2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Minden kisiskolás laptopot kapott Uruguayban
Minden általános iskolás diák ingyen laptopot kapott Uruguayban egy állami program keretében. A dél-amerikai ország az első a világon, ahol ilyen fejlesztést hajtottak végre. "Ez alapjaiban formálja át a kulturális viszonyokat. Sok ország egyszerűen fél, hogy végigvigyen egy ilyen programot" - mondta Miguell Brechner, a Plan Ceibal elnevezésű projekt vezetője a BBC Newsnak. Az utóbbi két évben 362 ezer diák és 18 ezer pedagógus vett részt a programban, amely diákonként 260 dollárba (46 ezer forintba) került. Ebbe a laptopok beszerzése mellett a karbantartás, a javítás, a tanárok továbbképzése és az internet-előfizetés is beletartozik. A program teljes költsége az ország oktatási büdzséjének kevesebb mint öt százalékát teszi ki.
2009.10.19. 14:21
 
 
Az Európai Bizottság tejalap létrehozását javasolja
Az Európai Bizottság bejelentette hétfőn, hogy az európai uniós tagországok nagy részének és az Európai Parlamentnek a nyomására, a jövő évi agrárköltségvetés terhére 280 millió eurós tejalap létrehozását javasolja. A válságban lévő uniós tejágazat rövid és hosszú távú jövőjéről hónapok óta folyik a gondolkodás az uniós szerveken belül a gazdák tiltakozó akciói közepette. A bizottság agrárfelelőse, Mariann Fischer Boel mindeddig elzárkózott a büdzsé és a támogatások komolyabb növelése elől, ezért hétfőn délelőtt, a tagországok mezőgazdasági minisztereinek luxemburgi találkozója előtt elhangzott bejelentése bizonyos fordulatot jelent a testület hozzáállásában.
2009.10.19. 14:00
 
 
Az SZDSZ nem támogatja az időközi választást a fővárosban
Az SZDSZ parlamenti frakciója nem támogatja azt a javaslatot, hogy tartsanak időközi választást a fővárosban - ismertette a képviselőcsoport döntését Gulyás József. Lakos Imre, a frakció tagja pénteken javasolta, hogy támogassák a Fidesz indítványát, amely megváltoztatná az önkormányzati választás kiírásának határidejét és így a ciklus lejárta előtt is voksolásra kerülhetne sor a fővárosban.
2009.10.19. 13:40
 
 
Nem dönt hétfőn a Ház a Fővárosi Közgyűlés sorsáról
Nem dönt az Országgyűlés hétfőn a Fővárosi Közgyűlés feloszlatását lehetővé tevő törvénymódosításról, ugyanis a házbizottság rendkívüli ülésén az MSZP és az SZDSZ nem támogatta a házszabálytól eltérést - közölte Répássy Róbert sajtótájékoztatón, a Parlamentben. "Ezt úgy értékeljük, hogy az MSZP és az SZDSZ a zavarosban akar halászni" - mondta a Fidesz frakcióvezető-helyettese, aki szerint a szocialisták és a szabad demokraták az elkövetkező időt nem a Fővárosi Közgyűlés ügyeinek a rendbetételére, hanem újabb "mutyizásokra, alkudozásokra" akarják fordítani. Felhívta ugyanakkor a figyelmet: azzal, hogy hétfőn nem dönt az ügyben a Ház, idén már biztosan nem lehet új választást kiírni Budapesten.
2009.10.19. 13:30
 
 
Az SZDSZ szerint megszűnt a koalíció, az ellenzék szerint nem
Az SZDSZ szerint megszűnt a fővárosi koalíció, ám a Fidesz, a KDNP és az MDF szerint nem - közölte John Emese, az SZDSZ fővárosi képviselőcsoportjának vezetője a hétfői, ötpárti egyeztetést követően. A liberális politikus újságíróknak azt mondta: valamennyi párt jelezte, hogy a város érdekében bizonyos előterjesztésekben partnerek lesznek. John Emese közölte: Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester az öt párt képviselője elé egy javaslatot tett arról, milyen keretek között működtethetnék tovább a várost. A Fidesz, a KDNP és az MDF vezetői azonban azt jelezték, hogy ők "jelen pillanatban" nem tartják megszűntnek a koalíciót, ezért nem kívántak a keretekről beszélni.
2009.10.19. 13:00
 
 
Novemberre idézik be tanúként Gyurcsányt a Zuschlag-perben
Gyurcsány Ferencet és Jánosi Györgyöt november 12-ére, Szilvásy Györgyöt és Benedek Andrást november 16-ára, Mesterházy Attilát és Keszthelyi Andrást november 18-ára idézi be a Zuschlag-perben tanúkénti meghallgatásra a Bács-Kiskun Megyei Bíróság - közölte Fodor Endre tanácsvezető bíró a hétfői tárgyalási napon Kecskeméten. Közlése szerint a szeptemberben és októberben lefolytatott bizonyítási eljárás alapján ezeket a személyeket, akiknek vélhetően tudomásuk van a vád tárgyává tett cselekményről, legalábbis annak egy részéről, indokolt meghallgatni.
2009.10.19. 12:35
 
 
Tarlós és Endrédy háromnegyed óra elteltével távozott a fővárosi egyeztetésről
Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője és Endrédy István, a KDNP frakcióvezető-helyettese háromnegyed óra elteltével távozott a hétfői fővárosi ötpárti megbeszélésről, amelyet Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester hívott össze az önkormányzat működőképességének biztosítása érdekében. Az egyeztetést Demszky Gábor azt követően hívta össze, hogy a szocialisták, akikkel a liberálisok már 15 éve irányítják a várost, kiléptek a koalícióból. A főpolgármester korábban azt mondta, kisebbségből konszenzusos fővárosi vezetésre készül. A liberális politikus úgy fogalmazott: az új működési modellben mindenkit partnernek tekint, és mindenkinek a véleménye fontos lesz.
2009.10.19. 12:30
 
 
Az Audi jövőre megelőzheti a Mercedest
Az Audi jövőre először világszerte több gépkocsit ad majd el, mint a Mercedes - jósolják német szakértők. A duisburgi egyetemen működő autóipari kutatóintézet (CAR) előrejelzése szerint a Mercedes 2010-ben már csak a harmadik lesz a prémium kategóriában, lehagyja az Audi is, amely főként azért tud előzni, mert mind népszerűbb Kínában. Szeptemberben például havi eladási rekordot ért el a Volkswagen csoporthoz tartozó márka: több mint 15 ezer Audit adtak el az ázsiai országban. A Mercedes több mint negyven éven át vezette a felső kategóriás autók piacát. Elsőségét 2005-ben veszítette el, azóta a BMW az első számú szereplő.
2009.10.19. 12:04
 
 
Robbie Williams-koncert élőben a szegedi Belvárosi moziban
Műholdas közvetítés segítségével a szegedi Belvárosi moziban is élőben lehet megtekinteni és meghallgatni Robbie Williams kedd esti londoni koncertjét. Dömény Ágnes, a szegedi Belvárosi mozi sajtóreferense hétfőn közölte: a brit popsztár show-ját a koncert egyetlen hazai nyilvános vetítésének közönsége HD csúcsminőségű képi és 5.1-es dolby digital hangzásban élvezheti. Európa 23 országában csupán néhány ezer ember nézheti élőben a koncertet. Eddig példa nélküli próbálkozásról van szó, hiszen ilyen jellegű koncertet élőben még nem láthattak a kontinens mozi- és zenerajongói.
2009.10.19. 12:00
 
 
ORFK: 30 százalékkal csökkent a közlekedési balesetben elhunytak száma
Harminc százalékkal csökkent a közlekedési balesetben elhunytak száma 2009 első kilenc hónapjában 2001 azonos időszakához képest; ez a javulás megfelel a kormány korábbi közlekedéspolitikai célkitűzésének - közölte Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője. A sajtótájékoztatón közreadott kimutatás szerint míg nyolc évvel ezelőtt, január és szeptember között 870 ember halt meg az utakon, addig idén ugyanebben az időszakban 609-en vesztették életüket közúti balesetben.
2009.10.19. 11:59
 
 
Környezetvédelmi szexkedvezmény
Környezetvédelmi szexkedvezményt nyújt áraiból egy bordélyház Németországban: a biciklis és a tömegközlekedést igénybe vevő vendégek részesülnek benne. Igazolásként elég egy biciklilakatkulcs vagy vonaljegy - persze csakis a közelben megálló közlekedési eszközökre "passzoló". Aki gyalog kutyagol a bordélyba - teheti bármily messziről -, tejes árat fizet, mivel a bordély szerint lehetetlen bizonyítani, hogy nem kocsival érkezett. Hogy miért nem merül fel slusszkulcsmotozás - az örömlányok könnyedén elvégezhetnék -, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.
2009.10.19. 11:47
 
 
BDO Forte: az adózók 99 százalékának emelkedik a jövedelme januártól
Jövőre életbe lép a szuperbruttósítás, azaz emelkedik az adóalap, ezzel párhuzamosan azonban csökken az adómérték; e két ellentétes hatás összességében azt eredményezi, hogy az adózók 99 százalékának nőni fog a nettó keresete januártól - közölte a BDO Forte könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég hétfőn. A szuperbruttósítás lényege, hogy 2010. január 1-jétől az adóalap részévé válik a munkáltató által fizetett, foglalkoztatót terhelő járulék, illetve biztosítás hiányában az egészségügyi hozzájárulás összege is. A szintén 2010-től életbe lépő személyi jövedelemadó-változások következtében az alsó adókulcs sávhatára kitolódik, csökkennek az adókulcsok és az adójóváírás keretei kibővülnek.
2009.10.19. 11:39
 
 
A videojátékok ízületi panaszokhoz vezethetnek a gyerekeknél
Ujj- és csuklófájdalomhoz vezethet gyerekeknél a videojátékok túlzott használata egy nemrég közzétett amerikai tanulmány szerint. A kutatás ötletgazdája saját tapasztalataiból indult ki: a 11 éves Deniz Ince, maga lelkes Wii-játékos, azt vette észre, hogy narancsfacsarás közben fájnak az ujjai. Ebből kiindulva felmérést végzett 171, 7 és 12 év közötti iskolatársa körében, amelyben arra kereste a választ, van-e összefüggés a videojátékok használata és az ízületi fájdalmak között. Kutatásában reumatológus édesapja és a New York-i Egyetem kutatói segítették. Az eredmények szerint minden naponta videojátékokkal töltött plusz egy óra 50 százalékkal növeli az ujj- és csuklófájdalom kialakulásának valószínűségét.
2009.10.19. 11:39
 
 
A Pécsi Vízmű Zrt. visszavette az ügyfélszolgálati irodát
A korábbi szolgáltató, a Pécsi Vízmű Zrt. hétfő reggel visszavette az ellenőrzést a vízmű Nagy Lajos király úti ügyfélszolgálati irodája felett - erősítette meg az MTI információját az önkormányzati többségi tulajdonú, de francia érdekeltségű Pécsi Vízmű Zrt. szóvivője. Kisbáró Edina azt mondta: nem az ügyfélszolgálati iroda "visszafoglalásáról" van szó, hanem arról, hogy a Pécsi Vízmű Zrt. visszavette jogos tulajdonát a város közgyűlése által létrehozott Tettye Forrásház Zrt.-től. Az ügyfélszolgálati iroda más helyszínen működik, mint az önkormányzat által korábban szintén ellenőrzés alá vont vízműépület.
2009.10.19. 11:30
 
 
Ecostat: az ingatlanpiac túl van a mélyponton
A következő félévben még stagnál, de már túljutott a mélyponton az ingatlanpiac Magyarországon az Ecostat ingatlanbarométer mutatója szerint, amely a harmadik negyedévben 1,54 százalékponttal 35,4 százalékra nőtt; az elmúlt egy évben ez volt az egyetlen növekedési periódus - mondta Belyó Pál, az Ecostat főigazgatója hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten. A lakosság ingatlanforgalmi konjunktúra indexe 6,35 százalékpontos növekedéssel 41,4 százalékon állt szeptember végén, jelezve, hogy a lakások forgalma - ha szerény mértékben is - de növekedni fog a következő fél évben. Jelenleg az 50 négyzetméter körüli lakások iránt a legnagyobb a kereslet.
2009.10.19. 10:58
 
 
Pécsi vízmű: Bajnai közvetítést ajánl a felek között
A pécsi vízmű ügyében közvetítést ajánlott a felek között Bajnai Gordon miniszterelnök a Suez Environnement francia vezetőivel Párizsban folytatott hétfői megbeszélésén. "Jogi eszközeink nincsenek, de amennyiben félreértésekről és nem tudatos akcióról van szó van, a félreértések elsimításában ajánlottam segítséget" - hangsúlyozta a kormányfő a megbeszélést követően. Elmondása szerint "egyelőre közvetíteni próbál" a felek között, s amennyiben "van erre hajlandóság és nem egy politikailag motivált dologról" van szó, a kormányzat segíteni fog a kérdést tisztázni.
2009.10.19. 10:46
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Djokovic a harmadik
A múlt héten, Sanghajban elődöntős szerb Novak Djokovic visszavette a harmadik helyet a brit Andy Murraytől a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Roger Federer (svájci) 10.805 pont, 2. ( 2.) Rafael Nadal (spanyol) 9095, 3. ( 4.) Novak Djokovic (szerb) 7950, 4. ( 3.) Andy Murray (brit) 7390, 5. ( 5.) Juan Martin Del Potro (argentin) 6315, 6. ( 8.) Nyikolaj Davigyenko (orosz) 4700, 7. ( 6.) Andy Roddick (amerikai) 4690, 8. ( 7.) Jo-Wilfried Tsonga (francia) 4040, 9. ( 9.) Fernando Verdasco (spanyol) 3400, 10. (11.) Robin Söderling (svéd) 3235.
2009.10.19. 10:32
 
 
A VDSZSZ szerint sikeres volt a hétfői sztrájk
Sikeresen hirdette meg sztrájkját hétfőn a VDSZSZ, a munkabeszüntetésnek azonban csak akkor lehet eredménye, ha a kormány - legkésőbb a kollektív munkaügyi vita keddi tárgyalásán - visszavonja a közösségi közlekedés átalakítására tett minden javaslatát - mondta el Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) elnöke hétfői sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a VDSZSZ sztrájkbizottságának döntése alapján a hétfőn nulla órakor megkezdett sztrájkot az ország teljes területén felfüggesztették reggel 9 órakor, azonban ha kedden eredménytelenek lesznek a tárgyalások, a szakszervezet mérlegelni fogja a munkabeszüntetés folytatásának lehetőségét.
2009.10.19. 10:30
 
Elődeink erősebbek és gyorsabbak voltak a mai élsportolóknál
A mai férfi a sport területén alulmaradna elődeivel, és még inkább a Homo sapienst megelőző fajokkal szemben - vélekedik Peter McAllister ausztrál antropológus történelmi utalásokból, kövületekből és etnológiai megfigyelésekből kiindulva. Az ausztrál kutató nézeteit a nemrég megjelent Manthropology - The Science of the Inadequate Male című könyvében fejtette ki. Többek között a történelem előtti ausztrál őslakosok megkövült lábnyomaira alapozza állítását. A nyomokat hat férfi hagyta hátra, miközben egy állatot üldöztek. Elemzésükből kiderült, hogy a vadászok üldözés közben az óránkénti 37 kilométeres sebességet is elérték.
2009.10.19. 10:15
 
 
GKI: a negyedik negyedévben már nőhet a GDP
Szerényen, de már nőhet a GDP az idén a negyedik negyedévben a GKI és az Erste Bank előrejelzése szerint, miután a magyar gazdaság 2009 őszén elérte a visszaesés mélypontját. Az idei, összességében 6-7 százalékos visszaesést követően jövőre már stagnálhat a gazdaság. Megjegyzik azt is: az új kormány lényegesen eltérő makrohatású gazdaságpolitikát aligha valósíthat meg, de a részleteken változtathat. Az előrejelzés szerint a külső egyensúly látványosan javul, a belső megfelel a nemzetközi követelményeknek. A külfölddel szembeni nettó adósság 2010-ben érezhetően csökkenni fog; az államháztartás hiánya európai összehasonlításban már idén is kedvező, jövőre pedig egyike lehet a legkedvezőbbeknek.
2009.10.19. 10:07
 
 
Új szakma született: művészeti biológus
Az olasz biológusok szövetsége és a kulturális örökségvédelmi minisztérium között a hétvégén megszületett szerződéssel gyakorlatilag új szakma született. A "művészeti biológus" a műtárgyak biológiai védelmével foglalkozik. A biológus képes hatékonyan védekezni a festményeket, szobrokat, műemlékeket támadó penész, élősködők, roncsoló baktériumok és más élősködők ellen úgy, hogy a kártékony ágensek elleni harcban semmiképpen se károsodjanak a műtárgyak. Az olasz biológustársaság szerint ez hatalmas lehetőség a fiatal szakemberek számára, akik hatékonyan együtt tudnak működni más műtárgyvédő szakemberekkel, restaurátorokkal, fizikusokkal és kémikusokkal.
2009.10.19. 09:40
 
 
Stabilan várja a forint a jegybanki kamatdöntést
A forint továbbra is a 267 forintos euró árfolyam közelében ingadozik, 50 bázispontos jegybanki kamatvágásra várva: az eurót 266,63 forinton jegyezték hétfőn délelőtt fél tízkor a bankközi kereskedelemben, szemben a péntek délután négy órai 267,45 forinttal. A dollárt 178,42 forinton jegyezték 1,4936 dolláros euró árfolyam mellett a pénteki 179,74 forint és 1,4867 euró/dollár után. A svájci frank jegyzése 175,72 forint 176,19 forint után, 100 japán jent pedig 196,99 forinton jegyeztek 197,55 forint után. A nemzetközi piaci hangulat a feltörekvő piaci és a térségbeli devizák erősödése mellett szól.
2009.10.19. 09:38
 
 
Az ombudsman a kormányfőhöz fordult a fogyatékossággal élők érdekében
Szabó Máté ombudsman szerint megengedhetetlen, hogy az állam a költségvetés hiányait éppen a rendszer legrászorultabbjai rovására korrigálja, ezért levélben fordult a kormányfőhöz, valamint a szociális és a pénzügyi tárca vezetőjéhez - közölte az Országgyűlési Biztos Hivatala hétfőn az MTI-vel. A tervezett jövő évi költségvetés a fogyatékossággal élők szervezeteinek, a bentlakásos intézmények működtetőinek, a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató munkáltatóknak olyan pénzügyi feltételeket szán, amelyek példa nélküli módon lehetetlenítik el az eddig is meglehetősen szűk költségvetéssel rendelkező szervezetek működését - tette hozzá.
2009.10.19. 09:27
 
 
F1, Brazil Nagydíj: megbüntették a McLaren csapatot és Kovalainent
A boxutcában keletkezett tűz miatt megbüntették a McLaren csapatot és finn pilótáját, Heikki Kovalainent a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíj bírái. Az istállónak 50 ezer dollárt kell fizetnie, míg a versenyző 25 másodperces büntetést kapott, így a futam eredménysorában a kilencedik helyről visszacsúszott a 12. helyre. Az ügy előzménye, hogy egy baleset után Kovalainen a boxutcába hajtott, hogy kicseréljék a megrongálódott alkatrészeket. A mclarenes autójáról azonban nem tudták időben levenni a tankoló csonkot, így az magával hurcolta a szétszakadt csövet, amelyből az üzemanyag beborította a ferraris Kimi Raikkönnent. Szerencsére senkinek sem esett baja.
2009.10.19. 09:05
 
 
Botrány Németországban az új típusú influenza elleni oltóanyag körül
Óriási botrány tört ki hétfőre Németországban az új típusú influenza elleni oltóanyag körül. Kiderült ugyanis, hogy a kormány minisztereit, a parlamenti képviselőket és a többi szövetségi hatóság alkalmazottait, továbbá a Bundeswehr katonáit más oltóanyaggal oltják be az új típusú influenza ellen, mint a lakosságot. Az egészségügyi minisztérium a lakosság számára a Pandemrix nevű oltóanyagból rendelt 50 millió adagot, a belügyminisztérium viszont a Celvapan nevű szérumból rendelt 200 ezer dózist a szövetségi alkalmazottak számára. Ez utóbbi nem tartalmazza azt az adalékanyagot, amely szakértők szerint elsősorban felelős a kockázatos mellékhatásokért.
2009.10.19. 09:00
 
 
Az ország számos pontján újraindult a vasúti forgalom
Már csak néhány állomáson sztrájkolnak a vasutasok, így a MÁV vonalain gyakorlatilag megindult a vasúti közlekedés - közölte a MÁV az MTI-vel hétfőn. A Miskolc Tiszai pályaudvaron azonban a MÁV csak az átmenő vonatokat tudja közlekedtetni. Budapesten már nem sztrájkolnak a dolgozók, a Székesfehérvár-Komárom vonalon Mór állomáson és a Győr-Veszprém vonalon Bakonysárkány állomáson azonban igen. Kőbánya-felső állomás dolgozói is felvették a munkát, így a hatvani és az újszászi vonalról is közlekednek vonatok a Keleti pályaudvarig. Hétfőn reggel nyolc órakor már az ország több pontján felfüggesztették a sztrájkot a vasúti dolgozók, így folyamatosan javul a vasúti közlekedési helyzet.
2009.10.19. 09:00
 
 
Nőtt a Fülöp-szigeteken az ítéletidő áldozatainak száma, újabb tájfun fenyeget
Már majdnem az ezret is eléri a Fülöp-szigeteket egy hónapja sújtó ítéletidő halálos áldozatainak száma, miközben a szigetországot újabb tájfun fenyegeti - közölte hétfőn a manilai kormány. A Ketsana trópusi vihar szeptember 26-án csapott le a szigetországra, és halálos áldozatainak száma mára 420-ra nőtt, illetve 37 eltűntet tartanak nyilván a hatóságok. A Ketsana 40 éve nem látott áradásokat okozott Manilában és annak környékén, mielőtt erőre kapott, és Vietnam, Laosz, illetve Kambodzsa felé tartva tájfunná erősödött. Az október 3-án érkezett Parma tájfun okozta áradások és földcsuszamlások halálos áldozatainak száma 438-ra rúg, és 51 eltűnt neve szerepel a hatóságok nyilvántartásában.
2009.10.19. 08:53
 
 
Orbán szerint a Fidesz szorosan együttműködik az MKP-val
Orbán Viktor szerint a Fidesz szoros kapcsolatot ápol a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjával (MKP), míg a Híd-Most párt esetében inkább kivár, mert nem tudni, milyen lesz a Bugár Béla vezette új párt végső formája. A Fidesz-MKP együttműködésnek két fontos oka van - jelentette ki a Fidesz elnöke abban az interjúban, amelynek részleteit hétfőn közölte az Új Szó című pozsonyi lap. A teljes interjú kedden jelenik meg az újságban.
2009.10.19. 08:35
 
 
Női tenisz-világranglista: Czink maradt a 40., Szávay a 46. helyen
A múlt héten Oszakában negyeddöntős Czink Melinda maradt a 40., míg Szávay Ágnes a 46. helyen a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. Női világranglista: 1. (1.) Serena Williams (amerikai) 7945 pont, 2. (2.) Dinara Szafina (orosz) 7940, 3. (4.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 5981, 4. (3.) Venus Williams (amerikai) 5896, 5. (5.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 5875, 6. (6.) Caroline Wozniacki (dán) 5575, 7. (7.) Vera Zvonarjova (orosz) 4810, 8. (8.) Viktorija Azarenka (fehérorosz) 4451, 9. (9.) Jelena Jankovic (szerb) 3965, 10. (10.) Agnieszka Radwanska (lengyel) 3720, ...15. (14.) Marija Sarapova (orosz) 2820, ...40. (40.) Czink Melinda 1547, ...46. (46.) Szávay Ágnes 1393.
2009.10.19. 08:24
 
 
A költségvetési megszorítások miatt tüntetnek a tűzoltók
A jövő évre tervezett költségvetési megszorítások ellen tiltakozva tüntetést tartanak ma a tűzoltók Budapesten, a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában. A megmozduláson a tűzoltók egyenruhában, gépjárműfecskendőkkel vonulnak fel, így tiltakoznak az őket érintő, a költségvetés tervezetében megjelölt 1,8 milliárd forintos elvonás ellen, ami véleményük szerint veszélybe sodorja a tűzoltóságok működését. A megmozdulást szervező tűzoltó-szakszervezetek képviselői a tervek szerint petíciót adnak át a parlamenti pártok frakcióvezetőinek. A szolgálatot teljesítő tűzoltók kék szalag kitűzésével fejezik ki tiltakozásukat.
2009.10.19. 07:00
 
 
Megkezdődött a vasutassztrájk
Megkezdődött a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezte sztrájkja hétfőn nulla órakor. A szakszervezet a munkabeszüntetéssel a közösségi közlekedés átalakításával kapcsolatos kormányzati tervek és az ezzel járó elbocsátások ellen tiltakozik. Gelencsér László, a VDSZSZ ügyvivője a sztrájk megkezdésekor elmondta, hogy kevés, de kulcspozícióban lévő dolgozó szünteti be a munkát. A Keleti pályaudvarról reggel hatkor csak Sopronba illetve Szombathelyre lehetett eljutni Intercity-vel, a Nyugati-pályaudvarról reggel fél hétkor csak Monorra és Lajosmizsére közlekedtek vonatok, más járat nem indult. Szegeden és térségében felfüggesztették a sztrájkot, a vasutasok reggel 7 óráig felveszik a munkát.
2009.10.19. 07:00
 
 
Orbán: engem kötelez a 2004-es népszavazás eredménye
Orbán Viktor szerint "nemzeti akaratnyilvánítás" volt a kettős állampolgárságról szóló 2004-es népszavazás eredménye, amely politikailag és erkölcsileg kötelezi az ország vezetőit. A Fidesz elnöke a Duna Televízió Heti hírmondó című műsorának adott, vasárnap sugárzott interjújában azt mondta: a mostani kormány nem érezte úgy, hogy őt ez kötelezné, "én úgy érzem". Arra a felvetésre, hogy Semjén Zsolt KDNP-elnök szerint a következő Fidesz-KDNP-kormánynak - a határon túli magyarságot illetően - egyik első lépése a kettős állampolgárság megadása lesz, Orbán úgy reagált: "ez ilyen egyszerű". Hozzátette, ezt az ügyet alapvetően becsület és demokrácia kérdésének tekinti.
2009.10.18. 21:30
 
 
Jótékonysági rendezvény a hátrányos helyzetű gyerekekért
Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak adjon - mondta Sólyom László köztársasági elnök, a Jobb velünk a világ elnevezésű jótékonysági rendezvényen Budapesten. A Papp László Sportarénában tartott beszédében a köztársasági elnök emlékeztetett: a Nem adom fel együttes és barátai már tavaly is megmutatták, hogy a segítségnyújtás lehetőségei határtalanok, s azok adakoztak, akikről a világ azt hiszi, kevesebbjük van valamiből. Az elmúlt évben rendezett jótékonysági koncertnek köszönhetően 11 és fél millió forintot nyújtottak át a dévai gyerekeknek, de ezen túl példát is adtak - tette hozzá.
2009.10.18. 21:00
 
 
A vasutassztrájk ideje alatt a legtöbb busztársaság elfogadja a vonatbérletet
A vasutassztrájk ideje alatt a busztársaságok a munkabeszüntetés által érintett területeken járataikon elfogadják a MÁV-START Zrt. által kibocsátott vasúti bérleteket - tájékoztatta a MÁV-START Zrt. szóvivője az MTI-t. Sigulinszki Tibor közlése szerint a sztrájk ideje alatt érvényes vasúti bérleteket, illetve a MÁV arcképes igazolványokat, a MÁV-START által kibocsátott START klubkártyákat a busztársaságok elfogadják. A Volán-társaságok járatai a vasúti bérlettel megegyező viszonylatban vehetők igénybe. A vasúti bérletekkel igénybe vehető járatok listája elérhető www.mav-start.hu oldalon.
2009.10.18. 20:00
 
 
Érvénytelen a baranyai időközi képviselő-választás 2. fordulója is
Nem lesz képviselője Baranya 3. számú országgyűlési választókerületének a jövő évi rendes választásokig, az alacsony részvételi arány miatt ugyanis érvénytelen lett a voksolás vasárnap tartott második fordulója is. Papp Judit, a helyi választási iroda vezetője az MTI-nek elmondta: az érvényességhez több mint 25%-os részvételre lett volna szükség, ehelyett fél hétig a 49881 választópolgárból 5226 járult az urnák elé, s ez 10,48%-os részvételt jelent. Hangsúlyozta: mindez azt jelenti, hogy a poszt betöltetlen marad jövő tavaszig, mert a rendes választásokig hátralévő idő nem elegendő egy újabb voksolás kiírására és lebonyolítására, a választások évében pedig nem lehet időközi választást tartani.
2009.10.18. 20:00
 
 
NB I: az MTK otthonában szerzett pontot a listavezető Videoton
Az MTK Budapest 2-2-es döntetlent játszott a listavezető vendég Videoton FC csapatával a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapján. Eredmény: MTK-Videoton 2-2 (1-0). Hidegkuti Stadion, 1200 néző. Gólszerzők: Szatmári (17.), Lencse (53.), illetve Andic (72.), Sitku (74.). Piros lap: Könyves (84.). A találkozó elején nem kapcsolódtak fel a reflektorok, így negyedórányi játék után - amikor már erősen sötétedett - Fábián játékvezető félbeszakította a meccset. Rövid várakozás után lett világítás, így folytatódhatott a csata.
2009.10.18. 19:45
 
 
F1, Brazil Nagydíj: Jenson Button világbajnok lett
Jenson Button, a Brawn GP brit pilótája nyerte az idei Forma-1-es világbajnokságot, miután a vasárnapi Brazil Nagydíjon az ötödik helyen végzett, és ezzel egy versennyel a zárás előtt behozhatatlan előnyre tett szert. A vb 16., utolsó előtti futamán az ausztrál Mark Webber (Red Bull) győzött, a lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) lett a második, a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) pedig a harmadik. A hazai közönség előtt szereplő Rubens Barrichello, Button csapattársa nyolcadikként zárt. A vb-újonc Brawn GP elhódította a konstruktőri címet.
2009.10.18. 19:40
 
 
TV2: mégsem lehet oltani a terhes nőket az új influenza elleni vakcinával
Nem alkalmas a kisgyermekek és a terhes nők oltására az új influenza elleni oltóanyag az Infektológiai Szakmai Kollégium szerint - számolt be a TV2 Tények vasárnap este. A kollégium szerint a terhes nőket inkább vírusellenes szerekkel kellene kezelni, amelyből azonban a kollégium szerint kevés van - hangzott el a műsorban. A szakmai szervezet szerint a felnőtteket kell oltani, de a 3-5 éves alatti gyermekeket és a terhes nőket nem. Az Egészségügyi Minisztérium az MTI-vel vasárnap azt közölte, a minisztérium nem kapta meg a kollégium erről szóló állásfoglalását.
2009.10.18. 19:25
 
 
Világrekord legóelemekből
A világ legnagyobb konténerhajóját építették fel legóelemekből a németországi Wolfsburg városában lévő, Science Center Phaeno elnevezésű tudományos palotában. Német sajtójelentések szerint az iraki Zaha Hadid tervei alapján készült "csodák palotájában" kilenc napon keresztül maguk a látogatók építették az óriás legóhajót, amely 7,29 méter hosszú, kereken 400 ezer elemből áll, mintegy 500 kilót nyom, és méreteivel egycsapásra bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.
2009.10.18. 19:00
 
 
Telefonon egyeztetett Bajnai és az Egyesült Államok alelnöke
Fontos külpolitikai kérdésekről, kiemelten Afganisztánról és a NATO jövőjéről egyeztetett telefonon Joseph Biden, az Amerikai Egyesült Államok alelnöke és Bajnai Gordon magyar miniszterelnök szombaton - tájékoztatta a kormányszóvivő az MTI-t . Szollár Domokos elmondta: a Biden által kezdeményezett hívás során az amerikai alelnök nagy elismeréssel szólt a válságkezelő kormány elmúlt fél éves teljesítményéről, gratulálva a gazdaság stabilizálásához, amellyel Magyarország ismét a térség éllovasává válhat. Biden megemlékezett Magyarország kiemelkedő szerepéről a vasfüggöny lebontásában és méltatta a 20 éves demokratikus Magyar Köztársaságot.
2009.10.18. 18:35
 
 
MSZP: Demszky ajánlata egyenlő a Fidesz-SZDSZ koalíciós városvezetéssel
Demszky Gábor főpolgármester ajánlata a Fidesznek arra, jelöljenek főpolgármester-helyettest, ha ez megvalósul, nyilvánvalóan azt jelenti, hogy a város vezetését ezentúl hivatalosan is a Fidesz és az SZDSZ fogja ellátni koalícióban - mondta Steiner Pál, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője sajtótájékoztatóján. Szerinte Demszky szombaton nem mondott igazat, nem igaz, hogy nem egyeztettek a fővárosi cégek átláthatóságát növelő intézkedésekről szóló javaslataikról. "Olyannyira nem igaz, hogy személyesen állapodtam meg a főpolgármesterrel az ideiglenes bizottság felállításában, ő pedig személyesen vállalta azt a kötelezettséget, hogy az SZDSZ ezt megszavazza" - mondta.
2009.10.18. 18:30
 
 
Bajnai megkezdte kétnapos látogatását Párizsban
Bajnai Gordon Párizsban koszorút helyezett el vasárnap Nagy Imre és az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjainak jelképes síremlékművénél a Pere Lachaise temetőben, s ezzel megkezdte kétnapos látogatását a francia fővárosban. A miniszterelnököt és kíséretét Sujánszky Jenő egykori Corvin-közi harcos, az 1956-os Magyar Forradalom Francia-Magyar Emlékbizottságának elnöke fogadta az emlékhelyen.
2009.10.18. 18:00
 
 
Hónig Péter: korai és elhamarkodott a hétfői munkabeszüntetés
Korainak és elhamarkodottnak nevezte a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) sztrájkját Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter az MTI-nek adott nyilatkozatában. Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) elnöke vasárnap jelentette be, hogy hétfőn üzemkezdettől folytatódik a vasutassztrájk. Az üzemkezdet időpontja területenként eltérő, 0 és 6 óra között lehet, e szerint a határozatlan ideig tartó, úgynevezett gördülő sztrájk eltérő időpontokban kezdődhet.
2009.10.18. 17:25
 
 
Fico: Szlovákia is kérni fogja a kivételt a Lisszaboni Szerződés alól
Ha Csehországnak sikerül kivételt elérnie az európai uniós Lisszaboni Szerződéshez csatolt emberi jogi charta alól, akkor Szlovákia is megpróbálja elérni ugyanezt - jelentette ki Robert Fico szlovák kormányfő egy cseh tv-nek. "Ha Csehországnak sikerül kialkudnia, hogy a Lisszaboni Szerződésre hivatkozva ne lehessen felvetni a Benes-dekrétumok ügyét, akkor Szlovákia sem maradhat le, mert egy ilyen klauzulával nagyon kényes helyzetbe kerülne" - mondta. Mint kifejtette, ha az EU eleget tesz a cseh kérésnek, és lesz egy kivétel az EU alapjogi chartája alól, akkor úgy fog tűnni, mintha az lenne főszabály, hogy az EU-dokumentum jogalapot teremt a volt Csehszlovákiából kitelepített szudétanámetek leszármazottainak kártérítési követeléséhez.
2009.10.18. 16:40
 
 
Progresszív Intézet: hárompárti parlament alakulna, ha most lenne a választás
Hárompárti parlament alakulna, ha most vasárnap lennének a választások a Progresszív Intézet közvélemény-kutatása szerint: a Fidesz 41, az MSZP 19, a Jobbik pedig 6 százalékon áll. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a megkérdezettek negyede bizonytalan, vagy nem tudott vagy nem akart arra válaszolni, hogy melyik pártra adná szavazatát. A teljes felnőtt magyar lakosságot reprezentáló, ötszáz ember telefonos megkérdezésén alapuló felmérés szerint, amelyet október 16. és 17. között a Progresszív Intézet megbízásából a Publicus Intézet készített, az MDF és a Lehet Más a Politika (LMP) 2-2, míg a liberális párt 1 százalékot szerezne egy feltételezett voksoláson.
2009.10.18. 16:30
 
 
Harc az Opel miatt Brüsszel és Berlin között
Éleződik Brüsszel és Berlin háborúja az Opel értékesítése kapcsán. A német gazdasági miniszter vasárnap megerősítette, hogy az Európai Bizottság által emelt kifogások ellenére Berlin eltökélt annak támogatásában, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező német és immár európai autógyár új tulajdonosa az osztrák-kanadai beszállítói konszern, a Magna legyen. A német fővárosban megerősítették, hogy Neelie Kroes, az Európai Bizottság versenyügyi biztosa levelet intézett Karl-Theodor zu Guttenberg német gazdasági miniszterhez, amelyben közvetve az uniós versenyszabályok megsértését rótta fel Berlinnek.
2009.10.18. 16:20
 
 
Tízezreket vesz fel a brit posta a sztrájkolók helyébe
Ideiglenes alkalmazottak tízezreivel helyettesíti a sztrájkot hirdető dolgozókat a brit királyi posta, amely máris kézbesítetlen küldemények millióival küszködik. A 120 ezer főt foglalkoztató Royal Mail vasárnapi értesülések szerint 30 ezer alkalmazottat vesz fel időleges kisegítő munkára, miután a szakszervezet kétnapos munkabeszüntetést hirdetett jövő csütörtökre és péntekre, és további sztrájkokat is kilátásba helyezett. A mostani akció a legrosszabbkor éri az egyébként is veszteséges brit postát, ugyanis közeleg az év legnagyobb bevételét hozó karácsonyi kézbesítési szezon, és a nagy csomagküldő szolgálatok a sztrájkfenyegetés miatt egymás után mondják le megbízásaikat.
2009.10.18. 15:55
 
 
Női kézilabda Eb-selejtező: sima magyar győzelem Azerbajdzsán ellen
Sima győzelmet aratott a magyar női kézilabda-válogatott Azerbajdzsánban az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában, vasárnap. Eredmény, 2. csoport: Azerbajdzsán-Magyarország 15-31 (6-16). A 8. percben már a magyarok vezettek. Negyedóra elteltével 3-8 volt az állás, a hazaiak szövetségi kapitánya időt kért. Minden ment tovább: a 21. percben kétszámjegyű lett a különbség (3-13). A fordulás után mindenki játéklehetőséget kapott, de ebben a felállásban is nőtt az előny, igaz, már nem a korábbi ütemben. Az Eb-selejtezős sorozat öt és fél hónap múlva folytatódik. A kvartettből az első két helyezett vehet részt a 2010. december 7. és 19. között sorra kerülő dán-norvég közös rendezésű Eb-n.
2009.10.18. 15:30
 
 
Az új influenza veszélyesebbé válhat egy német szakértő szerint
Az új influenza az eddiginél gyorsabb ütemben terjedhet a járványos megbetegedésekkel foglalkozó német Robert Koch Intézet vezetője szerint. Jörg Hacker, az intézet igazgatója egy vasárnapi interjúban ebből kiindulva elővigyázatosságra és a H1N1- vírus elleni oltásra szólított fel. Úgy vélekedett, hogy az új típusú influenza nem hasonlítható össze a szezonális influenzával, amely most kezdődik, rendszerint sok fertőzéssel és gyakran halálesettel jár. Az új vírus azonban már nyár óta fertőz, ma is aktív, és további terjedése várható. Hacker szerint épp ezért szükség van arra, hogy az oltóanyag időben rendelkezésre álljon, és a lakosság beoltathassa magát.
2009.10.18. 15:20
 
 
Madonna New York-i szomszédja panaszkodik az énekesnőre
Madonna New York-i szomszédainak egyike szerint "nem szül jó vért", hogy a sztár otthonából sűrűn kihallatszik a hangos zene és a gyakori táncpróbák zaja. A manhattani Karen George éppen az énekesnő felett lakik a Central Park közelében fekvő házban. Pénteken feljelentette zajos szomszédját a házfelügyeletnél a többi lakót is arra biztatva, hogy ne tűrjék tovább, hogy híres lakótársuk "dobogással, üvöltő zenével és falrepesztéssel" próbateremnek használja a lakását naponta legalább három órán keresztül. A házkezelőség már megerősítette: zajos viselkedése miatt kilakoltatás fenyegetheti a sztárt. Madonna nevében ezidáig senki sem nyilatkozott a csendháborítás ügyében.
2009.10.18. 15:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948[1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista