2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Finn-rali: Hirvonen nyerte a versenyt
A hazai környezetben szereplő Mikko Hirvonen nyerte a rali-világbajnokság finnországi versenyét. Őt a vb-címvédő francia Sébastien Loeb és a szintén finn Jari-Matti Latvala követi a dobogón. A vb-sorozat kilencedik viadala után összetettben is Hirvonen vezet Loeb előtt. A Finn-ralin rajthoz állt a 2007-es Forma-1-es világbajnok finn Kimi Raikkönen is, de szereplését nem kísérte szerencse, a záró gyorsaságin kiesett. Eredmények: 1. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (finn, Ford Focus) 2:50:40.9 óra 2. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroe:n C4) 25.1 mp hátrány 3. Jari-Matti Latvala-Miikka Anttila (finn, Ford Focus) 49.9 mp h. Összetettben: 1. Hirvonen 68 2. Loeb 65 3. Daniel Sordo (spanyol, Citroe:n C4) 44.
2009.08.02. 13:33
 
 
Roma holokauszt: az MSZP szerint új aktualitása van az emlékezésnek
Az MSZP szerint új aktualitása van az emlékezésnek a Roma holokauszt emléknapon; "a sötét, elrettentő szándékok" újra ott vannak az újságokban, az utcákon, a rejtekből kilőtt töltényekben és már az Európai Parlamentben is - közölte vasárnap az MSZP országos elnöksége az MTI-vel. Mint írták, "a Jobbik, a Magyar Gárda, a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg jelenléte, a csizmadobogás Olaszliszkán, a fekete egyenruhás csoportok masírozása Szekszárdon, Pécsen, Gyulán és Zalaegerszegen megmutatja: ma új aktualitása van az emlékezésnek".
2009.08.02. 12:45
 
 
Újabb gazdasági megszorítások Kubában
A kivérzett gazdaság újraélesztésére tett erőfeszítések keretében újabb megszorító intézkedéseket jelentett be Raúl Castro kubai államfő szombaton. A parlament ülésén "egyszerűen fenntarthatatlannak" nevezte az állami kiadások mértékét, és közölte, hogy tüzetesen átvizsgálják, majd átszervezik az oktatást és az egészségügyet, a költségcsökkentés céljával. A megszorítások a költségvetési szféra minden más területét is érintik. Raúl Castro a hiányosságok dacára sem hajlandó a rendszert alapjaiban megváltoztató reformok végrehajtására. Kijelentette, hogy kész bármilyen témáról tárgyalni az Egyesült Államokkal és az Európai Unióval, kivéve Kuba politikai és társadalmi berendezkedését.
2009.08.02. 12:35
 
 
A válság már nem mélyül, az autóipar is túljutott a nehezén Németországban
A munkáltatókhoz közeli német IW gazdaságkutató intézet szerint a válság Németországban már nem mélyül, vagyis a német gazdaság teljesítménye elérte mélypontját, és felfelé indul. Az intézet igazgatója egy lapinterjúban ezt a véleményt a makrogazdasági mutatók javulásával indokolta: a megrendelések és a termelési mutatók ismét nőnek, és a munkapiacon a meghirdetett álláshelyek csökkenése lassult. Michael Hüther szerint ugyanakkor a konjunktúracsomag milliárdjainak hatása még alig érződik a gazdaságban.
2009.08.02. 12:25
 
 
Százmillió euróra biztosították Cristiano Ronaldót
Százmillió eurós értékű, rekordösszegű biztosítást kötött a Real Madrid labdarúgócsapata Cristiano Ronaldóra. Az El Mundo című spanyol lap vasárnapi száma szerint a királyi gárda ekkora összeget kap, ha a portugál szupersztárt súlyos sérülés éri. A Real aggodalma nem tűnik alaptalannak, hiszen az eddigi három felkészülési mérkőzésen összesen 34 alkalommal szabálytalankodtak Ronaldóval szemben. A 24 éves játékost világcsúcsot jelentő 94 millió euróért vásárolta meg a Real a Manchester Unitedtől.
2009.08.02. 11:57
 
 
A WTO főigazgatója szerint újra élénkülni kezdett a világkereskedelem
A globális kereskedelem élénkítését is célzó 250 milliárd dolláros ösztönzőcsomag kezdi meghozni gyümölcsét, különösen Ázsiában - jelentette Ki Pascal Lamy, a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) főigazgatója a hétvégén Johannesburgban. A Reutersnek adott nyilatkozatában Lamy aláhúzta: az olaj kezd visszatérni a világkereskedelem különböző mechanizmusaiba. Az élénkülés a kereskedelemben különösen Ázsiában jelentkezik, elsősorban Kína erőteljes fellépése következtében. A WTO azonban, óvatos derűlátása ellenére, fenntartja 10 százalékos zsugorodási előrejelzését a globális kereskedelemre az idei évre.
2009.08.02. 11:30
 
 
A volt iráni elnök szerint színjáték a választást kifogásolók pere
Az alkotmánynak ellentmondó színjátéknak nevezte az iráni elnökválasztás eredményét vitató tüntetők egy csoportja ellen szombaton Teheránban kezdődött bírósági tárgyalást Mohammad Hatami, a reformer szellemiségű volt iráni elnök. A politikus irodájának vasárnap nyilvánosságra hozott közleménye szerint Hatami politikai vezetőkkel és képviselőkkel találkozva annak a véleményének adott hangot, hogy a per ellenkezik az alkotmánnyal, a törvénnyel és az állampolgárok jogaival. Mintegy száz embert állítottak a teheráni forradalmi bíróság elé azzal a váddal, hogy részt vettek a Mahmúd Ahmadinezsád elnök újraválasztását eredményező voksolás utáni tüntetéseken.
2009.08.02. 11:01
 
 
Vizes vb: Cseh és Kis is döntős 400 m vegyesen
Cseh László és Kis Gergő is bejutott az esti döntőbe 400 m vegyesúszásban a római vizes világbajnokság utolsó napján, vasárnap. A 200 m vegyesen ezüstérmes Cseh 4:10.33 perccel nyerte futamát, amelyben Kis 4:10.99-cel lett második. Összesítésben Cseh a második, Kis a harmadik helyen került fináléba. A legjobb időt az amerikai Scott Tyler Clary ért el délelőtt 4:10.04 perccel, a 200-on aranyérmes Ryan Lochte 4:11.05 percet úszott, az a negyedik eredmény.
2009.08.02. 10:15
 
 
Négymillió új munkahelyet ígér a német szociáldemokrata kormányfőjelölt
Tíz év alatt négymillió új munkahely megteremtését ígéri a szeptember végi választásokra készült tervében Frank-Walter Steinmeier, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kancellárjelöltje. Vasárnapi német sajtójelentések szerint a Németország Terv elnevezésű program az iparban kétmillió álláshely létrehozását irányozza elő, főként az energiahatékonyság növelése és a környezetkímélő technológiák fejlesztése révén. Egymillió munkahelyet az egészségügyhöz kapcsolódó területeken teremtene az SPD-vezetésű következő kormány, félmilliót pedig az úgynevezett kreatív iparágakban, amelyeket adókedvezményekkel ösztönözne. Ötszázezer ember a kereskedelmi és szolgáltatási szektorban találna munkát.
2009.08.02. 10:10
 
 
Jelentősen nőtt a Széchenyi Kártya iránti igény
Jelentősen megnövekedett a Széchenyi Kártya iránti igény, az idén az első félévben havonta átlagosan 2272-en igényelték a terméket, ami 13 százalékos bővülés az előző év azonos időszakához képest - mondta Krisán László, a rendszert működtető KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója az MTI érdeklődésére. Elmondta: a növekedés annak tudható, hogy a válság idején a kis- és középvállalkozások (kkv) a hosszú távú hitelek helyett inkább a rövidebb időszakra szólót választják, és ennek jól megfelel a Széchenyi Kártya nyújtotta lehetőség. Ugyanakkor az igénylés növekedésétől némileg elmarad a kiadott kártyák bővülése, mert szerinte a "Széchenyi Kártya nem csodaszer, de nagyon jó antibiotikum".
2009.08.02. 09:17
 
 
A pénzt szórók a spórolóst választják
Ellentétek vonzzák egymást: a költekező ugyanis hajlik arra, hogy takarékos párt válasszon - állapította meg egy amerikai tanulmány. Házas emberekkel végzett kérdőíves felmérés alapján a Wharton School of Finance és a Northwestern University kutatói kiderítették, a pénzzel megfontoltan bánó személyt vonzza az olyan ember, aki szórja a pénzt. Az ellentétek vonzása a két személyiség között úgy működik, hogy azok, akik számára fájdalmat jelent a pénz elköltése, erősen vonzódnak azokhoz, akik felszabadultabban bánnak a pénzzel. Ez még akkor is így van, ha az egyedülállók úgy nyilatkoznak, szívesebben kötik össze életüket olyannal, aki hasonló pénzköltési szokásokkal rendelkezik.
2009.08.02. 09:11
 
 
Ma van a roma holokauszt áldozatainak emléknapja
Ma van a roma holokauszt áldozatainak emléknapja. Az évforduló kapcsán Európa számos országában, így Magyarország több városában is a II. világháborúban elpusztított, mintegy félmillió roma áldozatra emlékeznek. A roma holokausztról 1972 óta emlékeznek meg a Cigány Világszövetség párizsi kongresszusának határozata alapján annak emlékére, hogy 1944. augusztus 2-áról 3-ára virradó éjjel az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban több mint 3 ezer cigány férfit, nőt és gyermeket mészároltak le. A második világháború idején összesen 23 ezer cigányt deportáltak Magyarországról, közülük 21 ezren az auschwitz-birkenaui táborban haltak meg.
2009.08.02. 09:00
 
 
Orosz szoprán és orosz tenor nyerte Plácido Domingo Operalia énekversenyét
Orosz énekesek nyerték el az első díjat szombat este Budapesten a világhírű tenorista, Plácido Domingo által elindított Operalia Nemzetközi Énekversenyen. Az idén 17. alkalommal megrendezett Operalia döntőjét a Magyar Állami Operaházban tartották. A női kategóriában Julia Novikova koloratúrszoprán, a férfiban Alekszej Kudrija kapta a nemzetközi zsűritől az első díjat. A múlt heti pécsi elő- és középdöntőn bemutatkozott 48 aspiránsból 15-en maradtak a döntőre az opera és a zarzuela kategóriában. A zarzuela díjat az Egyesült Államokból érkezett Angel Blue és a görög Dimitrios Flemotomos kapta. Különdíjat nyert e könnyedebb, népszerű zenés színházi műfajban a lengyel Arnold Rutkowski.
2009.08.02. 08:49
 
 
NB I: háromgólos győzelemmel tért vissza a Ferencváros
Az élvonalba három év után visszakerült Ferencváros három góllal nyert a vendég Zalaegerszeg ellen a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójának szombati mérkőzésén. A Ferencváros ezt megelőzően utolsó élvonalbeli mérkőzését még Gellei Imrével a kispadon, 2006. június 2-án, Sopronban játszotta, ez a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. Az Üllői úton legutóbb 2006. május 27-én rendeztek NB I-es találkozót, amely a Tatabánya 3-2-es győzelmével végződött. Eredmény: Ferencváros-ZTE FC 4-1 (2-1), Albert Stadion, 12 000 néző, V: Solymosi, gólszerzők: Fitos (15.), Dragóner (34.), Pölöskey (77., 86.), illetve Máté (45+1.), kiállítva: Sluka (88.), sárga lap: Dragóner (12.), Ahmed (23.), Fitos (36.), illetve Máté (20.), Panikvar (66.).
2009.08.02. 08:38
 
 
Jelentősen nőtt a fiatalok optimizmusa a Nielsen szerint
Jelentősen javult a fiatalok megítélése jövőbeli anyagi helyzetüket, valamint munkalehetőségeiket tekintve a Nielsen havonta megjelenő Fogyasztói Bizalmi Indexe szerint. A Nielsen közleményében kiemelte: júliusban a Fogyasztói Bizalmi Index 48 ponton állt, ami a legmagasabb érték volt az idei évben. A mutató a mélypontot 2009. márciusában érte el 37 ponttal, azóta folyamatosan javult. Figyelemre méltóan változott a 18-29 évesek véleménye: a júliust megelőző négy hónap során 43 és 46 pontos indexük csak kis mértékű bizakodást jelzett, a hetedik hónapban viszont 59 pontos indexükkel a legfiatalabb felnőttek optimizmusa újra kiemelkedett a többi korosztály közül.
2009.08.01. 21:50
 
 
Erdőtűz miatt négyezer embert menekítettek ki a Kanári-szigeteken
Egy hatalmas erdőtűz miatt négyezer embert menekítettek ki otthonából biztonságosnak vélt helyre szombaton a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigeteken. A lángok péntek éjszaka csaptak fel a szigetcsoport legkevésbé fejlett tagján, La Palma szigetén, Mazo és Fuencaliente települések közelében, az idegenforgalmi szezon kellős közepén. A tűz keletkezésének oka egyelőre nem ismert, de az elmúlt napok forró időjárása miatt alaposan kiszáradt a növényzet a rendszerint zöldellő szigeten. A sziget szinte összes tűzoltója a lángokkal viaskodik, amibe több repülőgép is bekapcsolódott. A szomszédos Tenerife szigetéről katonákat vezényeltek át a mentőalakulatok megerősítésére.
2009.08.01. 21:00
 
 
BKV: mulasztás miatt küldték el a volt stratégiai igazgatót
Mulasztás és munkakörének ellátásához kapcsolódó hibák miatt menesztették azonnali hatállyal Szalai László volt stratégiai igazgatót a BKV-tól - mondta Székelyné Pásztor Erzsébet, a cég kommunikációs igazgatója. Ezt arra reagálva közölte, hogy a Magyar Nemzet azt írta: 100 millió forint megfizetésére kötelezte nem jogerősen a munkaügyi bíróság a BKV-t, mert Szalait azonnali hatállyal, végkielégítés nélkül elküldték, és Szalai beperelte a céget. A kommunikációs igazgató az üggyel kapcsolatban azt mondta: Szalai 21 éve dolgozott a BKV-nál, legutóbbi munkaszerződését Balogh Zsolt akkori megbízott vezérigazgató írta alá, és ő is menesztette azonnali hatállyal, így nem kaphatott végkielégítést.
2009.08.01. 20:03
 
 
NBI: megszerezte első győzelmét a bajnok DVSC
A címvédő Debrecen megszerezte első győzelmét a labdarúgó Soproni Liga mostani idényében: a hajdúságiak a 2. forduló első szombati mérkőzésén a Pápa ellen nyertek hazai pályán. DVSC-TEVA - Lombard FC Pápa 2-0 (0-0), gólszerzők: Oláh (48.), Coulibaly (58.). Debrecen, 3000 néző. A szerdai BL-visszavágóra készülő és tartalékosan kiálló hazai együttes egy "langyosabb" első félidőt követően a szünet után negyedóra alatt eldöntötte a három pont sorsát az igazi gólhelyzet nélkül futballozó pápaiak ellen. A debreceniek sikeréhez, amely akár nagyobb arányú is lehetett volna, nem férhetett kétség.
2009.08.01. 19:29
 
 
Atlétikai ob: Pars papírforma-sikere
Pars Krisztián papírforma-győzelmével kezdődött a Puskás Ferenc Stadionban a kétnapos atlétikai országos bajnokság. Az olimpiai ezüstérmes kalapácsvető szombaton 79,95 méterrel nyert, a 35 fokos hőségben még egyszer dobott 79 méter felett. Az immár 19 verseny óta veretlen és világranglista-vezető Pars elmondta: az augusztus 15-én kezdődő berlini világbajnokságon szerinte 81 m fölötti dobás kell a győzelemhez. Az ob az utolsó szintteljesítési lehetőség a vb-re, eddig tíz versenyző tekintheti magát utazónak.
2009.08.01. 18:11
 
 
Finn-rali: változatlanul Hirvonen az élen
Továbbra is hazai környezetben szereplő Mikko Hirvonen áll az élen a rali-világbajnokság finnországi versenyének szombati gyorsasági szakaszai után. Őt a vb-címvédő francia Sébastien Loeb és a szintén finn Jari-Matti Latvala követi. A vb-sorozat kilencedik versenyén indult a 2007-es Forma-1-es világbajnok finn Kimi Räikkönen is, ám szereplését nem kísérte szerencse. A szombati utolsó előtti szakaszon még a 15. volt az összetettben, ám a záró gyorsaságin kiesett. Vasárnap négy gyorsasági szakasszal fejeződik be a verseny.
2009.08.01. 17:59
 
 
Rasmussen átvette a NATO-főtitkár hivatalát
Új főtitkára van az észak-atlanti szervezetnek: az 56 éves Anders Fogh Rasmussen szombaton átvette a NATO-főtitkár hivatalát elődjétől, Jaap de Hoop Scheffertől. A dán főtitkár első munkanapja hétfőn lesz, kedden pedig először fog elnökölni az Észak-atlanti Tanács ülésén. Akárcsak holland elődje, Rasmussen számára is Afganisztán marad a legfontosabb kihívás. A NATO 64 ezer katonát állomásoztat a közép-ázsiai országban, megpróbálva megfékezni a tálib lázadók egyre agresszívabb fellépését. Szombaton megjelent sajtóinterjújában az új főtitkár síkraszállt a tálibok egy részével való tárgyalások megkezdéséért.
2009.08.01. 17:15
 
 
9299 sikeres teljesítő a Balaton-átúszáson
Egy híján 9300-an úszták át a Balatont szombaton, a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon. A 28. Balaton-átúszáson - amelyet a rossz idő miatt a múlt héten nem tudtak megrendezni - ezúttal kiváló idő, 24.5 Celsius-fokos víz várta a próbálkozókat. A legjobb időeredmény 1 óra 8 perc közelében volt. Az úszók között volt többek között Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok is, aki bő 3 óra alatt teljesítette a távot. Volt olyan bátor vállalkozó is, aki kimondottan erre az alkalomra varrt, matyómintás felsőben és nadrágban szelte át a tavat.
2009.08.01. 16:27
 
 
Gyengélkedik a játékpiac
Részben a gazdasági válság, részben az igazán ütős játékcímek hiánya miatt nem túl rózsás a számítógépes és videojátékok piacának helyzete. Manapság nem csak az alkalmi játékosok sajnálják a pénzt videojátékokra, hanem már a fanatikus rajongók is meggondolják, mire költik a pénzüket. Furcsa paradoxon, hogy miközben többen játszanak számítógépes és videojátékokkal, mint valaha, ugyanakkor ez nemhogy nem mutatkozik meg az új címek eladásaiban, hanem még erősen gyengélkedik is a piac - írja a Yahoo. Pedig az év elején még úgy tűnt: a játékipar egyike azon ritka iparágaknak, amely hatékonyan ellent tud állni a recesszió viharának.
2009.08.01. 16:20
 
 
Virágzik a "földművelő vakációzás" Európában
A puha szállodai ágyak, a gondtalan napfürdőzés és a többfogásos vacsorák helyett egyre több kalandra éhes vakációzó pakolja meg hátizsákját és veszi célba azokat az Európa szerte működő farmokat, ahol bár szerény körülmények között, de maga termelheti meg a mindennapi betevőjét és első kézből ismerkedhet meg a vidéki élet szépségeivel. A Nagy-Britanniában alapított World Wide Opportunities on Organic Farms (WWOOF) elnevezésű szervezet már 1971 óta vonzza magához a kétkezű munkára is hajlandó nyaralni vágyókat, főleg mióta a rossz gazdasági helyzetben egyre kevesebben engedhetik meg maguknak a drága európai körutazásokat.
2009.08.01. 16:13
 
 
Pótlóbuszok járnak augusztus 19-ig a nagykörúton vágányfelújítás miatt
A nagykörúti villamospálya felújítása miatt mától augusztus 19-ig villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat a budapesti Blaha Lujza tér és a Moszkva tér között. A villamosok helyett az utasokat magaslépcsős csuklós Ikarus autóbuszok szállítják, amelyek hétközben csúcsidőben 1-2 percenként, csúcsidőn kívül 2-3 percenként járnak. A villamospótlókra a Blaha Lujza téren, az Oktogonon és a Nyugati téren a 906-os éjszaki busz megállójában, a Jászai Mari téren a 91-es busz megállójában, a többi helyen a villamosmegállóban lehet felszállni. A mozgásukban korlátozottak a BKV iránytaxi szolgáltatását vehetik igénybe, amely két vonaljegy áráért háztól házig viszi az utasokat.
2009.08.01. 16:00
 
 
Az amerikai szélsőjobb vitatja Obama elnökségét
Az Egyesült Államokban a hitetlenkedők kemény magja - benne a szélsőjobb megannyi híve vagy éppen az összeesküvés-elmélet számos hirdetője - nem hajlandó tudomásul venni, hogy az első fekete bőrű elnök, Barack Obama, amerikainak született és így a Fehér Ház lakója lehet. Blogjaikban, sőt a bíróságokon is azt hirdetik ezek az emberek, akik magukat "Birther" néven említik, hogy az alkotmány értelmében Obama nem lehetne elnök, mivel az alapokmány azt tartalmazza, hogy csak amerikai földön született állampolgár választható erre a tisztségre.
2009.08.01. 14:30
 
 
A vonzóbb nőknek több a gyereke
"Egyre szebbek a nők" - szólt a hét elején egy írás címe a brit Times lapban. Nem sokkal később több szerkesztőség is átvette azt - de az alapját képező tudományos cikk írója, a finn Markus Jokela arra figyelmeztet, hogy kissé merész e következtetés. A Helsinki Egyetem kutatója a Der Standard című osztrák lap kérdésére elmondta: "csak" azt derítette ki, hogy a vonzóbb amerikai nőknek a huszadik század második felében több gyerekük volt, mint a kevésbé vonzóknak. Ennek magyarázata még nem ismert, de Jokela szerint az "Egyre szebbek a nők" képlethez nem biztos, hogy köze van.
2009.08.01. 14:23
 
Dél-Oszétia elnöke egyesítené a területet Oroszországgal
Egyesítené hazáját Dél-Oszétia elnöke Oroszországgal, és felszólította Moszkvát, hogy küldjön több katonát és fegyvert a nemzetközi jogilag Grúziához tartozó szakadár területre. Eduard Kokojti erről a brit hírügynökségnek adott, szombaton ismertetett interjúban beszélt, pár nappal a tavalyi grúz-orosz villámháború kirobbanásának évfordulója előtt. Grúzia megpróbálta fegyveres úton helyreállítani szuverenitását a tőle függetlenedett Dél-Oszétia felett, amire Oroszország elsöprő erejű ellentámadással válaszolt. Dél-Oszétia és egy másik szakadár grúziai terület, Abházia később kikiáltotta függetlenségét, amelyet Moszkva elismert.
2009.08.01. 14:20
 
 
Megszületett az egyezség a Forma-1-es csapatok és a FIA között
Megszületett az egyezség a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) között. A péntek este szentesített alkotmány - amely 2012. december 31-ig biztosítja a stabilitást az autósport elitkategóriájában - egyebek mellett rendelkezik a befolyó pénz elosztásáról a FIA, az istállók és a jogtulajdonosok között. A BMW év végi távozásával megürült helyre szerdáig jelentkezhet új csapat. A FIA hosszas huzavona után júniusban állapodott meg a FOTA-val, hogy utóbbi - korábbi fenyegetése ellenére - jövőre nem indít saját sorozatot.
2009.08.01. 13:22
 
 
Már nem a HospInvest működteti a Heves megyei kórházakat
Szombattól már nem a HospInvest Zrt. hanem az önkormányzatok által alapított nonprofit társaságok működtetik a hevesi kórházakat. Egerben, Hatvanban és Gyöngyösön is lezajlott az átadás-átvétel, és az intézményekben problémamentesen zajlik a gyógyítás. A hevesi intézmények működtetését azért vették át önkormányzati társaságok, mert a korábbi üzemeltető, a HospInvest Zrt. ellen felszámolási eljárás indult.
2009.08.01. 13:15
 
 
Aláírásgyűjtés a korengedményes nyugdíjazás megmaradása érdekében
Mintegy 8500 aláírást gyűjtöttek és adtak át a vegyipari szakszervezetek képviselői Csizmár Gábor államtitkárnak a korengedményes nyugdíjazási lehetőség megmaradása érdekében - mondta a BorsodChem Zrt. Kazincbarcikai Vegyész Szakszervezetének elnöke. Eördöghné Pataki Irén közölte, az aláírások csütörtöki átadása után az államtitkár úgy fogalmazott: ismert volt számára a korengedményes nyugdíj kérdése, amellyel kapcsolatban tartanak az egyeztetések az illetékes tárcákkal. Úgy látja, még augusztusban ismét az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) elé kerül a korengedményes nyugdíjazás témája - idézte az államtitkárt a kazincbarcikai szakszervezet elnöke.
2009.08.01. 12:33
 
 
Vizes vb: ötödik lett a férfi vízilabda-válogatott
A magyar férfi vízilabda-válogatott az ötödik helyért vívott mérkőzésen 9-6-ra legyőzte Németországot a római vizes világbajnokság szombati játéknapján.Kemény Dénes szövetségi kapitány olimpiai bajnok együttesének legeredményesebb tagja Hosnyánszky Norbert lett, három góllal. Az 5. helyért: Magyarország-Németország 9-6 (4-1, 1-0, 3-1, 1-4), a magyar góldobók: Hosnyánszky 3, Kiss G., Varga Dénes, Varga Dániel, Kis G., Madaras, Szivós 1-1.
2009.08.01. 11:58
 
 
Azonnali lemondásra szólítja fel a Fidesz Hagyó Miklóst
Azonnali lemondásra szólítja fel a Fidesz Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettest a BKV Zrt.-nél tapasztalható botrányok és rendkívül magas végkielégítési ügyek miatt - mondta Németh Szilárd, a fővárosi Fidesz-frakció tagja. A politikus azt mondta: Balogh Zsoltnak, a BKV általános vezérigazgató-helyettesének és Székely Gábornak, a felügyelőbizottság elnökének azonnali felmentése mellett azért követelik a főpolgármester-helyettes lemondását is, mert 2006-tól ő felügyeli a közlekedési vállalatot, és a pénzügyi botrányok ettől az időszaktól kezdődtek a BKV-nál.
2009.08.01. 11:55
 
 
USA: egy hét alatt 51-gyel nőtt az új influenza halottjainak száma
Az Egyesült Államokban egy hét alatt 51-gyel nőtt az új típusú influenza okozta halálesetek száma. Az amerikai járványügyi központ pénteken nyilvánosságra hozott adatai szerint e betegség miatt immár 353-an haltak meg az Egyesült Államokban, ami a járvány által leginkább sújtott ország a világon. Eközben Latin-Amerikában (ahol most tél van, ami kedvez a vírus terjedésének) az új influenzában meghalt emberek száma már meghaladja a 600-at. Ez azt jelenti, hogy a világszerte összesített halálesetek több mint kétharmada itt történt.
2009.08.01. 10:30
 
 
Stanfordi tenisztorna: Serena Williams búcsúja
Az első helyen kiemelt amerikai Serena Williams óriási meglepetésre kikapott Samantha Stosurtól a 700 ezer dollár összdíjazású, stanfordi keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjében. Az ausztrál párosspecialista - aki tíz bréklabdából kilencet hárított - még sosem nyert versenyt egyesben. Eredmények: negyeddöntő: Stosur (ausztrál)-S. Williams (amerikai, 1.) 6:2, 3:6, 6:2, V. Williams (amerikai, 2.)-Sarapova (orosz) 6:2, 6:2, Gyementyjeva (orosz, 3.)-Hantuchova (szlovák) 6:2, 6:4, Bartoli (francia, 8.)-Jankovic (szerb, 4.) 3:6, 7:6 (7-3), 6:3.
2009.08.01. 09:40
 
 
Mától bírságolják a kézben telefonálókat és a gyerekülést nem használókat is
A kormány rendelete értelmében augusztus 1-jétől közigazgatási hatósági eljárást indít a rendőrség azok ellen, akik megszegik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer, a bukósisak és a mobiltelefon használatára vonatkozó szabályokat. A legsúlyosabban a gyermekbiztonsági rendszer használatának elmulasztását büntetik: lakott területen belül 15 ezer, lakott területen kívül 30 ezer, autóúton és autópályán 45 ezer forint a járművezetővel szemben kiszabott bírság összege. A biztonsági öv használatát elmulasztó járművezetőre, illetve utasra lakott területen belül 10 ezer, lakott területen kívül 20 ezer, autóúton és autópályán 30 ezer forint bírságot kell kiszabni.
2009.08.01. 09:10
 
 
Gyakori a tanárok elleni támadás a brit iskolákban
Tanárok és diáktársak elleni támadások miatt 83 ezer alkalommal függesztettek fel tanulókat a brit iskolákban a múlt évben. Csak az elemi iskolákban tizennyolc ezer alkalommal zártak ki hosszabb-rövidebb időre gyerekeket az iskolákból a tanárok és diáktársak ellen elkövetett támadások miatt a brit Gyermek-, iskola- és családügyi minisztérium által a héten közzétett adatok szerint. Az elemi iskolákban a kizárások negyven százaléka történt a diáktársak vagy tanárok elleni agresszió miatt, a középiskolákban ez az arány húsz százalék - írta a The Daily Telegraph online kiadása.
2009.08.01. 09:03
 
 
Zebrákra nyergelt egy angliai lóidomár
Mi az? Fekete-fehér csíkos, és valóban nehéz megülni? - kérdezi Bill Turner a lóidomárrá lett angliai zsoké, aki legutóbb heteket töltött egy 16 hónapos zebra szelídítésével. Turner harmincéves pályafutása során több mint 600 versenylóval foglalkozott, a legnagyobb kihívást számára mégis a zebraidomítás jelenti. "Azt mondják betörhetetlenek, ezért bizonyítani akartam, hogy az idomítás nem lehetetlen" - magyarázta az idomár a Londontól 195 kilométerre délnyugatra található farmján. Zebdee, a zebra még csikókorában egy holland tenyésztőtől került az idomárhoz. "Az első hét nem volt egyszerű, kicsit makacs volt még, de végül idáig jutottunk" - mesélte Turner, aki ma már a helyi kocsmába is a zebrájával jár.
2009.08.01. 08:51
 
 
Macskamosás: a cica túlélte a mosógépet
Majdnem a saját maga választotta éjszakai alvóhely lett egy hannoveri kandúr végzete: a Zoro névre hallgató állat vesztére épp a ruhákkal teli mosógépbe feküdt, amit reggel a kis gazdik 90 fokos programon indítottak el. A macska azonban túlélte a nagymosást. Miután a négy- és hároméves gyerekek bekapcsolták a gépet, a négylábú hangos nyávogással riasztotta a csemeték 21 éves anyját, a nőnek még sikerült 30 fokos vízhőmérsékletnél kihalászni az ázott és habzó cicust a masinából. A hannoveri tűzoltóság állatmentői a város állatorvosi egyetemére szállították Zorót, az állat ott piheni ki a rendhagyó macskamosás okozta sokkot.
2009.08.01. 08:29
 
 
Energia Klub: jó, csak hiányos a szélerőmű rendelet
Az Energia Klub jó megoldásnak tartja, hogy nyilvános pályázaton lehet elnyerni a hazai szélerőmű-kapacitások kiépítésének lehetőségét, de úgy véli, hogy a jogszabály néhány pontja gátolja a sikeres végrehajtást. Az Energia Klub kiemeli: előnyös, hogy a rendelet alapján várhatóan azok a beruházók jutnak engedélyhez, amelyek a legkevesebb támogatást igénylik a jó szélviszonyok miatt. A rendelet lehetőséget ad arra, hogy a pályázók lefelé módosítsák a kötelező átvételi árra vonatkozó igényüket. Ha a meghirdetett kapacitásnál nagyobb az igény, akkor ennek "árleszorító" hatása van - teszik hozzá.
2009.08.01. 08:13
 
 
Heten jelentkeztek a BKV járatkiszervezésére
Magántőkét vonna be a fővárosi tömegközlekedésbe a BKV: az erről szóló közbeszerzési eljárás első fordulója tegnap záródott az ajánlatok felbontásával - tudta meg a Népszabadság. A napilap szombati száma ismerteti: az ajánlattételi felhívás szerint negyven darab midiautóbusz üzemeltetését kívánják alvállalkozásba adni, ami 2,3 millió kocsikilométert jelent - ezeken a járatokon a buszok körülbelül ennyit járnak évente. A Népszabadság információja szerint a nyertes évi 1-1,5 milliárd forintért végezheti a budapesti autóbuszjáratok üzemeltetését, tekintve, hogy kocsikilométerenként ötszáz forint körül alakulhat a reális tarifa.
2009.08.01. 08:04
 
 
Augusztus 1-től működik a krízisalap
Mától kezdi meg működését a krízisalap, amelyet a kormány azért hozott létre, hogy a gazdasági válság miatt átmenetileg krízishelyzetbe került családoknak gyors segítséget biztosítson. A Kríziskezelő Program keretében augusztus elsejétől november végéig egyszeri minimum húszezer, maximum ötvenezer, különös méltánylást érdemlő esetben maximum százezer forintos vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a nehéz helyzetbe került családok. A kormány erre a célra egymilliárd forintot különített el, azonban ez az összeg a felajánlásoknak, illetve az alap összegét növelő döntéseknek köszönhetően mára megközelítőleg hatmilliárd forintra emelkedett.
2009.08.01. 07:57
 
 
A magyar lakosság 60 százaléka nem képes megtakarítani
A magyar lakosság csaknem 60 százaléka egyetlen fillért sem tud megtakarítani egy átlagos évben, Romániában és Lengyelországban ez az arány közel van a 70 százalékhoz - áll az Aviva Életbiztosító idei nemzetközi kutatásában, amely 11 európai országot, köztük a közép-európai régió több államát is vizsgálta, reprezentatív mintavétellel. A felmérés szerint a cseheknél - hasonlóan a fejlett nyugat-európai országokhoz - 30 százalék alatt van azok aránya, akik nem tudnak pénzt félretenni. Magyarországon a megtakarítani képes válaszadók között kiugróan magas, 80 százalék közeli azok aránya, akik a jelenleginél többet már nem tudnak félretenni jövedelmükből.
2009.07.31. 21:55
 
 
NBI: győri siker Angyalföldön
A Győr kétgólos győzelmet aratott a Vasas vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójának nyitómérkőzésén. A zöld-fehéreknek ez az első bajnoki sikerük Pintér Attila vezetőedző irányításával, míg a Vasas az eddigi két meccsén hét gólt kapott és mindössze egyet lőtt. Soproni Liga, 2. forduló: Vasas-Győri ETO 0-2 (0-1), gólszerzők: Józsi (41.), Kink (71.). Illovszky Stadion, 1000 néző. A Vasas kezdett jobban, de helyzetek nem alakultak ki a kapuk előtt. A vendégek a szünet előtt vezetéshez jutottak. A folytatásban a hazaiak továbbra sem találtak fogást a rivális védelmén, sőt Kink bombagólja végleg eldöntötte a három pont sorsát. A rutinosabb győriek különösebb megerőltetés nélkül győzték le a megfiatalított Vasast.
2009.07.31. 21:07
 
 
Újabb négy igazolt új influenzás megbetegedés Magyarországon
Három férfi és egy nő szervezetében mutatták ki az új influenzavírust (A/H1N1) az elmúlt 24 órában végzett laboratóriumi vizsgálatok, velük együtt 86-ra emelkedett a megerősített esetek száma Magyarországon - közölte a honlapján az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). A tájékoztatás szerint mindegyik beteg állapota kielégítő. Az újabb fertőzöttek közül egy férfi és egy nő több európai országban is járt az elmúlt időszakban: Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Angliában, Belgiumban és Németországban. A harmadik új beteg Görögországból tért haza, míg a negyedik itthon találkozott külföldiekkel - közölte az ÁNTSZ.
2009.07.31. 21:01
 
 
Két részeg férfi megverte a 4-es villamos vezetőjét
Ismét bántalmaztak egy BKV-sofőrt, a 4-es villamos vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, amikor két ittas utas megverte péntek reggel - közölte a BKV. A két ittas ember először megakadályozta az ajtók záródását, majd a felszállás után a többi utast is inzultálta, ezért a jármű sofőrje többször figyelmeztette őket. A vezetőt akkor ütötték meg, amikor a villamos beért a Fehérvári úti végállomásra és a sofőr leszállt, hogy a szerelvény másik végéhez menjen. A két támadó elmenekült, a sofőrt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A BKV emlékeztetett: keresik a megoldást arra, hogy minél hamarabb kiépülhessen a zártláncú kamerarendszer a járatokon, s ebben számítanak Jóri András adatvédelmi biztos segítségére is.
2009.07.31. 20:00
 
 
Vizes vb: Gyurta Dániel világbajnok 200 m mellen
Gyurta Dániel aranyérmet nyert a 200 méteres mellúszásban a római vizes világbajnokságon. A 2004-es athéni olimpián ebben a számban ezüstérmes magyar versenyző 2:07.64 perces Európa-csúccsal végzett az élen, egyetlen századdal megelőzve az amerikai Eric Shanteau-t. Az első százon a hatodik-hetedik-nyolcadik helyen tempózott, de egy testhossznál többel nem maradt le az élen haladóktól. Még ötvennel a cél előtt is a mezőny második felében haladt, de egyre csökkent a különbség. A vége felé lényegesen nagyobb tempóban úszott riválisainál, s az utolsó métereken - Shanteau kivételével - mindenkit lehagyott, kiváló benyúlással pedig az amerikai vetélytársát is megelőzte.
2009.07.31. 19:46
 
 
Veszélyes anyagot szállító kamiont ért baleset az M1-esen
Tart az átrakodás arról a kiemelten veszélyes anyagot szállító kamionról, amelyet baleset ért az M1-es autópályán Bicske térségében. A sztrádát lezárták Bicskétől Zsámbékig a Budapest felőli oldalon, időközben baleset történt a terelőúton is - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség. A helyszínen bicskei tűzoltók és budapesti vegyi mentesítők dolgoznak. A baleset következtében két tartály megsérült, azokból szivárog a veszélyes anyag. Jelentős, mintegy 6 kilométeres kocsisor torlódott fel az autópályán Budapest felé. A rendőrök az érintett szakaszról eddig több autóst visszakísértek a leállósávon a M1-es melletti 1-es főútra, ám például a megfordulni nem tudó, nehéz teherautóknak a mentés teljes ideje alatt a helyszínen kell várakozniuk.
2009.07.31. 18:45
 
 
Elhunyt Bobby Robson a legendás angol futballista, mesteredző
Hetvenhat éves korában, péntek reggel elhunyt Sir Bobby Robson, legendás angol futballista, mesteredző, akinél 1991 óta ötször diagnosztizáltak rákot. Robson játékosként 20-szor szerepelt hazája válogatottjában, részt vett az 1958-as világbajnokságon is. Szövetségi kapitányként 1982 és 1990 között vezette az angol csapatot, amellyel legnagyobb sikerét az 1990-es olaszországi világbajnokságon, az elődöntőbe jutással érte el. Robson korábban az Ipswich Town, az FC Barcelona, a PSV Eindhoven, a Sporting Lisboa és az FC Porto csapatainál dolgozott, utolsó klubja, 1999 és 2004 között a Newcastle United volt. Robsont 2002-ben ütötték lovaggá a labdarúgásért végzett kiemelkedő szolgálataiért.
2009.07.31. 18:43
 
 
Pöttömnyi krokodilbébi okozott pánikot egy repülőgépen
Pöttömnyi, mindössze harminc centiméteres krokodilbébi kúszott elő valamelyik utas kézipoggyászából, s okozott pánikot az egyiptomi légitársaság Abu-Dzabiból Kairóba tartó járatán. A kairói repülőtér névtelenül nyilatkozó munkatársa szerint a repülőgép személyzete begyűjtötte a kalandvágyó hüllőt, majd megnyugtatta az utasokat. A kis krokodil végül kairói állatkertbe került. Egyiptomi törvények tiltják az egzotikus állatok ki- vagy behozatalát, így nem csoda, hogy a járat utasai közül senki sem vállalta a kis krokodil feletti tulajdonjogot.
2009.07.31. 18:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013[2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista