltételezések szerint a csőr a másik nem tetszését hivatott elérni, illetve gyümölcshámozásra vagy védekezésre használhatja az állat. Most új funkcióját fedték fel kanadai zoológusok: a hűtést. A csőrük felszíne alatt futó hajszálerek segítségével a madarak hőt tudnak leadni, ezzel pedig szabályozni testhőmérsékletüket - fedte fel Glenn Tattersall, a kanadai Brock Egyetem kutatója a Science című amerikai szaklapban.
2009.07.24. 12:39
 
 
Megkezdődött a Balatonring építése
Pénteken több mint kéttucatnyi munkagép vonult fel a Balatonring megépítéséhez szükséges földmunkák megkezdéséhez - ami komoly sajtónyilvánosságot kapott. Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) elnöke, a sávolyi projekt koordinátora elomondta, hogy a befektető saját kockázatra kezdi el az építkezést, miközben a Magyar Fejlesztési Bankkal még folyik a tárgyalás a beruházáshoz igényelt hitelről. A Sadesa cég által irányított konzorcium 30 százalékos önerő mellett 70 százalékban hitelből kívánja megvalósítani a beruházást.
2009.07.24. 12:35
 
 
Bőrsejtekből kiindulva egészséges egereket hoztak létre Kínában
Kínai kutatók hatékonyan programoztak vissza egerek bőréből nyert sejteket őssejtekké, amelyekből élő, egészséges állatokat hoztak létre. A kísérletekben újraprogramozott pluripotens bőrsejteket (az angol megnevezés alapján iPS sejteket) használtak. Ennél a technikánál rábírják a felnőtt testi sejteket, hogy állítsák vissza biológiai órájukat a nullához közeli állapotra, mintha embrionális őssejtek lennének. A néhány napos embrióból kivett embrionális őssejtek még minden irányba, bármilyen sejttípussá képesek átalakulni, omnipotens sejteknek is nevezik őket. Ha ilyen tulajdonságú sejteket egérmamák méhébe ültetnek, egészséges egérkölykök születhetnek.
2009.07.24. 12:28
 
 
A Fidesz "gratulál" a kormány száz napjához, az újabb megszorításokhoz
A Fidesz "gratulál" a Bajnai-kormány első száz napjához: az újabb értelmetlen megszorító csomagokhoz, a jelentős gazdasági visszaeséshez és munkanélküliséghez - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője. A Bajnai-kormány régi, öreg szocialistáktól hemzsegő "szakértői" kormány, soha senki által semmire meg nem választott, szégyellnivaló üzleti múltú miniszterelnökkel - olvasható az ellenzéki politikus közleményében, amelyben a kormány elmúlt száz napjának tevékenységét értékeli. Cser-Palkovics szerint a kabinet választói felhatalmazás nélküli kormányzást folytat, drasztikus áremelések, a nyugdíjak és a fizetések csökkentése, sorozatos adóemelések, ingatlanadó, elárverezett otthonok jellemzik tevékenységét.
2009.07.24. 12:00
 
 
Forma-1, Magyar Nagydíj: Kovalainen nyerte az első szabadedzést
A McLaren-Mercedes finn pilótája, a tavaly győztes Heikki Kovalainen nyerte a Forma-1-es világbajnokság Magyar Nagydíjának pénteki első szabadedzését. A második helyen a német Nico Rosberg (Williams) végzett, míg a harmadik a világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) lett. Az összetett vb-pontversenyben élen álló brit Jenson Button (Brawn GP) a tizedik időt autózta. A Toro Rosso újonca, a mindössze 19 éves Jaime Alguersuari - aki első Forma-1-es versenyére készül - már az első gyakorláson letette a névjegyét a nagyok között, miután komoly csatába keveredett a Ferrari 2007-es világbajnokával, a finn Kimi Räikkönennel. A két autó szinte már a futamhoz hasonló "ütközetben" többször is egymáshoz ért.
2009.07.24. 11:59
 
 
Bajnai száz napja a válságkezelő kormány élén
Száz napja, április 14-én alakult meg a Bajnai Gordon vezette válságkezelő kormány. A kormányfő alázattal, büszkén, elszántan vállalta a kisebbségi kormány vezetését. Legalábbis így fogalmazott az MSZP április 5-ei kongresszusán. A miniszterelnök megszólalásai többnyire a válságkezelésre szorítkoznak, hasonlatait legtöbbször a sportból veszi. Bajnai Gordon már áprilisban felhívta a figyelmet, hogy "nem szónok akar lenni, hanem eredményes válságkezelő". A kormányfő már a kezdetekkor hangsúlyozta: amíg a válságkezeléshez biztosítható a parlamenti többség, addig a válságkezelő kormány jobb Magyarország számára, mint az előrehozott választás, "de csak addig."
2009.07.24. 11:16
 
 
Tovább lassult az eurózóna gazdaságának visszaesése júliusban
Júliusban már az ötödik egymást követő hónapban mérséklődött az eurózóna gazdasági hanyatlása, miután a vártnál kisebb mértékben zsugorodott a térség feldolgozóiparának és szolgáltatási szektorának a teljesítménye. Júliusban 11 havi csúcsra, 46,0 pontra emelkedett az euróövezetben a feldolgozó ipar beszerző menedzser indexe(PMI). Júniusban 42,6 ponton állt. A szakértői várakozások átlagában 43,5 pontra történő javulás szerepelt. Az index azonban még így is elmarad az 50 ponttól, ami a növekedés és a zsugorodás közötti határt jelzi.
2009.07.24. 11:12
 
 
Európa Liga-selejtezők: elkészült a 3. forduló párosítása
A labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójának párosítása: Fenerbahce (török)-BUDAPEST HONVÉD, Steaua Bucuresti (román)-FC Motherwell (skót), SC Braga (portugál)-IF Elfsborg (svéd), FK Szarajevo (bosnyák)-Helsingborgs IF (svéd), Fredrikstad (norvég)-Lech Poznan (lengyel), HNK Rijeka (horvát)-Metaliszt Harhov (ukrán), KAA Gent (belga)-AS Roma (olasz), Szlavija Szarajevo (bosnyák)-MFK Kosice (szlovák), IFK Göteborg (svéd) - Hapoel Tel-Aviv (izraeli), PSV Eindhoven (holland)-Cerno More (bolgár), Valerenga (norvég)-PAOK Szaloniki (görög), APOP (ciprusi)-Rapid Wien (osztrák). A mérkőzéseket július 30-án és augusztus 6-án játsszák. A 3. körből továbbjutóknak még egy párharcot kell nyerniük a 48 csapatos főtáblára jutáshoz.
2009.07.24. 11:10
 
 
Azonosították a lezuhant Air France-gép 49 utasának holttestét
Azonosították a június elsején az Atlanti-óceánba zuhant Air France-gép 49 utasának holttestét. A szakértők összesen ötven áldozatot vizsgáltak, de egy esetben nem hozott eredményt az eljárás. Időközben kiemeltek további hat holttestet. Három brazil és három más állampolgárságú férfi maradványairól van szó, de a hatóságok a hozzátartozók kérésére nem árultak el semmi közelebbi adatot. Az Air France Rio de Janeiróból Párizsba tartó utasszállító repülőgépe június 1-jén zuhant le 1500 kilométerre a brazil partoktól. A francia légitársaság A300 típusú Airbus gépe viharzónába került, majd eltűnt a radarképernyőkről. Fedélzetén 228 ember volt, köztük négy magyar állampolgár és egy szlovákiai magyar.
2009.07.24. 11:09
 
KDNP: a kormány elkezdte a magyar vasút felszámolását
A kormány elkezdte a magyar vasút felszámolását, és ha terveit végrehajtaná, az a vasúti közlekedés végóráját jelentené - közölte Molnár Béla, a KDNP országgyűlési képviselője. A kereszténydemokrata politikus egyebek között a MÁV holding tervezett megszüntetése ellen emelt szót, amelynek szerepét a szakminisztérium és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. venné át, ahol eddig sem volt kellő tapasztalat és szakmai tudás a vasúti közlekedés szervezésére és irányítására. Molnár kifogásolta, hogy az átalakításokról nem egyeztettek sem a szakmai szervezetekkel, sem a szakszervezetekkel, sem pedig az önkormányzatokkal, és hatástanulmányok sem készültek.
2009.07.24. 11:00
 
 
Barcelona-Manchester City barátságos meccs lesz augusztusban
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona barátságos mérkőzésen fogadja augusztusban a Manchester City futballcsapatát. A Camp Nou Stadionban sorra kerülő összecsapást augusztus 19-én, négy nappal az angol Premier League rajtja után rendezik. A májusi BL-döntőben a Manchester Unitedot legyőző katalánok augusztus 31-én kezdik meg a Primera División 2009/2010-es idényét.
2009.07.24. 10:40
 
Foci, Arany Kupa: Egyesült Államok és Mexikó jutott a döntőbe
A házigazda amerikai és a mexikói válogatott jutott be a fináléba az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupán, a CONCACAF régió bajnokságán. A helyi idő szerint csütörtökön rendezett elődöntőkben az amerikaiak magabiztosan verték Hondurast, Mexikó pedig feszült hangulatú meccsen, 11-esekkel győzte le Costa Ricát. Az elődöntőben (Chicago): Egyesült Államok-Honduras 2-0 Mexikó-Costa Rica 1-1 - tizenegyesekkel 5-3. A döntőt vasárnap rendezik New Yorkban, magyar idő szerint 21 órától.
2009.07.24. 10:05
 
 
Rendőrautóval ütközött a román szurkolókat szállító busz Nagylaknál
A Nagylaknál történt balesetben megsérült valamennyi rendőr sérülése nyolc napon belül gyógyuló - közölte Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrség honlapján. A rendőröket szállító mikrobusz és a Steaua Bucuresti szurkolóit szállító busz balesetében a Készenléti Rendőrség nyolc munkatársa sérült meg - tájékoztatta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban az MTI-t. A szóvivő reggel még azt mondta, négy rendőr súlyosan, négy könnyebben sérült meg. Péntek délelőtt még egy rendőrt kezeltek a makói kórházban hasi sérülésekkel, ő a körülményekhez képest jól van, előreláthatólag szombaton engedhetik haza - tájékoztatta a kórház az MTI-t.
2009.07.24. 10:00
 
 
Folytatódott a kiskereskedelmi forgalom csökkenése
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2009 első öt hónapjában 3,6 százalékkal, májusban 4,2 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint a kiskereskedelmi eladások volumene 0,5 százalékkal mérséklődött az előző hónaphoz képest. A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2009 első négy hónapjában 3,4 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
2009.07.24. 09:00
 
 
Dekázó-világcsúcs Kaposváron
Megdőlt az "egyszerre, együtt, egy helyen dekázás" világrekordja Kaposváron. A Rákóczi Stadion küzdőterén csütörtök este 22 nemzet csaknem ezer vállalkozó kedvű sportembere tett kísérletet arra, hogy legalább 12 másodpercig ügyeskedjen a labdával, és végül siker koronázta a próbálkozásokat. A harmadik fordulóban 792-en jártak sikerrel, így megdőlt a Bécsben, 2007 szeptemberében felállított 627 fős csúcs. Az 5. Intersport Ifjúsági Futballfesztivál keretein belül megrendezett egész estés programra megteltek az aréna lelátói.
2009.07.24. 08:45
 
 
Microsoft: a vártnál nagyobb volt a negyedéves bevételcsökkenés
Az amerikai Microsoft a vártnál nagyobb negyedéves bevételcsökkenésről számolt be, miközben az adózott eredménye is zsugorodott. Csütörtökön a Nasdaq-on 3 százalékkal nőtt a Microsoft árfolyama. A tőzsdezárás után nyilvánosságra hozott adatok hatására a tőzsdeidőn túli kereskedésben közel 8 százalékkal esett a világ vezető szoftvergyártójának az árfolyama. A Microsoft a globális PC- és szerver-piac romlásával indokolta a gyenge negyedéves eredményeit. A cég pénzügyi utolsó negyedévének adózott eredménye 3,045 milliárd dollár, részvényenként 34 cent volt az egy évvel korábbi 4,297 milliárd dollár, részvényenként 46 cent után.
2009.07.24. 08:30
 
 
Több mint 200 alkalommal riasztották a tűzoltókat az éjszakai vihar miatt
A tűzoltókat az éjszakai vihar miatt 205 esetben riasztották a dunántúli megyékben és a fővárosban reggel hat óráig - mondta Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője péntek reggel az MTI-nek. Kidőlt fák, leszakadt faágak, megrongálódott tetőszerkezetek miatt riasztották a tűzoltókat - közölte Szentes György, hozzátéve: sérültről nem tudnak. A szóvivő tájékoztatása szerint a legtöbb riasztás, szám szerint 59 Komárom-Esztergom megyéből érkezett, de kaptak riasztást Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Fejér, Pest, Vas és Zala megyéből is. Budapestről a reggeli órákig 25 riasztást kaptak.
2009.07.24. 08:00
 
Több mint 40%-kal nőtt a 45 év feletti álláskeresők száma
Az elmúlt egy évben a 45 év feletti korosztály álláskeresőinek száma mintegy 41 százalékkal nőtt a Workania állásportál felmérése szerint. A kutatásban azt vizsgálták, hogy a gazdasági válság hatására milyen változások tapasztalhatók e korosztály magyarországi munkaerő-piaci aktivitásában. A Workania 90.000 álláskereső adatait vizsgálva készítette el felmérését, amelyből az is kiderül, hogy a 45 év feletti korosztály férfi munkavállalóinak körében 51, a nőknél pedig 32 százalékkal nőtt tavaly júliushoz képest az álláskeresők száma. A munkakörök szerinti összehasonlításból kitűnik, hogy legjobban a faiparban dolgozók érintettek a korosztályból: ezen a területen több mint háromszorosára nőtt az aktív álláskeresők száma.
2009.07.24. 08:00
 
A hivatalban lévő államfő nyerte meg az indonéz elnökválasztást
Susilo Bambang Yudhoyono hivatalban lévő államfő nyerte meg az elnökválasztást Indonéziában azzal, hogy már a július 8-i első fordulóban elnyerte a szavazatok 61 százalékát - jelentette be pénteken a választási bizottság. Yudhoyono október 20-án teszi a le a hivatali esküt, amivel megkezdi második elnöki mandátumát. Két kihívója súlyos vereséget szenvedett: a második helyen álló Megawati Sukarnoputri volt államfő a szavazatok 27 százalékát kapta, míg Jusuf Kalla elnökhelyettes, aki a néhai diktátor, Suharto tábornok konzervatív Golkar Pártja támogatásával jelöltette magát, mindössze a voksok 12 százalékát gyűjtötte be.
2009.07.24. 07:40
 
Összesen száz év közös szolgálat után szerel le egy skót ikerpár
Ketten együtt száz évig védték a királynőt, persze külön-külön véve ez csak ötven év katonai szolgálatot jelent annak az egypetéjű skót ikerpárnak, akik egyszerre szereltek le - számolt be a BBC. A 64 éves Jimmie és Ron James katonai pályafutása is rendkívül hasonlóan alakult: mindketten ugyanazon a napon léptek be 1959-ben a seregbe, amikor még csak alig voltak 15 évesek. Az előléptetések is ugyanazon a napon érték őket. Hosszú karrierjük során az ikrek szolgáltak többek közt a németországi Paderbornban is, ahol a páncélosok kötelékét erősítették. A fivérek ötvenéves karrierje során mindössze egy olyan alkalom volt, amikor nem egyszerre, és nem ugyanarra a rangra léptették elő őket.
2009.07.24. 07:15
 
 
5,2 százalékkal nőtt a Samsung adózott nyeresége
5,2 százalékkal nőtt a Samsung Electronics adózott nyeresége a második negyedévben a tavalyi év azonos időszakához képest a LCD-televíziók és a mobiltelefonok eladásának növekedésének köszönhetően - jelentette be dél-koreai vállalat. A Samsungnak, a számítógépes lapkák és LCD-televíziók piacán világelsőnek számító gyártónak a nyeresége idén április-júniusban 2,25 billió von (1,81 milliárd dollár) volt, szemben a tavalyi második negyedévi 2,14 billió vonnal. A cég eladásai április-júniusban 15,9 százalékkal 21,02 billió vonra nőttek az előző év azonos időszakához képest. A második negyedévi profitnövekedés jó hír a dél-koreai cég számára, amelynek gazdasági válság hatására az előző negyedévekben csökkent a nyeresége.
2009.07.24. 07:05
 
 
Tetőzött a kánikula, de a melegrekord nem dőlt meg
Tetőzött a kánikula csütörtökön az ország nagy részén, a melegrekord azonban nem dőlt meg - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. A legmagasabb hőmérsékletet, a 37,2 Celsius-fokot Kiskunhalason mérték. Ez egy fokkal marad el az ezen a napon 1988-ban mért rekordtól, amelyet a kiskunfélegyházi állomás tart - mondta Kolláth Kornél meteorológus. A fővárosban 35 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet. Kolláth Kornél tájékoztatása szerint a kánikula csütörtökön tetőzött, a délkeleti országrészben azonban pénteken is elérheti a 36 fokot a hőmérséklet.
2009.07.23. 22:00
 
 
EL-selejtező: kettős vereséggel búcsúzott az Újpest
Az Újpest FC kettős vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában, miután az idegenbeli 2-0-s vereséget követően csütörtökön, hazai pályán kikapott 2-1-re a román Steaua Bucurestitől. A botrányos jelenetekkel tarkított találkozón, melynek szünetében a készenléti rendőrségnek kellett helyreállítani a rendet, az első Steua-gólt Székely János szerezte az 58. percben, majd a 66. percben Rafal Grzelak volt eredményes. A 82. percben Vaskó Tamás egy szöglet után megszerezte a párharc egyetlen újpesti gólját, így a Steaua 4-1-es összesítéssel jutott tovább, a következő körben pedig az albán Flamurtari Vlore és a skót FC Motherwell párharcának győztesével csap össze.
2009.07.23. 21:57
 
 
EL-selejtező, Újpest-Steaua: rendbontás miatt késve kezdődött a 2. félidő
Szurkolói rendbontás miatt bő 20 perces késéssel kezdődött csak el a 2. félidő az Újpest FC-Steaua Bucuresti labdarúgó Európa Liga-selejtezőmérkőzésen. A hazai szurkolók a szünetben görögtűzzel dobálták meg a román drukkereket, akik székekkel "válaszoltak". Ezt követően a vendég fanatikusok átmásztak a kerítésen az ütközőszektorba, ahova a rohamrendőrök is bevonultak, s könnygáz bevetésével állították helyre a rendet. Eközben a csapatok, amelyek már felálltak a folytatásra, visszavonultak az öltözőbe. Több ezer szurkoló gyűlt össze az Újpest FC-Steaua Bucuresti Európa Liga-selejtező labdarúgó-mérkőzés előtt a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadion környékén.
2009.07.23. 21:14
 
 
Negyvenegyre emelkedett a hazai megerősített újinfluenzás esetek száma
Negyvenegyre emelkedett az igazolt új influenza vírussal fertőzött esetek száma Magyarországon - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) kommunikációs főosztálya csütörtökön este. Mint közleményükben írták, az Országos Epidemiológiai Központban az elmúlt 24 órában 7 mintát vizsgáltak meg, amelyből négy esetben igazolták az új influenza vírus kóroki szerepét, így az eddig megerősített esetek száma 41 (beleértve az egy halálos kimenetelű esetet is, amelyről szerdán számoltak be). A négy új fertőzött személy - két nő és két férfi - külföldön tartózkodott az elmúlt hetekben.
2009.07.23. 21:05
 
 
Vizes vb: Cseh László még mindig magas lázzal küzd
Bár kiengedték a kórházból, két infúzió után is 38 fokos láza van Cseh Lászlónak, akit azután kellett ellátásra egy római klinikára szállítani, hogy a magyar úszóválogatott csütörtökön megérkezett a világbajnokság helyszínére. A csapattól származó információ szerint a kórházban az infúzió mellett gyógyszeres kezelést is kapott a pekingi olimpia háromszoros ezüstérmese, igaz, a felajánlott injekciós megoldást nem fogadták el, mivel az doppingszert is tartalmazott, azaz maradtak a tabletták. Kausz István csapatorvos szerint egyelőre nem lehet teljes pontossággal megmondani, mi okozta a súlyos rosszullétet: vagy heveny ételmérgezés, vagy - adott esetben influenzás - vírusfertőzés állhat a háttérben.
2009.07.23. 21:00
 
 
Félszázezer látogatót vár a marosvásárhelyi Félsziget fesztivál
Több mint 50 ezer látogatót várnak Marosvásárhelyre, a Félsziget fesztiválra, amely csütörtökön nyitotta meg kapuit az erdélyi város legnépszerűbb üdülőközpontja mellett kiépített táborhelyen. A magyarországi Sziget mintájára létesített fesztivál az idén szemmel láthatóan sokat fejlődött az infrastruktúra szempontjából a tavalyi "kiadáshoz" képest. A minőségjavulás annak köszönhető, hogy az idén több mint 50 százalékkal növelték a fesztivál költségvetését - magyarázták a szervezők csütörtöki helyszíni sajtótájékoztatójukon. Az idei Félsziget sztárelőadói a brit The Prodigy, a Primal Scream és a Freestylers, az amerikai Nine Inch Nails, a lemezlovasok közül pedig a holland Tiesto emelkedik ki a műsorkínálatból.
2009.07.23. 20:21
 
 
Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat
Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat csütörtök este a www.felvi.hu portálon, ezzel mintegy 127.500 jelentkező továbbtanulásáról született döntés. Első körben mintegy 94 ezren nyertek felvételt. A felsőoktatási intézményekbe való bejutáshoz az idén sem kellett sehol sem a maximális 480 pontot elérni. A legmagasabb pontszám 469 volt, ennyivel juthattak be a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakára, a második legmagasabb pont szintén itt volt, 462 ponttal lehetett a nemzetközi tanulmányok szakra bekerülni - tudta meg az MTI az Oktatási Hivatal elnökétől.
2009.07.23. 20:15
 
 
Az UEFA 50 ezer euróra büntette a Steaua Bucurestit
Az Újpest elleni, múlt heti Európa Liga-selejtezőn történt incidensek és a hazai szurkolók által kifeszített gyalázkodó felirat miatt 50 ezer euróra megbüntette a házigazda Steaua Bucurestit az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) - jelentette csütörtökön a román média. Gigi Becali, a bukaresti klub tulajdonosa egy nyilatkozatában maga is megerősítette az értesülést. Elmondta ugyanakkor, hogy fél a magyar szurkolók "bosszújától". Ezért felszólította a Steaua szurkolóinak szüleit, hívják fel telefonon gyermekeiket, és kössék a lelkükre, hogy maradjanak nyugton, máskülönben még jobban magukra haragítják a magyarokat.
2009.07.23. 20:00
 
 
F1, Magyar Nagydíj: hatalmas tömeg előtt parádézott Coulthard a Budai Várban
Hatalmas tömeg kísérte figyelemmel a Red Bull Forma-1-es utcai parádéját csütörtökön a Budai Várban, ahol a korábbi kiváló pilótát, David Coulthardot is élőben láthatták az érdeklődők. A program Besenyei Péter műrepülő-világbajnok légibemutatójával kezdődött, majd Palik László, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke tett meg két kört a Red Bull tavalyi Forma-1-es autójával. A Dísz tér és a Dózsa György tér között kialakított, 2,4 km hosszú pályán a nézők a rali-, a tereprali-, valamint a túraautó szakág versenygépeit is megcsodálhatták.
2009.07.23. 19:37
 
 
Tour de France: Armstrong amerikai csapatot szervez
Távozik az Asztana kerékpáros csapattól a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong, aki jövőre már egy általa szervezendő, amerikai istálló színeiben kíván versenyezni. A 37 esztendős bringás erre vonatkozó terveit csütörtökön, a jelenleg zajló Tour 18. szakasza után jelentette be új szponzora, a texasi, elektronikai cikkekkel foglalkozó Radio Shack nevű cég. "Lance Armstrong a Team RadioShack versenyzője lesz kerékpárosként, futóként és triatlonosként, beleértve a 2010-es Tour de France-t is" - áll a vállalat közleményében. Armstrong három és fél év kihagyás után tavaly év végén tért vissza, a francia körversenyen jelenleg a harmadik helyen áll, az Asztana színeiben.
2009.07.23. 19:28
 
 
Fokozottan ellenőrzi az autóbuszokat a rendőrség
Fokozottan ellenőrzik a rendőrök az autóbuszokat pénteken és szombaton az egész ország területén - közölte a rendőrség csütörtökön. Az akciót az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata, a TISPOL szervezésében hajtják végre. A rendőrök a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakembereivel közösen a buszok műszaki állapotát vizsgálják, függetlenül attól, hogy magyar vagy külföldi rendszámú a jármű - olvasható a rendőrség honlapján publikált közleményben. Az okmányok mellett ellenőrzik a vezetési és a pihenőidő betartását, a rakományrögzítés szabályainak betartását, a járművek súlyát, a sebességhatároló megfelelő használatát, valamint mérik a sebességet is.
2009.07.23. 19:25
 
 
Tűzgyújtási tilalom Pest, Bács-Kiskun és Csongrád megye erdeiben
Tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Pest, Bács-Kiskun és Csongrád megye erdeiben és a határuktól számított 200 méteren belüli területeken - tájékoztatta a szaktárca csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint erre azért van szükség, mert az utóbbi időben a csapadékmentes időjárás, valamint a rendkívüli meleg következtében a Pest, Bács-Kiskun és Csongrád megye területén lévő erdőkben a fokozott tűzveszély alakult ki. A tilalom idején tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken kijelölt tűzrakó helyeken is, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is.
2009.07.23. 18:20
 
 
Mintegy 94 ezer jelentkezőt vettek fel a felsőoktatásba
Mintegy 94 ezer jelentkezőt vettek fel a 2009/2010-es tanévre az ország különböző egyetemeire, főiskoláira - mondta az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára csütörtökön újságíróknak. Manherz Károly közölte, erős versenyhelyzet jellemezte az idén a felsőoktatási felvételit; jók voltak az idei érettségi eredmények, s ez látszik a pontszámokon is, amelyek az idén magasak. A szakállamtitkár arról tájékoztatott, hogy az idei legmagasabb ponthatár 460 pont körül alakul, de van egy olyan felvételiző is, aki 480 pontot ért el. A legalacsonyabb ponthatár 180 pont körül lesz - mutatott rá. A ponthatárok csütörtök este nyolc órakor válnak nyilvánossá a www.felvi.hu portálon.
2009.07.23. 17:15
 
 
Meghalt egy gyerek egy fővárosi strandon
Meghalt egy 9 éves gyermek csütörtökön Budapesten, a IV. kerületi Aquaworld élményfürdőben - erősítette meg az MTI értesülését a rendőrség. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított, az Aquaworld Zrt. belső vizsgálatot rendelt el. Kalyó László, a BRFK sajtóügyeletese korábban annyit közölt, hogy a kisfiú az egyik medence vízelvezető csatornájába esett és életét vesztette. Dobson Tibor, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság helyettes szóvivője azt közölte: a gyermeket a kiérkező tűzoltók a gépházban találták meg, a holttest kiemelése után a helyszínt átadták a rendőrségnek. Az MTI úgy értesült, hogy a holttest teljesen szétroncsolódott, a fiút a szülők egy fürdőnadrágdarab alapján azonosították.
2009.07.23. 16:00
 
 
Fapelletgyár épül Tiszaújvárosban
Megkezdődött egy új fapelletgyár építése a Tiszaújvárosi Ipari Parkban, a beruházás csaknem 900 millió forintba kerül, az Új Magyarország Fejlesztési Terv 411 millió forint támogatást ad hozzá. Az Európai Unió középtávú energetikai politikája szerint a tagországokban az alternatív energiahordozók felhasználásával előállított villamos és hőenergiának a teljes termelt mennyiségen belül 15 százalékra kell emelkednie 2015 végéig. Ennek elérésében kiemelt jelentőségű a szilárd biomassza felhasználásának növelése, amit a tiszaújvárosi beruházás is szolgál - mondta Varju László, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára az alapkőletételi ünnepségen, csütörtökön.
2009.07.23. 15:54
 
 
Magyar Nagydíj: Webber hosszabbított a Red Bullnál
Mark Webber, a Forma-1-es Red Bull pilótája további egy évvel meghosszabbította a csapattal az idén lejáró szerződését. Ezt az ausztrál versenyző istállója jelentette be Budapesten. Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg az autós gyorsasági világbajnokság tizedik futamát, a Magyar Nagydíjat. A 32 éves Webber 132 F1-es viadal után másfél hete, a német GP-n aratta pályafutása első futamgyőzelmét, és jelenleg a harmadik a vb-pontversenyben.
2009.07.23. 15:42
 
 
Vizsgálatot kezdeményezett a BKV-nál Hagyó Miklós és Kocsis István is
Kocsis István, a BKV vezérigazgatója nem tartja elfogadhatónak a humánpolitikai igazgató végkielégítés utáni foglalkoztatását, ezért vizsgálatot indított az ügy tisztázására, és pályázatot ír ki a humánpolitikai igazgatói poszt betöltésére - közölte a BKV. Az ügyben Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes is azonnali vizsgálatot indított, felkérte Székely Gábort, a BKV Zrt. Felügyelőbizottsága elnökét, hogy haladéktalanul vizsgálják ki: tényszerű-e mindaz, amit a Magyar Nemzet című lapban a tavaly márciusban végkielégítéssel, munkaköréből távozó Szalainé Szilágyi Eleonórának december 31-éig meghosszabbított munkaviszonyáról, s havi javadalmazásáról állítottak.
2009.07.23. 15:15
 
 
EüM: nem indokolt a nagy rendezvények elhalasztása az új vírus miatt
Nem indokolt a magyarországi nagy rendezvények elhalasztása, a rendezvényszervezők megtettek és megtesznek minden szükséges egészségügyi óvintézkedést - mondta az új típusú influenzavírus kapcsán Vojnik Mária, az Egészségügyi Minisztérium (EüM) államtitkára csütörtökön újságíróknak, Budapesten. Falus Ferenc országos tiszti főorvos közölte: vannak új influenzavírus okozta megbetegedések, de járvány nincs. Hozzátette: az unió sem javasolta eddig, hogy az Európa különböző városaiban tartandó fesztiválokat, kulturális rendezvényeket lemondják.
2009.07.23. 15:08
 
 
Amy Winehouse megjelent a bíróságon és csöndben jegyzetelt
Amy Winehouse megjelent csütörtökön a londoni bíróságon, ahol az ellene felhozott vádat ismertették. Az énekesnőt egy női rajongója szándékos bántalmazásával vádolják. A szürke ruhába öltözött Winehouse férjezett nevén, Amy Jade Civilként mutatkozott be a bíróságon, csöndben hallgatta végig az ügyész vádbeszédét és alkalmanként jegyzetelt. Lyall Thompson, a vád képviselője elmondta, hogy a díva tavaly szeptemberben egy jótékonysági estélyen ütötte szemen Sherene Flash táncosnőt, aki fotót akart róla készíteni. A vádbeszéd szerint Winehouse először beleegyezett abba, hogy Flash lefotózza, ám feltehetően feldühítette, hogy a táncosnő egy részeg ismerőse is rá akart tolakodni a képre.
2009.07.23. 14:32
 
 
Haye nem Klicskóval, hanem Valujevvel bokszol
Az angolok profi nehézsúlyú bokszolója, David Haye nem az ukrán Vitalij Klicskóval, hanem az orosz Nyikolaj Valujevvel lép szorítóba legközelebb világbajnoki címmérkőzésen. Ezt maga a szigetországi bokszoló jelentette be, hozzátéve, hogy az ütközet tétje a Boksz Világszövetség (WBA) öve, időpontja november 7-e, színhelye pedig valószínűleg Németország valamelyik városa. Haye közlése szerint már alá is írta a vb-meccsről szóló szerződést a nála sokkal termetesebb és súlyosabb "emberhegy" istállójával.
2009.07.23. 14:24
 
 
Délben Kiskunhalason volt a legmelegebb: 34,4 fokot mértek
Délben Kiskunhalason volt a legmelegebb csütörtökön, a településen 34,4 Celsius fokot mértek - mondta az MTI-nek Bonta Imre, az Országos Meteorológiai Intézet meteorológusa. Budapest legmelegebb pontja délben Újpesten volt, 31,2 Celsius fokot mértek. A legenyhébb idő Szentgotthárdon volt, ott 29,5 fokot mutattak a hőmérők. A Kékestetőn még ettől is hűvösebb volt: 23,4 fokot mértek. Bonta Imre elmondta: az országban a valaha mért legmagasabb hőmérsékletet - 41,9 Celsius fokot - Kiskunhalason mérték 2007-ben. A meteorológus szerint ez a rekord csütörtökön nem fog megdőlni, de arra van esély, hogy az országos napi rekord - 38,2 fok - megdől. A napi csúcshőmérséklet beállása délután 4 órakor várható.
2009.07.23. 14:10
 
 
Elhalasztják a Balaton-átúszást
Elhalasztja a szombatra tervezett Balaton-átúszást a szervezőbizottság. A döntés a meteorológiai szakemberek és a vízirendészet vezetőjének egyöntetű véleménye alapján született meg a várható kedvezőtlen időjárás miatt. A vasárnapi, július 26-i átúszás lehetőségéről szombaton, a reggeli órákban döntenek - közölte a szervezőbizottság. A múlt keddi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy nyolc-tízezer embert várnak a sorrendben 28. balatoni úszópróbára, a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es táv leküzdésére. Tavaly bő nyolcezren vettek részt az eseményen, s 25 országból jöttek vendégpróbázók.
2009.07.23. 13:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020[2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista