2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Ismét keresik a bankárokat a londoni Cityben
Jelentősen emelkedik a meghirdetett új pénzügyi munkahelyek száma a londoni Cityben, ahol azonban még mindig sokkal kevesebb az új álláslehetőség, mint egy éve - áll az egyik vezető londoni pénzügyi munkapiac-figyelő cég csütörtöki elemzésében. A Morgan McKinley kimutatása szerint augusztusban - amikor a vakáció miatt egyébként stagnálni szokott a munkaerő-kereslet is - 18 százalékkal több betölthető állás volt a citybeli bankoknál, mint egy hónappal korábban. Ez volt az eddigi legnagyobb havi munkahelyszám-növekedés az idén a londoni bankszférában.
2009.09.17. 12:30
 
 
Csökken a távhő ára Miskolcon
Tizedével kevesebbet kell fizetni a távfűtésért Miskolcon október elsejétől, éves szinten 25-28 ezer forint maradhat meg a távfűtéses lakásban élő miskolciaknál - jelentette be Korózs András, a Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatón csütörtökön. Átlagosan 11,4 százalékkal csökken a fűtési hődíj, ezzel egyidejűleg 9,6 százalékkal a használati vízfelmelegítési díj, ami azt jelenti, hogy egy átlagos, 55 négyzetméteres, 137 légköbméteres miskolci lakás fűtési számlája évente 25-28 ezer forinttal mérséklődik. Az árcsökkentést az energiahordozók árának mérséklése tette lehetővé - mondta Korózs Lajos.
2009.09.17. 12:21
 
 
Egy török férfi a világ legmagasabb embere
Egy 247 centiméteres török férfi lett hivatalosan a világ legmagasabb embere - közölte csütörtökön a rekordokat jegyző Guinness. A 27 éves Sultan Kosan a kelet-törökországi Mardinban él. A részmunkaidős földműves csak mankóra támaszkodva tud felállni. A korábbi csúcstartó, a 39 éves ukrán Leonyid Sztadnyik ugyan tíz centivel rávert volna a törökre, de mivel nem volt hajlandó megméretkezni, kizárták a "versenyből". Kosen a rekord adta hírnév folytán abban bízik, hogy végre megtalálja az "igazit" - árulta el Londonban az újságíróknak. "Eddig elég nehéz volt barátnőt találnom. Senki sem akadt, mert rendszerint megijedtek tőlem. Most, hogy híres leszek, végre sok lánnyal akadhatok össze. Szeretnék megnősülni" - vázolta terveit tolmács segítségével.
2009.09.17. 12:03
 
 
Szlovénia szorgalmazza Horvátország gyors uniós csatlakozását
A horvát EU-csatlakozási tárgyalásokat csaknem egy éven keresztül akadályozó szlovén kormány most már a délkeleti szomszéd minél hamarabbi uniós csatlakozását szorgalmazza. A pálfordulás oka a szlovén gazdaságra súlyos csapásokat mérő válság. "Horvátország gyors csatlakozása Szlovénia nemzetgazdasági érdeke" - jelentette ki Matej Lahovnik gazdasági miniszter a Bloomberg hírszolgálat csütörtöki jelentése szerint. Ljubljana alig egy hete kötött megállapodást a zágrábi vezetéssel a két ország közti területi vita rendezéséről, miután Szlovénia ellenállása miatt kilenc hónapra megszakadtak a horvát EU-csatlakozási tárgyalások.
2009.09.17. 12:00
 
 
Ámokfutás egy bajor iskolában: 11 sebesült
Tizenegy tanuló sebesült meg csütörtökön reggel a bajorországi Ansbachban, amikor egy diák fejszét használva betört a Carolinum gimnáziumba, majd Molotov-koktélokat robbantott az épületben. A tettest, aki maga is megsebesült, őrizetbe vették. A rendőrség közlése szerint a sebesültek közül négyen súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedtek, köztük a tettes is. Az ámokfutó merényletet egy 19 éves diák hajtotta végre, aki maga is az ansbachi gimnázium tanulója. Tette elkövetésének oka egyelőre nem ismeretes, de a hatóságok szerint előre kitervelt akcióról van szó.
2009.09.17. 11:20
 
 
Political Capital: egyelőre nem várható a magyar-szlovák konfliktus megoldása
Nem várható rövid távon a magyar-szlovák konfliktus megoldása a Political Capital elemzése szerint, amelyben azt prognosztizálják, hogy a konfliktus a 2010-es választási kampány kiemelt témája lesz mindkét országban. Az intézet szerint a szlovák diplomácia eddig sikeresebb és aktívabb volt saját álláspontjának nyugati elfogadtatásában, mint a magyar. Jól látszik, az unió tartózkodik attól, hogy intézményesen elköteleződjön bármelyik fél mellett. Az EBESZ főbiztosának ajánlásai számos vitatott kérdésre nem adnak megoldást, eltérő az értelmezésük a két oldalon, és szlovák részről megkérdőjelezhető az ajánlások elfogadásának komolysága - áll az intézet elemzésében.
2009.09.17. 11:00
 
 
Megállt a gazdaság fehéredése
Nemcsak, hogy megállt az idén a gazdaság fehéredése, de a fekete-, illetve szürkegazdaságba irányuló mozgás még gyorsabb is lehet a 2008-as javulási ütemnél, így az idén ebből többletbevétele nem származik a költségvetésnek, sőt a mérleg negatív is lehet - áll a gazdaság kifehéredését vizsgáló bizottság negyedik jelentésében. Ligeti Csák, a bizottság tagja csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy 2006-2008 között a gazdaság fehéredésének köszönhetően mintegy 200-250 milliárd forint többletbevétel keletkezett.
2009.09.17. 10:48
 
 
A reálkeresetek 2,1 százalékkal csökkentek az első hét hónapban
A reálkeresetek - a fogyasztói árak 3,6 százalékos növekedése mellett - az idén január-júliusban 2,1 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a bruttó átlagkeresetek az első hét hónapban 1,3 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 1,4. százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. A KSH adatai szerint a reálkeresetek - 3,3 százalékos infláció mellett - 2009. január-júniusban 2,2 százalékkal csökkentek éves bázison. Tavaly január-júliusban a reálkereset 0,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz viszonyítva, 6,8 százalékos infláció mellett.
2009.09.17. 10:00
 
 
Felújítják az M2-es utat, torlódásra kell számítani másfél hónapig
Mindkét irányban torlódik a forgalom a csütörtök reggel megkezdődött felújítási munkálatok miatt az M2-es autóút Göd és Sződliget közötti szakaszán - közölte a Dunakeszi Autópálya-mérnökség diszpécsere. Kerülni a régi 2-es út felé lehet. A Budapestről kifelé haladóknak 3 kilométeres, a főváros irányába autózóknak 1 kilométeres sorral kell számolniuk. A diszpécser hozzátette: bár a jelzőőrös irányítást végzők igyekeznek a forgalom ütemének megfelelő tempóban engedni egyik, illetve másik irányból a feltorlódott járműveket, a dugó az útépítési munkák, illetve a félpályás útlezárás miatt elkerülhetetlen. Sőt, a délutáni csúcsforgalom idején tovább nőhet a várakozás az M2-es érintett szakaszán, elsősorban Vác felé.
2009.09.17. 09:05
 
 
A recesszió átrajzolta a világ "gazdagsági térképét"
Az utóbbi másfél év gazdasági és pénzügyi válsága átrajzolta a világ "gazdagsági térképét"; most már nem Észak-Amerikában, hanem Európában élnek a leggazdagabb emberek - állapította meg a bostoni BCG kutatócsoport. A világszerte felhalmozott személyes vagyonok nagysága tavaly 11,7 százalékkal 92,4 billió dollárra csökkent; 2001 óta első ízben rögzítettek visszaesést. A 2007 előtti szintet a vagyon mérete az elkövetkező 4 évben várhatóan nem fogja meghaladni. A legnagyobb, 21,8 százalékos vagyoncsökkenésre Észak-Amerikában került sor, amit részben az magyaráz, hogy ott a vagyonok tekintélyes hányadát kötvényekbe fektették.
2009.09.17. 08:35
 
 
Az új influenza halálozási aránya hasonló a szezonális influenzáéhoz
A pandémiás H1N1 vírus halálozási aránya vélhetően alacsonyabb az előzetesen becsültnél - közölte egy fertőzőbetegségekkel foglalkozó kutató szerdán. Marc Lipsitch, a Harvard Egyetem kutatója az Egyesült Államok Orvosi Intézetének szervezésében, influenza szakértők részvételével zajló washingtoni találkozón számolt be arról, hogy számításai szerint az új típusú influenza halálozási aránya 0,007 és 0,045 százalék közötti. Összehasonlításképpen: a szezonális influenza halálozási aránya 0,1 százalék alatt van, évente 250.000 és 500.000 közötti a halálesetek száma világszerte.
2009.09.17. 08:27
 
Washington elveti a kelet-európai rakétavédelmi rendszer tervét
A washingtoni Fehér Ház elveti a Lengyelországba és Csehországba tervezett rakétavédelmi rendszer tervét - írta csütörtökön a The Wall Street Journal című amerikai lap volt és jelenlegi amerikai kormányzati tisztségviselőkre hivatkozva. A döntés - amely valószínűleg hozzájárul ahhoz, hogy csökkenjen a feszültség Washington és Moszkva között - azon a megállapításon alapul, hogy "Irán nagy hatótávolságú rakéták gyártását célzó programja nem halad olyan gyorsan, ahogy azt korábban gondolták, és emiatt nem jelent akkora fenyegetést az Egyesült Államok szárazföldi területére és a nagyobb európai fővárosokra nézve" - írta a tekintélyes New York-i lap.
2009.09.17. 08:23
 
 
Obama a bankok szigorúbb felügyeletét sürgeti majd a G20-találkozón
Lépéseket ígér a bankok szigorúbb felügyelete érdekében és a nemzetközi egyeztetés szükségességét hangsúlyozza majd e téren Barack Obama amerikai elnök a Húszak vezetőinek közelgő pittsburghi találkozóján - közölte a Fehér Ház. Michael Froman vezető elnöki tanácsadó a húsz legnagyobb ipari és felzárkózó ország (G20) vezetőinek jövő heti találkozójával kapcsolatban szerdai washingtoni sajtótájékoztatóján kiemelte: a pénzügyek szabályozását összeegyeztethető módon kell megközelíteni az egyes országokban, elkerülendő, hogy a pénzpiaci szereplők azokba az országokba tóduljanak, ahol kevésbé szigorú szabályok kötik meg a kezüket.
2009.09.17. 08:15
 
 
Szigorodhat a füsttilalom New Yorkban
Hamarosan nagy gondban lehetnek azok, akik New Yorkban nikotinéhségüknek szeretnének hódolni. Thomas Farley, a New York-i polgármester egészségügyi megbízottja ugyanis jelenleg a dohányzási tilalom parkokra, kertekre, strandokra és nyilvános helyekre való kiterjesztésén dolgozik az illetékes hatóságokkal. Már 1995 óta szinte minden New York-i bár és étterem dohányzó vendége csak az ajtókon kívül élheti ki szenvedélyét. 2003 óta pedig már a munkahelyeken, a vasútállomásokon és a nyilvános épületekben is tilos a füsteregetés. Amennyiben az új tilalom is életbe lép, a világváros dohányosainak egyre kevesebb helye lesz.
2009.09.17. 07:40
 
 
Zárolják Hunvald vagyonát, meghosszabbították a nyomozást
A Hunvald Györgyhöz köthető vagyon zár alá vételéről döntött a nyomozati bíró - erősítette meg a Népszava értesülését Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A lap csütörtöki számában a szóvivő hozzátette: a döntés nem jogerős, ellene a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő polgármester védője fellebbezett. Erzsébetváros polgármesterét, Hunvald Györgyöt hivatali vesztegetés mellett hűtlen kezeléssel, magánokirat-hamisítással, hivatali visszaéléssel és többrendbeli csalással gyanúsítják.
2009.09.17. 07:20
 
 
A legkevésbé veszélyeztetettek kötnek munkanélküliségi biztosítást
A 30-35 éves korosztály köt leggyakrabban munkanélküliségi biztosítást, még pedig olyat, amely 9 hónapon át biztosít 100 ezer forintos térítést - közölte tapasztalatait a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. A szerződők a 6, illetve a 9 hónapra választható szolgáltatás közül a hosszabb idejűt keresik. A leggyakrabban választott 100 ezer forintos szolgáltatás egyúttal azt jelenti, hogy nem a minimálbéres, hanem a jobban kereső réteg köt ilyen biztosítást, hiszen a szolgáltatás nem lehet több mint a nettó jövedelem 70 százaléka. A másik gyakorlati tapasztalat, hogy 10 munkavállalóból 7-8 meg tud felelni a biztosítási feltételeknek.
2009.09.17. 07:12
 
 
BL: Döntetlen az Internazionale-Barcelona rangadón
Gólnélküli döntetlen született az Internazionale és a címvédő Barcelona rangadóján a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai játéknapján. A Debrecen négyesében az egy félidőn át emberelőnyben futballozó Olympique Lyon 1-0-ra legyőzte a Fiorentinát. A H csoportban a Standard Liege-Arsenal meccsen az angolok kétgólos hátrányból fordítottak 3-2-re. A játéknap eredményei: E csoport: FC Liverpool - DVSC-TEVA 1-0, Olympique Lyon-Fiorentina 1-0. F csoport: Dinamo Kijev-Rubin Kazany 3-1, Internazionale-FC Barcelona 0-0.G csoport: VfB Stuttgart-Glasgow Rangers 1-1 . Sevilla-Unirea Urziceni 2-0. H csoport: Olimpiakosz Pireusz-AZ Alkmaar 1-0, Standard Liege-Arsenal 2-3.
2009.09.16. 23:04
 
 
BL: Liverpool-Debrecen 1-0
A Debrecen labdarúgócsapata 1-0-ás vereséget szenvedett 42 ezer néző előtt a Liverpool vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai nyitányán. A találkozó egyetlen gólját az első félidő hajrájában (45+1 perc) a holland válogatott Dirk Kuyt szerezte. Ez volt az angolok századik BL-győzelme. A Liverpool igazolta, hogy jobb csapat, de a Loki méltó és helyenként teljesen egyenrangú ellenfél volt. A csoport másik mérkőzésén az Olympique Lyon 1-0-ra legyőzte a Fiorentinát, így a Liverpoollal holtversenyben vezeti a csoportot, míg a Loki az olaszokkal holtversenyben harmadik. A DVSC a következő fordulóban, szeptember 29-én a Puskás Ferenc Stadionban fogadja az Olympique Lyon együttesét.
2009.09.16. 22:41
 
 
Jóri András szakmai egyeztetést kezdeményez a vezetői fizetések közzétételéről
Jóri András, az Országgyűlés adatvédelmi biztosa szakmai egyeztetést kezdeményez annak érdekében, hogy a vezetői javadalmazások közzétételével kapcsolatos szabályokat a jogalkotó pontosítsa - mondta az ombudsman az MTI-nek szerda este. Az adatvédelmi biztos közölte: az irodájához az elmúlt napokban érkezett több tucat telefon és beadvány azt jelezte, hogy a közpénzek nagyobb nyilvánosságát szolgáló új jogszabály jogértelmezési nehézséget okoz a közzétételre kötelezett cégek egy része számára. Az ombudsman rámutatott: két ponton is aggályos a vezető tisztségviselők pénzbeli juttatásainak nyilvánosságra hozatalát előíró kormányrendelet, mert nem egyértelműen fogalmaz.
2009.09.16. 22:00
 
 
A Fidesz szerint a banki etikai kódex nem segítség
A banki etikai kódex nem törvény, aláíróit nem kötelezi semmire, nem segít azoknak, akiknek már árverezik a lakását - reagált Koszorús László, a Fidesz országgyűlési képviselője arra a hírre, hogy a kormány 13 bankkal és a pénzügyi felügyelettel együtt aláírta a banki magatartáskódexet. Koszorús László szerint egy komoly felelősségteljes kormány hozzányúlna azokhoz a törvényekhez, amelyek a bankok, hitelintézetek működését szabályozzák. A magyar válságot együttesen okozó MSZP-kormány és a bankok egymással vannak elfoglalva, egymást okolják a kialakult válságért, eközben semmilyen segítséget nem nyújtottak a tisztességtelen hitelek miatt bajbajutott magyar családoknak - szögezte le az ellenzéki politikus.
2009.09.16. 21:00
 
 
BL: a Liverpool-Debrecen kezdőcsapatai
Nincs meglepetés a kezdőcsapatokban a Liverpool-Debrecen labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, a találkozó magyar idő szerint 20:45 órakor kezdődik. FC Liverpool: Pepe Reina - Glen Johnson, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Emiliano Insúa - Josszi Benajun, Steven Gerrard, Lucas Leiva, Alberto Riera - Dirk Kuyt, Fernando Torres; Debrecen: Vukasin Poleksic - Bodnár László, Komlósi Ádám, Mészáros Norbert, Fodor Marcell - Czvitkovics Péter, Kiss Zoltán, Leandro, Luís Ramos, Szakály Péter - Adamo Coulibaly.
2009.09.16. 20:06
 
 
Bajnai: jó kereset csak a jó teljesítménnyel járjon együtt
Nem az a baj, ha a piaci versenyben részvevő, de köztulajdonban lévő vállalat vezetője jól keres, baj akkor van, ha ez nem párosul a cég jó teljesítményével - felelte újságírói kérdésre Bajnai Gordon miniszterelnök szerdán, egy budapesti tájékoztatón. "Azért kezdeményeztem, hogy hozzák nyilvánosságra az állami és önkormányzati társaságoknál felső vezetők jövedelmét és szerződési viszonyait, mert több ügy kapcsán, így a BKV-nál is az látszott, hogy nagyon nincs rend ebben a kérdésben" - jelentette ki a miniszterelnök. Hozzátetette azt is, hogy " helyenként a közpénzekkel való olyan bánásmód alakult ki, amely a pofátlanság kategóriájába esett".
2009.09.16. 20:00
 
 
Medián: továbbra is kétharmados a Fidesz támogatottsága
A biztos szavazók több mint kétharmada a Fideszre, kevesebb mint ötöde az MSZP-re, tizede pedig a Jobbikra szavazna, ha most lennének a parlamenti választások - állapította meg a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet legújabb kutatása, amelynek eredményét csütörtökön a Heti Világgazdaság című lapban teszik közzé. A kutatásból kiderül: 24-ről 29 százalékra nőtt azoknak az aránya, akik támogatják a Bajnai-kormányt, 58 százalék továbbra is előre hozott választást tartana helyesnek. Más MSZP-s politikusokéval együtt nőtt Bajnai Gordon kormányfő népszerűsége. A lista elején Sólyom László államfő áll, holtversenyben Orbán Viktor Fidesz-elnökkel, őket fideszes politikusok követik.
2009.09.16. 19:00
 
 
Tenisz, Quebec: Czink negyeddöntős
Czink Melinda két szettben legyőzte a francia Bremond Beltrame-ot, és bejutott a negyeddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású kanadai fedettpályás tenisztorna szerdai játéknapján. A viadal internetes oldala szerint Czink a nap folyamán még egy mérkőzést játszik, párosban a dél-afrikai Natalie Grandin oldalán egy hazai duó ellen. Eredmény, női egyes, nyolcaddöntő: Czink-Beltrame (francia) 6:4, 6:3.
2009.09.16. 18:55
 
 
Vollebaek: el lehet érni, hogy a nyelvtörvénynek ne legyen negatív hatása
Knut Vollebaek szerint a szlovákiai államnyelvtörvény ugyan nem ellentétes az európai normákkal, de ez nem jelenti azt, hogy a jogszabály jó. "Ez nem jelenti azt, hogy a törvény jó, de egy olyan törvény, amelynek esetében törekedni lehet arra, hogy helyesen alkalmazzák" - jelentette ki az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségi főbiztosa szerdai sajtóértekezletén Pozsonyban. Vollebaek úgy vélte: részletes és kötelező jellegű végrehajtási utasításokkal el lehet érni, hogy a törvénynek ne legyen negatív hatása a kisebbségekre. Ugyancsak nagyon fontosnak minősítette, hogy a törvény alkalmazása ne legyen önkényes.
2009.09.16. 18:04
 
 
A kórházszövetség szerint nincs elég pénz az egészségügy működtetésére
Nincs elég pénz idén az egészségügyi intézmények működtetésére, a szaktárca által megküldött finanszírozási rendelettervezet az ágazati érdekképviseletek számára elfogadhatatlan - jelentették be szerdán a Magyar Kórházszövetség és társszervezetei képviselői. A szervezetek vezetői szerdai, rendkívüli ülésüket követően állásfoglalást tettek közzé, ebben jogszerűtlennek és végrehajthatatlannak nevezték az említett tervezetet. Varga Ferenc, a Magyar Kórházszövetség elnöke azt hangoztatta: nem a finanszírozási rend megváltoztatására van szükség, hanem elegendő forrásra, hogy ki tudják fizetni a béreket, a közüzemi és a beszállítói számlákat.
2009.09.16. 18:00
 
 
Fico: Szlovákia a nyelvtörvény módosításával nem akart provokálni
A nyelvtörvény módosításával Szlovákiának nem az volt a célja, hogy provokáljon, hanem hogy szabályozza az államnyelv alkalmazását a nyilvános érintkezésben - jelentette ki a szlovák kormányfő szerdán Pozsonyban, amikor Knut Vollebaekkel, az EBESZ kisebbségügyi főbiztosával találkozott. Robert Fico leszögezte: az államnyelv védelmét kormánya törvényes célnak tekinti, és meggyőződése, hogy a jogszabály nem korlátozza a nemzeti kisebbségek jogait. A nyelvtörvényt, illetve a jogszabály rendelkezéseinek végrehajtását a szlovák kormány sajtóosztályának közleménye szerint Vollebaek Szlovákia belügyének tartja, s azt állította, hogy ezt a nézetet hangoztatta Budapesten is.
2009.09.16. 17:00
 
 
Karzai nyerte meg az afganisztáni elnökválasztást
A nem hivatalos végeredmény szerint Hamid Karzai nyerte meg az afganisztáni elnökválasztást. Az afgán választási bizottság szerdán jelentette be az eredményt, amelynek értelmében a leköszönő államfő a szavazatok 54,6 százalékát szerezte meg, azaz újraválasztását már az első fordulóban bebiztosította. Legjelentősebb ellenfele, Abdullah Abdullah volt külügyminiszter a leadott voksok 27,8 százalékával került a második helyre. A választási részvétel meglehetősen gyenge volt, a szavazásra jogosultak mindössze 38,7 százaléka, mintegy 5,5 millió ember járult az urnák elé augusztus 20-án. Az eredmény mindaddig nem lesz végleges, amíg a választási csalásokat kivizsgáló testület rá nem bólint.
2009.09.16. 16:55
 
 
A kormány és a bankok aláírták a banki magatartási kódexet
A kormány 13 bankkal és a pénzügyi felügyelettel aláírta a banki magatartási kódexet - jelentette be Bajnai Gordon miniszterelnök a dokumentum aláírása után szerdán Budapesten. A miniszterelnök elmondta: a magatartási kódex, amely december 1-jén lép hatályba, a bankok egyoldalú erőfölényével szemben ad védelmet az ügyfeleknek. Bajnai Gordon hozzátette azt is, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) akár két milliárd forintra büntetheti azokat a pénzügyi intézményeket, amelyek nem tartják be a kódexet. Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség alelnöke szerint a magatartási kódex a bankrendszer és az ügyfelek közötti bizalom erősítését szolgálja.
2009.09.16. 16:00
 
 
Megtalálták a Naprendszerünkön kívüli első szilárd bolygót
Felfedezték a Naprendszerünkön kívüli első szilárd bolygót - a felfedezésről szerdán számoltak be Barcelonában a nemzetközi csillagászati konferencián. Eddig 330, a Naprendszerünkön kívüli, úgynevezett exobolygót fedeztek fel az asztronómusok, ám ezek többsége a Neptunuszhoz hasonlatos gázóriás, amelynek tömege 17-szer nagyobb, mint a Földé. A CoRoT-7b jelű planéta az eddig felfedezett legkisebb exobolygó. Nevét a CoRoT francia csillagászati műhold után kapta, amelyet a Francia Nemzeti Űrügynökség (CNES) vezetésével, nemzetközi összefogásban megvalósuló program keretében 2006. december 27-én indítottak pályájára.
2009.09.16. 15:29
 
BL: egy csatár lesz a Debrecen kezdőcsapatában a Liverpool ellen
A szokásos kettő helyett egy csatárral kezdi majd a szerda esti Liverpool elleni Bajnokok Ligája találkozót a Debrecen labdarúgócsapata. A DVSC-TEVA honlapja szerint Herczeg András klubmenedzser a szerdai taktikai értekezleten nevezte meg a kezdő 11-t, s kiderült, hogy négy helyett öt középpályással szerepel majd a gárda, az egyedüli támadó pedig Adamo Coulibaly lesz. Az általában balhátvédet játszó Leandro egy sorral előrébb lép, és helyét Fodor Marcell foglalja majd el a védelemben. A találkozó 20:45 órakor kezdődik. A DVSC kezdőcsapata: Polekszics - Bodnár, Komlósi, Mészáros, Fodor - Czvitkovics, Kiss Z., Leandro, Ramos, Szakály - Coulibaly.
2009.09.16. 15:00
 
 
Kötelező lesz foglalkoztatni a közszférában a gyes-ről visszatérőket
Kötelező lesz részmunkaidőben foglalkoztatni 2010. január 1-től a közszférában a gyes-ről, gyed-ről visszatérőket, ha kérik. Budai Bernadett kormányszóvivő a kormány szerdai ülését követően elmondta: a kabinet döntése értelmében jövő évtől a szülő kérésének a munkáltató köteles eleget tenni, a gyermek három éves koráig. A részmunkaidős foglalkoztatás azt jelenti, hogy napi 4, illetve heti 20 órát dolgozhat a munkavállaló, de ettől, közös megegyezéssel el lehet térni, és lehetőség van a napi 6 órás foglalkoztatásra is - fejtette ki a szóvivő.
2009.09.16. 15:00
 
 
Vollebaek nem kíván közvetítő lenni a szlovák-magyar vitában
Nem kíván közvetítő szerepet játszani Szlovákia és Magyarország kapcsolataiban Knut Vollebaek, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosa - jelentette ki Juraj Horváth, a szlovák parlament külügyi bizottságának elnöke azt követően, hogy a testület tagjai kedden Pozsonyban megbeszélést folytattak a főbiztossal. Horváth beszámolója szerint Vollebaek a találkozón hangsúlyozta: ha azonban bármelyik fél is kéréssel fordul hozzá, szívesen ad tanácsot. A biztos a szlovák bizottsági elnök szerint ugyanakkor megismételte korábbi álláspontját, miszerint a szlovák államnyelvtörvény nem ellentétes az európai jogrenddel.
2009.09.16. 14:25
 
 
Felfüggesztett börtönt kapott Budaházy György
Egy év - három évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt Budaházy Györgyöt szerdán a Fővárosi Bíróság első fokon. A három hónapja terrorcselekményekkel és országgyűlési képviselők elleni támadásokkal meggyanúsított, és előzetes letartóztatásban lévő Budaházyt tucatnyi kommandós kísérte a szerdai tárgyalásra, ahol a tárgyalás kezdetén mintegy félszáz fekete ruhás szimpatizánsa fennhangon üdvözölte a vádlottat. Budaházy az eljárás során nem tagadta le az írásokat, de azt hangoztatta, hogy nem bűnös, csak élt a véleményszabadság jogával.
2009.09.16. 14:00
 
 
F1: A Renault elismerte a szándékos balesetet, Briatore távozik a csapattól
A Forma-1-es Renault-csapat szerdán gyakorlatilag elismerte, utasítást adott Nelson Piquet jr.-nak tavaly Szingapúrban arra, hogy falnak rohanjon autójával, ily módon segítve a másik pilótát, Fernando Alonsót. Az istálló szerdai közleményében nem vitatta a felmerült vádakat, s képviselői majd a Nemzetközi Automobilszövetség (FIA) szeptember 21-i meghallgatásán is ennek megfelelően fognak eljárni. A Renault egyúttal jelezte, hogy Flavio Briatore csapatfőnök és Pat Symonds főmérnök távozott posztjáról. Az FIA augusztus végén kezdeményezett vizsgálatot a szingapúri baleset miatt.
2009.09.16. 13:55
 
 
A kaposvári kórházigazgató szerint 10 ezer munkahely szűnhet meg a kórházakban
Ha a kormány nem oldja fel az egészségügy zárolt 30 milliárd forintját, akkor a kórházaknak nincs hova hátrálniuk, már csak leépítéssel tudnak kevesebbet költeni, ami azt jelenti, hogy mintegy tízezer munkahely szűnhet meg országszerte - mondta Repa Imre, a kaposvári kórház főigazgatója szerdán Kaposváron a somogyi kórházak helyzetéről tartott sajtótájékoztatón. A fenntartó önkormányzatok és a kórházak vezetői, valamint a megyei közgyűlés elnöke a regionális egészségügyi tanács ülésén megvitatták az egészségügyi intézmények helyzetét, majd pártállástól függetlenül, egységesen szólították föl a kormányt azonnali cselekvésre.
2009.09.16. 13:50
 
Óriásharcsát fogtak a Tiszában
Óriásharcsát, egy közel két és fél méter hosszú, 75 kilogramm súlyú halat fogott egy horgász a Tiszában - írta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei napilap, a Kelet-Magyarország internetes oldalán, a szon.hu-n szerdán. A folyó beregi szakaszán, Vásárosnaménynál horgászott kedden késő délután Ardai Attila csengeri lakos a barátjával, amikor a pergetése sikerrel járt - jelentette a hírportál. A horgász először azt hitte, hogy beakadt valamibe, mert se előre, se hátra nem tudta mozdítani a botot. Aztán némi rángatás után elindult a vízben a zsinór, magával ragadva a csónakot, benne a két halvadásszal.
2009.09.16. 13:40
 
 
Maradnak a büntetések a szlovák nyelvtörvény megsértéséért
Maradnak a pénzbüntetések a szlovák államnyelvtörvény megsértéséért, mivel a törvényhozás elvetette szerdán a büntetések törlésére vonatkozó kezdeményezést. A pozsonyi parlament a Híd-Most nevű párt két képviselőjének A. Nagy Lászlónak és Simon Zsoltnak azon javaslatát utasította el, hogy a sokat vitatott jogszabályból töröljék a büntetéseket. Javaslatuk a szavazáskor nem kapta meg a szükséges többségi támogatást, így nem jutott át a második olvasatba. A két szlovákiai magyar parlamenti képviselő azt javasolta, hogy decembertől kezdve szüntessék meg a büntetéseket, illetve töröljék az emlékművek kötelező kétnyelvű felirataira vonatkozó szabályokat.
2009.09.16. 13:31
 
 
Újraválasztották Barrosót az Európai Bizottság elnökévé
Újraválasztotta szerdán Strasbourgban az Európai Parlament (EP) José Manuel Barrosót az Európai Bizottság elnökévé. A 736 EP-képviselő közül 382-en szavaztak rá, 219-en ellene voksoltak, 117-en tartózkodtak, 18-an pedig nem vettek részt a szavazásban. Az 53 éves portugál jobbközép politikus, aki 2004 óta irányítja az EU legfőbb végrehajtó testületét, ezzel újabb öt éves megbízást kapott. Barrosót a tagállamok kormányai júliusban egyhangúlag jelölték a posztra, vagyis a baloldali színezetű kormányok is mögé álltak. Ám az Európai Parlamentben ez a széles körű támogatás nem mutatkozott meg. A szavazási arány azt jelzi, hogy Barroso az összes EP-képviselő valamivel több mint a felének a támogatását megkapta.
2009.09.16. 13:00
 
 
A Fidesz kezdeményezi az állami cégvezetők fizetésének csökkentését
Országgyűlési határozati javaslatot nyújt be a Fidesz annak érdekében, hogy a kormány radikálisan csökkentse az állami cégek vezetőinek fizetését - jelentette be a párt elnöki stábjának vezetője. Szijjártó Péter szerint elfogadhatatlan, hogy amíg az állami cégek és intézmények vezetői milliós fizetéseket tesznek zsebre havonta az adófizetők pénzéből, addig az emberek a kormány költségvetése és elhibázott gazdaságpolitikája miatt egyre rosszabbul élnek. A politikus hatalmas átverésnek nevezte a cégvezetők fizetésének nyilvánosságra hozatalát, ugyanis szerinte az érintettek további jelentős juttatásokban, például prémiumban részesülnek. Azaz, egyes esetekben a nyilvánosságra hozott fizetésnek minimum a dupláját kaphatják a cégvezetők - mondta.
2009.09.16. 13:00
 
 
Afganisztáni elnökválasztás: másfél millió gyanús szavazatot találtak
A múlt havi afganisztáni elnökválasztáson leadott szavazatok közül nagyjából másfél millió esetében áll fenn a csalás gyanúja - közölték szerdán Kabulban az Európai Unió választási megfigyelői. "Számításaink szerint 1,5 millió gyanús szavazat van" - jelentette be Dimitra Ioannou, az EU-megfigyelők helyettes vezetője. Ezek túlnyomó többségén - körülbelül 1,1 millió szavazólapon - Hamid Karzai hivatalban lévő elnök neve szerepel, másik 300 ezren Karzai ellenfeléé, Abdullah Abdullah volt külügyminiszteré. Ha érvénytelenítik az összeset a gyanúsnak mondott voksok közül, akkor előfordulhat, hogy Karzainak nem lesz elegendő többsége az első fordulós győzelemhez, így második fordulót kell tartani.
2009.09.16. 12:23
 
 
20 ezer pont fölé emelkedett a BUX
Húszezer pont fölé emelkedett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe szerdán délelőtt, a BUX utoljára egy éve, 2008. szeptember 10-én járt ezen a szinten. Egy évvel a Lehman Brothers amerikai befektetési bank tavaly szeptember 15-i összeomlása után - amely dátumot azóta a válság kezdeteként emlegetik - csúcsra emelkedtek a nyugat-európai részvénypiacok is. A legnagyobb tőkeértékű európai részvények mutatója, az FTSEurofirst 300 tavaly október óta a legmagasabb szintre emelkedett szerdán délelőtt. A magyar részvényindex több mint 3 százalékkal, 20.115 pontig emelkedett szerdán délelőtt. A vezető részvények közül a Mol és az OTP erősödött a leglátványosabban.
2009.09.16. 12:10
 
 
OECD: jövőre háború utáni csúcsra jut a munkanélküliség
Az OECD szerint a vezető ipari országokban jövőre háború utáni csúcsra jut a munkanélküliség: a szervezet harminc tagállamában megközelíti majd a 10 százalékot. Ez azt jelenti, hogy összesen mintegy 57 millióan lesznek munka nélkül a jövő év második felében az OECD tagállamokban, a szervezet mostani becslése szerint. A szervezet általánosságban azt ajánlja, hogy ne az új munkahely gyors megszerzését tartsák elsőrendűen fontosnak az egyes államok, hanem a tovább-, illetve átképzést, amely hosszabb távon is munkahelyet biztosíthat a munkanélkülieknek.
2009.09.16. 12:00
 
 
Új vírus: tanítási szünet lesz egy szegedi középiskolában
Csütörtökre és péntekre rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el a szegedi Vedres István Szakközépiskolában, ahol a A/H1N1 influenzavírus okoz a szokásosnál nagyobb létszámú hiányzást - közölte a regionális tisztiorvosi szolgálat járványügyi osztályvezetője szerdán. Az iskolában szerdán hetvennyolc diák hiányzott, ezért volt szükség a szünet elrendelésére. Egy háziorvos jelzése alapján az ÁNTSZ múlt csütörtökön kezdett el vizsgálódni az oktatási intézményben, ahol a diákok között felsőlégúti megbetegedések jelentek meg. A járványügyi vizsgálat során három diáktól vettek mintát, és mindháromnál kimutatták a A/H1N1 vírus jelenlétét.
2009.09.16. 12:00
 
 
Bizonytalanok az elemzők a Fidesz várható gazdaságpolitikáját illetően
Valószínűleg a Fidesz nyeri meg Magyarországon a jövő tavaszi választásokat, de az elemzők bizonytalanok abban, hogy a párt milyen gazdaságpolitikát követ majd - írta szerdai számában a The Wall Street Journal című amerikai lap európai kiadása. A magyar gazdasági helyzetről szóló cikk szerzői szerint a mostani kormány közkiadás-lefaragó intézkedései támogatást adtak a csaknem történelmi mélypontra jutott szocialistáknak. Az írás kiemelte, hogy Magyarország - ellentétben például Lengyelországgal és a Cseh Köztársasággal - az államháztartási hiány lefaragására törekszik. Felhívta a figyelmet a Merrill Lynch minapi értékelésére, miszerint Magyarország pénzügyi helyzete jelentősen javult.
2009.09.16. 11:48
 
 
A NATO-főtitkár szerint párbeszédet kell kezdeni Moszkvával
"Új légkört teremtő, nyílt és őszinte" párbeszédet kell kezdenie a NATO-nak Oroszországgal - mondta szerdán Londonban közölt nyilatkozatában az észak-atlanti szövetség főtitkára. Anders Fogh Rasmussen a Financial Timesnak adott interjúban kijelentette: továbbra is vannak nézetkülönbségek a NATO és Moszkva között olyan kérdésekben, mint a tavaly nyári grúziai konfliktus, vagy Grúzia és Ukrajna lehetséges felvétele a szövetségbe. Hozzátette ugyanakkor: a NATO-nak figyelembe kell vennie, hogy Oroszországnak jogos biztonsági aggályai vannak.
2009.09.16. 11:40
 
 
Augusztusban 12%-kal nőtt a Malév utasforgalma
Augusztusban 12 százalékkal többen utaztak a Malév járatain, mint a múlt év augusztusában, és a férőhely-kihasználtság elérte a 84 százalékot - közölte a Malév szerdán az MTI-vel. A nyári szezonban a magyar légitársaságnak több tízezerrel nőtt az utasforgalma, így azon kevés európai légitársaságok egyike, amelyek bővüléssel zárták a nyári szezont. A légitársaság magyarországi piaci részesedése 2,4 százalékponttal 46,3 százalékra emelkedett. Az átszálló utasok száma 26 százalékkal emelkedett a három nyári hónapban. A forgalom növekedése az idén bevezetett új kereskedelmi stratégiának, a fapados légitársaságok áraival is versenyképes árak bevezetésének köszönhető a közlemény szerint.
2009.09.16. 11:35
 
 
Autópályát neveznek el Usain Boltról
A háromszoros olimpiai és világbajnok sprinter, Usain Bolt nevét viseli majd a jövőben Jamaica egyik autópályája. Az ország miniszterelnöke kedden jelentette be, hogy a St. Catherine és Clarendon közötti út hamarosan a Usain Bolt autópálya nevet kapja meg. A keresztelő érdekessége, hogy a 100 és 200 méteren is világcsúcstartó sprinter éppen ezen a szakaszon szenvedett áprilisban komoly autóbalesetet BMW-jével, melyet ugyan ő kisebb sérülésekkel megúszott, ám új sportkocsiját nagyon összetörte. Bruce Golding kormányfő pedig jelezte, hogy a 23 éves Bolt októberben megkapja a legmagasabb állami kitüntetést is, melyet ilyen fiatalon még soha senki sem vehetett át Jamaicában.
2009.09.16. 10:24
 
 
Az EP konzervatív frakciója vitát kezdeményez a szlovák nyelvtörvényről
Bokros Lajosnak, az MDF európai parlamenti képviselőjének az indítványára az EP konzervatív frakciója plenáris vitát kezdeményez a szlovák nyelvtörvényről - közölte szerdán az MDF. Az Európai Konzervatívok és Reformerek (EKR) képviselőcsoportja szerdai strasbourgi ülésén részletesen foglalkozott az ez év szeptember 1-jén életbe lépett szlovák nyelvtörvény hatásaival. A frakció támogatta Bokros Lajos azon javaslatát, hogy az EP bocsássa vitára plenáris ülésén a nyelvtörvényt és az azzal kapcsolatos észrevételeket. Támogatta azt a javaslatot is, hogy ebben a vitában Bokros Lajos legyen a frakció vezérszónoka.
2009.09.16. 10:22
 
 
Új influenza-vírussal fertőződött meg egy család Kaposváron
Kaposváron egy háromtagú család esetében mutatták ki H1N1-influenzát, ez az első csoportos megbetegedés a somogyi megyeszékhelyen - írta szerdán a Somogyi Hírlap. Schäffer Károly, az Állami Népegészségügy és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) dél-dunántúli regionális tiszti főorvosa a megyei napilapot arról tájékoztatta, hogy a családfőnél jelentkeztek legmarkánsabban a tünetek, ám ő sem szorult kórházi kezelésre, mindannyian otthon gyógyulnak. A betegség enyhe lefolyású, három-négy nap múlva már tünetmentesek lesznek, semmiféle különleges intézkedésre nem volt szükség. Ezzel a régióban tizennégyre nőtt az azonosított H1N1 esetek száma.
2009.09.16. 10:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975[1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista