2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A versenyszférában nem jellemző a 100 milliós végkielégítés
A versenyszférában nem jellemző a 100 millió forintos végkielégítés, azonban a BKV-nál kialakult helyzet elsősorban nem jogi, hanem morális problémákat vet fel, amelyek miatt már most is nagy az üzleti szféra felháborodása - mondták szakértők az MTI-nek hétfőn. Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége (VOSZ) főtitkára hétfőn az MTI kérdésére hangsúlyozta: a versenyszektorban tevékenykedő vállalkozások elsősorban az ösztönzésre helyezik a hangsúlyt, és nem a bánatpénzek kifizetésére. Egy a BKV-hoz hasonlóan veszteséges cégnél pedig egész egyszerűen elképzelhetetlen, hogy 100 millió forintos nagyságrendű végkielégítéseket fizessenek ki a tulajdonosok.
2009.08.17. 19:20
 
 
Miskolci tűzeset: pénzbeli segélyt kapnak a károsultak
Pénzbeli segélyt nyújt a miskolci önkormányzat mindazoknak, akiknek otthona károsult a hétvégi tűzesetben - tájékoztatta Veres László az önkormányzat szóvivője az MTI-t hétfőn. A szombat esti lakástűzben károsult családok 50 ezertől 500 ezer forintig terjedő segélyt kapnak a Miskolc idei költségvetésében az átmeneti segélyre szánt keretből, az összeg nagysága attól függ, hogy rendelkeztek-e a károsultak biztosítással, illetve hogy milyen mértékű a káruk. A szóvivő közlése szerint a megállapított átmeneti segély 50 százaléka azonnal kifizethető a károsultaknak, míg a fennmaradó 50 százalékot a Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. által elkészített szakértői vélemény alapján fizetik ki.
2009.08.17. 19:10
 
 
Amerikai szakértők szerint 2020-ig nem tér vissza az ember a Holdra
Amerikai szakértők szerint nem reális az a terv, hogy az ember 2020-ig visszatérjen a Holdra - írta a hétfői The Miami Herald című napilap. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal, a NASA évekkel ezelőtt bejelentette: 2020-ig szeretné űrhajósait a Holdra utaztatni. Az Obama utasítására kijelölt szakértői testület heteken belül nyilvánosságra hozandó állásfoglalása szerint nincs reális esély arra, hogy 2020-ig vagy akár 2028-ig újra embert küldjenek a Holdra, a NASA-nak ugyanis nincs elegendő pénze a költséges vállalkozásra. A kritikus hangú vélemény szerint önmagában a Holdra szállás nem is biztos, hogy méltó a kivitelezéséhez szükséges költségekhez és erőfeszítésekhez.
2009.08.17. 18:26
 
 
Születésnapján temetik el Michael Jacksont
Apja állítása szerint születésnapján temetik el Michael Jacksont; a popsztár augusztus 29-én ünnepelte volna ötvenegyedik születésnapját. A családnak heteken át tartó huzavonát követően sikerült megegyezni a dátumban - számolt be hétfőn a New York Daily News című újság, amely a családfő, Joe Jackson szóvivőjének információira támaszkodott. Az amerikai sajtó értesülései szerint az énekes holttestét jelenleg is a hollywoodi Forest Lawn temető hűtőtermében őrzik. A hírek szerint elképzelhető, hogy Michael Jacksont névtelen sírba helyezik a hírességek nyughelyéül szolgáló temetőben, mivel a család attól tart, hogy a rajongók kárt tennének a sírban vagy a parkhoz hasonlító sírkert nyugalmában.
2009.08.17. 18:23
 
 
Forma-1: indulhat a Renault az Európa Nagydíjon
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bírósága hétfőn jóváhagyta a Forma-1-es Renault istálló fellebbezését, így a csapat indulhat a hétvégi Európa Nagydíjon Valenciában. A FIA közleményében jelezte: az eltiltás helyett a francia alakulat 50 ezer dolláros büntetést kapott. A Renault-t a versenybíróság azért tiltotta el a valenciai versenytől, mert a július 26-i Magyar Nagyíjon a csapat annak ellenére kiengedte a boxból Fernando Alonsót, hogy az egyik kerékcsavart rosszul rögzítették a szerelők. A spanyol versenyző ezután fél kört tudott megtenni a pályán, mielőtt a jobb első kereke elszabadult volna.
2009.08.17. 18:14
 
 
Állami kitüntetést kap Németh Miklós és Tölgyessy Péter
Németh Miklós volt kormányfő és Tölgyessy Péter alkotmányjogász kapja idén a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjét augusztus 20-án - értesült az MTI hétfőn. Az MTI úgy tudja: a volt miniszterelnököt a térségünkben a "leggyorsabban és vértelenül" lezajlott rendszerváltozásban játszott kiemelkedő szerepéért, valamint a "Magyarország érdekében a rendszerváltozás miniszterelnökeként államférfiúi nagyságáról tanúságot tevő tetteiért" tünteti ki a köztársasági elnök. Tölgyessy Péter pedig a rendszerváltozás közjogi keretei megteremtésében játszott kiemelkedő szerepéért és a Nemzeti Kerekasztal tárgyalásokon folytatott tevékenységéért kapja meg a legmagasabb állami kitüntetést.
2009.08.17. 17:55
 
Az UEFA közzétette az Év játékosa jelöltjeit
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közzétette annak a 12 futballistának a nevét, akik közül kiválasztják az év játékosát a kontinensen. A jelöltek felét a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona adja. Az ünnepélyes díjátadásra augusztus 27-én, a BL csoportkörének sorsolása előtt kerül sor Monte-Carlóban. Az európai Év Játékosa-díj jelöltjei: Kapusok: Petr Cech (Chelsea), Victor Valdes (Barcelona), Edwin van der Sar (Manchester United), védők: Gerard Pique (Barcelona), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidic (Manchester United), középpályások: Steven Gerrard (Liverpool), Xavi Hernandez (Barcelona), Andres Iniesta (FC Barcelona), csatárok: Samuel Eto'o (Internazionale), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid).
2009.08.17. 17:17
 
 
Az MSZP törvényben maximálná a végkielégítéseket
Hat havi illetményben maximálná a vezető beosztású munkavállalónak adható végkielégítés mértékét a munka törvénykönyvében a szocialista Hagyó Miklós és Bárándy Gergely. Bárándy Gergely az MTI-nek hétfőn elmondta, hogy céljuk a kérdés teljes körű áttekintése, ezért vizsgálják azt is, hogyan lehet a megbízásos jogviszonyban, illetve a közalkalmazotti és köztisztviselői alkalmazások esetében szabályozni a végkielégítések kérdését. Az MSZP országgyűlési képviselője hozzátette: reméli, hogy az Országgyűlésnek hétfőn benyújtott törvényjavaslatukat még az ősszel elfogadja a parlament. Utalt arra, hogy az előterjesztésnek nincs visszamenőleges hatálya, kihirdetése után nyolc nappal lépne életbe.
2009.08.17. 16:55
 
 
Kokain nyomok borítanak szinte minden papírpénzt az Egyesült Államokban
Kokain nyomait találták kutatók az Egyesült Államok nagyvárosaiban forgalomba lévő bankjegyek 90 százalékán. A Washingtonban forgalomban lévő bankjegyek esetében mintegy 95 százaléknál találtak kokain használatra utaló nyomokat egy átfogó kutatás során. A Massachusettsi Egyetem kutatói öt ország - az Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Kína és Japán - több mint harminc városának bankjegyeit vizsgálták meg, és a kokain használatának "riasztó" bizonyítékaira bukkantak. Az Egyesült Államokban és Kanadában tapasztalták a bankjegyek kábítószer szennyezettségének a legmagasabb arányát, 85-90 százalék, és Kínában, valamint Japánban a legalacsonyabbat, 12-20 százalék - olvasható a ScienceDaily honlapján.
2009.08.17. 16:14
 
 
Több járművet közlekedtet a BKV a Margit híd felújítása idején
A Margit híd felújítása idején egyes vonalakon több járművet közlekedtet a BKV, a kapacitás növeléséhez évente több mint 550 millió forint pluszköltségre van szükség - közölte a Főpolgármesteri Kabinet hétfői döntését ismertetve a Városháza kommunikációs igazgatója az MTI-vel. Nyáry Krisztián közölte: a kabinet elé került javaslat szerint sűrűbben járna a 2-es metró és a 4-6-os villamos, ezáltal tanítási időszakban munkanapokon Pest és Buda között 45.400 többletférőhelyet tud a BKV biztosítani. Az igazgató kifejtette, hogy a maximális járatsűrűség érdekében munkanapokon ismét közlekednek majd a nagykörúton az úgynevezett Ganz csuklós villamosok is.
2009.08.17. 16:04
 
 
Fidesz: az egészségügyi tárca tisztázza, ki fogja finanszírozni a védőoltást
A Fidesz arra kéri az egészségügyi kormányzatot, tisztázza, hogy ki és miből fogja kifizetni az új típusú influenzavírus, az A/H1N1 elleni védőoltást. A vakcina megvásárlásának nincs meg a fedezete, nem szerepel a költségvetési előirányzatokban - mondta Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján, utalva a Népszabadság hétfői számában megjelentekre, miszerint nincs még pénz az új influenza elleni oltásra. Hangsúlyozta: nagyon helytelen lenne, ha az egészségügyi szolgáltató intézetek büdzséjéből vennék el az oltás fedezetét, ezt ugyanis a központi költségvetésnek kell finanszíroznia.
2009.08.17. 15:50
 
 
Két újabb gyanúsítottat hallgattak ki a Magyarok Nyilai ügyében
Két újabb gyanúsítottat hallgatott ki a Központi Nyomozó Főügyészség a Magyarok Nyilai ügyében folyó büntetőeljárásban; a két férfi, akit előzetes letartóztatásba helyeztek, a főügyészség gyanúja szerint a mozgalom "katonájaként" felkészítette társait a támadásokra - közölte a főügyészség. A főügyészség emlékeztetett: a gyanú szerint Budaházy György 2007 elején egy csoportot hozott létre, hogy támadásokkal megfélemlítsen országgyűlési képviselőket, s így megakadályozza az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény elfogadását az Országgyűlésben.
2009.08.17. 14:55
 
 
Nem hozott személyi döntéseket a BKV felügyelőbizottsága
Nem hozott személyi döntéseket a BKV felügyelőbizottsága (fb) hétfői ülésén, de több olyan szabályzat kidolgozását kezdeményezték, amelyek "elzárhatják a csapokat" a BKV-nál - mondta Vitézy Dávid, az fb Fidesz által delegált tagja az ülést követően újságíróknak. A belső ellenőrzés szerint Kocsis István vezérigazgatónak hamis információkat adott át elődje, Balogh Zsolt a volt humánpolitikai igazgató, Szalainé Szilágyi Eleonóra végkielégítésével kapcsolatban, sem az összeg, sem a körülmények nem voltak helyesek, ezért nem hozott a bizottság elmarasztaló döntést - nyilatkozta Vitézy Dávid.
2009.08.17. 14:35
 
 
A szakszervezet elutasítja a közösségi közlekedés átalakítását
Átgondolatlannak és megalapozatlannak tartja a közösségi közlekedés átalakítására vonatkozó kormányhatározatot a Közúti Közlekedési Szakszervezet, és úgy véli, hogy abból hosszú távon nem állapítható meg a fejlesztés iránya és szervezeti kerete. A szakszervezet közleményében hangsúlyozza: a tervezett intézkedésekből nem lehet megállapítani, hogy a mainál jobb, hatékonyabb gazdálkodás valósulna meg a Volán társaságoknál, mint ahogy az sem, hogy ez magasabb színvonalú szolgáltatással párosulna. Veszélyben látják a kistelepülések, falvak ellátását is. A társaságok átalakítása mellett véleményük szerint nem látszanak a működés anyagi, pénzügyi feltételei.
2009.08.17. 14:30
 
 
Demszky a BKV vezető testületei teljes megújítását kezdeményezi
Teljes tisztújítást kezdeményez a BKV Zrt. igazgatóságában és felügyelőbizottságában Demszky Gábor - ismertette a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén tett főpolgármesteri bejelentést Nyáry Krisztián az MTI-vel. A Városháza kommunikációs igazgatója közölte, hogy a főpolgármester ötpárti egyeztetést hívott össze keddre a BKV-nál történt végkielégítések miatt. Az egyeztetés célja nem a jövő héten lezáruló vizsgálat megelőlegezése, hanem új tulajdonosi ellenőrzési és felügyeleti struktúra kialakítása.
2009.08.17. 13:55
 
 
ÁSZ: nincs jogi felhatalmazás a BKV átfogó vizsgálatára
Nincsen jogi felhatalmazása az Állami Számvevőszéknek arra, hogy átfogóan vizsgálja meg a főváros közlekedési cégét, igaz, erre kapacitása sem lenne - mondta Kovács Árpád, a számvevőszék elnöke hétfőn az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága ellenőrzési albizottságának rendkívüli ülésén. Az elnök szerint nem elfogadható, hogy a BKV Zrt. egyik vezetője a nyugdíjazása után tovább dolgozott a vállalatnál, de - mint hozzáfűzte - az önkormányzati és a közvetett állami cégeknél hiányzik az üvegzseb törvény alkalmazása: a vállalatok megtagadhatják az adatok kiszolgáltatását.
2009.08.17. 12:50
 
 
Francia fesztiválozók garázdálkodtak az Aquaworldben
Francia fesztiválozók garázdálkodtak vasárnap a káposztásmegyeri Aquaworldben, a fiatalok azért rongálták meg a bejáratnál a berendezéseket, mert nem engedték be őket az élményfürdőbe - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A 17 fiatal a Sziget fesztiválról ment át a Duna túlpartján található élményfürdőbe, a személyzet azonban nem akarta beengedni őket, mert szerintük túl koszosak voltak. A fiatalok összeszólalkoztak a pénztárossal, majd a biztonsági őrrel is. Végül egyikük késsel összehasogatta az épület előterében lévő bőrfoteleket, és távozóban egy kulcscsomót és egy napszemüveget is magukkal vittek. A rendőrök a XIII. kerületben fogták el az autóval menekülő fiatalokat, hármójuk ellen eljárás indult.
2009.08.17. 12:50
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay harmincadik
Szávay Ágnes előző heti pozíciójához képest három helyet javítva a 30. a női teniszezők hétfőn kiadott világranglistáján, melyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda az 52. a rangsorban. Ezen a héten Szávay a kétmillió dollár összdíjazású torontói keménypályás tornán szerepel, ahol Czink hátsérülés miatt lemondta a részvételt. A legfrissebb listán Flavia Pennetta két helyet javítva, első olasz nőként bekerült a top 10-be.
2009.08.17. 12:12
 
 
Miskolci tűzeset: néhány lakásban már megkezdték a dúcolást
Továbbra is géppel lélegeztetik, válságos állapotban van az a 16 éves lány, akinek öccse és édesanyja szombaton életét vesztette Miskolcon egy tízemeletes panelházban keletkezett tűzben; az épületet folyamatosan takarítják, hétfőn reggel több lakásban már megkezdték a sérült elemek dúcolását. Miskolc avasi városrészén, az utóbbi évtizedek egyik legtragikusabb lakóháztüzében a tízemeletes épület felső négy szintjének négy lakása égett ki. Egy 39 éves nő és 13 éves fia a helyszínen meghalt, az asszony 16 éves lányát a miskolci megyei kórház toxikológiai osztályán kezelik, állapota válságos.
2009.08.17. 11:50
 
 
A koffein hol okozza, hol enyhíti a fejfájást
Több mint 50 ezer emberrel végzett tanulmányuk eredményeként norvég kutatók megállapították, hogy a koffein egyeseknél fejfájást okoz, míg másoknál megelőzi azt - adta hírül a LiveScience című amerikai tudományos portál. A trondheimi Norvég Tudomány- és Technológiai Egyetem (NTNU) kutatói vizsgálataikat összegezve megállapították, hogy azok az emberek, akik naponta nagy mennyiségben fogyasztanak koffeint, nagyobb valószínűséggel szenvednek alkalmi fejfájásoktól, mint azok, akik kevés koffeint vesznek magukhoz. Ugyanakkor az is kiderült, hogy azoknak, akik kevés koffeint fogyasztottak, nagyobb eséllyel volt krónikus fejfájásuk (vagyis egy hónapban 14 vagy ennél több napon jelentkezett a fejfájás).
2009.08.17. 11:24
 
 
Forma-1: kedden hirdetnek ítéletet a Renault ügyében
Kedd délután várható ítélet a Forma-1-es Renault eltiltásának ügyében. A nemzetközi szövetség (FIA) fellebbviteli bírósága hétfőn hallgatja meg a francia istálló képviselőit a párizsi főhadiszálláson. A Spanyol Királyi Automobil Szövetség (RFEA) két hete kérte a FIA testületét, hogy törölje az "aránytalanul súlyos" büntetést, s így a hazai kedvenc Fernando Alonso indulhasson Valenciában az augusztus 23-án esedékes Európa Nagydíjon. A Renault-t a versenybíróság azért tiltotta el a valenciai versenytől, mert a magyar GP-n egy rosszul rögzített csavar miatt elszabadult Alonso autójának kereke.
2009.08.17. 10:52
 
 
Több mint 3 milliárd forint adomány folyt be a Krízisalapba
Több mint 3 milliárd forint adomány folyt be a múlt hét közepéig a Krízisalapba, melyből 22 millió forintot magánszemélyek fizettek be - olvasható a Népszavában. A gazdasági válság hatásainak enyhítésére létrehozott programhoz eddig 75-en csatlakoztak. A legtöbb pénzt (3 544 207 Ft) Bajnai Gordon miniszterelnök fizette be, aki a teljes fizetését ide utalja. A miniszterek egyhavi fizetésükkel járultak hozzá az alaphoz, Herczog László, a szociális tárca vezetője például 514 ezer 664 Ft-ot utalt át. A névsorban a szocialista politikusok mellett magánszemélyek is szerepelnek, a legtöbben, összesen 40-en 50 ezer Ft-tal járultak hozzá a rászorultak megsegítéséhez, a legkisebb felajánlott összeg 5 ezer Ft.
2009.08.17. 10:40
 
 
A mimika felismerése kultúránként változó
A mimikai reakciók felismerése nem általános, dekódolásuk kultúrához kötött: az ázsiaiak elsősorban a szemre koncentrálnak, míg a nyugati kultúrák számára legalább ugyanilyen fontos a száj környéke is. Minderre egy brit kutatás világított rá, és válaszolta meg, hogy miért nehéz az ázsiaiaknak megfejteni a nyugati emberek arckifejezését, és fordítva. A Glasgow Egyetem tudósai 13 európainak és 13 ázsiainak mutattak különböző arckifejezéseket. A kultúrától függetlenül mindenütt jelenlévő hat alapérzelem, a düh, félelem, undor, meglepetés, öröm és szomorúság mellett egy semleges arcot is beiktattak. Míg az európaiaknak nem akadt gondjuk az érzelmek helyes besorolásával, az ázsiaiaknak nehézséget okozott a félelem és az undor felismerése.
2009.08.17. 10:03
 
 
Magyar Nemzet: sokan kérnek könnyítést az APEH-tól
Egyre többen jelzik az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak, hogy adójukat nem tudják határidőben maradéktalanul leróni, ezért fizetési könnyítést kérnek - írta a Magyar Nemzet. A fizetési könnyítés a gyakorlatban a részletfizetés vagy a halasztás engedélyezését jelenti. Idén május végéig majd 83 ezren folyamodtak efféle enyhítésért. Ehhez képest a tavalyi esztendő ugyanezen időpontjáig 70 ezer ilyen kérelem érkezett be a hivatalhoz. A lap a statisztikák alapján megállapítja, hogy a kérelmek száma "látványosan" nőtt: 2009 ötödik hónapjának utolsó napjáig hozzávetőleg 140 milliárd forint átütemezését kérték a szorult helyzetbe került adózók, míg 2008-ban egész évben 250 milliárdot tett ki ez az összeg.
2009.08.17. 09:30
 
 
Válság idején kelendőbb az utasbiztosítás
Bár a gazdasági válság hatására kevesebben utaznak külföldre, a Netrisk.hu biztosítási portál tapasztalatai szerint a magyar turisták közül többen vesznek biztosítást, mint korábban. A társaság közleménye szerint a portálon az idén nyáron júniusban és júliusban több mint 40 százalékkal nőtt az utasbiztosítások kötésszáma a tavalyihoz képest. A cég statisztikája alapján a külföldi utazások átlagos időtartama gyakorlatilag változatlan, tíz nap. Drasztikusan nőtt ugyanakkor a nagyobb biztosítási fedezetet, kiemelt szolgáltatást nyújtó termékek népszerűsége: míg az exkluzív kategóriába sorolt biztosítások tavaly az értékesített kötvények mindössze 26 százalékát adták, az idén június-júliusban ez az arány 40 százalékra ugrott.
2009.08.17. 09:15
 
 
MNB: a GDP 76,9 százaléka a bruttó államadósság a második negyedév végén
A pénzügyi számlák előzetes adatai szerint az államháztartás nettó finanszírozási igénye a 2009 második negyedévével záruló egy évben a GDP 4,7 százalékát (1.224 milliárd forintot) tett ki, míg az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága a GDP 76,9 százaléka (19.967 milliárd forint) volt 2009 második negyedévének végén - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn. Az előzetes adatok szerint a háztartások nettó finanszírozási képessége (pénzügyi megtakarítása) a 2009 második negyedévével záruló egy évben a GDP 2,6 százalékát érte el - áll a tájékoztatóban.
2009.08.17. 09:01
 
 
Népszabadság: nincs még pénz az új influenza elleni oltásra
Megroppanthatja az ellátórendszert, de az egészségügy költségvetését is az őszi nyolcmillió influenza elleni oltás beadása - írta a hétfői Népszabadság. Ha ezt a mennyiséget még az influenzaszezon előtt, és az átlagos napi négyórás rendelés alatt osztják szét a lakosságnak, akkor óvatos becslések szerint legalább öt hétig kizárólag csak olthatnak a háziorvosok, az oltási kampány orvosi munkadíja pedig megduplázhatja az oltóanyagár eddigi hatmilliárdos költséget - olvasható a lapban.
2009.08.17. 08:15
 
 
A városi méhek több mézet termelnek
Sokkal inkább nyüzsögnek a méhek Párizs belvárosában, mint a vidéki természetben. "Mezőgazdasági körülmények között 10-20 kg mézet lehet előállítani, míg a városokban közel 80-100 kg-t is lehet termelni" - mondta Nicolas Geant, a párizsi Grand Palais méhésze. Geant szerint a francia fővárosban például a pollen és nektár gyűjtés a méheknek nem jelenthet gondot, hiszen ott van a Tuillériák kertje, nem is beszélve a Grand Palais saját virágágyásairól. Vidékeken egyre kevesebb a fa, a virág és a sövény. A városokban viszont milliónyi virág van a parkokban, erkélyeken, sőt egyre több fát - akác- tölgy- és gesztenyefát - telepítenek az utak mellé is.
2009.08.17. 07:42
 
 
Ribéry legalább egy évig Münchenben marad
Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása vasárnap bejelentette, hogy a következő szezonban még biztosan a német csapatot erősíti majd. "Nem tudom megakadályozni, hogy különböző klubok ajánlatokat tegyenek értem" - fogalmazott Ribéry. - "Nem csak a Real Madridról van szó, keresett a Barcelona, a Manchester United, és a Chelsea is. Annyit tudok mondani, hogy jelenleg is Münchenben vagyok, az ajtók pedig tényleg bezárultak, mert a vezetőség mindenképpen azt szeretné, ha maradnék." A 26 esztendős futballista hozzátette: soha nem mondta, hogy Madridba szeretne igazolni, ha lett volna ilyen szándéka, azt jelezte volna a Bayern vezetőinek.
2009.08.17. 07:32
 
 
Megdőlt a nézőcsúcs a Szigeten: összesen 390 ezren buliztak a fesztiválon
Az öt fesztiválnap látogatóival számolva és a Tankcsapdára összegyűlt tömeggel együtt összesen 390 ezren voltak a Szigeten, s ez 5 ezerrel írta felül a korábbi években többször is beállított rekordot - közölte a fesztivál sajtófőnöke hétfőre virradó éjjel az MTI-vel. A zárónapon 68 ezren voltak, így megdőlt az elmúlt években többször is beállított nézőcsúcs, azaz összesen 390 ezren buliztak a Szigeten, mely így anyagilag is nyereséges fesztivált jelent - állapította meg Vető Viktória. A látogatócsúcsba a szervezők a rasszizmus elleni megakoncert nézőit nem számolták bele, ahogyan tavaly a Magyar Dal Napját sem.
2009.08.17. 06:57
 
 
Parlamenti bizottság előtt a BKV-s végkielégítések ügye
A BKV Zrt. végkielégítési ügyeivel foglalkozik mai ülésén a költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottság ellenőrző albizottsága; a téma szerepel a BKV felügyelőbizottságának ugyancsak mára összehívott ülésén is. Az albizottság összehívását Domokos László, a testület fideszes alelnöke kezdeményezte. Álláspontja szerint "az embereknek joguk van tudni, kik a felelősök azért, hogy a pénzüket ilyen botrányos módon több tízmilliós végkielégítésre költötték a BKV-nál". Az ellenzéki párt szerint a BKV évente 50 milliárd forintot meghaladó költségvetési támogatást kap a költségvetéséből, és sem a főváros, sem pedig a BKV vezetése nem ad számot arról, mire költik ezt a támogatást.
2009.08.17. 06:51
 
 
A BKV vezérigazgatója nem foglalkozik politikai torzsalkodással
Kocsis István nem tudott arról, hogy a BKV Zrt. humánpolitikai igazgatója 100 millió forintos végkielégítést kapott; a közlekedési társaság vezérigazgatója vasárnap az ATV Pont7 című műsorában arról is beszélt, hogy nem foglalkozik politikai torzsalkodással. Kocsis István leszögezte: a 100 milliós összeget még a céghez érkezése előtt öt hónappal fizették ki, a leköszönő vezérigazgató által készített átadás-átvételi jegyzőkönyvben ez az ügy nem szerepelt. Ennek az információnak a "szakma szabályai" szerint szerepelnie kellett volna a dokumentumokban - hangsúlyozta.
2009.08.16. 22:00
 
 
Iránban kiengedték a börtönből a francia tanárnőt
Elhagyta a börtönt Clotilde Reiss francia tanárnő, akit július 1. óta tartottak fogva Iránban az elnökválasztást követő tüntetéseken való részvétel vádjával - jelentette be vasárnap este a francia elnöki hivatal. A 24 éves egyetemi lektor jó egészségi állapotnak örvend. Iránból ugyanakkor nem utazhat el, a teheráni francia nagykövetségen várja meg az ügyében hozandó ítéletet. Nicolas Sarkozy francia elnök telefonon beszélt a tanárnővel, mihelyt elhagyta a börtönt - közölte az elnöki hivatal. A francia államfő megköszönte az európai uniós és más baráti országok, így Szíria szolidaritását az ügyben, és további támogatásukat kérte, "amíg két honfitársunk nem kapja vissza teljes szabadságát" - áll még a közleményben.
2009.08.16. 21:35
 
 
Kajak-kenu vb: 12 érem, köztük hat arany a magyar termés
A magyar küldöttség 6 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzéremmel zárta a kanadai Dartmouth-ban vasárnap befejeződött kajak-kenu világbajnokságot. A szombati döntőkben két első és egy harmadik helyet gyűjtött a csapat: a Kozák Danuta, Kovács Katalin, Janics Natasa, Benedek Dalma összeállítású 500 m-es női kajaknégyes nyert, Kovács pedig később 1000 m egyesben sem talált legyőzőre. A magyar kvartett a 2006-os, szegedi vb óta először tudta legyőzni a nagy rivális németeket világversenyen. Kovács Katalin fantasztikus teljesítményt nyújtva 4 arannyal és egy ezüsttel térhet haza, de nem sokkal maradt el tőle Janics sem, aki három győzelme mellett kétszer második lett.
2009.08.16. 21:00
 
Kajak-kenu vb: két ezüst a váltókban
Két magyar váltó is érmet, mégpedig ezüstöt szerzett a kanadai Dartmouth-ban rendezett kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárónapján. A vb programjában ezúttal debütáló, rendkívül látványos, 4x200 m-es küzdelem döntői során - a viadal honlapja alapján - a női kajakosok (Janics Natasa, Hegyi Zomilla, Fazekas Krisztina, Paksy Tímea) és a kenusok (Horváth Gábor, Foltán László, Vajda Attila, Bozsik Attila) is másodikként értek célba. A férfi kajakosok (Gyertyános Gergely, Kadler Viktor, Dombi Rudolf, Beé István) hatodikként végeztek a fináléban. A magyar küldöttség így 6 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzéremmel zárta a világbajnokságot.
2009.08.16. 20:32
 
Öttusa-vb: bronzérmes a női csapat
Bronzérmet szerzett vasárnap a Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Vörös Zsuzsanna összeállítású csapat a londoni öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében. A magyarokat a németek és az angolok előzték meg. Egyéniben Kovács 10., a csapatversenyre nem nevezett Cseh Krisztina 12., Gyenesei 18., Vörös 22. lett. Győzött a kínai Csen Csien, az ezüstérmet a litván Laura Asadauskaite, a bronzot pedig a tavaly olimpiai bajnok német Lena Schöneborn harcolta ki.
2009.08.16. 20:31
 
 
Három női miniszter is lesz az új iráni kormányban
Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök három nőt óhajt bevenni az új teheráni kormányba. Az iszlám forradalom 1979-es győzelme óta az iráni kormányoknak még nem volt női minisztere. Ahmadinezsád vasárnap az állami televízióban jelentette be, hogy egy nőt az egészségügyi tárca, egy másikat pedig a népjóléti minisztérium élére akar állítani. A harmadik miniszteri posztra kiszemelt női jelöltjét, illetve annak tárcáját egyelőre nem nevezte meg. Amhadinezsád kormánylistáját szerdán terjeszti a parlament elé elfogadásra. Iránnak a sah uralma idején már volt egy női minisztere, aki 1968 és 1977 vett részt a kormány munkájában. Az iszlám forradalom győzelme után korrupciós vádak alapján kivégezték.
2009.08.16. 20:05
 
 
Kósa: a Fidesz úgy kormányozna, ahogy Debrecent működteti
Aki tudni szeretné, mit tenne a Fidesz, ha kormányon lenne, nyugodtan ellátogathat Debrecenbe, ahol még Szabó Zoltán is láthatná, mi történt az alatt az idő alatt, amely alatt a szocialista-szabad demokrata koalíció a tönk szélére juttatta az országot - reagált Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere közleményben vasárnap Szabó Zoltán szocialista képviselő sajtótájékoztatójára. Kósa Lajos leszögezte: már Varga Zoltán és Nyakó István szocialista politikusok korábbi megnyilvánulásait tételesen cáfolta és elmondta, hogy ami nem igaz, akkor is hazugság marad, ha többször és más helyeken mondják is el.
2009.08.16. 19:05
 
 
Már jövőre összeolvadhat a Volkswagen és a Porsche
A tervezett kettő helyett akár egy éven belül összeolvadhat a Volkswagen (VW) és a Porsche autógyár a VW pénzügyi igazgatója szerint. Hans Dieter Pötsch elmondta: "mindenki akarja az összeolvadást, és mindenki minél hamarabbi összeolvadást szeretne". A legnagyobb európai autógyár pénzügyi igazgatója szerint "ha a konjunkturális helyzet jól alakul és a pénzpiacokon kedvezőek lesznek a körülmények, akkor több gázt adhatunk, és 2010-ben lezárhatjuk a folyamatot". A héten jóváhagyott eredeti terv szerint a VW-Porsche fúzió 2011-ben ment volna végbe.
2009.08.16. 18:44
 
 
Megdőlhet a nézőcsúcs az idei Szigeten
Jó eséllyel jelentős nyereséget könyvelhet el idén a 2,65 milliárd forintos összköltségvetésű Sziget-fesztivál, így a tavalyi 100 millió forintos nyereséget is túlszárnyalhatják; ebben az évben több külföldi jött a rendezvényre, míg a magyarok száma nem változott az előző évi adatokhoz képest - mondta Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője vasárnap, a Sziget utolsó napján az MTI-nek adott interjúban. A gazdasági világválság ellenére nem csökkent a Sziget látogatottsága, sőt, az utolsó napi adatoktól függően, akár megdőlhet a tavalyi 385 ezres nézőcsúcs is - hangoztatta. A szervezők adatai szerint szombaton 69 ezren látogattak ki a Szigetre.
2009.08.16. 18:26
 
 
Miskolci tűzeset: válságos állapotban van az elhunyt nő lánya
Továbbra is válságos állapotban van az a 16 éves lány, akinek fiútestvére és édesanyja szombaton életét vesztette Miskolcon egy tízemeletes panelházban keletkezett tűzben, vasárnap még három, füst-, illetve szénmonoxid mérgezést szenvedett embert ápoltak kórházban; a tűz okát továbbra is vizsgálják, szakértők szerint a közelmúltban felújított panelépületet borító szigetelőanyag miatt terjedhettek gyorsan a lángok. A Középszer utcai épület mindkét oldalán tomboló tűz több lakót bekerített. A gyorsan terjedő lángokból a helyszínre vonuló negyven miskolci, kazincbarcikai, szerencsi és tiszaújvárosi tűzoltó több mint húsz lakót mentett ki. A mentősök 14 embert láttak el különböző fokú füstmérgezéssel.
2009.08.16. 18:20
 
 
Kajak-kenu vb: két arany, egy-egy ezüst és bronz 200 m-en
A magyar versenyzők két arany-, valamint egy-egy ezüst és bronzérmet szereztek 200 m-en a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján. Janics Natasa remek versenyzéssel, megvédve címét első lett a kajak egyesek között, majd később Kovács Katalinnal párosban sem talált legyőzőre. Kovácsnak a párosdiadal volt a 27. vb-címe pályafutását tekintve, s ezzel az örökrangsorban beérte a németek eddig egyedüliként éllovas legendás versenyzőjét, Birgit Fischert. A női négyes - Paksy Tímea, Kovács, Janics és Fazekas Krisztina - másodikként ért célba a németek mögött, míg a Horváth Gábor, Bozsik Attila, Németh Gergő, Foltán László összeállítású kenus kvartett bronzérmes lett 200 m-en.
2009.08.16. 16:44
 
 
A kormány szerint a nyugdíjasok időben megkapták a nyugdíjat
A nyugdíjasok augusztusban is időben megkapták havi nyugellátásukat - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő az MTI-nek vasárnap; a szóvivő egyúttal arra kérte a Fidesz, hogy tájékozódjon, mielőtt feleslegesen és alaptalanul ijesztgeti a nyugdíjasokat. Budai Bernadett elmondta: a nyugdíjasok augusztusban is, ahogy korábban mindig, időben megkapták a havi nyugellátásukat, akár átutalásról, akár postai kézbesítésről van szó. A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság honlapján előre kihirdetik az átutalási napokat, amely legutóbb augusztusban 12-e volt.
2009.08.16. 16:40
 
A svájci gazdaság elérte mélypontját, növekedés várható jövőre
A svájci gazdaság elérte mélypontját, miután az első negyedévben 0,8 százalékkal csökkent, így hamarosan már növekedéssel lehet számolni Svájcban - jelentette a Dow Jones hírügynökség a Sonntag című lapot idézve. A lapnak Aymo Brunetti, a gazdasági minisztérium gazdaságpolitikai osztályának vezetője megerősítette az idei évre várt 2,7 százalékos csökkenést, és a jövő évre vonatkozó 0,4 százalékos gazdasági növekedést. Figyelmeztetett azonban arra, hogy az ország munkanélküliségi rátája várhatóan továbbra is romlani fog. "A munkanélküliség várhatóan 2010-2011 telén éri el csúcspontját" - fogalmazott Aymo Brunetti.
2009.08.16. 16:32
 
 
Kajak-kenu vb: két arany és egy ezüst 500 m-en
A kajakos Kovács Katalin és a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó arany-, míg a férfiak hasonló számában versenyző Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kettős ezüstérmet nyert a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján. Kovács megvédte címét, s egyben pályafutása 26. vb-címét szerezte, Szabó pedig először állhatott a vb-dobogó legfelső fokára. A vb-újonc Széles Gábor, Varga Dávid kenupáros hatodik lett a döntőben. Molnár Péter (K-1) megnyerte a C finálét, így összesítésben a 19. helyen zárta a vb-t, míg az 1000 m-en olimpiai bajnok, kenus Vajda Attila később száll vízre az egyesek 500 m-es B döntőjében.
2009.08.16. 15:10
 
 
MotoGP, Cseh Nagydíj: Talmácsi 13.
Talmácsi Gábor a 13., utolsó helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján, a MotoGP-ben. A 125 kcm-esek között 2007-ben vb-győztes magyar versenyző közel kilenc másodperccel maradt el a 12. helyen célba ért Niccolo Canepa mögött. Talmácsi az újabb megszerzett ponttal már 8 ponttal áll. A versenyt a címvédő, s a világbajnokságot most is vezető olasz Valentino Rossi nyerte meg.
2009.08.16. 15:03
 
 
Kajak-kenu vb: ezüstérmes a Kammerer, Kucsera duó 500 m-en
A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakos duó ezüstérmet szerzett 500 m-en a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság vasárnapi versenynapján.
2009.08.16. 14:44
 
 
Szörnyethalt egy magyar hegymászó Ausztriában
Lezuhant és életét vesztette egy magyar hegymászó Ausztriában - adta hírül vasárnap az osztrák internetes sajtó. A 25 éves martonvásári férfi szombaton szenvedett balesetet a Salzburg tartománybeli Filzmoos közelében. Nem sokkal azután, hogy ő és 27 éves hegymászó társa visszafordultak egy falszakaszról, ami túl nehéznek bizonyult a számukra, a sziklafalba erősített egyik kampó kicsúszott és a martonvásári férfi a 90 méteres mélységbe zuhant. A kiérkező mentők már csak a férfi halálát tudták megállapítani - jelentette az ORF közszolgálati televízió a honlapján.
2009.08.16. 14:32
 
Öttusa-vb: Cseh Krisztina remekelt a vívásban
A magyarok közül Cseh Krisztina vívott a legjobban vasárnap a londoni öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében. Az egyéni induló Cseh 26 győzelemmel és 9 vereséggel 1024 ponttal második volt a nyitószámban, melyet a brit Katy Livingston nyert meg (29/6, 1096). Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsanna is az élmezőnyben végzett, 22/13-as eredménnyel és az érte járó 928 ponttal holtversenyben ötödik lett. Kovács Sarolta szintén pozitív mérleggel, 19/16-tal zárta az első tusát, mégpedig a 13. helyen, Gyenesei Leila viszont 15 győzelem mellé 20 vereséget szedett össze, s 760 pontjával csak a 22. pozícióból várja az úszást.
2009.08.16. 14:28
 
Páratlan üdülési lehetőség: hotelszoba egy eurócentért
Néhány óra alatt 1400-an foglaltak le szobát egy négycsillagos Velence környéki szállodába, amely egy eurócentért hirdetett egy romantikus hétvégét a lagúnák városában. Az Intercontinental Hotels csoporthoz tartozó Crowne Plaza Quarto D'Altino szállóban átlag 150 euróba (40 ezer forint) kerül egy éjszaka. A szobarendelés rendszerének hibája hozott szerencsét több száz turistának, akik szinte megrohamozták a honlapot. Amint a személyzet észlelte a hibát, visszavonták az ajánlatot - jelentette a a hét végén olasz állami televízió.
2009.08.16. 14:23
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001[2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista