2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Rögzítené az állami cégek vezetőinek fizetését az MSZP
Az állami, önkormányzati cégek vezetőinek éves fizetése ne haladhassa meg a miniszterelnök éves fizetését - erről kezdeményez törvénymódosítást az MSZP. Simon Gábor, a párt választmányának elnöke a testület ülése után azt mondta: a közélet tisztaságát, az igazságosságot, a szolidaritást szolgálja javaslatuk, amely szerint maximalizálnák a közpénzből fizetett vezetők javadalmazását. Az MSZP választmánya arra kéri a párt országgyűlési frakcióját és a miniszterelnököt, hogy ilyen tartalmú törvényjavaslatot terjesszen az országgyűlés elé - közölte a testület elnöke. A Fidesz közölte: a párt több hónapja benyújtott az Országgyűlésnek egy erről szóló javaslatot, azt azonban a szocialisták még csak napirendre sem vették.
2009.09.05. 17:00
 
 
Fidesz: az MSZP napirendre sem vette az állami fizetések csökkentését
A Fidesz már több hónapja benyújtotta az Országgyűlésnek az állami fizetések csökkentéséről szóló javaslatát, azt azonban a szocialisták még csak napirendre sem vették - írta közleményében a párt helyettes szóvivője. Cser-Palkovics András szerint az állami fizetések ügyében az MSZP továbbra is hülyének nézi az embereket. A Fidesz azt követően adott ki közleményt, hogy az MSZP választmánya bejelentette: törvénymódosítást kezdeményeznek, hogy az állami, önkormányzati cégek vezetőinek fizetése ne haladhassa meg a miniszterelnök fizetését.
2009.09.05. 16:34
 
 
Új vírus: egy gyerek sem került kórházba a csepeli iskolából
Az országos tiszti főorvos eddigi információi szerint egy gyermeket sem kell kórházban ápolni azok közül, akik a héten lázasodtak be egy csepeli iskolában és igazoltan az új influenzavírussal fertőződtek. Falus Ferenc szombaton újságíróknak elmondta, az iskolát nem kell bezárni, a megbetegedések a gyerekeknél és tanáraiknál enyhe, közepes lefolyású. Száztíz gyermek és tanáraik betegedtek meg a tanévnyitó után két nappal a csepeli Adu Oktatási Központ egyik tanintézményében. A nyolc beküldött minta közül négynél igazolták a A/H1N1 vírus jelenlétét.
2009.09.05. 16:00
 
 
San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi az utolsó helyről rajtol
A MotoGP-ben szereplő Talmácsi Gábor a 17., utolsó helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján, vasárnap. A szombati időmérő edzésen az első rajtkockát a pontversenyben éllovas hazai kedvenc Valentino Rossi szerezte meg, a spanyol Dani Pedrosa lett a második, és a szintén spanyol Jorge Lorenzo a harmadik. A magyar motoros, aki a pénteki és a szombati szabadedzéseken sem jeleskedett - mindkét alkalommal csak a leggyengébb eredményt jegyezhették a neve mellé - az időmérőn már javított valamicskét, ám ez is kevés volt az előrelépéshez. Talmácsi nem tudott 1:37 perc alá kerülni, ez pedig csak az utolsó rajkockához volt elegendő.
2009.09.05. 15:22
 
 
Koalíciós megegyezés a fővárosban a BKV felügyeletéről
Lezárult a koalíciós vita, létrejött a megegyezés a fővárosi MSZP és az SZDSZ között a BKV felügyeletével összefüggő kérdésekben, így hétfőtől ismét főpolgármester-helyettesként dolgozik Hagyó Miklós és Horváth Csaba - ismertette a szombati koalíciós egyeztetés eredményét Demszky Gábor főpolgármester és Burány Sándor az MSZP budapesti elnöke újságírók előtt. A főpolgármester koalíciós feszültséget előidéző döntése érvényben marad, Horváth Csaba (MSZP) főpolgármester-helyettes veszi át a BKV felügyeletét, amiről hétfőn mondott le Hagyó Miklós.
2009.09.05. 14:15
 
 
Brown: még nem lehet abbahagyni az élénkítést
Még nem lehet elkezdeni a gazdaságélénkítő költségvetési és pénzügypolitikai intézkedések visszavonását a világgazdasági helyzet javulására utaló kétségtelen jelek ellenére sem - mondta a brit kormányfő. Gordon Brown a húsz legnagyobb ipari és felzárkózó ország (G20) londoni pénzügyminiszteri értekezletének hivatalos munkanapját megnyitva kijelentette: "súlyos hiba lenne" azt gondolni, hogy már eljött az ideje a válság nyomán meghozott "kivételes" gazdaságösztönző intézkedések felülvizsgálatának vagy éppen visszafordításának.
2009.09.05. 13:10
 
 
Elsüllyedt egy kirándulóhajó egy macedóniai tavon
Egynapos nemzeti gyászt hirdettek hétfőre Szófiában a macedóniai Ohridi-tavon szombaton elsüllyedt hajó meghalt bolgár utasainak emlékére. A kirándulóhajó szerencsétlensége folytán tizenöt ember, köztük 12 bolgár vesztette életét. Az Iliden nevű hajó Ohrid városától 12 kilométerrel délre, mintegy 200 méterre volt a parttól, amikor eddig ismeretlen okból, délelőtt 11 óra körül elsüllyedt. Egy szemtanú elbeszélése szerint szinte pillanatok - fél perc - műve volt, hogy elmerült a hajó. A vízi járművön mintegy hetvenen utaztak, jobbára bolgárok. A tragédia színhelyére sietett - a macedón kormány több tagján kívül - Georgi Parvanov bolgár államfő.
2009.09.05. 12:29
 
 
Bírálják a NATO-t az EU-külügyminiszterek az afganisztáni légicsapás miatt
Bírálták a NATO-t az Európai Unió külügyminiszterei szombati stockholmi találkozójukon amiatt, hogy az észak-atlanti szervezet feltehetőleg polgári áldozatokat is követelő légicsapást hajtott végre az előző nap Afganisztánban. Egyes források szerint negyven, mások szerint száznál is több halálos áldozata volt a támadásnak, amelyet tálibok által elrabolt két tartálykocsi ellen hajtott végre a NATO vezette nemzetközi biztonsági erő (ISAF). A NATO-parancsnokság szerint "nagyszámú lázadó" halt meg a hajnali légicsapásban Omar Hel falu mellett. Egy név nélkül nyilatkozó afgán rendőrtiszt azt mondta, hogy áldozataok között van negyven polgári személy, aki üzemanyagot vételezett a tartálykocsikból.
2009.09.05. 12:20
 
 
Az MSZP választmánya is jelölhet tagot az ovb-be
Az MSZP választmánya részt vállalhat a választási időszakban a párt ideiglenes politikai kormányaként működő országos választási bizottság (ovb) tagjainak kijelölésében. Simon Gábor választmányi elnök a testület budapesti ülésének kezdetén tartott napirend előtti felszólalásában elmondta: az országos elnökség javaslata továbbgondolható, az ovb további taggal egészíthető ki, vagyis a választmány részt vállalhat az ovb tagjainak kijelölésében. Véleménye szerint az ovb kibővítésekor a párt egységét és a kollektív érdekét kell alapul venni, ezért helyt kell adni azoknak a választási bizottságban, akik dolgozni akarnak és megvan ehhez a párton belüli támogatottságuk.
2009.09.05. 12:15
 
 
Visszakövetelik az osztrák államtól Vermeer világhírű festményét
Vissza akarják kapni az osztrák államtól Jan Vermeer híres festményét, A művész műtermében című alkotást a régi tulajdonosok. A képet egykor Hitler vásárolta meg a családtól. A XVII. századi nagy holland festő alkotása az 1800-as évek eleje óta a Czernin család tulajdonában volt, mígnem 1940-ben Jaromir Czernin eladta a képet Adolf Hitlernek. A család állítása szerint kényszer hatására jött létre az üzlet, ráadásul jóval áron alul. A Der Standard című osztrák napilap szombati számában arról számolt be, hogy Jaromir Czernin örökösei visszakérik a világhírű alkotást az osztrák államtól. A család egy augusztus 31-én kelt levélben értesítette az illetékeseket igényéről, s most a választ várják.
2009.09.05. 11:01
 
 
Már állnak a kordonok a melegfelvonulás útvonalán
Már szombaton kora reggel felállította a rendőrség a fővárosi Andrássy út mindkét oldalán és annak bekötőútjain a fémkordonokat, amellyel biztosítják a délutáni melegfelvonulást; a városban fokozott a rendőri jelenlét - jelenti az MTI tudósítója. A BRFK közölte: felkészültek a rendezvény biztosítására. Az MTI tudósítója délelőtt 10 óra előtt azt látta, hogy az Andrássy út mindkét oldalán, a szervizút melletti járdáknál állították fel a kordonokat, a bekötőutak kereszteződésénél szintén kordonok állnak, de a mellékutcákban még engedték a forgalmat. A Kodály-köröndnél jelentős rendőri egység áll, tucatnyi mikrobusszal és több járőrautóval várakoznak a rendőrök.
2009.09.05. 11:00
 
 
Csáky nem vár sokat a szlovák-magyar kormányfői találkozótól
Nem vár sokat a szlovák-magyar kormányfői találkozótól a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának elnöke, mert úgy látja, hogy a szlovák oldalon nincs meg az akarat a kapcsolatok javítására. Az Sme című liberális szlovák napilapban Csáky Pál hozzátette: "Annak alapján , ami az államfőválasztáskor és az európai parlamenti választás előtt történt, várható, hogy Robert Fico továbbra is a magyar kártyával fog játszani. Ez nagyon veszélyes, és csak a feszültség növekedéséhez vezet. A probléma lényege a szlovák kormány összetételében és hatalomgyakorlásában van. Ha Pozsonyban megváltozik a politikai stílus, automatikusan megváltoznak a szlovák-magyar kapcsolatok is. Ha nem lenne a nyelvtörvény, feszültség sem lenne".
2009.09.05. 10:59
 
 
Ausztrál-rali: Sordo gyorsabb volt Hirvonennél is
Nem sokáig élvezhette első helyét az Ausztrál-ralin a világbajnoki pontversenyben élen álló finn Mikko Hirvonen, mivel a második versenynap lezárását jelentő gyorsasági szakaszokon a spanyol Dani Sordo nálánál is sebesebbnek bizonyult. Hirvonen azt követően került - átmenetileg - az első helyre, hogy az addigi éllovas, szintén finn Jari-Matti Latvala az egyik etapon hibázott, s tetemes időhátrányt összeszedve lecsúszott a negyedik helyre. Sordo remek hajrájának köszönhetően nemcsak a jelenleg a harmadik pozíciót elfoglaló Hirvonent, hanem a címvédő, ötszörös világbajnok francia Sebastien Loeböt is maga mögé utasította, igaz, mindkettőjüket mindössze egyetlen tizedmásodperccel.
2009.09.05. 10:55
 
 
Szupertakarékos VW-modellek az idei frankfurti autókiállításon
A hamarosan kezdődő Frankfurti Autószalon (szeptember 17-27.) sztárjai idén aligha a hatalmas benzinfaló luxusjárgányok lesznek, mint inkább a környezetkímélő, kis fogyasztású modellek. Ezek között is a közönség kedvencei lehetnek a Volkswagen különböző kategóriájú autói - jósolja a Die Welt. Az új Polo-, Golf- és Passat-modellek közös vonása a Blue Motion technológia, amely még az előző generációs típusokénál is takarékosabb üzemeltetést tesz lehetővé. Az új VW-modelleket start-stop érzékelővel és fékenergia visszanyerő (rekuperációs) berendezéssel látták el.
2009.09.05. 10:24
 
 
Az Airbus a fekete doboz megszüntetését javasolja
A vezető európai repülőgépgyártó cég, az Airbus elnök-vezérigazgatója azzal a javaslattal állt elő, hogy a repülési adatokat rögzítő berendezést, a fekete dobozt a jövő repülőgépein műholdas adattovábbító rendszerrel helyettesítsék. A német Thomas Enders a Le Parisien című lapnak adott interjúval az iparágat foglalkoztató régi vitát elevenít fel. Az Airbus főnöke szerint a fekete doboz helyett - amelyet egyes repülőgép-szerencsétlenségek esetében sohasem találnak meg, más esetekben annyira megrongálódnak, hogy adataikat nem lehet hasznosítani - az utazás paramétereit folyamatosan műholdas rendszerek révén kellene továbbítani és így tárolni.
2009.09.05. 10:22
 
 
Újra lehet pályázni a gyermek balesetbiztosításra
A Pénzügyminisztérium nyílt közbeszerzésen keresi azt a biztosítót, amely a jövő évtől 2012. végéig vállalja a 3-18 év közötti korosztály biztosítását. A kormány 2003-ban hozott rendeletet arról, hogy állami feladat a 3-18 év közötti korosztály balesetbiztosítása (ez az általános gyermek és ifjúsági balesetbiztosítás). Az állam nevében eljáró Pénzügyminisztérium most ír ki harmadszor közbeszerzést erre. Jövő januártól - a KSH adatai alapján - 1.686.500 fiatalt, illetve gyermeket kell biztosítani. Az ajánlattevőnek rendelkeznie kell 20 millió forint éves díjbevételt jelentő, csoportos balesetbiztosítási szerződéses, referenciával. Emellett minden megyeszékhelyen ügyfélszolgálati helyet kell működtetnie.
2009.09.05. 09:02
 
 
Moszkvában nem esik többé hó?
Moszkvában többé nem lesz havazás - legalábbis ezt próbálja elérni Jurij Luzskov, az orosz főváros folyton meglepetésekkel szolgáló polgármestere. Felidézte, hogy eddig két nagy ünnep alkalmából - Moszkva napján és a Győzelem napján - "csináltak időjárást", vagyis csapatták ki a felhőkből terhüket a város határain kívül. Úgy vélte, a módszert télen is be kellene vezetni, mert ez igen sok problémától és költségtől mentesítené a várost. További előny lenne, hogy a Moszkva körüli térségben még több hó esne, aminek - a nedvességnek - köszönhetően javulna a mezőgazdaság hozama.
2009.09.05. 09:00
 
 
Nem elég nagy a számológép az államadóssághoz
Akkora már az Egyesült Államok államadóssága, hogy nem fér el a hagyományos zsebszámológépek kijelzőjén, ezért egy coloradói férfi elkezdett gyártatni és forgalmazni egy nagyobb kalkulátort. Az újdonság 16 számjegyet képes megjeleníteni. Ennyivel már "fillérekre" látható az USA adóssága, amely 11,8 billió dollár, pontosabban 11.792.918.170.836 dollár és 43 cent volt szeptember elején. Matt Miles - ő a megnagyobbított kalkulátor atyja - azt akarja elérni, hogy az emberek jobban elgondolkodjanak, milyen hatalmas összeggel tartozik hazájuk. A Big Red - Nagy Adósság - nevű zsebszámológép árához elég 4 karakter: 12 dollár 99 centbe kerül - 2100 forintba.
2009.09.05. 08:57
 
 
Perelhető Ashcroft a terrortámadások utáni téves őrizetbe vételek miatt
Egy amerikai szövetségi fellebbviteli bíróság úgy határozott helyi idő szerint pénteken, hogy eljárás indulhat John Ashcroft volt amerikai igazságügy-miniszter ellen a 2001. szeptember 11-i terrormerénylet utáni téves őrizetbe vételek miatt. A három bíróból álló testület döntése értelmében a szaúdi származású, de amerikai állampolgárságú Abdullah al-Kidd, akit a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) két hétre őrizetbe vett 2003 márciusában, pert indíthat Ashcroft ellen alkotmányos jogainak megsértése címén. Abdullah al-Kidd Szaúd-Arábiába utazott volna doktori disszertációjának megírása céljából, amikor egy terrorcselekményben folyó nyomozás keretében őrizetbe vették mint koronatanút a washingtoni nemzetközi repülőtéren.
2009.09.05. 08:49
 
 
Egzotikus halak főttek meg a bürokrácia levében
Több mint 3000 egzotikus hal, 18 tonnányi élő rakomány főtt meg a szó szoros értelmében az oroszországi bürokrácia levében: az Adlerben épülő óceanárium számára érkezett rakományt tartalmazó konténert a vámosok reggel kitették a tűző napra, és estig ott hagyták. Amin Azaam, a szeptember közepén megnyitni tervezett óceanárium dubaji beruházója 480 ezer dolláros veszteséget volt kénytelen elkönyvelni, annyiba került a szállítmány. A több ezer halból mindössze 800 élte túl a forró vizes napot.
2009.09.05. 08:46
 
 
Még részvényárak is ünnepiek lesznek október 1-re Kínában
Még a részvényáraknak is ünnepieknek kell lenniük Kínában október elsejére, a népköztársaság kikiáltásának 70. évfordulójára. Legalábbis ezt szorgalmazza az a körlevél, amelyet szétküldött a brókereknek és pénzalapkezelőknek a kínai tőzsdefelügyelet sanghaji fiókja. A levélben egyebek közt kifejtik annak szerzői, hogy a szilárd és biztonságos tőzsde a befektetők létérdeke és a társadalmi harmónia záloga, ezért a legfőbb feladat biztosítani az értékpapírpiac kiegyensúlyozottságát, nem engedni, hogy áresés árnyékolja be a fényes évfordulót. A levelet azután küldték szét, hogy hétfőn a sanghaji tőzsde irányadó indexe 6,74 százalékkal esett, 14 hónap óta a legnagyobbat egyetlen nap alatt.
2009.09.05. 08:43
 
 
Népszava: két számjegyű lesz a gázárcsökkenés?
A Népszava információi szerint akár tíz százaléknál is nagyobb mértékben csökkenhet októbertől a lakossági földgáz ára; a díjmérséklődést elsősorban az importárak esése teszi lehetővé, de szerepet játszik az is, hogy az utóbbi időben a forint megőrizte stabilitását a dollárral szemben. Az év elején még ezer köbméterenként 500 dollár körül mozgott a gáz behozatali ára, míg most csupán 280-300 dollárba kerül ez a mennyiség. A Népszava szerint a lakossági díjcsökkenés mellett szóló tényező az is, hogy a jelenlegi köbméterenkénti 16 forintról október elejétől 3 forint körülire mérséklődik majd a gáz árába júliustól beépített, úgynevezett import korrekciós díj.
2009.09.05. 08:41
 
 
Capello kitöltené angliai szerződését
Feltett szándéka Fabio Capellónak, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, hogy kitölti 2012 nyaráig szóló szerződését. Az olasz tréner megerősítette, hogy nem akar idő előtt odébbállni. "A szerződésem 2012-ben jár le, s szándékaim szerint ki is töltöm. Persze ez nem csak tőlem, hanem a szövetségtől is függ, de én mindenesetre így számolok" - közölte. Capellónak egyelőre nincs miért aggódnia, csapata ugyanis nagyon közel áll ahhoz, hogy egyenes ágon kijusson a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra.
2009.09.05. 08:35
 
 
Megerősített burkolatú négysávos utat adnak át 86-os főúton
Megerősített burkolatú, négysávos autópályán közlekedhetnek szombattól az autósok a 86-os főút szombathelyi szakaszán. A Szombathely térségében kiépített, négy forgalmi sávra kiszélesített, közel másfél kilométeres útszakaszt szombaton adják át. A felújítás során megerősítették az aszfaltot, a 86-os és 87-es körforgalmi csomópont között pedig 260 méter szervízutat és 730 méter kerékpárutat építettek ki. A beruházást a KÖZOP (Közlekedési Operatív Program) keretében az Európai Unió mintegy 590 millió forinttal támogatta.
2009.09.05. 08:23
 
 
G20: a bankprémiumok a londoni értekezlet előterében
A befektetési bankárok prémiumairól folyó vita lesz a húsz legnagyobb ipari és felzárkózó ország (G20) londoni pénzügyminiszteri értekezletének egyik fő napirendi pontja. A világgazdaság összkibocsátásának 85 százalékát adó Húszak pénzügyminiszterei szombaton tartják teljes körű értekezletüket, előkészítendő a hónap végére, Pittsburghbe összehívott G20-csúcstalálkozót. Az alaphangot a szombati üléshez Christine Lagarde francia pénzügyminiszter adta meg. Lagarde a BBC televízió Newsnight című, péntek éjjel sugárzott politikai magazinműsorában egyértelművé tette: Párizs törvénykezési lépéseket vár Londontól a banki prémiumok rendszerének szigorú szabályozására.
2009.09.05. 08:16
 
 
Golden League: hárman osztoznak az egymillió dolláron
Hárman osztoznak az atlétikai Golden League-sorozat egymillió dolláros fődíján: a pénteki, brüsszeli záróversenyen a nők között 400 méteren az amerikai Sanya Richards, rúdugrásban az orosz Jelena Iszinbajeva, a férfiaknál pedig 5000 méteren az etióp Kenenisa Bekele egyformán megőrizte veretlenségét, így fejenként 333 ezer dollárral gazdagodnak.
2009.09.05. 08:08
 
 
A tűzoltókat közel 300-szor riasztották a vihar miatt péntek éjjel
Összesen 295 alkalommal riasztották a tűzoltókat péntek este hat és szombat reggel hat óra között az országon éjszaka átvonult vihar miatt. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főügyeletének tájékoztatása szerint személyi sérülés sehol nem történt a vihar miatt és az anyagi károk sem voltak jelentősek. A tűzoltókat elsősorban kidőlt fák, megbomlott tetők, épületkárok miatt hívták. Somogyszob és Szenta között vasúti sínre dőlt egy fa, emiatt egy Intercity vonat késett. A legnagyobb kár Balatonalmádiban keletkezett, ahol egy nyaraló leégett.
2009.09.05. 08:02
 
 
Új influenzával fertőződtek a csepeli gyerekek
Az új influenzavírus jelenlétét igazolták a vizsgálatok a csepeli Adu-iskolában megbetegedett gyerekek egy részénél - közölte az ÁNTSZ péntek este az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a betegektől vett és a laboratóriumba küldött hét mintából négy bizonyult pozitívnak, és nem csak diákoknál, hanem tanároknál is igazolták a vírust. Korábban Polgár György, a csepeli önkormányzat kommunikációs főtanácsadója elmondta: több mint 110 gyermek lázasodott be a csepeli Adu-iskolában.
2009.09.04. 22:40
 
 
Jelentős forgalomkorlátozások várhatóak a fővárosban a hétvégén
Három nagy rendezvény miatt lesz forgalomkorlátozás szombaton a fővárosban; egy időre lezárják többek között a pesti alsó rakpartot, valamint az Andrássy utat és környékét. Vasárnap a félmaraton miatt lesznek időszakos forgalomkorlátozások a fővárosban. A Meleg Méltóság Menete rendezvény miatt szombaton 11 órától éjfélig lezárják az Erzsébet teret és a környező utcákat, a Bajcsy-Zsilinszky utca egy részét, az Andrássy utat és a vele párhuzamos Révay utcát, Paulay Ede utcát, Aradi utcát és Délibáb utcát. Itt a keresztutcákat is lezárják az Andrássy úttól számított első kereszteződésig. Lezárják az Opera környékét, az Oktogont, a Kodály köröndöt, a Hősök terét és a Felvonulási teret.
2009.09.04. 21:45
 
 
Obama nyilvánosságra hozza a Fehér Ház látogatóinak listáját
Az átlátható kormányzás elvét hirdető Barack Obama szakított elődjei politikájával, s nyilvánosságra hozza a Fehér Ház látogatóinak listáját - erről maga az elnök tett bejelentést. "Az amerikai történelem legnyitottabb és legátláthatóbb adminisztrációját teremtjük meg, nemcsak a Fehér Ház kapuit nyitjuk meg, hanem betekintést engedünk annak belső működésébe is" - fogalmazott. Obama jogvédő csoportok nyomására döntött így, mindeddig George Bush elnökhöz hasonlóan visszautasította a lista nyilvánosságra hozatalát, amely alapján felmérhető, mely személyek vannak hatással a Fehér Házban a döntési folyamatokra.
2009.09.04. 21:00
 
 
Forma-1: szeptember 21-én dönthetnek a Renault büntetéséről
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) világtanácsa szeptember 21-én sorra kerülő rendkívüli ülésén dönt arról, hogy megbünteti-e a Forma-1-es Renault istállót, amely ellen egy gyanús (bal)eset miatt indított vizsgálatot. A FIA a tavalyi Szingapúri Nagydíjon történt incidens miatt kezdeményezett eljárást. A villanyfényes ázsiai futamon a brazil ifj. Nelson Piquet, a Renault pilótája - elképzelhető, hogy szándékosan - a 13. körben nagy sebességgel a falnak rohant, ezért bejött a biztonsági autó, így a már korábban első tankolását megejtő, a 14. helyről elrajtolt csapattárs, a spanyol Fernando Alonso jelentős előnybe került a többiekkel szemben, akiknek még ez után kellett üzemanyagvételre kiállniuk.
2009.09.04. 19:28
 
 
Varga Mihály: az IMF túl optimistán látja Magyarország helyzetét
Túl optimistán látja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarország helyzetét - vélekedett a Fidesz alelnöke pénteken, azután, hogy pártja Budapesten találkozott a szervezet küldöttségével. Varga Mihály közölte: az IMF és a Fidesz másként látja Magyarország kilátásait. Elmondása szerint míg az IMF úgy látja, hogy Magyarország már túl van a gazdasági válság nehezén, addig a Fidesz értékelése szerint az ország helyzete súlyos. A hitel segített az államcsőd elkerülésében, de az ország rossz gazdasági pályán van, ezt a munkanélküliségi mutatók, a gazdasági visszaesés mértéke és a gazdaságban lassan kialakuló inflációs feszültség is jelzi - vélekedett az alelnök.
2009.09.04. 19:05
 
 
Rio de Janeiro a "legboldogabb város"
Rio de Janeiro a világ "legboldogabb városa" - állította egy közelmúltban végzett közvélemény-kutatás nyomán a Forbes magazin, melynek online kiadása az első tíz helyezettről készített "boldogsági toplistát". "Brazíliával kapcsolatban a vidámság, a jó élet és a karnevál jut az ember eszébe" - magyarázta az első helyezést Simon Anholt független kormánytanácsadó, aki egy észak-amerikai piackutató céggel együtt végzett a közvélemény-kutatást a világ nagyvárosaival kapcsolatban. A Forbes.com szerdai számában megjelent lista második helyezettje az ausztrál Sydney lett. Az első ötbe még Barcelona, Amszterdam és Melbourne jutott be. A tízes toplista további városai: Madrid, San Francisco, Róma, Párizs, Buenos Aires.
2009.09.04. 18:39
 
 
Susan Boyle lemez nélkül is listavezető
Még meg sem jelent első CD-je, máris listavezető Susan Boyle, az utóbbi évek legnagyobb brit médiaszenzációja. A 48 éves, egyedül élő skót háziasszony, akit faluján kívül korábban senki nem ismert, tavasszal lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg az ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét. Először mindenki csak nevetett rajta - beleértve a zsűrit is -, amikor még áprilisban, a válogató szakaszban rendezetlen, őszes hajával, szegényes utcai öltözetben kisétált a Britain's Got Talent című showműsor színpadára, és bejelentette, hogy híres szeretne lenni.
2009.09.04. 18:32
 
 
November 22-én választ új polgármestert Józsefváros
November 22-ére írta ki a józsefvárosi polgármester-választást a helyi választási bizottság pénteken. Budapest VIII. kerületében azért tartanak időközi választást, mert a polgármester, Csécsei Béla megromlott egészségi állapota miatt szeptember 2-án lemondott. Csécsei Bélát az SZDSZ színeiben választották meg, de július közepén kilépett a pártból, és azóta függetlenként vezette a városrészt. Csécsei Béla lemondása nem befolyásolja a képviselő-testület összetételét, így november 22-én csak a polgármesteri poszt betöltéséről kell szavazni, a fideszes többségű közgyűlés a helyén marad.
2009.09.04. 18:07
 
 
Ki szeretnék terjeszteni külföldre a nyomozást a Rózsa-ügyben
A bolíviai belügyminisztérium és a külügyminisztérium megállapodott, hogy megpróbálja kiterjeszteni külföldre a nyomozást az úgynevezett Rózsa-ügyben, amelyet lényegében államellenes terrorista összeesküvésnek tekintenek - jelentette a bolíviai sajtó. A nyomozás a továbbiakban azokat a személyeket veszi célba, akik Rózsa Flores Eduardo és két társa agyonlövése után külföldre menekültek. "Ezen a héten egyeztetünk a külügyminisztériummal a a jogi lépésekről" - mondta a lapoknak a nyomozást felügyelő ügyész.
2009.09.04. 18:00
 
 
Ikvai-Szabó Imrére bízná a BKV felügyeletét az MSZP
Az MSZP fővárosi szervezete azt javasolja, hogy az SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyetteshez kerüljön a BKV teljes felügyelete. Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke pénteken az MTI-nek javaslatukat azzal indokolta, hogy egyértelműnek és világosnak kell lennie, kinek a dolga és felelőssége a BKV-nál rendet teremteni. "Abból a gyakorlatból ugyanis nem kérünk, amelyben a szabad demokraták a döntésbe beleszólást kérnek, de a politikai felelősséget a döntésekért nem vállalják" - fogalmazott. A szocialista politikus szerint a fővárosi közlekedési vállalat helyzetét csak úgy lehet rendezni, ha megszüntetnék a cég kettős irányítását, azaz egyértelmű felelősségi viszonyokat teremtenek.
2009.09.04. 17:50
 
 
Kopits György a Költségvetési Tanács munkájáról tájékoztatta az államfőt
Kopits György, a költségvetési tervezést ellenőrző Költségvetési Tanács elnöke pénteken tájékoztatta Sólyom László köztársasági elnököt a testület munkájáról, a tanács augusztusban kiadott gazdasági előrejelzéséről, és arról, hogy hogyan látják a gazdaság és a költségvetés további folyamatait. Kopits György a látogatást követően az MTI-nek elmondta: Sólyom László teljes támogatásáról és bizalmáról biztosította a testületet. Hozzátette: a köztársasági elnöknek újra megerősítette, hogy elemezik és figyelemmel kísérik a 2010-es költségvetést.
2009.09.04. 16:55
 
 
Demszky Gábor szerint jogszerűtlen Hagyó Miklós és Horváth Csaba lépése
Demszky Gábor továbbra is a helyetteseinek tekinti Hagyó Miklóst és Horváth Csabát, jogszerűen ugyanis nincs arra lehetőség, hogy "visszaszármaztassák" a tőle kapott feladataikat - nyilatkozta a főpolgármester. Demszky Gábor leszögezte: egyetlen munkavállaló sem dönthet úgy, hogy kedve szerint "hol ellátja feladatait, hol nem". Arra pedig nincs jogi lehetőség, hogy egy főpolgármester-helyettes visszaadja hatásköreit, és úgy akarjon pozíciót betölteni, hogy nem végez munkát - jegyezte meg. A főpolgármester kifejtette, hogy munkáltatói jogkörében és törvényi felhatalmazással ruházta át Horváth Csabára a BKV, valamint a közösségi közlekedés felügyeletét.
2009.09.04. 16:55
 
 
Az új influenzában Amerikában elhunyt gyerekek többsége elmúlt 5 éves
Az új influenzában Amerikában elhunyt gyermekek 80 százaléka 5 évesnél idősebb - derült ki egy új elemzésből. Az amerikai Járványügyi és Betegség-megelőzési Központ (CDC) szerint az új influenza áprilisi megjelenése óta több mint egymillió ember betegedett meg az Egyesült Államokban. Eddig 8800 személy szorult kórházi kezelésre, s 550 haláleset történt. Az új vírus negyvennél több áldozatot szedett a gyermekek körében. A gyermekeknek csupán 20 százaléka volt 4 évesnél fiatalabb, holott ezek köréből verbuválódik a szezonális influenza halálos áldozatainak fele, mivel a kicsinyeknek fejletlenebb az immunrendszere. A kisebbek ráadásul fogékonyabbak a különböző légúti fertőzésekre is.
2009.09.04. 16:49
 
 
Sikertelen lett az elnökválasztás az MTV-nél
A szükségesnél hattal kevesebb szavazatot kapott a péntek délutáni voksoláson Székely Ferenc a Magyar Televízió (MTV) elnökévé választáshoz - tudta meg a kuratórium ülésének idején testületi tagoktól az MTI. Közlésük szerint 17 támogató és 17 ellenszavazatot adtak le a tagok. A helyszínen tartózkodó Székely Ferenc az MTI-nek nem kívánta kommentálni a történeket, és úgy nyilatkozott, még nem döntötte el, hogy indul-e a következő pályázaton.
2009.09.04. 16:39
 
 
Kóka János: a meleg méltóság menete egyfajta közéleti coming out
A demokrácia támogatóinak minden nap, a gyakorlatban is mutatniuk kell elköteleződésüket az egyéni szabadságjogok, a demokrácia alapértékei mellett - írta az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Kóka János. Mint hangsúlyozta: véleménye szerint az LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) fesztivál és a meleg méltóság menete a demokraták számára nem csupán a homoszexuális közösség szempontjából fontos esemény, hanem egyfajta közéleti "coming out". Véleménye szerint örvendetes lenne, ha minden közéleti szereplő színt vallana - ha úgy tetszik: "coming outolna" - annak kapcsán, hogy mit is gondol a magyar melegek jogegyenlőségéről, szabadságáról.
2009.09.04. 16:24
 
 
Brüsszeli igen a 4-es metró első szakaszára
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását a 4-es metró I. szakaszának fejlesztésére - közölte az NFÜ pénteken. A beruházás összesen 212 milliárd forintos támogatást kap, ebből 181 milliárd forint uniós forrás, 41 milliárd forint költségvetési támogatás. A projektigazgatóság tájékoztatása szerint a 4-es metró első szakasza összesen 353 milliárd forintba kerül. Az NFÜ közleménye szerint a 4-es metró megépülésével "fellélegezhet" Budapest közlekedése. A megépülő metró naponta 350.000 utas közlekedését teszi gyorsabbá és kényelmesebbé. A beruházás várhatóan 2012-ben fejeződőik be műszakilag.
2009.09.04. 15:55
 
 
San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi utolsó lett az első szabadedzésen
A MotoGP-ben szereplő Talmácsi Gábor a 17., utolsó időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjának pénteki első szabadedzésén, a misanói pályán. A leggyorsabb a vb-címvédő olasz Valentino Rossi lett, mögötte két spanyol pilóta, Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa végzett a második, illetve a harmadik helyen. Talmácsi - igaz, még a legkisebb kategóriában, tehát a 125 kcm-esek között - tavaly megnyerte az adriai tengerpart közelében fekvő aszfaltcsíkon rendezett viadalt, tavalyelőtt pedig a második lett. Érthető, hogy kedveli a pályát, és újabb komoly sikerekre vágyik, ám erre az idén eddig nagyon kevés esélye volt a motorsport elitkategóriájában.
2009.09.04. 15:20
 
Magyar-svéd vb-selejtező: megérkezett Budapestre a svéd válogatott
Kora délután megérkezett Budapestre a svéd labdarúgó-válogatott, amely szombaton 20 órától játszik világbajnoki selejtezőt a magyar csapattal. A skandináv együttessel tartott a kisebb térdsérüléssel bajlódó Zlatan Ibrahimovic, az FC Barcelona világklasszis csatára. A svédek pénteken 18:30-kor edzenek a mérkőzés helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban.
2009.09.04. 15:00
 
 
Fokozott ellenőrzést rendelt el Budapest rendőrfőkapitánya
Fokozott ellenőrzést rendelt el szombat reggel hat órától vasárnap reggel hatig Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány az V., VI. VIII. és XIV. kerületben, hogy megelőzzék, illetve megakadályozzák a közbiztonságot veszélyeztető cselekményeket. Az ellenőrzések során - amelyek részben azokat a kerületeket érintik, amelyeket a meleg méltóság menete is - a rendőrség igazoltathat, ruházatot, járművüket átvizsgálhat, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatja, illetve azoknak a rendezvények, események helyszínére történő bevitelét megtilthatja.
2009.09.04. 15:00
 
 
A VDSZSZ nem támogatja a közösségi közlekedés átalakítását
A VDSZSZ Szolidaritás nem támogatja a közösségi közlekedés átalakítását azért, mert az a nagyfokú hozzá nem értést tükröz - összegezte a szakszervezet véleményét Gaskó István elnök a Budapesten "Lesz-e vasutas sztrájk?" címmel megtartott sajtótájékoztatón pénteken. A Vasúti Egyeztető Bizottság pénteki üléséről szólva a VDSZSZ elnöke azt mondta, hogy azon nem volt érdemi megbeszélés. "A VDSZSZ akkor kezd sztrájkot, ha lesz tárgyalópartnere, aki a kormány, vagy a MÁV menedzsmentje lehetne" - válaszolta az MTI kérdésére Gaskó István.
2009.09.04. 14:59
 
 
A szlovák nagykövet a feszültségek enyhülését várja a kormányfői találkozótól
A feszültségek enyhülését várja Szlovákia budapesti nagykövete a jövő heti magyar-szlovák miniszterelnöki találkozótól. Peter Weiss pénteken újságírókkal közölte: vissza kell térni a párbeszédhez, nem megoldás a problémák nemzetközi szintre vitele. Peter Weiss arra számít, hogy a jövő heti találkozó nyílt hangvételű, de kemény lesz. Mint mondta, reméli, hogy a megbeszélés véget vet a két ország közötti feszült hangulatnak, és enyhülnek a konfliktusok. A nagykövet a budapesti szlovák nagykövetség fogadása után elmondta, a konfliktusok mindkét félnek károsak, ezért nagyon fontos, hogy visszatérjenek az alapszerződésben foglalt elvekhez.
2009.09.04. 14:32
 
 
Azonnali uniós beavatkozást sürgetnek a magyar tejtermelők
Azonnali uniós beavatkozást sürget az EU tejágazatának megmentése érdekében a Tej Terméktanács, hogy megállítható legyen az állatállomány csökkenése, valamint, hogy az ígért támogatásokat legkésőbb jövő éve elején el lehessen juttatni a gazdálkodókhoz. A terméktanács szerint a tej felvásárlási ára az elmúlt másfél évben drasztikusan csökkent. Míg 2008. januárjában a termelőknek 95,15 forint átlagárat fizettek a felvásárlók literenként a tejért, addig ez az ár az idén júliusban már csak 54,93 forint volt. A termelők így több, mint 40 forinttal kapnak kevesebbet a tejért. Ez literenként 20 forint körüli veszteséget jelent nekik, ennyi a különbség az átvételi ár és az önköltség között.
2009.09.04. 14:00
 
 
Hágai perének elhalasztását kéri Karadzic
Hágában esedékes perének 10 hónappal történő elhalasztását kérte pénteken a boszniai szerbek egykori politikai vezére. Radovan Karadzicot a bosznia-hercegovinai polgárháborúban elkövetett népirtással, háborús, illetve emberiesség elleni bűncselekményekkel vádolja a Nemzetközi Törvényszék ügyészsége. Tavaly júliusban vették őrizetbe a szerb fővárosban, ahol álnéven és elváltoztatott külsővel élt a 90-es évek második fele óta. Pénteki beadványában a vádlott arra hivatkozik, hogy mintegy 15 ezer órára van szüksége az ügyészek által összeállított 72634 dokumentum elolvasásához, amelyek összesített terjedelme csaknem egymillió oldalt tesz ki. Az eredeti menetrend szerint ebben a hónapban kezdődne Karadzic perének tárgyalása Hágában.
2009.09.04. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985[1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista