2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Újraválasztotta Angela Merkelt a német parlament
Nagy többséggel ismét Németország kancellárjává választotta Angela Merkelt szerdán a német parlament. A törvényhozás alsóházában, a Bundestagban a konzervatívokból és a liberálisokból álló új kormánykoalíció képviselői közül 323 a kancellárra szavazott, aki a parlamentben immár másodszor kapott bizalmat. Merkelt először 2005 őszén választották meg kormányfővé. Az 55 éves politikus Németország háború utáni nyolcadik, egyben pedig első női kancellárja. A hivatali esküt az új kormány tagjaival együtt délután teszi le a Bundestagban.
2009.10.28. 16:30
 
 
A GE a következő 2 évben 2570 főt bocsát el Magyarországon
A következő két évben 2570 főt bocsát el a GE Hungary a fényforrás üzletágban Magyarországon, de ezt mindaddig javaslatként kezelik, amíg meg nem állapodnak a szakszervezetekkel - jelentette be Phil Marshall, a GE Lighting európai elnök-vezérigazgatója Budapesten szerdán. A létszámleépítés a hagyományos izzó- és a fénycsőgyártást érinti. A Magyarországon 14 ezer főt foglalkoztató GE megtartja a jelenleg 7500 főnek munkát adó fényforrás-gyártást, nem vonul ki - hangsúlyozta Phil Marshall. A fényforrás üzletág hét telephelyéből egyet, a 700 főt foglalkoztató vácit bezárják. Ezen kívül a létszámleépítés leginkább a nagykanizsai gyárat érinti majd, itt 1300 embert küldenek el.
2009.10.28. 16:00
 
 
Három újabb holttestet találtak a Tiszában
A szerb fél hivatalos tájékoztatása szerint kedden egy tíz év körüli lány és egy húszas éveiben járó férfi, szerda délután pedig egy újabb férfi holttestét emelték ki a Tiszából - közölte szerdán a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az elhunytak azonosítása megkezdődött. A szerb hatóságok vizsgálják azt is, hogy az elhunytak a koszovói határsértőkkel október közepén történt tiszai vízi baleset áldozatai-e - tette hozzá Szenti Szabolcs. Szerdán az újabb férfi holttestre a vajdasági Törökbecsénél találtak rá a Tiszában - közölték a szerb hatóságok a magyar rendőrséggel.
2009.10.28. 16:00
 
 
Budai Bernadett hétfőtől az MSZP szóvivője
Budai Bernadett megerősítette, hogy novembertől az MSZP szóvivőjeként dolgozik tovább; ezzel a szerdai kormányszóvivő tájékoztatón elköszönt a jelenlévő újságíróktól. Budai Bernadett elmondta: november 1-jétől távozik a kormányszóvivő posztról, másnap pedig az MSZP szóvivőjeként áll munkába. A leköszönő szóvivő emlékeztetett, hogy 2007. június 17-én állt először a kormányszóvivői pulpituson, ahol 306 alkalommal szólalt meg az azóta eltelt két és fél évben. Budai Bernadett reményének adott hangot, hogy sikerült mindig pontosan tájékoztatni a sajtót. A kormánynak november 1-jétől egy szóvivője lesz, Szollár Domokos.
2009.10.28. 15:30
 
 
Holland-magyar barátságos focimeccs lesz jövő júniusban
Jövő június 5-én Amszterdamban Hollandia-Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzést rendeznek. A FIFA-világranglistán a brazilok és spanyolok mögött harmadik helyen álló Hollandia számára ez a mérkőzés lesz a főpróba a hat nappal később kezdődő dél-afrikai világbajnokságra. Az MLSZ szerint a magyarok számára is "kivételesen kedvező anyagi kondíciókat biztosító" találkozó létrejöttében óriási szerepet játszott a Sport5, az MLSZ marketingpartnere, valamint hollandiai kapcsolatait messzemenően kihasználva Erwin Koeman szövetségi kapitány.
2009.10.28. 15:15
 
 
Budapesten látható David Cerny nagy vihart kavart Entropájának makettje
A korábban vihart kavart Entropának, David Cerny cseh alkotóművész szatirikus művének makettjét kiállították Budapesten; az alkotás eredetije az Európa Tanács brüsszeli épületének előcsarnokában található, a művész azzal a céllal készítette, hogy kifigurázza az Európai Unió 27 tagországáról kialakult sztereotípiákat, több országnak azonban nem tetszett a róla megformált kép. Az Entropát idén januári brüsszeli kiállításakor Bulgária ragaszkodott ahhoz, hogy az országot guggoló illemhelyként ábrázoló modult fekete vászonnal takarják le, Szlovákia amiatt tiltakozott, hogy magyar nemzeti színű szalaggal átkötött szalámiként mutassák be.
2009.10.28. 15:00
 
 
Orbán szerint Budapest súlyos és közvetlen veszélybe került
Orbán Viktor szerint azzal, hogy a fővárosi MSZP-SZDSZ-koalíció szétesett, Budapest nagyon súlyos és közvetlen veszélybe került. A Fidesz elnöke ezt Tarlós István A nemzet fővárosa címet viselő Budapest-programjának óriási sajtóérdeklődés mellett tartott bemutatóján mondta szerdán. Orbán Viktor a közös budapesti sajtótájékoztatón - amelyen Tarlós István fővárosi Fidesz-frakcióvezetőt többször is főpolgármester-jelöltnek nevezte - azt mondta: Budapestet a jelenlegihez képest fele annyi politikussal sokkal jobban lehetne irányítani.
2009.10.28. 15:00
 
 
Döntött Brüsszel a tejtermelők különtámogatásának engedélyezéséről
Hivatalos döntést hozott szerdai ülésén az Európai Bizottság arról, hogy engedélyezi az európai uniós tagországok számára, hogy egyszeri kifizetésként 15 000 euró erejéig állami támogatást folyósítsanak a mezőgazdasági termelőknek. Brüsszel elsősorban a nehéz helyzetben lévő tejtermelőknek szánja a segítséget, jelentős részben a tagállamok és az Európai Parlament nyomására. A 15 ezer eurós összeg 2010 végéig, vállalkozásonként egy alkalommal nyújtható, de le kell vonni belőle bizonyos korábbi támogatásokat.
2009.10.28. 14:30
 
 
Először észlelnek súlyos újinfluenzás megbetegedéseket Romániában
Romániában kórházban ápolják azt a bukarestit, akinél az új vírus okozta influenza súlyos formában jelentkezett, az országban először. Adrian Streinu Cercel, a román egészségügyi minisztérium államtitkára szerdán közölte, hogy Kolozsváron is kórházban ápolnak egy beteget, akinél szintén komoly tünetek jelentkeztek. Kelet-Romániában egy iskolát kénytelenek voltak bezárni amiatt, hogy a tanintézményben huszonegyen fertőződtek meg a H1N1-vírussal. Romániában május vége óta eddig összesen 441 személy lett újinfluenzás.
2009.10.28. 13:30
 
 
Japán autó nyerte a napelemes járművek ausztráliai versenyét
A japán Tokai Egyetem diákjai építette autó nyerte a napelemes járművek 3000 kilométeres ausztráliai versenyét. A sivatagos és kietlen, bozótos tájon rendezett futammal a "zöld" energiával üzemeltetett autók létjogosultságára kívánják felhívni a figyelmet. Az 1987-től kétévente megrendezésre kerülő versenyen 1993 óta nem volt japán győzelem, akkor a Honda Dream II. névre keresztelt járműve volt a legjobb. A futam második és harmadik helyezettje várhatóan csütörtökön reggel ér majd célba - mondta Mike Drewer, a verseny szóvivője.
2009.10.28. 13:00
 
 
Ingyen U2 koncert Berlinben a Fal leomlásának évfordulójára
Ingyenes koncertet ad Berlinben november 5-én a U2; a rockbanda négy nappal a hírhedt Fal leomlásának huszadik évfordulója előtt lép fel a brandenburgi kapunál. Az ír együttes az MTV zenecsatorna MTV Europe Music Awards díjátadó gálája alatt szórakoztatja majd a közönséget, a külső helyszínt többször is élőben kapcsolják az O2 World csarnokban rendezendő gálán. Paul McGuiness, a U2 menedzsere szerint az együttes számára nagyon izgalmas lesz Berlinben játszani "majdnem napra pontosan a Fal leomlása után 20 évvel".
2009.10.28. 12:45
 
 
A Liverpool érdeklődik az U20-as magyar válogatott csapatkapitánya iránt
Brit sajtóértesülések szerint az ötszörös Bajnokok Ligája/BEK-győztes FC Liverpool érdeklődik Koman Vladimir, a 20 éven aluliak egyiptomi világbajnokságán bronzérmes magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya iránt. A BBC, valamint a Daily Mirror internetes kiadása is arról számolt be, hogy a Rafael Benítez irányította együttes szeretné megszerezni a Sampdoria tulajdonában lévő középpályást, aki jelenleg a Barit erősíti kölcsönjátékosként. A brit sajtó szerint Komanért - akit jelenlegi szerződése 2012-ig köt a genovai klubhoz - körülbelül 4 millió fontot kellene fizetnie a liverpooliaknak.
2009.10.28. 12:00
 
 
Klímavédelmi aggodalmak és gazdasági válság az EU-csúcs napirendjén
A káros éghajlatváltozás megállítására alkalmas nemzetközi vállalások késlekedése miatt várhatóan aggodalmukat fejezik ki az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői csütörtöki és pénteki brüsszeli találkozójukon, ugyanakkor a nemzetközi gazdasági válság és a pénzügyi rendszer uniós reformját illetően a korábbinál pozitívabb állásfoglalások várhatók a vezetőktől. Kollégáinak - köztük Bajnai Gordon kormányfőnek - küldött meghívólevelében az ülésen elnöklő Fredrik Reinfeldt svéd kormányfő kiemelte, hogy "alig néhány héttel az ENSZ koppenhágai klímakonferenciája előtt fontosabb, mint bármikor, hogy az EU vezető szerepet játsszon és hozzájáruljon egy átfogó, ambiciózus megállapodáshoz".
2009.10.28. 12:00
 
 
Új Ptk.: Sólyom kifogásait is figyelembe veszik az előterjesztők
A Sólyom László államfő által jelzett kifogások nagy részét megoldják az új polgári törvénykönyvhöz (Ptk.) benyújtott és az előterjesztő által támogatott módosító javaslatok - jelentette ki Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár az Országgyűlésnek megfontolásra visszaküldött új polgári törvénykönyv vitájának kezdetén kedden a parlamentben. Az államtitkár megnyugtatónak nevezte, hogy a köztársasági elnök nem találta alkotmányellenesnek a több mint 1200 paragrafusból álló törvénykönyv egyetlen rendelkezését sem.
2009.10.28. 11:30
 
 
Világbank: az idén 4,2 százalékkal csökken a GDP Kelet-Európában
Az EU 10 kelet-európai tagországa együttesen 4,2 százalékos GDP csökkenést szenved el az idén, jövőre pedig egy százalékos szerény növekedésre számíthat - írja a Világbank szerdán kiadott negyedéves jelentésében. A Világbank szerint ingatag és egyenetlen lesz a térség gazdasági állapotának javulása. A pénzintézet strukturális reformok bevezetését sürgeti az érintett országokban a gazdaság megerősítése érdekében. Rendszeres negyedéves jelentésében a Világbank rámutat, hogy a térség már túljutott a visszaesés mélypontján, de középtávú kilátásai eléggé borúsak, és hosszú ideig eltarthat, mire visszatérnek a lehetőségeiknek megfelelő szintre.
2009.10.28. 11:15
 
 
Air Asia lett a repülőgépen született baba neve
A légitársaság előtt tisztelegve Air Asia lett a cég egyik járatán született malajziai újszülött neve - számolt be az ázsiai ország sajtója szerdán. A kisbaba október 21-én jött a világra a légitársaság Kuching és Penang között közlekedő járatán. Az anya már a felszállás után érezte az összehúzódásokat, és hamarosan meg is szülte a babát. A gyerkőc a Ya Hang nevet kapta, ami mandarin nyelven Air Asiát jelent. "Ez a legjobb név, amit a fiamnak adhattam" - mondta az anya. Az idén a világ legjobb fapados légitársaságának választott malajziai cég ajándékaként az anya és a kisfiú is egész életében ingyen utazhat az Air Asia járatain.
2009.10.28. 11:15
 
 
Síró rajongók a Jackson-film bemutatóján
Számos híresség jelenlétében mutatták be Los Angelesben a This Is It című Jackson-filmet, amelynek képsorait az azonos című koncertsorozat próbáin rögzített felvételekből állították össze Michael Jackson váratlanul bekövetkezett halála után. Az első kritikák szerint a film tisztelgés a zenész nagysága előtt, a rajongók közül több százan sírva nézték végig az alkotást, amelyet mindössze két hétig játszanak a mozik. A Los Angeles-i Nokia Center előtt leterített vörös szőnyegen olyan hírességek jelentek meg, mint az Oscar-díjas Forest Whitaker, Anne Heche színésznő, Barry Gordy zenei mogul vagy Al Sharpton polgárjogi harcos.
2009.10.28. 11:00
 
 
Agassi bevalotta, hogy korábban drogozott
Részletes vallomást tett önéletrajzi könyvében a volt teniszsztár Andre Agassi arról, hogyan élt kábítószerrel, illetve tussolta el pozitív doppingtesztjét hazugságokkal. Az Open (Nyílt) című, hamarosan megjelenő memoárban - amelyből már több újság is idézett - a jelenleg 39 éves amerikai leírja, hogy asszisztense révén ismerkedett meg a metamfetaminnal: "Kiöntött egy keveset a dohányzóasztalra, én pedig felszippantottam. A heverőn hátradőlve rögtön megbántam az egészet, de aztán olyan eufória tört rám, amely minden negatív gondolatot kisöpört a fejemből. Soha nem éreztem ennyire élettelinek, energikusnak magam. A pincétől a padlásig kitakarítottam a házat, leporoltam a bútorokat, megcsináltam az ágyakat."
2009.10.28. 10:45
 
 
Yves Saint Laurent a legjobban kereső elhunyt híresség
Yves Saint Laurent legendás francia divattervező lett a legjobban kereső halott híresség; a 2008-ban elhunyt tervező 350 millió dolláros bevételre tett szert idén. Michael Jackson vagyona júniusban bekövetkezett halála óta 90 millió dollárral gyarapodott - derül ki a legtöbbet kereső elhunyt hírességek Forbes magazin által közölt listájáról. A kilencedik alkalommal megjelentetett lista szerint a francia divatcézárt a második helyen a Broadway híres alkotópárosa, Richard Rodgers és Oscar Hammerstein követi 235 millió dollárral. A közelmúltban elhunyt Jackson áll a lista harmadik helyén.
2009.10.28. 10:45
 
 
Tűzharc egy kabuli ENSZ-épületnél: 6 halott
Egy amerikai állampolgár van a kabuli ENSZ-vendégház ellen végrehajtott merényletben megölt külföldi ENSZ-alkalmazottak között - közölte a kabuli amerikai nagykövetség. Egyelőre nem lehet tudni, milyen nemzetiségű a többi áldozat. Hat külföldi vesztette életét a szerdán kora reggel Kabul központjában végrehajtott merényletben, és a világszervezet több külföldi alkalmazottja is megsebesült. Egyes hírek szerint három afgán is meghalt, a biztonsági erők két tagja és egy civil. Három, automata fegyverekkel felszerelkezett, robbanóanyaggal bélelt mellényt viselő rohanta meg az ENSZ vendégházát, túszokat ejtett, és három órán keresztül tűzharcot vívott a biztonsági erőkkel. Végül lelőtték őket.
2009.10.28. 10:15
 
 
New York Times: az afgán elnök testvére CIA-alkalmazott
A The New York Times értesülése szerint Hamid Karzai afgán elnök testvére, az illegális ópiumkereskedelemben feltehetően szerepet játszó Ahmed Vali Karzai évek óta az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) alkalmazásában áll. Az újság név nélküli amerikai tisztviselőkre hivatkozva kedden honlapján írt arról, hogy Ahmed Karzai az utóbbi nyolc évben rendszeresen kapott fizetést a CIA-tól. Ez a pénzügyi kötődés, valamint a CIA-val való szoros munkakapcsolat az újság szerint fontos kérdéseket vet fel a Fehér Ház afganisztáni stratégiájáról.
2009.10.28. 09:15
 
 
Kihalás szélén a világ tigrispopulációja
A világ tigrispopulációja a megmentéséért tett erőfeszítések ellenére rohamosan fogyatkozik, ezért új stratégiák kidolgozására van szükség, hogy megmentsék ezt az állatfajt a kihalástól - jelentették ki a tigrisekkel foglalkozó kutatók nemzetközi konferenciáján Nepálban. Becslések szerint jelenleg a világ erdőségeiben mindössze 3500-4000 tigris kóborol; ez jelentős visszaesés a huszadik század elején becsült százezer példányhoz képest. Minden ma élő egyed Ázsiában található.
2009.10.28. 09:15
 
 
Spanyol Király Kupa: harmadosztályú csapat ütötte ki a Real Madridot
A Real Madrid súlyos, 4-0-ás vereséget szenvedett a harmadosztályú Alcorcontól a labdarúgó Spanyol Király Kupa 4. fordulójának első, keddi mérkőzésén. A fővárosi gárda - amely Iker Casillas, Kaká és Cristiano Ronaldo kivételével szinte minden sztárját pályára küldte - tavaly szintén egy harmadik ligás együttessel, a Real Unionnal szemben, a sorozat ugyanezen szakaszán búcsúzott. Érdekesség, hogy az Alcorcon éves költségvetése 1,1 millió euró körül mozog, amely eltörpül a Real 420 millió eurója mellett.
2009.10.28. 09:00
 
 
Megjelent a FOTÓS SZEM új száma, de az év végén megszűnik a magazin
Megjelent az MTI által kiadott FOTÓS SZEM fotómagazin idei negyedik száma, amely több mint száz válogatott sajtófotóval mutatja be az elmúlt hónapok nagy horderejű és érdekes eseményeit szerte a nagyvilágból. Többek között bikafuttatáson exponált pillanatkép, különleges megközelítéssel készített protokollfotó, sportversenyeken megörökített szokatlan pillanatokat, a természetben felfedezett érdekességeket ábrázoló képek, érdekes archív fotók láthatók az októberi számban. A kiváló fotók mellett a magazin hagyományosan beszámol a fényképezőgép-piac újdonságairól és közli a látogatható fotókiállítások listáját is.
2009.10.28. 08:30
 
 
Helyreállt a vasúti közlekedés
A keddi sztrájk nem befolyásolja a szerdai vonatközlekedést; a reggeli vonatok menetrend szerint elindultak - közölte a Mávinform. A tájékoztatás szerint az elővárosi vonatok közlekedése kedden késő délután helyreállt, de a távolsági- és az IC járatok még az esti órákban is késéssel közlekedtek. A Mávinform közlése szerint az öt reprezentatív szakszervezet által meghirdetett figyelmeztető vasutassztrájk néhány száz vonatot érintett, de kedden 10 és 12 óra között gyakorlatilag teljesen állt a vasúti közlekedés.
2009.10.28. 08:15
 
 
Emelkedett az üzemanyagok ára
Bruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A Mol a múlt héten 5 és 7 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti árát. A mostani emeléssel a benzin átlagára 297 forintra, míg a gázolajé 285 forintra nőtt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2009.10.28. 07:45
 
 
Az MSZP nem kérdezné a népszámláláson, hogy ki vallásos
Az MSZP annyiban egyetért a népszámlálási törvényt a parlamentnek visszaküldő államfő felvetésével, hogy gyűjtsenek adatokat a fogyatékosokról, azt azonban továbbra sem szeretnék, ha a népszámlálás során az egyházhoz, felekezethez tartozásról is kérdeznének - írta szerdai számában a Népszabadság. A lapnak nyilatkozó Fogarasiné Deák Valéria, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának szocialista elnöke azt mondta: a kormányoldal kész megfontolni, hogy 2011-ben felmérjék a fogyatékkal élők körét is. A cikk szerint valószínűleg elfogadják az államfőnek a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra vonatkozó kérdés miatt megfogalmazott észrevételeit is.
2009.10.28. 07:30
 
 
Legkorábban decembertől változhat a KRESZ
A kormány most szerdán sem tárgyalja a KRESZ-módosításokat, mert még mindig nem zárultak le az egyeztetések. Szollár Domokos kormányszóvivő elmondta: az önkormányzatokkal alapos egyeztetésekre van szükség, mivel a módosítások több feladatot is adnak a helyhatóságoknak, például az iskolabuszokkal kapcsolatban. Egyeztetik még a kerékpárosokat érintő szabályokat is. A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium Kommunikációs Osztálya úgy nyilatkozott: legkorábban december elsejétől változhat a KRESZ, ha november első felében megszületik az erről szóló kormányrendelet.
2009.10.27. 22:00
 
 
A GDP-t felváltó új jóléti mérőszámról egyeztetnek az OECD fórumán
A jólét gazdasági, társadalmi és környezeti tényezőket egyaránt figyelembe vevő, új mérőszámának kidolgozásáról egyeztetnek szakértők a Gazdasági Fejlesztési és Együttműködési Szervezet (OECD) négynapos dél-koreai fórumán. Az új mérőszám a GDP egyeduralmát hivatott megdönteni. A fórum azt követően ült össze, hogy a húsz vezető ipari és felzárkózó gazdaságot tömörítő G20 vezetői szeptemberi csúcstalálkozójukon a jólét mérésére alkalmas új statisztikai mérőszám kidolgozását sürgették.
2009.10.27. 20:45
 
 
Ütemesen áll helyre a közlekedés a vasutassztrájk után
A vasútnál az előzetes tervek szerint folyik a kedd délelőtti sztrájkot követően a közlekedés helyreállítása; a vonatok a főváros környéki elővárosi forgalma már gyakorlatilag kiszámítható, ütemes menetrend szerint járnak a szerelvények - közölte kedd este Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője. Megerősítette: a társaság korábbi ígéretének megfelelően az országban az esti, éjszakai órákban áll helyre a vasúti forgalom. Szerdán üzemkezdettől az első szerelvény már menetrend szerint közlekedik.
2009.10.27. 20:30
 
 
Félmillió liter tejet öntenek ki tiltakozásul a cseh gazdák
Mintegy félmillió liter tejet öntenek ki országszerte csütörtökön a cseh gazdák, hogy tiltakozzanak az alacsony felvásárlási árak ellen, aminek következtében a tehenek számának csökkentésére kényszerülnek - jelentette be a cseh agrárkamara elnöke. A tiltakozó akciókra Csehország nyolc helyén kerül sor. A félmillió liter a 7,3 millió literes napi tejtermelés mintegy 7 százalékát jelenti. Az akciókat a gazdák regionális érdekvédelmi szervezeteik készítik elő.
2009.10.27. 20:00
 
 
Basescu: Románia nem tudja teljesíteni az IMF-nek vállalt kötelezettségeit
Traian Basescu román államfő szerint Románia az év végéig nem tudja teljesíteni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött készenléti hitelegyezménybe foglalt egyes kötelezettségeit. Az államfő szerint ezért felül kell vizsgálni a megállapodást, amelynek új változatát az IMF decemberben hagyhatná jóvá. Emil Boc román ügyvivő miniszterelnök kedden kijelentette, hogy kabinetje teljesítette az október 1-ig vállalt kötelezettségeit, a mulasztások elsősorban a parlamentet terhelik. A törvényhozó testület ugyanis még nem fogadott el több olyan jogszabályt, amelyet Románia megígért az IMF-nek.
2009.10.27. 20:00
 
 
HRW: előre eltervezett volt 150 ember legyilkolása Guineában
Előre eltervezték a legkevesebb 150 ember lemészárlását és sok asszony megerőszakolását szeptemberben Guineában, így akarták megfélemlíteni a katonai kormányzat ellenzőit - közölte egy amerikai székhelyű emberjogi csoport. A Human Rights Watch (HRW) szerint szeptember 28-én guineai katonák, akik a főváros, Conakry egyik stadionjában tiltakozó nagygyűlést tartó ellenzékiek közé lőttek, legkevesebb 150 ember halálát okozva, számos nőt elhurcoltak a stadionból és a kórházakból, ahová kezelésért fordultak. Katonai járműveken villákba hurcolták őket, ahol egyenruhások csoportosan megerőszakolták őket.
2009.10.27. 20:00
 
 
Szakértők szerint a válság után szép jövő várhat Magyarországra
Több elemző is azt állítja, a gazdasági visszaesés lezárultával szép jövő áll Magyarország előtt, ugyanis a mostani megszorító intézkedések később pozitív hatásokkal járnak. Ezt a véleményt osztja Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója is, aki úgy véli, hogy Magyarország 2014-ig az eurózóna tagja lehet, és ehhez nincs szükség nagy erőfeszítésre. A Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója közölte: az eurócsatlakozásnak az infláció, az államháztartási hiány, az államadósság és a kamat alacsony szintje mellett további két feltétele is van, a stabil árfolyam, illetve hogy mindezt fenntarthatóan teljesítse az ország.
2009.10.27. 19:45
 
 
A kedd délelőtt a legstresszesebb időszak a munkahelyen
A brit dolgozók mintegy fele vallja, hogy a kedd délelőtt a legstresszesebb időszak a munkahelyén - derítette ki egy új kutatás. A felmérés szerint a kedd 11 óra 45 perc jelenti a legstresszesebb és legmélabúsabb időszakot a munkában ülők számára. "Az emberek általában a hétfőt tartják a hét legrosszabb napjának, ám úgy tűnik, hogy valójában ez nem igaz, és a hétfői napon való végigevickélés, csupán azt jelenti, hogy a kedd még rosszabb lesz, mind a munkaterhelés, mind a stressz-szint szempontjából"- mondta az egyik kutató.
2009.10.27. 19:30
 
 
Ptk.: az államfő kifogásainak egy részét fogadnák csak meg a pártok
Az MSZP 26, az SZDSZ két tucatnyi pontban módosítaná a köztársasági elnök által a parlamentnek megfontolásra visszaküldött polgári törvénykönyvet (Ptk.); a Fidesz továbbra is az újratárgyalást szorgalmazza és csupán három változtatást javasol. Az Országgyűlés az államfő által alá nem írt jogszabálytervezetről szerdán, időkeret nélkül vitatkozik újra.
2009.10.27. 18:30
 
 
Primera División: Messi az elmúlt szezon legjobbja
Lionel Messit, az FC Barcelona argentin futballistáját választották a spanyol bajnokság 2008/09-es szezonjának legjobb játékosává. A keddi madridi ceremónián a katalánokkal bajnoki címet, Bajnokok Ligáját és Király Kupát nyert csatár a legjobb támadónak járó elismerést is megkapta. Messi a Primera Divisiónban 23-szor volt eredményes, míg a BL-ben kilencszer talált az ellenfelek kapujába.
2009.10.27. 18:15
 
 
Kormánygaranciát kap a Balatonring beruházója
Megkapja az állami garanciát a szükséges hitel felvételéhez a sávolyi gyorsaságimotoros versenypálya spanyol beruházója, így a válság ellenére megépülhet a Balatonring, amely 2019-ig elnyerte a MotoGP versenyek rendezési jogát - jelentette be Ujhelyi István és Suchman Tamás, a kiemelt beruházás két mentora kedden Sávolyon. Ujhelyi István államtitkár hangsúlyozta, hogy a MotoGP verseny jogtulajdonosával, a Dornával eddig senki nem tudott öt évnél hosszabb időre szerződést kötni, csak Magyarország, ami nagyfokú bizalmat jelent az ország és a beruházók iránt is. A verseny rendezésének ilyen hosszú távú lehetősége mind turisztikai, mind nemzetgazdasági szempontból nagy jelentőségű - tette hozzá.
2009.10.27. 17:45
 
 
Rózsa Flores ügy: nem veszik figyelembe a magyar szakvéleményeket
A Rózsa Flores Eduardo állítólagos terrorista csoportja ügyét vizsgáló bolíviai ügyész nem veszi figyelembe a magyar szakértői véleményt, amely szerint Magyarosi Árpád halálát "kivégzés" okozta. "Az ügyészségnek nincs oka figyelembe venni ezt a jelentést, mivel az nem hivatalos, hanem magánúton készült, Magyarosi Árpád családjának kérésére" - jelentette ki a helyi lapok szerint Marcelo Sosa. A szakértői jelentés felhasználását az Európai Unió bolíviai képviselője, Nigel Baker La Paz-i brit nagykövet sürgette a múlt csütörtökön. A bolíviai elnök válaszul még aznap kirohanást intézett az Európai Unió ellen.
2009.10.27. 17:15
 
 
A Broadway-n debütál Scarlett Johansson
A Broadway színpadán is láthatják a nézők decembertől Scarlett Johanssont: az amerikai színésznő Arthur Miller Pillantás a hídról című drámájának feldolgozásában fog játszani. Johansson Liev Schreiber amerikai filmszínész oldalán szerepel az ötvenes évek Amerikájában játszódó darabban, amelynek középpontjában Eddie Carbone egyszerű brooklyni dokkmunkásnak a mostohalánya iránt érzett, a szenvedélyig, árulásig és becstelenségig vezető vonzalma áll. A december 28-án kezdődő előadásokat tizennégy héten keresztül tekinthetik meg a nézők.
2009.10.27. 17:00
 
 
Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton
A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton a júliusi, tajvani Világjátékokon. A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az első, úgynevezett A minta analízise zárult pozitív eredménnyel. A Világjátékok szervezői - a Magyar Sumo Szakszövetség információja szerint - úgy döntöttek, hogy Bárdosit megfosztják első helyezésétől, és 3000 euró megfizetésére kötelezik. A kötöttfogású birkózóként 2000-ben olimpiai ezüstérmes, 32 esztendős Bárdosi a sportágtól eltávolodva más küzdősportokban próbált szerencsét az utóbbi években.
2009.10.27. 16:45
 
 
Michael Jackson gyerekei terápiára szorulnak apjuk halála miatt
Terápián vesznek részt Michael Jackson gyermekei, mert mindhárman nehezen dolgozzák fel apjuk elvesztését, árulta el az elhunyt énekes testvére. A 12 éves Prince, a 11 éves Paris és a Blanket becenévre hallgató hétéves Prince Michael II már hónapok óta nehezen küzdenek meg apjuk elvesztésének fájdalmával - számolt be a sztár gyermekeiről La Toya Jackson. Paris apja ingjeit hordja minden nap és szobáját is az ő posztereivel aggatta tele. A kislány régi videofelvételeket néz Jacksonról és elkeseredett, amiért már sohasem fogja őt élőben színpadon látni - írta a Daily Telegraph című napilap online oldala.
2009.10.27. 16:45
 
 
Fidesz: családok százezrei kerülhetnek padlóra, ha megemelik a gáz árát
A Fidesz szerint családok százezreit fogja padlóra küldeni, ha 2010 elején a kormány brutális módon megemeli a gáz árát; az ellenzéki párt felszólítja a kabinetet, ne az emberekkel fizettesse meg az elrontott politikája árát. Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján arra reagálva mondta ezt, hogy a Világgazdaság birtokba került, szakmai körökben készült elemzés azt állítja: januárban a piaci okok által diktáltnál sokkal nagyobb gázáremelésre lesz szükség.
2009.10.27. 16:15
 
Ülésezik a cseh alkotmánybíróság a Lisszaboni Szerződés ügyében
Elfogultsággal vádolta meg Pavel Rychetskyt, a cseh alkotmánybíróság elnökét az a szenátori csoport, amely azzal a beadvánnyal fordult a testülethez, hogy vizsgálja meg: összhangban van-e a Lisszaboni Szerződés a cseh alkotmánnyal. A cseh alkotmánybíróság, amely kedden délelőtt a dél-morvaországi Brnóban megkezdte a beadvány megvitatását, a kifogás elhangzása után néhány percre megszakította ülését, majd úgy döntött: a vád alaptalan, ezért elutasította. Jirí Oberfalzer szenátor a 17 tagú szenátori csoport nevében azzal indokolta a kifogást, hogy Rychetsky az ülés előtt találkozott a prágai német nagykövettel, akivel megtárgyalta a beadványt, s így úgymond megsértette a bírói pártatlanságot.
2009.10.27. 16:15
 
 
A társtulajdonos szerint nincs veszélyben Overdose versenyeztetése
Czucz István, Overdose társtulajdonosa szerint Mikóczy Zoltán letartóztatása nem befolyásolja a ló további versenyeztetését. A szlovák üzletember erről a Duna TV Térkép című adásában nyilatkozott. Kiemelte, hogy a három tulajdonos, Mikóczy, a szintén szlovák állampolgár Mario Hoffman és ő együtt hozzák meg a döntéseket a lóról. Az Overdose-t menedzselő Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója a műsorban kijelentette, minden segítséget megad, hogy ne szakadjon meg a ló 12 verseny óta tartó győzelmi sorozata.
2009.10.27. 15:45
 
 
Véget ért a helyszíni tárgyalás Olaszliszkán
Véget ért kedd délután a helyszíni tárgyalás Olaszliszkán. A Debreceni Ítélőtábla hétfőn kezdte meg az olaszliszkai büntetőügy másodfokú tárgyalását, a pernek nyolc vádlottja van. Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon 2006. október 15-én Olaszliszkán, miután a férfi autójával elsodort egy út mellett haladó kislányt, aki az árokba esett, de nem sérült meg. Kedden különleges rendőri és biztonsági intézkedések mellett tartották a több mint kétórás helyszíni tárgyalást. Több vádlott is eddigi vallomásaitól eltérően számolt be a történésekről a helyszínen. A harmadrendű vádlott olyan jellegű nyilatkozatot tett, amely szerint "ő ezt a bűncselekményt nem követte el", azt csak magára vállalta.
2009.10.27. 15:30
 
 
Karadzic ismét távol maradt perétől, megkezdődött a vádak ismertetése
Kedden sem jelent meg bírái előtt Radovan Karadzic, a boszniai szerbek háborús bűnökkel vádolt volt vezetője a Nemzetközi Törvényszéken, Hágában. Ennek ellenére a volt Jugoszláviában elkövetett háborús bűnöket vizsgáló törvényszék megkezdte a vádak hivatalos ismertetését. Az önnön védelmét ellátó Karadzic előző nap jelezte, hogy nem bojkottálni kívánja a pert, de még nem érzi magát kellően felkészültnek a védekezésre. A bíróság korábban nem adott helyt Karadzic azon kérésének, hogy a vaskos váddosszié áttanulmányozásához halasszák el tíz hónappal a per megkezdését.
2009.10.27. 15:30
 
 
Adathalászok próbálkoznak visszaélni az OTP nevével
Csalók próbálnak visszaélni az OTP Bank nevével ismeretlen eredetű elektronikus levelekben, amelyek némelyikében latin és cirill betűk keverednek - közölte a bank. Az OTP felhívja ügyfelei figyelmét, hogy semmilyen módon ne reagáljanak a szövegre, mert a bank soha nem kért és nem kér e-mailben ügyféladatokat, és erre rendszeresen felhívja a figyelmet honlapján is. Az MTI információi szerint az elektronikus levél Fontos! megnevezéssel service@otp.hu címről érkezik. A levél kinyitása után kéri az azonosító adatokat, beleértve a PIN kódot is.
2009.10.27. 15:00
 
 
Az itáliai festészet két évszázadának remekművei a Szépművészetiben
Megérkezett az összes kép a Botticellitől Tizianóig - Az itáliai festészet két évszázadának remekművei című tárlatra a budapesti Szépművészeti Múzeumba. A szerdán nyíló kiállítás az itáliai reneszánsz valamennyi iskoláját és mesterét bemutatja reprezentatív alkotásokon, olykor főműveken keresztül - mondta el Baán László, az intézmény főigazgatója a kedden tartott sajtóbejáráson. "Ilyen nem volt és a közeljövőben nem is lesz" - mondta Baán László a 130 alkotást felvonultató kiállításról, amelyre Európa legjobb múzeumai mellett számos magángyűjtemény adott kölcsön műalkotást, több esetben a tulajdonukban lévő legértékesebb művet. A tárlat február 14-ig látogatható.
2009.10.27. 15:00
 
 
Ricky Gervais lesz a a Golden Globe új házigazdája
Ricky Gervais brit komikus vihet lendületet a januári Golden Globe díjátadó gálába, a szervezők ugyanis őt kérték fel házigazdának - jelentette be a Hollywoodba akkreditált külföldi újságírókat tömörítő szervezet. A show 1995 óta házigazda nélkül futott. A filmes és tévés szakma hírességei 2010. január 17-én vonulhatnak fel a gála vörös szőnyegén, amikor 67. alkalommal osztják ki az aranyozott földgömböket. Az Oscar-díj után a legjelentősebb kitüntetésnek tartott Golden Globe-díjak sorsáról csaknem száz olyan külföldi újságíró dönt, akik már régóta dolgoznak a filmipar fővárosában.
2009.10.27. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941[1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista